Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még új vagyok itt,és szomorúan tapasztalom,hogy egyre többen járunk hasonló cipőben.Remélem engem is befogadtok.Mi novenberben vesztettük el a babánkat 22 hetesen.Talán már januárban újra próbálkozhatunk.Azt hiszem ez az egy tartja bennem a lelket.

Ancsa
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem irtam a hetvegen de a menzit vartam ezerrel es MEGJOTT! HURRA!!! Mar a probalkozos ciklus elso napjan vagyok!

Tunder es Te?

Ancsa nagyon sajnalom de itt jo "kezekben vagy" :lol: januar mar igen igen kozel van!!! Irj Magadrol legyszike, miert vesztetted el a babadat?

Csajok irok majd egy husszut es rakok majd fel kepeket is de most megyek reggelizni, puszi!

Jo az uj tickerem? Mosr imadkozzunk a csodaert! :D

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Nekem minden bajom van ma, faj a hasam, a derekam majd leszakad, faj a torkom, a mellkasom, a hatam mert jol megfaztam de boldog vagyok hogy megjott! Tegnap voltunk karacsonyi kepeket kesziteni a csaladnak, ime:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11279

KépKép
KépKép
tontica
 
 

 
 

Szia tontica!

Igazából nem tudni mi történt,egyik pillanatról a másikra elfolyt a magzatviz,és nem volt más választás meg kellett szülni.Azt mondták valami fertőzést kaphattam,de hogy milyet azt nem tudják.Az is lehet,hogy a vérnyomásom lett nagyon magas,és attól,de azt nem hinném.Pénteken kontroll,és szövettan eredmény talán megtudunk valamit,és ha minden rendben irány a munka,hogy ne golyózzak be itthon.

Babus:Ha még aktuális,nálunk igy zajlott. November 3-én ment el a babánk,utána 2 hétig véreztem,és dec.7-én egy hetes csúszással jött meg először.Viszont én még csak most hat hét után megyek vissza dolgozni öt hónap betegácsi után,és ne izgulj nem vagy lemaradva semmiről én 34 vagyok és az első baba ment el.

Ancsa
ancsa03
 
 


Sziasztok lányok!

Drága Ancsa!
Sajnálom,hogy te is elvesztetted a babádat,ilyenkor tényleg a remény ad erőt az újrakezdéshez.Vigyázz magadra!

Voltunk ultrahangon,minden rendben van,láttam a babát rendesen,mindene megvan.Készítettünk videófelvételt,lesz miből erőt meríteni amíg várjuk az amnió eredményét.Képet nem tudok feltenni,mert "csak" a mozgókép van.
Gondoljatok rám szerdán 11-kor,akkor fogják megszúrni a hasamat.

Mindenkinek szép napot,jók legyetek!

Edina

Kép
szekeres
 
 


Szia Ancsa!

Nagyon sajnalom ami Veled tortent!Az en toretenetem ugyanez volt azzal a kulonbseggel hogy mi harom babat vartunk.Igy meg 10 napig kuzdottunk ertuk.
Hihetetlen de azt kell gondoljam hogy a tortentek utan sem vettek Toled kenetet.Jol tevedek? :twisted: Kulonben ha barmi fertozes lenne azt meg tudnak mondani.
Pihenj sokat es fogadd meg azt a jo tanacsot amit nekem nem sikerult megtartanom.Ne keresd a mierteket.
Sok-sok erot kivanok es szerettel udvozollek:Rillisz
rillisz
 
 


Ja ,azt elfelejtettem irni hogy holnap elutazunk 1 hetre,majd utana sietek vissza. :D
Addig is legyetek jok! :D
Edina,
Nagyon gondolok majd Rad es sok erot kuldok!Ne izgulj! :D

Sok puszi mindenkinek:Rillisz
rillisz
 
 


Szia Rillisz!

19 hetesen csinálltak rákszűrést,kenetvizsgálatot,és vizeletvizsgálatot.Azokkal minden rendben volt.

Ancsa
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Kedves Ancsa, üdvözöllek a körünkben, bár egy babás topicban szívesebben ismertelek volna meg. Én mütét után 2 és fél hétre már dolgoztam, mert itthon belepusztultam volna. Persze az elsö héten még az utcára se mentem, nehogy ismerössel találkozzak.

Képzeljétek a mikulás meghozta nekem a mensit, igaz 29 napra, de ennek is nagyon örültem. Szerintetek akkor a hormonjaim helyreálltak már?

Ti hallottatok már a grapefruit mag kivonatról? Állítólag egy csomó bacilust és gombát kiírt, ha ezt isszuk.
Vendég
 


Sziasztok!

Ancsa,akkor legalabb ez a resze a dolognak Nalad rendben volt.Tudom hogy ez most nehez de ennek nagyon kell orulni!
Ne ijedj meg a hullamvolgyektol,ez termeszetes.Csak neha nehezen kibirhato. :( Remelem tudunk Neked is segiteni! :) Az nagyon jo erzes hogy mar januartol probalkozhattok,es johet majd egy gyonyoru kisbaba! :DErre kell gondolni!! :D

Babus! Azt nem tudom hogy a hormonjaid helyrealltak-e,de mindenesetre ez olyan jo hir.Valahogy az uj elet remenye eledezik az emberben igaz? :D
En regebben ittam egy ideig grapefruit kivonatot,mert mondtak hogy sokmindenre jo.Pokoli rossz izu,de biztosan nagyon hatasos.
En pl.gyomor dolgok miatt probaltam ki,special az ugy emlekszem rosszabb lett tole. :? Viszont en is ugy hallottam hogy bakterium pusztito hatasa van.Erdemes lenne utana nezni.
Valaki azt mondta nekem,aki jo nehany evvel ezelott sajnos szinten atelte azt amit mi,hogy egy kinai orvos azt javasolta neki hogy se terhesseg elott sem kozben ne furodjon kadban ,csak zuhanyozzon. :roll: Hat nem tudom van -e ertelme en mindenesetre most betartom.Pedig uuuuugy imadok kadban pancsolni :(
Most megyek,mert kezdek kornyadozni es a holnapi utazas miatt sok meg a dolgom.
Puszi mindenkinek!Rillisz
rillisz
 
 


sziasztok!

Ancsa: üdvözöllek ebben a körben (ez így ebben a formában elég hülyén néz ki). Szerintem a szövettantól ne várj semmit. Nekem a 18.héten kellett megszülnöm a babámat, a doktor előre felkészített, hogy szerinte semmi sem fog kiderülni. Úgy is lett. Nem korai a januári próba? Az orvosod azt mondta, hogy 2 hónap várakozás elég?

Tontica: elvileg ma este vagy holnap kellene megjönnie. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem a vetélés óta napokkal a menstruáció előtt eléggé fájdogál a hasam. Most is úgy érzem, hogy kellemetlenül feszít. Korábban ilyet sosem tapasztaltam.

A próbálkozás vszínűleg januárra tolódik, mert még csak most kaptam meg az első véreredményemet és még egyszer mennem kell majd csapolásra. MIvel annak is kell 1-2 hét, hogy az eredmény elkészüljön, ami pontosan karácsony környékére esik, és mint tudjuk nálunk december közepétől január közepéig megáll az élet, így vszínűleg csak januárban tudok majd konzultálni az orvossal az eredményekről. :?

Szekeres: minden rendben lesz! Ne izgulj!

Rillisz: lehet, hogy már nem látod, de jó pihenést neked!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Szia Tunder! :D

Meg latom,mert beugrottam egy percre.Koszi szepen! :D
rillisz
 
 


Szia Tündér!

Nekem is azt mondták,hogy semmi nem fog kiderülni a szövettanból,de akkor minek csinálják???Inkább az érdekel hogy nálam minden rendben van-e.
Azt mondta,hogy január vége........az 3 honap.Van aki még ennyit sem vár....
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Bocsika de fiam beteg igy nem sok idom jut a babanetre. Megfazott szegenykem es lazas. :(

Ancsa: nekem eloszor ket honapot mondtak aztan harmat, en harmat vartam vagyik harom menzit. A
szovettant nekem "elhagytak" igy nem tudtam meg semmit de valoszinu egy fertozes volt. Azert meg ne temesd el talan megtudsz valamit belole.
Van am nekunk egy tablank ha szeretnel bekerulni.

Rillisz: JO UTAT ES KIKAPCSOLODAST!!!

Tunder: latom megjott Neked is, HURA!!!! Ez csak maganvelemeny de en egy vervizsgalat eredmenye miatt nem varnak meg egy honapot, mi gond lehetne? :idea:

Szekeres: nem lesz holnap semmi baj, Veled vagyunk!!!

Itt a tablazat:
TABLA

A karacsonyi kepeimet senki sem nezte meg? :cry:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


A tablaban a vigyorgo kis fej azt jelenti hogy mar probalkozhatnak, a kisbaba pedig gondolom tudjatok! Mindenkinek olyat!!! :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Tontica:Először is mielőbbi gyógyulást kivánok a kisfiadnak.Én megnéztem a képeket nagyon aranyosak vagytok.....majd pénteken megtudjuk.......beszámolok róla..

Sziasztok! :D
ancsa03
 
 


sZIASZTOK!

Ancsa: együttérzek veled a baba miatt. Sajnos én is nov. 2-án vesztettem el a babámat. na kimondhatjuk, ez nem a mi évünk (hónapunk volt).

Tontica: Én is hallottam a grapfruit mag antibakteriálos hatásárol. vetélés után két héttel vettem a DM-ben grapfruitmagkivonatot, napi kétszer 15 cseppet kell meginni belőle vizzel keverve. Szerintem érdemes kipróbálni.

Tünde: Vetélés , szülés után megváltozik a szervezet. Pl. szülésem óta megérzem, hogy jobb vagy bal oldali petefészkemben van-e az ovuláció. Nekem most 5 hét után jött meg és napokkal előtte görcsölt, fájt a méhem. Szerintem ez nem kóros.


sziasztok

Sietek mert az oviban karácsonyi készülődésre, díszítésre kell mennem.

Hétvégén én is elutazom :D
babicskó
 
 


Sziasztok!

Valaki elmondja nekem,hogy mire jó az a grapefruitmag kivonat,annyit hallottam róla,hogy már érdekel.

Babicskó:Hova jársz orvoshoz?(ha nem titok)
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Ancsa: a grapefruitmag kivonatról az interneten olvastam. Keress rá nyugodtan sok okos dolgot írnak.
Állítólag elpusztít sokféle baktériumot és kb 100 féle gombát kiírt. A poén az egészben, hogy a jó baktériumokat nem pusztítja el csak a rosszakat. Az antibiotikum pedig válogatás nélkül minden bacit kiírt, ami nem szerencsés. Én kipróbáltam szerintem van benne valami igazság.

Edina holnap nagyon gondolok rád.

Lányok úgy nézem egyre többen próbálkozhattok, szorítok nektek. Kíváncsi vagyok ki lesz a következö babás. :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Tontica: még semmi, vszínűleg át kell állítanom a vonalzómat. Máskor napra pontosan jön, most nem. Nem is tudom örüljek vagy inkább kezdjek kétségbe esni :?:
Ja, és én is megnéztem a képeket, csak elfelejtettem reagálni. Szivesen élnék egy ilyen helyen és cserélném el a poros nagyvárosi levegőt egy kis tengeri levegőért.

Szekeres: 11-kor küldöm a pozitív energiákat. :)

Babicskó: egy kicsit megnyugtattál, akkor ez nem valami lappangó felfázás vagy fertőzés. Már arra is gondoltam, hogy megint kiújult a hólyaghurutom és azért fáj a hasam.

Ancsa: szerintem a szövettanon inkább durva genetikai degenerációkat keresnek, hogy ha esetleg vmi kiderül, a következő babavárás előtt fel lehessen készülni erre a tényezőre. Ha ilyet nem találnak, akkor biztatják az embert a szokásos kétszázezerszer elmondott mondattal, hogy "nyugodj meg, a következő terhesség sikeres lesz". CSak éppen abban a helyzetben amikor az ember ŐT akarja, nem túl sok vígasz. De ezen is túl fogsz lépni néhány hét alatt.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Helló Lányok!!!
Bocs hogy eltűntem,de karácsonyi takarítás volt van és lesz.Minden este benézek,de már nincs erőm írni.Sajnos vasárnap megint megjött,most nagyon bíztam benne hogy sikerűlni fog ,de nem így lett.Nagyon kikészűltem,de talán majd most sikerül.
Tontica!
Láttam a képeket,nagyon jók!

Szekeresem!!!
Hogy vagy??

Majd írok még.

Puszi mindenkinek!!!
sütõtök
 
 


Csajok, bocsi de egesz du. a korhazban voltunk, szegenykem nagyon megfazott, 39 fokos laza volt be kellett tennem a hutovizbe. Kaptunk antibiotikumot remelem mostmar lassan kilabalunk ebbol!

Tunder akkor most lehet remenykedni hogy Nalad elobb koltozott be a babo? :lol: HU de izgi! Nekem mar lassan vege a menzinek, juj de orulok neki!!!

Sutotok: sajnalom!!! :cry: Nem akarod elkezdeni merni a hodet? Tudok segiteni ha kell! Majd ebben a ciklusban!!! Karacsonyi peteeres lesz Nalatok is? :wink:

Edina: jol vagy? Minden rendben ment? Gondolom biztosan pihensz azert nem jossz de azert majd adj eletjelet Magadrol! :wink:

Tobbiek???

Bocsi akinek nem irtam megyek hunyni!!!

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica: jobban van a kisfiad?

A babával kapcsolatban én nem vagyok ennyire optimista. De azért ha a héten nem lesz semmi, elmegyek a patikába és veszek egy tesztet.

Szekeres: mi van veled? Nagyon fájt?

Sütőtök: Karácsonykor talán nyugodtabban lehettek együtt, hátha akkor sikerül. :)

Gyakorlatilag tegnap befejeztem a karácsonyi ajándékok vadászatát. Már csak néhány apróbb kütyüt és a csaomagolóanyagokat kell megvennem. Ilyen sem volt még, hogy két héttel az ünnep előtt gyakorlatilag meglegyen minden ajándék. Ti hogy álltok?
Látom mindenki takarít, erre nekem is rá kellene vennem magam. :? MAjd a hétvégén nekiállok és előkészítem a lakást az ünnepre.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Helló lányok!

Jól vagyok,köszönöm az érdeklődéseket és hogy gondoltatok rám.
Biztos ennek köszönhető,hogy nem fájt,alig éreztem egy kis tűszúrást.Tegnap pihentem,most is csak azért keltem fel,hogy írjak nektek,megyek is vissza az ágyba.
Várom a január 11-et,akkorra lesz meg az eredmény,reménykedem,hogy addig nem hívnak vissza,az nem lenne jó jel.

Puszi mindenkinek és jó készülődést.

Edina

Kép
szekeres
 
 


Edina nagyon orulok hgy minden rendben ment most aztan pihi, ppihi es megtobb pihi!!!

Tunder de izgi, huha!!! Drukk, drukk, drukk!!! :lol:

Csajok, szomoru vagyok, kisfiam nagyon beteg, egesz ejjel nem aludt semmit, lazas egyfolytaban es Apanak valoszinu hugyuti fertozese van mert nagyon faj Neki allul amikor pisil es ugye ez azt jelenti hogy akkor nekem is es antibiotikumot kell majd szednunk. Szerintetek akkor most mondjunk le errol a ciklusrol vagy ha befejeztuk az antibogyo szedeset azert megprobalhatjuk? Szorit az ido, marciusban repulnom kell! :cry:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Lanyok ne haragudjatok bemasolom ezt ide mert mar nincs erom megegyszer megfogalmazni:


"Lanyok tud nekem valaki segiteni egy jotanaccsal?
Ki vagyok bukva, egesz du. bogtem. Az uramnak hugyuti fertozese van antibogyot kell szednie 10 napon keresztul es a doki szerint (latatlanba mert vizeletvizsgalat nem volt) hogy ha Neki van akkor nekem is es felirta nekem is az antibogyot bar nincsenek tuneteim. Kifundaltam hogy holnap csinaltatok egy vizeletevizsgalatot mert ha negativ akkor minek szedjek foloslegesen antibogyot ha meg pozitiv akkor meg lottek ennek a honapnak.
Nem tudjatok hogy ha mondjuk csak az uramnak van es O a peteeresig szedi addigra meggyogyul akkor az O spermai karosodnak vegy sem? Olyan duhos vagyok, miert kellett ennek pont most tortennie amikor 4 honapja erre a ciklusra varok es ugy beleeltem magam a karacsonyi babagyartasba :?: :?: :?:
Hogy az a ... :evil: :evil: :evil: "


Komolyan most ha belegondolok hogy januarig varnom kell rosszul leszek fizikailag, lelkileg, mindenhogy. Teljesen varatlanul ert ez az egesz. :cry:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Tontica!

Küldtem pü-t, remélem megkaptad.
Vendég
 


Babus: meg nem de koszi!

Kicsit lenyugtam, majd meglatjuk holnap mi derul ki es ha csak az uramnak van akkor addigra kigyogyul belole, legyen meg Isten akarata en mar nem idegeskedek tobbet! :wink:
Ahogy a tickerem is mondja: Imadkozzunk egy csodaert! :D

Par napja marhara faj a terdem nem tudom mitol, hihetetlen hogy mindig valami bajom van!!! :evil:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Tontica: ha csak a párod szed antibogyót akkor nyugodtan lehet próálkozni, nem károsítja a spermát. Ha nincsen tüneted neked, szerintem nem kéne feleslegesen neked is gyógyszert szedned (igyál sok kamilla teát, egyél fokhagymát vagy már írtunk a graipfritmag kivonatról is stb. Viszont ha szedned kell gyógyszert nem ártana várni egy hónapot. Bár elméletileg a tényleges fogamzást követő 10-14 napig nincsen kapcsolat az anya és az osztódó sejtek között (tehát csak a beágyazódást követően szedett gyógyszer lehet káros).

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! Hétfőn nézek csak be.

Már én is letudtam a karácsonyi bevásárlást. Már csak a fenyőfát kell megvenni :D
babicskó
 
 


Tontica: szerintem ha a férjednek van gyulladása, akkor az benned is van, csak lehet, hogy jelenleg tünetmentesen. Inkább most kellene kezeltetned magad, minthogy akkor kelljen amikor már megtörtént a fogamzás. Várandósan amúgy is hajlamosabb az ember mindenféle betegségre és lehet, hogy ami addig tünetmentesen lappang benned, az kijön. Én sem vagyok híve a felesleges gyógyszer szedésének, de ezt úgy gondolom egy hozzáértő dokinak kell megmondania mit tegyetek. Egy hónap ide vagy oda pedig nem számít. És nehogy a férjedre zúdítsd a haragod, mert erről igazán nem tehet!!!

Tegnap vettem tesztet, semmi. Akkor miért nem jön már meg :?: :?: :?:
Kezdek én is komolyan kibukni, hogy pont most csinálja ezt velem, amikor már küszöbön a próbálkozás. Pedig ezek a tesztek állítólag nagyon érzékenyek. Nem tudom, most várok, várok, várok... Legfeljebb néhány nap múlva újra megcsinálom a tesztet.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Helló Lányok!
Tontica!

Én is azt gondolom járjatok a végére a dolognak.Tudom nagyon bánt hogy ez éppen most jött,de nehogy késöbb baj legyen.Ha már kivártuk a kötelező várakozási időt,jó formába kell teherbe esnünk.

El vagyok úszva vásárlásilag,csak a gyereknek van meg az ajándék.

Tündér!!
Mikor kellett volna megjönnie?Én azért drukkolok!

Puszi
sütõtök
 
 


Sziasztok!
Rég jártam itt,mert két napja Pesten voltam .

Tontica:Olvastam,hogy mi van veletek,és nagyon sajnálom.Bár szivem azt mondaná,hogy vágjatok bele,de az eszem azt mondja,hogy várjatok még egy honapot bármilyen nehéz is nehogy a terhességnél derüljön ki valami.

Ja vettem grapefruitmag kivonatot,de a neten azt olvastam,hogy terhesség alatt is lehet szedni,de a papirján azt irták ,hogy nem.

Tündér:Ha megjön akkor már próbálkozhattok?

Edina:Pihenj nagyon sokat,és vigyázz magadra...

Na megyek mert ebédelünk,aztán megyünk vissza kontrollra.

Sziasztok mindenkinek!
Ancsa
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Már nagyon régen nem jártam erre, úgyhogy most alig győztem vissza olvasni a hozzászólásaitokat.
Ancsa: igazán sajnálom, hogy veled is megtörtént. Szerintem ez az, amit az ember senkinek nem kíván. Saját tapasztalatból csak annyit mondanék, hogy próbáld meg lefoglalni magad valamivel. Én vissza mentem tanítani. Így egyáltalán nincs idő magamra, de sajnos a férjemre sem.
Tontica: remélem a kisfiad már jobban van. Nekem az ismerőseim közül többen is úgy estek teherbe, hogy meg voltak fázva, a doki felírt nekik valami antibiotikumot és a baba jött nekik össze. Most én is meg vagyok fázva, és antibiotikumot szedek :lol: Ne add fel!!!
Szekeres: pihenj sokat! Olyan jó, hogy itt vagy köztünk! Te vagy a CÉL.
Sütőtök: még én sem vagyok a vásárlás végén. A suli 22.-ig tart, így nem is tudom elképzelni, hogy mikor fogok bevásárolni.
Tündér: de izgi. Úgy szorítok neked. Bárcsak.....

Na, puszi, már nekem is kezdenek összeállni a páfránykáim, úgyhogy a hétvégén és jövő héten bele kell húznunk :oops:

Sziasztok!!!
kabócabobár
 
 


sziasztok!

Ma végre megjött.:lol: Most örülök talán legjobban ennek az eseménynek. Hétfőn mehetek a következő vérvételre és ha annak is meglesz az eredménye, akkor elkezdhetünk "normálisan" próbálkozni.
Igazából azért voltam kicsit kiborulva, mert nem akartam elhinni, hogy elszámoltam az ovuláció időpontját és féltem, hogy rosszkor voltunk védekezés nélkül együtt. Mert ebben a hónapban még nem a baba volt a cél, bármilyen hülyén hangzik. December elején mentem a dokihoz, hogy kezdjen el beutalgatni a próbálkozás előtti vizsgálatokra, és még a második vérvétel hátra van. Ráadásul az ovuláció időpontjában éppen gyógyszert szedtem, ami fene tudja mit okoz a magzatnál. Nem szerettem volna, ha az eredmények értékelése előtt jön a baba, mert még egyszer nem szeretnék pórul járni. Legalább a lelkiismeretem tiszta, hogy megteszünk mindent azért, hogy a következő babánk tiszta lappal induljon és a lehető legegészségesebb közegbe költözzön. :)
A jövő hónaptól lehet szorítani Tonticának, Sütőtöknek és nekem is. :lol:
Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Ja, és Kabócabobárnak is. :wink:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Hello!

Tunder: orulok hogy vegul megjott, most aztan mindent bele, akkor megis probalkoztok ebben a ciklusban? Mert nemreg azt irtad hogy lehet hogy elhalasztod a dolgot mert nem lesz meg a vereredmeny. En nem halasztanam el ez miatt sot a hugyuti fertozes miatt sem halasztom el mert mar a hocipom is tele van a varakozassal meg aztan lehet hogy ossze sem jon ugye ez is benne van a pakliban.

Kabocabobar: mindent bele, ki se szalljatok az agybol!!! :lol: Nagy, nagy drukk!!! Gondolom az ismeroseid mind egeszseges babakat szultek, amugy utanolvastam es az antibiotikum nincs karos hatassal sem a spermakra sem a petesejre szerencsere.

Ancsa: mi volt a kontrollon? Hogy erzed Magad?
En az elso par honapban nagyon ki voltam bukva, most mar jo, kitartas!!! Lehet ha osszejon a bebi kezdodik elolrol az aggodas.

Babicsko: "tehát csak a beágyazódást követően szedett gyógyszer lehet káros" koszike, en is igy tudom.
Sokat meg terhesen is szednek gyogyszert mert nem tudjak hogy terhesek es megsincs semmi baj az esetek tobbsegeben.
Tudod en attol is felek hogy marciusban repulnom kell es minnel kissebb terhes leszek akkor annal nagyobb az esely /szerintem/ a vetelesre szoval inkabb most bele adunk mindent hatha sikerul es akkor marciusra mar 13-14 hetes lennek.

Sutotok: en meg a takaritassal vagyok eluszva, ugye mindenki beteg es se idom se kedvem takaritani. Fiamnak mar megvannak az ajandekok mar csak Apanak kellene kitalalni valamit.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Tontica:Hogy van a kisfiad?A szövettan semmit nem mutatott ki.Tehát ott minden rendben.Viszont meg kell várnunk a februárt a babagyártással,mert a vérnyomásom nem megy 150/100 alá,és baromira fáj a hátam,meg a fejem a műtét óta,úgyhogy ki kell vizsgálni,hogy nem-e az epidurális érzéstéstelenitől van.

Hétfőtől megyek dolgozni,hátha jót tesz a vérnyomásomnak,hogy nem lesz időm gongolkozni............

Mingenkinek kellemes karácsonyi készülődést kivánok!

Ancsa
ancsa03
 
 


Sziasztok!

Tontica: nektek is kellemes időtöltést!!! :lol: Persze milyen az én szerencsém? A férjem elment egy szállodába a hét közepén, hát nem össze szedett valamit! Én mindig is hajlamos voltam az ilyenekre. A kollégiumban is igen sokszor kellett járnom az orvoshoz, mert állandóan viszketőztem. Már egy jó ideje nem volt semmi, mert mindig odafigyeltünk, hogy ne üljünk rá máshol a WC-re. És erre most tessék! Nagyon rossz lett a kedvem.

Na, jó hétvégét mindenkinek és több szerencsét!
Puszi
kabócabobár
 
 


Kabocabobar: Ti is? Ez durva, nagyon sajnalom, nalatok is a hugyuti fertozes a slager vagy valami mas? :wink:
Pont most van kozepido nem? Uh, a fene, de nagy pech! Mi van itt kerem? :evil:

Ancsa: sajnalom hogy nem tudtatok meg semmit es ezt a franya hatfajast is. Igen az lehet az epiduralistol mert anyumnak is nagyon sokaig fajt a hata utana. Nekem nem adtak itt epiduralist mert azt mondtak hogy vetelesnel veszelyes es nem szoknak adni. :idea: :?: Nem tudom miert, de mar nem is banom, annyira szornyu nem volt /csak akkor/ .
A vernyomas lehet az idegeskedestol is gondolom, mindenkeppen vizsgaltasd ki Magad es gyogyulj meg teljesen mielott nekivagsz! En utana egy honapig meg tok beteg voltam, szedultem, fajt itt-ott es nagyon depi voltam.
Mi is harom honapot vartunk, igazabol harom menzit kell min.
Jol teszed hogy lekotod Magad, sokat szamit majd hogy nem lesz idod allandoan ezen toprengeni.

KépKép
KépKép
tontica
 
 


sziasztok!

Ancsa: meglepve hallom, hogy epidurális érzéstelenítést adtak. Nekem eszükbe sem jutott ilyesmi. Bár így utólag végiggondolva, nekem sem.

Tontica: szerintem megpróbáljuk a dolgot ebben a ciklusban, ahogy Te is írtad, lehet, hogy össze sem jön azonnal, így ha az eredmény később lesz meg, az sem baj. Csak attól tartok, mi lesz, ha mégis lesz valami eltérés, a baba meg időközben megfogan. Dilemma :!: :lol:

Szekeres:nagyon eltűntél, olvasgatsz azért és kedved nincs írni vagy egyáltalán ránk se nézel?

Kabóca: így télvíz idején úgy látom mindenki hajlamosabb valami összeszedésére. Vagy lehet, hogy a görcs miatt van ez így. Azon gondolkodtam, hogy nekem biztosan azért csúszott néhány napot, mert azon agyaltam folyamatosan, hogy csak nehogy hétvégére essen az a nap, amikor mennem kell a dokihoz.Máskor mindig napra pontosan jött. Szerettem volna, ha még az ünnep előtt meglesz az eredmény, de sajnos erről szerintem lemondhatok.

mindenkinek jó napot! :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Helló Tündér!Helló többiek!

Olvasgatlak titeket de valóban nincs kedvem írni.A nap nagy részében fekszem,már nagyon unom.Hamar elfáradok,nem esik jól sokat ülni,de naprakész vagyok,figyellek titeket!

Drukkolok mindenkinek,akinek kell.

Most alig várom,hogy elteljen a karácsony mert akkor közelebb leszek az eredményhez.

Puszi mindenkinek,aki beteg annak jobbulást.

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Sok sikert mindekinek, akinek aktuális már a babaprojekt!

Úgy látszik én még nagyon nem tettem, túl magam a veszteségen, minél több idő telik el, annál rosszabb arra gondolni, hogy már mekkora lenne a baba. Megnéztem a születés kalkulátorban, most lenne 18 hetes :(

Ráadásul a férjem az előbb hívott valamilyen partyról, hogy találkozott egy volt munkatársnőjével (én is ismerem), és lelkesen magyarázta, hogy az éppen terhes és márciusban fog szülni stb. Na ezt már nem tudtam hallgatni és letettem a telefont.

Próbálnék felejteni, de amikor terhes nőt látok vagy róluk hallok minden eszembe jut :x
babicskó
 
 


Sziasztok!

Megvolt az első napom a munkába,baromira kifáradtam,de ha már ideültem olvasni akkor irok is.

Babicskó:szerintem ezzel nem vagy egyedül,és a reakcióid is természetesek,visszamentem dolgozni(kereskedelem),és tele volt az áruház kisbabákkal,meg kismamákkal.Legszivesebben világá szaladtam volna.Mi most lennénk 28 hetesek. :( Kitartás.

Tündér:Én sem kértem az epidurális érzéstelenitőt,csk adták,hogy ellazitsa az izmokat,mert beszorult a baba,és nem akartam tágulni.
ancsa03
 
 


Babicskó: ha visszaolvasod a korábbi írásokat láthatod, hogy mindenki átesett a "látni sem akarok terhes nőt" fázison. Sajnos ezt az időszakot is túl kell élni, aztán lassan egyre kevésbé fog zavarni a dolog. Nem tudom a többiek hogy élik meg, de nekem egyre kevésbé érdekes ha kisgyerekes anyukát látok vagy arról hallok, hogy valaki babát vár a környezetemben. Ez valószínűlag annak tudható be, hogy lélekben már a következő babára készülök.

Ancsa: éppen a karácsonyi hajtás alatt mentél vissza dolgozni? Nem írigyellek egy percig sem. Én már csak holnap dolgozom, aztán januárban megyek legközelebb. Igaz addig is lótok-futok egész nap,de már csak néhány óra és nyugodt pihi, készülődés. :lol:

Tontica: tegnap a vérvételen beleröhögött a nő a képembe, hogy olyan óvatlan vagyok, miből gondoltam, hogy meglehet karácsony előtt az eredmény. Minden reagens készítményből kifogytak, jó ha egy hónap múlva megkaphatom a leletet. Azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozzunk, mert ha összejön a baba, akkor úgysem lényeges a lelet, hiszen az azt jelenti, hogy a hormonjaim rendben vannak. Most progeszteront nem is mér, azt a múltkor mérték meg. Szóval ez a magyar egészségügy. :? Szekeres Te erről többet tudsz mondani. :)

Mindnekinek további jó napot!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Szia Tündérke!

Mondtam neked előre,hogy az ünnepek miatt elhúzzák a vizsgálatokat!A laborokban ilyenkor még a fű se nő.
Normál esetben is fel vannak háborodva ha merünk kérni valami vizsgálatot,hát még év végén!
Szerintem is nyugodtan belevághattok ha úgy érzed,mire beágyazódik és észleled a terhességet addigra meglesznek az eredmények.A hormonjaiddal nem lehet gond!
Toxoplasma és egyéb vírusok megvannak?
Vigyázz magadra,sok sikert!

Drága Ancsa és Babicskó!

Érthető a reakciótok,ugyanígy voltam vele én is és csak akkor változott meg amikor újra várandós lettem.Én is számoltam a heteket,hogy mennyi idős lennék,sőt még mostanában is szoktam számolni,hogy az első kislányom hány hónapos lenne,mit csinálnánk most éppen,stb.
Soha nem felejtjük el ezt a veszteséget,de enyhülni fog a fájdalom és a hiány!Kívánom nektek minél előbb az enyhülést!
Kitartás lányok!

Szép napot,jó készülődést a többieknek is!
Puszi.Edina

Ui..Írtam pü-t Sheilának mert nagyon eltűnt,eddig még nem válaszolt.Aggódom érte.Igaz is,Sütőtökről is rég hallottam.

Rillisz!

Hallgattam ma babazenét,eszembe jutottál,hogy neked milyen klassz,saját magad játszhatsz a babád(id)nak majd.Kívánom,hogy mihamarabb így legyen!

Most már tényleg puszi!

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Úgy látom beindult a karácsinyi pangás az oldalon!?
Edina:igazán örülök neki, hogy jól érzed magad. Szerintem a fáradtság teljesen természetes. Pihenj sokat!
Ancsa: nekem még most is szörnyű, ha pici babát látok. Én református iskolában tanítok, és így minden hétvégén templomba megyek. A keresztelők a legszörnyübbek. Az elsőről azt hittem, hogy sírva fogok kirohanni. Végül csak nyeltem a könnyeimet, és csak a mellettem ülő néni vette észre. Itt falun, szerencsére nagyon megértőek és figyelmesek egymással az emberek. Tehát nem tudom, hogy igazából túl lehet-e lenni rajta.
Tontica: a férjem nyavalyája sajnos gomba, és tényleg most vagyunk félidőben. Mind a ketten kenjük magunkat. Nagyon romantikus, és úgy megjön az ember kedve a "dologhoz" :lol:
Na, megyek, még ki kell terítenem egy adag ruhát.
Szép éjszakát mindenkinek!
Sok puszi:Timi
kabócabobár
 
 


Sziasztok!

Voltam 6 hetes kontrollon és persze a szövettan nem mutatott semmit. Az orvos megnézett és azt mondta, hogy minden ok. Szóval okosabb nem lettem számolom tovább a napokat, heteket. Persze a váró tele volt kismamákkal.
Várom a karácsonyt és persze a legeslegjobban az új évet. Ugye jövöre minden jóra fordul?
Vendég
 


Sziasztok!

Megjottunk ,,nyaralasunkbol'' nagyon szep volt minden,baratoknal voltunk Parizsban es Amszterdamban.Sok szepet lattunk,vegre varost is tudtunk nezni.Sokat beszelgettunk es igyekeztunk jol erezni magunkat. :D

Nagyon szep es boldog Karacsonyi Unnepeket kivanok mindannyiotoknak es egy gyonyoru sok kis pocaklakokkal gazdag szeretetteljes Boldog Uj Esztendot. :D
Sok szeretettel:Rillisz
rillisz
 
 


sziasztok!

Mivel idén már nem valószínű, hogy netközelben leszek, mert karácsony után azonnal elutazunk, mindenkinek nagyon boldog ünnepeket kívánok. Babus én is a szerencsésebb újévben reménykedem és mindannyiunknak ezt kívánom. :lol:
Januárban jövök. Ne tűnjetek el addigra!!!! :lol:

Kép
Kép
tündér09
 
 


Kedves Lányok,

Egy pár hete minden nap meglátogatlak benneteket de eddig nem tudtam nektek írni...

Most szeretnék Békés és Boldog/abb Ünnepeket kívánni !!!!!!!!!! Sokat segítettetek nekem. Remélem sikerül a képet becsatolnom.

1166820681.46.doc

Zsuzsi
tn_zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?