Új privát üzeneted érkezett!

Én is tegnap nem voltam túl jól az adimettől. délben ettem tortát (picikét, az is édesítőszerrel...szülinapimból csak ennem kellett...ugye, zsizsik? :wink: )
este meg alig vmit, és este voltam szarul. de szerintem azért, mert alig ettem már este (2 db virsli, csak úgy magában). és én este mindig beeszek husiból+zöldségből....úgyhogy úgy görcsölt a hasam,mint még soha...meg émelyegtem is kicsit. pedig még csak az előírt adag felénél tartok. úgyhogy no édesség, semmi sem!!! és normálisan kell ennem. éhezni sem szabad, úgy látszik:(

ha meglesznek az LH tesztek, akkor majd csapunk egy randit, és leboltolunk mindent.

mennyi idő alatt állt be a mensitek? metfromin után.
(türelmetlen vagyok, még csak másfél hete szedem:).... 8) )
ez van:)
dimet
 
 


OK, mniki, akkor ez javuló tendencia. Hihetetlen, hogy velem ugyanezt csinálja a metformin, már több olyan étel van, amitől szó szerint megundorodtam... :cry: csak azért, mert éhesen ettem (bezabáltam) belőle.....

Az jó, ha a hormon vizsgálatot a helyi SZTK is megcsinálja ! Tényleg, mikor van annak eredménye ?
Remélem, jövő héten már én is megyek vérvételre....!

Rejo, Rambóka, jó lenne már hallani rólatok !!!
zsizsik
 
 


Köszike mindenkinek,remélem hamar meggyógyulunk!

Csakegy
Akkor Te ne szeddj ilyeneket! :wink:
Az aspirinre meg egyértelműen rá van írva,csak a terhesség utolsó harmadában kontraindikált.

Kincs
Nekem még mindig hasmenésem van a metformintól,a változás csak annyi,hogy nem naponta 1 X 2X ,hanem hetente 1X :wink:

KépKép

KépKép
okr
 
 

 
 

Okr: nem is... :) Én még a mostanában naponta pontban négykor megjelenő és egészen elalvásig tartó iszonyatos fejfájásomra se merek semmit szedni... a torkomra meg csak oscillococcinumot... (mondjuk az nálam csodát szokott művelni)...

A legnagyobb gáz, hogy ha jól láttam az összes olyan gyógynövény (pl. kakukkfű) le van tiltva amit korábban akkor iszogattam amikor a halálomon voltam (tüdőre vonuló torokgyuszi...) Úgyhogy előre látom, hogy nekem nem lesz más lehetőségem mint nem megfázni és hasonlók... (savanyúkáposzta rulez... egész télen azt nyomatom majd...)

a fejfájás viszont engem az őrületbe kerget... és minden este...
Vendég
 


Sziasztok!

Kaptam időpontot UH-ra!!
11.-én 8:30-ra kell mennem.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, mert örülök, h. le tudtam ülni a gép elé, de a kórházba anyu minden nap behozott titeket kinyomtatva, úgyhogy péntekig képben vagyok :wink: !

Naszóval:

Hát ember tervez…… :wink:
Norka! Nálam a befelé fordulás nem jött, be!!! :lol:
Szombaton még a Mecsextrém Parkban voltunk csapatépítésen ( a szekszárdi főnököm félévente rendez egy ilyet), én persze szigorúan ENSZ megfigyelői státuszban :lol: !!!! ( Csúcs a hely, van minden: falmászás, erdei kötél-akadály pálya, gurulós gömb/zorg/, mászóvár csúszdával, gyerekjátszó, gokart, quad, stb. )
Vasárnap meg szüret volt, szedtem egy kis szőlőt, de csak szemmagasságban és nem emeltem vödröt!!!!
Nálam a magzatmozgások szülés előtti csökkenése sem jelent meg, sőt 1 hete minden délután ment a pogózás odabenn. :lol:
Vasárnap délután 4-től ugyanez volt a helyzet, 8-kor meguntam és elmentem lefeküdni. De nem tudtam elaludni, mert mindig kilógott egy pracli v. egy könyök vhol, plusz olyan furcsa érzésem volt, mert periodikusan levert a víz. Nem fájtam, csak leizzadtam. Valószínűleg ezek voltak a fájdalommentes keményedések és nem a gyerek lógott ki itt-ott, hanem a méhem feszült rá a végtagjaira! :shock: :?:
11 körül felkeltem, h. szóljak a páromnak, h. jöjjön lefeküdni, elmentem pisilni, erre elment a nyákdugóm, meg egy kis magzatvíz! De ez utóbbiban nem voltam biztos. Mondtam a páromnak, h. valszeg szülünk, de azt mondta, feküdjek vissza és ne pánikoljak, ez még nem biztos, h. az! Lefeküdtem egy lepedőre, arra nem folyt magzatvíz, de amikor felálltam már igen! :shock:
Éjfél körül egyből 5 perces fájásokkal indítottam, úgyhogy többé nem volt kétségem, mert bár közben hajat mostam, de a melegvíztől sem múltak el a fájások!!!
Két fájás közt ott bőgtem a párom vállán, h. én nem akarok most szülni, mert nincs itt a dokim!!!!!!! Direkt megbeszéltük, h. hétfőn semmiképpen nem szülünk!!!!!!!! Nem cseszhet ki velem ennyire a gyerek!!!! :cry: :cry: :cry: Párom nyugtatgatott, h. nem lesz semmi baj!!!!
Fél 1-kor felhívtam a szülésznőmet, aki hallván az 5 perces fájásokat, mondta, h. azonnal induljunk befelé!!!
Negyed 2-re beértünk, az ügyeletes megvizsgált, már 2 ujjnyira ki voltam tágulva, rendesen burkot repesztett!
Onnantól nagyon erős és sűrű fájásaim lettek, úgyhogy ő kötötte be az EDA-t is és azonnal riasztották a helyettes dokimat ( az orvosom gondoskodott róla, h. jó kezekben legyek akkor is, ha ő nincs itthon!).
Aztán már ment minden, mint a karikacsapás!
Hajnal 3-ra megszületett Gergő!!!! :D
Az EDA egy áldás!!! Nem tudom mi lett volna velem nélküle!!!! Nem kell tőle félni, csak a helyi érzéstelenítő beadásakor érez az ember egy pici szúrást, utána már semmit!!!!! Egy kicsit várni kell amíg hat, de utána már Hawaii van :wink: !!!!! Simán beszélget az ember és nem is érzi az előbb még erős fájásokat!!!!!!
Egyetlen hátránya a kb. 3 órányi műtét utáni reszketés, de az altatottak is reszketnek (ráadásul ők még köhögnek is az intubálás miatt, ami hasi sebbel nem egy élmény :( !!!)
A császár nem vészes, érzed, h. feszegetnek és cibálnak, de semmi fájdalmat nem érzel, kicsit olyan, mintha nem is a te tested lenne!!!!!! Aztán egyszercsak felsír a babád….
Hát az csodálatos érzés!!!!!! :D
Felejtsétek el azt a hülyeséget, h. a császárosoknak nincs szülésélményük!!!! Kicsit másképp, de van!!!!! :!: Ott bőgtem, amikor odahozták bepólyázva!!! Annyira hihetetlen volt, h. ez a kicsi élet belőlem lett! Sajnos nem adták oda, mert császárnál az embernek le van kötve a keze az infúzió miatt és nem tudja megfogni! De így is csodálatos érzés volt!!!!! :D :D :D
Ami furcsa volt, h. utána nagyon sokáig varrtak! Azt hittem sose lesz vége!Utólag kiderült, h. nem volt több 20 percnél és 5 réteget egyesítettek ( én nem tudnám ennyi idő alatt megvarrni! :oops: ) !!!!!
Aztán kitoltak a műtőből, beszélhettem anyuval és a párommal pár szót, majd betoltak az intenzívre.
Hát az ott töltött 1,5 nap életem legrosszabb kórházi élménye marad! Nem is az állapotom miatt, mint inkább a gestapós stílusú személyzet hozzáállása miatt :evil: :evil: :evil: ! Az első két nap nagyon nehéz, úgy érzi az ember, h. sosem lesz képes arra, h. kézbe vegye a babáját, nagyon gyenge és az oxitocin szurik nagyon erős méhösszehúzódásokat csinálnak, amihez a Panadol extra sz.rt sem ér :cry: :cry: :cry: ! De aztán meglepően gyorsan regenerálódik az ember!!!!!! (Vasárnap már voltam szavazni, meg gyógyszertárban is :) !!!!) A gátsebesek sokkal többet szenvednek, főleg akik repedtek!!!!!!!! :!:
Kedden délutánra már lenn voltam a gyerekágyon ( Ennek feltétele 2 széklet teljesítése volt, ami annak ellenére nem volt könnyű, h. nem kaptam szülés előtt beöntést!!!! Végül 3 kanál Levolac segített, talán kicsit túlságosan is :oops: !)
A gyerekágyon protekciós kétágyasban voltam (fenyő bútor, külön fürdő, bidével), a baba mellettünk is lehetett, de én inkább szoptatás után visszavittem az őrzőbe, mert ő úgyis bealudt, én viszont nem mertem elaludni, nehogy vmi baj legyen!
Szopizással nem volt gond, 3. napon 20g-okat, 4. naptól már 60 - 100 g-okat szopott! 5. naptól már csak anyatejet kap!
A gyerekágyas és csecsemős nővérek a híresztelésekkel ellentétben nagyon aranyosak és segítőkészek voltak, nem volt semmi probléma! Kifejezetten jól éreztem magam!!!! :D
Szombaton hazajöttünk, azóta tanuljuk egymást a babával!
Vasárnap hajnal 2-től 5-ig ment a szülői foglalkoztató :cry: , mert szombat délután hagytuk 13 órától 19 óráig aludni! Vasárnap délelőtt anyu kötötte le, amíg mi kóboroltunk, így éjjel végre alvás volt :lol: !!!!! Most éppen hosszas nyüglődés után bealudt, ezért tudok a gép előtt ülni!
Az a baj, h. szopni nagyon tud, de a böfivel hadilábon áll, így kaja után egy órával indul a hasfájásos hiszti :cry: :cry: :cry: ! Most végül tisztába tételt követően begöngyöltem a takarójába és ferdén feltámasztottam a félbehajtott szopipárnára, ez már tegnap is bevált! Most is hamar bekómázott! Remélem még lesz időm olvasni is!
rambóka
 
 


Rambóka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira hiányoztatok!! :D
Örülök, hogy több volt a happy rész!

Kép
lara26
 
 


Rambóka
Örülök,hogy jól vagytok!Annak,hogy írtál méginkább!
Anyukád nagyon rendes mamai,hogy az unoka mellett még a nyomtatással is volt ideje bíbelődni! :D
Mégegyszer gratula a kisfiadhoz!

Lara
Tüszőnézés lesz?

Csakegy
Én a láz helyett inkább az aspirint válsztottam.Egyébként 100%-ra megbízom a dokimban ezügyben is.Annyira gyógyszerellene,hogy amit enged,azt bizti szabad is.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Rambóka :)
De jó hogy jöttél :D ...és mindeketten jól vagytok,és a szopi is milyen jól megy :wink: :)
Kapunk majd újabb képeket??

Backa :)
Holnap akkor mész vérvételre????Még nincs veszve semmi...továbbra is drukk!!!

Kincs :)
Ez még nagyon korai volt ám...eből pár nap múlva simán lehet két csík! :wink:

Norka :)
Igazából én is ettől félek....mi lesz ha álmos leszek?!?!? :shock: kinyúlok! :lol:
Anyukád nem tud kicsit besegiteni ,h regenerálódj picit?

elfelejtettem mit akartam irni! :oops:

Okrisz
Nem semmi csaj vagy Te....azért néha pihizz is picit!

Mi jól vagyunk...vagy is tegnap este óta megint szurkálgat a hasam,fáj a fejem...jönn a front?????????Nemáááá :?

Puszi
Vendég
 


Kriszti!

Tüszőnézés lesz.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Párszor már voltam itt nálatok, és PCOS dolgokról érdeklődtem. Elolvastam már az összes létező PCOS honlapot, és mindenhol ezt a Metformint favorizálják. Ha ez tényleg segít, akkor miért akarnak műteni engem és miért nem próbálkoznak elöbb ezzel a gyógyszerrel? Én ezt nem értem. Félnek ettől a gyógyszertől? Milyen mellékhatásai vannak? Ha valaki szedte már, kérem írja meg nekem!
Hálás köszönet
Estrella
Vendég
 


Rambóka!

Örülök, hogy jól vagytok! Csodálatos ami veled történt, köszi, hogy leírtad! Az ember sokkal rémesebbnek képzeli a szülést.

Estrella!

Az én nőgyógyászom még csak nem is említette, hogy létezik ilyen, hogy metformin. Nőgyógyász fel sem írhatja. Először itt hallottam róla, aztán az endokrinológus írta fel. Mondjuk ne vedd készpénznek, nekem pl. nem segített a metformin. Akkor hat, ha inzulinrezisztens vagy. Nekem pl. a pajzsmirigy-probléma okozta a PCO-t. 1-2 hónap hormonkezeléssel gyönyörűen kitisztultak a petefészkeim, lett peteérésem és terhes lettem.
Amúgy nekem is laparoszkópiát javasoltak. Szerencsére nem mentem el.

Kép
babancs
 
 


Estrella!

Szia! Javaslom nézz át a www.pcos.hu oldalra, ott töményen erről olvashatsz. Nekem volt laparom, 2 hónapra rá babás lettem de hamar véget ért a babás korszakomnak. Mint utána olvastam ez a gyógyszer a megoldás kulcsa! Itt szinte majdnem mindenki szedi a Metformint! Nem véletlenül.

Kép
lara26
 
 


Babancs, Lara:

Mit jelent az, hogy inzulinrezisztens? Én nem vagyok cukorbeteg, tudtommal a pajzsmirigyeim is rendben vannak. Szóval mi a teendő? Menjek el egy endokrinológushoz?
Vendég
 


Andika :)
?????????????
Vendég
 


Rambóka,olyan jó volt olvasni a soraid :D :D ,remélem a hasfájás nem sokáig időzik nálatok!


Estrella!

A pco honlapról másolok neked:Magas inzulin szint: a test szövetei érzéketlenek az inzulinra, ezért a szervezet egyre több és több inzulint termel. Minél magasabb az inzulinszint, annál magasabb fokú inzulinrezisztenciáról beszélünk. Ebben a fázisban még nem szükségszerû, hogy a vércukor-értékek eltérjenek a normálistól, azaz cukorterhelésnél a vércukorszint jellemzõen 7.5 mmol/l alatt marad. Ettõl függetlenül az inzulinszint akár az éhgyomori mérésnél, akár a terhelést követõen messze a normális fölött lehet: éhgyomrinál 13 mIU/ml fölötti értéket, terhelést követõen 25-28 mIU/ml fölötti értéket már magasnak tartanak.

Csökkent glukóztolerancia: az inzulinrezisztencia következtében a szervezet inzulintermelése „kifullad”, és fokozatosan nõni kezd a vércukorérték. Ezt látens diabétesznek hívjuk, és gyakori a PCO Szindrómás betegeknél. A terheléses vércukor-érték terhelés után jellemzõen 7.5 – 10.0 mmol/l között helyezkedik el. Kezeletlensége esetén az évek során II.es típusú diabéteszhez vezethet.

II. típusú diabétesz: kifejlõdött cukorbetegségrõl van szó, a vércukor-érték tartósan magas a szervezetben. Az éhgyomri cukorérték meghaladja a 6.0 mmol/l értéket, a terhelést követõen pedig 10.0 mmol/l értéket. Inzulinhiánnyal párosul.

PCOS gyanú esetén az elsõdleges teendõ a terheléses vércukor-mérés és inzulinmérés elvégzése, ahol ki kell szûrni az inzulinrezisztencia vagy esetlegesen a diabétesz fennállását. Amennyiben ezek beigazolódnak, gyógyszeres kezelésre szorul a beteg.

(Megjegyzés: egyes szakemberek szerint az inzulinrezisztencia néha olyannyira nem kifejezett, hogy a laborértékek alig mutatják azt ki. Éppen ezért a lehetõ legpontosabb mérésre van szükség, tehát semmiképpen nem elegendõ csak az éhgyomori inzulinérték mérése, hanem meg kell nézni a terheléses 60 és 120 perces értékeket is.)

Inzulinrezisztencia esetén metformin-származékokat írnak fel napi szedésre, ezt az eljárást egyre több helyen alkalmazzák a meddõségi kezelésben is, mint kiegészítõ gyógyszeres kezelést.

Itt senki sem cukorbeteg,csak lehetett volna.
Inzulinrezisztencia pl nekem nem kifejezett,de a metformin és a pm gyógyszer(alulműködött a pm) rendberakott,van ciklusom pé-vel,ami nekem eddig soha nem volt a lapar után sem!!
A nőgyógyik nem igazán ismerik a pco kezelését,és a lapart tartják erdményesnek és jónak :evil: :? A www.pcos.hu honlapon találsz ednokrinológust,vagy olyan nőgyógyászt aki jártas pco-ban és kérj egy rendes kivizsgálást!!!!!
Vendég
 


Köszönöm Mindenkinek a válaszát!
Azt hiszem keresnem kell egy SZAKorvost, aki ehhez ért, mert a nőgyógyászok szerintem nem tudnak erre mit lépni. :(
Vendég
 


Szia Rambóka!

Jajj nagyongartulálok és nagyon ügyi voltál.... Egészséget nektek!
Jó, hogy leírtad, főleg az EDA miatt....

nagyon örülök, hogy jól vagytok.

mir
 
 


Szia Rambóka!

Jajj nagyongartulálok és nagyon ügyi voltál.... Egészséget nektek!
Jó, hogy leírtad, főleg az EDA miatt....

nagyon örülök, hogy jól vagytok.

mir
 
 


Szia Rambóka!

Jajj nagyongartulálok és nagyon ügyi voltál.... Egészséget nektek!
Jó, hogy leírtad, főleg az EDA miatt....

nagyon örülök, hogy jól vagytok.

mir
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy így tartjátok bennem a lelket (ami asszem csak hálni jár belém). Eléggé elfáradtam ebben az egészben, sok volt. Az előző akciók nem döglesztettek ki ennyire. Amúgy is most olyan más volt minden, mint a korábbiaknál.
Ezért kitaláltuk a papával, hogy elmegyünk egyet Győrbe. Csavarogtunk, dumáltunk, vásároltunk, jól kidöglöttem.

Holnap reggel elmegyek Zircre, Ha időben kezd a nődoki, kérek tőle laborpapírt és nézetek egy béta-hcg-t. Sok értelmét nem látom, de legalább biztos lesz. Ennyit megér. Asszem én már nem tesztelgetek, meguntam.
Amúgy mensi sehol. Kicsit fáj a hasam. Nem mensisen, hanem ha felállok olyan élesen lefelé. Ha ülök vagy fekszem, semmi, de ácsorgásnál is előjön. Már pár napja. Fene tudja! Elég sokat beleztek már, nem csoda...

Bocs, most nem írok mindenkinek külön, de tényleg mindent köszönök!!! :) Holnap estefelé jövök!

Még valami!
Rambóka!
Nagyon jó, hogy jelentkeztél, sokat gondoltam Rátok, örülök, hogy minden simán ment! :) Ügyesek voltatok! :)
backa
 
 


Draga Backa! Sokat gondoltam Rad ma delutan... En annyira remenykedtem, es meg remenykedem is...Jo lenne, ha holnap sikerulne megcsinalnod a labort......Annyira jol mentek a dolgok, hogy en nem birom elhinni a negativ tesztet...de tenyleg! Holnap varunk nagyon, hogy mi lett a vervetelen!...

Ramboka, orommel olvastam a beszamoldat...jo, hogy ujra itt vagy koztunk. Ha idod, energiad engedik, kaphatnank ujabb fotot Gergo babarol ? :lol:

Rejoka, teged is varunk a hirekkel!!! :lol:

Okr, hat en nem is ertem, hogy birod mindezt...azert csak ovatosan. :wink:
alice27
 
 


Rambóka,

nagyon szupi, hogy végre jelentkeztél !! Jó olvasni, hogy minden rendben veletek ! Tudod, a gyermek ágyas időszak nagyanyáink korában is 6 hét volt, addig a kismama feküdt és csak a babával és magával kellett foglalkoznia. A lehetőségekhez képest próbáld meg te is kímélni magad, mert szükséged lesz az erődre a következő időszakban !!!
Gratulálok még egyszer és ha tudsz, rakj fel egy pár képet, hadd' gyönyörködjünk Gergőben !!

Backa, megértelek. Remélem, minden rendben lesz és jó hírekkel térsz vissza.... várunk !

Estrella, hidd el, egy jó endokrinológus tud ezzel a betegséggel a legtöbbet kezdeni. Tapasztalatból beszélek/beszélünk. A PCOS honlaon találsz olyat ,aki segít majd.
zsizsik
 
 


Na, csak gyorsan, amíg még alszik...

Tud vki segíteni abban, h. ha a párom alkalmazott a főnökömnél, akkor az öt nap kispapaszabit ki fizeti???? Mert a főmököm könyvelője szerint az állambácsi! De a párom teljesítménybéren van, ugyanakkor persze nem arra van bejelentve!
Egyáltalán most kérvényezni kéne vmit az államtól, v. hogy van ez????? :shock:
rambóka
 
 


Rambóka!

Ez pótszabadság..ugyanolyan, mintha szabit venne ki, csak kötelező tv. alapján kiadni. De miért fizetné az állam???

Kép
babancs
 
 


Rambóka: én is úgy tudom, hogy kötelezően kiadandó szabadság, és úgy működik, mint a normál szabi, tehát a munkaadó fizeti a munkabért rendesen a szabadnapok idejére is. Ez a normál éves rendes szabadságon felül járó extra 5 nap.
zsizsik
 
 


Backa!

Én is rettenetesen sajnálom..pedig elhiheted, mennyire szorítottam. Tényleg itt voltatok Győrben? Hát lehet elsétáltunk egymás mellett..bár én a kismama-bolt körül ólálkodtam :lol:
Örülök, hogy a körülményekhez képest ki tudsz kapcsolódni, és nem adod fel a dolgot. Azért még várjunk a vérvétel eredményével.

..
Nem tudja valaki a Brendonban mennyire kerülnek a kismamafarmerok? Mert a belvárosi kisbutikban 11 ezer..kicsit sokallom, de úgy tudom, hogy a Brendon a legdrágább.

Kép
babancs
 
 


babancs: nézz körül a neten... itt is van egy topik asszem a várandósoknál ahol egy varrónő farmert árul 7e körül... csak a lábhosszod kell neki megadni vagymi...
Vendég
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Azért ez a Metformin sem annyira veszélytelen, de hát mi az?
Ha tényleg beállítaná a ciklusomat és még peteérésem is lenne, természetesen bevállalnám. Már a sok mellékhatást is "megszoktam". Szinte minden gyógyszertől hányingerem van, gondolom ez alól a Metformin se kivétel. :(
Valamikor megpróbálok keresni egy endokrinológust.
Vendég
 


Sziasztok!

Szia Kandika!!!! 3.cn?? mondtad és elfelejtettem? :oops:
Akkor ez a ciklus megtámogatott sikeres ciklus lesz!! :wink:

Kavicska hőd tovább kúszott?? érzel vmit???

Alice 49cn??

Figyelitek a kismamik párban vannak :lol: Babancsnak még nincs de Backa kitűnő alany :wink: ja Mirnek is Mniki hiányzik
Kandika Nóra1 nem piros,ha gondolod javíthatod :)
Vendég
 


Lányok ha vki privit küldött légyszi küldje el mégegyszer,mert nem jött át csak a mailt kaptam meg ,hogy üzim van.
Vendég
 


Sziasztok!

Kincsecske, hogy neked milyen szemed van. :roll: :roll: :roll: Komolyan, mar tobbszor megjegyeztem, hogy mindenre figyelsz :lol: ..Nem 49. hanem a 16. napon vagyok...Viszont most kezdjuk majd a lombikot, ami long protokol lesz, tehat jo hosszu...Andika, ezert szeretnelek kerni, hogy nalam egy ideig hagyd uresen a cn. rubrikat, mert ugysem lesz relevans...

Backa, gondolok rad es kuldok pozitiv energiat
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szep napot!

Alice
alice27
 
 


Sziasztok!

Babancs, nagyon tudom Neked ajánlani a kismamaövet. Én többségiben még mindig a régi ruháimat hordom ezzel az övvel, illetve turkáltam egy farmert 1500-ért.
Vettem télire 2 nacit a bababörzén, az egyiket 3 a másikat 4Eért, és nagyon jól néznek ki. A farmer is. Mondjuk a színe nekem egy kicsit túl indigós, de ernnyiért muszáj volt kompromisszumot kötni.
Állítólag megint lesz babaörze, szerintem nézz utána, nagyon sok jó dolgot kapni.

Tapasztaltabb anyukák, állásfoglalást kérek gyerekkocsi ügyben!
Nekem a 3 kerekű kocsik nagyon tetsenek. Van valakinek ilyen? Mennyire praktikus?
Nektek milyen van, Mit ajánlotok?

Rambóka, örülök, hogy minden rendben zajlott, gratulálok a kisfiadhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csillagfény
 
 


Alice,ha mindenre figyelnék a lombikot is tudhattam volna :lol: :lol:

Akkor a drukkok mennek az előkészületekhez :wink: :wink:

szép napot :)
Vendég
 


rambóka!
még egyszer gratula! és a képre én is várok, hogy feltegyél mégegyet (legalább) :D
dimet
 
 


Sziasztok!

Rambóka! Élvezettel olvastam soraidat - szerintem, mint mki itt. :lol: De hun a poén? Vagy átsiklottam rajta? Szép fiad majd jó pár év múlva mehet udvarolni Rejóka kislányának! Korban összeillenek :wink:

Rejóka! Mint a gyorsvonat... :wink: :lol: Gratulálok neked is és a leányzónak is! :lol:

Norka teljes mértékben megtudom érezni, hogy mit is érzel. Én Bogi nélkül is totál elveszve érzem magam. Mindig időhiánnyal küszködök. Habtestem feleslegeiről már ne is beszéljek....
Azonban tegnap kértem 2 kemény órát a családtól. Bevágódtam a kádba, habfürdő, s egy forró tea társaságában. Feltöltödtem. Kell egy kicsi időt fordítanod a lelkedre, testedre, másképpen csak pörögsz mint a bugócsigu, s el fogsz szédülni. Tudom, könnyű itt neked rizsázni, de hidd el ez csak ÁTMENETI állapot! Ez is el fog múlni egyszer!

No tanácsot megfogadtam, s emeltem az adagon. :lol: Reggel is egy negyeddel többet, s este is egy negyeddel többet nyelek.
De nagyon levert......... S ahogy olvasom mki "szenved" a metformintól perpill. Várok pár hetet s próbálok még emelni.
Tegnap jártam a házidokimnál receptért. Jobban mondván már csak a nővérkével tartom a kapcsit. De oly buzgó a lelkem. :lol: Megnézte a vércukromat, s visszarendelt csütöizé reggelére, hogy egy éhgyomi cukrot is nézni akar.

A(dimet)! :lol: Drága! Hát elfelejtettél?? Én is szeretnék LH csíkot. 50 db-ban gondolkodtam. Hát remélem nem fogok eljutni addig, hogy mindet elhasználjam.... Randira mennék én, de innen a juhszélről nem egyszerű felrándulni a NAGY VÁROS-ban. :lol: Megolhatnánk úgy, hogy posta? Fizetek én mindent. Ha priviben elküldöd elérhetőséged, akkor már küldök neked pííínzt! :lol:

Csakegy! Téged kérdezlek, mert te szaki vagy ebben a kérdésben.
Csalántea és a metformin nem fog összeveszni???
Köszi előre is!

Bee
beebeey
 
 


Bee! Oksa!
50 neked:)
eddig 270. vki rákéredzkedhetne még arra a 30ra, és akkor 300at lehetne egyszerre rendelni:)
még várok:)
nézegettem azt a weboldalt, ahonnan lehet rendelni, de nem találtam a regisztráló részt:( béna vagyok....
még keresgélek
dimet
 
 


Sziasztok,

Csakegy, én is szeretnék tanácsot kérni tőled: szedem a metformint, a bromokriptint, és szeretnék mellette teázni. Mit javasolsz ? Kecskeruta ? Lehet premenset is szedni ? Mi az,ami jobban segít a cél felé közelíteni ??
Köszi, ha válaszolsz. Én nem nagyon értek a természetes gyógymódokhoz, te ennél sokkal jobban.
zsizsik
 
 


Dimet ha senki sem jelentkezik a 30-ra az enyémhez hozzáírhatod! :wink:

Csakegy te küldtél privit?? nem kaptam meg ,csak két mailt :roll: :?
Vendég
 


Most csak
Kincsecske..én küldtem egy pü-t....megpróbálom újból átküldeni!!
Vendég
 


zsizsik: őszintén? szerintem a premens + metformin együtt bőven elég... a mnyh növelésére meg méhpempő (csak figyelj mennyi anyag van benne... az ampullásban a tablettában lévő sokszorosa van és a hatás eléréséhez szerintem kell annyi...)... én ittam a cickát + palástfüvet is, szedtem aszpirint... és akkor jött össze a baba amikor az összeset abbahagytam... (csak méhpempőztem 2-3 hétig keményen...)... gondolom metformin mellett felesleges lett a sok trükközés...

bee: Csalántea + metformin: szerintem nem gáz de nem értek hozzá:) (antibiotikum és hasonlók mellett tilos mert kimossa a gyógyszert... a metformin meg szerintem annál hamarabb felszívódik... de ha tévednék szóljon valaki.... Viszont mert a csalántea keményen méregtelenít + vízhajt így a metformin mellett iszonyú sok vizet kell mellé inni!!!! (a metformin mellé ha jól tudom alapból 1,5... a csalántea mellé meg még min. egy liter!)... csak arra kell vigyázni, hogy ha esélyes a baba akkor azonnal abbahagyni... Ja... és mértékkel és max. kúraszerűen!!!!

Kincs: izé... ez célzás arra, hogy nem jelentkeztem?:) OK, bevallom... tényleg elfelejtettem :roll: ... ma 6 óra után nem tudnál esetleg üvölteni egy nagyot, hogy azonnal húzzak LH tesztet számolni? (szerintem úgy 20 db. körül lehet) Köszi :)
Vendég
 


skacok... fél csomag premens mondjuk féláron nem kell valakinek? (2000 egy csomag, fél csomag 1000 annak a fele 500... ja... és egy majdnem teljes csomag Elevit is eladó... ár: tetszőleges (ajánlatokat várok)... szerintem 1 levél hiányzik belőle...)
Vendég
 


Köszi Csakegy, akkor veszek premenset. DM-ben lehet kapni ? Ez egyébként nem a premenstruációs szindrómák javítására van ?
zsizsik
 
 


gyógyszertár... jaja.. a pms-re... de itt a legtöbben esküsznek rá... én nem tudom, hogy nálam befolyásolt-e valamit... szerintem nem... de azért szedtem hősiesen... naponta 2 szemet... (prolaktinszintet csökkenti)
Vendég
 


Rambóka olyan jó olvasni az élménybeszámolót. Örülök, hogy szép szülésed volt és minden OK veletek !

Rejoval szépen együtt babázhattok :lol:

7Kincs : milyen igazad van !! Párosan szép az élet :wink:

Reggel levették a vért és ha szerencsém lesz már csütörtökre elkészül minden eredmény :D
Ezt a hónapot nagyon bíztatónak érzem :lol:
mniki
 
 


Hajrá mniki !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csakegy, köszi !!
zsizsik
 
 


Csakegy nem akart célzás lenni!! Nem tudok hatkor üvölteni! :)
Reggel kaptam két (8.45 , 8.48) mailt,hogy privát üzim érkezett,de az üzik sehol sem voltak :?
Ella a tied megkaptam!

Puszi!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Mi is hazaértünk a BMC-ből, sajnos nem jártunk szerencsével.

Kiderült, hogy a párom legutóbbi sperma vizsgálata június 26-án volt és 3 hónapnál régebbi vizsgálati eredmény nem lehet ahoz, hogy elkezdjük a lombikot. Nagyon elkeseredtem , hogy egy fránya vizsgálaton múlt pedig holnap már kezdhetük volna a szurikat.

Persze ha ezt közlik velünk akkor már régen megcsináltatuk volna és nem dekkolnánk megint.
Mostmár lehiggadtam és megpróbálom úgy felfogni, hogy úgyis gondok vannak a PRL szintemmel és 14-én megyünk MRI vizsgálatra is, addigra legalább biztos minden szépen helyre rázódik és teljes siker esélyel indulunk neki a lombiknak!

bonya


Kép


Kép
bonya
 
 


Csillagfény!

Köszi!
Bababörze szerintem csak Pesten van..itt eléggé korlátozottak a lehetőségek. Mondjuk a turi jó ötlet..csak hát kérdés, találok-e pont a méretemben. Szerintem beruházom azt a 11ezret..
A kismamaöv meg eleve tárgytalan, mivel még a fenekemre sem jön fel az eddigi farmerom. Sajnos +8 kg az nem egy-két farmerméret..az eddigi 28as helyett mondjuk most 35ös kéne. Hála mindez a pajzsmirigy-gyógyszernek, meg a buzgón szedett Elevitnek. :?

Kép
babancs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?