Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez a hétvége fantasztikus volt.
Annyira meglepő volt számomra, hogy teljes, igazi szép békében telt.
Nyugodtak voltunk, nem volt egy hangos szó sem.
Ugyanakkor azt hiszem soha többé nem szeretnék ilyen karácsonyt.

Én ilyen csalódottságot Lili arcán és szemében még amióta megszületett, azóta nem láttam.
Drágám írta már egy hónappal ezelőtt a levelet (az én segítségemmel) a Jézuskának, kért egy beszélő pónit (ezt az Ébredező Napocskát).
Reggel ugye meglátták a fát, nem volt ajándék csak a fa. Aztán egész nap mindenhol jött a Jézuska, mindenhol ajándék, és láttam rajta, hogy örül az ajándéknak, de mindig visszakukucskált a fa alá, és kérdezte, hogy Póni?
És estig várnia kellett szegénynek, mert édesapámék ragaszkodtak hozzá, hogy tőlük kapja ezt Lili, és ők hozták este.
Nem is tudom mi lett volna, ha nem tudnak 24én jönni.

Piroséknál a szombattal kezdődött a karácsonyi hangulat, ebédre is meg lettünk hívva, és egyszerűen fantasztikus volt minden.
KÖSZÖNJÜK!
Mézeskalácsot sütöttünk, a gyerekek játszottak, Tamás főzött, aztán ebéd, ami szuper finom volt!
Ez megadta a kellő hangulatot mindenkinek!
Jövőre mi is sütünk!

Remélem Nektek is ilyen jól teltek az ünnepek!

Sok puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!!!

Bár már javában tart a karácsony, én is kívánok mindenkinek áldott, békés ünnepeket!!!!


Nálunk is volt nagy öröm, Hanna szóhoz se jutott, amikor meglátta a chou-chou babát. :-)
Ez igazi ajándék volt nekünk is!!!!!!!

Képzeljétek, kaptam egy modell-hajót. Már ki is próbáltuk, nagyon jól megy. Bár még van mit tanulnom. De már nem csak apa a modellező a családban. :D


Azért jövőre egy pár dolgot máshogy csinálunk, tuti. A szenteste jó volt így magunkban, de azóta csak menni kéne mindenfelé. Hanna is kifáradt rendesen, még mindig alszik.

Na, majd írjatok, kinél, hogy zajlott!!!

Puszi:

Judit
juditta2
 
 


Sziasztok!
Nálunk is nagy volt az öröm Szenteste,amiokr Erik meglátta a karifát azt sem tudta mit csináljon sírjon vagy nevessen,olyan vegyes hangokat adott ki magából mint aki nevet és sír is egyben!Én persze sírtam örömömben olyan megható volt ahogy átölelt!Hát nálunk is sok ajándék volt:Erik kapott a vonatjához tartozékokat /alagut,elemes mozdony stb..../akkor kalózhajót,gyurmakészletet,meg még jó pár dolog volt a fa alatt.A lánykáim ruhákat,parfümöt,tetkószetett,táskát,parfümöt.Szóval nagy volt az öröm!
Nálunk is rohanásból állt minden ma már kicsit nyugi van,de aztán holnap indulás Siófokra az ottani rokonokat végig járni ugy hogy kezdődik minden előlről!De nem baj kibirjuk!
Na sziasztok mindenkinek további jó pihenést és ünneplést kívánok!
Puszi mindenkinek!

Kép
vea
 
 

 
 

Sziasztok!

Na lassan túl vagyunk a nagy rohanáson. A szombat nagyon jól kezdődött, talán a legnyugisabb nap volt eddig. Mi is élveztük, Bogi! Gyertek gyakrabban!

Aztán vasárnaptól ment a feszkó rendesen. Szenteste nem énekeltem rendesen végig a lemezzel a Pásztorok, pásztorok százhuszonhatodik, általam ismeretlen versszakát és ezért apa megbántódott, hoyg nem lesz jó a videó. Azután a gyerekeket egyszerre nekiengedte a fának, ami meg nekem nem tetszett, mert így nem láttam az örömöt az arcukon, amikor kinyitották a csomagokat, hiszen egyszerre csak egyikükre tudtam figyelni. Persze az ajándékunként készített műsoruk is elmaradt, hiszen izgalmasabb voltak a kapottak. Persze az sem segített, hoyg az apósnak vett számítógép sem akart működni, hiába utazott le Zircre a párom többször, hoyg összerakja, felinstallálja meg miegymás. Az utolsó csepp az volt, amikor a nekem vett dvd-t sem lehetett lejátszani. Úgyhogy ennyit a szentestéről.

Hétfőn édesanyáméknál csak kicsit sokan voltunk, de kedden anyóséknál már félreértés/sértődés is volt, így hazafelé sikerült jól összevesznünk a párommal. Sajnos nem sikerült kialudnunk magunkat és másnapra meg be is lázasodtam és jó kis gyomorrontásom volt. Úgyhogy én nem bánom, hogy vége az ünnepnek. Bízom benne, hogy mindenki másnak hibátlanul sikerült.

Azért csatolok egy képet, hoyg lássátok milyen szépek is voltak az enyémek. Nézzétek csak Dávid arckifejezését!

Kép karácsony 2006
piros
 
 


Sziasztok!
Na megérkeztünk Siófokról,jól éreztük magunkat rohangáltunk jobbra balra egyik rokontól a másikig!Na mindegy mindenhol jó de legjobb otthon!Jó nyugis utunk volt talán ha 10 autóval ha találkoztunk!Semmi forgalom nem volt szerencsére!
Erik ismét köhög náthás! :( De nem tünik vészesnek remélem nem is lesz nagyobb gond!
Na mentem is!Mindenkinek jó hétvégét és pihenést kívánok!
Békés Boldog örömökben egészségben gazdag Újévet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Nagyon elhalkultunk mostanában. Remélhetőleg mindenki a családjának szenteli most magát és kicsit élvezi a nyugodtabb napokat. Nálunk is rendeződtek a dolgok a párommal, de sajnos kiderült, hogy nyomós oka van a rosszkedvre: anyósom nagyon odavan és az ünnepek végéig nem is nagyon elérhetőek az orvosai, így nem nagyon tudunk segíteni rajta. Nem akarok nagyon depis dolgokat írni ide, így lehet, hogy én sem jövök sűrűn, de azért ne felejtsetek el 2007-ben sem. Remélem a januári tali is összejön.

Addig is minden fórumozónak (és olvasóinknak is)
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

Piros
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Anyósodnak jobbulást kívánunk!
Nagyon szép az a kép amit feltettél.
Ati kérdezte: Ilyen kicsi a fátok? :)

Andi!
Eriknek is jobbulást, az új évet remélhetőleg nem náthásan kezdi!
Nálunk is volt ilyen gond, de egy nagy adag (5 napos) Calcimusc kúra segített rajtuk, így most holnap mehetünk bulizni.

Judit!
Az a modell hajó szuper lehet. Itt az utcában van egy srác, aki meg modell repülőket hajkurászik :)

Mindenkinek boldog új évet kívánok, és jó füldugókat holnapra.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Kép Kép

MINDENKINEK KÍVÁNOK A JÖVŐ ÉVRE EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, BÉKESSÉGET ÉS SIKERESSÉGET!!!

Bea
beátab
 
 


Virradjon rátok szép nap
Köszöntsön rátok jó év
Kedves hajlékotokba költözzön jólét
A lelketekbe boldogság,szívetekbe béke
Ezt kívánjuk nektek az egész évre !!!!!!!!!
[color=red]

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Sziasztok!

Nagyon kellemesen telt a karácsonyunk. Kyra minden ajándéknak nagyon örült. Marcellt különösebben nem érdekelte sem a karácsonyfa,sem az ajándékok,a csomagolással volt elfoglalva
Kyra kezdett játszani a Marcell ajándékaival és próbálta őt is bevonni. A napokban kezdett el végre játszani a játékaival,most is itt rakosgatja a kockáit.

Sajnos nem bírunk kikeveredni a betegségekből mi sem.
Múlt héten Kyrának volt mandulagyulladása,most Marcell szenved megint a hörghuruttól. Ma reggelre már nekem is fájt a torkom.

Vea!
Sajnálom,hogy Erik is betegeskedik,jobbulást neki.

Piros!
Nagyon szép a családod a képen. Kár hogy Te nem vagy rajta.

Kriszi!
Vettem könyveket Csabinak. Hát nem mondhatom,hogy nagyon lelkesedett érte,de miután látta megbántottságomat,megígérte ha lesz ideje elolvassa őket. Zsutól pedig én kaptam Popper Péter Szeretetkönyvét :D Úgyhogy lesz mit olvasnom üres óráimban/már ha lesz ilyen :wink:
Házassági évfordulónk alkalmából elvisz Prágába a drágám :)
Anyósoddal végülis rendeződött a helyzet? Tényleg nem szabad a gyerekket felhasználni a vitában. Ő ezt még nem érti és nagy szüksége van a nagyszülőkre. Egyébként én sem vagyok mindig teljesen korrekt anyósommal,de ő nem is mindig érdemli meg az unokáit,viszont a kicsik igénylik a nagyszülőket,emiatt többször nyelek és engedek.
Hogy teltek az ünnepek Nálatok?

A szilvesztert Zsuáknál töltöttük Erzsiékkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Marcellre betegsége miatt anyósom vigyázott. Kyra nagyon élvezte a bulit. Zsu férje Tamás hatalmas tüzijátékkal örvendeztetett meg bennünket. A városban is megnéztük a tüzijátékot,nagyon szép volt.

Rakok fel képeket.

Bea Kép Kép Kép Kép Kép Kép
beátab
 
 


És a szilvesteri fotók. Kép Kép Kép Kép
beátab
 
 


Szia Mindenkinek!

Boldog,vidám és sikeres új évet mindannyiótoknak! :D

No,elmúltak az ünnepek.Bár nekem még mindig ünnepi hangulatom van.Minden nap gyönyörködünk a karácsonyfánkban,nem is lesz szívem lebontani.Anyukám biztos megteszi helyettem,ahogy a szilveszteri szobadíszt is eltűntette ma reggelre...Csodás hét van mögöttünk.Felejthetetlenül teltek az együtt töltött órák.Remekül sikerült a közös ünneplés:se megbántódás,se csalódás,se unalom,se veszekedés.Helyette rengeteg közös játék,nevetés,óriási beszélgetések és sok-sok szeretet.Az egymásba feledkezés miatt ki is ment a fejünkből,hogy fotózni,kamerázni kéne... :P :D
És a sütik mind egycsapásra fogytak el,ami a chef-nek,azaz nekem többet ért,mint bármellyik ajándék.
Kép Éva napi túrótorta a'la Krisszi
Kép
Kép
Annyira sikerült eltalálnom mindenkinek a karácsonyi ajándékát,hogy még örömkönnyek is hullottak. :D Pedig nem is költöttem sokat.Marcusnak annyi ajándék gyűlt össze,hogy mostanáig se tudta végigpróbálni mindet.Amúgy a fadíszítés mégsem közösen történt,mert Babintim elaludt,mire odajutottunk.
Kép
Kép Karácsonyfánk saját készítésű díszekkel is felékesítve.
Amikor felébredt,már sötétedett,így amikor a szobába léptünk, volt nagy meglepetés.Fényességet csak a fenyőfa izzósor adott.Nagy kerek szemekkel nézegettük a csillogó díszeket.A sok dísz közül egy angyal baba bűvölte el leginkább csimotánkat.Meg is simogatta.
Kép
Az ajándékait is simogatta,miközben nagyokat kacagott;nem akarta letépni róluk a csomagoló papírt.Egy kupacba hordta a még becsomagolt játékait és megpróbált rájuk ülni.Amikor észrevette,hogy rajta nevetünk,egyre nagyobb hévvel igyekezett tyúkocskává válni. :lol: Végül én varázsoltam elő a papírok alól a kincseket.Legnagyobb örömet egy plüss mackó okozta,ami majdnem akkora,mint Marcus maga.
Kép
Kép Így örült marci babinti a közös ünneplésnek.
Képzeljétek,Kaptunk 30-ra és 31-ére szóló Rába Quelle belépőjegyeket,így az óévet egy-egy kimerítő,délelőtti dagonyázással,lubickolással töltöttük.Akkorát pancsoltunk,mint aadig soha,még a Balcsin se éreztük ennyire jól magunkat.Anyusom becsüccsent az egyik pezsgőfürdő szegletbe,s ki se mozdult volna onnan,ha Marcus nem csábítja egy kis hancúrozásra egy mini gejzírbe.A masszázson kívül mindent kipróbáltunk,még a szaunát is.Míg Papinti szaunázott,Marcussal a babapancsolót fedeztük fel.Ennél remekebb programot ki se találhattunk volna.Aztán délután nálunk kezdődött a mulatozás,eszem.iszom.Szilveszterkor ugyanúgy együtt voltunk a szűk családdal,mint karácsonykor.Nálunk Papintim készült tüzijátékkal.Készítettem róla néhány képet.
Kép Kép Kép Kép
Sajnos Marcus picit megfázott a tüzijáték figyelemmel kísérése közben ("ó-ó-ó" hangok kíséretében mutatta,hogy hova pillantsunk gyorsan;pedig fel volt öltözteteve),vagy a babapancsolóban,s mára belázasodott,de a kedve remek,és étvágya is van,így nem aggódom örületig magam.Hűtőfürdőztünk egyet,és kapott lázcsillapítót.Ami ilyenkor fáraszó kicsit,hogy folyton szopizna.

Örülök,hogy szépen teltek az ünnepek nálatok.
Bea!Sajnálom,hogy nem vette a lapot Csaba.Majd ha beleolvas a könyvekbe,jókat fog szórakozni.Húúú,a Szeretetkönyv olyan jó...
Msn címem megváltozott (Gáborom csinált nekem is egy fiókot).Kérlek,vegyetek fel,mert én béna vagyok hozzá.. :P
A cím: asszonyfajzat@freemail.hu
Mostanában még ritkábban jutok géphez,de igyekszem ismét csatlakozni.
Piros!Kitartást!

Puszi és ölelés!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!!!


Boldog új évet mindenkinek!!!!

Mi Pesten voltunk szolveszterezni, Hanna keresztszüleinél. Nagy szerencsénk volt, mert ott pont nem volt földrengés :-)

Mi is csináltunk tüzijátékokat, talán jobban élveztük, mint a gyerekek :D


Egy ismerősömnek kéne a Pap Zsolt rendelési helye és ideje. Vagy esetleg telefonszám.
Köszi, aki tud segíteni!!!:-) :)

Köszi:

Judit
juditta2
 
 


Sziasztok!
Örülök hogy mindenkinek kellemessen teltek az ünnepek,és a szilveszter!Nekünk sajna nem volt túl jó szilveszterünk,jól kezdödött minden csak sajna közbe szólt egy dolog.Vacsoráztunk ekkor még nem is volt gond,pár óra múlva (kb 2)kis Erikem arcán pöttyök jelentek meg körülötte piros folttal viszketett neki stb......,elment játszani jön vissza öt perc múlva az egész kicsi testén pöttyök pirosfolttal körülvéve hát ne tudjátok meg hogy megijedtem.Elkezdetem a netet bújni hogy mi is lehet ez rámentem a dr.info honlapjára és ételallergia cimen kezdtem kutakodni.ja közben adtam neki egy 1/2 ampulla calcimuskot is!Hát lehet valami kaja váltott ki neki allergiás reakciót mert 1-2 óra múlva elmultak a pöttyök és a foltok!Nagyon rossz volt nézni ahogy szenved meg jajagat!Aztán éjjfél elött 10 percel sikerűlt neki elaludnia!Mi a férjemmel meghallgattuk a himnuszt az ablakból megnéztük a házitüzijátékokat és lefeküdtünk tv-ét nézni!Hát igy telt nekünk az év utólsó napja!Kicsit meg voltunk ijedve!
Amúgy Erik akkor kaszinótojást evett és virslit(a kaszinótojást házilag készitettem és a tojás is friss volt).Lehet a tojás volt a bűnös és attol lehettek a foltok?Azóta még nem adtam neki tojást.Szerintetek bármilyen ételallergia kijöhet ilyen hirtelen?
Na mentem puszi mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
vea
 
 


Vea!

Igen, kijöhet az ételallergia nagyon gyorsan. Korábban a tojással nem volt gondotok?

Nálunk Dávid könyökhajlatában és körülötte jöttek elő vörös pöttyök/foltok sűrűbben és elszórva a testén néhány. Szerencsére viszketni nem viszketett, de nagyon száraz volt a bőre. Én a szaloncukorra gyanakszom, mint új kajára. Pluszban felraktuk a fára azokat is amik a Mikulás csomagokban voltak és hát lehet, hoyg nem mind volt friss...


Na lesz tali?
piros
 
 


Szia Piros!
Köszi a válaszod,Sosem volt gondunk eddig még a tojással!Remélem ezek után sem lesz gond!Azért figyelem majd mert aznap nem evett uj kaját csak olyat amit már évek óta eszik!
Na szia és mégegyszer köszi!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
vea
 
 


Szia Piros!
Köszi a válaszod,Sosem volt gondunk eddig még a tojással!Remélem ezek után sem lesz gond!Azért figyelem majd mert aznap nem evett uj kaját csak olyat amit már évek óta eszik!
Na szia és mégegyszer köszi!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
vea
 
 


Elfelejtettem írni mennyire tetszenek a képek a szilveszteri buliról, Bea! Olyan jó, hogy ilyen barátságokat hozott össze a babanet. Én Bogit köszönhetem neki elsősorban. Még Révfaluból kezdtem el írni a fórumra és bónuszként egy szomszédasszonyt találtam magamnak. Meg instant lelkisegélyt, amikor elszakad a cérna vagy keseregni támad kedvem a világ igazságtalanságai fölött.

Babinti! Ez a torta istenien néz ki! Sajnos diétázni kezdtem, így (úgy áprilisig) csak fotókon nézegethetem az ilyesmit. Viszont utána ugye sütsz nekünk is?! Vagy legalább írd le a receptet.
piros
 
 


Sziasztok!

Nem maradhattam meg a gép előtt lapulva, mikor Piros ilyen dolgokat ír.
Mindjárt bőgök :) De tényleg.

Piros, aki egy életvidám, energikus, intelligens, az én szememben szupernő és szuperanya... szóval én akkora hatalmas megtiszteltetésnek érzem, amikor így ír, vagy amikor inget akar vásárolni, és felhív, hogy hol a csudában tudna, vagy amikor a diabetikus tortát kereste, szóval én a kisebbségi érzéseimmel ilyenkor kicsit megnyugszom, hogy azért van még remény. :)

Piros!
Miért diétázol?
És milyen diétát csinálsz? Csak mert van garantáltan hosszú távú, ha önként vállalod kibírható, és orvosilag támogatott diétám. Úgyis tudod melyikre gondolok :) De nekem tényleg látványosan bevált, és 9 hónap alatt 16 kilót leadni szerintem nem semmi úgy, hogy közben egészséges maradsz, és láthattad, hogy nem is híztam vissza pár kilónál többet, pedig rendesen eszem azóta!!!

Vea!
Én még a tojáson lévő aszpikra gyanakszom. Ha egyáltalán tettél rá. Más ötletem nincs, de az ételallergia valóban ilyen gyorsan kijön.
Sőt biztos láttál már filmet amiben volt mogyoróra, vagy rákra allergiás egyén. Ami a nyálkahártyára is hatással van, az még gyorsabb is lehet.

Kriszi!
Jó lehetett az ünnep Nálatok. Bensőséges, és vidám.
A képek is jók lettek!

Beával már megbeszéltem msn-en :)

A mi szilveszterünk is csodás volt. Mi a barátnőmnél voltunk itt Győrújbaráton. Volt 3 pasi a 3 kislányra, és úgy lekötötték őket, hogy mi a barátnőmmel dumáltunk a konyhába és saját készítésű Bailey's-t iszogattunk. Aztán Ati barátja, Zolika, ahogy Lili hívja, másnap délután 5-kor ment haza, addig nekem megint Hawaii volt, mert Ati meg Zoli úgy eljátszottak a csajokkal, hogy jó volt nézni.
Zoli még azt is engedte Lilinek, hogy csipkedje a kezét, így aztán minden szép volt.

Ti amúgy ilyenkor engeditek a kisgyerekeket is bulizni?
Mert nekem a lányok úgy bírták, mintha mindig éjszakáznának. Fél 2 körül felmásztak az ölembe, és elaludtak minden balhé nélkül. Barátnőm meg látta a kislányán, hogy fáradt, nyügi volt, bement altatni, és 20 perc intenzív üvöltés lett belőle, és a sírástól aludt el.
Én hagytam őket.
Másnap meg aludtak kétszer is nap közben, és este mégis a szokott időben ágyban voltak, és aludtak.

Lili olyan okosakat tud mondani.
Ma reggel pl. ajnározta Katicát. Parízeres kenyeret ettünk reggelire. Katica leette róla a parízert, kért még, Lili meg felpattant, és hozta neki a parízert, rásimogatta a kenyérre, és kiszolgálta a kistesóját.

Vagy ha vendégségben vagyunk, szó nélkül, amikor búcsúzunk, elköszön és megköszöni a vendéglátást.
Én csak abból szűröm le, hogy ezt nem minden gyerek csinálja, hogyha hozzánk jön valaki, általában nem szokták a gyerekek ezt mondani.

Na dugulok.
Jó éjt, puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Kevés időm van :) , csak köszönteni jöttem mindenkit!
A képeket megnéztem, szépek!!!
Bea, Zsófi is Kyráéhoz hasonló H&M ruciban ünnepelt!
Puszi!
Enikő Kép mamáéknál az ajándékon
roen
 
 


Sziasztok!

Jaj, Bogi, mindjárt elpirulok :oops: . Jól félrevezettelek, hi-hi-hi. Csak várj, amíg megismered a valódi énemet! :twisted:

Diétából a szétválasztáson alapuló un. 90 napos diétát kezdtem el január 2-án. Már az ünnepek alatt igyekeztem korlátozni magam a zabálásban, mert lassan kiakad a mérlegem digitális nyelve. Az általad említett kúra nekem is a kedvencem volt, de sajnos mindhárom alkalommal visszahíztam a leadottakat plusz 10-10 kilót extrában. A párom sem támogatná az öteltet sajnos. Pedig tegnap nagy kedvem lett volna bemenni a kórházba az otthagyott gyerekért! Márcsak a nemek egyensúlya miatt is :lol:

Lányok, találkozunk valamikor? Nálunk is lehet! Persze csak ha már kihevertétek az ünnepeket. Kinek lenne kedve?
piros
 
 


Sziasztok!
Én is jelentkezek már, eddig csak olvasgattalak titeket. Ez azért is van, mert az én párom csak hétfőn kezd dolgozni, és hál istennek sokat vagyunk együtt. Belekezdtünk egy macerás fürdőszoba felújításba is, szóval akad elfoglaltság. Már most parázok a várható felfordulástól. Egy hétig nem lesz fürdőszoba,minimum.
Krisz ismét kiskádban fog fürödni.
Ünnepek nálunk is elteltek, bár néha az utazás már fárasztó volt. Krisz is örült a karácsonyfának nagyon, a díszeket még csak tegnap kezdte el huzigálni. Szaloncukorra vadászott lelkesen az első napokban. Mostanra aranyom megértette, hogy nem fogom megengedni, hogy mindig egyen is. Innentől kezdve nem nagyon érdekli...
Kisfiam nagyon elkezdett beszélni, amit az egész család lelkesen hallgat. Még mindig kedvenc szó az apuci, mami, hajni, és én továbbra is any vagyok, esetleg néha anyi. :)
Új szavak is jöttek, mert kezdi megkülönböztetni a két mamát. Néha mondja nekik hogy Ibi, vagy Kati. Dia addig mondogatta neki, hogy ő Dius, amíg megtanulta azt is, és most már a Dí helyett aranyosan Diust mond. Nagyon büszke vagyok rá!! És hát persze a tüzijáték, és minden ami fényes,színes, az Kriszi szerint sééép!
Hú,mennyit írtam..Taliban mi is benne vagyunk!!
Eltűntek,merre vagytok? Jucus,Orsi?

Vea! Sajnálom a történteket! Kiderült már,mi volt a bűnös?
Piros! Kitartás a diétához!!
Bogi4!Legyél is büszke a csajokra!!

Most megyek, dobok még pár fotót!!

Kép Kép Kép

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Piros!
Nem hiszek Neked :) Tudom, hogy nem vagy skizofrén, én meg elég jó emberismerő vagyok.

A diétánál nem arra gondoltam Te :)
Hanem a cukrosdiétára, amit terhességek alatt csináltam. Azt baba nélkül is lehet. :)
Szóval az biztonságos, egészséges, és tartós. Ez a 90 napos is biztos eltart majd egy darabig.
A cukordiéta meg inkább életmód váltással jár, ami nem olyan drasztikus, mint pl. a Norbié, de mégis hatásos.

Zsu!
Sok erőt a felújításhoz :)
Krisz nagyon ügyi, hogy így beszél.
Nálunk nem is volt szaloncukor, mert láss csodát, csokiőrült Jaksy lányok utálják a szaloncukrot. :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!
Talán most egy kicsit eljátszanak a srácok magukban. Majd leírom mi a gondom velük mostanában, csak előbb nektek.

Bogi, mi is engedjük Zsófit szilveszterezni, bár most anyuék mesélték, hogy elaludt, még a tüzijátékra sem akart felkelni. De tavaly volt itt egy barátnője és akkor nagyon jól bírták. Okosak a lánykáid, biztos nagyon jó tesók.

Zsu, tök aranyos lehet Krisz ezekkel a szavakkal. Nagyon gyerekfüggő, hogy mikor kezd el beszélni, úgyhogy még nem izgulok. Már nekem is mondogatnak szavakat (higye, ada, enne-enne), ők láthatóan jól megértik egymást.
Miért kell abban a szép új házban átalakítani a fürdőszobát?

Vea, nem lett ugye a náthánál nagyobb gond? Pöttyök?
Nekem Ábi pöttyösödött be egyik nap, de rájöttem én voltam az óvatlan, mert még amikor betegek voltrak és Cataflam cseppet szedtek, egyszer megkaparintotta a tubust és amíg Ágostonnal küzdöttem, hogy bevegye, szerintem szipákolt belőle. Biztos nem túl sokat, de gondolom az ütötte ki. Marhára kell vigyáznom.

Piros, talira szerintem mi is elnézünk, bár én sokáig nem maradok a srácokkal, mert nem bírok velük. :(

Nálunk a helyzet nem sokat javult. Az alvás és az evés rendeződött, úgy tűnik tényleg a betegeskedés miatt volt. De a napközbeni problémák nem javultak.
Az van, hogy már a komolyabb játékokkal játszanának, de az meg nem megy egyedül. Ti is írtátok (Kriszi, Zsu, Bea, Orsi) hogy egyre többet kell velük foglalkozni, igénylik a partnert a játékhoz. Hát én ezt nagyon nehezen tudom megoldani. Egy ideig elüldögélünk hárman, kirakózunk, könyvet nézegetünk, stb, de aztán az egyik ki akarja sajátítani, elveszi a kirakót, könyvet, a másik visít. Adok a másiknak mást, pár pillanatig béke van, aztán már megint egy játékot húznak kétfele, végül a "vesztes" az ölembe mászik, persze sírva, megvígasztalom, de már jön is a másik, húzza ki az ölemből, ő akar beülni és visítás előről.
Azért vannak nyugodt percek. Amikor alszanak, vagy sétálunk. 8)
na ettől vagyok ilyen fáradt...

Abba is hagyom, mert már 1 órája írom (hatszázszor felkeltem közben)X
még egy kép, amin nem is látszanak ilyen rossznak...mert vigyorogni azt tudnak
na pusza'
Kép

enikő
roen
 
 


Sziasztok!

Mégegyszer Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Rég írtam,de azért néha bekukucskáltam hozzátok. :)

Nagyon gyorsan elteltek az ünnepek,olyan sokat készültünk rá,aztán pillanatok alatt tovaszállt... :(
Beni nagyon örült az ajándékoknak,jobban,mint ahogy mutatta.
Lehet,hogy ez a videózás nem is olyan jó ötlet?
-Tényleg,Nálatok mi a szokás?Megörökítitek a gyerekek szülinapját,karácsonyát,stb...?
Karácsony napján nem is volt semmi problémánk Benivel,annyi játékot kapott,azt sem tudta melyikkel játszon.Szóval nagyon jó kisfiú volt.
Igazából most sem lenne semmi gond,ha mindíg lenne valaki,aki játszana vele."Anya vonatozzál velem,anya tütüzzél velem"-vagy mindegy hogy mit,csak valamit játszak vele.
És én olyan szívesen játszanék vele egész nap....... :lol:

Roen!
Nagyon helyesek a fiúk!!
Mondjuk megmondom őszintén,én nem is tudom mi lenne velem,ha Beniből kettő lenne! :lol: :oops:

Most elköszönök,majd megpróbálok kicsit sűrűbben jönni,
hogy tudjalak benneteket követni. :P

Üdv:Klári
anyacuka
 
 


Visszajöttem egy szóra,aztán tényleg megyek aludni...
Egyébként nem szokásom ilyen későig fent lenni! :lol:

Aki kíváncsi Benire,a fényképalbumban talál képeket:
2006 Karácsony-Benicuka néven.

Sajna ide nem tudtam feltenni,ahhoz egy kicsit okosabbnak kéne lennem! :oops: :lol:

Már itt sem vagyok..
Mindenkinek jó éjt és jó pihit!
anyacuka
 
 


Sziasztok!

Láttom azért mindenkinek jól teltek az ünnepek!! Jó elnézegetni a képeket!!

Karácsony nálunk mozgalmas volt, de békében telt.

Enikő, Piros
Azt hiszem ajándék lesz a fa nálunk is. Anyósomnál látta meg előszőr Zselyke a karácsonyfát, és nagyon rácsodálkozott. 5 percig csak azt mondta, hogy óóóóóóóóóóóóóóó.

Szilveszterkor délután Erika és Niki(régebben irtak ide, ha még emlékeztek rájuk) voltak itt a babákkal. Este pedig kettesben voltunk, mert Zselyke belefáradt a semmittevésbe, igy 9-kor elaludt.

Zsu
Tök jó lehet, hogy Krisz már igy beszél. Zselyke még mindig inkább mutogat, és hangutánoz. Pedig most már, úgy várom, hogy beszéljen.
A fürdőhöz kitartást! A tél közepén ez jó kis móka lesz.

Bea, Erzsi
Ezek a lányok egyre szebbek!! Marcell remélem már jól van?!

Vea
Még szerencse, hogy a calcimusc elmulasztotta a pötyöket. Remélem a köhögés elmúlt Eriknek.

Piros
Milyen volt az első hét a kurávval? Mi hétfőn kezdjük, az egyik sógórnőmtől kaptunk hozzá útmutatót és recepteket. Én már most próbálok kiskapukat keresni. :( Hétvégére, még utoljára, vettem magamnak gesztenyepürét. :lol:
Anyósoddal kapcsolatban, pedig kitartás.

Enikő
Milyen volt az együtttöltött 4 nap?
Az ikrek nagyon tudnak ám mosolyogni. Pár hónap múlva, valószinűleg irigykedni fogunk rád, hogy a fiúk milyen szépen játszanak együtt, te meg lógatod a lábad, amig mi még mindig a gyerkőcökkel játszunk. :lol:

Bogi
Lili nagyon kedves. Mikor itt voltattok, akkor is elköszönés utánn mondta, hogy menjünk legközelebb is. :D Zselyke meg mondta neki, hogy jó.

Kriszi
A termálba én is készülök Zsezsivel, és az élménybeszámolód megadta az utolsó lökést. Megpróbálom a kedvest is rábeszélni, neki is jót tenne egyki ejtőzés. Jobbulást Marcusnak. Csörgöztök jövőhéten? Felveszlek az msn-en.

Judit
Én is nagy tűzijátékrajongó vagyok. :lol: Szerencsére itt is sokan csináltak, igy majd egy fél óráig gyönyörködhettem mások tűzijátékában. :)

Klári
Mi próbáljuk megörökíteni a pillanatot, de néha belefeletkezünk. :) anyukám néha próbálkozik, hogy még egyszer, de ez nem igazán jön be. :)

Jucus
Hol jártok?

Találkában benne vagyok.

Jó éjt!

Orsi

Felteszek néhány képet, bár megint bénák voltunk és keveset fényképeztünk. :(
Kép már majdnem itt a Jézuska
Kép Unokatesók [img]
Kép ez jó játék
Kép Milán, Zalán, Zselyke
Kép Mikor lesz megint nyár?

Kép
sorsoly
 
 


Sziasztok!
Orsi, Zsezse fényképét nézve neki sincsenek mosoly gondjai :)
Szépek az uncsitesók, mennyi hajuk van!
Milán és Zalán tán csak nem ikrek? Jó ikernév párosítás!
Milyen mélabúsan várja Zsezse a nyarat! Olyan drága!
Láblógatás? Istenem...bár csak már ott tartanánk 8)
néha siettetném az időt, de aztán rájövök, hogy többet ezek a percek nem térnek vissza és akkor élvezem minden pillanatát, még ha sivítanak is éppen!

Mi is készülünk termálba, de visszük a bébi-sittert is!

Nagyon jó volt Villányban.
Bár a Baranyaiak összekaphatnák magukat, összvisz két háznál + a hotelünk volt tüzijáték. Nálunk is Zámolyon fél órás össztűz van, állítom minden második ház nyomja és a "panorámás" házunkból
tökéletesen látszik mind körben! 8) (ezért mi soha nem veszünk - minek)

Klári, megbírkóznál kettővel is, csak többször állna égnek a hajad! :D
Fényképet a képnézegető programodban próbálj kicsinyíteni, aztán a mellékletek feltöltésénél tudsz csatolni. Azért én megnézem Benit, ha nem érnek mindjárt haza a lurkók (apa épp sétál velük, de csöpög az eső :( )

Jönnek, látom az ablakból...na puszi! (Tamás épp most küldött rám egy sms-t,, hogy csak semmi babanet! Hát ezt meg honnan veszi??? :D )
Enikő
roen
 
 


Sziasztok!

Enikő!
Annyira együttérzek Veled! De én is úgy gondolom hamarosan eljön az idő amikor tudnak majd együtt játszani veszekedés nélkül.
És akkor majd elválaszthatatlanok lesznek.
Marcell egymaga is teljesen leköt engem. Bár mostanában Kyra nagyon ügyesen próbálja bevonni őt közös játékba. Persze ez akkor működik a legjobban ha én is játszom velük,de remélem hamarosan már nem lesz rám szükségük.
Mi is hasonló libikókát vettünk a kicsiknek. Nagyon szeretik. Csak Marcell mindig fel akar állni rá,attól félünk leesik róla.
Képzeld be kellett rácsoznunk az egész házat :?
Van egy az előszobánál,hogy Marcell ne tudjon kimenni a kutyához,egy a lépcső alján és egy a tetején. Szépen nézünk ki.....
Ilyen jó a gyerek a drágám :)

Piros!
Valóban nagyon jó barátságokat lehet itt kötni. Örülök is hogy ide találtam, már talán 1 éve.
Én is csináltam ezt a diétát,de én nem voltam elég kitartó,3 hét után feladtam. Én inkább a nem evést választottam :) , vagyis elhatároztam,hogy csak nagyon keveset fogok enni,azt is csak kevés kalória tartalmút és gyümölcsöt. 13 kg-t fogytam,sajna most az ünnepek alatt visszajött 2 kg,de ebből már 1-et sikerült leadnom.
Tornáznom kellene,de akárhogy szervezem az időmet,nem fér bele.
Itthoni torna nem elég hatásos,főleg ha a gyerekek mellett akarok. Velem akarják csinálni és inkább abbahagyom.
Sok sikert kívánok Neked a diétához!!!!
Talira mi is szívesen mennénk. Bogi is említette,hogy náluk is lehetne.

Orsi!
Jók a képek! Zselyke olyan édes a kinti fotón,az a bánatos kép....nagyon cuki.
Marcell jól van már,sajnos mi is elkaptuk tőle,de már talán túllleszünk rajta.

Klári!
Megnéztem a képeket,nagyon szép a kisfiad. Jók a fotók.
Mi is videózzuk,fotózzuk a gyerekeket minden alkalomkor,sőt máskor is. Szeretjük visszanézni a felvételeket,fotókat.
Kyra imádja ha fotózzák,Marcellel már nehezebb a dolgunk,őt nehezebb jó pillanatban elkapni.

Vea!
Érdekes dolog ez az ételallergia. Én is úgy hallottam,hogy nagyon hamar okoz tüneteket. Azóta semmi baja Eriknek?
A sok felsőlégúti betegség miatt a doki nénink korlátozta a tejtermékek adását Marcellnél. Tápszert is szójásat kell kapnia,hátha tejallergiája van. Allergia vigygálatra ia kaptunk beutalót. Hát remélem nem lesz semmi baja.

Judit!
Sajnos nem tudok segíteni a Papp Zsolt száma ügyében.
Hanna jól van? Ritkán írsz magatokról. Ti is jó lenne ha eljönnétek egy talira,hogy megismerhessünk Benneteket.

Bea
Kép Kép a libikókán

Kép a kis ördögöm Kép

Kép autóban
beátab
 
 


Sziasztok!

Végre felélénkült a topic. Már azt hittem mindenki elnémúl :D

Bea!!!

Köszi az érdeklődést!
Én is szívesen megismernélek benneteket már. Minden nap olvaslak titeket, de sokszor lusta vok írni. Meg kicsit kilógok, mert nincs pici gyerkőcöm.
Egyenlőre.
De remélem lassan lesz :-)

Na, mennem kell.
Majd folytatom.
juditta2
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a válaszokat és a kérdéseket!Köszönjük jól vagyunk azóta már evett olyan dolgokat mint amit aznap este evett és szerencsére nem volt baj.Nem tudom mi lehetett akkor este de én nagyon be.......!A köhögés még megvan de szerintem ez a panel miatt van,mert hangossan szuszog is!Lehet száraz neki a levegő?!
Örülök hogy mindenkinek szépen teltek az ünnepek,és mindenki jól érezte magát!Gyönyörűek a fotok is!Sajna én nem tudok feltenni képeket mert tönkre ment az infrám a telomon és digitális fényképezőgépem meg nincs :( sajna!
Mégegyszer köszi az érdeklődéseteket nagyon jól esik!
Na sziasztok mindenkinek nyugis éjszakát kívánok!
Sziasztok!Puszi minden babának és anyukának!

Kép
vea
 
 


Sziasztok!

Megint megjöttem zaklatni Titeket! :lol:
De most már nagy örömmel,mert végre sikerült átméreteznem a képeket és talán most már ide is tudok feltenni...

Roen!
Nagyon sokat segítettél,köszi szépen!
Igazából én is tudtam mit kellene csinálni,csak azt nem,hogy hol és hogyan lehetne véghez vinni. Sajnos a képnézőm nem magyar nyelvű,ez is problémát okozott.
Aztán sikerült a netről letöltenünk egy magyar nyelvű képnéző programot,így a probléma megoldódott.Mégegyszer köszi szépen!

Akkor bemutatom Nektek Benit,remélem most már sikerül! :oops: :P Kép Kép Kép
anyacuka
 
 


Sziasztok lányok'
Rég irtam nektek, munka meg ünnepek összekapcsolva költözéssel és egyesületi évzáróval, szóval sok volt. Volt hogy napokig nem tudtam leülni a géphez, ha meg igen akkor dolgoztam rajta. Igy vissza nézni sem tudtalak igazán. Az ünnepek nyugisan teltek a korábbiakhoz képest, egy két vendég Japán meg a család, de én nagyon élveztem, hogy együtt voltunk.
Apa megint munkát keres, mert jövő héten lejár a szerződése és nem hosszabbitanak neki. Most már elsősorban Veszprémhez közelit keres ha lehet, ha már ugyis költözünk. Bár még nem tudom mikor, legkorábban nyár végén, de lehet hogy még egy évig itt tudunk maradni, ez még a főnökömtől és a kisbabától is függ.
Ja még nem is mondtam babát várunk április végére.Úgy néz ki ő is kislány lesz.
Bocs hogy nem reagálok az irásokra, hisz csak részben tudtam visszaolvasni és nem szeretnék senkit sem megbántani.
Szép estét mindenkinek.
Ági
nicsi1
 
 


Szia Mindenkinek!

Kérlek,nézzétek el,hogy az alábbiakban a másik topicbeli hozzászólásomat másolom be,de nincs sok időm,és akár nektek is írhattam volna először... :P :D

"Óriási hírem van!Babát várunk!!!!!! Majd kicsattanok.Gyanúm beigazolódott.Titokban akartam tartani a 12. hétig legalább,de mert itthon az egész család rájött fülig érő vigyorgásomból,hogy mi a helyzet,és mert már nem tudtam "elhazudni" Csilla,Hajni és Nóra előtt,úgy döntöttem,megosztom Veletek örömöm.
Tudom,tudom,ne kiabáljam el,de átjárja minden porcikám a bizonyosság,és úgy érzem,nem lesz semmi gond.Jövő héten megyek orvoshoz.Ezzel kapcsolatban lenne egy (amúgy már csontig lerágott) kérdésem:Mivel anyagi helyzetünk pillanatnyilag nem teszi lehetővé,hogy magánrendelésre járjak eddigi orvosomhoz,a segítségeteket kérném az orvosválasztásban.Csilla Hiller Balázst ajánlotta,a védőnőnk őt és egy fiatal dokit Stummert (?),de elbizonytalanodtam.Már elkezdtem diétázni,hogy kevesebb komplikáció legyen az elkövetkező hét-nyolc hónap során,szedek Gravidát és folsavat, és azt is tudom,hogy az első császáros szülés nem feltételezi az újbóli műtétet,ugyanakkor szeretném,ha se túl aggódó,se túl szórakozott orvos látna el,és komolyan venné a kéréseimet (pl.: ne küldjön minden nagyobb sóhajtással azonnal a terhespatológiára),annak ellenére,hogy előreláthatólag súlytöbbletem és genetikai örökségem magával vonja majd a magas vérnyomást és terhességi cukorbetegséget.Szóval,a Liezenbe szeretnénk orvoshoz járni,majd szülésznőt fogadni.Szülésznőt Miksi Timit gondoltuk.Tudja valaki a számát ?Nagyon megköszönném.Vele mikor vegyem fel a kapcsolatot?
És még egy kérdés,ám ezúttal a várandósok teakeverékéről.Ma kint jártunk a Kika melletti nagytescoban is,ahol a gyógynövényszaküzletben szépen elkezdtem sorolni,mire van szükségem.Mire az eladó megkérdezte,hogy mire kell,mert hátraszóltam a páromnak (nem jutott eszembe a méhfű és a zsurló;hja kérem,kismamaagy ).S amikor elmondtam,hogy várandós tes összeállításához,jószerivvel a földbe döngölt rosszalló megjegyzéseivel.Ő a helyemben nem inna semmi ilyesmit,mert a csalán hasmenést,az orbáncfű napérzékenységet okozhat,a cickafark pedig a ciklus normalizálására való,s csak sorolta,sorolta.Leforrázva éreztem magam.Megkérdezte,hogy honnan vettem ezt az összállítást.Mondtam,hogy egy hatgyermekes hivatásos anyától,aki amellett dúla és bába.Na,ezzel még jobban felbőszíthettem,mert azt válaszolta nem leplezett éllel,hogy felőle akármilyen dúla lehet az információforrásom,"biztos tudja" mit ajánl.Jószerivel le akart beszélni a vásárlásról,miközben azt éreztette velem,hogy milyen felelőtlen ember vagyok,hogy ilyen teakeverékkel kockáztatom leendő gyermekem egészségét.Ma madarat lehetne velem fogatni (ma végeztem el a második tesztet egy hét alatt),így mosolyogva megköszöntem tanácsait,de megvettem a gyógynövényeket.Azért még tett egy záró megjegyzést.Szerinte nem szabad öt hétnél tovább inni a teákat,bár a gyógynövények csak négy hét után fejtik ki a hatásukat...
Segítsetek,mi a helyzet?Azért magamban elküldtem melegebb éghajlatra,de tudjátok milyen vagyok:bogarat ültetett a fülembe.Azt viszont tudom magamról,hogy amíg Marcis várandósságom idején naponta ittam fehér fagyöngy teát,semmi baj nem volt a vérnyomásommal...S.o.s.!!!Írjátok le mielőbb a véleményeteket,mert nemsokára aktuális lesz ilyen teakeveréket innom."

Még igyekszem visszaolvasni,itt némiképp könnyebb...,aztán érdemben hozzászólni.

Addig is ölelés és puszi!

KépKép
KépKép
babinti
 
 


Sziasztok!

Ági
Gratulálok a babához!!! Miért kell költöznetek?

Kriszi
Neked is gratulálok a pocaklakóhoz!! Ha jól tudom van egy-két gyógytea, amit valóban kúraszerűen kell inni, és nem mindegyik iható terhesség alatt, de gondolom Ráhel nem ilyeneket adott meg. :) A fagyöngyöt nekem is javasolták magas vérnyomásra, és mint utólag kiderült terhesség alatt is ihattam volna. Ez is olyan, mint a masszirozás, inkább azt mondják, hogy nem lehet, mert ők nem akarnak rosszat. :(

Klári
Aranyos Beni. Igazi nagyfiú.

Enikő
Nem szokott Zselyke a szomszédba menni egy kis vigyorért. :D Most is ahelyett, hogy aludna az apját szórakoztatja sajátos mesével.

Bea
HÚ. 13 kg az szép teljesítmény!!

Hétvégén kiszortam a fölösleges és rossz dolgokat a lakás minden részéből, kiderült, hogy van egy csomó helyünk. :) A kuka visszont tele lett.

Jó éjt!

Csók: Orsi

Kép
sorsoly
 
 


Mindenekelőtt gratulálok a kismamáinknak! Nagyszerű hírek!

Nicsi, téged már nagyon hiányoltalak, mindig eszembe jutottál, amikor a híradóban szó volt az átszervezésekről.

Kriszi!
Nem elsz, semmi gond a teákkal. Csak figyelj a tested jelzéseire és ha valami nem esik jól, ne félj abbahagyni az okosok tanácsai ellenére se. Ugyanígy persze csináld csak, ha jólesik. Én is maszíroztattam magam Sárával egészen a 8. hónapig. Mondjuk a végefelé már elég érdekes testhelyzeteket találtunk ki a masszőzzel, hoyg hozzámférjen és értelemszerűen nem feküdtem hasra :D

Juditta!
Mindenképpen ideillesz, van itt 4 év körüli gyerek is, nem előfeltétel a kisbaba. Az én középsőm pl. nagyszerű játszótárs lenne, ő dec. 17-én töltötte a 4-et. Majd élőben meglátod!

Aproposz: mit szólnátok egy péntek délutáni talihoz nálunk? 12-én a "szokásos" 15-18 óra között nyitott a ház, ha Győrújbarát nincs túl messze. Aki még nem járt nálunk, de szívesen jönne, írjon és megadom priviben a pontos leírást és címet.

Üdv,

Piros
piros
 
 


Sziasztok!

Nicsi!
Aztapaszta. Amikor a cipőt vittem Neked Te már pocos voltál, és nem szóltál? Micsoda dolog ez? Sőt, Zsuéknál is! Nu pagagyí!
Tényleg miért is költöztök?
Ja, és persze nagyon nagyon örülök a pocaklakódnak. Gratulálok!

Kriszimami!
Neked még nem gratulálok, csak kezem lábam görcsben a szorítástól.
Én is ezt csináltam volna a helyedben. Mindjárt visszaolvasok mi volt, mikor Katicával terhes lettem. Biztos első dolgom volt szétkürtölni a babaneten :) Teák tekintetében én nem tudok tanácsot osztogatni, soha nem ittam ilyeneket, csak amikor már megvoltak a babák, akkor én is gyógyszerész által összeállított tejserkentőt ittam, nem azt amit készen kapni lehetett. De a terhesség alatt minden olyat kerültem, amit nem tudok máshogy csak cukorral meginni. Én valahogy nagyon utálom a teák ízét cukor nélkül, akkor meg azt ugye nem lehetett.
A diétával ügyi légy :)

Piros!
Tali oké, ott leszünk asszem. Apa úgyis készül menni edzésre meg mittoménhova.

Lányok!
Nekem is van Dil Emma. Hónap végén mennénk ugye síelni. Csak Lilit vinnénk, ő talán már élvezné, Katicát anyunál szeretnénk hagyni.
Most lesz a főpróba hétvégén, hogy elmarad-e egyedül, Lili nélkül.
Igaz a szívem fáj nagyon érte, én vinném őt is, de igaz, hogy rengeteg plussz csomag lenne, a barátunk nem tudna velünk egy autóban jönni, ahogy gazdaságos lenne mindenkinek, meg nekem nem lenne kikapcsolódás, és nehezen vigyáznék a két gyerekre egyedül, amíg Ati síel.
De mi van ha nem marad el anyuéknál Katcus? Feláldozzam magam, vagy Lilit? Csak szegényt is már bezsongattuk, mondogatja, hogy megyünk síelni, ha meglát egy olyan képet, akkor mondja, hogy mi is megyünk.
Szóval nem tudom mit csináljak, ha nem marad el. Ráadásul csütörtökön megyünk, amikor nap közben sem a húgom, sem apu nincsenek otthon.
Komolyan, ha eszembe jut sírni tudnék.
Ati annyira tiltakozik az ellen, hogy Katicát is vigyük, de nekem meg a szívem megszakad.
Na mindegy. Majd ha eljön az idő, akkor sírok rajta.

Piros!
Neked volt már ilyen dilemmád? Neked is ilyen nehéz elszakadni tőlük, ha mentek valahova? Meg lehet ezt szokni?
Brühüm

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok.

Lehet még csatlakozni a kismama jógához?
BIZONY!

Holnap megyek UH-ra, hogy kiderüljön tényleg igaz-e, vagy csak vaklárma.

Azért elég hamar jött

Puszi: Bogi

:) Remélem nem rémültetek meg. Csak visszakerestem, hogy anno így jelentettem be a babaneten, hogy mi az újság :)

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Piros!

Titeket nem zavart tegnap éjjel a tüzijáték? Minket nagyon. Írtam is az egyesület honlapjára, hogy kit lehet értesíteni ilyen esetben, hiszen tuti, hogy senki nem adott engedélyt január 6-án éjjel 1-1/2 2-ig tüzijátékra. Szerintem a Ti utcátok másik végén volt valaki, de iszonyat ami nálunk volt miatta.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok lányok!
Köszönöm a gratulációkat.
Bogi bocsi meg volt az ok hogy nem szóltam.
Nehéz döntés előtt vagy. Tanácsot nem tudok adni, én még most sem tudom elképzelni hogy Anna ne velem legyen este, még mamánál sem aludt, azt hiszem nem is érett még rá, vagy én nem nem tudom. Nem lennék a helyedbe.
Beugartósat irtál először azt gondoltam te is babát vársz. Jól megvezettél.

Piros! Köszi hogy gondoltál rám, én is gondoltam rátok csak írni nem tudtam. Ha lehet pénteken mi is mennénk hozzátok, legalább tudunk egy kicsit beszélgetni.

Babitim! Gratulálok neked is. Képzelem milyen boldog vagy. Vigyázz magadra, főleg az elején, nem könnyű megoldani az emelés mentességet, de meg vannak rá a trükkök, módszerek, bár nálad talán még nehezebb mert kicsi még a fiad.

Januártól megszünt a munkaköröm és Veszprémbe kaptam beosztást, ezért kell költöznünk. A napi bejárást a kicsik miatt nem tudom vállalni. Hogy mikor megyünk az még több mindentől függ, de már most el kell kezdeni a rákészülést hogy minden rendben legyen.

Szép napot mindenkinek!
Ági
nicsi1
 
 


Sziasztok!

Ági!
De ugye semmi komoly baj nem volt? Megmondom őszintén egy picit gondterheltnek láttalak akkor, de azt hittem csak simán fáradt vagy. (Persze lehet, hogy akkor volt rajtad a terhességi álmosság :) ).
De már majdnem a finishben vagy, úgyhogy Neked is szorítunk!

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Ági,Kriszi!
Nagy nagy gratula Nektek!!!!
Én mindkettőtökkel találkoztam az utóbbi pár napban,hétben és nekem sem mondtátok a jó hírt :cry: De azért nagyon örülök!!!!!

Bogi!
Szerintem is jobb ha Katicát itthon hagyjátok,ő még túl kicsi,nem is élvezné és Nektek sem lenne igazi kikapcsolódás.
Nekem nagyon jól elvannak anyumnál,bár eddig még csak 1-1 éjszakát aludtak ott,volt hogy mindketten,volt hogy külön külön,nem volt gond velük. Mondjuk nem árt ha szoktatjátok hozzá 1-1 alkalommal és akkor már nem lesz neki idegen a helyzet,hogy Lili nélkül kell ott maradnia.

Judit!
Kyra lányom is 4 éves, Erzsi Dettije is és Piros lánya is,és Vea kisfia is.
Úgyhogy van itt 4 éves bőven.

Piros!
Nekünk jó a péntek délután. Szívesen mennénk.

Klári!
Látom sikerült felrakni képeket,örülök. Válaszolok az emailedre.

Na mennem kell Marcell tépi a ruhám menni kell játszani egy kicsit ebéd előtt.

Bea
beátab
 
 


Sziasztok!

Bogi, Katicát én is itthon hagynám. Mi is csinálunk néha gyerek mentes utat, néha csak Zsófit visszük, ő külön imádja, mert akkor csak vele foglalkozunk.
Ha már beígértétek Lilinek mindenképp vigyétek, mert ő viszont már nagyot csalódna. A nagymamák meg találékonyak. Esetleg legyen valami program, ahová elviszi, már ha mobil a mama, hogy gyorsabban teljen a nap.
De, ha már eldöntöd, és elindultok, és Katica maradt itthon, ne agyalj azon, mi lehet vele, mert akkor nem tudsz kikapcsolódni.
Most mikor villányba mentünk, elhatároztam, miután kijártunk a garázsból "elfelejtem" mindhármukat. Vagyis, hogy nem rágom a körmöm miattuk. Nem is volt semmi baj. :)
Ja, és is beugrottam. Azt hittem Ti is nagycsaládodok lesztek!!! Egyébként tervezitek?

Klári, ezért érdemes volt utánajárni a kicsinyítésnek, nagyon aranyos a kisfiad. Ő is kis vigyori!!! :)

Kriszi, Ági, nagy-nagy gratula!!!!
Gyógyteákhoz nem értek, remélem a többiek tudtak adni hasznos tanácsokat! Egyszer adott egy természetgyógyász a pajzsmirigy túlműködésemre egy csomó teát, de valahogy nem akarózott elfogyni. :oops:

Orsi, nálunk egy kuka nem lenne elég :shock:
Bár az őszi lomtalanítás lényegesen csökkentett a készleteken. Csak az volt a vicces, hogy mire ideért a kukásautó nem volt kinn semmi. A falubeliek elhordták... minden jól jöhet még valamire, gondolom. :roll:

Piros, nekünk sajna nem jó a péntek. Bár, mint írtam mi nem időznénk sokat.
Pestre megyünk, mert az egyik cég a szokványos karácsonyi vacsora helyett a szépm. múzeumban ad állófogadást a Van Gogh kiállítás tárlatvezetésével egybekötve. Szerintem tök jó ötlet.

Puszi Mindenkinek!
Enikő
roen
 
 


Sziasztok!

A végén már rájöttem, hogy beugratós :)
De olyan jó volt nosztalgiázni kicsit.
Még Piros is pocos volt Dáviddal, és olyan jó volt olvasni :)

Piros!
Ez a tali jó ötlet, én is készültem rá, csak kicsit később akartam. Így meg legalább szép időnk lesz.
Majd kiagyalok valami finomságot, oké?

Bea, Enikő!
Köszi a nyugtató szavakat. Azt hiszem valóban az lesz, hogy kipróbáljuk hogy marad el Katica, és ha elmarad, akkor itthon hagyjuk és kész.
Bár most tök őszintén megmondom, annyira nem bánnám, ha nem lenne hó, és csak kirándulni lehetne, de biztos jó lesz.

Na megyünk sétálni.

Puszi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Akkor mindenkit szeretettel várunk, aki csak tud jönni! Akár néhány percre is! :D

Enikő!
Ez valóban szuper ötlet! Mi holnap megyünk fel megnézni a tárlatot a párommal. Internetet vett jeggyel persze. :)

Bogi!

A lényeg, hogy Te határozott legyél! Ha kicsit is megérzik rajtad, hogy kételyeid vannak, akkor nyafi lesz.

Add el Katicának, hogy milyen nagylányos és bulis dolog lesz a mamánál egyedül. Csak az ő kedvét keresik majd, az ő kedvenceit főzik, neki mesélnek, stb. Nálunk nagyon szeretnek egyesével elmenni a kölkök. Még a kis kétéves Dávid is megkérdezte vasárnap este apósomat, hogy mehet-e haza velük. Persze lehet, hogy nálunk a sok tesó miatt értékelődik annyira fel a kizárólagos figyelem.

Magadat meg nyugtasd meg, hogy a gyerekeknek is jobb, ha fel tudsz töltődni és újult erővel veted bele magadat a mindennapokba a hazatérés után. Plusz Ati is értékelni fogja, ha a "kedvéért" háttérbeszorítod magadban a hős anyát.

Taliból meg sosincs elég :wink:



Lányok!

Elmesélitek hogyan lehet a vonalzót beilleszteni? Úgy irigylem a tieteket!
piros
 
 


Ja, a tüzijátékot mi átaludtuk. Ugyanúgy, mint szilveszterkor. Viszont újév reggelén tüzijátékra ébredtünk 5.30-kor! Akkor azzal vigasztaltuk magunkat, hogy biztos a határidő lejárta előtt ellövik a maradékot. Nekünk nem is lesz, annyit lőnek a környéken. Igaz, minket amár azért is csudabogárnak néztek, mert nincs kinti konnektorunk a karácsonyi házdíszítéshez.... :oops:
piros
 
 


sziasztok!

Sokat nem írok most,mert nagyon fáj a fejem, és sehogy sem akar elmúlni. :cry:

Ági, Kriszi!
Gratulálok a a kis jövevények miatt! Biztosan nagyon boldogok vagytok! Ági, nekem is az jutott először eszembe, hogy ezek szerint már tudtál a pocaklakódról, mikor itt voltatok! De biztos megvolt a jó okod, hogy akkor még ne mond el.
kriszi4
Én Elevitet szedtem a terhesség alatt, de most láttam egy újdonságot, és ha még fogok babát várni, akkor a következőt fogom szedni. Ez a Hipp terméke, azt hiszem Natal névre hallgat. Ez egy ivólé, a mostani Kismama magazinban volt a reklámja.
Krisztofer sajna beteg, köhög nagyon, náthás, és holnap a flészeten kezdjük a napot. :cry:

piros!
fentiek miatt azt hiszem mi nem tudunk menni hozzátok,sajna. ha másképp alakul, akkor megyünk, de egyenlőre nem sok esélyt látok rá.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Bocs a helyesírási hibák miatt! A fejem..... :x

Kép
Kép
deaknezsu
 
 


Zsu!

Jobbulást neked és Krisznek is! Gondolom ez a sok front nem tesz jót neked. Péntekig még sok idő van, remélem kiheveritek. Mi várunk!

P.
piros
 
 


Sziasztok!

Piros!
Az a baj, hogy szerintem Katica hótra nem értené még, hogy mi van. Anyu meg egyedül fog vele bajlódni, mert hétköznap lesz. Majd meglátjuk.

Zsu!
Jobbulást Nektek. Ez az enyhe idő ugyan nagyon szuper, de a vírusok és a bacik szempontjából elég rossz. Sok a betegség.

Képzeljétek most lefekvéskor Lili kérdezett az oviról. Meséltem neki milyen jó lesz, aztán egyszercsak elkezdett sírni, hogy ő nem akar oviba menni, ő itthon akar lenni.
Szóval gondolom, hogy bizonyos szempontból jó a későbbi oviba adás, de elszakadás szempontjából nem annyira jó. Pláne, hogy nagyon jó testvérek Katicával, ami napról napra jobb lesz, és nehéz lesz nekik biztos.
Ma Borival, a szomszéd 4 éves kislánnyal beszélgettek, és onnan kezdte érdekelni a téma behatóbban. Eddig csak kérdezgette, hogy mikor megy oviba, iskolába, most kérdezte kicsit bővebben.
Bár még nem kakilunk bilibe, éjjel még pelus van, és cumizunk is, úgyhogy sokmindent kell még megtanulni.
Az a baj, hogy sokszor tök rutinnak érzem a gyerekekkel a napokat, de amikor jobban belegondolok, hogy mennyi mindent megtanultunk már, és még mennyi mindent kell, akkor azért látom, hogy ez nem is annyira rutinszerű.

Viszont képzeljétek, fejlődünk. Mostanában nem volt különösebb kiabálás, hangosabban szóltam rájuk, de nem kiabáltam. A gyerekek is nyugodtabbak, szépen játszanak együtt, én is valahogy nyugisabbnak érzem magam.

Bár a munkahelyemen kiderült pár dolog, hogy idén mindenképpen meglesznek a változások, leépítések, az üzletben is szembe kell néznem sajnos nap mint nap a gáncsoskodókkal, hátba támadókkal, mégsem húzom fel magam rajta. Kicsit aggódok, aztán előveszem az optimizmusom.

Jaj, egy kérdés:
GYES
Lehet kérni valami folytatólagos GYES-t? Lilire február 10-ig jár, Katicára meg még 2008. júliusig. Anyósom nevére igényeltük ugye, úgyhogy mindenképp be kell mennem majd intézni a papírokat, csak akármikor hívom őket, mindig foglaltak. Azért kérdem, hátha van rutinja valamelyikőtöknek ebben.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?