Új privát üzeneted érkezett!

Sziszike, Persela, továbbra is nagy drukk!! Drukkhegyek!! :D :D :D

Pelle, Neked pedig BOLDOG SZÜLINAPOT!! :D :D

Figyu, akartam Tőled kérdezni, "hivatalosan", azaz fodrásznyelven :D milyen színű a hajad? mert én is hónapok óta ezzel a világosvöröses színnel kacérkodok, de még nem tudtam értelmesen elmondani egy fodrásznak se, sose az lett, amire gondoltam... :roll:

Kép
frusi
 
 


Sziszike!

Akkor ugyanúgy állunk, kivéve, hogy nekem a CTG-m eddig mindig jó volt, viszont a terminus óta automatikusan 2 naponta néz magzatvízet a doki... Az első után még én sem véreztem, a második után egy napig kicsit, most is egy kicsit, de szerintem holnapra ez is elmúlik. Viszont mióta elment a nyákdugóm, van olyan folyásom amúgy is, hogy csak éjjelre nem kell betét - egy kis vér ide vagy oda már nem számít! :lol:

Én nem bánnám az indítást, eléggé unom már a "hordozórakétaságot", csak tudom, hogy ha korán indítják, akkor tényleg nyögvenyelős lesz... Szóval nem is tudom, mit szeretnék igazán! Illetve de: szülni!:-))))))))))))))) A megérzéseimre meg már nem hallgatok, valamelyik nap megvoltam győződve arról, hogy itt reggelre baba lesz, előtte azt hittem, idő előtt fog jönni pár nappal, aztán nézd meg. Ma már azon poénkodtunk a dokival, hogy annyira jól elvan a csajszi bent, hogy ha nem jön karácsonyig/kor, akkor majd húsvétkor, az a következő nagy ünnep:-))))))))))

Te is jössz holnap is CTG-re? Mikor? Én 10.45-re. Vasárnap meg 10-kor talizom a dokival.

Jelentkezz az esti CTG után, mi újság! Hacsak nem fognak bent!:-))))

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Szevasztoook! Juj, köszi a jókívánságokat, szép virágot!!!:-))))
29 éves lettem és hétvégén lesz egy éve, hogy megfogant a mi drága kincsünk, huncutmanusz nőkbálványa minibuddha Somibogyó:-)))

Lmarie, ez en emailom: edesanya381@freemail.hu Nagyon örülök előre is a képnek - remélem, csak enyhén bányarém:-)))))

Ti MajdnemMindjárt Szülő Anyócák!!! Nagy drukkok mennek!!!! Sziszike, óriási a bébid, amindenit!!! Perselám, bocs, hogy nem vettem fel, a kabátomban maradt, benn vigadoztam a munkahelyemen Somával, hónapokat kellett a kolléganőkkel bepótolni pletykatéren+karácsonyi díszebéd, sötétedésig ott voltunk, utána hazafelé még a hónom alá kaptam egy dvdírót, fülemen is három szatyor lógott, babakocsi alja megpakolva ajándékokkal, pluszpléddel, atommeghajtó kézikészülékkel és részecskegyorsítóval-)))) Ez egy nagyon jó hét volt nekem, veletek aztán velük, tisztára felpörögtem a felnőtt társaságtól! Meséltem is Perselának tegnap este, hogy hihetetlen jófejek vagytok, én tényleg egy kósza fórumozó vagyok itt, későn csatlakozó, és olyan kedvesek voltatok, lazák, nyitottak, hogy tisztára otthonosan éreztem magam Veletek, mintha már ismertük volna egymást egy ideje:-)))))))))

Perselám, én már az összes küszöbünket lerágom itthon!!!!! Legszívesebben megint megcsörögnélek, de előtte össze kellene ölteni a számat, mert kibukna a kérdés: mikorszülszmáááár:-))))) (ez csak 1 fokkal jobb a "megvan már a baba?", "itthon vagy, kislányom", "alszol?" kategóriás kérdéseknél, igaz?)

Nikike, szóval csipeszeket hagyok magam után, hát nem egy romantikus regénybeli vonás:-))))))))))) nyugodtan dobd ki egyébként, ne foglalja a helyet az aranyrudak mellett a házimackóban:-)))) :D :D

Ja, tényleg csajok, az indexes topictársakkal alapítottunk egy nagyon jó kis főzős topicot, direkt kisgyerekes, többgyerekes mamiknak, akiknek nincs ideje fél napot a konyhában szöszölni, jókat enni viszont mi is szeretnénk, itt a link, ha érdekel esetleg Benneteket is ugorjatok be, Adri* nevű topictársam a főmesterszakácsnő, én már egy csomó receptjét elloptam, sőt innen főzök egész héten:-))) Szóval:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9155347

Frusi, nekem tulajdonképpen ez egy kényszerszín, he-he Szőke némber voltam terhesség előtt (originálban sötét démon....öööö...átlagbarnamezeiegérszín), de a terhesség alatt ledobta magáról a festéket, foltos lett, úgyhogy vissza kellett dobni rá a barnát, max egy kis szőke melírral lehetett puhítani rajta. Szülés után rácuppantottam a szokásos kb. 6-700 Ft/dobozt Palette Intensive Color Creme típusból az N10 Jégszőke színt, és ez lett a végeredmény, szóval még mindig tiltakozik az eredeti hajam valamilyen szinten:-)))) [url]

PERSELA, SZISZIKE, TÁMADJANAK A JÓSLÓFÁJÁSOK:-))))[/url]

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 

 
 

Jó estét Csajok!

Most olyanokat szólok hozzá az eddigi témákhoz, aminek már nincs is jelentősége :lol: de még csak most olvastam vissza, miket írtatok.

Pelle, boldog szülinapot , még nem késtem el a jókívánságokkal :)

Kati kérdezted, hogy tudunk ilyen sokáig fennmaradni. Hát, ha du. nem innék meg egy kávét, már hatkor aludnék, de ugyebár azt nem lehet, ki vigyázna akkor Kamilla babára, akinek hatkor még esze ágában sincs aludni. De a du-i kávétól meg tök éber vagyok éjfélig...valamit valamiért :? De mi sokáig alszunk reggel, csak 9-1/2 10 körül ébredünk reggel.

Ti amikor azt írjátok, csak 1-szer, 2-szer, stb ébredt a gyerkőcötök, milyen időpontokat számoltok éjjeli alatt? Szóval pl. a reggel 6-7 annak számít? Judit, Barnabás éjjel még mindig többet ébred, vagy már sikerült visszatérnetek a régi kerékvágásba?
Szintén Judit, mindjárt átnézem a képeket és megírom priviben, miket, hová küldj. És köszönöm.

Tündi, nekem is hiányoztál a taliról, és mindenki más is. Tessék máskor becuccolni Biankát a kocsiba és megmutatni nekünk magatokat!!!

Adri és

Kép
adri29
 
 


sziasztok!

Pelle: boldog szulinapot! A hugom nekem a kovetekzoket irt az udvozlokartyara cca. 2 honappal ezelott: Mar csak egy ev a 3. X-ig!:) Vicces nem???

Adri: a 6-7 orat en nem szamolom ejszakanak. Mi az ejjeli 1x ebredest ugy szamoljuk, hogy vagy 1-2 kozott vagy 3-4 kozott ebredunk. Hogy ez mitol fugg nem tudom. Idoszakonkent valtozik. Az befolyasolja azt hiszem, hogy korabban vagy kesobb tudom fektetni Zsombort.

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Boldog szülinapot Pelle!

Adri, sajnos még tart. Írtam priviben is. :(

Amikor azt mondtam 1X kelt az úgy volt, hogy kb. 10 körül elaludt majd 3 körül kelt és utána csak reggel hét körül.

Most is 9:00 - 10:00 között alszik el, de kel egykor, négykor, és reggel hét körül. :( de tegnap éjjel volt, hogy csak másfél órát aludt, és teljesen rendszertelenül ébredt. Remélem már nem sokáig tart ez az állapot.

Judit

Kép
jud77
 
 


Adri, én a reggel 6-7-et nem számítom éjjelnek, szóval Lillus rendesen éjjel kel 1x, plusz korán reggel - ez általában reggel 7-et jelent... (utána pedig általában már nem nagyon alszik vissza, bár néha van, hogy igen... ha kellően korán ébredt, és még viszonylag sötét van, akkor talán... de 7 után már esélytelen) :shock: :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok! :-) Köszi a szülinapos kívánságokat:-))))

Én se számolom a reggel 6-7 órát felkelésnek, mert akkortól Somi már kezdi is a napját (kaja után nem alvás, hanem játék jön, nincsen már sötétség, függöny ki, napközbeni ruha fel:-) Nekünk a hajnali fél 3 a befutó, de már úgy hozzászoktam, hogy tényleg nem gond felkelni hozzá. (Este 9-tól, fél10-től alszik)

Tök jó, tegnap gondoltam bele, hogy jövő héten megyek az Uzsokiba látogatni!!! Perselával beszéltük, hogy tényleg a hétfő az utolsó nap, amikor még esélyes, hogy szentestére hazamehetnek a kicsi lánnyal:-)))

Kitaláltam, hogy készítek fotókönyvet a szüleimnek karácsonyra Somiról, egyelőre csak a www.mediamarkt.hu oldalról letölthető szoftverrel (és árakkal) tudnám megcsinálni, ismertek esetleg más céget is, dm, rossmann nem csinál?

Pusszantás, mindenkinek kellemes hétvégééét!!!! babócák, bújjatok elő:-))))))))))))))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Pelle: mi az a fotókönyv? És boldog "másnapos" szülinapot.

Egy gakorlatias kérdés: Ti hogy bányásszátok ki a fikát a baba orrából? Nekem azt mondta a védőnő, hogy nedves fülisztító pálcával próbálkozzak, aminek az lett a vége, hogy először bentebb sikerült vele tolnom, majd negyed óra próbálkozás, közelharc után végre kifelé terelnem. Teljesen beleizzadtam, meg a gyerkőc is.

Egyébként jelentem, hogy minden karácsonyi ajándék nálunk meg van és be is csomagoltam őket :P . A nagyszülőknek készítettünk olyan pólókat, amin Erik fotója virít... szerintem ez lesz a legtutibb ajándék. Hogy Neknk is karácsonyi fílingünk legyen, a férjemet napjában többször is megkérem, hogy tegyen fel valami kis kari zenét. Képzeljétek el, hogy a férjem szerzett egy 3.5 méteres karácsonyfát, de a mi nappalink belmagassága csak 2.60, úgyhogy jó kis móka lesz neki megfaragni a fácskát. A helyzetet még nehezíti, hogy a fa egyelőre él, egy családi háznál vette, neki kell majd kivágni is.... na kíváncsi leszek, egyrészt, hogy hogyan fog kinézni, másrészt meg, hogy hogyan kerül be a nappalinkba.

Ti hogy álltok a karácsonyi készülődéssel? Ajándékok?

Puszi

UI: A képtárról még SENKI nem küldött infót.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Hát mi még mindig itt, most jöttünk NST-ről, csajszi lubickol bent, mint kishal a vízben:-) De tök jót szórakoztam, meséltem már Pellének, bent NST közben betoppant a dokim, kérdezte, hogy vagyok, mire mondtam neki, hogy jól, sőt, annyira, hogy tegnap este-éjjel még jóslóim sem voltak, de őszintén és töredelmesen bevallom, hogy ebbe bizony bejátszott egy pohár finom bor is, mert annyira idegbeteg voltam már este, hogy megkértem a páromat, hogy bontson ki egy üveggel. Gondoltam, majd legfeljebb kapok egy kis irgum-burgumot, de nem, a doki és a Kassai Magdi nevetve közölték, hogy nagyon jól tettem, sőt a doki ma estére is engedélyezte a borozást, mondván, legalább jól fogok tőle aludni :lol: :lol: :lol: :lol: Úgyhogy már alig várom az estét! :lol:

Viszont Sziszike nagyon el van tűnve, én hülye meg elfelejtettem megkérdezni a kórházban, nem szült/szül-e. De majd holnap...!

Gabi, én a tejet is, a taknyócát is orrszívóval szedtem ki a Márk orrából, főleg, amikor még kisebb volt, először Sterimar vagy valami hasonló sósvizes lazítás, aztán mindent bele. Mostanában már én is fültisztítóval "bányászok", de nagyon utálja!!!

Pelle, a Media Marktos fotókönyvet én is kinéztem magamnak, le is töltöttem a szoftverüket, de máshol nem néztem körül, van-e ilyen. Gabi, www.mediamarkt.hu, ott keresd a Szolgáltatások menüpontot, ott Online fotórendelés, az kinyit egy másik ablakot, és ott találsz egy olyat, hogy Fotókönyvek. Le lehet tölteni a szoftvert, aztán offline lehet fotókönyvet gyártani.

Én a karácsonyt idén sztornóztam (érthető okokból), de azért aji lesz, de csak a legközvetlenebb családtagoknak, szintén a Media Marktból, a Márk fotóival kapnak naptárt, az már tavaly is nagyon bejött.

Na megyek ebédet rittyenteni, Sziszike, ha még itt vagy, jelentkezz, ha meg nem, akkor az jelentkezzen, akinek Sziszi szól, ha megvan a baba!!!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Csak bekukk, mert Kami éhes, aztán majd írok még, privire is válaszolok :)

www.digifotolab.hu - itt is van ilyen fotókönyv, én náluk rendelem a sima, előhívott képeket, a minőség teljesen rendben van

Adri és

Kép
adri29
 
 


Szegény Kami :( az oltás után éjjelre lázkúpot javasolt a dokinéni, ettől rendesen kiütöttem a lánykát, szinte egész nap alszik, csak kajára kel fel, meg fél-fél óra játék fér bele. Ráadásul a hangját sem igazán hallani...

Hát nálunk azért javult az éjszakai program, mert kb. 9-10 körül elalszik, aztán 2-3 között kel kajálni, aztán 6-fél 7, és aztán még visszaalszik ismét. Változó, h meddig, de fél 10 körül kezdődik nálunk a nappal :lol:
Kérdeztem a dokit a dilemmáimról:
- ha fejlődési ugrás lenne Kaminál az, h már nem alussza át az éjszakákat és ébred 1, 2-szer, akkor nappal pl. miért nem eszik többet, sőt néha még kevesebbet
- ha alig eszik éjjel, és csak nyammog, le lehet-e szoktatni majd erről?
Válasz:Lehet, h az ilyenkor szokásos nálam bekövetkezett hormonális változások miatt változott a tej íze, nem annyira tetszik neki, ezért eszik kevesebbet, viszont így persze éjjel is megéhezik, tehát nincs miért kihagyni az éjszakai etetéseket - ez ok, bár én nem menstruálok még, igaz, görcsölget a hasam, de látható nyoma nincs.
Ha kevesebbet eszik, hát etessem akkor gyakrabban, majd visszatér a régi kerékvágásba- nem is kér Kami gyakrabban enni, az csak 1 max két napig volt, h össze-vissza éhezett meg, és hát persze eggyel többször ébred, amikor azért tényleg eszik
Mivel nálunk eddig kimaradt az este 11-es etetés, megpróbálhatom, h felkeltem akkor enni, hátha kihagyja akkor a hajnali kelést - ezt már én is kipróbáltam, igaz, csak egyszer, de alig evett, visszaaludt pár perc múlva, tehát nem csoda, h ébredt hajnalban --- Frusi, ti ezt próbáltátok, működik?

Mindezt csak azért írtam le, hogy hátha valakinek van ilyen tapasztalata, meg amúgy mi a véleményetek, mi igaz vajon?

De a hozzászólásaitokból látom, h igazából a mostani programunk a normális, átlagos, mert minden baba eszik hajnalban, tehát eddig csak szerencsés kakukktojás volt Kamilla :lol:

Gabi, ment privi

Adri és

Kép
adri29
 
 


GAbi,

privi ment!
Adri kitartas!
LAnyok, szuljetek mar, ugy izgulok!

Azt akarom kerdezni, hogyha kivaltok egy Beba HA Start aktivot, akkor esetleg valaki atveszi, ha nem bontjuk ki? CSak minden esetre kell, hogyha esetleg gaz van szenteste, karacsonykor (karacsonyi unnepkor)!
Szoval szoljatok, ha igenyt tart ra valaki, elszallitom januar 2/an!!!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Adri, Lilla nálunk egyszer mindenképp felébred éjszaka, akármit csinálok: akkor is, ha 9-kor, és akkor is, ha ennél később van pizsiosztás + szopi.

Tegnap úgy jött ki, hogy este 11-kor még szopizott Lillus, de éjjel ugyanúgy felébredt (a változatosság kedvéért most 2-kor és 5-kor is... kicsit kivoltam reggelre...)

De ahogy korábban is írtam, általában csak egyszer ébred, olyan 3-4 körül, teljesen függetlenül attól, hogy korábban vagy később raktuk le este.

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Pelle siess a fotokönyvvel a media marktban (ha velük csináltatod), mi naptárat csináltattunk és 3 hét alatt lett kész. A fotokönyvet nem néztem, így lehet, hogy arra ez nem vonatkozik, csak biztos ami biztos.

Még csak halkan mondom, de lehet, hogy nálunk is helyreállt a rend. Már csak 1x kelt éjjel 4-kor, viszon most meg sajnos a büfi beszorult így 1 órába telt amíg visszaaltattam, pedig már simán mentek a félórázások. Én is próbáltam, hogy éjfélkor, álmában megetetem, eddig nekem sem váltotta ki a 3-4 órai ébredést. Még pár napig próbálom, és ha nem jön be akkor hagyom.

Gabi én is fültisztítózok. Megvárom míg közelebb mászik a cucc az orrnyílásához és akkor elcsípem. Ha megnyomjátok a nózija tövét akkor nem tudjátok visszafelé tuszkolni, és hamarabb kijön, legalábbis nálunk. Elvileg nem kéne nyúlkálni az orrában (ezt olvastam), de én nem bírom nézni, főleg hallgatni. :)

Pusz.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztoook!:-)

Hűha, én is ettől féltem, hogy mármegintutolsópillanatrahagytam a dolgot, és már nem lesz meg a fotókönyv karácsonyig:( Pedig hiperszuperül be is szerkesztettem ma:-))) Persze vastagabb lett, mint terveztem, de hát nem bírok szőrös szívűen szelektálni a gépen felgyűlt Somi fotók közül :lol:

Gratula minden egyre hosszabb ideig alvó babusznak!:-) Somi is beájult a kúp után, egyem a szívét:-)))) Közben barátnőm rámszólt, hogy hőemelkedés miatt ne adjak legközelebb, hadd küzdjön a szervezete magától, Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? :roll:

Nikike, én átveszem a tápszert - másik ajánlatom, hogy karácsonykor mi itthon vagyunk (Pesten, nem vidéken szülőknél), szóval ha esetleg mégis kell - vagy bármikor máskor - szívesen adok, nekem van raktáron, sőt még jobbat mondok, adok Neked egy csomagot ajándékba (egy dobozban van két csomag), hogy legyen Neked biztonsági tápszered, jó? A tesóm orvos, nekem ő szokta felírni.

Persela, jó borozgatást, egészségetekre!!! aztán nem kicsavarni az egész üveget, nehogy kiszaladjanak a kismamák iccaka a folyosóra, hogy mi ez a danolászás, időnként puffanás, vihánckodás odakint:-)))) A végén az amuri partizánokat fogod énekelni két fájás között:-))))))))))))))))

Pusszantás!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pellém, drága, a bort azért még itthon szándékszom meginni, nem a kórházban...!!!!!!!!!!!!:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok Lányok!

Adri, Nikike és Frusi: köszönöm a privit, hirtelen mindenki válaszolt. Gyorsan bele is kukkantottam a képekbe, lesz mit néznem, nagyon sok van. Szuperek.

Frusi: nem is sejtettem, hogy Kriszti a keresztneved, én azt gondoltam, hogy Fruzsina.

Erik is egyszer kel éjszakánként, remélem ez már így is marad (még csak hétfőn lesz 4 hetes), esetleg tovább javul a helyzet :roll: Nekem ez az egy éjszakai ébresztő is elég megerőltető, 1.5-2 órát vesz igénybe. Erik sokat nyamnyog a cicin, utána meg szokás szerint fejek. Az éjszakai fejést nem hagyhatom ki, mert ekkor van a legtöbb tejcim, ami a nap közbani pótlást gyakran fedezi.

Adri: remélem túl lesztek ezen az időszakon, szerintem mindent űgy csináltok ahogyan kell.

Üdv

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Hali!

Persela, bort meginni, lelazulni aztan korhazba elindulni!:) Szoval Apa ne igyon!!!!!

Pelle! Draga vagy, koszi a felajanlast, tenyleg csak tarcsiba kell, hogy karacsonykor ne kelljen rohanni, ha megis helyzet van! Akkor en megveszem, aztan januarban bedobom hozzatok, addig a nagyanyamnal fogom tartani! Hogy en milyen hulye babonas vagyok???
En sem adnek elore kupot a gyereknek, mint ahogy eddig sem tettem. Azt hiszem szerencsenk van, mert a dokink szuper, homeopatias. O adott mindig golyocskakat oltas utan, amit azanap meg masnap kellett bevennie a gyereknek es egyszer sem lazasodott be. A lazkupot csak 38,5, inkabb 39 foknal kell hasznalni, nekem legalabbis ezt mondtak! Eddig szerencsere nem kellett! Most kopogo a bal kezemmel az allam alatt!:) haromszor
Ha gondolod en szivesen adok Nektek ilyen golyocskat, attol fuggoen hogy allsz a kerdeshez!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok,
Pelle: utólag boldog szülinapot Neked!
Lányok: kérhetném én is azt a felhasználó+jelszó kombót a képekhez? kiváncsi lennék rájuk.
Egyébként (mivel már pár napja nem voltam) azt hittem, már van egy-két új babónk...Sebaj, hátha majd most. :lol:

Ma voltunk doki bácsinál, és nagyon megdícsért, hogy Zsebi-Livi is mindent úgy csinál, ahogy a nagykönyvben meg van írve, meg velem is minden rendben. Annyira örültem neki, már nagyon rámfért egy kis bíztatás, nagymamám (83 éves) kórházban van, három napja esett át egy nagyon komoly, több mint három órás műtéten, és az ő orvosa jól ránkijesztett, hogy nem fog felépülni, úgyhogy napok óta teljesen kivoltam :cry:
Viszont ma felvértezve a Zsebi körüli jó hírekkel mentem be hozzá, és szerencsére látványosan javult az állapota, úgyhogy most megkönnyebbültem végre (eldöntöttem magamban, hogy hülye volt az orvos, az én Verám jobb lesz, mint újkorában :wink: )

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok!!!

Nem tűntem ám el..:)

Huhhh...estére elégé elfáradtam CTG után, az esti tökéletes lett!

Reggel 9 után voltam és holnap is ilyen tájt megyek. Hétfőn 10re.

Persela: lehet holnap talizunk? Pont 10re jössz?

A Magdi, tényleg nagyon aranyos.:)
Bor?? Ezer éve nem ittam alkoholt..évek óta gyerekpezsivel koccintunk.:)
Igazából sztem se árt, bár azért csínján vele!!!

Ma egész nap szülőknél voltunk, jó volt, de azért holnap már mennék szülni-énis. :wink:

Amint van vmi párom ír nektek.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike, pedig már annyira azt hittem, hogy.... tudod, mit:-)))))))))))
Holnap 9.45-re megyek CTG-re, 10-kor a dokibácsival van randink. Ha nem szülünk éjjel...:-) De hát úgyse...
Másfél deci bortól semmi bajunk nem lesz, az tuti, többet meg úgyse bírok... Egyébként én sem ittam, mióta terhes lettem, azt sem tudtam, hogy van itthon, a párom találta meg valahol porosodtában...:-) De nagyon jól esik, az biztos!

Na jóéjt mindenkinek!

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Elsjud: Nagymamának jobbulást kívánunk

Mit szóltok Erik új tickeréhez?

Finiselők kitartás, vasárnap hidegfront érkezik, készüljetek a szülésre.

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Frusi, köszi a jelszot, nagyon cuki mindenki a képeken! Még nem tudtam az összeset megnézni, de már tökre várom hogy majd nekem is legyen mit felrakni!

Persela, Sziszike drukkolok, most már tényleg bármelyik percben érkezhetnek a bébik!

Emese

Kép
hiuzka
 
 


Sziasztok!!!

Nagy hírem van.:)

Na nem én, de Persela hajnal óta bent vajúdik.
Annyira drukkolok neki!!!!

Azt mondták elfolyt a magzatvize, annyira örültem nekik!!

Most megyünk, amint van vmi, párom ír...persela már ott van a talinkon, remélem hamarosan énis mehetek.

Puszi:Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Hajraaaaaaaaaaaaaa Lanyokkkkkkkkkkkkkkkk!
Mindent Bele!!!!!!!!!!!:))))))
De izgi!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

HHHÚÚÚÚ de izgalmas... :lol: DDDDRRRRRUUUUKKKK :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen tudtam írni,de mindig olvaslak titeket.

Persela,Sziszike nagyon drukkolok,hogy minél hamarabb meglegyenek a babák.


Tök jó lehetett a tali,emiatt is kár,hogy vidéken vagyunk,remélem valamikor egy uzsokis talira el tudunk menni!
A képeket szívesen megnézném,esetleg valaki küld elérhetőséget?

Éjszakai alvásról:Vencel egyszer szokott ébredni,olyan 4-5 körül,viszont volt 2-3 hét,amikor pocsék éjszakáink voltak,mert hirtelen megszűnt a napi többszöri kakilása,és nagyon kínlódott a pocakja,vagy büfizett vagy pukizott,és nagyon sokszor felsírt.Először azt hittük a foga,de az még sehol.
Máskülönben jól vagyunk,nagyon szereti egymást a két gyerkőc,nagyon édesek.

Mindenkinek szép hétvégét!

Nagyon várjuk,hogy megszülessenek a picúrok!

És megpróbálok többször jelentkezni,tényleg nagyon jó lett a társaság,még így ismeretlenül is!

Niki
Vendég
 


Sziasztok lanyok!

Nagyon tetszett a tali! Ugy orultem neki! Minden anyuka szep es kedves, a gyerekek meg tunderiek! Niki, meg egyszer koszi szepen a szervezest!

Pelle boldog szulinapot!
http://asp04.photoprintit.de/microsite/ ... etails.php Ezt kerested?

Meri! Kar volt izgulni az ortopedia miatt! (tudom hogy konnyu ezt mondani) Lattunk mi Balazst: szep, makk egeszseges, gyonyoru fiu!
Kuldtem priviben az email-t. Koszi!

Kép
katya
 
 


Persela,Sziszike nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
katya
 
 


Hát szerbusztok !!!

HOGY MEGINT menyit írtatok !

Persela !!!! Na , mi van már, hajnalóta ????? Megy a drukk !!!!! De igazából azt remélem , hogy már túl vagy rajta !!! :lol:
De izgi !!

sziszike ! Köszi a jó híreket !Várjuk a továbbiakat , veletek kapcsolatban is !!!!!! :D

Pelle ! Tudol már valamit ??

Venczkone ! Ment privi !! De végre végre hallunk felőletek is !! :lol:

Adri! Örülk,hogy az alvásotok alakul,igaz most a kúptól kicst sokkal jobb lett, na de semmi baj,pihenjél vele te is !!!

A kajcsi miatt meg még ne idegeskedj , eszik annyit amennyi jólesik ill. kell neki !!
Ha éhes lenne szólna , tudod !!!! úgy-hogy ne idegeskedj !!!

A 6 óra nálunk is már reggel . Mi kb. este 8 körül alszunk el és 1-2 fele ébredünk (és álltalában akkor szeretünk kakilni is :shock: ) utánna pedig 5-6 között, aztán pelus csere , próbálom kaja elött cserélni mert mostanában elég sokat bukunk és ha kaja után cserélem akkor meg pláne kijön csomó tejcsi.


kiidododfdnbfdbhjfdsbnjdfsbf (Na mosttt kkii doobommmmmm!!!!!!!)
Tudjjáá took mmiittt

E nnnyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

folytttttt kköövvvvvvvv

PPuszi ,Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Na ,próba megint , ugyanis ilyenkor alszik kicsit többet (kivéve amikor nem ) .

PERSELÁMNAK AKARTAM MÉG ÍRNI, HOGY A DOKI bácsink ügyeletét kicsit meghosszabbította !!! :lol:

Nikike ! A tápszer nekünk is jó , ha nem Pelle akkor én átveszem !

És kéne egy kis segítség tőled, vagy lányok tőletek is ! Vettünk bébi őrt (használtat) philips sc 467 , és nem volt meg nekik a haszn.útmutató, tehát , kb. mennyi idő alatt tölt fel és ha fel van töltve mennyi időt bír ki ??? Ami a kiságyba marad azon van hátul egy pöcök ami két álláasba rakható az egyik felén valami monitor van a másikra most nem emlékszem , na ez mi lehet, ill. annyit tudok ha motitor áll.- ba van akkor hallom a baba hangját ha nem akkor sistereg vagy mittom én mit csinál, és mire jó ez a sok csatorna rajta ???
Egyébként , marha jó !!

frusi ! Szerettem volna már írni , a talin tényleg jó fáradt voltál !
Bár ahogy most olvasom ,Lillácska nagyon jól alszik éjjel !!
Ezek csak akkor dölnek meg, ha éppen másnap mentek valahova , igaz ???
De hát ez már csak így van !!

Jaj !! müködik a bébi őr , hallottam !!!de még csak forgolodtunk !! :lol:
Tök jó !!!!Nagyon örülök !!! :wink:

mildikó ! Merre vagy , költözködés elindult ???

lmarie ! Nálatok a felújítás ???

Tündi ???? Hol vagy ??? Tündi , hol vagy ???? Mi van veletek Bius jó kislány ??? Dorina és Dávid ?? Puszi nekik is !!!
Anyud még itt van ??


Puszi mindenkinek !

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Nagyon nagy örömmel és izgalommal jelentem be, kedves Anyatársak, hogy

MEGSZÜLETETT PERSELÁÉK KISLÁNYA!!!!!!
13:50 perckor világra jött LÉNA, 3300 kg-mal és 57 centivel, drága Perselánktól most jött az sms, ezek szerint még a szülés utáni két órát tölti a szülőszobán!!!

Szívből gratulálok Nekik, nincs is ennél csodálatosabb hír a világon, Persela, nagykirályasszony vagy, kétgyerekes anyuka, legyetek nagyon boldogok és várunk vissza a részletekkel!!!

Juhéééééééééééééééééé!
Juhéééééééééééééééééééééééé!!!!
JUhééééééééééééééééééééééééééééééééé!

Sok puszi a kis családnak!!!!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


HHUURRÁÁÁ....Persela :P :P :P Gratulálok nektek :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziszikém te?? :roll: most érted izgulunk :lol: :lol:

Kati: :lol: :lol: Itt vagyok!! Anyuka hazament, :? majd pénteken jön megint :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Emese??? és Te?? :wink: :wink: :lol: :lol:
ccuncogó67
 
 


Sok boldogságot Perselának, Lénának és persze Márknak és az apukájának is. Szép karácsonyuk lesz :lol:

Tündi, mesélj már, mi van veletek. itt már mindenki leírta fia/lánya ügyes-bajos dolgait, jó és rossz szokásait, de Bianka hogy viselkedik? Légyszi, légyszi.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Persela!
Nagyon nagy gratula, az egesz csaladnak termeszetesen, es szep karacsonyt!

KAti! nem tudom a pocok mire valo, szerintem a tobb csatorna azert van, hogyha tobb bebior van valahol, igy nem gerjednek ossze!

Huh, mi nagy vasarlast tartottunk ma, Eurocenterben voltunk, ami alapjaraton tok nyugis, na ma nem volt az. Hihetetlen ez a tomeg karacsonykor! Most erzem igazan, hogy barmit megvesznek ilyenkor az emberek, ez korabban nem zavart, fel sem tunt. A kereskedo meg barmit el is ad! VAltoznak az idok!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Halihó!:-))

Képzeljétek, Persela ugyanott van, ahol én Somival: a 3/4-es ágyon:-)) Azt mesélte, teltház van, úgyhogy, ha Sziszikénk menne most szülni, az egyszem szabad helyre, a 3-asba menne ő is, szobatársak lennének! :D :D :D
A szülést majd elmeséli Nektek ő, már biztos alig várja, ha minden okés, pénteken hazamehetnek a kicsi lányával!

Adri, írtam Neked privátot (minden OK:-))), de az elküldött fiókomban nem látom a levelet, nézd már meg légyszi, megjött-e, jó?

Hiúzka, és nálatok miújság, hogy vagy?

Sokpusz csajok!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Tündi, Pelle, köszi az érdeklödést, jol esik! Velem még minden nyugis, bár gondolom ez nem jelenti azt, hogy ne indulhatna meg bármikor a szülés. Mindenesetre a doki szerdán azt mondta, hogy még minden zárt, de akkor még volt 10 nap az idöpontig. Azota sem érzek az égvilágon semmit, mármint görcsöket vagy keményedést, az éjszakáim viszont elég lehangoloak. Mikor kelek fel pisilni (ált.4-5körül), utána visszafekszem és nem tudok elaludni. Emiatt ugye érzem, hogy zsibbad a forgom a csipömnél, arra nehezedik az összes suly. Ilyenkor meg akarok fordulni, de az maga a pokol, ahogy a pocakot át kell lenditeni egyikröl a másik oldalra. Mindenezt 1-2 centis mozgásokkal hajtom végre, gondolom ismerös mindenkinek. Hát most csak röhögök ezen, de éjjel mindig elkeseredek...

Persela, nagyon gratulálok!!! És végre kiderült a kislány neve! Nagyon szép! Remélem sokkal könnyebben ment mint Márkkal!

Mi ma a Westendben voltunk, az is elrettentö... Tényleg ilyenkor mindenki minden szart megvesz. Gondolom hitelre, amit aztán lehet törleszteni... Elég buták az emberek... Állitolag már most sokkal több kiadásnál tartanak a felmérések szerint, mint tavaly Karácsony végéig.

Mindenki vigyázzon magára! Olyan hideg lett!

Puszi, Emese

Kép
hiuzka
 
 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Persela!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök nektek:)
Reggel mikor hallotam a híreket, annyira felvillanyzott és siettem haza, hogy elmeséljem-te már ott vagy és vársz.

Bár énis ott tarthatnék már..gratulálok!


Kép

Most megyek iszogatom a málnalevél teámat és este még apával rádolgozunk és talán reggelre énis hasonló híreket hozok!!

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Persela:szeretettel gratulálunk a kislányhoz!!!!!Reméljük könnyű volt a szülés!Mostmár biztos négyesben lesz a karácsony.

Sziszike:veletek mi van?Remélem már a fennmaradó egy helyre startolsz!!!

Niki
Vendég
 


Nikike,Kati köszi az elérhetőségeket!Ha a gyerekek elalszanak megnézem a képeket.

Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Persela gratulálok! A férjemmel megállapítottuk, hogy a Léna nagyon szép név.

Állítólag a WestEndben ma 200 ezer ember volt. És összesen 100 milliárd forintnál tartunk a karácsonyi költekezésben, amiből 65 mrd hitel. Brutál sok, főleg ahhoz képest, hogy jövőre jönnek a megszorítások. (Néztem hiradót) :)

Sziszike Kalocsai doki harcra kész már? Nem tippelte meg a bébi érkezését? Szurkolok.

Ma megvettük a karifát. 10 centit levágattunk az aljából, így pont befért. :) De muszáj a gyerkőcöt elkápráztatni. :)

Judit

Kép
jud77
 
 


Adri, írtam privit.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok Lanyok!

mi meg nem vettunk fat, kicsit fogunk, mint mindig, nem kertem ekszert, igy meg nem vettunk fel hitelt, a gyerek sem lakast es kocsit kap, szoval marad penz a halra, meg energia egymasra, talan turelem is!:)))
A Léna tenyleg szep nev, en is ezen gondolkoztam delutan.

jo eccakat mindenkinek

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!!

Még teljesen jól vagyok.
10re megyek CTG-re, majd dokival beszélek..majd írok, ha haza értem.

Most le van zárva a vizsgálós rész és a szülőszobán vizsgálna a dokik, ahova Annát nem vihetem be, nem tudom ma, hogy fogom ma ezt megoldani!
Majd kiderül....

Kalocsai doki ma már lesz és remélem készen is áll.:)
A kamerát feltöltöttük és készen áll, énis..szóval már csak a pocaklakó zsebire várunk!!!

TÁBLÁZAT:
1166425864.78.xls


Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok Csajok! :lol:

Naháááát! PERSELA, NAGY-NAGY GRATULA és karácsonyra már otthon is lesztek!!! :lol: :lol: :lol:

Sziszike, Neked meg megy a drukk-drukk továbbra is! :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

El vagyok kenődve kicsit.:(

A babával természtesen minden rendben nagyon jól érzi magát anya pocijában.:)

CTG jó lett, majd a doki azt mondta, nem értett még a méh szájam, így megindítani sem lehetne...aztán az UH-on is minden rendben volt-az áramlást nézték.

Dokim kedves volt, de annyira beleéltem magamat!!!
Párom édes, azt mondta nélkülem nincs karácsony, meg amúgy se izguljak, hiszen hosszú a mai nap és a honap is.:):):)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike, fel a fejjel, gondolj arra, hogy a bébi akkor jön amikor neki a legjobb, és az nektek is a legjobb. Jövőre meg már Ő is tudja majd mi az a karácsony! :D

És az is simán lehet, hogy meglep titeket. Meséltem, hogy csütörtökön a vizsgálaton még nálunk sem volt semmi jele, pénteken meg szültem. :)

Szóval még egy kis kitartás!

Puszi.

Judit

Kép
jud77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?