Új privát üzeneted érkezett!

Elmo :)
Nekem nincs vele "szülési" tapasztalatom, de szülés után ö is volt az osztályon, mint ápolónö és nagyon kedves volt mindenkivel. Egyébként az én dokim is öt ajánlotta annó, végül mégsem választottam, mert idö elött bekerültem, és ott megismertem a szülésznöket, hogy mindenki nagyon profi. Megkérdezhetem, ki a dokid?
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok !
Iloly: sajnos nem tudlak igy beazonositani, pedig nagyon kiváncsi vagyok :lol: Az IWIW-en nem vagy fenn ??

mano-v-29: nekem is volt PCO-m, te folyamatosan szeded a gyógyszereket ?? Évekkel ezelőtt amikor nem jött össze a bébi, ezt állapitották meg nálam, igazából én gyógyzsert nem szedtem rá. Sokszor a Clostylbegitre is nem peteérésem volt, hanem tele lett a petefészkem cisztákkal. A lobmikprogramot is fel kellett függeszteni, szintén egy j. o. ciszta miatt. 3 hónapos terhesen szintén a petevezetékemen volt két nagy ciszta, az laparoszkóposan távol. el. Az Eszter lányomat miközben szoptattam, 7 hónapos volt, amikor 3 hétig volt véres folyásom. A Kósa akkor azt mondta tele van mkét petefészkem cisztákkal. Igy ne is reménykedjek, hogy terhes leszek. Csoda történ rá 1.5 hónapra pozitiv lett a tesztem.
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Szia Minyu! Herczegh dokinál fogok szülni.
elmo
 
 

 
 

Sziasztok!
Tegnap voltunk bent a kórházban, azt mondták a gyerekambulancián a nővérek, hogy ők úgy tudják, hogy megmarad a kórház, csak kevesebb ágyszámmal, ami persze azt jelenti, hogy létszámleépítés is lesz, stb. Teljesen el vagyok keseredve. Így is szét vannak szakadva az orvosok és a nővérek is. Nincs valami vidám híretek mára?
Üdv:
Németh

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

németh: gratulálok a kisfiadhoz, nagyon édes. Te kinél szültél ?
szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Szia Szilvi3!
Köszi! A Te kislányaid is gyönyörűek! Nagyon nehéz három gyerekkel? Mi is szeretnénk majd (nemsokára) egy kistesót, úgyhogy érdekelne. Egyébként Székely dr.-nál szültem (császárral), csak felsőfokban tudok nyilatkozni róla! :)
Üdv:
Németh

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Ma voltam ellenőrzésen, a kórház vélhetőleg marad.... :lol:

Már nem emlékszem ki kereste Olsavszky Szücs dokit, de mégsem rendel az Óbudai Eü Centrumban, ahogy hallottam sőt a Schöpfiből is kilépett.

Üdv
kisborA.
kisbora
 
 


Sziasztok!

kisbora: nem kerestem ugyan,de írtam Szücs dokiról. Megérdezhetem honnan van az infód,hogy mégsem rendel az Óbudaiban? Azt sajnos Tőle tudom,hogy a kórházból eljött..... :cry:
Tudod esetleg,hogy hol rendel vagy valami más infók?

Bár én már úgyis a SOTE1-en kötök ki. :oops:

Pussz!
mamacs
 
 


Sziasztok!

Szilvi!

Az a helyzet, hogy olyan kép, amin a fejem is látszik az elmúlt 100 évben nem készült rólam, lyánykorit pedig nem érdemes mutogatni ugye. :oops: Ezért aztán, ott hiába vagyok fenn, ott sincs rólam kép. Ha ügyes vagy, így is megtalálhaszt, de sok értelme nincs, mivel csak a kölkökről van fent kép.

Egyébként kb. 2-3x találkozhattunk, kb. junius elején és hát nekem a lányok tűntek fel.

Sziasztok: i
iloly
 
 


Sziasztok !

Iloly
Nincs semmi probléma, de a személyleirásod számtalan emberre ráillik, egyébként nem akartam toladokó lenne, ügyeskedni pedig nincs szándékomban.
Szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Sziasztok!

Mamacs
Te most kihez jársz a sote-n? Tapasztalatok már vannak? Kórházról, dokikáról?

Iloly én is ilyen fényképezkedés elől elbújó vagyok, utálom ha fotóznak...huuu

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noemi!

Én nem bújok el, csak vhogy sohasem az a legfontosabb, hogy magunkat fotózzuk. A gyerekekről már hihetetlen mennyiségű kép gyűlt össze. Amúgy pont az iwiw miatt merült fel, hogy kellene fényképezkedni.

Szilvi!

Nem voltál tolakodó egyáltalán. Az ügyesség csak akkor kell, ha megspórolok magamnak egy privit. Ide nem teszem fel az elérhetőségeimet, mert nem csak azok olvassák, akik írnak is. :roll:
iloly
 
 


sziasztok,

Mano-v-29: Te mit szedtél pcora?

csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy a Szűcs doktornak mi a teljes neve (keresztneve)? Egyébként ő az a kicsit világos hajú, fiatal, vékony doki, ugye? Köszi
Németh

Kép
németh
 
 


németh:
Dr. Olsavszky Szücs Gábor
iwiw-en képek is vannak Róla!
mamacs
 
 


Mamacs

...az Óbudaiból, tegnap voltam rákszűrésen ott és megkérdeztem...

A.
kisbora
 
 


Köszi Mamacs!
Egyébként Te ismered?
Németh

Kép
németh
 
 


németh:
Nála szültem miután elküldtek a szt.i.-ből:) Szerencsére:)

kisbora:
Nem is rendelt ott,vagy eljött onnan is(óbudai)? Vmi bővebb infód van róla?

nszoke:
Tóth-Pál Ernőhöz készölök,még nem voltam.....majd infózok....
mamacs
 
 


Szia Mamacs!
Esetleg tudnál nekem róla infókat írni? Priviben. Kíváncsi lennék a véleményedre bővebben. Előre is köszi.
Németh

Kép
németh
 
 


sziasztok!

Ha progarmot szervezek a napra mindig annyian üzentek, hogy este alig bírom olvasni.

Szilvi, csibe

A pco-ra Duphastont szedtem 2*1-et a 16-tól a 25. napig. A gyerekprojektnél átállított Utrogestanra szájon át, de attól annyira rosszul voltam, hogy csuda...ráadásul felborította a jól működő ciklusomat...jól le is baltáztam a Kósát, hogy minek kellett váltani, de azt a választ kaptam, hogy jó lett volna, mert a Duph. mesterséges, az Utro meg természetes alapanyagú, és a babához jobb lenne. Hát nem jött be...érdekes, hogy a terhesség első 12 hetében szedtem az utrot de hüvelyen át és nem is kis mennyiség volt kötelező, attól nem volt semmi bajom.

Nem tudom, hogy hogyan lesz a további gyógyszerezés...Kósa azt mondta ez a betegség nem változik, mert hormonalapú, ha valamit eddig nem termelt a szervezet, a szűléssel nem vááltozik meg...Szilvi neked hogyhogy már nincs?

Ha visszajön a mensim a szopi után, vagy közben...kitudja...elmegyek Kósához hogy kukkantson be mi a helyzet. Jó, hogy mondod ezeket a cisztákat, lehet, hogy nekem is azok vannak, mert dec 9-től fájnak a petefészkeim, javarészt folyamatosan... :?

Lehet nem kellene várnom az első mensiig? Mit javasolsz? A vérzésen kívül volt más tüneted?

Noémi!

Azt hiszem a legegyszerűbb, ha megnézed a www.pco.hu honlapot, mert ott sokkal szakszerűbb magyarázatot találsz...én mint laikus, a biológiához nem értő...mondhtanám el, de inkább nem....

sziasztok

Kép
manó-v-29
 
 


sziasztok!

Mamacs!vagy Kisbora!
Az óbudaiban ott egy csomó nőgyógy rendel vagy mi? Mert már jó sok nevet hallottam onnan.

Német!
Te nála szülsz vagy hol találtál rá? Mármint a Szűcs dokira?
Én is nála kezdtem szülni. Amíg a császár asztalra nem kerültem a "kezeiben" voltam-nagyon jó, kedves, megértő, szakszerű, mindent elmagyaráz, stb.stb. Csak jót tudok róla mondani. Meg lehet vele beszélni hogy mit szeretnél és hogyan szeretnéd, meghallgat, majd a lehetőségek szerint dönt. Ilyesmi. Nagyjából ennyi, de rosszat még nem is hallotam róla. :)

Manó!
Köszi mindjárt megnézem!
Nagyon kíváncsi lennék. Mert sokmindenkitől hallottam már.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Na mielőtt elfújna a szél, még megosztom Veletek amit az esti krónikában hallottam. A Fővárosi Eü-bizottság narancssárga és kék alelnökei fontosnak tartják, hogy a kórház megmaradjon. A piros azt mondta, nekik az a fontos, hogy az általa betöltött funkciók megmaradjanak... Hát ez a helyzet. A lényeget ezek szerint már ő is érti.

Jó éjszakát: i
iloly
 
 


sziasztok,
ma vagyok itt eloszor es a segitsegeteket kernem,valaki Kosa dr.t ajanlotta,ezert jol jonne 1-2 tapasztalat.
Tortenetunk roviden:kb.2,5 eve szeretnenk babat,tavaly nyaron kiderul egy jobboldali petefeszek ciszta,amit lapar.al ki is vettek,azota is folyamatos sikertelenseg.Most elindulnank egy teljeskoru kivizsgalasra,hogy mi lehet a gond.Merre induljunk???
Koszi elore is.
Jo ejt mindenkinek,aki meg fenn van.
hanyatka
 
 


Sziasztok!

hanyatka: véleményem szerint a lehető legjobb helyre mész. Én mind a három gyermekemet nála szültem. Az első lombikbébi, de sajnos még akkor nem hozzá jártam. Nagyon sok a betege, ill. nehéz telefonon elérni, de ez mindamellett eltörpül ha a próbálkozásokat siker koronázza. Úgyhogy mindent bele, ne félj !!
szilvi3 :)

Kép

Kép

Kép
szilvi3
 
 


Hanyatka!

Olvass vissza a fórumon minket, nagyon sok Kósás van itt, akit ő segített babóhoz...egyszerűbb ha szemezgetsz,mert egyszerre úgysem lehet leírni mindent...

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok!
Nszoke! Futólag ismerem, mert a szülés előtt (császár) bent kellett feküdnöm egy hétig a kórházban és sokszor jött vizitelni, meg egyszer amikor nagyon rossz ctg-t produkáltunk ő vizsgált meg. Egyébként van orvosom akivel maximálisan meg vagyok elégedve, csak ebben a kaotikus helyzetben gondoltam jobb ha az ember gondol arra is, hátha más doki után kell néznie, vagy ilyesmi...
Németh

Kép
németh
 
 


Németh
Csak azért kérdezem, mert Szűcs már nincs a schöpf-méreiben, meg szerintem most nem is nagyon tudjuk hogy hol "rejtőzködik", talán Mamacs, de ő sem hozzá jár már.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok,

Egy ismerősöm szült augusztusban Szűcs dokinál, és a múlt héten hívta a dokit, hogy menne hozzá vizsgálatra.
Szűcs doki azt mondta, hogy már nincs a Schöpf-mereiben, jelenleg külföldön tartózkodik, így maga helyett mást ajánlott neki.
Én ennyit tudok a dokiról.
matchi
 
 


Hát köszönjük az infót, Matchi.
Remélem szerencsés élete lesz kint. Végülis fiatal és ügyes, tehetséges. Sok sikert kívánok neki... :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nszoke, Matchi: köszi az infókat. Teljesen jellemző, biztos megérezte, hogy érdeklődtem utána, gyorsan kiment külföldre :D
De teljesen megértem, én is kívánok neki minden szépet és jót!
Banyanszki: írtam neked privit! (Iwiw-en kereslek)
Üdv:
Németh

Kép
németh
 
 


Németh megkereshetnélek iwiwen? Én is???? :)
Amúgy kistesó közeleg vagy miért kellett volna a Szűcs? Nincs most dokid? Vagy elégedetlen vagy vele?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok Lányok!

Egyik ismerősünknek 1-2 éve nem sikerül a baba és szeretne a kórházban olyat keresni, aki ha kell lombikkal is foglalkozik.
Írásaitok alapján Arnold és Kósát ismertem meg ilyennek ez igaz?

Én nem náluk szültem mert nekünk semmi ilyen gondunk nem volt szerencsére, ezért is kérném tanácsotokat.

Remélem megmarad a kórház mert 1-2 éven belül a másodikat is ott szeretném majd megszülni.

Köszi előre is az infókat!
Kari
kari
 
 


Noémi bocsi rosszul adtam meg a linket www.pcos.hu!

ez már az az oldal tuti

bocsi

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok,
Nagyon koszonom Szilvi3 es Mano-v-29 valaszaitokat.Jo volt olvasni,hogy ilyen gyorsan reagaltatok.Azt hallottam en is,hogy nehezen elerheto a doki,de akkor ti is azt mondjatok,hogy jo szakember?
Ugy ertem,hogy meg nem tartunk a lombiknal es az esetleges problemakkal nyugodtan rabizhatom magam!?
Udv.H
hanyatka
 
 


Sziasztok!
Nszoke: Persze, hogy megkereshetsz!!!! Németh Kingaként "futok", nem tudom, ez elég lesz-e így. Egyébkét van dokim, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak anyagilag nem tudom, hogy bírjuk-e majd. De nem akarok váltani semmiképp. Kistesó majd jön, remélem, kb. egy fél év múlva rástartolunk. Szűcs doki azért érdekelt volna, mert ki tudja mi lesz a kórházzal, meg egyáltalán, csak be akartam magam biztosítani.
Na akkor keressgess a wiwen, várom! :D
Puszi
Németh

Kép
németh
 
 


A keresgess persze így van helyesen írva, bocs.

Kép
németh
 
 


Szia! Én nem igazán nézem a helyesírást a fórumokon és a neten, mert az ember keze akaratlanul is összegabalyodik, de ha valki nagyon nem tud írni az kitűnik. :wink: :D

És megtudhatom ki ez a hiperdrága nőgyógyi? Mert én eddig nagyjából egy intervallumba bírtam őket rakni. Árban gondolom. Tehát mi mennyi és hol? Kinél? Jöhet privibe is.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Bejelöltelek, nagyon édik vagytok. De csak Mátét ismertem meg a képeken, mármint róla ismertem meg hogy te vagy te.
Na ez értelmes.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Nszoke: írtam privit, lehet, hogy ötször megkapod, bocsi. :)

Kép
németh
 
 


Nszoke! OK, visszaigazoltalak! A pelofürdő nagyon tetszik! Édes kicsi csillag!
Szia

Kép
németh
 
 


Egyszer kaptam csak és már írtam is.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Mamacs
úgy tudom nem is rendelt Szűcs dr. az Óbudaiban.

Noémi
én végül is "csak" 2-t tudok az Óbudaiban: Dr. Szőnyi és Dr. Bognár (v. Bodnár ?hm) és talán Zoltán

üdv, A.
kisbora
 
 


Sziasztok!

Olvasgatom itt az előzményeket, de sajna túl sok hozzászólni valóm nincs. Nem ismerem ezeket a dokikat, csak futólag taliztam velük a viziteken. Kivétel a Szőnyit. Mert az éppen akkor jött fölém beszélgetni, mikor varrtak össze. Ezt a részt amúgysem csíptem, erre még el is húzódott.
A kórházra kíváncsi vagyok , hogy meg marad-e, mert egyre több helyről hallom, hogy marad csak kevesebb ággyal.

Tegnap azt találtam ki, hogy jövő hétvégén - persze csak ha jó idő lesz- el kellene menni a gyerekekkel cirkuszba. Még nem voltak. Talán már Ati is elég nagy hozzá, hogy lekösse. Remélem összejön.
Mindenkinek további szép napot!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!
Nszoke: nem kaptam meg a privit, csak e-mail értesítést róla. El tudnád esetleg küldeni még 1X?
Erika: szerintem tök jó ötlet a cirkusz! Biztos élvezni fogják! Kirándulni ne menjen senki, mert mi múlt hét végén voltunk a Margit szigeten és belémmászott egy kullancs!!! Teljesen rosszul voltam tőle. Még az a szerencse, hogy nem a Mátéba ment!
Sziasztok!

Kép
németh
 
 


Már azt is nagyon várom, hogy jobb idő legyen. Úgy szeretnék már megint állatkertbe menni velük. Igaz a játszótér jobban érdekelte őket mint maguk az állatok, de az is egy jó móka. Főleg nekem ugrálni utánnuk azokon az életveszélyes /én véleményem/ játékokon. Na mindegy.
Igen ezt én is hallottam, hogy -5fokig aktívak a kullancsok. Az meg igen-igen messze van még. Talán idén nem is lesz hó. Vagyis ezen a télen. Vagy tudjátok hogyan gondolom.

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Németh!
Kétszer is elküldtem de sejtettem, hogy nem ment el, pedig tök hosszú volt, viszont már kitöröltem, de újraírom hamarosan, jó?

Kullancs? És orvos szedte ki vagy mi? Nekem még nem volt, de nem is szeretnék, undormány egy állat.

Sajnos szerintem iszonyatos, hideg, hó meg lucsok lesz itt még. Pedig jól meg lettem volna akkor is ha már csak felfele ível a hőmérséklet mutató...de félek olyan hideg lesz hogy befagy a ....ünk.

No mindegy, ja lehet hogy nem leszek egy két napig, mert képzeljétek apa hazajött spanyolból és olyan jó most nekem.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Nszoke: hát ha Apa hazajött, akkor azt hiszem várhat az a privi.... :D
A férjem szedte ki szemöldökcsipesszel, még másnap is úgy éreztem, hogy mászik rajtam valami. Mondjuk én amúgy is ilyen ízeltlábúaktól rosszul levő vagyok.
Azért szerintem az a normális ha télen hideg van, lásd: kullancsok megdöglenek, vagy mi, meg a bacik is. Csak ne tartson májusig!
Jó éjt nektek.
Kinga

Kép
németh
 
 


Sziasztok!

Én nem ide szoktam irogatni, de remélem nem haragusztok meg érte, hogy hozzátok fordulok segítségért, illetve 1 kis infóért. :roll:

A Söfiben fogok én is szülni, remélem nemsokára, dr. Vajda Róbert az orvosom és Fekete Ildikó a szülésznőm. Ő csinálja a ctg-ket is. Eddig nagyon pozítívak a tapasztalataim vele kapcsolatban :D
Azt szeretném megérdeklődni tőletek, hogy mennyit szokás adni a szülésznőnek, úgy általában vagy konkrétan ha szült esetleg nála valaki. Olyan kellemetlen ezt megkérdezni, persze meg fogom, de előtte mindenképp szeretnék kicsit körbetapógatózni, hogy ne érjen túl nagy meglepetés. :oops:

Szóval nagyon hálás lennék, ha valaki segítene rajtam, ha nem akarjátok ide írni, privinek is örülni fogok.

Előre is köszönöm!

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Kari :)
Az Arnold és a Kósa foglalkozik a Schöpfiben Asszisztált Reprodukcióval (segített fogamzással). Nekem konkrétan Arnold bébijeim vannak, a János kórházban (BMC) lombikol.

Zuzmó :)
Szerintem nagy a szórás, hogy ki mennyit ad. Én olyan 15-25 ezret hallottam a kórházban. A középút szerintem jól hangzik. :wink:

Cat
Kép
cateye
 
 


Köszönöm Cat!

Én is valami ilyesmire gondoltam, egyébként én BMC-s voltam és végül spontán sikerült a bébi.

Mégegyszer köszi, nagyon édesek a fiaid!

Kép
Kép
zuzmó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?