Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Úgy látom kihalt ma egy kicsit a topic...

Na akkor feldobom a hangulatot, de egy kicsit rövid leszek, mert a végén van a lényeg!!!....

Asszem nem sok kommentárt kell ehhez fűzni, majd mesélek később!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Timka! Micsodaaaa???? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Nem hiszek a szememnek!!! :lol: Mi az a vonalzó ott Fannié alatt??? Hát ez csúúúcs!!! :lol: Nagy gratula akkor!!! :lol: :lol: :lol: Hát de te ezt már egy ideje titkolod, ha jól nézem a vonalzódat!!! :D Titkos kistesóprojekt volt???

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc

Köszi!
Hát az a vonalzó egy kistesó vonalzója....és nem október 1-i átverés.
Valóban titok volt eddig mert a család csak most tudta meg, és apa kikötése ez volt, hogy csak utána mesélhetem el Nektek!
Nem volt itt semmiféle projekt! HOztunk magunkkal Horvátországból egy kis "suvenirt". Tudod én is nagyobb korkülönbségek szerettem volna köztük, de ha a jó ég így akarta, akkor legyen, majd csak megbírkózom vele valahogy. Követem Tamesz példáját.....
Ezért volt a nagy álomkór, ami szerencsére kezd elmúlni, amúgy semmi bajom nincs, nagyon jól érzem magam.
Jövő hétfőn megyük nyaki redős uh-ra, addig már nem akartam titkolni, bízom benne, hogy minden rendben van odabennt. Legutóbb már volt szívhangja is a kis Mirr-Murrnak!
Nagyon furcsa megint átélni ezt az egészet, tényleg nem jut már rá annyi idő mint az első babónál.

Na most ennyit rólunk.
Fura ám a dupla vonalzó is....

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Sziasztok!
Timka,
gratula, nagyon örülök, hogy már Neked is látható a vonalzód!!!:D
Mit szóltak a szülők? Hogy telt a hétvége? Hogy vagy? Fanni tudja már?

Juc,
nagoyn aranyos a kiskertész, jó az új fotomasinátok, jó képeket csinál!!! Akkor msot már Ti is belehúzhattok a kistesó projektbe???:D

Eveka,
én is Sudocrem párti vagyok, illetve nálunk lehet kapni a gyógyszertárban általuk kikekvert bóraxos kencét, az is tutti és jóval olcsóbb!!!
Ma nálunk is sültcsirke volt, hát be is nyomott egyet pillanatok alatt, a csontot pedig gyűjteni kell a kutyának a szomszédba, és ő mondja, hogy csont-csont-vau-vau. imádom, olyan agya van!:)
Hát én is minden nap úgy ébredek, hogy talán ma már látom a Lilit, de hát ez ma sem így lett!:)

Mi hétvégén megint csak itthon legeltünk, Marci élvezi a kertet, alig lehet este behozni, kirámoltuk a kisházat, és rendet raktunk, illetve ami már nem kell kertibútort elpakoltuk. Bevásároltunk, hogy ne nekem kelljen cipekedni, sajna apa reggel megy megint, de hát ez van, a hétvégét túl rövidek!!!:(
Na megyek, nézem a választási eredményeket!
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na beindult az élet....

Tamesz
Nagyszülők örültek neki! a gratulációs puszik után nem sokkal nem az volt az első kérdésük, hogy vagyok, hányadik hétben vagyok hanem, hogy gondolkodtunk már rajta mi lesz a neve ha fiú lesz..
Hát rövid, de határozott válasszal közöltem, hogy nem tudjuk, de egy biztos, István NEM lesz!!!!!
Náluk nagy István kultusz van, tovább kell vinni a nevet, de akkor nem én kellene ennek a gyereknek az anyja legyek, mert olyan Isten nincs hogy ez a gyerek az István nevet kapja. Már csak emiatt is remélem, hogy lány lesz, legalább lesz ki örökölje ez eddigi 2 zsák Fanni ruhát.
Fanni már tudja hogy van tesó, azt is tudja hol.
A máltkor látott a tévében egy babát, és modta, hogy baba, baba...
akkor kérdeztem tőle, ha nekünk lesz ilyen kisbabánk megeteti majd, tisztába teszi majd, és nagyokat bólogatott. aztán egyszercsak elkezdte mondani, hogy tes...tes...és mutatott a pocimra. Mikor felálltam akkor pedig kaptam puszit rá!
remélen imádni fogják egymást, de majd mesélsz nálatok mi van, lesz!

Mi kezdettől fogva Sudokrémet használunk, Fanninak soha nem volt piros, kicsípett a popsija.
Kaja nálunk hétvégén felborult egy kicsit, nagyszülők tömték mindig valami hülyeséggel, most például a BordsEvet eszi, kenyér nélkül...bár ő imádja a kenyeret.
Na megyünk pancsolni, ha nem alszom el meseolvasás közben még jövök...

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Na, Timka, visszaolvastam ám :lol: , és láttam, hogy Tamesz átlátott ám a titokzatosságodon még szept. elején, de gyorsan leszerelted a kis kíváncsiskodót, meg gyorsan elterelted a szót... :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy jól vagy, további jó pocakosodást! Hú, nem lehet semmi, ha a szülők így ragaszkodnak az István névhez, de hát még hátravan pár hónap, addig meg lehet győzni őket!!! :D Más nincs a családban, aki szívesen hívná Istvánnak a babáját? :D Tényleg, mikorra vagy kiírva pontosan? Március? Április? Nyuszkóval majdnem egyidős terhesek vagytok?

Hát úgy látom, igen le vagyok maradva kistesó-téren... :lol: :lol: Mostanában viszont többször úgy kikattantam Marcitól, hogy megint elég nehezen tudom elképzelni, hogy hogy bírnék én két gyerekkel, ha ezzel az eggyel sem bírok... :?

Tamesz, én örülök, hogy még egyben vagytok (lehet, hogy te már nem annyira), de biztos tudja a kiscsaj, mikor kell kijönnie. :) MOndjuk jövő hétvége??? :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Timka,

Szívből gratulálok a kistesóhoz!!!!!


Kép

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk mos, mert beleolvasván a topikba :) , nem tudom megállni szó nélkül.

Timka,
Hatalmas gratula a kistesóhoz!!!! Tényleg majdnem egzidőben fogunk szülni, igaz? A névválasztás sajnos nálunk is hasolnó zűrrel jár, úgy látszik ez erdélyi hagyomány :D . Nálunk a József név kellett volna az én szüleim szerint. Na de persze szó sem lehet róla.

Majd bővebben később. :D

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
Nagyon nincs időm, de muszáj :lol:
Timka! Óriási gratula! Nagyon jó pocakosodást!
Most megint mennem kell, de később még megpróbálok jönni!
Puszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok,

Hát sajnos mi is lerobbantunk, én megúsztam elég könnyen (kis torokfájás, meg orrfolyás), de sajnos Ákos belázasodott és pár napja nagyon de nagyon rosszul alszik. Ma visszük orvoshoz, és mintha látnám, antibiotikumot fog kiírni neki. Eddig próbálkoztunk homeos gyógyszerekkel, nálam beválltak, de Ákosnál nem. Főként azért aggódok, mert szinte semmit sem eszik. Pedig azelőtt nagyon jó étvágya volt.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Timka!
Hatalmas gratula, jó pocakosodást kívánok én is!


Nyuszkó!
Jobbulást Ákosnak!

Hétvégén almaszüret volt nálunk:

Kép

Kép

Kép

És végül a jól megérdemelt pihenés: :D

Kép

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Timka!
Nagy-nagy gratula a Kistesóhoz!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Timka
Hatalmas gratula a kistesóhoz!!! :lol:
Kép



Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek!

Ma nagyon mozgalmas napunk volt,leadtam asaját autót,kaptam helyette egy Fiat Puntot, amiit kicsit más vezetni, márcsak a kézi váltó miatt is, de 3-4napig kibírom vele.
Azán elvittem Fannitaz állatkertbe,nagyon élvezte, ezután a Brendonban szétnéztünk kismama nacitkerestem, de képtelenség volt Fannival bármit is próbálni, úgyhogy hétvégéremarad. MÉg ott is tombolt egy hatalmasat a játszórészen, csak az M3-as kivezetőjén aludt el. Kb. 1órát ha aludt a kocsiban, felhoztama szobájába de nem lehetett visszaltatni. Hosszú lesz még estig a nap, de remélem hamarkipurrcan...

Ma márírtam nektek a pocaklakó névadásával kapcsolatban.de kétszerelbénáztam és elszálltaz egész. Majd estére még jövök és megpróbálom harmadjára is kifejteni a dolgokat.
Most megye, Fannizok ésösszepakolom a házat mert csatatérvan nálunk.

Tamesz,mizújs? hogy vagytok???? Jajj, úgyizgulok már miattad. Szerdától jön a hidegfront, lehet hogy meghozza Lili-Pannát is?

További szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok, amíg a fiúk fürdenek.

Tamesz, mi hír felétek??? Hogy vagytok? Van vmi fejlemény? Dokinál voltál már a héten? vagy mikor mész?

Nyuszkó, Ákosnak mielőbbi gyógyulást!

Évi, nagyon helyes kis segédetek volt az almaszüreten!!! :D

Ma együtt játszótereztünk Fankáékkal, előtte nagyon lelkes volt Marci, mondta, hogy Pannó, Pannó :lol: , de ott nem különösebben foglalkozott vele. :( Igaz, volt egy traktor a játszin, egy igazi, a kertészeké (pont takarították a játszóteret), az sokkal izgalmasabb volt, mint a csajok... :lol: :lol: :lol:

Viszont a mai tücsökzenéről lekéstünk :( , egyszerűen elbénáztam az időt reggel, nagyon mérges voltam magamra... :evil: Mi lesz így, ha oviba kell mennünk időre? Amíg dolgoztam, akkor is állandóan rohantam, többször el is késtem az óráimról, úgyhogy ez az időnélküli itthonlét nagyon jól jött nekem. De azért csak vissza kell szokni a pontosságra előbb-utóbb.

Szép estét, megyek, megnézem a fiúkat.

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
köszönjük az érdeklődést, megvagyunk, ma este voltam dokinál, kicsit érdekesre sikerült, mert az asszisztensnője a héten külföldön van és egy szülésznő helyettesítette. Viszont a kórházi CTG készülékek uh-os elven működnek, ez viszont egy olyan kütyü, ami mikrofonos, hogy ne kapjon a baba hetente 20 perc uh sugárzást, viszont máshogy kell használni. na egy óránk elment vele, mire sikerült értelmes eredményt produkálni, de most megmutatta a doki, már magamnak is meg tudom csinálni!:) Na hát így mire bejutottam a dokihoz elfogytak a várakozók, így tök jól elszórakoztunk, megmérettem vele a csajszit rendesen, a méretei alapján már min. 3200 grammocska, a BDP-je pedig már 93 mm, anno Marcinak 96 volt a szülés előtt. A külső méhszáj egy ujjnyira már nyílt, de az semmi, viszont már lement a baba, mert a gyomorszájamnál már 4 ujjnyi hézag van. Szóval a lényeg, bármikot bármi történhet. Ja a laborom jó lett, csak a vizeletben van valami kicsit több baktérium, kaptam kisüveget, majd holnap bevisszük Marcival. jót rohogtünk a dokival, mert anno marcinál is volt ilyen, de mire megjött az eredmény Marci megszületett, reméljük most is így lesz.:)

Jevi,
nagyon jók a képek, ílyen segítséggel könnyű almát szedni!:)

Nyuszko,
jobbulást nektek, reméljük rajtad nem tör ki jobban, Ákos pedig mielőbb összeszedi magát. marci sem evett, amikor beteg volt aug végén, de azóta zabál és hízik. Homeosból mi Kálium muritaticumot szedtünk végül az segítettt Marcin, mert az atnibigyót nem adtam be neki csak másfél napig kapta.

Timka,
tessék kevésbé sűrű napokat szervezni!:) Ma én is kitakarítottam délután, hát el is fáradtam. Várom a név sztorit!

Juc,
azért érthető a traktor iránti érdeklődés, az rettentően izgalmas dolog. nálunk a szomszéd utcában járda készül, és minden nap sétálni kell, hogy megnézzük a kismarkolót, az úthengert, ..... mégiscsak férfiakkal van dolgunk!:D mizu autóvásárlás ügyen?
Na trécselek sógornőmmel kicsit a skypen, majd még benézek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam mindent visszaolvasni, megy a meló nagyon a házunknál, így sokszor nem is itthon aludtunk, hanem anyóséknál, mert ők közelebb laknak a leendő otthonunkhoz.

Timka!
Ez aztán a nem semmi!!! :D Én is szívből gratulálok Nektek! És szopival kapcsolatban nálatok nem agonizálnak? Ja, és majd Fannit megpróbálod külön ágyba szoktatni? Amúgy exex pasiméknál ugyanez volt név terén, csak ott a Ferenc volt az adu ász. vhogy egyszer feljött szóba, hogy ha majd exexanyós fiának gyereke születik, és kölök lesz(így mondta), akkor az csakis Ferenc lehet, mire én: Hát, ha az a gyerek az én gyerekem is lesz, az biztos nem lesz Ferenc! Amúgy is én hülyeségnek tartom, mert akkor lehet kezdeni a kis Pisti-nagy Pistizést(stb). Meg hát az sem midegy, hogy Fanninak ugye elég modern neve van, az már hogy nézne ki, hogy a kistesó meg István?! De ez csak az én véleményem.

Tamesz!
Húha, jó nagy már a kisasszonyka :)

Juc!
Marci tényleg tök olyan mint Te, olyan egyforma ártatlan tekintetetek van, hogy csuda! :)

Nyuszkó!
Ákosnak jobbulást!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jó reggelt!

Muki, köszi :) , ártatlan tekintet, ez jó... :lol: :lol:
Hogy vagytok? Mikor lesz költözés???

Tamesz, autóvásárlás egyelőre várat magára, viszont, most szombaton, képzeljétek, megyek vezetni, találtam egy automata váltós oktatót, majd meglátjuk, hogy megy... :shock: Lehet, hogy azt mondja majd, hogy "asszonyom, Ön inkább járjon biciklivel..." :lol: Ha nem mondja ezt, akkor ráizzítom apánkat az autókeresésre. :D
Holnap jön a hidegfront, úgyhogy izgulunk Lili miatt!!! :D Jó méretei vannak már, a mindenit!!! Miért nem jó, ha hetente éri ultrahang a babát? Az káros??? :shock: És a bacira kapsz anitbigyót szüléskor? Vagy nem kell? És az egy ujjnyi méhszáj az semmi??? :D

Timka, várjuk a névadós sztorit, ha lesz energiád, írd meg!

Na, megyek, szép napot mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Juc,
ennyi kérdést:
Hidegfrontot én is várom!
Igen, ő sem lesz kicsi úgy tűnik!
A doki szerint ha nem feltétlenül kell akkor miért kapja a uh-ot, ő azon az elven van, hogy csak akkor vizygál vele, ha kell. Pl a múlt héten nem is nézte meg, csak tegnap. Az NST pedig abból áll, hogy 20 perci figyelik a magzati szívhangot és a méhösszehúzósádokat, és hát szerinte az elég sok idő, így ő egy más elven működő kütyüt vett a rendelőjébe.
Vizeletre azt mondta, hogy madj kitenyésztik, de szerinte nem vészes dolog, majd meglátjuk mit mutatnak, de bízom benne, amíg megjön a lelet, mrá kibújik a csajszi a bátyja példáját követve. Marcinál nem kellett semmi antibigyó.
Egy ujj az ilyenkor már semmi, azzal még hetekig elhurcolhatom Lilit!

Na megyek, ki kell trágyáznom a gyereket!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Mukika!
Jó költözést Nektek!

Timka!
mi ma voltunk állatkertben. Marci is nagyon élvezte. Kár, hogy a végén lekakilta egy madár a fejét, így jöhettünk haza :(.

Tamesz!
De jó, hogy ilyen nagyra nőtt Lili-Panna! Én azért drukkolok, hogy hétvégéig bent maradjon a Nagylány, hogy Apának se kelljen rohannia! Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy ha elkezdem adni Marcinak az antibiotikumot, akkor legalább 5 napig adjam, mert különben rezisztensé válnak rá a bacik ls legközelebb már csak erősebb gyogyival lehet próbálkozni.

Nyuszkó!
Gyors gyógyulást Nektek!

Jevi!
nagyon szorgalmas a kislányod!

Juc!
Jó vezetést Neked! Ne izgulj, boztosan menni fog. Én is nagyon féltem anno, de mégis élveztem. Most pedig hihetetlen könnyebség, hogy autóval megyünk Marcival mindenhova.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Hosszút írni most nincs erőm, így névsztorit is majd máskor, lesz még rá idő!
Ma megkapta Fanni a 18 hós oltást, doki néni irtó rendes volt, mert Fanni megint elaludt mire beértünk Pestre, így bementem a rendelőbe és megkértem az adminisztrálás után jöjjön már ki a kocsihoz, mert sajnálom csak emiatt felébreszteni. Így átaludta a szurit, egy picit megébredt de pillanatok múlva tovább aludt.
Kipp-kopp semmi baja nincs, pörög ezerrel, ugráltat minket....
Úgy volt hogy megyünk ma itt Veresen babauszira, el is mentünk, erre kiderült, hogy elromlott valami a medencénél, elmaradt. :cry:
Most este pedig akkorát zabált -krumplipüré, sültkolbász, savanyúság- hogy le voltam döbbenve.

Na most BK meg Megatánc, lehet hogy még jövök, csak el ne aludjak!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó estét!

Eveka, madárkaki... :lol: :( Marci ugyanígy járt a tavaszi állatkerti talin, Timka még képet is rakott föl róla... :lol: :lol: :lol: Úgy látszik, ez az állatkert már csak ilyen hely... Én lemostam ott a fejét a mosdóban, igaz, akkor volt vagy 30 fok, és nem volt gond, hogy vizes fejjel mászkál utána...

Tamesz, Eveka, én az anyukának adott antibigyóra gondoltam szüléskor. A bnőm mindkét szülése előtt kapott antibigyós szurit, mert bacijai voltak, sőt én is kaptam, amikor még úgy tűnt, hogy természetes szülésem lesz, pedig nekem nem is volt semmi baci sehol... :shock: Úgy látszik, ez a Máv Kórház elővigyázatossága volt... :lol:

Köszi a vezetés-biztatást, Eveka, remélem, bátor leszek. :lol:

Szép estét, jó Megatáncolást! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Na a mai napunk is eltelt, el is fáradtunk, este itt volt egy volt diákom, aki bejárta kínát és hozott egy rakás képet, majdnem 10 volt mire elment. Marcival most találkoztak először, de nagyon jól összebarátkoztak, megnézte, hogyan fürdik, Marci mindent megmutatott és odahordott neki!:) Most végre már alszik, kicsit későn, de hát ilyen este is becsúszik néha.

Muki,
hogy áll a ház? Na mikor tudtok költözni? Még most az ősszel?

Eveka,
biztosan jó lehetett az állatkertben, én is mennék, csak már nem írok annyit sétálni, így majd tavasszal! Madárkaka a múltkor egy galamb a házunk tetejéről majdnem eltalált engem is, kb 10 centire csattant tőlem!:)
Ja, apánk elvileg csütörötkön este jön, már csak addig kell kibírnom???:D Majd meglátjuk mit hoz a front, bár most még semmit sem érzek!

Juc,
majd meglátjuk milyen eredményt, hogy a tenyésztés, de nem idegelem rajta magam, ha kell, akkor úgyis adnak valamit, a nem, akkor meg nem. Én úgyis megkapom az ellenanyagos szurit is, szóval egyell több vagy kevesebb nem számít!:)
Ügyes legyél a hétvégén a vezetésnél, biztosan menni fog, nem lehet elfelejteni, max bele kell jönni egy kicsit.

Timka,
jó fej lehet a dokinénitek, hogy kiment beoltani a kocsiba Fannit!:)
úszást majd bepótoljátok, de te nem félsz, hogy összeszedsz valamit a vízből? én csak tengerben és a házi medencében mertem fürdeni, a doki nem is javasolt mást, még a balatont sem. Jó kis fogyókúrás vacsi volt nálatok!:D
NA megyek pihizni! Holnap délután keresztanyám jön egy kicsit Marcizni, szóval megint lesz programunk!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Húhh, baromi gyorsan telik az idő, Fanni 1órája alszik és alig haladtam valamit.

Na akkor még egyszer gyorsan a névről, hátha nem törlöm ki.
Szóval anyósék tulajdonképpen nem mondták hogy azt szeretnék, ha István lenne a gyerek ha fiu lesz, csak apa piszkál ezzel, de gondolom nem alaptalanul.
Anno mikor ő született, anyós is más nevet akart adni neki, de após addig-addig mondta hogy István legyen, míg végül ezt a nevet mondta be. Azán volt még az is, hogy mikor Fanniról nem tudtuk hogy mi lesz, sógornőm mondta a férjemnek (előttem),hogy "apu biztos örülne neki, hogy ha fiu lesz akkor az István nevet kapja". - szó szerint emlékszem rá,mert már akkor nagyon be tudtam erre a témára rágni. Szóval finom kis célozgatásokkal meg ráhatásokkal próbálják éreztetni, hogy hát mégiscsak tovább kellene ezt a nevet vinni.
De az én véleményem nem fog megváltozni,és elég fafejű vagyok! Tetszik nekik vagy nem, sajnálom!

Nyuszkó, nem erdélyi hagyomány, Gergely család féle hülyeségről van itt szó.

Mukika
Fanni természetesenszopcsizik még, de már lényegesen kevesebb tejem van, de azért a cici, az cici.
Kéredztek a nődokim, azt mondta ő fucsállja, hogy bent van a másik és a nagyobbik még szopik, de nem tiltotta meg. Azt mondta később okozhat majd méhösszehúzódásokat, de megállapodtunk,hogy egy kiadós szex ugyanazt a hatást éri el, sőt. Namármost az nem tilos, úgyhogy azt mondta szoptassak nyugodtan.
Amúgy hülyéskedek Fannival, hogy kistesó majd kapja a tápot ő meg továbbra is cicizni fog. Na, azért remélem nem így lesz!
Továbbrais együtt alszunk,még ki kell találni mi lesz. Szerintem kistesóvalmegyünk majd gyerekszobába, őajd kap kiságyat nem úgy mint Fanni, Fanni meg marad az apjával a nagy ágyban és legfeljebb ingázom hozzá, ha éjjel megébredne.

Tamesz
Érdekes ez az újfajta NST vizsgálat, nem is tudtam hogy ez a szívhang néző kütyű uh-os. Fanival anno nagyon gyakran kellett mennem, utolsó előtti hetekben 2 naponta, végül mikor már bent tartottak a kórházban naponta kétszer!
Akkor hétvégén szültök???drukkolok,hogy mostmár előbújjon a kisasszony!

Juc
Hajrá vezetés! majd írd meg hogy milyen volt!

Na megyek mert egyszer már felébredt a csajszi, és én is szeretnék egy kicsit pihenni.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Hát csajok milyen front ez? nálunk tök meleg volt, egy kicsit fújt a szél, de a nap is sütött, ja és nem hozott újabb gyerkőcöt nekünk, bár kicsit belassult a kisasszony, de azért mocorog!

Timka,
nem tudom mikor szülünk, holnap estére megjön apa, szóval hajrá!
Hát nálunk szerencsére senki sem szól bele a névadásba, azt hiszem zokon is venném!
Bátor vagy, én nem mertem belevágni addig a kistesóba amíg szoptattam!!!

Többiek? Mindenki levegőzött ma is? Tessék jelentkezni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Hát mi nem csatangoltunk kinn egész nap, hanem idebent dolgoztunk :lol: , a takarítónőnk lebetegedett, úgyhogy kénytelen voltam én végignyalni a lakást, Marci hathatós segítségével... :lol: :lol: :lol: Délután azért már nem volt olyan jó az idő, én marhára fáztam... (pulcsiban)

Tamesz, mennek a drukkok akkor holnaptól :D , én október 8-át javaslom :lol: , akkor pont 20 hónap lenne a két gyerkőc között, nem? (Ugye Marci is 8-ai?)
Ja, ellenanyag-szurit nem biztos, hogy kapsz, ha a kiscsaj is rh negatív! Nálunk ez volt, én is az vagyok, de Marci is az lett, úgyhogy nem kellett ellenanyag!

Névadás: hát szerencsére nálunk is nagyon toleráns a család, nem szóltak bele Marcinál a névválasztásba.

Köszi a vezetés-drukkokat! :D Azért vettem egy kresz-könyvet, mert a régit már nem találtam. Kicsit átlapozom... :lol:

Képzeljétek, hívtak a sulimból (munkahelyemről), hogy menjek táncolni a volt osztályom szalagavatójára majd januárban. :D Nagyon szívesen mennék is. Ehhez viszont addig el kellene járni próbákra, heti-kétheti sűrűséggel. Nem tudom, Marcival hogy tudom ezt megoldani, mindenestre jövő héten elmegyünk együtt, max. ő is beáll keringőzni... :lol: :lol: :lol: Vagy majd ott rábízom vmelyik diákra vagy tanárra a lurkót.

Sziasztok, jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Tamesz!
Hajrá-hajrá!!!

Timka!
Tényleg nagyon rendi a dokinénitek!!

Eveka!
Akkor Marcinak szerencséje lesz(mármint a lekakilás muszáj, hogy szerencsét hozzon) :)

Juc!
Tánci-tánci, de jó! :)

Költözés nemtom mikor lesz esedékes, még van néhány helyiség festeni való(köztük a majd 40 m2-es nappali, szóval van meló még), a burkolás már majdnem kész, ezt szakember csinálja, meg hát még a párom meg akar próbálkozni a laminált lap lerakásával is. És még ezeknek tetejébe még jó néhány dolgot be kell szerezni, pl csaptelepek, tűzhely, fürdőszoba mosdóhely... Össze kell szerelni a konyhabútort, meg ilyenek. Párom ma azt mondta, hogy 2 hét múlva költözés, hát kiröhögtem....sztem inkább 1 hónap.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jó estét!

Mukika,
izgi dologeza költözés, nem lennék a helyetekben, mi 1 éve jártunkhasonló cipőben, és tök jó túllenni rajta. Nekünk is hiányzik még egy csomó minden (függönyök, szőnyegek) de legalább azokat nem kell mosni, takarítani addig. AzértKarácsonyrajó lenne beszerezni ezeketis, csak hát apa megén ízlésemés a a boltok kínálat nem mindig egyezik....

Juc
Én is gondolkodtam már rajta hogy beszerzek egy kresz könyvet, annyira elfelejtettem, pedig naponta vezetek. Persze az alap dolgokat tudom, de más vezetni tudni elméletbe meg más gyakorlatba. Lehet hogy most nem mennék át a kressz-viszgán.
Tánci-tánci...de jó! MOst jó kis leckék jönnek neked,lesz a Megatánc meg Szombat esti láz is újra....
Akartam már kérdezni, ha publikus elárulnád mennyiért takarít nálatok a takinéni? és milyen gyakran?
Csak tájékozódnék mert én is gondoltammárrá, hogy hetente egyszer nem ártana ha valaki végignyalná helyettem az egész házat.Most még bírom, de mi lesznagy pocival, kibabábal?megesz minket majd a sok pormacska, meg poratka....

Tamesz
Sokan szoptatnak tandemben, ha annyi mondenkinek megy, nekünk is sikerülnie kell. Legalább nem kell lefejnem a tejcsit, a picur úgyis keveset eszik majd az elején....vagy hátha addigra leszokok Fanni a ciciről magától, valami Isteni csoda folytán...

KÉpzeljétek a lányom ma 4 órát aludt délután! 8-kor kelt, 1-kor ebédeltünk, 1.15-kor már aludt és negyed 6-ig durrmolt. Én is aludtam vele egy kicsit! Mosteste pedig fél 11-kor lámpaoltás volt, szépen el is aludt, mint máskor. Persze szigorúan mese után!
Tényleg, Ti szoktatok olvasni mesét a gyerkőcöknek?
Mi mosttartunk a második meséskönyv végénél. Ezek az én kis jó meséskönyveim voltak: Grimm legszebb meséli, Világszép Nádszálkisasszony....olyan jóőket újra olvasni.

Na megyek vasalni, ,mertaruhák nem akarnak maguktól kivasalódni.

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!!
Tegnap irtam egy regényt nektek,éppen a végén tartottam mikor csörgöt a telefon gyorsan felvettem és kb.egy másodpercre nem figyeltem Miron síkeresen eltüntette nekem! :evil: :evil: Aztán már nem volt kedvem ujra írni!!
Nahát nahát miket olvasgatok itt!!! :shock: :shock: :lol: :lol:

Timka hatalmas gratula nektek is!!!!!Olyan izgi napok hetek honapok várnak itt ránk!!Őrülök neki! :lol: :lol: Meg persze kicsít írigykedem is,hogy én már nem élek át ilyen izgalmakat!Bár abbol mostanába böven kijár nekem is a suli miatt,de az mégse olyan!De azért ez is jó érzés amikor látod a gyerekedet űlni az iskolapadba (ahol anno én ültem) és milyen örömmel jőn haza egy-egy csíllaggal vagy pirosponttal!Miron most kezd beszélni,és amikor elcsípünk nála egy-egy értelmes szót és visszakérdezünk,hát olyan aranyosan zavarba jőn és utána 5 percig csak azt a szót kiabálja futkosva!Olyan édes!
Tamesz!!!
Én is szurkolok neked hétvégén,bár ha gonoszkodni akarnék akkor azt mondanám huzd ki okt.24-ig Kíra akkor született!!Na de gondolom már alig várod kisasszonyt.Remélem mikor irom e sorokat már a kezedbe fogod a kislányod elvégre ma front van,méghozzá iszonyatosan hidegfront,majd megfagytam reggel a suliba menet!
Apátok azért beirja íde nekünk ha megvan a bébi???Vagy várnunk kell mig hazajöttök??? :cry: :cry: Legalább egy sms-t dobjál ha tul vagy rajta! (30/391-44-21)
Timka!!!
Én nem akarok okoskodni szoptatás ügybe de én ugy tudom elkell apasztanod a mostani tejedet,mert az a picinek nem lesz jó,velem egy korterembe legalábbis volt egy lány aki még a 2 éves kislányát szoptatta,és nem szólt benn a csecsemősöknek,hogy neki még elöző teje van és azt nem tudom miért de akkor elapasztották neki egy gyogyszerel,és addig amig nem indult neki ujra a friss tej tápszerezték a pici babáját!Volt is balhé belöle rendesen minkét részröl,ráadásul nem is engedték emiatt ídőbe haza! :cry: Inkább kérdezz utána!!De még addig van egy pár honapod!!
Juc!!!
Milyen érdekes,engem is hívtak táncolni kb.két hete,csak engem népi-táncira! :lol: :lol: Sajna nem igazán tudom én se megoldani,mert Apa uj munkahelye kötetlen munkaídőt takar ami azt eredményezi,hogy valamikor reggel 6-tol este 8-ig dolgozik! :shock: :twisted: :twisted: Nekem meg hétfő este 8-tol kéne mennem ráadásul a szomszéd faluba,ahova csak kocsíval tudnék menni!!De jogsim az nincs!!
Apropo kocsí!! :lol: :lol: 8) 8) :roll: :roll: Már megvan az uj kocsínk egy hete.Természetesen az átvétel se volt zökkenő mentes,föleg amikor a számlákat a kezembe kaptam aláűirásra!Mint kiderült már julius 25-én ott volt az auto motorszámmal alvázszámmal! :shock: :shock: :shock: A bank erre ki is fizette a SUZUKI ÁSZNAK az autot,csak ugye az az érdekes hogy én napr pontosan 2 honapra rá vehettem át! :shock: :shock: Sztem ez még egy hüllének is szemet szurt volna,mondanom se kell nem hagytam annyíba a dolgot,másnap hívtam a suzuki rt-t ahol teljesen kiakadtak,és nem győztek bocsánatot kérni a szalon helyett,rá két napra pedig hívtak,hogy a sok kelleetlenségért cserébe megkapjuk a téligumi gariturát fellnivel+légterelöket a két első oldal űvegre! :P :P :P
Én meg cserébe megigértem nekik ezért,hogy firtatom tovább az ügyet,és nem fogom őket bemocskolni sehol!!
Most se azt teszem!!! :lol: :lol: :lol: :oops:
Mukika!!
Kitartás a költözéshez,mi még mindig nem vagyunk készen,bár már 5 éve beköltöztünk,azota nincs konyhám!!! :!: Mármint ami eredetileg a háloszobánk lett volna azt csínáltuk meg ideiglenesen,ahol persze nincs víz és a fürdőbe mosogatok!!Főzni tudok! :twisted: :roll: Nálunk ugyanis az én drága őcsém keresztbe rakott a tervünknek a válásával,ugyanis amit anyutol kaptunk volna helységet lennt az lett volna a nappali-konyhánk,de mivel ő hazaköltözött ezért kellett neki! :evil: :evil: De sebaj,már készen vannak az uj tervek,csak kissé sokba kerül az átalakitás,és azt hiszem amig én nem dolgozom normális fizetésért addig igyís marad minden!Kicsít kényelmetlen,de a lényeg,hogy az mienk,mindenféle hitelterhelés nélkül!Hitelböl meg tudnánk csínálni,de nem akarunk felvenni,itt van most a kocsí elég azt fizetni!!
Névadás:
Hát nálunk se volt snkinek beleszólása,pedig nálunk is minden férfi(fiu) vitte eddig az István nevet!Apám őcsém,nagyapám!Hát mi most sort bontottunk! :roll: :wink: Nálunk mindenki a ritka neveket részesiti elönybe!Van nálunk Erik,Milán,Bereniké,Kornél,Miron,Kira,Moira,Zoé és még sorolhatnám szegény Dédi bánatára ugyanis néha szegénynek nem jutnak eszébe ezek a furcsa nevek!(85 éves)
Na jo elküldöm mielött elszáll megint!Ha lesz kép a kocsírol természetesen rakok be,de az az igazság,hogy mégcsak kétszer ültem benne,mert apa dolgozik vele,és késön ér haza,majd hétvégén!
Szép napokat mindenkinek!!
Hajrá Tamesz!!!
Vendég
 


SZiasztok!
csaok gyors bekukk,
Andi örülök, hogy jól vagytok, ma reggel tényleg hideg volt, de baba sehol, most voltam másfél órát sétálni Marcival, de meg sem kottyant. Tényleg bevárja a csaj az apját!:D Okt 24 elég rosszul hangzik, főleg, hogy eredetileg 12-re voltam kiírva, majd az uh alapján lett 20, szóval akkor inkább már a Juc-féle 8-a, az vasárnap azt hiszem! :)
Örülök, hogy végre megvan az autód, nagy szemét cég akitől vettétek, kivárták míg szeptembertől megemelték az illetékeket is, nagyon tetű, viszont a kárpótlás sem jön rosszul, gondolom! Nekem szerencsére jó a régi téligumi, csak a felniket kellett elcsencselnem.
Na mosgt megyek ebédet varázsolni, mert egyesek rajtam csúszdáznak!:D
Majd még jövök ha alszik az ördög!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Csak gyors bekukk, mert nagyon ki vagyok akadva.

Hétfőre ahelyett, hogy meggyógyult volna Ákos, felment a láza és ment a hasa, mint a víz. Úgyhogy elvittük gyorsan a dokinénihez, ki is írt egy csomó gyógyszert. Ami nagyon felidegesített, az volt, hogy velünk egyidőben a rendelőben volt egy idős bácsi, aki vírusos TBCben szenvedett. Ráadásul a doktornő nem is szólt nekünk. Remélem nem kaptuk el, még csak az hiányozna.
Most már lábadózik, de még mindig nagyon sokszor felébred éjjel, és mégis korán kel. A csúcs az, hogy ennek ellenére, a délben nem sikerült lefektetni. Szóval totál kivagyok.

Bocs, hogy ilyen panaszkodósra sikeredtem, de jól esett kiírni magamból.

Andi,
Gratula a kocsihoz!!!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Újból itt vagyok :D :D . Kiderült, hogy a nemalvás oka, persze megtelt a pelus. úgyhogy miután tisztába tettem az úrfit, újból nekirugaszkodtam és csodák csodája 1ö percen belül már húzta is a csendest. Na de most már tűnök, kaját melegítení. Maradt a tegnapról ugyanis fincsi gulyásleves meg kolozsvári káposzta, úgyhogy nem kell ma főznöm.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Andi
Örülök,hogy megkaptátok az autótokat. Tényleg ott volt már júli 25-én és képesek voltak nemátadni.Ez baromi nagy pofátlanság!!!Jól tetted, hogy nem hagytad annyiban a dolgot!
Szopcsi ügyben majd meglátjuk mi lesz, az tuti, hogy nekem a csecsmős nővérek nem fognak belepofázni a dolgaimba. MOndjuk a SOTE II-n Fannival elsőszülött anyukaként se törődtek sokat. Úgy kellett könyörögni, hogy megmutassák, hogyan tegyem helyesen cicire a gyereket,meg mit kezdjek a bedurrant cicimmel. Pelenkázni is az egyik szobatársam tanított meg.
Fannit ki nem adtam a kezeim közül, csak fürdetni vitték el. MOst meg egyágyas szobába tervezek majd vonulni, amiért ugyan fizetni kell. Ráadásul ez a csecsemő osztály felett van 1 emelettel, és anno úgy hallottam, hogy a nővérkék panaszkodtak, hogy ők bizony nem járnak majd fel ezekhez az anyukákhoz, ha bajuk van hozzák le a gyereket. Kicsit érdekes ez a hozzáállás, főleg ha fizetsz is a szolgáltatásért, akkor elvárja az ember hogy ugoráljanak körülötte. De inkább fizetek csak hagyjanak nyugton!

Tamesz
Nagyon kíváncsi vagyok mikor kopogtat már a kiasszony! Nehogy úgy járj mint én Fannival, hogy kiírtidő után jön majd. Dokid meddig vár, ha nem akar kibújni? ha sokáig nem bújikmelő beindítja a szülést? -beszéltetek ilyesmiről, vagy szerinte simán beindul a dolog, hiszem már amúgy is nyitva van a méhszájad, meg lejjebb van a gyerkőc...kérsz majd EDÁ-t? Marcival kaptál?
Nekem nagyon bejött ez a gerinces érzéstelenítő, pedig nagyon tiltakoztam ellene. De annyira fájt a burokrepesztés után, oxitocinnal a kapomban, folytonos fájásokkal, hogy könyörögtem érte. És egy-kettőre kitágultam, tolófájásokrapedig már el is múlt az érzéstelenítő hatása. Akkor azt mondtam, hogy a másodikat ugyanígy szeretném majd szülni, csak természetes kezdéssel.

Nyuszkó
Jobbulást Ákosnak!Tök jó,hogy nem kell főznöd, én gholnapraterveztem nagy főzőcskét,hogy legalább szombaton pihizhessek. Ma este meg sütünk gofrit, apa úgyis kajált meleget a munkahelyén, nekünk meg maradt tegnapról zöldborsóleves+ rakott karfiol. Bár Fanni megint nem akart semmit enni.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
kialudtuk magunkat a délelőtti séta jót tett, elfáradtunk kellően!

Nyuszko,
nagoyn sajnálom hogy még mindig beteg Ákos, gyors gyógyulást Nektek! Elég felelőtlen rendelője lehet a dokinéninek, ha TBC-a beteg is csak ott úgy váarkozik. Nincs külön gyerek és felnőtt????

Timka,
Remélem nemnem lesz túlhordás, a dokival nem beszéltünk róla, mivel Marci is kb 10 nappal korábban jött, és már eléggé lent van most is, szóval még van 2 hteünk, szerintem ki fog bújni magától. De kedden megyek megint hozzá NST-re, majd akkor azért rákérdezek!
Marcinál nem kaptam semmi fájdalomcsillapítót, reggel 6-kor kezdődött, 11-kor volt burokrepesztés, és csak du 4-től adtak oxitocint, akkor már 10 órája vajúdtunk, és Marci nem nagoyn haladt lefelé, azért hogy erősebbek és hosszabbak legyenek a fájások. Nem gondolkozom most sem EDA-n, bár sógornőm most a másodikat azzal szülte, és mondta, hogy jó, de szerintem ki fogom bírni, főleg, hogy most már elvileg gyorsabban fog menni a dolog. Na meg nem szeretném ha szurkálnák a hátamat, ha nem felététlenül muszáj!:) most elmegyünk mégegy körre Marcivla, hátha a sok séta besegít!
Nálunk tökfőzelék lesz estére meg pörkölt, mivel jön apa is, végre!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóreggelt!
Kiírtottam tegnap a topicot!:(
Mi egyben, most mindjárt tergetek még egy adagot, mert apa is meghozta a szennyest, majd megyünk sétálni a gazfickóval, mert nem bír magával!:D
Szép napot!, itt megint süt a nap, csak hűvöske van!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Fanni mégalszik,gyorsan írok addig.

Tamesz
Apa hazaért? remélem már úgymegy vissza valamikor hogy megszületett a lányotok!
Az EDA tényleg nem vészes, én is rettenetesen féltem tőle, de semmit neméreztem belőle. Amúgybarátnőm mostszülte amásodik gyerrekét, azt mondta gyorsabb volt, de sokkal intenzívebb volt,sokkal jobban fájt!
Remélem Liligyorsabban érkezikmint a bratyója.

Fél 11-re kellett volna mennünk védőnénihez terhes kiskönyvért, de Fanni keresztbe tett, 12-igvan bent anő, remélem addig eléünk hozzá. Kisasszony olyan jóízűen alszik,hogy sajnálom felébreszteni.
Miótamegkaptaa18hós szurit álomkóros lett,nagyon sokat alszik. Valamelyik nap 4 órát aludt délután, tegnap is 10 kor kelt,ma is....

Ma elvilegvissza kellene kapnom az autóm, dese kép se hang. Acsaj azt mondta hív majd, hívtam reggel kiderültszabin van. Köszi!Éehet hogy márkészvan a kocsim ésmostcsak emiattfizessek még hétvégére a csere autóért mert senki nem szól, hogy mehetek an sajátomért. Kicsit kiakadtam, egy faszikát ráízzítottam a dologra, azt ígérte visszahív. kérdés mikor?

Hallottátok, hogy ma a gazdák fognak tüntetni, megfélpályás útlezárásokat csinálni? kiváncsivagyok milyen botrány jön még!De jó,hogy nem lakunk már Pesten!

Nálunk ma húsleveslesz, abból is a zöldség meg a husi (többi maradhétvégéra) + sárgaborsó főzelék fasírttal. Nyám-nyám, de éhes vagyok!!!

Na megyekmegnézem Csipkerózsikámat!
Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Hú, pörögtök nagyon!!! :lol: Tegnap nálunk nem jött be a babanet, ma a gép sz.rakodott, már izgultam, hoyg hogy tudom így meg, ha Tamesz szül :lol: :lol: :lol: , de látom, egyelőre nem maradtam le róla. Akkor hajrá 8-a továbbra is! :D :D :D

Túlhordás: én egy héttel hordtam túl Marcit, hát az a hét már elég fárasztó volt, de nem hiszem, hogy második gyerkőcnél, lement pocakkal, egy ujjnyi méhszájjal attól kellene tartanod, hogy még 3 hétig húzod! :D

Gerincszuriban szerintem sincs semmi gáz, én spinált kaptam a csaszihoz, egyébként meg EDA-t kértem volna, ha sikerült volna a rendes szülés. Én szinte egyáltalán nem bírom a fájdalmat, rettentően féltem, és nem haladt a tágulás semmit, szóval a dokinő javasolta az EDA-t, de én is már eleve abban gondolkoztam. Csak aztán felgyorsultak az események, és a spinál gyorsabban hat, azért azt kaptam. De ez egyénfüggő, ha Tamesz, te jól tűröd a fájdalmat, meg nem húzódik el nagyon a vajúdás, akkor nincs rá szükség. Második gyerekről bizony én is úgy hallottam a bnőmtől, hogy gyorsabb, de fájdalmasabb, mert intenzívebb. :?

Na, most csak ennyi, megyek, a fiúk randalíroznak, szerencsére apánk már itthon van, de Marcival nem lehet bírni, mert nem aludt ma du. egyáltalán!!!! :shock: :shock: Most nagyon zizzent!!!

Juc

Kép
juc14
 
 


Na, egy kicsit jövök még. :D

Nyuszkó, Ákosnak most már tényleg mihamarabbi gyógyulást! Tényleg felháborító, hogy tbc-s beteggel kell együtt várakoznotok! Nincs külön gyerekorvosi rendelő? :shock: Ti nem kaptok egyébként tbc elleni oltást? Nálunk kötelező újszülött korban. De állítólag el fogják törölni, mert nem sokat ér, meg már nem is nagyon vannak tbc-s betegek. Van egy anyuka ismerősöm, akinek a kislányának nem eredt meg az oltás, és nem oltották újra az orvosok, merthogy nem is olyan fontos az. Anniyt mondtak neki, hogy ne menjen hajléktalanok közé... :shock:

Timka, remélem, az autód megérkezett, vagy legalábbis van vmi infód róla! Ja, én végül is mégsem megyek holnap vezetni, az oktató lemondta (biztos megijedt :lol: ), majd csak kedden hajnali fél 7-kor... :shock: :shock: :shock:

Tüntetések, ne is mondd... :? Férjem nagymamája hetek óta nem alszik... ott lakik a Kossuth tér mellett.

Andi, gratula, hogy végre megvan az autó!!! :lol: :lol: :lol: Jogsit te nem akarod megszerezni? Nekem megvan, de iszonyú béna vagyok, épp hogy átcsusszantam a vizsgán, azóta be se ültem a kormány mögé... :? Na, majd most!!! :lol:

Képzeljétek, ma voltunk csiribiri gyerektornán a Marczibányi téren!!! itt a link, ha érdekel még vkit:
http://www.csiri-biri.hu/
Szóval szuper volt, persze Marci nem csinált minden feladatot, de nagyon élvezte, a játékokért meg teljesen odavolt, alig lehetett elrángtani, amikor jött az újabb csoport. Szóval nagyon bejött, erre is fogunk járni a tücsökzene mellett. Ja, csak egy gáz volt: a kb. 15 fős csoportban 5 Marci volt!!! :shock: :lol:

Na, sziasztok, szép hétvégét, Tamesznak drukk-drukk!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Jelentem mi egyben, pedig délelőtt két nagy kört mentünk Marcivla majdnem 2 órát sétáltunk, majd angy szundi, délután megint séta, majd mostam, most pedig mindent kivasaltam, szóval én most a hétvégén már ráérek szülni, mert csak főznöm kell, meg esetleg takarítani!:D

Juc,
jó vezetést holnapra, nem járunk budán, őgyhogy csak bátran!:D
Jó lehetett a torna, én majd talán tavasszal nekiállok valamit keresni a környéken!
Köszi a megnyugtatásokat az EDa-ról és gerincszurkálásról, elég jó a fájdalomküszöböm, remélem nem lesz egyikre sem szükségem, én a műtött térdeimmel annyít "fájtam" már, hogy elég jól hozzászoktam!:(

Nyuszko,
remélem már jobban vagytok és te nem nyaltál be semmit!

Andi,
elmentettem a számodat, köszi, jó autókázást az új kocsihoz!

Timka,
majd neked is írok, ha van valami, meg Jucnak is tudom a számát, szóval nem maradtok info nélkül!!! Ha meg lesz kedvetek majd gyertek látogassatok meg, mert mi legalább nem leszünk messze!:D

Na kellemes hétvégét, hátha a telihold az éjjel "megsegít", bár ma este iszonyatos tombolást adott elő a leányzó az apjának! Hát ki tudja, nagoyn jól érzi ott bent magát!
Szép álmokat! jön a bariközt!:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó, sziasztok!

Tamesz, van valami fejlemény??? Izgulunk érted! Akkor is szólj, ha még egyben vagytok! :D

Mi ma nagyon pörögtünk megint, többek között a városligeti játszin voltunk a bnőmékkel. ott készültek ezek a fotók:

Kép

Ilyen gyorsan csúszott Marci... a jobb alsó sarokban látszik a feje csücske... :lol: :lol: :lol:
Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tamesz,még nem érkzett tőled sms. úgyhogygondolom még egyben, csak fáradt vagy agéphez ülni, MI meg izguljunk miattad, mi???
Én is alig bírtam már kimászni Fanni mellől, de elvonási tüneteim voltak.
Nemmondom jól bírod, 3 óra séta, mosás, vasalás....
na kíváncsi leszek magamra, szerintem dettó ugyanezt fogom csinálni az utolsó hetekben!
Ma is 3 félét főztem,összekoszoltam majdnem minden edényt,tányért, kaja után mondjukkicsit nehéz volterőre kapni,de még elmosogattam, elpakoltam....

Ma megkaptam végre asaját autóm! Jajj,de jó volt újra vezetni!
MOndjuk szivattak egy kicsit, mert ki kellett cserélni a gyári szériahibás műszerfalalt is, és a pótkulcsot is be kellett programozzák.Azt viszont nem adtam le, de azt mondták majd mikor viszem el, kb. fél óra alatt megcsinálják. Na ebból a fél órából több mint 2 óra lett, mert valami ABShibaüzenetet iskijelzett az addig rossz műszerfal,úgyhogy szöttyügtek vele egy csomót. Aztán nem adták vissza a forgalmim, mikor pedig vártam a foorgalmira és be akartam kapcsolni a rádiót, kért egy kódot. Na ez is egy érdekes dolog,mert én mint a kocsi tulaja nem tudom ezt a kódot, hétfőn emiatt be kell mennem,akkor valami kütyüvelleolvassák a CD lejátszó SE számát, elküldik az alvázszámmal együtt aPorche Hungáriának és majd délután online érkeziik meg hozzájuk a válasz, akkor megint be kellene menni....megbeszéltem bvelük, hogy délután nincsmégegy kör, szépen diktálják be telefonon....
aztán hazafeléjövetkiderült, hogy nem működik rendesen a bluetooth, úgyhogy totál káosz! De legalább nincs összetörve!

JUc
Tetszik ez a második kép!! Ismerős a szitu!
Kedd reggel fél 7-kor mész vezetni???? Te jó ég, Fanni akkor fordul a másik oldalára....
Jó lehetett ez a torna...kár, hogy itt nincs ilyemi. Babauszi lenne,de elromlott a valami. Meg attól egy kicsit tartok is a pocak miatt. Szerdán rákérdezek a dokinál, mit javsol.
Amúgy minden miatt be kell járnunk Pestre, de inkább a pesti. újpesti részt részesítjük előnybe, mert közelebb van, és nem kell a nagy dugóba átmenni Budára....a brendonban is van valami babatorna, lehet egyszer kipróbáljuk.
Takinénire esetleg priviben nem válaszolsz???tényleg érdekelne, mert eddig akivelrégebben beszéltem nem mondott konkrét árat, azt mondta eljönnének és megnéznék miről van szó. Szerintem meg arra ment volna ki a dolog, hogy megnézzék milyen körülményekközt élünk, és ennek függvényében mondanak árat...

Jó hosszú leszek, de ezt még leírom. Pénteken eljutottunk védőnőhöz, megkaptam a terhes kiskönyvem és valamikis Baby Service csomagot.Eznem a Felicitas féle kismamacsomag, devolt benne egy Libero pelus, melltartó betét, Csipkebogyó tea, meg egy két reklámanyag. Fanni nagyon édes volt, végog karattyolt, moindjuk nagyon sokáig tartott míg mindent leadminisztráltak...delipihent volt a gyerek, pörgött, dumált végig!
Eszméletlen mennyi mondent mond már, szinte napról-napra okosabb. Majdnem minden megpróbál utánunk mondani. A legújabb,hogy elszámol kettőig: eegy-keeettő. csúcs! látszik hogy matek tanár az anyja!

Na mostmár húzok aludni, jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!
köszi, hogy izgultok, de mi még mindig egyben vagyunk, de már egyre nehezebben viselem, bevallom! Tünetek vannak, egyre gyakoribbak a jóslófájások, a pocak kőkemény, de a csja még iszonyatos miket művel bent, mint aki a hasfalon keresztül akar kiugrani!:)
Tegnpa reggel elég erős fájások voltak, így én nem mentem bevásárolni, csak a fiúk egy listával, de angoyn ügyesek voltak, mindent hoztak. Tegnap is főzütnk, sétáltunk, este émg sütöttem egy kis habos sütit, mert hát a fiúk már reklamáltak. Most nekiállok azt ebédnek, hátha lesz ma valmai, mert éjjel is olyan furcsa voltam. A fiúk nem hagytak aludni, apa horkolt, Marci rugdosott, így leköltöztem hajnlaban a nappaliba, itt meg egy szemét légy nem hagyott aludni!:(

Juc,
hajár kedden reggel a vezetéssel, jó korán lesz, sok kávé kell hozzá!:) Ne izgulj, minden be fog ugrani! A kép nagoyn jó, Marci is csúszik, mint az őrült a csúszdán, lassan ha esni fog akkor be fogom telepíteni a szobájába, mert nagoyn imádja.

Timka,
hát a seat is tud akkor produkálni szervíz ügyben!:) A rádiókód nekem benne volt a kocsihoz kapott szervízkönyvben, vagy a rádióleírásban. nézd meg hátha megtalálod. Jó, hogy már van kiskönyved, nekem olyan furcsa volt az elején! Értelmes csomagot kaptál? Hát én most kétszer nagy nullát kaptam, kíváncsi vagyoka kórházi értelmesebb lesz-e. Tényleg nem kaphatnánk legalább egy uh képet a kistesóról, már biztosan van nektek???!!!!
Számolás nálunk is megy, de 3-ig!:D Meg a mondókázás, persze csak a kedvenc szavak, a többit nekem kell mondani! Marci is egész nap dumál, már a szomszédok is értik mit mond, szóval fejlődik a drágám!
NA megyek, szép napot mindenkinek mára, itt már süt a napocska!

Babus,
ti is meggyógyultatok már? remélem!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Na, Tamesz, lett valami az előérzetedből??? Hogy vagy???

Timka, jaj, bocsi, a takcsinénit elfelejtettem a múltkor, mindjárt küldöm priviben!

Sziasztok, további szép délutánt még erre a pár órára!

Juc

Kép
juc14
 
 


Timka, itt a babaneten küldtem egy privát üzit, remélem, megkapod!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
sajna csak a fejem fáj, nagyon, de még mindig semmi! Majd küldök sms-t ha már a kórházban is azt mondják, hogy szülünk!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
csak bejelentkezem, még egészben, és sajna apa reggel készül, elvileg megint két hétre kellene mennie, de nagyon bízunk benne, hogy a kisasszony beleszól a cég munkarendjébe!:D

Ki mit alkotott a hétvégén, meséljetek, mi már ilyen itthonülős öregek vagyunk!:D
Szép álmokat! Kellemes hetet!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó reggelt!

Tamesz
Örülök,hogy még egyben vagy! vagy inkább ne örüljek?
jó az acsajszinak ha mégbent van,hidd el. Nekem mindig azt mondta a dokim, addig jó amíg bemt van,utána úgyis fenekestül felfordul minden! Használd ki, legyél sokat-sokat Marcival, ezután úgyis kétgyerekes anyuka leszel!!
Apa biztos hamarabb haza fog jönni, szerintem ő se bírja ki nélkületek 2 hétig! a múltkorishazajötthátvégére,pedig elvileg akkor is két hétre terveztetek!

Juc
Köszi a mailt, majd válaszolok a kérdésedre! Csak most megyünk dokihoz, 12 hetes uh-ra!
Jajj, nagyon izgulok!

Nekünk a tegnapinapunk szuper volt. 1 körül elindultunk itthonról, vettem a Brendonban 3 kismama nacit, aztán 3-ra már a Széchenyi hegyen voltunkés indultunk a gyerekvasutazni. Fanniélvezte nagyon,majd teszek fel képeket!
Aztánmég benetünk a Westendbe thai kaját enni meg vettem egy cipőt is magamnak.Jól kiköltekeztem, de egy darabig nem kell legalább venni ilyesmit.
8 után értünk haza, aztán vacsi, fürdés és alvás!

Ja, Tamesz, eddig pocaklakóról 1 képünk van, azon olyan mint egy Teddy maci. Remélem ma kapunk valami jobb képet, azt majd beszkenelem valahogy. Kb.1 hónap múlvára tervezem a Praxist is,hátha kiderül már akkor a neme.

Na rohanok, szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Tamesz
Örülök,hogy még egyben vagy! vagy inkább ne örüljek?
jó az acsajszinak ha mégbent van,hidd el. Nekem mindig azt mondta a dokim, addig jó amíg bemt van,utána úgyis fenekestül felfordul minden! Használd ki, legyél sokat-sokat Marcival, ezután úgyis kétgyerekes anyuka leszel!!
Apa biztos hamarabb haza fog jönni, szerintem ő se bírja ki nélkületek 2 hétig! a múltkorishazajötthátvégére,pedig elvileg akkor is két hétre terveztetek!

Juc
Köszi a mailt, majd válaszolok a kérdésedre! Csak most megyünk dokihoz, 12 hetes uh-ra!
Jajj, nagyon izgulok!

Nekünk a tegnapinapunk szuper volt. 1 körül elindultunk itthonról, vettem a Brendonban 3 kismama nacit, aztán 3-ra már a Széchenyi hegyen voltunkés indultunk a gyerekvasutazni. Fanniélvezte nagyon,majd teszek fel képeket!
Aztánmég benetünk a Westendbe thai kaját enni meg vettem egy cipőt is magamnak.Jól kiköltekeztem, de egy darabig nem kell legalább venni ilyesmit.
8 után értünk haza, aztán vacsi, fürdés és alvás!

Ja, Tamesz, eddig pocaklakóról 1 képünk van, azon olyan mint egy Teddy maci. Remélem ma kapunk valami jobb képet, azt majd beszkenelem valahogy. Kb.1 hónap múlvára tervezem a Praxist is,hátha kiderül már akkor a neme.

Na rohanok, szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Tamesz, hogy vagy? :D

Timka, drukk az uh-hoz, biztos minden rendben lesz!!!

Ugye milyen jó hely az a Széchenyi-hegy? :lol: Meg a kisvasút? :lol:

Tegnap én is a Westendben voltam :D , igaz, én délelőtt, amíg a fiúk a játszin tomboltak itthon. Én egy szuper bőrkabátot vettem magamnak, úgyhogy én is kiköltekeztem magam egy időre... :lol: :lol: :lol:

Sajna nálunk viszont beköszöntött az ősz, Marci a hétvégi 1-2 hűvösebb fuvallatra betaknyosodott, éjjel láza is volt... :( :( :( Úgyhogy szuper éjszakánk volt, 9-től fél 4-ig fél óránként keltünk... Orrszívást még jobban utálja, mint tavasszal, le se bírom fogni már az Andi-módszerrel sem...

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Apa el, gyerek bent, fejem még mindig fáj, na rólunk ennyi elég is!:D

Timka,
szorítok, hogy minden ok legyen, de úgyis rendben lesz minden, ne izgulj, képet várjuk! Fanni és apa is megy???
Én már nem merek elmenni vasutazni, mert félek, hogy nem esne jól, de majd tavasszal a kettővel.
Próbálom kihasználni az időt, most pl takarítani fogunk Marcival, felmosunk, meg a két fürdőt kéne kicsit vízkőteleníteni!:D Azért ha lehetne választani, akkor már jobb lenne ha kibújna, mert már nem tudok aludni éjjel és egyre fáradtabbnak érzem magam, pedig a szüléshez is kellene energia!

Juc,
juj bőrkabát, nekem kamasz korom óta az a vágyam, de még sosem volt, viszont jövőre, ha éppen nem leszek éppen terhes, akkor beruházok most már én is egyre!:D Sajnálom az orrszívást meg a takonykórt, én Marcit ezzel szoktam ijesztgetni ha nem akar felöltözni rendesen, hogy akkor jön a porszívó, így inkább gyorsan belebújik a cuccokba!
Fankáékról mit tudsz? Hogy állnak a lakással? Nagyon elveszett!

Na megyünk, nekiállunk takarítani, én is bízom benne, hogy apa jön a héten, bár sok munkája lenne, de a gyerlőc fontosabb!
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?