Új privát üzeneted érkezett!

Gabcsi, ezzel ne szórakozzatok! Akkor inkább ne utazzatok sehova! Homeopátiával nem próbálkozol esetleg? :?
vbea
 
 


Orsi, gratula! Hogy hívják a legifjabb Bereit? Nekem ez a mániám :roll: , mindenkit a születendő gyerek nevéről kérdezek. És türelmetlen leszek, ha 8 hónapos terhesek azt mondják, hogy "nem tudjuk még" :lol: :lol:

Gabi, tényleg megfontolandó ez az út! Vigyázz magadra és jobbulást! Képet majd ne felejts el küldeni, légyszi :D

Edit, nem semmi az akaraterőd! Bár nekem mostanában inkább időm nincs ilyenekre. Ha 30 órából állna a nap, akkor lenne :lol:
mara80
 
 


Mara, legutóbb még Berei Krisztián József volt. Szerintem maradt ez. Nekem nem tetszik, őszintén szólva, de nem az én gyerekem ugye. Bár mi már megbeszéltük, hogy Bence, Marci és kicsi Joci lesz, mert a Krisztián nem jó valahogy...

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

De jó, én úgy örülök annak, amikor azt hallom, hogy valaki császár után spontán szül. Ilyenkor bízom benne, hogy a következő talán nekem is lehet majd sima.
Amúgy meg én is úgy gondoltam, hogy annak ellenére, hogy én már kedden reggel tudtam, hogy másnap megindítják a szülést, Enin és anyámon kívül senki más nem tudta, nem akartam, hogy tudja. Minek? És mikor megszületett a gyerek, egyikünknek sem az volt az első, hogy telefonálgasson. Én hamarabb küldtem az SMS-eket az érzéstelenítéstől még remegve, mint Sanyi. És nekem is az volt a szándékom, hogy csak és kizárólag akkor szólunk mindenkinek, ha már megvan a gyerek. Sőt, én igazából azt sem akartam, hogy látogatók jöjjenek a kórházba Sanyin kívül. Attól meg pláne borsódzott a hátam, hogy akár anyám, akár anyósom idejöjjön az én házamba, és átvegye az irányítást „gyerekágy” égisze alatt. Magyarul én igencsak belső ügynek tekintem a szülést, meg a gyereknevelést is.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem vagyunk egyformák, és nem biztos Orsi, hogy a sógornőd kicseszésből nem szólt.
Gabi, azért a repülést tényleg gondold meg. Edit, minden elismerésem a tiéd. Nekem még jól esik kicsit lustának lenni. De lassan már nem lesz ürügy. :?
Névről jut eszembe: Edit! Tőletek nem szokták megkérdezni, hogy mi Lili rendes neve? :shock: Olyan sokan hiszik azt, hogy a Lili az önállóan ninvs, csak pl. a Lilla vagy a Liliána becéző formájaként. Van itt egy kislány, őt is Lilinek szólítják, és ő Julianna Lilla, mert az anyukája szerint a Lili dedós :lol: :lol: :lol: és nagykorában az én lányomat csúfolni fogják miatta. :lol: :lol: Mondtam neki, hogy ne aggódjon, biztos fel fogja tudni dolgozni. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Edina, szerintem a Lili még nagyon modern. :lol: Akkora mire feltönek a lányok már elterjettebb lesz. Anyukámat annak idején szó szerint lehülyézték, hogy hogy lehet a gyerekeket Gabriellának és Andreának hívni. Miért nem inkább Erzsébet vagy Marika? :roll: Szerencsére nem....

Még az utazást meggondolom, bár nagyon szeretném. De ma egész nap ágy, meg holnap is. Remélem jobban leszek. Annyira szeretnék menni. Ha meg már anyáéknál vagyunk, az nekem megint otthon. Nem beszélve arról, hogy körül ugrálnak. :lol:

Tegnap csináltunk képeket a pocimról. Lassan növekedek.

Eni, emlékszem milyen irigyen néztem a te képeidet egy pár honappal ezelött. Hogy halad az idö!!!!!
Kép

Kép

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi,
Nagyon szépen alakultok! :wink: Csak így tovább...
vbea
 
 


Hú, Gabi, szerintem neked is gigapocid lesz :shock: Nekem ekkora vagy a 30. héten volt.... :shock: :lol: De jól áll :lol: .

KépKép
pedina
 
 


Jajj, nem bánom, hogy nö a pocim. Igy legalább a Pamela Anderson méretü cicik nem olyan feltünöek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Én is csíptem azt a korszakot, amikor nem a cicjeim fordultak be először a sarkon, hanem a hasam, de megint a régi nóta... :lol: :lol:
Amúgy énmár csak egyszer szoptatok kb. egy hónapja, és azt hittem a cicim a régi, de nem.... :shock: D kosár normál melltartóban kicsi, és akinek ekkora van, az tudja, hogy ezt a méretet is vadászni kell, mert a kereskedők valamiért azt hiszik, hogy minden nő ciije 80B-s és C-s. E-s melltartót hol fogok én kapni?! Pláne ami nem úgy néz ki, mintha nagyanyámtól kértem volna kölcsön.
Kismacskám ma nagyon nyűgös... :? Pedig menni akarunk karácsonyi nagybevásárlást megejteni, halastul, pulykástul, mert pénteken-szombaton szerintem már majd lépni nem lehetLili annyira édes volt! Sanyival beszéltünk kihangosított telefonon, és mondta, hogy holnap még elmegy, mert valakinek még nem vett ajándékot. Én meg nem kapcsoltam rögtön, és rákérdeztem, hogy kinek? Mire Lili közölte: "mama'. Édes volt, súgott. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Én még csak összeírtam, mit kellene venni "karácsonyra", nyilván legyen itthon ennivaló, bár nem lesz vendégvárás. Jó, hogy mondod, Edi. Lehet, hogy ma vagy holnap este mi is "kiruccanunk".

Ma már én is az E kosárnál járok. Én őrületesen utálom. Tiniként is a kismellű, sportmelltartós csajokat irigyeltem. És akkor jött a duma része, hogy ekkora mellekkel milyen könnyű lesz szoptatni, mintha összefüggne... Mindegy. UTÁLOM. A szoptatós melltartókat méginkább. :lol: :lol: :lol:
vbea
 
 


Lili elaludt, tehát 5 előtt nem tudunk elindulni. Bár Sanyi a fasorba se még.
Szerintem csak pulyka, hal, és gesztenye nem lesz már a boltokban.... :?
Eni, már utálod a szopis melltartót? MI lesz veled később?! Én a merevítősben most úgy érzem magam, mint akit gúzsba kötöttek...A szopis kényelmesebb. Eddig erősen ellenkeztem, de ha a következő gyerek után is ennyit változik a mellem, mint most, lehet, hogy egy fogyókúra után bevállok egy felvarrást.

KépKép
pedina
 
 


Edi! Vessenek rám követ, de akinek szintén E kosárral kell küzdenie, talán megérti. Én is gondolkozom a "felvarráson", persze a második baba után. Férj is tök benne van. Nyilván pénzkérdés is, de nem akarok 40 éves koromra gerincsérvvel kínlódni, márpedig nagy cici erősen generálja...
vbea
 
 


Nekem Sanyi mondta, hogy üsse kavics, a második gyerek szoptatása után megcsináltathatom a melleimet. Egyrészt nem kértem az engedélyét, másrészt meg megsértődtem, hogy "mi van, szülni jó vagyok, de a testem változásait nem tudod elfogadni?!". De komolyan elgondolkodtató...Persze egyértelműen lóvékérdés, ha másra kell, akkor nem erre fogok költeni, meg az is lehet, hogy nem válallom be. Csak régen a nagysága ellenére abszolúte nem lógott, most lóg... :? Pamela Anderson meg a többiek mit élveznek ezen?!

KépKép
pedina
 
 


annyit írtatok...

orsi! gratula a legifjabbhoz!

edit! ügyi vagy. neke van ám személyi edzőm: szabó zsombor a neve és 6 hónapos.

eni, edina! az e-kosár még elmegy, de az f???????????????????? amúgy a triumfnak vannak nagyon jó, kényelmes melltartói. érdemes rááldozni. ja, és nekem van merevítős szopis cickómackóm.

gabi! pihenj sokat. aztán majd meglátod. de a család megérti szerintem azt is, ha most nem jöttök haza.

mara! zsombi odáig van a nagykádért, és nekünk is jó, mert nem pocsolja ki a vizet.

és a végére hagytam az ünnepeltet! szilvi!
isten éltesse zsombort!nagyon nagyfiú már! és hogy pancsol ő is! csuda egy pofa!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én most néhány napja nem hordok szoptatós melltartót, és nagyon élvezem. Már úgy utáltam. Én nem voltam valami nagy cickókkal megáldva, de most, hogy már csak néha szoptatok, így is egy jó mérettel nagyobb. Férj élvezi nagyon! :lol: :lol: :lol:

Edina, eddig még szinte mindenki megkérdezte. Általában így zajlik:
- Jaj, de aranyos.hogy hívják?
- Lili
- És mi a rendes neve? Liliána? Lilla? (Volt már Lídia is)
- Lili?
- Ilyen névvel anyakönyveznek????
- Igen
UTÁLOM!!!!!

Gabi, nagyon szépen gömbölyödsz már. Nem is olyan régen írtad, hogy kismama lettél! Nagyon fontoljátok meg az utat! Nem érdemes kockáztatni a karácsony miatt. Legfeljebb kiélvezitek az utolsó kettesben töltött ünnepet. :D

KépKép
editmaci
 
 


Kedves kebeltársak! :lol: :lol: :lol:

Szóval akkor nem csak én vagyok ilyen szerencsés mellben.
Én E-kosaras melltartót a Tulipán alatti fehérnemü boltban kaptam.
A Szinva parkkal pont szembe néz, azon az oldalon, ahol a Bató van.
Triumphot és Feliniát kaptam. A felinia szép, a triumph baromira tart ( vagy egy kosarat letagathatok), az nem valami szexis darab. Bár én már ennél a méretnél örülök, ha jól tart és a ruha alatt is jól néz ki.

Eni, biztatásul: én is kinlódtam a melleimmel. Eredetileg D-s vagyok. Kb. 22 éves koromig C-et hordtam, mert a Centrumban a fehérnemüosztályon váltig állitgatták nekem, hogy C kell. Talán nem volt D raktáron. :evil:
Mindegy! Felvarratáson már én is gondolkodtam. Mert nem bírom elképzelni, hogy fogok kinézni szoptatás után. Hogy fog állni rajtam egy bikini például.

Kép
gabcsi76
 
 


Lili akkor kapott egy babát a rokonoktól amikor hazajöttünk a kórházból, eddig nem nagyon szerette, ma egész délután azzal játszott:
Kép Kép

KépKép
editmaci
 
 


Jajj, az a szúrós tekintete!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Ediiiiiiiiiiiit! Én pont ilyen babát akartam venni Lilinek! :cry: :cry: :cry:

Na, nekem a szoptatós melltartóval annyira nem volt gondom, de nem szerettem. Most előszedtem a többit. Hát iszonyat kényelmetlen, de zért, mert kicsik. 80 B voltam, most a 85 C kicsi. Na, mindegy. Legyen már valami jó Apának is ebben a kismamis dologban. Amúgy ma teljesen megbolondultak a cickóim. 10 napja fejtem utoljára tejet, ma meg folyik össze-vissza. 100 ml-t le is fejtem. A macska kapta meg, mert már mindent eszek ( van is 2 herpeszem) és nem mertem Marcinak adni. Sógornőm szült, erre nekem jön meg a tejem?
Na, ha minden igaz 45 cm a baba. Vagy 54, de szerintem inkább 45, mert 3 kiló alatt van és sógor szerint kis pufi, kerek. Marci is 54 cm volt és fél kilóval több és nem volt pufók. Éjfélre értek be és utánuk még 6 kismami jött, mert elfolyt a magzatvíz. Végülis hatkor indították nála a szülést, mert nem voltak fájásai és 10.30-ra lett meg. Szerintem rövid szülés vol, sógornő szerint nagyon hosszú. Végülis viszonyítás kérdése! :P :P :P Gabi, én sem hittem volna, hogy természetes módon meg tudja szülni. Elvileg vasárnap jöhetnek, ha minden ok velük. Jaj, olyan kis picike lesz Marcihoz képest!

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi, az hogy csaszi után "szülhet-e" valaki spontán, nagyon összetett. Nem automatikus a császár másodjára is. Elsősorban a heg állapotán múlik, hogy van-e szétnyílás-veszély. Ha minden ok, és a doki is elég tökös, akkor megy a spontán minden további nélkül, de csakis akkor, ha nincs túlhordás...
vbea
 
 


Én is azon gondolkodtam, hogy a barátnőm babája milyen kicsi lesz Lilihez képest. Lehet, hogy meg sem merem majd fogni. :lol: :lol: :lol:

Orsi, akkor még jó, hogy feltettem a képet! :lol: :lol: :lol:

Én most azt vettem észre, hogy az egyik oldali mellem sokkal több tejcsit termel mint a másik.Illetve gyorsabban. Persze a sok az túlzás, de ha a jobb oldaliból szopizik reggel akkor sokkal hamarabb érzem, hogy van benne valami, mint amikor a balból.

KépKép
editmaci
 
 


Edit, én attól nem félek, hogy nem merem majd megfogni, ugyanis tudom, hogy nem foghatom majd meg.

Eni, mivel én simán szültem nem igazán jártam utána, hogy lehet-e császár után szülni spontán. Durvábban mondva, abszolút nem érdekelt. De a többség szerintem nem ilyen szerencsés, mert elég sok embert császároznak másodszorra is.

Edit, nekem meg a bal mellem volt a jobb mindig is. :P

Kép
tokajkincse
 
 


Edit! Lilinek ugyanilyen babája van :lol: :lol: :lol: De ez már nem lep meg, mert van egy csomó egyforma cuccuk. 8) Sőt, nekünk van egy kisebb verzió is ebből :? , de egy időben mindenhová kellett vinni magunkkal- persze a nagyobbikat. Majd vigyázzatok vele, mert Lili folyton ette a haját, és egyszer egy szösz a torkára ment, és annyira köhögött tőle. Én hátul összekötöttem a copfjait. :D
Nekem nagyon mély és vastag hegeim voltak a korábbi műtétemből adódóan, azokat ki is szedte a doki a császárnál, de szerintem sanszos, hogy megint olyan rondán hegesedek belül (- mert a kinti hegem nagyon "szép", olyan, mintha csak megkarcolták volna a hasam). Szóval nekem még egy csaszi sanszos. Ezért úgy örülök mindig annak, ha azt hallom, hogy valaki csaszi után spontán szült, merta dokik nem szokták bevállallni, pont a hegszétválás miatt. Az uramat tegnap az őrületbe kergettem, mert halálosan komolyan elkezdtem azon gondolkodni, hogy lehet, hogy 3 gyerek kéne. 8) Aztán Lili hajnali 3/4 négytől fél hatig ordított, meg nyüglődött, mire 5-kor megkérdezte: na, még mindig akarsz három gyereket? Amúgy soha nem terveztünk kettőnél többet, meg ez az egy is nehezen jött össze, de most valahogy "ráindultam" a témára.

KépKép
pedina
 
 


Lili kapott Sanyi főnökétől egy zenélő dobozt. Egy felhúzással kb. 20 percig nyomja a Stille Nacht-ot :shock: :shock: :shock: És ez nem elemes, hanem az autentikus, lyukasztott hengeres, örök életű fajta :? :? És ami sa legrosszabb: a kis piszkosnak rohadtul tetszik. Lejár, és nyújtja, hogy húzzam fel megint. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Én mindig úgy voltam vele, hogy az ideális családmodell : két szülő, két gyerek. Imi persze legalább hármat szeretne, de volt már amikor a négyet is említette. Mondtam, hogy még a három oké, de négy???? :lol: :lol: :lol: Esetleg ha nyerünk a lottón, mert azért jók a P.O. bodyk, de ennyi gyereket nem állnának ki! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mostanában már én is kibékültem a három gyerek gondolatával.

Lili ma olyan édi volt. reggel hatkor kelt, de mivel semmi hajlandóságot nem mutatott visszaalvás terén, odavettem magunkhoz. játszott egy kicsit Imivel, aztán el is aludt. Egyszer csak hallom, hogy kacag.Nem tudom mit álmodhatott, de fennhangon nevetett. Nagyon tündér volt. Most épp a játszószőnyegén veszekszik a macival, amiért nem tudja leakasztani. :roll: :wink:

Imi ma itthon van, megint este közölte, hogy nem megy, mert egy nappal több szabija van, mint gondolta. Itthon lesz az ünnepek alatt is 10 napot, tök jó lesz. :P

Edina, kitartást a zenélő dobozhoz!!!Szerencsére lilit csak három napig érdekelték azok a borzadvány zenélő mikulások!
Ma alma-banánpürébe tettem egy kis Sinlacot. Tök jó lett az állaga is tőle, és Lilinek is ízlett. :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Lili már eszik zabpelyhet, kukoricapelyhet, rizspelyhet és 7 gabonást is, de még mindig a Sinlac a kedvenc, ill. a sima vaníliás tejpép. Ma megint folytatja az állós-showt, de asszem apám bebukta a karácsonyi járást. Talán 9,5 hónaposan kicsit korai is lenne. Nem aludt csak 40 percet most is, persze nyűgös.
Valahogy én sem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a gyerekszám sajnos anyagi kérdés is. Ezzel szemben azt sem bírom, amikor valaki azzal takarózik, hogy "nincs mire" szülnie.

KépKép
pedina
 
 


Becsomagoltam a kari ajándékokat, vagyis a maradékot, mert a nagyja már megvolt. Most készítettem el a mézeskalács tésztát, este ki is sütöm. Pár éve egy betegemtől olyan jó mézeskalácsot kaptam, hogy a receptet azon nyomban le is diktáltattam vele. Még nem próbáltam ki eddig, de a tészta illata nagyon jó !!! :P

Ma megyünk a városba, a Centrumban láttam jó vastag sapkát Zsombornak, meg akarom venni. Uncsitesóméktól a névnapjára direkt vastag sapit kértem neki, erre vettek polárosat. Hát hordtuk vagy 2 hónapig.

Mot jut eszembe, venni kéne sütikinyomó (vagy hogy hívják..) formákat a mézeskalácshoz, mert nincs itthon csak nyuszi, meg kacsa forma :shock:

Nekem a cickóm már "visszament", nekem nem volt vmi nagy méret(75B), de szoptatáskor 85Cig felmentem, engem zavart nagyon, most már jó, persze a formája már nem olyan :cry: , és apuci is megjegyezte a méretét.... :oops: :roll: Emlékszem csak pólókban voltam itthon, semmi nem volt jó, mert mellbe szűk volt. A szoptatós melltartótól már hülyét kaptam én is. Főleg az volt jó, hogy sokáig már csak az egyikből szopizott Zsombor, és az min.2x akkora volt mint a másik.... :roll: Jól néztem ki..... Még jó hogy ez nem nyáron volt...

KépKép
sz.szilvia
 
 


Szilvi, engem ez a mézeskalács recept nagyon érdekelne. Én minden karácsonykor újjal próbálkozom, de még sose sikerült a tökéletes izüt megtalálni. Elküldenéd? A cimem: gabriellahelmink@gmail.com

Orsi, azzal a herpesszel vigyázz, ha Marci közelébe mész. Tegnapelött olvastam éppen, hogy a picik nagyon betegek tudnak lenni töle.

Ma már jobban vagyok, ugyhogy elhatároztuk, hogy holnap megyünk. Anyós kisikálta a házat, ugyhogy azzal sincs gondom.
Egyedül a kutyát kell ma délután a kádba nyomnom, mert ö is jön, aztán, hagy illatozzon.

Edit, nekem is az ideális család modell: két szülö ( ha lehet különbözö nemüek :lol: ), két gyerek. Ennek ellenére most úgy gondoljuk, hogy majd meglátjuk, hogy milyen egy gyerekkel és akkor eldöntjük, hogy kell e még egy. Bár az is lehet, hogy nálunk a második ( ha lesz), akkor az örökbefogadott lesz. Ez egy nagy régi álmom. :D

Kép
gabcsi76
 
 


Szilvi, elküldenéd nekem is a mézeskalács receptet. Köszi!

Gabi, hogy érzed már megad? Hogy döntöttetek, jöttök haza?

KépKép
editmaci
 
 


Hát, nem tudom nálatok hogy van, de ha Imi itthon van, mindig felborul a napirendünk. Egy előnye van, hogy reggel nem ébred korán, és így Lilit sem zavarja fel. Semmi érzéke a csendhez! :? Most is délelőtt elaludt Lili a szokott időben, de ahogy az uram hazajött, levetkőzött, elpakolt már fel is ébredt. Most elment itthonról megint: Lili el is aludt. :wink:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk uh-n, és megmutatta a "szerszámkészletet"! Olyan boldog vagyok!!!!! :D Bár sejtettük hogy fiú, mert a 12 hetesen már erőteljesen mutogatta a lábai küzött lévő kis kezdeményt, de akkor még azt mondtuk hogy még alakulhat :) Ettől szebb ajándékot nem is kaphattam volna a kisfiamtól :D

A dokimmal is beszéltem, ő nem fog szülést levezetni egy darabig, ugyanis szülészti magánklinikán gondolkodnak (ezt nem mondta csak csiripelték a verebek...) és már várt, hogy mikor megyek beszélni vele. Nagyon sajnálta a dolgot, mert nem elég hogy a dokim még ismerős is. Úgyhogy Meskó doktorurat ajánlotta-januárban 6 szem között megbeszéljük, és a Péteri kapuban szülök. Egyébként is oda jártam Bábonyból, nem gondoltam volna hogy "visszatérek"...Hát ez van.

Most készülünk a nagy bejelntésre, mert eddig mindenkinek lánya született, Ő az első pasi hoszú idő óta :D

Kellmes Ünnepeket kívánunk mindenkinek, és örömteli perceket a lányokkal-fiúkkal!!!!

Kép
gnocci
 
 


Maja! Gratulálok!!! Már csak azért is melengeti a szívem, mert Lili is Bálintnak készült. Milyen jó karácsonyi ajándék!!! :lol: :lol: :lol:
Gabi, most már a te babádnak statisztikailag is lánynak kellene lenni... :wink: Lilijeink teljesen el lesznek nyomva. :lol:
Lili is tiszta zizi, ha itthon van az apja. Most olyat csinált, mint már régen: játék közben lefeküdt és szunya. :lol: :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Igen, Edit, úgy döntöttünk, hogy megyünk. Ma már jobban vagyok. A tegnapi egész napos fekvés jót tett. Néha néha köhentek egyet, de ez már messze van a vészes kategóriától.
Januárban meg bejelentkeztem acupuncturára. Próba szerencse. Néznék nagyokat, ha megszabadítanának az asztmámtól. :shock:
Meglátjuk.

Kép
gabcsi76
 
 


Maja, gratula a kis sráchoz. :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Maja! Nagyon örülök. Őszintén. Mi teljesen úgy éreztük-hittük (na meg egy csomó ember belénk is beszélte) a 15-16. hétig, hogy Emmánk lesz. Teljesen ledöbbentem, amikor a doki közölte, hogy a cerkáját ott lógatja a magzatvízbe. Azóta meg vagyok huzatva, igazi fiús anyuka kezd belőlem válni. Meglátod, fantasztikus hetek várnak rád. Gratulálok.
A doki miatt ne aggódj, ha ő ajánl maga helyett mást, az nagy gondot nem jelenthet. Biztos kezekben leszel. Ez a legfontosabb, hogy ezt érezd, és akkor már semmi gond...

Gabi! Vigyázzatok magatokra az úton nagyon. :roll:
vbea
 
 


Holnap már nem nagyon lesz idöm írni, mert pakolni is kell, szendvicseket készíteni meg pihenni is akarok. Éppen ezért szeretnék mindenki nagyon szép karácsonyt kívánni.
Jó nagy, csillogó fát, hogy a babák tudják a szemüket forgatni az ámulattól. :lol: :lol:

Eni, neked pedig egy börönd legyen azért elkészítve. Sose lehet tudni...... :P

Kép

Kép
gabcsi76
 
 


Nektek is boldog ünnepet, Gabi! És jó utat!
Kép

Közben kiderült, hogy kevés a gyümölcslé itthon, meg a babavíz meg az olaj. Pedig azt mondtam, hogy idén már csak tejet, kenyeret, virslit meg malachúst veszek. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Én is próbálom átgondolni, hogy mik azok a dolgok amik kellenek, de mindig menet közben derül ki, hogy hiányzik néhány apróság. :twisted: Babavízből, tápszerből, és a Lili dolgaiból feltankoltunk, a többit meg megoldom, szembe velünk a Plus még 24-én 13:00-ig nyitva lesz. :roll:

Gabi! Jó utat nektek, és kellemes, békés karácsonyt Neked és az egész családnak!

KépKép
editmaci
 
 


Maja, gratulálok!! Nálunk is a Bálint a favorit, szóval lehet, hogy a két Zsombi után két Bálint is lesz :lol: Bár a miénk még picit odébb, de remélem nem túlzottan :wink:

Gabi, nagyon vigyázzatok magatokra! Remélem kifogjátok a jó, csúszásmentes utat hazáig!

Én már két napja "most megyek utoljára élelmiszerboltba" :lol: :lol: És már most tudom, hogy még mindig hiányzik egy-két dolog. Apróságok, mint pl. mák a beiglihez :roll: :lol:

Nem hiszem, hogy az ünnepek alatt jövök, szóval mindenkinek nagyon kellemes, meghitt ünnepeket, csillogó Lili-Zsombi-Marci-szempárokat :lol:
mara80
 
 


Olaj sincs itthon....Tegnap este azon gondolkodtunk, hogy hová menjünk ma délután, hogy ne legyen ezer ember, és gyorsan meg tudjunk mindent venni.
Tegnap 3-kor Lili így dőlt ki: :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
pedina
 
 


Csajok, ügyesek vagytok! :D Mármint hogy lassan végeztek a bevásárlással... ha minden igaz, a mostani adag az utolsó, amit ki kell mosnom. Holnap férj takarít. Épp azon mélázunk napok óta, mikor induljunk el corába vagy ilyen helyre. Úgy döntöttünk, hogy vagy éjszaka, vagy hajnalban... :x

Gabcsi! Érezzétek nagyon jól magatokat itthon - családi körben. Jövőre már a babák is a fa alatt lesznek, mit szólsz?! :wink: Vigyázzatok útközben, el ne ájulj, kerüld a köhögőrohamokat. Blabla. Szóval nagyon Békés, Boldog Ünnepeket nektek! :D
vbea
 
 


Sziasztok!

Eni, örülök, hogy nem csak én maradtam el a takarítással. A héten minden nap készültem rá, de valahogy mindig kitaláltam valamit helyette. :oops: :oops: :oops: Holnap Imi majd játszik Lilivel, én meg nekiállok a maradéknak, még csak a konyha meg a háló van kész. :(
Ma még én is kimosok mindent, utána látni sem akarom a szárítót jó néhány napig!

Lili nagyon tündér, gondolom besegít a rendrakásban, abban fáradt el így! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mi Lilink sztrájkol: nem kell neki a fayasztott anyatejcsi. Eddig naponta 1x vagy 2x megitta, de már tegnapelőtt sem nagyon kérte, tegnap meg egyáltalán nem. :( :oops: Nem erőltetetm neki, mert a tápszert mindig elsőre megissza, még soha nem utasította el. Pedig borzadvány az íze! :? Nem is sok van már csak egy pár pohárral, lehet, hogy ki is dobom őket, mert ha nem kell neki, minek tároljam, lassan úgysem lesznek jók.
Mióta nincs rajta a terpeszbetétes egész nap csak a lábával játszik.Mióta rájött, hogy be tudja kapni, azt rágja. Kép

KépKép
editmaci
 
 


Takarítás?! Egy hete készülök rá, de csak egyre nagyobb kupi van :oops:
Sanyi a Lili szobájában szokott reggel öltözni, és ma hallottam, hogy buzgón emlegette az összes szentet, mert nem pakoltam össze, és millió kocka meg csillag, háromszög etc. szét volt szórva a földön, szerintem mindre rálépett. :lol:
A fagyasztott tej valami borzalom. A szaga is undorító. Szerintem ki fogom önteni. Anyám benyögte, hogy majd odaadja a kutyának meg a macskának amimég az ő fagyasztóládájukban van, de nekem ettől felállt a hátamon a szőr. Inkább elhozom és lehúzom a budin, de nem fogom "szoptatni" az állatokat. :shock: Brrr.
Lili sem akar ma szopizni, hiába kínálgatom. Most vagy megint sztrájkol, vagy tényleg abbahagyja lassan.

KépKép
pedina
 
 


Imiéket hazaengedték! :lol: :lol: :lol: Elment a kocsit lemosatni, az előbb hívott, hogy kb. 6 vagy 7 autó állelőtte, nem fog egy hamar végezni. Még itt is sorba kell állni! :shock:
Lili olyan szépen elaludt magától, erre jött vagy három őrülten szirénázó rendőrautó, fel is ébredt! :( :( :?

KépKép
editmaci
 
 


Jesszum, még a kocsit is ki kéne glancolni?! :lol: :lol: :lol: Még csak a nappalival végeztem, a tegnapi olajos tepsibe (ázott) meg beleejtettem egy poharat, most az egész konyha tiszta olajpaca :?
Szerintetek a mi gyerekeink fognak még valaha fehér Karácsonyt látni? Vagy Húsvétkor fognak hógolyózni?
Sütöttem egy piskótát,most jó szárazat akartam, mire olyan gyönyörű magas lett... :shock:

KépKép
pedina
 
 


Voltunk megnézni a Picurt. Hát nagyon picurka Marcihoz képest! De nagyon szép kis formás. Ma már ki is szedték a varratot, holnap jöhetnek haza. Sógornőm 4.5 óra alatt megszült, de köszöni szépen, a császár jobb volt. Azért azt hozzá kell tennem, hogy most sokkal jobban néz ki, szerintem pihentebb, nincs olyan meggyötört. A császár heggét altatásban nézték meg neki, nem nyílt szét, minden ok vele. Lehet ez a frisebb "élmény" neki és azért volt fájdalmasabb, mert arra már nem emlékszik. De szerinte a gátseb jobban fáj, érzékenyebb, mint a császáré. Hát nem tudom. Remélem nem is fogom. Szeretnék simán szülni legközelebb is. Valahogy nekem is 3 gyerekkel lenne teljes az életem. Kettőt nem szeretnék semmiképpen, egy az kevés. Na, majd ahogy alakul!

O.

Kép
tokajkincse
 
 


Nagyon f*sza! Tegnap estétől vagy nem volt víz, vagy olyan színű, hogy még fürdetni se voltam benne hajlandó. Végre sikerült felhívni a vízműveket, valami nagy csőtörés van, valószínűleg 2-ig nem egyáltalán nem lesz víz. :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Borzalmas éjszakánk volt! :cry: :cry: :cry: Valaki a hatodikon olyan hangosan hallgatott zenét az éjszaka, hogy nem lehetett tőle aludni. :twisted: :twisted: :evil: Még éjfél előtt kezdte, és egy pillanatra sem hagyta abba a rohadt cigányzenéjét. Qrva pipa voltam, már bőgtem is, mert olyan fáradt voltam, és egyszerűen nem lehetett tőlük aludni. szerencsére Lili semmit nem érzékelt belőle. Kb. 2-kor Imi beszólt a rendőrségre! Egy fél óra múlva ki is jöttek, de legalább utána csend volt.
Most olyan szintem vagyok fáradt, hogy esik le a fejem, de még sehol sem tartok, Lilivel egész délelőtt sétáltunk, még semmit nem csináltam. :roll: :?

Valószínű, hogy már nem lesz időm benézni, ezért még egyszer kívánok mindenkinek nagyon- nagyon BOLDOG KARÁCSONYT!!!! Remélem mindenki olyan ajándékot kap, aminek örülni fog! Ne töltsetek sok időt a konyhában!

Puszi mindenkinek!!! Kép

KépKép
editmaci
 
 


Hááát... Nem tudom, Orsi. Nekem vágták már keresztbe a hasam, tudnék mesélni, milyen érzés az, amikor még az ásítástól is sírva fakad az ember, kétrét görnyedve csúszkál centiket, konkrétan hadirokkant. A császár egy rohadt kemény hasi műtét, nagyon veszélyes. Úgyhogy ezer gátsebet kívánok magamnak, mint egy császárheget. Még akkor is, ha nekem 80% esélyem van a császárra... Ha meg szülés lesz belőle, a gátseb egyebeket is indikálhat, de azt is leszarom. Ne vágják a hasamat még egyszer.
vbea
 
 


De nem is ezért jelentkeztem be...
Egyik karácsonyi ajándékomaz a Férjem számára, hogy nem netezek, nyilván fordítva is elvárom valamilyen szinten. Ketten kipucoltuk a lakást, várjuk, amit várni kell.
Ajándékot nem kívánok, inkább hálát adok az égnek mindazért a boldogságért, amiben részem/részünk lehet. Illetve egy hozzám nagyon közelállóért imádkozunk, akinek a két hetes babája élet-halál között lebeg... Kb ilyenek a karácsonyi kívánságaim.

Lányok, nyugodalmas, békés, toleráns és kellemes karácsonyi hangulatot kívánok nektek! Sok puszi mindenkinek, babáknak főleg.
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?