Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sok jót hallottam Kósa dr-ról. Úgy hallottam, hogy a Schöfibe dolgozik.
A meddőség kapcsán szeretném felkeresni. Azt szeretném megkérdezni Töletek, hogy a kivizsgálást hol végzi el? Nagyon szeretnénk férjemmel babát. Mi a kivizsgálás menete?

Csibe
csibe32
 
 


csibe!

Üdv a körökben...a kórházban a harmadikon rendel, kedden és csütörtökön...szerintem először ott érdemes felkeresni, illetve a magánrendelésén...

a doki tel száma: 06209434303
az asszisztens nője: 06309334809 Barbara

tőle lehet időpontot kérni

először vérvétellel kezd, szerintem utána jön a többi vizsgálat

bocs a szűkszavúságért, de mennem kell

később jövök

Kép
manó-v-29
 
 


Manó köszi a választ.
csibe32
 
 

 
 

Sziasztok!

Tényleg tök jó ez a sokaság!!!!

Móni, Szilvi nagyon szép történetetek van, hogy minden rendben volt nálatok.

Móni viszont ismerem a kórházat, ott szültem császárral, s többnyire a második is az lesz, így szülésznőre nem tartok igényt. Szerintem felesleges.

Szilvi jó, mert ti meg a lényeget vettétek fel. Tök jó! És ki videózott, ha a férjed zsinórtvágott meg segédkezett vagy közben ő? Mert akkor egy kisebb profi.

Csibe megkérdezhetem a keresztnevedet?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nszoke Andinak hivnak
csibe32
 
 


Ja ne haragudj azt hittem Kata, mert pont ma ajánlottam a Kósát (még ismeretlenül is-a sok jó miatt) egy vaterás lánynak a Móriczon, azt hittem te vagy az. Bocsánat, hogy így letámadtalak.


Mi a gond nálatok, gondolom régebb óta próbálkoztok és sok kivizsgálásotok volt már, de hallomásból mondhatom neked jó helyre kerültél, mivel nem hallottam se rosszat róla se olyat akinek ne "csinált" volna babát.
A schöf-méreit nem biztos hogy bezárják, sőt énszerintem nem is. Mivel csak az a dög Molnár akarja bezáratni senki más. (elnézést ha rokona olvassa,de akkor is az, egy szívtelen)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ismét sziasztok !

nszoke: a Kósa megengedte, hogy az unokatesóm felesége is bentlehessen, igy ő volt az operatőr.
Nekem volt egy ismerősöm, aki az első babáját császáral szülte, a második pedig hüvelyi szülés volt.
A Söfibe sajnos a második babánál a koraszülőtt osztályon is voltunk, mert szülés után sok magzatvizet nyelt, belázasodot és sokat veszitett a súlyából, igy 5 napig infuziót kapott. Örülök, hogy ebbe a kórházba sodort a sors, mert nem tudom mi lett volna, ha ez egy másik kórházba történik meg, hová vitték volna a babámat. Ebből a szempontból is mindenkinek ezt a kórházat ajánlanám. :)
szilvi3
 
 


ehhez egy sztori
a barátnőm csepel szült, amíg volt kórház
de pénz híjján ügyeletesnél
szült volna
mert csak avjúdot...vajúdott..vajúdott
míg végre megcsászározták
kék volt a manó
nem fért ki annyira csontos volt a buksija
de ugye erre nem lehet rájönni pénz nélkül

a schöpfibe vitték őt
az anyukát csepelen fogták mondván nem szállítható
10 napig nem látta a babát
mert nem tudott kakilni menni
beöntés??????????
ja ahhoz is pénz kell
mire átmehetett már nem tudta szoptatni

a mi kórházunkban életben maradt a fia...sokáig voltak ott, mert a szívével, és egyébbel az oxigénhiány miatt baj lett

ilyen kórházba nem akarok soha kerülni

Kép
manó-v-29
 
 


Sajnos nekem nem kell bemutasd a PICet. Több mint 2hónapot "éltem" bent, Málna 3hónappal előbb született a kiírtnál, és engem sajna a makulátlan kórház csalogatott, ahonnan az orvosom elküldött a p.csába amikor szorult a hurok így engem háziorvosnak és a szt.imre vezetőjének illetve az ügyeletesnek köszönhetően a mentő vitt a schöpfibe, amúgy soha be nem tettem volna a lábam, de ezt mostmár másképp gondolom :wink:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


juj Manó!!!!

Te annyira tájékozott vagy, olyan sokmindent hallasz, de mindig rémstory-t, többnyire. Már hiányoltalak.

Ja de akkor én is mondok egyet:

képzeljétek a héten nem tudom pontosan melyik nap, a szomszéd mondta az önkormányzatunkban egy kismama(9hónapos!!!!!!!!!!) összeesett és azonnal szörnyet halt, mást nem tudunk csak a kompetensek, de iszonyatosan sajnálom, a könnyeim még most is csorognak, ha rá gondolok. Mi a szarért nem lehet komolyabban venni a terhesgondozást, meg az utolsó időket? Jó az ha az ember még biciklizik meg 5méterszer 5méteres ablakot pucol, de minek???????????????????????
Veszélyeztetni magát meg a babát???
Egy ismerősőmtől van az ablak történet. 1éve majd 9 pontosan 8és fél hónaposan irány létra, ablakpucolás és ő a fasza csaj, mert ő ablakot is tud pucolni ekkora hassal. Csakhogy leesett a létráról-hasra- a baba azonnal meghalt, megfulladt a vérben meg az ütéstől. Na!!!
Drága kismamák-akik nem gondolkodnak előre- meg kell fontolni mit csinálunk és mit nem- az utolsó hónapban nem véletlenül kell feküdni pihenni. A barátnőm idegoszályon lett kezelve, azóta alkoholista, és elsüllyedt, elvált. Nem tudta feldolgozni és már nem is fogja. annyira akarta a babát és boldog kedves lány volt-de az az ember nincs már.
A terhesség nem arról szól hogy kemények és erősek legyünk és legkevésbé sem kell ezt senki előtt bizonygatni. Mer tsúlyos problémákhoz vezethet, életeket tehet tönkre.

Én nem másztam létrára, nem futottam, tornáztam, nem takarítottam,nem cigiztem nem ittam, sőt nem is szexeltem 4-5hónap után és tessék, akárhogy figyeltem 3hónappal előbb jött a babám. Ugyhogy kismamák, anyukák, tessék cselekedeteinket jól átgondolni s ha valamit akarunk (pl.kórházban) akkor kiállni az igazunkért....

Bocsánat ha valakit bántottam volna nem állt szándékomban csak ezek a szomorú dolgok....és mi vagyunk a felelőssek, mindenki saját magáért, a babájáért és az életéért.

Na befejezem mert ma már annyit okoskodtam,hogy ki fogtok utálni :oops: :)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!

Bocs a rémsztorikért...ha jók lennének azt is elmondanám, de...egyszer talán...én is pucoltam a ablakot...de folyton attól rettegtem, hogy leesek...szóval az ablakaink addig tiszták amíg elértem...azóta is...de följebb úgyse néz ki senki...nem igaz? :oops:

jó éjt nektek

Kép
manó-v-29
 
 


Jaj Manó, mi nők eleget takarítunk, meg házimunkázunk abban a pár hónapban ne kelljen annyira feszítetten, csak a végén legalább, bár az első 3hónap ugyanolyan veszélyes mint az utolsó.

Amúgy szívesen olvasom a történeteidet, nem azért írtam, csak kár hogy ennyi a rossz és nem a jó több.

Mondjuk igaz ami igaz a rossz hír gyorsabban terjed...a jó meg sehogy-szinte.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nszoke: kb. 1 éve nem védekezünk. Én 32 párom most lesz 35 éves.
Bizonyos jelekből pl.: sorozatos negatív lh teszt, tulsúly kb. 30 kg, ami a fogigátló abbahagyása után repült rám. Még nem vizsgáltak minket, és nem is szeretném, hogy kisérletezenek rajtunk, és azt sem akarom, hogy úgy járjak mint eggyik ismerösöm, hogy hónapokig szedették vele a hormont, és csak ezután vizsgálták ki öket, kb. fél év után. Lánynak el volt zárodva mindkét petevezetője, és a férfival is komoly problémák voltak sperma ügyében.
Szeretnék jó kezekbe kerülni, akibe megbizom.
csibe32
 
 


Melyik fogigátlót szedted? Mert az nekem is betett rendesen, de most megint töprengek hogy mivel is lenne a legjobb védekezni...
Ötlet valakinek esetleg? A gumit nem annyira csípjük :oops: :)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Én a Diane 35-öt szedtem
Megyek aludni, jó éjszakát
csibe32
 
 


Sziasztok !
Noémi: megkérdezhetem tőled, mi okozta, hogy előbb jött nálad a bébi.
A rémtörténeteket hallva, hát mit ne mondjak szörnyű dolgok történnek a nagyvilágban. Jó hogy nem pocakosan tudtam erről az onkormányzati esetről, mert néha elég hipohonder vagyok.
Az első terhességemnél /lombikk volt/ nagyon kiméltem magam, szinte mindent a anyukám csinált meg helyettem. Egyszer megpróbáltam felmosni, de már a felmosómop kicsavarásakor is bekeményedett a pocakom, úgyhogy még az is hagytam a fenébe. Nem éri meg. Igy is a 25. héttől kezdtem kinyilni, hála a gyógyszereknek megállitotta a folyamatot. A szexre térve mi is mellőztük, főleg az eslő terhességnél, mivel 3 hónapos terhesen operáltak, igy szóba sem jöhetett utána. A másik kettőnél már annyira féltettem a babáimat, hogy megmondom őszintén nem is esett volna jól.
csibe 32: szerintem a Kósa biztos nem gyógyszeres kezeléssel kezdene nálatok. Először kivizsgál benneteket, a párodnál is tuti először megvizsgálja a spermaszámot, stb. Ott a rendelőben erre van lehetőség.
szilvi3
szilvi3
 
 


Kedves Szilvi!!!

Terhestoxémiának "köszönhetem" az egész dolgot, de mint írtam, nem csinnáltam semmi károsat vagy kirívót, de ugy látszik az élet ezt adta nekem. Mondjuk mosogatni mosogattam és nagyokat sétálgattam.

Akkor neked 3gyermeked van ugye? Megmondanád mennyi idősek és mi a nevük? És a többi sikerült magától csak az első nem???
Legalábbis ezt veszem ki az írásodból. Hát ez nagyszerű, mert sokaknak ez ugye nem adtatik meg.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Manó, hogy kicsit kiegészítsem az infókat: ha be akarsz jelentkezni Kósához, lehet, h. a Barbara számán napokig nem sikerül, viszont ha küldesz SMS-t azzal, hogy melyik napra kéred, SMS-ben válaszol. Ez a legtutibb szerintem, mert direktben sose elérhető a csaj. És ő is megköszönte ezt a módszert.
Egyébként Kósa szerintem szuper, nekem "csinált" egy ikerpárt, akik hamarosan világra jönnek (sajna csaszival). VIszont iszonyatosan sokáig kell várni, még időponttal is, a rendelésén. Ezt muszáj bekalkulálni, ha hozzá akarsz járni. És figyelni kell a kivizsgálás menetére (legalábbis a meddőségi kezelés alatt, milyen vizsgálaton vagy már túl, esetleg elmaradhatott-e vmi), mert néha elveszti a fonalat a tömegben. De ha már pár hónapiug jártál hozzá, rögződik benne az ügy.
kicsibaba2
 
 


Kicsibaba!

Köszöntelek!!!

Nos őőő...miért császár??? Mikor születnek meg?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok !
Noémi:
Igen három lányom van. Az első lombikbaba, őt Eszternek hívják és 2000.aug.04-én született, szoptatás mellett maradtam terhes a második lányommal akit Hannának hívnak és 2001.dec.25-én született, majd a harmadid leányzóm 2006.07.13-án jött világra és a Sára nevet kapta. Az első babámra 6 évet vártunk, de a másik kettő palántát hihetetlen de ágyban párnák között sikerült összehoznunk. Én is szintén mind a hárommal toxémiás voltam, fehérje vizelés, ödéma, a harmadik babámnál a vércukrom is magas lett, só-és szénhidrát diétán voltam, gondolhatod milyen ételek kerültek a tányéromba, kinomba már a végén bébiételeket is vettem, hogy egy kicsit "változatosabb" legyen a menü. Egyedül a magas vérnyomást úsztam meg.
szilvi3
szilvi3
 
 


Igazából akkor te a sok rosszban a legjobbat kaphattad!!!ű
Három csodalányzót, akik egészségesek, és sok sok örömet adnak neked! A toxémiáid milyenek voltak? Mármint mikor jöttek ki? Simán szültél?

Ja és én is Hannát szerettem volna de a férjem elvetette amikor meghallotta. A Míra nagyon tetszett még, de az Úr hallani nem akart ezekről. :evil: Azóta megint új nevek vannak a palettán :lol:

Puszi

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


kicsibaba2

köszi a hasznos infót...eddig több napig tartott mire elértem, de ezek után így teszek majd

szilvi!

mikor terhes maradtál szopi alatt már visszajött a mensid? Kósa nekem is azt mondta, hogy a többi spontán jön majd, és bevallom olyan kíváncsi vagyok, de amíg nincs mensi nem tudok honnan számolni

ilyenkor csak a véletlen? hülyeségeket beszélek mi...bocsi mindenkitől


Csibe

a Kósa soha nem ad ok nélkül bogyókat...és bocsi kicisbaba, de én még nem tapasztaltam, hogy ne emlékezne kivel mit csinált már...én azon döbbenek mindig meg, hogyan tudja egyik alkalomról a másikra az ember nevét megjegyezni, mármint az újakét. Lehet, hogy neked van konkrét példád...bocsi.
alapvető vérvételből sokminden kiderül, és a spermavizsgálat is gyors eredményt hoz...aztán a többi rosszabb
de ki kell bírni a manóért

még benézek

Noémi!

próbálok jó sztorit keresni az emlékeimben, de...egyszer lesz, hiszek benne!

Kép
manó-v-29
 
 


én találtam egyet egy schöpfis itt találtam a babaneten.
Nagyon szomorú, de csodaszép.

belinkelem, remélem nem haragszik meg: ha meg túlbuzgó vagyok előre is bocsánat tőle, de mivel nyílt oldalra tetted fel így bátorkodtam itt megmutatni...

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=42

Anett mostanában az ilyen lombikos dolgok is érdekelnek. Minden babás-mamás téma jöhet. Hideg is meleg is. Bár kívánok mindenkinek meleget. Mármint élményt. :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


sziasztok!!

mano-v-29:
Nekem a gyermekágyi folyás után kb. 2 héttel megjött a menstruációm szoptatás mellett, életemben nem menstruáltam olyan pontosan mint akkor. Mielőt terhes lettem Eszter lányom 7 hónapos volt és még éjjel 1.5 óránként kérte a cicit, én már teljesen kivoltam, mignem a barátnőmtől elfogadta a cumit. Onnantól kezdve végigaludta az éjszakát. Előtte olvastam a Kismama c. újságban, hogy aki éjszaka nem szoptat, annak visszaáll a peteérése. Én ez elengedtem a fülem mellett, hiszen gondolván ha évekig nem sikerült teherbe esnem, majd pont most történik meg velem. A következő hónapban késett a mensim, szoptatás közben nagyon görcsölt a hasam, mintha bármelyik pillanatban meg akarna jönni. Aztán végül csináltam egy tesztet, csorogtak a könnyeim amikor megláttam a két csikot. Emlékszem azonnal hivtam a Kósát, aki azt mondta, na látja Szilvi mondtam én, hogy lombik után is spontán teherbe lehet esni.
Most 5 hónapos volt a Sára amikor dec 22-én jött meg először, de rendesen, jan.04-én ismét jelentkezet de barnás folyás formájában, egyből mentem a Kósához Uh-ra, hogy nincs e valami probléma, de megnyugtatott, hogy valószinüleg a szoptatás okozta ezt a zűrzavart. Úgyhogy hajrá mindent bele, szoptatás mellett is teherbe lehet esni :lol:
Noémi:
Elolvastam ezt a szivszoritó történetet. Nem semmi amin keresztül mentek. Ő megúszta a laparoszkópiát, én nem. 3 hónapos terhesen megkellett operálni, mert két ciszta volt megtekeredve a petevezetékemen, de hál'Isetennek a történet szerencsésen végződött. Mindenkinek kitartás, hiszen nem mindenkinek adják "ingyen" a babát. Én most már tudok különbséget tenni aközött amikor évekig nagyon-nagyon szerettünk volna babát, és aközött amikor a véletlen folytán estem teherbe.
pusz mindenkinek szilvi3
szilvi3
 
 


Noémi!

Tényleg nagyon szívhezszóló ez a dolog, bár nem túl vidám...sőt asszem lesz nekik elég bajuk.

hasonló kezdetűt én is tudok...Kósa szintén 3-as ikereket csinált, aztán a lány alkata, leletei miatt egyet javasolt elvételre, hogy bitonságban megtudja szülni a kettőt

el i vett egyet, de e kettőből az egyik meg kettéosztódott

szóval hárman lettek


sajna a sztori végét nem tudom, de már nekik is kint kell lenni kicsivel idősebbek mint mi asszem

Kép
manó-v-29
 
 


Szilvi!

na ez az! nekem is azt mondta Kósa, hogy így lesz, mert amikor varrt össze megkérdezte mikor jön a másik én meg mondtam, hogy ha a doktorúr csinálja. Aztán jót nevettünk és megegyeztünk ha nem sikerül spontán akkor idén novemberben megyek a hugiért.
Érdekes én nyolc hetes kora óta nem szoptatom éjszaka, nem fogadja el a cumit...és szopi alatt szintén ismerős tüneteim voltak pár hete
sőt reggeli rosszullét, émelygés, fejfájás...tisztára, mint Árpival, sőt a petefészkeim is fájtak ezerrel...barátnők mondták teszteljek már...húztam halasztottam, hogy ááá úgyse, igazából attól féltem, hogy negatív lesz...arra vártam, hogy megjöjjön, vagy elmúljon a petefészek fájása...nincs baba, viszont most aggódhatok azon, hogy miért fájnak még mindig...
várok

Kép
manó-v-29
 
 


Manó :shock: :shock: :shock:
Én kívánom neked a mindent...ebben benne volt minden. :lol:

Remélem meglesz a tesó az ágyatokban, vagy a fürdőtökben, konyhátokban, mindegy a részletekbe ne menjünk bele... :wink: :D

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Köszi

Én is remélem. Iagzából még várnék vele az év végéig...addigra Árpi is eszik már mindent...meg remélem már tud majd kommunikálni apukájával is, mert bárhogy islesz, de itt kell őket hagyni kettesben néha! Ez most nehéz lenne...mert a pelus büdi, a kajcsi is nálam van...stb.
De jövőre már nem lesz ennyi gond.
Ti mikorra tervezitek?

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok!

Beszéltem egy ismerös házaspárral, akik nagyon dicsérték, hogy szuper, ö hozta össze nekik a lombikbabát, 4-et máshol csináltak, az 5. sikerült neki Kósánál. Ők azt mondták, hogy a lombikos beavatkozást, Nyirőben csinálta nekik. Ezek szerint ott is dolgozik?
Ja és jut eszembe, ha meglát majd azzal kezdi, hogy foggyak le :( úgyanis legalább 30 kg felesleg van rajtam, és csak jönnek a kilók, úgy hogy már csak reggel eszek 1 szelet kenyeret útánna már csak salátát valamilyen husival.

Csibe
csibe32
 
 


Sziasztok!
Noémi: elfelejtettem válaszolni a kérdésedre a toxémiával kapcsolatban.
Az eslő terhességemnél 20 kg hiztam. 34. héten lett a vizeletemben fehérje. Akkor a Kósa befektetett a kh-ba. egyszer ment fel a vérnyomásom 150 volt a másik értékre már nem emlékszem, akkor elrágattak velem egy szem gyógyszert, amire rendeződött. Napi kétszer kellett mennem CTG-re. Egy esti CTG alkalmával lecsökkent a baba szivhangja és onnantól nem engedtek ki a szülőszobáról. Azonnal riasztottam a férjemet, aki előtt ment el tőlem. Mi vidéken lakunk, igy ahogy hazaért rohant is vissza hozzám. Reggel 6 órakor jött a Kósa és megrepesztette a burkot, 13.10-kor zárhattuk karjaimba első kislányunkat.
A második terhességemnél nem számitottam toxémiára, mert elvileg első terhességnél gyakori. De akkor sem kimélt, 36. héten kellett befeküdnöm, és szintén a 38. héten inditott a Kósa ez volt 2001.karácsonyán. Ezt a kh-i benntartózkodást rosszul birtam, hiszen az Eszter, férjemmel, anyukámékkal volt itthon. Emlékszem pont akkor volt beteg, tüdőgyulladása volt. Ráadásul a Hannát a koraszülőtt o.-ra szállitották, de ezt már egy előző levelemben leirtam.
A harmadik babámnál már nagyon vigyáztam de a 15 héten már ismét volt a vizeletemben fehérje. Az én veséim "ilyenek" nem birják a megterhelést. Próbáltam sótlanul enni, de iszonyú nehéz volt, ráadásul a cukrom is magas lett a vércukorterhelésnél. Sok-sok folyadékot próbáltam inni, napi 1.5-2 l. ez mindig viz volt. Ezek után volt amikor lett benne fehérje, és volt amikor nem.
A 37. hét végén mentem CTG-re előtte ugye vizelet vizsg., persze a laborba készült vizelet poz. lett. Ekkor kérdezte meg a Kósa mikor akarok szülni, mire én azt a választ adtam, hogy MOST. Vizsgálat alkalmával "rásegitett" hogy felgyorsuljanak az események, hát nem volt egy kellemes, adott pár órát, hogy sétálgassak, majd kb. 2 óra mulva vissza kellett mennem hozzá. Amikor újra megvizsgál több mint egy ujjnyira nyitva voltam, igy irány a szülőszoba, ahol burkot repesztett. Jobbnak látta, ha megszületik a 38. hét elején nem lett volna értelem tovább húzni a terhességet, hiszen ez te már csak tudod ez nem játék. :(
szilvi3
szilvi3
 
 


Szilvi de végülis jó lett a vége mindennek. Szerencsés vagy.

Csibe te mennyi vagy most? Súlyba?

Mert ezt a részét is megkaptam. 65tel kezdtem nagy reményekkel a terhességet, s most meg már 115kilo vagyok, ami nem megy le. Orvosok nem találnak semmit. Ugy néz ki majd két hónap alatt lehet simán 30-40kilot felszedni...magyarázat nélkül...?!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Csibe

Én ugyanúgy 30kg felesleggel kezdtem a Kósánál 2004-ben, ő egy szóval nem mondd ilyet....ettől ne félj
annyira tapintatos, hogy még éreztetni sem fogja...igaz mikor nekem megmondta, hogy a leletek alapján PCO-s vagyok elkezdtem utánanézni a PCO nak...és hogy hogyan tudok én is tenni valamit a sikerért..na ott megtaláltam, hogy ha rendezem a súlyomat akkor nagyobb az esély. Ezért le is álltam a babaprojekttel, de Kósának nem mondtam, hogy miért...aztán egy év múlva mentem, meglátott, és megjegyezte, hogy Anett nagyon sokat fogyott...én elmeséltem miért...ő helyeselt, és lám terhes lettem!

A cél érdekében most is el kell vesztenem a szülés alatt, és szopi közben felgyülemlett túlsúlyt. Hiszem, hoyg a -22kg segített!

Na ezért nem leszek most terhes, mert megint majdnem ugyanott vagyok , mint előtte... :evil:

Kép
manó-v-29
 
 


nszoke én is igy jártam, hogy a gyógyszer szedés abbahagyása után 2 hónap alatt kb.15-20 kiló jött rám. A többi szép lassan jönnnnnnnnnnnnn 178/108 vagyok most :(
csibe32
 
 


Én 165/115 vagyok.

Manó te hogy fogytál ennyit??? Szeretném tudni a titkod?

Én mindent megpróbáltam de ami lemegy annak a duplája jön vissza, vagy éppen le sem megy. Most már fogytam 6kilot mondjuk abból a 115ből, de több nem megy. Egyszerűen nem.

Mit csináljak? Ötlet, tipp? Már mindent kipróbáltam, majd szaunára akarom magam rávenni, csak nincs időm és társam akivel mehetnék. Meg még ilyen fogyitablettákat árulnak, de egyszer a nagybátyjám egy ilyentől lefogyott kb.2hónapalatt 40kilot és onnantól megállíthatatlanul fogyott egy amúgy 190cmes 120kilos emberke. De segítettek rajta, de mondjuk azóta nincs több 80-90kilonál. Akármit is ehet. Magyarul valamit jól "szétcseszett" a híres fogyitabletta. De komolyan kezdek valami ilyesmin gondolkodni... :(

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


vizsgáltak titeket pajzsmirigyre, mert az alulműködés szokott ilyenekt okozni

sajna az én leletemben minden rendben, de ha a kenyérre nézek az is rajtam ragad

:shock:

Kép
manó-v-29
 
 


Engem pajzzsal, igen de semmi probléma, elküldött a háziorvos-aki ugye látta a gyors folyamatot- endokrinológiára, ahol rendkívűl kedvesek voltak de mivel a gépbe nem találtak rólam semmit, se kartont se infot, pedig ahhoz a kórházhoz tartozunk és ott voltam genetika uh-n, pajzsmirigyen, minden, de hipp hopp eltűnt rólam minden, még az adataim sincsenek, szóval lényeg megkérdezte a rendkívűl kedves aszisztens, hogy mit gondolok, ha a pajzsmirigyesek nem találtak semmit akkor ők fognak? Mert a kettő ugyanaz! Na kérdem én ha a kettő ugyanaz akkor miért működik mindkettő? Az ilyet kéne megszüntetni akkor nem a schöpfit. Szóval a doktor úr pedig rámerőszakolja a végén hogy cukros vagyok. Soha semmi bajom nem volt a cukrommal, terhesen sem,, most sem...na ezért már egyszer félbeszakítottam ezt az endokrin vizsgálgatást. 100vérvétel Amitől gondolatba is rettegek és eredmény meg sehol.

Én is ha a levegőbe harapok is hízok. Azelőtt 5zacskó chipsz volt kólával vacsi után a tv előtt amit felzabáltam és még egy kilot sem híztam. Lehet most ezt kaptam vissza????? :shock:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Noémi!

Az én titkom a NO LISZT! bármi mást ehetek...én faltam a csokit táblaszámra, a húst a hússal, zöldség, sajt, gyümi minden mennyiségben...víz rengeteg 2004 nov 01-n megfogadtam, hogy addig fogyok amíg nem lesz baba 90-ről indultam...2005 nov 29-én amikor árpi készült hajnalban otthon ráálltam a mérlegre, hogy tudjam, ha nem sikerül még menni kell lefelé 68-at mutatott.
Most megint 86 vagyok, és sajna egy hónapja megpróbáltam, hogy elkezdem a tesó miatt megint, de a tejem olyan vizes lett, hogy a gyerek folyton éhezett...a tej tartalmához kell a lisztes...majd ha már nem szopizunk akkor ismét belevágok
hozzá kell tennem, hogy ülőmunkát végeztem, a napi sport a munkábamenés-jövés volt
a fogyibogyókban nem hiszek
a szauna nem az én világom, de van aki bírja
én utálok izzadni
elég a nyár
amúgy 168 magas , vagyis közepes vagyok

a titok tudjátok mi a CÉL! Ha van CÉLOD bármire képes vagy én ebben hiszek!

Kép
manó-v-29
 
 


Én roppant akaraterő hiányos vagyok, az ilyen célokat utálom megvalósítani.
Nem tudom miért. És a rántást mivel csinálod?keményítő?

Ez igen, ügyi vagy nagyon.

De akkor csak zöldség-gümi, meg hús? Mást nem is ettél?

1évig ez így sok nem?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nem rántottam csak habartam tejföllel
az első két három hét nehéz
aztán fel sem tűnik
nagyon jól érzetem magam
nagyon várom, hogy újra lemehessenek a kilók
de persze most a tej a fontos

megyek is etetek, mert kipukkan a cicim

majd még leszek, ha maradsz

Kép
manó-v-29
 
 


ok, este majd jövök, mi most vacsiztunk, most megyünk fürdeni.

Aztán oktathatnál egy kicsit. Főzésről.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


kicsit kihűtöttem a szobát, elkéstünk a fürcsivel, a fejem is fáj, holnap leszel? ha ma már nem jövök vissza?

Kép
manó-v-29
 
 


Persze leszek, uncsik egyedül a napjaim. Menj pihenj.

Jó éjt nektek.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok,

Mi is vártunk a babára 2 évet. Mi a Budai Meddőségi Centrumot választottuk, de mire az inszeminációra sor került volna, már létrejött Gyurci. Biztosan ráijesztettünk a beavatkozás hírével...
Viszont én sem a nádszál kategóriába tartozom, gondoltam még inszemináció előtt pár kiló nem ártana lefelé.
Én a 90 napos diétára esküszöm (fehérjenap, gyümölcsnap, keményítőnap, szénhidrátnap), bár a 90 napot nem csináltam végig, mert időközbrn észrevettem, hogy lakik bennem valaki.
Én ennek a diétának tulajdonítom, hogy összesen 3 kilót híztam a terhesség alatt, pedig ettem, ami jólesett. A terhesség elején Kósa doki és a védőnő is mondta, hogy jó lenne, ha nem híznék 10 kg-nál többet, a végére ők mis meglepődtek, velem együtt.
De a cukrot sajnos nem úsztam meg. A 26.héttől..., akinek volt, tudja, mit jelent.

Üdv,
Judit
angel068
 
 


SZIASZTOK ÉN 2 ÉVE SZÜLTEM A FIAM ITA JENŐNÉL!
SZÜLT NÁLA VALAKI?
boszyka
 
 
 
 


Huuu: Judit! És mennyit fogytál az idő alatt míg csináltad?
Én attól félek hogy sok ismerősömnek visszajöttek a kilók, meg itthon elég nehéz úgy főzni hogy mindenkinek jó legyen.

Szia Boszyka!
Én nála szültem. Csak érdeklődöm, hogy megírhatnád nekem a részleteket, jövet privátba is. Milyen volt, hogy volt, ő az orvosod? hozzá jártál, magánba, vagy sztkba? MEg mindent, ha kérhetem.
Köszike.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy meghagyják a Schöpf-Mereit, egyelőre úgy tervezem, hogy ott szülök. Tudom, hogy korábban pár mondat erejéig szó esett róla, de ha valaki tud részletesebben is írni dr. Domokor Tamásról, kérem, tegye meg (privátba is nyugodtan). Az érdekelne vele kapcsolatban elsősorban, hogy mennyire híve a "háborítatlan szülésnek" (nem otthon akarok szülni, csak kórházban úgy, mintha otthon szülnék), tehát mennyire nyitott a kismama elképzeléseire (pl. ha nem muszáj, ne kelljen okvetlenül ágyra felfektetve kitolni a babát, lehessen úgy vajúdni, ahogy akarok, ne vigyék el a babát szülés után, hanem hagyják órákig a mamájánál, gátvédelem). Ez persze a kórház szemléletére is vonatkozik (tudom, hogy vannak 1-2-3 ágyas szobák is külön pénzért, illetve rooming-in.
És még valami: ha valaki tud, legyen kedves olyan szülésznőt ajánlani a Schöpfiből, aki ugyanezekre nyitott, és hangsúlyt fektet a gátvédelemre is (mert akkor őt választanám).
Köszi előre is!
irina
irina
 
 


Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy meghagyják a Schöpf-Mereit, egyelőre úgy tervezem, hogy ott szülök. Tudom, hogy korábban pár mondat erejéig szó esett róla, de ha valaki tud részletesebben is írni dr. Domokor Tamásról, kérem, tegye meg (privátba is nyugodtan). Az érdekelne vele kapcsolatban elsősorban, hogy mennyire híve a "háborítatlan szülésnek" (nem otthon akarok szülni, csak kórházban úgy, mintha otthon szülnék), tehát mennyire nyitott a kismama elképzeléseire (pl. ha nem muszáj, ne kelljen okvetlenül ágyra felfektetve kitolni a babát, lehessen úgy vajúdni, ahogy akarok, ne vigyék el a babát szülés után, hanem hagyják órákig a mamájánál, gátvédelem). Ez persze a kórház szemléletére is vonatkozik (tudom, hogy vannak 1-2-3 ágyas szobák is külön pénzért, illetve rooming-in.
És még valami: ha valaki tud, legyen kedves olyan szülésznőt ajánlani a Schöpfiből, aki ugyanezekre nyitott, és hangsúlyt fektet a gátvédelemre is (mert akkor őt választanám).
Köszi előre is!
irina
irina
 
 


Sziasztok!
Nagyon remélem, hogy meghagyják a Schöpf-Mereit, egyelőre úgy tervezem, hogy ott szülök. Tudom, hogy korábban pár mondat erejéig szó esett róla, de ha valaki tud részletesebben is írni dr. Domokor Tamásról, kérem, tegye meg (privátba is nyugodtan). Az érdekelne vele kapcsolatban elsősorban, hogy mennyire híve a "háborítatlan szülésnek" (nem otthon akarok szülni, csak kórházban úgy, mintha otthon szülnék), tehát mennyire nyitott a kismama elképzeléseire (pl. ha nem muszáj, ne kelljen okvetlenül ágyra felfektetve kitolni a babát, lehessen úgy vajúdni, ahogy akarok, ne vigyék el a babát szülés után, hanem hagyják órákig a mamájánál, gátvédelem). Ez persze a kórház szemléletére is vonatkozik (tudom, hogy vannak 1-2-3 ágyas szobák is külön pénzért, illetve rooming-in.
És még valami: ha valaki tud, legyen kedves olyan szülésznőt ajánlani a Schöpfiből, aki ugyanezekre nyitott, és hangsúlyt fektet a gátvédelemre is (mert akkor őt választanám).
Köszi előre is!
irina
irina
 
 


Bocs a duplázásért és az elírásért. Természetesen dr. DOMOKOS Tamásról van szó. :D
irina
 
 


Irina bocsi de ezekben a kérdésekben én nulla vagyok!

Noémi vagy?

Mikor leszel?

Fürcsi után tuti maradok 22:00-ig.

Kép
manó-v-29
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?