Új privát üzeneted érkezett!

Itt egy kép végre Erikről
Kép
Erik 3 hetesen

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Sziasztok!

Szoval az elobb elszallt egy csomo iromanyom, tetu acrobat reader!
Na, Emese, ha a munkaltatod TB kifizetohely nem kell foglalkoznod a papirokkal, ha nem az, akkor igen.
TGYAS, GYED, GYES igenyleshez a Teve u. Hungaria krt. (bejarat a Hungariarol) sarkan levo epulet elso emeleten tudod beszerezni a szukseges iratokat, sorszamot kell tepni, de nem veszes es ingyenes!
Egyszeri anyasagi tamogatashoz a Loportar u. 3/b-be kell menni (Magyar Allamkincstar).

Nos azt irtam meg, hogy most ertem haza vasarlasbol, szereztem meglepit, meg hogy milyen jo kis kozosseg kezd itt alakulni!
Termeszetesen gondolunk a nem jelenlevokre is, meg az lenne nagy szam, ha a bejelentkezes a szuloszobabol jonne es meg Sziszike is ott lenne! Rohognek nagyot!!!

Akkor holnap! Vigyazzatok az uton, mert tele van barmokkal! VEra, ha tudsz ugorjatok azert be! JA kuldom a cimet, elfelejtettem!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok

Kicsit eltűntem, de gondolom nem hiányoztam.

Mostanában poszttraumásterhességifilingem van. :? Megint romokban hever a lakás, bár elvileg pénteken lerakják a parkettát és kész, takaríthatok. Bár most a szüleimnél alszunk a picurral, de igy is megvisel amikor hazamegyek és már megint sitthegyeket látok. Megint gipszkartonozás, falbontás, festés, fűtés ki, majd be, új villany stb. BRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ja és persze férjuram a világ másik végén mitingel, igy már megint én szaladgálok mindenért ami a mestereknek kell. :cry:
Azt hiszem elég mély nyomott hagyott bennem a terhesség alatti építkezés, és már a tudattól kivagyok. :( :( :(
Vagy csak szimplán depressziós vagyok?!Előfordulhat. Mivel én azok közé tartozom akik rühelik a karácsonyi tömeget, ezt elkerülendő nekem általában november végén már becsomagolva hevernek az ajándékok a szekrény mélyén. Idén pedig még ötletem sincs kinek mit vegyünk, igy a kitaláljuk és rohangálunk program mostanra marad, és persze hétvégére, mikor a férjem itthon van. :evil:


Amúgy a múlthetem nem is alakult túl jól, bár olvasgattalak titeket, erőm nem volt irni. Sikerült összeszedni, a hasmenős-fejfásjós virust, és úgy kiütött engem is meg anyumat is, hogy az ágyból nem tudtunk kikelni. Szerencsére a gyerek nem kapta el, ő virgonc volt.

Gabi: sajnálom, hogy lebetegedtél, de nézd a jó oldalát, maradt tejed!!! Nekem a láz után aza minimum is eltünt. :?

Aki irta h fél a magzatviz vizsgálattól annak üzenem újfent, ne tegye, annyi mint egy belső vizsgálat, gyors, és nem rémes, csak engedd el magad!

Adri: irigyelek, hogy már túlvagytok a keresztelőn, nálunk jövőhét hétvége. Ráadásul hatalmas partival, szóval para a köbön nálam. :((

Lányok mi az a H&M? Mert én is valami jó cuccot vadászok a kersztelőre, és csak az Árkádban van?

Nikike: úgy emlékszem én is jelentkeztem, hogy megyek, remélem tudok.

Addig is üdv mindenkinek, és a végzősöknek nagyon drukkolok. Luca nap tényleg klassz születési dátum lenne :P

Méri

KépKép
lmarie
 
 

 
 

Sziasztok,
Emese: én nagyon utánanéztem a dolognak, mivel én januárban szülök (legalábbis remélem :) ) és szintén nem vagyok zuglói, úgyhogy már azon törtem a fejem, kihez jelentkezzek be, meg ilyenek.
Tehát a jó hír: egyenlőre teljesen elvetették a szabad kórházválasztás megszüntetésének tervét is! tehát ne izgulj, ez most még biztos nem fog téged érinteni.
a TGYÁS igényléssel kapcsolatban még annyit, hogy a volt munkáltatódnak kell a papírokat kitölteni, Neked csak vinni kell. Mikortól mész TGYÁS-ra? még lehetséges, hogy jobban járnál, ha késné a picur azt a 9 napot, mert akkor a 2006-os jövedelmed után volnál rá jogosult, egyébként a 2005-ös után számítják. (és mivel ennek nincs felső határa, ez adott esetben nagyon sokat jelenthet...)

Persela: megy a drukk, remélem reggel arra ébredek, hogy Márknak már kistesója van :D

Sziszike: Neked is megy a drukk, hátha kijön ez a gyermek az előírt időben :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Sziasztok!

Ma rossz napunk volt, remélem holnap jobb lesz! Ha valami nem a fiatalúr elképzelésének megfelelően alakult akkor minden átmenet nélkül elkezdett ordítani. És ma szinte semmi nem tetszett neki, még szopi közben is nyűglődött. Még szerencse, hogy apa este átvette egy kicsit így végre el tudtam takarítani a délelőtt keletkezett dzsuvát az asztalos után. :?

A muffin kész! :)

A H&M olyasmi, mint a C&A vagy a Zara. Fiatalos ruhák nőknek és férfiaknak, és van gyerkek és bébi ruha részlegük is. Úgy tudom, hogy MO-n csak az Árkádban van.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Méri:dehogynem hiányoztál!!!:) Jó, hogy írsz!

Juditoknak és Gabiknak utólag is Boldog Névnapot!!

Persela:nyákdugó jó jel, mostmár csak napok kérdése és jöhet a babó.:)
Már annyira várom énis! Talán a mai lesz a szerencse napunk.

Szobákról: én nem akarok egyedül lenni a szobában és azt sem, hogy bárki bármikor bemehessen hozzám-nekem megfelel, ha kijövök, ha jönnek.:)
Én az 5ös szobára pályázom, de nagyon!!!! Múltkoris ott voltam és nagyon jó volt, a picimhez közel-nekem inkább ez a fontos.

Hiúzka: ahogy írták már, ha a munkahelyed kifizetőhely intéz mindent, ennek kérdezz utánna.
Ha nem: a papírokat a Teve utcában tudod beszerezni, de már nem az első emeleten..Áthelyezték az oldalában van már...
Majd megírom pontosan ma megyek sztem.
Hozzak neked papírokat?

Lőportál-ban tudod az egyszeri anyaságit és a családipótlékot is intézni, nyomtatványokat beszerezni.

Mindezeket a Magyarország.hu-ról is letudod tölteni-kinyomtatni.

Gabi: Erik nagyon helyes s milyen értelmesen néz már.:)

Érezzétek nagyon jó magatokat a bulin.:) Én remélem a szülőszobán leszek addigra.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Meri

gyere!!!!!!!!!!!! Ne depizzzzzzzzzzzz!
Nennes&Mauritz, ugy ahogy Jud elmondta. Jud Nekem is ezek a kedvenc uzleteim Zara mindenek felett, bar en ott a nagy se...em miatt csak ritkan talalok vmit.

Varunk titeket papucsot hozzatok.

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok !

Adri ment privi !!

Puszi mindenkinek !!

Rohanok , hogy elkészüljek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


KAti, csak semmi rohanas! HEnnes es nem NEnnes csak itt ult Boci a kezemben!
Nekem is rohannom kene de nincs kedvem. MEg lesz ugyis minden!
:)))
JAj varom mar, fenykepezogepet apa beizzitotta nekem, nekunk!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hajrá lányok, ezt a reggeli termelést nem is hiszem el, máskor egy nap alatt nem írunk ennyit, látszik, hogy mindenkit feldob a tali...:-)
Mi fél 3-ra megyünk az Uzsokiba (ha nem előbb), éjjel már itt mászkáltam fel-alá, hogy menni vagy nem menni, de aztán inkább aludtam:-) Ha du. nem sodornak el nagyon az események (nem szülünk :lol: ), akkor jelentkezem Pelle fónján:-)

Nagyon jó talizást, beszélgetést nektek!

Sziszike, drukkkkkkk!!!!!

Mennem kell, pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Halihóóóó! Tisztára izgulok, mindjárt talizunk!!!!!!! :D :D :D Én is viszek fotóapparátot!

Hiúzka, nem kell aggódnod, ha el is fogadják a kórházválasztással kapcsolatos módosításokat, egészen biztos, 100%, hogy a már terhesekre ez nem fog vonatkozni! :-)

Én még csak most állok neki sütit sütni, ideáig a kenguruval gyakoroltunk, hát mitmonnyak, csajok, próbáltam a reggeli teszveszt gyerekkel a mellkasomon elvégezni és rendesen kifáradtam:( 7 kilós a kisöreg, én meg egyszálbél:-))) de azért folyt.köv.

Persela, emzéperiksz, vétel, vétel, nagyon várjuk a műholdas bejelentkezést:-))))))))))

Gabi, Erik egy tünemény és olyan okosan szemlélődik, biztos űrkutató lesz vagy fejlesztőmérnök!:-))))

Nikike, aztán sokat ne takaríts miattunk, inkább babázz, jó? :-)))

Pusszantás! Szülés küszöbén lévő anyukáknak pedig nagy drukk!!!:-))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle

Takaritas mar meg volt hetfon, mondjuk szerencser nagytakaritasnal van segitsegem, szoval csak az aprosagokkal kell torodnom. De mar kesz minden, asztal nagyjabol elokeszitve, klotyi kitakaritva! Anyukam mindig arra tanitott, fiam, ha vendegeket varsz, ha mas nem is, de a kozet legyen mindig makulatlan! Na most az!

Persela! b tttttttttttttttttttttttttttttttttedcccccccccccccbvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Gondolhatjatok ki segit:))))

Szal, mindenkepp jelentkezz, ha esetleg bent vagy es meg tudsz koncentralni, mert kuldunk extra energiat az eteren keresztul termeszetesen mindenki masnak is!!!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Szasztok Csajok! :D

Jelentem, süti kész, már csak szeletelésre vár. :D :D

Lillácska reggel 7 óta fenn van, 10:15-kor elaltattam, most ébredt pár perce, még egy órát se aludt. Én teljes mértékben használhatatlan vagyok, Lillus éjjel kelt 4 körül, és szokás szerint egy jó erős 40 percet végigcsámcsikázott, én viszont nem tudtam közben bóbiskolni, mert valamiért iszonyatosan fájni kezdett az egyik cicim. Gondoltam, akkor abból szopiztatom, olyankor még jobban fájt.

Úgyhogy ha a talin egyszercsak egy nagy puffanást, majd hortyogást hallotok, akkor az én vagyok (=kidőltem, és bealudtam). :D :D

Kép
frusi
 
 


Hello!

Elfelejtettem Eriket megdícsérni, pedig akartam, mert nagyon aranyos. Oltári helyesen grimaszol. :)

Tiszta izgalom, hogy bármelyik percben akár két bébi is jöhet. Szurkolok!

Judit

Kép
jud77
 
 


Hello Lányok!

Jó talizást! Nagyon irigyellek benneteket. Mi elhavazódtunk ezzel a költözéssel ráadásul Bencus náthás így tuti nem is tudtunk volna elmenni :(

Gabi nagyon is át tudom érezni min mentél eddig keresztül, borzasztó ügyes vagy és jó, hogy ilyen optimista! Erik meg egy kis tündér! Én sajna hasonlókat éltem - élek meg, így tudom min mész keresztül. Drukkolok ezerrel, hogy minél tovább tartson a tejci vagy akár mint Veránál el is hagyhasd a tápszert.

Persela, Sziszike megy a drukk, csak ügyesen :) , Hiuzka kitartás mindjárt itt a bébid.

Méri nagyon hiányoztál, napok óta készülök, hogy felhívjalak, de azt sem tudom hol áll a fejem, de biztosan egyik nap sikerül :) Remélem már jobban vagytok és Te is jobb kedvű vagy.

Na szaladok mert megyünk sétálni, kell a kis lurkónak a friss levegő.

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

H&M a legjobb szerintem. Amúgy novembertől van a Camponában is, és az végre nagy is. :D

Tali, biztonsági okokból kihagyjuk. Sajna. Marci még mindig kicsit taknyos. Ezért inkább nem viszem, nehogy valakinek baja legyen.
De meséljetek!

Méri fel a fejjel. Egyszer el kell már mindennek készülnie. És bár a karácsonyi shopping idegörlő (ma jártam meg a budaörsi IKEA-t, ahol 10-kor már tolongtak), de karácsonykor legalább nincs meeting. :D Végre gyütt lehettek ti is.

Na pussz mindenkinek

Vera
Vendég
 


Sziasztok!

Tényleg nagy termés volt tegnap este ota, iszonyu sokat irtatok! Máskor már este 10 körül sehol senki, most meg többen is még éjfél körül is lelkesedtek!
Köszönöm szépen mindenkinek a sok infot, Frusi (a cikket külön), Niki, Elsijud, Pelle, Sziszike, Ildi! Megnyugodtam! Csak mert már a dokim is paráztatott, hogy probáljak valahogy zugloi lakcimre szert tenni. De hát ez nem olyan egyszerü, meg egyáltalán... Felháborito!
Sziszike, köszi szépen, de a munkahelyem TB-kifizetö, ugyhogy akkor el tudom ott intézni a papirokat, ne hozz nekem külön! Aranyos, hogy gondoltál rám!
Remélem holnapra 2 uj bébink lesz itt a forumon!
HAJRÁ BÉBIK, ANYUKÁK!!!
Gabi, erik cuki!
Utolag is boldog névnapot, Juditok, Gabi.
Elsijud, én dec 1töl vagyok tgyáson. Hogy érted, hogy ha a 2006-os jövedelmet veszik alapul, akkor nincs felsö határ?
Jo bulizást!!! Majd irjatok, mi volt! Emese

Kép
hiuzka
 
 


Na szia lányok!

Itt vagyunk, ragyogunk, bocsánat, hogy csak SMS-ben jelentkeztem be Pellénél, de épp egy étteremben ültünk - olyan finom kis fárasztó éjszakám volt, hogy a vizsgálat végéig nem igen ettem, aztán meg már kopogott a szemem, rohanás volt a kedvenc Maya Kávézónkba kajálni -, szóval onnan nem akartam élőszóban beszámolni, nehogy elvegyem mások étvágyát :lol: :lol: :lol:
Röviden, nálunk a helyzet változatlan, tágulás ugyanannyi, magzatvíz tiszta, szívhang tökéletes, plusz csinált a Lukács doktor flow-t, köldökzsinórit is, meg agyit is, meg még mit tudom én, milyet, vagy negyed órán keresztül UH-zott, és megállapította, hogy minden érték tökéletes + nagyon szép kerek feje van a csajszinak!!! :-))))))))))))))) A lányka a gép szerint 3440 g, a doki szerint ennél nagyobb, még mindig tartja, hogy lesz vagy 3800 g, kíváncsi vagyok, hol az igazság... Remélem, valahol középúton...
Szóval, nem lesz kis Luca-boszink, tartjuk a várakozó álláspontot, holnap megint CTG, aztán a szokásos mászkálás Pesten, hátha attól beindul valami. Az egyetlen, amit eddig a csajszi máshogy csinál, mint a Márk csinált, hogy neki jól lent van már a feje - a Márknak még szüléskor is fent volt, egyáltalán nem illeszkedett be. Aranyos is volt, a magzatvízvizsgálathoz meg kellett mozgatni, úgyhogy a doki a csövet igazgatta, a szülésznő meg, aki segített neki, kívülről mozgatta a fejét két kézzel, hogy odébb menjen kicsit. Én meg csak feküdtem ott, mint egy partra vetett halanya...:-)
Hát ennyi, a többit majd meglátjuk, a Márkkal ilyen előzmények után ment el a magzatvizem hajnali 4-kor, de már nem készülök semmire, lesz, ahogy lesz...

Sziszike, mi újság??? Gyanúsan el vagy tűnve!!!

Remélem, a talis fotókat hamar feltöltitek a képtárba, nagyon kíváncsi vagyok rájuk!!!!!

Majd vissza is olvasok, ha lesz még egy kis időm, most lassan fürcsitájm van, csak előtte még megetetem a dedet.

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok,
Hiuzka: félreérthetően fogalmaztam, nem 2006-tól nincs felső határ, hanem a TGYÁS-nál nincs, az mint a táppénz, a nettó béred 70%-a, csak amennyiben esetleg volt prémiumod, ilyesmi, azt is beleszámítják, és ami fontos, hogy nem azt nézik, mikorra járt a pénz, hanem azt, mikor fizették ki - tehát pl. én kaptam 2005-re prémiumot, amit 2006 januárban fizettek ki, és az jelentősen megdobja az én esetemben a TGYÁS összegét majd (mivel a 2006-os jövedelmemhez számítják). de ha már elmentél TGYÁS-ra akkor mindegy úgyis :)

Más: ma voltunk 4d uh-n, és kiderült, hogy bizony Zsebink egyértelműen csajszi, úgyhogy mostmár nem kérdés, hordhatja majd a rózsaszín overállt, amit kapott a barátainktól :) Annyira megható volt nézni a kis pofiját, meg ahogy tömködte a szájába a kezét. Apája is teljesen elérzékenyült, még kétszer megnézte a felvételt amióta hazajöttünk :)

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Nikike, KÖSZÖNJÜK :D :D :D a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, és nagyon örülök, hogy végül mégis eljutottunk Hozzátok! :D :D

Judit, a muffin már megint nagyon fincsi volt!! :D :D Most olvastam csak a klotyós írásodat, olyan jót röhögtem rajta!!! :D :D :D (ja, tanúsíthatom: megugrottad a feladatot!) :D :D Mostmár én is tudom, mire kell majd ügyelnem, ha vendégeket várok. :lol:


Kati, a tésztasali is fincsi volt!! :lol: :lol:

Elsijud, gratula a kiscsajhoz! :lol:

Persela, Sziszike: szédületes drukkok mennek!! :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

A Tali szuper volt, a képeket lekicsinyítettem és feltöltöttem a képtárba. Szövegeket majd ha több időm lesz.

Puszi.

Judit

Kép
jud77
 
 


Hali!

Nekem volt az elmeny, Frusi, en irtam a klotyorol! Vegul is mindegy!
En meg nem voltam gyors a kepekkel, nekem sajna kell apa segitsege!
Igyekszem!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


sziasztok!


nagyon jók a képek, köszönjük!!! :lol: :lol:
gyönyörű mindenki :wink:

azt hittem már van "új" babácskánk... :roll: , csak ügyesen lányok! :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Judit, utolagos engedellyel adtam cimeket, ha nem tetszenek, at lehet irni nyugalommal! Ha igen, jo szorakozast!
BAromi jok egyebkent a kepek!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Még egyben.:)

Ma reggel rányomtam egy automatikus bejelentkezést, hogy párom is tudjon írni nektek.:)

Szóval örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!:)

Tegnap végre kimostam a manó ruháit és kimostam a ruhák nagy részét is már. A baj csak az, hogy 2nap alatt száradnak csak meg...

Ma CTG, UH, és doki! Ez a d.e-i programunk.

Persela: egyben vagytok még??

A héten nekem már biztos meg lesz és a karácsonyt itton tölthetjük nyugalomban...már úgy várom!


Puszi: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok

tettem fel kepeket nem csinaltam uj galeriat, hanem Juditeba tettem bele. meg van par de majd kesobb fellovom.
cimet nem adtam most nekem nincs idom
Pelle a Te kepeid meg a feltoltott kepek kozott voltak

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!!!!!!!!:-)

SZUPER VOLT A TALI, ÚGY ÖRÜLÖK, HOGY SZEMÉLYESEN IS MEGISMERHETTELEK BENNETEKET, KEDVÖS ANYUKÁK!!!:-) A babák pedig gyönyörűek, férjemnek is megmutizgattam őket fotón!
Nikike, Neked külön köszönet a szervezésért és a vendéglátásért!!!

Én is tettem fel 39 képet, nem tudtam, hova tegyem, egyelőre "bennem" van egy galéria, de nyugodtan át lehet csoportosítani őket egy közös tali mappába:-)

Persela, Sziszike, megagigadrukkok mennek, nagyon várom a babahíreket!!!!!!!:-)))

Nagyon sok puszi, még jövök, de Somi épp most kelt fel:-)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


[quote="nikike"]
írta:
nikike
Nekem volt az elmeny, Frusi, en irtam a klotyorol! Vegul is mindegy!


Jaaa, hülye vagyok! Rád gondoltam, csak rossz sorba írtam! :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Elküldené valaki priviben a címet és jelszót. Lsz, lszi. Köszi

Vera
Vendég
 


Nagyon jók a képek, köszönjük a fotósoknak! :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Én is kérném szépen a képtár jelszavát, szeretném megkukkolni a gigaparti fotoit!
Tegnap voltam dokinál, még totál zárt minden. Most már inkább arra szavaznék, hogy Zsmbi késsen pár napot, 22 helyett mondjuk 26 éjjel vagy 27. Akkor még a Karácsonyt "szokásos" modon tölthetnénk...

Egy hülye kérdés: szerintetek nagy szárnyas betétet elég ha viszek, vagy vigyek még nagyobbat a szülés utánra? És adnak korházi háloinget a szülésre, vagy kötelezö is abban lenni? Mert pl van ahol a bébinek is végig már a saját ruhájában kell lennie, nem adnak korházit.

Emese

Kép
hiuzka
 
 


Nagyon édik voltatok. Legközelebb remélem mi is tudunk menni. Bár félek, hogy Marci mindenkin átgázol. :D Tegnap óta már a mászás is megy neki. :wink:
A csoportkép a legjobb. Hogyan készült? :shock:
Én is szívesen küldök fotókat. De nekem van már fent egy albumom. Aki nézelődni akar írjon, és megy priviben a link.

Vera
Vendég
 


Hiuzka, tena extár vigyél. Eléggé vérzik az ember. A szárnyas nekem csak a 4-5. napon jött be.

Kórházi hálóingben szülsz, de a szülőszobából már sajátban fogsz kijönni. 8)
Vendég
 


Sziasztok !!

Nikike !! Nagyon jól éreztük magunkat nálatok !!! Köszönjük szépen !!! :lol:

Sajna még csak most jutottam át és még nem láttam a képeket !!!

Megyek megnézni !!

Lányok !! Nagyon örülök, hogy szem. is találkoztunk , remélem hamarosan a többiek is tudnak csatlakozni hozzánk !!! :lol:
Nagyon aranyos talpraesett tündéri szép anyukák vagytok !!! :lol:

Tündi ?? és a többi anyuka !! Hogyan tudtok késő estig fent lenni ??
Én már este 8-ra hulla fáradt vagyok ??

Gabi !!! Remélem már teljesen rendben vagy !! Erik igazán gyönyörű kisfiú !!! És már 3 hetesek vagytok ! ???????????

Nem győzöm mondogatni , hogy megy az idő !!!!!!!

FINISELŐSÖK !!! Megy a drukkkkkk !!! Na , talán ma !!!!


Jaj !! A sütik nagyon finomak voltak !!!
Nikike ! A szendvicsek is !!!!

Köszönjük szépen !! :lol:
Puszka ! megyek képeket nézni !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Nikike !!!!

Azonnal szeded le az első oldal 2. képéről a címet !!!!!! :shock:

Nahát, nahát!!!!

Te szégyentelen !!! Szép gyerekhez ilyen címet !!!!! Na meg hozzám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem tetszik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép


Kép
kati16
 
 


SZiasztok lányok!

A segítségeteket szeretném kérni! Nagy szarba kerültem, mert az orvosom, akihez a Péterfybe járok, véletlen megtudtam, hogy márciusban elmegy külföldre, fél évre, és én május végén szülök. Nagy pánikolás és sírás rívás után, eszembe jutott az Uzsoki és Csapó doki! Aki bármit tud róla, vagy akár tud egy másik kedves, lelkiismeretes, barátságos dokit ajánlani, az legyen szíves irjon a privimre, vagy az e-mail cimemre!
VAl.szinű csaszis leszek, mert -8-as a szemem, igy nekem az is számít, hogy jó legyen e téren is!

Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Elizabeth

Kép
elizabeth25
 
 


szasztok!

Kati, cim javitva sokkal sokkal szolidabbra! Csak vicc volt, de Te is javithattad volna nyugodtan!
Pelle, ez a Szamos cucc valami allati finom, koszi!
Elizabeth, Csaporol vegul is jokat hallottunk, de a CSaposok tobbet tudnak mondani!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jól sikerült a találka. Én is szívesen megkukkantanám a képeket. Valaki megszánhatna és felvilágosíthatna, hogyan t
tudnám én is megtekinteni (pontosan, minden lépésről felvilágosítani ám, mert elég számítógépes jártasságom elég hiányos).

Azokat a sütikéket én is de szerettem volna megkóstolni.

Emese: a babák végig kórházi ruhában vannak, neki sem kell külön vinned. A Tena nekem is nagyon bejött, ebből kettőt is beraktam az eldobható bugyimba, úgy hogy fedték egymást, így sosem ért baleset. A szülőszobán kapott hálóing baromira "szexi". Minket (a férjemet és engem) a nőgyógyászom le is fényképezett a szülőszobán benne.

Sziszike, Persela: szorítok, hogy Karácsonykor már az új családtagotokkal ünnepelhessetek otthon a fa alatt.

A mi napjaink egyre jobbak, Erik igazán jó fiú, főként éjszaka kímél minket, egyszer ébred. Egyre ügyesebben szopizik... na persze nem tökéletes még e téren, sokat kell közben ébresztgetni és szelíden lökdösni.

Puszi

Gabi&Erik

Kép
gabi&erik
 
 


Na sziasztok!

Itt nálunk a helyzet változatlan, holnap 10 körül újabb randi a doktorbácsival a kórházban - ha így folytatjuk, ennek tényleg befekvés lesz a vége...:-( Csak tudnám, akkor meddig húzza még? Vár egy hetet vagy megsajnál, és hamar megindítja a szülést? Holnap ezt is megtudakolom tőle...
Ma láttam Sziszikééket, csak Sziszi pont telefonált, a lökött fiamnak meg hiába mutogattam Annababát, hogy milyen szép kislány, őt a kávéautómatából kiszedhető poharak jobban érdekelték az UH előtt, úgyhogy ki kellett mennünk a folyosóról. :lol: :lol: Mire meg visszamentem, Sziszikéék eltűntek, úgyhogy nem tudtunk beszélni egymással.
Ma nagyon rossz napom volt, biztos van valami front is, de egyébként is egyre türelmetlenebb vagyok, ma olyan igazi semmihez nincs kedvem hangulatom volt egész nap, úgyhogy gyorsan megfürödtem a gyerek előtt, most megvárom, hogy ők is végezzenek az apjával, aztán bevágom magunkat az ágyba és jól megnézem a ma szervált Csak szex és más semmi című filmet - csak stílusosan:-))))))))))))))
Megnézegettem a talis fotókat, tök jó kis csapat jött össze, mindenki nagyon csini, és csodaszép babáitok vannak, remélem, január végén, de legkésőbb a februári talin már mi is ott leszünk!

Sziszike, mi újság????????? Mit mondtak a mai vizsgálatok? És honnan tudod ilyen biztosan, hogy a héten tuti meglesz a baba? Bárcsak én is tudhatnám!!!

Na jóéjt mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela!

Tuti ott leszel a legkozelebbin! Kitartas, mostmar tenyleg mindjart itt a bebi! Jo filmezest, egyebkent vasarnap lesz a TV-ben is!

Kepzeljetek, ma ugy megijedtem, hogy majdnem bogni kezdtem en is a gyerekkel. Ilyet meg sosem csinalt, latszolag ok nelkul elkezdett keservesen bombolni, elotte 1 perccel meg rohogcselt, alldigalt. Tudtam, hogy csak almos lehet, de szerencsetlen annyira almos volt hogy nem birt elaludni, en meg kezdtem ideges lenni, hogy akkor most tevedek? VEgul nehezen, de elaludt! Annyira sajnaltam!
Most mar tudom, ilyen is van!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, nekünk kami már csinált anno ilyet, szerencsére leszokott róla, de akkor mi is nagyon megijedtünk, ráadásul hullottak a könnyei, mi meg alig tudtuk lecsitítani.
Hát igen, ilyen is van :shock:

Tényleg köszi a szervezést, én is nagyon jól éreztem magam, és a képek is klasszak. Én csak egyet nem értek. Csak ilyen kicsiben tudom lementeni a gépemre? Mert így nem tudok előhívatni belőlük :?

Kati még egyszer köszi a fuvart. Dia aludt éjjel, azután, h szinte az egész talit átaludta?

Kami jót aludt, újonnan felvett éjszakai szokásai is csitulni látszanak. Viszont össze-vissza eszik, 70-150 g-ig bármennyit, ahogy épp a kis eszecskéje diktálja. Néha a 3 órákat sem tartja, pedig eddig olyan menetrendszerűnek tűnt minden. Úgyhogy száműztem a mérleget, mert amíg rendesen evett Kamilla, addig megnyugtatott, most, h kénye-kedve szerint, csak idegesítettek a számok. Nem sokat hízik így, de majd jövő héten belehúz :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Persela, Sziszike, hol vannak már azok a gyerkőcök?! :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Adri mond meg, hogy melyik kép tetszik azok közül amelyiket én csináltam és azokat felteszem eredeti (2-3 Mb) méretben is. Azért tömörítettem őket, mert az eredeti méretben a 3 megabites sávszélességen is kb. egy óra lett volna feltenni őket.

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon jó volt a parti, köszönjük Niki!!!
Biztos kimeritettük tegnap a fiad, azért dölt igy ki mára! :shock:

Nekem nagyon tetszett, hogy amikor a Soma elkezdett sirni, akkor először a Zsombor, majd még 1-2 baba is rázenditett ahogy hallotta a másikat. De ilyen krokodil babakönnyeket mint a Zsomboré volt, még nem láttam! Olyan édes volt! :oops:

Viszont nem számoltam 11 kg cipeléssel, (gyerek+hordozó) a kocsiig, igy estére úgy bedurrant a karom, hogy csak izomlazitoval tudtam mozgatni!!! Puhány vagyok! :evil:

Adri: küldtem neked emailt a freemailesre!
Kati,Pelle, Judit, Katya: ha küldtök emailcimet priviben küldök képet amin csak ti vagytok! A többit megpróbálom felvarázsolni majd a tárra, de ma nem tudom már.(ja már péntekvan?)

Sajnálom hogy a kamerám megadta magát pár kép után, és mindenkiről nem készülhetet igy képem :? , de ami lett azok jók. :P

Frusi: küldök egy privit majd nézd meg lécci, nálunk maradt valamid :))


ja és a nap híre (legalábbis számomra), hogy az ortopédus kijelentette, hogy Bazsinak rendbejött a csipője, és hogy a nyaki hipotóniája is elmúlt, és hogy minden okés, nagyon is feljlett lett az izomzata!!! Hát én örömömbe már a rendelőben könnyeztem!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Üdv

Méri

KépKép
lmarie
 
 


Méri!

Nincs annak a gyereknek semmi baja, olyan egeszseges mint a makk!
Neha az orvosok kicsit tulzasokba esnek a sajat jelentosseguket illetoen!:) Szal nyugi!
Orulok, hogyha jol ereztetek magatokat! Meg en sem lattam Zsombesz krokodil konnyeit!

csok

Ja Pelle Te meg egy csipeszt hagytal itt! Megorzom!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!!

TÁBLÁZAT ÚJRA,(hátha meghozza ez a szerencsénket)

1166173116.58.xls


Az UH-on 4278grammra becsülték a babót.:)
A CTG-n nagyon hangosak voltunk és a doki a vizsgálaton azt mondta, igaz zárva vagyok, de lejebb jött már.:)

Szóval csupa jó hír!

Persela: nem vagok benne biztos, de nagyon szeretném és azt is, hogy az elmaradt múltheti tali összejönne veled. :wink:

Hiúzka: a szülés közben kórházi hálóingbe lehetsz csak, majd utánna sajátban.
Betét: Tenna exra, gyógyszertárban darabra is adnak!!
Vegyél hozzá Tenna bugyit is!

A kórházban a babó kórházi ruciban van. Csak haza menetelkor kell sajátot vinned.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Méri, épp akartam írni Neked, hogy nem-e maradt a kocstokban valamink, de akkor gyorsabb voltál!! :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Először is: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT PELLÉNEK!!!!!

Sziszike: én is szívesen találkoznék veled, bár egyre jobban azt érzem, nálunk ez jövő heti sztori lesz. Neked viszont megint jó nagy babád lesz!:-)

Ma azt mondta a doktorbácsi, hogy tágulás ua, méhnyak kicsit rövidült, de még mindig nem nagyon, és nem nagyon rövidült az elmúlt napokban, víz tiszta, szív OK, stb... Szóval, ha addig semmi, hétfőn befekvés, aztán szándékai szerint rögtön fel is tesz egy tágító zselét, hátha sikerül még hétfőn megszülnünk. Olyan édes, nagyon arra hajt, hogy nem hogy szülnünk ne kelljen karácsonykor (ami az ő szempontjából is érhető), de bent se kelljen már lennünk akkor. Viszont ahhoz hétfőn, legkésőbb kedden meg kellene szülnöm... Hmmmmmmmm... Elég határesetes a sztori:-(
Viszont tök rossz, kicsit belémverte az ideget, mert azt mondta, hogy jó lenne, ha nem folyna el a magzatvíz, merthogy ugye még sehogy nem állunk, és ha így kezd el tágítani, akkor nagyon nyögvenyelős lehet a dolog (ezt egyébként tanusíthatom, mert a Márkkal pont így szültem, jó szar is volt), jó lenne fájásokat produkálni inkább... Eddig folyton azt figyeltem, hogy nem folyik-e a víz, hátha, mostantól majd attól reszketek, hogy csak azt ne. Fincsi!:-(

Majd még írok, csak most mennem kell, a gyerek sír, már rég aludni a kéne, a párom meg most rohant el itthonról...:-(

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok !!

Pelle !! Ill. Maja !!! Akkor megragadom az alkalmat és én is Nagyon Sok Boldog Születeésnapot Kívánok !!!! :lol:

Méri!! Ment privi ! Köszike !! Ja, és Bazsi miatt már biztos nem kell aggódni, makk egészséges !!!

Most már csak neked kell helyre jönni ,úgy-hogy igykezz !! :lol:

Nikike ! Megyek megnézem mit tettél a képpel !! :lol:
Igy, nem mertem apának megmutatni, mit gondol mit csitáltuk mi ott ! ????

Tündi !! Hiányoztál a taliról !! Mi van veled ???
Puszi anyukádnak !!

Puszi mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Pele: Boldog születésnapot!!!!

Kép

Lufi:neked is utólag szerdára.:)

persela:a dokim detto ilyeneket mond.
Ami bosszantó, hogy Anna 16napos késésénél nem esett kétségbe, de most ilyet szólt. Ha hétfőig nem szülünk, akkor elbeszélgetünk a megindításról, mert az sem jó, ha tovább, túl hordom.
Ennek a hátterében is tutti az ünnepek vannak és amikor mi haza megyünk neki is ott kell lennie, magyarul ne esen bele a karácsony, most ezen vannak!

Én viszont nem annyira szeretném a megindítást! De persze meghallgatom, majd mit mond.

Mai nap: CTG-m nem lett vmi jó, arra gyanakodott a drnő(Járányi) lehet belekaksitott a pici, szóval magzatvíz vizsgálatra küldött, ami teljesen tiszta volt.
Viszont ott azis kiderült, hogy 1 ujjnyira járható az út.:)
Ennek örültem, haza felére meg kaptam betkót, hátha vérzés stb lenne. Eddig semmi.:)

Este vissza kell mennem 7re CTG-ra újra....nagyon azt érzem itt vasárnapig babó lesz.:)

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?