Új privát üzeneted érkezett!

Nikcsi!
:lol: :lol: :lol:

Myra!
:( :cry: :(
szilvamag
 
 


Myra
Jobbulást tényleg most már. Igencsak elhúzódik ez a dolog!

Cas
Köszi a vendéglátást, klassz a lakásotok!
A matávos számot elküldöd priviben?

Szilvi
:lol: Köszönjük a fuvart! :wink:
nikcsi
 
 


Saci!
köszönjük a vendéglát1ás2t,
Enikő szinte beájult az 56344ág4yba
most ír velem :)
szilvamag
 
 

 
 

Szilvi
Mikor lesz tali? Én szavazok! Csajok ti is szavazzatok, Szivli ezt várja! :lol:
nikcsi
 
 


Szilvi
Na milyen volt az Ikea? Vettetek vmit?

Nikcsi
Mire szavazzunk??? Helyre? Időpontra?
Én bármikor szívesen megyek talizni bárhova... Ez elegendő?! :wink:

Nagyon jót játszótereztünk Boglárkáékkal ma de. Ennyire:
Kép

Kép

Kép
cas
 
 


Saci!
amit akartunk azt sajnso nem, de sokminden mást igen :wink:
látom jól érezték magukat a gyerekek ebben a szép időben
szilvamag
 
 


Nikcsi!
én is szavazhatok?
jövő hét kedd?
. . . de mire is? :wink: :D
szilvamag
 
 


Szilvi
Tali időpontra! És hogy megerősítjük ki, hányan mikor, de nagyon mennénk hozzátok! :lol:

A mai bölcsi is jó volt! Kint az udvaron már ott is kellett hagynom. Holnap húzos lesz, 10-12-ig nélkülem.... :shock: Nyugodtabb vagyok ám, mert nagyon jól elvan Kori. Csak attól félek, ha már rájön, hogy én otthagyom, akkor lesz sírás! :roll:
nikcsi
 
 


Szavazás van az év kórháza címre!

http://www.hazipatika.com/simple/hosp2006/stat

Aki csak teheti látogasson el az oldlara és támogasson minket!

Köszönjük! (Ezt kaptam egy Margitban dolgozótól)

Szóval lehet szavazni csajok erre is! :lol:
nikcsi
 
 


Jövő kedd tali remélem összejön, bár lassan megint dolgoznom kell...

Nikcsi
Kitartás!
Gyere nyugodtan holnap, Sebi majd eltereli a figyelmed az aggódó szívedről. :)
Mi volt? Mit mondtak a gondozónők? Kori mit szólt, mikor meglátott? Mesélj!!!
cas
 
 


Kedves Naplóm, beszámolok a mai napról - tisztára ezt érzem, ugye nem zavar titeket? Ha majd könyv írásra adom a fejem, lesz honnan merítenem! :lol:

Reggel fél 10-re értünk be. Már itthon magyaráztam Korinak, hogy ma én is megyek dodozóba, mint apa. Megérthette, mert ahogy bementünk nem ment el, sőt fogta is a kezem. Aztán öltözés irány az udvarra, kiment a többiekkel. El sem tudtam tőle köszönni! :cry: Ebédet kellett befizetni, beszélgettem egy 10-15 percet a vezetővel. Megyek ki, és bokor mögül keresem a gyerekem. Erre egyszercsak sírást hallok, ez Kori tuti. Igen ő volt, aztán jött a hiszti, földhöz verem magam c. előadás. Már majdnem én is bőgtem, és gondoltam felhívom Lacit (még jó, hogy nincs pénzem a kártyán, meg pénz se, hogy most feltöltsük). Inkább elmentem, találtam egy turit, és búfelejtőként vettem Korinak egy pólót 300-ért. Saciék felé vettem az utam, és persze közbe útba ejtettem a bölcsit, vagyis a bokor mögül kukucskáltam. Azt láttam, hogy Kori csak ül a padon. Nem egy ücsörgős, imád motorozni,stb. Ekkor erőt vettem magamon és inkább felmentem Saciékhoz. :P Jó volt ott lenni, mert kaptam a szíverősítőt, no nem alkoholról van itten szó! Már úgy belefeledkeztem majdnem a beszélgetésbe, hogy szaladtam Korihoz a bölcsibe (jó hogy ilyen közel van). Még ebédeltek, persze az ablaknál megkukkoltam. Szépen ült és evett, csak 12-kor hozták nekem oda. Gondozónő mondta, hogy szépen evett, jó volt. Erre mondom láttam, hogy sír az udvaron, egy nagyobb gyerek fellökte. Nosza gondoltam van ilyen. Erre amikor öltöztettem láttam, hogy vérzett az orra! :shock: Ilyenkor ezt nem szokták elmondani????? Ráadásul még soha nem vérzett az orra! :cry:
Örült amikor meglátott, de nem csimpazkodott rám, viszont a szekrényéhez mentem és akkor gyorsan belém kapaszkodott!
Hazafelé jól megáztam, a cipőm is beázott, Kori esővédő alatt volt! :) De szar lesz ilyen időbe valahol is kolbászolni, megyek is Sacihoz, amikor csak engedi és ha otthon lesznek!

Cas
Holnap kb. 1,5 órát lennék ott, szóval azalatt amit tudsz rendbe rakhatsz, Sebivel foglalkozok - ő lesz a búfelejtőm! :? De jó lenne ilyen közel lakni az ovi, bölcsihez! :)
nikcsi
 
 


Már a fején levő puklik is megvannak! :cry:
nikcsi
 
 


Nikcsi!
szegény Kori, de szerintem azért kapott a másik gyerek is valamit Koritól (ahogy ismerem) :wink:
most szar, ahogy így látod, de nagyon kíváncsi vagyok mit írsz két hét múlva
és akkor olvasd Te is el, amit leírtál :oops:


Lányok!
toljuk el csütörtökre, ha lehet a bulit, mert valszeg csak hétfőn lakkozzák a lépcsőnket és valószínűleg kedden még büdös lesz :(
szilvamag
 
 


Nikcsi! Türelem, és amit nem tudsz, az nem bánt. Szerintem ne kukucskálj, inkább próbáld elhinni, hogy minden OK! :)

Nekünk a jövő csütörtök sajnos nem jó. Akkor lesz gyt.
aranyhold
 
 


Nikcsi
Én veled kukucskálnék a bokorban, hogy tudjam miben kell segítenem és rávezessem a gyereket, mit csináljon bizonyos helyzetekben, persze nem elárulva, hogy láttam. Vagy otthon "helyzetgyakorlatot" játszanék vele. :lol:

Szilvi
jövő hét csütörtök nekünk jó. Elküldenéd privibe az asztalos elérhetőségét?
boglarka
 
 


Szilvi
Egy nagyobb gyerektől kapott. Nagyobb :arrow: elmúlt 3 éves! És valljuk be az átlag 3 évesek jóval nagyobbak, mint Kori (még a kortásai is nagyobbak). :?

Aranyhold
Szeretnék megbizonyosodni arról, hogy kellően figyelnek a gyerekekre. Sajnos azt figyeltem meg, hogy a dadusok egy csoportba gyűlnek és dumcsiznak (tisztelet a kivételnek). Tudom, hogy az a baj, hogy most túl kritikus vagyok, de az egyetlen gyerekemről van szó! Ráadásul az első nap valami "véres" dolog történik. Nem hiába találták ki, hogy ne egyszerre legyen a beszoktatás. Vagyis azt gondolnám, hogy az első napján nem történik ilyen.
Amúgy abban az esetben biztos nem kukkolnék, ha nem sírna, ill. nem ülne egy helyben mindenkitől távol, az én kis örökmozgóm. Azt gondolom ennek oka van. Bár azért annak örülök, hogy nem sír utánam.

De csajok az normális dolog, hogy nem mondják meg, hogy vérzett az orra és puklija is van a fején???? Vagy persze a púpot nem vették észre, mert sapka volt rajta. De ha látják mi hogy történt???? Meg szerintem egy orr se ered el csak úgy egyszerűen (nekem még soha nem vérzett, kosárlabda hatására sem).
nikcsi
 
 


Nikcsi!
kicsi a bors is, de erős :wink:
igenis meg kellett volna mondaniuk, hogy elesett, ellökték, vagy mi történt akkor is, ha nem folyt vér
ez szerintem említsd meg nyugodtan
nem számonkérően, hanem tényleg érdeklődően
(én még most is kukucskálok Kingára :oops:
bár ritkán látok valamit is :? )

akkor a csütörtökre készülhetek?
Livi, sajnálom, hogy nem jöttök, majd szervezünk a következő hétre is :wink:
szilvamag
 
 


Boglárka!
boccs, melyik asztalost ígértem?
(konyha)bútorost vagy a lépcsősét?
szilvamag
 
 


jé, hogy megy az idő, nálam még csak 11 múlt, a fejlécen már holnap van :?
szilvamag
 
 


Szilvi
A lépcsőset ígérted, akinél szép bútorokat láttál, mert mi cipősszekrényt szeretnénk csináltatni. De a konyhabútorost is megadhatod, ha van kiállítóterme, vagy katalógusa.
boglarka
 
 


küldtem privit
szilvamag
 
 


Szilvi
köszi.

Vettünk Fanninak szobacsúzdát az Auchanban. Úgy élvezte, fél órán át csúzdázott, utánna meg bújkált alatta,még inni sem állt meg, végére már alig volt ereje felmászni, de még akkor is csak ment. A babákat is csúzdáztatta, amikor meg végképp nem volt ereje, labdákat dobált le, illetve fel rajta.
boglarka
 
 


:)
kép készült?
szilvamag
 
 


Csak mozgókép. :D
boglarka
 
 


Megjöttünk a pihiből, ami persze megint kevéssé volt pihentető, de azért jól éreztük magunkat. Nagyokat ettünk, még nagyobbakat pancsoltunk, Sebi iszonyúan élvezte a medencéket-buborékolókat-vizijátékokat, a nagyszülők az unokázást, mi meg hogy végre volt időnk kicsit kettesben is lenni. :wink: Persze aludni megint keveset sikerült, de erre már fel voltam készülve.
Viszont Sebit rettentően sajnáltam, hogy a rengetegféle kajából hiába kunyerált, nem ehetett semmit... :( A végén kínomban már adtam neki egy kis banánt (pedig azt se bírja).
Majd rakok fel képeket.
Zsom meg lebetegedett (pedig a jövő héten végre tanfolyamra menne meló helyett, de így mi lesz belőle?!), így az előbb apósékkal cseréltünk kereket - pucoltunk autót. Jól át is fagytam...

Boglárka
Az a csúszda engem is egyre jobban érdekel, Sebinek nagyon kéne télre, szóval lehet, hogy Mikulásra kap ő is egyet!

Nikcsi
Na mi volt pénteken a bölcsiben? És megkérdezted végül a csütörtöki puklit?

Szilvi
Boszorkából vagy? Csütörtökön tudunk menni talizni (hurrá-hurrá!!!), mert letérdelt anyuék gépe, pénteken szervízelik, így legkorábban csak aznap tudunk menni dolgozni... :lol: Ja, és mi lenne, ha a sok hagymaevőnek most muffin helyett hagymás quiche-t sütnék (remélem jól írom, vmi francia zöldséges lepény, a héten csináltam Zs. névnapjára, és volt sikere...)?
cas
 
 


ja, a legfontosabbat majdnem elfelejtettem: nekem nagyon sürgős lenne a pelus, van is 15 pontom, hétfőn vagy kedden mennék. Ki jön? (Délelőtt lenne az ideális, de esetleg du. is jó...)
cas
 
 


Cas!
várom a képeket
én inkább keddet kérném
szilvamag
 
 


Nikcsi
valóban kéne szólniuk, ha baleset történik Korival. Sajnos ez nem csak nálatok van így, nálunk sem szólt senki egy árva kukkot sem, hogy a fiamnak mitől van egy cseresznye nagyságú dudor a fején.
Én is csak otthon vettem már észre, és hát nem kicsi volt az az ütés vagy esés amitől egy ekkora púp nőtt neki. Főleg, mert ismerem és tudom milyen kemény kobakja van :wink:
Kérdeztem Őt, de akkor volt alig pár napja az oviban és nem nagyon tudta elmagyarázni, hogy hol történt... A kérdésemre, hogy sírt e azt mondta, igen, és arra, hogy oda mente e hozzá dadus vagy ovinéni azt mondta, hogy nem:-(
Igaza van Szilvinek, nyugodtan kérdezz rá másnap Nem számotkérően, de jogod van tudni, ha történik valami a lányoddal!!
Másnap én is kérdeztem, és rögtön mondták, de maguktól eszükbe nem jutott volna :evil:
mucus
Tm
 
 


Szilvi
Megleptél, hogy szoktad nézni Kingát. :shock: Nálatok azért jobb, mert Kinga már el tud mondani mindent. Ez a szépen kérdezzük meg dolog nekem annyira mindig rosszul tud elsülni. Most talán jól kérdeztem, mire azt válaszolta a dadus, mondta, hogy elesett, vagy fellökték. Ennyit mondott. Amúgy beírják a füzetbe.
Csütörtök tali! :lol: Jövő héten mikor? :wink:

Boglárka
Aranyos lehetett az első csúszdás nap. :P Azóta mi a helyzet?

Cas
Akkor azért csak jó volt a hétvége. :D
Hogy dolgozol a héten? Mikor mehetek látogatni? Bár ezen a héten már ott is fog aludni, keddtől. :o
Most olvastam a dm-et, pedig ma voltunk, mondjuk csak 1200,--t fizettem.

Mucus
Ezek szerint máshol is van ez így?! :cry:

A hét bölcsi összefoglalója: ha valaki mesélné nem biztos, hogy elhinném, de hihetetlen fejlődésen ment keresztül Kori az egy hét alatt! Teljesen önállóan eszik, pohárból iszik, vetkőzik, elkezdett beszélni, jelzi ha pisil (kakit eddig is jelezte, mindezt utólag, de ebből lesz a szobatisztaság) és a két legfontosabb: JÓL ESZIK, ÉS TÖBBSZÖR SZÓL, HOGY ÉHES. Az eddigi majdnem 21 hónap alatt soha nem jelezte, hogy kér enni! Szóval összességében azt látom, hogy jó hatással van a lánykámra! :P

És így sétáltatok gyereket, és kutyát. Szomszédok javasolták, hogy a helyembe Ginának kellene lennie.
Kép Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi!
juhéjjj
örülök, hogy összességében jó érzésed van a bölcsivel,
azért izgultam egy kicsit mi is lesz belőle :oops: (nehogy én legyek a szívtelen anya, aki rábeszél, hogy add hóhérkézre a gyermeked :wink: )
Kinga sem tud mindent elmondani, mert többnyire "nem tudom" a válasz, vagy annyira felnagyítja az eseményeket, hogy csak na.
A legjobb sztori volt, mikor lementek a Duna-partra a csoporttal és Kinga este elmesélte, hogy meglógtak Andorkával a csoporttól. Persze másnap előszedtem az óvónéniket, hogy hogy lehet ez, és kiderült, hogy csak elbújtak egy néhány méterre lévő fa mögé :lol: , de gyerekszemmel ez már nagy kaland volt.

záratsd le az utcát az autók elől és akkor tényleg csak Ginát kell Korival kiengedned :twisted:

a lépcsősök megígérték, hogy csütörtökre semmi szaga nem lesz a lakknak, jöhettek
Saci! hozd azt a tortát!!!!!
találtam egy jó csokiskeksz receptet, azt sütöm meg

ma próbaéjszakánk van, Kinga kitalálta, hogy Enikővel egy szobában szeretne aludi és Eni is rábólintott (most tanult meg bólogatni és egész jól használja a szitukban is)
kicsit nehézkes volt a fektetés, Enikő inkább még játszott volna, de Kinga kitartóan csendesítgette

jó éjt mindenkinek
és elismerésem, aki végigolvasta kisregényem :wink:
szilvamag
 
 


Dm: akkor legyen kedd 10-kor az Eurocenterben?

Nikcsi
Nagyjából itthon leszünk, de vmikor jön Nagyanyós is, csörögj ránk, mikor jönnél, megmondom, merre járunk / van-e itt vki, de ha itthon vagyunk várunk szeretettel!
Bölcsi: nagyon ügyes Kori! Örülök, hogy ilyen jól alakul! :)

Szilvi
Torta oké! Csak aztán az apukák kidőlnek mellőlünk... :lol:
Na hogy aludtak együtt a csajok?
Sebi megint köhög, í]y sokat kellett kelni hozzá szegénykémhez... :(
cas
 
 


[quote="cas"]D írta:casm: akkor legyen kedd 10-kor az Eurocenterben?

OK
utána szép idő esetén egy játszóterezés?
szilvamag
 
 


Szilvi
OKé!!!

DM
Senki többet?

Boglárka
Megirigyeltük a csúszdátokat, és az előbb vettünk egyet Sebinek is az Auchanban. Teljesen rá volt gerjedve, alig tudtuk a kocsiban tartani Nikivel, aztán meg az autóban is csak hajtogatta, hogy csuszi-csuszi. Elaludt az úton, de itthon is az volt az első szava félálomban, ahogy leraktam az ágyára, hogy Csusziiii... :)
cas
 
 


Szilvi
Nem miattad adtam bölcsibe, sajnos a sors ezt hozta, vagy a gép ezt dobta. :cry:
Kinga aranyos, tényleg felnagyítja a dolgokat! :o
Az utca lezárásra annyira nincs is szükség, mivel zsákutca és szerencsére nincs nagy forgalom! Szóval vegyek egy távcsövet és kész? :twisted:
Csajok aranyosak! És hogy aludtak, átvittétek Kinga ágyát?

Cas
Első szava Sebinek a csuszi, és még vagy százszor elmondta, mire elaludt. Biztos sikere lesz! Holnap megtudom!

Csajok melyik játszóra mentek dm után? Reggel a bölcsibe fényképezés lesz, aztán az első alvással próbálkozás, de gondolom a köztes időben száműzve leszek, ezért valószínű csatlakoznék, mint egy kis kutya a nyomotokban lennék!

A ma reggeli bölcsi nem sült el valami jól, persze miattam. :? Megbeszéltük, hogy megyünk a bölcsibe, de azt nem mondtam, hogy megyek dolgozni, és hát sírt kb. 2 percig. Végre nem sírt, gondoltam benézek, aztán kaptam a villámos tekintetett a dadustól, szóval húztam is Saciékhoz. Aztán nagyon jól el is telt az idő az Auchanba.

Aztán avval is elbüszkélkedek, hogy pénteken volt a 14 éves általános iskolás oszt.talink, amit én szerveztem. 12-en voltunk és nagyon jó volt! Fél 12-kor értem haza, volt kiruccanás, meg nevetés, nosztalgiázás, stb.. :lol:
nikcsi
 
 


Itt volt megint Nagyanyós, a világból kiszaladok tőle! Megint nekiállt nyöktetni, hogy de neki a doktornője milyen frankó kenőcsöt írt fel a kiütéseire ÉVEKKEL EZELŐTT, el is hozta AZT A TUBUST (100 éve megromlott), kenjük be vele Sebit. Immáron ezredszer elmagyaráztam, hogy Sebit csak olyannal kenjük be, amit neki írt fel az orvos.
- De ezt is orvos írta fel!
- De nem SEBINEK!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Ráadásul (Ftorocort) szteroidos, és a nyáron már volt egy csörtém vele, amikor bekente vele Sebit többszöri tiltásunk ellenére, az alatt a negyedóra alatt, míg ő vigyázott rá.
Aztán elkezdte firtatni, hogy hol tartjuk a ruháinkat, és benézegetni a szekrényeinkbe!!! :evil:
Meg hogy mennyiért pihiztünk most a hétvégén, és mennyibe került az új ajtó, és a mosógépünk, mert az neki is kéne egy új.
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... :evil:
Azért a magához való esze megvan, mostmár olyankor jön, amikor tudja, hogy Zs. nincs itthon, mert ő elég erélyesen el tudja küldeni melegebb éghajlatra, ha eldurran az agya, rólam meg tudja, hogy inkább ráhagyom.
Na mindegy, most kipuffogtam magam.
Viszont elhozta Zsomnak a "jussát", mert neki, mint családos embernek jár a családi házifőzésű pálinkakészletből két lityi. (Még a tavalyinak is megvan több mint a fele, asszem tényleg érik egy házibuli lassan...) :twisted: Ja, ami hiányzik belőle, azt is véletlen bor helyett öntöttem egyszer a pörköltre... :D

Szilvi
Most látom csak, hogy ma van a neved napja, hát kévánunk minden jót! :)
cas
 
 


Na azt már nem fogom megtudni melyik játszóra mentek.... :cry: Legközelebb holnap du. leszek gépközelben! :evil:

Szilvi
Én küldtem üzit :lol: BOLDOG NÉVNAPOT!

Cas
Akkor jól lefárasztott nagyanyós, a mai lelkiállapotodhoz ez hiányzott! Végülis a lényegről elvonta a figyelmed. :roll:
nikcsi
 
 


Szilvi! Boldog névnapot!

Mi is vettünk végül csúszdát!
És ha minden igaz a héten megérkezik a mosogatógépem is. Ilyen: http://fagor.hu/index.php?id=18&p=3&k=375
Mondjuk beépítve csak később lesz, ha apu ráér, de legalább már találtam megfelelőt. :)
aranyhold
 
 


Szilvi
Boldog névnapot kívánunk.
Enikő éjjel nem szokott felébredni? Vagy a sírását Kinga simán átalussza?

Nikcsi
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgok a bölcsiben, kisebb baleseteket leszámítva.

A csúszda még most is nyerő nálunk, de lehet ,hogy izomláza van két napi fél órán át tartó rohanásos csusziban, mert ma az utcán is csak szép lassan kézenfogva sétáltunk. :)

Saci
Nálatok, hogy vált be?
Fanni meg álmában nem-et mondogat, olyan aranyos.

Dm-ezés: talán mi is megyünk, de ne várjatok ránk. Ha mégsem mentek, az sem baj, nem fogunk unatkozni, úgy is akarok oda menni bevásárolni meg játszani Fannival az elefántra és egyébre.
boglarka
 
 


Nóra!
Kingát szerencsére nem zavarja Enikő éjszakai üvöltése-visítása, de az első együttalváskor nem sírt fel éjszaka (juhéjj), ma össze-vissza alszunk, mert szárad a lépcső (most mentek csak el a lépcsősök)

Kinga viszont belázasodott, ma tudtam meg egy anyukától, hogy fofóf vírus van az oviban, hát estére elő is jött. :(
Reggel meglátjuk mi a helyzet, de valszeg nem tudunk DMezni.
Remélem nem kapta el Kinga és lehet csütörtökön bababuli, de ezt most így nem tudom biztosra mondani :cry: :cry: :cry:

Saci!
megírhatom mi kellene?
szilvamag
 
 


DM
Akár el is tolhatjuk, mert Nikcsinek hála előkotortam a novemberi 50%omat a dm-hez, és abból tudok venni pelust, szóval mehetünk a hét második felében, vagy jövő hét elején is.

Boglárka
Kaptatok Fanninak cipőt? Végül hányasat vettetek? MEnnyiért, milyet? A Kipp-koppban?

Nikcsi
Hát szerencsére legalább Sebit lekötötte, tudtam vasalni-ilyesmi. :)

Szilvi
Kingának jobbulást!!! Milyen az a "fofóf vírus"??? :roll:
Ja, leesett... :)
cas
 
 


Saci!
bocs, az fosós, csak nem volt kedvem már végigolvasni :wink:

Kinga még mindig alszik, hasmenének nyoma sincs (egyelőre)
csütörtökkel mi legyení?
szilvamag
 
 


mindenkitől elnézést a keverésért. de a csütörtök tuti nem jó más miatt, de felajánlom a pénteket cserébe
szilvamag
 
 


Sziasztok!
Kinga nem beteg, nem lázas, semmi jele bármi betegségnek, úgyhogy pénteken
mindenkit szívesen látok, ha jöttök. Jöttök?
Laga? neked jó a péntek, ugye?
kérek visszajelzést mindenkitől!!!!!!!!!!!!!!
szilvamag
 
 


Szilvi,
Nekünk sajnos nem jó a péntek. :(
myra
 
 


Szilvi,
Jaj elfelejtettem megkérdezni: Tücsökzenéből 1 v. 2 alkalom van még hátra a holnapival együtt?
Lillát ma végre 99%-osan (az orra ici-picit még folyik) gyógyultnak nyílvánította a doki, de nem tudom nekünk lehet-e menni az utolsó alkalmakra?
myra
 
 


Tünde!
miért ne lehetne?
szilvamag
 
 


Myra: persze, hogy jöhettek tücsökzenére, sőt lehet, hogy 5 alkalommal meghosszabbítják ezt a turnust decemberig, ha van rá érdeklődő (és úgy tűnik van!). Amúgy mi van veletek? El vagytok tűnve!
Szilvi: nekünk jó a péntek!!! (Főleg mert Zs. aznap este céges sörözésre megy, szóval sokáig maradnánk... :)) 1-re jön a szerelő, mondjuk olyan 4 körül érkeznénk (remélem addigra végez?!)
Hmmc: nálatok mizujs??? Te is teljesen elmaradtál!
Mucus: jó volt téged is olvasni, mesélj!!!
Nikcsi: na mi volt, aludt végül KOri? Veled v. nélküled?
cas
 
 


Sajnos a péntek szintén nem jó nekünk, eseteleg Dávidot el tudom küldeni Matyival, de én céges névnapi partira megyek! Juhéj! :lol:
aranyhold
 
 


Mamabuli
Ezt a projektet teljesen hanyagoljuk? :(
Pedig kitaláltam a frankót!!! :)
Mi lenne, ha a Vörös Oroszlánban kezdenénk olyan 7 körül, aztán ott úgyis korán zárnak, és utána átmehetnénk a Crazybe (úgyis csak 1 köpésre vannak egymástól). A füstgyűlölők meg még meggondolhatják, hogy a program 2. felére is beszállnak-e...
Na???
cas
 
 


Cas!
pedig jó ötlet
bevethetjük a jövő héten!
ezen a pénteken pedig akkor csak gyerekestül mulatunk, jó?!
Móni??Laga?Nikcsi?Nóra?
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?