Új privát üzeneted érkezett!

Nikike, nekünk is jó bármelyik nap, ha kora délutánról beszélünk :)
És mi is zuglóiak vagyunk :)

Néztél már ma ki, h milyen az idő? Tudunk menni sétálni?
Mi most kelünk még csak, apa elaludt!!! Egy két és fél hónapos gyerek mellett!!! (Nem fogják elhinni a kollégái :shock: )

Adri és

Kép
adri29
 
 


Hello,

Nekünk is AngelCare bébiőrünk van, légzésfigyelővel kombinálva. Azért vettük ezt, mert az üzletben - ahol a legtöbb cuccot megvettük a gyerkőcnek, és még szimpatikusak is voltak - ezt ajánlották. Szóval nem versenyeztettük meg, de nekünk bevált. :) Az mindenesetre nagyon szimpatikus volt benne, hogy a légzésfigyelő "egérpadjai" nagyon érzékenyek, és az egész cuccon lehet állítani az érzékenységet, meg a hangerőt. Nekünk a kiságy sarkában van a bébi oldali kijelző. De biztosan vannak jobbak is, pl hallottam olyanról aminek 3 érzékelőpadja van, ennek csak kettő.

Pelle, nálunk is van ilyen cirkusz. Elkapja a fejét a ciciről, majd ha nem talál vissza elég gyorsan akkor hisztizik. Már jópár dolgot kipróbáltam, hogy ne csinálja de eddig nem vált be egyik sem, a kedvén múlik. Remélem kinövi. :)

Tali nekem is ok. Örülök neki. A nap mindegy.

Judit

Kép
jud77
 
 


Adri!

Eleg szar az ido, meg nem esik de szerintem fog. NA ettol fuggetlenul nekem mindenkepp ki kell mennem, mert kell egy.ket dolgot vennem DM/ben, szoval en arra varok igazabol, hogy Ti mit mondtok, megkockaztatjatok a setat vagy sem? Zsombesz most alszik, felebred kb. fel ora, aztan lassan elindulok, hacsak nem megis setalunk egyutt! Akkor hozzatok igazodom!

Ezennel jovohet szerdat dec. 13. Luca nap! MEg haromlabu szekrol megvizsgalhatjuk ki a boszorkany:)) kijeloltem topik talira! persze koradelutan, de ha akarjatok szervezhetjuk elobbre is es akkor kajaval ugy keszulok, hogy ne haljunk ehen mi sem, ne csak a kolkok erezzek jol magukat! Igerem nem varazsolok bio-dietas kajat, mert amint kiderult nem erossegem! Viszont a csokis muffin johet: Jud, hallod!????
Egy dolog necces, ha sok babakocsi osszejon, nem tudom mit csinalunk, mert kicsi az eloszobank, vagyis egy darab fer el - szoval nem lenne baj, hogy aki tudja, mellozze, vagy ha osszecsukhato nem gaz, megoldjuk! Mondjuk a lakas eleg nagy!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

 
 

Nikike, jajj de jó, nagyon szuper ötlet a tali! :lol: :lol: Szóval akkor boszorkányt is fogunk választani?! :twisted: :D :D :D

Mi szinte 100%, hogy nem babakocsival mennénk, mert én babakocsival nem vagyok hajlandó BKV-zni, szóval nálunk marad a kenguru, az meg nem sok helyet foglal :lol: (vagy max. a bébihordozó, ha Apa el tud majd vinni minket).

Nikike, az előbb még itt is nagyon lógott az eső lába (Úipest), de mostanra teljesen vállalható idő lett! :lol:

Kép
frusi
 
 


Judit, látod, így kell ezt! Ezek szerint Barnabás is tud Kamihoz hasonlóan működni :lol:
A kaki színét nem tudom, mitől lehet, én csak arra emlékszem a nagykönyvekből hogy az antik barnától a van Gogh sárgáig bármi lehet. Micsoda jelzők!

Pelle és többiek is, akik szoptatnak, ti hosszabb időre hogy tudjátok otthagyni a gyerkőcöt? Mármint nem lelkileg, hanem fizikai értelemben? Én nem tudok fejni, nincs is erőm, fagyasztott tejci meg alig van már.... Szóval 3 óránál tovább nem maradhatok :? Nem mintha túl gyakran lenne ilyen.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Szisztok!

Gabi: Ezt olvastam :arrow: Sebes mellbimbóra homeopátiás bogyó: Arnica montana CH 15, vagy CH 30. Napi 2x5 golyó. A sebgyógyulást segíti elő (gátsebre is jó) :wink:

Adri: "egyik cicit hagyd otthon" :lol: :lol: :lol: :lol: jóóóó ez csak vicc volt ,de én is kiváncsi vagyok az ötletekre :wink: :wink: :wink:

Tegnap nagyon nyügi volt a csajom... :x remélem ma nem folytatódik..

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Hú de sokat írtatok!

Judit és Soma baba nagy-nagy gratula!

Kati! Örülök, hogy hallok rólad. A hasfájás valóban lehet a tápszertől, illetve jobban kijön az amúgy is hasfájásra hajlamos babáknál. Mi kínlódtunk vele sokat Bencussal. Próbáld ki az Espumisan cseppet, vagy Gripe Water-t (azt hiszem azt 1 hónapos kortól lehet), vagy fél deci vízben 3 szem köménymag, mokkáskanál kamilla és vörös hagyma pici héja felforralod és ezzel megitatod, nálunk ez használt a legtöbbet vagy a Mecsek bébi tea. Mi nálunk a kaki téma sem ment az elején úgyhogy volt torna, masszír meg minden amit el tudsz képzelni. Cumisüveg és kézzavar nekünk is volt van :o))) ez tényleg vicces, hogy bedugja a kezét és nem érti miért nem kap enni :) Így négykezes lett a kisfiunk apa vagy én kivettem a kezét a másikunk meg tette be a cumisüveget. De ha egyedül vagyok akkor ez nehezebb. Volt hogy vártam, kicsit bömbizett és előbb-utóbb csak kikerült a kis keze a szájából.

Én is fent vagyok az iwiw-en, majd megpróbállak titeket megtalálni. Kati, ha küldesz email címet küldök meghívót, azt hiszem nekem most van egy. Most sincs több időm itt lenni sajna, ráadásul költözünk így még kevesebbet jövök majd, meg az új helyen még nincs internet így sajna egy ideig mellőzni is kell benneteket, ami rossz lesz, mert annyira jó itt írogatni, beszélgetni :) a legjobb kapcsolatom a világgal.

Most mennem kell, majd még igyekszem jelentkezni!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Ja Tündi elküldöm a levelemet végre az email címedre.

Kaki színe miatt ne aggódjatok nekünk mindig zöld :) igaz mi tápszeresek vagyunk...

Kép
mildiko
 
 


Ja és Nikike, köszi a meghívást. Sajnos séta ma ugrik akkor, Kátya mindjárt hív, vagy már hívott is :)
A kutyás képeknek nagyon megörültem, persze Bogyó is nagyon helyes, de én nagyméretű kutya-párti vagyok, Leo gyönyörű! Milyen fajta?

Tényleg, képzeljétek, most meg a másik kutyánk nézett anyai örömök elé, 8 (!) kiskutya lett. Az anya fehér, kuvaszjellegű, és a kiskutyák feketék (?! :shock:) vagy feketék fehér tappanccsal. Persze most az jutott eszembe, h mikor legutóbb beszámoltam nektek kutyuskánk vemhességéről, katasztrófába fulladt a dolog, de most ez már nem történhet meg, mert ez a kutyus túl van a szülésen.

Ildi, gyertek ti is jövő héten talira, Bence hosszú szempilláit meg kell mutatnom Kamillának. :lol: :lol: hogy tudja, mit kell növesztenie :lol:

Adri és

Kép
adri29
 
 


Gabi!
Nekem is annak idejeben nagyon sebesek lettek a mellbimboim, meg vereztek is egy picit. Se Garmastan, se Bepanten nem segitett. Aztan kiprobaltam Neogranormon kenocsot, az nagyon bevallt (csak nagyon vekony retegben kell kenni). (Huu, ugy hangzik mint egy reklam :? )

Mellbimbovedo nalunk valamilyen ismeretlen markaju volt, de nagyon jo. Csak arra emlekszem hogy magyar termek volt.

En azt olvastam a konyvekben, hogy a babak azert elalszanak a cicin, mert az anyatejben az elso 5-8 percben nagyon sok oxitocin van, aminek altato hatasa van. En mondjuk ilyenkor szoktam simogatni Anna kezet, labat, fulecsket, hogy felebredjen.

Nalunk is parszor piros volt a lanyom feneke. Ami bevallt az a mar emlitett Neogranormon kenocs es Sudokrem. Es mar egyaltalan nem hasznalom a gyogyszertarban kaphato popsikremet, mert ettol azonnal megint kipirosodik a fenekunk. A vedonom meg azt tanacsolta nekem, hogy a popsikremet is csak nagyon vekony retegben kennjek.

Puszi!

Kép
katya
 
 


Sziasztok!

Én 13-ára vagyok kiírva.:)

Popsikenőcs, ami nekünk nagyon jó volt a Sudokrem és a HeimPál-os, amit a doki néni ír fel-2dobozzal egyszerre és nagyon jó!
Negyed annyiba se kerül, mint a Sudo, de tudja ugyanazt!!

Légzésfigyelő: az Angel care elsősorban az! Amit lehet hozzá kapni bébiőrt,az lényegében egy hordozható szülőiegység, de csöppetsem a legjobb bébiőr.
Viszont, mint légzésfigyelő nagyon jó az angel care.
Azt hiszem a másik, amit ajánlanak a baby sance...

Lehet most előszőr miis veszünk, azt mondják első 2babónál nem valószínű, 3nál megnő a valószínűsége ezeknek, szóval azt hiszem beruházunk.

Ma fél9kor ébredt Anna és 12ben már megint elaludt teljesen magától..furi...de jó!

Most megyek főzizek, mert jön nagymamám kajcsira és még a második nincs készen.:)

Puszika: Sziszike.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Jud 77 !
Nalunk gyakran elofordul, hogy zold a kaki, de a vedono es a gyerekorvos azt mondta, hogy ez nem gond es sok szor elofordul ilyen kicsi babaknal, majd elmulik magatol.

Kép
katya
 
 


Sziasztok !!!

Nikike !! Tök jó naná, hogy megyünk talira !!! Viszem a Tündiéket is !!! :lol:

Folyt. köv.

ÓRDÍTUNK !!!

Puszka

Kép


Kép
kati16
 
 


Sziasztok!

Oszinten nem is szamitottam ekkora erdeklodesre! Azt hittem lepattintotok azzal, hogy mindjart itt a karacsony mar senki nem er ra, stb... Tok jo, akkor kuldom a priviket, hogy mikor es pontosan hova, valamint a telefonszamot, ha barkinek barmi kerdese van!

Adri: Leo eredetileg labrador, keves harcikutya beutessel, ezt ugyan tagadja a csalad, de profilbol tokeletesen latszik, az aktualis kepen jol titkolja! :)

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike!
Mi is nagyon szivesen jonnenk :D
Mit hozzunk magunkkal? Milyen enni/inni valot?

Kép
katya
 
 


Sziasztok!

KAtya: en keszitek szendvicseket, tea lesz dogivel, szoval ezenkivul barmi johet, amire igenyetek van!:)

Adri: elfelejtettem mondani, hogy en meg 2 orat tudom csak itthagyni a gyereket, tehat leginkabb viszem magammal mindenhova, vagy lefekves utan 8 utan tudok elmenni hosszabb idore egyedul!
Sajna a hetvegen lett volna egy eloadas, bizonyos Doman (korai fejlesztes) modszerrol, nagyon szerettem volna elmenni, de ugy dontottem, hogy inkabb megsem, majd kesobb mert Zsombor zavarta volna a tobbieket, ez kb. 4-5 ora lett volna. Ugy is vezettek be, hogy altalaban gyerek nelkul mennek, de persze a szervezo mondta, hogy menjek nyugodtan, megoldhato a szoptatas. VEgul ugy dontottem, hogy inkabb kesobb, talan meg ugy is hasznos lehet!

Egyebkent hallott valaki errol a dologrol? Mi a velemenyetek?

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


sziasztok!

Nikike: mi is csatlakoznánk. :lol: Jól meggondoltad te ezt????

Angel Care nagyon jó, nekünki is a légzésfigyelő az es sokszor be is riasztott az elején, már kiakartam vágni, h rossz, mikor kiderült hogy a kisúr alszik tényleg olyan mélyen. :shock:

Viszont én a bébiőrrel megjártam, állandóan begerjed, ha bármilyen elektromos forrás van a közelben, akár bekapcsolt tévé, vagy hűtő. :x Majd megnézem a márkáját azt nem ajánlom.

Zöld kaki: hát én lélekszakadva hivtam fel a dokinőt, meg egy barátnőmet amikor ezzel szembesültem, h tuti valami ferőzés. De azt mondták, ha nem fáj a hasa, és jókedvű, akkor csak váltásról van szó, és innentől valószinűleg ilyen lesz. És igazuk volt.

Ja a gyógyszertári krém és a fürdető se jött be nekünk, mi is sudokrémet használunk, vagy a testápolót amit kiirt a dokinéni. :shock:

Na megyek mikulás ajándékot csomagolni. Balázsnak nagyon tetszik a sapka ha felveszem nagyokat kacag. :P :P

Finiselők hajrá!!!!!
Üdv
Méri

KépKép
lmarie
 
 


Én szerencsére a mellbimbó-kisebesedést megúsztam, szerintem az a lényeg (bár nem tudom, lehet, csak szerencsénk volt), hogy a baba nagyra nyissa a száját, és úgy szopizzon. 8)

Kép
frusi
 
 


Nikike: komolyan azt gondoltad, h süket fülekre talál a meghívásod?! Itt ez a sok otthon unatkozó, programra és emberi társaságra vágyó anyuka :lol: :lol:
Milyen tea lesz? Laktoherb?! :lol: :lol: jó, jó, csak viccelek, ne vegyetek komolyan, de nekem annyira tetszett Gabi laktoherbes sztorija, tök mulatságos és mégis olyan emberi :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Lányok, de irigyellek titeket, remélem, Pelle már az anyukák között fekve fog meglátogatni engem, hogy elmesélje, milyen volt a tali...:-)
Mai CTG-n semmi extra, azon kívül, hogy 2szer leesett a manó szívhangja 120 alá, a doki szerint a fej (mármint a CTG feje) volt a hibás, de hiába mondogattam, hogy persze, csúszott lefele és megigazítottam, biztos ami tuti alapon berendeltek csütörtökre ismételni. Először elég ideges lettem, amikor szóltak, hogy újrázni kéne, aztán beszéltem Pellével, akinél szintén volt ilyen, és ő megnyugtatott. Viszont tök jókat beszélgetek mostanában a szülésznőkkel, főleg a főszülésznő van ott sokat, ma csörgős Mikulássapkában CTG-zett :lol:
Adri, fejés nélkül nem könnyű otthonhagyni a babát, erre emlékszem jól, de én anno rapszódikusan fejtem, mindig annyit, hogy legyen pár zacsi tej a mélyhűtőben, aztán megint tojtam az egészre. Mondjuk, amig a Márk kicsi volt, én sokat hurcibáltam magammal (amíg még kézben is elaludt bárhol, úgy fél éves koráig), szerintem Pelle még jól emlékszik, amikor egy csajbuli közepén, egy nemdohányzó étteremben némiképp félrevonulva halál nyugodtan szoptattam a pulóverem alatt a gyereket!:-) Később már nehéz, amikor rányílik a csipája a világra, mert sem szopni, sem aludni nem lesz hajlandó. Legalábbis az enyém nem volt.
Mellbimbózűrökre: én kenhettem bármivel, sebes maradt és fájt, viszont onnan kezdve, hogy szimplán szoptatás után hagytam rajta egy kis tejet megszáradni, semmi baja nem volt.
Hasfájás: Márk sose volt hasfájós, kivéve azt a rövid időszakot, amíg Laktoherbet ittam. Aztán abbahagytam, hasfájást elfújták, később doktornéni mondta, hogy bizony-bizony, ezzel ugyan nem dicsekszik senki, de a Laktoherb gyakran okoz a babáknál hasfájást. Nekünk egyébként a Gripe Water vált be.

Na megyek, leszakad a fejem, úgy fáj a melegfronttól, Márk köhög, holnap leviszem az orvoshoz, mikor legyen beteg, ha nem akkor, amikor bármikor szülhetünk, az autónk ma feladta a harcot az M7-esen hazafele, apa most ment el érte trélerrel, holnap megy szerelőhöz, csupa öröm az élet...:-(

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


A gyógyszertári popsikenőcs nekünk teljesen bevált, olyan szempontból legalábbis, hogy Lillusnak teljesen szép a popsija, viszont én utálom, hogy folyton a körmöm alá megy az a hülye krém... :?

A gyógyszertári fürdetőt én eléggé rühellem, de Lillus bőrének teljesen jó, csak azt utálom, hogy mindig melegítgetni kell, stb.

Kép
frusi
 
 


Lányok, tegnap raktam fel az albumba két fotót, aztán se híre, se hamva... Mit ronthattam el???:-(

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Jaa, a lendületes írogatás közepette el is felejtettem köszönni, szóval "Sziasztok Csajok!" :lol: :lol: :lol:

Persela, nem irigyellek most, még az autótok is elromlik... pont ilyenkor... :shock:

Adri, az itthonról elmenést én is vagy fejéssel, vagy fagyasztott tej kiolvasztásával oldom meg, ami egyre nehezebb, mert én se tudok "ipari" mennyiségeket fejni (nálam már 100 ml is iparinak számít)... :shock: ha ciciből kell kiennie Lillusnak, úgy van tej, de a fejés totál "para", hogy divatos kifejezéssel éljek. :lol: :lol: Nálunk is csak 1 pohárnyi van most lefagyasztva...

A másik lehetőség, hogy úgy megyek el, hogy kb. 3 óra múlva visszaérjek, persze ezt nehéz megugrani.

Még a fejéshez: ha hosszabb időre kell elmennem, azt azért általában tudom néhány nappal előbb, és olyankor már előző nap is fejek, és akkor talán összejön egy komplett evésre való mennyiség, így egy szoptatást ki tudunk hagyni.

Kép
frusi
 
 


Persela, megnéztem... nálam is 0 kép látszik a nevednél... :( szerintem próbáld meg újra feltölteni őket, hátha... :shock:

Kép
frusi
 
 


Persela, az áthelyezést is elvégezted a képeken? Feltöltés után be kell helyezni a mappádba.
Ha nem itt hibázik a dolog, akkor nem tudom.
Szegény, minden rossz most üt be, hihetetlen. Akkor nagyon könnyű szülésed lesz, h mindezt ellensúlyozza a sors. :)

Nekem van néhány pohár lefagyasztott, de az még az első néhány bőséges hét eredménye amikor ripsz-ropsz csak úgy szürcsölte az Aventes vacak fejő a tejet, most már keményebb munka, és nincs elég türelmem - és valami olyat olvastam, h akkor a tej összetétele még nagyon más volt, mint most, így nem is annyira jó már. Persze egy evés erejéig szerintem még jó lehet, végülis az is tej. A másik, h a fagyasztónkban csak -12 fok van -18 helyett, tehát a fél évig eltartható elmélet is megdőlni látszik. Na jó, akkor majd én is megerőszakolom magam és fejegetek :cry:

Nálunk is gyönyörű Kami feneke a gyógyszertári popsikenőcstől, már hosszú hetek óta. Mikortól ajánlott más típusú fürdetőkrémet használni, ilyen Gabi meg Johnsons-félét?

(Akciós a Huggies a DM-ben)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Hát a fene se érti, feltöltöm, aztán sehol a képek a feltöltött mappában... Ti mekkora méretű képeket töltöttetek fel??? Lehet, hogy túl nagyot próbálok?

Adri, könnyű, gyors szülés, TEGNAP!!! :-) Ez talán ellensúlyozná a pechszériát:-)

Ja, hozott nekem Anyukám-Mikulás egy teát, Milford Wintergenuss a neve, alma-fahéj, ha akartok finom kóstolni, próbáljátok ki!!! És olyan illat lesz tőle a lakásban, hogy hihetetlen!!! :lol: :lol: :lol:

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, hogy megint beleszólok Adrinak üzenném, hogy szerintem Johsonst ne használj inkább bármi mást, Gabi, Nivea, akármi,mert a Johsonstól elég csúnya lesz a baba bőre, szerintem ha megszagolod egyből rá fogsz jönni, hogy elég tömény illata van, és legfőképpen tele van színezőanyaggal.

Bocsi, hogy beleokoskodtam.

Timi

Kép
timie
 
 


sziasztok Csajok! (most nagyon szomoru vagyok, csak nem lehet hallani az irasomon)

szoval, mindenkitol elnezest kerek, aki reszt vett a kozvelemeny kutatasban, es jott volna, de talalka stornozva. Elnezest, ha valakit felizgattam tulzottan, hogy uristen mit fogok felvenni, nincs egy rongyom es a gyerekre mit adok, stb....:) Foleg Apatol kerek elnezest (ha esetleg olvasna), mert nem ot kerdeztem elsore, a lenyeg, hogy megvetozta a dolgot! Magamat is felizgattam, de majd kiallok az ajto ele aztan lehulok!
Persela, remelem Pelle tud majd mas erdekeset meselni!:( :)
Azt gondoltam jo otlet, de kiderult megsem!
Most asszem par napra elasom magam, ne keressetek, hianyozni fogtok! (bruhhhhhhhahh)
Azert januar 31-en talalkozunk!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Ja,hogy (talán) valami hasznomat is vegyétek:

Adri: én Márk egy éves koráig (amíg receptre kaptuk occsón) a gyógyszertári fürdetőt használtam, utána sokáig Gabi fürdetőgélt, most Babylove-os fürdetőt. A Johnson's-t én sem ajánlom, a Márkot már a kórházban kiütötte a krém, amivel fürdetés után kenegették a babákat (pedig isteni illatuk volt, később vettem is olyan testápolót, de magamnak :lol: ), most, hogy elmúlt két éves, már merem J's samponnal mosni a haját, de csak hetente egyszer, és akkor is nagyon alaposan kiöblítem belőle. Mondjuk minket a hazajövetelkor nagyon szigorúan letiltott a doktornéni a J's termékekről, és akkor is, meg később is mindig azt tapasztaltam, hogy érdemes rá hallgatni.
Fejésről: én eleinte sokat fejtem, aztán ellustultam, és jól meg is szívtam, mert a Márk rászokott az egyszer jobb-másszor bal cici szopizásra, a melleim is jól beálltak erre, oszt' nuku tej... Aztán egyszer kellett volna, de nagyon... Akkor kezdtem gőzerővel fejni minden szopi után a használaton kívüli cicit, általában nap végére összejött egy zacsi 210 ml-es tej, az ment a mélyhűtőbe, egyébként én az elejétől fogva úgy cimkézgettem, ahogy az angolok, hogy 3 hónapig jó, sose 6... Aztán ahogy lett 10-05 zacsi tej, megint ellustultam, aztán megint észbe kaptam, stb... és a végén még így is volt tejeszacsi, amit a szoptatás után hónapokkal szégyen-szemre kidobtam, mert lejárt, és nem használtuk fel. Szerintem időnként mindenképp érdemes ráállni a fejésre, de én se lennék képes végigfejni a szoptatás teljes időszakát...

Na belevágom a törpét a kádba, bár fél 7-kor ébredt, esélye sincs, hogy éjfél előtt aludjon...:-)

Pussz mindenkinek!

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Nikike, ne szomorkodj, és főleg, el ne ásd magad, hideg ilyenkor már a föld, még megfázol...!!!
Az apák már csak ilyenek, néha én is beleszaladok hasonlóba! Meg szerintem mindannyian. Főleg otthon ülő kismamik, akik annyira tudnak vágyni egy kis társaság, változatosság, szórakozás után... Ugye lányok???
Úgyhogy fel a fejjel, hétvégén hidegfront, ha akkor nem szülök, akkor ez a gyerek már bennem marad örökre :lol: :roll: :lol: :roll:

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Kép


Sziasztok!

Megjött a mikulás!!

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Adri: Én nem használom a fürdetőkrémet :oops: :oops: Gabival fürdetek :wink: :lol: a 'J'-ról nekem is az a tapasztalat /a nagyoknál/ h szárít.

Óóóó, Nikike ezen 1percig se emésszed magad :lol: :lol: :lol:

Jud: ügyi :lol: :lol: :lol:

Persela, Sziszike DDDRRRRUUUUKKK :lol: :lol:

Ildikó: mail ment :wink:

nekem "pont annyi" a tejci :oops: probáltam fejni de nem jött... :? mindig 1x-re 1 ciciből eszik kb. 70-130-at 3-4 óránként. Ha nem fejek az baj??

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Nikike, drága, egy percig se szomorkodj!!! :D :D :D

Én szívesen felajánlom, hogy jöhettek hozzánk helyette, nem egy nagy lakás, szóval a babakocsikat majd összeszervezzük valahogy, Örsnél lakunk egyébként:-))) A nappali jó tágas, arrébb húzkodjuk azt a néhány bútort, nagypléd le, aztán mehet a traccsparti:-))) Nikike, el tudnál jönni Te is, vagy a párod azt sem engedné esetleg?
Szóljatok, csajszik, mi legyen, én tényleg szívesen átveszem a stafétát, volt itt már pár netes tanálka(igaz, Persela drágám?:-)))

Felpusszantottam pár képet a galériába én is:-))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Látom, Bianka jó kislány volt!:-)))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Nikike! Ne búsulj, mi túléljük, h nem vehetjük fel a báli ruhánk. Nos, igen, az apukáknak is van némi beleszólásuk a babás dolgokba.

Esetleg más helyszín? Én szívesen mondanám, h gyertek ide, de ennyi ember nem fér el nálunk, le sem tudnánk tenni a babákat. :(

Adri és

Kép
adri29
 
 


Persela, nem szeretném a kedvenc varázsgömbömet kiárusítani a bolhapiacon, szóval tessék csak a magyar állampolgárok számát eggyel gyarapítani a héten:-)

Valaki kérdezte a távolmaradás-szoptatás dolgot! Mi sajnos kétéltűek vagyunk, tápszert is kap Somi és anyatejet is, na ezek arányával küzdök :roll: Mai napig vallom, hogy minderre nem lenne szükség, ha megértem az elején, hogy inkább bőgjön a gyerek néhány napig, mint kapjon tápszert és ezzel el is intéztem az egészet:/ De ugye én az ámátőr, elsőgyerekes anyuka tele cidrivel, hogy micsináljakénezzelaminivel és úristenrosszanyavagyok félelmekkel, én magam kértem tápszert neki, amikor éhesnek láttam...:///
A fejést én is pár hete kezdtem csak - korábban kellett volna, de nagy mennyiségek nekem sosem jönnek ki, szóval én berakom a hűtőbe, köv. fejésnél a lefejt mennyiséget hozzáöntöm és így tovább, míg összeszedek egy adagot:-)))

Pusszantás mindenkinek, megyek megnézem a Zongoraleckét, nyami, 990 pinzírt vettem a MediaMarktban:-)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Ez a képfeltöltés csak nekem nem megy?:-(((((((((

Persela és a kis varázslótanoncok:

Kép
Kép
persela
 
 


Hopp, volt némi fáziskésés a hozzászólásokban.
Pelle, köszi a stafétaátvételt, nekem továbbra is jó :)
Megnézem a képeket is.

Első gyerekesként az ember nem mindig tudja eldönteni, mivel tesz jobbat, úgyhogy fel a fejjel mindenkinek, aki úgy érzi, valamit elrontott, majd legközelebb...mert ugye mindenkinek lesz legközelebb :lol:

Én meg a szokásos Grace klinikát nézem.

Persela, nem tudom, van-e limit de szerintem nagy képeket is fel lehet tölteni :?

Adri és

Kép
adri29
 
 


én is élveztem, h nézhetem a gracet :)

akkor én leszek megint az aki a kivétel, nekünk a Johnson jött be a legjobban, és semmi baja a gyerek bőrének :shock: :shock: :shock: És amióta kijöttünk a kórházból ezt használom.

Pelle, tök jó,h nálad megoldható, én is szivesen felajánlanám, hogy nálunk legyünk, mert a lakás nagy, csak éppen most gipszkartonoznak és festenek. :?

KépKép
lmarie
 
 


sziasztok! (meg mindig szomoru kicsit-pedig jott Miki es hozott a babamnak mindenfele szepet-jot)

PElle ne csinald ezt velem! NAgyon rendes vagy, persze, hogy mennek, de eg a pofamon a bor! Akkora ez a rohadt hodaly, itt siman elfertunk volna. Igy is mindig megyunk valahova, nem ezzel volt a baja! MAjd szemelyesen! ES egyszer talan majd itt is lesz egy tali!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Nikike remélem már jobban vagy! Hát előfordul bizony, hogy apa mást gondol mint mi.

Mi nem biztos, hogy tudunk menni találkára, mert eléggé bezsúfolódott a hetünk a költözés miatt. LÁnyok kis időre le kell, hogy mondjak rólatok, mert az új helyen nem lesz egyelőre Internet, már most szomorkodom rajta. Tele vagyok idegeskedéssel és szörnyen sokmindent kell elpakolnom!

Láttam a baba-tali képeket, csak azt sajnálom, hogy mi valahogy sehol sem látszunk :( nem baj, majd legközelebb igyekszünk nem elkésni és akkor talán rólunk is lesz fénykép :)

Kati akkor küldök meghívót az iwiw-re!

Üdv.
Ildi

Kép
mildiko
 
 


Nikike, drága, ugyan már! :D :D :D :D Tényleg nem történt semmi az ég világon! ! ! A nappalink 20 nm, nem egy óriás, de elférünk páran:-))))

Akkor megy is a körkérdés, kezeket a magasba, ki szeretne jövő hét szerdán (13-án) koradélután talizni és egy jót trécselni?

...és éljen a Mikulás bácsi:-))))))))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Persela! A képtár átkonvertálja kicsibe, egy szabály van, hogy egyszerre nem lehet összesen 5 MB képet feltenni! (Én általában 2-3 képet szoktam egy húzásra felnyomni a biztonság kedvéért.)

Odáig biztos okés, hogy rákattintasz bal oldalt a KÉPFELTÖLTÉS menüre. Ez után sima tallózással belövöd a képeket. Megnyomod a feltöltés gombot, majd azt fogod látni pár msp után, hogy minden "eltűnt". Kicsit feljebb mész az ablakban, és rákattintasz a "Feltöltött képek" menüpontra - a tallózás rész felett van. Ez megnyílik, itt láthatod a fellőt képeidet. Szépen kijelölöd őket és lent bejelölöd, hogy melyik könyvtárba (Persela) ugorjanak a kincseid!!!

Ezek után pedig simán a bal oldali menüsorban rámész a GALÉRIÁMra, feljön az egész gyűjteményünk, és ott a Persela sorban van egy olyan ikon, amivel szerkeszteni lehet, ha szeretnél esetleg nevet változtatni rajta, szöveget mellékelni, sorrendet cserélni.

Pusszantás, Te Nagypoci!!!!!!!!:-)))))

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Sziasztok!

Köszi a kakis nyugtatást. Most várom a következő adagot, hátha annak már emberibb színe lesz.

Nikike egyet se búsulj! Semmi gond, megértjük! A tali nekem még mindíg ok.

Én is fejek, és mindíg parázok, hogy nem lesz elég. Általában egy adag tarcsi van a fagyasztóban és a frissen fejtet eszi amíg nem vagyok. Eddig mindíg szükség volt a fagyasztottra is, mert a cumisüvegből többet bír enni, és remélem a hiányomat is ezzel pótolja. Most vettem Aventes tárolópoharakat, és fogok mélyhűtőbe is fejni. Már be is turbóztam a fagyasztót -22 fokra. (Lesz villanyszámlánk) Ha tej van a hűtőben azt is minimumra állítom, az üdítők olyan hidegek, hogy meg sem bírjuk inni, ha nem áll kint az asztalon 2-3 percet, de parázok, nehogy gondja legyen a tejnek.
Egy kérdés: a fagyasztott tejet kell forralni? Mert mi eddig csak kimelegítettük.

Ildi sajnálom, hogy nem készült rólatok kép. Tényleg csak az elején fotóztam majd belemerültem a társalgásba. Bocsi, de majd legközelebb figyelek rá, hogy nehogy lemaradjatok jó?

Üdv.
Judit

Kép
jud77
 
 


Sziasztok Csajszikák! :lol:

Hát ha valamikor vágytam felnőtt-társaságra, az most van, és néha nagyon komolyan elgondolkodok rajta, hogy nem tartozok-e azon ritka kivételek közé, akiknek tényleg szülés utáni depressziójuk van (és nem csak a normálisnak mondható, minden kismamánál előforduló levertség.... áhhh, mindegy. Fogalmam sincs, hogy mi kéne ahhoz, hogy végre tényleg JÓ anyukának érezzem magam, mert így alapból valamiért nem megy... :shock: :shock: pedig már kezdtem azt hinni, hogy igen. :shock: :shock: Pedig pont hogy semmi bajom nem kéne hogy legyen, Lillácska egészséges, férjem szuper, satöbbi. :shock: :shock:

Pelle, én továbbra is benne vagyok egy taliban! :lol: Mondjuk nekünk kicsit kemény program lesz az Örs környékére eljutni, de ha lesz tali, megoldjuk. :wink:

Kép
frusi
 
 


Nikike, tényleg ne búsulj!! :roll: Szerintem itt senkinek eszébe se jut haragudni Rád!!!!!

Egy pár mosoly vigasztalásul:

:lol: 8) :lol: :D :) :D :P :wink: :D 8) :lol: :D

Kép
frusi
 
 


Ja, volt szó az éjjeli szopiról.

Hát nálunk még egy nappali szopi is cca. 40. durvább esetben 50 perc, annyira szeret csámcsogni a kisasszony, no és nem eszik valami hatékonyan. Amit Tündi írt, hogy 3-4 óránként eszik 70-130-at, óóó, ha Lillus kiszámíthatóan ezt csinálná, ugrálnék örömömben. A 3-4 óra még csak-csak, de a 70-130...

Ne kövezezzetek meg, de nekem totális megváltás lesz a hozzátáplálás és később majd az elválasztás... :?

Kép
frusi
 
 


Töltötte, fel a tárra néhány új képet! :lol: :lol:

Kép
frusi
 
 


Ma már írni sem tudok... :shock:

természetesen a "," helyett "m" betű értendő. :lol:

Kép
frusi
 
 


sziasztok!

Frusi, Pelle olyan szepek vagytok a babaitokkal egyutt!
Soma milyen nagyfiu!?:)

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?