Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!:) De rég jártam erre.. :cry: :oops:
Zsuzsi, dobj egy e-mail címet, küldök infót a dokiról, a 3-ból kettőt nála szültem.
Erika, olvastam, h 2004 októberében szültél. Akkor épp én is! :) Mikor voltál a kórházban pontosan?Hátha találkoztunk. :roll:
Úgy látom, a kórházi kelengyével kapcsolatban nem fogok tudni újakat mondani, mivel júni 1 óta már szültek mások is :) , csak annyi, hogy nekem az a bizonyos hálós bugyi nagyon bevált!!!Egyetlenegy "hagyományos" alsóneműm se látta kárát a benntartózkodásomnak, mivel nem is kellett. Kényelmes volt és tök jól tartotta a cuccot. 8)
judit_78
 
 


Köszi MINDENKINEK az infókat! :D

Noémi! Ez mit jelen? " Ha hely van akkor egyágyasban is szülhetsz alternatív módon."
(Jan 16-án megyek majd csak be a kórházba menézni a szülőszobát, baba-mama szobát.... de ezek szerint egy olyan szülőszoba van, ahol alternatív szülés lehetséges??)

Én is csak ajánlani tudom Herczegh dokit! Kedves, megértő, türelmes, szakmailag a toppon van.... dícsérjem még? :lol: Tényleg nem lehet egyszerű a választás! Sikerült egy kicsit megismerni akinél anno szültél?

Szia Anett! Köszi, megjött az üzenet! Már olvasom is! :D
elmo
 
 


Sziasztok!

Judit

Én október 7-én szültem és lent voltam a elsőn. Hogy melyik szobába arra már nem emlékszem. Harmincvalamennyi. Te mikor és kinél szültél?

Elmo

A kórházba sajna 1 egyágyas szülőszoba van és van 1db 3 ágyas ahol függönnyel választják el a szülő nőket. Én hiába kértem, hogy egyesbe szüljek, mert mikor szültem akkor megjött az is aki már előre lefoglalta. Így ő elsőbbséget élvezett.

Az alternatív pedig azt jelenti, hogy van labda és bordásfal. Én a Máv-ba sem próbáltam. Nem tudok hozzászólni, hogy mennyivel jobb úgy szülni. Igaz én így sem panaszkodhatom, mivel mind a két szülésem pikk-pakk volt.

Ma egyszerűen nem tudok rendesen leülni a gép elé, mert mindig elzavar innen valaki. Mint pl most is. Na ciaó!!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 

 
 

Erika, én okt 9-én szültem Arnold dokinál, és szintén az elsőn voltam a folyosó leguccsó szobájában, ez baba-mamás volt.
Judit
judit_78
 
 


Én sajna az eleje felé voltam és 5-en voltunk egy szobába
Én Herczegh dokinál szültem, de ezt már biztos olvastad.
Én egy csajszira emlékszem akivel egy szobába voltam és az egyik csecsemő volt a nővére, de őt felvitték utánna föntre, és éppen akkor ment a szülőszobára, amikor mi éppen jöttünk haza.

Mennem kell. Ez nem az én napom.

További szép estét!

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok !
Sajnos nálunk a gyermekáldás sokáig váratott magára, segitséget remélvén Dr. Arnold Főorvos Úrhoz fordultunk, többszöri inszemináció, gyógyszeres kezelés sem hozott eredményt, így átirányitott bennünket a János Kh.-ba, ahol próbálkozásunkat siker koronázta. Onnan ismét visszakerültem hozzá a Söfibe. Arnold Főorvos Úr várandóságom 20.hetében sajnálattal közölte, hogy elmegy vidékre lombizokni, így átrányitott Kósa Főorvos Úrhoz. Emiatt azóta is hálát adok a sorsnak, hogy hozzá kerültem.
Nem tudom hogy az ellentszenvet mi váltotta ki belőlem, de keserűséggel töltött el a folyamatos sikertelenség, holott 1 évig gyógyszeres kezelésben részesültem és és a párom is áttesett egy kisebb műtéten. De ez az én személyes véleményem. Azóta született még 2 gyermekem amit szintén Kósa Főorvos Úrnál szültem, akivel maximálisan megvagyok, s voltam elégedve, holott tudom vele kapcsolatban is vannak negativ vélemények. De ha a két orvos közül kellene választanom - hozzáteszem Dr. Arnold Főorvos Úrat nem áll szándékomban kirtizálni - én Kósa Főorvos Úrat választanám !!

szilvi3
szilvi3
 
 


Sziasztok!

nszoke:azt hsizem elhagyom a kórházat:( Szűcs doki nem válaszol az iwiw-en feltett kérdéseimre,gondolom nem akarja,hogy hozzá járjak! Most a SOTE I-n keresek dokit! Úgyis nyolcadik kerületi lakos vagyok papíron,tehár az a körzetim! Meg koraszülött osztály is van. A sógornőm is oda jár,egy ismerősöm is szült ott,jó helynek tartják!
Puszi!
mamacs
 
 


Sziasztok!

Huuu de sok üzi!! Máskor meg napokig egyedül írogatok.. :twisted:

Sorjában:

Anett!
arra a barátnős üzenetre kíváncsi lennék ha nem gond, csak hogy megnézzem a te szemszögedből, meg hogy milyen volt, mit gondoltál. Jöhet emailben priviben mindegy!

Ja és írkálhatsz tőlem egy csomó üzit, nem foglalod a helyet!!!


Judittal egyetértve a hálósbugyi tényleg szuper!!! Pár százforint volt vettem vagy 6ot és szuper, főleg császárnál, mert jól feljön a hasra is ha felhuzzuk és nem ér hozzá a sebhez a nadrág meg ilyesmi.

Elmo, most pedig banyaszki előzött meg!!! A folyóson balra van 4ajtó, egy a csecsemősőké egy az alternatív szszoba a császárműtő és végül a szülőszoba, szemben koraszülött és Pic jobbra, vetkőző, wc, zuhany, szülésznők, ctg, ilyenek.két-3ajtó tán...??? Foglald le az alternatívot, akkor még nem kellett fizetni érte de szerintem most sem, akkor ha szülsz reklamálhatsz hogy ott mert lefoglaltad, de mint Banyanszki is írta ha ezt nem teszed meg lehet más elhappolja előled, ha pedig gond van akkor átmentek a rendes szülőszobára. Ja a szülőszoba gáz egy kicsit, de van mikor hangulat van bent. Van mikor kiküldik férjet, stb mert ugye 3an vannak egy lepellel választva....ami mondjuk akkor nem különösen érdekel-legalábbis engem.

Mázlista vagyok hogy ctrl+c-zek mert most elszállt minden.

Orvos, csak jót tudok mondani arról akinél szültem, de azért is keresek mást, mert tényleg minden rendben volt vele, de a távolság miatt is, meg leginkább azért mert egy icipicit éreztem a pénzsóvárást benne, de lehet hogy csak rossz lelkiállapotban voltam és ezért igazából csak ezt hittem, de mindegy. Kósa doki tetszik az elmondottak alapján, de biztos eltud látni megfelelően ha 3kórházba melózik, magánba rendel és stb???? Hol van idejere mindenkit maximálisan orvosolni?

Mamacs jaj ne már!!!! Nem néztem volna ki belőle hogy válaszra sem méltat. Te sem ugye?

A sote=női klinika, ami a baross utcában van vagy a 3teljesen más? Vagy ugyanaz? hallottam női 1-es és 2-es ről, ez mind a baross utcában? Na én ezekkel annyira nem vagyok tisztában melyik kórház hol, ki hol rendel, mikor, hol a magán...stb.

Tudjátok mit kéne ilyen táblázatot, mint a baba, mama, kor stb, csak dokikkal, ki hol, mikor, s kb mennyiért csak átlagba, vagy hülyeségnek tartjátok? S ha valaki orvostváltana, vagy keres valakit, vagy új akkor megnézi a táblát és annyi és ha valaki tud újat a dokijáról, jelzi és átírjuk, mint hogy most a Kósa változtatott. Szerintem ez tök jó!

Na jó éjt!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


nszoke: Én sem gondoltam vna,h nem válaszol:( Arra is gondoltam,hogy elveszett az üzi(jártam már így),de erre hogy kérdezzek rá? Dokikám írtál és elveszett vagy nem írtál? Tök gáz:( Perzse abban az esetben ha nem írt. Na mindegy! Jó lett vna vele szülni,csípem nagyon!!!! Király lenne ha a SOTE1-re menne,de szerintem nem fog,úgy tudom az ottaniaknak nincs magánrendelésük,Szűcsünk pedig most kezdte!
Bocs,hogy így nyújtom,de tök útálom ezt a sok dokicserét:(

A sote1 a Baros utcában van,a sote2 pedig a klinikáknál az üllői úton!

Jó éjt!:)
mamacs
 
 


Hát igen ez már így bajos! Na mindegy.
Miben különbözik a Sote1 és 2?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


[quote="nszoke"]H írta:nszokeát igen ez már így bajos! Na mindegy.
Miben különbözik a Sote1 és 2?


Hát nem egyszerű az biztos :cry:

Nem tudom pontosan mi a különbség :oops:
http://www.sote.hu/intezetek/?inst_type=2
Nézegesd meg,hátha jutsz valamire :wink: :?

Pussz!
mamacs
 
 


Köszike az infot!!!

Jó éjt és tessék jönni gyakrabban! :)

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok Csajok!

Örül a lelkem és fárad a szemem. Egy este és ennyi üzi, tök jó!

A hármas szülőszobához még csak annyit tennék hozzá. Amikor én szültem, oda kerültem. 8-kor kötötték be az infúziómat és csak 10-től voltak valamire való fájásaim, amire azt mondtam, hogy kezdem érezni. Addig olyan jól szórakoztam. Ez komoly. Mellettem addig három kismamát előkészítettek és megcsászároztak. Aztán 11-től kezdődött számomra a neheze, akkor viszont már nem érdekelt, hogy hol vagyok. Próbáltam odafigyelni a nyomásokra és vártam, hogy azt mondja a doki, hogy kezdjünk neki. Aztán 11:30-kor ez is bekövetkezett. Majd 11:40-re megszületett Ati.

Na ezt jó hozzátettem, leírtam a fél sztorit. Bocsi.

Jó ötlet a dokis táblázat, de azt nem hinném, hogy az anyagiak feltüntetésének örülnének az érintettek. Főleg úgy, hogy az én dokimnak nincs kifejezett "tarifája"/jobb szó nem jutott eszembe, ez csúnya/. Viszont egyik barátnőm a Kútvölgyibe szült és a doki közölte vele a szülés előtt 2 héttel, hogy 70. Ja és ez 1.5 éve volt. Jó, az igaz, hogy csaszis volt. De azért ez durva nem?
Most két héttel a szülés előtt váltson orvost. Azért az egy picit rizikós. Főleg úgy , hogy bármelyik pillanatba megindulhat a szülés és nem ismersz más dokit.

Noémi te aztán jól megismerted a kórházat. Igaz sógornőm is 6 hétig volt bent. Ő előttem szült 1,5 hónappal. Így én kaptam tőle némi infót.

Na most befejezem. Azt hiszem elmegyek vásárolni és megnyugtatom a lelkivilágom. Reggel ugyis rosszul keltem. Meg még mindig tiszta szarul vagyok. Igaz a fejem már nem fáj , de még nem kapok az orromon levegőt.

Majd később jövök. Bocs hogy ennyit írtam.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Szióka!

Jól hozzátetted Erika, én imádok ilyen jó dolgokat olvasni, tapasztalattal meg ilyenek. 10perc és kint volt Ati??? Tök jó!!!Kíváncsi lennék milyen amikor kicsússzan...de nem szívesen próbálnám, ugyá császárpárti vagyok.


Hát sikerült kiismernem, minden nap reggel 7re mentem vagy előbb fél órával és 8-9kor jöttem haza, úgy éltem a nővérek és orvosok között mintha ott dolgoznék. Segítettem ágyatátpakolni, babákat költöztetni, biztosítottam a terepet infúziókötéskor, a saját gyerekemet pedig teljesen ellátam csak az infúziót nem én kötöttem neki, de etettem, tisztába tettem, öltöztettem, altattam, még másét is... de ez belső titok. Félre ne értsetek nem nyúltam senki babájához, még mielőtt valaki sértésnek venné. Max a cumit adtam vissza dumáltam neki ha sírt, kivéve azokat akiket az édesanyjuk ott hagyott, mert röpke 2hónap alatt vagy 5ilyen baba volt és még 10akire kőkeményen sz@rt az anya mert drogos meg ez meg az. Na szóval ami nem volt olyan nagy titok azt mind átéltem velük, köztük, a végén már viziten is bentmaradhattam :)
Én jól éreztem magam, de bár a Pic-en nem csíptek annyira hogy egész nap bentvagyok, de a gyermekem orvosa azt mondta annyit kell a gyerekem mellett lenni amennyit bírok, törődni vele, hogy érezze szükségem van rá, élni akarását kell ugymond növelni, nahát én a maximumot nyújtottam azoon belül amennyihez az intézet hozzájárult. Sokan nem bírtak ezért de engem nem érdekelt. A koraszülöttön (kondi) ott is egyedül voltam általában. Egész nap a Málna mellett míg más szoptatni járt "csak". Tudjátok mit tartottam személyszerint gáznak?: amikor azok az anyák akiknek ugyanitt volt a gyerekük és még a kórházban aludtak is azok miért nem mentek a gyerekükhöz???? Ezt míg élek nem tudom meg. Mitha csak szoptatni jönne, azt kötelező megcsinálni és kész persze volt kivétel.
Volt akivel sírtam, volt akinek sírtam de a végén mindenki nevettet. Többnyire. Szerettem ott lenni, bár ne lettem volna inkább, de jó emberek vannak ott.

Na én is jól hozzátettem :oops: :D

Dokis izé!
A tábla jó ötlet a tarifába igazad van bár ugy gondoltam hogy magánaba akinek van annak odaírni, mert pl.Kósa 8ezer ha jól emlékszem és ez kerekperec összeg, akinek nincs odaírni nincs infó, a szülésre meg 0-150pl, de lehet igazad van nem kéne, bár a magán árat fontosnak tartom. Viszont aki egy bizonyos dokihoz jár a nevét melléírnám, hogy ha valakit érdekel az orvos akkor tudja kinél kérjen részletes infot. Na?
Pusz.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ja és Erika!

Nem veled beszéltem hogy érdekel az egészségügy, az ilyen orvososdi dologk????????

Mert ha nem akkor nem emlékszem kivel, ha magára ismer szóljon, de szerintem te voltál, vagy nem...?

Visszaolvasni ennyit lusti vagyok :oops:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ciki, de nem emlékszem rá! Nekem már lassan Cavintont kell szednem.
Én pár hónapja a szobaárak felől érdeklődtem a barátnőmnek. Ez tuti. Erre emlékszem.
Amúgy milyen orvososdi dolgok?
Lehet privibe is ha gáz!!!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Ja nem ugy értem hogy venni vagy ilyesmi!!!
Hanem beszéltünk a tanulásról, nem veled?
Meg olvasni imádsz te is orvosi dolgokat, nem?

Ja falfestés az engem is érdekel, itt a babaneten találtam egyet 2000-3000 2me és diszperziós falfestékkel, van saját képe de rajzol is amit szeretnék, te milyet találtál mert érdekel engem is.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Az nem én voltam, bocsi.
A falfestésről is csak annyit tudok, hogy én pingáltam ki a gyerekek szobáját. De csak sima temperával. Vagyis ki volt festve. Tudod fűrészporos tapéta arra diszperzit. Eddig a festő csinálta. Én felragasztottam egy bordűrt, majd az egyik falra nem ragasztottam, hanem oda fát, Bambit és az apukáját, mókut, virágokat, napocskát, gombákat meg ilyeneket festettem. Ne ezt már temperával. Nem egy nagy szám de a gyerekeknek tetszik.

Küldjek róla képet?
Azt még talán meg tudom oldani!! :lol:
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Ja, már az msn-re is tudtam feltenni magamról képet. Már tiszta profi leszek. /Anett súgta, hogyan kell./

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Erika hallode! Nagyon állat, most néztem email-t. Szerintem mi is házon belül oldjuk meg. a férjem ugy rajzol hogy hihetetlen. Ő rajzol én meg kiszínezem.

Majd megyek este msn-re.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Ez is egy jó munkamegosztás! Én lemezborítóról és mesekönyvekből másoltam. Igaz, a férjem a mókust mindig lenyulazza. Mit keres a fán a nyúl??? :shock:
Na mindegy ilyen és kész. A gyerekeknek tetszik, az lényeg.
A szülésre visszatérve. Tudom, hogy szereted ezeket olvasni. Múltkor írtad. Majd leírom az elsőt is. Az veri a másodikat. Pedig ott is volt egy - két jelenet.
Próbálok gépnél maradni. Nem tudom mennyire sikerül, mert holnapra is főzök. Lehet, holnap megyünk csavarogni. De ez még koránt sem biztos.


Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!

Atya ég nem is hittem volna, hogy egy nap alatt ennyi üzi lesz.

Noémi!

Átküldöm neked is, ha érdekel persze.
Emlékszem az orvososdi sztoridra, de hogy kivel azt nem tudom. Én csak olvastam.

Annyi minden volt, hogy azt sem tudom mire szerettem volna reagálni!

Örültem a Kósás sztorinak!!!!!! Én imádom a dokimat, és semmi pénzért nem cserélném senki másra. Pedig most az új rendszer szerint Vácra tartozok, de sebaj, majd gyűjtögetek, mert én el nem hagyom gyermekem "apját"!! :lol:
Noémi maradj a Kósánál, ha doki kell!!! És ha marad a kórház, egy oszt. vez. főorvost bizti nem bocsátanak el hamar!
Meg amúgy szerintem a legjobbak egyike!

Erika!

Asszem veled msnen többet fogunk locsogni, mint itt. A másik fórumon is így jártunk. Beindultunk msn-en és ide már alig írunk, főleg egymásnak nem.

Na megyek, majd újraolvasom ezt a rengeteg mindent később, mert ma olyan napunk van, de olyan....nemtudjuk mérüvöltünk, de csakazérseeszünk!!!!!!!!!!?????????

szép estét addig is

Kép
manó-v-29
 
 


Noémi átküldtem priviben!

Tőled is bocsi a személyes részekért!

Elmo!

Elijesztettelek???? Légyszi!! Mi a helyzet?

Kép
manó-v-29
 
 


Szia Anett!
Én is kérhetem? Nagyon kíváncsi ember vagyok!! De ha zavar akkor nem muszáj.

ÚÚÚÚ, csajok majdnem elfelejtettem. Lezárulta a szavazás a kórházakról és január közepén lesz eredményhirdetés. Elsők lehet, hogy nem leszünk, de engem akkor is érdekel. Bízakodom azért.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


szia erika

küldöm neked is egy pill

Kép
manó-v-29
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

Próbáltam visszaolvasni, talán sikerrel;) ... sajnos lemaradtunk a kórházi fáklyás estéről, elkapott a karácsonyi láz, engem szó szerint. Dani pedig kezd önnálósodni, azaz akaratoskodni:)


Szűcs dokiról
... én nem találtam meg az iwiw-en, de azt hallottam hogy a az Óbudai Egészsgégügyi kp-ban rendel magán, Szőnyi és Balogh dr. melett. Tel.: 436-7330 . Bp, III.ker Bécsi út hmm 60.talán

Üdv, Andi
kisbora
 
 


Sziasztok!
Anett! Szó sincs róla! Nem ilyesztettél el! :D
Nagyon köszönöm a levelet, iszonyú hasznos volt! Az igazat megvallva pont ilyen beszámolót szerettem volna, mármint a részletességére, az érzések leírására gondolok itt.
Báár... őszintén szólva meglepett néhány dolog.... :shock: Igazából a történeted alapján nem értem, hogy sokan miért ragaszkodnak annyira ehhez a kórházhoz.... Ha nem itt lenne a dokim én nem biztos, hogy ezt választanám (remélem ezért nem utálltok ki) :oops:

DE lehet, hogy egyszerűen arról van szó, hogy egy képzeletvilágban élek/éltem. Én még soha nem voltam kórházban és arra gondoltam, ha fizetek nem is keveset naponta egy szobáért azért lehetnek elvárásaim! Mindenesetre ezért is nagyon jó volt az üzeneted, hogy felnyitotta a szememet! Így nem ér hidegzuhanyként néhány dolog és fel tudok készülni!

Fura az ember.... Egy témát érintően van néhány kérdése... megkapja a válaszokat, azt hiszi, hogy megnyugszik... DE csak további kérdések születnek!
:D Mint pl: Szerintetek érdemes szülésznőt választani előre? Mi alapján "szokás" választani? Az természetes, hogy szülés közben különböző "fogásokkal" tágít?

Egyenlőre ennyi! Jövök még... :lol: :oops: (lőjetek le, ha elég belőlem)
elmo
 
 


Elmo

Én az elsőt még a Máv-ba szültem.
Nem érzem magam olyan embernek akit valamiért is rossz szemmel kellenne nézni. Jó ez most biztos hülyén hangzik. Én sem tudok mindenkinek megfelelni az tuti. De a Schöpfi-ből engem nem nézett ki senki és nem beszéltek úgy velem mint két évvel előtte a Máv-ba. Ja és ami a legfontosabb, nem nyújtotta a nővérke előre a kezét. Jó itt is vannak olyan ápolók, dokik, személyzet vagy minek nevezzem, akiknek van rossz napja.
A Schöfibe egyedül az egyik csecsemős volt velem egyszer goromba a négy nap alatt, majd bejött és elhívott beszélgetni. Bocsánatot kért a viselkedéséért és elmondta, hogy miért tette. És teljes mértékben igaza volt . És ma is megköszönöm ezt neki. Én is a dokim után jöttem, de nem bántam meg, hogy nem a Máv-ba szültem. Az orvosok szakmailag nagyon ott vannak mind a szülészet, mind a gyerekek terén és ez mindennél fontosabb. Vagyis nekem.
Ha választhatnék akkor ugyan ezt választanám.
Aztán lehet, hogy ha megszülsz neked is megváltozik majd a nézeted.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Szia Erika!
Tökéletesen egyetértek Veled! Az a legfontosabb, hogy az orvosok / szülészet / csecsemősök szakmailag a toppon legyenek! Tény, hogy ebből a szempontól a kórháznak nagyon jó híre van!!!
Az, hogy néhány dolgon megdöbbentem valószínűleg annak tudható be, hogy szerencsére még nem voltam kórházban.
elmo
 
 


Elmo!

Senki nem fog ezért "kiutálni" szerintem mindenkinek megvan az oka miért éppen abba a kórházba megy amelyikbe, vagy a szakma miatt vagy a pénze miatt, valamiért biztos, de szerintem ha tehetnénk sose mennénk inkább kórházba. Én is a luxus szt.imrében szerettem volna szülni, de örülök hogy ebbe a kórházba kerültem, azt a geítséget és tudást sehol nem pótolhatták volna. A szobáért én is fizettem és nekem is "koszos volt". Ráadásul együtt voltam egy hölggyel akinek nőgyógyászatiproblémát műtőttek és egy kismamával, egy friss császáros, de tudod mit mondok neked ha azok a dolgozók könnyen megtehetnék, hogy odafigyeljenek minden apró részletre és hogy ilyenek ne kerüljenek össze, vagy éppen mit kaphatsz enni...stb, akkor hidd el ők is boldogok lennének, hiszen az ő munkájuk is könnyebb lenne.
Szinte a legtöbben fizetünk és mégsem kapjuk azt amit "mi elvárunk" nem könnyű egy kórháznak mindenki egyenkénti igényeihez igazodni, de nekünk könnyebb egy kórházhoz-és ezt el kell fogadnunk, hogy együtt tudjunk működni. A kórháznak is van egy határ, annál többet nem kaphatsz, hiába szeretnéd. Nekem többet ért a tudásuk, mint a tisztaságuk a wc-ben. Tudom ez furán hangzik, nem vagyok koszos, igénytelen, de nem höbörögtem semmiért, hanem fogtam és megoldottam magam vagy a férjem segítségével, ha valami nem tetszett, pl. letörölgettem a wcdeszkát mielőtt leültem illetve kimostam a zuhanyzót ottani két zuhanyzásom előtt. Ilyeneket csináltam császár után 10-15órával és itt vagyok és egészséges vagyok, nem kaptam el semmit odabent.
Nekem ez a véleményem. Mivel így is ezt a csekélyke személyzetet leépítik(mint mindenhol) ne klotyót tisztítsák hanem kismamákat és babákat mentsenek inkább azok akik ott vannak. Én így gondolkozom, de lehet azért mert engem sok rossz ért már, (itt többeket is) de tényleg hagyd hogy segítsenek és alkalmazkodj a normális ész határain belül. Nem meghajlani kell csak együttműködni.
Az hogy nekem 10ember nem volt szimpatikus Erikának meg1 ez is azt mutatja, hogy mások vagyunk. Én nem vitáztam senkivel, csak nem volt szimpátia, hát nem beszéltünk, de akkoriban nem tudtam azzal tőrődni kit bántok meg s kit nem, mivel fáradtabb voltam és megvolt a magam baja.

Bocs hogy ilyen hosszú lettem.

Mellesleg szerintem nincs az a kórház ahol nincs kivetnivaló!
Én ennyit tudok mondani.
Lehet kicsit gyagyanák tünik a felfogásom, de amúgy nem vagyok ennyire elfogult vagy elvakult.

Viszont ugye felháborítónak tartom az orvosok fizetésemelési igényüket, a tüntetéseket meg minden ilyesmit, mert a "zsebpénzt" így is úgyis megkapják. Ugyhogy szerintem egyáltalán nem élnek olyan rosszul, így én sem emelném a fizujukat vagy legalábbis nem annyira mint szeretnék, mert a jövedelmük nagy részéért adót sem fizetnek.

Na mivel jól elkanyarodtam be is fejezem!!!!!!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
Jó rég nem tudtam írni, csak olvasgattam... Verus már elmúlt két hónapos, keveset alszik, ritkán enged a géphez :D

Noémi! Jól emlékszem, februárban mész a kórházba? Nekem is kéne kontrollra mennem, mondjuk januárt beszlktünk meg a dokival, de szerintem február eleje még lehet belőle. Mikor mész pontosan?

Zsuzsi! Láttam Arnold dokiról érdeklődtél, én nála szültem októberben, és nagyon meg voltam/vagyok elégedve. Ha van konkrét kérdésed, szívesen válaszolok!

Szilvi! Olyan fura, amit írtál, mert nekünk is hasonló a történetünk, mármint abban, hogy nagyon sokáig vártunk a babára, csak mi másik kórházban voltunk, nekünk sem segített sem a gyógyszer, sem az inszemináció, én ekkor mentem Arnold dokihoz. Rajtunk pedig pont ő segített, az első lombik sikerült is, és most itt van a kislányunk. Hát, furák ezek az orvosok :roll: A lényeg, hogy sok anyukáról tudok, akinek Arnold doki segített lombikkal, és olyat is sokat tudok, akinek Kósa doki, és csak az eredmény számít!

Verust még nemigen érdekli a karácsonyfa:
Kép

Rozus

KépKép
rozus
 
 


Szio Rozus!

febr.2án megyünk kontrollra 11kor, ti kihez mentek?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!

Igen nagy lett itt a forgalom :) ,ami nem baj!

Előző témákhoz:
-az orvos választóknak én is Herczeghet javaslom, szupi.. :wink:

-Kórházba én nem vinnék saját ruhát, tuti elkeveredik+úgyis pólyába vannak. Hálós bugyi nekem is bejött.

-táblázatot nem tartom szerencsésnek... :oops:

Elnézést a távirati stílusért, jó éjt!

Ildi

Kép
KépKépKép
mzille
 
 


táblázatot miért nem????????? ha árak nincsenek sem?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Verust most nézem milyen szép :shock: :lol:

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Rozus

Verus tényleg tündéri szép baba!!! Jó baba?
Nem hasfájós?

Nálunk is megkezdődött az ovi. Nagyon tartottam tőle, de jól sült el. Gréti nevetve várt délután és nem is sír reggel. Igaz még egy kicsit nyavajog, de ez már semmiség.

Felénk tiszta nyálka minden. Útálom ezt a ködös időt. Táptalaj a baciknak is.

Majd később még benézek

További szép napot.
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!

Szücs doki Olsavszky Szücs Gábor néven van fent at iwiwen!

Ma voltunk kontrollon! Majdnem sírtam mikor eljöttünk! Nagyon nagyon rossz érzés,hogy talán soha többet nem megyek oda!!!!:(:(:(:(:(
Roland rendben van,13 kiló és 82 cm!:) Súlyos egyéniség!:)

Mennem kell,jók legyetek!!!

Ja a felvételi irodán azt mondta a hölgy,hogy májusig biztosan van kórház.

Pussz!
mamacs
 
 


Noémi

Zargathatlak iwiw meghívó ügyébe? Nincs még változás?
Bocsika, ha bunkó vagyok!!!! :oops:
Már olyan régen találkoztunk. Mindig olyankor jutog géphez, amikor nincs senki más. De itt legalább mindig el tudom olvasni a fejleményeket.

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Sziasztok!
Kérdezni szeretnék töletek. Kósa doktorhoz szeretnék kivizsgálásra menni meddőség ügyben. Milyen doktornak tartjátok.
Nem ismerem, de szeretnék tenni valamit a babásodás ügyében és öt ajánlották.
Köszönöm.
eva74
 
 


Sziasztok!

Elmo!

Örülök, hogy nem ijesztettelek el! A kérdésedre, hogy miért ragaszkodunk enngyire ehhez a kórházhoz Noémi, és szinte mindenki itt ugyanazt a választ adhatja, adta, amit én is, mert az orvosok, és a szülésznők SZAKÉRTELME első osztályú. A koraszülöttekről inkább Noémi tud sokat mesélni, de a csecsemősöknél én sajna csak egy dícsértre érdemes embert tudok, de lehet, hogy kevés ideig voltam bent és ráadásul nyáron, szóval kifoghattam rossz csapatot is.
Én sem szülnék máshol, bár úgy tűnik muszáj lesz....nem az épület a lényeg, bánnám is én, hogy melyik önkormányzati kutyának kell, ha az egész bagázst úgy ahogy van a világ végére helyeznék én akkor is utánuk mennék, mert nekik köszönhetem a gyermekemet. Az életünket...mert ugye, van ahol a figyelmetlenségbe a mama is belehal.
Én sem voltam előtte kórházban, csak mint látogató...hidd el máshol még rosszabb a helyzet!

Éva!

Ha van időd olvass vissza jó néhány oldalt, keress rás akár az én nevemre, akár angel068-ra, timili-re, és még sokan mások Kósa rajongók vagyunk. Nekem 2% esélyből van gyönyörű 5 hónapos kisfiam! Életem végéig hálás leszek neki! Ha babát akarsz az egyik legjobb kézben lesz!

Sziasztok szép estét!

Kép
manó-v-29
 
 


Banyanszki még nincs, nem tudom miért, de ha megjön kapásból 4lesz :lol:
Mert mindenki kért a családban.
De mihelyst van azonnal kapod.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok!
MINDENKINEK köszönöm a hozzászólásokat! Sokat segítettetek, hogy fel tudjak készülni!

Egy kevésbé jó hír, nem tudom, hogy olvastátok -e már:
http://www.origo.hu/itthon/20070109otkorhaz.html
elmo
 
 


Sziasztok :)

Nagyon sajnálom, hogy ezt a sorsot szánták ennek a kórháznak, amelyiknek ekkora múltja és jelene van. A kórház folyamatosan 120%-on mukodik, Koraszülött ellátó központ, Genetikai központ és Anyatejleadó Állomás is muködik itt, ez is bizonyítja azt, hogy valamiért kiemelték ezt a kórházat a többi közül, mert bizonyított, szakértelmével, hozzáállásával, gyógyító munkájával.

Én mindkét gyermekemet ennek a kórháznak és Arnold doktor szakértelmének köszönhetem. Az ikerterhességem és a szülés során rengeteg kiváló szakemberrel találkoztam. Különös érzelmi szálak is kötnek ide, mert nekem a párom is itt született 1974-ben, így mindhárom pasit az életembol innen kaptam. :D

Bocsánat a szentimentális megnyilvánulásért, de emiatt az eszetlen döntés miatt, hogy bezárják a kórházat, hihetetlen indulat van bennem. Megint olyanok döntenek egy kórház felol, akik egy íróasztal mögött ülve kényük-kedvük szerint, alátámasztó adatok vagy ezek figyelembevétele nélkül rajzolgatnak a térképen. :evil: :twisted:

Cat
Kép
cateye
 
 


Elolvastam és sírok!
Nem tudom, hogy miért kell ilyen dolgokat csinálni. Miért éppen ezzel a kórházzal. Útálom az egész rendszert és felháborítónak tartom, hogy demokráciában élünk és nem tudunk semmi ellen tenni.
Most azért kívánom azoknak a bizonyosoknak , hogy kerüljenek olyan helyzetbe , amilyenbe mi voltunk nagyon sokan. És érezzék át azokat a fájdalmakat, amiket mi. És ezzel , hogy bezárják ezt a kórházat, Ők ne kapjanak segítséget úgy ahogyan mi.
Igaz, ilyen nem fog előfordulni, mivel annyi pénzük van hogy szinte luxus szállod, az ahol Ők gyógyíttatják magukat.
Na befejezem , mert csak egyre csúnyább dolgok jutnak az eszembe.

Cat
Te egy nappal előbb szültél, mint én.

Noémi
Okes, megértem. Bocsika a türelmetlenségemért.

Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Na csajok!
Most olyan jó lelki állapotba vagyok, hogy odáig merészkedtem, hogy Molnár úrnak is írtam egy levelet.
Ha változást nem is hoz, de legalább leírtam neki amit gondolok.
Igaz lehet, hogy nem jut el hozzá, de akkor is.

További jó napot!
Erika

PHPBB kód:
Kép


PHPBB kód:
Kép
banyanszki
 
 


Elmo a sírás kerülget!!!! Komolyan szívemen viselem ezt az egészet, ezt a rohadt szemét politikát, ahogy Cat is mondta íróasztal mögül könnyű a papírok közül egyet kihúzni és azt mondani akkor ezt bezárjuk. Mit lehet tenni?? Micsoda szemétség.
Nem szoktam ilyet mondani, de kívánom hogy a döntéshozók között történjék valami amiért a kórházra szükségük lesz még mielőtt bezárnák, és értékeljék mindazt amit mi és az ott dolgózokmár rég értékelnek, amiért az életüket adták és amiért mi és gyermekünk, gyermekeink az életünket kaptuk.

Szívből kívánom hogy történjen bármi a döntéshozókkal annak érdekében hogy a bezárást illetően rájöjjenek, milyen fontos ez a kórház. Ezek a dolgózok együtt csapat, külön külön nem fognak ennyit érni mint most egységes csapattá alakulva.

Ne haragudjatok hogy kivagyok, de nem tudom hol születhet a második babám ezekután. Nekem ez a kórház a minden. A Minden. A kezdet és a vég.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Kinek írjunk, mit csináljunk hogy segítsünk????
Talán aláírás??? Vagy mi?
Ezek a levelek jók de egyenként kevesek, még lehet hogy egyben is.

Huu nagyon pipa vagyok! A tétlenség. Á megyek is innen. Nem bírom ezeket olvasni.

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke
 
 


Sziasztok lányok,

egy másik topikba szoktam írni, de Elmo ajánlotta, h nézzem meg ezt is, mivel a Schöpfiben fogok szülni (Kósa, Horváthné Marika) (márc. 2?), márminthogy remélem, h nem zárják be...

Manó-v-29, légyszi légyszi nekem is küldd el priviben a történetedet, nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mik a tapasztalataid, akár jók, akár rosszak.
Nagyon köszi! Kezdek izgulni úgyhogy nagyon érdekel a véleményetek.
Ági

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Most kicsit kezdtem visszaolvasni.
Noémi, szia, bocs, most csak így ismeretlenül kérdezgetek, mire írtad, h "változtatott Kósa"?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Erika :)
Én is tehetetlenséget érzek, hogy nem tudunk semmit tenni a kórházért. Bízom az önkormányzatban, hogy ismeri a súlyát a kórháznak, és nem engedi bezárni.

Például az is kérdés bennem, hogy a szülészet eloterében ki van téve sok szponzor logója, hogy az O általuk a kórháznak adott gépek, pénzek stb. hova kerülnek. Csak úgy állambácsi bezsebeli ezeket????? :shock: :shock:

Cat
Kép
cateye
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?