Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap én is elugrottam az Árkádba, most Kamilla nélkül. Szerintem vele sem olyan macerás, csak 2 etetés között kell menni és tudva, h mikor van alvásideje, mert ha álmos és nem tud közben elaludni, hát úgy nehéz vásárolni. Na az Elműhöz akartam menni reklamálni, mert a számlán megjelent, h tartozásunk van, pedig befizetjük mindig, és nem is egyezik az összeg az előző havival. Gondoltam rákérdezek, ez mi a fene, de sorszámot sem kaptam, mert 90!!! ember volt előttem. Úgyhogy nem érdekel, mi ez a hátralék, mi biztos befizettünk mindent.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok

Lesz tali akkor 31en?
Hat ezt sem uszatok meg nelkulem sajna! :twisted: :twisted: :twisted:
Most hogy beindult a wizzair itt is(vegre), igy ocson mehetek haza. :) Most olyan promos ajanltuk van, hogy oda vissza gyerekkel olcsobb, mintha leutaznak Nagykanizsara Budapestrol meglatogatni a nagyszuleit. :shock: :shock: :shock:
Igaz nem ez az ok, amiert hazamegyek, hanem mert megyunk Finnorszagba jovohet penteken Budapestrol, aztan utanna meg otthon maradok ket hetig, mert jouram utazgatni fog megint. :wink:

Hatalmas fejtorest okozott hogy vigyuke a gyerkocot magunkkal Helsinkibe, mert eskuvore megyunk, pentektol-vasarnapig. Ugy volt hogy anyunal marad, en bele is egyeztem, logikusnak tunt, pentek ejjel megyunk, vasarnap delutan jovunk, de ma amikor lekellett foglalni a jegyet sirogorcsot kaptam, hogy en nem tudok elmenni, es maradok, mert nem vagyok kepes elszakadni a gyerektol. Pedig csak ket ejszakarol van szo, de jelenleg az nekem rengeteg. A ferjem mosolyogva megjegyezte hogy igazi anyuka lettem. :lol: :lol: :lol:
Aztan kiderult, hogy lesznek meg vagy 5en akik 1 ev alatti picurral jonnek az eskuvore, ugyhogy visszuk ot is, es igy mardunk hetfoig, hogy kicsit korbenezzunk. :lol: Amiota tudom hogy jon velunk teljesen bezsongtam az ut irant. :P :P :lol: :lol: Szegenynek elenekeltem a Nils Holgersont, mert valamiert az jutott az eszembe. :wink: es korbetancoltam vele a szobat, hogy jon velunk. Akkorakat kacagot rajta (vegre azt latta h az anyja nemcsak bog).

Nem is tudom melyikotok irta h megy majd 3 napra kulfoldre, de kivancsi vagyok vajon rajta is kitor majd a nemakarom otthonhagyni filing :wink:

Ildieknek szerintem meg nincs meg a net, karacsony elott 1 nappal koltoztek, de jovoheten amikor otthon leszek felhivom, hogy jojjon a talira.

Udv

Mary

KépKép
lmarie
 
 


Jujj, a talit én is nagyon várom ám! :roll:

Méri, majd megkérhetünk, hogy hozd el a Snoopy-s tokunkat, amit véletlenül a múltkor a kocsidban felejtettünk? :lol: Azóta se találtam itthon olyan jó cumitartót. :lol: :lol:

De jó lesz Nektek Helsinkiben! Azt a helyet én is annyira megnézném. Nils Holgersson egyébként dán volt. :wink: :lol: :lol: (Ugye?) De nem baj, hangulatnak megteszi. :lol:

Kép
frusi
 
 

 
 

de Lapp foldre repultek :lol: :lol: :lol:

Igen viszem, remelem nem feljetem el.

KépKép
lmarie
 
 


sziasztok!

Meri, de jo ujra itthon leszel! Meg jo hogy josz a talira is, vagyis jottok!
En sem tudnam itthon hagyni, neha akkor is kitor rajtam a frasz, ha csak par orara megyek el valahova, es mar erzem, hogy ennie kellene, stb.. Mint egy allat olyan leszek, kepes vagyok barmit felbehagyni!

Adri, tobbiek ne hagyjatok annyiban az aramszamlat, ha valami nem stimmel, mert sogorom szolt, hogy valamit nagyon elbasztak az uj szamlazasi rendszerben mi is nezzunk utana. O szegrol vegrol vegrol belsos, mert az eonnal ok is csinalnak hasonlo rendszereket!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok Anyááákok:-)))

Mi is vagyunk, nem vertem be a könyökömet, de állandóan váratlan vendégek jönnek, csak felugrottunk, gondoltuk, felnézünk, hát van amikor örülök van amikor nem... :D

Somi a babafekvőtámaszt gyakorolja, kinyomja magát a kis hurkás kezeivel, ez most a sláger, fürösztés közben is ha hasra tesszük, így áll:-))) A cumiját kezdi magának betenni, bár sokszor mellémegy vagy keresztben akarja benyomni a hátulját, de gyakorol nagy rikkangatások meg kiabálások közben!:-)

Sajnos, nem sajnos, muszáj vagyok Somit mindenhova hozni magammal, mert a párom hajnalban elmegy, este jön, vagy 2-3 napra el kell utaznia, intéznivaló meg mindig van:( Az Árkádba is jön velem, igaz, ruhaboltokba nem mentem vele, mert olyan izé vagyok, hogy nem merném még a próbafülke előtt se hagyni a babakocsiban, fél szememet szeretem rajta hagyni, akkor is, ha hajfestéket veszek vagy pin kódot ütök be a könyvesboltban a pénztárnál:-) (A nagy karácsonyi tömegnyomorban viszont nem jártunk arrafelé.) Szerencsére - mivel ez már 3 hetes bogyó korától így megy - nem zavarja a dolog, nyugiban elvan, étteremben, kávézóban is, bankban, postán, múltkor az IKEÁban votlunk, ott is kajáltunk, végig aludt, vagy ült az ölemben az asztalnál (ez most a legújabb passziója:-)) Többnyire egyébként a közeli Plusba jön velem, meg a húsboltba, nem plázázunk naponta:-DDDDD Az Árkádban töltött maximum idő egy óra volt. A Rossmanos nőci múltkor megjegyezte, hogy olyan jó, hogy Somi nem nagykabátban-sapkában fől a babakocsiban, mert úgy sajnálja a babukat, akik bundában vannak tartva odabent is, anyuka meg már rég levette a kabátját is. Anyukám nekem mindig azt mondta, hogyha a melegben nem vetkőzünk neki, akkor ha kimegyünk, tüdőgyuszit kapunk, én is megbontom Somin a száz réteget, ha beérünk a boltba.

Ezeket az intézéseket-vásárlásokat azonban nem számítom be a sétaidejébe, az jár neki, szabad levegőn, ezen felül, mindig:-))


Hol lesz a 31-i talicska, lyányok?:-) Szabad becsatlakozni? Perselám, nem vállalod be esetleg Te is? Megkívántam a bort én is egyik este, egy pohárkával megittam, utána meg két napig borban főztem ki a husikat, nehogy kárba vésszen:-)))))))

Pusszantás, fősofőrök!!! (nekem is van díszjogosítványom:-)))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle, a 31-i tali az Uzsokiban, a faházban lesz, ahol a múltkori is volt. :lol: (ja, ha jól emlékszem, arra nem tudtatok eljönni, de most itt a lehetőség!) :lol: :lol: Csak azt nem tudom, hogy hánykor, majd valaki okosabb kisegít! :wink:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk, hogy még élek és virulok, és végre mától van Internetünk HURRRRRÁÁÁÁ :)

Talira mi is készülünk, majd addig próbálok visszaolvasni. Mindenkinek gratula, ahol megérkeztek a kis bébik, remélem mindenki jól van és egészséges.

A költözés nehéz volt, Szent Este aludtunk itt először, majd mesélek, most próbáljuk szokni az új lakhelyünket. Megmondom őszintén kicsit nehezen megy... Fejünk felett jönnek-mennek a repülők és nincs most kismama akivel tudnék együtt sétálni, de hát sosem laktam házban ezt nyilván szokni kell még. Azért jól vagyunk, Bence nagyot nőtt, már több mint 7 kiló, forog mindkét oldalból hasra és néhányszor már sikerül visszafordulni is, ja és van két fogunk :o) Na puszi és vigyázzatok magatokra, mostantól próbálok gyakrabban jelentkezni.

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon jó Ildi, hogy mostantól talán gyakrabban hallunk felőled. A költözés Bencével biztosan nem volt túl egyszerű, de gondolj bele milyen jó lesz majd tavasszal és nyáron. Mi abban az évben mikor szert tettünk pici kis kerttel bíró házunkra úgy éreztük mintha folyton nyaralnánk, hihetetlenül jó érzés volt és biztosan vannak a környéken kismamák, majd csak egymásra találtok. Csak optimistán :P :!:

Méri: elfog a sárga irigység ha arra ondolok, hogy Finnországba mentek. A mi családunk egy kicsi része ott él és ha tehettük, akkor meglátogattuk őket. Eljutottunk Lapföldre is. A férjem elég mérges volt rám, mert mindenképpen szerette volna ha fotó formájában megörökítem amint átlépi az Északi-sarkkört, persze mondanom sem kell -mint műszaki analphabeta- elszúrtam, azt az egy gombot sem sikerült a gépen jól megnyomnom. Meglátogattuk a Télapót is főhadiszállásán... annyira jó volt.

Erik egyébként ma éjszaka kétszer kelt :twisted: (egyszer szokott). A második ébredése 5-kor volt. Jól kitolt velünk, mert nem akart visszaaludni. Tágra nyílt szemekkel, teli pofával vigyorgott, várta, hogy szórakoztassuk. A kezét még nem fedezte fel, de imádja az ágya felett lévő zenélő-forgó-pörgő állatkákat, ha bekapcsolom, teljesen belelkesedik, jár keze-lába és egyre többször sikongat és kurjongat mellé.

Pelle: gratula az ügyes "cumibetyárhoz"

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Hali!

En ugy tudom, hogy 14:00 kor kezdodik a fahazas bulej!
Ildi, de jo hogy ujra itt vagy! En a hazatok miatt irigyellek, nekem nagyon hianyzik egy kert mert akkor ujra itt lehetne velunk Bogyo!

Ferjem nagyon beteg, lazas kohog, remelem mi megusszuk, bar most en foallasu szolga vagyok. Az egyik legalabb meg tudja mondani, hogy mi faj, mire van szuksege. A masik csak probalja:) Ritkan megertem!

Meri, vegul mi lett elkoltoztetek mashova?

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hú, akkor gyorsan mondjátok el, szépasszonyok, hol van az a faház, jó? :-))) Sütit viszünk?:-)))

Isaura...öööö....Nikike, jobbulást a férfiszakasznak!!!:-)

De jó, Gabi, találkoztál az igazi Télapóval:-)))) Nektek kb. mennyi ideig zenél a felhúzós ágyfölötti játék? Én azt sajnálom, hogy miért nem találták ki a legalább 20 perces, fél órás játékidőt, mert én mint nikkelbolha szökellek folyton újra felhúzni:-))))

Mildikó, végre gyakrabban tudsz jönni közénk!!!

Beszéltem Perselával telefonon délután, kicsit meg van pázva, Léna már egy hónapos! Sajnos egy hónapig a szerelőnél lesz a kocsija, ezért nem tud bejönni a 31-i talira, amit nagyon sajnálok:((( Nem baj, jön a tavasz, egyre többször fogunk babamama klubbozni, igaz?

Persela, ha itt jársz: egy pécsi nőgyógyász volt az illető.

Pusszantás, szépségek:-)))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Szia lányok!

Pelle: akkor megnyugodtam!:-)

Pelle igazat mondott, kicsit beg vagyok fázva, de lehet, hogy a téli tavasz eredményeképp ez már az allergia... Na, nem hiszem, a fejem is fáj, most várom az orkán erejű szelet, lehet, hogy attól vagyok zizi két napja. Tényleg kíváncsi vagyok, milyen szél lesz, mindenesetre már bekészítettem az elemlámpát, meg gyújtottam egy halom mécsest, az erős szél nálunk mindig áramszünettel jár, a párom meg mikor jöjjön haza jó későn, ha nem ma...:-(

Lányok, szed köztetek valaki urtica urenst? Anyukám hozott ma egy doboz CH5-öst, de fogalmam sincs az adagolásáról. Help me!!!

Lénocska tegnap volt egy hónapos, sajnos autóhiányból kifolyólag nem jutottam el csecsemőgondozásra, kíváncsi lettem volna a méreteire, de sebaj, majd jövő héten megoldom valahogy. Mindenesetre nem éhezhet, olyan kerek feje van, hogy még...:-)

Annyira fel akartam menni a talira, de sajna szerintem nem lesz belőle semmi, így is szervezést igényelt volna, hogy addig a Márkot hova rakom, de saját autóval megoldottam volna, a párom munkanapját viszont nem akarom tökretenni azzal, hogy velünk rohangál városszerte... Sebaj, ha a februári taliig nem szerelik meg a dögöt, felviszem a helyi sziklákra és lelököm...a szerelőt...:-)

Pelle, nekem tegnap annyira fájt a fejem, gyógyszert meg nem akartam bevenni, hogy este 7-kor felhívtam a páromat, hogy mikor ér haza, mert maradt még szikveszterről két kis pohárnyi pezsgő, vagy vele iszom meg vagy egyedül, ha sokára jön. Fél óra múlva otthon volt, úgyhogy koccintottunk egy kellemeset. A fejfájásom ugyan nem múlt el tőle, viszont annyi tejem lett, hogy csak na!:-) És Léna is aludt éjjel 5 és fél órát egyben - bár nem hiszem, hogy a pezsgőtől...:-)

Szombaton napközben kettesben leszek a Lénával itthon, megpróbálom majd kihasználni az időt, és visszaolvaslak titeket, ne csak a saját hülyeségeimmel traktáljalak itt titeket, de reagálni is tudjak arra, amit írtok!

Addig is pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Persela: en sokaig szedtem az urticat, napi 2x5 golyocska szopogatva, mert nyalkahartyarol szivodik fel. Elotte utana ha lehet ne egyel-igyal fel fel orat, meg a fogkrem (mentol) csokkenti a hatasat, tehat azt is kicsit idoben tavolabb tole.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, és észrevetted a hatását? Nem okozott semmi gázt Zsombinál? Mert a Laktoherbet azért akarom kihagyni, mert anno a Márknak fájt tőle a hasa, gondoltam, ettől talán nem fog. Egyébként nagyon köszi az infót! :-))))))))

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela

Semmit nem vettem eszre Zsombinal! A Fitolak teat probaltad mar? Naturland termek!
Illetve annyi meg a tapasztalat urticaval, hogy amig szedtem folyton bedurrant a cicim, aztan meg ugy ereztem, hogy ures. Egyszercsak abbahagytam es azota nem parazom a tej miatt, uresnek erzem a cicim de megis van eleg! NEm tudom, hogy van e osszefugges a ket dolog kozott vagy azert van mert mar Zsombi nem annyira kicsi!
csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok

Ildi:ket fog?!!! Azt a betyarjat! De jo hogy josz a talira :P

Persela: en is szedtem, nekem a dokino ugy mondta hogy 5x5 3 napig, aztan 2x5 5 napig, majd 2 nap szunet. De nem lehet tuladagolni, en sokszor akkor vettem be amikor eszembe jutott. De tenyleg a nyelv alatt a legjobb hagyni es nem enni inni feloran at elotte utanna.

Niki: most keresuk epp a lakast, holnap megyunk megnezni egy joparat. En is kerteset keresek, csak az keretvaros, es tavolabb van mindentol, de nem zavar, ujpesten is kint lakunk, megis tok jo.
Marcius 15ig szeretnek elkotozni, mert a derekam nem birja a babakocsi cipelest, ezert sokszor bentmaradunk a lakasban. Pedig itt meg mindig tavasz van, ma is 18 fok volt. :roll:

Gabi: ismeros a teli pofaval valo vigyorgas,jot nevettem amikor olvastam.Igaz mar leszoktattuk rola, hogy szorakoztatast varjon, igy reggel 8 ig alszik. :P

Pelle: hidd el ha megtanulja siman betenni a cumit, akkor is a masik oldala lesz az erdekesebb ragas szempontjabol. :lol: :lol: :lol: De majd fozza hogy ki be dugja, es kozben dumal es akkorakat cuppog, hogy a szomszed is meghallja. :lol: :lol: :lol: Ez akkor a legjobb amikor vasarolok, es mindenki a hang iranyaba nez, hogy honnan jon ez a csamcsogas. De muris legalabb :wink: En is magammal cipelem mindenhova, es szerintem azert viselkedik jol mert megszokta, hogy megyunk mint a mergezett eger, mi is az elso hetek ota. 8)

Udv

Mary

UI: Ja szerintem nalunk a gyerek elso szava a cica lesz. :twisted: Nemreg felfedezte, hogy velunk lakik, azota allandoan sasolja, es dumal neki. Persze a macska meg mindig messzire elkeruli, sot nem marad meg vele egy szobaban ha en nem vagyok ott. De figyel ra, azt eszrevettuk, vigyaz ra, mert bebe megy megnezni, hogy minden oke e. Erdekesek az allatok.

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Én is ugy mennék a 31-i talira, de Zsombi még csak 1 honapos lesz akkor, nem tudom, bevállaljam-e. Ha tudnám, hogy utána hamarosan lesz ujabb tali, akkor nem dilemmáznék, hanem megvárnám azt...
Méri, biztos rám fog törni, hogy nem hagyom itthon én sem Zsombit amikor Londonba megyünk, az is lehet, hogy visszük, csak ott fellépés van és nyugodtabb lennék, ha tudnám hogy itthon jo kezekben van. Mert azért egy ilyen koncert mégiscsak stressz...

Gabi, köszi már jobban megy a szoptatás. Zsombi mindig is szeretett szopizni, söt képes egy orát is elnyammogni... Csak lassan eszik, van amikor éhes marad. Ha 3 ora helyett 4-5 ora után eszik, sokkal jobban betermeli a tejecskét. Nevettem, mikor irtad, hogy megvárod, mig Erik ordit! Zsombi mindig abbahagyja a legkeservesebb sirást is, ha ciciközelben van. Szerencsére nem sebesedett ki a mellem, és egyre kevésbé fáj. Egyre jobban látom, hogy mindenkinek tul kell esnie ezen a kezdeti stádiumon. Eriknek továbbra is jol megy a szopi?

Ti érzitek, ha a gyerek nem eszik eleget? Néha 1 ora szopi után ugy tud sirni, és ugy érzem, nem evett hatékonyan. Ilyenkor sosem tudom mit csináljak, rakjam ujra mellre, vagy mi?Mennyit kell ennie egy 3 hetes, majdnem 4 kilos gyereknek? kb 100 grammot, ugye?

Babakocsi cipelés: a mi házunk (lakásunk) egy lejtös telken van, ahova soksok lépcsö vezet le... Szoval maga a lehetetlenség, a kocsit cipelni, az autoban szoktuk hagyni és a hordozoban felvinni a babát, de ha a férjem elviszi az autot... Ráadásul akkor mindig össze kell csukogatni a kocsit. Szoval gáz nálunk is.

Pelle, hozzánk is állandoan jön mindenki, mit nekik, hogy még le sem telt a 6 hét, de még a 4 se. Én meg amellett, hogy iszonyuan örülök nekik és hogy büszkélkedhetem a fiunkkal, rendesen parázok hogy elkap valamit ebben a virusos idöben...

Ildi, jo hogy visszatértél!

Persela, jobbulást!
Nikike, a férjednek is!

Emese

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el, szoktalak olvasni titeket, de most nagyon el vagyok foglalva a 2manóval napközben, este pesdik a fiúkkal is.

Emese: írtam privit, megkaptad?
Nincs olyan, hogy mennyit kell ennie, s, ha 1óra múlva megint éhes, rakdd mellre újra. Minden babának más étvágya van, minden napszakban , időszakban, szóval figyelj az ő jelzéseire és a kereslet-kínálat is összhangba lesz.

Találkozó: énis szívesssen mennék.:)

Ma előszőr vezettem egyedül a gyerekkel menetm a dokinénihez mérésre. Minden jól ment!!!
Holnap kezdünk csomagolni a költözés miatt.

Majd napközben még írok, puszi.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok Csajszik! :lol:

Emese, a vendégekkel tartassátok be az alapvető dolgokat (mossanak kezet babázás előtt, betegen ne jöjjenek hozzátok, ilyesmik...), ha ezek rendben vannak, akkor jó esélyetek van arra, hogy Zsombi ne kapjon el semmit. Úgy tudom, az anyatej ilyenkor még tökjól védi a picurokat! :lol:

Még valami: ahogy Zsombi evési szokásairól írsz... mintha Lillusról olvasnék, egy az egyben... nálunk is kb. így ment. Nálunk olyan 40 perces szopik voltak az első időkben, aztán egyszercsak rövidebbek lettek... Igen, a 100 gr reális egy ilyen picurnál, de nálunk Lillus pl. általában kevesebbet evett. Sőt, ő olyan szinten rossz evő, hogy a 100 még most is jónak számít nála... :shock:

Persela, én is szedtem az urtica urenst, nekem azt mondták (vagyis a férjemnek, mert ő vette meg anno a gyógyszertárban) :lol: hogy reggel ébredéskor a nyelv alá kell helyezni 5 golyócskát. Úgyhogy én csak 1x5-öt szedtem, de szerintem volt hatása. :roll:

Pelle, ha a Róna u-i bejárat felől jössz, akkor egy darabig egyenesen kell jönnöd, majd bekanyarodni balra, és aztán a büfé után egyszercsak az U (vagy L ?) alakú faházat is meglátod. De ha ott bárkit megkérdezel, hogy merre van a faház, szerintem simán megmondják. :wink: Mi meg ha látjuk, hogy tanácstalanul kóvályogsz egy darab gyermekkel :D akkor majd visítunk!!! :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Emese! En mellre tennem a gyereket, ha latom, hogy ehes, akar 1 ora telt el, akar 4. Elobb utobb beall az egyensuly (emlekszem a kezdeti idok egesznapos szopikrol szoltak)! En ezert is mondtam, hogy vinnem magammal, persze tudom, illetve gondolom, hogy stressz a koncert, de azert megiscsak egy bebirol van szo, nem beszelve arrol, hogy valoszinuleg Te is nyugodtabb lennel, szerintem. Persze Te dontesz!

Kosz, a ferjemnek atadom, mar en is erzem a torkomon, hogy valami nem stimmel. Ugy utalom ezt az idot! Mar alig varom, hogy nyar legyen!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hahó Lányok!

Képzeljétek, voltam ma a Tescoban... autóval!!! Ahogy próbáltatok Adriba lelket önteni, úgy én is egy kis önbizalomra tettem szert vezetés terén. Tökre ki is készültem, na nem a vezetés miatt. A múlt héten jött a Tesco-újság és láttam benne, hogy mától a bébi ruhákat szinte ingyen osztogatják.....én hülye....bevettem. Egy-két darab volt csak, azok is hatalmasok és persze lányokra valók. Szóval nem kapott Erik új ruhát. Mérges voltam és a dolgot az is tetézte, hogy a pénztárnál nem lehetet bankkártyával fizetni, nálam meg összesen 500 forint volt. Az egész kassza leállt míg én elmentem pénzt kivenni, a mögöttem álló emberek egészen megértőek voltak.
Amíg odavoltam Erikre az apukája vigyázott. Mire hazaértem volt már nagy sírás-rívás. Apa úgy döntött, hogy nem eteti meg a drága kisfiunkat cumisüvegből, hanem inkább megvárnak, így Erik több mint fél órán át ordítozott :evil:

Emese: Erik továbbra is szeret szopizni, általában 100-130 között eszik ciciből napjában 5-6-szor. Sajnos gyakran nem elég neki, pótolni kell, ezért minden etetés után kicsavarok a cicikből 20-30 grammot (éjszaka több is jön) és ha nem lakott jól, ezzel pótolok, így akár egy egész kajcira valót majdnem mindig tárolok a hűtőben. Szerintem a tejci vége olyan nehezen jön, hogy Erik már ezt nem tudja kiszopizni akármennyit is nyamnyog a cicin. Mostanában 800 gramm körül eszik egy nap.

Frusi: azt írtad, Lillusnál a 100 gramm már jó. Ő hányszor eszik egy nap? És naponta kb. mennyit? Jó, tudom, hogy ezt hülyeség így hasonlítgatni, de nincs senki a környezetemben, aki ugyanúgy mint én állandóan méricskélne.

Pelle: kérdeztél a kiságy felé belógó zenélő csodakütyünkről. Ez elég spéci, többfunkciós. Tud csak pörögni és van egy 3 perces és egy 7 perces zenélő-pörgő proramja, emellett halkra is lehet állítani (éjszakai üzemmód :D ). Több dallamot is játszik egymás után és a dalocskákat nyugtató kis dobszóló választja el egymástól. Ráadásul elektromos, egy gombnyomásra indul.

Persela: én 2x5 Urtica Urens-et szedek. Ha a Laktoherb nem vált be, megpróbálhatod a kecskerutafű teát is, az nem bántja a pocakot.

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Az a baj, hogy már nem tudom mi van: vagy Zsombi nem hajlando eleget szopizni, vagy nincs mit!!! Esküszöm, megörülök! Ma pl az volt, hogy reggel 6-7 szopizott, aludt fél 10-ig. Fél 10-fél 11-ig megint szopizott, de éreztem, hogy csak nyammog, szinte semmit nem szivott, ezek után orditott, 12-kor ujra mellre raktam, de megint alig evett, nem is volt tul aktiv. Ezek után fél 1-kor adtam neki lefejt tejet üvegböl, 120-at, most édesdeden alszik. Annyira szar, nem tudom, hogy azért nem eszik, mert nem jön a tejem (bár ha lefejek, mindig van, meg szopi után is szokott maradni), vagy mert Zsombi maga nem olyan ügyi. De ez is változo, néha iszonyuan tud habzsolni. Tudom, hogy nincs erre szabály, de hátha tudtok vmi biztatot.
Nikike nehogy beteg légy!
Sziszike köszi a privit! Majd irok!
Emese

Kép
hiuzka
 
 


Emese: ne parázz!!! Szerintem ma nekem is alig van tejem. Ha úgy érzem nem lakott jól ilyenkor, akkor adok neki lefejtet, hogy ne éhezzen és ordítozzon feleslegesen. Így mindkettőnknek jobb szerintem. Aztán elkezdek sokat inni hirtelen és pihenni.
Szerintem úgy lehet meggyőződni, hogy egyszerűen lusta volt-e, netán a cici üres, hogy szopi után fejsz. Nálam ha 30-nál több jön, akkor arra a következtetésre jutok, hogy lusta volt.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


sziasztoook!:-)

Mindenkinek megvan a feje a helyén az iccakai viharos szél után? :-)

Perselának már írtam sms-ben, hogy a patikákban lehet kérni, van ingyenes kiadvány, Homeopátia babáknak, mamáknak, én is onnan merítettem az okosságokat, meg az egyik szomszéd anyuka gyerekorvosa homeosdoki is, ő is segített. Én csak annyival egészíteném ki, hogy kifejezetten azt tanácsolták, hogy nyelv alá kell betenni az öt bogyeszt. Egyszer elfogyott az Örs Vezér téri gyógyszertárban az urtica, adtak helyette Ricinus communist, nekem ez mintha jobb lett volna, de ez sose fog kiderülni, mert ezzel egyidőben lettem nyugisabb és ettem napközbenis sokkal többet:-)))

Persela, még Járányi dokinő tanácsolta tejnövelőnek a Hipp tejserkentő teáját, rossmannban, dm-ben szerintem lehet is kapni.
Ez a neve: HIPP NATAL AKTIV - Bio Tea Szoptatós kismamáknak. Ez egy filter 1 bögrére:-)))

Nem lepődöm meg a pezsgőn! Van egy kollégám, aki esküszik a sör tejnövelő hatásában! Az ő felesége végig és csakis sörözött, he-he:-))) Fagyasztóládányi tejet is rakott el. Nem lehet tudni, lehet, hogy sör nélkül is jó sok tejcije lett volna, mindenesetre jókat szoktunk ezen röhögni, hogy a kismama leugrik a boltba egy karton sörért karján a deddel:-)))

Frusi, juj, nagyon szőke nő vagyoook!!! Terheskoromban is mondtam a szülészeten a kórházban, hogy basszus, hozok magammal egy gombolyag fonalat, mert tiszta zegzug labirint nekem ez az egész! Majd egyszer elmesélem, milyen helyekről szedtek ki engem kóbor pockost alkalmasint:-))) Én csak az Uzsoki utca felöli bejáraton mentem be a végén, melyik a Róna utca felöli? Büfééé....?!?! Nem is tudtam, hogy van büfé, azt hittem, csak az a bódé van az utca túloldalán:-))))) jáááj, irassatok be tájékozódási tanfolyamra légyszi:-))))

Gabi, hú, akkor a mi zenélőnk egy kicsit fapados:-))))) A teszkó meg monnyon le!!!!

Pusszantás!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok, most gyorsan írok, aztán megyünk partizni, juhhé! Mondjuk h én józanul hogy érzem majd magam, az előre borítékolható... :?

A sörhöz annyit, h nekem egy doki azt mondta, h lehet, h kicsit növeli a mennyiséget, de mégiscsak van alkohol tartalma, ami megváltoztatja az anyatej ízét, és hát mégiscsak alkohol.

Ez az urenses bogyó szerintem nekem nem nagyon használt, bár nem tudom. Először én 2-szer 5-öt szopogattam, úgy ahogy ti is írtátok, de aztán a patikában rábeszéltek egy nagyobb kiszerelésre, mondván gazdaságosabb, otthon meg azt vettem észre, h a golyók kisebbek, így nem tudom, abból mennyit kellene egyszerre bekapkodni.

Emese, nem tudom, h eleget eszik-e, és nem tudom, mi az igazság a következőből: ugye a modern szopis tanácsadás szerint annyiszor teszed mellre, amennyiszer éhesnek látszik, bár nem csak az éhség miatt sírhat. Nekem a védőnő azt mondta, h szerinte ez nem jó szemlélet, mert ettől hasfájós lehet a baba, h folyton eszik. Mondjuk ha Zsombi nem eszik, akkor nem sok tej juthat be, mindenesetre nekem anno azt mondta, h 2 órát azért mindig tartsak szopik között, ha nem szopizik, akkor fejjek, cumisüveg, stb. Valami olyan volt a magyarázat, h a félig emésztett tej keveredik a frissel és ettől lesz hasfájása. Nem nyilatkozom, h igaz-e, mert nem értek hozzá. És szerintem a titok, h egyél rendesen, nekem akkor volt kevesebb a napi mennyiség, amikor eszembe is jutott, h ja, ma még csak egy zsömlét ettem.

Én már láttam távirányítós ágy felé pakolható forgós izét, nem semmi, mi? A miénk is kicsit fapados, és már el is törtem 2-szer, most már nem forog, hehehe :lol: De azért Kamilla így is beszél nekik, csillagocska, meg holdacska, meg bohóc, a virágot leszedtem róla, azon tanulta meg, h megfogja a tárgyakat és a szájához viszi :lol: :lol:

csatlakozunk a keveset evőkhöz, édes lánykám átlag 100-at eszik, nekünk a 130 az amikor érzem, h na akkor most tényleg belakott szemmel láthatóan. De most is meghízta, amit kellett neki, úgyhogy csak amiatt lenne jobb, h többet egyen, h ne kelljen éjjel is etetni ennyit. :(

Mi is voltunk szemésznél (tényleg, Pelle, ti túlestetek már rajta?), mert már biztos volt, h elzáródott a könnycsatornája. ki kell hangsúlyoznom, h végre egy szakdoki, aki nagyon-nagyon aranyos, kedves volt. kiküldtek, h inkább ne nézzem végig, mert annyira ordítani fog :? hát a folyosóról is lehetett hallani ám, de mikor visszamentem, már mosolygott Kamilla, és a dokira is, nem csak rám, tehát olyan szörnyű nem lehetett. Ez legyen a legnagyobb bajunk :)

na megyek fürdetni.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Adri: köszi, tömöm a fejem! meg Zsombiét is probálom:-) jo bulizást!!!

Pelle: egyszer én is az idegosztályon találtam magam az Uzsokiban, ugyhogy ismerös, amit irsz:-)))

Gabi: most én is 20-at tudtam kisajtolni kaja után, el is aludt rögtön Zsombi, feltételezem, hogy talán jol lakott valamennyire...

Emese

Kép
hiuzka
 
 


Hali csajok!

Lehet hogy csak a szel okozta a babak nem enni akarasat :?:
Hozzank ma ert el a szel, csak neztuk az embereket az utcan, hogy kuzdenek.

Emese, iszol eszel eleget? Nagyon sokat szamit am, mert ha te nem eszel reggel, es iszol eleget, akkor a szervezet nem tud mibol termelni. Nalam is ez volt a fo gond, hogy delig nem ettem, nem is volt szinte semmi delkorul.

Allitolag a barnasor tenyleg segit. Ha en nem tudom, vilag eletemben utaltam a sort, es amikor apam addig eroskodott hogy marpedig a barnasor hasznal, megittam es jo beteglettem tole. Ja es van alkoholmentes barnasor is :shock: , de akkor is sz.........!

Tesco tenyleg elmehet a busba, ha valakit erdekel szivesen elkuldom a Tesco botranykonyvet emailben, pdf fajlban van, kb 80 oldal. Erdekes olvasmany. :roll: Azota jopar dolgot nem veszek ilyen hipermarketben, a tescot meg messzire elkerulom. Itt Carrefour van (francia),de en nagyon szeretem.

Neztunk lakast, hat kertvarosba nem megyek, annyira zsufolt, hogy ugy ereztem megfolyt, pici szobak, tagolt, vilagvegen, a kertbe meg barki beugorhat mert csak egy 1 m kerites van. Tuti fraszt kapnek, hogy valaki beugrik es elkviszi a gyereket. Most volt valamelyik nap a Reality tv, hogy hogyan vigyazzunk a gyerekre, es hogyan raboljak el oket bevasarlokozpontokban. Mondjuk eddig is figyeltem, de meg a hordozotba is beszijjazom azota, nehogy valaki kikapja. Tenyleg extrem helyzetek voltak. BRrrrrrrrrrrrrrrr.
Bocs az ijesztegetesert.

Viszont itt is nagy biznisze van a lakoapartmanoknak, talatunk egesz jot, de annyira egymas szajaban vannak az emberek. De ezek mar babakocsi baratok, van rampa a lepcson, es nincsenek kuszobok, lift is rogton a bejaratnal van, park 2 percre, csak eszaki fekvesu es kicsit sotet. De hatalmas nappali, nyitott terrel, mindenhonnan latni a picurt, es lenne sajat szobaja. Annyira nem tudom. :? :? :?


Mary

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok! :lol:

Pelle, ááá, mi is mindig eltévedtünk a kórházban, akárhányszor mentünk oda pocosan! :lol: Tájékozódásilag én is abszolút megalúzer szőke vagyok :lol: :lol: kész szerencse, hogy a szülőszobát anno egész könnyen megtaláltuk. :twisted: :lol:

Amikor Lillussal mentünk haza a kórházból, kb. addigra ismertem ki magam a csecsemőosztály - uh-s szoba - lift - Róna u. - Uzsoki u. bűvös négyszögben... :lol: :lol:

Gabi, Lillus amíg csak szopizott, kb. 6-7x került cicire (mostanában, hogy mást is eszik, úgy 5-6x, de ez mindig változó), de igazából grammok szempontjából mi azért nem vagyunk mérvadók, mert Lilluska úgymond "pipi evő", úgy kell tömni belé a tejecskét. (meg az egyéb kajcsikat is egyébként...)

Hát, mi nem duplázzuk meg féléves korra a születési súlyt. Ahhoz a most következő egy hétben kéne híznunk egy jó erős fél kilót :lol: :lol: gyanítom, hogy ezt nem fogjuk megugrani, de sebaj. :?

Kép
frusi
 
 


Hello!

Na kb. másfél óra alatt elolvastam a lemaradásom.

Hát az elmúlt pár napban fogytam két kilót, pedig minden olyan szépen indult. Vasárnap alvás időben elindultunk. Az M1-es kivezető szakaszánál már stabilan durmolt a gyerkőc és csak tíz perccel az érkezés előtt ébredt, úgyhogy sima utunk volt. Otthon szuper volt. A vidéki levegőn nagyokat durmolt, megismerkedett anyáék kutyáival, akik kiborították a kukát és szétkapták, széthordták a gyerek pelusát az egész kertben. Uh most molekukáira szedve, kívülről-belülről elemezhettem a sza..os pelenkát. :)

Aztán elkezdődött: A nagymamám megbetegedett, és még vígasztalni is kellett szegényt, hogy nem lehet annyit a gyerkőccel, mint szeretne.
Gyerkőc enyhén megfázott, vagy még elkapta a nyavaját itthon az apjától. Először kézi orrszívóztunk, de az inkább kínzás volt mint gyógyir, aztán aktiváltuk az orszívó porszívót sterimarrral kombinálva. Az első éjszaka együtt bőgtünk csak ő hangosan én meg befelé, hogy ne rémisszem még azzal is.
És a hab a tortán, hogy szerdára Áronnak - a férjem - bedurrant a vakbele, így sos anyát bepakolva indultunk vissza, hogy legalább a műtétre felérjünk. Az út kb 4 óra volt kettő helyett, mert a gyerkőc kizökkent és rosszul tűrte az utat meg a szétstresszelt anyját.
Mire a kórházba értem már tolták a párom a műtőbe. Épp egy puszit tudtam csak nyomni a szájára és már el is tűnt az az ajtó mögött. Jött egy óra sírós, bűntudatos rémálom, majd végre kitolták a műtőből, és fékómában még őriztem két órát.
Ma már jobban van, ha minden jól megy hétfőn hazaengedik.
Közben besz...art az a kis fehér mütyűr amit Pelle nem tett bele a mellszívóba, így amit tíz perc alatt tudtam volna lefejni az most fél óráig tartott. (már rendeltem újat, de még nem érkezett meg) A néhány napos turbó fejéstől viszont lett egy szuper inhüvely gyulladásom.
Szóval most ingázom a gyerek és a kórház között. Még szerencse, hogy ez utóbbi nincs túl messze.

Kati az autót én be szoktam melegíteni előre és így nem kell bundabugyit adnom a gyerekre. A hátul utaztatást én is utálom, emiatt cseréltünk is kocsit a férjemmel, mert az övében kikapcsolható a légzsák. Nekem azt mondták, hogy a kiköttetéséhez hatósági engedély kell előtte pedig el kell ismerni, hogy saját felelősségedre kötteted ki.

Pelle nálunk a gyerek nyakát nőtte be a toka. A szeme még kerek. :) Anya rámszólt, hogy ne hívjam daginak, azóta ducizom! :)

Nálunk egyenlőre szuper a legújabb menetrend. Reggel nyolctól négy órázunk, így az esti kaja és alvás is előrejött 10-ről nyolcra. Kb fél kilenckor fejezi be a kaját, bealszik, és az ki is tart hajnali négyig. Próbáltam éjfélkor megszoptatni álmában, hátha akkor alszik reggelig de csak ötig húzta, így nem próbáltam többször. Ha ez így maradna, hálát adnék érte bárkinek.

Adri eleinte éjjel kettőkor nálunk is ébredt menetrendszerűen, eztán egyszer nem értem oda hozzá elég hamar, és visszaaludt magától. Akkor rájöttem, hogy nem is éhes olyankor még, így a két órai nyöszörgésre már nem is mozdulok.

Most megyek, mert már így is elég hosszúra nyúltam.

Puszi Mindenkinek!
Jó újra itt!

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok !

Nekünk is kicsit húzósak voltak az elmúlt napok !!

Na , viszonz mostmár hozzá tudok szólni az éjjszakai elavás előtti kajáláshoz !! :?
Szóval , csatlakozni tudok asszem Adrihoz , tehát tök mindegy a gyerek mennyit eszik , ha szétdurran a kajcsitól akkor is kel ha akar vagy valamiért kelnie kell .
Kb ez a 4 napunk , hogy ismét hajnali 2-kor kelünk és enni is kérünk !!! :shock:
Tegnap szinte egész nap nem aludt , és este szintén kelt ! Már a fejemre is álltam akkor sem aludt !

Egyébként mi 120 -t eszünk , igaz mostmár csak tápszer és ezt 3 óránként ismételjük !! :cry:
Így is , 6,40 kg. már . (persze lehet, hogy a tápszer egy kicsit sűrűbb vagy valami és ebből elég neki ennyi )

mildikó!! De jó !! Végre , örülök , hogy megvagytok !és a talira is jöttök !! :lol:

lmarie !! Nálatok mizujs alvás ügyben ?? Hát ez csodás , hogy pont jöttök megint haza !!!

folyt. köv

Kép


Kép
kati16
 
 


Vak lárma volt !!! :lol:

Pelle ! Ha gondolod , találkozhatunk az Uzsoki u.-ban és majd együtt megyünk be !!

Tündi !! Hol vagytok ??? Megyek értetek tali előtt , ok. ????

Lányok !! Rátok gondolok !! Éppen forraltbort iszogatok !! Isteni !!

Na , a golf szervízelésről is tudnék meséli !!!

De , mesélek is !! Hát Zsolti ugye elvitte , reggel 9-re kellett menni és 15 órára lett kész , na de ez semmi, és még az sem , hogy kb. 100.000.- volt !!
Na de!!! Az történt, hogy Zsoltit nem hagyta nyugodni a dolog , miután hazajött , gondolta megnézi , mit is cserélgetett ki rajta ez a szakembró!! És itt jött a pofáraesés , hát semmmmmmmit !!! :shock:

Másnap visszament és hozta a pénzt !!! :wink:

Hogy egyes emberek mennyire pofátlanok !!! :twisted:

(nagyvonalakban ennyi ) Ez a III. ker.-ben volt !!


Jud77 ! Köszi, asszem akkor marad a bemelegítés !!

persela !! Sajnálom, hogy nem tudsz feljönni ! De ha legközelebb jösz sztem hozd nyugodtan Márkot is !! :lol: El lesz velünk !!

Sok puszi nektek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Szia lányok!

A fiam a nagymamájánál, a lányom alszik, a párom masszázs tanfolyamon, a kaja fő... szóval írok, bár olvasni még mindig nem olvastam... viszont eddig DVD-ztem, a BBC-s Büszkeség és balítélet második lemezét néztem végig, mellkasomon a szuszogó gyerekkel - mit csináljak, én ezt a történetet onnan szeretem, hogy Liz elhajtja Mr. Darcy-t, majd rájön, hogy ezt tán mégse kellett volna... Fene a romantikus lelkemet!:-)

Kati, szervíz :-( Bár autószerelésről nekem most senki semmit, december eleje óta áll az autóm különböző szerelőknél, eredetileg úgy volt, szülni már azzal megyünk...:-(
Egyébként gondolod, hogy ennyi baba mellett le tudunk foglalni egy kétévest, akit minden érdekel, beleértve a babákat is? De úgy fizikailag... Agyon fogja őket tapizni! Nem biztos, hogy minden anyuka úgy örül ennek, mint néha én!:-)

Judit, hát nem irigyellek!

Nafene, a gyerekem nyekereg, hogy a mellkasomon jobb volt, mint a kiságyban, megyek, nosztalgiázok kicsit, milyen is volt egy kisbabával, nyugiban, pihizve egész nap... (Aztán felébredek, mert hideg a sz*r a biliben... :lol: )

Majd még próbálkozom...

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


persela !!

Meg van neked DVD-n !! irígy vagyok !!Mostanában volt megint a tv-ben és én megint csak az ut. két részt láttam , de nagyon tetszik !!!

puszka

(akkor most elolv. amit írtál )

Kép


Kép
kati16
 
 


[/quote]

Gondoltam igen !! Vagy mégsem ???

Kép


Kép
kati16
 
 


hát ez nem jött össze, de sebaj eljátszadozom itt ma.

bocsesz

Kép


Kép
kati16
 
 


sziasztok

Jud, akkor majdnem sorstarsak vagyunk Aronnak mindenkepp jobbulast. Nalunk apa kezdte a lefekvest valami ocsmany virussal szerencsetlen mar4 napja, na en tegnap meg ma akadtam ki 39 C lazzal, mint egy lassitott film ugy vonszoltam magam a legnagyobb baj hogy most a gyerek kezdi. remelem nem lesz belole ugyelet.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Kati, nekem a 19. sz-i angol romantika a gyengém, megvan minden Bronte és Austin regény, egy időben a Jane Eyre volt a bibliám... Filmekből a Jane Eyre van meg, meg ez a B&B változat, ja, meg a nagy kedvenc Értelem és érzelem, de fenem a fogam a többi Austin feldolgozásra is, meg az Üvöltő szelekre, csak hát mostanában nem kifejezetten DVD-kre költök...:-(

Pellém, csak hogy nagyon OFF legyen: a király ugyan soha nem taszul le a trónjáról, de megvan a herceg, aki trónkövetelő is lehetne akár... de jófej, és nem lesz, sem Mr. Darcyként, sem Vermeerként, sem sehogy... :lol: A B&B után elkezdtem nézni a Lány gyöngy fülbevalóval-t, de rájöttem, hogy sok egymás után ennyi a jóból (na meg hazaért a párom :-) )... Úgyhogy maradt a csokissüti tejszínnel...:-)

Nikike, jobbulást a családnak, drukkolok, hogy ne legyen ügyelet a vége!!!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Tettem fel megint képeket a tárba, de lányok, tessék töltögetni, kíváncsi vagyok a ti gyerekeitekre is, az enyémeket épp eleget látom!!!:-))))))))))))))

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok

Judit: jobbulast a parodnak,neked meg kitartast, nem semmi lehetet. Tudom, hogy az orrporszivozas sz.. dolog, de nalunk 2 nap alatt kiment belole a gyerek tole.

Ejjenek a Jane Austen es angol irodalom rajongok!!!! :P ket teljes polcom van amin csak angol irodalom van, Brontet is imadom, angol kolteszetet. :lol: Anno azert mentem fel evre angliaba babysinterkedni, hogy mellette jarhassak az ottani fosulin angolra es angol irodalmra 1 szemesztert. :P :P
Es persze tavaly a szakdolgozatomat vajon mi masbol irtam volna? !!!

A buszkeseg es balitelet a kedvencem, ha barmikor bajom van, es vigaszra van szuksegem akkor eloveszem, gyogyir a lelkemnek. Mr Darcy hmhmhm, filmes megszemelyesitese isteni volt colin firth szemelyeben, pont igy kepzeltem el. :lol: :lol: :lol:

Amugy meg Harry Potter rajongo vagyok (ki meg?), fanatikus, olyan aki kepes ejjel sorban allni, csak hogy a megjelenes napjan olvashassa. (meg terhesen is ) :shock: :lol:

Kati: ha visszatudom kaparintani a baratnomtol a dvd, kiirom neked a BB-t.

Mary

KépKép
lmarie
 
 


Mary: Colin Firth, hammmmbekapta... szóval nyammnyamm, isteni Mr. Darcy, én is pont így képzeltem. Egyébként fura, az évek során a Jane Eyre mellett a B&B lett a nagy kedvenc, számolatlanul olvasom, ha romantikára vágyom!:-)
Azt a szót meg, hogy Potter, Pelle előtt és előttem nem mondjuk ki, de van valaki a P-sorozatból, akiért mi is rajongunk. Konkrétan ez hozott minket össze! Szerinted honnan van a Persela név??? :lol: :lol: :lol:
Angliában fősuli? Ha én újra kezdhetném az életem úgy 18 évesen... Hmmmmmm *nagy sóhaj*

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Méri a BB-re én is vevő lennék :o) Nagyon szerettem na és Értelem és Érzelem is nagy kedvenc :o)

Kati akartam neked küldeni iwiw meghívót, de láttam, hogy már bent vagy a rendszerbe :wink: csak elfelejtettelek bejelölni.

Olyan jó benneteket olvasni megint, bár még nem végeztem én se a visszaolvasással. Most mondtam páromnak, hogy tényleg mindenki hasonló cipőben csoszog... Az evésről csak annyit, hogy mi még mindig 3 óránként eszünk, mostmár inkább csak tápot, meg elkezdtük az almát. Amúgy 6-szor eszünk egy nap és átlag 140-160 ml-ket. Éjszaka Bence is többször mocorog, de én csak akkor etetem meg, ha tényleg felébred, amúgy csak megsimizem, vagy átfordítom hátáról hasára vagy vissza és édesen alszik tovább. Néha le is kell húznom az ágy sarkából, mert mindig elmászik a drága és akkor azt hiszi beszorult és nyöszörög, meg evickél :lol: Nálunk 8-kor este már alvás van és mostanában enni 5 körül kér először.

Lányok a Ti babáitok mennyire bukósak? Nálunk ez a legnagyobb gond. Bence mindig is bukott sokat és most, hogy állandóan hasrafordul és imád hason lenni állandóan folyik is szegénykémből a kaja vissza. Lehet ez ellen valamit tenni? Kapott erre valaki tanácsot?

Nagyon várom már a találkozót kíváncsi vagyok ki mekkorát nőtt. Talán már én is tudok egy kis sütivel készülni, persze ha Bence is engedi :D

Jó hétvégét mindenkinek! és jobbulást!
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Szép jó estét, most altattam vissza Kamillát...Ildi, irigyellek ezért a 8 órai elalvásért, de még jobban, h 5-ig alszik, nálunk többször is ébred és ha elalszik este, 45 perc múlva megint újra kell altatni :-( Mondjuk mi de. 10 felé kelünk végleg, addig csak enni ébred reggel, talán el van csúszva a napunk. Na megyek, mégsem aludt vissza.
Majd folyt.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Ildi: válaszoltam a privire, írtam a bukásról is csuda okosokat :shock:

Persela: úgy látom a romantikus lelkületű nők csak úgy hemzsegnek itt

Nikike: jobbulást... pusztuljanak azok a kórokozók :twisted:

Erik tegnap és ma napközben alig aludt valamit, állandóan szórakoztatásra és társaságra vágyott. Az az igazság, hogy 1-2 órán át még valahogy csak-csak le tudom kötni a figyelmét (éneklés, verselés, gagyogás, karban ringatás, cumi szájba tömés, zenélö csodakütyü bepacsolás és bíztatás, hogy egy kicsit önállóan is elfoglalhatná magát), de utána megáll a tudományom. Olyan jö ha két szopi közt azért alszik egy kicsit, legalább egy fél órát. Valakinek van valami ötlete/tapasztalata? Szívesen veszem, hogy mit lehet még ilyenkor tenni.

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Nikike köszi, átadom. Nektek pedig jobbulást! Remélem legalább Zsombi megúszta.

Gabi nálunk is van ilyen, főleg délután. Kb én is ugyanezeket próbálgatom a repertoárból + még bevetem a játszószőnyeget is. Egy darabig ott is elnézeget, sőt mostanában már elkapja a maciját a feje fölött és őrült mód rázza. Illetve Barnabás már elég masszív és imádja az extrém sportokat. Nagyokat kacag a feldobálásra (na nem a csillárig), repülőzésre, ágyon zötyögésre, dögönyözésre stb.

Barnabás nem a klasszik ásítással adja jelét annak, hogy álmos, hanem elkezd kiabálni és őrült módon hadonászni. Emiatt én az elején azt hittem, hogy unja az aktuális szórakozást és mindíg próbáltam valami mást kitalálni. Na ettől mégjobban bepörgött, így csak nagy ordítások árán tudtam elaltatni. Nem lehet, hogy Eriknél is valami hasonló van?

Puszi.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok !!

Igazán örülök, hogy ennyire nem vagyok egyedül ezekkel a romantikus filmekkel !! :lol:
Colint Firth pedig csuda klassz pasas !!! És valóban ezt a szerepet neki találták ki !!! El nem tudnék képzelni mást ebben a szerepben !!

Drága arany Mérikém !!! Imádnám ha áttudnád másolni !!! :lol:
Köszi, köszi, köszi :D

mildiko ! Köszike azért mégegyszer !! Nikike közkincsé tette a mgehívóját és sztem mivel már csak én nem voltam iwiwes lecsaptam rá!
Vindizsgréc kérdés (de ezt már megszokhattátok tőlem , hogy sült hülyevagyok ezekhez) honnan látni ,hogy rajta vagyok ??? :oops:

nikike !! Már régen akartam írni , hogy én imádtam a kis kapszula kocsimat , sajna Zsolti eladta a Toyota Hilux-át (ami egy nagy csónak volt ) és négyünknek kicsi lett volna utazáshoz a Daewoo !! :cry:
Imádtam énekelni a kis Matizomban !!( Az annyira az enyém volt , pontosan tökéletes volt nekem !!) A Golfban még nem tudok !!
Na de sebaj,majd csak megszokom !! :wink:

Puszka , megint mennem kell !!


Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Aki még nincs fent az Iwiw-es listámon (Kati tuti, meg Ildi, meg nemtudommégki), azt hogyan találom meg? Én AndicS becenévvel, velencei lakhellyel vagyok fent.

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Szep vasarnapot mindenkinek!

itt most szep ido van, delutan tervezunk egy nagy setat a parkban. Otthon milyen az ido?

Irok a baratnomnek, hogy szervalja vissza a dvdimet, es akkor kitudom irni nektek. 8)

Alvas teren szerintem meg mindig a fiam viszi a palmat. :twisted:
Este fel kilenckor megy aludni, es reggel 8:15-8:30 kozott kel. :lol: :lol: :lol: ha felebred hamarabb (mert a macska felnyavogja :evil: , akkor cumit kap, es alszik is tovabb.
Aztan feltizkor alszik egy felorat, max 1et, aztan pedig felharomtol 2-3 orat. :shock: :shock: :shock:

Mi naponta csak 4 szer eszunk, igaz akkor rengeteget. Reggel tapszer, delben valamilyen fozelek, delutan gyumolcs tejpeppel, este tapszer. :wink:
Es az jo, hogy latom, hogy szepen fejlodik, nincs felfujodva, nem kover, es jokedvu. (leszamitva a hetfoket, akkor mindig hisztisebb), illetve nagypelus fogyasztok vagyunk amiota gyumizunk.
Most eppen apa eteti, finom birskorte-korte kompottal. :P

Mary

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztook! Megyünk az IKEÁBA a kis családdal, néhány szép tároló dobozért, rámjött a rendezhketnék, he-he:-)))

Kati, ez szuper lenne, talizni az Uzsoki utcában! privátban megírom majd a mobilom a biztonság kedvéért, csak most nincs kéznél, kívülről meg szőke nő nem tudja:-)))

MR DÁÁÁÁRSZIIII!!!! (miért nincs nyálcsöpögős szmájli?! :D :D :D :D Nem hazudok, csajok, rongyosra néztem VHS-en a BB-t, azóta megvan angulul dvd-n, szóval bármikor idézek Nektek:-))) In vain have I struggled....:-))))))))))))))) Persele, nekem sem szabad ezt a részt megnézni, mert ezerkettedik alkalomra is elfacsarodik a szívem!!!

És akkor elárulom, hogy találkoztam Colin Firthszel, amikor itt járt 2005-ben! Higgyétek el, amit mondok, élőben ötször annyira vonzó, és én, aki eltökéltem, hogy nem fogok rajongói túlzásokba esni, hát a szemem kiesett meg az állam a földre meg a szívem úgy vert, hgoy majd szétdurrant!!! A felesége is gyönyörű, nagyon szimpatikus nő volt! Aláírta a bridzsitdzsónsz könyvemet, két barátnőmmel voltunk, annyira remegett a kezünk, hogy sikerült olyan fotókat csinálni, hogy Colin álla (iszonyat magas fickó) meg mondjuk az én fejem búbja van a képen, erre képzeljétek a másnapi indexes Colin riportban egy olyan fotó volt, ahol én vok a manusszal, úgyhogy mégiscsak lett fotó:-)))

Egyébként meg full romantikusfilmrajongó vagyok, csak ilyen filmjeim vannak, majd egyszer írok listát és szívesen kölcsönadom:-)))) Bevallom az őszintét, nekem még a tövismadarak is megvan dvd-n, lehet, hogy hót nyál, ahogy Birkaszar atya Meggie után fut a homokban, de én akkor is kétszázszor megnéztem:-)))))

A Harry Potter mániám meg rémisztő! Minden éjszakai könyvátadón, premiervetítésen ott voltam ezüst-zöld Mardekár színekben, és csak alig árultam el valamit ezzel:-)))) Rajta kívül akut tüneteim vannak a House doki rajongásban, jelenleg ő nálam a numero uno!!!

Tudom, tudom, leragadtam 13 éves rajongási szinten, azon meg csak röhögök, hogy Alan Rickman (Perselus Piton, HP) hatvanas, Hugh Laurie (Doktor House) meg negyveniksz pasasok, sebaaaaj:-))))

Jelenlegi kedvenc könyvem, amit nem bírok letenni - aki HP-t, Gyűrűk urát szeret, ajánlom figyelmébe - Susanna Clarke: A hollókirály....mmmmmmmmmm!!! fantasztikus!!! 800 oldal, de úgy rácuppan az ember, hogy sajnálja, hogy nem 1800:-)))

Na jól van, most már mindent tudtok rólam, óvodai jelem a körte, sok puszi!!!! :D :D :D :D

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle:-))))))) Kérek Colin Firth-ös fotót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Totális lelki válságban leledzve ha egy hétre kölcsönadhatnám valakinek a gyerekeimet, végignézném az összes itthon fellelhető romantikust (na jó, bevallom, nekem is megvan a Tövismadarak :lol: ), legalább bőghetnék néhány jót rajtuk, így csak nyelem a könnyeket és néha bele-belepislantok valamelyikbe, de azt se túl sűrűn:-(

Pelle, Rickman NEM hatvanas, csupáncsak hatvan (még egy hónapig)!!! És ha belegondolok, hogy tavaly a szülinapján érkeztem Londonba, és utazás előtt a párom majdnem lefújta az egészet, mert mondtam neki, hogy egy "Happy Birthday, Mr. Rickman!" táblával szándékszom leszállni a gépről:-)))))))))))))

Na megyek, a lányom éhes, majd jövök még...

Ui: Nagyon ciki, hogy én már nem emlékszem, mi volt a jelem bölcsiben/oviban??? Sebaj, majd az anyukám!:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


persela=perselus????

na jo, en is ott voltam az ejszakai konyvatadokok, elso vetitesen, es persze rogton megkellett kapnom az angol verziot ahogy megjelent kint. :D Csaladom kisse hibbantnak tart, ez van.
Ezt mar csak a Hugh Grant iranti rajongasom tudja uberelni!!!Amugy a parom szerintem mindegy csak Hughnak hivjak (Jackman, Laurie, :lol: :lol: . De azert nalam a Grant a nyero, Mr. Darcy utan persze. Ezuton elarulom szakdolgozatom cimet, amelyben osszesuritettem a kedveceimet, hogy ha mar muszaly irni valamirol, legalabb elvezzem: A noi abrazolasmod a filmmuveszetben es az irodalomban, Jane Austen Ertelem es erzelem, es Helen Filding Bridget Jones naploja cimu muveken keresztul :lol: :lol: :lol:
na erre varjatok gombot. :twisted:

Alan Rikmant mar azelott is imadtam mielott a HPben lattam volna.
Ertelem es erzelemben is kiraly a szerepe, ugye?!
En szeretem a muveszfilmeit is (akarcsak a Grantet), sot sokban jatszanak egyutt. Ezek a ferjek nem igazan ertik meg eme rajongas lenyeget :cry: :cry: :roll:
Na jo, azert legyen a vedelmere mondva a paromnak, fanyalogva, de o is vegignezte velem ezeket a filmeket, sot a HP filmekre es minden Grant filmre elkisert eddig. :wink: Ki is birhatja, en is veginezem vele a Horror pornot (szajba b... egy baltaval tipusu muveket, bocsi a szep szavakert) :wink:
Ha ez igy megy tovabb lassan nyithatunk egy uj topikot, a miert, kiert rajongunk cimmel :lol: :lol: :lol:

ja en csak Antonio Banderassal talalkoztam, de a Colin miatt mar most sarga vagyok az irigysegtol. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mary

KépKép
lmarie
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?