Új privát üzeneted érkezett!

dehogy nem, de ezt igazából csak Neked raktam fel, nem szántam véglegesnek
szilvamag
 
 


Szia Ildi!
Üdv a csapatban!
Először is gratula a barátnődnek! Hányadik hétben van? Eddig hová járt, hogy most keres csak orvost? Miért pont a Margit? Férfi vagy nő dokit szeretne?
Ha férfit, én sok szeretettel ajánlom az enyémet, írjon nekem a calliope@index.hu címemre, és akkor szívesen válaszolok a kérdéseire!
(Csak sajnos a Margit is rajta van a hamarosan megszűnő kórházak listáján, így ki tudja, mire szülni megy majd vajon mi lesz?! És aztán ha mindenki csak a legközelebbi kórházba mehet, vajon a 3. kerületieknek hová kell majd?!)

Myra
Huhhhhh, nem semmi Lilla karja tényleg! Nem fáj neki veszettül?
Miért döntöttetek e mellett az oltás mellett (ez szabadon választható, ugye? asszem ezzel van kiplakátolva a rendelő nálunk - agyhártya gyulladás ellen véd, ugye?)
Viszont azon a hinta-micsodán nagyon hasonlít rád! És ő is olyan komoly nagylány már - igaz mindjárt 2 éves!!! Rohan az idő, bármekkora közhely is ez! :)

Mamabuli
Jó, akkor mivel nincs nagy tolongás, tegyük egy héttel későbbre! Kinek melyik nap jó, kérem a szavazatokat, és aztán többség-dönt alapon választunk.

Koszorú-készítősdi
Zsom elkapta Sebitől a mandulagyulladásosdit, pillanatnyilag 39.7 fokos lázzal fekszik reggel óta (engem meg a frász kerülget, mint mindig, se algopyrin se rubophen nem ér lószart se...). Mostmár kapja a gyógyszert, de a kérdés, hogy mehetünk-e Sebivel a talira. Mert ő már biztos nem fertőz addigra, de mi van, ha én igen, még ha nem is betegszem le addigra???
Szóval döntsetek ti légyszi, mert én nemtom, mi legyen.
cas
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm, annak aki írt nekem privit dokiügyben! Mestyán és Sztanyik doktorról, ill. Magenheim Ritáról már vannak infóim, de ha nem vagyok túl pofátlan, tudnátok még pár dokiról írni nekem? Negatív tapasztalat is érdekel!

Cas!

Köszönöm a szíves fogadtatást. :) Barátnőm egyelőre még csak a 8. hétben van. Net-je sajnos nincs, így én szedem össze neki az infókat. A Margitot úgy tudom ajánlották neki. Nem tudtam, hogy a megszűnő kórházak listáján van. Ez elég durva. Bár szerintem ez az egész mostani helyzet az, ha ezeket az új változtatásokat nézzük. :(Érdekelnének a dokiddal kapcsolatos tapasztalataid. Ha megírod nekem, továbbítom a barátnőmnek.

Köszönöm a segítségeteket!

Üdv.
ILdi
ildi76
 
 

 
 

Jaj, még akartam valamit!:)

Myra!

Lillád nagyon helyes! Jó ez a kép! :)
Kérdeznék arról a hintáról, ami a képen van, ha nem baj! Ugye Ikeában vettétek? Mi pont ezen gondolkodunk kislányomnak karácsonyra. A másik variáció a Kikás hintaló, ami most akciós és nagyon szép is, fából van. Gondolom mint fejlesztő eszköz inkább az Ikeás jó, de nem tudom nem lesz-e Timinek kicsi. Most januárban lesz 2 éves, de már 90 cm. Félek, hogy lelógna a lába és úgy nem sokat ér. Te lányod milyen magas? Így talán tudok viszonyítani kicsit. Köszi!:)

Pneumococcus oltást én is beadattam Timinek, főleg, hogy hamarosan bölcsibe megy. Én is így voltam nyugodt. Viszont miután beadta a doktornő, akkor olvasta el a tájékoztatót, hogy 2 év alatt 2 kell belőle. Így most vehetem meg még1X. Írtó pipa voltam, nem olcsó mulatság. :(

ILdi
ildi76
 
 


Tünde!
nem borogatod Lilla karját?
remélem nemsokára jobban lesz(tek)

Saci!
Te érzed beteg leszel-e, gyertek, ha tudsz!!!
szilvamag
 
 


Nikcsi,
a csőrös itatót mindig szétszedjük darabjaira és a mosogatógépbe teszem. Soha nem volt egy apró penészfolt sem.

Madárles: a madarak 1 órát késtek, mert ellenszél volt. Mondjuk Svédországból csak 1 órát késni nem nagy bűn. Csak az volt a baj, hogy már sötétedett amikor megérkeztek. Az elejéből még láttunk valamit, de a végét csak hallottuk. Engem mindig elképeszt az állatvilág "esze".
De jó hangulat volt. Rengeteg gyerekes, kézművesek, piknikhangulat. :D

Mamabuli: lécci-lécci, csak szerdán ne! Este 7ig dolgozom, aztán meg csütörtök reggel korán kell kelni az ovi miatt, mert reggel korán tornája van Vilmosnak.
Nekem jó a péntek vagy szombat este köv. héten. Oroszlán vagy "Őrület", nekem mindegy. :D
laga
 
 


Nikcsi,
Ez egy cseppfertőzödéssel terjedő baktérium, ami tüdő-, agyhártya-, középfülgyulladást, és néha még vérmérgezést is okoz. Elsősorban idősekre és kisgyerekekre veszélyes. Elég gyakori baci, és más bacikhoz képest nagy a halálozási aránya. A doki nénink erősen javasolta, mert Lilla úgy tűnik egyenlőre olyan mint én, vagyis nem sok ellenálló képességgel rendelkezik a légúti bacikkal szemben. És közösségbe megy!!

Saci,
Igen ez van kiplakátolva mindenhol. Nem csodálom, hogy annyira reklámozzák, nagyon drága. Utánaolvastam és az a vicc, hogy sok nyugati országban, és az USA-ban ez kötelező gyerekoltás.
Azért adattuk be, mert gyakori baci, és Lilla már a második "tél" tapasztalatai alapján nagyon fogékony az ilyenekre. Ráadásul a gyengébb immunrendszerű szervezetekre nagyon veszélyes lehet.
Lilla keze szépen rendbejött, és érdekes de nem fájt neki. Legalábbis gonosz Anyaként leteszteltem (megnyomkodtam), és nem rántotta el a kezét. :twisted:
Jobbulást a családnak!!

Szilvi,
Nem engedte borogatni. :?

Ildi,
Igen a libikókát az IKEA-ban vettük. Én is gondolkodtam, hogy a Fakopáncsos hintalovat vegyem-e, de végül ez lett. Ha van kert oda is kivihető, de lakásban se karmolja szét a parkettát, mert az alján van egy keményebb gumi csík. Nem túl nagy, el lehet férni tőle, és mindössze 1990 Ft. Lilla ezer féle képpen képes ülni rajta, még oldalt, felhúzott lábakkal is. Szerintem nagyobb gyerek is tudja használni. A leányzó most 87 cm. De ha meg tudjátok oldani az Örs vezér tériben az étteremnél két darabb is ki volt téve a gyerek dühöngőben. Ki lehet próbálni. :wink: :P
Oltás: Lilla ma 23 hónapos, és én is kérdeztem, hogy két oltás kell-e, de a mi orvosunk azt mondta ez az 1 hónap már nem igazán számít. Remélem nem téved. Mondjuk azért örülnék ha nem kéne még egyet megvenni. :roll: A Tiétek szerint biztos, hogy kell?
myra
 
 


Myra!

Köszi, akkor lehet, hogy inkább az Ikeás libikókánál maradunk!
Oltás: Timi 20 hós volt, amikor beadattam neki. Dokinénink is ezt mondta, hogy szerinte pár hónap nem számít, de nem volt túl magabiztos, azt mondta utánanéz.
Aztán én közben voltam védőoltáson a László H védőoltás szaktanácsadásán és megkérdeztem a doktornőt. Ő azt mondta, hogy ez a legrosszabb hozzáállás, hogy azt gondoljuk, hogy a gyerek pont ma betöltötte a 2 évet, tehát mától elég az 1 oltás. Szerinte minden gyerek más, az immunrendszer tekintetében is. Van amelyiknek elég lenne az 1 oltás, van amelyiknek 2 kellene. De ezt nem lehet megmondani. Azt javasolta, hogy ha biztosra akarok menni, hogy a gyerek min. 5 éves koráig kitartson a védelem, akkor adassam be neki még 1X. :(

Timi egyébként a combijába kapta a szurit. Biztos ez is dokifüggő. :roll: Lilla karja elég csúnya lett, reméljük hamar rendbejön!

Jó éjt nektek!
ILdi
ildi76
 
 


Sziasztok!

Flóra is megkapta ezt az "ajánlott" oltást, ő a combjába kapta. A mi dokinénink el szokta sorolni, hogy a kötelező oltások mellett, milyen ajánlott oltások léteznek. Ez az oltóanyag még nem is volt drága. Dorinának javasolta a bárányhimlő ellenit, mivel már 11 éves lesz és még mindig nem kapta el, és most nem lenne jó a pici miatt, ha valahol összeszedné. Ez az oltás már nem emlékszem, de 7-8000 forint volt. Ezek a 3000,-os oltások már megszokottak 3 gyerek mellett :)
Viszont úgy néz ki, hogy Flórának meg kell ismételni a BCG-t mert semmi reakció nem mutatkozik. :( Ez mennyire viseli meg őket?? A másik kettőnek nem volt ilyen. Flóra, mint 3. gyerek folyamatosan izgalomban tartja a családot. Most éppen a térde "ropog", de azt mondták, hogy ebben a korban még normális, mert nem elég erősek a csecsemők térdizületei. Remélem, hogy nem lesz probléma. Most még a BCG is :( Dorinával és Sárával ezen a téren olyan nyugis volt az életünk, hogy megkapjuk!!

Cas
Gyógyuljatok meg légyszi!!! Szegény ti! mostanában minden betegséget összeszedtek.

Szilvi
A karosszériás bácsi még nem hívott, remélem szerdáig jelentkezik. Ha igen akkor megpróbálok a bandát összeszedni és elmegyünk a bulira.
hmmc
 
 


Hmmc,
Nálunk csak az 1 éves korig kapott oltások mennek combba, utána mindent karba kap.
Lehet, hogy Flórának támogatottabb ez a Pneumococcus elleni (Prevenar), mert a tájékoztató szerint a 2-6 hós csecsemőknek 3 db kell belőle + még egy 2 éves korban. Annak idején az agyhártya elleni is olcsóbb volt 1 éves kor alatt, mert akkor több kellett belőle. Ezért az 1 db-ért mi 16600 Ft-ot fizettünk. :(

Ildi,
Hát majd még egyszer megkérdezem a doki néninket. :?
myra
 
 


Csütörtöki tali
Ez a strepto-s mandulagyuszi, amin a fiúk épp átestek, cseppfertőzéssel terjed. Ha Sebit engedi a dokinéni (szerintem fogja), akkor én megígérem, hogy nem tüsszögök rátok, nem köhögök az arcotokba, és nem nyalogatom a kezeteket, :D így még ha esetleg lappang is bennem ez a nyavalya (bár semmi jelét nem érzem), akkor csak nem kaphatjátok el... ? Na milyen ajánlat? :D

Ildi
Azért még semmi nem biztos, hisz még nem szavazták meg, de szegény Margitot már annyiszor be akarták zárni, nem csodálnám, ha most a nagy kórházbezárási-hullámmal végre sikerülne... :(
Adj egy mailcímet, és elküldöm a dokimról a tapasztalataimat (kérték már páran, így össze van szedve egy litánia :), átküldöm)

Laga
Komolyan beraktad a mosogatógépbe? De melyik részébe ezt a sok apró "vackot"?!
Madarak: nagyon klassz lehetett! Nem is tudtam, hogy ennyire pontosan betartják, hogy mindig ugyanakkor jönnek! Fotók?

Mamabuli
Ezt a hetet akkor véglegesen lefújom.
Jövő héten kinek melyik nap jó? (Nekem a szerda és a péntek nem.)

Hmmc
Megpróbálunk eljutni a talira mindenképp, bár Flórát majd csak messziről csodálom biztos, ami biztos, brühühűűűű... :(
cas
 
 


Myra!
Bocs! Neked van igazad. Most néztem meg a recepteket, amiket a lányok január elején fognak kapni. Akkor kezdjük ezt a sorozatot, most más "ajánlottat" kapott Flóra.
Csak a Dorináé lesz olcsóbb 1800,- , a két kicsié 2*16600,-.
Úgy látom a következő 3 hónapban oltóanyagot fog enni a család :(
Lehet, hogy rosszul értettem, de Flóra 3+1-et fog kapni, Sára 2+1-et, Dorina pedig csak most 1-szer. Nem értem pontosan, 2-6 hóig 3 havonta, utána pedig 2 éves korában 1, Sáránál 2 havonta utána pedig 2 éves kora után. De az is lehet, hogy 1-gyel kevesebb. Az a lényeg, hogy Sára 1-gyel kap csak kevesebbet, nem kettővel. Ebbe most belebonyolódtam :)
hmmc
 
 


Cas,
a mosogatógép forró vize jól fertőtlenít. Az evőeszköztartó egyik rekeszébe szoktam belerakni a csőrős kupakot, meg a belevaló 2 kisebb átlátszó részt. Tényleg soha nem volt egy apró penészfolt sem.

Madárképek: nincsenek. Elmentünk lemerült fényképezőgéppel... :(

Mamabuli: jó ez a hétközben időzítés? Aranyhold is dolgozik. Legyen hétvégén lécci.
laga
 
 


Sziasztok!

Hát...látom nem küldte el az előző hozzászólásomat!:(

Csak nagyon köszönöm még1X mindenkinek a segítséget!:)

Cas!

Ez a mélcímem: ihoman@ freemail.hu. Neked is köszi!:)


Sziasztok
ILdi
ildi76
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy jövő hétre halasztódott a mama-buli! Nekem szerda és péntek kivételével bármelyik este jó - eddig. Remélem apu nem pont azanap jelentkezik be mosogatógépet beszerelni, amikor programom lenne. :wink:

Saci! Ha jól érzed magad, akkor felőlem gyerek csütörtökön. Nekem nincs mandulám, Matyit meg elég sok minden éri a bölcsiben is, és elég jól viseli.

Szilvi, megírhatnád mennyibe kerülnek a koszorúalapok, hogy tudjunk apróval készülni.

Nemtom akartam-e még írni valamit, most nem jut eszembe. CSütörtökön megyünk, visszük Myráékat is.
aranyhold
 
 


Szilvi,
Nem siklottam át az alapanyag kérdéseden, csak utána akartam nézni mi van még, és fotókkal könnyebb elmagyarázni.

Szóval a dobozban karácsonyi kiegészítőknek ilyen "műcsokrok" vannak (több féle):
Kép
Ezek akár szétvagdoshatók, de önmagukban is használhatók.

Illetve ezekből a kiegészítőkből van egy nagy csokorra való:
Kép

További ötletek, esetleg ki milyen hozzávalót hozhatna még:
Ha valaki tudna hozni egy kis hungarocellt, karácsonyi csomagolópapírt, arany-ezüst madzagot, akkor lehetne ilyen ajándékdobozkákat csinálni, ez a koszorúra is rátehető.
Kép

Találtam még egy kevés ánizst, és sok szegfűszeget, de ha valaki tudna hozni egész fahéjt (nem törmelék, hanem a "tekercses" fajtát) akkor ilyen díszeket is lehetne csinálni. Valamennyi rúgós-drótom is van még (ez van rátekerve). Illetve az elöbb említett arany-ezüst madzag itt is jól jöhet.
Kép Kép Kép

A nagyon lelkeseknek viszek egy dobozka faháj-ánizs-szegfűszeg törmeléket. Ebből karácsonyi illatú kiegészítő készíthető.
Például ilyen zsákocska:
Kép
Ehhez találtam ilyen anyagot, csak össze kell varni a szélét:
Kép
Illetve ilyesmi angyalka (a testrésze van töltve). Néhány babafej is van a dobozban.:
Kép

Viszek még csengettyűt, és csörgőt. Ha valaki tudna drótot hozni, vagy mini virágcserepet, akkor ezek is elkészíthetők:
Kép Kép Kép

A szalag készletemet átnézve sikerült megállapítanom, hogy 90%-a inkább húsvétra való. A karácsonyiakból csak a keskenyebbekből van több, így ezekből tudok adni. Ha valaki tud, hozzon széleset. (Lilla újja a viszonyítási alap. :D )
Kép

Ha valaki akar a gyertya alá tartót én ezt tavaly az Auchanba vettem, szerintem most is lehet többfelé kapni:
Kép

Az angyalka szárnyra tekert rúgót viszek, illetve a glóriának és zsákdíszenk használt gyöngyfűzért is (arany, ezüst, gyöngyház színűt).

Nem tudom valakinek van-e ragsztó pisztolya. Igazából ezeket azzal a legkönnyebb rögzíteni. Ha nincs akkor kéne valami másmilyen ragasztó (talán pillanatragasztó lenne a legjobb), és sok drót is.
Ha van valakinek lehetne hozni tobozt, és esetleg műhó- arany ezüst sprayt. (Szilvi ne ilyedj meg! Majd az utcán fújjuk le ha kell valakinek. :D )

Hát ennyi. Lehet mazsolázni!! :!: :wink: :P
myra
 
 


Húú most olvastam csak át, bocsi a helyesírási hibákért és karakter kimaradásokért. Sietve gépeltem, és gyorsan elküldtem el ne szálljon. :? :shock: :P
myra
 
 


Kép

a nagy fonott szalma 240
a kis fonott szalma 170
a moha 200 (ebből 3 db van)
a két sima szalma a pincémben volt, nincs ára :wink:

van ragasztópisztolyom, vettem is jó sok betétet hozzá
van 2 szélesebb karácsonyi szalagom (csak meg kéne keresni valahol)
ha bárkinek hiánya lenne, a szomszéd virágárusnál lehet mindenféle gyertyát kapni, még koszorúalapot (ha valakinek egyéb óhaja van), meg egyebeket, úgyhogy minden lesz, csak gyertek!
szilvamag
 
 


és van hungarocellem is

Myra!
én azt hittem mindenem van, de a kínálatod látva ledöbbentem
hol tartod ezt a rengeteg dolgot?
szilvamag
 
 


Szilvi
Felhívtam a konyhabútorosotokat, de úgy látszik én csak olyan maszekba (villanyszerelő, festő, asztalos) akadok, aki nem akar dolgozni. Megbeszéltük, hogy ma jön 10-re. Vártam, 11-kor én hívtam, hogy mi van. Azt mondja nem tudott elszabadulni, majd péntek reggel jön. :evil: Legalább hívott volna. :evil: És ő már a nemistudomhanyadik ilyen szaki. :(

Myra
Szóhoz sem jutok a sok minden láttán. És ezeket te csináltad? Legalább ez felvillanyozza a kedvem. :)
Én is körül nézek mi van az éléskamrában.
boglarka
 
 


Boglárka!
engem is ez dühít a legjobban, hogy nem szólnak oda,
de légy kemény és kapd el a grabancukat!
sajnálom, hogy így történt :(
szilvamag
 
 


Huú ne haragudjatok, de ma nem volt időm olvasni... :x Reggel elmentünk a bölcsibe, majd rohantam az ügyvédnőhöz, majd vissza a bölcsibe - itt pedig ülhettem majdnem 3 órát. Holnap is ott fog aludni és már csak fél 3-ra kell mennem. :D

Cas kérdésem lenne? Az jó, ha holnap este 18 után átvinnénk a fenyőágakat és Te vinnéd el Szilviékhez? Mikor mentek?
nikcsi
 
 


Nikcsi!
ha van időm, beugorjak hazafele az ágakért?
kb dél és 2 között lenne
szilvamag
 
 


Szilvi
Most itthon vagyok már, és max. 14-ig leszek (inkább 15.50), és örülnék ha tudnál jönni. :)
nikcsi
 
 


Most csak gyorsan...

Ildi
Sikeresen eltüntettem a leírást de igyekszem mihamarabb rittyenteni egy újat, és akkor átküldöm!

Mamabuli
Van aki azért nyafog, hogy ne hétvégén, van aki azért, hogy ne hét közben. Legyen akkor jövő péntek (ez amolyan kompromisszum-féle)! Nekem ugyan lenne programom, de megoldom a kedvetekért! Csak menjünk már, mert ennyire szerencsétlenek nem lehetünk.
Tegye fel a kezét, akinek jó!
cas
 
 


Saci!
na jó, ha már ennyire erőlteted ... :twisted: :wink: :lol:
szilvamag
 
 


Cas
Kép

Ennyi ág, és minden féle lett:
Kép Kép
nikcsi
 
 


Mamabuli
Köszi a lelkesedést, legalább 3-an már vagyunk! (Nikcsi, dinka vagy! :D) Tessék jelentkezni a többieknek is!
Ja, és legyen 7-től Vörös Oroszlán, aztán Crazy! (Szilvi, a teázót lefoglalnád esetleg megint, köszi! Laga, szerintem te is gondolkodj el egy Crazy-foglaláson...)

Nikcsi
Hú, mennyi sok szép minden! Akkor a szállítás megoldódott? (Egyébként minek akartad lehozni, holnap is elmehetünk értetek,akárcsak máskor eddig mindig...)

Ügyfélkapu
Nemtom ismeritek-e, de én ma regisztráltam, és az első utam a betegéletút-lekérdezőhöz vezetett. Nagggyon vicces, látni az utsó antibiotikumot is, amit valaha felírtak nekem, vagy végigkísérni a terhességemet vérvételről-vérvételre.
De ami a "leghumorosabb", hogy állítólag 2003 óta járok egy olyan fogorvoshoz Budakalászra (előtte csak ide a Szél u-ba), akit még életemben nem is láttam?!
Kedvem lenne bejelentkezni a kedves kis dokinőhöz, hogy akkor jól ismer ugye, ha már az elmúlt 3 évben a fél állkapcsomat átrendezte?!
Csak azt nemtom, honnan szerezhette meg a Taj-számomat? Még életemben nem voltam a Szél u-ban dokinál?!
cas
 
 


Ja, bocs, vagy végül legyen inkább bowling a pénteki program?
cas
 
 


Mamabuli: jövő hét péntek? Rendben, kezem fenn mint Nikcsié. :D

Cas,
mér regisztráltattad magad az ügyfélkapun? Csak cégeknek és vezetőiknek kell. Vagy ezért?

Jó adventezést holnapra.
laga
 
 


Saci!
megkérdeztem, de sajnos a jövő hét péntekre már full a foglalás, de nézhetek még más helyen is, ha van érdeklődő
nos?
szilvamag
 
 


Saci,
Kezem a magasban!! :P
myra
 
 


Saci!
szeparééé lefoglalva 7-től a jövő hét péntekre
szilvamag
 
 


Én már írtam, hogy nekem jövő héten nem jó a péntek. :cry: Céges családi mikulásparty, ezt sajnos nem tudom lemondani, de ráadául Dávidnak is céges programja van, tehát nincs aki vigyázzon Matyira. Nektek jó szórakozást. :(
aranyhold
 
 


Szilvi
19.47-kor írsz ide, de előtte néhány perccel nem veszed föl a telefont. :shock: :x A futárom most viszi hozzátok az ágakat.
nikcsi
 
 


Nikcsi!
rossz az időpont a bejegyzésnél, én akor már rég fent suvickoltam a csajokat :shock:
Lacit, szegényt, az ablakon keresztül kikiabálva lerendeztem, mindjárt megyek megnézni a szajrét :wink:
nagyon kedves tőled, hogy elhozattad
szilvamag
 
 


szombaton demonstráció a Margitért
szilvamag
 
 


Laga
Nagyon szívesen lettem volna én is ott szombaton, ahol Ti. :) Már csak azért is, mert kedvesemmel sokat voltunk ott nyaranként (kedves emlékek). Kár, hogy nincsenek fotók. :cry:

Myra
Ez az oltás ár, nagyon húzós! :cry:

Hmmc
Jöttök holnap? :shock:

Boglárka
Minden szaki ilyen, és gondold el ezek az emberek építenek háza(ka)t?! Épp ezért amit csak tudtunk kitanultunk, és mi csináltuk meg! Sokkal jobb is így! (Ezek a dolgok főleg akkor voltak bosszantóak, amikor valamelyikünk szabit vett ki, és csak vártunk, persze utólag kiderült feleslegesen.)

Cas
Azért nem írtam, hogy mennénk veletek, mert gondoltam Ti már korábban mentek. Koriért fél 3-ra kell mennem, nálatok háromnegyed 3-kor ott vagyunk, ha az nektek nem késő.
A fuvarozással én kavartam, mert azt beszéltük meg, hogy én viszem el kocsival, de végül Laci vitte, ő pedig egyenesen Szilviékhez. :D
Mi ez az ügyfélkapu?
Amúgy én NAGYON benne lennék egy bowlingozásba!!!! :lol:

Szilvi
Ezt a foglalást nem értem. Először nem jó, aztán akkor még is! Elővetted egy másik énedet, másik névvel, és akkor már volt is hely? :wink:

Bölcsi után felmentünk Timiékhez, majd buszvárakozás közben (halál sötét volt 17 óra) megáll egy autó, dudál Lagáék voltak, Judóra mentek. Csak pár szót beszéltünk. :( Laga milyen könnyű lenne, ha Timiék házában laknátok, pont ott laknak szembe, azon a hosszú lépcsőn kell felmenni... :)
nikcsi
 
 


[quote="nikcsi"]Szilvi
Én vevő vagyok a koszorúra, viszont autós segítségre lenne szükségem a szállításhoz (esetleg, ha megvan az időpont, akkor előtte Laci elviszi).[quote]
Ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó! Nem szeretek segget csinálni a számból!

Szombaton hol és hánykor a Margitért?
nikcsi
 
 


Ezt találtam:

http://www.obuda.hu/cikkek.php?filetart=Hír%20részletesen*Nem,%20a%20Margit%20Kórház%20leépítésére*hirek/hir367.txt*hirek/hirf367.jpg
kika
 
 


Laga
Amúgy is mentünk apunak érte (egyéni vállalkozó), és mivel 3 perc volt, meg ingyé' is van, kértünk magunknak is anyuval.
Holnapi party: úgyis későig maradunk, gyertek el ti is. 6 körül hág tetőfokára a hangulat mindig, addigra csak odaértek! :)

Mamabuli
Nagggyon szépen alakul a létszám! CSak így tovább! Többiek?

Aranyhold
Gondolom a céges Mikipartynak nem lehet túl későn vége (én is olyanról jövök, szerintem 7-re bőven vége lesz, ha nem hát lelépek előbb), nem tudsz vmi nagyifélét beszervezni Matykónak kivételesen?

Szilvi
Köszi a foglalást, legyen akkor a VöriOri (fujjjj, de gusztustalanul néz ki :)), aztán majd máskor bowlingozunk!

Demonstráció
Vki foglalja össze dióhéjban, nem tudom megnézni azt a linket (azért köszi Kika!!!)...

Nikcsi
Szilvi először a bowlingpályát akarta lefoglalni, de oda nincs már hely, így lefoglalta a teázót. így már érthető? :) (Kicsit lusta gépelni a nő... :))
Holnap 3 körül jó, akkor tervezem kelteni Sebit, és már mehetünk is!
Ügyfélkapu hosszú, majd holnap elmesélem. De meg is nézheted www.magyarorszag.hu
cas
 
 


[quote="nikcsi"]E írta:nikcsizt a foglalást nem értem. Először nem jó, aztán akkor még is! Elővetted egy másik énedet, másik névvel, és akkor már volt is hely? :wink:

a bowlingnál nincs hely, ezért a teázóba foglaltam :)
szilvamag
 
 


Cas! Nagyitfélét? Este 8 körülre? Az egyik 100km-ről jönne, nincs pofám még ezzel is terhelni, a másik meg egyrészt alszik már olyankor, másrészt pedig egyszerűbb dolgot sem bíznék rá, nemhogy egy gyereket. Úgyhogy nagyon úgy fest a dolog, hogy ezt a bulit elbuktam. :cry:
aranyhold
 
 


Aranyhold
Azt hittem, hogy esetleg anyukád du. fel tud jönni, és esetleg nálatok is alszik. 100 km nem a világ, és nyilván nem minden hétvégén ugráltatod ezért. :( Vagy egyszer Dávid is lemondhatja a kedvedért esetleg az ő programját... ahogy elmesélted nekem az jött le, hogy neki sokkal több kimenője van, vagy nem?
Na jó, befogom a számat, nem fájdítom a szíved ezzel a bulival, csak szerettem volna segíteni megoldást találni. Bocs, ha beletrappoltam vmibe. :(
Legközelebb bepótoljuk!!! :)
cas
 
 


Aranyhold
Bocsi, a Dávidos részt visszaszívtam, most jutott eszembe, hogy nem tarokkozni megy, hanem céges partyra.
Bocsi!
De mostmár tényleg eldugulok, nem okoskodom tovább... :)
cas
 
 


Hááát Lányok nem tudom mi lesz a délutánnal. Lilla 3 nap és mindössze 5 óra bölcsis tartózkodás után elkapta a takonykórt. Mondjuk nem csodálkozom, tök betegen, begyógyszerezve be vannak adva a gyerkőcök. Morognak is a gondozónők rendesen.
Ha délutánra más tünete is lesz akkor nem megyünk. :cry:
Legfeljebb Lívivel elküldöm a cuccokat.
(Lívi: Tényleg Ti biztos mentek? Matyi jól van? Mert tegnap már neki is színesen folyt az orra? Ha ide nem írsz, majd hívlak délután!!!)
myra
 
 


Kika
Én se tudom a linket megnézni. :(

Cas
Okés, akkor megyünk. :twisted:

Szilvi
Így már értem! Pedig de jó lett volna egy kis "labdázás". Megnézted a készletet? Kell még esetleg valami? Most láttam, hogy az egyik szomszédba kidobtak (konténerbe, szóval tudok kukázni) egy csomó hungarocel csíkot (dryvitoztak), vigyek még :?:

Tök jó, tegnap Lagékkal futottam össze, ma pedig Boglárkáékkal. :D Na ha kimozdulok innen a hegy gyomrából. Ja és képzeljétek 2004. januárban kaptam Lacitól egy szolibérletet, és még mindig érvényes, szóval volt 5 perc kényeztetés is. :lol:
nikcsi
 
 


Nikcsi!
szerintem elég hungarocell van, de egyébként sem nagyon szeretném, mertiszonyúan szemetel
csak akkor hozzál, ha a lépésálló (bugyikék és sűrűbb) fajtából van, az nem szemetel
szilvamag
 
 


Szilvi
Szakinak magyarázod, hogy melyik a lépésálló? Miért lenne lépésállóval bedryvitozva? :wink:
nikcsi
 
 


lehetnek olyan részei a háznak amik ki kell bírják a nagyobb igénybevételt
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?