Új privát üzeneted érkezett!

Rillisz: nagyon sajnalom hogy ilyen rosszul erzed Magad, ha kicsit rendbejossz lelkileg varunk vissza!

Kabocabobar: disznovagas? Fuuuujjjjjjjj!!! :? :roll: Hu, most lesajnaltam az en akkori foldrajz tanaromat is. :lol: Ezek a mai gyerekek? A regiek rosszabbak voltak. :lol:

Kép
Kerek meg adatokat! :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok Lányok!!

Tontica!!!
Lilla 2.5-éves
14-hetes fiú elment 2006 06 23


októbertől próbálkozás ja én meg 32

puszi
sütõtök
 
 


Szia Tontica!

Adataim:36 év,20 hetes kislány ment el 2005.okt.8.-án és 9 hetes 2006.máj.23.-án.Szülés várható időpontja:2007.máj.24. és szept.1.-én sikerült.

Rillisz!Nagyon sajnálom én is,hogy most nem tudsz tovább velünk tartani,várunk vissza ha jobb lesz a lelked.Minden szépet és jót kívánok nektek!Puszi.

Hétfőre kaptam időpontot UH-ra,majd jövök a hírekkel.

Olyan fura néha,mintha nem is lennék terhes.Már jobban érzem magam,nincs olyan hányingerem,biztos azért van.A hasamon azért látom és ez megnyugtató,és az erőtlenségem is a régi.

Jó hétvégét nektek!Jók legyetek!

Edina

Kép
szekeres
 
 

 
 

Rillisz:
Írtam Neked privit! :) Nézd majd meg.
zsuzsi 81
 
 


sziasztok!

Rillisz: várunk vissza.

Kabóca: milyen volt a vágás? szerencsére mi idén nem vágunk disznót, tavaly elég volt egymás után kettő. :?

Lányok:remélem nem mi szóltunk be valamit Rillisznek?! Nézegetem a topicot, de nem látom okát, hogy ezért ment volna el.

Most mennem kell, mert hamarabb kezdek ma a munkahelyen.
Jó napot mindenkinek!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok Lányok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Milyen volt a diszóvágás?

Rillisz: én is nagyon sajnálom, hogy elmentél! Jobbulást!

Kabócabobár: Sok sikert majd a következő hónapra!!!

Olvastam, hogy zavarnak titeket a terhes (sztár) kismamák. Gondoljatok arra, milyen rossz lehet a helyükben, ha nekik lesz egy vetélésük, koraszülésok, császáruk stb, nem csak 10-20 ember tudja róluk, hanem több százezer ember. Ráadásul ez egy olyan "szenzáció" egyes újságíróknak, hogy gyakorlatilag lerohanják a kismamát (telefonon, utcán, lakásán). Gondoljatok csak az Anettkára, Kiszel Tündére, akik szintén virítottak tavasszal az újságokon, hogy gyereket várnak, majd pár hét után elvetéltek. Mindenkivel megesik az ilyen.
Nekem sem esik jól most terhes kismamát látni, Azonnal a saját "nyomorúságomra " emlékeztet. Az első vetélésem után pár hónappal találkoztam egy kismamával, aki ugyanakkora volt kiírva mint én, és akkor volt a 6. hónapban. Könnybelábadt a szemem, hogy nekem is olyan pocakkal kellene lennem. Majd a baba kiírásának napján is sírtam, bár akkor már 9 hetes terhes voltam a fiammal.

Különben én május 16-ra voltam most kiírva, de kb. május 19-21 lett volna a tényleges (mert hosszabb a ciklusom 28 napnál). Én imádom a májust, júniust. Tökéletes lett volna babázásra (kislányom májusi születésű, ). Most vagy várnék 10 hónapot, hogy megint nyáron szülessen egy babám vagy bevállanék a barátságtalan téli hidegbe egy újszülöttet.

Na mindegy, mert egyik sem lesz, mivel én nem próbálkozom újra. De nektek drukkolok nagyon!!!

Eddig egész jól viseltem a vetélést, de pár napja eléggé elkapott a depresszió. Ilyenkor én arra gondolok, hogy nagyon rossz, hogy akartam egy kisbabát, aki nem születik meg, de lehet, hogy egyben szerencsém is volt, mert ha tényleg azért vetéltem el, mert beteg volt, akkor jobb is ez így.
[/i]sovány vigasz

Különben ki mit szeretne? Fiút vagy kislányt?

sziasztok!
babicskó
 
 


Sziasztok Lányok!

Voltunk ma UH-n,minden rendben volt csak alig lehetett lemérni babucit mert annyira ficánkolt.Ilyenkor el szokott bújni,biztos nem szereti ha macerálják.A szivecskéjét is próbálta kihangosítani a dokibácsi,de mindig elmászott.A képernyőn szerencsére látszott,hogy jól ketyeg.
Kaptam képet de használhatatlan,mert szinte semmi nem látszik rajta,csak talán a háta és a szívhang hullámai.
Videót sem tudott csinálni,mert elszakadt a vezeték ami a tv-t összeköti az Uh készülékkel és még nem cserélték ki neki.Majd talán 2 hét múlva.

Egy kis időre megint megnyugodtam,jó volt Őt látni.

Kabócabobár!
Tényleg,hogy sikerült a disznóvágás?Nem volt ideális most az idő mert nem volt elég hideg,de gondolom nem várhattatok a fagyokig.

Az én férjem is szeretne itthon malacot tartani,de én nem engedem,mert félek,hogy annyira megszeretem,hogy nem fogom engedni levágni vagy nagyon megsiratnám.
Volt idő amikor sok állatunk volt,kacsa,liba,csirke,nyuszi,bika,pulyka,de ma már nem bírnám bevállalni őket.Mindig megviselt amikor le kellett vágni valamelyiket.

Szia Babicskó!
Én is mindig tavaszi vagy nyári gyereket szerettem volna,most remélem teljesül:máj.24.-re vagyok kiírva.
Egyébként igazából mindegy,hogy kisfiú vagy kisleány lesz,de a fiúnak apuka nagyon örülne(és persze én is).A legeslegfontosabb,hogy egészséges legyen.Közhely,de igaz!

Szép estét mindenkinek!

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Drága Rillisz: sajnálom, hogy itthagysz minket, azért késöbb nézz be hozzánk és írj egy pár sort.

Tündér: irigylem az optimizmusodat, azt hiszem a többiekre is ráférne. Én most még eléggé labilis vagyok. Egyik pillanatban jól vagyok teljesen máskor meg jön a depi.

Kabócabobár: remélem ügyesen legyöztétek a disznót, mert ugye decembertöl Te már ilyet nem csinálhatsz pocakosan? Drukkolok.

Szekeres: olyan jó hogy minden rendben van picurkáddal, de most neked is meg kell nyugognod.

Babicskó: remélem nem gondoltad komolyan, hogy már nem is szeretnél babát? Ne add fel ilyen könnyen!
Nekem egyébként mindegy hogy fiú vagy lány CSAK MÁR JÖNNE.
Vendég
 


Sziasztok!

A disznóvágás szerencsésen lezajlott. Mi sem tartunk itthon disznókat, hanem megvettük egy ismerősünktől.Elég nagy kosz volt az egész lakásban, és mivel a barátaink is jöttek, így este sokáig fennt maradtunk. Persze ma reggel is úgy keltem, mintha nem is aludtam volna egy percet sem. Nemsokára kezdődik a vizsgaidőszak, de még közben most hétvégén konzultációra kell mennem. Hát, nem mondom ,hogy unatkozom.
Szekeres: úgy örülök neki, hogy minden rendben. Már attól el tudom magam sírni, hogy arra gondolok, milyen jó volt nekünk is látni annak idején a piciket. De nemsokára újra így lesz.
Tontica: én sem lelkesedek a disznóvágásért, de már nem volt húsunk és gondoltuk próbáljuk ezt is ki. Adataim: 32 éves vagyok, október 7.-én kellett megválnom a babáimtól, a nemüket nem tudták megállapítani, még nincs gyerekünk, és decembertől mi is próbálkozunk!!!! :D
Tündér: egymás után kettő??? Halmoztad az élvezeteket. :lol:
Babicskó: köszi a bíztatást, remélem meg lesz a hatása. :oops:

Puszi nektek! :D
kabócabobár
 
 


Sziasztok!

Hat, most en is nagyon nem jo hangulatban vagyok, egyszeruen mar attol rosszul leszek ha csak belegondolok hogy du. egyedul kell lennem, kisfiam bolcsiben, apa dolgozik es en csak itthon ulok es szorongok, mintha felnek valamitol de nem tudom mitol, talan bebeszelem magamnak?
Jo lenne ha ebben a nehez idoszakban velem lenne valaki delutanonkent de sajnos nincs senki. :cry: Nem akarom kivenni a fiamat a bolcsibol csak azert mert az anyja "nem normalis" :roll: mert nagyon szeret oda jarni (sajnos annyira tele van a bolcsi hogy delelottre nem tudtak folvenni csak delutanra), az uramnak meg dolgoznia kell nincs mese.

Tunder: de jo Neked mar tul vagy a peteeresen, en meg mindig nem es olyan rossz abba belegondolni hogy ha most nem kellene vedekezni ... de Apa azt mondta hogy nem szeretne ha a kovetkezo babaval is valami baj lenne csak azert mert nem vartuk ki az idot (biztosan magunkat hibaztatnank).
Nem Miattunk ment el Rillisz hanem mert nagyon szomoru es a babanet is az elvesztett babakra emlekezteti, majd ha tul lesz rajta biztosan jelentkezik. Ezuton is kivanok Neki sok erot es pozitiv energiat!!!

Babicsko: teljesen igazad van, engem multkor az viselt meg amikor bejelentettek hogy a Spanyol hercegno ujra babat var (egy eves a kislanya) de szegenykem irto rosszul van ugyhogy mar nem irigykedem annyira. :lol:
Miert mondod hogy nem probalkoztok? Persze most nem de majd egy kicsit kesobb miert ne?
Amugy szerintem teljesen mindegy hogy mikor jon a baba mindenkepp orulni fogsz Neki!!! :D
Nekem minden vagyam egy kislany de mar nem elem bele magam, mindket terhessegemnel kislanyt akartam es mindketto fiu lett. :lol: Eppen ezert csak fiunevem van, lanyneven nem is gondolkozom. :shock:

Edina: irtora tudok orulni amikor irod hogy minden rendben van, nagyon, nagyon orulok neki!!! :D
Akkor nagy esely van ra hogy a babad bika lesz, huha, vigyazz mert nagyon konok es makacs termeszete van a bikanak, en mar csak tudom en is az vagyok! :lol:
Erdekes nalunk apa is es en is kislanyt akartunk mindketszer, sot meg is voltunk rola gyozodve hogy az lesz, hi-hi! Mondhatnam hogy Apa csak fiukat tud csinalni de van egy lanya az elozo hazassagabol (marmint ugy tudjuk az Ove). :lol:

Babus: en is igy vagyok, egyik nap minden rendben, masik nap egyik cigit szivom a masik utan pedig nem is dohanyzom! :(
De majdcsak elmullik!!!

Kaboca: irigy, irigy, en uncsizok itthon, barcsak valamivel le tudnam magam foglalni, jovo honapban elkezdek karacsonyi diszeket gyartani meg keszulodni az talan felvidit majd egy kicsit.

Sheila: mizujs, jol vagy? Nem kaptam am Toled kepeket azota sem, legyszi kuld el megegyszer! tontica@citromail.hu

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Kép

Babicsko, Csilla, Tunder Ti meg hianyoztok a tablabol, szeretnetek bekerulni?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Helló!
Bocsi, elfelejtettem leírni, hogy a picikéim a 18. héten távoztak és nem 2007, hanem 2006 decemberétől próbálkozhatunk. Ha bejön ez a mikroszkóp, én biztos, hogy mindenkinek ajánlani fogom.
Ne izgulj Tontica, olyan gyorsan el fog telni az idő, hogy már csak arra eszmélünk, hogy újra nő a pocakunk. :D Addig pedig éltessen ez a tudat minket. De ügyi vagy, hogy tudsz díszeket csinálni. Én négybalkezes vagyok.
Na, pusz
kabócabobár
 
 


Kabocabobar: latod milyen bunko vagyok, 1 evvel meg akarom hosszabitani a szunetet! :lol: :mrgreen: Na meg csak az kene!!! Addigra mar reg megszuletik a babod! :lol:
Nekem nem kell mikroszkop a gorbom alapjan tudom mikor van pe-m, meg amugy is minden nap nyomjuk majd! :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Helló Lányok!
Tonticám!!Mi a baj?Miért vagy szomorú?
Én is szorongok szinte minden nap.De néha magam sem tudom hogy miért.Most ismét úgy érzem peteérésem van, 2 naponta vagyunk együtt,de van valami ami eddíg nem volt:minden egyes alkalomnál csak az elveszített babámra tudok gondolni!Újra és újra eszembe jut az ultrahang a biopszia ,az eredmény a szülés stb....Nagyon rossz érzés,tegnap már ittam egy kis pezsgőt lazulásképp.Talán segített.Soha nem fogom tudni feldolgozni a történteket!!!!

Jöhetne már egy baba!!

Puszi
sütõtök
 
 


sziasztok!

Lassan csatlakozom én is a táblához:én 29, 17-18 hetes kisfiú, 2006.szept, próba 2006 dec-2007 jan.
Tontica: szivesen cserélnék most veled egy kicsit, én szeretnék egy-két hetet itthon tölteni és a lábamat lógatni. :) NIncs senki ott kint, akivel összejárnál egy kicsit beszélgetni napközben? Biztosan sokat segítene.
Amúgy bennem is dolgozik a kisördög, hogy mi lenne, ha nem védekeznénk, de a józan ész győz. Nem szeretném én sem, ha magunkat okolnánk azért mert nem tudtunk várni még egy hónapot. :x

Szekeres: Nagyon örülök én is, hogy a picivel minden rendben van. Olyan furcsa, hogy nézem a táblát és most látom hogy már nem is olyan sokat kell várnotok, hogy megszülessen. Ezek szerint nem csak rajtam telik az idő. :lol: Legközelebb reméljük jó lesz a vezeték. Apukája is látta a picit? Gondolom el volt ragadtatva.

Kabóca: én is "kézügyességi zseni" vagyok. Ha hozzákezdek valami díszecske készítéséhez, az tuti, hogy a szoba és a kezem tiszta ragasztó lesz, a végén pedig kidobom a "remekművet". Szóval én jó célpiaca vagyok a kézműves kütyüket gyártó vállalkozóknak, inkább megveszem amit ők kitaláltak és megcsináltak.
:lol:
Amúgy az élvezeteket nem a vágásokkor, hanem inkább év közben halmoztam, amikor faltam a finom húsokat.:lol:

Sütőtök: ne gondolj ezekre az élményekre. Tudom, hogy nehéz, de már arra kellene koncentrálnod, hogy "hurrá mi már próbálkozhatunk és nemsokára újra babát fogok várni!" Nekem ez a mentalitás beválik, bár tudom mindenki más és más.

Babus: szerintem csak így lehet "túlélni". :)

Babicskó: hidd el néhány hónap és másképpen fogod látni a helyzetet.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sutotok: nem tudom miert vagyok szomoru csak ugy! :roll: Majd elmulik!
Lehet hogy pont most "keszul" a kisbabad ugyhogy erre gondolj!!!
Probalj meg egy kicsit vidam es felszabadult lenni nehogy az agyad meggatolja a "babagyartast" merthogy pont tegnap hallottam a teveben hogy sajnos van amikor az ember "feje" miatt nem esik teherbe valaki.

Tunder:
Nem tudsz kivenni par nap szabit? Mar mindjart itt a karacsony es akkor pihizhetsz egy kicsit es a labadat logathatod, ja es mellekesen babat gyarthatsz kozben! :lol:
Holnap jon egy magyar hazaspar akik itt fognak lakni 20 km-re tolunk (a lany 6 honapos terhes) Veluk biztosan osszejarunk majd, ugy varom Oket! :D

Na, en sem vagyok egy zseni diszgyartasban, koszorukat szeretek gyartani csak itt olyan dragak a hozzavalok hogy egyszerubb ha megveszem a kesz koszorut. :evil: Majd valamit kitalalok! :lol:

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Sütőtök! Sajnálom,hogy bánatos vagy.Lehet hogy a hormonok miatt.Sokszor én is úgy éreztem,hogy soha nem fogom túltenni magam a történteken,de azért sikerült.Azt hiszem.
Most mindenesetre jobban érzem magam,hogy babát várok.Ha megint megtörténne,biztos nagyon összetörnék.
Akkor leszel te is sokkal jobban ha várandós leszel.
De addig is ne idegeskedj,sírd ki magad néha alaposan,sajnáld magad egy kicsit,vásárolj magadnak valamit,ami örömet okoz,stb.Kényeztesd magad,mert megérdemled!
Puszi

Tontica! Biztos jobban fogod magad érezni ha lesz valaki,akivel beszélgess.Aztán itt a Karácsony nemsokára,az előkészületek lekötik a figyelmedet.
És mindjárt itt a JANUÁR!A babagyártás ideje!
A babám ikrek lesz ha nem születik hamarabb a kiírtnál.Ha bika lesz nem lesz neki könnyű,tapasztalatból mondom én is.

Alig várom már,hogy megosszátok velem a jó hírt és együtt várhassuk a babákat!

Tündér! Irigyellek a lelki erődért,te nagyon erős ember benyomását kelted!Sajnos én nagyon lelkizős vagyok,nem tudom a dolgokon hamar túltenni magam.
Apuka most nem jött velünk(a picivel és velem),mert nem ért rá,majd legközelebb.
Egyébként szerintem,hogy mennyit vártok semmit nem jelent.Nekem a tavalyi vetélés és a tavaszi terhesség között fél év telt el,mégsem maradt meg.Most 3 hónap múlva estem ismét teherbe .Hallottam már olyat,hogy valaki a vetélése után(nem kis terhesség volt!)azonnal teherbe esett és egészségesen megszületett a babája.A szervezeted úgyis tudja fel vagy-e készülve rá.
Remélem hamarosan te is otthon lóbázhatod a lábad mint fáradt kismama.Ezt kívánom neked is tiszta szívemből!

Kabócabobár! Neked is drukkolok,remélhetőleg elveszik a figyelmedet a gyerekek és nem kell,hogy folyton ezen az ügyön járjon az eszed.Csak lazán!

Sajnos a környezetemben is történt a miénkhez hasonló tragédia:egyik kolléganőm babát várt,a 6.hónapban volt amikor kiderült,hogy nem fejlődött ki a baba rekeszizma,a gyomra a tüdeje helyén volt.Nem tarthatta meg,mert nem maradt volna életben még ha ki is tudta volna hordani.
A legszörnyűbb az egészben,hogy mielőtt beindították volna a szülést,a kisfiút elaltatták,a mellkasába fecskendeztek egy szert az anya hasán keresztül amitől meghalt.Gondolom,hogy ne szenvedjen a szülés alatt.
Borzasztó fájdalom lehetett az anyukának,hasonló kínokon esik most át,mint mi,akikkel szintén megtörtént .Nagyon együttérzek vele,próbálok segíteni neki,lelki erőt önteni belé.
Neki is drukkolok,hogy minél előbb újra kismama lehessen.Egyébként van már egy 2 éves kisfia.

Mindenkinek szép napot és mielőbbi babásodást!

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy megint kifejezzem örömömet azért, mert van ez a topic. Tontica! Igazán hálásak lehetünk Neked ezért. Szerintem nagyon jó, hogy mindent meg tudunk beszélni egymással, mint a legjobb barátnők. Pedig lehet, hogy amúgy elmennénk egymás mellett.
Tündér: de jó, hogy nem csak én vagyok ügyetlen. Olyan kellemetlen, hogy a gyerekek szebb dolgokat tudnak csinálni, így, karácsony előtt, mint én. Prsze imádom én is ezeket a kézműves dolgokat.
Sütőtök:fel a fejjel!!! A következő babára kell gondolni, és arra, hogy neki megtermtsél mindent.
Edina: ami a barátnődel történt, az tényleg szörnyű. Szerintem ez tipikusan az a történet, amelyket nem kismamáknak kell elmesélni. Vígasztalódást kívánunk neki midannyian. Vigyázz magadra nagyon ebben a nyálkás időben. Nálunk már a fél iskola beteg. Remélem, én nem fogok elkapni semmit.

Megyek matek dolikat javítani!
Sziasztok, puszi mindenkinek!!!+ :D
kabócabobár
 
 


Edina: BORZALMAS lehetett a baratnodnek, komolyan mondom en nem is tudom hogyan veszeltem volna tul, de hat szegenykem beteg volt, igy talan nem szenvedett angyalom csak elaludt. :cry:

Kabocabobar: igen jo ez a topik csak irhatnank surubben is! :lol:

Sheila mi van Veled?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


sziasztok!

Szekeres: Elég borzalmas lehet a kolléganődnek, hogy nem elég, hogy meg kellett szülnie a babát, még előtte jól megszurkálták. Felfoghatatlan, hogy ez miért nem derült ki korábban. Egyáltalán hogy vették észre? 4D uh-on? Nem értem, hogyan fejlődhetett látszólag teljesen gond és egyéb tünet nélkül, ha ennyire súlyos baja volt.

Tontica: megérkeztek a vendégek?

Szabadságot nem tudok kivenni egyelőre, de már megőrülök a mh-en. Már csak néhány hónapot bírok kihúzni... Aztán újabb néhány hónapot... :? Ez most egy kicsit stresszes időszak nekem. Még szerencse, hogy strapabíró vagyok! :lol:

Nem frissíted a táblát? Már én is elküldtem az adatokat és Kabóca is kiegészítette az infót.

A többiekkel mi újság?

Kép
Kép
tündér09
 
 


TABLA: http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=248575

Tunder: persze, szombat este voltak vacsizni es ma erkezik ide Spanyolba egy masik magyar hazaspar Akiket mar nagyon varok, nem messze fognak tolunk lakni.
Mit dolgozol hogy igy megvisel? Annyira rossz ez a munkahely?

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Hogy vagytok Lányok?
Ahogy a csibéim is mutatják, lassan átkerülök a hisztis idöszakomba. Annyira izgulok, hogy a mütét után mikor fog megjönni elöször.
A munkahelyen még bírom a strapát, bár estére majd leszakad a derekam. Lehet, hogy elszoktam a hajtás-pajtástól?

Mindjárt itt a karácsony ennek örömére vettem egy csomó karácsonyfa díszt. És nagyon szép csillagot kaptunk a metróban.
Benneteket elkapott már a karácsonyi hév?
Vendég
 


Szia Babus!

Nemrég volt a műtéted és már dolgozol?Azért vigyázz magadra!
Még semmit nem vettem Karácsonyra,nem is izgat nagyon,most a babámmal vagyok elfoglalva.
Egyébként is mindig az utolsó pillanatra hagyok mindent,akkor aztán kapkodhatok!
Szoktam csinálni díszeket a fára,szárítok narancskarikákat,almát és sütök mézeskalácsot.Ezeket szeretem legjobban a fán.

Helló Tündér!

Tényleg borzasztó lehetett,hogy még meg is szurkálták a hasát szülés előtt.Hagyományos uh-n vették észre,úgy küldték tovább az I.Női klinikára,ott mondták meg nekik,hogy nem fog életben maradni és nem lehet rajta segíteni.
Sajnálom,hogy nehezen viseled a munkahelyedet,együtt érzek veled,nekem is kínszenvedés volt minden percem ott.
Kívánom neked,hogy ne kelljen most már sok időt eltöltened bent.

Tontica!

Milyen ételeket szoktál főzni gyakrabban a vendégeknek?Magyart vagy spanyolt?Izgalmas lehet egy másik nemzet főzési szokásait megtanulni.

Jó éjt mindenkinek!

Sokan nagyon eltüntek,felsorolni sem tudom hányan,olyan sokan vannak.Mi van veletek,többiek?Hiányoztok innen!

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Edina: Barátnődnek jobbulást! Szegénynek milyen rossz lehetett. Még szerencse, hogy van egy kisgyereke, aki eltereli a figyelmét.

Babus: Már engem is elkapott a vásárlás. Főleg a gyerekeknek veszek ajándékot. Bár szerintem a lányom nagyot fog csalódni, mert már teljesen beleélte magát, hogy élő lovat fog kapni. :)
Sajnos komolyan gondolom, hogy nem próbálkozom többet. Egyrészt már van két gyerekem, másrészt a házasságom meg igencsak egy lábom áll jelenleg ( a vetélés meg csak dobott ezen a helyzeten. végre úgy éreztem, hogy most milyen boldog vagyok és már terveztük mi lesz ha a baba megszületik. Erre amikor elvetéltem, szinte úgy viselekedett a férjem, mint akit nem is érdekli.

Igazából babát szeretnék, csak kár hogy kell hozzá pasi, meg végig kell hányni az első hónapokat, és aztán félpucéran idegenek előtt meg kell szülni, vagy ha éppen elvetélek, kikötözve kell tűrnöm egy műtőasztalon, hogy kikaparjanak (ráadásul az első kaparásomon még nem hatott a fájdalomcsillapító, úgy kezdett bele az orvos, csodás volt.
:cry:
Most eléggé lehangoló lehetek.

A táblázatba az adataim: 30 év, 2 gyermek egy 4,5 és egy 3 éves. Első angyalka 2002. október 6. 7 hetes (2003. május 23. kiírás), második angyalka 2006. november 2. 12 hetes (2007. május 16. kiírás).

Aki szeret egy kicsit matekozni, íme egy számítás, hogyan lehet megtudni fiú vagy lány lesz-e a születendő baba.
(Sejtmegújulásos módszer):

Az apa sejtjei 4 évente , az anya sejtjei 3 évente újulnak meg. A baba neme attól függ, hogy a fogamzás pillanatában éppen ki újult meg utoljára.
Na így kinek milyen eredmény jön ki???

sziasztok
babicskó
 
 


Babicskó: Teljesen megértelek, ha azért gondolkodsz a dolgon, mert a férjed nem áll mindenben melletted. Azt hiszem, ezt mindannyian tapasztaltuk, hogy egy ilyen helyzetben nagyon fontos a társ megértése és támogatása. Ezekkel az információkkal már másképpen látom a hozzáállásodat a kérdéssel kapcsolatban. Babát mindenképpen csak nyugodt családi háttérbe érdemes szülni, és szerintem ezt nálam sokan jobban tudják, akiknek már van gyerkőcük, hogy egy újabb baba születése nem oldja meg a társak között a problámákat és nem fogja szorosabbra kötni a problémás kapcsolatot. :?

Babus: Inkább kíméld egyelőre magad. A munka megvár az egészséged viszont mindennél fontosabb. (Ez lehet, hogy kicsit közhelyes volt. Bocsi :lol: )
A karácsonyi készülődésről csak annyit, hogy ötletek már vannak, a kivitelezés még várat magára. :)

Szekeres: én is hasonlókat kívánok magamnak. :lol:

Tontica: a kérdésedre a válasz: ügyfelekkel fogalkozom, tartom más hülyeségei miatt a hátam és próbálom korrektül képviselni a céget ahol dolgozom. :) Ennél többet nem mondhatok. Még a végén valaki felismer. :lol:

A többieket úgy látom elragadta a karácsonyi készülődés heve- vagy a Télapó. :lol:
Most csak azért vagyok ilyen "humoros", mert éppen nagyon jó napom van-eddig. Remélem így is marad a nap végéig.

Mindenkinek jó napot!

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!
Hogy vagytok? Régen jártam már erre!
Szerencsére én már egész jól vagyok testileg lelkileg...
VAlószínűleg csak jövő augusztusban kezdünk újra baba-projectbe...
faul
 
 


Szia Faul!

Örülök,hogy jobban érzed magad és jelentkeztél.
Hogy állsz a Gynevac-kal?Sikerült beszerezni?Én holnap kapom az emlékeztetőt,már egy hete félek tőle,utálok szurit kapni a fenekembe,de mindent a babáért!
Csináltattál már vizsgálatokat?
Jól bírod,hogy csak augusztusban akarsz próbálkozni!

Egyébként jól vagyok,dec.13.-án megyek magzatvízvizsgálatra,attól félek még nagyon.Ha meglesz az eredmény és túléljük nagyon boldog leszek.

Minden jót neked!

Hová tűnt mindenki?Elmentetek telelni?

Edina

Kép
szekeres
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy ennyi ideig nem jelentkeztem,de mint semmi az életemben ez a vetélés sem zajlott simán.
Szóval az történt,hogy 3 nappal a műtét után már nem is volt vérzésem,úgy tűnt,hogy minden oké.Erre mikor elmentünk a búfelejtő hétvégénkre akkor ott elkezdtem vérezni,darabosan és nagyon görcsöltem,Vasárnapra az ismét lejjebb hagyott,de Hétfőn este 7-kor előzetes görcsölés után gyakorlatilag kipotyogott belőlem kb.úgy 3 dl véralvadék..utána meg jött a friss vér..
Hullára megijedtünk,beloholtunk a kórházba az ott lévő ügyeletes orvos megvizsgált(ami iszonyúan fájt) erre kiderült,hogy begyulladt a méhem...endometritis.
Na másnap reggelig rettegtem,hogy lehet,hogy újból meg kell csinálni a műtétet.Akkor mentünk be az orvosomhoz aki azt mondta,hogy direkt nem vákumozott meg nagyon csak amit kellett,hogy a jövőre nézve kevesebb kockázata legyen.Aztán megcsinálta az UH-ot és azt mondta,hogy üres a méhem nem maradt benn semmi,nem kell műteni.Kaptam egy lórúgás antibiotikumot...reméljük ez hat.
Azért továbbra is nagyon félek,hogy nem kell-e ismételni,vagy hogy a jövőre nézve nincs -e valami nagy veszélye ennek a gyulladásnak.
De itt még nincs vége a történetnek...
Ma reggel már úgy éreztem,hogy eldurran a mellem ,ígyhát elkezdtem egy kicsit masszírozni,hátha javít rajta...Kíváncsiságból megnyomtam a mellbimbómat..és legnagyobb megdöbbenésemre tej jött belőle...
Csak 10 hetes voltam amikor vetéltem,azóta lassan két hét telt már el.
Szerintetek ez normális???

Veletek minden oké?

Puszi

Csilla
csilla 27
 
 


Sziasztok!

Csilla: teljesen ledöbbentett az ami veled történt. Biztos, hogy az orvosod jól végezte dolgát a mütétnél? Nekem egy pár nap vérezgetés után már semmi nem volt, és tejjel sem találkoztam. Viszont most 3 hét után úgy érzem valami fertözés környékezett meg. Na ez teljesen elvette a kedvem mindentöl. Attól tartok egy jó kis gomba bújkál bennem. Jövö héten kuncsoroghatok az orvosomhoz, ha egyáltalán fogad elözetes idöpont nélkül.
Nem tudtok valami természetes gyógymódot ilyen fertözésekre? Persze minden gond hétvégén derül ki, amikor orvos sincs. :(

Faul:miért vársz augusztusig? Nem lehet, vagy nem akarsz hamarabb babát?

Szekeres: inkább a karácsonyra gondolj most, ne a 13-ára. Biztosan minden rendben lesz. Tudod nem szabad idegeskedni! :)

Tündér: éppen azért kezdtem dolgozni, mert "a munka megvár". Szóval minél késöbb mentem volna vissza, annál több halmozódott volna fel.

Babicskó: most már értem miért hátráltál meg. Azért kitartás, hátha az idö mindent megold.

Tontica: találkoztál már a magyar családdal?

Sütötök, Gabócabobár mi újság van veletek.

Legyen jó hétvégétek, pihenjetek sokat! :lol:

Hol vagytok többiek?
Vendég
 


TABLA

Sziasztok Csajok!

Nekem ma nagyon jo napom van, nagyon kedveztem ma magamnak viszont a penztarcam idegosszeroppanast kapott. :lol:
Vettem egy ruhat, egy miniszoknyat, egy ovet hozza, ezustos harisnyat es egy szupi folsot! :D Apat is a gutautes kerulgeti de majd ha meglat a miniszoknyaban elmullik minden problemaja! :D
Ja, es du. megyunk vendegsegbe! Hurra! :D

Babus: ahogy latod engem is elkapott mar a karacsonyi hev, hi-hi. Rendeltem a fiamnak egy Thomas vonatot meg alagutat sinekkel. Imadni fogja! Apanak meg nem vettunk semmit de gatyat meg inget kap mert arra van szuksege.
En mar megkaptam az ajandekomat tobbszorosen is es hetfon megyunk fenykepeszhez, csinaltatunk egy csaladi fotot.
Latom Neked hamarosan megjon a Mikulas, udvozlom es kuld hozzam is es Tunderhez is minnel elobb aztan megmondjuk Neki hogy menjen ahova akar de Mi tobbe nem akarjuk latni! :lol:

Edina: nalunk en fozom a magyar eteleket, Apa pedig a spanyolokat de mar en is egesz jol elboldogulok az itteni etelekkel es szeretem is oket. Amugy rendszeresen magyar etterembe jarunk es Apa imadja a magyar kajat!
Ne aggodj a magzatvizvizsgalat miatt, tudod csak pozitivan!!!

Babicsko: szerintem beszeld meg ezt alaposan a ferjeddel es ne tartsd Magadban mert akkor csak megrosszabb lesz!!! Nalunk is voltak vezekedesek a veteles utan de a ferjemnek is nagyon fajt es mar beleelte Magat es tervezte a kicsit ugyhogy szerintem probald kihuzni a ferjedbol hogy mi bantja es hogy hogyan lehetne ezt megoldani.
En ezt a sejtmegujjulasi dolgot nem ertem, elmagyarazod?

Tunder: mar csak 9 nap!!! Hurra! Most aztan mar nem sok valaszt el bennunket!!! :D

Faul: be kell valljam en nem emlekeztem Rad, aztan visszaneztem es ketszer irtal es nagyon keveseket igy nem tudunk Rolad sokat! Miert vartok annyit?

Csilla: ez szornyu ami Veled tortent, sajnos velem is hasonlo volt, en sokaig vereztem vagy 6-7 hetig es volt hogy egy marha nagy darab jott ki belolem, a melleim is be voltak durranva sokaig, jo 3 honapig jott belole aztan elmullt, ha nagyon rossz menj el orvoshoz, en elmentem es kivizsgaltak alaposan!

Kepzeljetek egy masik topikba is szoktam irogatni (homeros) es az egyik lany aki 3 honapja elvetelt 13 hetesen az elso probalkozos honapban teherbeesett szoval csak pozitivan csajok! Majd megkerem hogy ide is irjon es hadd tehessuk be a tablaba pozitiv peldanak! :D

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Ezeket vasaroltam ma: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Helló Lányok!

Tontica!Nagyon dögi a ruhád!!Ha meglátja az urad tuti elmulik a haragja.

Csilla!Nekem a műtét után 10 napra indult meg a tejem.Igyál kevesebbet és szedjél hashajtót.Nem kell megijedni.De ezt a vákum dolgot nrm értem.Hát nem az a jó ha kitisztítanak alapossan?

Szekeresem!!Nincs para,gondolj a babóra!!

Az én gyerekem is imádja a Thomas vonatot,mi is azt veszünk neki.

Puszi
sütõtök
 
 


Tontica: nagyon vadító rucikat vettél. Én is sokat vásároltam az utóbbi idöben, és még nem karácsonyi ajándékokat, hanem magamat ruháztam fel. De kellett a lelkemnek egy kis kényeztetés.
Szerintem te is jól tetted, hogy vásároltál, ráérünk januártól spórolni. :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Tontica! :)

Köszi a többszöri hiányolást :) nagyon jólesett...
Nagyon-nagyon csini az új szerelésed, nagyon jól tetted, hogy megajándékoztad vele Magad, megérdemelted :) :)
gondolom a Párodnak is nagyon tetszik :)

Nálatok is Thomas és barátai a sláger?
Monserrate magyarul v. spanyolul nézi??

a Karácsony közeledte engem is örömmel tölt el, bár eddig még csak Melissának vannak ajándékai, meg Patriknak egy-két ruhanemű :)

mostanában én is átéltem depis napokat is, ezért is nem jelentkeztem...most már biztos vagyok benne, hogy már csak EGY gyermeket szeretnék, ha választani lehetne, egy kisfiút :)

bár rengeteg gyönyörű kislányruhánk van, (soha nem tudom megállni, hogy ne vegyek újabbnál újabbakat) mégis úgy gondolom, talán egy akaratos /de nagyon aranyos / nőszemélyből elég egy is :lol:

a fiúkkal sokkal könnyebb volt, és mi lesz, ha tinilány lesz belőle??
elég lesz a bajunk :)
(Melissa is Bika) így elég nehéz Vele, de egyben hatalmas boldogság is :) ha épp nincs vitánk, a legjobb barátnők vagyunk, és maradunk , remélem mindörökké...leszámítva persze a kamaszéveket :)

mostanában nagyon elfoglaltak vagyunk, készülünk az ünnepre, ma du. Télapó ünnepélyre megyünk a győri Nemzeti Színházba, jövő vasárnap Bp-re megyünk a Disney-Princess Classics "Hercegnők a jégen" előadásra, 17-én pedig megnézzük az Apassionata Lovas Gálát szintén a Papp László Sportarénában, épp most vásároltam online jegyeket...Melissa imádja a lovakat :) :) :) nagy örömömre, mert én is lovagoltam kislánykoromban...

ezeket a programokat úgy várom, mint egy kisgyerek, mert boldog vagyok, ha örülni látom a kislányomat, és persze a közös élmények is jót tesznek...

Karácsonyra már vettem néhány dolgot Neki: Barbie lovat lovassal és istállóval, fésülhető Barbie ló sminkfejet, balettruhát kiegészítőkkel ( szerdánként jazz-balettre járunk), a Qellétől is rendeltem játékokat, amiket Ő választott ( a változatosság kedvéért lovas cuccokat :) )

és gondolkodom én is Thomason, mert nálunk is nagy sikere van...még én is imádom nézni :)

az első menstruáción szerencsésen túl vagyok, teljesen úgy zajlott, mint máskor, csak baromi nehezen jött meg, szenvedtem előtte eleget :cry:

egyébként nov.27-én jött meg,a műtétem okt. 21-én volt....
kíváncsi leszek a következőre...

tervezem a PG-53 vásárlását, de hőmérőzni is fogok a következő mensitől kezdve...a próbálkozás kezdetét "áttettük" februárra, egyrészt azért, mert a vizsgálatokkal kb. addigra végzünk az ünnepek miatt, másrészt én most keményen tornázom, hogy visszanyerjem az ideális súlyomat (5kg-t kell leadnom)
és a lelkemnek is kell ennyi idő...

Csilla!

sajnálom, hogy ennyi rossz dolog történt Veled :(
kívánom, hogy ezután minden jóra forduljon...

Edina!

Örülök, hogy minden rendben Veletek :)
Tényleg ne parázz a 13.-a miatt!!
Holnap kapjuk meg a harmadik Gynevacot, úgy érzem használ... :)

Rillisz!

Teljesen megértem az érzéseidet, de ha úgy döntesz, hogy visszajössz, szeretettel várunk!!!!
Kívánok Neked gyönyörű kisbabá/kat mielőbb!!


Tontica!

Küldöm újra a képeket, már van "gyors" internetünk! :)

puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép




Sheila
sheila
 
 


Sziasztok!

Kepzeljetek szerelmes vagyok! :lol: Lefekudtunk aludni a kisfiammal du. es szembe fekudtunk egymasnak, hozzaerintette a homlokat az enyemhez es en a labat O meg az arcomat simogatta es megdobogtatta anyai szivemet, ugy szeretem!!! :D

Sheila: de jo hogy irtal! Azert egy kicsit megmosolyogtattal azzal hogy csak 1 gyereket akarsz mert nem kell meg egy "akaratos" kislany, hi-hi es ha a kovetkezo az lesz??? :lol: Te nagyon bizol ebben a kinai horoszkopban pedig azert nem mindig jon am be, meg amugy is igy elore eldonteni hogy mit akarsz majd kesobb foleg ebben a lelkiallapotban amiben Te vagy most nem lehet. Szerintem inkabb mond azt lesz ami lesz majd elvallik. :D
En irtora szeretnek egy "akaratos" kiscsajt (persze egy nem akaratos is jo lesz) :D amugy meg legyen meg Isten akarata es kuldjon nekunk egy egeszseges kisbebit az meg hogy kisfiu vagy kislany egy mellekes dolog!
Azt irtad hogy a fiukkal sokkal konnyebb volt, pedig ez pont forditva szokott lenni, nalunk pl. a hugom egy kis angyal volt az ocsem meg egy ordogfioka.

Igen, nalunk a Thomas hatalmas nagy slager annyira hogy nem is hajlando mast nezni igy folvettunk Neki egy egesz kazettanyi Thomast es azt nezi egyfolytaban. Nekunk van UPC szoval minden magyar csatornank megvan ami Nektek is igy a Minimaxot nezi mindig a kis tokos.

Irigyellek a sok program miatt, de jo is lehet eljarkalni ide-oda, mi tegnap egy magyar csaladnal voltunk vendegsegben es nagyon jol osszejottunk, irto jo fejek mindannyian!

En hala Istennek mar az utcso menzit varom es remelem utana egy jo even at nem is jon meg ujra! :lol:

Varom a kepeket!

Sutotok: hol tartasz a ciklusban? Mikor kell drukkolni?

Babus: koszike a bokot! :lol: Kell nekunk ez a is kenyeztetes, tudom! Szenvedtunk eleget most amig meg lehet hordjunk szep ruhakat, nemsokara ugysem jon majd Rank :wink: a nagy pocakunk miatt!


Ma feldiszitettem az egesz lakast! :D

KépKép
KépKép
tontica
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam (már megint), de főiskolára kellett mennem. Ma egész nap azon fáradoztam, hogy utól érjem magam. Nem sikerült. Persze megint dolgozatot kellenne javítanom, de nincs hozzá kedvem. Nekem holnap jön meg a menszim, tehát már ma van egy kis rózsaszínes valami. :oops: Mi is utána mindent beleadunk, hogy összejöjjön egy bébi. Az egyik ismerősünkkel most beszéltem. Ő nőgyógyász. Azt mondja Ő is, hogy most érdemes próbálkozni, mert a szervezet teljesen rá van hangolódva a babára. Tehát nemsokára teszünk érte valamit.
Búcsúzom Tőletek, mert lejárt már nem is tudom hanyadjára a mosógépem, és ki kell terítenem a ruhákat.
Puszi mindenkinek!
kabócabobár
 
 


CSilla!
Ne ess kétségbe! Nekem is hetekkel a vetélés után jött ki egy darab méhlepény, amikor először elmentem kocogni. GYorsan visszamentem a dokihoz, azzal nyugtatott, hogy ez természetes, az első mensivel fogok teljesen kitisztulni. Írt még Bromocriptint ezzel segítve a méh összehúzódását és a tejtermelődés leállását. Mondjuk nekem szerencsére nem gyulladt be semmim, de ez vszínűleg az antibiotikumnak köszönhettem, amit automatikusan elkezdtek adagolni.

Szekeres: olvastam a másik topicban, hogy kaptál egy megnyugtató választ az amnióra vonatkozóan. Végre egy pozitív tapasztalatot is olvashattam ezzel kapcsolatban. :)

Tontica: jók a ruhák. A férjed látta már?
Most irigykedek, hogy neked van kibe belehabarodnod! :lol:

Babus: a fertőzésre jó a kamilla tea iszogatva és mosakodni vele egyaránt. Nekem a hüvelykúpok nem szoktak bejönni, ezért Diflucan tablettát szoktam beszedni, (ezt elvileg viszont recept nélkül nem adják ki, csak ha könyörögsz, és akkor is elég drágán). Ez viszont egy nap alatt rendbetesz.


Faul: merre jártál? Miért vártok ilyen sokáig?

Kabóca: miért mondta, hogy most érdemes próbálkozni, mert a szervezet...? Mivel nem tudom ez milyen szövegkörnyezetben hangzott el, nem értem teljesen a mondatot. Leírnád, hogy ezt mire mondta? Köszi. Lehet, hogy ma reggel én vagyok egy kicsit lelassulva, ezért nem értem. :)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Csilla: Én is sajnálom, hogy nem ment simán a lábadozás. Sajnos maradhatott bent még nálad lepénydarab, szerintem emiatt is lett tejed (gondolom a műtét után még pozitív lett volna a terhességi teszt nálad, mert ha csak egy picike lepénydarab is benn marad, az tovább termeli a terhességi hormonokat . Amiatt ne aggódj, hogy a mostani gyulladás miatt baj lenne, hamar kikezeltek belőle szerencsére.
Azt nem igazán értem, miért nem műtött meg újra az orvos. Nálam sem találtak uh-val az első vetélésemnél már semmit a méhemben, mégis kikapartak. (mondjuk szívesebben vettem volna, ha nem műtenek)

Babus: a Diflucan tényleg nagyon jó gyógyszer, adj belőle a párodnak is. De ha jól tudom az van rá írva, hogy bizonyos időt várni kell a terhességgel, ha valaki bevesz belőle.
Egyébként természetes módszer az ecetes irrigálás és lemosás. Ecetet keverjél el annyi vízzel, hogy ne legyen túl maró (szád nyálkahártyáján próbáld ki!). majd ezzel a folyadékkal irrigáljál vagy ha azt nem szeretsz, mossad le magad. Recept nélkül kapható a Floragyn hüvelykúp, recepttel a Gynoflor (mindkettő tejsavat termelő baktériumokat tartalmaz (laktobacilus), enyhébb fertőzésre önmagában is jó. A Pharmatex gyógyszer (fogamzásgátló hüvelykúp, krém, tabletta) is jók kisebb fertőzésre, mert fertőtlenítő van bennük.

Edina Sok sikert a magzatvízvizsgálathoz. Kérj meg valakit, hogy kisérjen el (hátha kell segítség), és pihenj utána sokat!

Örömmel látom, hogy mást is elkapott a vásárlási láz. Múlt héten én is vettem pár rucit magamnak. Történjen már valami jó is velem. :P

Tontica: ha akarod, küldjed el a férjed és a saját születési időtöket és kiszámolom, hogy mikor lehet fiú és mikor lány babátok.

sziasztok
babicskó
 
 


Sziasztok!
szekeres!
Nagyon örülök, hogy ilyen jól viseled a terhességet! Szorítok, hogy a magzatvíz vizsgálat is rendben menjen és az eredmény is jó legyen...
babus31, tontica, tündér09!
Azért várunk, mert úgy gondolom az lesz a legideálisabb időszak a gyerekvállalásra minden szempontból, munkahely, évszak, stb.
Most nem akarok semmi miatt idegeskedni!
A Gynevac kúrát végül nem csináltattam meg, mert voltam egy orvosnál, aki azt mondta hogy jó dolog, csak a hüvely pH-m miatt nemhogy segítene, hanem ártana. Nem tudom... én nem értek hozzá!
Viszont sajna úgy néz ki, hogy megint új orvost kell keresnem, mert a móri kórházat ahol szerettem volna szülni, azt bezárják... :evil:
faul
 
 


Sziasztok Lanyok!

Lehet hogy kezdek eledezni?Remelem mindenki jol van!!
Csilla
Nagyon vigyazz magadra!Lehet hogy nem artana masik orvos utan nezni!Biztos vagy a mostaniban?

En most talan talaltam egy jo orvost(bar ezt soha nem merem teljes szivbol kimondani)Mindenesetre tegnap voltam egy nagyon alapos kivizsgalason,(ver,tobbfele kenet)A teljes vegeredmeny kb.3 het mulva jon meg.A verkep szerencsere tokeletes,ezt mar ma meg tudtak mondani.

Most itt van nalunk egy angol baratnom,es ma megyunk az Operaba megnezni a Diotoro-t.Kis karacsonyi hangulat,es nagyon szeretem a darabot.

Itthon en mar kidiszitettem a hazunkat,ugyhogy kivul minden fenyes es ragyogo :D

Belul meg van mit fenyezgetni es foleg nem engedni hogy kialudjanak a mar ujra talalt fenyek.Hat nagyon-nagyon igyekszem!

Millio puszi mindenkinek!Rillisz
rillisz
 
 


Sziasztok!

Rillisz: Örülünk, hogy vissza tértél hozzánk! :)
Tündér: azt modta, hogy egy vetélés után a szervezet teljesen arra van beállva, hogy jöjjön a következő baba. Szerinte valószínüleg most inszemináció nélkül is össze jöhet egy pici. Milyen jó lenne, ha nem kellene megint elkezdenem járni a Kaáliba. Megkezdődik a vizsgaidőszak is hamarosan, és én persze csak arra tudok gondolni, hogy vajon mikor leszek megint áldott állapotban? A menszim is vacakol most. Csak valami kis halvány rózsaszínes levecske jön, az is csak akkor, mikor pisilek. Szerintetek ez normális?
Faul: érdekes, amit a dokid mondott. Nekem elfogadhatóbb lett volna, ha ellenzi, minthogy a pH-dra hívatkozik.
Babicskó: tiszta gyógyszertár vagy! :lol:

Szép álmokat mindenkinek! Puszi
kabócabobár
 
 


Sziasztok!
Rillisz!
Megkérdezhetem hogy ki a dokid és hol rendel?
Kabóca!
Miért csodálkozol a pH-n? Érdekelne.
faul
 
 


Boldog MIKULÁST mindenkinek! :)

Rillisz:örülök, hogy újra itt vagy. Ezek szerint lassan kezded Te is feldolgozni a történteket.

Kabóca: meg kellett volna jönnie, azért van rózsaszínes folyás vagy ciklus közben csinálja?

Faul: nekem is furcsa, hogy ph-ra hivatkozik. Én megkérdeztem egy gyógyszerészt erről a szerről és azt mondta, hogy ő ajánlja. A neten viszont a doki válaszol rovatban az orvos feleslegesnek tartja, mert nem bizonyított a pozitív hatása. Mivel két homlok egyenes véleményt hallottam róla, így én sem adattam be magamnak.

Babicskó: a Diflucan használati utasításában csak annyi van, hogy terhesség 1-3 hónapjában nem javasolják a szedését, de máshonnan hallottam, hogy akkor sincs baj, ha mégis beveszed, ha ebben az időszakban vagy éppen, csak óvatosságból írják rá. Orvosi ellenőrzés mellett szerintem sem okozhat semmi bajt 1 db kapszula.

Többiek: merre vagytok! Ennyire lefoglal benneteket a készülődés?

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan neztem be hozzatok,mert eppen rohanasban vagyok!
Holnap majd jovok. :D

Faul,csak irtam gyorsan Neked egy pu-t ,hatha surgos a doki! :D

Sok puszi mindenkinek,es SZEP MIKULAS NAPOT,SOK FINOM CSOKIVAL! :D
rillisz
 
 


Sziasztok!

Úgy látom tiszta pangás van errefelé mostanában.
Faul: én csak azért csodálkoztam, mert ez a szer pont kedvező pH-t alakít ki, szóval nem értettem a dokid reakcióját.
Tündér: menszi előtt kis rózsaszínes nyavalya volt, és már meg is jött!! Hurrá!!! Ez a hónap az első próbálkozás hónapja. Rendszeresen nézegetem reggelente a köpetemet a mini mikroszkóppal. Már biztos unjátok, hogy mindig erről írok. Annyira remélem, hogy most nem lesz szükség a mesterséges termékenyítésre!

Na, mindenkit puszilok, legyetek jók!
kabócabobár
 
 


Sziasztok!
Rillisz köszönöm a számot!
GYNEVAC-al kapcsolatban. Én is úgy tudtam, hogy rosszat nem tehetek vele, de a dokibácsi ezt mondta nekem. Aztán mivel most minden oké velem... kop-kop-kop úgy gondoltam, hogy akkor hagyjuk...
Puszi mindenkinek, rohanok, mert most jöttem haza a melóból és éhes vagyok, mosni kell, vasalni kell, kutyát kell sétáltatni... stb. stb.
faul
 
 


Sziasztok!

Olvaslak benneteket mindig,de most nincs kedvem írni,bocsi.
Edzem magam a szerdára és a babámat figyelem,érzek-e valami mocorgást.Tegnapelőtt olyan furcsa bizsergés,remegésféle volt a hasamban,az már biztos ő volt.Azóta nem történt semmi.
Arra számítok,hogy Karácsonykor fogom megérezni a mozgását.
Már alig várom!

Egyébként készülök az ünnepekre,mert jövő héten már semmit nem tudok majd csinálni.Vásároltam ajándékokat és megsütöttem a mézes kalácsot.Ma fogom megírni őket.

Mindenkinek köszi a nyugtatást,megfogadom.
Puszi.

Edina

Kép
szekeres
 
 


Draga Edina! :D

Biztosan a babat erzed! :D
Ne izgulj a jovohet miatt!!Rendben kell hogy legyen minden! :D
Fontos hogy utana tenyleg ne mocorogj par napig,inkabb fekudj sokat!Meglatod minden jo lesz! :D
Sok puszi:Rillisz
rillisz
 
 


Sziasztok!

Utólag is mindenkinek kívánok sok csokit a Mikulás csizmába.
(bár kicsit tavaszias az időjárás).

Lánykám meg is jegyezte, minek a Mikulásnak szánkó, hiszen nem is esett a hó.

Katicabobár: remélem összejön! Kívánom legyen a karácsonyi ajándékod egy baba!!
babicskó
 
 


Lanyok! :D
Mi tortent hogy ekkora pangas van a topicunkban????? :(
Hol vagytok,merre jartok????
rillisz
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?