Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó estét!

Azt mondjátok, hogy lentebb ment a hasam, hát én nem érzem, de kívülről biztos jobban látszik.
Holnap megyek orvoshoz, majd megnézzük.
Nagy valószínűséggel még meg sem fordult.

Szilvi
Igen, azért tartottuk előbb, hogy ne a karácsony előtt legyen közvetlenül, és úgy gondoltam, hogy nekem is könnyebb, minél előbb túl vagyok rajta. (nagyon nem vágytam rá)

Timi
Drukkolok én is a szőnyeghez.

Üdv. a többieknek is, tessék néha jelentkezni!

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Jó reggelt!

Az enyém sajnos izgulós :cry: Este 7-kor Kristófnak 39,7-et mértem. Egy óra múlva csak fél fokot esett vissza a kúptól. Akkor megfürdettem, hagytam a vízet hülni és utána a kezére és lábára vízes zsepiket tettem. Fél 11-re visszament neki 38-ra. Most még nem néztem hagyom aludni. Nem érzem annyira forrónak. De, hogy ez megint mitől lehetett?
Most megint vacilálok, hogy orvos vagy várjak. Én mindig rosszul ítélem meg. De eddig 2x vittem magas (hasonlóan) orvoshoz és semmit nem csináltak. Azt mondták csillapítani. Van, hogy az ok csak pár nap múlva jelentkezik.
Hát most várok. HA napközben is felmegy, akkor du-n felhívom a dokit és átviszük a férjemmel. Egyedül nem merek vezetni, ez azt jelenti,hogy mindig a férjem vezet. Én nem érzem magam biztosnak, és inkább nem.

Szilvi
Remélem semmi komoly Tominál és gyorsan meggyógyul. Kristófnál még mindig "apó" (mikulás) láz van. Ha csokit lát akkor azt mondja "apó" illetve "koki". Teljesen összekötötte a kettőt.
Tényleg a szekrény ajtók meglettek.
Én nagyon mérges lettem tegnap. Megjött az ajándék, de csak fele. A szettet rendeltem (garázs+vonat) és csak a garázs jött meg. Felhívom őket, azt mondják írjam le e-mailbe és utánanéznek, lehet átmeneti készlethiány. Gyorsan délben megírtam, de nincs válasz. Akkor legalább csörögtek volna ide vagy valami. :twisted:

Éva
A saját pocimon én sem láttam, hogy lejebb volt.
Ha lesz időd meséld el mit mondott a doki, bár sokszor szűkszavúak szoktak lenni. Annyira izgi, mintha legalább én szülnék. :oops: Rajtad a topik szeme :wink:

Többiek??????

Na puszi, ha tudok még jövök.
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Timi!
Hogy van Kristóf? El kellett vinni orvoshoz? Nekem ilyen magas láznál azt javasolta a gyerekorvos, hogy a kúp mellé adjak neki lázcsillapító szirupot is, csak arra kell figyelni, hogy a kettőnek más és más legyen a hatóanyaga, akkor gyorsabban lemegy a láza.
Remélem már jól van.
Tomi már jobban van, mintha kevésbé hörögne, bízom benne, hogy gyorsan elmúlik.
Drukkolok, hogy az ajándék többi része is megérkezzen.
Ne add fel a vezetést, kár lenne. Hasonlóan voltam én is, többnyire együtt mentünk mindig ha autóval mentünk, olyankor András vezetett, aztán úgy alakult, hogy legalább 4 évig nem is vezettem, nehéz volt újra bemerészkedni a forgalomba, de sokkal jobb, hogy én is bármikor tudok menni, a rutin visszajött újra. Bár talán nem is a vezetéstől féltem annyira hanem a parkolástól.

Éva!
Kíváncsi vagyok pocaklakód mostanra már megfordult e? Mit mondott az orvos?
Hát elhiszem, hogy már nem sok mindenhez van energiád.

Többiek merre tetszenek járni?

Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 

 
 

Sziasztok!

Timi, Szilvi!

Jobbulást a kis betegeknek, remélem nincs semmi komoly baj.

Voltam az orvosnál, hát nem fordult meg a baba, majd péntek reggel megyek legközelebb ctg-re, amúgy minden rendben van.


Üdv
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Tegnap végül is felhívtam a doktornőt, mert reggel is 39 volt a láza. Kérdezte nem tudnánk-e átvinni. Mondtam neki, hogy nem merek vezetni inkább jöjjön ki rendelés után. Azt mondta majd megpróbálja megszervezni, ezzel letette a telefont. Én minden bátorságomat összeszedve kijártam a kocsival. Az simán ment. Aztán beraktam a gyereket és el akartam indulni. Vagy 10 lefulladás után sikerült is. Az utcánkban is vagy 2x lefulladtam. (18 éves Ladánk van) Aztán sikerült odaérni. Pár baki azért becsúszott. Kerékcsikorgatás a kézi fékes indulásnál egy elágazásban. Richtig jöttek az autók és meg kellett állnom. Alapban fóbiám van ettől az elagáztól. A doktornéni közben berendelte a férjét, aki szintén orvos és eljött hozzán. Úgyhogy a rendelőben arra vártunk, hogy visszajöjjön. :roll: Nagyon kedves volt, azt hittem kiakad. Még pénzt sem fogadott el, a plusz kocsikázás miatt akatam neki adni. Na a torka csúnya Kristófnak, tegnap du-ntól néha köhög is. Antibiotikum megint, nehogy izületre menjen, mint legutóbb. Kiváltottuk a gyógyszereket is.
Aztán haza indultunk a kikanyarodás simán ment. Aztán megint 3-asba akartam kijönni egy elágazásnál. Meg beintegettem egy kamionosnak, hogy ne álljon mögém, mert hátha visszagurulok. Bár ez sokkal enyhébb lejtő, mint a fóbiás. Szóval alkottam, de szerencsésen hazaértünk. Apósomra is frászt hoztam, mert pont akkor hívott mielőtt indultunk volna. Megkérdezte ki visz bennünket, én meg: hát az autó. :wink: Először meglepődött, aztán leesett neki, hogy nekem is van jogsim. Ami még ijesztő volt, hogy a szomszéd faluban épp vásár volt. Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy milyen ilyenkor az út. NA ez kicsit hosszúra sikerült :oops: De számomra nagyon jelentős volt, hogy sikerült megoldanom.

Kristófnak még este is 39 volt. Ma reggel végre láztalan. Remélem ilyen magasra már nem megy vissza.
Amúgy jó kedve van, tegnap volt nyügyös. Mindenre nem nem nem..

Éva
Hát most már inkább a karácsony alatt maradjon bent a babóca. Nem? Aztán 27-től hajrá.

Szilvi
Hát igen elszánás kérdése az egész. NEm tudom miért vagyok ilyen. Nekem is nagyon jó érzés volt, hogy megcsináltam. A férjem nagyon meglepődött.

Többiek :?:

Szép napot! Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Éva!
Szerintem is akkor már maradjon még egy kicsit. Vagy te már nem így érzed?

Timi!
Kellően izgalmas napod volt. Nagyon ügyes voltál és bátor, hogy mégis el mertél menni. Csak így tovább, ha többször gyakorolsz mindig jobb lesz és nem fogsz görcsölni már a gondolattól is. Legalábbis én így voltam vele, már a gondolattól rosszul voltam, hogy újra vezessek, rohadtul be voltam rezelve.
Jobbulást Kristófnak, mire jön a Jézuska meggyógyulnak a lurkóink.

Ma délután vendégek jönnek. Tomi csak most aludt el, úgyhogy vár a takarítás és még sütnöm kell gyorsan!

Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Szerintem is maradjon benn még a héten, de tőlem már hétfőn is jöhetne, ha császár lesz tényleg, és nem indul el addig, akkor biztos megvárjuk az újévet, mert az orvosom a két ünnep között nem nagyon dolgozik.

Timi
Nagyon ügyes voltál, hogy el mertél indulni. Gyorsan belejössz majd, sokszor jó, ha az ember nincs másra utalva.

Szilvi
Remélem a vendégség jól sikerült.

Mostanában nem alszunk éjszaka, nem elég, hogy Attila 1 óra körül átjön hozzánk aludni, 3-4 körül félálomban örjöngeni kezd és órákig nem tudjuk megnyugtatni. Nem tudom, hogy mi baja lehet, remélem "csak" valamelyik hátsó foga jön.

Azért szép jó éjszakát mindenkinek!

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!


Heni!
Dodónak


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

kívánunk!
Azért néha benézhetnél!

Éva!
Köszi a vendégség jó volt. Volt itt egy 3,5 éves kislány is, Tomi őt hajkurászta egész este, nagyon jól elvoltak, így mi felnőttek nyugodtan kibeszélgethettük magunkat.
Remélem hamar végetér ez a nemalvós időszak nálatok. Nálunk fogzáskor van hasonló. A legutóbbi fogánál is hajnali 3 tájt kezdett rendszeresen kiabálni, de fél óra után aludt tovább. De előtte nálunk sem volt alvás órákig. Bízzunk benne, hogy csak a foga.

Timi!
Kristóf hogy van? Lázas még? Remélem már jobban van? Ajándék többi része megérkezett?

Szép napot mindenkinek!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Kristófnak tegnap már nem volt akkora láza. Reggel egyáltalán nem, aztán délben és este 38 körül. Bár ez a hő máskor normális körüli szokott lenni, azért szirupot adtam neki. Tegnap óta végre nem erőszakkal adom be neki a kanalast. Talán ennek jobb ize van mint a múltkorinak.
Az éjszakánk viszont rossz volt. Többször felsírt, nem akart egyedül lenni. Áthoztam hozzánk is, abból szokás szerint nem lett alvás. Aztán 2 óra ingázás után visszavittem a kiságyába én meg a mellette levő ágyra feküdtem. NA így aludtunk el. Ő még mindig húzza a lóbőrt pedig 9 körül van. Én elég kómásan ébredtem.
A játék másikfelét állítólag tegnapelőtt postázták ma vagy holnap remélhetőleg megjön.

Szilvi
Kristóf is évezi ha gyerek jön hozzá, nem ba ha nagyobb. (sőt) Olyankor alig bír magával, de édes tud lenni. Nagyon igénylik a gyerektársaságot. Neked szerencséd van hisz már ketten vannak.

Éva
Hát igen. Jobb lenne már gondolom a karodban tartani a picurt. De azért a szentestestéd még Attiláé és a családé lenne. A nem befordulás miatt számítasz császárra? Attilának meg a hivatalos napon is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Heni
DODOnak BOLDOG SZÜLINAPOT! Gyere néha mesélni, régen olyan jó sokszor voltál.


De természetesen a többiek is hiányoznak. Hogy vagytok?????

Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!


Először is szeretnék mindenkinek
BOLDOG KARÁCSONYT kívánni!
Kívánom, hogy mindenkinek nagyon szép , békés ünnepe legyen!

Éva!
Attilának mégegyszer sok boldogságot a születésnapjára!
Neked pedig Éva napra kívánok előre minden szépet s jót és persze sok boldogságot!

Viki!
Nem tudom van e máskor is Viktória, de láttam a naptárban, hogy holnap lesz. Így neked is sok boldogságot és minden szépet s jót a névnapod alkalmából. Dorkának pedig boldog születésnapot kívánok 26-ára.

Timi!
Kristóf már jobban van? Aludtatok az éjszaka?
Kész vagy mindennel? Nekem még hátravan a sütés és az ajándékcsomagolás. Holnap a sütés lesz , csomagolás pedig valószínűleg éjszaka.

Tegnap is vendégek voltak, már lassan megszokom. Apa ma évzáró buliba megy, csupa asztalos lesz ott. Holnap vadászni megy délelőtt fácánra. Patriknak már minden baja van tőle, hogy neki kell délelőtt lefoglalnia a Tomit. Ma már nem volt nekik suli csak ünnepség volt, ahol szerepeltek.

Anikó!
Vizsgák, hogy sikerültek? Remélem most az ünnepek alatt tudsz egy kicsit lazítani is.


Mindenkinek szép napokat!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Elsősorban mindenkinek BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT!

Mi még nem vagyunk jól. A többesszám azért, mert én is szarul vagyok :twisted: Kristóf köhécsel, láz már nincs csak este hőemelkedés. NEkem bedugult és folyik az orrom egyszerre. A torkom kapar. Remélem nem fokozodik. Az éjjel végre jól aludtunk.
Az ajándék másik fele csak az ünnepek után ér ide. :x Ezen kiakadtam. A csomagoláson már túl vagyok. Sütés és társai hátra vannak. Ráadásul anyósomék bejelentkeztek vacsira szenteste.

Szilvi
Nem hiszed el, de apa nálunk is cégvacsin (bulin) van. :lol:

Viki
Boldog névnapot a karácsony mellé :wink:

Anikó
Ma volt az utolsó előtti vizsgád ha jól emlékszem. Remélem sikerült, szorítottam. 8)

Éva
Remélem szentestéig egyben maradsz és jól is érzed magad.

Többieknek puszi + a jókívánságok!
Timi

Nem tudom, hogy az ünnepek alatt tudok-e jelentkezni, de ha vége mindenképp.
Mindenkinek nagyon szép ünnepeket!

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a jó kívánságokat!

Timi
Gyógyuljatok meg gyorsan!

Szilvi
Ne dolgozd agyon magad.

Mi holnap feldíszítjük a fát, és megtartjuk itthon a karácsonyt.
Szenteste anyuékhoz megyünk, aztán vége, Pestre már nem indulunk el sem anyósomékhoz, sem a nagymamámékhoz, azt már nem vállalom.

Voltam reggel orvosnál, nem úgy nézek ki, mint aki hamarosan szülni fog.

Én is mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!

Én azért jövök az ünnepek alatt is, hátha ír valaki.

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek és jó készülődést.

A héten elkapott valami fránya nyavaja, meg sem tudtam szólalni. Levegőt is alig kaptam. Reni is itthon maradt, arcüreggyulladással. Bibi is mostanra lábalt ki a megfázásból. Szóval lemondtam kér vizsgámat. Áttetettem Január 6-ra. Azért köszi hogy szurkoltatok. Így most végig tudom tanulni a karácsonyt.

Kristófnak jobbulást. Szerintem jó letetted, hogy kocsiba ültél. Csak így lehet megtanulni vezetni. Tessék bátran gyakorolni. Én is így voltam vele az elején.

A kis pocaklakónak és a mamájának kellemes napokat. És szurkolok, hogy megforduljon.

Szilvi! Csak nem fácán leves lesz az ünnepi lakoma? Jó sürgés forgást. Mit készítesz karácsonyra?

Persze ezt akár kompletten is kérdezhetném. Ki mit főz, süt az ünnepekre????

Üdv!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Csak benézek,beköszönök.Eléggé zűrös napjaim voltak/vannak.Dorkám 3-4 napja éjszakázik.2-3-4 órákat van fent éjjel,eléggé hulla vagyok.Ráadásul tegnap ledöntött vmi a lábamról.Láz,fejfájás...Gondoltam,hogy nem mehet minden olyan simán...

Igyekszem jelentkezni az ünnepek alatt is.

Minden KEdves decmaminak és családjának BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT kívánok.

Pusz
Viki
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!

Kép


Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!!!

Tudom hogy kicsit megkésve ,de kivänok mindenkinek kellemes ünnepeket.

Kicsit el vagyok havazva a 2 gyerekkel amiota Csilla elment haza,de jol vagyunk mindannyian.Giuliano sok jätszäst,mesélést igényel ,a kicsival meg éjjel 3-4 oränként fent vagyok.Ugyhogy elég nehéz napközben is jätszani ,meg éjjel "bulizni".De haladunk elég jol.
Ma éjjel Gioia 5 orät aludt ,ugyhogy elég kipihent vagyok.
Mär elmulott egy honapos.3990 gramm és 51 centi.Szépen növöget.Jol eszik.Egy kicsit hasfäjos ,de nem vészes ,és egy pär homeos bogyoval hamar elmulik a panasza.

Itt még nem volt ho,de nagyon hideg van.Hät röviden ennyit rolunk.Remélem mindenki jol van,nem vagytok betegek.Sajna idöm nem nagyon van vissszaolvasni.De hamarosan potlom.

Éva nektek meg sok szerencsét!!!Most mär nincs sok hätra!!!

http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=249564
zsuu74
 
 


Sziasztok,mindenkinek szép napot.
Nagyon hideg van. :(

Sajna hamar elteltek ünnepek,nagyon jó volt egy kis nyugalom,bár ha belegondolok nem igazán volt benne részünk. :lol:
24én délben anyumnál ebédeltünk,illetve díszítettük a fát.Majd délután mikor elaludt Dodó hozzánk is megérkezett a Jézuska.:)
Dorka nagyon élvezte,mindent külön csomagoltam be neki,így izgalmasabb volt a bontogatás.:) (Még szerencse,hogy nem tud olvasni,micsoda csalódás lenne,ha rájönne...)
25én anyósoméknál voltunk.26án pedig mindenki nálunk szülinapozott.Minden napra jutott egy halom ajándék.:)
Én is jó kislány voltam,férjem meglepett egy csodás gyűrűvel. :D :D :D

Zsuu
Örülök,hogy írtál.Nagyon édesek a gyerekek.Látszik,hogy nagyon szeretik egymást.Bizti jó testvérek.HA tudsz (persze gondolom nincs sok időd) gyere gyakrabban.

Anikó
Remélem jobban vagy már és a karácsony nem a betegség körül forgott...A vizsgák meg ráérnek.:D Az a baj,hogy nem lehet őket elfelejteni. :lol:

Szilvi
Mesélj,hogy teltek ünnepek???!!! Fiúk élvezték?Gondolom nagyon örültek ajándékoknak.Köszönöm a köszöntéseket.Igen,23án van Viktória (nem tudom van-e máskor.)

Timi
Neked is köszönöm.Jobban vagy?Hogy sikerül szentesti vacsi anyósékkal?

Éva
Hogy vagy?Milyen volt majdnem négyesben az ünnep?

Dobok képeket,de ezt elküldöm.
Jók legyetek

Viki
Vendég
 


A képek...

Rontok-bontok....
Kép

Első ajándék....
Kép

Thomas...
Kép

Babakonyha...
Kép

:)
Kép
Vendég
 


Folytatni szeretném,de mindig lefagy...:(
Bocs ha sok vagyok....
Vendég
 


Még 1 közös:)
Kép

Szülinap..majdnem belenyúlt a lángba... :shock:
Kép

A világért sem evett belőle...
Kép

Gyúrmázunk...
Kép

Imádott baba...
Kép

Kedvenc képem... :lol: Ennyi kéz a baba körül...mkit érdekelt hogyan működik. :lol:
Kép

Hát ennyi...
Sziasztok.:)
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem nagyon akadozva működik ma a babanet, remélem nem fog minden eltünni, amit írok.
Remélem már mindenki aki betegeskedett jobban van és meggyógyult. Tomi még mindig náthás és kicsit köhög mellé.
Vasárnap, amíg a Tomi aludt feldiszítettük a fát. Nagyon megilletődötten bámulta a fát az apja öléből egy darabig és csak amikor a kezébe adtuk az első ajándékot, akkor indult be.
A barkácskészletből a fúró volt a nagy sláger, még másnap is szerelt és mondta, hogy dolgozom. Kapott egy gőzmozdonyt is, az is nagyon tetszett neki. Patrik megkapta az áhított biciklijét. Este elmentünk anyuékhoz ott gyűlt össze a család. Ott újabb ajándékosztás, Patrik kapott egy tévét, teljesen odáig volt az örömtől. Tominak az emeletes garázs és a repülő tetszett a legjobban.
Szégyen ide, szégyen oda bizony a fényképkészítésről szinte teljesen elfelejtkeztünk, alig készült néhány kép.
Hétfőtől pedig minden napra jutott vendég. Tegnap megjött anyósom is. :roll:

Viki!
Nagyon tetszett ez a sok kezes kép. Látom Dorka is el lett árasztva rendesen. Szép tortája volt és minden képen nagyon csinos a kishölgy. Köves gyűrűt kaptál? Vagy milyent? Én rengeteg könyvet kaptam, meg sok apróságot.

Éva!
Hogy ment az ünneplés? Bírtad? Jól vagy? Már tényleg nincs sok hátra. Attila élvezte a karácsonyt?

Anikó!
Már remélem sokkal jobban vagy. Szorítunk majd az új időpontokban is a vizsgákra, legalább több időd lesz a tanulásra.
Lányok, hogy ünnepeltek?
Igen fácánleves is volt a vendégjárás első napján. Szenteste halászlé volt és rántott hal. Másnap csináltam a fácánból levest.

Zsuzsi!
Hát bizony nem könnyű két kicsi gyerekkel, ha ilyen kicsi a korkülönbség főleg. Elhiszem, hogy fáradt vagy, de remélem az ünnep szép volt. Nagyon aranyosak a gyerköcök a képen.

Timi!
Remélem már ti is jól vagytok!
Kristóf mit szólt az ajándékokhoz? Megjött már a többi rész?
Azért ez nagyon bosszantó így.

Heni??????
És a többiek?

Sziasztok
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

A karácsony elég jól sikerült. Rengeteg ajándékot kapott Kristóf. A vonat csak szerdán jött meg, de hatalmas siker. Egy műanyag autóban van 1 db ceruzaelem és az megy vagonokkal a pályán. A pálya jóval nagyobb mint gondoltam. Most is azt nyúzza Krizsi.
Már jobban vagyunk, a férjem mivel pár nappal le van maradva a betegségben, most van kigyógyuló félben.

A szomorúbb része most jön. Holnaptól lemondjuk az internetet, mivel nem jött össze az állás nem tudjuk fizetni. Jóval kevesebb pénzből kell kijönnünk. Néha azért majd benézek, ha hazamegyünk öcsémhez és irok is.

Viki
Csudaszép dolgokat kapott Dorka. Arról nem is beszélve milyen gyönyörű. :lol:

Szilvi
Most akkor van apának segítsége :roll: Gondolom segíteni akar neki.

Anikó
Vizsgákhoz és gyógyuláshoz is drukk. :D

Éva
Kis trónörököst más várjuk. 8)

Zsu
Ügyes anyuka vagy 2 gyerekkel is. :wink:

A többiektől elnézést, de már csak percek vannak hátra a netből. Azért jövök ám. :shock:
Puszi mindenkiknek és NAGYON BOLDOG ÚJÉVET!
Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan írok, mert még sok dolgom van.

Voltam egy napot kórházban, mert nagyon felment a vérnyomásom, most eltávozáson vagyok itthon, holnap este kell visszamennem és ha minden igaz kedden vagy szerdán megcsászároznak.

Majd jövök, ha tudok.

Addig is Nagyon Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK a családom nevében is minden Kedves topikanyukának,babának,kisgyereknek,nagygyereknek,pocaklakó(k)nak,apukának.


Kép


Éva kitartás,szorítok.:)

Timi
Sajnálom,remélem azért néha belesel hozzánk.Sok puszi Kristófnak.

Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!


Én is szeretnék mindenkinek nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET kívánni magam és a családom nevében!

"2007-ben sok öröm érjen,
áldás és szerencse örökké kísérjen!
Minden ami rossz Téged elkerüljön,
összes vágyad, álmod teljesüljön!
BUÉK!"

Éva!
Kitartás !!! Drukkolunk!

Timi!
Nagyon szomorú vagyok, hiányozni fogsz! Azért ha tudsz nézz be minél többször!

Puszi mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kép Kép [/img]
zsuu74
 
 


Kép

Békés,boldog uj évet mindenkinek!!!!!!!!!!!!
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Még mindig nem tudtam kipihenni az ünnepeket...Hulla fáradt vagyok.Szilveszterünk viszonylag jól telt,rengeteg kajával...Itt volt keresztfiam(8éves),Dorkával jól elvoltak.Férjem éjfélkor parádézott,1 órás tüzijátékot csinált,de sajna ebből én semmit nem láttam.Dorka ugyanis rettegett az egésztől. :( Nem tudtam letenni,végig az ölemben ült.Szóval mi elbújtunk a takaró alá,kb 1 körül elaludt a csajszi,ekkor mentem le meglesni a t.játékot,de egy szikra meg a hajamba esett...izgalmas volt... :lol:
Reggel a szokásos ébredés volt negyed 7körül. :?

Nektek,hogy telt szilveszter?Volt vki gyerek nélkül?

Zsu
Nagyon aranyosak a gyerekek.Jól vagytok?Hogy bírod?

Éva
megelőlegezhetem a GRATULÁCIÓT?????Várjuk az élménybeszámolót. :D

Anikó
Gondolok ám Rád.:) Sok sikert,vagyis inkább 5 kalappal... :lol:

Szép napot

Viki
Vendég
 


Viki!!!
Jelenleg elég szarul vagyunk.Gioia és én näthäsan.
Giuliano és az apja hörghurut,Giulianonak a füle is be van gyulladva.Antibiotukumot szed!!!! :shock:

Teljesen el vagyok keseredve.Most az ünnepekben kicsit együtt lehetett volna a csaläd.Persze együtt voltunk ,csak mindenki nyüglödik és bent kuksolunk a lakäsban.Virusos a betegségünk ,ugyhogy fertözünk.

Amugy az ünnepek jol teltek,persze mint irtam itthon voltunk négyesben.

Dorka toväbbra is gyönyörü kisläny,és azok az oriäsi kék szemek!!!! :shock:

Kivänok mindenkinek békés,boldog uj évet!!!!!
zsuu74
 
 


Ezt nézzétek meg mindenképpen:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/22005 :lol: :lol: :lol:
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Már itt is vagyok!
Lejöttünk Kristóffal anyuékhoz, amíg alszik én gyorsan netezek öcsém gépén.
A szolgáltatónál az internet lemondás nem is egyszerű. Én teljesen kiakadtam. Csak levélben vagy faxon lehet lemondani. :twisted:
Akkor is 8napon belül majd valamikor kikapcsolják. Kész röhej, de nem tudtam rajta röhögni.

A mi szilveszterünk nyugisan telt. Kristóf fél 9-kor befeküdt a szőnyeg alá, fejét a levett zoknijára hajtotta és közölte, hogy: "baba csicsi". Le kellett fektetnem. Aztán a durrogatásra éjfél után felébredt, de kb. 10 percre aztán vissza is aludt.
Reggel 10-ig aludtunk. Azóta meg negyed 10-ig. Teljesen átálltunk. Férjem már fél mi lesz jövő héten, akkor kezd újra dolgozni.
Szilveszterre nagyjából mi is meggyógyultunk.

Zsu
Sajnálom, hogy betegeskedtek. :cry: NAgyon rossz lehet négyesben szenvedni. Gyógypuszikat küldünk... Gyönyörűek a gyerköcök.

Viki
Jó sokáig bírta Dorka. :roll: Én is kisérleteztem, hogy vajon fenn marad-e, de nekem nem jött össze.
A másnapi korai kelést sajnálom.

Szilvi
Már itt is vagyok. Ki sem bírnám, ha legalább 2 hetente nem néznék be. De a férjem felajánlotta, hogy a munkahelyén le is tölti az oldalakat.
Jól telt a szilveszter nálatok?

Ez az utólsó kérdés a többiekre is vonatkozik, akik nem jelentkeztek.

Éva
Már vártam, hogy esetleg vmi jó hírt olvasok rólatok. NAgyon drukkolok. Lehet már van is kihez gratulálni. :wink:

Anikó
Akkor újra tanulás? Remélem sikerülnek a vizsgák.
Nyomjuk ám a drukkokat. :lol:

Kristófnak 1-én volt társasága egy 3 és fél éves kislány. Hát vele is nagy szerelem lett. 8) Ölelkezve járkáltak a folyóson és beestek a cserépkályha elé. :shock: Olyan édesek voltak. Szerencsére bajuk nem lett.

Röviden ennyi.
Természetesen be-be nézek.
Puszi mindenkinek: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!


Na éppen az ünnepeket még én sem tudtam kipihenni, az elmúlt 10 napban 7x jöttek vendégek és ráadásnak anyós is itt volt 1 hétig. Patriknak ma megkezdődött a suli is, Tomi nagyon kereste reggel. a korai felkelés valahogy nem hiányzott. Szilveszterkor nem voltunk sehol, Tomi a szokásos időben fél 11 tájban elaludt, mi csak éjjel 2 tájban, így reggel nem annyira örültünk Tomi 7 órai ébredésének.

Zsuu!
Nagyon édesek a gyerekek! Nekem az a kép tetszik nagyon ahol Giuliano nagyon nevet. Mielőbbi jobbulást a családnak.!Nagyon rossz az ünnepek alatt betegeskedni, 2 éve nekünk is volt benne részünk. Millió gyógypuszi nektek!

Viki!
Képzeld el hónapok óta most sikerült Henivel összefutnom MSN-n.
Na akkor izgalmas volt így a szilveszter! Mi most nem tűzijátékoltunk, a másokét néztük az ablakból! Az emeletről többet is megcsodálhattunk.

Timi!
Nekem is így volt mikor lemondtam, és ne aggódj csak a 8. napon kapcsolják ki, addig viszont használjátok ki az időarányos részt ,hiszen ki fogják fizettetni veletek!!!!!!!!
Amikor csak tudsz , írj!!!!

Éva!
Már biztos lehet GRATULÁLNI a család 4. tagjához!!!!
Nagyon várjuk a híreket!!!!!!!!

Anikó!
Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomi ébredés van!
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Szia Mindenki!

Hát igen, ha már muszáj még kihasználom az előfizetést. Viszont úrja felhúztak. Kedden faxoltam, tegnap elküldtem levélben a lemondást. Erre ma kaptam e-mailt ahol egy másik címet adnak meg és olyan adatoknak kell szerepelni, amiket én kifelejtettem.
Hát :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvi
Látom nálatok volt forgalom. Nálunk annyira nem inkább mi ingáztunk ide-oda.
Mi lehet Évával.?

Kép Ismerkedés a fával

Kép A garázs, ami megjött időben

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Jól el tűntem mi??? Mindenkinek nagyon boldog új évet!!!! És köszi a sok szurkolást és drukkolást. Szombaton megyek kettőre is. Annyi minden történt, nem is tudom hol kezdjem.

A Karácsony jól telt. Ja, a konyhám úgy ahogy készen lett. Legalábbis használható. Még apró simogatások hátra vannak. Bibi és Reni is rengeteg ajándékot kapott. Fel sem tudom sorolni.

A szilvesztert lázasan töltöttük. Apával tévéztünk. Az éjféli petárdázásra nem riadd fel a kicsi.

Zsu! A babák nagyon cukik. Nem csoda, hogy kimerült vagy.

Éva! Szurkolok. Majd mesélj, ha haza jössz. Bár mostanra talán külön is vagytok?!

Viki! A lányod egy tünemény!

Kristóf is nagyon aranyos.

Szilvi! A fényképezéssel mi is hasonlóan jártunk. Alig készült kép annyira belemerültünk az ajándékozásba.

És a végéra a nagy hír. Mint a vonalzóimból az már látszik Augusztusba jön a harmadik bébi.

Mindenkinek millió puszi!!!!
Vendég
 


Sziasztok!


Anikó!
Ez aztán a jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULÁLOK! :D :D :D
Most aztán már tényleg irigykedni fogok, lassan mindegyikötök újra babázik!
Vigyázz magatokra!!!
Nem vagy rosszul?
Szorítok a vizsgákra!

Timi!
Tök jó ez a vonatos pálya, az látszik, hogy Kristófnak bejön.
És a többi része? Az is jó?
Akkor legalább pár napig még leszel, ennyi előnye van, nem??!!

Tegnap Tomi felborult a kismotorjával. lenyúzta az orrát, és a fogából is letört egy darab, szegényke úgy sírt .
Délután a változatosság kedvéért vendégek voltak ismét, a barátnőmnek 2 hónapos a kislánya, Tomi egész este a babával volt elfoglalva, állandóan hozzá akart nyúlni.

Üdv mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Ma jöttünk haza, végülis január 1-én szültünk császárral, 12:30-kor, 3350 g, 51 cm és nagyon szép.

Majd, ha lesz egy kis időm, teszek fel képeket.

Üdv
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Halihó!

Anikó
Gratulálunk! Szóval ez is oka volt a nagy eltünésnek :lol:
Vizsgákhoz meg szorítunk. Örülök, hogy jól teltek az ünnepek nálatok is.

Szilvi
A vonat képeket még nem bírtam áttölteni, de rajta leszek. Apa itthon van és legtöbbször bítorolja a gépet.
Ez a garázs, autómosó és pálya.

Mi megvagyunk. Számilag nem gyarapszunk, sőt úgy néz ki, hogy tesóprojekt felfüggesztve. Anyagi okok miatt. Először a házat lenne jó eladni és aztán tervezni.

Most csak ennyi. Egy kicsit én szomorkodom a csúsztatás miatt
Puszi!

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Évi! Gartulálok!!!! Várom a beszámolót és a képet. Miért lett császár? Attila is császáros volt? Nem emlékszem.

Szilvi! Szergény kis Tomi. Mindig csibészkedik. Ti is beválalhatnátok egy kislányt. Mi speckó a fiúra hajtunk de amúgy mindegy.

Timi! Sajnálom a tesóprijektet meg az anyagiakat. Reméljük most már elmegy a házikó. Nekem mondjuk nagyon tetszik. Mi egyenlőre nem költözünk. Mostmár megvárjuk a harmadikat.

Többiek???

Holnap küldjétek a pozitív energiát. csak abban bízhatok.

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!


Éva!
Nagy-Nagy GRATULA!
Kívánom, hogy egészségben, boldogságban éljetek együtt mindig!
Nagyon várjuk a képeket. Kicsit irigyellek!!
Vigyázz magatokra!

Anikó!
Szorítottam!!!

Timi!
Előbb utóbb lesz tesó, ne szomorkodj!
Olyan kár, hogy a pénz ekkora úr, az ember élete fölött, dehát ez van!!

Mindenkinek szép hétvégét!
Puszi
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Köszi a szurkolást. A szichológia szóbelim négyes lett. A munkatudomány meg irásbeli volt, majd két három nap múlva megtudom. Azt gondolom jól sikerült az is.

Most még van egy nagy hajtásom közgázból aztán ennek a félévnek vége. Kezdhetek teperni a köv vizsgákra. Borzalmas taposómalom de azért remélem megéri.

Pusz mindenkinek!!!! Írjatok!
Vendég
 


Sziasztok!

Jaj, Éva még nem is gratuláltam. SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK, ÉS PERSZE GRATULÁLOK!

Remélem jól telnek a napjaitok és jól kijönnek egymással a gyerekek.
Ha lesz időd mesélj!

Anikó
Ügyes voltál. :D De hát mi ezt ugyis tudtuk. És tessék mesélni a "harmadikról". Voltál már dokinál? Jól vagy? Elmondtad már a lányoknak?

Szilvi
Te nem vállalkozol 3.-ra? Egy kiscsajt a fiúk mellé 8)

Kristóf hétvégén nagyszülőzött. Mi meg nyugisan bevásároltunk, persze jobban odafigyelve. Azt vettem észre magamon, hogy neheztelek a férjemre a döntése miatt. Nem tudom, remélem idővel nem érzem így. Én nem egészen úgy látom a dolgokat, ahogy ő. :shock:

Ez az utálatos T-online még mindig nem jelzett vissza, hogy mi a fene van. Elfogadták-e a lemondást vagy nem. Kiakasztó egy cég.
Elég érdekes, hogy szerződést kötni lehet szóban, e-mailen ott nem fontos az aláírás csak a lemondáson.
Na jól kidühöngtem magamat. :?
Bocsi mindenkitől, de talán jobban leszek.

Puszi mindnekinek: Timi

Kép
Kép
tim30
 
 


Sziasztok!

Anikó!
Látod, hogy milyen ügyes voltál! A terhesség nem visel meg? Lányok mit szóltak hozzá?

Timi!
A T-online nekem sem jelzett akkor vissza, mikor lemondtam, de ahogy letelt a 8. nap, már ki volt kapcsolva. A számlát pedig csak a következő hónapban küldték, volt velük elég bajom.
Ami a 3. gyerkőc témát illeti, nem hiszem hogy belevágnánk. A legfőbb indok az, az hogy ugye Tominál már szét volt nyílva a méhem a végére, csak éppen nem sejtettem. Nem szeretnék végig idegeskedni egy terhességet. Másrészt elég a két gyerkőc is.
Apa is hasonlóan állt a 2. gyerkőchöz, amikor Patrik után én is hamar szerettem volna. Nálunk is az volt a gond, hogy én is másként láttam a helyzetünket és ő is. Én is nehezteltem, aztán a sok kérlelésre végül belement, de az a baba meg meggondolta magát, így utána meg elkezdtem dolgozni, aztán 5,5 év lett a korkülönbség köztük. Ennek is megvan az előnye.

Éva!
Jól vagytok? Biztosan nagyon fáradt vagy még, de nagyon várjuk a beszámolót!

Puszi
Szilvia

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Köszi! Annyira kedvesek vagytok.

Reni nagyon örült neki. Ő már nagyon várta mert tudta, hogy szeretnénk. Bibi nem tudja mi az. Amikor mondtam neki, hogy baba van a hasamba azt mondta neki is. Erre mondtam, hogy neki csak hami van a hasába. Most azt mondja anyának baba, Bibinek hami van a hasában. Aranyos, majd idővel ha növekkszik talán megérti vagy ha majd kibújik. Amúgy voltam már orvosnál. Uh-n is voltam minden rendben. A szüléstől nagyon félek. Már most sokat gondolok rá. Jobban félek mind eddig.

Szerintem ez a legtöbb családban így van, hogy apa másképpen látja. Én azt mondom jobb a kisebb kórkülömbség. Nekem anno nem jöhetett össze. Persze ebben is van nagyon sok jó. Örülök, hogy három babám lesz. Bár a világban nagyon sokan ellene vannak a sok gyereknek és csodabogárnak tartanak. Azt mondják irigylik a bátorságom, közbe meg lehet, hogy inkább felelőtlennek tartanak, csak nem mondják. Bocsi nem akartam ünnep rontó lenni de kicsúszott.

Szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Éva !Mint mär sms-ben is irtam .hatalmas nagy gratula a bébikéhez.Vàrjuk a képeket!!

Aniko!!Nektek is hatalmas nagy gratula a kis pocaklakohoz!!!

Sajnos mi nem vagyunk tul jo.Vagyis hät a gyerekek.Gioia péntek ota korhäzban van.Csunya influenza virus,höghurut stb....Szondän etetik ,igaz ma mär 1x szopizott is.Fejek mint egy ökör és minden nap vinnem kell be neki.
Giulianot is ugyanaz a virus döntötte le,meg a füle is begyulladt ,antibiotikumot kapott.Éppen hogy kicsit elekzdett javulni,valami ujabb nyavajät is összeszedett a korhäzban ,amig én bent voltam akicsinél,ök meg a väroteremben voltak apäval.Hät ez az én szerencsém.Mär nagyon elegem van a betegekböl,szinte az egész ünnepek igy teltek.Apos,sogornömék,sogorom fia.Most meg minälunk mindkét gyerek,plussz persze a férjem is.Na mindegy talän a hétvégére mär jobb lesz a helyzetünk.

Röviden ennyit rolunk.Puszilok mindenkit.Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Most írtam jó sokat és az egész elszállt.

Köszönöm a gratulációkat.

Pénteken hazajöttünk a kórházból és szombatra belázasodtam, a tejem is majdnem elment, mostmár jobb egy kicsit.

Anikó
Gratulálok a babához!
Miért félsz a szüléstől?

Timi
Ne keseredj el van még időtök a babára.

Zsu
Jobbulást a piciknek!

Szilvi
beszámolóm nincs igazán a szülésről, annyi, hogy 1-én reggel bementünk ctg-re, megmérték a vérnyomásom és azt mondták, hogy már akkor maradjak is ott.
Császármetszés volt, ami szerintem fényévekkel rosszabb, mint egy hosszú vajúdással járó sima szülés. Nem is értem, hogy vannak olyan nők, akik ezt választják szülési módnak.

Most ennyi, teszek pár képet, a többit majd ha jobban leszek.

Kép

Kép

Kép

Üdv.
Éva

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Sziasztok!


Zsu!
Szegény gyerköcök! Mielőbbi jobbulást mindkettőnek! Most rendesen kijutott nektek a betegeskedésből. De remélem hamar túl lesztek rajta! Gioia mellett tudsz lenni napközben, van aki vigyázzon közben Giuliano-ra? Én sajnos tudom milyen rossz ez, mert Patrikkal 5 hétig voltam kórházban mikor megszületett.

Anikó!
Miért félsz a szüléstől? Volt valami rossz élmény?
Ami pedig a 3 gyereket illeti, én úgy gondolom, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, ha többet akar. Ez teljesen a ti dolgotok, ne is törödj azzal mit mondanak vagy gondolnak mások. Patrik osztálytársai közül 7 gyerek van, ahol hárman vannak. És többet is ismerek, ahová nemsokára érkezik a 3. Mi régen sem terveztünk csak kettőt. De ezek itt ketten így is elszívják az energiámat, meg aztán már 36 éves leszek idén.

Éva!
Sajnos tudom miről beszélsz, nekem mindkettő császár volt. De nekem meg a sima szülésről nincs élményem, sajnos. Bárhogy szerettem volna.
Amenyit csak tudsz pihenj, hogy minél előbb megerősödj!
Nagyon édes Gergő. Így a kép alapján én úgy látom nagyon hasonlít Attilára. Vagy rosszul látom?

Többiek?
Puszi
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Kép [/img]
zsuu74
 
 


Na az iräsom meg elszällt.De joo.Most kezdhetem elöröl.

Tehät Gioia ma hazajöhetett.Igaz csunyän köhög,de szépen lélegzik és szépen eszik.Ugyhogy nincs mär nagy gond.

Giuliano is javulgat.Ma nagyon virgonc volt .Enni is szépen evett.

Éva!!!Nagyon gyönyörü a bébike.Legyen benne nagyon sok örömötök!!!!Attila hogy reagält???

Timi!!!Szoritok nektek is hogy hamar összejöjjön a bébike.Meglätod majd amikor nem is gondolsz rä,becsuszik! :lol:
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Zsu!
Nagyon örülök, hogy már nincs kórházban Gioia, remélem azóta mindkét gyerkőc tovább javult. Most már csak befejezitek ezt a betegeskedős időszakot.

Éva!
Hogy vagytok? Milyen baba Gergő?

Anikó!
És a kismamánk hogy van?

Timi!
Gondolom már lejárt a net, hogy nem írtál. Remélem jól vagytok.

Tomi mostanában nagyon nyügi éjszaka, tiszta álmos vagyok reggelente. Lehet, hogy megint a foga. Olyan tavaszi idő van mostanában, délelőttönként kint futkos a kis barátjával. Nagyon élvezi a rohangálást.

Szép napot mindenkinek!
Szilvi

Kép,
Kép
sahi
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk! Mind.

Megírtam a szuper dolgozatom, most reménykedem szerdáig, hogy görbül. Addig meg pihizek. Végre együtt egy keveset a családdal.

Mindenkinek köszi a szurkolást!!!

Csodás babák születtek! Zsu és Évi Gartulálok. Igazán büszkék lehettek. Meséljetek hogy telnek a napok a két kicsivel. Hogy fogadták a babák a kistesót? Féltékenység, hiszti van? Hogy bírjátok szusszal?

Kellemes vasárnap estét mindenkinek!!!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?