Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen,elég viccesek ezek a nagyszülők! :lol: Főleg amikor kezdik, hogy mi már ilyen idősen miket ettünk!! Anyós is kérdezi, hogy nem ismertetem még az ízekkel? Kérdeztem,hogyan gondolja? Tegyem az újjam a savanyú uborkába,utána meg adjam Lili szájába? Néha olyanokat mondanak, hogy a hajam égnek áll. :!:
Már én is gondolkodom, hogy adjam,vagy ne adjam Lilinek,mondjuk az almát,de ha el is kezdeném,én csak lassú ütemben gondoltam. Persze ez a függ a tej mennyiségétől is.

A fürdőjátékok gyűlnek szépen nekünk is!

KépKép
editmaci
 
 


Én is valahogy így szeretném elkezdeni majd!
Szerintetek első alkalommal lehet délután is adni gyümölcsöt? Mert a legtöbb helyen a reggeli és ebéd közti időt javasolják,csak Imi szeretne jelen lenni eme fontos eseménynél! :lol: de lehet, hogy megvárjuk a hétvégét vele!

KépKép
editmaci
 
 


nekünk azt mondta a védőnő, hogy ebéd környékén adjuk, aztán fokozatosan hozzuk előbbre a gyümölcsöt tízórainak, és az abéd legyen főzelék.

KépKép
KépKép
anittik
 
 

 
 

tiszta káosz van a fejemben, mert elképzelésem sincs, hogyan kell majd csinálni, hogy jó legyen. persze eddig mindenkinek sikerült, így talán van rá esély, hogy nekem is fog! 8)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Én is ezzel nyugtatom magam.
Amikor terhessen olvastam erről,tök egyszerűnek tünt. most, hogy lassan itt az idő ,hogy adhatnék neki valamit minden olyan bonyolultnak tűnik! :oops: :shock:

KépKép
editmaci
 
 


pontosan, pedig nyilván hozzá kell szokatni az új ízhez, nem szabad durrbelebumm módjára elkezdeni:):):)

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Nem azt mondom, hogy ez az üdvözítő eljárás, de én így csináltam:
először szopi után adtam Lilinek kiskanállal gyümölcslevet (sütőtök, alma), utána már amikor több is bement, mint 2 kanál, akkor cumisüvegből kapott. Először 30% lé, 70% víz, majd fele-fele, majd 70% lé arányban adtam neki. Amikor már ismerte az ízét, akkor jött az almapüré. Na, ezt utálta, úgyhogy sütőtököt, répát, krumplit kapott , ezeket főzve, anyatejjel turmixolva; barackot meg nyersen. Nekünk ebben az időszakban nagyon jól jöttel az üveges bébikaják. Én a Hipp-es rizses-gyümölcsöseket adtam Lilinek, amikor már kihagytunk szopit. Amúgy mi először a tízórai, majd az uzsonna szopi hagytuk el, utána a délit, Lili magától meg pár hete az estit. Amikor már ki is hagyott szopit, akkor jött a tejpép, illetve a Sinlac-kal dúsított gyümölcsök. Mostanság már puffasztott rizzsel, kukoricapehellyel, dúsítom neki a gyümölcsöket, eszik kölespépet, zabpelyhet, extrudált kukoricakenyeret stb. De az nektek még odébb van. :wink:
Amúgy én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne hallgassatok senkire, vagy csak egy emberre (pl. védőnő, doki), mert mindenki mást fog mondani, hogy mikor, mit és hogyan... :?

KépKép
pedina
 
 


edina! lilinek mekkora a lába cm-ben? mert zsombié 10.5cm. az mekkora méretnek felel meg?

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Meg ugye tudjuk, hogy mi ennyi idősen már minimum füstölt szalonnát ettünk... :cry:

KépKép
pedina
 
 


Lilinek a 11 centis lábára 18-as cipőt vettem. De legegyszerűbb ha egy szívószállal leméred, hogy mekkora a talpa, levágod, és azt próbálod bele a cipőbe. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Látszik is rajtam! :cry: :cry: :cry:

Gyümölcslével is ki lehet váltani egy étkezést,vagy majd csak a pürével?

KépKép
editmaci
 
 


A hugom kb.6 hetesen kapott húslevessel összeturmixolt zöldségeket. :shock:
Megjegyzés hozzá: azóta is utálja a húslevest! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


szóval szívószál. jó ötlet!

Edit, ez komoly? szegény tesód!
én kapart szalonnát kaptam 3 hósan, de nincs bajom a szalonnával... szerencsére.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Gyümölcslével nem fog jól lakni... :lol: Az szerintem csak arra való, hogy ismerje meg az ízeket, utána meg, hogy oltsa a szomját. :lol:

KépKép
pedina
 
 


Az is jó light menű egy 3 hónaposnak,Kriszti!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,
Brendon. Az szomorú, Kittina, hogy Debiben nincs olcsóbb babáknak való lelőhely. Most már jó ideje egyikbe sem teszem a lábam, mert akkorát csalódtam bennük úgy összességében. Viszont nagyon érdekelne a baba-mama tornájuk, meg a gyerekfotózásuk, mert abban verhetetlenek. Viszont az eladók herék. Utálom, ha bemegyek valahova, és érezzem úgy, hogy a másik tesz azzal szívességet, hogy ott van. Na, nem részletezem, mert eldurranok.

Tény, hogy Bp nagy város, és talán túlságosan is az, mármint az egész ország főváros-centrikus. Mindenesetre simán találok jó pár olyan üzletet, ami szerintem nem azért van itt, mert ez Bp, hanem mert jóérzésű emberek leszarják a monopolhelyzetben levő nagyokat, és kicsiben sokkal előbbre jutnak, és sokkal népszerűbbek. Ahogy Edi is mondta, összehasonlíthatatlan árakkal...
vbea
 
 


Úgyhogy megyünk inkább Minimanóba Edivel. :wink:
vbea
 
 


Ó, a baba-mama torna. Én arra úgy szeretnék/szerettem volna menni. Itt Miskolcon tudtok valahol?
Amúgy itt van nem messze tőlünk az M1 nevű fittnessterem. Van gyerekmegőrzője is. Úgy gondoltam, hogy olyan tavasztól jó lenne járni. Nincs kedve valakinek csatlakozni?

KépKép
pedina
 
 


Én majd szívesen elmennék,mert rendesen érzem néha,hogy az izmaimnak szüksége lenne valami mozgásra. :shock: a lakásban való ide-oda járkálás nem valami fittness-es! Meg az akis séta sem ér sokat.Nekem legalábbis.
Baba-mama tornáról nem tudok,de úszásról mesélt a barátnőm,allítólag nagyon jó az is. :!: :?:

KépKép
editmaci
 
 


Jövő hét? Kéne egy jó autósülés....Tényleg...

KépKép
pedina
 
 


babaúszásra gondolsz? Az van a Barlagban meg a Futó utcai fittnesszben is, csak én nem mertem Lilit vinni, mert egy ismerős baba gombás fertőzést kapott egy "kedves anyuka" révén az usziban...

KépKép
pedina
 
 


Igen, a Futó utcairól hallottam.Na,ezek után biztos nem fogom vinni!!!

Nekem végülis jó bármikor,csak inkább délután,mert nálunk csak Imi vezet, ő a hivatalos sofőrünk! :lol: :lol: :lol:

KépKép
editmaci
 
 


eni, így jártunk. de ez debrecen, a nagy falu. miért is lenne itt valami olcsó??? itt amúgyis minden nagy: nagyerdő, nagyállomás... csórikáméknak kell a megalománia.

babaúszás: én is szerettem volna menni zsomborral, de itt horribilis az ára: fél óra 1300 ft. nem éppen bababarát :(

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Van Kisállomás is. ... a Segner tér :lol: :lol:
Meg Cívis.
Asszem 1000 Ft/ óra a Futón egy baba meg egy szülő részére. Ha a másik is menni akar, akkor több. Reggelente van csak, én úgy tudom, de talán hétvégén is.

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Egy kicsit elmaradoztam, de annyi dolgom volt. Tele vagyok energiával. Most valahogy nagyon élvezek terhesnek lenni. Már mindenki látja a pocit. Egy kollégám meg is jegyezte, hogy most már látszik, hogy nem csak egy jó vacsora miatt kerekedek.

Látom a babák jól vannak. Puszi mindenkinek.

Kép
gabcsi76
 
 


Lili tegnap kapott egy Mikulás-csomagot. Apának nyomták a kezébe a munkahelyén, jól meg is lepődött rajta. Azt mondja: mert eddig soha nem adtak. Mondtam neki, hogy egyrészt április óta dolgozik ott, másrészt meg tudomásom szerint még eddig egy Mikuláskor sem volt gyereke. :lol: :lol: Végre aludtunk egy normálisabbat. Lili 8-tól háromnegyed 2-ig fel sem kelt, utána is "csak" kétóránként. Le is maradtam a Született feleségek 2. részéről. Ha álmos vagyok, a reklám a halálom... :lol: :lol:

KépKép
pedina
 
 


Lehet, hogy valami front volt,mert háromnegyed 2-kor Lili is felébredt, pedig ilyet tíz napos kora óta nem csinált! :roll: :wink: :shock: Evett egy kicsit,utána meg olyan szemekkel nézett,meg vigyorgott; nem úgy tünt mint aki aludni akar. :wink: Végül az apai erő bevetésével visszaaludt majdnem 9-ig! :lol: :lol: :lol:
De jó,akkor Lili is fog kapni lehet csomagot Imi munkahelyéről! :P :P :P

Gabi,örülök, hogy jól érzed magad! :lol: :lol: :lol: Ugye milyen jó kismaminak lenni?

Nem tudom,nektek mennyi időtök van ilyenekre, de én már úgy szeretnék elolvasni egy jó könyvet,vagy végignézni úgy egy filmet, hogy közben Lili nem szopizik :!: :?: :roll: Félek, hogy az agyam megáll a babás újságok szintjén! :shock: Akkor lenne időm,amikor Lili elalszik este,de akkor meg én is eldőlök és alszok! :wink:
Szegény Imi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


edit! erre még kicsit várni kell, asszem. én sem tudok napközben egyebet csinálni csak zsombizni. persze később még többet kell majd figyelni rá, és kevesebbet alszik napközben. szóval azért ne add fel, majd ha lili ovis lesz, és várod a kistesóját, lesz időd napközben olvasgatni... :) :) :wink: szerintem.

gabi! lassan félidős leszel, de jó!

csajok, tegnap itt volt az asztalos, végre megcsinálta a cipősszekrényünket (aug. óta várjuk, hogy berakja). zsomborka végigaludta a fúrkálást, pedig tartottam tőle, hogy nem fogja. de ügyi volt nagyon.

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Néha én is úgy vágyom, valami tartalmasabbra, mint a Kismama-magazin, vagy a tv-műsor, de egyelőre esélytelen. Fél szemmel folyton a nőt kell néznem, ami kevés esélyt ad a klasszikusokat igénylő elmélyülésre :lol: :lol: Majd, ha leérettségizik... :mrgreen: :mrgreen:
Hallottátok? Elhalasztották a szabad kórház- és orvosválasztás korlátozásának bevezetését. Állítólag minimum egy fél, de inkább egy évvel.
Megjött a Tégeles katalóg:kb. ugyanazok lesznek akciósak, ami a múltkor. :? Meg van ünnepi vásár meg év végi kiárusítás. Ja, és ami pozitívum:3-10-17-én vasárnap is nyitva vannak 1-ig.
Eni! Viszont ha tesódék úgyis légzésfigyelőt vesznek:most adnak hozzá egy Captiva szagzárós kukát... :idea: :idea:
Lili olyan jól alszik mostanában - nappal...... :? Éjszaka továbbra is 2 óránként ébred.

KépKép
pedina
 
 


Nem is hallottam. Remélem kitolják addig amíg megint szűlni készülünk! :lol: :lol: :lol:
Vasárnapi nyitvatartás??? Az jó.legalább nem kell hétköznap rohangálni mindenhová.Bár mostmár minden üzletben bolondokháza lesz szerintem. :? :(

Lilitek már 9 hónapos??? Hihetetlen nagy lány! Boldog szülinapot neki.
Kép

KépKép
editmaci
 
 


Edit, most csodállak. :lol: :lol:
Nekem már most elegem van a babás - kismamás újságokból. :(
Nem is olvasom öket.
Ráadásul van itt egy pár ismeretterjesztö könyvecske, amit kötelezöen el kell olvasni, de ahhoz sincs kedvem. Pedig kéne, hogy ismerjem a rendszert. Képzeljétek itt van olyan, a baba születése után, hogy kapok anyuka-csecsemö gondozást. Ez az jelenti, hogy 3 hétig minden munka nap jön 4 órára egy "védönö", aki a baba-mama körüli teendöket végzi el, beleértve a takarítást is. Ebbe kéne beleásnom magam, hogy mégis mit várhatok el és mit nem. Azt tudom, hogy fözni nem fog, de arra itt lesz anyukám. :lol: :lol:

Kriszti, jó ez a kádas kép Zsombiról. :lol: Te jó ég, már majdnem fél éves!!!! De halad az idö.......

Kép
gabcsi76
 
 


Én megmondom neked őszintén, az első hetekben a férjemen kívűl nem sok mindenkit viseltem el magam körül,nem hogy egy idegent! :shock: :shock: :shock:
Szerintem más is osztja a véleményemet! :?:

KépKép
editmaci
 
 


Ajaj, én még most is így vagyok vele... :lol: :lol: Sőt, néha a férjemet se... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
köszönjük a tortát, remélem tejfehérje, tojás és gluténmentes. :lol: És íme Lili első Mikuláscsomagjával küzd:
Kép
Az a kérdést fel se merem tenni, hogy hová lett a hajgumija a "de édes, fotózzuk le" -felkiáltás és az exponálás között. :shock: :shock:

KépKép
pedina
 
 


Nagy csata!!! :lol: :lol: :lol: Látom tele van neki való dolgokkal!!! :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Hát ja, de pofátlanság lett volna elvárni, hogy a "Vízimikulás" ( Sanyi a vízműveknél dolgozik) külön bébicsomagot is hozzon. Jól is nézett volna ki, meg a "van zsákodban minden jó, piros alma, mogyoró", hogy hangzana kölesgolyóval meg extrudált kukoricakenyérrel?! Az alma még csak-csak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
pedina
 
 


Sziasztok!

Marci ma egy hisztigép. Tegnap is az volt. Nem akar aludni nappal. Éjjel 10+3 órát aludt szerencsére. 2 nap csak este kellet kicsit tápszerezni, de ma megint nem szopizik. Az egész család ( anyős kivételével) tiszta idegbeteg. Robi is csak kiabálni tud ma és én is. Nekiálltam takarítani és hát neki kell befejezni, vagyis inkább csinálni, mert Marciznunk kell. Ma két emberes. De most tudom meg milyen kincs a jó gyerek! Szerintem a foga is közrejátszik. A dentinox eddig úgy tűnik használ, bár az az első, hogy lenyalja. Holnap úgy terveztük, hogy megyünk Tokajba, de lehet jobb lenne maradni. Anyukámat nem lehet lelőni, ha beindul. hiába mondom neki, hogy Marci nem fog megnyugodni, ha rázza ezerrel Na mindegy4

Kép
tokajkincse
 
 


Tegnap én is összevesztem Imivel.Tegnap bent maradtak egy kicsit szülinapozni munka után. Amikor hazajött mondtam, hogy mostantól estig övé a gyerek. Erre mit mondott? hogy most biztos az a bajom, hogy ő szórakozott egy kicsit, de mivel Ő milyen sokat dolgozik,neki ez a két óra jár :!: :!: :!: Azt hittem agyonütöm.nagyon pipa lettem rá, emiatt a beszólás miatt. :twisted:

Orsi,ha Marci ilyen nyűgöske,nem lenne neki jobb otthon,a saját kis birodalmában? Igaz,ő már hozzászokott a nagyobb utazásokhoz, lehet, hogy nem viseli meg annyira. :roll:

KépKép
editmaci
 
 


Edit! Legközelebb elmegyünk hozzátok és otthagyjuk a két pasinak a gyerekeket, mi meg elmegyünk vásárolni, mozizni, jó? Na, jó, csak vicceltem!De tényleg megérdemelnék! Csak a piciket sajnálnám! Utána megnézném őket, hogy milyen állapotban lennének a férjeink! Robi is úgy gondolja, hogy ha szabadnapos, akkor ő netezget, elébe jön a kaja, este asszonyka stb... Erre fel én meg örülök, ha szabadnapos és egy kicsit rábízhatom Marcit, hogy tudjam csinálni a dolgaimat. Pedig nekem tényleg segít anyós sokat, mégis alig van időm bármire is. Szerintem a pasik fel sem fogják, hogy milyen munka egy gyerek. Ráadásul ez 24 órás meló ünnepnapok nélkül! Meg az a gond, ha Robinál van a gyerek, anyós rögtön jön és elveszi tőle, mert szegénynek pihennie kell. Szegénykém. Annyira fáradt, hogy tegnap is vagy éjfélig netezett. Ilyenkor úgy tudom sajnálni! :?

Kép
tokajkincse
 
 


Jót mulatok a férjeken! Nem kinevetlek Titeket, mert ugyanebben a cipőben járok én is. Nem semmi. :lol: Jobb nem is lesz, teremtés koronái. Főleg, elképzelhetetlen nekik a 24 órás meló, nemigazán értik, miről beszél a NŐ. :twisted:

Edi, LILIBOGÁRNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Én is azon gondolkozom, milyen csokimikulást vegyek neki. :roll: Aztán jól visszakapom. Tök jó, hogy mondod a captiva kukát. Azért az majdnem egy tízes. Óvatosan bevezetem majd... :mrgreen:

Gabcsi, ez normális. Középidő felé haladva az embert megszállja a lelki béke és nyugalom, nincs már meg az a kezdeti lelkesedés, szóval az ismeretek korlátlan habzsolása is alábbhagy kicsit. Majd visszajön. :D Én ebben az időszakban (20-30. hét) leginkább a felfedezésekkel foglalkoztam. Pl hogy mit hol szeretnék majd megvenni, ilyesmi. 30. hét után kezdtünk komolyabban vásárolgatni. :wink: De most egy darabig istenien fogod érezni magad! Élvezd ki!
vbea
 
 


Hát élvezem!!!Mi is úgy tervezzük a vásárlást. A férjem januárban esik neki a baba szobábanak. Akkor meg majd jöhet a többi cucc.
Bár egy pár babarucit vettem már. De az még kis csekélység ahhoz képest, ami még kell. Te fáradsz már? Igen a vége felé vagy...32 hét, már nincs sok hátra.

A szomszéasszonyom tegnap mondta, hogy ha lánykám lesz, akkor megkapom a szomszédkislány egész ruhatárát. Ö most 7 éves, és mindent megtartottak. De most dobálná ki......
Ugyhogy remélem Orsi igazad lesz és egy kislánynak örvendhetünk majd. :lol: :lol: :lol:

Edit, én kénytelen leszek több emberet elviselni magam körül a szülés után. A szüleim eleve itt lesznek, anyukám bent is lesz a férjemmel együtt a szülésnél. Anyósomék megint fognak jönni, nem beszélve, hogy a páromnak 3 öccse van + barátnök. Plussz a nagyon jó barátainkról, barátnöinkröl, akik már a 2. héten az ajtó elött fognak állni. :lol: :lol: De én nem bánom. Most is elég gyakran bejáróház vagyunk, az lenne a furi, ha nem. Szóval nem veszem zokon ha valaki helyettem ki fog takaritani.

Kép
gabcsi76
 
 


Gabcsi! Szomszéd kislánynak csak rózsaszín cuccai vannak? Mert azért van elég sok uniszex szín, mint a zöld, bézs, sárga árnyalatai stb. Azért mindenképp nézzetek körül! Érdemes mindent elfogadni, amit kapsz, mert nagy segítség. Nekem is az. :wink: Van már lány-fiúnevetek? Miken gondolkoztok?

Leginkább a hátfájással küzdök. Most már jóformán a csípőmtől a nyakamig mindenhol kötött, rugalmatlan, rozsdás és fájdalmas. :? Pocim is nő. Az a dolga.
:lol:
vbea
 
 


Hát gondolom van unisex cucca is. De rengetek szoknyácska, kalapocska, poncso. Majd meglátjuk. Én rajta kívül másra nem számithatok. Mind a családokban, baráti körben mi vagyunk az elsö gyerekes pár.

Neveken már gondolkoztunk, de még semmi sem biztos. Volt egy pár elképzelésem, de a férjem mindet leszavazta. :shock:
Egyszer neki ülünk, bár mi most mindent a genetikai uh utánra tolunk ki. Ha az rendben lesz, akkor kezdödhet a vásárlás, névkutatás.
Nagyon szeretnék olyan lánynevet, ami "a" betüvel végzödik. Azt ne kérdezd, hogy miért. Foglamam sincs. :lol:

Kép
gabcsi76
 
 


Úgy döntöttünk, hogy csak elindulunk Tokajba. Remélem nem lesz nagyon nyűgös. Most 5 körül kelt és már kint alszik. Apja dolgozni megy, így hagytuk aludni.
Marcinak nem tetszik a Télapó. Pedig nála addig marad a Mikulás, ameddig csak akarja, ugyanis Robi lesz az idén itt Balsán a Télapó. Rendesen szekérrel fognak menni ( szarvas helyett szamárral :D ) és minden gyerekhez elmennek. Tök jó dolog, bár lehet inkább együtt kellett volna töltenünk ezt az estét. Azért Apaként jobban tetszett Manókámnak. Csak ruhapróba volt tegnap. A pocak már megvan, a szakállra még gyúrunk a jövő hétig! :lol: :lol: :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

Orsi,természetesen fotót majd kérek Robi-Mikulásról!!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk a Plázában. Lilinek nagyon tetszettek a fények,meg az a sok érdekes dolog. A Meki nagy feliratát tátott szájjal nézte. :o
Venni akartam neki egy kis puha cipőt a kocsiba, hogy ne fázzon a lába,de egy tök ari kis csizmát vettünk.Ha már úgy is jön a Mikulás nemsokára!!!

Kaptunk Tescos újságot,és van benne 141 db-os Pampers , azt hiszem 6700 ft-ba kerül.

KépKép
editmaci
 
 


Adtunk délelőtt Lilinek néhány kanál almalevet.Egész jól fogadta,szerintem izlett neki. :wink: :lol: :lol:
Ahogy kell,Imi készült a kamerával is.amikor Lili megkapta a 3 kanál gyümilevet a türelmetlen apuka: Ennyi :?: :?: :?: Azt hitte, hogy meg fog inni vagy 2 dl-t? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok!

Zsomborka is megpróbálta az almalevet. Vagyis a pépet, mert nem tudtam a levét rendesen "kifacsarni". Aranyos volt. Rendesen megfogta a kezem, és húzta a szájához a kanalat. Cuppogott hozzá, szinte megnyalta a szája szélét. Ha így haladunk, akkor jövő héten már lassan a barack-alma, alma/barack-más gyümölcs, alma/barack-krumpli kombinációk jönnek. :P

Orsi! Robi-Mikuról én is szeretnék fotót. :wink:

Nekünk a Miku nem hoz idén semmit, nem tudom, Zsomborka mit kap, még nem írtuk meg a levelet 8) De elég hülyén érzem magam, amikor éneklem neki a Hull a hó, hull a hó, mesebeli álmot, mert ugye hó az nincs! :? :shock:

Naptár lesz nálunk is a fő ajándék karácsonyra a szülőknek, csak Zoli még akar venni hozzá valamit. Én meg mondtam, hogy nem kell.

Csináltam adventi koszorút. Tök szép lett. Holnap lefotózom, és felrakom ide nektek. Nagyon büszke vagyok magamra, mert ilyen szépet még sosem sikerült csinálnom. :oops:

Jók legyetek, puszi mindenkinek!

K

KépKép
KépKép
anittik
 
 


hello-hallo! hoztam a képet az adventiről :)

puszka
ilyen lett:
Kép Kép

KépKép
KépKép
anittik
 
 


Kriszti, szép lett nagyon! De nem fordítva kell? 3 lila, 1 rózsaszín? Úgy láttam a tv-ben. De te bitosan jobban tudod. Nekünk bolti van és 4 fehér gyertya, úgyhogy nem dumálok! :lol:

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!
Kriszti,szép lett az adventi koszorútok! :) :) :)

Lili ma is kapott almalevet, nyelte rendesen.! :lol: :lol: :lol: Megkaptuk az első Mikulás-ajándékot: egy világító,zenélő Télapót! Lili tátott szájjal nézi,de én lassan leugrom az erkélyről!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép
editmaci
 
 


Sziasztok,

Kriszti, te milyen kreativ vagy!!!!! Nagyon jó.

Képzeljétek a tegnap megmozdult a babóca. Jól megrugdosott. Hát szokni kell az érzést. :oops:
Persze örültem neki, de mégis olyan furcsa.

Kép
gabcsi76
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?