Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Barcikán esik a hó? Az embi nem is mondta! Az egyetemen havaseső esett-zuhogott...
Reggel voltam a Diósgyőri Kórházban, megnézték zárva vagyok-e. Zárva vagyok. Mutattam a pocim, hogy olyan mint egy lufi, de mondta a doktornéni hogy ennek ilyennek kell lennie.
Hétfőn megyünk 4D-re, akkor bent lesz a régi doktornéni, meg aki átvesz és akkor bemutatkozunk egymásnak. Képzeljétek-állítólag-a vasgyáriból az összes kisebbségi kismamát a semmelweis-be küldik :( És hogy állítólag rengeteg a beteg a semmelweis-ben, alig bírják :(
Frankó! jó kis kórházközi tegyünk egymás alá lett az egészből!!!!!!!Szégyen.

Kép
gnocci
 
 


Maja! Drukkolok, hogy szimpi legyen új doki is! :D Én mostanában azon mélázom, hogy akkor a szikszói kórház betegeit is el kell valakinek látnia. Azok is mennek majd a Semmelwisbe? Nem tudom, de nagyüzem lesz, annyi szent. Maja, egyelőre ezen ne idegesítsd magad. Az én kórházamban speciel most 5 kismama-kisbaba van bent. Annyi szent, hogy mire szülni megyek, tele lesz az osztály, és én kiszorulok a nővérpultba vajúdni. :lol: Pedig nagyon jó lett volna az 5 kismama között lenni. :roll:
vbea
 
 


Semmelweis, bocsánat. Tesóm ott dolgozik, én meg le sem tudom tisztességesen írni. :x
vbea
 
 

 
 

Maja! Akkor most hol fogsz szülni?
Na, különben megjöttünk a dokinénitől. Direkt rákérdeztem a HA pépre és tápra, azt mondta, hogy " :twisted: :twisted: :twisted: (szó szerint ilyen pofát vágott) gyerekorvosok, akik régi megrögzöttségből ragaszkodnak a 6 hónaphoz, de ő 1,5 évig mindenképpen, de szíve szerint 2 évig írja MINDEN babának, olyannak is, akinek nincs allergiás a családjában. Szóval mi megint kaptunk receptet HA pépre és tápra....Meg felírta a Neis Vac oltást is (agyhártyagyulladás elleni), mert egy éves kora alatt olcsóbb. Március elején megyünk 1 éves státuszra (Jézusom!!! már egy éves)és akkor kapja majd meg. Aztán majd 15 hónaposan megint szuri. :cry: Egyedül csak azt az agyhártyagyuszi ellenit akarom neki beadatni, mást a dokinéni se kapacitált, tök korrekten elmondta, hogy melyiket mikor érdemes beadatni.
MOst hívott az uram, hogy nem bír/mer elindulni a munkahelyéről, mert f*sik :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Bocsánat Semmelweis :oops: az anyák megmentője, én meg nem tom leírni :D

A megyeiben szülök. Ha Bábonyban maradunk akkor is ott szültem volna... Nem idegeskedem, mert "tök mindegy" csak valahol tudjak szülni :D bent úgysem maradhat :D

Az én férjuram most indult a borsodchemből, megyünk a fogorvoshoz-ezúttal neki tömnek :wink: Azt mondta szakadt a hó...

Ja, képzeljétek mi történt! A mi épületünkben kértünk termet az óráimhoz, mert ugye márciusig vagyok, és februárban már oktatás van. Erre áttettek az egyetem túlsó felére. No, betolattam a hasammal, hogy ez így nem fog menni, nem tudok lépcsőzni, meg 10 perc séta meg izé :D így minden órám a folyosónk végén lesz. Pofátlan vagyok mi??? :wink:

Kép
gnocci
 
 


Szegény urad, Edina! Reméljük nem kell sokáig túlóráznia! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

De jó, akkor a Semmelweis lesz a megye ledobója! Nem tudom mit akarnak elérni ezzel. Az tény, hogy van egy két beteg, akinek szinte szórakozás, hogy befekszik 1-2 hétre a kórházba; de szerencsére nem ez a jellemző. Az már inkább, hogy befekszik valaki, és, "ha már itt vagyok" címszóval megnézeti magát mindenhol: szemészet, urológia, nőgyógyi, és még sorolhatnám. Na, ezt tényleg megszüntetném! :roll:
A végén tényleg kiszorulnak a betegek a nővérpulthoz feküdni.
Egyébként még nem is csökkentették az ágyszámot, és a múltkor mesélték bent a csajok, hogy egy éjszaka jött beteget a folyosóra fektettek le, mert nem volt ágy!!! :shock:

Edina, a bárányhimlő elleniről mit mondott a dokinénitek?

KépKép
editmaci
 
 


Maja! Egy kismama még pofátlan is lehet!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Jól tetted, Maja!
Edit, emlékezetem szerint semmit, de nem is kérdeztem. Valahol úgy vagyok vele, hogy szinte mindannyian átestünk rajta, szövődmények nélkül. A mi időnkben is voltak komoly esetek biztos, csak azt nem fújta fel a média. Véleményem szerint hagyni kell a szervezetet meg az immunrendszert egy kicsit dolgozni is.
Valamelyik tudóscsatornán volt egy műsor, amiben pont arra keresték a választ, hogy miért van ennyi ízületi meg mozgásszervi betegség, és oda lyukadtak ki, hogy azért, mert az emberek átlagban egyre magasabbak, mert nem esnek át gyerekkorukban nagyobb betegségeken a védőoltások miatt, amik közben egy időre leáll a növekedés. Amúgy meg a legtöbb bajt szerintem az ismétlődő hurutok és gyulladások okozzák...Ovis korú gyerekes barátnőim folyton mondják, hogy a menet: egy hét ovi, egy hét otthon....

KépKép
pedina
 
 


Hajrá Maja! Ne felejtsd el, hogy -bár elcsépeltnek hangzik- azért egy kismamának komoly jogai is vannak! Többek között ezért is jöttem el a munkahelyemről táppénzre, mert megmondtam a főnököm szemébe (pedig nagyon szerettem), hogy ezt és ezt a feltételt, ha beleszakad, akkor sem tudja teljesíteni. Pl napi 8 órában nem merült volna ki a munkám, nem úsztam volna meg a fizikai megterhelést blabla. :wink:

Edi, örülök, hogy minden ok. :D Sanyi, háááát. Én is rohangálok. Csak halkan mondom. Úgyhogy várom nagyon haza férjemet, mert menni akarok baumaxba, mielőtt még... Aztán lehet, éjszaka?! :shock: :shock: :shock:
vbea
 
 


Eniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Hasmenés?! Eből a héten Benedek lesz. :lol: :lol: Inkább előbb, mint utóbb. Akkor az uram nem is a karfiolomtól f*sik, hanem ez olyan mint a szimpátiafájdalom. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Azért ha jajgatni fog, amíg szülsz, akkor magyarázkodhattok :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Tyű, micsoda cirkusz volt nálunk a lefekvésből! Ill. 6 óra óta Lili csak nyüglődött. Fél hétkor mondtam Sanyinak, hogy kész, most már fürdessük meg, aztán ledugom aludni. Na, ezek utánkezdődött a valódi balhé:nyígott, ordított, alig látott ki a fejéből, és enni sem akart. Úgyhogy effektíve vacsora nélkül feküdt le. Ivott egy deci tápot ...se...Sanyi bízik benne, hogy végigalussza az éjszakát, merthogy fáradt, de nekem már nincsenek illúzióim. :lol: Tudom, hogy akkor alszik a legjobban, ha napközben is jól aludt. :?

KépKép
pedina
 
 


Lili alszik? Vagy kipattant szemekkel szórakozik...? :shock: Szerintem Benit várja, na. :lol: Most másztam ki egy kád forró vízből. Nahát, hogy elszoktam ettől. Azt sem tudtam, hova tegyem a lábam, ilyesmi. Végülis úgy gondoltam, hogyha szülési fájdalom, akkor gyorsít, ha jósló, akkor enyhít, vagyis nem árt. Jólesett. Egyelőre. :roll: Várom a többit. :arrow:
vbea
 
 


Sziasztok!

Eni álmomban megszültél! :lol: :lol: :lol:

Edina, milyen éjszakátok volt? Hogy aludt Lili? Mi Lilink jól, ma csak 7-kor ébredt. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Hahó! Még itt. :lol: Én álmomban serm szültem, Edit. :cry: De rendi tőled, hogy így drukkolsz! :D Dokimnak nagy örömöket szerzek az elméleteimmel, de meggyőződésem, hogy napok óta vajúdok. Szóval érzem én, csak nem tudom, akkor mikor is indulunk. Ja, túlvagyunk a 23-án, MINDEN uh tegnapra írt ki. :lol:
vbea
 
 


Jó reggelt! Életem legszarabb éjszakáján vagyunk túl, szinte semmiit sem aludtam, Lili végig ordított meg nyüglődött meg ivott. Ez a baj a tavaszi gyerekekkel, minden szar frontot megéreznek...
Eni! egyszer csak eljön a te időd is. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Eni, én majd minden este megszülök álmomban, de szerintem ha már ott tartok ahol te, akkorra elmúlik :D

Aha, szóval front van! nem tudtam mi baja van kis Pocoknak, komolyan érzem hogy nyűgös odabent-nem tudom hogy lehet ilyet érezni, de határozottan ez volt az érzésem. Alig tudtunk elaludni, csak mocorgott,forgolódott, bökdösött sehogy sem volt jó :( Remélem ma kialussza magát rendesen...

Olyan bágyasztó ez az idő. Tök sötét is van...Semmi kedvem bent lenni, de ezt a pár hetet még kibírom.

Kép
gnocci
 
 


Eni,Görög Zita "hosszas vajúdás után, végül császármetszéssel, a kiírt napon" megszült. :lol: :lol: :lol: Bár lehet, hogy csak bulvárferdítés.... 8)

KépKép
pedina
 
 


Ez jó - hosszas vajúdás után, császármetszéssel -a kiírt napon :D

Kép
gnocci
 
 


Ja, mint tudjuk, a szülések 99%-a a kiírt napon indul be, igaz Edit? :wink: :wink:
Várjatok, itt a cikk: http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=51356
Mert a többi édesanyát nem gyötri meg a vajúdás, mi? :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Jaj, olvassátok már el a kommenteket is, de sok hülye ember van! Hogy a fogyókúrák miatt nem tudta megszülni, meg azért, hogy megmaradjon az alakja.... :shock: :shock: :shock: Marhák, aki terhes, annak változik az alakja, akkor is, ha a 8. hónapban kiszedik belőle a gyereket, akkor is ha végighordja, de császárral szült...
Nekem sose volt derekam, ill. csípőm. Most ugyan elfedi a háj, de sokkal szélesebb, mint volt.... :P

KépKép
pedina
 
 


Persze, mint ahogy a Lilik is a kiírt napon érkeztek! :wink: :lol: :mrgreen:

Annyira csípem, hogyha egy "sztár-anyuka" szül, akkor a világ nyolcadik csodája, hogy vajúdnia kell, és gyorsan könnyítenek rajta császármetszéssel! Bezzeg nálunk, ez természetes!!!

KépKép
editmaci
 
 


Jó ez is: " a kismamák kedvenc kórháza" Még csak egyet teszteltem eddig az a kedvencem! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


:lol: :lol: :lol:És majd sztáranyuknak az lesz a kijelölt kórház :lol: :lol: :lol: Eni, amúgy nem a Kútvölgyiről van szó? Az is elit kórház, nem? :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Na ezeket a cikkeket nem nők írták, legalábbis még nem szültek. Legalább 5 olyan kórházat tudnék kapcsiból felsorolni, ami "sztárkórház"; MÁV, János, Margit stb. Tudjátok, mint amikor a Kútvölgyiben zárlat voilt, akkor az volt az elit kórház. Holott ez az elit megnevezés rég nem állja meg a helyét, kb 25 éve... :lol: Semmi extra nincs a Kútvölgyiben, nem vagyok sznob. Persze fantasztikusak a dokik, szülésznők, de ez nem attól van, mert ott vannak, ahol. Pl babanetes mamik közül senki nem sztár, akiket ismerek. Izgi. :shock:

Én bevallom töredelmesen, hogy sírtam Görög Zitán. Szimpatizáltam vele, lévén "egyszerre" szülünk. Már nem. :oops:
vbea
 
 


Ja, G.Zita a Margitban szült. Nem sztárkórház, hacsak nem a kád, bordásfal stb azt jelenti... :lol:
vbea
 
 


Sziasztok!

Edina, milyen napja volt Lilinek? Pihent valamennyit?
Lilink most éppen alszik, lassan ébresztgetni kellene, mert este nem lesz alvás! :shock: :roll:

Szinte egész nap nem volt netünk. Volt egy áramszünet, és minden elveszett: kedvencek, jelszavak, stb. :twisted:

KépKép
editmaci
 
 


Tuti front van: egy ismerősnek meg a vinyója döglött be, az egy éves gyerekéről az összes kép meg videofelvétel eltűnt... :cry: :cry: Nem biztos, hogy meg tudják menteni.
Lili ma egész rendben van, eddig. Bár 5 órakor láttam, hogy ebből megint nem lesz alvás, így autóba be és kocsikáztunk egy órát, még ő édesdeden aludt. :?
Eni, továbbra is lerohad a derekam..... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Évek óta könyörgök Iminek, hogy a fontosabb képeket (pl.esküvő, nászút) mentse le lemezre, mert egyszer már nekünk is elszállt az összes képünk, és nagy kín volt, mire találtunk egy programot ami visszahozza. Most már oda eljutottunk, hogy a Lili képeinek már vett dvd-t, hogy kiírja! Remélem el is jut oda, hogy megcsinálja.

Edina, hogy aludt Lili? Nálunk csak annyi extra volt az alvással, hogy nagyon nehezen akart összejönni. Bő egy óra kellett hozzá, hogy elaludjon Lili. Én már teljesen lefáradtam. De legalább húzta reggel fél 8-ig! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Minden előzetes megérzésünk ellenére... még mindig egyben. De nagyon kínlódunk. :D
vbea
 
 


Sziasztok!
Eni, anyámat kell akkor meginterjúvolni, ő frankón boszorkány. :mrgreen: :mrgreen: Legalábbis az átka fog. :lol: :lol: :lol:
Az én gyerekemt is megwoodooozta valaki, mert ma éjjel ugyanazt játszottuk, mint tegnap: este nem kellett a táp, így Sinlacot evett, majd fél 10-ig kergettük a lakásban, aztán szó szerint óránként nyüglődött. Hol sírt, hol csak nyígott, máskor elindult lefelé az ágyon... :shock: :shock: Reggel meg mint a kisangyal: azt hitte, hogy még nem vagyok ébren, adott egy puszit. Erre se reagáltam, így szólt, hogy "mama". Már majdnem felröhögtem, de még mindig tettettem, hogy alszom, kaptam újabb puszit és most már meg is bökdösött, hogy "mama". :lol: :lol: Na, ez fog hiányozni, de elhatároztam valamikor hajnali 3-kor, hogy megy a mylady a kiságyba. Nyüglődni ott is tud, de legalább nem esik le vándorlás közben. Ha meg nem is ébred ő fel ezekre, akkor legalább minket nem ébreszt fel. Ha meg ordítani fog pár napig, hát majd megszokja. De ez a mostani helyzet már nem buli, és két eset után tendenciáva nyilvánítottam. :shock: :shock:
Amúgy tegnap megtanult állva tapsolni :lol: :lol: . És olyan, mint egy kis szurikáta: négykézláb közlekedik, de időnként feláll, és megnézi, hogy merre tart, meg ha alapos szemrevételezni kell valamit, akkor is áll. :lol: :lol: Reggel port töröltem, ő meg állt mellettem a zoknijával a kezében, és néha megtörölte vele a falat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MOst be van vetődve a párnák közé, és irtó tudományosan néz valami főzőműsort. :lol: :lol: Közben meg a hajkeféjével fésüli a bárányát. Ja, a bárány: eredetileg Bori, volt, mivel bari. Aztán valamiért Blanche lett. :lol: Ezzel egyidejűleg Borcsa, és pár napja: Lukrécia Borcsa. :lol: A rendelőbe is vittük ugye, mert hurcolja magával, és anyuka mit kérdezett a gyerektől? "Lili, kéred Lukrécia Borcsát?" A dokinő úgy röhögött, hogy kiesett a kezéből a fonendoszkóp. :lol: Merthogy hallgatózás közben az én gyerekem lökdöste le magáról, amikor megkapta, be akarta kapni, úgyhogy gondoltam lefoglalom a kezét. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok,

megjöttünk!!!! :lol: :lol: :lol: Úgy látom mindenki jól van. És még Eni is van.

Mozgalmas egy hetem volt: megcsináltattuk a 4D uh-t. Nagyon nagyon jó kis film kerekedett belöle....... Meg voltunk esküvöi ruhát nézni a hugomnak. És milyen gyönyörü volt......... és vékony :lol: :lol:

Megjelent az elsö terhességi csíkom is. :cry: A púpomtól lefelé egy barna vonal.... Pedig kenem magam, most már napjában többször is.

Puszi mindekinek.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, az a csík kenegetéstől nem múlik el, és nem is stria. Ez van mindenkinek, kinek a köldökéig tart, kinek tovább. Majd szülés után pár hónappal fog eltűnni. :wink:
Amúgy senki se tudja minek van. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Nekem még olyan csíkom sincs. :cry: :cry: :cry: Lehet, ez nem tetszik Beninek? :lol:
Edi, ahogy leírtad Lili éjjeli ténykedését, hát majd' ledőltem a székről...
Gabcsi, jó, hogy ismét megúsztátok és ügyesen hazaértetek. Hugicádnak mikor lesz esküvője? Enyémnek március 24-én. Szegény Beni, még kis béka lesz akkor... :shock: Persze ez rajtam kívül senkit nem érdekel, ez van. :? Én is nosztalgiázom, esküvőnkön voltam a legjobb formámban. Azon röhögünk férjemmel, hogy vagy ő dagadt, vagy én. Amikor megismerkedtünk, ő volt jó súlyban, aztán meghízott, én lefogytam. Most meg... Egyre jobban néz ki. No comment. :roll:
vbea
 
 


Most olvastam, hogy Görög Zita sztáranyuka, csak besötétített ablaknál hajlandó létezni, és még a folyosón is le kellett oltani a lámpát, amikor tolták be a kórterembe, nehogy valaki megpillantsa. :roll: :shock:
jó, hogy még ilyeneken is volt energiája gondolkodni! :shock:

Gabi, te, hogy érzed magad?

Eni, akkor a ti családotokban minden évre jut egy esküvő!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Stevie-t nem győzöm dicsérni, Eni! Tényleg rengeteget fogyott. :lol: Szerintem az uramnak ő adta meg kezdő- vagy végső? lökést a fogyóhoz. 8) Jelzem majd egy hónapja gyűri egy zokszó nélkül. Meg elég sok ellendrukkerünk van, és csakazértis meg akarja csinálni. Engem nem érdekel más, mert én magam miatt akarok lefogyni. :wink:
Eni, neked sincs barna csíkod (linea negra a hivatalos neve)?! Én azt hittem mindenkinek van. :shock: :shock: Nekem a szegycsontomig tartott.
Én mindig azon röhögök, hogy most 20 kilóval vagyok több, mint - szerintem -legjobb formámban, és mindenki azzal jön, hogy "de jól nézel ki".
Csajom alszik. A Kiságyban!!!! Mondjuk be kellett csempésznem alvó állapotban, az tény. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edit! Zituka biztos úg yértékeli, hogy nem elég fotogén így szülés után. Na, én se voltam az, de rólam nem is készült egy fotó se. :lol: :lol: Kb. 3 hetes a gyerek, amikor először le lettünk együtt fotózva, és azóta se nagyon. Apuka nem érez rá kényszert, magamat meg kissé körülményes. :lol: :lol:
Eni!
Majd röhögök én az éjjeli kalandjaidon, amikor az én porontyom pukedlivel búcsúzik este, és nyugovóra tér, ti meg hajkurásszátok a Kistököst. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Álmodik a nyomor. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Az ebéd utáni/délutáni alvás nekünk a kiságyban van, este mellettem alszik el, és utána berakom a kiságyba. Egyébként Zsombor annyit ficereg álmában hogy mindig kersztbe fordul vagy a sarokba nyomul aztán nem fér el, elkezd kínlódni, amire felkelek, lejebb kell húzni, aztán alszik simán tovább. De ezt megcsinája párszor.

Eni, még egy közös: mi a mút évben 4 esküvőre voltunk hivatalosak. Az elsőnél is Zsombor pár hónapos volt csak. Pontosan 2,5 hós. Úgy nézett ki, hogy a házasságkötő terembe elmentünk, aztán haza etetés, a templomira nem értünk volna oda, így az kimaradt, majd a vacsira visszamentünk, kb. vagy 10-ig maradtunk, az esti kajcsit anyós adta oda neki amit lefejtem. De mint utóbb kiderült (a Molnár csárdába volt a buli) és ott foglaltak vendégházat, ha tudom simán elvittem volna Zsombort is, nyugodtabb lettem volna, és anyós meg meg vigyázott volna rá, bármikor rájuk nézhettem volna, így meg telefonálgattam hogy minden oké-e.
A többi lagzi is kb. így ment. Ja, egyre nem mentünk el. De igazán egyiken sem tudtam elengeni magam, mindig a kistökös járt a fejemben , hiányzott.

KépKép
sz.szilvia
 
 


Köszi lányok a kérdést, jól vagyok. NEM KELL DOLGOZNOM!!! :lol: :lol: :lol: Szóval most élvezem, hogy terhes vagyok, de azért végig nyaltam ma a házat.

A hugim szeptember 1-én megy férjhez, a Mindszentiben. Olyan jó, most egy kicsit ezzel is foglalkozni (és nem csak a terhességgel). Megint rendszeresen nézegetem a weddings oldalát. Olyan gyönyörüek ezek a ruhák. Férjhez akarok menni megint!!!! Persze majd a gyerke után. :lol: :lol:

Manóka 4 hónapos lesz a nagy napon. Nálunk komoly elökészületek folynak, hogy mi lesz, ki lesz vele.
Edina, azt hiszem te mondtad egyszer, hogy minden nö megbolondul, ha nagymama lesz. :D Hát ez nálunk is bekövetkezett. Drága szülömet úgy kellett rendre utasítanom, hogy azon a napon nem az unoka a legfontosabb, hanem a kis lánya..............

Ma este megyünk az elsö elöadásra, ez csak ilyen egy estés. És "ingyé"van. A cime: etetés. Kiváncsi vagyok.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi, ti is haladtok ám azon a vonalzón, és 100 napon belül vagy! Ezt nemrég mondta nekem Edit. :wink:

Csajok, fetrengek a menstruációs görcsöktől, komoly huplik voltak a ctg-n. Sajna a derék-és alhasi fájdalom némi nyilallással megspékelve folyamatos, nem lehet mérni. Úgyhogy most attól tojok, hogy nem tudom, mikor kell elindulni, és a végén tolófájásokkal megyek be a kórházba. :lol:

Nos, Edit, a "családi" mérleg nem kizárólag évi egy esküvő, de 2007-re két bébi - ez a tuti. Aztán még lehet, a hugomék is belehúznak... :D
vbea
 
 


Ne röhögjetek, majdnem úgy lett, ahogy Eni mondta :lol: :lol: :lol: ugyanis ma 1:20-kor
megszületett Benedek!!!!
Baba és mama, sőt a papa is nagyon jól van. Kistökös 3100 gramm és 53 centi. Éjfélre értek a kórházba... :shock: :lol: :lol: :lol: (Fél 7 körül még beszéltem vele, nem úgy tűnt, hogy szülni fog... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

KépKép
pedina
 
 


Ja, most látom, hogy fél 10-kor még ide írt?! :lol: :lol: :lol: Nem semmi egy nő... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Kép Kép

KépKép
pedina
 
 


Hát, mikor megláttam az időpontot mikor írtál, Edina, rögtön tudtam mi történt :lol:
Eni, nem semmi az iram :wink: Benedek gyönyörű, gratulálok!! Jó egészséget és sok boldogságot mamának-babának-papának :D
mara80
 
 


Eni! Gratulálunkk Benedekhez! Nagyon szép baba!

Orsi és Marci

Kép
tokajkincse
 
 


Akárhogy nézem, tiszta apja.... :lol: Pedig azt mondják, hogy a fiúk az anyjukra hasonlítanak általában. De Orsi Marcija is apja szerintem...Na meg a Lilik is kiköpött papák...Bár azt mondja valami féltudományos elmélet, hogy a babák az elején azért hasonlítanak az apjukra, hogy azok jobban kötődjenek hozzájuk, jobban érezzék, hogy az ő vérük... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Úristen, de csodálatos!!!!!
Eni, nagyon-nagyon sok gratula Benedekhez!!!!

Jaj, még egy percig nézem a képet és bőgök!!!! :wink: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Úgy látom, csak nálunk divat az angolpólya!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én úgy utáltam! :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Milyen szép ez a reggel!!!! Gyönyörü egy baba!!!! A kis Beni.
Hölgyeim azt hiszem, most már tényleg férfi uralom van..... :lol: :lol: :lol:

Mást nem is lehet mondani: csodálatos!!!!!

Kép
gabcsi76
 
 


Gabi, te vagy a következő!!!!!

KépKép
editmaci
 
 


Hú, ne ijezgess! Eléggé tartok a szüléstöl. :oops:

Kép
gabcsi76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?