Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na megvolt az első napunk és éjszakánk apa nálkül, egész jól sikerült, bár Marcinak angoyn jót tett a séta a szomszédunkkal, ma is mennek egy körre, mi meg a gyógyszertárba és a kisboltba készülünk Lilivel, ma szép időnek néz ki, már 10 fok van!

Este nem fürdött már Lili, mert annyira beájult, de reggel azzal kezdtük és már nagyon élvezte, igaz vissza a szobába a fürdőből lepisilt!:) Marci nagyon ügyesen segédkezik, hozza a pelust, krémet, törlőt, szóval ha akar akkor nagyon aranyos, ha viszont belebújik a kisördög akkor direkt kiabál és a legzajosabb játékkal játszik, hogy ne tudjon a kiscsaj aludni!:(

Éjszakánk vándorlással telt, Marci elaludt a mi ágyunkban, akkor szopizott Lili, majd megint jött az esti ordítás a pocak miatt, de most rövidebb volt és Marci fel sem riadt rá! Tegnap beszéltem a dokinénivel, azt mondta, hogy minden szopiteát hagyjak abba és csak ásványvizet igyak és nagoyn figyeljek mit eszek és kapott homeos golyót. Na meg nekiálltam a szopi után fejni, de hát Marci ezt nem nagoyn díjazza, hát meglátjuk meddig bírom erővel a macerákat!

Na megyek víz alá, mert még nem sikerült eljutnom!
Szép napot, majd még jövök reagálok!hb

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziazstok!

Tamesz
Anno nekem is azt javasoilta mindenki, hogy ne igyak tejserkentő teákat mert az mindenféle fűből van összeállítva.és lehet hogy az okozza a hasfájást. Viszont az édesköménytea nagyon jót tett, tejtermelésben is segített és azon keresztül a picibe is átmegy, az pedig tudvalévő hogy csökkenti a puffadást. Gondolom tornáztatod is Lilit,a pocakmasszázs is jó hatású. Mikor jártam babamasszázsra azt mondták ez is segít a hasfájás ellen, de hogy hogyis kell pontosan kicsit bonyi lenne elmondani. Ha jó a sznenerünk és szükségedvan rá beszkenelem majd azt a pároldalt. MI is mindent bevetettünk, de nem volt egyszerű eset a lány. Esténként rájött és bőgött, aztán egész nap nyugis volt.

Juc
Én Fannit bevonom a főzőcskébe, másképpén se tudnék főzni. Ma például vajas kenyeret kent, de a felét kizabálta a dobozból. Le is fotóztam, csakmost nincs időm felrakni a gépre.
Kitartást az aéltaáshoz, biztos visszarázódik majd, csakmost ezek a hülye frontok is megzavarhatják.

Mi most húzunk csavarogni, megyünk a fotókért a brendonba meg talán az Ikeába.
Én csütörtökre tervezek egy hazautat, apának pénteken Győrbe kell mennie, így megint nem tudnánk hazamenni. Úgyhogy én előremegyek, apa meg szombeton utánunk vonatozik. Nagyszülőkl már majdnem két hónapja nem látták az unokát, meg nekem is jót tesz majd egy kis otthoni légkör.
Tamesz, te utazol holnap?

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Andi, köszi Flames üzenetét :D , jó kis postás vagy :lol: , írtam neki mailt.

Tamesz, remélem, a mai napotok is jól telik, nagyon ügyes vagy!!! Mikor mentek holnap?

Timka, köszi a tippet, majd próbálok vmit kitalálni Marcinak, főzőcskézni, kavrgatni szokott mellettem a földön, de sajna hamar megunja. :? :lol:

18 hós oltást mi lábba kaptuk, de nem volt semmi mellékhatása szerencsére.

Na, megyek, olvasok egy picit, végre alszik Marci!!! :lol: :lol: Na, persze a babakocsiban tudtam csak elaltatni... :?

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

Sziasztok :lol:

Megvagyunk ám mi is :lol: , csak nekem már túl nagy itt a forgalom, képtelen lennék mindenre reagálni, így sokszor inkább már nem is írok :?
Viszont Tamesz félig pontos hírére reagálnom kellett :D
Szóval, kistesó projekt most még nincs, max. egy fél év múlva, most még javában fogigátlót szedek, idén még biztos, utána 3 hónap pihi és talán majd kb. április-májustól indul a tesóprojekt, ami valószínűleg nem lesz egy egszerű menet, Kristóffal sem volt az, fogigátló nélkül nekem ugyanis 50-60 naponta jó ha megjön a mensim (és peteérésem se volt). Ez volt Kristóf előtt is és szülés után is, és a nődokim előre megmondta, hogy ne lepődjek meg, ha majd megint ez lesz és megint gyógyszerrel (Closty-val) kell majd stimulálni, hogy legyen peteérésem, ami pedig ugye UH-ok és vérvételek sorával jár.
Úgyhogy szerintem addig mire nekem kistesó lesz a pocimban, jópáran befognak még engem előzni :D vagy inkább :(


Rólunk egyébként:
Megvagyunk, de az ájszakáink másfél hónapja extra pocsékok, Kristóf 3-4-szer ébred, bár pillanatok alatt vissza lehet altatni, valamitől felriad, ordít, megsimizem, aztán már alszik is tovább, kivéve amikor nagy hirtelen hány egy nagyot (úgyhogy hányós lavór már a szobájához készítve, persze csak dugiban, hogy ne lássa), de ezek a hányások akár hetente 4-5-ször is előfordulnak, dokinéninknek már panaszkodtam, de szerinte csak pszichés dolog ez nála. Hát nem tudom, tény, hogy "szeret" hányni, (mindenért hány, pl. ha beteg, ha köhög, ha nem akar aludni, ha sír, ha megijed, szóval mindentől), de ez azért már kicsit sok. Bár most lekopogom :lol: , 5 napja már nem hánytunk, viszont ugyanúgy felkel éjszaka akár óránként-2 óránként is, reggel pedig már 6-kor kukorékol, délben pedig a szokásos 30-40 perces alvás, mindezek következtében extra hisztis, meg durva, agresszív, önagresszív is, én meg hulla vagyok, éjszaka két ébredése között alig tudok visszaaludni, mire elaludnék, már kelünk is.
Gondoltam hátha a fogai (még az utolsó 4 rágók hiányoznak), de dokinénink szerint azok még csak picit duzzadnak, messze van még, hogy kibújjanak, egyébként is sok egy fogzásra másfél hónap. Szóval nem tudom, mi van vele.

Írtatok az immunerősítésről, én most az Aloe Vera-s Gélt kezdtem el adni Kristófnak, biztos sokan ismeritek, hát majd kiderül mennyire hatásos. Tény, a múltkor elég náthásra állt a kissrác, kezdett folyogatni az orra, tüsszögött, ekkor elkezdtem adni neki, emelt adagban és abbamaradt, azóta is jól van.
Én is kipróbáltam, egy aloe-a altatós-nyugtatós-feszültségoldós tablettával együtt (Lycium Plus), de hiába minden, most Kristóf nem hagy aludni.
Szóval velünk ennyi.


Képeket nézegettem folyamatosan, minden gyerkőc tündéri, Tamesz Lilije kiváltképp nagyon édi :lol:

Most ennyire futotta, éhezik a család :lol: , majd igyekszem többet jönni :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Timka,
köszi a tippeket hasfájásra, most senki nem iszik semmilyen teát, ott tartunk, masszázs, torna az megy, meg a homeos golyó neki, én meg a homeos serkentőt eszem. Hát meglátjuk, tegnap este azért kapott még infacolt, ma még eddig nem kellett, hát remélem javulgat és remélem, hogy tejem is marad neki elég a teák nélkül, mert pihenni azért nem nagyon van időm, ezt be kell vallanom!
Remélem jót csavarogtok ma és sikerrel jártok!

Juc,
akkor voltatok ma már levegőzni? Akkor jobban van Marci? Kész csoda, hogy még beül Neked a babkocsiba, Marcink már több mint fél éve nem volt rá hajlandó, viszont jó nagyokat lehet vele gyalogolni.
Oltásokról majd kifaggatom jövő héten a dokinéniket, ő elég reálisan látja a világot, remélem el lát majd jótanácsokkal.
Hú ruhákat majd nekem is kell még nézni Marcinak, de két gyerekkel egyedül még nem merek elindulni vásárolgatni, nyuszi vagyok!!!:D

Vasalni még nem tudtam, mert délelőtt boltban voltunk, meg a Dédinek csinálam meglepetés fotóalbumot, mivel csak neki nincs nete és szgépe a családban, így neki hiába küldenék emilt, viszont a papírképeket imádja nézegetni, velük alszik, úgyhogy ez remélem nagy örömet fog neki okozni!:)

Elvileg reggel indulunk, ma este megpróbálok összepakolni, ma déli állapot szerint apa pénteken éjjel későn jöhet haza, talán nem kell hétvégére kintmaradnia, így mi is jövünk haza a hétvégére Egerből. Jövő héten itthon leszünk, ha jó idő lenne, akkor tudnánk csavarogni egy kicsit, pl Ikeában csúszdázni, ....
Na meg most fogok hosszú útra menni először a kiskocsival, na kíváncsi vagyok, hogy fog beleférni minden cucc, apa már berakta a babakocsi vázat, utazóágy van Egerben, szóval "csak"ruhát és egyéb kellékeket kell csomagolnom, csak most két gyerekre!:)

Főzés:
marcit nagoyn érdekli, mindig ott van velem és segít :D, van kiskonyhája, meg apu megtalálta az én régi edényeimet és egyebeket, így most azokkal élvezkedik. De azért most így egyedül nem csinálok bonya kajákat, sőt lehet, hogy jövő héttől rendelek ebédet, mert apa gyűjtött egy csomó étkezési jegyet, úgyis le kéne enni valakinek!

Flames,
mikor fogsz már írni nekünk? Gratula az autóhoz, akkor már közlekedsz is, gondolom, tehát lehet veletek programot szervezni????

Na ezt írtam még délután, most próbálom folytatni:

Babus,
ezek szerint csak sikerült elérnem, hogy írj, olvastam, hogy majd félév múlva, de akkor is, már terv és ez tök jó!
éjszakáink nekünk is zaklatottabbak Marcinál, ő meg csak kéri a kakaót iszik egy kicsit és alszik vissza, na de pl kettőkor marha jó arra ébredni, hogy kakó, kakó!!!!!:)

Nyuszko,
aranyos a gombszeműtök és tényleg nagyon csini kismama vagy! mi volt a dokinál??? Benyomások? szimpi volt? Babóca?

Eveka,
köszönjük a Lili dícséretet, hát igen, nagy a korához képest, ma este mérte már 4.25 kg.
Remélem Marcitok jobban van és nem robban le az oltás után!!!!
Éneklés nálunk is sláger, meg a versek is, de még nem mond minden szót, csak ami neki tetszik!!!

Andi,
na mizu az úszómesterrel????:D:D

Na megyek, megpróbálok pihenni, mert sajnos ma este is volt lili műsor fél 8-fél10-ig ordított és Marci sem tudott tőle elaludni, és ő is szívatott, kibújt a zsákból, locsolta a kakaót, így össze is vesztünk a végén már én is bőgtem, hogy nem tudok segíteni ezen a pindúrkán, végül megint a szélcsövezés maradt és utána kb 20 perccel elnyugodott. most rendberaktam a konyhát, begtömtem a mosogatógépet és elmostam a cumis vackokat, hát kicsit hulla vagyok és pakolni már nincs erőm, majd reggel folytatom, mert még csak egy táskát tudtam összerakni! Na mindegy, azért nem egyszerű tök egyedül, most padlóra kerültem ezzel a hasfájással rendesen, főleg, hogy tehetetlen vagyok, ettől meg jól feltúrom az agyam!!! Na mindegy, most végre én is panaszkodtam egy kicsit!!!:D
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Az este már nem volt időm írni, mert elég későn értünk haza, kellett rendezni Ákost.
Hát az első benyomás nem volt 100%-an pozitiv sajnos. Másfél órás késéssel beérkezett a dokinéni, mondjuk ezt megértettem, mert most is egy szülésen volt bennt, ezért késett. De valahogy olyan túl rövidnek, összecsapottnak éreztem az egészet. Mindössze 8 perc volt a vizsgálat. Mondjuk azzal bíztattam magam, hogy lehet a késés miatt volt minden ilyen kurta furcsa. Majd meglátjuk a következőnél. És sajnos nem tudta megmondaní, hogy mi lapul a lábacskák között. Azt mondta, még túl korai. Pedig én megnéztem, Ákossal a 22ik hétben voltam, mikor biztosra megmondták fiucskánk lesz. És most is úgy mentem, hogy biztos meg fogom tudni, úgyhogy most picit szarul esik, na de legközelebb. Azonkívül kedves volt, meg minden. Szóval ezért akarom látni, hogy milyen lesz majd a második vizsgálat.

Na most ennyire telik, de később még belépek.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó reggelt!

Tamesz

Nem csodálom, ha kezd kiborulni nálad a bili,biztos marha nehéz lehet egyedül. Emlékszem Fannival mennyiretehetelennek éreztem én is magam egy-egy bőgésnél,amikor alig lehetett megvígasztalni. Ráadásnak most ott van melletted egy édes tündéri kis rosszaság is, aki szintén igényel téged. Próbáld még meg a lovagló pózban tartást, amikor a karodon fekszik hassal lefelé és lóg keze lába. Kicsit erősítessz alkarra... nekünk mindig így aludt el Fanni egy-egy hasfájós hiszti közben, után....
Jó utat Egerbe, Dédi biztos nagyon örül majd a fotóknak, annak mindig nagyon tudnak örülni!

Nyuszkó
Sajnálom, hogy nem tudtátok meg mi lesz a Pocaklakó. Attól i8s függ milyne pozicióban fekszik! Ott nincs 4D-s UH?
Itt a Praxisban tutira megmondták volna már neked!
De legalább láttad a PIcurtegy kicsit.
Én is olyan régen láttam már, jövő hétvégén el szeretnék menni egy 4D-re mert nagoyn kíváncsi vagyok a nemére a kis drágának!
Aztán majd én is koppanok egy nagyot, ha mégse derül ki.
Amúgy nálunk a magánrendelésen a dokinál kb. 15 perc jut egy emberre, beszélgetéssel,mauatással, most már uh-géppel. Én nem is igényelnék többet, a lényeget megbeszéljük, a dokim se egy nyali-fali bőbeszédű ember, lényegre törő, tudja sa dolgát.
Remélem a második benyomás márjobb lesz a dokinéniről. Ha nem még mindig van időtök váltani.

Ma készülök kozmetikushoz, Fanit addig leadom megint a játszóházba egy kicsit, fárasszon mást is egy kicsit. Kellene még apukámnak valami névnapi ajuit beszereznem, mi apánknak főzni holnap és holnaputánravalami kaját, ne éhezzen ha hazaér amunkából.....beígérten neki egy nagy adag lasagnet, amit nem a legegyszerűbb összedobni, de valahogy majd csak megoldjuk.
Pakolni, vasalni kell....és még csak 1 gyerekre kell csomagolnom!

Szép napot,majd este bekukk megint! (ha nem alszom el...)

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Tamesz, kitartás a pocakfájóssághoz!!! (Meg persze szegény Lilinek is kitartás, remélem, mielőbb túl lesz rajta.) Szerintem szuperül csinálod a két gyerekkel, háztartással, pörgéssel, az meg, hogy néha még te is ki tudsz fáradni, vagy borulni az természetes... Nem is kakil Lili rendesen? A bnőméknél ez volt a baj a második babóval, ők is szélcsövezték, és az általában segített.

Jó utat!!! Remélem, Egerben lesz egy kis segítséged! Jelentkezz azért, ha tudsz!

Kérdezted Marcit, ja persze, a szobafogságot nem bírtuk tovább 2 napnál, szóval azóta már járunk ki, játszin is voltunk, na, meg őt altatni sokkal könnyebb a babakocsiban, mit csináljak, ha ő meg ilyen kis pólyás maradt: :lol: Különben jól vagyunk már, az a helyzet, hogy nem is tudjuk leadni a kért kakimintát az ántszbe, mert egyszerűen 10 előtt nem kakil Marci, és csak addig lehet bevinni... :roll: :roll: Nem is tudom, mit csináljak, majd felhívom a dokinénit.

Ja, nem is írtam még neked, hogy le se esett, hogy neked is Fiestád van!!! :lol: :lol: :lol: Pedig ültem is benne, de akkor még hol voltam én attól, hogy saját kocsim legyen!!! :lol: Az új Fiesta még szebb sztem, mint a miénk, bár kicsinek biztos az is kicsi. Sikerült bepakolnod bele? MInden befért? Ma azt álmodtam különben, hogy hozzátok mentünk látogatóba az autómmal, és nem zártam be, sőt a sluszkulcsot is bennehagytam, persze, hogy ellopták... :? :lol: Na, ezért nem szeretek én sarkokat számlálni... :lol: :lol:

Tegnap viszont, képzeljétek, a Mammuttól én vezettem hazáig!!! :lol: :lol: :lol: És csak egyszer dudáltak rám... :oops: :lol: Nincs kinn T betű egyelőre, pedig rámférne, hátha akkor türelmesebbek lennének. Vagy épp ellenkezőleg?

Nyuszkó, remélem, azért a következő alkalommal kjobb benyomásaid lesznek a dokinéniről!!! Az mikor lesz? És külön nem lehet elmenni ultrahangra magánrendelőbe, mint ahogy itt nálunk?

Timka, jó készülődést és szépülést mára!!! :D :D :D Milyen játszóházba veszik be egyébként Fannit? nem csak 3 éves kor fölött lehet otthagyni a legtöbb helyen őket? Vagy ez olyan bölcsi-szerű?

És akkor egyedül fogsz levezetni hazáig??? Hú, akkor jó bátor lettél! :D

Na, mennem kell, ma nagymama-nap lesz nálunk, én meg táncolok, vezetek, tornázom... :lol: :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Hello,

Juc
Nemrég nyílltnem messz tőlünk egy Ramazuri nevű játszóház, ahová szintén járunk mindenféle progamra. Kipróbáltukmár a gyurmást,ami annyiranem jött be elsőre,a festést, majd utőána megint egy kis gyurmázást (másodjára már jobban tetszett neki, de nem köti le sokáig) és itt van fent egy hatalmas játszórész mindeféle jókis játékkal.
Vállalnak gyerekfelügyeletet is (1000FT6óra), ma Fanni 2 órát volt egy csajjal,aki ilyenkor csak vele foglalkozik. Ma senki más nem volt ott rajtunk kívül. Máskor vannak gyerekek is anyukájukkal, de úgytűnik a mai délelőtt pangás volt.
Holnap egyedül megyek haza, denem ez lesz az elsőalaklom. Fanni kisebb volt amikor egyszer már hazautaztunk így. Nem egy leányálom végigvezetni, mert hosszú és unalmas az autópálya, 140-150-nél koncentrálni is kell rendesen. Remélem nem fog esni holnap még az eső meg a hó,forgalom se legyen nagyon és akkor 3óra alatt hazaérünk.

Nagyon hív a gyerek: anya gyeje, anya gyeje, zsipp-zsupp (most azt akar játszani)....

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Mi történt, mindenki eltűnt? Többször is bekukkintottam abban a reményben, hogy talán mégis írt valaki, de semmi sehol :( .

Tamesz,
Hogy sikerült az utazás Egerbe? Bírta a pici?

Timka,
Te is már útra keltél? Még egyszer meg tudnád-e írni annak a könyvnek a címét, ami kétgyerekes nyukáknak szól? Köszi.

Juc,
Hogy telt a nagymamás nap?

Nálunk ma ismét lehült a levegő, úgyhogy rövidre fogtuk a kinnti sétát. Ákos újabban nagyon rákapott a rajzfilmekre, akár 40 percig is képes nézegetni, úgyhogy mostanában ezzel is elütögetjük az időt. Hétvégére mi is tervezünk egy kis kiruccanást, egyik unokatesómék az ország másik feléből átköltöztek Szebenbe, őket fogjuk meglátogatni.

Földobok pár képet Ákosról és kis barátnőjéről. Kép Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Tényleg nagy a pangás, de gondolom ez az utazásokkal is összefüggésben van...

Mi jól vagyunk, már egyre kevesebbet köhög Viola, talán lassan kilábalunk ebből a kórságból!
Mi is játszóházban voltunk ma, itt is ott lehet hagyni a gyerkőcöt, 300 Ft/óra ilyenkor a felügyelet. Én még nem hagytam ott, eddig nem volt rá szükség.
Tegnap fodrásznál voltam, 8-12-ig ott ültem, u.is most kiszőkíttetem, én eredetileg sötétszőke vagyok, csak ki akartam próbálni a feketét, hát, nem jött be! Visszacsinálni meg baromi nehéz, jelenleg vöröses-barnás a hajszínem, és a fodrászom is csak azt mondta, még jó pár alkalom, mire elérjük az eredetit! :?
Na mindegy, a hülyeségnek ára van! :)

Viola egyre többször kéri, hogy bugyit adjak rá, de sajna úgy látom, még nem igazán érzi, mikor fog jönni a pisi! Valamikor igen, ráül a bilire, de akkor is inkább erőlteti, mert pár csepp van csak. Előre még tényleg nem érzi, és egész nap se ülhet a bilin! Most azon dilemmázom, hogy ha erőszakkal pelust adok rá, letöröm a kedvét a biliről, ha viszont engedek, és bugyit adok rá, extra mosásban lesz részem. Azt gondoltam, estefelé adok rá bugyit, és akkor "gyakorolhat", és mégse egész nap öltöztethetem át.
Azért ez nem egyszerű dolog!

Most megyek, csináltam fincsi rizskochot, ez kell ám az én fogyókúrámnak! :D

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jó estét!

Hát igen, tényleg nem nagyon pörög az élet itt... :(

Én tegnap egész nap nem voltam itthon, ma meg ablakot mosott a takarítónéni, én meg függönyöket szedegettem le, és mostam, szóval nekem ez a mentségem... :lol: :lol: :lol:

Vezetés nagyon sirály továbbra is, lehet, hogy a hétvégén megpróbálok majd egyedül menni egy keveset. :shock: Jövő héten meg, ha elég bátor leszek, talán egész a suliig is elvezetek.

Az iskolai táncitánci meg érdekes lesz, ugye keringő a szalagavatón, már minden csajnak megvan a hófehér menyasszonyi ruhája :D , úgyhogy nekem is le kell foglalnom egyet, hát eléggé gondban vagyok, nekem ugye még a saját esküvőmön sem volt menyasszonyi ruhám :oops: :lol: :lol: :lol: , csak a fehér nadrágkosztümöm, na, most aztán bepótolhatom... :lol: pedig eléggé irtózom az ilyenektől... Úgy látszik, nem úszhatom meg én sem ezt a menyasszonyosdit... :D

Évi, nem semmi, szőkéből feketét, aztán vissza!!! :D :D Azért előbb-utóbb csak visszajön az eredeti színe! Bár nekem is sötétszőke a hajam, nekem szőkítve van, és amikor a terhesség alatt nem festettem, hanem lenőtt, ijesztően barna lett az eredeti színe...

Nyuszkó, Ákos nagyon helyes!

Na, sajna most mennem kell, hiszti van...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
csak gyors helyzetjelentés, mert ha felkelnek az ördögök, akkor indulunk haza pestre.
Lefelé úta kicsit csúszott,mivel Lili reggel 8-10-ig scak ordított, így nem tudtam befejezni a pakolást és mire elindultunk bepakoltam mégegyszer megszoptattam már majdnem dél volt. De útközben mind a kettő durmolt végig, így mikormegjöttünk apu ebédeel várt, majd séta a belvárosban és irány a dédi, aki nagyon meg volt hatódva, hogy még láthatja a kiscsajt élőben, én meg gyorsan az ölébe raktam és hát ez volt maga a gyönyörűség!!!:)
A fényképalbum is nagyon tetszett neki, tegnap is voltunk nála és kicsit kettesben hagytuk Marcival a kisszobában, nagoyn jól eljátszottak, élvezte ahogy mindent elmesél neki.

TEgnap auval itt sétáltunk a körnéyken, Lili megkapta tőle a karácsonyi ajándékát, egy hintát a mostani brendonos kuponakcióból, hogy hátha néha elnyugszik benne és hagy engem is élni és mozogni a csaj.
Sajnos a sírás és ordítás itt is ment, már újabb csodaszert is kirpóbáltunk, ma mondjuk egész jó npaunk volt, eddig!!:D
Apa is jöhet hazafelé, most nézem, hogy 3 körül indult.

Nyuszko,
sajnálom, hogy nem volt teljesen 100%-os a siker az új dokival, kicsit rejtőzködik a gyerkőc???:D Aranyos Ákos a képeken, komoly hajasbaba barátnője van!:)

Évi,
és emgismert a gyermeked az új hajszínnel???:D Nem semmi változás lehetett. Én még karácsonyig szeretnék egyszer eljutni fodrászhoz, mert lassan 3 hónapja voltam és már angyon rendezetlen, na emg le is nőtt a melír, szóval ez minden vágyam, de egy darabig még teljesíthetetlen, mert apa nem vállalja még Lilit nélkülem!

Juc,
jó ez a takinéni dolog, én is gondolkozom rajta, hogy jó lenne, csak most nem fussa!!:) Ügyi vagy a vezetéssel, tényleg jöhettek lassan hozzánk kocsival, hajrá!!!
Tényleg Marci teljesen rendbejött???
TÁnci-tánci, hát igen, azért olyan szépek azok a standard táncos ruhák, élvezd ki a lehetőséget!!!:D
Fiesta:
képzeld belefért minden bőven, a nagybabakocsink, a gyógyszeres táska, két utazótáska 3 kishátizsák, ezek mind hátra, egy kajás táska, két gyerek, üléssel meg előre. szóval még egy embert csomag nélkül tudtam volna vinni, most viszont a hinta ül majd mellettem!:D Ja és ment mint a golyó 130-as átlaggal jöttem 3500-as fordulaton, szépen halkan, szóval nem rossz kisautó, jó nincs benne anyi lóerő, mint a renaultban volt, de nem kell berzenkedni annak akinek két már gyerek van!:D

Timka,
remélem Ti is épségben hazaértetek, két hónap, hogy elszaladt az idő!!! Gondolom már rendes pocakod van Neked is??? Jó pihit Nektek, remélem kicsit TÉged is kényeztetnek!

Nekem most jó dolgom volt, mert apu mindig segített lekötni valamelyik rosszaságot, vagy ordítógépet!:D meg kajára se volt gondom, jó lenne ha a pocakfájás javulna, mert akkor mindent győznék, de így az idegszálaim is ki vannak rendesen az ordítástól és tehetetlenségtől!
Na most mennem kell, mert lassan kelnek és még egy szopi, uzsi és húzúnk fel pestre, holnap megyünk nagyobb ülést venni Marcinak, mert kabáttal vagy melénnyel már nem lehet rendesen becsatolni, itt kinéztem, és pesten elrakattam, mert itt nincs az olcsóbbik huzattal sajna!:(
Kellemes hétvégét, ma már vsz. nem lesz időm jönni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, remélem, épségben megérkezett az egész család, ki innen, ki onnan! :D

Timka, remélem, ti is hasonlóan! :D

Csak gyorsan teszek föl egy képet, ilyen segítségem volt a függönyleszedésben, -visszarakásban. :lol:

Kép

Szép hétvégét! Nálunk nagy név- és szülinapozások lesznek, remélem, most már nem felejtik el a rokonok Marcit, mint tavaly... :? :? :?

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

csak röviden: MARCINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Amúgy elég ramatyul vagyunk, hányós-fosis vírussal küzdünk már kedd óta, az egész családot leterítette, ma reggelre anyukámat is, aki eddig ápolt minket :( . Ha kilábalunk, jelentkezem.

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!
Csak néhány "szóra" jöttem, mert meguntuk, hogy még mindig nincs gyerekszoba és most szerelünk gőzerővel.

Tamesz,
örülök, hogy minden rendben volt utazás közben. Nálunk Marcit időnként szórakoztatni kell rendesen, így hosszab útra nem is merek vele egyedül elindulni. A Dédi boldogságát olyan jó lehetett látni. Nagyon szerencsések vagytok, hogy még megismerhetik Őt a Kicsik is.

Remélem Timkáék is szerencsésen hazaértek.

Évi,
Viola nagyon ügyes így is a bilizéssel. Marci 3 napig esténként bilibe kakilt (egyszer úgy, hogy Ő kérte), de most megunta és nem ül rá. Nem baj, még bőven ráér.

Juc,
csak így tovább a vezetéssel! Boldog névnapot Marcinak! Valld be, hogy az ablakot is ő mosta le :lol: !

Fanka,
gyors gyógyulást Nektek!

Szerdán jönnek Anyukámék! Már alig várom. Szegény Marcival mindketten nagyon türelmetlenek voltunk :oops: , ráfér egy kis töltődés!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó reggelt!

Már ha ezt jónak lehet nevezni!Szakad az eső! :cry: :cry: Pedig tegnap délelött még olyan jol indult minden!Este elmentem a volt kolleganőimmel sörözni,gondolván majd éjszakába nyuló bulit csapunk,ugyse kell korán kellnem,mert nem kell főznőm,mert sogornőméknél ebédelünk!Hát az éjszakai tivornyábol nem lett semmi,mert már akkor szakadt az eső,és mivel mindenki kocsí nélkül jött,hogy tudjon inni,szakado esőbe nem volt kedvűnk mászkálni! :lol: :lol: Igyhát vacsora után még beszélgettünk egy kicsít aztán mindenki hazament!
A sokáig alvásrol meg már éjszaka letettem,ugyanis Miron legalább 5-ször ébredt,gondolom az eső zavarta!Ugyhogy már fél hat ota fenn vagyunk! :cry: :cry: :shock:
A délutáni programunk is uszni látszik mert ugy beszéltük meg,hogy a Papa meg a sogornőm elmennek a gyerekekkel bucsúba hintázni,mi meg addig Apával kettesbe megyünk gokartozni!A búcsút elmosta az eső,ugyhogy lehet,hogy a gokart is ugrik! :twisted: :twisted:
Nyuszko!
Pedig már kiváncsíak vagyunk nagyon!!Nekem is már az elején mondták meg mindkettönél,hogy micsoda van a lábuk között!Pedig Kíránáll meg se akartuk kérdezni,aztán nem birtam tovább!Mironnál meg megéreztem!És jó volt a szimatom!Teljesen másmilyen volt a két terhesség!Kíránál végig hánytam és rosszul voltam,a szagokra érzékeny,mig Mironnál az ég világon semmi bajom nem volt,az uborka zabáláson kivűl! :lol: :lol: :?
Eveka!
De jó neked,hogy gyerekszobát csínáltok,nekünk van ugyan kettő is,de csak az akkor (költözésnél)adott butorokbol!Nem volt pénzünk uj butorokra,bár ezt néha nem is bánom,mert mindkét gyerekszoba elég erőteljesen levan lakva,a falak maszatosak,firkásak,a szőnyegen is minden féle finomság megtalálható,a szekrények felmatricázva stb....
Szóval ha új butorokkal csínálták volna ezt biztos ídegbajt kapok!
Ugyhogy mi jővöre tavaszra tervezünk egy nagyszabású lakás felujitást!A fürdőn és wc-n kivül mindent csínálni kell! :? :lol: :twisted: Addig meg kiköltözünk az udvarra,meg a kertbe,eddig azt csínáltuk gőzerövel!De a butorokat már kinéztem a KIKÁBA annyíra jok vannak! :shock:

Fanka!
Jobbulást és kitartást nektek!Én is félek ettöl a hasí-fositol tavaly volt nekünk is,elég keményen! :cry:
Évi!
Gratula a bilihez,mi még nem használjuk,egyáltalán nem foglalkozik vele Miron!De a wc-böl egy nap 25-ször ki kell cipelnem!De még véletlenül se wc-ni megy oda! :twisted: :twisted:
Én nem agodom e miatt,Kíra ovi elött két héttel lett szobatiszta!Szal majdnem 3 évesen!

Juc!!!

BOLDOG NÉVNAPOT MARCINAK!!!!

Kép
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Most csak épp életjelet adni jöttem, otthon sajna még nincs net, most is a szülői házból írok. Visszaolvasni sajna nem tudok, mert vendégségben igen gáz lenne.

Képeket azért megnéztem, nagyon jó mind!

Mi szokjuk az új helyet, sztem jó lesz ott lakni. Még van mit csinálgatni rajta, de az már nem olyan sok. Lizi úgy csinál, mintha mindig ott lakott volna, semmi furcsállást nem lehet észrevenni rajta, csomót rohangál, élvezi a nagy teret.

Nagyon igyekszem vissza, alig várom, hogy újra itt "lehessek".

Puszi Mindenkinek!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!
Juc,
először is mi is nagyon sok boldogságot kívánunk Marcinak, remélem jól sikerül a családi összeröfi! Egyébként "ilyen" segítséggel könnyű ám háztartást vezetni!:D Ezek szerint Marcitok már teljesen jól van?

Fanka,
gyógyuljatok meg gyorsan, remélem csak pár napig fog tartani!

Eveka,
a dédi tényleg nagyon boldog volt, de nem járul hozzá, hogy képet feltegyek róla, pedig csináltam egy nagyon jót a két kölökkel együtt róla!!:) Marci nagyon ügyes a bilizésel le a kalappal.

Muki,
jó hogy jelentkeztél, ezek szerint túl vagytok a költözésen, úgy tánik Nálatok is a gyerkőc viseli jobban az új helyet, mi is így voltunk Zágrábbal, nekünk meg kellett szokni ő meg kapásból otthon érezte magát!:D Remélem mielőbb lesz netetek és kapunk fotókat is a házról!!!

Andi,
sajnálom, hogy a bulitok rövidre sikerült, majd legközelebb. Gyerekszobákkal én is úgy vagyok sok bútor nem kell és rendeset majd csak ha suliba mennek akkor kapnak, addig meg jók ezek amiket örököltünk vagy vettünk "ócsón". A KIkában már én is néztem, hogy nagyon sok jó ifjúsági és gyerekbútorcsalád van, de nálunk majd még csak most kezdődik a kreatív firkálós korszak!:D

Rólunk, pénteken mindenki hazaért, Marci nagyon örült az apjának, jót hancúroztak. Tegnap voltunk új ülést venni a lókötőnek, de ma a fiúk visszacserélték, mert véletlenül rossz típust adtak, és ott annyit kellet már várni meg türelmetlen volt Lili is, hogy ki sem csomagoltuk csak itthon. Viszont ez az ülés már kitart Marcinak amíg kell, mert 150 centiig és 12 éves korig jó.
Tegnap felugrott apósom, hozott némi kaját nekünk, hogy ne kelljen mindig főznöm, mi pedig Marcival meg is ettük a gombalevest, sajnos. Marci este 9-kor ordítva ébredt és nem hagyta abba, remegett a teste kemény volt a pocakja, hát kicsit megijedtem, hogy mi baja lehet, majd megbeszéltük, hogy inkább hányja ki ha valami nm volt jó. Hát megtörtént!:) Majd az én gyomrom is begörcsölt, és én gyagya anya megszoptattam a legkisebbet is, így hajnal 2-5-ig ő irdított mert fájat a hasa, most kifejtem már az összes maradékot a cicikből és remélem "tiszta lappal" vágunk neki majd a mai estének és éjszakának!
Na a kisasszony felébredt, most mennem kell, majd még benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Fanka, Eveka, Andi, Tamesz, köszönjük a névnapi köszöntéseket! :D Jól sikerültek a családi összejövetelek, idén már csak a férjem családja felejtette el a névnapot :lol: , de erről főleg a férjem tehet, mert ő még régebben kijelentette, hogy ő nem ünnepli a névnapokat, sem a sajátját, sem másét :? :? :? , ebből próbálom őt kinevelni már 5 éve :lol: , ő már egész jól alakul, de a családja még mindig azt hiszi, hogy nincs névnapozás. :? Hozzájuk különben még a múlt héten elmaradt születésnapokat mentünk köszönteni (Marci unokatesója 3 éves, a dédije meg 84, őket köszöntöttük :D ).

És képzeljétek, tegnap szinte egész nap vezettem, már azt hittem, kerekem nő! :lol: :lol: :lol: Én furikáztam az egész családot ide-oda, ki Hidegkútra, be a városba, vissza haza stb. Hát szuper volt!!! A férjem mondta az utat, én meg nyomtam a gázt! :lol: Szegény férjemnek egyébként meghúzódott a nyaka, és egész nap csak jobbra lefele tudott nézni :? :lol: , fájt is neki :? , ezért sem tudott vezetni.

Tamesz, azért remélem, jól vagytok már!!! Ez a gombás dolog nagyon durván hangzik! :shock: Nem ijedtél meg nagyon? Én biztos betojtam volna. Vagy abszolút biztos bolti gomba volt? Nem is beszéltél orvossal?

Fanka, nektek további gyógyulást! Remélem, most már tényleg mindenki kilábal ebből a csúnyaságból, és talizhatunk végre! Marcinak nagyon hiányzik már Panni, ha kérdezem, kit szeret :D , akkor az első helyen felváltva van Manyanya (nagymama) és Pannyó!!! :lol: :lol: :lol:

Andi, sajnálom, hogy leerövidült a bulitok! :( Remélem, majd mielőbb bepótoljátok!!! :lol: :lol: :lol: A gokarttal mi lett?

Muki, hajrá a kipakoláshoz, lakjátok be minél előbb az új helyet!!!

Szép estét, írjatok!

Juc

Kép
juc14
 
 


SZiasztok!

Előszöris az ünneplő Marcipánoknak utólag nagyon boldog névnapot kívánok!

Mi csütörtökön 2-körül indultunk el, esett az eső egydarabig, mire haztaértem be is sötétedett lassan, de nagyon jó időt futottam. Fanni majdnem hazáíg aludt,nem volt vele semmi gond.
Otthon nem sok időm volt pihenni, mert gyakran kellett anyuékat felügyelni,mert mindent megengedtek Fanninak... de amúgy egy kicsikét sikerült.
Szombaton átjöttünk apáért Debrecenbe és onnantól együtt voltunk. Fura volt ám nélküle az a két nap, Tamesz nem is tudom te hogy bírod?!
Ma már 3-kor visszaindultunk, mert Fanni nagyon álmos volt, megint végig durmolt. Most meg tombol az apjával.

Hát az éjszakáink nekünk is kicsit zaklatottak voltak, vagy az idő miatt vagy amiatt hogy jön a foga. A lenti szemfog még mindig nem törte át az innyét.
Viszont kjépzeljétek napközben szinte már nem iskéri Fanni a cicit (ezt is megértük!),csak estekötelező, na meg éjszaka amikor felébredés dobálja magát egyikoldalamról a másikra.
Gyorsan elküldöm mert magjelent Fanni és nem szeretném ha elszállna...

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!!
Csak gyorsan bedobok egy képet a tegnapi gokartrol,azt hiszem ez elárulja,hogy éreztük magunkat!!
Én és Apa alul gugolunk,és az én bal oldalamon áll a lényeg sísakkal a kezébe! :lol: :lol: :lol:
Ja és végre gyerekek nélkül tudtunk menni,igy még beszélgetni is tudtunk nyugodtan!Szóval jó volt egy jó kis csapattal Talmával az élen!! :lol: :lol:
Tamesz!!!
Én is besz@rtam volna!!!Na látod mi ezért nem eszünk gombát!!Egyáltalán,még a kinézetétöl is rosszul vagyxok!!
Nekünk is zaklatottak az éjszakáink,gondolom Miron is az idő miatt ilyen!!!
Most rohanok,mert ezer dolgom van!!
Mindenkinek szép napot!!Ja és sapkát vegyetek,mert nekem legalábbis lefagyott a fűlem mire a sulibol hazaértem!!

Kép
Vendég
 


Jó estét!

Tamesz, remélem, kihevertétek már a gombaleves miatti hasfájást! Ugye jól vagytok? Jelentkezz, mert aggódunk! :shock:

Timka, köszi a névnapi köszöntést :lol: , nekem úgy rémlik, hogy a többi Marci mind Marcell, bár most hogy így meggondolom, lehet, hogy Brigi Marcija is Márton??? :oops: :oops: :oops: Ha igen, akkor boldog névnapot neki!!! És Brigi különben is, jelentkezz!!! :D

Örülök, hogy jól sikerült a hazalátogatás, bár az kár, hogy nem sokat tudtál pihenni. Hú, te ilyen kemény szülő vagy? :lol: :D Anyukádékat felügyeled? Vagy mi mindent engednek meg Fanninak, amit nem szabad?

Andi, tök jó lehetett a gokartozás ilyen társaságban!!! :lol: :lol: :lol:

Sziasztok, szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


hahó, hol vagytok??? :( :( :(

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Marciknak én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Biliötleteket is köszönjük szépen!

Tamesz!
Én is remélem, hogy jól vagytok, milyen gomba volt? Gondolom bolti, mert ilyenkor ugye nincs szezonja! :shock:

Bocsi, ha mindenre nem reagálok, de nem nagyon van időm most visszaolvasni! :(
Viola ma se alszik, pontosabban elaltattam fél kettő körül, de annyira köhögött, hogy negyed óra múlva megébredt már, kicsit unom már, hogy lassan 3 hete nem akar meggyógyulni, pedig már dokinőnél is voltunk, de ő se nagyon tudott mit mondani. Ilyenkor nem köhög, csak ha alszik! :? Mondanom se kell, milyenek az éjszakáink!
Ráadásul mostanában eléggé eldurvult, hogy nem vesz levegőt, úgy gondoltam, szakemberhez fordulok, hátha lehet segíteni rajta!
Juc!
Asszem te írtad egyszer, hogy Marci is ilyen, nálatok mennyire csinálja ezt? Mi ott tartunk, hogy el is veszíti az eszméletét pár másodpercre, ráadásul múltkor anyóséknál voltunk, ilyenkor vizet locsolok rá, kiabáltam vízért, de anyósom félreértette és elkezdte itatni az eszméletlen!!! gyereket. Amint felfogtam, mi történik, kiütöttem a kezéből a poharat, de így is majdnem megfulladt a lányom! Ez szombaton volt, akkor eldöntöttem, hogy lépek ez ügyben.

Na mennem is kell, mert már nem tolerálja, hogy a gép előtt ülök, szép délutánt mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi, jajj, ez nagyon ijesztően hangzik!!! :shock: :shock: :shock: Hihetetlen, hogy mikre képesek ezek a gyerkőcök! Addig nem vesz levegőt, míg el nem ájul??? Atyaég!!! :shock: Én meg azzal nyugtatom magamat, hogy ennyire úgysem tudja behergelni magát, valahol olvastam, hogy önmaguknak nem ártanak a gyerekek, tehát időben abbahagyják a hergelődést. De hát ezek szeritn nem igaz... Szegény Viola! :( Most jól megijesztettél engem is, mert Marci is szokott sokáig kapkodni levegő után, de hálistennek az eszméletét nem veszti el, csak kékül-lilul a feje szegénynek, a legdurvább az volt, hogy nyaklott ide-oda a feje, de magánál volt. Én csak pofozgatni szoktam ilyenkor, te vízzel locsolod, és magához tér? Jaj, az itatás is nagyon szörnyű lehetett, remélem, aztán mindannyian magatokhoz tértetek az ijedtségből! :shock: :shock: Szerintem keress fel vmi szakembert (milyen szakember foglalkozik elfajuló hisztivel??? :lol: ), nehogy komolyabb baj legyen az ilyen esetekből!!!

És most már gyógyuljon meg az a szegény kislány!!! Minden gyógyszert, köptetőt, teát sbt. bevetettetek már?

A névnapi köszöntést köszönjük!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Baromi gyorsan teének a napok, nekem meg alig van időm netezni.
Tegnap apa itthon volt egész nap, lerobbant szegénykém. Pénteken Győrből hazahozott valami bacit, azzal küzdött megint elkülönülve tőlünk. Én csak a kaját adtam be neki (fokhagymás pirítóst, gondolhatjátok milyen illat volt a szobában...) meg a gyógybogyókat, teát. Ma már el ment dolgozni.
Úgyhogy tegnap is ma is egész nap engem fárasztott Fanni reggeltől esti szunyáig.
Ma reggel 10 körülúgy kellett ébresztgetnem a drágám, hogy el tudjunk menni 10.15-re Gödöllőre Csiri-biri-re, ha máregyszer beruháztunk egy bérletbe. Hiper-szuper gyors öltözést követően kicsi késéssel oda is értünk.
Viszonzt délután nem akart elaludni, úgyhogy fél 4körül elindultunk babakocsival sétálni. Merthogy Fanni a világ lustája,párlépésnél többet nem hajandó jönni gyalog, úgy kell cipelni a fenekét, ami nem túl jó a pocaknak. Jó fél órás séta után leesett a feje, én meg nem akartam felébreszteni, hagytam kint aludni a friss levegőn. Jól betakartam, szerencsére nem volt olyan baromi hideg, én meg kertésztkedtem egy kicsit. 6körül jöttünk be, nekem jól meg is fájdult a pocakom alja, mert a rzsatöveimettakartgattam be ameddig láttam, aztán meg takarítottam a közviágítás fényében.
Közben bent főtt a fincsi leves, mire apa hazaért készen volt a vacsi is.
Fanni kipp-kopp mostanában kezd egyre jobban enni, de ennek elleére fpgyott a kisasszony. Tegnap este ruhástul volt 16 kiló, holott ő már a 17-et is átlépte augusztus körül.
HIába no,nincs ciciben tejcsi, sokat mozog lakáson belül....van honnan lemenjen. Azért remélem nem gázez a fogyás, alkalomadtán dokinéninket is megkérdezem.
Na ennyit rólunk, nem akarlkak untatni titeket.

Tamesz
Remélem én is hogy jó vagytok.
A gobmát én nagyon nem szeretem, illetve csak a csiperkét anyumódra. Sajnálom, hogy így megjártátok!
Rég jelentkeztél, annyire nem lehet netezni két gyerekkel?
Kitartást ahsafűájós korszakhoz, ez is elmúlik egyszer, hipp-hopp!

Jevi
Hú,ez nagyon ijjesztően hangzik. Szerintem is fordulj valami szakemberhez, bár agyerekedet Te ismered a legjobban, nem biztos, hogy ő tök idegenként a nagy általánosságon kívül tud mondani valamit. Lásd az endokrinológus a 18 hónapos gyerekemet diétáztatta volna....qrva anyját! (bocs, de mindig kinyillik a bicska a zsebembe, ha belegondolok miket mondott még!)
Lehet hogy idővel kinövi. Amúgy egyszerolvastam vagy hallottam, hogy egy gyerek képes volt a hiszti közepette elájulni, a szülő mindig aggódva rohantak olyankor oda, aztán annyira rutin lett hogy egyszer nem foglalkoztak vele, és onnantól a gyerek nem csinált ilyet! Ígyakarta elérni amit akart....bár nem hiszem hogy Violánál ez a köhögés hiszti lenne. Nem allergiás valamire eseteg? Lehet hülye kérdés, de miért pont akkor köhög amikor lefekszik?

Na húzok aludni, kifárasztott nagyon a leányzóm!
Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


sziasztok
csak helyzetjelentek, jól vagyunk, gomba akkor éjjel elmúlt. hasfájás van ezerrel, most én kerültem teljes tejtermék elvonásra.
oltásokról maj,d írok, most itt van apu, megyünk árkádolni, mert Marci kinőtte a gatyáit.
du alvás alatt igyekszem jönni, csak még mondig van vasalnivalóm is!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!

Tamesz!!
Őrömmel látom,hogy nem csak én uszok a házimunkával!!! :D :D :wink:
Hát hiába két gyerek az kettő,nem egy!!! :lol: :lol: És ugye,hogy géphez űlni se olyan egyszerű két gyerek melett???Én is szinte csak akkor tudok jőnni,ha alszanak,de akkor is ínkább gyorsan csínálom a dolgom,probálom magam utolérni!!!
Na jó ne rémisztgessem itt már a kismamákat,akik néhány hónap mulva ugyanebbe a cípöbe fognak járni!!! :roll: :roll: :roll:

Jevi!!!
Huu!!!Én is pánikolnék!!!Sztem is jobb ha elmész egy dokihoz!!!Addig is kitartás!!
Timka!!
Apátoknak gyogyulást!!Te pedig probálj meg ovatosabban dolgozgatni!!Ne akard Tamesz rekordjait megdőnteni!! :wink:

Na jó most lépek,mert mennem kell a kisasszonyért,gyors tanulás utána pedig irány táncikolni!!
MIndenkinek szép napot,ebbe csuda jó időbe!!Bár igy maradna egész télen!!
Vendég
 


Sziasztok,

Először is a kis Marciknak boldog névnapot szeretnék kívánni, még akkor is, ha késve. Így jár, aki csak ritkán kukkant be, mindig mindenről lekésik.


Tamesz,
Örülök, hogy semmi gond a gomba miatt. Mi imádjuk a gombát, kiskorom óta járom a hegyeket és majdnem minden gombát ismerek. Persze mi is csakis azokat szedjük le, melyeknek nincs megtévesztő mérgező variánsuk. Ákosnak viszont még nem adtam gombát, mivel nehéz étel és nem is tudom mekkora kortól ajánlott.

Jevi,
Hát én is megijedtem volna az biztos. Talán tényleg egy specialista véleménye most elkellne.

Timka,
Jó gyógyulást a párodnak :!: Mikor mész nőgyógyászhoz? Van-e valami szimatod azzal kapcsolatosan, hogy fiúcska vagy kislány rejtőzik a pocidban? Nekem van egy olyan érzésem, hogy a másdik babóc is fiú lesz, de majd kiderül hamarosan gondolom.
Merre laknak a szüleid itt Erdélybe, hogy ilyen rekord idő alatt ideértél?


Rólunk röviden annyit, hogy mivel nagyon beesősödött errefele az idő mostanában többnyire bennt gubbasztunk, vagy elmegyünk egy-egy kisgyerekes ismerősünkhöz játszaní. De meg is látszik, hogy keveset vagyunk kinnt, mivel mostanában nagyon sokat rosszcsontoskodik Ákos, főként, ha van valami tennivalóm és nem vele foglalkozom :roll:

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Ismét én... :lol: . Akartam kérdezni, hogy már gondolkodtok-e a karácsonyi ajándékokon? Van-e valami jó ötletetek? Én többek közt szeretnék egy kis játék iglút vagy házikót venni Ákosnak vagy láttam barkácsoló felszerelést.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Hála a jó égnek, ma sikerült elaltatnom a manót, bár most is köhögött, de nem ébredt meg rá! Éjjel szerencsére már nem köhögött, lassan talán elmúlik ez a kórság. Gondolom fekve jobban felgyűlik neki a slájm!
Bocsi, nem akartam senkit megijeszteni, Juc, ha Marci eddig nem csinált ilyeneket, val.leg nem is fog már. Az az igazság, hogy nálunk is a dackorszak kezdetétől durvult így el, addig ő is csak lilult! De azt mondta a dokinénink, hogy lehet ezt vizsgálni, egy 24 órás monitorozás kell, és meg tudják állapítani, mennyire súlyos a dolog, de úgyis írom majd, ha túlestünk ezen!

Most sajna mennem kell, mert még ezer dolgom van, mindenkinek szép délutánt: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Na megpróbálok írni, sajnos én is elaludtam Marcival, így aput szórakoztatta Lili, de szerencsére csak egyszer sírt fel neki és gyorsan visszaaltatta. most a fiúk elhúztak a henteshez a szomszéd utcába.
Lili pedig még éppen durmol, de a 3 óra már letelt, így bármikor ordíthat, hogy "ő éhen akar halni, de azonnal!!"

Rólunk, tegnap volt a dokinénink, kifaggattam, hogy mit lehet még tenni, már kipróbáltuk az infacolt, espumisant, Sab simplexet, most elkezdtem a Gripe Watert és vésztartaléknak kaptunk még Papaverinast, de az felszívódó erős görcsoldó nyugtatóval, amit nem szívesen adnék be, így szépen elraktam a hűtőbe. Most még azt próbáljuk ki egy hétig, hogy szigorúan semmi tejterméket nem ehetek, mondanom sem kell, hogy ez nekem nagyon fáj, de hát a csajért mindent!!!:D Ha így sem javul, akkor majd valami máson gondolkozik a dokinéni.
Pénteken viszem csípőszűrésre a csajt és kaptunk beutalót uh-ra is, remélem nem találnak semmit nála.

Marcinak ma sikerült a H&M-ben egy vastagabb farmert vennem kis 92-est, de sehol nem találtam bélelt gatyákat, vagy é vagyok béna??? Vagy harisnáyzni kell?

Apánk egyébként ma éjjel érkezik, holnap itt megy dolgozni!

Andi,
nagyon jó a kép, jó dolog lehet ez a gokartozás én utoljára középiskolásként voltam, nagybátyám vitt el minket, ő régen rallyzott. Na megy a kikapcsolódás sem lehetett rossz!

Timka,
örülök, hogy jól sikerült az otthoni hétvégétek, hát igen, apa nélkül nek könnyű, de már számolom a heteket és csak 6 hét van karácsonyig!!!:) Bár a napidíj azért hiányizni fog a családi kasszából sajna!:(
Remélem apátok már jobban van, azért óvatosan a hosszú sétákkal, meg terheléssel, a pocakra vigyázz!!!
Nem is gondoltam volna, hogy ennyit jelent Fanninál a szopizás változása!

Évi,
nem semmi hogy a lányotok még mindig nem gyógyult meg, nem értem, nem hat neki a gyógyszer? Most már nagoyn gyors jobbulást neki!!!:D :twisted:
Ez az eszméletvesztés elég ilyesztően hangzik, remélem sikerül a végére járnootok, hogy mitől van!
na most ennyi, folyt. köv.

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Naén még így nem jártam. A kisaszony nem akar aludni! Negyed 10kor kelt,azótapörög. Már voltunk délután 1órát sétálni, de nem sikerült elaludnia, sőt! kimászott a babakocsiból és egyedül jött a lábán!!!
Ásitozik ő, de mostmár nem akarom elaltatni, mert akkor este lesz próblémás.
Most akartam írni, hogy ma még nem is kérte a cicit, de épp most feküdt ide pár másodpercre.

Nyuszkó
A könyv címe Kistestvér születik, de majdírok belőle okosságokat, ha nem felejtem el.
Szüleim Székelyhídon laknak, Nagyvárad onnan 42 km, de szerencsére már van ott is hatrátkelőhely, így nem kell másfele kerülni.
Hát megérzésem nekem van is meg nincs, ugyanolyan a terhességem mint Fannival (ugyanúgy semmi hányinger, semmi rosszullét) így nem tudom mi lesz. Hétfőn megyek a Praxisba, 4D-re, talán majd akkor kiderül.Fanni meg addig marad itt Veresen a játsziházban, remélem nem lesz semmi gond vele, nagyon szeret ott lenni.

Tamesz
De jó, hogy jön haza éjszaka apátok, legalább az estéket együtt tudjátok tölteni. Mikor költözik ő végleg haza?
Szerintem itthon is lesz majd munkája. Enyém épp ma megy be panaszkodni egy kicsit, mert 5 nap helyett 1héten 13-at kellene dolgoznia, ő meg nem akar éjszakázni meg hétvégén dolgozni. Ígyis kedd-szerda magasságában már olyan hulla, hogy üléve elalszik a kád mellett.
Hétvégén lesznek vendégeitek? mert mi valamelyik nap szíves átugranánk babanézőbe, meg apa nagyon kíváncsi a kerítéslécietekre, hogyan vannak felfogatva.
Amúgy még nem estünk neki a festésnek, szerintem tavaszig várnunk kellene vele, mert ugyan most jó idő van, de hétvégéken nem mindig, helyünk meg nem nagyon van ráadásul ebben a nyírkos időben nezen száradna. Na majd látjuk!

Na megyek mert nyűgi-bűgi pörgő kisasszony nagyon rosszalkodik.
További szép estét!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


na itt vagyok, már 20 perc alatt kész a két gyerek fürdetése, alakul a részidőm!:D

Timka,
vasárnap elviszik anyósomék győrbe Marcit, mi pedig hármasban kimegyünk Zágrábba szerdáig. Ki kell takarítai a lakást, mielőtt visszaadjuk, összeszedni a mi cuccainkat, meg kicsit kizökkenek talán, ja és nem hagyjuk apát kint sem aludni!:D Ja apa karácsonyig jár ki, de már egyre kevesebb napra megy. még mem tudja, hogy mit fog csinálni januártól, még nem sok minden van neki sajna!:(
Szombaton itthon vagyunk elvileg, de azért még holnap kifaggatom mit tervez a hétvégére.
Marcinál is néha előfordul, hogy nem alszik, olyankor teljesen zizi estére, csetlik-botlik, vonyít.... kitartás.
Kíváncsi vagyok a 4D-re nagyon! Üdvözöljük Győrffyt, pont akkor ment nyaralni horvátországba, amikor mi hazajöttünk, mi meséltük el a kompinfókat, honlapokat neki!:) Ő már akkor is megmondta, hogy nagy kislány lesz kerek pofival, hát bejött!:)

Oltások,
kifaggattam a dokinénit, azt mondta a rotavírus ellenit nem javasolja, mert bélösszecsúszás lehet a mellékhatása. A másikra.a,it Ti is írtatok pedig azt mondta, hogy majd ha közösségbe adjuk akkor érdemes, vagy ha állandóan beteges lenne Marci, de hát eddig szerencsére nem nagyon volt. Ja és 200 alfaja van a betegségnek, de csak 8 ellen véd. Kérdeztem, ha mégis összeszedjük akkor mi a teendő, mondta, hogy antibiotikummal kezelhető, szóval nem halálos!:)
Na Lili talán elpihent, megyek vacsizni Kunkával.

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Nyuszko,
karácson rohamosan jön, én már gondolkozom kinek mit, de még nem vásároltam. gyorsan el kéne intéznem, mert utálom a tömeget!
Én imádom a gombát, de nem mernék szedni, anyósom főzte a levest, nem tudom honnan volt gombája!:)
ez méglemaradt

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok, na, azért csak fölpörgött a topik! :lol:

Nálunk ma a szokásos nagymama-nap volt, Marci nem aludt délután, az apja most próbálja lefektetni. Marci különben simán kibírja, ha nem alszik, semmi extra nyügi vagy hiszti nincs, ugyanúgy pörög, max. egy kicsivel előbb lehet lefektetni. Na meg a szemén látszik, hogy egy kicsit zombi... :lol:

Én meg voltam parkolást gyakorolni az oktatóval, aztán meg a suliba is elvezettem egyedül!!! :D Nagyon izgi volt, bele a tök ismeretlenbe :shock: , de elég jól ment, csak kicsit megfájdult a fejem a nagy koncentrálástól. Este meg a jóképű aerobikos pasi szadista óráján izzadtam... :lol: :lol: :lol: :P

Timka, párodnak jobbulást!!! Kíváncsian várjuk, mit mutat a hétfői ultrahang!!! :D Fanni elaludt végül? Hogy bírta a délutáni alvás hiányát?

Tamesz, gratula 20 perces fürdetéshez!!! :lol: :lol: :lol: A hasfájáshoz meg kitartás, remélem, hamarosan enyhül! Kaki van rendesen?

Oltást majd én is megkérdezem, jól beparáztattatok :lol: :lol: :shock: , Marci ugye elég gyakran beteg, és közösségbe is járunk, jó, nem bölcsi, de mégis. Na de még két szuri neki??? POnt megörültem, hogy most tavaszig nem kell új, amikor is a kullancs meg a másik agyhártya elleni emlékeztetőket kapja... :? Úgyhogy elbizonytalanodtam.

Bélelt gatyákat én sem nagyon találtam ám sehol :( , mi harisnyázunk. MOndjuk, ebben a mai 15 fokos melegben nem, de különben harisnya+kordnaci vagy farmer. Jut eszembe, ti kertészgatyát adtok még a gyerekekre? Olyan jó lenne az ilyenkor télen, nem lóg ki a derekuk, de 92-esben vagy annál nagyobban sajnos nem nagyon találtam még. :( Van tippetek? Bár igaz, lehet, hoyg vmelyik szombaton kiugrunk a SCS-be, ott remélem, lesz. Kell vkinek vmi onnan?

Évi, mikor mentek erre a vizsgálatra? Majd mindenképpen írd meg, mit mondtak! Nem gond, hogy ijesztgetsz... :lol: :lol: Marci szerencsére elég ritkán csinálja a lilulást is, hamar meg lehet vigasztalni vagy el lehet terelni a figyelmét, de attól tartok, hogy ez még nem az igazi dackorszak nála... :? :? :?

Nyuszkó, köszi a köszöntést! Karácsonyon mi gondolkoztunk már, vagy kisvonatot (sztem egyelőre pálya nélkül, csak magában) vagy olyan autó"szimulátort" vennénk szívesen, amilyet Tameszéknál láttunk. :lol: Tamesz, nem tudnád megmondani, milyen márkájú ésmicsoda az egyáltalán??? :lol: :lol: :lol:

Fanka, hogy vagytok??? Hiányoztok ám!!! :) :)

Na, most ennyi, bocsi, ha vkit kihagytam.

Szép estét, jó született feleségek-nézést! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Hát minket nagyon taccsra vágott ez a hányós vírus :( . Nem is emlékszem mikor voltam ilyen szarul utoljára. Múlt hét kedden kezdődött Panninál, reggel 6tól este 9ig kb 10szer hányt, semmi nem maradt benne, max fél deci tea. Biztosra vettem, hogy kórházban kötünk ki, de szerencsére nem így történt. Másnap kicsit jobb lett a helyzet nála (bár hasmenése lett. ami eltartott 4-5 napig), de addigra én dőltem ki meg a férjem: egész éjjel felváltva dekkoltunka budin, alul-felül jött minden (bocs), egy órát aludtam összesen. Anyukám álolt minket 2 napig, mire ő is lebetegedett. Na, nem ecsetelem tovább, lényeg hogy túl vagyunk rajta, Panni ma reggel már spenótot követelt :shock: , ebből gondolom, hogy jól van. Bár semmi darabosat nem hajlandó enni, egyből öklendezik tőle :roll: . Szegény olyan kis vézna lett, pedig már épp kezdett husisodni.
Múlt héten mentünk volna Debrecenbe pár napra, hát ez ugrott sajnos.
Amúgy vicces dolgok is vannak: engem rendszeresen Áginak szólít, vagy "ágis"nak, így ébreszt reggelente is :lol: . Megtanulta a teljes nevét is, mindenkinek bemutatkozik a boltban, játszótéren, telefonba büszkén mondogatje: Hegedüs Annnna!. Gyurmából "sapkát" csinál magának és rendre a hajában köt ki a ragacs...

Ma jelentkezett a védőnönk, aki még sosem láttam :shock: . Felhívott, azt mondta, régen volt nálunk, igen, mondom, olyan régen, hogy soha sem, erre bejelentkezett jövő hétre :roll: . Végülis így 20 hónap után...

Bocsánat, hogy nem reagálok senkinek, próbálok bekapcsolódni újra a topik hétköznapjaiba :)

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Hát a manó nagyon jól bírta, 10-kor aludt el, fürdés és mese után. Talán a szemén látszott hogy álmos egy kicsit, meg ah elesett kicsit nyafkább volt.
Remélem nem lesz belőle rendszer!

Bélelt gatya:
nekünk sajna a sima nacik sem egyszerűek.Bár sokat csinosodott a lány, még így is van tekintéje a pocijának, na meg a 92 vagy 98-as nacik már nem is pelenka fazonúak,nekünk meg ugye még ott púposodik... úgyhogy nekünk harisnya és polár naci itthoni sétákhol, elegáncsos helyre meg van egy farmere +egy másik gatyója. Kantáros én senagyon láttam, tavaly még volt egy nagyon édes kordbársony nacink, de hol van az már!

Fanka
Nem semmi milyen vírust nyaltatok be, megirigyeltétek Juc Marciját, igez? Ilyen nagy a szerelem, hogy együttérzésből lebetegedett Panni is??!!
Gratula a bemutatkozáshoz, nálunk babázza magát, néha mondja csak hogy Fanni. Viszont az apját rendszeresen Tiptázza, mert én Tiptának szólítom a férjem. Engem is gyakran leTitiz, de nem csinálok belőle gondot.
Nagyon tudnak ám utánozni ezek a kis majmok!
Nálunk most a BK szünetében leadott egyik reklám a nagy sláger, az ami a sivatagban játszódik és valami nagy okosságot mondanak a végén, ott van hogy azegyik koma megtörli a fejét. Tegnap csak az apja vette észre, de ma is csinálta éspersze sóhajt isközben ahogy kell! Olyan cuki!

Tamesz
Írtam privit!
Gratula a fürdetési rekordhoz, hogy csináljátok?
Kíváncsi vagyok mit mond majd a Győrfi, már most izgulok!

Jóéjt, megyek mert nem bírok tovább fent lenni, nekem is fárasztó volt ez an ap!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Írok gyorsan néhány sort, mert alszik a Marci, de bármelyik pillanatban ébredhet.

Tamesz,
figyelj oda arra is, hogy milyen felvágottat, kenyeret eszel. Kenyérből csak a fehérben vagy a félbarnában nincs tej vagy tejpor. Felvágott (szárnyas) talán két vagy háromféle van, amiben nincs tejszármazék. Nálunk csak akkor múlt el Marcinál hasfájás, amikor semmilyen tejszármazékot nem ettem. Ja, és olajos magvakat (mogyoró, kesudió, dió, szezámmag...) és halat sem ehettem. Baromi nehéz volt (és nehéz most is), de a hasfájás néhány nap alatt elmúlt. Kell egy kis idő, amíg minden ilyen ártalams dolog kiürül a szervezetedből. Remélem sikerül kibírnod és segíteni fog. Én biosütiket ettem, mert ezekben csak növényi eredetű dolgok vannak.

Évi,
szoktad fújni Violát "hiszti" közben? A férjem családjában is voltak ájulások, ez náluk bejött. Marcira én mindig nagyokat fújok, ha behergeli magát. Remélem nem lesz semmi komoly gond. A férjem uncsitesója kb. 3-4 éves korára nőtte ki az ájulást.

Fanka,
örülök, hogy jobban vagytok! Gratula a névkimondáshoz!!! Az én fiam Schwarczkopf Marcell, vajon ezt mikor fogja kimondani :lol: :lol: :lol: ???? Most a Szűcs (az én vezetéknevem) Marcira tanítgatom, ha véletlenül elhagynám valahol...

Bélelt farmert láttam a Pólusban a C&A-ban. Méretet nem néztem.

Karácsonyi ajándékok: én már egész jól állok, mert a tavalyi nagy tömegbeni bevásárlás után rotával a Lászlóban szilvesztereztünk, ezt most inkább kihagynám. A maradékot a jövő héten vagy hétvégén megveszem vagy neten rendelem. Tegnap este már már fél órát álltunk sorban az IKEA-ban az árukiadónál :twisted: . Még jó, hogy Anyukámék eljöttek 2 napra (kimondhatatlan boldogság, hogy itt vannak!!!), így velük volt Marci. Imádja Őket.

Marci első (és edig egyetlen) mondata: Anya, add ide a Macit!
A kedvenc szavam Tőle: "Marcitájé" (Marcikáé).

Kész van szobája! Majd teszek fel képet, ha lesz időm. Tegnap a Nagyfiam beköltözött a szobájába. EGyenként kezdte átvinni a szobájába (kérés nélkül) a nappaliból a játékait. Gyorsan segítettem neki, nehogy meggondolja magát :)!

Az éjszakáink sajnos újra kritikusak. 4-5 ébredés van újra, pedig már jobb volt. Igaz, most kezd kibújni az utolsó 4 foga.

Szép estét Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Fanka, Eveka, örülöük, hogy előbukkantatok! :)

Fanka, remélem, most már mindannyian kilábaltatok a betegségből! Örülök, hogy megúsztátok a kórházat!!! Hogy sikerült? Doktornénitek nem adott rögtön beutalót? Nálunk az ügyeletes dokinéni egyből beküldött, Marci is kb. 10-szer kakilt, de kb. fél litert ivott, ez sem volt elég, így is kiszáradásveszély fenyegette. Igaz, ő nagyon lázas is volt, gondolom, ezért is. Amikor hazajöttünk, vagy egy hétig napi másfél!!! liter folyadékot öntöttem bele... :shock: Mosz már persze nem iszik annyit, de azért nagyon figyelek, hogy sokat igyon. A ti nem beteg gyerekeitek mennyit isznak egy nap? (Tejcsivel együtt)

Eveka, ezt a fújást nekem is mondta egy barátnőm, de nálunk nem nagyon válik be hisztinél, a pofozgatás jobb. Na, persze nem nyaklevesre kell gondolni... :lol: :lol:

A tavalyi rotát bevásárlás közben kaptátok??? :shock: :shock: Hú, ez ilyne könnyen terjed?!

kitartás az éjszakákhoz, remélem, hamarosan újra rendeződnek!

Névmondás: nálunk csak keresztnév van, illetve az is csak "Majó" :lol: , de nagyon édesen mondja. És érdekes, hogy nem mindenkinek a nevét próbálja kimondani. Pl. Pannyót ezer éve nem látta, mégis naponta többször emlegeti... :lol: :lol: :lol: De pl. a barátnőm fiát, akit szintén elég gyakran lát, még sosem nevezte meg. Ki érti ezt???

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Timka,
sajna csak a holnapi napunk van apával és kitaláltuk, hogy karácsonyi beszerzésre indulunk, mert nem akarunk a nagy tömegben menni, szóval nem lenne gond, ha elhalasztanánk a látogatást, mert még vasalnom is kell, meg összecsomagolni, mert vasárnap mindenki indul valamerre!:)
Remélem nem gond, privit köszi, továbbítottam az illetékesnek!:)
Várom nagyon az infót majd hétfőn este rálépek kintről a netre, ha sikerül és apa még nem mondta fel a szerződést!

Juc,
az oltást nem rémisztésnek íkírtam írni, csak a mi dokinénik ezt javasolta nekünk, én meg megosztottam az infót.
-Ivás: Marci kb 7 dl kakaót nyom be esttől reggelig, napközben pesig még legalább fél lityi vizet, és még valami gyümilevet, az nagoyn csúszik neki, most főleg a frissen facsart narancslére kattant rá!
-vezetéshez gratula, egyre bátrabb vagy, lassan jöhetsz felénk is!!!!:)
Na hogy áll a standard ruha? milyen lesz? kérünk ám képeket!!!:D
92-esben én már nem láttam kertészgatyát, de én még mindig bodyt adok MArcira és úgy a pólóféléket és sikerült 98-as bodykat vennek a C&A-ban!!!!
-A kormányos valami BAO márkájú nem volt nagoyn drága, MArci még mindig imádja, Lili kevésbé!:D

Fanka,
remélem már mindenki jól van Nálatok! Azért elég rémisztő vírust nyaltatok be!
Hogy megy a gyúrmázás nálatok? Én karácsonyra akarok neki venni, csak azt majd együtt tudjuk játszani, mert egydül nem megy, igaz???
Vicces dolgok nálunk is vannak mindig, most pl a kedvenc, a búj, búj zöldág.... és a végén a bent maradt a macska helyett mappa-t mond, mi meg fetrengünk.
Védőnő minket most két hetente zaklat, de tegnap már megkérdeztem, hogy meddig fog jönni, kedvesen, és mondta, hogy már csak egyszer és utána havonta, ha ráérünk! Na majd inkább én megyek hozzá, ha én ráérek, mert itt ücsörög nekem az nagy élmény, bár Marci rendesen lefárasztotta, megdolgoztatta a daruval rendesen!:)

Eveka,
Köszi a kaja tippeket, még bírom, de szerintem még nem sokat javult a dolog, szerintem a legnagyobb baj az, hogy iszonyatosan mohón eszik a csaj és fele kaja fele levegő, de majd kiderül.
nagoyn várom a képeket MArci szoábjáról és ő ott is alszik? végig? nálunk ugyanis nem megy a dolog, este elalszik, de éjjel vándorlás van. Valahogy vissza kellene szoktatnunk, de tehetetlenek vagyunk, mert akkor ordít az éjszaka közepén!:(
Karácsonyt én is kitaláltam már, holnap megpróbálunk elintézni egy-két dolgot, mert nem akarom a végére hagyni. A múltkor az Ikeában mi karácsonyfadíszeket vettünk, mert eddig csak szalma és masni volt rajta, de most vettünk egy-két csillogósat is, de azokat majd csak felűlre rakjuk, Marci boztos helyre!:D

Nevek:
nálunk megy mindekié, ő még mindig KUNKA-nak hívja magát, de hát ez van, ma kunmamának szólított engem, elég idegen volt számomra, mert én nem vettem fel a kun nevet!:)

mi ma voltunk a csipős banyánál, mindent rendben talált, két hét múlva kell uh-ra menni, koponya, has és csípő, és majd 4 hónapos korban kell visszamenni az ortopédiára.
Utána gyors fogászatot intéztem magamnak, mert ma reggel ugyanis a bal arcom sajgott, de megröntgenezték és "csak" a bölcsessgéfogam nyomja a mellette levő fog gyökerét, szóval ha az idegeim még nem merültek volna ki az ordításokban, akkor most kapnak egy újabb kiképzést a fogfájás elviselésében, mert gyógyszert ügyebár nem szedhetek!:(
NA megyek, mert kint voltunk legelni a kertben és csak msot jöttünkbe, mert elment a napocska, de Lili nagyon jól alszik azóta, lehet, hogy ez lesz a megoldás, hogy ordít be a babkocsiba és kirakni????:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

csak egy gyors kukkra jöttem.

Tamesz
Ha Te nem mondtad volna le a holnapot, akkor én tettem volna meg. Fanni elkezdett taknyolni, ma vittem doki nénihez, aki szerint erősen fogzik meg a torka kezd pirosodni.Kaptunk tartalék antibigyót, de nem adom neki, csak ha márnagyon nagy a baj.Láza kipp-kopp nincs, csak folyik az orra és egyresűrűbb.
Viszont ma ő szívta le magának kétszer is, és egy csepp bömbi nem volt, sőt! büszke volt nagyon magára!
Amúgy gyanítom hogy az éjszakai kitakarózások állnak ennek a megfázásnak a hátterében, egyszerűen lerúgja magáról állandóan a takarót. Hálózsákban gondolkodom most, de félek, hogy fölösleges pénzkibobás lenne, mert zavarni fogjahogy korlátozvavan a lába. Talán pici korában volt neki egy, azóta pizsizünk.
Mondd az illetékesnek, hogy ha komolyak a szándékai most kellene lépnie, mert most kellenének nagyon emberek! lehet hogy februárban már késő lenne. Egy telcsit megérne!!!!

Na megyek is, fő a kaja a csaj meg az autóban szundít.
Majd még jövük később!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka
A Kenguru G-ban asszem kapható olyan hálózsák, amiből ki lehet dugni a lábat, egészen 120..valahányas méretig. Panni vastag polár rugiban alszik, még épp jó rá a 86os, nagyobbat meg nem találok.
Remélem Fanni nem lesz betegebb, jobbulást!!

KépKép
fanka
 
 


Fanka

Köszi az infót, mi most hoszú ujjú bodyban, újabban harisnyában és vastagabb rugis pizsiben alszunk.
Viszont éjszaka nem megy a fűtés és lehűl a szoba van hogy 18 fok van csak, a kisasszony pedig takaró nélük alszik vagy ha én betakarom akkor a következő fordulásig takaróval.
Amúgy most nagyon virgonc pedig hajnalban még olyan ugatósan sírt, jól be volt rekedve. Reggel bevettük a "gyógyítókat",kiszívta az orrát(meg a miénket), most meg fárasztés nem hagy dolgozni.

Ki mit csinál ebben a szép időben?
Mi remélem még kijutunk ma egy kicsit, nem havazódok be a házimunkába.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Nagyon kihalt a topic, mindenki karácsonyi nagybevásárol????:D

Mi is voltunk ma egy körre nézegetni, kevés sikerrel, de majd alakul a dolog a jövő héten.
Holnap mindenki szétszéled, Marci Győrbe, 10-re jönnek érte anyósomék, már mindenét összeraktam, írtam használati útmutatót, gyógyszerek, .... szóval remélem minden rendben lesz és elviselik egymást!:)
A mi cuccaink is alakulnak, de majd csak reggel fogok bepakolni és talán délben mi is el tudunk indulni kifelé.

Timka,
mi is hálózsákot használunk, olyan kenguru goldosat, kicsi korától és kíválóan tud benne menni is Marci, és nem kell takargatni, alatta van egy body és egy C&A-s kezeslábas pizsi. nálunk éjjel csak 19 fok van, de nem szokott fázni, és Lili is ugyanígy van öltöztetve, de ő kap egy plédet még rá.
Gyógyuljatok meg mielőbb, és nagoyn várom a hétfői infót!

Fanka,
jobban vagytok már? Remélem!!!!

Kellemes vasárnapot, bízom benne marad a szép idő és kint is tudok majd csavargoni a csajszival! Ha tudok majd jelentkezem!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Bocs az eltünésért, nincs netem! most is anyóstól írok, de már hiányolnak
Puszi mindenkinek, ahogy tudok jövök!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jó estét!

Na, mi is megvagyunk, csak kezdenek sűrűsödni a napok, pláne a hétvégék. Nálunk új gardróbszekrények lesznek a jövő héten, most a régieket pakoltuk ki, szereltük szét, vittük apósékhoz. Ma meg egy csomót vezettem, Szentendrétől a budaörsi Tescóig, hogy gyakoroljak.

És élesben teszteljük a bárányhimlő-oltást :shock: , a bnőmék kisfia ugyanis bhimlős lett, és a pöttyök előtti napon itt voltak nálunk, már ugye tuti fertőző stádiumban. A dokinénink azt mondta, hogy nyugodtan vigyem közösségbe Marcit, még 1 hétig biztos, hogy nem fertőz, még ha el is kapta. Ja, mert az oltással is el lehet ám kapni :shock: :shock: , csak sokkal enyhébb formában, de gondolom, fertőzni az is fertőz. Szegény barátnőm meg aggódik, mert ugye van egy 5 hónapos babája is... :?

Timka, remélem, holnap már fiú- vagy lánynév-ötletekkel jössz!!! :lol: :lol: :lol: Fanninak meg mihamarabbi gyógyulást!

Mi is hálózsákpártiak vagyunk, azt még elég jól elviseli Marci (a takarót pl. nem), bár mostanában kezdi kicipzárazni, és levenni... De volt egy idő, amikor csak elalvás után tettük bele a zsákjába, azt nem tudjátok megoldani, Timka?

Tamesz, remélem, épségben megérkeztetek, és Marci is jól elvan Győrben! Hány napra maradtok? majd jelentkezz, ha tudsz!

Fanka, mail megy!

Sziasztok, szép hetet!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
csak gyorsan jelentkezem, hogy megérkeztünk, Marci elvitték délelőtt a nagyszülők, eddig jól vannak, remélem így is marad:)
Lili nagyon rendes volt csak Kanizsánál ébredt fel, ott szopizott, tankoltunk, mi is ettünk, végül még tápot is kért és visszaaludt.
Már fincsi meleg van a lakásban, hát nem fogok unatkozni!:)

Itt 5.kor még 16 fok volt, nagyon kellemes idő van!

Juc,
na kíváncsi leszek a bárányhimlőre, azért remélem nem lesz semmi az 5 hónapossal és Marcitokat is védi az oltás!

Brigi, majd jelentkezz!!!
Hú mennem kell, valaki ordít!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, nem írtad, hogy meddig maradtok ott! Vagy csak én maradtam le? :oops:

Köszi a drukkot, hát nagyon remélem én is, hogy hat az oltás.

Na megyek, alszom én is, eddig karácsonyi kézműveskedtem (mozaik meg üvegmatricafestés), végre van rá időm meg van hozzá kedvem esténként. :) :)

Juc

Kép
juc14
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?