Új privát üzeneted érkezett!

Tamesz
Ha már alig akar mozogni Lili baba, akkor az már jó jel :lol: Mármint abból a szempontból, hogy ez már nagyon a szülés közeledtét jelzi :lol:
Kristóf is azon a napon, amikor megszületett, 2 csukláson kívül semmit nem mozgott a pocimban, rám hozta a parát rendesen, este mentünk is be a kórházba, hogy mi van (talán még emlékszel), aztán hajnalra Kristóf lett belőle :lol:
Szerintem max. 1-2 nap és meg fog születni :D


Timka
Kenya?? Sárga vagyok az irigységtől :lol:



Babus

Kép
babus2005
 
 


Jóestét!
Ma délelőtt megijedtem és annyira paráztam, hogy lementem a védőnőhöz szívhangot hallgatni, mert semmit nem akart mozogni a csajszi. Mondjuk Marcivla is így volt a szülés előtti hétfőn, hátha ez jó jel???:)
Most bezzeg majd kiugrik a pocakomból, csuklik, ugrál, bár kicsit izgatott vagyok, mert elengedtem a fiamat Egerbe, beugrott hozzánk nagybátyám, és elküldtem vele Marcit egerbe apukámhoz, hogy holnap délelőtt vigyel el a dédihez egy kicsit, mert szegényke nem tud utazni a sok felfekvése miatt, és mi másfél hónapja voltunk arra utoljára, és marhára ki van már Marcira éhezve. Szóval gyorsan összepakoltam a nagylegénynek, és megbeszéltük, hogy megy a Bandihoz, így szólítja apumat, és segített bepakolni, majd nagy lelkesen beült az autóba, lassan oda is érnek.
Apu pedig holnap délután jön fel, mert már nem volt 3 hete és látni akart minket, szóval délután jönnek vissza a fiúk, de délelőtt a dédi élvezkedhet, neki már ezek az unokázós percek jelentik a legtöbbet, mert mire én megyek az még kb egy hónap, mert hát újszülöttel azért takony időben meg kell gondolni, hogy mikor fogok elindulni.
Lehet, hogy felelőtlen vagyok? de hát tudom, hogy jó kezekben van, apuval simán elalszik, imádják egymást, nagybátyám pedig nagyon vigyáz rá útközben, hiszen ő tanította a családot vezetni, engem is, jobb helyen nem is lehetne.
Viszont most szabad az út a kisasszonynak, itt vagyok egyedül, csak rá kell figyelnem, és ha mennem kell, akkor csak bepattanok és húzok a kórházba, apa meg startol kintről. Szóval szorítsatok lécci, hogy kedvet kapjon a mai éjszakához!:)

Nyuszko,
tök jó, hogy már érzed, édes lehet Ákos, ahogy várja a tesót! Nálunk most az a sláger, hogy "Lili gyere, Lili Búvál ki!". Már nagoyn várja Marci a tesót!

Babus,
meglátjuk, emlékszem a Ti történetetekre, a múltkor vissza is olvastam a régi topicot, amikor jött a Babus Híradó!:D Na és amikor megleptünk a kórházban!

Juc,
nagoyn jók a képek, szuper az etetőszék, nem lehet megvenni?:)
Na megyek, rendet rakok egy kicsit, ugyanis mielőtt megjött nagybátyám Marci az apja cipőfényével felkente a padlót és annyira csúszik, hogy seggen fogok közlekedni!:)
SZép álmokat, bár én most nem vagoyk álmos, majd még benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Húú, Tamesz, nagyon drukkolok Nektek! Sztem jó ötlet volt Marcit lepasszolni, így jobban egymásra tudtok hangolódni az aprósággal. Azért fura lehet tök egyedül, nem? Pihengess, aludj nagyot éjjel, holnap pedig már szülhetsz :D.

Juc,
Tényleg nagyon jó kis helyen voltatok! Szuperek a képek!

Nyuszko,
De jó lehet újra babamozgást érezni!! Pocakos kép nincs ??

Panni múltkori náthája végigfertőzött mindenkit, ő már vígan ugrándozott, míg mi a férjemmel a teljesen kivoltunk. Mára már meggyógyultunk mi is.

Megyek, altatok.

KépKép
fanka
 
 

 
 

Sziasztok!
Marci még mindig beteg. Átestem rajta én is, a férjem is, sőt szegény anyukámék is, akik segíteni jöttek nekünk néhány napra. Nálunk felnőtteknél 2 napig tartott. Marcikám szegény nagyon megszenved vele, bár meglepően jól tűri a napi egyszeri hányást. A fárdatságot kevésbé. Fél napot mindig az ölemben tölt. Tegnap és ma azért már jobb volt a helyzet.
Ma hívott a gyerekorvosunk, hogy hogy van Marci és mondta, hogy ma 50 betegéből 25-nek ez volt a baja...

Tamesz,
Látom nem maradtam le semmiről Lili-ügyben :)! Drukkolok ma éjjel Nektek!

Babus,
én régen jó alvó voltam, de mostanában úgy alszom, ahogy Te. Remélem hamarosan javul a helyzet. Nem tudom, hogy bírod már ennyi éve. Kristóf még mindig nagyon helyes.

Brigi,
utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Gyors gyógyulást a kisfiadnak! Mit csináltál a gyerekkel, aki eltörte a fiad ujját :twisted: ?

Mukika,
jó költözködést Nektek! Lizi igazi kis oltás-hős.

Juc,
nagyon bátor autóvezető lettél! Csak így tovább! Gyönyörű helyet találtatok.

Timka,
mi voltunk néhány éve Kenyában. Március elején voltunk, itt dermesztő hideg volt, ott viszont nagyon-nagyon fincsi meleg. Nekem lehangoló volt az ottani nyomor, de a szállodabirodalom területén nagyon kellemes volt minden. Akkoriban mi sokáig gondolkodtunk, hogy menjünk-e, mert oltás is kaptunk (Hepatitis-B) és malária ellen kellett kint gyógyszert szedni (ezt 2 hétig) és utána 3 hónapig nem lehetett babával próbálkozni a gyógyszerek magzatkárosító hatása miatt. Persze lehet, hogy már más a helyzet akkor, ha túl vagy a 12. héten. Anno még azt a jó tanácsot kaptuk, hogy minden reggel igyunk 1-2 korty whiskyt, hogy ne legyen gyomorfertőzésünk. Nekünk ez bejött. Mi 1 hetet voltunk kint és végig döglöttünk a napon. Nagggyon jó volt, pedig általában mindig sokat utazgatunk és kultúrálódunk a nyaralások alatt. Egy szafarira azért elmentünk. Szuper volt! Az óceán nagyon meleg volt (égette a lábunkat a víz, 38 fokos volt a sekély részen), viszont kicsi rákocskáktól hemzsegett a parti fehér homok és tengeri sün is nagyon sok volt. Mi Mombassa mellett voltunk, ott van egy korallzátony, ezért apálykor a visszahúzódott víz helyén (csak kicsi pocsolyák maradtak) nagyon sok állatkát láttunk, simogattunk. A helyiek jól beszélnek angolul és némi (akkor még) dollárért végigbarangolnak Veled egy partszakaszt és kezükbe veszik a kis állatkákat, elmondják, hogy melyiket simogathatod meg, melyik veszélyes. Nagyon kedvesek. Szerintem legalább 4 csillagos szállodát válasszatok. Egyszer majd Marcit is elvisszük, ha már nem lesz ilyen érzékeny gyomrú. Bocs a hosszú monológért.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Na, az előző nagyrészét még délután írtam, csak a Törpe felébredt és nem tudtam elküldeni.

Tamesz,
szerintem jól tetted, hogy Marci elküldted, neki is jó lesz egy kis "aktív" szabadság, Te pedig pihenhetsz a szülés előtt.

Nyuszko,
Ákos nagyon kedves, hogy így örül a testvérének.

Fanka,
örülök, hogy meggyógyultatok!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó estét!

Tamesz, hajrá a ma éjszakához!!! :D :D Szorítunk!!! Marci biztos jól megvan Bandi nagypapával meg a dédivel! Simán elaludt? Beszéltél velük? És holnap már jönnek is?

Fanka, jó, hogy meggyógyultatok! Mi is szépen elkaptuk Marcitól, de nálunk csak egy napig tartott. Marci még mindig taknyos egy kicsit. Akkor holnap játszizunk?

Eveka, Marcinak további gyógyulást! Tényleg nagy kaland lehetett Kenya!

Timka, én biztos paráznék, és nem mernék Kenyába menni pocakosan, ha oltások kellenek meg hasmenést kapnék. :? Valami biztonságosabb, közelebbi tengerpart nincs? És tényleg, repülni szabad még akkor egyáltalán? Meddgi engednek? Nem csak a huszonvalahanyadik hétig? Vagy az még pont belefér nálad?

Nyuszkó, aranyos lehet Ákos! Mekkora már a pocakod? Nem raksz fel képet? Hát igen, mostanában sokat kirándulunk, megpróbáljuk kihasználni a jóidőt. Lehet, hogy csak sikerült vmi szállást találnunk az okt. 23-ai hosszú hétvégére is, és akkor el is mennénk több napra. Bár addigra állítólag jön az eső. :(

Képzeljétek, Marci kb. egy hete teljesen magától alszik el, úgy örülök, hogy ilyen nagyfiam van!!! :D :D Mesélek neki 2-3-at (saját "gyártmányú" cicamesét), aztán kimegyek mosogatni, tenni-venni, néha visszakukkantok, de nincs sírás-rívás, hanem fekszik a cicáival és elalszik! Eddig csak elvétve volt ilyen, ill. amikor még kicsi volt, akkor azért többször előfordult, de tudjátok, hogy mostanában milyen altatási gondjaim voltak! Úgy látszik, mostanra jutott el ide, hogy képes egyedül elaludni.

Sziasztok, további szép estét! Tamesz, várjuk a fejleményeket! :lol: Mindig írd meg, hány perces fájásaid vannak! :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Tamesz!
Megy a drukk!!!!!

Eveka!
Marcinak mostmár aztán gyors gyógyulást!

Juc!
Azta papám!...remélem egyszer Lizu is el fog tudni aludni egyedül.

Nyuszkó!
Ákos tényleg cuki lehet. Azért Nálad is nagyon telik az idő. Még szinte csak most mondtad, hogy baba lakik a pocakban, és máris mindjárt félidősek lesztek :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóreggelt! Vagy már szép napot?
Köszi mindenkinek a drukkokat, de jelentem a csaj túl jól érzi magát odabent, tombolt majd bealudt és ennyi, kijönni még minidg nem akar. Majd este megkérem a dokit, hogy próbálja meg kicsit megpiszkálni finoman, hátha kedvet kap!

Marci nagyon élvezte az utat nagybátyámmal, elől ülhetett egy mikrobuszban, mert nincs benne légzsák, és marha jól kilátott, láttak útközben vonatot, ami most a nagy kedvenc, és zenét kellett hallgatni.
Apunak is örült, simán elaludt vele és csak hajnalban kréte a kakaót, de nem volt mamás sírás, szerencsére. Most a dédinél vannak, délután jönnek.
Én rendberaktam az emeletet, már csak a porszívót kell körbetolnom és felnyalni a padlót, így ezzel még el leszek délig.

Eveka,
jobbulást Marcinak, remélem most már mindenki jól lesz Nálatok, gondolom a nagyszülők sem így tervezték a segítséget, hogy ők is lebetegednek! Hugodék hogy vannak a pötömmel? Vagy most a betegség miatt nem nagyon tudtatok találkozni?

Juc,
gratula az egyedül elalváshoz, nálunk gruppen alvás van még mindig, nem is tudom négyesben milyen lesz majd!:D
Jó talizást nektek Fankáékkal, majd kérünk képeket a szerelmesekről!!:)
Ja repülni a 28. hétig simán engednek, utána orvosi igazolás kell a 36. hétig, és utána már nem visznek el egyáltalán.

Muki, Fanka,
köszi a drukkokat, nem tudom mire vár a csaj, de nagoyn lusti! A lányok ilyenek lesznek később is???:D
Na most megyek, mert nem leszek kész! Szép napot, itt megint ezerrel süt a nap, csak hideg van!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!!

Tamesz
Továbbra is hajrá! :lol:

Juc
Gratula Marci elalvásához :D


Rólunk:
Jelentem, rossz alvóból áttértem nem-alvóra :lol: Már kínomban csak nevetek rajta.
Ugye már "ősidők" óta nem aludtam egy normálisat, mégis, mostanra odáig jutottam, hogy elég Kristófnak egy éjszakai felsírása és soha többé nem tudok visszaaludni. Szó szerint.
Tegnap este 2 szem Valeriánával+füldugóval éjjel fél 12-re elaludtam, hajnali 3:20-kor arra ébredtem, hogy sír Kristóf, 10 másodperc alatt visszaaltattam, nem volt vele semmi gond, spuriztam is vissza az ágyba, még villanyt se kapcsoltam, viszont reggel fél 8-ig virrasztottam tőle, 4 órán át egy szemhunyásnyit sem aludtam, utána pedig ébresztett Kristóf (kivételesen sokáig aludt)
Na de ezekután széttakarítottam a lakást, ebéd után bealtattam a kissrácot, aludt is 1 órát (persze felébresztette a házunk előtt végigszirénázó tűzoltó és mentő, miért is ne), én végig ágyban voltam, de 1 percet nem aludtam. Egyszerűen nem jön álom a szememre.
Úgyhogy mostantól nincs alvás. Mit nekem, hogy hajnali fél 4 óta ébren vagyok, én elaludni??? Áááááá... :?



Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!
Végre van egy kis ídőm irni is,mindig csak éppen bekukkantok Tamesz miatt,hogy vajon miért nem küldi nekem az sms-t!! :lol: :lol: :wink:
Tamesz!!!
Akkor csak kihuzod 24-ig??? :P :P :oops: :wink: Bocsí de én őrülnék neki!!! :oops: :oops: Kitartás,tudom,hogy ez szerény vigasz de pont 7 évvel ezelött,már én is így éreztem magam!!Sőt ahogy így elnézem te sokkal jobban birod!!Takaritás??? :lol: :lol: :lol: Én már ilyenkor bőven le voltam tiltva mindenröl csak ülhettem és fekhettem!!Itt volt anyosom mindennap!!! :roll: :roll: :roll:
Bezzeg Mironnál már nem jött senki,mondván szokjam a két gyerekes anyuka szerepét!! :cry: :cry:
Babus!!
Nem hiszem el hogy vannak ilyen emberek akik a nem alvással küzködnek,nekem pont az elenkezője mostanába a bajom,lépten-nyomon álmos és fáradt vagyok!!Lehet,hogy fél évvel elöbb jőn ki rajtam a tavaszi fáradtság??? :lol: :lol: :lol: :shock: Citromfűtea???Nekem az bevállt mármint a sulidepire!! :lol: :lol: Már egy hete nem is íszom Kíra összeszedte magát!! :idea: :idea:
Képzeljétek el Miron Schrek mániába szenved,egy nap 3-szor is végignézi elejétöl a végéig!!Kész vagyok tőle,semmi más nem érdekli,pedig már probéltam Micimackot,vagy Némot de az nem jó neki!! :D :shock: Mi is betegek voltunk,most megy ki belöle Miron megint hurutos volt!Ja és persze a sapka az "büdös"neki vísit ahogy a fejére akarom tenni!! :cry: :cry: Pedig reggel mikor visszük Kírát igencsak hideg van!!Ma már odáig jutottunk,hogy a kapucnit felvette!!
Juc!!!
Gratula az őnállosodáshoz,náluk hála ístennek nincs ilyen gond napközbe egyáltalán este pedig eggyütt nézzük a Barátok köztet és álltalába a reklám alatt bealszik!
Eveka!!
Jobbulást nektek!!Nekem is volt már ilyen amikor Mircsínek hasi-fosija volt anyu jött állandoan segiteni fertötleniteni aztán a végén ő is elkapta aztán tőle az őcsém aki megfertözte a lányát!! :cry: :cry:
na jó mennem kell vendégeim jöttek! :shock: :shock:
majd még jővök
Vendég
 


Halihó!

Tamesz, hogy vagy? Megjött már a nagylegény? Hogy tetszett neki apukádnál, dédinél?

Babus, nagyon nehéz lehet ez a nemalvás. :( És olyankor mit csinálsz, amikor éjszaka fönnvagy? Ha olvasol egy kicsit (sokat), nem jön könnyebben álom a szemedre? Én néha voltam így, nem sokkal Marci születése előtt, amikor már nagyon izgultam miatta (vagy pl. idén a krétai repülőút előtt :lol: ), hogy nem bírtam éjjel aludni, ilyenkor egy jó félóra forgolódás után megadtam magam, felkapcsoltam a villanyt, és elkezdtem olvasni, és nem arra koncentráltam, hogy vissza kellene aludnom. És így aztán előbb-utóbb belefáradtam az olvasásba, és elálmosodtam. Persze lehet, hogy te már próbáltad ezt, vagy a párod nem szereti, ha felkapcsolják mellette a kislámpát (az enyém szerencsére bírta), de hátha segít.

Andi, neked volt sulidepid? :shock: vagy Kírának?

Képzeljétek, ma reggel ismét voltam vezetni, és megdicsért az oktató! :lol: :oops: Már kezdek belejönni. Azért attól nem tartok, hogy elbízom magam, mert még mindig elég kis nyuszi vagyok, de már jobban ment, mint elsőre.

Déellőtt találkoztunk Fankáékkal is a játszin. Most nem nagyon engedtük a gyerekeket smárolni :oops: :lol: , nehogy nagy bacicsere legyen, pláne, hogy Marcinak még mindig folyik az orra. Azért egy kis simi meg ölelés akadt... :lol:

Szép estét, Fankától hallottam, hogy ma már lesz Grace Klinika meg Vészhelyzet is, juhééé! :lol: Bár én most nagy Született feleségek-függő lettem (azt nézzük ugyanis napok óta dvd-n). Én nem láttam az első évadot, csak 1 részt, de talán Marci altatás miatt, vagy nem is tudom, miért, nem néztem. Aztán megkaptam ajándékba a dvd-t, és nagyon bírom!!! És ami a vicces, hogy a férjem is!!! :lol: Sőt!!! :lol: :lol:

Na, most már tényleg befejezem.

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Mindenkinek köszi a drukkokat!
A fiúk megjöttek, nagoyn jól érezte magát Marci Egerben és a dédi is repked a boldogságtól, ez a pár óra többet ért neki mint egy zsák vitamin vagy gyógyszer!
Én ma végigtakarítottam a lakást, lent is és fent is, el is fáradtam, és annyira béna voltam, hogy elnéztem a doki időpontot így most majd csak negyed 8-ra mehetek NST-re meg vizsgálatra, hát ilyet sem csináltam még, de hát azért csak besoroltak.

Juc,
én is várom már nagyon a vészhelyzetet meg a másikat, én a tavasszal lemaradtam róluk, de gondolom nem lesz nehéz bepótolni!:D
Ügyi vagy a vezetéssel, csak így tovább, lassan lehet autót nézni!!!

Andi,
köszi a drukkokat, azért 24 már túl késő, akkor apa már nem tud itthon maradni, szóval a héten meg kell lennie!!!! és kész!!!:)
Nem semmi energiád van a két gyerkőchöz, munkához, le a kalappal! Marci is szereti a Shrekket, de még kint van apánál a DVD lejátszó, így nem szokott filmet nézni, majd a télre hazahozatom!

Babus,
hát nem semmi alvásmizériád van, én már kipurcantam volna, mióta babát várok minden délután lefekszem Marcival és valamennyit alszom én is, nem tudom, mi lesz ha majd kettő lesz itthon, biztosan véletlenül sem fog egyezni az alvási szokásuk!

Na mennem kell a dokihoz, majd este benézek elmesélem mit mondott!
Remélem most már nem késem le!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, mi újság? Mi volt a vizsgálaton?

Babus
Ez nagyon gáz, mármint a nemalvás! Egy pohár sör esténként...?

Megyek, folytatódik az orvososdi

KépKép
fanka
 
 


Na itt vagyok, bocsánat, de annyira fel volt pörögve Marci, mire hazaértem a dokitól, hogy csak most sikerült bealtatnom!
SZóval az NSt tökéletes volt, kisasszony dolgozott rendesen, magzatvíz elegendő, lepény még tökéletes, nem öregszik, a méhsszáj viszont már C2111, azaz vala mi elindult, de a doki szerint még nem ma éjjel fogok szülni. Hát ennyi. Ha vasárnapig semmi, akkor fog ügyelni és vár minket délelőtt újabb ultrahangra, és majd meglátjuk utána mi lesz. De azért én nagyon bízom benne, hogy addig kibújik, holnap megyek sétálni, meg lehet, hogy nekiállok ablakot pucolni, hátha segít!
Na szép álmokat, köszi a drukkokat mindenkinek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!

Állítólag a lépcsőzés segít.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!
Marci már egy kicsit jobban volt, de inkább nem mondok semmit, nehogy korai legyen az öröm.

Már hulla vagyok, csak Lili-hírek miatt ugrottam be, de látom, holnap is mindenképpen be kell kukkantanom :lol:!

Tamesz,
tesőmék (nővérem) jól elvannak a Kicsivel. Szerintem jobban boldogul, mint én annak idején. Persze az éjszakákkal kapcsolatban ugyanazokat a hibákat követi el, mint én, így náluk sem lesz alvás. Marci betegsége miatt most egyáltalán nem találkozunk.
Anyukámék teljesen lükék voltak, még Ők szabadkoztak, hogy elkapták a vírust. Remélem tényleg lezajlott már náluk is teljesen, mert persze panaszkodni nem panaszkodnak. Azért még így is nagy segítség voltak, mert Marci reggelente átment hozzájuk, így mi akkor pótoltuk a korábbi éjszakákat. Egy kicsit még aggódom miattuk. Remélem hiába.
Az ablakmosással azért vigyázz, nehogy leess a létráról. A nagy pocakodtól már nem is fogod látni a létra fokait! Ha kibírod, inkább hagyd ki. Majd Apa hétvgén segít egy kicsit Lilinek, hogy kibújjon!

Juc,
mi is nagyon szeretjük a Született feleségeket! Még a férjem is, pedig Ő nagy TV- és sorozatellenes :).

Andi,
én is csodállak a sok energiád miatt! Nálunk most dzseki-utálat van soron. Ma fél óra alatt sikerült rábeszélnünk Marcit, hogy vegye fel. Eközben végig az előszobában dekkoltunk...

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


szépjóreggelt! :lol:
Bocs előre is, még nem volt időm visszaolvasni :oops:
Köszönjük a jókívánságokat Daninak. Most már jobban van, de hétfőn volt még egy műtét, mert az egyik drót nem volt jó helyen :cry: Szegényt most nagyon megviselte az altatás, nagyon rosszul és nehezen ébredt. Úgy sajnáltam szegényt :cry:
A gyerek végülis marad a suliban, kapott egy igazgatói intőt, meg neki kell írnia Dani helyett is! A szüleit is behivatták, és nekik azt mondták, a legkissebb vétségre kirugják. Az anyuka hétfőn felhívott, bocsánatot kért és felajánlotta, hogy Ők álják a műtét költségeit, vagyis ha adok valamit a dokinak az az Ő saruk. Most csak azt nem tudom mennyit illik ilyenkor adni :oops:
Tamesz! Drukkok mennek tovább. Vigyázz ezzel az ablakpucolással. Nekem Máténál a meleg fürdő segített. 3kor fürdő, 7kor már meg is repedt a burok 10.15kor as kezemben volt :lol:
Most megint sajnos csak ennyi voltam, később megpróbálok visszaolvasni és reagálni is :wink:
Puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Rég írtam, de olvasni olvastam. Este már esélytelen vagyok az írosra, Fannival együtt elalszom én is, ésha megébredek is, nincs kedvem kijönni a jó melegből a másik hideg szobába.
Nálunk még nem megy a fűtés,holnap jönnek karbantartani a rendszert és akkor bekepcsolják. Szerencsére a klímánk fűt is így a hálószobában be tudunk vele fűteni.
Nálatok van már fűtés? reggel majd megfagytam,olyan hideg volt.

MOst baromi nagy dilemmába vagyok,szerintetek mit tegyek?-ha tehetem....
Na az van,hogy Fanni előjegyzésbe van a bölcsiben jövő szeptemberre. A fejlesztőpedagógus szerint az lenne a jó, ha már januárba bekerülne, mert mire megérkezik a kistesó addigra nála kialakulna egy rendszer és nekem is könnyebb lenne. Vagy marad a jövő szeptember, és 4 hónap két gyerekkel,aztán valószínűleg nehezebben megoldható beszoktatás + szokásos betegségek hazahozatala a kicsihez.
Viszont most mikor beszéltem a mindent szervező csajjal és rákérdeztem,hogy milyen esélyt lát arra, hogy januárba felvegyék, azt mondta nem tud semmit garantálni, viszont most van két hely!
Még beszél a bölcsöde vezetővel és szól!
De mi van akkor ha mármost vihetném? januárban meg esetleg nem lesz hely?vagy hagyjam szeptemberre, aztán lesz ami lesz, legfeljebb megbolondulok?- totál tanácstalan vagyok!

MÁs:Tamesz! TE még itt??? nyugi, mire mi lekenjük a fababákat és felcsavarozzuk LIli baba márhatalmas nagylány lesz!
Drukkolok és várom az sms-t!
De mi az hogy apa nem tud majd maradni? azért valami segítséged lesz??? apukád, anyósék....
Nekem most király dolgom van, apa megengedte, hogy takinénit hívjak,így most nálunk ő nagytakarít. Hétfőn letakarította az össze ablakot,volt vagy 21 ablaka,most a földszinttel küzd már fél 10 óta.
Rám is rámtört a fészekrakás, hétfő este a macsek szobájában lévő dobozkupacot redukáltam egy kicsit, demég így is maradt. MOst a ruhákat kellene kiválogatnom...

Juc
Gratula a vezetéshez!
Született feleségekről én totál lemaradtam. Mi tegnap raktuk megint össze a dvd-t, mert Fanninak útban volt. MOst meg van egy csomó film amit beszereztünk azóta és meg akarunk nézni. JObb híjján és hely hiányában beraktam a tv alá (szó szerint), apa nem örült neki, de ő se tud jobb helyet neki. Így nyomja vagy 40kg, de bírja ki!

Brigi
Szegény Dani, biztos nem könnyű neki! lehet hogy a legjobb barátok lesznek később majd ezzel a gyerkőccel, aki eltörte az újját! Szülőktől rendes dolog volt, hogy állják majd a műtétet, én lehet hogy beszélnék előre velük, hogy mennyit akartok adni a dokinak,esteleg rákérdezhettek, hogy fordított esetben ők mennyit adnának.

Babus
Lehet hogy túl fiatal vagy még hozzá, de nem vizsgáltatod ki magad, hogy mi lehet ennek a nemalvásnak az oka.Ez nem normális dolog, hogy alig alszol valamit. Esetleg egy kineziológus nem tudna segíteni?

Na jövök-megyek.intézkedek,szép napot mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk bent a munkahelyemen, a suliban, hát Marci rettentően élvezte a sok gyereket, a nagy rohangálást, teljesen bepörgött, alig bírtam hazahozni... :lol: Meg a HÉV is nagyon tetszett neki, de odafele metróztunk is egy kicsit, na, attól megint ordított, úgyhogy sajna továbbra is kerülnünk kell a metrót. Épp itt az ideje már egy kocsinak... :lol: :lol:

Tamesz, vannak-e hírek? Azért tényleg vigyázz magadra! Inkább sétálj nagyokat a friss levegőn, mint az ablakpucolás!!!

Timka, mi már pár napja fűtünk, de inkább csak este, mert nappal tök jól felmelegíti a nap a déli szobákat. Elalvás előtt kicsit "begyújtok" (föltekerem a termosztátot :D ), aztán beállítom 21 fokra éjszakára. De még így is van van 23-24 fok idebent, szóval nem panaszkodom. Csak ez a számítógépes szoba rohadt hideg... :?

Bölcsit nem értettem teljesen, akár már most is beadhatnád??? Én sztem maradnék a későbbi kezdésnél, tehát szeptembernél, bár nem tudom, hogy milyen a 2 gyerekes lét, de biztos meg tudod oldani. Majd Tamesz ad tanácsokat... :D Attól is függ, hogy mennyire lesz nyüzsi Fanni addigra, hogy bírod majd energiával a két gyereket. És lehet, hogy szeptemberre úgy belejössz, hogy egyáltalán nem adod bölcsibe Fannit. :D Fölveszik egyáltalán úgy, hogy te otthon vagy a kisbabával? Vagy már fölvették? Különben ha januárban megy, akkor is hazahozza majd a betegségeket, nem?

Örülök, hogy apátok beleegyezett a takcsinénibe! :lol: Sikerült ezek szerint találnotok? Ott helyben lakik vagy honnan jár?

Brigi, jaj, szegény Dani! :( Remélem, most már hamar rendbejön! Mi lett végül a hálapénzzel?

További szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
na bevallom nem álltam neki ablakot pucolni, inkább csavarogtunk apuval meg Marcival délelőtt, elmentünk az Apeh-ba lekértük a cégünk folyószámlakivonatát, majd a Mini-manóba ugrottunk el, megtudni a mérlegkölcsönzési feltételeket, hát nem tudom mit tegyek, itt a védőnőnél lehet 3 hónapra 4000-ért hagyományosat bérelni, ott meg lehet digitálisat, havi 1800-ért. Venni meg 15-ért. Majd még gondolkozom, Marci kapott egy új órát a szobájába, ő választotta gombák vannak rajta és Lili megkapja az ő napocskását, mert az jól illik a sárga lányszobába!
Pocak jól van, nyüzsizik, lehet, hogy bevetem a forró fürdőt, hátha segít, apa holnap már úgyis jönne!

Brigi,
nagyon dúrva hogy mégegyszer meg kellett műteni, elsőre nem lehetett jól megcsinálni??? Ezeket sosem értem! Én biztosan azt modnanám a másik szülőknek, hogy annyit adjanak, amennyit ők adnának a saját gyerekük műtétjére a dokinak, gondolom nem mernek nagyon keveset adni. Kívánom minél előbb gyógyuljon meg, mert ez a legfontosabb.

Timka,
húúúú, takcsinéni, állat lehet, én tegnap egész nap takarítottam, nem tudom hogy fogom győzni két kölök mellett, majd én is sírok apának egy sort, bár pt nem hatja meg!:D
Én nem adnám be bölcsibe most még, csak szeptembertől, nekem azt mondták, hogy nagyon megviselné, ha most amikor születik a tesó beadnám, mert akkor kitaszítottnak érezné magát. Na meg azért én jobban szeretném ha már szobatisztán vagy majdnem szobatisztán, teljesen egyedül "evősen", és viszonylag jól beszélne mire mehetne közösségbe, mert nem hiszem, hogy ott rögtön cserélik a pelust, és neki elég érzékeny a bőre. A másik pedig, hogy addig erősödik a tesó is, meg az ő szervezete is, és majd szeptembertől megpróbáljuk, de persze csak magán bölcsibe vennék fel, mert államira nem vagyunk jogosultak ha én itthon vagyok! őszre azért nálatok is már majdnem fél éves lesz a kicsi, nem?
Ja apa, hát mivel nov elején van az élesindulás, addigra be is kell tölteni az adatbázist, szóval addig maradhat, de akkorra kint kell lennie, sőt hétvégén is dolgozni fognak, mert ügye az ügyfél olyankor nem hasnzálja a rendszert.
Apu most is marad holnapig és majd talán akkor is tud jönni, anyósom is készül, csak attól én is kicsit idegesebb vagyok, ha ő vagy ők jönnek, apuval olyan nyugis minden, nem kell "viselkedni" segget nyalni!:D

Juc,
ha megjöttek a fiúk megyünk ki sétálni, csak boltba nem volt már kedvem menni!
Na megyek, úgy hallom megjöttek, holnap még megfőzök előre két napra, és utána felőlem jöhet a csaj! Apa lasagnet rendelt!
szép napot, majd még benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na, jól van, Tamesz, hogy nem estél le a létráról! :D Jó sétálást délutánra!

Bocsi az offért, szóval már nézzük az autókat, de sajna automatában főleg nagy batár kocsik vannak, amivel uyge nekem parkolni túl nagy kihívás lenne :lol: , kisebb kocsiból jóval kisebb a választék. :( De most épp talált a férjem egy Seat Ibizát, Timka, neked Seatod van, ugye? Nem romlik el túl gyakran? Vagy csak a te "veszélyes életmódod" :lol: miatt kell szevizbe vinned? :lol: Mik a tapasztalataid vele? Köszi!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Brigi,
szegény Dani! Reméljük most már gyorsan rendbejön az ujja!

Timka,
én sem adnám bölcsibe Marcit, persze nekem, egygyerekes anyukának könnyű. Egyik barátnőm kétévesen vitte most bölcsibe a gyerekét. 3 hétig sírt, most már megszokta, de Ő már mondatokat mond. Ez állami bölcsi, így a gondozónőknek csak arra van idejük, hogy tisztába tegyék, átöltöztessék, megetessék a gyerekeket, a lelküket ápolgatni nem igazán.

Juc,
nekünk volt egy öreg Seatunk. Nagyon szerettük, de ellopták. Akkoriban nagyon lopták őket, de ennek már 5 éve, azóta már biztosan változtak a "lopási szokások".
Nagyon jó, hogy így megtetszett a vezetés!

Tamesz,
reméljük hat a forró fürdő és Apának is lesz ideje babázni!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Megérkezett a topic várva-várt LILI-PANNÁ-ja 3950 grammal és 56 centivel, ma reggel fél 9-kor!!!!

Éjjel fél 2-kor kezdődtek a fájások, 15 perces, 10 perces, 5perces...aztán bedurvult a dolog, oxitocin nem kellett viszont volt egy kis gátmetszés. Tamesz és a babó jól vannak, éppen szopizott a kiscsaj amikor beszéltünk. Nem sok ereje van sms-t írni, így üzente a jó hírt. Apájuk is hazaért, ő majd tesz föl képeket!

Gratulálunk még egyszer!!!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jaj de jó hírek! Végre :lol:
Tamesz! Óriásí gratula Lili-Pannához! Sok boldogságot és egészséget Nektek, a babócának meg sok-sok fincsi tejecskét! Várjuk a képeket és a részleteket!
Timka! Köszi a híreket :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Tamesz, itt is nagy-nagy gratula a kisasszonyhoz!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk mindnyájatoknak!!! Várjuk a képeket meg a részleteket! :)

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Óriási gratula a babóhoz. Várjuk majd a képeket!!!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Csatlakozunk a gratulálókhoz!!! Nagyon sok boldogságot Nektek!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Talán van, aki emlékszik ránk, régebben 1-2 alkalommal bekukkantottam ide is. Régi tavaszi topikos vagyok, jó ideje babafalván, na de nem ez a lényeg, hanem, hogy HATALMAS GRATULA TAMESZNAK ÉS LILI PANNÁNAK!!!
Kriszta
nebula
 
 


Hatalmas gratula TAMESZÉKNAK!!! Sok boldogságot.

Kép

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tamesz!!!
Itt is nagyon gratulálunk!!Kívánunk sok boldogságot,őrőmöt és egészséget az egész családnak!!!!

Kép
Kép
Vendég
 


Tamesz,
gondoltam, hogy rendes kislány lesz Lili-Panna és még ma kibújik, ugyanis én most 10 napig nem tudok jönni :lol: !
Hatalmas gratula az óriás lányhoz!!!! De jó, hogy Apa is hazaért! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Mi is gratulálunk a várva várt kisasszonyhoz! (bár ezt sms-ben már megtettem, még kora délután) :D

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


sziasztok!

Tamesz gratuálok a kicsi lányhoz:-)Sok-sok boldogságot kívánok nektek:-)

Timurr Kép
Vendég
 


H már dikerült belépnem nekd is gratulálok Timka,örömmel olvastam az újságot,hogy poci lakód van:-)

A képeket mindig megnézem és ált. vissza is olvasok amíg tudok,puszi mindekinek

Timurr
Vendég
 


ez lemaradt Kép
Vendég
 


Sziasztok!
Hatalmas gratula Tameszéknak a nagylányhoz!
Ildi&Marcipán

delfinke
 
 


Tamesz
Én is gratulálok (itt is) Lili babához és jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!! :lol: :lol: :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Én még a régi csapatból vagyok csak gyors bekukk és ámulok....
Nálatok már a második babák jönnek... :D :D :D


Hatalmas gartula az ismét pocakosoknak és Timkának sok boldogságot és sok-sok tejecskét.
Nem semmi méretei vannak a kisasszonynak.

Mindenkinek puszi!

Edit

Kép

Kép
ditke75
 
 


Sziasztok!

TAMESZ!
HATALMAS GRATULA A HATALMAS CSAJSZIHOZ!!! :D
Sok tejecskét és minden jót kívánok,

Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Sziasztok!

Én is olvaslak ám titeket, csak időm nincs írni :(

Tamesz!
Óriási gratula nektek a kis Lili Pannához!
Remélem mindketten jól vagytok!

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jó estét!

Addig is, amíg Tameszék hazaérkeznek, vagy apájuk (esetleg Timka?) hozza a képeket, azért ne álljon meg az élet itt a fórumon! :D Tamesznak is legyen mit visszaolvasnia! :lol: Persze a sok gratuláción kívül. :D

Szóval ki merre járt, fog járni? Mit csináltok a hosszú hétvégén? Mi eljöttünk Győrbe anyukámékhoz. És tudjátok, mivel jöttünk??? Egy automata váltós Ford Fiestával!!! :lol: :lol: :lol: Mégiscsak ez lett a Seat helyett, ez volt a szimpatikusabb. Szuper kis kocsi, kár, hogy a férjemnek annyira tetszik, hogy ki se akar belőle szállni... :evil: Én egyelőre csak az Ikea parkolójában vezettem egy kicsit, autópályán, sötétben nem mertem. Majd itt a Győr melletti elhagyatott utakon. :lol:

Sziasztok, mindenkinek szép hétvégét!!!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Kisfiam 2005.február 3-án született. Nem találtam februári topikot.
nem baj ha ilyen későn becsatlakoznék. Őszintén?
csak az utolsó pár hsz-t olvastam el és látom nagyon jó kis társaság gyült össze.
szeretnék visszaolvasni mikor van időm.
üdv Edina
sidney
 
 


Sziasztok!

Wauuu, Juc! Ez aztán gyors volt! Gratulálok az autótokhoz! Te is tudsz ám meglepiket írni!
Marcinak hogy tetszett az autós utazás?
És mit lehet még tudni erről a Ford Fiestról Színe (lila??), kora?
Amúgy a Seattal eddig a kötelező szervízen kívül semmi baj nem volt, azt leszámítva, hogy másfél év alatt eddig csak egyszer törtem egy picit össze.
Ja és a rádiókódos meg tempomatos, bluetoothos balhé azért volt mert szériahibás volt a műszerfal betét, de ezt gariba cserélték!
Amúgy megy mint az álom!

Sajna én ma nem jutottam be Tameszhoz, mert megint itt volt a taki néni, fél 4-ig küzdött az emelettel, de mostmár az egész ház ragyog. Aztán rohantunk Gödöllőre bankba pénzért, majd vissza Veresre bevásárolni és haza se tudtam jönni kipakolni, irány 6-ra Bpre, nődokibácsihoz. Aztán Westendeztünk és BK második részére értünk haza. SZóval rohanás volt az egész napunk!
HOlnap jönnek anyósék, ráaádsul hozzák a nagyszülőket is, teltház lesz nálunk.

Amúgy pocaklakó jól van, épp a fejen állást gyakorolta, csak a gyomrát láttam és hogy ver a szivecskéje. Méreteit se mérte meg a doki, az a lényeg hogy ver a szive.

Úgy néz ki, hogy Kenya lefújva, legalábbis egy időre. Már tegnap a gyerekorvos lebeszélt róla, most nődoki véleménye is hasonló volt. Viszont mehetünk Kubába és Mauritiusra! Majd meglássuk. Valaki járt már erre felé esteleg?

Tamesz Apa,
nem kapunk már a nagylányról valami képfélét??? Anya nem ezt ígérte? vagy a nagylegény nem hagy a géphez ülni Téged?

Jajj, JUc, mondtad a telefonba, hogy majd Marcival néztek valami szgépes oldalt, ajánlom a www.egyszervolt.hu - t és az én nagy Teletubbies-fun lányom kedvencét a www.teletubbies.com - ot. Ez utóbbin egy csomó játék van.

Na megyek, nézem a Lost 3 3. részét!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
gratulálok a kislányodhoz, jó egészséget és minden jót kívánok nektek! Remélem Marci jól veszi az akadályokat.


Timka,
gratulálok a kistestvérhez. Úgy látom nálunk a testvérek is majdnem egyidősek lesznek. :D Én 11+1 vagyok

Adri
hadri
 
 


Sziasztok!

Na, már lassan haza is mehetnek Tameszék, ha minden rendben. Tamesz, remélem, lesz majd időd bekukkantani hozzánk! :)

Timka, örülök, hogy pocaklakóval minden oké. nem látszott véletlenül fejenállva a lába között valami??? :lol: :lol: :lol: És tényleg, milyen neveitek vannak a tarsolyban?

Kuba, Mauritius sajna ismerretlen terepek előttem. :(

Az oldalakat köszi, az egyszervoltot ismerjük, néha nézegetjük is.

A kocsiról: 9 éves sötétkék Ford Fiesta, jól néz ki, elég kicsi, de én ilyesmire vágytam, mert ezzel azért van esélyem megtanulni a parkolást. :lol: A Seatról végül lebeszéltem a férjem, mert kevesebbet tudott és öregebb volt. Ma már csak én vezettem itt Győrben, persze óvatosan, de azért viszonylag jól ment. Még tankoltunk is. :lol:

Edina, üdv a csapatban! :D Gyere, ha van időd, és írj! Képeket is várunk!

Sziaszttok, szép estét, jó szórakozást a megatánchoz! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,


Na csakhogy megtalaltam a topicot - eloszor a 2005 nyarat neztem de ott nem volt senki ismeros, de most asszem jo helyre irok.

Koszonjuk szepen a jokivansagokat es gratulaciokat mindnekinek.

Szoval Tameszek jol vannak vagy vasarnap vagy hetfon engedik ki oket, mar nagyon vagynak haza. Lili kicsit fogyott de nem tul sokat, szerencsere adtak neki tapszert az osztalyon tekintettel arra hogy o a legnagyobb baba ott most. Mellekelek egy mai kepet ha sikerul:

Kép Lili

Lilipapa

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Stip-stop én láttam meg elöször Lili babát!!! :P :P :P :wink:

Kedves Lilipapa!!!
Mégegyszer gratula a csajszihoz nagyon édes,és mintha az anyukájára hasonlitana!! :lol: :lol: Legalábbis én kép alapján (mivel még nem taliztunk Tamesszal) igy ítélem meg!!Remélem holnap már négyesbe hajthatjátok álomba fejetetket!Annál jobb nincs ís amikor körbe viszi az ember az uj kis jővévényt a lakásba,és elmondja neki,hogy itt fog élni!! :lol: :lol:
Na jo befejezem az álmodozást mert még a végén kedvet kapok hozzá én is!!De ezekért a pillanatokért még irigyellek benneteket!!
Együtt érzek Tamesszal,hogy haza akar menni,én majd meg pusztultam a korházba ráadásul Kíra mindennap bőgve ment haza!!Iszonyú volt,de ha Apa otthon hagyta volna akkor azért bőgőt volna,igyhát válláskor mindig ketten bőgtünk!! :D :D :D
Timka!!
Én is kiváncsí volnék a nevére is és a nemére ís!!Szalad az idő lassan értetek is ízgulhatunk!!
Én ma voltam babázni,a szomszédba született kisbaba (2 hónapja) olyan jó volt fogni és babázni egy kicsít,mármint ha Míron hagyta volna,de olyan féltékeny volt,hogy mérgében már nem is "ajja" voltam hanem Andi!! :lol: :shock: :shock: Ott röhögtünk rajta,még nem is láttam ilyennek!!
Holnap buli van nálunk,én "kicsi" lányom hét éves lesz kedden,csak elöre hoztuk a bulit,mert hétfőn reptérre megyünk rokonokért,kedden meg már suli és melo!!Ja és a kocsít (amiröl még mindig nincs képünk :oops: :oops: :oops: ,pedig esküszőm van új autonk!!! :roll: :wink: :wink: ) visszük az első kötelező szervizre,na meg persze átvesszük a suvenir téligumikat!!Igyhát a vasárnap bizonyult megfelelönek a bulizásra!!
Juc!!!
Sok síkert a vezetéshez,ebbe az ügybe te bátrabb vagy mint én!!Én nem merek belevágni,iszonyuan rosszak a reflekszeim és nagyon tudok pánikolni,ugyhogy sztem igy a jobb mindenkinek,hogy én sófőrt tartok!! :lol: :lol:
Most mennem kell,mert Apának dolga van a gépnél!!
Még kérünk képeket Lilibabárol!!!
Szép estét mindenkinek!!
Vendég
 


Stipistop! Én vagyok a második :D :D :D

Nagyon édes a kicsi Lili baba!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Nagyon-nagyon édes a kis Lili baba! Még egyszer gratula és reméljük a kis Marcell is nagyon fog neki örülni!!! Majd írjátok meg mit szólt a kistesóhoz, hogy már nem az anyukája pocijában van.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Tamesz és Lilipapa :D

Nagyon szép kis formás baba Lilike, és egyetértek Andival, így kép alapján, szerintem is tiszta anyja :D


Babus

Kép
babus2005
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?