Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
Jesszusom, néhány napot net nélkül töltöttem, és alig bírtam visszaolvasni, olyan sokat írtatok :)
Méri: én kezdelek egyre jobban csodálni, amiért ilyen jól bírod, hogy apa mindig ide-oda utazgat. Az én páromnál most indult be az üzlet nagyon, és kb. karácsonyig már csak egy-egy napot lesz itthon, most is Rómában van, talán hétvégén hazajön, de hétfőn indul vissza Milánóba... :( És írtóóóó rossz este egyedül lefeküdni :(

Bébiőrrel kapcsolatban annyit mondanék, hogy rengeteget lehet találni használtan, sok ezer forinttal a bolti ár alatt, nagyon szuper állapotban a babás apróhirdetős oldalakon (pl. babaszoba.hu, babaapro.hu, stb.) Szerintem érdemes boltban megnézni, eldönteni milyet szeretnél, és rákeresni a neten.

Zsebi szerencsére múlt héten végre befordult, úgyhogy már nem a popsijával akar kijönni :) Ennek igazán örülök :) Ma meg meg van kergülve, egész nap ugrabugrál a pocakomban. Mennem kellene relaxációra (Évához) de amikor így ugrál, esélytelen vagyok az ellazulásra :( Remélem addigra elalszik.. :)

Puszi Nektek,

KépKép
Kép
elsijud
 
 


Jelentem, beindult a mesterséges intelligencia (akik nem ismernék, ezt arra a nőre szokták mondani, aki eredetileg szőke, csak sötétre van festve a haja, tehát pl. rám :lol: ), és rájöttem, hogy valószínüleg a Norton Internet Security blokkolja a fényképfeltöltést. Kikapcsoltam, úgyhogy most van fent Márkról két kép, majd mindjárt keresek valami szolíd pocakosat is magamról, ha addig nem ébred fel a törpe.
Egyébként megvagyok, ma már megint jött egy "még egyben?" telefon, komolyan mondom, ki fogom kapcsolni a mobilomat és a vezetékest is, aztán majd visszakapcsolom, ha megszültem... Kezd elég kevés türelmem lenni az emberekhez, ez is biztosan már a türelmetlenségem jele...
Frusi, én biztosan nem foglak megkövezni, ugyan Márkot 6 hónapig csak szoptattam, de ahogy elkezdtem hozzátáplálni, finoman, de irányítottan elválasztottam, 4 hónap alatt teljesen sikerült, 11 hónaposan már nem szopott, én nem bántam. A velünk egyidős babákkal rendelkező barátnőim mind hamarabb elválasztották a gyereküket, még így is én szoptattam a legtovább... Azt szokták mondani a humánusok, hogy addig kell szoptatni, amíg a babának ÉS A MAMÁNAK is jó, erőltetni nem szabad. Mint mindenhol máshol, itt is a "hallgass az ösztöneidre" elvnek kéne érvényesülnie, nem a Kismama magazinos "Szoptass 2-3 évig, különben rossz anya vagy" hülyeségnek... Én egyébként akkor sokalltam be, és választottam el végleg a Márkot, amikor nappal már csak egyszer szopott, de éjjel még mindig 3-4szer. Akkor azt mondtam, hogy elég volt az állandó ébredésekből, lehet aludni, pár nap alatt tudomásul vette, hogy nincs cici, és nem lett tőle lelkileg sérült, viszont megtanult legalább 5-6 órát aludni egyben, ami 11 hónap állandó kóma után nekem a megváltás volt.
Majd még jelentkezem.

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Visszaolvastam...

Judit, fel ne forrald az olvasztott tejet, mert az összes jó kis vitamin és ásványi anyag tönkre megy benne! Mi anno úgy csináltuk, hogy a fagyasztott zacsit betettük egy nagy pohárba, amibe épp hogy csak langyos víz volt, ezt a vizet kétszer hűtötte le a tej (tehát ki kellett cserélni), harmadszorra olvadt fel teljesen, de ezt ki kell persze tapasztalni, aztán minimális melegítés mondjuk a mikróban... Így kb. negyed óra felolvasztani a tejet, utána jó, ha a prücsök rögtön megissza, de ha kicsit még be kell tenni a hűtőbe, akkor se lesz baja, csak ne fagyaszd újra le, azt nem szabad!

Frusi: remélem, semmi komoly bajod, a társaságigény teljesen normális dolog, képzeld el, én anno pörgős budapesti élet után egyszercsak itt maradtam egy gyerekkel a Velencei tónál gyesen, se barátnők, se munkahely, a párom állandóan dolgozott, én azt hittem, megőrülök, még ma is vannak labilis időszakaim, amikor a párom már tudja, hogy egy-két hétig fokozottan oda kell rám figyelnie és mennünk kell, bárhova, csak innen el... A jó anyaság meg egy olyan téma, amit órákig lehet boncolgatni, kérdezd meg Pellét, miket mondtam neki, mielőtt szült, hogy lesz olyan, hogy legszívesebben felköpne és aláállna, hogy ilyen egy szar anyát, mint ő... hú, hányszor volt nekem ilyen, miközben mindenkitől azt hallgattam, hogy a Márk milyen kiegyensúlyozott, jó gyerek, és én meg néha azt éreztem, hogy csinálhatok bármit, sose leszek jó anyja... Ez egy ilyen meló... Az első gyereknél azért, mert még nem tudod, mi lesz, a másodiknál nem tudod, mi lesz az elsővel, közben csak fáradsz, csak fáradsz, és én pl. ott hibázom, hogy nem töltődöm újra semmivel... Csak gyerekezek itthon, most már lassan kettővel, és két éve nem voltam moziban, barátoknál is csak gyerekkel, kettesben már nem is emlékszem, mikor voltam utoljára a párommal, stb... Márpedig a gyerek nem tölt fel, a gyerek rengeteget elvesz, és hiba is azt várni, hogy majd a gyerek feltölt, mert ennek a szerepnek ő nem tud megfelelni...
Szóval nyugi, és ha úgy érzed, hogy ki kell borulnod, hajrá! Mi mindig meghallgatunk, ha tudunk, segítünk is!!! És ne akarj "magazinanyuka" lenni, mert nem fog sikerülni, nekik sem sikerül, csak a jó reklámhoz ezt kell mutatniuk. Ismerek én olyan anyukát, ismert ember, aki a világ fele maga a tökéletes anya, aztán mégis majdnem elvették tőle a gyerekét, amikor 2-3 éves volt, mert annyira kiborult, hogy ki akarta vasalni a gyereket a forró vasalóval - halálkomolyan!!! Csak erről senki nem tud, mert ezekről a dolgokról nem beszélünk...

Na nem osztom az eszet tovább! :-)

Nikike, jobban érzed már magad?

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

 
 

Sziasztok !!!


mildikó !! Elösször is köszi a meghívót ha küldöd !! :lol:
Tündi elkülte az e-mail címem , de én is elküldöm privibe, hogy dolgozzak is valamit !! :lol:

Nikike !! Ne ne is törődj semmivel , nálunk is előszokott fordulni ilyen és ehhez hasonló probléma , és gondolom evvel nem is csak ketten vagyunk !!
És látod megoldodtt a dolog !!!

Természetesen mi is szivesen csatlakozunk ismételten a talihoz !! :lol:

A báliruhához annyit , hogy sajna a melegítő marad mivel a kilók is maradtak rajtam !! :cry:
Ha nem harakszotok meg ! :lol:

Sajna megint manni kell !

puszika mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Mindenki ezt a gripe water-t hol veszitek gyógyszertárban ???

Kép


Kép
kati16
 
 


Kati, GW-t mindenhol lehet kapni, én vagy gyógyszertárban vettem vagy a Drogerie Marktban... De szerintem az összes drogéria tartja, Pelle köztünk a Rossmanos, Pelle, ott is van Gripe Water?

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Kép

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Persela!

koszi, persze meg vagyok! Azert belehalni nem fogok, csak megint csalodtam egyet!

Ildi: kitartas a koltozeshez, aztan csak lesz az uj lakasban is valamikor net!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nyugi, Nikike, nekünk vannak olyan időszakaink, hogy hetente legalább egyszer el akarok költözni itthonról gyerekestől...:-))) Utoljára úgy 2 hete akartam:-))))

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Persela, köszi mások nevében is a nyugtató szavakat. A legjobban az a rész tetszett: "felköpnél és aláállnál" :) De komolyra fordítva a szót, tényleg érdemes az anyaság kevésbé hepi pillanatairól is beszélgetni, mert nem csak abban vagyunk hasonlóak vagy különbözőek, h milyen popsikrémet használunk, hanem abban is, h hogyan éljük meg a nehéz pillanatokat.

Frusi, én tudom, h neked kezdettől fogva megvolt már ez a visszás (ezt így kell írni? nem is láttam még leírva :shock: )érzés a szoptatással kapcsolatban, tehát szerintem igenis pozitív, h Lillácska kedvéért és egészségéért eddig is szoptattál, és még fogsz is, amíg végleg nem tűnik tehernek. Előnyödre legyen mondva, h nem léptél be a trendi anyukák sorába, akiknek ugyan lenne tejük, de nem akarnak akkora kötöttséget, mint a szoptatás. Ne értsetek félre, most csak azokról beszélek, akiknek lenne teje. Ha valakinek sajnos nem nagyon van, az más tészta, azokat azért tisztelem, mert igenis legalább azért a kevésért keményen megdolgoznak fejéssel.
A felnőtt társaság hiánya pedig igenis mindenkinek hiányzik, mert nagyon édes a babánk, aki egyre többet gügyög, de vele nem lehet beszélgetni. Minden embernek igénye van arra, h felnőttek társaságában legyen, főként egy anyukának. A férfiaknak fel sem tűnik, h míg munkába járnak, emberek veszik körül, mégha némelyiket utálják is, de mégis társas lényként élnek. Nekünk már az is társaság, ha a boltos néni megkérdezi Kamillára, h "mennyi idős? kisfiú?" csak mert kék a babakocsija :?

Csak egy tipp vagy tanács vagy mifene: ne úgy gondolj Lillusra, mint aki miatt elszakadsz a felnőtt társaságtól, hanem próbáld őt is bevonni egy mászkálósabb életbe. Szerintem tényleg sok helyre magaddal tudod vinni már, ráadásul majd eldajkálják ott a többiek, a tejet meg megoldod üvegből. Én egyre inkább úgy érzem, h Kamillával igenis lehet programot szervezni, ma pl. bementünk a belvárosba a cégemhez, és szinte egész du. ott voltunk. Nekem jót tett a társaság, ott mindenki örült nekünk, egy irodában meg megoldottam a pelenkázást és a szoptatást is. Az út egy részét lesétáltuk, amúgy meg troliztunk babakocsival(!!!) az emberek meg fenemód segítőkészek voltak le- ill. felszállásnál.

Szóval fel a fejjel, a depresszió nem neked való. :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Most végre sikerült visszaolvasnom a hozzászólásokat!
Köszönöm a jókívánságaitokat!
Megpróbálok föltenni egy képet Somáról, remélem, sikerül!

Nem tudom sajnos összehasonlítani, hogy milyen lett volna az Uzsokiban megszülni Somát. De sejtem, hogy ott is nagyon fájt volna!
Az alternatív lehetőségeket sajnos nem nagyon tudtam kihasználni, egyedül a labdát. Ami jó volt, hogy kérésemre békén hagytak és mindenki kiment a szülőszobából. Én erre vágytam, hogy egyedül fájhassak. Ami vágyam még teljesült, hogy megúsztam oxitocin és egyéb beavatkozások, gyorsítások nélkül.
A 24 órás rooming-in is bejött nekem, csak 1 óra volt, amikor nem volt velem Soma, amikor leköltöztettek a szülőszobáról a gyerekágyra és lezuhanyoztam. 3. napon hazaengedtek, ami szintén egy megváltás volt.
Most mennem kell, mert Soma sír, pedig a tickert is meg akartam változtatni...
Puszi!
Judit

Kép

KépKép
judit(34)
 
 


Elsijud, kitartás neked is, bár könnyű ezt mondani, én anno már azért is nehezteltem a férjemre, mert csak 7-re ér haza, tiszta önzőség, ti meg napokig nem látjátok. Ja, most is neheztelek rá, mert még nem ért haza :lol:

Judit: tényleg nem kell forralni a fagyasztott tejet, viszont Kamilla így nem itta meg. Tehát én felforralom és visszahűtöm...így tényleg kimegy belőle minden hasznos dolog, de legalább megissza, és úgyis havonta egyszer kell fagyasztottat innia.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Adri, Persela, nagyon köszönöm a kedves szavakat, tényleg nagyon sokat segítetek vele! :lol: :lol: Majd ha mégegyszer kiakadok, írjatok ismét ilyeneket, de tényleg. :lol: Illetve ha esetleg Ti lesztek majd ilyen lelkiállapotban, én is összeszedem majd az okosságokat. :)

Mostmár némileg jobb, a barátnőm meg mondta ma, hogy sminkeljem ki magam, he-he :lol: ez azért vicces, mert csak minimálisan szoktam, nem is nagyon tudom hogyan kell, meg valahogy nekem amúgysem jön "magától", de kicsit kifestettem a szemem + szempillákat, plusz felvettem utcára menős ruhát, pedig nem is készültünk sehová. :lol: Mikor hazajött a férjem, mondta, hogy húú milyen csini vagyok. :lol: :lol:

Este pedig hazaért időben, és tudott Lillusra vigyázni, így én fogtam a kocsit, és elmentem egy spinning-órára, úúúú nagggyon jó volt, igaz, hogy 15 perc után ki akartam köpni a tüdőmet, de minden gondomat elfelejtettem közben (persze, mert arra koncentráltam, hogy ne szédüljek le a bicajról) :lol: :lol:

És ilyenkor azért is csodálkozok magamon, mert nekem még viszonylag jó dolgom van, pl. olyan szempontból, hogy férjem sokat segít, nagyon megértő, stb. Ahogy néha hallottam máshonnan, nem mindenkinek sikerül Apát is ennyire bevonni a teendőkbe. Aztán még így is elszakad néha a cérna.

Kép
frusi
 
 


[quote="judit(34)"] írta:judit(34)Ami jó volt, hogy kérésemre békén hagytak és mindenki kiment a szülőszobából. Én erre vágytam, hogy egyedül fájhassak. Ami vágyam még teljesült, hogy megúsztam oxitocin és egyéb beavatkozások, gyorsítások nélkül.


Nahát, ebben is mennyire különbözünk, én tökre örültem, hogy nem egyedül voltam, sőt, nem is tudom, mit csináltam volna ott egyedül. Nem győzök mindig hálálkodni a férjemnek, hogy de jó, hogy ott volt, én a rövidke szülőszobán töltött idő alatt is képes lettem volna unatkozni, fájdalom ide vagy oda. :lol:

Még valami olyasmi is rémlik, hogy egyszer mintha a dokim megkérdezte volna a szülésznőt, hogy volt-e tavasszal Robbie Williams koncerten. :lol: Mondjuk ez nem kapcsolódott szorosan a témához ott és akkor, de én tökre jól elvoltam ezzel, mármint hogy valami elvonta a figyelmemet. Sőőőt (ez megint ilyen anti-ősanyás lesz) engem az sem zavart, hogy amolyan tingli-tangli zene szólt a rádióból (persze csak halkan), én biztos a falat kapartam volna, ha vmi. orrlyukunkon-lélegzős meditatív zene megy... :lol: :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Frusi!

Adrinak tokeletesen igaza van! MAsreszt tenyleg szerencses vagy, hogy Apa segit! Sokan ezt nem mondhatjak el, nem azert mert nem szeret vagy a gyereket, csak mert ilyen!
Aztan a smink is tok jo otlet. En is ezert nyaltam ki magam a multkor, mert ez kicsit feldob. Azt meg nem mondtam, hogy utana a dokival flortoltem, vagyis o velem. Kb. 6x megkerdezte, hogy valaszolt e minden kerdesemre, pedig en nem is kerdeztem, a vegen mar kinomban krealtam egy idiota kerdest is, csak hogy legyen valami tema. MEg megkerdezte, hogy megadta e mar az osszes elerhetoseget, ha barmi van? Mondanom sem kell, elott mar sokszor talalkoztunk egyszer sem tuntetett ki ennyire a figyelmevel. Ugyan ezen alkamakkor nem volt rajtam szoknya meg dominacsizma (csak az ostor hianyzott a kezembol), tehat lehet hogy ez volt az oka! De megerte, mert ebbol elek mar 2 hete! :P :P :oops: :lol:
RAdasul a doki jokepu, nyurga, kozepkoru.... Na ez csak vicc!
A lenyeg, hogy fel a fejjel!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Szép jó reggelt!

A smink tényleg feldob. Bár én azelőtt is festettem magam, mert úgy éreztem, kifejezőbb úgy az arcom, csak a terhesség alatt szoktam le róla. pocakkal úgy éreztem, mit nekem smink, így is szexi vagyok :lol: Na jó, nem szexi, hanem lusta voltam reggelente plusz 10 percet erre szánni. A múltkor én is elújságoltam vkinek, h mióta szültem, már harmadszorra festettem ki magam!!!Azért valljuk be őszintén, két hónap alatt nagy teljesítmény :lol: :lol:

Ja, amúgy nem tudok aludni, mert szokásunktól eltérően Kami 2-szer kelt,és ez kibillentett az idilli állapotomból :? Megyek mindjárt rénszarvasos cukrostálat gyártani, míg ő durmol.

Amúgy nekem most nagyon tetszik az anyaság (persze vannak jobb és kevésbé jobb napok - ez általában eseménydús napokat és unalmas napokat jelent), a héten azt figyeltem, h egyik késő este a terhességről néztünk egy filmet a Nat.Geo-n, másik nap meg a Zugló tv-n egy kerületi oviról. Csak azt vettük észre, h már fél órája bámuljuk szájtátva, mit mond az óvónő a beszoktatásról :shock:

Judit, annyira művészien szép a kép Somáról, h naptárt is lehetne csinálni belőle.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Judit! Soma egy Tunder!:)
Pelle kuldtem pu-t.

Ja jo reggelt Mindenkinek:))))

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


SZiasztok!

Pár hónapja már írtam Nektek, azt hittem, jön a következő baba, de sajnos nem...
Most viszont már rendesen tervezzük a férjemmel, márciusban költözünk, vettünk nagyobb lakást, úgyhogy már jöhet majd a baba...
Olvastam Tőletek pár nevet, hogy kinél érdemes szülni.
Köszönöm a segítségeteket.
orsi0509
 
 


Hahó csajok, gyors bekukk, ezt találtam ma reggel:

http://index.hu/politika/belfold/korh8073/

Azt írja, hogy az Uzsoki is végül a kiemelt kórházak között lesz. Bár nem tudom, hogy a mi szemszögünkből ez érdekes-e.

Kép
frusi
 
 


Sziasztok! :-)
Nikike, vissza is írtam:-))))

Na most kirakom ide a mutyit, de muszáj, mert megmérgez, ha bennmarad! :cry: Légyszi, adjatok tanácsot.

Amikor a kisfiam született, az apósom még fel sem hívott telefonon, hogy kakukk, semmi, az 5. kórházi napon látogatott meg minket. Ez volt az a nap, amikor én bedagadt kisírt szemekkel ültem egész nap, mert a prüntyőkémet be kellett tenni az inkubátorba és csak etetésre láthattam a kis bekötöttszemű csupimanuszkámat:/ Kb. fél óráig volt benn, a gyereket természetsen nem láthatta így. Na tegnap megjelent nálunk, tíz perce se volt itt, de akkor én most hallgassak, ne szóljak közbe, mert ő fog beszélni. Én a gyanútlan leülök, jó, közben játszok a gyerekkel a földön, de ne, hogy én figyeljek oda. ...és előadta, hogy megérdemelném, hogy szóba se álljon velem többet, hogy én milyen hidegen viselkedtem vele akkor ott a kórházban, és különben is, ő azóta sokat gondolkozott ezen, és megfordutl a fejében, hogy nem bosszúból rendeztem-e az egész sárgulásos-inkubátoros színjátékot, ami egy kitaláció, hogy vele kibabráljak, és ne láthassa az unokáját! na, csajok, itt ezen a ponton nekem az összes vérem felment az agyamba! Meg is mondtam neki, hogy szégyellheti magát, hogy jut ilyen az eszébe, nagyon durva, ki az egyáltalán, aki bármiféle betegséget is hazudgál a gyerekének, és még szövetkezik is meg kibabrálok is?! Ezek után megsértődött, én hogy merem őt kioktatni, összeszedte a sátorfáját és kvázi kitagadott a gyerekemmel együtt...! HOgy ő haragtartó és ezt sose bocsátja meg. Kb. tizenakárhány órán át (idáig) bőgtem, reggel nem is tudtam szoptatni:(((( Annyira igazságtalan ez az egész, kb. olyan eset, mint amikor nyugiban sétálsz az utcán és hopp ráesik egy cserép a fejedre a semmiből. Basszus, nem csináltam az ég világon semmit!!!!!!! Tudjátok, az fáj legjobban, hogy szültem egy kisbabát, egyszer nem köszönte meg, vele törődne inkább, őt szeretgetné, meg azt kérdezné, miben segíthet. Kérdeztem tőle, hogy mire jó az, ha elmar maga mellől mindenkit? De csak fújta a tüzet. Este beszélt vele a párom, és csak azt hajtogatta, hogy ő meg van sértve, és soha többé nem akar minket látni. Végülis a 3 hónapos kisfiú miről is tehet...:///

Na jó, ennyit erről :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Judit, gyönyörű a Somád!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Pelle!Eloszor is koszi a valaszt!

Akkor Mindenkinek: megiscsak nalunk lesz a babaparti, megetetem a fiamat es kuldom a cimet! Pellevel mar megbeszeltem! Itthon rendezodtek a dolgok!

Masodszor: Pelle a legfontosabb most a gyerek ugyhogy tessek most abbahagyni az idegeskedest. Szopi ebbol aszempontbol mindennel fontosabb.
Apos hogy kerult elo? Szamomra kicsit zavaros a viszonyotok de nyilvan ez majd szemelyesen kitisztul. Nyugi nekem az apam latja 2 havonta, mondjuk azert legalabb jo a kapcsolat de en is tudok meselni! Mikor Boci megzsuletee csak 6-8 het mulva latta. Na mostmar ezert is varom a talit. Remelem felviditunk kicsit! :roll: :lol: :P :P :P :P
Ferjed mit tud a harag okarol?

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike, ezen a dominacsizmán jót röhögtem!! :lol: :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Pelle, hát ez nem semmi. De apósodon nem látszottak már korábban ilyen "jelek"? (márminthogy nem teljesen százas a bácsi a leírásod alapján...)

Én azt gondolnám, hogy itt a férjednek kellene "közbelépnie", legalábbis megpróbálni kideríteni, hogy mi a gondja valójában (lehet, hogy anyóspajti húzta fel, vagy a munkahelyén nem néz rá a csinos titkárnő, vagy akármi)... Neked pedig magas ívben tojni após fejére.... mert hogy nem normális, az biztos. :evil: :evil:

Kép
frusi
 
 


Szóval, arra akartam "kilyukadni", hogy az ilyen ember nem is érdemli meg, hogy idegeskedj miatta (bár tudom, én kívülről ezt könnyen mondom), ha nem akar látni, hát nem akar, na bummm, ahogy elnézem, nem vesztenétek vele semmit.... :shock: :(

Kép
frusi
 
 


Sziasztok

Elkudtem a priviket! Remelem nem hagytam ki senkit! Ildit csak azert, mert mondta, hogy ezt most elpasszolna!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Niki: megkaptam,köszi :lol: :lol:

Pelle: Hát, együtt érzek veled :roll: :x sajnos nekem hasonló szituaim vannak /csak, még nem ennyire nyílt :x / próbáld rajta túl tenni magad /nem könnyű!/ de okosabbat nem nagyon tehetsz...és most nem is Ő :x a fontos hanem TI :wink: :wink: Csak magatokra gondolj a többit magasról.... :wink: tudod!! :lol:

Frusi: fontos h. tudj ezekről beszélni :!: Sajnos erről a témáról sokat tudnék beszélni Ügyen ráéreztél, mit kell tenni :arrow: smink, öltözködés, lelépni kicsit ..stb. :wink: ne hagyd magad, Te szuper csaj és anyuka vagy :lol: :lol: a szopival kapcsolatba pont ezt érzem én is… :oops:

Judit: Soma nagyon aranyos!! :lol: :lol: :lol:

Persela, Sziszi: Itt vagytok? :roll: :lol: :wink:


Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Pelle, szerintem azért ne sz.. le magasról, h mit akar az apósod. Azzal én is egyetértek, h a probléma lényege nem az, h most megmutattad vagy eldugtad előle Somát, hanem vmi más. Hogy mi, azt nem tudom, nyilván ismerni kellene ehhez a korábbi viszonyotokat, h milyen kapcsolat van párod és az apja között, h előtte milyen gyakran járt látogatóba hozzátok, stb. Talán tényleg a párod "feladata" lenne, h megtudja, miért sértődött be ennyire az após, elmagyarázni neki, h milyen rosszul esett neked, ahogy rád támadt. Aztán ha van racionális, logikus magyarázat arra, miért gondol rosszat rólad, akkor kicsit enyhíteni a viszonyotokon, ha pedig továbbra is érthetetlen okok miatt duzzog, hát ráhagyni, majd észheztér, ha ráébred, h nem látja az unokáját. Én csak azért nem söpörném szőnyeg alá a dolgot, mert az a párodnak nem jó, h megromlik a viszonya az apjával ( ezért lényeges, h eddig milyen volt a kapcsolatuk). Ha tényleg marad ennél a hülye gyanusítgatásnál, majd akkor sz...d le magasról :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Tündi: sajnos itt...:-) Viszont a mai NST hibátlanul sikerült, ráadásul a doktorbácsink nézte meg, ez azért nekem megnyugtatóbb, mintha bárki idegen orvos mondja rá, hogy jó/rossz...

Pellém, ismerős a helyzet, beszéljünk délután/este, ha ráérsz!!!

Nikike, hajrá! El tudunk mi nők érni bármit, amit nagyon akarunk:-)

Adri: ismerős a sminkelős sztori, én most kezdek leszokni róla, de eddig, hacsak kitettem a lábam itthonról, ment a 10 perces natursmink, szerintem más nem is látta meg, csak én tudtam, hogy mennyire lestrapált vagyok alatta...:-)

Megyek altatni, majd délután leszek.

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Tündi: sajnos itt...:-) Viszont a mai NST hibátlanul sikerült, ráadásul a doktorbácsink nézte meg, ez azért nekem megnyugtatóbb, mintha bárki idegen orvos mondja rá, hogy jó/rossz...

Pellém, ismerős a helyzet, beszéljünk délután/este, ha ráérsz!!!

Nikike, hajrá! El tudunk mi nők érni bármit, amit nagyon akarunk:-)

Adri: ismerős a sminkelős sztori, én most kezdek leszokni róla, de eddig, hacsak kitettem a lábam itthonról, ment a 10 perces natursmink, szerintem más nem is látta meg, csak én tudtam, hogy mennyire lestrapált vagyok alatta...:-)

Megyek altatni, majd délután leszek.

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Duplán a legjobb:-( Bocs, lányok! Tényleg aludnom kéne:-)

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Köszi mindenkinek a választ! Nagyon rendik vagytok!!!:-)))

Igen, a férjemen áll most minden,hogyan sikerül ezt megbeszélni az apukájával, ezt ő is tudja, és nálam jobban senki nem sajnálja, hogy ilyen vacak egy helyzetbe került! Pont ezt mondtam én is, Adri, hogy próbálja már megtudni, hogy valójában most mi a gondja, ami miatt ezt a nagy füstszórást csinálta! Már csak azért sem szeretném szétszakadva látni a családot, mert a páromnak már nem él az édesanyja, az apja meg mégiscsak egy öreg (70 felé araszoló) ember, nem sok eséllyel, hogy lesz mellette megint néni, tulajdonképpen csak a fiai vannak neki. Őszintén szólva én valahol itt érzem a probléma gyökerét, a fiai ugyanis késői gyerekek - nemcsak őnekik, hanem nagyobb családon belül is, az unokatesóik pl. legalább kétszer olyan idősek, mint ők, és nagy féltéssel nevelték őket, meghalt az anyuka pár éve, aztán jöttem én és "elraboltam" a fiát, és más értékrendszer szerint élünk, mint ő. Mondok egy példát: náluk a legszotyibb fazékból főznek és a szép fazekak el vannak csomagolva, kímélni kell őket, inkább a százéves kopott, feketebelű. Én viszont a szép konyhát szeretem, szép edényeket használunk, nem műanyag kockásterítő van virágmintával asztalterítőnek, hanem valami normális anyagú, szép, inkább kimosom gyakrabban, szóval az egész kezdődött a spórolni kéne dologgal (megj: mi teszünk félre, csak éppen szeretünk élni is), mennyit keresek, hogy osztom be, én, és a férjem sem hagyta viszont, hogy a pénzügyi helyzetünkről, fizetés, jutalom, stb. belelásson, a magunk életét szeretnénk élni. Szerencsérevan köztünk 200 km, ez nem is tűnt nehéz dolognak! Persze, amikor nála voltunk, jött a szöveg, hogy a páromnak (1 mérnök+1 közgáz diplomával) még egy egyetemet el kéne végeznie szerinte (megj: minek?), én viszont mindig a férjem mellé állok, mert én látom, hogy estig dolgozik, egy mezei német tanfolyamra nem tud eljutni, nemhogy tök fölöslegesen még extra diplomákat is torpedózzon, a kisfiunk neve se tetszett neki, az se, kit szeretnenk keresztszülőnek. Ezek látszólag nem nagy ügyek, de lehet, hogy úgy veszi, hogy ő semmibe nem szólhat bele, szóval valahol el kellene engednie már a fiát (32 éves), úgy érzem.
Én csak erre tudok gondolni, mert egyébként teljesen normális kapcsolatom volt vele - a fenti esetek mellett, én úgy éreztem!!! Szóval lehet, hogy tényleg egy rablónak lát, pedig a párom valószínűleg ugyanígy élne egy másik lánnyal is, mert így boldog, ez esik neki jól.
Segíteni is ott próbáltam, ahol tudtam, takarítok, főzök, ha náluk vagyunk, bevásárolok, ami kell. Az elején mindig vittünk neki új készlet poharat, tányért, de mind elcsomagolta "kímélni" - tele van kímélnivaló, soha egyszer sem használt cuccal a szekrény, közben meg nem tudok 4 egyforma poharat az asztalra tenni. De ezeken az értékrendi dolgokon nem tudok segíteni, legfeljebb elfogadom, de nem fogunk eszerint élni. Az pedig, hogy én a saját fizetésemből mit és mennyit veszek, a magánügyem, ahogy az is, hogy mennyi a megtakarításunk a párommal, mi is egy család vagyunk, nemcsak ő meg a fiai.
Na ezeken agyaltam, mint lehetőségeken, aztán persze lehet, hogy neki teljesen más jut eszébe:///

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Köszi a dícséreteket Soma nevében is! Szerintem is klassz kép, az apukája nagy fotós, azért! :-)

Pelle! Szerintem fölösleges is gondolkoznod, hogy az apósodnak mi a baja veled, vagy a ti kapcsolatotokban az előzményeken. Ennek az előzményei az ő korábbi életében lehetnek, lehet, hogy akkor te még a világon sem voltál, amikor nála ez már meg volt alapozva.

frusi!
Én is azt hittem, jó lesz, ha lesznek körülöttem emberek, de ott mégsem arra vágytam, én sem gondoltam volna. Az jól esett, hogy néha bejöttek rámnézni, meg, hogy mikor kibújt Soma, akkor mindenki ott volt. Meg jó volt tudni, hogy ott vannak kint, és bármikor bejönnek, ha szeretném.
Tényleg nem vagyunk egyformák, és még az is hozzájön, hogy nem tudhatja az ember előre, mi lesz neki jó abban a helyzetben.
A szobában rossz volt a CD lejátszó, így nem derült ki, a zene milyen hatással lett volna rám...
Judit

KépKép
judit(34)
 
 


Hello Lányok!

Köszönöm a tanácsokat fagyasztott tejcsi ügyben!

Nikike örülök a talinak, és hogy rendeződtek a körülmények!

Pelle, nagyon sajnálom, át tudom érezni. Szerintem mindent jól csináltok a pároddal. Valószínűleg az unokával nyitottatok még egy "frontot", amiben kifejezheti sértettségét, nemtettszését, más gondolkodását a nagypapi. Sajnos ennyi idősen már nem jellemző, hogy változik az ember, viszont én sem tartom jó dolognak a kapcsolat megszakítását. Valahol biztosan a férjed tudná enyhíteni a dolgot, oldani a feszültséget, úgy hogy kiáll az életetek mellet, de biztosítja az apját a szeretetéről. Szerintem jól látod a hátteret, magányos, és morc lehet attól, hogy "elveszítette" a szeretteit, és beleköt a vélt bűnbakba. De próbáld meg nem a szívedre venni, ami tudom, hogy nehéz, de a legdontosabb, hogy ti egységben boldogok legyetek a kis családotokban.

Tényleg jó lesz ez a topictali. Jön a tél, a bezártság, sötétség rossz hangulat, de mi jól kidumcsizzuk magunkat. Belépő a smink és a kimenős ruha. :)

Muffint csináljak?

Judit, Soma nagyon szép baba!

Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok !

Pelle ! Beszéluk Nikikéél !! Addig kitatást !!! :lol:

Nikike!! Köszi megkaptam én is a privit! Hol tudok ott megállni kocsivlal ???
( privit nem tudtam most írni valami kontaktus hibus van ott )

Judit !! Hát ti is gyönyörűek vagytok !!!! :lol:

Tényleg minden baba gyönyörű itt !!!

mildiko !!Köszi , megkaptam a te prividet is !!! Majd csak meglesz !! :lol:

Tündi !! Puszka !

Lányok de jó , hamarosan beszélgtünk szem. is !!!Köszönet Nikikénknek, jól kitalálta !!

Puszi mindenkinek !!!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Judit, IGEN, szerintem CSINÁLJ MUFFINT!!! :lol: :lol: :lol:

Megpróbálok én is vmi fincsi sütit összedobni... :lol:

Kép
frusi
 
 


jo estet!

Kati ment pu.
Jud: nana hogy suss muffint! Kerdes ez??

Pelle? Kiderult valami?

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon jo szorakozást a jövö heti forum-partira! Azért néhány pillanat erejéig emlékezzetek meg még szülés elött állo sorstársaitokra... Lehet, hogy addigra már csak én leszek ez, mert Persela és Sziszike tul lesz rajta. Majd ugye nekem is drukkoltok? Éjszakánként ha felébredek, kicsit parázok néha... Ugye ez normális már ilyenkor?

Puszi, Hiuzka

Kép
hiuzka
 
 


Hiuzka, hát hogyne drukkolnánk neked is! Egyébként meg tök normális a para, én most sem tudok aludni, meg éjszakánként is folyton felébredek, arról molyolok, mi fog történni, és leginkább mikor, és bevallom, lever a víz néha... Nagyon szeretnék már megszülni, és ez az érzés napról napra erősebb - gondolom, te is így vagy ezzel.

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Emese: sztem sincs semmi gond evvel. Első szülésnél már alig vártam, hogy elkezdődjön, majd mikor felfektetek CTG-re és egyedül voltam, nem engedték, hogy páromnak is szóljak(bent feküdtem a 40.betöltött után-a nagy semmiért) elhánytam magam és igen féltem, hogy mi vár rám.
Én olyan fajta vagyok, hogy sosem izgulok egészen odáig..

Most már nagyo várom, s már elkezdtem kombinálni is, hogy Zsolti hétfőn születtt, Anna vasárnap, Zsebi szombaton jönne.:))))
Zsolti 8 napot , Anna 16napot késett vagyis Zsebi lesz a pontos baba..monjuk akkor szerdán jönne, de kijárna nekem egy hamarabb születendő is.:) 4nappal jönne hamarabb, ha szombaton születne, ami szerintem beleiik a képbe.

Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!!

Ma kimosom a kórházi dolgaimat és a babónak is.:) nemkapkodtam el, de első a család volt, szóval az ő ruháik.

Vasárnap óta nem tudtam mosni, aztán tegnap megjött az új mosógép.:) Elöltöltős whirlpool.:) Nagyon szépen mos , bár még nem annyira ismerem, de amit eddig mutatott az tetszik!

Hogy haladtok kari ügyben?
páromon kívül mindenkinek megvettük.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Persela, Adri amit írtatok a hogy is érezzük magunkat néha, minta anyuka témában :) nagyon tetszett. Szívemből szóltatok én is azt gondolom, hogy túl rózsaszínnek festenek le mindent a hülye újságok.

Pelle sajnálom ami Veled történt, nálunk is volt meg van is ilyen a családban. De ne szakítsd meg a kapcsolatot. Próbálj szerintem egy kis idő múlva Te is közeledni hivatkozva az unokájára aki nem tehet semmiről, majd ha Soma tud egy kicsit kommunikálni mosolyogni szerintem lehet, hogy az ő szíve is meglágyul. Nagyon jól csinálod, hogy kiállsz a párod mellett és így együtt vagytok egy család, de az apukája is fontos mert egyedül van és talán tényleg ez a legnagyobb baja, hogy magányos és lehet, hogy fél, hogy ezzel a fiát is elveszti mert most már annak itt a kisfia? Hm, nem tudom csak vacilálok. És vigyázz a kis tejecskédre mert az fontos és ha aggódsz akkor tudod jóval kevesebb van. Én már csak sajna tudom egy jó kis baby blues-sal a hátam mögött.

Lányok nagyon sajnálom, hogy nem tudok a talira menni, majd legközelebb. Drukkoljatok, hogy simán menjen a költözés, bár még mindig vacilál a tulajdonos, hogy mikor is akar költözni mi meg tűkön ülünk, hogy akkor hogyan is csináljuk. Karácsonyra nem is tudok gondolni, ajándékok is csak éppen hogy lesznek, bár páromnak még semmi. De mi azt hiszem Karácsonykor is pakolni fogunk, hát ez van, a legnagyobb ajándék úgy is a kisfiunk :)

Legyetek jók! Finiselőknek drukk! Hiuzka majd írj a doktor bácsidról, kíváncsi vagyok rá, mert én dokit akarok váltani és nekem ajánlották őt.

ÜDv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Judit én is csatlakozom, a bébid nagyon tündéri :) igazán gratulálok!

Gabi eltűntél! Minden rendben veletek?

Kép
mildiko
 
 


Sziszike, nagyon ugyanúgy lőttük be a dolgainkat! :-) Az én párom is eldöntötte már a hét elején, hogy szombaton szülünk, nem volt ellenvetésem, a Márk is szombaton született, ráadásul az is 9-e volt, úgyhogy jó lenne, én tegnap egész nap mostam, most nyugodt vagyok, van mindenkinek tiszta ruhája, ma elmentünk bevásárolni is, ha anyukám ittmarad a Márkkal hétvégén, lesz mit enniük, úgyhogy tőlem indulhat a menet. Egyébként tegnap este óta görcsölget a hasam, de még nem döntöttem el, hogy ezek OLYAN fájdalmak, viszont terveim szerint mindjárt beülök egy kád meleg vízbe, és megnézem, mi lesz. Ha nem múlik el, lehet, hogy becélozzuk a kórházat, max. hazaküldenek... De nem hiszem, szerintem még várok egy jó pár órát... Kicsit határozatlan vagyok:-)
Ildi, nem irigyellek a költözés miatt! Sok sikert, kitartást és türelmet hozzá!!!
Judit, Soma tényleg nagyon szép baba!!!:-)

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok !!!

Finiselők !! Persela !! Sziszike!! Hiuzka!!! Megy a drukk !!!!!(ha valakit kifelejtettem neki is !!)

IZGULUNK ÉRTETEK !!! :lol:

Lányok ! Jó lesz tészta saláta ??? (csirkemell + ananász van benne és majonézes a cucc )
Szeretitek ??? Lehet enni egy kis ananászt ?? Nem okoz hasfájást ??

Vagy inkább valami sütit ennétek ??

Jaj, köszönöm a vizes dolgot mindenkinek !!

Még egy kérdés sorozat : mák, dió ???? Lehet enni ??

Valamit még szerettem volna , na majd ha eszembe jut .


Puszi mindenkinek !!

Kati és

Kép


Kép
kati16
 
 


Hali!

Pelle, az jutott eszembe, hogy amikor Boci megszuletett, nalunk is volt nemi feszko nagyszulokkel, majd elmondom. Eddig nem tulajdonitottam neki nagyobb jelentoseget, meg en egyebkent is rozsaszin kodben voltam akkor, de tudom, hogy Apa szenvedett akkoriban lelkileg nagyon! LEhet hogy ez valami hatalom atveteli dolog az uj jovevennyel???? Pusztan pszichologia es semmi mas?

Gyerekek! NEm lesz egy kicsit sok a kaja? Legalabb ne nagy talakat hozzatok! NE maradjon itt, mert akkor nekem kell megennem, mert Apa dietajaba nem fer, tesztasali meg krumpli sali... muffinrol mar nem is beszelek! Persze en tudok enni, szoval, ahogy gondoljatok! :lol: :lol: :lol:

Sziszike, Persela, Hiuzka: nagyon szoritok, vagy inkabb tagulok :P :wink:

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Na én még itt, görcsök sehol, viszont egész délután 150%-on pörögtem, mosogattam, rakodtam, főztem, egyedül a törpét pattintottam át az apukájának... Ma elkezdett a tej is csorogni a mellemből, ami tök fura, a Márkkal már a 7. hónaptól volt előtejem, most meg semmi egészen máig... A párom tök ráállt a "holnap megyünk szülni" témára, pont azt mondtam neki az előbb nevetve, hogy annyira belém beszélte a holnapi szülést, hogy ha mégsem, akkor egész nap itthon fogok téblábolni, mert nem fogom tudni, mit kezdjek magammal :lol: :lol: :lol: Viszont ma terveim szerint korán ágyba bújok, bámulom a Megatánc végét, aztán majd csak alszom kicsit éjjel, mert amennyit mostanában alszom, az a kritikán aluli kategória... Bár sejtem, hogy normálisan aludni legközelebb a kórházban fogok (vagy még ott sem). Annyira hasra feküdnék már!!! Emlékszem, a Márk születése után 4 órával hasra feküdtem, tök jó érzés volt!!!
Nézegettem a vonalzókat, annyira hihetetlen, hogy Zsombor már 5! hónapos múlt!!! Hisz még csak most született... Annyira babáznék már én is!

Na megyek, kihalászom a gyereket a kádból, aztán vagy holnap jelentkezem, vagy holnap szülünk és akkor majd Pelle jelentkezik a hírekkel (időjárással, sporttal :lol: )

Pussz!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Persela, nagyon gyanús nekem ez a takarítási roham! Ha ott végeztél, jöhetsz hozzánk is:-))))))))))))))))))))))))))))))))))) Vasalást nem vállalsz? :-)))))))))))))
Én is megatáncot nézek, este voltam indexes topictalin Somival, olyan jó volt FELNŐTTEKKEl beszélgetni, csajszikkal trécselni, röhögni, hogy tisztára fel vagyok dobva, he-he A kisfiamra pedig nagyon büszke vagyok, mert olyan békésen elüldögélt számára ismeretlen nénik ölében, igaz, sokáig nem maradtunk, edzeni kell a társasági életre, igaz? :-) Legközelebb diszkóba megyünk vele....oké, csak vicceltem 8) 8) Volt még két másik baba is, na a cincérnők nem néztek valami szépen ránk, pedig csak elenyésző sirdogálás volt, csak hát beállítottunk babakocsival+hordozóval az asztalok közé, foglaltuk ott a helyet, meg az átjárót két asztal között. Imádom ezt a család- és kutyabarát vendéglátást! :roll: Komolyan piszkálta a kisördög a talpamat, hogy nekiálljak egy pelenkacserének, de minimum a mellemet halásszam elő:-)))

Na én is megatáncozok, Wanda drukker vagyok:-)))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Apósról pár szót (de előtte: OLYAN RENDESEK VAGYTOK, hogy tanácsokat adtok és jó tanácsokat!:-) virtuális puszi érte, jó?)
Nem nagyon sikerült a páromnak megbeszélni vele a dolgokat telefonon, ezért hétvégén hazautazik és személyesen megbeszélik az egészet.
Persela ismer, az én természetem olyan, hogy hirtelen haragú vagyok, zsupsz robban a bomba, de nagyon hamar megbékélek, nem vagyok haragtartó, a mérgem is elpárolog hamar, tehát ha valaki velem akar örökös viszályban élni, nehéz dolga lesz:-))) Apósomat sem akarom "elnáspángolni", amiért így viselkedett, azt viszont nem bánnám, ha picit elgondolkodna ő is, talán nem is baj, ha egy ideig nem találkozunk. Ha valaki az a típus,hogy felszívja magát és durrogva elvonul, én inkább hagyom, hadd menjen, kiereszti a füstöt, nem az az utánamenős típus vagyok, inkább a kivárós, ami persze lehet, hogy nem a legjobb:-)) Másrészt úgy sem tehetek, mintha minden menne, mint tegnapelőtt, mert nem azt mondta, hogy elaludtam a frizurámat. Általában próbálom humorral elütni az éleket, de most nem ment:( Majd az idő is besegít a megoldásban, a hétvégében is bízom, a páromban is:-)

Köszi mégegyszer a hozzászólásokat, privi leveleket ezügyben!!! Szuper banda vagytok!!! Alig várom a talicskát szerdán, én is viszek valami kaját:-))))

Puszi!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Persela, en nagyon gondolok Rad, RAtok!
Bizony Zsombesz mindjart fel eves, szamomra is hihetetlen, de neha meg az is, hogy egyaltalan van, letezik!

Pelle, en mar izzitok, hogy majd megyek a gyerekkel diszkoba! MEg persze elotte is, kicsit mar nagyon hianyzik egy igazi ereszd el a hajam buli! MAr kiegyeznek csak egy kiados tancolos bulival is nulla alkohollal, de persze ezt kicsit arrebb kell tenni, de azert vagyakozom!
Addig is megatanc meg szombat esti laz!!! En nem drukkolok senkinek kulonosebben, de nagyon ugy nezem, hogy Vanda fog nyerni es talan Csanad.

MAr en is varom a szerdat nagyon (kajahegyek)!

csok :lol: :lol:

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Na hát mi még mindig itt, ma még egy percre sem fájt a hasam, lehet, hogy ez amolyan vihar előtti csend? Pedig nagyon igérik a hidegfrontot...
Nikike, a fura az, hogy Márk már elmúlt 2 éves, de még néha most is döbbenetszámba megy a gondolat, hogy ő az ÉN gyerekem! Valahogy annyira felfoghatatlan, pedig lassan itt a tesója is, de mégis. És szerintem ez így is marad.
Bulizás: én már azt sem tudom, mi az, amikor nem szoptattam, a legnagyobb kilengésem egy-két pohár bor volt, de pl. az anyaság ilyen dolgokban is megváltoztatott engem, hogy már nem mernék egy olyan igazi jó kis duhajkodóst inni, mert ilyen gondolatok lennének a fejemben (illetve vannak is), hogy mi lesz, ha az éjszaka közepén orvoshoz kell vinni a gyereket, akkor ki fog vezetni, ha mi apával elhajlunk. Úgyhogy komoly dolog ez a szülőszerep, egy csomó dolgot egyszerűen már nem merek csinálni, mióta a Márk megvan...
Pellém, drágám, ma reggel óta takarítunk (mondjuk fizikai korlátaimat tekintetbe véve főleg a párom, de azért az általam vállalt konyha is ragyog, és a vacsi is mindjárt kész, és ebéd is volt, pedig nem szoktam egy nap kétfélét főzni), vasalni egyébként szívesen, bármikor, ha van valami magas széketek, amiről felérem a vasalódeszkát, mert ácsorogni már nem vagyok hajlandó mellette órákig. Ja, és ha valaki közben bébiszitteli a gyerekemet, mert utálom, ha a forró vasaló közelében kavar!
Egyébként családbarát hozzáállást ne várj sehol, én már azon vagyok meglepődve, ha valahol NEM utálnak ki gyerekkel. Ha véletlenül egy kajáldában még etetőszék is van, netalántán kis villa, kanál, hát komolyan elsírom magam a meghatottságtól! Ja, és pelenkázó! Ezért szeretek az IKEÁba járni, pedig egyébként nem komálom a kajájukat, de gyerekkel halál kényelmesek...
Párodnak sok sikert!!!

Pussz nektek!

Persela, a türelmetlen :lol:

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?