Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Szeptember 12-én megszületett nekünk is Nórika aki ugy döntött hogy 3 héttel elöbb jön. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam mivel könnyű szülés volt ha lehet ilyen is :D .Reggel 6:15 körül arra ébredtem hogy folyik a magzatviz fölhivtam a férjem hogy jöjjön haza (dolgozott) mert megyünk a korházba. Utána a fölhivtam a dokit szerencsére ö épp bent volt a korházban.Fájásaim még egyáltalán nem voltak 7 óra körül elindultunk és akkor kezdtem valamit érezni de nem volt erős fájás. Utközben mondtam hogy nézzük már meg hogy milyen sűrűn jönnek a fájások hát ezek már 5 percesek voltak Gödöllőtől 3 percesek lettek.
8 óra körül beértünk a korházba megvizsgált a dokink és azt mondta hogy fél óra és meg lesz a baba teljesen ki voltam tágulva, csodálkozott ő is hogy nem voltak fájások vagyis hogy nem éreztem.
8:30-ra meg is született.
[/url]
picurk
 
 


Gratulálok a sok anyukának nagyon sok baba született az utobbi héten
picurk
 
 


picurk
 
 

 
 

Picurk, Pilla, le lehet a képet kicsinyíteni ACDSee-ben!!!! Nyissátok meg a képet, utána a Zoom-ban Zoom out-ot nyomni, amíg 30%-a lesz az eredeti képméretnek, ezután a Modify-ban a pixelt átállítani 600x450-re, és Done-t nyomni, majd elmenteni más néven, és azt beilleszteni. Csináljátok meg, mert kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!
Picurk, úgy eltűntél, gondolhattuk volna... :P
Nagyon sok gratula, és akarjuk a képeket Nórikáról!
Pilla, ez biztosan más szülés lesz. :wink:
Mano, tényleg brutál lehetett, amit a szülésznő csinált veled, és jó, hogy spontán tudtál szülni. :) Talán a következő nekem is sikerül... :wink:
Picurk meg egyszerűen irigylésre méltó!!!!!!!!!!! :twisted:
Megyek, mert sziréna van... :wink:

K.
Kép
klauszka
 
 


Klauszka: köszi szépen a képeket meg tudjátok nézni ott a link tudom hogy meg lehet a képnézegetővel csinálni csak most nem akartam telepitgetni e gyorsabb volt :D
picurk
 
 


Mano,
hogy néz ki ez a Kati?????? Gondolok valakire.
Picurk, megnéztem, nagyon-nagyon édes!!!!!!!!!!!!! Szép a bőre és nem látszik rajta a születés gyötrelme!!!! Miért van cumi a szájában? Nem félsz, hogy cumizavaros lesz?
Mano, én nem kaptam el, és Elónál sajnos több hétig tartott. 3 szemcseppet használtunk, és közte 1-1 hét szünet csak kamillával. Elcsi is tűrte az elején, de elfáradt már a végére. Úgy sajnáltam! :cry:
Arról is volt már szó, hogy fel kell szúrni a kis szemét, de megmenekültünk az utolsó pillanatban!!!! Egyébként gyakori a kötőhártya az újszülötteknél, arra figyelj, hogy a kamilla mindig friss legyen, és legjobb, ha langyos, de ezt is biztosan elmondták! Ja, az egyik kismama aloés aktivátorral kezelte az újszülött kisfiának a szemét, mert a dokinénink már fel akarta szúratni neki. Aztán hipp-hopp rendbe jött... szóval az is működhet, bár én nem nagyon mertem Elónál alkalmazni, mert tudom, hogy iszonyúan csíp!!!! Én kipróbáltam. :o

K.
Kép
klauszka
 
 


Sajna cumit kellett adnunk neki mert folyamatosan a cicin lenne persze nem azért hogy egyen csak hogy cumizzon :) hát remélem hogy nem lesz gond belöle.Hát igen nem is viselhette meg nagyon a születés mivel gyorsan jött :)
picurk
 
 


Sziasztok!

Picurk:
Gratulálok Nórikához!

Klauszka:
A Katinak hosszú festett vörös haja van,alacsony és vékony,tele van arannyal a nyaka és a keze.
Tegnap óta nagyon sokat javult Levi szeme,ha így haladunk pár nap és elmúlik! :D
A spontán szülésnek én is örülök,nem szerettem volná császárt!Ugyanis én rettegek az ilyen "vágok-varrok" dolgoktól!
Egyébként úgy volt hogy gátvédelemmel szülünk,sikerült is volna,mert a baba feje nem volt passzentos (így mondták bent) csak nem sikerült kinyomnom a fejét,mire kijött volna elfogyott az erőm és vissza csúszott.Ez ment fél órán keresztül így úgy döntött az orvos haogy vág,de abban a pillanatban talán még jól is esett,mert kicsusszant a feje és utána a következő totlófájásra meglett a teste is.Utána elmúlt minden fájdalom! :)
mano83
 
 


Sziasztok.

én most írok ide először, én 18. hétben vagyok.

Olyan kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni, 5-én voltam AFP-n, (16. ker. SZTK)
és még mindig nincs meg az eredmény, nektek is ennyire későn adták ki???
tami2900
 
 


tami
sztk-ban 3-4 hét is lehet...vannak telcsi számok ahol tudsz érdelkődni...próbálok szerezni.
becsi
Iklad
 
 


köszönöm, csak kicsit megijedtem, mert a védőnőhöz küldik az eredményt, és azt hittem már valami baj van.
tami2900
 
 


Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni tőletek: nemrég költöztünk Gödöllőre, nincs igazán ismeretségem itt. Jelenleg a 8. héten tartok, és orvost keresek, tudnátok ajánlani valakit?

köszönöm! k.
hkat
 
 


Sziasztok!

Mano! Meglepett amit írtál, én nem így ismertem meg Katit. Nem akarlak megbántani ezzel... De az én fogadott szülésznőm is Kati volt, és tökéletesen meg voltam elégedve vele. Amikor elkezdődtek a fájásaim, felhívtam este 10-kor és elment érte a férjem kocsival. Éjjel 2-re szültem meg, aztán 2 óra megfigyelés. Kati végig velem volt, segített mindenben. Folyamatosan mondta mi történik, mi következik, meg sokat viccelődött, hogy elterelje a figyelmemet. Tök óvatosan vizsgált meg. És egyáltalán nem kapkodott, utána már haza se ment, mert reggel kezdődött a műszakja, és egy cseppet sem zavarta hogy ő miattam nem tudott éjszaka aludni. Aztán az osztályra is többször bejött hozzám hogy megnézze minden rendben van-e. Ja és ő szerezte nekem a VIP szobát is.

Mondjuk például ez olyan dolog hogy rengetegen dicséritek a Várkonyit. Én legszívesebben soha többet nem látnám... Egyszer vizsgált meg, de olyan bunkó volt velem hogy majdnem felálltam és otthagytam. Nagyon durva volt ahogy vizsgált, erősen nyomkodta a hasam, azt hittem kinyomja belőlem a gyereket, meg rámüvöltött hogy ne emelgessem a fejem ugyse látok semmit az ultrahangon. Szóval lehet hogy akkor meg Én fogtam ki Várkonyinak egy rossz napját... (Pedig még én is nála születtem :lol: )

Tényleg ne haragudj, csak el szerttem volna mondani ezt.

Anita
Kép
Kép
wikyanya
 
 


Sziasztok!


hkat: Én Szentágotainál szültem nagyon meg voltam elégedve vele nagyon rendes doki Gödöllőn van a magánrendelője a Wellness Klinikán. :wink:
picurk
 
 


Nekem 3 hét volt az AFP. A jó hír, hogy ha baj van, akkor hamarabb szokták megküldeni! :) Szóval ha nincs eredmény, az jó jel! :)

Fej-emelgetés: én is mindig emelgetem UH-n, múltkor Surányi a végén megkérdezte, hogy láttam-e valamit, vagy megmutassa. :) De nem szólt rám, sőt!!! :)
Vendég
 


Köszönöm picurk,

már olvastam róla jókat a fórumon, te is a Wellness Klinikára jártál hozzá? A név alapján picit megijedtem, nem túl "előkelő" hely? :roll:
hkat
 
 


Köszönöm a nyugtatást, csak amiatt aggódom hogy a Surányi doki azt mondta, hogy a 18. héten kell csinálni Uh-t, de így szép lassan kicsúszok belőle nem baj????

Bocsánat ha úgy tűnik, hogy kicsit sokat aggodalmaskodok, de ez az első babánk lesz.
tami2900
 
 


Igen mi is oda jártunk. Normál magánrendelés nem drágább mint máshol a magánrendelés, ugyanazok az árak vannak mint máshol.
Időpontot kell kérni szerdán és péntek délután rendel.
picurk
 
 


Tami: nekem is így volt! 21. csinált UH-t, semmi gond nem lett belőle... (Mikor felhívtam az eredménnyel, akkor nyugtázta, hogy az tökéletes, és jó egy héttel későbbi időpontot adott).
Mivel a genetikait úgyis a kórházban csinálja, akkorra fog berendeli, mikor úgyis ügyel - és jó sokan lesznek valószínűleg!!!
Vendég
 


Sziasztok!

nézzenek oda, nem tudok írni egy hétig és mi minden történik! Tiszta babazápor!
Nagyon nagyon gratulálok mindenkinek és sok boldogságot kívánok!!!! Gyönyörűek a babák, könnyes szemmel nézegetem őket :oops:
Ha így folytatódik január végére, egyedül maradok kismama és mindenki már babázni fog ezerrel?

Annyira nincs időm, h éppen csak átfutni tudtam a történéseket:-( de be fogom pótolni!
sajnos még a pocaklakómra is alig van időm, éppen lakásvásárlásban vagyunk ami minden időnket és energiánkat fölemészti, ráadásul még debrecenbe is kellett rohangálnom, h tudjak halasztani a fősulin. és akkor még nem beszéltem a munkahelyemről, ahol egyfolytában csak baszogatnak :(

bocsi, h itt nyavalygok, de én is úgy szeretnék már csak a babámmal törődni és semmi mással! kicsit rossz passzban vagyok.

nektek szokott viszketni a hasatok? én már majd megőrülök pedig még nem sokat nőtt. kenegetem babaolajjal, de az sem használ :(

na megyek is dolgozni, jobb is mintha itt fárasztanálak titeket!

Mégegyszer nagyon örülök ám mindenkinek és ezer bocs, h külön-külön nem gratulálok, dehát ilyen babazápor mellett alig tudom követni az eseményeket :lol:

puszi mindenkinek és jó babázást, na meg persze kitartást, akinek már nem sok van hátra!

murphyke

Kép
murphyke
 
 


wikyanya: én is Várkonyinál voltam a 12 hetes UH-n és én teljesen elégedett voltam vele... nekem is össze-vissza nyomkodta a hasam - így ébresztgette a babát, hogy meg tudja mérni a tarkóredőt...

velem szerencsére nem kötözködött, pedig néha amikor bökdöste jókat röhögtem és olyankor ugrált a hasam :) (a tényen, hogy a babát ébresztgeti...) az egyik ilyen röhögésemnél mondta is, hogy elnézést, de ezt most kell... de valszeg úgyis tudom, hogy miért... erre mondtam neki, hogy igen, így ébresztgeti... (ezt a férjem élvezte a legjobban mert ő végig figyelhette a monitort... de utána rendes volt és vagy 1 percig nekem is megmutatta a babát)

Előtt egyszer kérdezni akartam valamit és akkor rám szólt, hogy majd utána most ő mérni szeretne, ne zavarjam... de én mondtam, hogy ezt most akarom megkérdezni... ugyanis a 4. héten kétszer is megröntgenezték a fogamat és azt kérdeztem tőle, hogy ha valami baja lenne amiatt a babának azt látná-e (vagyis, hogy figyeljen jobban) ... mondta, hogy nem lenne baja mert az mindent vagy semmit alapon megy... erre mondtam, hogy akkro jó mert én is erre tippeltem... erre csak annyit mondott, hogy az ügyes, mert már nem is tudom mióta csak ezt vizsgálják az orvosok és én akkor előttük járok... aztán valszeg bamba fejet vághattam mert azonnal mondta, hogy csak viccelt :)

Szóval nekem nem volt vele gondom (inkább szimpi volt) ... igaz, nem is igazán izgatott a dolog mert tudtam, hogy ő a legjobb UH-s a kórházban úgyhogy nem volt választási lehetőségem...

Amit viszont hiányolok: máshol megnézik a baba orrcsontját is... itt meg szó sem volt róla :( Azóta is ezen jár az agyam, hogy miért nem néztem utána korábban mert akkor rá tudtam volna kérdezni, hogy megvan-e neki :(

Szerintetek nézték??????? A leleten nem írják :(

(2mm a tarkóredő ami ugyancsak aggaszt de mindenki szerint normális... de a netes ismerősöknek mind 1,1-1,5 körül van... ja... a baba akkro 59mm volt...)

Ezt Tolditól elfelejtettem megkérdezni... de mostmár úgyis mindegy...

(Toldi viszont nagyon jó választás volt... tetszik, hogy nem dramatizálja túl a dolgokat, nem pánikoltat és halál jó fej... :) )
Vendég
 


Hkat, Szentágotainál szült az egyik "szülőtársam" :lol: Csupa jókat mondott, úgyhogy ha ő van a közelben, jó választás.
Csakegy, az orrcsontot soha nem nézték, legalábbis nem mondták, hogy nézik nálunk. És van neki! :lol:
Nem is hallottam, hogy azt nézetni kellene. Ja, anno - ha jól emlékszem - az én dokim azt mondta, hogy 2mm-ig jó a tarkóredő. Úgyhogy semmi gáz. :wink:
Murphyke, fel a fejjel, én is a 8. hónapban még dolgoztam, igaz, engem az utolsó ( :!: ) hónapban már kíméltek. Előtte engem is csesztettek, sőt, jópárszor ki is borultam. A terminusod vége felé meg fogsz nyugodni, és már minden mindegy alapon fog menni!
Ja, egyébként én így utólag visszagondolva már nem dolgoznék ilyen sokáig. Az egy dolog, hogy bírtam a munkát, és - mivel vezető beosztásban vagyok - elég nehezen tudtak pótolni is, ezért én lojális voltam, de így utólag SOKKAL ELŐBB abbahagynám a dolgozást. Soha többé nem jön vissza életednek ez a szakasza, amikor még egyedül vagytok, és várod az első babádat. Mert a következőnél - ha lesz -, már ott fog ugrálni körülötted egy örökmozgó :wink:
Picurk, ha nem keveri a cumit a cicivel, és jól szopizik, akkor nincs gond.
Most jöttünk meg az Anyatej Világnapja rendezvényről, szupi volt. :lol:

K.
Kép
klauszka
 
 


Még eddig nem vettem észre összekeverte volna, ha éhes akkor a cumit csak ugy kilöki(vagy ki lövi) :) a szájából :lol:

murphyke: nekem nem vált be a babaolaj én a gyógyszertárba vettem terhességi krémet (milupás) és ez nagyon jó volt mikor viszketett vagy feszült ez segitett rajta ja és nem repedt sehol meg a hasam.
picurk
 
 


klauszka: hát az orrcsont -mint ahogy utólag megtudtam- azért kell, mert a downos babáknál később fejlődik ki, míg az egészségeseknél már a 12. héten is ott van... tehát ha megnézik az orrcsontot akkor megint egy lehetőség a down kizárására... és én most kicsit úgy érzem, hogy ez biza nagyon el lett szúrva :(

Utána is nagy volt a dilemma, hogy elmenjek-e máshová is UH-ra de nem akartam, hogy megint megkínozzák a babát... szegényke úgy ficánkolt amikor az UH fejjel bökdösték...

Bevallom már bánom egy kicsit ...

Na mindegy, másnap elmentem és levetettem a vért a Bolgárkerék utcában a sokmarkereshez... október 3-án megyek a 2. körre és 2 napon belül megkapom az arányszámot, hogy egészséges a baba és akkor megnyugszom...

Utána meg a 18. héten már a kórház mellett a bolgárkerékbe is elmegyek egy genetikai UH-ra és akkor teljesen meg fogok nyugodni... nekem bevallom, hogy ezek után elég kevésnek tűnik az a vizsgálat amit a kórházban csinálnak... (OK, tudom, hogy ez van előírva nekik de ha ott egy másik lehetőség a down kiszűrésére ami még pénzbe se kerül akkor nem értem miért nem alkalmazzák...)

Ja... én AFP szűrés is lesz a kórházban október 10-e körül... ami vicces, mert addigra nekem már rég megnézik az AFP-met a Bolgárkerékben... de a dokival megegyeztünk, hogy ennek ellenére menjen az az AFP... (bár nem tudom, hogy lesz-e értelme... )
Vendég
 


ja... és mai nálam Várkonyi mellett szólt... amikor kértük, hogy meghallgathassuk a szívhangot akkor szó nélkül kihangosította és jó sokáig bekapcsolva hagyta :) (nem volt könnyű mert egy ficánkoló baba szívhangját "eltalálni" hasi UH-nál nem egyszerű :) )
Vendég
 


Csakegy, valószínűleg nézték az orrcsontot, csak lehet, hogy neked nem mondták. :?:
Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz a kiscsipettel.
Kész orvosok leszünk, mire mindannyian megszülünk, ti nem érzitek? :lol:

K.
Kép
klauszka
 
 


Én már nagyon... a 18. heti UH-ra már kikupálódva fogok érkezni :)

Jófej volt a doki... kérdezi a telóban, hogy akkor most lesz-e amniocentézis (az elején akartam - igaz, nem amniot hanem bolyhot)... erre mondom neki, hogy valszeg nem, mert közben elmentünk (önként és dalolva) a terratológiai/genetikai rendelésre + csináltatom a sokmarkerest is...

Szerintem kicsit meglepődött... az elején még ott aggódtam minden miatt most meg bevettem a lexarom tablettát...

Hát ja... aki képes arra, hogy vérezgetve + barnázgatva 2,5 hétre elmenjen kempingezni az mindenre képes :)

Egy biztos... ha a babánál genetikailag minden OK akkor ritka masszív baba lesz... bár ezt már az elején is tudtam :)
Vendég
 


Megnéztük bébikét: mutogatta a formás kis popsikáját, és nem volt ott semmi "oda nem illő" - úgyhogy nagy valószínűséggel kislányka van a pocakomban. :)

Cukorterhelés: megbeszéltük Surányival, hogy megyek a kórházba cukorterhelésre, de ő mondta eleve, hogy hazajöhetek a két szúrás között!!! :)
Vendég
 


Verna,
gratula a kiscsajhoz, remélem most már kicsit megnyugodtál, hogy kiderült a neme. A cukorterhelés közben mi átmentünk Marcival a Decathlon udvarára játszani, nagyon élvezte, és így legalább gyorsan eltelt a 2 óra!

Picurk,
gratula a kislányhoz, nagyon szép!

Én ma voltam a kórházban egy utolsó laboron és megkérdeztem az osztály recepcióján, hogy tényleg fel kell-e íratkozni az alapítványi szobákra, és azt mondta a hölgy, hogy igen, de a kiírás napjára tudok csak. Így ha előbb jön, akkor vagy lesz hely vagy nem, hát nem túl bíztató, és elég értelmetlennek látom a dolgot, mert az esetek 95%-ban nem aznap születnek a babák, mint ahogy kiszámolják! Na mindegy!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Wikyanya:
Egyáltalán nem haragszom!Tudod velem is nagyon rendes volt amig csak NST-re jártam be,meg szülés alatt is végig ott volt velem 17 órán keresztül,szóval ezért is lepett meg hogy olyan volt szülés alatt!
Lehet hogy oka volt annak hogy sietett,de ez nekem nem vígasz! :cry: Nagyon fájt amit csinált,de már kezdem elfelejteni!
Az alapítványi szobát én is neki köszönhetem,pont teltház volt és hiába voltam beírva a füzetbe,nem volt üres hely,de végül lett egy üresedés és nagy harcok árán én kerültem oda.

Csakegy:
Toldi doktor tényleg jó választás!
Én is nagyon örülök hogy végül őt választottam,a szülés alatt is nagyon figyelmes és óvatos volt!
A 4 nap alatt amit a kórházbam töltöttem sokszor megnézett és érdeklődött hogy jól vagyunk-e.
Szombaton lessz két hete hogy itthon vagyunk,azóta akadtak problémáim,kérdéseim és ő telefonon is nagyon türelmesen válaszolt minden kérdésemre.
Szóval nem bántam meg hogy nála szültem!

Tamesz:
állítólag a babás-mamás osztály nővérpultjánál is van egy füzet amibe az orvosom szerint be kellett hogy írja a szoba iránti igényemet.Azt mondta hogy ez valami új szabály,de jobb ha rákérdezel az orvosodnál!
mano83
 
 


Sziasztok.

Csakegy: nekünk is 2 mm a tarkóredő és az orvos valamint a védőnő is azt mondta, hogy normális érték.
Az orrcsontot nálam se nézték, vagy legalábbis nem mondta a Surányi, ha jövőhéten megyek hozzá majd rákérdezek.

Olyan kérdésem lenne hozzátok (lehet hogy hülyén hangzik), hogy ha a férjem is be akar jönni a vizsgálatra, akkor előre kell szólni a dokinak vagy csak simán besétál velem?
Nekem a 12. héten csinált hüvelyi uh-t is és e-miatt kérdezem, mert nyílván a párom előtt nem csinálja meg. Nem???
tami2900
 
 


Besétál... nálunk Várkonyi mondta, hogy ez most hüvelyi lesz, a férjem attól még be akar-e jönni... naná... legutóbb a rákszűrést is végignézte és még vagy 2 hüvelyi UH-t úgyhogy ez már nem oszt nem szoroz... (meghát kell az a kis felkészítés a szülésre :) )

Végül a 12 hetes nálam sima hasi UH lett... aminek marhára örültem mert eddig az összes hüvelyi UH után véreztem és barnáztam...
Vendég
 


Csakegy: Jó neked, hogy a férjed ennyire vállalkozó szellem, az enyém nem jön be a szülésre, mert mindentől rosszul van, de gondolom, hogy egy hüvelyi uh-tól nem lesz rosszul, de hála istennek van egy vállalkozó szellemű sógornőm akivel nagyon jóba vagyok és ő bejön. (anesztes a korházban)

ti mennyi idősek vagytok???
tami2900
 
 


mi? 31 (na jó, a férjem csak 3 hét múlva lesz annyi... kemény 2,5 hónappal fiatalabb nálam :)
Vendég
 


igaz én magánrendelésre járok, de nekem a párom minden UH-n ott volt, a hüvelyin is és a többin is. már kezdi megszokni a dolgot, igaz a szülésnél bizti rosszul lesz :shock: nagyon nem bírja az ilyen helyeket.

Kép
murphyke
 
 


Hát nem tudom... mi a férjemmel megegyeztünk, hogy nekem 2 végem van... és bőven elég, ha csak az egyiket nézi majd a szülésnél... mondjuk a fejemet :) A másikat majd a szülésznő és az orvos nézi... :)

(skacok... Kistarcsán van beöntés? Nekem ez a része még cikisnek tűnik... tényleg összexarja magát az ember ha nem kap? És ha kap?)
Vendég
 


Sziasztok!

Orsi nagyon édes Flóra!
Gergő hogy viseli? Te hogy bírod a 2 manóval?

Anita köszi jól vagyunk:)
Szonja fogat növeszt, nem alszunk, 2 napja sikeredik az ülés és néha véletlenül a mászás is.
Nyugis jó baba, csak éjjel szeret többször ébredni és hajnalban kelni :shock:
Szoktam a wiwen nézegetni a képeitek :wink: lassan belevághatok a következőbe olyan nagy már a csajod :D

Ichtus mesélhetnétek !! :wink:

Kép
becsi
Iklad
 
 


csakegy

van beöntés, nincs benne szerintem semmi ciki, legalább is nekem akkor éppen nem ez volt a legnagyobb problémám :wink: /megjegyzem én is ettől tartottam a legjobban, most csak mosolygok magamon/
nekem jó érzés volt "megtisztulni"
viszont 3-ból csak az elsőnél volt rá idő...és hát a másik kettőnél jött aminek jönnie kellett :roll:
de ez sem izgatja olyankor az embert.... :wink:
becsi
Iklad
 
 


ja és képzeljétek úgy néz ki kislány lesz! szóval lehet Lili. még jó is mert a fiú névben nagyon nem egyeztünk!

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Csakegy:
a beöntésről csak annyit,hogy a Toldi doktor azt mondta nekem,hogy nem kötelező,csak ajánlott.
Végül is kaptam beöntést,mert kértem, de egyet értek Becsivel,jó érzés volt utána.

Becsi:
tündéri a kislányod!!!

Nem tudjátok hogy a családi pótlék igényléséhez hol tudom beszerezni az egyedülállóságomat igazoló okiratot?
Mert a kitöltési útmutató azt írja hogy kell hozzá ilyen papír is! :(
Kép
...egy kis pucérkodás :D
mano83
 
 


Sziasztok!

Tegnap felhívtam Andreát és megbeszéltük, hogy kedden bemegyek hozzá beszélgetni. Telefonban nagyon kedves volt a hangja, rögtön összetegeződtünk. Azt mondta decemberre nem vállal kismamát, de mivel én még novemberi vagyok beleférek.
Akkor most neki és az orvosnak is szóljak, hogy külön szobát szeretnék?

Üdv: Pilla (31+6)
Vendég
 


Sziasztok!

Pilla! Nekem Andi mondta, hogy neki kell szólni kb 2 héttel a szülés előtt a szoba miatt. A cukrom nagyon magas lett, úgyhogy inzulint kell adnom magamnak. Már azt hiszem, hogy kisírtam magam. Te jössz jövő hét pénteken?
Egy nap eltéréssel vagyunk kiírva, mindkettőnk Andit választotta, még jó, hogy a doki nem ugyanaz. :D

Nekem azt mondták, hogy van beöntés és pont. Szerintem azért biztos higiénikusabb előtte, mint közbe. Meg ha minden jól megy le is lehet utána zuhanyozni, meg legalább aznap nem kell majd ezzel bajlódni a varrás után. Vagy nem ???? (nekem első baba lesz, szóval csak próbálom elképzelni a dolgokat).
mali
 
 


mano de picurka:)
önkormányzat?
becsi
Iklad
 
 


Én mindig megkérdezem Surányitól, hogy jöhet-e apuka... jöhet, hüvelyire is jöhetett. :)
Tegnap anyukám kísért el, Surányi picit meglepődött, de aztán nagyon kedves volt anyuval (ő is a betege amúgy) külön képet nyomtatott neki, és mondta, hogy jöjjön nyugodtan máskor is. :) Mindent alaposan megmutogatott Bébikén, és még viccelődött is. Anyukámnak óriási élmény volt (mikor ő várt engem, még nem volt uh.)
Vendég
 


Köszi Mali! :)
Basszus, tényleg ilyen rossz a helyzet, hogy inzulinoznod kell magad?
Megyek, de nem jövő hét pénteken, hanem utána pénteken. Az az igazság, hogy rossz kislány vagyok és próbálom átverni őket! Az előzőnél is 3 hét telt el, de nem szóltak egy szót sem és mivel nekem semmi bajom nincs, ezért kedvem sincs 2 hetente odamászkálni. Van elég dolgom enélkül is! :)
Mali remélem azért nem egy napon fogunk szülni! Szegény Andi ugrálhana ide-oda! :)
Vendég
 


Én is most voltam Surányinál ultra hangon, én akkor egyedül mentem be ,de amikor oda került a sor hogy megnézük a babát ,meg kérdezte nem szeretném e hogy a párom is lássa, én persze hogy ne szeretem volna és ö maga hivta be. :)
Nagyon aranyos volt mert valoszinü én nekem kellemetlen let volna elöhozakodni vele.Szoval minden féleképpen, be kell invitálni az apukát, mert nagy élmény együt nézni a picurt :!:



Olyan kérdésem lenne,halotam ezekröl a külön szobákrol, nem tudnátok e segiteni milyen árban van egy éjszaka :?:
jázminka
 
 


Jázminka: én úgy tudom, 3000/nap (nem éjszaka) a kétágyas, és 10000/nap a családi szoba.
Vendég
 


Sziasztok Anyukák!

Én mindig kérdés nélkül bementem a vizsgálatokra, nyilván, a hüvelyi vizsgálatnál nem "néztem oda", de feleségemet is megnyugtatta, hogy ott voltam. Meg ugye, ha egy apuka tesz fel kérdéseket, az nem hat annyira hülyén, mintha a kismama. És nekünk válaszolt is mindig Jurkó doktornő.

Katica most nagyon el van foglalva a babával, szegény (Katica) meg is fázott, én meg bekaptam egy vírust, így külön alszom a babával. De nagyon cuki. Nem igazán hangos, szeret nagyokat aludni, és sokszor ezt éjszaka teszi :D

Felteszek róla egy képet, ma készült. Sose gondoltam volna, hogy ilyen könnyű lesz lemérni :D

Üdv:
Kisapuka

Kép
ichtus
 
 


Sziasztok!

Hát záporoztak a kérdések. Nevek nélkül, ami eszembe jut:
Beöntés: tuti, utána nagyon jól fogod magad érezni. Nálam ez a tisztaságérzés még 5 napig tartott!!!! Szóval mindenképp kérjetek.
Szobaárak: a tarifákat jól leírták (azt hiszem Verna?)
Verna: gratula a lánykához, én is lányos vagyok... :lol:
Pilla, szólj mindenkinek a szobáról, úgysem az fog dönteni, hanem az aktuális pillanat. De azért szólj, hogy megnyugodj!!!! Én is szóltam EZS-nek és a szülésznőmnek is, de aztán mikor élesben ott voltam, az ügyeletes szülésznő nyakára jártam, mert nem volt szabad hely először.
Mano, Ichtus, Becsi, még mindig gyönyörűek vagytok!!!!
Ja, férjkérdés. Az én férjemnél nem lehet rosszabb a tiétek sem, már ami a véres helyzeteket illeti. Szóval ő végig azt hangoztatta, hogy nem fog bejönni a szülésre. Aztán szép lassan besétált velem az UH-okra és vizsgálatokra. Sose felejtem el az arcát, amikor először meglátta, hogy alul semmi... :oops: Nem tudom, azt hitte, hogy farmeren keresztül vizsgál a doki???? :lol:
Node, mikor itt volt a pillanat, halálsápadt arccal, de bejött!!!! és ott is maradt, amíg lehetett, egyedül a burokrepesztésnél sétált ki, de onnan is visszakukucskált, hááááát lehet, hogy rosszul tette... :oops: (sőt előtte eljött velem a szülésfelkészítőre, és szépen bemagolta a légzéstechnikát). Szóval csak nagy a szájuk a kedveseinknek, ha ott lesz a helyzet, mindegyik be akar majd menni, higgyétek el! Ja, és készüljetek fel! :lol:
Ami fontos: szülésre vigyetek magatokkal szőlőcukrot és szénsavmentes ásványvizet, ezeket végig fogyaszthatjátok. Pláne ha valaki olyan maraton szül, mint én. :D
Apánál legyen minimum csoki, amit megeszik, mert nem a látványtól, hanem a nemevéstől lesznek rosszul az apukák. Ja, és Zita - az én szülésznőm - állítása szerint még soha senki nem lett rosszul a szüléstől ott, leszámítva egy nagyhangú pasit, aki hangoztatta: ő már sokmindent látott, egy kis szüléstől nem lesz rosszul. 150 kilós volt, és elvágódott. Na, mit gondoltok, mi volt a szakmája????? Igen, hentes. :lol:
Megyek lecsót főzni.

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Mano,
köszi az infót a szobáról, gratula a kislegényhez, nagoyn édes!És olyan pöttöm még, hihetetlen, hogy pár hét és nekünk is lesz megint egy ilyen picike!

Apuka,
nálunk mindig minden vizsgálaton bent volt és a szülésnél is, félt tőle, hogy hogyan fogja viselni, de nagyon ügyes volt!:D A szülésnél jókat beszélgettünk Surányi dokival és a férjemmel is, miközben összevarrt, és azóta is ha megyünk, mindig beszélnek pár szót a férfiak is!

Ichtus,
nagyon szép a leányzó és milyen angynak tűnik a mérlegre téve! Jobbulást a párodnak, és Neked is, élvezzétek minden percét a babázásnak és kérünk még képeket!

Mali,
kitartás az inzulinozáshoz, tudod, mindent a babáért, megéri, én ugyan csak diétáztam az első terhességem alatt, de megérte!!! A mostaninál oedig semmit sem kell csinálnom és mégis cska 4 kg-t híztam eddig, szóval fura dolgokra képes a szervezet!

Becsi,
gyönyörű Szonja, hihetetlen, hogy már ilyen nagy, még most született pár hónapja!!!

Murhpyke,
gratula a kislányhoz, nekünk is Lilink lesz, ha minden igaz!:D

Na megyek, kellemes hétvégét, várjuk az újabb babácskákat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?