Új privát üzeneted érkezett!

Aniko!!!

Hät néha elég nehéz.AZért a nemalvos éjszakäk nappal kiérzödnek és kevésbé vagyok aktiv nappal,Giuliano meg most nagyon igényli a sétät,jövés-menést.De azért elvagyunk.Férjem sokat segit vele.Sokat vannak együtt ,sokat foglalkozik csak vele.Addig én meg nyugiban etethetek stb...vagy éppen alszok egy kicsit.

Mai napunk elég jol telt idäig.Délelött kis jövé-menés itthon ,jätszäs,häzimunka,reggelizés.Majd nekiälltam fözni,gyors de fini ebédet.Aztän etettem a kicsit,G.evett egyedül majd megkapta a tejét és elvonultunk aludni.Most uzsizik én mindjärt etetek és még szänkékozok kimenni egy fél oräcskät.Aztän meg jön a felmentö hadseges ,a férjem.Este ö fürdeti G.-t én meg a kicsit,ö adja neki a tejet éS viszi el aludni ,én csak bemegyek puszit adni,amit nagyon igényel.Hät röviden ennyi.Semmi exta dolgot nem csinältunk,de ma nem strapältam le magam.Jol vagyok,nem mint mäskor ,totäl zombi.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Átléptem a köv. évfolyamba, ugyanis sikerült a dolim.

Zsu! Kb. erre számítok én is. Azért jó, hogy a férjed segít. Az enyém is biztosan fog hiszen most is sokat foglakozik Biussal. Attol félek a legjobban, hogyan fogok eközben még tanulni is. És alig lesz a kicsi négy hónapos és már jönnek is a vizsgák. Ahova vinnem kell magammal, mert ugye három óránál többet nem bír ki éhen. De azért reménykedem, másik is megcsinálták már.

Többiek??? Miuz???
Vendég
 


Sziasztok!

Anikó!
Gratulálok! Nagyon ügyes voltál!!!!!! :lol:
Biztos nem lesz egyszerű, amikor megszületik a kicsi. Dehát ügyes csaj vagy és biztos a párod is sokat fog segíteni megszervezni a dolgokat. Nagyszülők messze vannak?

Zsuu!
Hát igen ahogy leírod a napotokat, jó gyorsan eltelik ennyi mindennnel . Amikor Tomi megszületett egy darabig elég fáradt voltam estére, de nekem azért könnyebb volt, mert Patrik már 5,5 éves volt. De nemegyszer előfordult, hogy Tomival a hasamon elaludtam mire apa hazajött, ő mesélte, hogy Patrik olyankor mindig mondta neki, apa legyél csendben anyáék alszanak. Így utólag leírva elég könnyelmű dolognak tűnik elaludni a másik gyerek mellett. Tomi sajnos nagyon rossz alvó volt és még ma sem tökéletes.

Éva!
Hát nálatok mi újság? Hogy vagytok?

Viki? Heni?
Timi azért ha tudsz nézz be!

A barátnőm kisfia beteg lett tegnap estére, 40 fokos láz stb. Kicsit izgulok mert tegnap együtt játszottak a Tomival. Tudom, hogy kicsi az esély, hogy megússzuk, de hátha....
Errefelé most elég randa bacik támadnak, napokig tartó magas lázzal, sok a beteg, Patrik osztályában is vannak már páran.
A napokban dolgozom kicsit ,megkezdődött az adóbevallások időszaka, le kell zárnom apa könyvelését, de annyira nincs hozzá kedvem.

Remélem mindenki jól van!

Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 

 
 

Szia!

Hát igen. Ezért is jó a nagy korkülömbség. Nekem is sokat segít Reni. Most is vigyáz reggel Biusra, hogy én fél órával többet aludhassak. Olyan édes. Szerintem később is segít majd. Persze apa is biztosan segít. Vizsgázni meg viszem majd magammal a négyhónapos csöpségemet. Mások is így csinálják. Vizsgaidőszak alatt teli van a suli folyosólya bébikkel.

Lányok! lehetnénk egy kicsit aktívabbak is. Nincs még itt a tavaszi fáradtság ideje, bár az idő pont olyan. Ami egyrészt jó is meg nem is. Lesz még ez roszabb is.

Puszika!
Vendég
 


Sziasztok,szép napot!

Igazolt hiányzásom oka:nem volt 2 hétig netünk...vmi eltört az antennában és nem tudtunk kapcsolatot létesíteni.
Még nem volt időm visszaolvasni,de belestem múlt héten anyóséktól.

ÉVa!
Gratulálok mégegyszer (iwiwen is írtam:) ).Nagyon szép a picurka,sőt gyönyőrű,édes,kedves.:) Nem bírok betelni vele.:)

Anikó
Neked is gratlálok a pocaklakóhoz,kívánom,hogy minden rendben menjen.:)
Olyan jó,hogy ismét örülhetünk és várhatunk egy kisbabára.Asszem igyekeznem kell. :lol: :lol:

Nálunk minden rendben,Dorka imádnivaló,annyira nagyon nagyon szeretem,hogy csak nnaaa.:D Sokat fejlődött minden tekintetben.Beszéde már teljesen érthető,mindent megmagyaráz.Mostanában már pimaszkodik is:nevünkön szólít minket (élvezi,hogy megkergetjük érte).:D
Minden reggel jön puszit adni és mondja,hogy szeretlek anya,szeretlek apa.:):)

Zsuu
Remélem már jól vagytok,szegény kicsilánykád.:( Milyen szörnyű lehetett neki ilyen picurkán a kórházban.:(

Szilvi
Jól vagytok?Tomi nem lett beteg?Képzeld írni akartam Neked sms-t,hogy nem tudok netezni,de a 30as telómban nem volt mentve a számod.:( A 20as karit meg nem találtam sehol..:( Neked megvan a 30as számom? Ha igen pötyögj majd egy sms-t vagy küldd el priviben a számod,lécccike.:)

Henivel karácsonykor váltottam sms-t,nem tudom mi lehet vele.:( Sajnálom,hogy nem ír már.:( Pedig ő inditotta a topikot...Na,majd rákérdezek.

Jók legyetek

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Szonorú vagyok, hogy ilyen ritkán ír mindenki. :( :( :( :( :(

Olyan sokan voltunk. Bizzo, :?: Hardik, :?: Roli, :?: Nóra, :?: Már jó régen nem is írak. Vajon mi lehet velük?

Mi amúgy jól vagyunk. Jan 31-én megyek uh-ra a 12hetesre. Már nagyon várom. Rosszullétek nincsenek. Az álomkór is eltűnőben. Kihasználom az időt és sokat játszunk Biussal. Kitudja mi lesz később. Remélem minden rendben lesz. Csak ne kéne a végén az a fránya császár. Nagyon félek. :cry: Na jó nem kesergek, szép az élet.

ÍRJATOK!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Látom lassan leáál az élet.:( Visszatértem és kiírtottam a topikot.:(

Hétfő este majdnem ügyeleten kötöttünk ki,Dorka 1 órán keresztül keservesen sírt,dobálta magát.A hasa görcsölhetett.Annyira sajnáltam,jött hozzánk és mondta:anya fáj,segíts.:(
Elindultunk ügyeletre,de a kocsiban egy hangja sem volt,végül nagyinál kötöttünk ki,ahol már pörgött ezerrel.Haza se akart jönni.Eddig mindig úgy kellett elfutni előle,hogy ne vegye észre ha elmegyünk.Most meg még puszit is adott és integetett.Már nem kellünk neki. :lol:
Tegnap jól kikakilta magát,bizti ez volt a gond...

Anikó
Szerintem még kár parázni a szülésen,élvezd még a babavárás örömeit.Bizti minden simán megy majd.Kiváncsi vagyok,hogy egy újabb kislánnyal bővül a család vagy jön a trónörökös???!!:)
Gondolom mindegy mi lesz csak egészséges legyen...de mégis...mit szeretnétek?


Megyek,készül ebéd...meg folytatom a "tavaszi" nagytakarításom...

Szép napot mindenkinek!

Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!
Itt vagyok én is nyugi nem irtottad ki a topikot.
Mostanában sajna sok a tennivaló és kevesebb idő jut a lébecolásra. Adóbevallás időszak kezdődött, úgyhogy ha fent vagyok a neten többnyire dolgozom, vagy Patrik játszik, esetleg apa néz valamit. Képzeljétek el rászokott a keresgélésre, de ezzel a sírba visz, mert ugye gépelni nem tud, ilyenkor anya pötyögjön mindenféle marhaságot. Általában az ebay-en kutakodik távcső és egyéb számára létfontosságú kellék után.
Na akkor Dorka jól megijesztett titeket. De az a lényeg, hogy mégsem volt baj.
Látom Dorka is tud hizelegni rendesen! Tomi akkor lendül be igazán ha tudja valami csibészséget tett és akkor rohan vagy hozzám vagy apához ölelni, és mondja ilyenkkor szeretlek.
Tomi végül nem lett beteg valami csoda folytán nem kapta el. Igazi hétördög mostanában is és szorgalmasan gyűjtögeti a kék zöld foltokat, sebeket. Néha égnek áll a hajam tőle! :roll:

Anikó!
Szerintem se félj a szüléstől. Neked mindkettő császár volt? Már biztos volt róla szó, de bocsi elfelejtettem. Nekem az volt mindkettő. Félni nem féltem mert tudtam mi vár rám, amitől kicsit tartottam az a szuri volt a gerincembe. Mondjuk szívesebben szültem volna rendesen, dehát sajna nekem ez nem adatott meg. Ezt mondjuk egész életemben sajnálni fogom, dehát ez van. Örülök neki, hogy jól vagy(tok)!

Éva!
Hogy vagytok? Mesélj egy kicsit a babáról!
Biztos nem sok időd marad. Attila hogy viszonyul a tesóhoz?

Zsu!
Nálatok mi újság? Olyan gyorsan megy az idő. Jól vagytok?

Heni!
Hát azért kicsit írhatnál!!!

Igyekszem én is gyakran jönni, csak más is jöjjön!

Timi!
Veletek mi lehet?!

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kép
Kép
Kép

Kép,
Kép
sahi
 
 


Szép estét!!!

Szilvi
Nagyon aranyosak a fiúk.Patrik szerintem tiszta apja!Jól látom?
Tomi inkább Rád hasonlít.Látom beszereztetek Ti is egy babakonyhát?!

Dorka épp most fürdik,de már kiabál.
Nagy nehezen sikerült összehoznom egy vonalzót.Vagy 15öt csináltam már,de vmiért nem sikerült megjeleníteni....

Lehet hülyeséget kérdezek,de mindig be kell illeszteni???

Zsu,Éva hogy vannak csöppségek????

Megyek...ma még lehet jövök,untatlak Titeket pár képpel.:D

Viki



Kép
Vendég
 


Vmi nem stimm.....nem kell beilleszteni...na gondolkodom,csak rájövök.... :lol: :lol:
Vendég
 


Na most????:D

Bocsika
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!
Gondolom már rájöttél, hogy nem kell mindig beilleszteni, megjelenik minden üzenetednél!
Várjuk a képeket!
Igen jól látod Patrik tiszta apja, Tomi pedig mások szerint is rám hasonlít.
A babakonyhát a keresztlányom kapta karácsonyra, de Tominak annyira tetszett, hogy veszünk neki majd a névnapjára egyet. Nem is akart mással játszani. Azért fényképeztem le, hogy ugyanilyet vagy hasonlót tudjak venni. Nagyon tetszett neki, hogy világított a fözőlap és olyan hangot adott mikor forr a víz!

Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Jó reggelt!

Nem értem vissza este...elaludtam Dorkával negyed 10kor.Apa kapcsolt le mindent amikor hazaért. :lol:

Tegnap visszaolvasgattam az oldalokban,jókat derültem. :lol: Rendesen pörgött a topik,egy nap alatt arhívumba került egy oldal.
Lányok egy kis nosztalgia????:D

Szilvi
Na jól eltaláltam.:) Pedig párod szinte nem is láttam,bár Téged se többet. :roll: Igazán tehetnél fel közös képet. Vagy nálatok is Te vagy a fotós??? :)

HENI!!!!!!!!!!!Ha olvasod....mert remélem,hogy olvasod....adj egy kis életjelet!Hogy vannak fiúk?

Megyek,felöltözöm.:D

Szép napot
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!
De legalább jól kialudtad magad, nem? :lol:
András nem nagyon szereti ha fényképezve van, és ő sem szeret fényképezni, amit múltkor feltettem rólam meg a Tomiról azt is önkioldóval csináltam. Patrik már próbált csinálni rólunk pár képet, dehát valahogy nem igazán sikerültek neki.

Hát igen régen pörgés volt rendesen, én is sajnálom, hogy már ritkulnak a beírások.

Heni????!!!
Tényleg nem értem miért nem írsz néha csak pár sort?!

Ma elég hideg volt, de Tomit nem tartotta vissza a sétától, másfél óra után sem igen akart bejönni. Apa szerint Tomi nem olyan tápos (gyenge) mint én! Kedves ügye? :evil:

Megyek mert Patriknak valami fennakadása van a leckével!
Remélem mire visszajövök ír valaki!
A remény hal meg utoljára!! :wink: :wink: :wink:

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Farsang 2007 február 24-én szombaton!
Farsang, jelmezvásár, jelmezbemutató jelmezbál!

http://www.szulokhaza.com/szulokhaza_pr ... ujabb.html

Helyszín:

Szülők Háza Családi Központ és Játszóház
Budapest XI. Gazdagrét, Eleven Center
1118 Bp., Rétköz utca 7. I. emelet (P2 szint)

Program:

10:00 - 11:00 Kreatív játékok, kalandfal, alkotó
foglalkozás (kézműves)
11:00 - 12:00 Varázserdő: zenés drámajáték a
gyerekek részvételével
12:00 - 13:00 Jelmezvásár, könyvvásár,
arcfestés, farsangi köröm az anyukáknak
- szünet -
16:00 - 17:00 Kreatív játékok, kézművesség,
kalandfal
17:00 - 18:00 Bábelőadások
Hol lakik az idő?
Manómese
18:00 - Zenés jelmezbemutató: mutasd meg
magad, és ha kedved van, mondj verset, énekelj,
táncolj az otthon készített, vagy a délelőtt itt
vásárolt jelmezedben; ajándékok a résztvevőknek.

Árak:

Gyerek jegy:
1.500,- Ft / gyerek (1-14 év)
Kísérő jegy:
500,- Ft (14 év fölött)
Családi jegy:
3.000,- Ft / család
szulokhaza
 
 


Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!
Patrik előbb indult el a suliba, jó hideg van kint, de szerencsére most nem fúj a szél!

Lányok írjatok!

Puszi

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok,jó reggelt!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ,lányom nélkül aludtam.:( Tegnap délután anyósoméknál volt,este mentem érte,de nem volt hajlandó hazajönni.Kezdek aggódni...:D:D:D Akaratos egy nőszemély,a kis piszok mindig eléri amit akar.

Szilvi
Úgy látom ketten maradtunk.:( Itt is nagyon hideg van,tegnap kicsit olvadt a hó,de még mindig bőven van.Az utak csúszósak,nem szeretem a telet!!!:(

Küldöm az sms-t...tegnap nagyon elfelejtettem,pedig olvastam mailt.Ránéztem számodra és egyből beugrott.:)

Megyek kávézni,Tamást meg küldöm csajomért.

Pusz
Vendég
 


Sziasztok!

Viki!
De azért olyan aranyos lehet Dorka mikor nem akarja azt amit az anyukája. Könnyen vigyorgok mi?
Na Tomit sem kell félteni, ő is legalább ennyire akaratos.

Nálunk nincs is hó. Nálatok mennyi esett?

András ma már másodszor jött vissza valamiért és még csak fél 9 van, úgy látszik ez nem az ő napja.

Anikó!
Mi újság nálatok? Legalább te jelentkezhetnél!

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Ma jutottam internet közelébe, már teljes ki voltam éhezve!
Csak emlékezetből egy gyors olvasás után:
Zsu
A kórház kisgyerekkel szörnyű :cry: Amikor én voltam bent Kristóffal mi is összeszedtünk mindent a látógatokkal együtt. Aki nálunk volt lebetegedet. Remélem már jól vagytok teljesen és sok örömöd van a lurkókban.
Éva
Gondolom leterhel a két gyerkőc téged is, nem sokszor írtál.
Nagyon szép a képen a legkisebb családtag. :lol:
Anikó
Szuper, hogy jól érzed magad, nem vagy rosszul. :) A lányokkal hogy viselted? Én sem voltam Kristóffal rosszul. Az ismerőseim közül főleg akik lányt vártak, azok hánytak.
Szilvi
Látom te azért sokszor bejelentkeztél. Egyre szebbek a fiaid. :wink:
Ej, ha fiatalabb lennék.... Adózáshoz kitartás. Én csak várhatólag egy két ismerősét fogom számolni, na meg a családét. Az már nem is olyan kevés.
Viki
Dorka nagyon tudja mit akar. :lol: Igazi belevaló kiscsaj.
Hasfájás nem jött azóta elő. Valószínüleg a belei görcsölhettek be.

Rólunk:
Remélem most nem kiabálom el. 8) Márciusban Kristófot viszem bölcsibe. Én meg dolgozni kezdek a régi helyemen. Elvileg a férjemmel közösen megyünk kocsival. Ő fél 7-re jár. Izgulok már most, hogy hogy fogjuk bírni. Remélem jól.
Ez a változás helyrebillentett lelkileg. Új "célt" találtam magamnak és sokkal jobban lettem lelkileg. A cégemtől ugyanis megint telefonátak, hogy vissza tudok-e menni korábban, mert ha nem mást vesznek fel. Pár óra alatt döntöttem. Korábban nem jutott eszembe, hogy felvessem a kocsival történő bejárást. Férjemtől türelmi időt kértem a vezetéssel kapcs-ban. Munka mellett akarok pár vezetés órát venni és utána újra próbálkozni.
Ezen kívül más nem is nagyon történt velünk.
Szerencsére Krizsi most nem volt beteg. De le is kopogom.
Szilvi jól éreztek kb. 8-a óta nincs netünk. Akkor újból telefonáltam és kifogtam egy normális nőt, aki akkor ki is kapcsolta. Így legalább pontosan tudtam mikor történt.

Mindenkit puszilok, már úgy hiányzott a fórum.
Timi
Amint tudok újra jelentkezem.

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Olvasgatok ám néha, de írni már nem nagyon van időm.

Velünk minden rendben van, Gergő egyre kevesebbet alszik, Attila még kevesebbet, úgyhogy nem unatkozom.

Attila néha elég nehezen viseli, hogy nem ő van egyedül, egyik percben teljesen normális, aztán minden ok nélkül hisztizik, sikítozik, semmi nem jó neki. Azt hiszem sikerült a dackorszak kellős közepére bevállalni a kistesót. Remélem hamarosan túl leszünk rajta.

Néhány kép:

Attila egyedül öltözik:

Kép

Gergő szigorú:

Kép

Kép

Puszi mindenkinek, írjatok!

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Örülök Timi, hogy benéztél! És Éva neked is!
Hétvégénk nagyon zsúfolt volt, jövés menés volt.
Tomi már megint taknyosodik, remélem nem lesz beteg.
Amúgy jól vagyunk. Utálom ezt a szeles időt.
Szombaton nagyon élvezték a havat a fiúk, alig lehetett őket beterelni, még vasárnap volt hó, aztán hétfőn már semmi.
De ez a szélvihar szörnyű volt, rengeteget volt áramszünet, 2 x jégeső is esett.

Timi!
Örülök, hogy tudtál jelentkezni. Szorítok, hogy a munkával kapcsolatban minden rendben legyen!
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz majd ha elkezdi Kristóf a bölcsit, biztos fura lesz eleinte.

Éva!
Kitartás, előbb utóbb túl lesztek ezen az időszakon is. Azt elhiszem, hogy nehéz a két kicsivel. Sajnos tudom milyen az ha keveset alszik a baba, Tomival így volt, de nekem annyival volt szerencsém, hogy a Patrik mindig jó alvó volt, így vele max betegség idején van gond éjszaka.
Nagyon édes Gergő, olyan nagynak tűnik már a képen, gondolom növekszik szépen. Attila is pedig olyan huncut.
Hiszti az van nálunk is, 4-5 napja minden reggel óriási visítás közepette öltözünk, mindennel ellenkezik, semmi sem jó neki, én is csak remélem, hogy hamar elmúlik.

Viki!
Mi újság nálatok? Dorka jó kislány?

Anikó!
És nálatok mi a helyzet? Lányok? Pocaklakó?

Zsu!
Nálatok is minden rendben? Gyerekek?

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Szilvi
Örülök, hogy írtad, hogy ti is hisztiztek, ez némileg megnyugtat (bocsi :oops: ), igaz nálunk nemcsak reggel fordul elő.
Mindig azt hiszem, hogy ilyen csak nálunk van.

Üdv
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Éva!
Ugyan már nem gondold ezt, hidd el rengeteg gyerek keresztül megy ezen a hisztizős korszakon. Szerintem kevés gyerek marad ki belőle. A barátnőm kisfia 8 hónappal fiatalabb a Tominál és sokszor szoktuk beszélni, hogy szinte ugyanazok a dolgok velük is szinte azonos időpontban megtörténnek. Például, amikor Tomi másfél éves volt, akkor volt egy hisztis időszaka, a barátnőm kisfia másfél évesen szintén átesett egy ilyen időszakon. Persze nem mondom, sokkal jobb lenne megúszni, dehát ez jutott, nem?!
Csak neked talán sokkal fárasztóbb, hiszen Gergő még csak pici baba. Szerintem neked is lehet olyan, hogy időnként úgy érzed megbolondulsz, ha nem lesz nyugalom. Nálunk mindenesetre volt ilyen.

Lányok?

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!


Lányok, lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senki sem ír csak én?
Kivel beszélgessek?

Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk. Pocaklakó is jól van. Voltam uh-n. Kicsit szégyellős.

Az utóbbi időben számítógép undort kaptam. Nem tudom mi volt velem de messzire elkerültem. Meg apa is állandóan itt ücsörög. Az agyamra megy. Függő lett.

Timi! Jó, hogy hírt adtál. És gratulálok a munkához. A vezetéstől ne félj már annyira.

Évi! Olyan szépek ezek a fiúk. Még a morcos kép is édi. Az én lányom is hisztis. Teljesen mindegy miért de mindenképpen hisztiznie kell kb óránként. A falra mászok tőle. Pedig még sehol sincs a kistesó. A pocakomat előszeretettel puszilgatja, simogatja. Most már felfogta, hogy ott a kistesója. Csak szerintem azt nem tudja, hogy mi az, hogy kistesó. De majd rájön erre is. Nálatok ez, hogy volt?

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok!

Kukk be ide: http://www.mamavar.hu/

Köszi!
Orsi
aja
 
 


Sziasztok!


Szilvi
Itt vagyok, beszélgethetsz velem.

Anikó
Gergő nem morcos, csak szigorú :lol:
Nem hiszem, hogy Attila nagyon értette volna, hogy mi történik, néha ugyan megsimogatta a hasamat, utána viszont rögtön ment apához és az övét is megsimogatta.
Néha még most sem vagyok benne biztos, hogy tudja, hogy mit jelent az hogy kistesó. Mármint azt tudja, hogy a Gergő az, de hogy az mit jelent, azt nem biztos, hogy érti.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Nincs nagy mozgás a topikban lányok!
Már attól tartottam nem fog írni senki.

Tominak pár napja hőemelkedése van, kicsit köhög. Tegnap este már mutatta a nyakát, hogy fáj, úgyhogy szerintem fáj a torka. Remélem nem lesz betegebb. Nem tudom írtam e már, hogy allergiás a tejre, ekcémás kiütései lesznek ha tejet iszik, de szerencsére tejterméket ehet, vagy bármit amibe tej van belefőzve, csak a sima tejjel vannak gondok. Kicsit rossz a reggelinél, amikor Patrik és az András kakaót iszik, néha reklamál ő miért nem kap, de már nem vészes, eleinte rossz volt, mert követelte a kakaóját, de aztán belenyugodott.
Patrikéknál farsangi bál volt pénteken, nagyon jól érezte magát, szíve szerint haza sem jött volna, dehát vége lett.

Anikó!
Örülök neki, hogy ti is és a pocaklakó is jól vagytok.
Két napja elöl volt hagyva a kismamák nagykönyve, mert előtte beleírtam, hogy milyen aranyköpései vannak most a Tominak. Mindkét fiúról írtam a könyv hátuljába. De nem is ez az érdekes. Tomi imádja a könyveket, belenézett örömködött, hogy baba meg minden, aztán egyszercsak hallom a Patrik szakszerű előadást tart a Tominak, hogy a baba anya hasában van először aztán hogy bújik ki stb. Mi csak hallgattuk Andrással, nem is gondoltam volna, hogy ennyire emlékszik miket mondtam neki, mielőtt Tomi született, Patrik akkor még csak 5 éves volt és már majdnem 3 év eltelt.
Egyébként Tomi kedvenc szókölteménye mostanában a mogozálj=mozogjál

Éva!
Hiszti van nálunk is továbbra is, időnként rendesen kiakaszt vele. Múlt héten nem lehetett kicsi fiamat egy percre sem egyedül hagyni mert rögtön rosszban sántikált. Egyik nap piros filctollal beszinezte mindkét karját könyékig, kb 2-3 percig volt egyedül a Patrik szobájában, másik nap a Patrik puzzle-it borította ki a szőnyegre, nem sokat csak néhány ezer darabot, nem tudtam sírjak vagy nevessek. :twisted:
Úgyhogy megpróbáltatásokat azt csinál nekem rendesen.

Timi!
Már biztos izgulsz a munka és a bölcsi miatt. Vezetést csak gyakorold szorgalmasan.

Viki!
Dorka hogy van? És ti?

Zsu!
Nálatok mi újság?

Szép napot!
Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok !!!

Mi is élünk még ,csak közben otthon voltunk 10 napra.Jajjjj de joooo volt.Mär 10 honapja nem voltam Magyarorszägon.Tesoimnak nagyon tetszett a kisläny,nagyon örültek hogy megismerhették végre.
Mi jol vagyunk.Jelenleg senki nem beteg.
Picike növöget,pénteken lesz 3 honapos.Sokat nevetgél ,de még mindig alszik szinte egész nap.Nem hasfäjos,nem is volt az soha,de néha nehezen kakil.Akkor kicsit feszeng amig nem sikerül neki.Most olyan 5300 gramm körül van.
Giuliano péntekenként bölcsibe jär.Nagyon szeret ott lenni,mäs gyerekekkel foglalkozni.Vannak kicsik is,azokat buzgon dajkälgatja,a nagyobbaknak parancsolgat.Itthon is joooo fiu,de néha elkapja a dilihopp és akkor nem birunk vele.De sosem hagyom hogy gyözzön.
Timi!Hogy megy a munka,vezetés?

Aniko!!!Neked jooo babaväräst kivänok!

Mindenkit üdv!!Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok!
Remélem befogadtok minket is.
Nekem is két éves a kisfiam, Petykának hívják. Sajnos képet nem tudok feltenni róla, mert képtelen vagyok lekicsinyíteni.
Én is most várom a másodikat, mint Anikó. Nem tudom te, hogy vagy vele, de én iszonyú fáradt vagyok, estére teljesen kidőlök. Alig várom, hogy apa haza jöjjön.
Nem tudom a ti gyerekeitek milyen evők, de az enyém katasztrófa, alig van valami amit megeszik. Pl. aminek héja van az eleve esélytelen (borsó, bab, lencse), szálasok szintén (káposzta) , hús is csak amikor kedve van. Ha van valami recept öteletetek szívesen fogadnám.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!
Remélem befogadtok minket is.
Nekem is két éves a kisfiam, Petykának hívják. Sajnos képet nem tudok feltenni róla, mert képtelen vagyok lekicsinyíteni.
Én is most várom a másodikat, mint Anikó. Nem tudom te, hogy vagy vele, de én iszonyú fáradt vagyok, estére teljesen kidőlök. Alig várom, hogy apa haza jöjjön.
Nem tudom a ti gyerekeitek milyen evők, de az enyém katasztrófa, alig van valami amit megeszik. Pl. aminek héja van az eleve esélytelen (borsó, bab, lencse), szálasok szintén (káposzta) , hús is csak amikor kedve van. Ha van valami recept öteletetek szívesen fogadnám.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!
Remélem befogadtok minket is.
Nekem is két éves a kisfiam, Petykának hívják. Sajnos képet nem tudok feltenni róla, mert képtelen vagyok lekicsinyíteni.
Én is most várom a másodikat, mint Anikó. Nem tudom te, hogy vagy vele, de én iszonyú fáradt vagyok, estére teljesen kidőlök. Alig várom, hogy apa haza jöjjön.
Nem tudom a ti gyerekeitek milyen evők, de az enyém katasztrófa, alig van valami amit megeszik. Pl. aminek héja van az eleve esélytelen (borsó, bab, lencse), szálasok szintén (káposzta) , hús is csak amikor kedve van. Ha van valami recept öteletetek szívesen fogadnám.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!!!

Ismét eltűntem...de remélem mostantól zavartalan lesz a net és tudok írni.
Nem is tudom hol kezdjem...Mindenki jól van?Mi átestünk pár napos influenzán,de már minden okés.Én megúsztam egy szurival,de legalább csak 1 napig voltam lázas.
Dorkát nem is értem,alíg eszik valamit,gyümölcsöt szinte soha és mégis alíg ártott neki ez a betegség.

Üdv Andrea.Mesélj magatokról.Az evés nálunk detto...se répa,se borsó,se káposzta,se burgonya....csak a húsleves tésztával...DE!!! ha már egy apró répadarab vagy petrezselyemzöld belekerül kiveri a dilit...!!!Hát ez van.:( Jajjj,és húst nem is eszik,maximum virslit...néha...

Most megyek,de lehet még jövök ma.
Szép estét.
Vendég
 


Bocs lányok, most látom csak, hogy egy kicsit sokszor küldtem el az üzenetet. :oops:

Lego!
Nálunk legalább a burgonya és a répa (ha elég puha) azért megy. Te mit adsz neki enni? Én olyan bajban vagyok a főzéssel! :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Remélem visszatér némi élet a topicba.
Andi üdv köztünk. Én is azt mondom, mint Viki, mesélj egy kicsit magatokról, merre laktok, mivel foglalkozol, Petyka milyen gyerkőc stb.! Szerencsére nekem nincs gond az evéssel, Tomi mindenevő.
De a barátnőm kisfia pont így eszik mint a tiéd. Ő brokkoli krémlevessel eteti a fiát , ha már tényleg semmi sem jó, mert azt szereti.

Viki!
Örülök, hogy újra gépközelben vagy.
Mi valahogy folyamatosan betegek vagyunk, nem erősen, de mégis. némi köhögés, torokfájás, nyűgi, láz nélkül. De ez megy már 3 hete.

Zsu!
Biztos nagyon jó volt itthon lenned. Tehetnél fel új képeket.
Milyen gyorsan megy az idő, már három hónapos.
Tomi is nagyon szereti ha több gyerek van együtt, úgy látom nem lesz gond ha szeptembertől ovis lesz.

Anikó!
Elmúlt már a gépundorod? Jól vagytok?

Timi!
Tudom, hogy csak holnap lesz, de BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok!
Félek hogy elfelejtem. Időnként már minden kimegy a fejemből. Szörnyű nem?!
Jövő héten kezdesz?

Éva!
Hogy vagytok?

Remélem nem hagytam ki senkit!
Majd délután jövök.
Szép napot!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kösz az üdvözlést Szilvi!
Pomázon lakunk, 2002-ben építkeztünk. Én egyébként született budapesti vagyok, de mióta kiköltöztünk, rosszul vagyok, ha be kell mennem. Azelőtt észre sem vettem, hogy milyen büdös van, és hogy az emberek majd fellökik egymást, annyira nem figyelnek a másikra.
Sajnos veszélyeztetett terhes vagyok, hosszú lenne felsorolni az okait, de remélem a harmadik hónap után megnyugodhatok.
Petyka egyébként eleven gyerek, csememőnek is folyton hurcolnom kellett, mert amíg nem tudott mászni, csak szenvedett, ha leraktam, ráadásul az alvás se ment, úgyhogy az első 8 hónap nagyon kemény volt, de most meghálálja. Ő is belépett a dackorszakba, de egyenlőre elég jól lehet kezelni ill. gyorsan.
Elég anyás, egy kicsit aggódom mi lesz, ha jön a kistesó és nem lesz rá annyi időm.
Fiús mamáktól kérdezném, nálatok nincs fütyi gond. Petykának annyira le van tapadva, hogy nem fogjuk megúszni a műtétet! :?
Elég sok rosszatt hallottam róla.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Jó estét.

Csak egy sorra jöttem,most értünk haza,egész nap úton voltunk.:)

Szilvi!!!!!!
ÁÁÁÁÁ,most lehet morcos leszel....2km-re voltam Tőletek du 2 körül.:) De annyira siettünk,semmiképp nem tudtunk volna bemenni.:( Remélem lesz még alkalmunk rá.:)

Puszi mkinek.:)
Vendég
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak kicsit fáradtan, nem sűrűn marad időm írni.

Üdv. Andi!
Gratulálok a pocaklakóhoz, miért vagy veszélyeztetett?

Kuki téma
Nagyon sok elmélet létezik, hogy mit kell vele csinálni, a mi orvosunk szerint ha nincs vele semmi gond, akkor a szobatisztaságig hagyni kell úgy ahogy van.
Nálunk épp tegnap szólt Attila, hogy fáj neki, úgyhogy kihívtuk az orvost, aki felhúzta neki, azt mondta, hogy nem volt nagyon letapadva, azért tudta megcsinálni. Most kétnaponta fel kell húzni és be kell kenni egy krémmel.

Miből gondolod, hogy nagyon le van tapadva?

Üdv. Mindenkinek!

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Kép Kép [/url]
zsuu74
 
 


Évi!
Azért gondolom, hogy nagyon le van tapadva, ill. szerintem ez inkább szűkület, mert épp, hogy csak az a rész látszik ki ahol pisil semmi több, tehát kb. egy gombostűfejnyi. A doktornő is azt mondta valószínűleg műteni kell, mivel meg sem mozdul. Amikor egyszer kicsit erősebben lett húzva, akkor is berepedt a bőr, lejjebb akkor sem jött. Hát ez van! :?
A Petykánál is veszélyeztetett terhes voltam, mivel volt már egy vetélésem és ő inszemináció útján sikerült. Most pedig vérezgettem egy kicsit. Dióhéjban ennyi.
Jövő hét szerdán megyek UH-ra, már alig várom.

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Gépundorom kezd megszünni. Esténként olyan álmos vagyok, nincs erőm ide ülni. Ami jó, hogy délutánonként már nem alszom a gyerekkel. Tanulnom kéne de nincs kedvem. Amig nem szorít az idő mindig lustálkodom, pedig tudom nem szabadna. Rossz diák vagyok.

Épp most lábaltunk ki családilag ebből a fránya influenzából. Betegen gyereket ápolni aki még betegebb mint én, szörnyű volt.

Nagyon tetszenek a képek.
Vendég
 


Sziasztok!

Andi
Úgy néz ki, hogy ma este nekem is sikerült kicsit berepeszteni a bőrt Attila kukiján.

Sajnos én is véreztem a 16. hét körül, aztán 1 hónapot végig feküdtem, és utána is sokat pihentem, de szerencsére minden rendben volt.
Pihenj sokat és ne emelgesd a nagy fiadat. Szerdán drukkolok, biztos minden renben lesz.

Zsu
Nagyon jók a képek.
Sajnos én nem nagyon tudok olyan képet csinálni, ahol a két gyerek együtt van, mert Attila néha kiszámíthatatlan. Azért még próbálkozom, csak Gergőt féltem.

Anikó
Örülök, hogy jobban vagytok, tanulni meg ráérsz a vizsgák előtt. Nem vagy te rossz diák, én még nem is hallottam olyanról, hogy valaki folyamatosan tanult volna, különösen két gyerek mellett.

Szilvi
Merre vagy, minden ok?


Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Timi!

Boldog születésnapot!!!

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Andi!!!

Bocs hogy neked nem is reagältam.Üdv közöttünk.

Szerencsés babaväräst neked.Sajna én tudom milyen a veszélyeztetett terhesség.Mindkettövel az volt.A mäsodik persze sokkal nehezebb.Akkor mär nem tudtam csak ugy ägyban feküdni.
zsuu74
 
 


Sziasztok!


Viki Drága!
Ez azért fájt, de remélem ha legközelebb erre jártok, akkor legalább kis időre beugrotok. Jó lett volna találkozni.
Remélem jól vagytok!

Andi!
örülök neki, hogy írtál magatokról kicsit.
Kuki ügyben, annyit tudnék mondani, hogy Patriknál 2 éves korában a doktornő rendezte el, Tominál vagy mi voltunk ügyesebbek, vagy pedig csak egyszerűen könnyebben ment. Szóval nála elég volt a fürdetéskori huzogatás és szépen 2 éves kora körülre már rendesen működött.
Hát akkor pihenj minél többet. Tominál nekem 3x is volt vérzés, de a 17. hét után már nem volt ilyen gond. de más jellegű annál inkább. Tomival szinte a terhesség minden "mellékhatását" kipróbáltam. A hányástól, a terhességi cukorig, csupa ilyen nyalánkságot. Bizzál benne, hogy minden rendben lesz. Nekem azért volt könnyebb, mert Patrik már 5 éves volt és jobban megértette miért nem csinálhatok mindent úgy mint máskor.

Anikó!
örülök, hogy múlóban a gépundor. Ne izgulj majd tanulsz, én sem nagyon ismerek olyat, aki nemcsak a vizsaidőszak közeledtével kezdett tanulni. Jó hogy meggyógyultatok. Nálunk még mindig köhécselnek a gyerköcök, némi náthával megspékelve.

Zsuu!
Nagyon aranyosak a gyerekek. Milyen sokat változott már a születéskori képekhez képes Gioia. Nagyon helyes. Remélem ti is jól vagytok és már nem kaptok el semmit.

Éva!
Még nekem is nehéz őket együtt lefényképezni, Tomi nem nagyon akar nyugton maradni. Dehát nálatok más a helyzet. Attila piszkálja Gergőt ha a közelébe megy? Ezért félted? Köszi amúgy minden oké.

Timi!
Volt ünneplés? Rendesen felköszöntöttek? Kristóf jól van?
Nézz be kicsit!

Lányok olyan fáradt vagyok. Tegnap bálban voltunk, nem is igazán volt kedvem elmenni , de talán pont ezért nagyon jól éreztük magunkat. Még a tombolán is nyertem, 3x is. Jó ha 3 órát aludtunk. Én nem tudok aludni délután, apa lefeküdt a Tomival. Én majd csak este.

Mindenkinek szép napot!

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sikerült lekicsinyítenem a képeket. Remélem be is tudom illeszteni. Kép Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Bocsi a forgatás még nem megy! :oops:

Andi
Kép
Kép
beke andrea
 
 


Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy nem feletkeztek meg rólam.

Andi! Szépek vagytok. Örülök, hogy te is babát vársz. Képet forgatni azelőtt kell, hogy ide beillesztenéd. Elforgatod és lemented akkor úgy marad.

Március 10-11 Börze a BNV-n aki akar menni. Én ott leszek.

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
bebi
 
 


Remélem rájöttettek, hogy én voltam.
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?