Új privát üzeneted érkezett!

Cas vagy Szilvi
Dm-ezéskor nem vennétek egy babylove-os tejpépet (vaníliás)?
Szilvi Neked már ugyis tartozunk! :roll:

Cas
Az usziba még jól jártunk! Az úszómester vagy ki mesélte, hogy egy kisfiúnak a sarkának egy részét is lekapta már a lépcső?! Csak azt nem értem, ha már volt baleset, akkor a nyári időszakban miért nem lehet ezt megcsinálni? Elég lenne, ha engem beengednének egy kalapáccsal, és egy U betűt csinálnék az L-ből (ezek a betűk persze elforgatva 90 fokkal).
JA ÉS GYERTEK NYUGODTAN! Csak előtte csörögjetek, nehogy a bölcsibe legyünk (egyenlőre heti 1-szer járunk).

Mucus
Az nagyon jó lehet, hogy van valaki a csoportba, akit ismer az ember lányának a gyereke.
Sokszor úgy hiányzik, hogy Kori közöttünk aludjunk, de soha életében nem bírta. :cry: Talán még lesz olyan, bár lehet, hogy nem kéne hiányolni....
nikcsi
 
 


Na mi is megvagyunk. Az elmúlt pár nap a nagy jövés-menés jegyében telt. Mindig csak aludni estünk haza. :shock:

Nikcsi,
Bocsi de a netig el sem jutottam. :? Aktuális még az orrszívó?

Saci,
Hát ez nálunk is minden fogzás alkalmával eljátszódott. Akkor ugyanis felébredt éjjel és én nagy sajnálatomban átvittem hozzánk. Aminek az lett a vége, hogy már másnap lefekvésnél mutatott a mi szobánkra és közölte, hogy "oda". Könnyen rákapnak a jóra. :twisted: Nálunk egyetlen, kegyetlen módszer vált be. Ilyenkor hagyom üvölteni. Megszakad a szívem de nincs más megoldás. (Ha nálunk alszik, mi nem alszunk, ő pedig már hajnalok-hajnalán nekiindul játszani, mivel nincsenek rácsok amik visszatartanák. :evil: :shock: :) ) Két üvöltős éjszaka után mindig minden visszazökken a régi kerékvágásba. Már van annyi esze, hogy felfogja nincs értelme tovább hisztizni. :wink:

A pénteki bulit én is sajnálom. Remélem bepótoljuk!!!! :P 8)
myra
 
 


Nikcsi!
:(
miért nem csinálják meg, ha tényleg több baleset volt már :evil: grrr
tejbepapit viszem! csak 1 kell?
szilvamag
 
 

 
 

Fanni is meg van fázva, meg az apja is. Remélem már kifelé tartunk belőle.

Nikcsi
Szegény Kori. Bír menni a lábán? ELvittétek dokihoz lefertőtleníteni?
Azt bölcsiről írod vagy játszóházról, hogy 9-12 óráig 850 Ft (ebéddel) és Anyukák is ott vannak? Belegondolva, hogy a Tücsökzene 700 ft /fél óra, akkor jobb lenne oda járnunk.

Akartam kérdezni, hogy ki megy a cipővásárra, de nem volt időm se ide eljutni, se pedig oda. :(
Ti voltatok? Voltak Jó cuccok?
Olyan vagyok Fanni mellett, mint a nyugdíjas, semmire nincs időm. :) Nekem tanulnom kéne az időbeosztást, vagy filmen nézni más hogyan csinálja az egész napját. Lelkiismeretfurdalásom van, ha Fannit egyedül hagyom, vagy mert Apának dolgoznia kellene, de én meg a napi rutin feladatokat (mosogatás, főzés, ágyazás, vacsi készítés, lefürdés, porszívózás...) csinálom és Apára "sózom" Fannit, pedig neki itthon is dolgoznia kéne. Valamit biztosan nem jól csinálok. Shocked
boglarka
 
 


Tegnap írtam egy csomót, aztán nem engedte elküldeni. Pipa voltam! :evil:

Buli: ha nem veletek, akkor a férjemmel, ha nem pénteken, akkor szombaton. Anyu átjött egy pár órára, de nem volt túl boldog. Szóval nekünk jó volt. :D

Újabb buli időpont? Ki mit javasol?

Boglárka,
én akkor szoktam bepörögni (na meg netezni :D ), amíg Teus alszik.
laga
 
 


Myra
Lejárt a tesztidőszak. :wink: Viszont közeledik a hűvös idő, na meg a bölcsi szezon, szóval gyanítom, hogy hamarosan aktuális lenne, ha még addig megfelel. :roll:

Szilvi
Jó kérdés! Gondolom az anyagiak miatt, de mi szívesen megcsinálnánk ingyen is! Na ha jövő nyáron is járunk/járnánk, a vakáció előtt lebeszélem egy vezetővel és megcsináljuk ÍGÉREM!
Szerintem elég 1 tejpép, igen, mert még 1,5 van. :)

Boglárka
Tud menni rajta, szerencsére. Otthon lefertőtlenítettük, ebcsont beforr. Laci is gondolta, hogy el kéne vinni sebészetre. De szerintem ahhoz kicsi a seb, hogy varrják, a normálishoz képest meg nagy. Ha valakit érdekel, el tudom küldeni képen, mert tudjátok én mindent megörökítek. :shock:
Igen a játszóházba ott vannak a szülők is, mert akik így járnak bölcsizés előtt sokkal gyorsabban és könnyebben beszoknak, mivel a közeg már ismerős. Én is gondoltam rá, hogy rosszabb idő esetén, akár itt is lehetne babatali, csak itt a gyerekek laknának jól, mi nem. :?
Ha gondolod meglátogathatsz minket, hogy lásd egy napunkat.

Cipővásár: mi kétszer is voltunk (mindkét hétvégén) tegnap anyu ezt a falcon cipőt vette 7.400 helyett 5.000,-ért.
Kép
Az viszont tök furi volt, hogy vasárnap 19-ig volt a vásár, de a Kipp-kopp üzletesek (vörösvári) már 12 órakor pakoltak, és nem foglalkoztak velünk. Próbálkoztam, de láttam hiába, ha nekik nem kell az én pénzem, akkor úgy kell nekik!
(Előző 7végén pedig egy 100%-ig vízálló bundás csizmát vett anyós 7.000-ért, osztrák márka.)
nikcsi
 
 


Mi nem voltunk a vásáron, mert kb. másfél hónapja vettünk Sárának cipőket, bundás pedig nem kell mert van egy ami Dorináról maradt és neki egyszer sem volt a lábán. Még gumicsizmát szeretnék, ha bejön az esős ősz, akkor is ki tudjunk menni.

Sára amíg terhes voltam velünk aludt, mert én nem bírtam betenni ill. kivenni a kiságyából. Most az apukájával alszik, de már próbálkozott, hogy fektessük be Flóra mellé.
Dorina kb. 5 éves koráig néha köztünk, néha a saját ágyában aludt, mostmár csak a szobájában zárt ajtók mögött. Egyszer úgysi leszoknak a szülőktől. Én is szeretek odabújni az emberhez, miért vegyem el ezt az érzést a gyerekektől, ha éppen össze akarnak bújni valakivel. Lehet, hogy rosszul csinálom, de túl engedékeny anyuka vagyok :)

Nikcsi
A babasebek gyorsan gyógyulnak :)
Amíg Flórával bent voltam a kórházban Sára a fejét törte össze, de már nem is látszik csak egy kicsit. Lehajolt a kulcsáért és az én "fejnehéz"gyerekem előre esett.
hmmc
 
 


Eldicsekszem milyen szépen alakul a házunk :) :)
Van már szép színe, van a lábazaton kő és most csinálta Peti a belső kerítést. A képen még nincs lefestve, de hétvégére az is elkészül (már a fele készen van)

Kép
hmmc
 
 


Most azért van ám időm netezni, mert sulinetet kihasználtuk utoljára és vettünk egy új gépet, így én is hozzáférek.

Laga
Nekem délben muszáj aludnom Fannival együtt egy ágyben, mert különben felébred fél óra után. Így inkább aludjunk együtt 2, 3 órát.
Buli: amíg még szoptatok, az esti bulikra én nem tudok menni.

Nikcsi
Jó vásárt csináltatok. Sajnáléom, hogy lemaradtam róla. :(
Az egész napos látogatás nem ugyanaz, mert akkor velünk is foglalkoznátok. Komolyan mondom, kár, hogy nincs olyan oktató film, ahol bemutatnák egy-egy napját a gyerekeknek. Mert bennem is küzd az egyik felem a másikkal, hogy nem túl sokat "lógok-e" Fanni nyakán, vagy túl keveset vagyok vele. Szerintem az ilyen "labilis" Anyukáknak jót tenne a Spektrumon egy ilyen film útmutatásnak.
A játszóház hol van? Ha nem a bölcsibe akarom beszoktatni, később bölcsibe adni, akkor is lehet oda menni?

Hmmc
Hú de szuperül néz ki a házatok. Lelki szemeim előtt már futó rózsát is látok a kapu felett.
boglarka
 
 


Sziasztok!
kibújt Enikő 9. foga!!!
és mától egyedül eszik!!!!
szilvamag
 
 


Szilvi!
Gratula Enikő fogához. Sárának 8 foga van :) :) De most jön a 9. és a 10. bibibi. Egyszer csak előbújnak a fogacskái.
hmmc
 
 


Hmmc
Tényleg nagyon szép lett! Beni előre van zárva? És hova tűnt a kis tavacska? :shock:

Boglárka
Igazad van, de tudok izgő-mozgó tenni-venni típus is lenni, ha van itt valaki, pl.: anyám, akkor teszem a dolgom.
A bölcsi és a jásztó dolog teljesen független egymástól! Szóval ha nem viszed bölcsibe, vagy ha nem is oda vinnéd, akkor is szívesen látnak (gondolom főleg a pénzed). :)

Enikő, Sára :D

Kori a 13. szemfogával küzd, a körmömmel már érzem.
nikcsi
 
 


Bocsi, de Teusnak már a 17. és a 18. foga van útközben... :D
laga
 
 


Nikcsi
Kezdődött azzal, hogy az ember kicsit több algásodás-gátlót rakott a vízbe a kelleténél és a halak sem algásodtak tovább :)
Úgy gondoltuk, hogy így Beninek nagyobb helye van elől, mikor vigyázza a házat. Tavasszal, majd a tavacskát a kerítés mögé fogjuk rakni, hogy Beni ne ássa szét jóindulatból.
Ma kimentem játszani vele, mióta megszültem nem igazán játszottunk, mert éppen vedlik. Csak hempergett mellettem, előttem, alattam, ahol éppen hozzám tudott érni. Olyan volt, mint egy 50-60 kilós kismacska, csak bújt, dugta oda a fejét és a lábát, hogy vakargassam meg. Csupa jóindulatból azért fényesre nyalta a pulcsimat és a cipőmet :) Még labdáztunk is, csak nehezen értette meg, hogy mostmár nem igazán bírom el, ha szeretetből rám veti magát :)

Laga
Teusnak lassan több foga lesz, mint az összes gyerkőcnek együtt.

Tegnap voltunk csípő-vizsgálaton. Minden rendben mindkét gyerkőccel. Megnézettük Flóra nyakát, mert azt mondta a gyerekorvos, hogy legyen többet hason, mert nem tartja még a fejét. Az ortopéd orvos csak annyit mondott, hogy egy 4 hetes gyereknek nem kell jobban tartania a fejét. Megvizsgálta a nyakizmait is és minden rendben van vele. :) Még a harmadik gyerek után is meg tudnak ijeszteni, főleg amin Flóra átment.
1. Kezdődött azzal, hogy az első 16 hétben vigyázni kellett, mert egy tőle nagyobb hematóma volt mellette, ami félő volt, hogy leválik és akkor viszi az egész gyereket. De felszívódott, Flóra megmaradt.
2. Szülésünk gyors menete, az autóban is megszülethetett volna, ha akár 1 piros lámpánál megállunk. Ez így visszagondolva nem is olyan vicces.
3. Szüléskor derült ki, hogy egy szabályos csomó volt a köldökzsinórján. Az volt a szerencséje, hogy elég hosszú volt és nem feszítette meg annyira, hogy megölje magát. De bármikor bekövetkezhetett volna a tragédia.
4. Ez az egész fertőzés-história. Ha pozitív lett volna az utolsó lelet, akkor a szövédmény az esetek nagy számában agyhártya-gyulladás, amit egy csecsemő nem igazán szokott túlélni, vagy ha mégis akkor maradandó károsodást szenvedhet.
5. Itthon a házi orvos ijeszgetése. "Nem tarta eléggé a fejét, túl lazák a nyakizmai" "Szívzöreje van a gyereknek, ha a 24-én is hallja akkor irány a gyermekkardiológia".

Ezek után már én csodálkozom, hogy még nem vagyok depressziós anyuka. Azt hiszem időm sem lenne rá :)

Hűűű, ez most nagyon kijött belőlem. Ilyenkor még sírni is tudnék egy nagyot, de akkor Sára is elpityeredik, tehát tartanom kell magam.
hmmc
 
 


hmmc
sztem nem vagy engedékeny anyuka, én is így gondolom, hogy nem ok nélkül mennek a gyerekek a szülők ágyába. Biztos, hogy nekik is kell az odabújás..

gyors szülés???
A többiekkel ellentétben, én nem ismerem a sztorit, írnál róla egy-két sort? :lol:
ha ide nem, priviben..
mucus
Tm
 
 


Hmmc
Szegény halak! Ezek után nézzek az emberre mint egy/több hal gyilkosára? :wink:
Benit az ajtó mellé kell tenni sárosabb időben, jól működne cipőpuculóként - ezek szerint. BRÜŰ :twisted:
Beni még okosodhat, idővel biztos nem ugrik rátok, stb. Gina egy marha lökött kutya (3,5 éves). Vasárnap reggel (a szokásos hajnali 6-7 közötti utcai séta helyett) csak 9 után vittük ki. Laci még aludt, Korival mentem ki. Gina mint egy idétlen kölyök, össze-vissza ugrált örömében (még jó hogy nem pisil be!), addig-addig, hogy Korit lelökte a lépcsőn. :cry: Szerencsére egy visszaválthatós palack volt a kezében, ami mindent hárított - a sírást azért nem nyelte el....
Nem semmi kálvária! Vajon miért csinálják ezt a dokik?

Laga, Boglárka
Valamikor játszóház?
nikcsi
 
 


Hmmc
Ilyenkor szégyenlem el magam, hogy én meg minden apróságon parázok, kiborulok. (Miért nem eszik, miért nem alszik...)

Nikcsi
Hol van a játszóház? És 8-ra már oda is kell menni?
boglarka
 
 


Ezek a Tücsökzenés találkozások olyan villámszer?ek, nem? Ti ki , mi meg be, gyors sziasztok...
Van kedvetek talizni? Babástul meg nem babástul is. :D
Babástul péntek délután nálunk? Rég volt tali...
laga
 
 


Végre lesz tali :?: :!: :D Mi benne vagyunk Laga!

Boglárka
Játszóház 9-től van 12-ig. Nem kötelező 9-re menni, cím ment @-be!
Ma is voltunk, Cas pl látott minket, Szilvi pedig vitt minket - köszi! :lol:

Csajok már Laga, Boglárka, ma már Szilvi is mondta, hogy egyszer eljönnének/jönnétek a jásztóházba. Nem beszéljük meg, hogy pl. jővő hét kedden menjünk együtt? Jó kis téma lenne, mert hát én elképedek micsoda szülők vannak? :shock:
nikcsi
 
 


SEGÍTSETEK LÉGYSZI! HOL LEHET WEBEN MEGNÉZNI, HOGY A KINÉZETT ÜLÉSÜNKNEK MILYEN A TÖRÉSTESZTJE???? Nem csak a kinézettet, hanem az összehasonlítás is érdekelne!
nikcsi
 
 


Nikcisi
http://www.totalcar.hu/magazin/hifituning/gyerekules

Esetleg, ha tudtok németül az ebay német oldalán általában fel van tüntetve, hogy milyen eredményeket ért el a különböző teszteken.
Mi most vettünk Sárának Concord Trimax ülést, mert az Ultimax, ami eddig volt az be lehet tenni fordítva is (szét lehet szerelni az alját és meg lehet úgy fordítani) az lesz a Flóráé. Mi Németországból hozattuk mindkettőt.
hmmc
 
 


Laga!
juhéjjj, péntek OK, a múltkor úgyis csak futólag voltam :wink:

Nikcsi!
kedd is OK!!!
én a Maxi Cosit használom és ajánlom, eddig nagyon jól bejött, és a tesztjei is jók, no meg az ára is :)
volt ma valami izgalmas a bölcsiben?

Livi!
dolgozó anyuka!
nagyon eltűntél, hiányolunk!
szilvamag
 
 


Vagyok-vagyok, igyekszem! :oops:

Autósülés: nekünk Concord trimax, árban és tesztben szuper! És a legolcsóbb tavaly a Mária nagykeben volt, neten rendelve.

pénteki tali Lagáéknál ok, de pogit nem vállalok. Fuvart még nem tudom, de ha Myra meg tudjátok oldani, akkor inkább ne számítsatok rám, mert pénteken határidőnk van, remélem hamar befejezzük a melót, és tudok időben talira menni!

Móni, nyugi! A gyerek már megvan, visszafelé nem nyugtatlak, de szívzöreje Matyinak is volt, és sok gyereknek szokott, el fog múlni, kinövi; és a nyakát ő sem tartotta, és torticollisa is van/volt (ferde nyak), de azt mondom ennyi legyen a legnagyobb baja. Egészséges testileg, lelkileg, fizikailag és szellemileg egyaránt. Azt a 2 heti gyógytornát meg már megszoktuk.
aranyhold
 
 


Na akkor úgy látom tetszett a pénteki tali ötlet. Hát akkor gyertek. 3-tól oké? Casnak küldök sms-t.

Cory, Mucus, Hmmc,
jöttök?
laga
 
 


Csak a mai termést olvastam vissza, így bocsi ha régebbi dolgokra még nem reagálok.

Laga,
Elég zűrősek mostanában a napjaink, de igyekszünk ott lenni. :D

Nikcsi,
Játszóház jó ötlet. :!: Ez helyileg hol van??
Majd utánanézek elvan-e még mentve nekem egy jó üléstesztes link.
Egyébként nekünk is Concord Trimax X-line ülésünk van. Mi vettünk bele szűkítőbetétet is, így Lilla már 11 hós kora óta ezt használja.
Úgy tűnik ez a "topik ülés" mert Laga Vilmosának is ilyen ülése van?/volt. :P

Attól függ, hogy mikor megyünk a telekre 2 héten belül nálunk is lesz tali. Készüljetek!! :P :P :wink:
myra
 
 


Hmmc
Ebayon használtat vagy újat vettél? Kb. mennyi a postaköltség? Mennyi idő alatt kaptad meg? Mi a garancia arra, hogy útközben nem tűnik el?

Ülés: sajnos pénztárca függő lesz, de névnapra mindenkitől pénzt kértünk. Kipróbáltuk a chicco key 1-t, ez volt az első és nagyon szimpi volt, aztán concord utlimax, és tirimax-ot is. Viszont trimaxot elég nagynak tartottam, mivel Kori elég kicsi baba. Concordok pedig nem olcsó darabok, amúgy a römerek vezetik a töréslistát általában (amiket én néztem). Ja és persze nézegettük a maxi cosi priori-t, igazad van Szilvi!

Aranyhold
Voltunk a Máriában, de a kínálat nulla, neten néztük, ezért mentünk oda. Azért hihetetlen, hogy pl bemennénk kipróbálni, megnézni és nincs is, csak neten lehet rendelni. :shock:

Myra
Ülésteszt link érdekel! Szűkítővel próbáltuk, ráadásul még az is + egy vagyon. :o

Laga
Elvileg mi mégsem tudunk menni! Elfelejtettem, hogy megyünk ki anyámhoz Budaörsre, mert jön hozzá az ingatlanos. Viszont anyám egyik nap ezt, a másik nap azt gondolja, ezért megpróbálom lezongorázni, hogy mégse most legyen. Ingatlanos is szólt, hogy jobb lenne korábban, mint 16.30, viszont 2 egész óra alatt érünk ki bkv-val!!!! (Ráadásul 1-től min. 3-ig szokott Kori aludni.) :?
nikcsi
 
 


Nikcsi,
Trimaxnál nem mindegy milyen huzatú kivitelt választassz (C-line, X-line). A kettő között 15000 Ft különbség is lehet!! Ha jól emlékszem mostanában a C-line-osokat akcióban már 30-35 ezerért is láttam. Nálunk végül az volt a döntő, hogy nem akartunk 3. ülést is venni. Ez 36 kg-ig jó, mert 18-kg felett leszerelhető a háttámlája, így sima ülésmagasítóként is használható, illetve ha akarsz háttámlát, akkor a Lift Evo háttámlája külön is megvásárolható hozzá. Kompatibilisak.

Itt a link:
http://www.adac.de/Tests/Kindersicherun ... eID=130822
myra
 
 


Nikcsi
Én nem szeretem a használt cuccokat, ezért új dolgokat szoktunk venni a ebay-on. Nekünk az a szerencsénk, hogyha USA ebay-ról vásárolok azt elintézi a tesóm és ő postázza haza, ha a németről akkor Peti unokahuga. De még semmi sem veszett el, minden sértetlen és teljesen jó volt.
Szerintem nektek már felesleges ultimaxot venni, mert hiába "kicsi" Kori egy-két hónap és nem lesz jó. A trimax lenne jó nektek is, mondjuk itt az ára kicsit borsos, de jók a tesztjei. A miénk postaköltséggel együtt volt 99,9 EUR (Xline, ráadásul valami tuti huzattal), szóval Németo-ból sokkal olcsóbban be lehet szerezni.
A Maxi Cosi-t mi is néztük, de ha már egyiknek Concord van, akkor a másiknak is :)

De azért az nevetséges, hogy a gyerekruháktól kezdve a babakocsin át minden sokkal olcsóbb, mint itthon az USA-ban és Németo-ban is.
Több ismerősünk jár át Bécsbe vásárolni a gyerekeknek ruhát, mert sokkal jobb minőség és olcsóbb. Mi még nem voltunk, de egyszer mi is átruccanhatnák :) :) Babatali a határ túloldalán? Vásárlással egybekötve? :) :)

Laga
Sajnos csak egy autónk van, mert a változatosság kedvéért a nagyautót megint megtörték és ott áll a garázsban szegénykém szó szerint vérző orral, ezért az ember az én autómmal jár. Ha így megy tovább muszáj lesz egy harmadik autót is beszerezni :) De mostmár az enyémet mindenféleképpen le kell cseréljem egy nagyobbra, pedig annyira szeretem :(
hmmc
 
 


Nikcsi,

Azért reagálok mert pont nekünk is gyerekülés projektünk volt az elmúlt időszakban.
A Mária nagykerben fogtunk ki 3 hete egy akciót és a lányomnak Concord-ot, vettünk igen-igen jó árban 30 ezer alatt (36 kg-ig jó). Jelenleg egy Römer ülésünk van és bár Németo-ból hoztuk be abszolute nem volt olcsóbb kint mint itthon, azaz árban uaz volt mintha itthon vettük volna.

Ha ebben a két márkában gondolkoztok akkor nem érdemes ezt a két márkájú ülést a határ másik oldalán vásárolni mert a saját tapasztalataink alapján nem olcsóbb kint sem mint itthon. Viszont a törés-tesztjei e kettőnek a legjobb. (Kint akkor jobb az áruk, ha akciósan tudja az ember megvenni.)
A Mária nagykerben azt mondták, hogy elég sűrűn szokott akciós ülésük lenni, szerintem érdemes többször érdeklődni.

Kika
kika
 
 


Lányok! Holnapi program ugrott! Legalábbis a részünkről. Matyi hajnalban és reggel többször hányt. Kihívtam a dokinénit, majd írok mit mondott, de szinte biztos vagyok benne, hogy holnapra még nem kapunk engedélyt közösségi életre.
Nagyon sajnálom, már úgy taliznék veletek.
Próbáltam Dávidot megfűzni, hogy jöjjön haza, és akkor én el tudnék menni gyerek nélkül a talira, de sajnos tegnap már leszervezte a péntek estéjét, nem tudja lemondani.
:cry: :cry: :cry:
aranyhold
 
 


Aranyhold,
tali du. 3kor kezdôdik. Nem jössz el a kártyaparti elôtt?

Nikcsi, Hmmc,
:(

Kika,
neked nincs kedved egy talihoz? Szívesen látunk benneteket is egy-két év fantomtársasági élet után. :) Ha érdekel a dolog, akkor elküldöm priviben a címem.

Ülés: sôt, nem csak Vilmosnak van Concordja, de Teusnak is. A Brendonban vettük júniusban akcióban 34 ezerért magasítóval.
laga
 
 


Milyen jó kis témát dobtam fel! :lol:

Myra
Te merre láttad ezeket az árakat, mert őszintén concordot egyenlőre csak a brendonba láttunk 48-ért. Ezt a kombinálhatóságot nem tudtam, köszi! 3 ülés, na igen. Hurcink nem egy nagy márkás, meg azt alig használtuk, a jelenlegihez képes. Mivel akkor sokkal kevesebb mászkáltunk a pici Korival, aztán 9 hónaposan pedig a mostanit használta. A mostani kölcsön van, várhatóan vissza kell adni. Két gyereket tervezünk, ezért gondoltuk, hogy veszünk 9-18-ig, úgyis megörökli a kistesó, jelenleg pedig a 15-36-ig nincsenek ilyen húzós árban (addigra majd lesz, de lehet, hogy már most is van, csak átsiklunk felette, mivel még nem aktuális :) ).
Ezt a linket már néztünk, de köszi! Azért kérdeztem, hogy minél többet kapjak! :D

Hmmc
Ilyen rokonokkal könnyű :!:

Amúgy több ismerős is megerősítette, amit Kika is mond! Vagyis nem olcsóbb átlagban kint semmi, csak az akcióban kell kifogni! (Több német és osztrák oldalt nézünk.) Használt ülést nem javasolnak (ismerős brendonba dolgozott), mert ha bármi balesett történt, nagy fékezés vagy valami, akkor már csökken/kevésbé biztonságos!
Eddig voltunk az óbudai kenguru goldba, Mária nagykerbe és a brendonba. Tervezzük a soroksári utas volt Megát (állítólag itt nagyon jó szakemberek vannak – webvélemény szerint), budaörsi volt Madrinát, és a budaörsi Mattit. (Ez utóbbiban állítólag nincs nagy kínálat.)

Kika
Köszi, akkor szorgosan nézzük a netet, és akciókat, meg várjuk az új brendonos kuponakciót!
Jogi kérdésekben kérdezhetlek?

Aranyhold
Jobbulást Matyinak, bár hallottam, hogy ez a vírus is kering mostanság. :cry:

Október 23-án hétfőn nincs meló, erre én kitaláltam itthonra melót, szedjék fel a fiúk a parkettát és tegyék le újra ragasztva a klikkesség ellenére, mert szétcsúszik, ezért kérdezném, hogy jó idő esetén nem mennénk együtt játszózni? Rossz idő esetén nem fogadna be minket valaki?
nikcsi
 
 


[quote="nikcsi"] írta:nikcsijó idő esetén nem mennénk együtt játszózni? Rossz idő esetén nem fogadna be minket valaki?

részemről mindkettő OK :wink:
szilvamag
 
 


Nikcsi,
Hát nem igazán emlékszem melyik boltok voltak, mert nem ezt kerestem csak mindig elszőrnyűlködtem, hogy mennyivel olcsóbb most mint amikor még mi vettük. Az biztos, hogy a Hungexpo-s bababörzéken mindig láttam (bolti árusoknál). Most lesz különben a Kismamás nov. 4-én.
Illetve gyorsan rákerestem a neten és két helyen kapásból olcsóbb mint a Brendon:
http://www.fotexnet.hu/sid000074/page/c ... /019008003
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ath=70_124

Még egy tesztet is találtam:
http://www.99-04.auto2.hu/a2-web04-03/g ... ekules.htm
myra
 
 


Sziasztok!
Volt a dokinéni!
Ronda a torka, a mandulája, ezért azt mondta, hogy 1-2 nap és kierül mi ez. Lehet szimpla vírusos hányós-hasmenős vírus, vagy kezdődő tüszősmandula gyuszi. Kaptunk recepteket erra is arra is, ha durvulna a dolog, de ha nem, akkor kedden mehet bölcsibe. Szerencsére kedden korán reggel van rendelés, így abban maradtunk, hogy mindenképpen leviszem, hogy megnézhesse tényleg bölcsiképes-e.

Laga! Az a baj, hogy a tarokkpartijuk este elmarad, mert nem ér rá mindenki, nincs ki a létszám, és hogy mégis kártyázzanak, kitalálták, hogy céges pokerpartyt szerveznek. És hogy ne legyen időveszteség, rögtön munka utántól. Szóval bármennyire szeretném, ez most nem jön össze! :cry:

Nikcsi! A concord trimax c-line ülés a Mária nagykerben 35e ( http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=1390 )
Nekünk is ilyen van, csak más szín, és mi tavaly szeptember elején vettük, akkor 31 e körül volt. Semmi akció, ez az ára itt és kész. Nem volt nekik a boltban, mindig kapnak árut, így is pár napot kellett várni csak. Neten rendeltük, és Dávid elment érte. Szerintem ár-minőség arányban nem találni jobbat. És ezt a típust sem láttam sehol olcsóbban.
aranyhold
 
 


Szilvi
Akkor hétfőn találkozunk! :lol:

Myra
Jól megpofoztad a gépet, hogy végre ilyen aktív tudsz lenni! Főleg, hogy ennyit segítesz!
Tényleg börze!!!!
Ezt a tesztet se olvastam még! Köszi
Két webáruházat megnéztem, viszont kétségeim vannak! Te, csajok Ti szoktatok így rendelni? Hogy megy ez :?: :roll:
nikcsi
 
 


Nikcsi!
bocsi, de máris visszavonom az ajánlatom, Apósom elcsábított egy Nagykevély túrára, de szívesen látunk ott (is) Titeket
és mást is akinek kedve van hozzá
szilvamag
 
 


Laga
köszi, de sajnos nem:-(

Nikcsi
Mi pár hónapja vettünk autósülést a volt Mega toysban, ami a Brendon Outlet üzlete. Ide kerülnek a Brendonból leárazott cuccok, amik vagy hibásak,vagy régebbi modell, vagy kiállított, esetleg picit piszkos. Egy 49 ezres Concord ülést (38 kg-ig) vettünk 19 ezerért, aminek az volt a hibája, hogy hátul, nem látható helyen a varrás mentén el engedte a cérna (kb. 3 cm).
Lehet, hogy ismered, ha nem :
www.babyoutlet.hu
mucus
Tm
 
 


fantomtársasági élet után. :)

Ez találó, bár nem voltam/vagyok fantom csak inkább a legutolsó hsz-ig passzív olvasó.:) Szerintem ezzel nem vagyok egyedül sőőt. :D :D :D
Köszönöm, e-mail a profilomban.

Nikcsi,
Kérdezz, ha tudok segítek!

Kika
kika
 
 


Aranyhold
Ezer köszi, valószínű ez lesz: megrendeljük neten és bemegyünk a Máriába. :)

Szilvi
Oda a barátság, van nálam fontosabb? :roll: :wink:

Mucus
Köszi, amúgy is tervbe volt, de így főleg! Neten már néztük, de ilyen kedvezményes dolgok nincsenek fent. Meg is értem, mire felkerülne már nem is lenne. :shock:

Laga
Mi is tudunk menni! De hogy is? Innen hátulról csak a sok gyaloglás van, más választás nincs ugye? Esetleg Casék, ők jönnek? Mit vigyünk?
nikcsi
 
 


Laga
MI nem tudunk menni. Utlsóként én is elkaptam a családban a betegséget. Most égyat nyomva netelek, mert különben folyik az orrom.
Nektek jó bulizást.

Nkkcsi
NEm tudom keddig meggyógyulok-e, de kiváncsi lennék a játszóházra.
boglarka
 
 


Laga!
süti kész, miniparadicsomot szedek még és 3 körül indulunk!
mit vigyek még?
szilvamag
 
 


Nóra!
jobbulást!
szilvamag
 
 


Na akkor: mindenki hozzon amit akar. :)
Mingyá megyek sütni palacsintát és GOFRIT!!! Na mit szóltok? Ilyen még nem volt!
Hozzatok tölteléknek valót ha van kedvetek. Fôzök egy lavór teát, van üccsi, mi kell még?

Szilvamag,
paradicsomos palcsi vagy gorfi? :shock:

Boglárka,
jobbulást.

Kika,
privi megy.

Nikcsi,
Casék jönnek, próbálj meg betársulni.

Miriama,
na? Nem te lennél az egyedüli új. (Meg aztán mindenki így kezdte.)
laga
 
 


[quote="laga"]p írta:lagaaradicsomos palcsi vagy gorfi? :shock:

:lol: nem tölteléknek szántam
ez mit jelent? ne vigyek??
szilvamag
 
 


Laga!
köszi a vendéglátást, és főleg a finom zsíroskenyeret!!!!!
szilvamag
 
 


Azt a férjemnek köszönd. :D
laga
 
 


képek a helyükön!!!!!
szilvamag
 
 


Sziasztok!
Látom, megint jól sikerült a buli! Gondoltam ám rátok, már csak azért is, mert épp a WC-n szenvedtem. Én is (meg Dávid is) elkaptam Matyi hányós-hasmenős vírusát! Brrr, de borzasztó volt! :x
A fiúk még mindig nem heverték ki, szegény Matyi ma megint hányt, így inkább elvittük a Budaiba az ügyeletre. Szerencsére nem kellett neki infúzió, és elláttak tanácsokkal is. Szóval megnyugtattak legalább, hogy nincs komoly baja. Remélem most már 1-2 nap, és megint a régi lesz. :wink:
aranyhold
 
 


Livi!
örülök, hogy Te jobban vagy, a fiúknak jobbulást
megosztanád azokat a tanácsokat, kérlek, velünk is, hátha tanulunk belőle
köszi
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?