Új privát üzeneted érkezett!

Saci,
Nektek is jobbulást!!!
Tudom ez nem vígasztal, de Lilla ki se jön a köhögés-takonykorból. A doki meg nem ad rá semmit, mert nem zörög a tüdeje, nem fáj az arca-füle-torka. Nincs még csak hőemelkedése se. Egyszerűen csak dől belöle a takony, meg köhög attól ami hátracsurog. :( :(
Ráadásul az arca-keze kezd úgy kinézni mint Sebié. (Nem túlzok!!!) És az a legrosszabb, hogy nem tudom mitől van? Lehet a takonytól, mert ugye ahogy folyik keni szét a kezével, és erre a két helyre jut. Esetleg arra allergiás amivel a bölcsiben mossák a kezét-arcát??? Vagy az ott kapott kajára???? De pár napja a comján is látom a kiütéseket... Allergia, vagy a harisnya??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..... Az a baj, hogy a bölcsi óta jelentek meg és nem tudom, hogy a betegség, vagy az ott evett-használt "valami" számlájára írjam. Így kiszűrni se tudom, de egyre rémesebben néz ki szegénykém.
Jó lenne már végre biztosan tudni mire allergiás, mert így egy agyrém!!!! Nekem is elegem van!!!!! Remélem a januári allergia teszteken most már kijön valami. Az a baj, hogy még mindig pici ezekhez...
myra
 
 


Myra
Szegény Lilla, akkor neki se könnyű ez a taknyos időszak! :(
Sebinek egyből leszalad ->hörghurut -> hörgőtágító -> a beszippantóstól retteg (a babyhalertől) így marad a kanalas (ezt legalább gond nélkül lenyeli), de mégse gyógyszerezhetem napokig a gyereket 2 hetente?! :(:(:(
Sebinek a keze most épp megint javul, de gyakorlatilag csak azokon a napokon, amikor itthon vagyunk, vagy VÉGIG kesztyűben van, amíg kint vagyunk. De pl. elment szombaton anyósékhoz, hogy tudjunk nyugodtan takarítani/szerelni, estére szétmarta a kezét - pedig most ki se vitték a kertbe! Én már csak arra tudok gondolni, hogy a kutya szőre-egyebe óhatatlan bekerül a házba, vagy pedig ennyit számítana, hogy anyós más vegyszereket használ?! Vagy az ezer éves játékok, amik még Zs. tesói gyerekkorából valók koszosak?! Mi a fenét csináljak? Fertőtlenítsek mindent végig odaát, mielőtt megyünk?! Vagy ne engedjem át?
Anyuéknál dettó, bár ott azért nem annyira vészes (anyu "enyhén" tisztaságmániás).
A mélypont az volt, amikor minden diéta ellenére megint rosszabbodott a háta - lassan beleőrülök, mert nemcsak az számít, hogy mit eszik, hanem hogy az a vmi honnan származik, mivel kezelték, mit látott, hogyan dolgozták fel (max. mirelit! mert minden mást a piacon veszek).
Szóval kész vagyok, ráadásul jön a karácsony, semmit nem ehet, de sokat fogunk vendégeskedni, amitől biztos megint rosszabb lesz majd a bőre! :(:(:(
Lilla kiütéseibe bele fogsz őrülni, és akkor sem biztos, hogy megtudod, mitől vannak! Lehet vegyszer, kaja, bármi!!! És hogy szűröd ki?! És ha sikerült is, akkor vajon segítenek odabent, hogy elkerülje?! (ha elkerülhető egyáltalán... :()
Na most jól kipanaszkodtam magam! És téged is megvigasztaltalak... :(
És az a legrosszabb az egészben, hogy sokszor alig tudok segíteni neki. kenegetem, ami viszket, és ölöm magam, hogy már megint az én hibámból rosszabbodott (amikor nem tehetek róla, akkor is).
cas
 
 


Myra
Jobbulást! Lilla ne legyen betegebb!

Cas
Sebinek is jobbulást!

Mától szabin van Laci, de a tb több mint 1 hónap múlva visszaküldte a táppénzes papírt, hogy valami nem okés..... Ezért de. elment Őrmezőre, gondoltam én megyek a fogdokihoz. 12.20-ig voltam ott, vagyis volt türelmem, mert 8 előtt óta egy valakit műtött. A legidegesítőbb az volt, hogy ki se jöttek szólni, hogy elnézést még kb. 1 óra. :shock: 10-kor azt mondták, hogy még 1 óra, de 12-ig ki sem jöttek és volt akinek 10-re, 10.20-ra volt időpontja. :o Jól megkaptam ezt a végén kellett ilyen problémás fogba kezdeni (ünnepek előtt). :cry: Nem sokra mentünk a mai nappal. :?
nikcsi
 
 

 
 

Myra, Cas
Ezek az allergiás kiütések szörnyűek! Főleg, hogy nem is tudjátok mitől van. Soraitokat még olvasni is rossz, nemhogy átélni! :cry:
nikcsi
 
 


Nikcsi
Jópofa a TB is?! :?
Fogdoki :x Mély nyomott hagyott bennem ez a bejegyzésed, mert azt álmodtam, fogorvosnál vagyok... :)
Allergia: kicsit megint jobb a kedvem, javult a gyerek háta-keze, ilyenkor mindig elkezdek remélni! :)
Ja, és ma estére elvileg lesz rendes netünk is! A modem már megvan, már csak aktiválniuk kell! Majd jelentkezem!

Hahó többiek! Mi ez a pangás? Mindenki el van már foglalva a karácsonyi előkészületekkel?!
cas
 
 


Fúúúú, itt tényleg nagy pangás van. Vásároltok, vagy mi van?
laga
 
 


Na van netünk!!!! Gyors! És nem kell számolnom a perceket! Végre! :)
Viszont (akit érint) a telefonszámunk ugyan megmaradt, de datanet-es lett (nem T-Com)! Nemtom ez beleszól-e a percdíjakba...

Másik hír: voltunk lent a dokinéninél, tényleg jól sejtettem, és hörghurutba fordulnak a takonykórok Sebinél. :( Cél: a kanalast inkább próbáljuk kiváltani beszippantóssal. Hát nemtom hogy fog menni...
cas
 
 


Cas
Szegény, akkor már rémálmaid is vannak - fogorvos. :cry:
TB ott forduljanak föl! Ilyen kedvesek + még a telefonszámon se lehet őket soha elérni.... :o
Net: :lol:

Pangás: Na igen kedves férjem egész héten szabin van! Kori bölcsibe, addig mi játékot keresünk neki, + 3 gyereknek (ebből kettő kipipálva). Viszont ma 38,8 fokos lázzal hoztuk haza Korit, szóval nem lesz könnyű így játékot nézni. :? Remélem pár nap alatt rendbe jön, de lagalább karácsonyra. Köhög - elég csúnyán (nem is csodálom, hogy elkapta a bölcsibe) és szokás szerint folyik az orra. :cry:

Laga
3 év után idén végre nekünk is lesz karácsonyfánk! Békáson vettük, neten néztem meg az árakat. :P
nikcsi
 
 


A telefonnal kapcsolatban lehet, hogy hülyeséget írtam, mert a rendszer még azt mondja, hogy T-Comos a számunk... Nemtom, hogy így is marad-e...

Nikcsi
Korinak jobbulást!!!
cas
 
 


Karácsonyi készülődés
Nemtom ti hogy vagytok vele, rajtam azért lassan kezd eluralkodni az ünnepi hangulat. Készülnek az ajándékok, tervezgetem a menüt, hogy mikor hová megyünk, és már előre örülök!
Ráadásul mostmár Sebi is többet ért majd belőle! :)

Szilvi
Tegnap Sebi megsiratott ám benneteket! :) Hiába, ez a szerelem...
cas
 
 


Saci!
mond meg Sebinek, hogy Karácsony után bepótoljuk
szilvamag
 
 


Szilvamag,
privi megy.
laga
 
 


Cas,
privi ment.
laga
 
 


Laga
Nekem nem küldtél privit - mindenki másnak... :shock:

Cas
Köszi már jobban is van.
nikcsi
 
 


Nikcsi
Nekem Laga küldött egy linket egy érdekes tanulmányról még a múltkori mamatalis témánkkal kapcsolatban! Ennyi.
És végül mi baja volt Korinak?
Anyós épp most vigasztalt meg, hogy Zsombort azért kellett kivennie anno a bölcsiből, mert neki is minden náthából hörghurut, majd tüdőgyuszi lett! :( Szép jövő... :(

Tényleg mindenki mennyire eltűnt!!! Na, legalább egy pár sort írjatok! Csilli-villi már a lakás? készülnek a sütik? Vagy a tervek legalább?!
Zs. végre befejezte az elszívó-bekötést, így még én is takarítok, de péntektől indul a bevásárlás-sütögetés-főzőcskézés! 24-én már csak fát akarok díszíteni! :)

Szilvi
Zs. végre megcsinálta a fúrásokat - de a guta majdnem megütött, mert megint kifogtunk egy mállékony falat, a cd-polc elsőre le is jött, amint rápakoltunk... :?
cas
 
 


Sziasztok!
Én tegnapig dolgoztam, jól meghajtották az év végét. Szerencsére az embör már itthon lógatta a lábát, és tudta Matyit intézni bölcsi ügyileg.
Tegnap este meg céges xmas party volt, ... alig élek, és egyáltalán nincs ünnepi hangulatom. :(

Nálunk mától indul a karácsonyi ünneplés. Mi Szentestét mindig anyuéknál töltjük, de én ragaszkodom hozzá, hogy itthon hármasban is tartsuk meg a saját karácsonyunkat, így ez pár nappal karácsony előtt szokott esedékes lenni. Idén ez úgy jött ki, hogy ma este lesz. Szerencsére Matyi bölcsiben, így nyugisan tudunk fát díszíteni, ajánékokat alá pakolni, készülődni.

Nikcsi! Boldog szülinapot! (Ha jól emlékszem, akkor valamikor ilyenkor van - pontosan nem tudom mikor, bocs.)
aranyhold
 
 


Aranyhold
De jó, akkor nektek már ma áll a fátok!!! És végre pihenhetsz!
Nálunk Zsom a héten még továbbképzésre jár, már nagyon várom, hogy végre itthon legyen (aztán januárig nem is megy)!
Majd mesélj, mit szólt Matyi a fához, meg az ajándékokhoz!!! :)
És milyen volt a céges party?

Nikcsi
Tényleg, mikor is van pontosan? 27?

Penész!!!
Vmit emlegettetek, hogy lehet kapni penészedésgátlót. Sajnos 3 olyan zug is van a lakásban, ahol megjelent, pedig napjában ezerszer szellőztetek... :(:(:( Valszeg tényleg szigetelési gond lehet, mert mindhárom hely külső falon van!
cas
 
 


[quote="cas"]P írta:casenész!!!

a bécsi úti Praktikerben vettem és tényleg jó
szilvamag
 
 


Szilvi
OKé, de vmi közelebbit? Márka? Kiszerelés?

Annnnyira szép idő van kint! Sebivel csavarogtunk is egy nagyot! Most gyorsan ki is dőlt! :)
cas
 
 


Sziasztok,
tényleg szépen süt a nap!

Mi ma délután próbáljuk megvenni a fát. Csak azt nem tudjuk, hogyan csempésszük hátra a teraszra, mert Vilmosnak mindenhol ott van a szeme... :)

Nikcsi,
na jó, neked is küldök egy privit. :D
laga
 
 


Cas! Pihenni???? Sütök-főzök estére! :idea:
A party elég érdekes volt. Este 8-ig dolgoztunk, rövid iszogatás-eszegetés után szűnni nem akaró szaloncukor-dobálásos-harc kezdődött, közben csocsózott aki odafért az asztalhoz, és minderről több fotó is készült, kíváncsi leszek rájuk. Engem az egyik kolleganőm hazahozott kocsival, mi fél 11 körül eljöttünk, de még jócskán maradtak, és tuti kidőlt a végén a fél banda. :twisted:

Furcsa nekem ez a karácsonyfa körüli mizéria. Nálunk az volt mindig a szokás, hogy a karácsonyfát délután közösen feldíszítettük, és amikor este az ebédlőben vacsoráztunk, azalatt a Jézuska alárakta az ajándékokat. És nekem az a természetes, hogy ezt ezentúl is így fogjuk Matyival is csinálni.
aranyhold
 
 


Aranyhold
Na én is csak az elkövetkezendő napokra gondoltam, a főzőcskézés utánra! (Meg ha már nem kell menni dolgozni, az csak pihenés, nem? :)
Szaloncukor-csata! :lol:
Mi addig díszítjük fel a fát, míg Sebi alszik. Azon még vita van, hogy később hogy legyen, mi is mindig együtt díszítettük, Zsomborék viszont addig játszótereztek, míg az apjuk feldíszítette a fát. És ma is ő csempészi oda az ajándékokat. Nálunk még nemtom hogy lesz...
cas
 
 


Cas
Köszi, Laga ígéretéhez híven nekem is küldött pü-t. :D
Nem vittem dokihoz Korit, folyik az orra, és nagyon csúnyán köhög, amire ambroxolt adok (+béres+cebion).
23-a pontosan.
Mellerud a penészölő/gátló neve.

Aranyhold
Céges buli: jó lehetett. :lol: Engem is hívtak ma 2-re, erre éves beszámoló volt 16 óráig. Majd terülj-terülj asztalkám, amitől elvették a kedvem/étvágyam. :cry:
Köszi holnap után leszek öregebb +1-gyel.

Érdekesek ezek a karácsonyi szokások! Nálunk, mint mondtam sétálás volt és mire hazaértünk lett szép fa, és ajándék. :o
23-án jönnek anyámék és ünnepelünk, 24-én anyóséknál leszünk! :)
nikcsi
 
 


SOS!!
ki tudja, hol lehet a környéken ujjatlan hálózsákot kapni?
köszi
szilvamag
 
 


Szilvi
Kenguru gold esetleg? Ott szokott lenni. Vagy az Újudvarban is van vmi nagy bababolt a másodikon...

Nikcsi
Mi az az amboroxol? (Én mindig csak csodálkozom, micsoda házipatikátok van otthon! Ezeket a gyógyszertárban ajánlják?)
Mellerudot köszi!
Mivel vették el a kedved odabent? A jövő évi kilátásokkal? Most végül mi a helyzet?!
cas
 
 


Szilvi
Én is most vadászok hálózsákot, én ujjasat keresek, de mindig ujjatlanba botlok. Legutóbb tegnap a solymári auchanba, de csak 110 cm-es volt 2500,-. Korinak iszonyat nagy, nem túl vastag típus volt. De mennyire sűrgős? Valamikor megyek még én is nézelődni. A Kenguruba tényleg van ujjatlan, de számomra elég horrorisztikus áron! Kinek kell Kingának? Mert minnél nagyobb annál drágább!

Cas
Ez már rutinszerű dolog, amikor így köhög mindig ezt az ambroxolt írja fel a doki. És már én is úgy vagyok, hogy nem fogok mindenért a dokihoz menni, úgyhogy elő a házipatikával. :)
Mh-lyel az a helyzet, hogy nincs helyzet. Vagyis dec.-be meg kellett volna kapják az összevonásos törvénymeghozatalt. A törvény már meg van, de nincs érvényesítve - aláírva. Úgy tudják febr. 28-ig még van melóhelyem. Beszélgetek kismama kolléganőmmel (jövőre szül) és a gyesről visszajövő kolléganővel, amikor odalép a gazdasági igazgató. Gyesről visszajövőssel beszélik, hogy akkor januárba jön vissza, erre mondtam, hogy én pedig feb.-ba. Mellékesen közli, hogy nekem nincs meg a státuszom. :?: :arrow: :shock: Ez mit jelent pontosan? Megbeszéli, vagy én beszéljem meg a főnökömmel... Ekkor kezdődött a terülj-terülj asztalkám, nem semmi kínálattal, de nem igazán ment le falat a torkomon, főleg, hogy nem találtam a főnököm. Persze nem adtam fel, és megtaláltam. Elmondta, hogy senki nem tud semmit. Ok ezt értem, de a GHig. szájából ez nem így tűnt. Főnök nagyon kedves volt megnyugtatott. Aztán irány a fogorvos, ki voltam kapcsolva, majd utána jöttek a hívások főnököm és a kismama kolléganőm, hogy a GHig. nem így gondolta ne féljek. :roll: Röviden ennyi, csak kissé mellbevágó volt, főleg, hogy így félvállról mellékesen ez van velem, ill. a státuszomról. :x

Csajok DM 15%-kal megyek valamikor vásárolni a két ünnep között. Jön valaki? Mikor lenne jó? Ne hagyjuk az utolsó pillanatra, mert ha épp nincs kínálat, akkor még ki tudjuk használni a kedvezményt! Aztán akinek van 50%-a ne feledjétek 12.31-ig érvényes!
nikcsi
 
 


Nikcsi,
nem jan. 31-ig érvényes a 15 %?
laga
 
 


Nikcsi
Hát, akkor jól értem, hogy van még miért drukkolni...
DM: én mennék pelusért! Nekem is van 15%-om, szóval azt meg beválthatjuk majd januárban.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi!
hmm, :(
a hálózsák Enikő kolleganőmnek kéne, mert Hanka pillanatok alatt lecipzározza magáról a mostanit és vetkőzik :)

Saci!
köszi a tippet, Enikő is külön köszöni, hogy néztél

DM!
én szívesen mennék valakivel
a múltkor azt mondták, most nincs végdátum, folyamatosan megy jövőre tovább a 15%
szilvamag
 
 


Laga
Nem tudtam, köszi! :)

Cas
Okés. :wink:

Szilvi
Az auchanba nem zip-záras volt! De Kori az oldalt patentosat is szépen leszedi magáról, de csak reggel, amikor zavarja az ágy kimászásba. :lol:

A DM-ezést, akkor ünnepek után beszéljük meg!
nikcsi
 
 


Szilvi
Szívesen! Nem volt nagy kunszt, amúgy is ott jártunk. (Ezek a csajok milyen vetkőzősek... :wink: )

Nikcsi
Na mostmár nekünk is van fánk, megszerettünk egyet a Flórinál, így végül megvettük ott. :) Jó nagy!

Aranyhold
Mesélj!!! Mi volt? Matyi mit szólt a fához?
cas
 
 


Nikcsi,
boldog szülinapot!
laga
 
 


Nikcsi,
boldog szülinapot!

Kép
szilvamag
 
 


Nikcsi
Mi is nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!! :)
cas
 
 


Szilvamag,
jó ez a cucc, amit feltettél. :D :D :D
laga
 
 


Nikcsi
Boldog szülinapot kívánunk mi is.
Én is mennék DM-ezni, illetve nekem is van egy halom pontom (lehet, hogy teljes füzetnyi :?: ), de nem beragasztva, így társulni is lehet majd.

Cas
Bocs, hogy a telefont olyan gyorsan letettem, de épp reklamáltam a boltban.

Na a mázolást majd újra csinálhatjuk, tele van a hócipőm, de ezeket a kontárokat vissza nem engedem a lakásomba. Majd januárban rendezünk évnyitó bababulit és akkor személyesen is meggyőződhettek róla. Én még holnap is sikálással, rendrakással kötöm össze a fadíszítést. :roll:
boglarka
 
 


Boglárka
Semmi gond! Mi se maradtunk sokáig, mert Sebi kiverte a hisztit, amiért nem engedtem, hogy a bokrok közé rugdossa a labdát, és aztán beszaladgáljon utána.
Festők :evil:
cas
 
 


BOLDOG SZÜLINAPOT NIKCSI!!!!!
Kép
myra
 
 


Mindenkinek köszönöm az öregedési emlkeztetőt! :twisted:
Szilvi állati a kép! :D Myra ebbe meg jól beleharapnék!

Boglárka
Te reklamáltál? El se tudom képezlni :?:
Kontárok: miért nem kértek vissza pénzt, vagy miért fizettétek ki teljesen, ha nem voltatok elégedettek? De ilyen téren Szilvi a legjobb intéző. :)

Nálunk is meg volt a karácsonyozás itthon, anyuékkal. Kori sorra bontotta ki az ajándékokat! :lol:
Így fogadta a karácsonyfát:
Kép
Kép
Pingvinnel így csörözött :lol: : Kép
És a közös evészet, fincsi volt (nem Laci van háttal), ahol látszik a kárácsonyfánk is: Kép
nikcsi
 
 


Békés karácsonyt!
laga
 
 


Mindenkinek Meghitt, Békés, Boldog Karácsonyt Kívánunk!!!!!!!

Kép
myra
 
 


én is békés, áldott ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kép
szilvamag
 
 


Mi is kellemes karácsonyt kívánunk mindenkinek!!!
Kép
cas
 
 


Nikcsi
Sebi kicsit megzavarodott, hogy széttépheti az ajándékok csomagolását, mert eddig nem kis veszekedést okozott, ha a videokazetták papírtokját széttépte! :lol:
cas
 
 


tegnap reggel nálunk is megérkezett Jézuska:
Kép
szilvamag
 
 


Szilvi
Nagyon csinik a csajok! És látom egyforma sapit is kaptak... :)
Az a xilofon nagyon jó!!! Nálunk anyuéknak sikerült beletrafálniuk az olcsó kínai szülőnyúzó hangszerekbe, a gitárt el is dugtuk, mert 3 perc után megőrültünk tőle, és a gyerek hallását sem akarom rongálni. A mini-szintivel mértékkel játszhat a külök. :(
Ja, és hogyhogy reggel?
A kedvenc játék nálunk (ezt persze tőlünk kapta): :)
Kép
cas
 
 


Saci!
én is kaptam olyan sapit! :)
a xilofon sajnos nem olyan jó, két hang is nagyon fals, pedig egyet már visszavitettem Mátéval, ezt úgy hozta el, hogy jó :?
azért lett reggel, mert mi akartunk lenni az elsők
így az sem volt gond, hogy hogy csináljuk titokban, mert este elintéztük.
a saját zsiráfnak is nagy sikere volt, főként persze Kingánál
(anyu volt megint Zsizsit venni, de csak jövőre hoznak újra, ha egyáltalán kapnak :( )
szilvamag
 
 


Mi is -elkésve, de azért- boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek.

Szilvi
Látom sikerült zöld díszeket beszerezned. :)
boglarka
 
 


Amennyire jól sikerült a tegnapi nap (anyóséknál nagy buli volt, megint voltunk vagy 50-en, Sebit alig láttam, fel-alá játszott a házban a korabeli másodunokatesóival), a mai annyira betett. Délelőtt nagyanyóséknál, délután anyuéknál voltunk. Szó szerint REKEDTRE VITATKOZTAM magam anyuval is, nagyanyóssal is Sebi kapcsán. Elég volt! Kész vagyok!!! :( Az különösen jól esett, hogy anyám folyamatosan nyomta, hogy milyen rossz anya vagyok, és tönkreteszem a saját gyerekemet. Éljen a karácsony! :(
cas
 
 


Cas,
:( , nálam is bepróbálkozott anyu, de én ráhagytam... :)
laga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?