Új privát üzeneted érkezett!

Hazajött a férjem és átvette az ablakpucolást. Ugye milyen rendes?
Egyszerűen már nem bírtam fölrugaszkodni a székre - ez a hülye alhasi feszítő érzés. Az embernek kicsit át kell értékelnie a mozgását. Amit eddig pl. hasból is kifejtettem erőt..pl. bicikli odébb pakolása..most át kell hárítanom a kezeimre, mert valahogy húzódik a hasam. Azért anyósomékig bicajjal mentem, de hatalmas volt a forgalom.
A petefészkek amúgy mitől fájhatnak? Ilyenkor nem a méhben történnek a fő dolgok?

..
Az LH-teszt nekem bejött. Mikor a legerősebb a 2 csík, aznap van az ovulációs. Mikor halványabb a 2., előtte és utána nap. Sztem tök mind1 mikor csinálja az ember. Nekem értékelhető lett reggel és este is.

Kép
babancs
 
 


Lányok, mi a neve az LH tesztnek? És ha elkezdem szedni az adimetet az első mensi után érdemes csinálnom LH tesztet?
és pozitív kitartást mindenkinek!!!
a pszichoszomatika is sokat számít, úgyhogy pozitívan kell hozzáállni.
egyik barátnőm pl. másfél éve abbahagyta a fogamzásgátlót, mindne rendben van nála, mégsme jön a baba..és folyamatosna ezen paráztatja magát. igaz elgondolkodtam, hogy megnézem már a hormoneredményeit. nehogy úgy járjon, mint én.....
dimet
 
 


Babancs!
Aranyos a férjed!
Az enyém is pedálozik! Szerintem eddigi életében összesen nem végzett annyi házimunkát, mint a héten! :)
Úgy tudom, a sárgatest okozhat görcsös fájdalmat a petefészekben! Nem lehet, hogy az az? Mondjuk az valószínűleg csak az egyikben van.

Dimet!
Én a gyógyszertárban darabra vettem, mikor kellett használnom a stimus hónapokban.
Szerintem mindenképpen érdemes, elég megbízható, nekem mindig a valós helyzetet mutatta. És legalább tudod, mire számíts!
backa
 
 

 
 

Dimet!

Corax, vagy Babymark. Van még másfajta is, én ezt a 2tőt ismerem a DM-ből, illetve a Rossmannból.

Backa!

Köszi, de nem görcsölök. Inkább olyan izomláz-szerű alhasi fájás ez. Mintha húzódna az egész. Én eléggé munkamániás vagyok, tisztaság, meg rendszerető..de a terhesség asszem most igencsak visszafog. Valamit valamiért.

Kép
babancs
 
 


Babancs!
Gondolom, rendeződik át a rendszer! :) Helyet kell csinálnia magának... :lol:
Én is mániákus vagyok, de most megfogadtam, hogy nem érdekel. Beültetés előtt kinyaltam mindent, ez ugye vasárnap volt, ilyenkorra én már két porszívózáson is túl szoktam lenni. Itt egy szösz, ott egy kis kosz, valaki bejött koszos cipővel, stb. Rend van így is, a papa tüneti kezelést alkalmaz, nem vészes a helyzet. Ha az lenne, se érdekelne. Most beágyazódtatok, nincs időm ilyesmire! :lol: :lol:
backa
 
 


uramatyám... ennyi tisztaságmániást :twisted: :twisted: :twisted:

Én lusta vagyok és tisztaságmániátlan :)

Legalább jó lesz a gyerek immunrendszere :) :) :) :twisted:
Vendég
 


Na de mi vizsgáztunk és 1 hónapos kosz volt... :lol:
Amúgy újabban a férjem takarít. Kikapcsolja hihi :D Hát engem ugyan nem..engem az kapcsol ki, hogy nézem, de jól áll neki a házimunka. 8)

Kép
babancs
 
 


Csakegy!
Ha tudnád, én milyen lusta dög vagyok!!! Én szenvedek a legjobban a saját mániáimtól! :lol: Asszem örööltem, anyám még nálam is hülyébb, de ő legalább nekiáll és kész! Én meg! Mire ráveszem magam... :lol:
backa
 
 


na megyek... sziasztok este :)
Vendég
 


Backa!

én i simádom arendet annál meg a tisztaságot szeretem jobban...

de hallod amióta átmentem csüngőhasuba, azóta hallod.... könyörög a porszívó, hogy szippancsak vele!!!

inkább alkotok... az nagyon megy és élvezem nagyon!!!

Rejo!

írtad, hogy a szülésznő vizsgál...., ez mindenhol így van?
Mióta van szülésznőd? Mikor érdemes választani már mi az a kor (babakor) :D

mir
 
 


Köszönöm mindenkinek a fogyós hozzászólást ! Tényleg sokat számít, hogy látom, ki hogyan bírkózott meg a súlyával.

Ella, a te hozzászólásod különösen megfogott, akkor ezek szerint még simán beindulhat nálam is a fogyás.... én igazság szerint kb. 15 kg-tól feltétlenül meg szeretnék szabadulni, a további 5-8 kg meg már csak a tökéletesítés lenne....
Te -ha szabad ilyet kérdeznem - hány kg felesleggel kezdél neki a terhességnek ? És mit teszel, hogy ne terheld meg magad túlságosan ? Segít a védőnő vagy az orvos is egy esetleges diétában ?

Pimo, akkor most együtt küzdhetünk... ! Hajrá nekünk !

Mnikike, ne legyél szomorú, kérlek, próbálj meg másra gondolni, ne folyton csak a babára ! Depressziós leszel a végén és az aztán tényleg csak árthat neked is és a babának is !
Szerintem próbálj visszaemlékezni, hogy mi volt az a dolog, tevékenység, sport, kirándulás, vagy bármi más, ami még akkor érdekelt, amikor nem volt aktuális a baba ügy. És próbáld magad arra rávenni, hogy ezzel vagy ezekkel a dolgokkal foglalkozz, tereld el szándékosan a figyelmedet ! Vegyetek egy kiskutyát, vagy sportolj minél többet, vagy dolgozz sokat ! Annyira szeretnék neked segíteni..... ne gondolj rá !

Csakegy, te meg a fogyás....... :lol: Annyira vékony vagy, szerintem lazán hizhatnál 20 kg-ot is a babával alig látszódna meg rajtad.... szerencsés vagy !

Babancs, nem akarok csatlakozni a károgók táborához,de mégis..... csupán aggódásból: NEM KÉNE ABALAKOT PUCOLNI KORA TERHESEN !!!! Semmi megterhelőt nem kéne csinálni, de az ablak pucolás vetélést okozhat ! Húzódik a méh, sajnos a családunkban volt rá példa....mármint a vetélésre. Pihenj, hagyd a fenébe a koszt, max. vezesd körbe a szippancsot. (bocs, nem birtam ki hogy ne szóljak én is, remélem, megbocsájtod.... :wink: :oops: )

Ma van a 6. házassági évfordulónk, megyünk este vacsorázni, Eszterrel együtt.... igazán romantikus lesz.... :lol:
zsizsik
 
 


Zsizsik!

És ablakpucolás miatt vetélt el a családtagod? Akkor gyak. cipőt kötni sem hajolhatok le? Én nem szeretnék üvegkalitkában élni 9 hónapig. Egy normál terhes (sztem én nem vagyok veszélyeztetett terhes se), még fizikai munka mellett is ki tudja hordani a babát.
A családomban szerencsére még nem volt vetélés..sőt, anyu azt se tudta mit csináljon annak érdekében, hogy elvetéljen velem. Forróvízbe ült, vizes vödröket cipelt, ugrált..hasztalanul. Ha valami jól megtapadt és az anya egészséges, akkor míg ilyen kicsi a magzat sztem nem lehet nagy baj. Az más kérdés, hogy volt aki 9 hónaposan teregetett és a magzat nyaka köré tekeredett a köldökzsinór és megfulladt..
A sógornőm 1. terhessége alatt "kalitkában élt", majd 3 hónaposan ennek ellenére elvetélt.
Ha egy baba menni akar, akkor megy. Persze vannak hajlamosító tényezők..de sajna van házimunka is.

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Majd még jövök, csak ezt találtam (A híradóban is leadták):

http://www.nol.hu/cikk/417487/

Nem gyenge!!!!! :evil: :evil: :evil:
rambóka
 
 


Hű Rambóka!

Ez elég gusztustalan..ezt a mocskos csalót. És ilyennek volt kiszolgáltatva több nő. És még hány ilyen lehet...remélem elnyeri méltó büntetését, meg szép kis kértérítést fizethet a károsultaknak. (attól tartok, elintézik majd egy kis felfüggesztettel..mint a Császár Elődnél is tették)

Mondjuk bennem a lapar miatt merült fel gyanú, hogy miért akarják rajtam megcsinálni. Aztán hallottam, hogy a nőgyógyászok imádnak műteni..ez az eset meg azt támasztja alá, hogy némelyikük az anyját is eladná az ördögnek jó pénzért..

Kép
babancs
 
 


Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

ma délután és este két részletben elment a nyákdugó.

A férjem teljesen meg van hibbanva pár napja, de teljesen ma csúcsosodott ki a dolog, üvöltözik velem és veszekszik.

Teljesen ki vagyok lelkileg. nme így képzeltem a szülés előtti napokat.

tudom, hogy nem minden megy olajozottan mostanában a munkahelyén, és sok teher van rajta itthon is, de akkor sem rajtam kéne most levezetnie.

vagy az anyja hergeli.

Ne haragudjatok, hogy ennyire negatív vagyok, és mostanában csak nyavalygok, meg magammal foglakozok.

Mir!
én fogadtam szülésznőt, azért vizsgál ő, amúgy nem vizsgál szülésznő, csak a szülőszobán felvételkor. De nekem fontos volt, hogy tudjam, kinél fogok szülni (az idő nagy részét ő tölti veled), hogy meg tudjam vele beszélni az ilyen apró-cseprő dolgaimat, és ne rögtön a dokit kelljen ugrasztani, mondjuk annak nem is tudom a mobilját, mert nem magánbetege vagyok. Így helyette a szülésznőt hivogatom.

Ha nagyon népszerű szülésznőt választasz, érdemes minál korábban felkeresni, mert havonta csak korlátozott számban vállalhatnak "maszek" szülést.

Kép

Kép
rejo
 
 


Hát ez isteni, az előbb írtam egy csomót és ez a sz@r babanet eltüntette !! :twisted: :twisted:

Akkor csak a lényeget írom le megint: Rejo, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz lélekben készülni a szülsére, nem igazán értem, hogy a férjed miért csinálja ezt..... :shock: :? :roll: Neked most semmi mással nem kellene törődnöd, csak a kisbaba érkezésével. A legkevésbé hiányzik az, hogy valaki orditozzon és veszekedjen veled. Anyukádat nem tudnád megkérni, hogy segítsen be egy kicsit...??
Nagyon remélem, hogy megjön a férjed jobbik esze..... :roll:
zsizsik
 
 


Ja..szegény Rejo. Az embernek akkor tesznek még rá egy lapáttal, mikor már amúgy is minden baja van.
Nekem a munkahelyemen szokott így lenni..bejön egy ügyfél, leordítja a fejem, majd utána még a főnök is behívat lecseszerinteni valamiért.
Magánéletileg meg nekem sem a legjobbkor jött a terhességem bejelentésének időpontja, a férjem sík ideg volt a vizsga miatt..más ilyenkor az egekben repdesne. Ezt utóbb meg már nem igazán aktuális megünnepelni..
Rejo tényleg megenyhül majd a férjed..biztos nagy rajta a teher. 1 éjszaka alvás a férfiakkal csodát tud tenni. Reggelre kisimulnak és azt se tudják mit mondtak előző nap.
Az a legfontosabb, hogy ne izgulj! Szülésznőd is van, ez olyan megnyugtató, nem?

Kép
babancs
 
 


babancs: kiábrándítalak... a férfiakkal a szex tud csodát tenni... esetleg egy nagy csokitorta :)
Vendég
 


Aranyosak vagytok csajok!

Már jobb a kedvem!
Ilyenkor mindig előveszem Brunella Gasperinitől a Mi és Ő-ket. Csodákat tud tenni ez a könyv!

'60-as évek, Olaszország, háromgyerekes család, és ugyanazokon a dolgokon veszekednek mint mi, vagy legalábbis mindenki magára iismer benne...és iszonyú sok humorral fűszerezve. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nincs akkora baj... :lol:

Mindhármóroknak igaza van.

Zsizsik riasztottam anyut, holnap jön a reggeli vonattal, ő mindig annyira meg tud nyugtatni, meg majd mosogat, főzünk finomat, meg besegít Dominál.

babancs, tényleg ilyen a férjem, este ordítozik, kialussza magát meg a feszültséget, és reggelre szégyenkezik, hogy hogy lehetett ilyen hülye előző nap... :?

csakegy, te is megmondtad a tutit, nagy baj az nekünk/neki, hogy napját se tudom, mikor volt utoljára sex... :oops: ilyenkor tényleg sokkal feszültebb, középidőben,. mikor tomboltak a hormonjaim, és minden nap aláugrottam, bezzeg kenyérre lehetett kenni...

De most mi a francot csináljak, még hetekig nem lehet majd...

Szerintetek a nyákdugó elmenése után meddig húzhatom maximum?
Azért be vagyok szarva, hogy korán jön Johanna :shock:

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
Hűű,akkor nagyon közeleg az idő! :)
Domi mennyivel jött a nyákdugasz után?Nekem Ada másfél-két hétre. :oops:
Nagyon szorítok!
Tudod,vannak a várandós apukák,lehet szülő apukák is vannak,azért ilyen a párod. :wink: Az enyém is sík ideg volt,képzeld fel volt háborodva,hogy hajnalban merészlt elkezdődni a szülés.Még a kórházban is mondogatta a magáét,hogy hű,meg há,és mit képzel ez a gyerek,nem tud normális :shock: időpontban kibújni,úgy 8-16 óra között?!
Szóval nyugi,ők is stresszelnek!
Meglátja Johannát,és szerelem lesz,első látásra!Ki fog virulni!Még ebédet is főz majd,meg mosogat! :D
Dominak jobbulást!!!! :!:

Babancs
Jövő hét után én is pucolom az ablakokat!Nem halasztgathatom tovább.Mindjárt fagyás lesz! :?

Kincs
Remek,hogy jól van férjed foga,és a petikék is tombolnak!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Zsizsik,hajrá nekünk!!! :wink:
Tegnap eljutottam úszni!!Nagyon jól esett!!!
Megpróbálok mozogni,amikor idöm engedi.
Te sportolsz valamit??
pimó
 
 


Jó reggelt!

De jó neked pimó!
Nekem a mozgás kimerül a munkahelyre történő gyaloglásban és a lakásban való járkálásban. Most nem nagyon merészkedek ki az uszodába..mégis az 1. 3 hónap..meg néha elkezd csípni, nemtom mi lehet ez, tán gomba. Mondjuk mikor tanultam egész nap ülte, egy helyzetben...jobban is puffadtam, meg hólyaghurut szempontjából sem szerencsés a sok ülés.
Én azért Csakeggyel ellentétben egy hegymászást nem vállalnák be.

Rejo!

Megy a drukk********. Szorítok nagyon, és ne izgulj!!!!

Kép
babancs
 
 


Jó reggelt,

Rejoka, megnyugodtam, hogy anyukád melletted lesz, ez mindennél fontosabb, én is így vagyok az anyukámmal, hogy igazán csak ő tud 100%-as megnyugtatni.

Pimo, sprotoltam sokáig, most sajnos semmit nem csinálok, de nagyon hiányzik ! Esztert hordom úszni a Komjádiba, és ott az ő edzése alatt én is úszhatok, pont most találtam ki, hogy akkor úszom is, valahol el kell újra kezdeni. Sajnos a futás - amit egyébként szeretek - per pillanat nem aktuális, túl sok a súly rajtam, a múltkor neki álltam, és bedagadt a térdem.... :cry:
Barátnőmmel nézegettük a tollaslabda pályákat, az is egy szuper jó sport, nem is drága a terem (2000.- Ft / hó) most még azzal kacérkodom. Sajnos sok a munka, nekem most van szezon, amikortele vagyok vendéggel, sokat járok vidékre, meg Olaszo.-ba is, ez van. Majd csak lemegy lassan a háj....

RAMBÓKA, veled álmodtam !!!!! Kórházban voltam, a szivemmel volt valami baj, és vittek szív UH-ra, de érdekes módon a szív UH a szülészeten volt a vajudó szoba mellett. Mikor beléptem, megláttalak, éppen vajudtál. Jól voltál te is és a baba is, és éppen készülődtek a császárhoz. Aztán mentem tovább, de örültem álmomban, hogy jól vagy, és éreztem hogy minden rendben lesz veletek. Ennyi ....
Látod, ennyire veled érzek !! :lol: :lol: Még az álmaimban is benne vagy !

KAVICSSSSS !!! GYERE MÁR !!!!
zsizsik
 
 


Rejo: 100%-as= 100%-ban :oops:
zsizsik
 
 


Rejo
Na,egyben vagytok még????????????????????????????????
Úgy izgulok!!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Jó reggelt,

Rejo még olvastalak késő este, reggel már te voltál az első gondolataim egyike :oops: . Nagyon izgulok értetek. Nekem a nyákdugó elment szintén két részletben, 4-én este meg 5-én reggel, aztán 6-án meg... :shock:
Ne félj, hidd el hogy a lányok ilyen idősen már életrevalóak szoktak lenni, inkubátor sem feltétlenül van már! Szopni fog, meg minden!

Sajna nem tudok többet írni, temérdek a dolgom, főzés, rohanás fodrászhoz (ősasszony módra nézek ki), késő du. megyünk babaúszásra stb. stb.
Újabban már fejnem is kell, de nem azért mert olyan húúú de sok tejem van. :( Hanem Bogi döntött, egyre kevesebbszer kell a cici. Ott lett elrontva, hogy a doktornő javaslatára bő 1 hete tejpépet adok neki, mert az jobban telíti (és nem eszik annyit), de azt csak normál, nagy lyukú cumiból lehet a sűrűsége miatt, amit seperc alatt kiszippant. Az neki nagyon ízlik is, meg könnyű meló. Úgyhogy meglátja a cicimet és ordít. :cry: Vége.
Úgyhogy Rambóka, ezen filóztál valamikor nem is régen, véleményem szerint egy rafkós babának nem szabad odaadni a cumisüveget soha. Vagy Haberman vagy Soft Cup vagy csőrös pohár, vagy semmi!
Teszek fel képet, hadd színesítsem kicsit a fórumot :wink: , a nagy izgalmak közepette.

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Apa mosolyogva sunyított reggel, persze úgy lett mint szokott, mondta milyen hülye volt este szégyenkezve...na sokra megyek most vele :roll:

Az a baj, máskor csak röhögtem volna, vagy ott hagyom a francba, de most én is nyűgi vagyok, nem tudom lereagálni a hülyeségeit ahogy kell.

na mindegy, szent a béke.

anya ül a vonaton.

Okr!
nekem nyákdugó és Domi között két nap telt el. De most úgy érzem leálltak a dolgok. ma reggel is bevettem még a gyógyszert ugye, így szegény szervezetem mint a jojó, nem haladunk se előre se hátra.
Meg lelkileg még én is tartom vissza, hogy legalább a 37. hét valamennyire be legyen töltve...

Úgy sajnálom szegény Domit, képzeljétek csajok zavar a fiam :cry:
nem bírom elviselni ha hozzámér, ha simogat, hogy állandóan fecseg nekem, söpröm le magamról, de olyan lelkifurdalásom van, de mindenki hagyjon békén és egyedül akarok lenni, maximum zsoltival.

lehet anyu elviszi vasárnap, de olyan rossz, hogy anyu még dolgozik :cry:

Okr, te hova tennéd Adát, ha menned kéne szülni?
Ez is annyira nyugtalanít, hova fogom tenni Domit, ha megindul a szülés?? Szomszédasszony eddig az egyetlen esélyem, de háromgyerekes családanya, náluk is mindig történik valami

ne haragudjatok hogy ennyit foglalkozok magammal.

rambóka veled mi van?

Kép

Kép
rejo
 
 


Norka!

Rá sem ismerek Bogira!!!!

Tüneményesen szép lett és kikerekedett, kisimult, csajos lett a nézése!! :D :D

Zabálnivaló!! 8)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Rejo!
Hogy vagytok? Mikor írtad a nyákdugó-dolgot, azt hittem, már menned is kell! Rendkívül szerény ismereteim szerint a nyákdugó eltávozása=a szülés megindulása! :oops: Ezek szerint jól el voltam tájolva! :oops: Okr is írja, hogy másfél-két hét! :shock: Le vagyok döbbenve! :shock:
Ne izgulj, Johanna már teljesen elkészült, nem lesz semmi baj! :)
Férjed észhez tért? Ja, a szex hiánya...teljesen megkergülnek!
Jelentkezz, ha tudsz! Jaj, de izgi! :)

Rambóka!
Nem is mesélsz??? Megvan az időpont? Jól vagytok???

Zsizsik!
Te ilyen sportos kislány vagy??? Én csak akkor futok, ha az életem múlik rajta! :oops: :lol: És hálistennek ilyen meglehetősen ritkán van! :lol: Úszni viszont imádok, lételemem a víz! (rák jegyű vagyok, még szép!)

Kandi!
Ez a szép "pusszancs" a tábla alatt azt jelzi, hogy már jobb egy kicsit a kedved??? Remélem!!! :) Írhatnál pár szót, mi van veled! :)
backa
 
 


Sziasztok Lanyok!

Egesz heten nem tudtam jonni. :( ..Het elejen probaltam, akkor nem engedett be a babanet, utana meg idohianyban szenvedtem.

Rejoka, latom hamarosan elerkezik az ido...Johanna nagyon keszulodik :lol: Jo, hogy jon az anyukad, az sokat fog segiteni...A ferjednek meg egy jo kis alvas majd rendberazza a dolgokat...Sajna a ferfiakon igy jon ki a feszultseg legtobbszor, es nem ugy, hogy elmondjak pontosan mi a bajuk...mi nok persze errol a temarol orakig tudunk beszelni, de ok mashogy vannak megszerkesztve. Kivanom hogy minden a leheto legjobban tortenjen, es nagyon drukkolunk!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Ramboka, nalad hogy allnak a dolgok? A programozott szulesnel hogy dontik el az idopontot, mi alapjan? Tudni lehet mar mikor lesz a nagy nap?

Backa, annyira orulok a pozitiv hozzaallasodnak...sugarzik az optimizmus az irasaidbol :lol: :lol: :lol: ...Ugy bizakodom, nagyon jo a csillagok allasa :wink: ....A kis lurkoknak uzenem, hogy kapaszkodjanak jo erosen :lol:

Zsizsik, Pimo es Pogika, nektek sok kitartast a fogyokurahoz, es varom a beszamolokat, hogy olvadnak le a kilok!!! :lol: Nekem a metformin kezdesekor az elso honapokban fogyokura nelkul leolvadt ot kilo.......azt hiszem az allando hasmenes miatt volt ez....meg nem mertem cukros dolgot enni, mert akkor minden bajom volt. Idovel normalizalodott a helyzett, es most a gyogyszer melett is tartom a szokasos sulyomat.

Olyan jo, hogy szombat van :lol: ...ugy eltelt ez a het, hogy eszre sem vettem...Most fenyesitem a lakast, es varom az uramat...Bar ennek a hetvegenek annyi, mert ma este erkezik, es a vasarnapot az idoeltolodas kiheverese miatt at fogja aludni valoszinuleg... :cry: ..de sebaj, alig varom mar, hogy itthon legyen.

Nalunk az ujdonsag, hogy eldontottuk a lombikot. Mar nem felek tole, sot...(ezer koszonet ebben nektek is!). Szerdan voltam dokinal, es ott megbeszeltuk a dolgokat...Rogton le is vettek a harmadik napi vert, es minden ok volt...zold lampa a kezdeshez. Mivel long protokol lesz, igy elegge el fog huzodni. Kideritettem azt is, miert csak egyszer kell Deca-t kapnom. A doki elmagyarazta, hogy tobbfele Deca kiszereles van. Nekem a Decapeptyl LP 3-t irta fel fel ampullaval a 20. napon, ami kesleltetett (retard) formula, igy nem kell majd magam minden nap szurni.

Andika, szeretnelek megkerni, hogy nalam hagyd uresen a cn. rubrikat, mivel a lombik miatt ez most nem relevans....es remeljuk vegleg uresen marad :wink:

Mindenkinek jo hetveget, es elnezest, hogy a legtobb dolgora nem tudtam reagalni.

Alice
alice27
 
 


Persze megint fáziskésésben! :roll:

Norka!
Bogi gyönyörű!!! És mondja valaki, hogy nem látszik az értelem már ilyen pici korban! :)

Rejo!
Most magaddal kell foglalkoznod!
Anyukád nem is tud maradni? Pedig az lenne szupi, ha ő vigyázhatna Domira!
backa
 
 


Rejo
Szülés esetén anyós lenne mozgósítva.Egyetlen lehetőség lévény anyám beszámíthatatlan ilyen ügyben.
Ha meg nem érne ide,addigra,akkor apa maradna,én meg szülnék egyedül. :(
Ha leállt a dolog,akkor a 37. hétig már csak kibírja Johanna.5 nap még,ha jól látom!Izgulok értetek!!!

Sztem normális dolog,hogy ilyenkor csak magadra tudsz figyelni.Nem is véletlenül van ez így.
Képzeld hozzánk anyósék kiírt időpont előtt egy nappal toppantak be,családostul.Sajna már zavart a dolog,én sem kívántam senki közelségét. :oops: Készültem befeküdni a kórházba,és akkor a vendégeknek kellett főzni,ágyazni,meg hát ami vele jár. :x
Legjobb az lenne,ha anyukád el tudná vinni Domit.Nem tud szabit kivenni egy hétre?

Backa
Hát én is úgy tudtam,nyákdugazs után szülés.De a dokim mondta,hogy áááá,gyakran megelőzi egy héttel is.Ahogy nálam is.
Hogy van a pocak?

Alice
Hogy ezek a férfiak folyton utazgatnak!? :evil: Az enyém is ma jön haza Győrből,aztán holnap reggel elvonul ügyelni.
Örülök,hogy belekezdtetek a lombikba!Drukkolok,hogy sikerüljön elsőre! :)

Norka
Nagyon édes Bogi!Olyan kis duci-pofis. :)
Cumisból sztem ne adj tejpépet!Próbáld kanállal.Hidd el,meg tudja enni.
Egy próbát mindenképp megérne. :lol:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok lányok!

Rejo drukokk+++++ mennek!

Norka Bogibaba nagyon sokat nőtt,ari!! :)

Rambóka hogyivagyi???

A görbuszom felteszem ,mit szóltok?????????? 40.cn páfrányom volt(ilyen nagy szép még soha és LH tesztem is akkor volt erősebb)
Érdemes lenne 21.cn vérvételre(nekem ez most46cn lenne :lol: ) elmennem??????????? progit lehet nem ártana tudni nem??

pussz!

Kép
Vendég
 


sziasztok!

Rejo !

köszi


Norka!

Nagyon kis cukkancs. Tejpép hogy készül? csak tanuljak is kicsit.

mir
 
 


Hahóóóóóóó!

Nem jár erre senki?
Már azon gondolkodom,hogy ha én írok elüldözök mindenkit :roll:

Rejo, Rambóka ugye ma még jelentkeztek?

Kavicska még nem értél haza??

Pogi merre kószálsz?

Okr olvastam,hogy megfáztál :( gyógyulást!
Vendég
 


De-de, én vagyok!! Megjöttem új séróval! :lol:

Képzeljétek!! Petrányinak elküldtem a táblázatunkat (utólagos engedelmetekkel), és extázisba esett tőle! :shock:

Nem is gondolta szerintem, hogy ennyire sikeres a gyógyi! :shock:

Azt mondta, ha mód van rá, szeretné elkérni Excel formátumban (Kandika, lehetséges...?), és beleoperálni még pár oszlopot, és ha megtennétek hogy kitöltitek, azzal már lehetne kezdeni valamit! Komolyan mondta, hogy rendkívül jó lenne esettanulmánynak, bár nem reprezentatív a minta és nincs kontrollcsoport (metformint nem szedő PCO-sok), de rendkívül sokatmondó a táblázat!
Vendég
 


Norka: jipiiii :)

Na így már tényleg lesz értelme a táblázatnak :)
Vendég
 


Helló csajok,

Rejo, nekem Eszterrel a nyákdugó távozása után 2 nappal indult meg a szülés. Szerintem ne félj, biztos, hogy tudja a kicsi lány, miért akar neki indulni a nagy útnak, bízzál benne !!

Norka, Bogi tündéri, sokat nőtt a topic tali óta ! És ez a mosoly..... halálos kiscsaj !
Petrányinak bármit megadunk ,amit kér ! Sokat és sokunknak segített, a minimum, hogy segítjük őt a munkájában ! Legalábbis részemről így gondolom.

Alice, nagy örömmel olvasom, hogy eldöntöttétek a lombikot ! Jó döntés, és végre átlendültél a holtponton !! Meglátod, minden rendben lesz !

Backa, én csak voltam sajnos egy sportos kislány (NB1-ben röpiztem 15 évig) de ez már a múlté.... a futás még onnan van, ne gondold, hogy hosszú km-ket futottam, de szerettem jól megfuttatni magam. Jó lenne megint..... sok mindent visszasírok a lányságom idejéből, pl ezt is, akkoriban rengeteget sportoltam.
zsizsik
 
 


Sziasztok!

Na végre! Nem tudom mi van ezzel a Babanettel, de mostanában gyakran be sem lehet jutni!!!

Na megbeszéltük a dokimmal a menetrendet:
- most vasárnap és hétfőn nem szülünk, mert mennie kell hagyatéki tárgyalásra Pápára (nemrég meghalt az édesanyja is!) :shock:
- keddtől szabad a pálya, elvileg 28-án csütörtökre vagyok kiírva, aznap POSE (hátha elindul! :wink: )
- szerintem 30-án szülök :lol:
- ha október 1-ig nem indul meg a szülés, akkor hétfőn befektetnek és szerdán szülésindítás (ez már 41. hét!!!!)
Spontán szülésnél 2 ujjnyi tágulás után kötik be az EDA-t, indítottnál oxitocint adnak és minimum 2 órás vajúdást kivárnak, h. a baba fel tudjon készülni a születésre ( megfelelő adrenalinszint, surfactant a légzéshez stb). Mondjuk utóbbi esetben nem tudom mikortól kötik be az EDA-t, lehet, h. azért kemény menet lesz oxitocinnal kétujjnyira tágulni :shock: ! Majd erre még rákérdezek!
Mostmár tuti császár lesz, felszívódó varratot ígért a dokim! Műtét után intenzívre kerülök, a baba meg a csecsemőosztályra, de állítólag egyszer fel fogják hozni! :(
Utána legkésőbb másnap reggel kivágnak az ágyból a thrombózisveszély miatt, állítólag ez lesz a legszarabb, de utána már jobb lesz!
Ha tudtam székletet produkálni (hashajtóval) akkor irány a gyerekágy!
A dokim bevitt és összeismertetett az egyik gyerekágyas nővérrel, aki megmutatta az egyágyas szobát is. A kórház eddigi formájához képest meglepően színvonalas: külön WC-zuhanyzó, hűtőszekrény, szoptatósfotel lábtartóval, kiságy a babának! :P
Ja és még vmi!!! A nővérke maga is PCO-s, de mivel még korainak tartotta a babavállalást, nem foglalkozott a dologgal, csak a folyamatos hízás, meg a pánikbetegsége(!!!!!) zavarja! Kb. 1 órát dumáltunk és asszem meglesz a témánk a gyerekágyas időszakra!!!! :wink: :lol:
6 napig mindenképpen benn kell maradni, csak utána engednek haza a császár, meg a Strepto miatt! :cry:
Hát mostmár tényleg Mütyűrkétől függ, h. mikor óhajt kibújni!
Egyenlőre 4 centis zárt méhszáj és elsőfokban érett lepény a jelenlegi helyzet, de tudom, h. ez semmit nem jelent, ha elindul vmi akkor pár óra alatt ki tud nyílni a méhszáj és szülünk! Mint ahogy Rejo a teljesen nyitott méhszájával és elment nyákdugójával is akár másfél-két hétig húzhatja! Majd kiderül!

Na végigolvasom mit termeltetek az elmúlt két napban!!!! :lol:
rambóka
 
 


Kép
.....de holnap írok!.....
Norka ,persze,hogy lehetséges! :wink:
Rejóka....szoritsd a lábad még!!!! Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

Tegnap egész délután nem tudtam feljönni! :evil: (a lap nem jeleníthető meg :evil: )
Mostanában sokat szarakodik ez a babanet!!!

Alice!
Úgy örülök, hogy megnyugodtál!!! Meglátod, nem is vészes ez az egész, és a végén azt fogod mondani, hogy megérte!!! :) A long protokoll sem olyan nagyon hosszú! Így is megy már a stimu a következő ciklusban ! Gyakorlatilag csak annyi, hogy a mostani ciklus 20. napján indul. Annyiból jobb is, hogy előbb elkezdődik. Onnantól aztán repül majd az idő. Aztán beültetéskor leáll. Ez a két hét igazán hosszú :roll: !
Szóval jól állnak a csillagok??? Remélem is! Kölköknek átadtam az üzenetedet, azt mondják, húsz körömmel kapaszkodnak! :lol:

Okr!
A pocak (pontosabban nagy has! :lol: ) feszülget továbbra is. Meg szar a gyomrom, fájdogál a cicim. Mivel tünetnek korainak tartom, arra gondolok, hogy a sok hormon miatt van. Azért jó előérzeteim vannak továbbra is!
Te hogy vagy? Hányinger, rosszullét? Megfázás javul?

Kincsecske!
Én úúgy írtam volna neked, ha beengedett volna ez a vacak!!! :)
Mondjuk a görbéd számomra semmit sem mond. Hülye vagyok hozzá! :oops:

Zsizsik!
Én utálok mozogni, de tapasztalatom szerint többet segít a fogyásban, mint a nemevés! Meg segít az inzulin csökkentésében is. Szerencsére én most felmentés alatt vagyok míg beágyazódtatok! :lol:

Rambóka!
Már úgy vártam, hogy jelentkezz!
Na, ezek szerint kész a tervezet! Jó, hogy már tudod, mi hogyan lesz! Azért így is nagyon izgi!!! :)

Kandika!
Várom ám, hogy ma írsz!!! :)

Kavicska!
Nem péntekre ígérkeztél véletlenül??? :evil: :lol: Merre jársz???

Pogi!
Mi van veled! Ilyen hosszú hallgatást még nem is produkáltál! (kivéve a kellemes vendéglátásos időszakot!)
backa
 
 


Bocs, Csajok, de ez a dög egyszerűen nem jön be!

Espero!

A terhességi diabétesz olyasmi mint a 2. típusú diabétesz: a hasnyálmirigy egy darabig jól kompenzálja az inzulinrezisztenciát egyre nővekvő inzulinszintekkel kordában tartva a vércukorszintet, de egyszercsak kimerül és már nem termel annyi inzulint, mint amennyi szükséges ahhoz, h. begyömöszölje a cukrot a célsejtekbe. Ezért innentől emelkedik a vércukorszinted!!!! A babádnak viszont nagyon is jól vannak az inzulinreceptorai és a te magas vércukorszinted miatt hízik, mint a veszedelem! Ráadásul a magas anyai vércukorszint miatt felszaporodhat a magzatvíz, vetélés léphet fel stb.! Úgyhogy célszerű odafigyelni!!!!

Babancs!

Ne hajtsd túl magad!!!! Az elején nagyon húz az ember hasa, ahogy tágulnak a méhszalagok, én az autóban a magyar utakon nagyon szenvedtem a kátyúk miatt!
Olyasmi a kiindulási felállás, mintha egy körtét beraktál volna egy sarkainák kifeszített fóliazsákba és a legújabb csodaporszívóval rávákuumoztad volna, így helyezkedik el a méh a méhszalagok közt. :D Namármost a méhednek a körte méretből dinnye méretre kell nőnie 9 hónap alatt. Emiatt a fóliazsák két lapjának engednie kell és szépen vele kell tágulnia. Ez okozza a feszülést!!!
Egyébként is majd tapasztalni fogod, h. a terhesség visszavesz a lendületből! Magne B6 segíthet, de nálam pl. a doki által felírt 500 mg-os Magnesii citrici jobb volt (és nem mellesleg jóval olcsóbb)!!!
Fürödni tényleg csak nem forró vízben szabad, szauna tilos!!!!!!!!! :!: Mondjuk én az első trimeszterben csak zuhanyozni mertem, de a 3.-ban nagyon jó a fürdés, amikor már nagyon fáj az ember háta!!!!!! De csak zárt méhszáj esetén!!!!!

Dimet!

A dokidra nem mondok semmit, mert azért engem beperelnének! :evil: :evil: :evil:

Zsizsik!

HAJRÁ!!!!!!! Fogsz te még többet is fogyni!!!! PÉ meg rendeződik!!!!!
Tovább a Lenini Úton!!!!! :wink:
Remélem tényleg minden rendben lesz!

Okriszta!

Elgondolkodtató, h. célszerű a bölcsis-ovis beszoktatásra „időzíteni” a 2. terhességet, mert így az ember nem a munkahelyéről hiányzik a gyerek beszoktatásos betegeskedései miatt!!!
Van egy volt osztálytársnőm, aki világ életében értelmi fogyatékos gyerekekkel szeretett volna foglalkozni, ezért olyan oviban helyezkedett el óvónőként. Erre amikor a saját kisfiának az oviba szoktatása folyt, a fogyatékos oviból kirúgták, mert a gyerek állandó betegeskedései miatt túl sokat volt táppénzen! :evil:

Nóra!

Apát minden egyes babanézésre vidd el, ha tudod!!!! Érdekes, h. mennyire növeli bennük az apaságtudatot!!!!!!!! :D

Mir!

Az tény, h. az EDA-t is el lehet szúrni, de ne ezen rágódj!!!!! Ha oda jutsz és nem zsibbadsz eléggé, akkor szólj nekik és módosítanak a kanül elhelyezkedésén v. adnak még érzéstelenítőt! A bénulásos rémhíreket meg ereszd el a füled mellet!!!!!! :evil: Van egy jó kis EDA-s topik a Szülés címszó alatt, két anesztes mindent elmagyarázott az idők során!!!!!

Paplan és párnicsku használatát felejtsd el az első hónapokra!!!!!!! Beletekeredik a baba (állítólag!!)!!!! :!: :!: :!:

Szerintem célszerű szülésznőt választani, mert egy csomó kérdést fel tudsz neki tenni, amit a dokidnak nem mersz, v. elfelejtettél. Másrészről őt egyszerűbb elérni, én is a szülésznőmet fogom felhívni, ha eljön az idő, és majd ő előkeríti a dokimat a belső számon!
Harmadrészt úgyis a szülés alatt többnyire ő lesz veled, nem a dokid és jó, ha van vki, akire számíthatsz, aki már látott ilyet és tudja, h. mikor mit kell csinálnod, h. jobb v. könnyebb legyen! Meg biztosan szól a többieknek, ha vmi problémád van és nem bagatellizálja el a problémádat!

Csakegy!

ANNYIRA HÁJAS VAGY!!!! :lol: :lol: :lol:

Mniki!

A rtg mindig károsíthatja az osztódó sejteket!!!!!
Az 1. trimeszter főleg a sejtosztódásról és differenciálódásról szól (melyik sejtből lesz szív és melyikből pracli), de ha itt károsodás éri a babát, akkor ált. nem is marad meg!!!
Nagy rtg-eket (tüdőszűrés, hasi rtg) semmiképpen nem célszerű csináltatni, ha akárcsak a legcsekélyebb gyanú is felmerül a terhességre! :!:
Hivatalosan a fogászati kis rtg-nek nincs olyan mértékű sugárterhelése, ami károsodást okozna, de én nem szoktam javasolni, mert a fene akar pert akasztani a nyakába, ha mégis vmi baj lesz a babával, nem beszélve arról, h. nem tudnék miatta nyugodtan aludni!!!!
Ha a dokid rtg-t javasol mindenképpen szólj neki, h. babagyártás van folyamatban, de ha megjön a menstruációd, akkor visszajönnél arra a rtg-re, ha nem sürgős!! (Én is kezeltem így beteget, nem probléma!!!) Ha nagyon sürgős lenne a rtg, mindenképpen adjanak rád rtg kötényt!!!!!!!!! :!:

Rejo!

Apa is ideges, ugyanúgy, mint te!!!!!! Nyugi! Félt téged és a babát, csak éppen így jön ki rajta! A férfiak fura szerzetek ilyen szempontból!!!!!
Meg az is igaz, h. pár hete én is keresztülmentem a szülés előtti depresszión, ilyenkor érzékenyebb az ember és a legkisebb szóra is ugrik! Olvass vissza, én is csak nyavalyogtam nektek állandóan! De azóta javult a helyzet!

Norka!

Akkor Bogi nem anyatejen fog felnőni! Attól még fel fog! Ne rágd magad miatta!!!!!
Jók a képek!!! A kis vigyori (nem úgy néz ki mintha éhen akarna halni!!!! :lol: )
Mi volt a szemészeten?????

Alice!

Akkor mostmár te is sínen vagy! Indul a nagy menet!

7kincs!

Szerintem is nézess progit!!!!
Párod foga rendben???
Nem üldözöl el senkit, csak a Babanet nem enged be!!!!

Tényleg!! MI VAN POGIVAL??? :shock:
rambóka
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Hazaértem!!! :)
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok: Kincs, Rejo, Zsizsik, Kriszta, Babancs, Gabika és mindenki más :)

Annyit írtatok, hogy összesen 2 óra volt végigolvasni!!! :)

Már nem is emlékszem arra, hogy ki mit írt! :)

Rambóka, Rejóka!
Ti rendesen finiseltek!!! Ahogy elnézem a a trónkövetelő Rambót és a hableány Johannát, nagyon versengenek, hogy ki fog hamarabb világra jönni!!! :)

Rejoka!
Szét röhögtem azon magam, hogy azon imádkozol, ne hasonlítson a lányod az apa nemzettségére :lol:

Rambóka!
Orr ellen létezik plasztikai műtét, bár kisfiú, úgyhogy ott jól áll az orr. :)

Norka!
Ez a torna valóban kész szadi, de gondolj az eredményre és most tényleg ez számít!!!! Kicsi lányod elfelejti!!! :)
Nagyon nőcis a képeken :) Tündérke!!! :)
Petrányi ennyire örül a táblázatnak??? :)
Kandika, tudtam, hogy egy zseni vagy!!! De ez mostmár egészen biztos!!! :)

Kriszta!
Csütörtökön du a párom kitalálta, hogy pénteken menjek Győrbe, mert megvan a helyem és szívesen lát engem is!!! Van hely a szállodában.
Hát elmentem. Kész rohanás volt, alig láttam Győrből valamit, de jól éreztük magunkat.
Találkoztunk a pároddal :)
Gratuláltunk a kétszeres apajelöltnek :)
A mi életünk is hasonlóan "alig találkozós" elegem is van belőle, de mit lehet tenni?
Ma ő ügyel, holnap én, szerdán ő, pénteken én, vasárnap ő, hétfőn én. Alig találkozunk :(
És milyen érzés elős évesnek lenni???? :) Gólya??? :)

Backa!
Gratulálok a három babóhoz :) Annyira szorítok, hogy MIND A HÁROM MEGMARADJON!!! Nesze neked Backa!!!
Mégiscsak három a magyar igazság!!! :)

Babancs!
Gratulálok a vizsgádhoz. Tudtuk, hogy ügyes vagy (a párod is!), számomra ez nem is volt meglepő. Talán az sem, hogy így ijesztget a doki. Ehez már "hozzászoktam", nem is értem miért nem lehet örülni egy friss kismamának. Nem.. Nem lehet. Jól meg kell ijeszteni. Nehogy nyugodt legyen a kezdeti babás időszaka :evil: Mert pont erre van szükséged!! :evil:
A párod egy tünemény, hogy besegít az ablak tisztításba. Nálunk jövő hét végén lesz az ominózus ablak csere. Pazar lesz. Szétverik a lakást.
De eldöntöttem, takarítónőt fogadok. Kifizetem, mert egyedül nem fogom bírni. Egyszerűen nem lesz fizikai időm, hogy rendet rakjak!!!!

Alice!
Örülök, hogy eldöntötted a lombikot!!! :)
Csinálnak majd egyszerre hármat. Letudod a babagyártást:)
Jó lesz, meglátod :) :)
Megy a drukk:+++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nóra!
Gratulálok a 12 heti UHhoz :)
Biztosan óriási élmény:) Remélem egyszer én is megtudom :)

Gabika!
Somlóival így bűnözni!!!!!
De nem kívánom. Ha befejezem ezt a maratoni hozzászólást készítek egy nagy adag rántottát. Szalonnásat! Sok hagymával. :lol:
Jesszus, te mindjárt félidőben vagy :)
Ennyire telik az idő???? :shock: :lol:

Mir!
Szép nagy pocid van :)
Abszolut jól áll :) Látszik rajta, hogy fiú :lol:

Dimet!
Örülök, hogy te is beléptél a metforminosok kulbjába :)
Majd jól helyrerak ez a gyógyi!!!! :) Innem mostmár ráálltál a helyes útra. A baba útjára :)

Kincsecske!
Ahogy végigolvastam a heti hszokat. Nem gyakran vagy net közelben. :(
Ennyire elfoglalt vagy????
A párod foga??? :)

Lara!
Jól értettem, hogy indul a stimu??? :)
Lehet, hogy én is a következő hónaptól bekapok egy kis fincsi Closyt, haladjunk már babaügyileg. Mert ha titeketet olvaslak elkap a türelmetlenség :lol:

Csakegy!
Neked is szép pocakod van. Határozottan jó az a szerkó, amiben fotóztattad magad :)

Verus!
Akkor megjön?? Úgy érzed???
Nem örülök, h a tesód is PCOS. DE jó időben látni a dolgokat :)

Mniki!
A görbéd nem túl bíztató. :(
Én is nagyon szeretném ha lenne már babó a pocakodban. Nagyon szeretném!!!! Annyira szorítok neked!!!! :)

Espero!
Te sem vagy valami gyakran itt!!! :)
Minden reggel kakaós kávé:) Kakavós!!! :lol:
Egy pocakfotot szeretnék látni!!!

Kandika!
Nem vagy valami gyakran net közelben, de talán jobb a hangulatod! :)
Legalábbis, nem csak a táblicsku érkezik, hanem van egy kis hozzászólás is!!! :)

Zsizsik!
Megy a drukk a fogyáshoz és a babásodáshoz!!! Mindkettő igen-igen fontos dolog!!! :)

Felicia, Pogi, Szyszqo!
Nagyon ritkán vagytok!!!

Rólam egy pár sort, így avégére.
Az egész hetet végig taknyoltam. Coldrex, Neocitran, orrcsepp, rengeteg zsepkendő, időnként köhögés, hőemelkedés. Grrr.
Nagyon rossz, Még mindig tart. Nem tudom mikor leszek túl ezen az egészen!!!

Megyek reggelizni!!!

Csók Mindenkinek!!!

Kavics
(11 cn.)
Vendég
 


Sziasztok Lanyok!

Nahat, megint vagy otodjere engedett be a babanet! :twisted: Mondjuk az elejen meg olvasni sem engedett...

Pogika, mi ez a csend? Remelem nincs valami baj? Ugye a sint mar levettek?

Kavicska, te merre jarsz? Meg nem ertel haza?

Norka, olyan edi a Bogi baba, jo kis pofikat tud vagni :lol: Ha jol emlekszem Te irtal az uj Almodovar filmrol...Jaj, nekem is nagyon tetszett...egy honapja lattam moziba, de most probalom megszerezni dvd-n.

Backa, nahat, csak kapaszkodjanak is szepen... :lol: :lol: :lol: Igen, ezt mar latom, hogy ez a ket het varakozas hosszu, meg igy is, amikor erted izgulok...elkepzelem, amikor az emberben tombolnak a hormonok mi lehet :roll:

Ramboka, hu, micsoda planning...minden olyan pontosan meg van tervezve :lol: ...ez tetszik nekem! Akkor jovo het vegen szoritunk nektek :lol:

Zsizsik, NB1-ben sportolni az nem semmi...Akkor neked nagyon jo alapjaid vannak... :lol:

Okr, ezt hogyan csinalod? Egyedul Adaval + munka + suli + kismamasag...hat csak nezek :roll: Koltozes mikorra van betervezve?

Kincsecske, nagyon szep a gorbed!!! :lol: Varjuk a folytatast :wink:

Andika, irj egy par sort mi van veled, mar olyan regen nem irtal. :cry:

Nekem vegre megjott az uram :lol: ...es most durmol az agyikoba, mivel az idoeltolodas miatt kiesett neki egy ejszaka. Valoszinu at fogja aludni ezt a napot...de sebaj, a lenyeg hogy itthon van. :lol:

Mindenkinek jo vasarnapot!

Alice
alice27
 
 


Úristen Kavics mennyit írtál! :lol:
Egyelőre továbbra sem tűnök méhenkívülinek, jól beszaratott az orvos! :x

Backa!

Nekem már fogamzás után pár nappal megjelentek a terhes tüneteim. Olyan volt, mintha akkor terhes lettem volna..most meg nem. Most csak a hasam meg kicsit a derekam fáj. Akkor meg émelyegtem, izzadtam, meg hasonlók. És a mellbimbóm is már az elején kissé bebarnult.
A hasam egész szépen kikerekedett. Számomra kicsit röhelyes a vékony derekamhoz képest az úszógumi. Éjjel fejvesztve kell pisilni rohannom, ha felébredek.
Mikor tesztelsz Backa?

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Hűűű milyen szép reggelünk van! :D Pezseg a topik :D

Rejó otthon vagyol még,mi a helyzet???

Rambóka a férjem jól van fogilag :D ,kedden kezelik addig arra kell vigyáznia,hogy ne menjen kaja a lyukba :shock: ami elég nehéz(állandó rágcsikálós)

Kavicska SZIA!! már vártunk!!én pizsiben rohantam a géphez,hogy ki van itt :D A babanet nekem is szokott makacskodni volt hogy egész nap :evil: remélem a mostani izgalmas időkre megjavul!! :)
Jó étvágyat!

Norka ez a Petrányis táblicsku nagyon tetszik,remélem 100% lesz hamar!!! :)

Kandika várom a hsz-d!!!

Backa mikor kell tesztelned,vagy vért vetetned? Én is küldök ragacsokat************************** :wink:

Alice hát remélem alakul a görbuszom,igaz kicsit késésben van,
Drukkok a lombikhoz!!

Lányok emlékeztek még Monyra?? Ő is talán szülés közelbe ért,olyan jó lenne ha jelentkezne!

Azért nem voltam,mert nem történt semmi,de most ,hogy tudok idióta kérdéseket feltenni,vagyok :lol: Jövőhétre leszervezek egy uh-t és proginézést (ha a hőm fenn marad és elképzelhető a pé), a köv hónap nekem is clostis lesz :) csak legyen kapható a patikákban!!
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek,

látom, mindenkit kidobott az ágy....!

Nálunk is már javában folyik a házimunkázás, ahogy a férjem hívja: körlet takarítás... :P

Rambóka, nagyon vártam már a hireidet, megnyugtató, hogy megvan a forgatókönyv az elkövetkezendő napokra ! A szept 28-i születés ideális, én már csak tudom....! :wink: Pihengess még itt az utolsó napokban, de lécci írj, ha valami történik !

Kavits !!!! De jó hogy újra vagy !!!! :D :D :D Sajnálom, hogy betegeskedsz, mi a fene ez az új náthás balhé, már egy csomó ismerősöm elkapta... :twisted: Gyógyulj meg hamar !!
És köszi a drukkokat !! :lol:

Alice, nem tudsz Pogival valahogy kapcsolatba kerülni, a babanettől függetlenül ? Kicsit aggódom a csajért, miért nem ír. Tudomásom szerint nem harangozott be semmiféle eltávolodást... :roll:

Kincsecske, ne gondold, hogy te üldözöd el az embereket, csak ez a babanet tényleg kiborító, engem sem engedett be egy csomó ideig... :twisted: :twisted:

Backa, mennyi van még a tesztelésig ??? Annyira izgulok érted !!!

Én tegnap úgy döntöttem, hogy abba hagyom a 90 napos diétát, szerintem ez nem IR-eseknek való. Merckformin mellett egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy reggel ne egyek semmit, illetve a szintiszta szénhidrát napon is állandóan az ájulás környékezett. Tegnap reggel szokásos üres tejeskávé után bevettem a bogyóimat, majd elindultunk Ceglédre, de útközben olyan rosszul lettem, hogy meg kellett álljunk venni egy teát és egy Balaton szeletet. Megettem, és 5 perc múlva jobban lettem. Férjem persze üvöltözött velem, hogy ezt nem lehet csinálni, keressek egy olyan diétát, amit csinálhatnak az IR-esek is. Igaza van. Dimet, megnézem holnap mit küldtél, de a 90 naposat mostantól abba hagytam.

Rejo, mi van veled ??? Komolyan úgy izgulok értetek, hogy nem is hiszitek .... :lol: 8)
zsizsik
 
 


Zsizsik, mar megtettem :lol: ...tegnap reggel irtam Pogikanak mail-t, meg pu-t is, de meg valoszinu nem olvasta...Hat nem tudom mi lehet :?:

Rejoka, hogy vagy?

Itt nalunk most hidegfront van...brrr...tengap quarelin+kola....remelem nem fog elerni Mo-ig...

Tenyleg, Andika, tovabbra is toled varjhatjuk majd a friss hireket?

Alice
alice27
 
 


Nyomoztam Pogi után :oops: A mamaneten azt írta, Mo.-ról egy hétig a barátnőjét és férjét látja vendégül. :lol:
Remélem nem haragszol Pogi!

Mony nem jelentkezet be április óta :( de sztem szept-okt a szülés időpontja (80lapon írt) Rejo neked mailt nem írt régen?

Rambóka a férjem mostani fogbaja pár hónap hidegérzékenység után jött elő,van két foga ami szintén érzékeny hidegre :shock: ezek is járhatnak így(gyökérkrzelés)?? Vagy megelőzhető? Az itteni dokik azt mondták nem lehet mit tenni.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?