Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!
Juc! jobbulást Marcinak!
Timka! Drukk az ultrahanghoz! Biztos minden rendben lesz!
Tamesz! Úgy látszik Lili-Panna jól érzi magát még odabent. Hidd el tudja ő mikor kell elindulni! Addig is kitartás, és legyél sokat Marcival, utánna úgysem lesz annyi időd rá mint eddig!
Timka! Még annyit akartam neked, hogy szerintem, ameddig nem görcsölsz, nincs vérzés, nyugodtan szoptathatod Fannit. Viszont a 16. hét környékén csökkenni fog a tejmennyiség Nálam legalább is így volt, és többeknél is akit ismerek..( ekkor kezd termelődni az előtej) Ha Fanni akkor nem hagyja abba, akkor nagy valószínüséggel készülhetsz a tandemszopira :wink:
Mi jól vagyunk, végre kigyógyultunk a takonykórbol! A srácok továbbra is rosszak és édesek. Behalok rajtuk mikor beszélgetnek :lol:
Tegnap mi kinvoltunk az épitkezésen. Hát tetőnk már van, de én továbbra sem hiszem, hogy dec. elején mi költözni fogunk :cry: Pedig annyira szeretnék...
Hallottátok, hogy a városligetbe építettek egy új játszóteret? Volt már valaki? Mi most játszótérfelfedezésekben nyomulunk, ugyanis már elég uncsi nekik a ház előtti hinta-mászóka-homokozó :cry: Tali nem lesz? Most hogy meggyógyultunk szivesen megismerkednék veletek végre :lol:
Na mennem kell, szétszedni a fiaimat mert megint összegabajodtak egymással :lol: és ebédet is kéne alkotnom :lol:
Puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Hahó!

Na, kidőlt a kis takonypóc, szegényke olyan aranyos, ahogy hortyog a nagyágyban, alig kap levegőt... :(

Brigi, jó, hogy ti végre meggyógyultatok! Tali sajna most a mi részünkről nem aktuális, meg gondolom, Tamesz sem túl mozgékony mostanában, a többiek esetleg? Mi a városligetben voltunk szombaton, hol van ott új játszi??? Én azt a régebbit ismerem, egy hajó is van rajta csúszdával, arra gondolsz? Nem olyan ősrégi az sem, de nem is vadiúj.

CSatlakozom hozzád, az én barátnőmnek is kb. a terhessége 4. hónapjában csökkent nagyon a teje, abba is hagyta a fia a szopizást.

Tamesz, mi az, hogy ha jövőre nem leszel éppen terhes??? Ti már most tervezitek a harmadikat??? :lol: :lol: :lol:

Bőrkabát: nekem már volt egy ezelőtt, még "lánykoromban" :lol: , de azt sajna "kinőttem" , nem fogytam bele vissza szülés után :( , úgyhogy kénytelen voltam odaadni a velem egyidős, de sokkal vékonyabb unokatesómnak. :D

Fankáéknál kész a fürdőszoba, múlt héten, mikor találkoztunk, jól voltak, azóta én sem hallottam róluk. Fanka, jelentkezz! :lol:

Timka, milyen volt az uh?

Ja, Nyuszkó, akartam kérdezni, nem tudjátok még a baba nemét? Nem látszott az uh-n?

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Bocsi, hogy mindig eltűnök, sokszor olvasok, de írni nincs időm/kedvem :oops:.
Hát, Panni is taknyos, nekünk is mozgalmas éjszakánk volt emiatt. Szerencsére nem komoly, nincs láz, vagy ilyesmi, "csak" dől belőle a nátha. Úgyhogy tali részünkről is lőve pár napig. Marcikának jobbulást!
Fürdőszobánk nagggyon pöpec lett, hihetetlen komfort végre egy kád a zuhanykabin helyett!! Panni is imádja, állandóan fürdene. Ablakainkat a héten, vagy az azt követő héten cserélik, aztán áthuzatjuk a 100 éves bőrgarnitúránkat, meg Panni kap egy ruhásszekrényt. Levezetésképp elmegyünk valahová pár napra pihenni. Aztán kiköltekeztünk egy jó időre asszem..

Én sem tudom, melyik az az új játszi a Városligetben - igaz, én a régit sem ismerem. Szombaton mi a Tabánban "kirándultunk", itt van tőlünk 5 percre. Leveleket, bogyókat, gesztenyét szedtünk, labdáztunk, tök szép idő volt, jól éreztük magunkat nagyon.

Kép
KépKép

Juc
Orrszívás nálunk sem kedvelt, de mióta elmagyarázom, miért jó ez neki, és odaadom a kezébe, játékból dugdossa a z orrába, valamennyire nyugodtabban fogadja. Náthára, orrdugulásra nagyon bejön nekünk az Euphorbium compositum-Heel homeopátiás orrcsepp. Igazából orrspray, felnőtteknek is jó, szénanáthára is. Torna: Nekem elég húzós az ára, még körülnézek a környéken, milyen lehetőségek vannak. Bébicsősz ügyben lehet, hogy tud anyukám barátnője segíteni, mejd írok mélt, ha még aktuális nektek.

Tamesz
Nehogy úgy járj, mint én Pannival: mindenkinek azt mondtam februárban fog születni, mert nagyon úgy éreztem nem húzom ki márciusig...aztán 4 nappal hordtam túl :D. Az egyik unokatesómnak múlt héten született kisfia, hihetetlen, milyen aprók ezek az újszülöttek!! Sokat gondolok Rátok, minden rendben lesz, ne aggódj. Bőrkabát nekem is régi álmom!!

KépKép
fanka
 
 

 
 

Sziasztok,

Kicsit mi is eltűntünk, szerencsére meggyógyult már a kis lurkó :D :D .
Úgyhogy végre eltehettük a porszívót, meg egyéb kínzóeszközöket :D . Juc, nektek mielőbbi gyógyulást!

Nem tudom milyen gyakran tudok majd írni az elkövetkezendő hetekben, megjött Misinek a tesója Amerikából, nem láttuk 7 éve, úgyhogy lesz mit bepótolni vele. De megpróbálok legalább bekukkantaní.

Juc,
Sajnos mikor utoljára voltam még nem tudták megmondani a nemet, és most legközelebb novemberben megyünk, remélem akkor majd látható lesz.

Tamesz,
továbbra isdrukkolunk neked.

Timka,
Szorítunk, remélem minden ok lesz.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Fanka, Panninak is jobbulást!!! A hősszerelmesek!!! Egyszerre betegek!!! :lol: :lol: :lol: Írtam mailt a fankás címedre!

Nyuszkó, jó családozást!!!

Marci lassan 4 órája alszik most délután :shock: , mondjuk van mit bepótolnia, hiszen éjjel szinte semmit nem aludtunk.

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

MIcsoda élet van itt???

Voltunk uh-on, 10-re voltunk bejeletkezve, mondanom se kell hogy fél 11-kor még vártunk a dokira.pedig senki nem volt előttünk. Csak egy csókos kismama, akit körülugráltak. Aztán jött a dokim asszisztense és elkezdtem reklamálni egy kicsit, ekkor levették a vért és felvettek még pár adatot, aztán jöt az uh.
Nem az a doki csinálta akire vártunk, ő a kiscsászár ott, hanem egy sokkal jobb doki, ő érti ezt a nyaki redő mérést állítrólag a legjobban.
A gyerekből semmit nem láttam, sőt fotót se kaptam róla. :( :( :(
Mikor kértem,hogy lehetne-e egy képet kapnomróla, az volt a doki válasza, hogy ez nem babamozi, pedig az előttem lévő már említettcsókos kb. 5 UH képpel jött ki. Apa és Fanni is bent volt, ők látták a pocaklakót. Apa szerint sokat mozgott, lábujjait, kezét is látták. Nyaki redőve lminden rendben van, bár ez a doki szerint nem zárja ki, hogy nem lehet down-kóros, ezért van még a 12. héten és a 18. héten a vérvétel is.
Ülőmagassága már 6,07 cm, fejkörfogata pedig 2,03. Hatalmas!!!!
Míg várakoztunk találkoztam a szülésznőmmel is,bejelentkezünk hozzá is.

Aztán voltunk parafatáblákat venni, ezt rakom majd a Fanni játszisarokban a falra és ragasztok ráképeket neki, mert a falat már össze-vissza firkálta. Ezt talán nem szedi majd le.
Seat szervízben ismét eltöltöttünk több mint 2 órát. Kb. 50percetvártam a qrva villanyszerelőre, mire előkerült, aztán elkezte csinálni az autót,mikor pedig átvettem volna kiderült,hogy nem csinálták meg jól, lehetett visszavinni és újra rárakni a tempomatot,merthogy az seműködött. A rádióra holnap jön meg a kód, azzal remélhetőleg működik majd a bluetooth is.
Na ennyit rólunk.

Juc
Jó volt a vonatozás, de én a Széchényi hegytől nem szálltam el. Nekünk piszok messze van,nem hiszem hogy gyakran járunk majd oda. A kisvasút melletti pci játszira néztünk még be, hát ez se egy nagy durr! De jó volt együtt lenni, és ez volt a lényeg!
Képeket majd később, felkell még raknom a gépre és ki kell válogatni.
Köszi a Csiri-biri infót, asszem holnap megyünk Gödöllőre. HOzzánk nagyon közel van, kb. 10 perc alatt ott vagyok. csak Fannit tudjam felébreszteni!

Jobbulást minden kisbetegnek!!!!

Brigi!
Köszi a tejcsi infót, már most sokkal kevesebb tejem van.
JÓ hogy végre meggyógyultatok.
Tőlem talizhatunk, mi még egészségesekvagyunk. Ti merre laktok???

N aelküldöm még mielőtt Fanni besegít az eltüntetésbe!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó, Timka, örülök, hogy minden oké :D , biztos a vérvétel is rendben lesz! Tudom ám, miért nem tetszett nektek a széchenyi hegy! Mert biztos nem fogaskerekűvel voltatok! :lol: :lol: :lol: Én azt szeretem benne (azonkívül, hogy ilyen közel van hozzánk), hogy van ott fogaskerekű, kisvasút, a Normafa sincs messze.

Írtam már, hogy Marci újabban szokott szólni, ha kakilnia kell, és megvárja vele a bilit? Persze nem játék közben, hanem ha éppen pelenkázom, akkor szól, nehogy a friss pelust kakilja tele... :lol:

Na, bocs, hogy így ide vagyok tapadva a gép elé :lol: , de szobafogságban voltunk :? , nem mentünk a jó kis tücsökzenére sem, csak vásárolni ugrottunk le egész nap...

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Na mi megtettük az esti sétát, és már sajnos olyan hamar sötétedik és lehül, hogy már be kellett jönnünk.

Brigi,
örülök, hogy meggyógyultatok, én már nem merek találkozóra vállalkozni, max. az Örsig vagyok hajlandó elmenni.
De ha lesz, kérünk képeket és majd ha ketteske is nagyobb lesz, akkor össszefutunk, biztosan!

Juc,
jó kis alvókája lett szegény kisbetegnek, remélem már jobban van! Sajnálom a szobafogságot, nagoyn ügyi Marci a bilizéssel, nálunk csak ritkán jön össze!

Timka,
örülök, hogy minden ok volt az uh-on, azért elég furi hozzáállásuk volt, hogy se nem láthatod és nem is kaptatok képet, de a lényeg, hogy minden ok! Hát a seatosok "ügyes" kis csapat!:( Tök jó méretei vannak már a babácskátoknak!

Fanka,
örülök, hogy jelentkeztél, Panni még mindig csodaszép kiscsaj, gratula a fürdőhöz, nem semmi munkákat csináltattok!

Nyuszko,
jó nagybácsizást nektek, vagyis Ákosnak, azért pihenj is néha! Jó, hogy Ti is meggyógyultatok már!

Nálunk eltelt a mai nap, sokat levegőztünk, este is sétáltunk másfél órát, de semmi. Holnap 4-re megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond. Ha gyorsan végzek és leszt erőm, bemegyünk az erkelbe egy kis Copéliára, mert azt Marci is élvezné és keresztanyám is játszik, szóval már nem bírom a tétlenésget és az itthonülést! Vagy jöjjön ki a csaj, vagy majd a nagyzenekar kihozza!:D
szép álmokat, megyek, mert a hálótársam türelmetlen!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, reggeli hírek? :D

Jelentem, megvolt a vezetés, hát csúcs volt!!! :lol: A pasi nem sz.rozott, egyből bele a forgalomba, Fehérvári út, Petőfi híd, Körút... :shock: :shock: :shock: Na jó, azért kis utcákon gyakoroltunk egy picit. Marha jó ez a váltónélküliség!!! Igaz, így is nagyon kellett koncentrálnom, de nem éreztem reménytelennek a helyzetet. :D

Marci addig itt durmolt az apjával, 8 után keltek, most megyek, és leszívom az orrát, mert azért még hallom, hogy szörcsög.

Szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Reggeli hírek:D
Egyben vagyunk, reggel megijedtem, mert nem akart mozogni, de amikor Marci felkelt és az egyik zenélő autóját a pocakomnál nyomkodta felébredt a kiscsaj, szóval megnyugodtam, azóta keményedik ezerrel, hát majd meglátjuk mi lesz!
Most úgy tűnik, hogy még anyósoméknak sütőt intézek és lehet, hogy el kell mennem apósommal megvenni, majd még kiderül.

Juc,
gratula az első órához, azért örülök, hogy jó élmény volt, mert így lesz kedved a továbbiakhoz is, és egyébként is, ez nem jeelnt akkor majd házhozkötöttséget, szóval HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!
Jobbulást Marcinak, remélem gyorsan renbejöttök!
Na nekiállok pakolászni, bevallom, tegnap semmit nem takarítottunk, mert kimentünk a kertbe meg sétálni, de ma is szép idő lesz, végül is az sokkal fontosabb, hogy koint legyünk, mint a felmosás, nem???:D
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk. Tamesz, örülök, hogy még mindig egyben :). Lili-Panna nagyon boldog lehet odabent :). Lehet, hogy megvárja, amíg Apa hazaér, aztán gyorsan kibújik.

Kis Betegeknek gyors gyógyulást.

Sajna Marci is beteg. Tegnap reggel egy nagy hányással indított, amit napközben még 8-szor megismételt. Éjszakára be is lázasodott. Ennie nem szabad(na), de mivel egyfolytában enni kér, nem tudom betartani a 15 percenként egy falatot. Remélem gyorsan rendbe jön. Most nagyon elesett Szegénykém.

Juc, örülök, hogy tetszett a vezetés! Csak így tovább! Marci nagon ügyes a bilizéssel! Az én Marcim néha ráül, de még egyszer sem sierült neki. Azért mindig nagyon megdícsérem :). Csiri-birire mi holnap akartunk menni (a mi közelünkben is van), de ez sajna most elmarad. Én is elajándékoztam a ruháimat, mondván, hogy soha nem fogyok vissza beléjük, most meg itt állok néhány darabbal a szekrényemben, mert egyik hétről a másikra leperegtek rólam a kilók. Most a 18 éves versenysúlyomnál tartok.

Timka, örülök, hogy mindent rendben találtak az UH-on.

A bőrkabát nekem is régi álmom...

Szép napot Nektek! Ma már biztosan nem jövök.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Még csak annyit, hogy már van 2db 3 szótagú szó, amit Marci tud mondani: pepita és búbánat. Egyébként nagyon akar beszélni és mindent mond, de sok szónak csak az első vagy az első két szótagját. ha ragozottan hallja a szót, úgy is ismétli meg. Van amin örökre rajta marad a tárgyrag, akár helyes úgy, akár nem :). Meg kell zabálni! A pepita szó nagyon megtetszett neki és 5 percig csak magában gyakorolgatta az autóban és miután sikerült, boldogan hajtogatta! A másik nagy kedvenc a tigris.

Tényleg eldugulok, mert mindjárt ébred a Kis Betegem.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Tegnap este megint elaludtam Fannival,olyan fáradt voltam.
Mostmeg vár rám a takarítás, amíg a kisasszony alszik.
Az előbb már írtam egy hosszabb hozzászólást, de elszállt az egész! :x

Juc, voltunk Csiri-biri-n, Fanninak fülig ért a szája, nagyon teteszett neki. Nekem is!
Örülök,hogy ilyen jó élményed volt az első automata váltós vezetésnél.Mit mondott a apsi,hány órát kell még venned? mikor mész legközelebb? és az saját autód mikor lesz már???

Tamesz
LÁtom nem tudsz megülni a fenekeden: sütővásárlás, Copélia.... nem az utolsó hétben vagy már? Azért vigyél magaddal váltás bugyit meg nacit, hátha valahol elfolyik a magzatvíz!
Doki után azért kérünk még beszámolót!!! már ha hazaenged :lol: :lol:

Eveka
Marcinak is gyors gyógyulást. Azért ijjesztő ez a sok hányás! Nem adtak hányás csökkentő kúpot? nekünk van itthon,nemtom mi a neve. Mikor Fanni egyszer nagyon sokat hányt és bejártuk a pesti kórházakat mert minden kijöttbelőle, kaptunk valami kúpot, azzal az utasítással, hogy ha továbbra is hányik adjanm be neki. Dokitok mit mond???

Kicsinyítettem pár képet a vasutazásról, meg egy-két kedvencemről:

Kép Apa cipőjében...
Kép háttérben az összefirkált fal....
Kép Kisvasúton...
Kép Ablakban 1
Kép Ablakban 2
Kép ÁÁÁ, de jó ez a vonatozás!!!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó estét!

Eveka, Marcidnak is mielőbbi gyógyulást!!! Jaj, ennyi hányás... :? Az nagyon rossz lehet. Tényleg, nem kaptatok Dedalonette kúpot (asszem, ez a neve)? Marci csak egyszer hányt eddig, én meg kb. 10 évben egyszer szoktam, remélem, Marci az én gyomromat örökölte. :)

Hú, a lánykori súlyodnál vagy??? :D :shock: Jujj, de irigyellek... :oops: :lol: Igaz, én nem is 18 éves koromban voltam a legsoványabb, hanem a "20-as éveim közepén" :lol: , jó lenne megint olyannak lenni... :D De tök érdekes, hogy én pl. sokkal vállasabb (hátasabb? :shock: ) lettem a szülés óta (sajna nem a cicim nőtt :oops: :lol: ), és egyszerűen szűkek voltak a ruháim, blúzaim, azért ajándékoztam el őket.

Remélem, ti is eljuttok majd a csiri-biribe, megéri, nagyon jópofa!

Ezek a 3 szótagú szavak!!! :lol: :lol: :lol: Egyik jobb, mint a másik!!!

Timka, örülök, hogy nektek is bejött a csiri-biri! Nagyon aranyos a kis masinisztád! :D

Köszi a vezetés-biztatásokat, nekem is jó kedvem kerekedett tőle, hogy nem vagyok annyira béna... :lol: Sajnos csak jövő héten megyek legközelebb, elég bonyi megszervezni a Marci-felügyeletet. Anyukám most azt ígérte, hogy minden szerdán jön majd, és akkor mehetek vezetni meg táncolni is!!! :lol:
Azt meg meg sem kérdeztem, hogy hány órát kell vennem, parkolást pl. még egyáltalán nem gyakoroltunk. Nem akarom elbízni magam...

Sziasztok, jó megatáncolást! Tényleg, nézitek?

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Megjöttünk a Copéliáról, hát sajnos MArci elég hamar le akart menni a zenekari árokba a keresztanyámhoz, és mivel nem negedtem elkezdett bőgni, így ki is jöttünk az első felvoáns alatt, majd a folyosón hallgattuk tovább.:(
SZóval sajnos annyira ragaszkodik most keresztanyámhoz, hogy nem lehetettt a nézőtéren tartni, így végül hamarabb eljöttünk.
Most itt tombol a drágám, mert nem akar még aludni, pedig ilyenkor már régen durmolni szokott!

Dokinál voltunk, csak NST volt megnézte a doki, azt mondta, hogy jó, most nem vizsgált, majd a jövő héten, ha addig nem jön ki a csajszi. Azt mondta, nyugodtan jöhetek-mehetek, csináljak azt amit akarok! Hát ma így is tettünk, napoztunk a kertben este meg csavarogtunk!

Eveka,
Nektek is jobbulást, hú a hányástól én nagoyn félek, bár Marci csak akkor csinálta, ha hülyére zabálta magát!:D Nem semmi szavakat mond már MArcitok!!! Lánykori súly, hát én sjana régen sem volt pehelysúlyú, és hogy mikor lennék én az, hát soha!:)

Timka
jók a képek nagyon, nálunk is sláger apa cipője, bár próbálom elriasztani tőle! Erre a váltóbugyira nem is gondoltam, meg a magzatvízelfolyásra sem, mert nekem nem ment el anno, de most majd jobban figyelek!:)

Juc,
remélem már jobban vagytok, jó lesz a szerdai napod ha tud jönni anyukád, hajrá vezetés és tánc!!!!:)
Na megyek, lassan meghült a tej a kakaóhoz és emgyünk szundizni, szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Csak betértem újra. Előszobaszekrényt vadászok itt a neten, de még nem találtam kedvemre valót :(.

Marci ma csak egyszer hányt és a kedve is jobb volt. Remélem nem lesz visszaesés. Kaptunk kúpot, de kis Drágám annyira utálja, hogy tegnap 8 percig szorítottam össze a fenekét, persze Ő végig üvöltött, aztán kinyomta kúp felét és másfél nap kakiadagját tette a pelusra, no meg ránk. Nem láttam értelmét tovább kínozni, mert a sok sírástól megint öklendezett és a hasmenés-kakival is egy csomó folyadékot veszített. Ma délelőtt azért kapott egyet nag nehezen. Borzasztó volt. 12 perc szorítás...
Áttértünk a feloldott 1/3 B6-ra. Korábban már figyelmeztett a dokinéni, hogy nem fogja sokáig hagyni a kúpozást Marci. Ez bejött :(.

Most azzal vígasztalgat a férjem, hogy Marci nagyon edzett lesz, mire oviba kerül. A kollegájának a gyereke az oviig egyszer volt taknyos, most heti 2 max. 3 napot tölt oviban, a többi napon betegeskedik.

A hányást Ő jobban viseli, mint én. Én is hajlamos vagyok rá, no meg a lázra is. Remélem 2-3 nap és túl leszünk rajta.

Timka, nagyon jók a vonatos képek!

Fanka, még Pannit meg sem dícsértem, pedig nagyon szép a képeken!

Tamesz, az csak jó, ha Marci így kötődik a Keresztanyukádhoz, könnyebb lesz majd elviselnie a távollétedet, ha Ő is ott lesz Vele.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó reggelt!

Gyorsan írok,míg van áramunk.Ugyanis ki van írva, hogy ma és holnap reggeltől du.fél 4-igvagy fél 5-ig nem leszmajd áram,vmi javítások miatt.
Apa márkiállt az autóval mert a garázs meg a kapu is elelktromos.

Megérkeztek a kerítéslécek, apósék ma emiatt feljönnek Gyuláról, hogy segítsenek Pestről hazaszállítmányozni, mert a mi két autónkat eléggé leterhelné súlyra, az ő nagy WV transzporterüknek viszont meg se fog kottyanni, remélhetőleg.
Valamikor dél körülőkis beesnek,úgyhogy ha Fanni felkel mehetünkvásárolni meg kaját kell főznöm.Aztán valamikor kora délután irány Pest a fababékért. Fanni vagy alsik ésjön velünk azén kocsimba, vagy marad anyóssal, még meglátjuk.

Juc
Jó kisszerdai napotok lesz majd! én is meghátasodtam Fanni után, sajna. Deazon szurkolok, hogy Mir-Murr után majd gyorsan elkezdekfogyózni(persze majd ha már nem szopik) és szépne leadom a felesleget.
Amúgy nekünk apával nem volt templomi esküvőnk és rávettem,hogy ha sikerül lefogynom 58 kg-ra (ami már nagy szó lenne) akkor megyünk fehér ruhába templomba, a gyerekek meg lesznek a kis koszorúslányok, fiúk(?) és újra elvesz feleségül.
Lehetehogyhülyevagyok, de én annyiraélveztem azt a mennyasszonyosdit, ogy megismételném megint. Persze nagy vendégsereg nem lenne, csak barátok....

Tamesz
Nekem se tiltott semmit a dokim azutcsó héten,és hát én se tudom milyen aza spontán magzatvízelfolyás, de kíváncsi lennék rá.

Na elküldöm,még mielőtt kikapcsonlák az áramot. Ha lesz esteerőm bekukkantok.
Szép napot mindnekinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!
TImka,
Hajrá a mai naphoz, Te i s tudsz kímélő programot szervezni magadnak!:) És a fababákat Ti fogjátok lefesteni és felrakni is? Jó kis móka lesz!
Templomi esküvő, nem semmi, hajrá!! Én már nem vágyom ilyenre, elég volt két alkalom, nekünk májusban volt 3 éve a polgári, és augban a templomi, de elég volt a ceremóniákból, na meg azért nem két fillér egy esküvő, de majd megnézem a koszorús gyerkőceiteket!:D A volt kolléganőmet most vette el a gyerekei apja 41 évesen, és a két kislányuk volt a koszorúslány, 5 és 2 évesek.
Az áramszünet azért elég dúrva, gondolom akkor se melegvíz, de mikro, se hűtő..... Nálunk mostanában, az utóbbi 2 hónapban az a divat, hogy ha jön egy nagyobb szél vagy vihar, akkor a 3 fázisból egy mindig elmegy, és persze azon van a hűtő, fagyasztó, .... szóval kezdhetem az átdugdodást, amit már nem élvezek annyira, így a héten úgy kezdtem, hgoy kiosztottam a helyi ELMŰ vezetőt, hogy aláírást fogok gyűjteni és azokra a napokra nem fogunk díjat fizetni ha nem oldják meg sürgősen a problémát, ugyanis ez minden héten előfordul. Na erre megkért, hogy még adjak egy esélyt nekik, a héten végignézik a környéket és levágják a zavaró faágakat. Na kíváncsi leszek!
A másik programom most a 30-as zóna kiharcolása az utcánkban, ugyanis mióta legyalulták és megszórták kővel, mindenki száguld rajta és nem lehet a portól látni, ha sétálunk a gyerekkel, fel kell kapnom, nehogy megfulladjon!

Eveka,
jobbulást MArcinak, hát nem könnyű ez a kúpozás, azért remélem mi Marcink nem lesz állandóan beteg ha ovis lesz, mert eddig ő is csak most augban volt lázas beteg, előtte csak kis takonykór volt még.
Szép napot, ma már szerda, és még mindig semmi, de majd talán holnap estére vár, hogy apa hazaugorjon?

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok :lol:

Tamesz
Ez a kiscsaj nagyon jól érzi magát odabent, pedig nemhogy kibújna és élvezné még egy kicsit ezt a későnyári időt :lol:


Eveka
Jobbulást Marcinak!!!
Hányást sajna megértem, Kristóf nagy-hányós, ha beteg (ami nála elég gyakori), elég a legkisebb nátha, ő már hány is, ha meg még köhög is, akkor minden kaja kijön belőle, de csak úgy pszichés okokból is hány, ha pl. nem akar aludni, vagy 2 percnél tovább hagyjuk sírni.

Rólunk:
Ma kivételesen nagyon ráérek :lol: , anya-nap van ma :lol: , Kristófot kölcsönkérte az anyósom :lol: , délelőtt 10 körül levittem hozzájuk és majd Apuci hozza haza este 6 körül.
Kiélvezem minden pillanatát az egyedüllétnek:D Az előbb rendeltem egy pizzát (persze van itthon más kaja is, de akkor is, ma buli van :lol: ), aztán pedig, miután halálra ettem magam, tévézek az ágyikóból, majd alszom egy hatalmasat :lol: :lol:, aztán elterülök egy nagy kád forró vízben...tiszta hawaii lesz :lol: :lol: (Csak, hogy irigykedjetek :lol: )
Komolyra fordítva a szót, azért húzós heteink voltak manapság, először az a fránya betegsége Kristófnak, utána pedig rájött, hogy mivel a betegsége alatt túlaludta magát, így ezentúl még inkább visszafogja magát alvás tekintetében, így múlt hét hétfő óta, a korábbi reggel fél 9-es kelés helyett hajnali 5 és 6 között ébred, és alig lehet visszaaltatni, ha sikerül is, max. 30-40 percre. Persze egész nap totál hiszti, mert annyira álmos, mégis lehetetlen időben elaltatni, jó ha délben 1 - fél 2-kor elalszik, utána alszik kereken 30 percet, és hiába próbálom én már utána visszaaltatni, annyira nyűgösen ébred, hogy már attól ordít, hogy el akarom altatni. Estére meg végképp zombi, na meg én is, ennek ellenére pocsékul alszom, ami ugye nálam nem újdonság, mit nekem Valeriana, Hova, Sedatif PC, végigpróbáltam én már mindent, emelt adagban, akkor is fél éjszakát végig virrasztok, jó ha 4 órákat alszom éjszakánként, azt is min. 1-szer megszakítva, holott éjszaka simán tudnék Kristóftól aludni, mert este letesszük és reggelig hangja sincs, mégse tudok, annyira gáz vagyok :?
Na meg sikeresen eljutottunk mi is a dackorszakba, a földhöz vágjuk magunkat már nagyon megy neki, bármitől, ami nem úgy történik, ahogy ő elképzeli, de anya szétrugdosása is nagy divat, meg az is menő, hogy ha pl. mennénk el és vennénk fel a cipőjét, akkor röhögve elszalad, és helyette felmászik az ágyra és vihorászva megindul, szaladva az ágy tetején, kész életveszély amit csinál. Vagy fejjel lefelé lóg le az ágyról, beveri a fejét szándékosan a falba, de múltkor az asztal sarkába verte, és élvezi, (kivéve az asztal-sarkas sztorit, mert azt utólag nagyon megbánta :D ), és röhög közben, ha viszont rászólok, földhöz vágja magát és hisztizik, na persze ilyenkor ott hagyom és szólok neki, hogy jöjjön utánam, ha megnyugodott, ez eddig még bejött.
Szóval nem könnyű korszaka van most, de ez gondolom mindekit utolér előbb-utóbb.


Most mennem kell, megjött a pizzám, majd még jövök :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon akar beengedni a babanet, örülök, hogy végre sikerült, mert így boldog névnapot tudok kívánni Briginek!!! (Ugye ma van???)

További szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok :D

Visszatértem :D

Brigi
Én is boldog névnapot kívánok!!! :D


Meg volt a nagy alvás, 2 órát szunyókáltam + 1-et lustiztam, nemsokára mehetek Törpéért, mert apája nem ér haza időben Pestről, így nekem kell hazaszállítani a gyerkőcöt.
Előbb érdeklődtem anyósomnál, hogy mennyit aludt a kissrác, na mennyit???? 2 órát. Áááááááá, itthon akkor miért nem??? Na persze, az családi ház, ott csend van, mi viszont ugye panellban lakunk, 2. emeleten, tiszta bolond lépcsőház, egész nap zajonganak, ajtókat csapdosnak, WC-t húznak, vizet engednek, a gyerekszoba meg (a lakás csodálatos elrendezése miatt) pont a lakás bejárati ajtaja mellett van közvetlenül, a legzajosabb helyen, Kristóf meg olyan érzékeny fülű, mint én, minden hangra felébred, nem csoda, ha itthon nem tud aludni.


Még gyorsan teszek fel pár képet, aztán készülődöm Törpéért:

Kép Kép

Még a múltkori nagy betegsége idején (azért ilyen megviselt a feje) Apuci cipőjébern:
Kép

Kedvenc buldózerével (kapott egyet, mert a házunk előtt már hetek óta ilyennel dolgoznak és meg van érte veszve :lol: ):
Kép

Vita az asszonnyal :lol: :
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Baró egy napunk van, volt!
Reggelé fél 9.kor közölte velem apa,hogy a kora délután helyett 10.45-re kell az M0-s Csepeli pihenőjénél lennünk, de őrohan visza a megbeszélésre, hívjam anyósékat. Ők jöttek szállítmányozni....
Szajol körül jártak éstotál bepánikoltak, hogy hogy találnak oda, menyjek eléjük Vecsésre. Akkor körbetelefonáltam az autópályafelügyeletet, az M0-s diszpécsrrt és megtudtam hogy Vecséstől el lehet könnyen oda jutni, csak egy kicsit kell rámenni majd az M5-re, onnan pedig Győr felé. Lediktáltam nekik,aztán 9.45-kor 1 órával a találka előtt sikerült nekünk is elindulni. Épp hogy odaértem, anyósék pedig úgy ahogy kell eltévedtek, nem vették észre aGyőri éeágazást és bementek az M5-ön a Hungáriáig. Férjem próbálta visszanavigálni őket valahogy. Azért volt ciki, mert az arut ugyan átvettem, de 20.000 FT-ot méganyósék kellett pótoljanak, apa nem hagyott elég pénzt itthon én meg sehol nem találtam ott egybüdös automatát.
Lényeg,hogy felpakoltunk és kb. 50-60-max.70-el hazadöcögtünk.
Szerencsére Fanni odafelé elaludt a végén és míg várakoztunk aludt, devisszafeléelég nyűgi volt.(akárcsak én!)
Hát lesz mit lefesteni, meg felrakoni, majd lefotózom a nagy kupacot. Több mint 500 darab!
Igen Tamesz, mi akarjuk megcsinálni. Szerintemmég jövőre is lesz belőle, ahogy magunkat ismerem!
Apa szerintem nem áldoz be emiatt hétköznapot, marad a hétvége! orrba-szájba!

Áramunk se volt, így se sütő, se mikró. Szerecsére a gázt be tudtam gyújtani, mert van gyufánk!!!
Megtanultam kapukat is kinyitni áram nékül, nem is olyan nehéz!

Na megyek, készül a vacsi! és apa is megjött!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!

Brigi,
mi is boldog névnapot kívánunk Neked, gondolom a fiúk is megleptek ma valamivel!:D

Juc,
Hogy vagytok? Javul a kisbeteg???

Eveka, Fanka,
és Ti?

Babus,
jól elvesztetek, de a betegség azért eléggé emgviseli a családot. Nem semmi, hogy megint nem tudsz aludni és pihenni, de azért ezek az anyanapok biztosan fognak majd segíteni! Hatalmas fiú lett Kristóf is. MA este mi is egy darus kocsit néztünk a szembeszomszédnál, mert hát köveket rakodott és ennél izgalmasabb dolog nem is kell!:)
REmélem most már nem lesztek betegek!

Timka,
hát nem irígylem a mai napodat!:( Azért a család nálatok is tud szervezni!:)
Hú 500 darab fababa, hát el lesztek vele egy darabig, apu csak 240-et csinált meg, 2 réteg lenolaj, 2 réteg Sadolin hát jópár napja ráment! SZóval sok-sok erőt hozzá!
Na megyek, mert nyűgi a főnököm ma este!:(

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Köszi az érdeklődést, Marci javul, engem viszont most kapott el a takonykór... :(

A többi beteg is gyógyuljon!!!

Timka, jó kis napotok volt... :? Hú, én nem bírnám áram nélkül, nálunk a tűzhely is villany, igaz, legalább a bojler nem az. :) Nálunk ma víz nem volt 2 órán át, de hálistennek nem vettünk észre belőle semmit, mert pont átaludtuk Marcival. :D Egyébként nálunk is sürögnek az emberek mostanában, tegnap riasztós, ma asztalos volt itt.

Babus, remélem, kipihented magad az anyanapon! :D Jó lehetett! Kristóf nagyon aranyos továbbra is!

Sziasztok, jó éjt! Megyek még egy kicsit dvd-zni.

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
csak bejelentkezem, egyben vagyunk!:(
Viszont ma este jön apa, és ma átadja a munkát, ha az ügyfél átveszi, akkor nem kell visszamennie, ami nagoyn jó lenne!!!! Hurrrááááááá!:D
szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, tök jó, hogy jön haza a férjed! :D És akkor most meddig lesz itthon?

Többiek, hogy vagytok?

Mi már elég jól, hálistennek. :) Marci ügyesen fújja az orrát, és a szippantást is kibírja, ha ő csinálhatja. :lol:

Na, megyek, megpróbálom, letenni a kisördögöt...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Na ma végre rászántam magam a földszint renbetételére, bár úgy kezdtük a napot, hogy Marci mindent kiborított, a joghurtot, a pudingot, a csokigolyót, így megkértem a szokásos "Marcipesztránkat", hogy egy kicsit átadom neki, én meg nagytakarítanék, így fél 1-ig volt 2.5 órám és tök szép rendet csináltam, még a lenti fürdőt is kisikáltam, pedig ahhoz már nem volt sok kedvem. Majd fincsi ebéd és szundi, most keltünk fel, most még kimegyünk sétálni. Ha holnapig nem lesz semmi, akkor lehet megint átadom vagy 2 órára és akkor az emelet jön!!!
Bár bevallom most elég furcsán érzem magam, lehet, hogy kicsit már sok volt? De nem baj, apa 5 körül indul haza éjjelre itthon lesz, és elvileg csak hétfőn kell mennie. De most nézem, holnap péntek 13 van? Lehet olyankor is szülni????:D

Juc,
ügyik vagytok, hogy gyógyul Marcitok, nem semmi, hogy már tud orrot fújni, Marci csak köpni tud:) Bár mi szerencsére nem gyakoroltuk mostanában, és nem is hiányzik egy cseppet sem!

Többiek? Merre csavarogtok ebben a szép vénasszonyok nyarában???

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!
Tamesz miatt jöttem, de látom, hogy még egyben, és apa is lehet hogy jön haza. Akkor a hétvégén lehet szülni :lol:
Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést!
Tamesz! De még hogy megleptek, csak sajnos nem jóval :cry: Dani a suliban összekapott egy osztálytársával aki jól megcsavarta az ujját, ami szilánkosra tört :cry: :twisted: Tegnap meg is műtötték, altatásban, két drótot is be kellett tenni :cry: este 10re értem haza vele, apa addig a kicsikkel volt itthon. Hát ilyen a nagycsaládosok névnapja :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jesszus, Brigi, ez aztán a névnapi "meglepetés"... :( :( :( Szegény Dani... :( Hogy viselte a törést? Remélem, már jobban van! Hát nem semmi stresszes élete lehet a 3 fiús anyáknak...

Tamesz, te nagyon belelendültél a takarításba! Ha még holnap se lesz semmi eredménye :D , jöhetsz hozzánk is... :lol: Péntek 13, az tök jó! :lol: Biztos kis csibész boszi lesz akkor a kiscsaj... :lol:

Persze azért mi is csavargunk, bár most este már nem megyünk ki, mert gyorsan lehűl, viszont ma a szabadban aludt Marci vagy 2 és fél órát! Holnap meg elmegyünk a csiri-biri tornára, ha továbbra is ilyen jól leszünk.

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

hát baromi szar volt áram nélkülegész nap! de holnap már nem verszik el.

Fanni tegnap este már fél 9-korlefeküdt velem együtt. Húzós napunk volt, ma meg mr fél 8-kor kukorékolt.
Míg aludt rendbe raktam a ruhásszekrényét és olvastam egy kicsit. Haladhattam volna a házimunkával, vasalással,de áram nélkül nem tudtam szinte semmit csinálni.
MOst estéremeg olyan nyunyóvagyok már, hogy főzni sincskedvem. Apával hozatokegy kis Pizza-hut-os pizzát,mert arra éheztem meg. Deha kihülmire hazaér, visszaküldöm! :lol:

Brigi
Utólag is boldog névnapot! Daninak pedig gyors újjfelépülést!

Tamesz
Jöhetsz hozzánk is jövőhéten, és választhatszhogy fababátfestessz vagy takarítassz! Na milyen vagyok? 2 réteg lenolaj, 2 réteg Sadolin? mimégmostakarunk utána kérdezni a festékboltban,hogy mivel érdemes. Ti miért ezzel és így csináltátok?

Juc
Jó csiri.birizést? nálatok is az Ildikó tartja még? merthogytudod-e hogy ő is babátvár? 12 hetes mint én és a Sote2-n fog szülni.meg is beszéltük, hogy majd taálkozunk valamelyik baba-mama szobában!

Na megyek mert acsaj megint abidével játszik! szerintem úszik afürdőszoba, Fanni pedig tiszta víz már!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Brigi,
hú nem ilyen ajándékra gondoltam!:( Jobbulást a nagyfiúnak, mennyi ideig lesznek benne a drótok? Mennyi idő, míg rendbejön? Nagyon sajnálom, biztosan fáj neki! És a tettes mit szólt a "művéhez"?
Gondolom, most akkor külön is kell vele foglalkozni, ápolgatni, írni tud?

Juc,
ezek szerint akkor már jól vagytok, jó szórakozást holnapi programokhoz! Marcit ma is negyed 7-kor alig tudtam behozni az udvarról, nagyon imád kint lenni, nem is tudom, hogy mit fogunk csinálni ha jön az ősz!
Kisbosziban kiegyeznék! de majd meglátjuk, most csak a derekamat érzem, hogy hasogat!

Timka,
hát a lenolajat azért használtuk, mert ad egy jó alapot és az olaj tömíti az akác pórusait, így a sadolin már szépen felvihető rá, és azért két réteg, mert az első angyon hamar beszívódik, a második réteg kb 2 napig szárad, de az adja az igazi alapot. A sadolin pedig 2 rétegben szép. Persze minket is próbáltak rábeszélni extra drága festékekre, amihez van kdrága alapozó, persze "csak" azzal lehet előkezelni, bla-bla-bla, na mi megkérdeztük anno, hogy mivel érdemes a fickótók akitől vettük az akácot. Ja és a lenolaj nagoyn olcsó.
Takarítani annyira nem szeretek, festeni meg már nincs kedvem,mert görnyedni kellene a festéshez, szóval msot kihagynám, ha lehet!:) Vasalást vállalok, de ide kell hozni!:D
Ez a bidé dolog jó móka lehet, még szerencse, hogy nekünk nincs!:)
Na megyek, lassan befut apa is, még megtömöm a kukát, hogy nehezebb legyen neki kicibálni, mert reggel jönnek a "széllovasok"!:)
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Nem olvastam kb 2 napja Titeket, és tutira vettem, hogy ma már azt fogom látni, hogy megszületett Lili baba :) Erre nem... Tényleg jól érezheti magát odabent. Na, nem baj, majd a sok takarítás meghozza a gyümölcsét :D (még mindig le a kalappal az energiáid előtt!)

Brigi!
Utólag boldog névnapot, bár attól tartok ez már sajna elromlott. Gyors gyógyulást Daninak!

Timka!
Jó fababázást Nektek, habár nem tudom, ha beköszönt az ősz, lehet, hogy nem lesz túl frankó ebből a szempontból. jó kis pörgős napotok volt tegnap, nem irigykedem.

Babus!
Szóval buli volt?! De jó! :D Kristóf továbbra is nagyon jóképű, asszem ez már nem romolhat el :) Alvásod miatt csak kéne vmi altató, nem? Vagy keresni kellene vmi alvászavarokkal foglalkozó vmit(ezt jól megaszontam)

Juc!
Örülök, hogy javultok! Nem semmi vagy, hogy este fél 11 táján kezdesz Dvd-zni, én ilyenkor már lassanként a szunyára gondolok.

Mi egyre inkább közeledünk a költözéshez. 3 kisszoba ki van laminált lapozva, a nappali még hátra van, Wc-k működnek(ma pisiltem először az új otthonunk Wc-jébe), van még egy kis pingálni való(spájz, gardrób, tehát semmi komoly), ma lazúroztam a kapu léceit, megérkezett a nappali bútorunk,holnap megyünk érte, kb összetömörítve ennyi.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóestét!
Nálunk semmi extra, Lili bent, apa itthon, MArci tombol!

Muki,
nagoyn izgi, hogy már ilyen jól áll a ház! Hát ha már bútos is van, akkor tényleg látni talán a végét, sok-sok erőt nektek, most akkor kezdődhet a dobozolás, takarítás lassan???? Kisasszonynak tetszik az új hely?

Na most ennyi, ma itt voltak délután anyósomék, így apával kettesben mentünk el nagybevásárolni, de úgy látom ez sem kottyant meg a gyerkőcnek!
Szép álmokat! Kellemes hétvégét! Remélem marad a szép idő, hogy lehessen levegőzni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, remélem, jó hétvégétek lesz! :lol:

Muki, hajrá a költözéssel!!! Mikorra tervezitek az átcuccolást? Internet lesz??? :lol:

Tegnap megint voltunk csiribiri tornán, Marci most már visítva rohangált, úgy élvezte, a végén nem nagyon lehetettt leállítani, úgy belejött. :lol: :lol: Pedig vannak a végén "higgasztó" dalocskák, de Marcinak az édeskevés... :lol: :lol: Mi lesz így???
Timka, nem hiszem, hogy az Ildikó tartja nekünk, hanem egy irtó vékony, fiatal csaj (Kati?, Zsuzsi?), tuti, hogy nem terhes. De ti még beszélgetni is tudtok előtte, utána? Nálunk sorra jönnek egymás után a csoportok, épp csak összekapkodjuk magunkat, és már ott a következő csoport.

sziasztok, szép hétvégét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, főzés-sütés közben vagyok, és Fanni is felkelt már, apa festi a zártszelvényeket!

Tamesz
Hajrá!!! hajrá!!!!

Juc
Nálunk két csoport van, minkettőt az Ildi tartja. mi a másodikon voltunk és utána nem jött senki, volt idő öltözés közben dumálni.
Addig tartja ő, amíg nem talál maga helyett valakit.

Na nyaggat a csajszi, további szép hétvégét! Nálunk tök szép napos idő van!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
TImka,
hajár apának a festegetéshez, gondolom nagy lelkesedéssel csinálja!:)
Itt is szép idő volt, délelőtt elmentünk kertészetbe, vettünk egy-két bokrot az utcafrontra a kerítés elé, mert iszonyatosan nagy a pos, reméljük tavasszal már valamennyirt majd felfognak. És ültetttünk futórózsát is a szerszámos ház oldalához, remélem áttelelnek és megindulnak a tavasszal, Marci nagyon édes volt, segített ásni, locsolni, kapálni, gazolni, nagyon aktív volt, én meg mint a csiga!

Juc, Timka,
jó lehet ez a csiri-biri, na majd tavasztól mi is benevezünk!!!

Bevallom, most már olyan piszok türelmetlenek vagyunk, apa is ötvenszer idejött a pocakhoz, hogy most már ki lehet jönni, most ráér, hajrá! De hát semmi, nem tudom mi lesz ha nem akar kijönni!!!:(
További szép hétvégét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, de most ugye nem megy vissza apátok? Szóval hétközben is kijöhet a kislány, nem csak most hétvégén?

Timka, remélem, jól halad a festés! :D

Tameszéknál meg a kert! :D

Mi városlakók bezzeg nem csináltunk semmit a ház körül :lol: , még ebédre is a dédihez mentünk, aztán meg elautóztunk egész Kisorosziig, amíg Marci aludt, ott meg játsziztunk meg kávéztunk egyet. És visszafelé Tahitótfaluig én vezettem!!! :lol: :lol: :lol: A kézi váltós kocsival!!! A fiúk nagyon bátran tűrték, bár, amikor elindultam, Marci nyávogott egy kicsit, hogy "mama, mama"... :shock: :lol: Szerencsére alig járt valaki az utakon, csak pár biciklistát kellett kikerülnöm...

Itt egy mai kép is:

Kép

Sziasztok, szép estét, holnapra szép napot! Tameszra sokat gondolunk!!! :)

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
jaj már én is nagyon csavarognék, nehezen viselem ezt a házhoz kötöttséget, de hát mit akarok még én???:) Jó a kép, ott is szép napsütés volt látom!
Nagoyn bátor vagy és a fiúk is, a vezetéssel, hajrá, csak így tovább, babanézőbe már te fogsz vezetni, majd ha jöttök!!!:D
Kert kész, de mindig kitalálunk valamit amit lehet alkotni, ez a jó benne!
Sajnos apa hétfőn reggel megy vissza, ha addig nem jön ki a lánya, és elvileg 5 napra, hát majd meglátjuk!
köszi a drukkokat!
Szép estét Nektek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz
Nekem az a megérzésem, hogy Lili baba hétfőn fog megszületni, mert akkorra mondták, hogy jön egy jó erős hidegfront, szerintem az már tuti kihozza őt :lol:
Amúgy, nem megint nem tudok aludni, hanem én soha nem tudtam jól aludni, csak hol kevésbé rosszul alszom, hol pedig nagyon rosszul, hol pedig pocsékul, most épp ezutóbbi. Én éjszakát végigaludni, nem is igazán tudom milyen. Talán fél évente 1-szer. De ez már így megy vagy 20 éve, mióta csak visszaemlékszem.
Ha este 30 percen belül elalszom, és éjszaka csak max. 2-szer ébredek fel és kb. 15-20 percen belül visszalszom, az már csúcsszuper éjszaka, ez volt az átlag, de mióta Kristóf megszületett, azóta még felületesebben alszom.
El se tudom képzelni, milyen lehet az, amikor valaki este 10-11-kor becsukja a szemét, elalszik és a következő élménye, hogy reggel 7-8-kor ébreszti a gyerkőce. Biztos borzasztó jó érzés lehet. Ha én ennyit aludnék, és még ebéd után is aludna Kristóf egy normális 2 órás adagot, én lennék a világ legkipihentebb anyukája.
Dehét átlag 4-5 órás éjszakai alvásokkal?? Sokat nem lehet belőlem kihozni :?


Mukika
Altatót nem akarok szedni, ha már most hozzá szokom, mi lesz 20 év múlva :?

Juc
Nagyon arik vagytok :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Tamesz!
Na mi lesz már?! :) Jól van, ez nem komoly! :) Ne aggódj, úgy van, ahogy mondják, gyerek még bent nem maradt! Egyébként, valóban lehet, hogy majd a hidegfront begyorsítja Lilikét, csak kár, hogy apája nem lesz itthon....

Juc!
Köszi a hajrát, még azért van néhány mozzanat hátra a költözésig, most már tényleg azt érzem, hogy soha nem leszünk kész. Internet kötelező jelleggel lesz, legalábbis remélem, hogy semmi akadály nem gördül ez elé.
Aranyosak vagytok a képen, és csak így tovább a vezetéssel, hátha egyszer én is belevágok komolyan a vezetési emlékek felidézésébe.

Babus!
Értem én, hogy nem akarsz gyógyót szedni, de vmi megoldás csak kellene....

Timka!
Nekem is tetszettek a Fanni fotók
:)

Nyuszkó, merre vagy? Pocakkal mi a helyzet?

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Ó, még el is felejtettem írni, hogy képzeljétek, Lizu olyan ügyi volt a 18 hós szurinál, hogy nemcsak, hogy a szurikor nem nyikkant meg, de az azt megelőző toroknézés, meghallgatáskor sem, amire eddig még nem volt példa. mondjuk ez a dokinéni érdeme is, mivel vittünk be egy kedvenc babát, és dokinéni először a babát hallgatta meg, és csak utána Lizit. Amúgy karba kapta a szurikát, és azért 2 napig volt hőemelkedése tőle.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóreggelt!
mi még mindig egyben, és eddig ez a jó kis áldott állapot tetszett is nekem, de most már kezd nagoyn átcsapni TERHESSÉG-be, meg nyűglődésbe, mert már sem aludni, sem normálisan mozogni nem lehet ekkora pocakkal, tegnap este lemértem, 130 cm a körfogatom, hát valmai brutális, Marcinál 118-al mentem szülni, pedig most is csak 5 kg-t híztam! Majd megkérem apát fotózza le, mert brutális, már a pólókba is alig férek bele!

NA panaszkodást félre téve, nem bírok már aludni, azt hiszem nekiállok vasalni meg főzni, nálunk ma rakott kel lesz, mert ha szopizni fogunk akkor felejthetőek lesznek egy darabig a k betűsök meignt, meg a hüvelyesek, így mostanában főleg ezeket etetek a családommal, önző módon!:)

Muki, Babus,
köszi a bíztatást, remélem tényleg nem marad bent, de nem szeretnék befeküdni, megindíttatni, .... egyrészt MArcit sem egyszerű itthagyni, másrészt jobb lenne, ha magától indulna kifelé a csajsz!

Muki,
legyen is internet mindenképpen! Sok-sok erőt a költözéshez! Lizi egy hős volt a szurinál, Marci azért egy fél perci sírt, amikor megyszúrták, de utána semmi baja nem volt, mondjuk ő még sosem volt egy olátsstól sem lázas! Jaj baba, hát annyi minden mást kell majd beszerezni egy kislányhoz, a szomszédban is vannak babák, babakocsi, hajcsat, .... hát teljesen más világ, de olyan jó lesz, hogy lesz fiús és lányos cumónk is!

Babus,
hát az alvás mizériád nem semmi, azért én lehet, hogy valakitől segítséget kérnék, mert azért ezt hosszú távon, gyerek mellett nem tudom meddig lehet bírni. Én amíg nem voltam férjnél éjjel 2-kor feküdtem és reggel 7-kor keltem kb 12 évig, hát más világ volt, de hát egy kollégiumban nem lehet hamarabb elaludni,mert valami buli mindig van! De azért mióta kiköltöztünk és itt a "falu" végén csend, béke, nyugalom van, azért teljesen más, itt nagoykat alszunk, többet tudunk pihenni, lehet, hogy a panel is bezavar tényleg, ahogy írtad!
Na megyek, mer ébrednek a fiúk is, szép vasárnapot, itt már süt a nap!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Ha már ennyire nyügi vagy, akkor sztem tényleg mindjárt szülsz. Én Lizunál emlékszem délelőtt még ide panaszkodtam Nektek(pontosabban a régi tavasziakhoz), hogy naggggyon elegem van, és igenis történjen már vmi, mert kivagyok, na aznap este el is folyt a magzatvíz, úgyhogy kitartás, nincs sok már vissza, nemsokára dajkálhatod a kis punást:)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Tamesz, apátok visszament? Meddig marad (elvileg)? Gyakorolja már a gyors hazavezetést??? Vagy amúgy is ezerrel szokott hazatépni? :lol:

Mi ma is kirándultunk, jól ki is fáradtam, úgyhogy mindjárt megyek is aludni. Ma Nagyirtáspusztán voltunk a Börzsönyben, ott van a Szent Orbán Erdei Hotel http://www.szentorban.hu, ott ebédeltünk, játszottunk, sétálgattunk, megnéztük a kisvasutat, tobozt, makkot és leveleket szedtünk, szuper volt!!!

Remélem, a többieknek is jól telt a hétvége! és jövő hétre mit mondanak? Jön a rosszidő? :(
Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Muki,
sajnos még mindig semmi, vagyis annyi, hogy alig mozog a csaj, amitől én sík ideg vagyok, és keményedik ezerrel, de fájás nincs!:(

Juc,
hú, megint nagoyn szép helyen jártatok, képeket is kérünk!! Apa most indult el, direkt nem pakoltunk tegnap este, hátha már reggel nem kell, de sajnos most rakodtam neki össze ruhát, kaját, hát az van!

Nem lesz rossz idő, csak kicsit hűvösebb!!! Itt már felkelt a nap, és kezd lassan kisütni, remélem ki tudom vinni legelni a kisfőnököt!
Kellemes hetet, hát ngyon bízom benne, hogy a héten már tényleg babázni fogunk, bár ahogy most állunk, számomra már ez is ktéséges. Csak befeküdni nem szertnék, mert Marci nagoyn rosszul viselné, na meg nem olyan egyszerű megszervezni, hogy valaki mindig legyen vele, éppen elég lenne a normál kórházi 4 napra!
Na majd meglátjuk!
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz
Nagyon kezd hasonlítani ez a dolog az én szülésemre....
ne félj a befekvés miatt, ha arra kerülne sor, hátha meg lehet dumálni, hogy éjjelre hazaengedjenek. Bár a Te dokid, sokkal lazábbnak tűnik az enyémnél, anno nekem napi 2 ctg vizsgálatot is csináltak a kórházban, tulajdonképpen emiatt kellett bent lennem. De mivel egyebet nem csináltak velem meg lehetett dumálni velük, hogy a második után leléphettem ésreggeli vizitreottvoltam. Ha pedig éjjel történt volna valami akkor 10 perc alatt ott lettünk volna.
Türelem! türelem! türelem!!!
Én most a Szülők iskolája c. sorozat KISTESTVÉR SZÜLETIK . könyvét olvasgatom. Olvastad már???
Van benne pár jó praktika, arra hogy ne a nagyobbik zökkenőmentesebben fogadja a kistesót, ha érdekel majd priviben megírom, vagy a kórházi látogatáskor oda adom a könyvet, gyorsan lehet vele haladni!

Juc
Hú, Nagyortáspuszta! Én is jártam ott anno a volt cégemmel, céges bulin, szuperhely volt. Akkor még nem is néztem, hogy van játszótér meg hasonlók.
Mi egy darabig tutira nem megyünk sehova, hétvégi programunk egy ideig elég uncsi lesz: léc alapozás, léc festés, léc felfúrás.....
Viszont ha minden jól megy nem itthon fogunk Szilveszterezni, hanem egy messzi-messzi fehérhomokos tenger(óceán) parton. Még ki kell kérnem oltások miatt a dokik véleményét és ha ez az akadály is elhárult, irány Kenya!
Olyan régóta vágyom már erre, télből a nyárba! Egy darabig úgyse megyünk megint sehova...

Na megyekvasalokmég egy kicsit míg a hercegnő felébred!

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka,
köszi a bíztatást, a könyvet még nem olvastam, majd elkérem, akkor ha találkozunk, köszi előre is!
Dokihoz holnap este megyek, majd kifaggatom mik a szándékai velem, ha nem jön ki a csaj! Apa elvileg a héten ráért volna, és csütörtökön tud jönni, de ha sokáig húzza a csja ,akkor nem fog tudni itthon maradni az élesindulás miatt ha hazajövünk a kórházból, pedig olyan jó lett volna két hét együtt!:(

Hú Kenya, hát igen, szép hely, bár én ott nem voltam még, de keresztanyámék az utóbbi két februárban ott teleltek, és hát gyönyörű!!! Hatalmas élmény volt nekik. Viszont a kajára figyelni kell, sajnos mindkét évben benyaltak valami bacit és volt fisi-fosi, pedig luxus helyen voltak, szóval én pocakosan azért nem biztos, hogy el mernék arra indulni. Oltásokat nem tudom, hogy terhesen beadják-e, de pl a maláriagyógyszert úgy tudom nem szabad terhesen szedni!
Én Dél Afrikát imádom, én ott voltam 3 hétig 9 éve egy volt diákommal, és állat volt, életre szóló élmény, és hát Afrika imádatom onnan van. Apát fűzöm, hogy egyszer "elviszem", mert látnia kell, de hát nem ebben az évtizedben lesz, az tutti!:D

Hú vasalás, tegnap másfél órát vasaltam direkt állva, ágyneműt, meg mindent, de hát ez sem segített!:) Kitartás hozzá, na meg a fababákhoz is, végül mivel kezelitek, festitek?

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz

Vasalás lefújva, itt bütykölöm Fanni netes fotóalbumát,hogy a nagyszülők lássanak belőle valamit, de már nagyon pipa vagyok!

Fababákat úgy néz ki, hogy Sadolinnal fogjuk kétszer lekenni, előtt pedig nem lenolajjal, hanem a drágább Sadolin alapozóval, mert azt állítólag elég egyszer rávinni. Ja, és azt mondták itt, hogy van vizes bázisú meg hígítós a Sadolinból, miután felvitte az emberugyaazttudják, csak az egyik nem büdös. MIvel valószínűleg agarázsban lesz a festés, a vizes bázisuval kenünk majd, talán az gyorsabban is szárad majd. Eddig itt Veresen ezt mondták az egyik festékboltban, de szerintem még utánakérdezünk máshol is.

Ezért mondtam, hogy nem biztos, hogy megyünk, dokiktól függ, hogy mit mondanak a gyógyszerekre, oltásokra.
Valahová muszáj lesz elmennünk, majd meglátjuk hová mehetünk!

Könyvet akkor viszem majd! nem felejtem el,csak kiolvassam addig!!! még fele hátravan!!

Megyek ébresztem Manót, mert megint álomkóros, és dolgunk van!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Gyorsan dobok fel pár tegnapi képet. A hely ténlyeg tök jó, szállást is néztünk volna ott jövő hétre, de persze mondanom se kell, hogy dugig volt... :? Mint minden hotel, amit felhívtam... :?

Kép

Kép

Kép

Ilyen kőkorszaki etetőszék volt az éttereben, nagyon jópofa:
Kép

Sziasztok, további szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Ma kicsit ráérek, úgyhogy tip-top, bekukkantottam. A hétvégén elvittük a sógronőmet vidékre a szüleihez és csak holnap jön vissza hozzánk. Mióta itt van elég zsúfolt volt a program, ide-oda tekeregtünk, nemigen voltunk itthon.

Tamesz,
Megértem a nyűgösséged, biztosan már nagyon nehéz lehet. Remélem hamarosan kezedben tarthatod majd a kiscsajt :wink: .

Timka,
érdekes lehet a könyv, amit olvasol, ha esetleg nem esik nehezedre, egy pár tippet leírnál nekem is, légyszi? Kenya, húúú. hát az szuper lesz, ha összejön.

Juc,
Nagyon jól viszitek :) , ilyen jókat kirándultok! Nálunk sajnos még úgy el vannak maradva, hogy nincs etetőszék az éttermekben. Mi most vásároltunk egy hordozható kis etetőszéket.

Mukika,
Pocak jól van, most már egyre jobban kezdem érezni a kis pocaklakó mozgásait. Úgy tűnik Ákos is kezdi felfogni mi is történik odabennt, meg-meg simogatja és mondja: "Szia, szia, tesóka!" Olyan édi!

Kép
Kép
nyuszko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?