Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: :lol: :lol: :lol: ez olyan szupi érzés!

Lili ma reggel teljesen magától hasra fordult! :!: :lol: Hallottam, hogy nyöszörög egy kicsit,megyek át; hát nem találom a gyerek arcát! :roll: :oops: :lol: Persze napközben nem akarta produkálni magát,hogy mi is lássuk! :shock: :D

KépKép
editmaci
 
 


hello!

orsi, igazad van, fordítva kellene, de gyertyát nem volt kedvem venni, így a tavalyi 2x4es csomagból (1 lila, 1 rózsaszín) ez maradt, ez egy maradék-koszorú :oops: :oops: :oops: de hívhatjuk inverznek is :wink:

gabi! ez nagyon jó! én már úgy vártam, hogy mikor mozdul meg. pont 18 hetes voltam. később, a szülésnél láttam a papíromon, hogy át is lett írva a szülés várható ideje, mert viszonylag korán éreztem.

edit! lili kis ügyeske! ma zsombor is produkálta magát. eddig ő tudott hasról hátra fordulni, igaz nem mutatta be sokszor a tudományát, de ma megfordult a hátáról a hasára, négyszer egymás után. először csak nekem, aztán már látta anyukám, majd apukám, végül zolim is. ez jobban megy neki, mint a hasról hátra.

most mennem kell, zoli mátrixot akar nézni... 8) :oops:

jó éjt, puszi! kriszti

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kérdeztétek a homeopátiás cuccokat hol lehet kapni Miskolcon.

Kígyó Patika 3525 Miskolc Széchenyi u. 33. 06-46-505-204 A
Búza téri Gyógyszertár 3527 Miskolc Ady E. u. 20. 06-46-506-378 A
Ervin Patika 3528 Miskolc Franklin u. 2. 06-46-380-720 B
Johanna Patika 3530 Miskolc Malomszög u. 4. 06-46-414-531 B
Szent Antal Patika 3530 Miskolc Széchenyi u. 70. 06-48-509-230 B
Újgyőri Patika 3532 Miskolc Avar u. 2. 06-46-379-697

Kép
tokajkincse
 
 

 
 

Sziasztok!
Nálunk is Mikulás-menet volt egész hétvégén, a legjobb, hogy a lassan 3 gyerekes barátnőmtől kapott Lili egyedül csokit.... :roll:
Nálunk csak Mikulásruhába öltöztetett macik, kutyák, vannak. Zenélő játékot a hülye anyja akar neki venni. :lol: :lol:
Kis dumagépem próbálja kimondani, hogy labda, meg Sanyival azzal szórakoznak, hogy amikor az apja azt mondja, hogy "nem-nem-nem-nem", akkor Lili ugyanazzal a hangsúllyal közli: "de-de-de-de". :lol: :lol: Már felesel. :lol: :lol:
Ja, voltunk Corában, nagyon faca gatyákat vettünk neki 1600 Ft-ért. Ugyanannyiba kerül, mint a Tégelben az a pamut Asti-kertész, de sokkal jobban néznek ki. :wink:
Ezen a babamozgáson mindig el tudok csodálkozni: nekem folyamatosan olyan érzés volt az elején, mintha rángana egy izom a hasamban. Tudom, kevésbé felemelő, de akkor is. :lol: Semmi pillangószárny-csapkodás meg ilyenek. :roll:
Napok óta azon gondolkodunk, hogy hová tegyük a karácsonyfát. :? Muszáj magasra tenni, hogy Lili nem érje fel. :?

KépKép
pedina
 
 


Zsombinak még nem hozott semmit a mikulás. pontosabban nagymamám adott pénzt, amiből megvettem az aventes tanulószettet a bababónusszal. De a többi ajándék csak hétvégén jön, akkor megyünk haza a szülőkhöz. Tőlünk fürdőjátékot kap majd Kismókus.

Mi a karácsonyfát most Zsombi szobájába tesszük, mert később már nem lehet, magára ne borítsa. Most viszont még valszeg tetszeni fog neki, hogy fényes. Majd meglátjuk.

Most volt itt a védőnő, mondta, hogy kezdhetem az almát, én meg mondtam, hogy az első lépéseket már megtettük. Szerintem holnap, vagy holnapután kipróbálom az őszilevet. Kérdeztem a hajvágásról, mondta, hogy vannak babonák, hogy ilyenkor nem szabad, meg mittudoménmicsoda. De szerinte nyugodtan le lehet vágni, pláne, ha a szemébe ér. Sőt az is lehet, hogy erősödni is fog a haja Bülbnek ettől.

No menek, mert ZsiványZsombi nem akar aludizni, lehet, lemegyek vele.

Pusza!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Á, Lili szobájába eleve esélytelen. :? Lili bármibe belekapaszkodik és feláll, sőt mostanában többször el is engedni, ha elfelejtkezik magáról és percekig áll egyedül, úgyhogy nála még az is sanszos, hogy addigra megtanul egyedül járni... :shock: A ruhaszárítót képes végigtolni a fél szobán, csak úgy szórakozásból. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Lili ma valahogy nem kívánta az almalevet! pedig ugyanolyan almát adtam neki,mint már kétszer,de most a kanál két oldalán tolta ki :!: :wink:
Még holnap megpróbálom,aztán, hogyha nem megy,akkor megpróbáljuk az őszilevet! :roll:

Mi a nappaliba tesszük majd a fenyőfát,de nálunk még nem lesz az a veszély, hogy Lili lerántja. :D Biztos nagyon fog tetszeni neki a sok csillogó dísz,meg égő. Nekem még mindig nem jött meg a karácsonyi feelingem. egyedül onnan éreztem, hogy megbolondultak az emberek.Szombaton bementünk a Corába beváltani a Pöttyös rudi papírokat,és szinte moccani sem lehetett.Kocsit is alig találtunk! :evil:

A Tulipánban is vannak tök jó gatyók 790.-ért Elég jó színekben voltak még a múlt héten,nem csak rózsaszín és kék! :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Lili Mikulás-váró csizmája:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Hát ez a csizma nagyon tuti! :D
Nem láttatok valahol natúr sütőtök italt? Mert az univernek van, de én még olyat sehol sem láttam. Sőt, univeres bébiitalt sem. Meg a kecskemétinek nincsen honlapja? Jó lenne átnézni milyen kajcsik vannak 5 hónapos kortól, mert ha én még a boltban kezdem el a nézelődést sosem végzünk. Már a hippeket összeírtam és a nestlét is, de ez a kecskeméti...
Amúgy én totál máshogy csinálok mindent, mint kellene. Én 2-3 napig adtam ugyanolyan kajcsit Marcinak. Nemes egyszerüséggel azért, mert addig tartott ki egy üveggel. Ja, és mi nem gyümölcslével kezdtem, hanem pépekkel. Még él! :lol: :lol: :lol: Én nagyon ajánlom nektek a hipp sárgarépa italát. Nagyon fini, pedig én nem szeretem a répát. Igaz van benne cukor. Meg az alma-csipkebogyó is fini. Marci imádja. Bár eddig csak a saját kreált kajámat köpte ki. Anyám szerint tiszta én. Nekem em kellett csak a bébiétel és én is így ordítottam és remegtem a kajáért. Na, most sem szakadok össze a soványságtól! :oops:

Kép
tokajkincse
 
 


orsi, natur sütőtök ital van a dm-ben, legalábbis itt debiben. én már vettem is egyet. :P

edit, nagyok aranyos ez a csimma! :lol:

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Gabcsi, nekem sem voltak "rapszodikus" babamozgás érzéseim. :lol: Legelőször én is a 18. hét környékén éreztem egy hatalmas rándulást a hasamban, de ennek semmi köze nem volt pillangókhoz, jobban hasonlított a csillagokhoz. :? Aztán jöttek buborékok, kuruttyolások, majd mostanában leginkább olyan, mintha felállna a gyomorszájamra, majd ugrana egy fejest. Illetve egyre gyakrabban csuklik Benimanó. Majd meglátod, lesznek itt izgalmak! :mrgreen:

Nálam eddig a karácsonyi kreatívkodás kimerült abban, hogy vettem 2 zacskó díszkavicsot. Ennyi. Nem erőlködöm. A babaszobát összeraktuk nagy nehezen hétvégén, úgyhogy csak levegőt és kispárnát akarok magam körül látni. :shock:

Jó látni, hogy babák rendben, mindenki kínlódik valamivel. Szép az élet, hallelujah! :roll:
vbea
 
 


Sziasztok!
Nem tudom mi van velem de olyan vagyok mint a mosott rongy... és akkor még szépen fohalmaztam. :oops:
Nincs semmihez energiám.
Zsombor az alvásával kikészít, tegnap 1/2 12kor aludt el... Próbálnám már csak délelőtt, délután altatni, de tegnap pl. aludt délelőtt, ez ok, délután 1/2 3tól 5-ig, aztám már az esti kajcsinál már csukódott le a szeme, el is aludt 1/2 9kor......DEEEE 1/4 10kor felébredt és 1/2 12ig nyomta, mint a sajtkukac olyan volt. Nem lesz ez így jóóóóóóóó
:roll:

Edit, mi is kaptunk zenélős-világítós mikulást, szerintem nem sokszor lesz bekapcsolva....

Mi befejeztük a szopizást, már kevés volt a tejem, mindig kellett pótolni, aztán az édes gyerkőcöm olyan szintem harap :shock: :shock: hogy azt mondtam, inkább lefejem, de már nagyon keveset tudtam , így hagytam is. Örültem hogy eddig kitartott.
Megyek, felkelt.

Íme Zsombor-Mikulás baby:

Kép

KépKép
sz.szilvia
 
 


nagyon aranyos zsomborod szilvi ebben a sapeszben! :)

nekünk rémszarvasagancsos kép van :)

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


ilyen: Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti! Jó tejcsid lehet! Zsombi hatalmas baba! Gondolom érzi is a derekad.
Most apával beszéli meg Marci a mai nap történéseit. Most szopizott este. Szerintem csak azért, mert 4 körül evett és így nem volt vészesen éhes. De ma 3 szopi volt. Örülök neki, mert azért csak jobb a tejcsi, mint a tápszer. Ha meg van, akkor azt egye. Na, meg olcsóbb is! Nem sajnálom tőle, de 8-10 000 ft simán lenne, ha csak azt enné. Ennyiért inkább gyümölcsöt veszek neki. Ma evett barackot is és almát is. Nem bébiételben, hanem frisset. Fáj is a pocakja.

Orsi

Kép
tokajkincse
 
 


Édes a két Zsombi :lol:

Nem tudjátok mi lesz végülis a diósgyőri szülészettel? Persze hogy ott van az orvosom és pont akkor akarják bezárni, mikor majd rám kerülne a sor :evil: :evil:
mara80
 
 


Látom mindeki készül karácsonyost játszani. Mi is zöldágra vágodtunk ez ügyben. Elöször úgy terveztük elutazunk valahová kiélvezni, hogy utoljára vagyunk kettesben. Aztán a terv változott, mint mindig. :roll:
Végülis mégiscsak Miskolc lesz a dologból.... :wink:

De jó, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem pillangómozgásokat észlel. :D Már azt hittem velem van a baj.
Hát, azért szokni kell ezt az érzést. De biztosan nem pillangó.

Kép
gabcsi76
 
 


Sziasztok!

Orsi, eddig mindenki azt mondta, hogy biztos jó erős a tejem, bár nem tudom, ez mit jelent. Mindenesetre eddig elégnek tűnik, bár hősiesen küzdünk az alma-baracklé kombinációval... Persze a lumbágómnak nem tesz jót a jóétvágyú gyermekem. Nem tudom, mennyit hízhatott, de szerintem lassan eléri a 9kg-t :!: :!: :!:

Tegnap a védőnéni is a hozzátáplálásról akart velem beszélni, de mondtam, hogy már elkezdtük az almát. Azt mondta, jó, és ha úgy látom, mehet a krumpli, sós vízben megfőzve, összetörve almával, vagy barackkal. Tök jó! Nem hiszem, hogy teszek bele anyatejet, max csak annyit, hogy pépesíthető legyen.

Gabi! Ez a pillangóizé szerintem csak "beetetés" Először nem is tudja az ember lánya, hogy amit érez, az a gyereke. Aztán már olyan erőseket és intenzíven produkálja magát, hogy az inkább pankrációnak tűnhet, nem pillangószárnysuhogásnak. 8) :lol: :mrgreen:

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kép rilex

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!
Vagány kiskölykök :lol: :lol:
Szilvi, szerintem lassan nálunk is vége a szopinak, mert hiába szopizik reggel Lili, egy óra múlva megéhezik. Szóval szerintem már csak a feeling miatt csinálja. :lol: Ez a fáradtság ismerős, nálam kb. 2 hétig tartott, most kezdek kimászni belőle. Szerintem Lili erősen rapszodikus alvásiu szokásai is közrejátszottak. Aztán gonoszanyu lettem, és közöltem b. férjemmel, hogy miután nem szopik éjjel a gyerek, a cumisüveget ő is oda tudja neki adni kb. minden 2. alkalommal. Persze felébredek akkor is, csak mégis más.
A sárgarépával vigyázni kell, főleg a kóstoltatásnál, amikor napokig ugyanazt adod neki, mert szorulást okoz. Mi kínlódtunk vele :cry:
Kittina! Az én tejem is "erős". :lol: Szerintem arra gondolnak, hogy magas tápértékű vagy ilyesmi. Anno láttam egy anyuka tejét, akinek Lilivel egyidős babája volt: olyan vizesnek tűnt, az enyém meg sűrű volt, mint a tejszín...Aztán hogy ez tartalmilag is jelent-e különbséget, nem tudom.
Mara, én úgy tudom, hogy 2007 1. negyedévében bezárják a Vasgyári szülészetet, és a betegek meg talán a személyzet is megy a Semmelweisbe. Ill. aki akar menni, azt átveszik.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!
Ma várjuk a doktornénit szurira! :cry: Lili ma egy kicsit nyűgösebb az átlagnál, remélem a szurin nem kavarja meg. Most egy kicsit letettem aludni, hátha akkor nyugisabb lesz. :!: :?: :roll:

Edina,vetettek párásítót? Változott valamit a helyzet tőle?

Mara,én is úgy hallottam,ahogy Edina is írta. Cuccolnak át hozzánk a Vasgyáriból. :shock:

KépKép
editmaci
 
 


Éltessen a tudat, Edit, hogy hosszú időre az utolsó :lol: . Mondjuk Lili annál sírt csak :cry: , de nem volt se belázasodás, se nyűgösség tőle. Amúgy nálatok ez így megy: leteszed aludni, és elalszik? :?: :?: Mert akkor ez marha jó. Nálunk csak akkor van alvás, ha a hercegnő is úgy gondolja. :wink: Ma, eddig 20 perces maratoni alvás volt. Tegnap meg aludt kétszer 1,5 meg egyszer 1 órát. :shock:
Még nem vettünk párásítót, majd a hétvégén, mert egy pesti bolt honlapján láttam egy nagyon jót. Ugyanez volt a Tégelben is akcióban a múlt hónapban, csak amikor mentünk, már nem volt.

KépKép
pedina
 
 


ha nem jó a bcg-je akkor 6 hónaposan újra megkapja. remélem zsombinak másfél hét alatt nem szívódik fel a göb, mert nem szeretném, ha megint szurit kapna. védőnő bíztat, hogy nem lesz ezzel baj. no majd jövő csütörtökön kiderül. most gondolkoztam el rajta, hogy alig 2 hét, és zsombi fél éves lesz! nem semmi. még csak most bújt ki... :)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


ja, azt szerettem volna még kérdezni, hogy valamelyikőtök szokott kijárni miskolcon a régió játéknagykerbe? olcsóbb, mint a játékboltok akkor is, ha nem vagy kereskedő?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Állítanak ki ott helyben vásárlókártyát, úgyhogy bárki vásárolhat. Amúgy mi 1900-ért vettünk habtapit nyár elején, ami most 1600 a Corában... :shock: Akkor csak azért mentünk, nem nagyon néztem szét, hogy sokkal olcsóbb-e.

KépKép
pedina
 
 


Megkaptuk a szurit, egy hang sem jött ki Liliből,még a doktornő is meg volt lepődve. :wink: :wink: :wink: Eddig még nincs nyűgösség,remélem láz sem lesz!

Hozzánk már mindjárt jön a Mikulás!

Hozzon a gyerkőcöknek sok mindent,nektek meg kitartást: a zenélő Mikulások elemei is lemerülnek egyszer!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kép

KépKép
editmaci
 
 


A Mikulás itt osonkodik a kertek alatt. Boldog első Mikulást a babáknak, és a mamáknak is. A pocakosoknak meg jusson eszébe: jövőre a baba is Mikizhet. :lol: :lol: Kép

KépKép
pedina
 
 


Mara, nem gondoltam volna, hogy te a Vasgyáriba tartozol. Az jó messze van töletek. A Semmelweisközelebb lesz, nem?

Olyan jó, hogy jön ez a karácsonyi idöszak. Annyira szeretem. Hétvégén elkezdem a szobát díszíteni. Minden évben veszek valami felesleges vackot. Az idén székhuzatot vettem, ami piros a teteje pedig úgy végzödik mint egy télapósapka.

A táncoló mikiket viszont inkább kihagyom.

Kép
gabcsi76
 
 


Kép

Nálunk már járt a Mikulás. :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Hát itt is járt a Miku! Igaz eddig csak a Zsomborka ajándékát hozta el, de mi is kikészítettük a csimmánkat! :wink: Zsombi kapott egy kacsát, amivel jól lehet szórakozni fürdés közben. Olyan aranyos volt, ahogy figyelte, hogy itt valami máshogy van, mint szokott. Ki/mi lehet az az izé mellettem? Olyan jó képeket csináltunk róla! Jövőre fogkrémet kap majd a csokik mellé... 8) 8)

Nem is mondtam, hogy megrendeltük a naptárakat a dm-nél. Sokkal olcsóbb, mint a rosszmann, de sajan egy ideig nem tudtam elérni a dm honlapján a képrendelést, így majdnem pórul jártunk. De aztán mégis sikerült, és néhány nap múlva kész. Kértünk asztali és fali naptárat, asztalit a dédiknek, falit a nagyszülőknek. Majd felrakom a képeket a képtárba, ha már nem lesz félő, hogy lelövöm a poént vele.

Jó éjt!

Pussz!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó reggelt!
Látom a Mikulás már mindenhol járt :wink: Jó az a satyi Lilin :D Kriszti, Zsombi nem 6 hónaposnak néz ki azon a képen! Tiszta férfi 8)

Szóval Semmelweis. Nem túl jó hír :cry: Nekem szimpi volt a vasgyári. Gabi, nem oda tartozok (gondolom a megyeibe :?: ) de akihez magánrendelésre járok a vasgyáriban van. És mivel nagyon szimpi, nála szeretnék majd szülni. Aztán majd kiderül, hogy ő hová vándorol át :roll: Na persze ha állam bácsi nem kavar be a hülye új rendszerével :twisted:
Eni, erről tudsz valamit? Elfogadták már? Jó sz.r lehet neked, pont belecsöppensz így szülés előtt, ha igen :shock:
mara80
 
 


Aki nem akar szerkesztgetni karácsonyi képeslapot:

http://www.webalbum.hu/kepeslap.htm

Mi megvagyunk, Marci szinte már csak tápit kap, mert hiába szopizik 2 óra múlva éhes...

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

Tegnap Lili a 25 cm-es zenélő Mikulása mellé még kapott egy 40 cm-est is! :cry: :wink: :lol: Olyan szemeket meresztett rá,szinte remegett érte. Még jó, hogy mi csak olyan játékokat vettünk neki,amik elég csöndesek!

A múlt héten megemlítettem Iminek, hogy már szeretnék elmenni majd valamikor tornázni.Tegnap a Mikulással küldött nekem egy bérletet a fittness-terembe. Persze miután megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit! :oops: :roll:

KépKép
editmaci
 
 


edit! de rendes urad van... gondol rád, és az alakodra :mrgreen:
mégegy zenélő miku :?: :?: :?: hűűűű, akkor lesz mit hallgatnotok! :?

mara! hát, zsomborka így "sikerült"... :wink: :) most is itt feszít az ölemben és írni akar nektek. valamelyik nap újságot olvasott, de meg is akarta kóstolni, amit persze én, mint gonosz anya nem engedtem. olyan ramazurit csapott, itt hisztizett, hogy márpedig adjam neki vissza, az az ő újságja!.
éá,kö88,n8nh vv v zu s 24e11o hhu .hz n - na ezt üzente a gyerkőcöknek zsombi :)

puszika!

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Jó Mikulás-reggelt! :lol:
Mutatnám Lilit ma reggel:
Kép
Enni se akar. Persze ezek közül többet megkapott már korábban, csak csináltunk egy fotót az összes Mikuajándékról. :lol: Ő is meglepett engem: frankón be tudja kapcsolni a házimozit... :shock: Igaz, pipiskedni kell érte, de megoldja. :lol: Nekünk szerencsére csak a csiga zenél (azt is mi vettük neki :oops: ), és annyira nem is szörnyű a hangja. Amúgy a készségfejletsztő játékokat Lili egyelőre rágókának használja. De még mindig jobb, mint a csoki meg a ruha.
Apa tulajdonképpen magának vett ajándékot: kaptam egy fehérnemű-szettet :lol: :lol: Mondjuk én nyígtam már mióta, hogy egy éve csak szoptatós melltartó van rajtam. (A terhesség végén már azt hordtam.)
Kriszti! Én is rendeltem a DM-ből naptárt, kb. 3 nap alatt megjött :shock: És szerintem nagyon jó minőségű.

KépKép
pedina
 
 


Edina, én is ezt a csigátszeretném Marcinak. Ugye csak zenél és nem énekel? Mert a sütifaló bödönből van magyar és angol is. Mert most a Tescoban csak 2400, amúgy 4000 körül láttam mindenhol. Gondolkodtam rajta vajon miért? Mert a magyarul éneklő bödön 7000 körül van, míg az angol 4000. De szerintem a csiga csak simán zenél.
Marci reggel azzal kel, ha felveszem, hogy számítógépre néz és közli, hogí ÖÖÖ, azaz kapcsoljuk be. Apjával jó elvan a gép előtt. Reggel megpusziltam és rámnézett, majd morgott egyet, hogy hagyjam békén, mert ő most gépezik apával. Bencét se nagyon lehet hazavinni, mióta ő is felfedezte a gépet nálunk.

O.

Kép
tokajkincse
 
 


Orsi, csak zenél a csiga, egy dallamot. Az alján van egy gomb, és ha "hintáztatod", akkor zenél. Mondjuk hazáig hüléyre röhögtük magunkat vele, mert a csomagtartóban volt, és minden kátyú után kezdődött a "ti-tara-tara-tara". :lol: :lol: Még jó, hogy nem titkoltuk a gyerek előtt, tutkóra lebuktunk volna vele. Amúgy ezt Lili választotta, én valami zsiráfot akartam neki- bödön meg nem volt már. :? Talán majd karácsonyra vesszük meg a bödönt. A csiga valami 3000 Ft volt.
A számítógép-függés Lilinél már kóros, úgyhogy limitálva van a használat. Ha kattanást hall (bekapcsoljuk), már kotor a géphez. :shock:
A kedvence a www.mesebirodalom.hu, hosszó ideig nézegeti a bárányokat, meg szoktunk zenélni is rajta, a No. 1 a Mátyás király :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Helyesek a gyerkőcök nagyon! :D Szerintem a Karácsony és a fa is nagyon be fog nekik jönni. :wink: Edi, ez a csiga nekem is nagyon tetszik. Ha bemegyünk egy üzletbe, férj mindent ki-bekapcsol, nyomogatja, piszkálja, úgyhogy menekülök, nehogy rájöjjenek, hogy hozzá tartozom... :roll:
Mara, nagy valószínűséggel nem csöppenek bele semmibe. Persze engem is túráztatott a dolog hetekig, de a kezdetekkor eldöntöttem, hogy nekem igenis fontos, hogy annál az embernél szüljek, aki végigkísért, kerül amibe kerül. Szóval úgy álltunk hozzá, hogy akkor fizetjük az ellátás 30%-át a kórház házipénztárába... Tény az, hogy egyelőre hanyagolják odafenn a változtatások elkezdését. Halkan megjegyzem, hogy enyhén hülyék voltak, hogy kijelölnek 3 területi kórházat, még mielőtt azt eldöntenék, hogy mit hova tesznek, hogy szüntetik meg. Úgyhogy a téma elhalasztva, rám egyelőre nem vonatkozik semmi. (Amúgy kivitelezhetetlen lett volna megoldani az adminisztrációs hátteret is. Lsd vizitdíj sem indul.)

Off voltam kicsit. Gyerekek, nagyon kúszik a vonalzó, basszus! Most már napi szinten érzem a gyereket, mármint, hogy van súlya, mintha bármikor előbújhatna. A szúrkáló fájdalmakról, nyilallásokrólé nem is beszélve. :?
vbea
 
 


Edina,már én is olyan szinten utálom a szoptatós melltartót,hogy már a látványa is elborzaszt. A sok szép meg ott pihen a fiók alján. :shock: :( :( Nem tudom mikor vehetem fel őket megint. :roll: :?:

Mi Lilinek beszereztünk egy saját billentyűzetet,mert ha ezt csapkodta olyan kombinációkat talált, hogy félelmetes. Valamit letöröltünk volna Imi kinyírt volna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Így aztán előszedtük a régit,megtisztogattam,evágtam a zsinórját,és most itt van mind a kettő a gép előtt! :lol: :lol: :lol:

Eni,tényleg,már 50 napon belűl vagy! :lol:Gondolom az ünnepek miatt még gyorsabban telnek majd a napok.
Jön az újabb minipasi a két Lilinek!!! :wink: :lol: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Maja, Gabi! Bízom benne, hogy lányotok lesz, mert a két Lili ebben a nagy matriarchátusban rohadtul el lesz kapatva :lol: :lol: Beninek olyan "cerkája" van, hogy esély nincs rá, hogy mégis lányként bújik ki. Még én laikus is látom :oops: :oops:

KépKép
pedina
 
 


Edina,ez a mesebirodalom szuper :!: :!: :!: Hősiesen bevallom, hogy amikor elolvastam az "Anya dúdolja" című verset még a szemem is könnyes lett! Olyan szép!

KépKép
editmaci
 
 


Sok hasonló oldalt keresgettem anno, csak aztán újratelepítettük a gépet, a könyvjelzőim meg elvesztek...
Mi hetek óta Mikulásos dalokat énekelünk Lilivel :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Akartam a dm-től naptárat rendelni,de nekem semmit nyit meg az oldalukon. Nektek működik :?: :shock: :?:

Ma még mindig kapott Lili a Mikulástól ajándékokat! :wink: Egy hóemberes cipőcskét, zoknit,gy tipegőt és egy Fehn felhúzható egeret! :P Elég szolíd a télapókhoz képest! :D

KépKép
editmaci
 
 


edit, nekem sem nyílt meg sokáig az oldal, de aztán valami furmány révén igen, és tudtam rendelni. éppen ma kaptam meg az ímélt, hogy mehetek érte 8 munkanap múlva. remélem szép lesz! olyan jópofa képeket válogattunk ki.

képzeljétek, zsomborka ma kapott egy majmot. a neve ödön lett a keresztségben :) olyan aranyos. meg kapott előkét: reggeli, ebéd, vacsora felirattal. mostmár van 4 sima fehét előkéje, egy garnitúra a hét minden napjára, és most egy garnitúra a különböző étkezésekhez! tök jó, nagyon örülök neki! asszem a badin kívül az előke az, amiből sosem elég.

k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Sziasztok!

Ma alig tudok netezni. Most megy , gyorsan írok.
Edit, holnap megyünk Miskolcra, viszem Lilinek Húgót. Remélem sikerül feljutni és gyorsan odadani. Anyukám is jön, tényleg csak felszaladunk vele.
Kriszti, nekem az előke nem jött be, mert Marci utálja, pelenkát minden nap Cloroxozta Robi, így most a papírtörlőnél járunk. Ma azt is meg akarta enni. Szegény éhező gyerekem! :lol: Megduplázta a súlyát. Most 7020 gramm.

Kép
tokajkincse
 
 


Ma megkóstoltuk az őszilevet. Szerintem jobban ízlett neki mint az alma. :lol: :lol: :lol:

Teljesen ki vagyok akadva,hogy egész hétvégén Öcsi bácsi temetését kell majd nézni az összes csatornán a tévében. Már az felháborító szerintem, hogy maga az egész herce-hurca 180 millióba kerül,természetesen nincs rá pénz,így hitelből! :evil:

KépKép
editmaci
 
 


mi is őszilevezünk, aztán holnap már kap pürét. szerintem jövő héten kipróbálom a krumlpeszt almával vagy őszibarackkal.
edit, komolyan ez lesz a tvben a műsor? szerencsétlent mért nem engedik családi körben eltemetni...
k

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nekünk azt mondta most a doktornő, hogy 6 hós koráig semmiféle zöldséget nem kaphat csak gyümölcsöket. Alma,őszibarack,banán,és ezek különféle mixelése! :!: :roll: :?:

Igen,tegnap a legtöbb csatornán mondták, hogy megváltozik a hétvégi műsor emiatt! :(
Legalább megnézem a Született Feleségekből azokat a részeket amiken elaludtam. :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

teljesen bolond vagyok ma. A szivem úgy ver, mint egy gözmozdony. Pedig semmi rendkívüli nem történik ma. Azt hiszem, megyek aztán eldülök a tv elött, hátha lenyugszok egy kicsit.

Edina, eddig 8-an mondták, hogy szerintük kislányom lesz. (Köztük Orsi is.) Általában nem szoktam jövendeléseknek bedölni, de ez azért elég furcsa. Na mindegy, majd kiderül.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi, ez normális, a pulzusszámod magasabb a szokásosnál, a bébi miatt. Nekem néha már-már fájdalmas is volt, lgészomjjal megspékelve. Próbálj oldaladon feküdni (ne teljesen vízszintben), valamint próbálkozz egyenletes, mély légzéssel (10-12 mp-en keresztül be orron, majd 10-12 mp-en keresztül ki szájon). Szerintem meg kiskrapek. És nagyon halad azon a vonalzón. :wink:

Mi nem vittük túlzásba a Mikulástémát. Jövőre sem fogjuk, a Karácsonyt sem. Próbálok elvonatkoztatni a sok pénz elköltésétől. Rövid távokban gondolkozunk egyelőre. Most a legizgibb, hogy jön Lili és Edi apával látogatni. Megyünk vásárolni, a fiúk legnagyobb örömére. Még Beninek hiányzik egy-két motyó, na meg jobb lesz együtt felfedezni az újdonságokat (h&m stb). :lol:
vbea
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?