Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!

Hú csajok nem tudom mi van, de egyszerűen nem tudok aludni, sehogy sem jó már, így inkább felkeltem és átjöttem a géphez, a fiúk meg alszanak.
Na szép reggelt és napot Nektek, csak bejelentkeztem!:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Szépjóreggelt! :P
Nagyon szépen köszönjük a névanpi köszöntéseket! :P
Náthával még mindig küszködünk :cry: Mondjuk én már elég jól vagyok, végre nem fáj a torkom, de a srácoknak még mindig iszonyatosan folyik az orruk :cry: Viszont jó a rosszban, hogy Máté annyira utálja, ha porszívózom az orrát, hogy inkább megtanulta kifújni :lol:
Évi! Üdv a csapatban! Gyere gyakran. Mondom ezt én, aki alig jut géphez :oops: Tudnál nekem valami tippet adni, hogy szabaduljak meg a fölös kilóimtól? Nagy szenvedések árán 4hónap alatt sikerült 4-5kg-ot fogynom. Olyan elkeserítő :cry:
Tamesz! Ez már nagyon izgi. Azért még bírjátok ki 1-2 hétig legalább. Beszélj a kiscsajjal, hogy jó neki még ott bent :lol:
Na megint ennyire volt csak időm, anyahiány van, mindkettő itt cibál, hogy menjünk játszani!
Szép napot!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Gyors kukkantásra futtja most csak, nemsokára jön apa és megyünk haza Erdélybe. Holnap ráadásul disznóvágás is lesz.

MIndenkinek szép hétvégét kivánok, Tamesz te pedig maradj még egybe egy kicsit.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Sziasztok!

Juc!
Kistesó ügyben mi úgy vagyunk, hogy kicsit később, ha Violka 4-5 éves lesz, én egyszerűen képtelen lennék két picivel megbírkózni. Legalábbis most így gondolom. Párom elég sokat dolgozik, csak este jön haza, egyedül pedig nagyon nehéz.

Tamesz!
Később jobb lett? Visszaaludtál?

Brigi!
Köszi neked is, hát igen, nem könnyű ez a fogyás dolog, mert következetesnek kell neki, és viszonylag sokáig tart. Kb. heti 1 kg fogyás az optimális, de sohasem lineáris a fogyás-görbe, hanem lépcsős, mindig vannak stagnáló időszakok, ilyenkor hajlamos feladni az ember! De kitartás, azért az is eredmény, csak vissza ne jöjjön!

Nyuszkó!
Magas Mg-tartalmú élelmiszerek: száraz hüvelyesek(bab, borsó, lencse, szója), zabpehely, spenót, sóska, zeller, zöldborsó, sárgarépa, vargánya gomba, banán, csipkebogyó íz, olajos magvak(dió, mogyoró, mandula, mák, napraforgó, tökmag)- ez utóbbiaknak lényegesen magasabb. Mi a betegeknek a Szívgyógyászaton banánt adunk, de kapható ma már Mg-dús ásványvíz is, azt is tudom javasolni.
Én is odafigyeltem terhességem alatt a megfelelő Mg-ellátottságra, de amikor a lábikrám elkezdett görcsölni, Magne-B6-ot is kellett szednem.

Violka ma nem aludt semmit :( , most mamizik (anyósom), de talán este nem lesz maratoni az altatás. Ugyanis ezzel küzdünk, egyszerűen este 10 előtt nem tud elaludni. Ált.ban napközben, déltől fél 3-ig alszik, reggel 7-kor ébred. Nem tudom, mi az oka, mert már holtfáradt este, és végül úgy ájul be!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jóestét!
4 körül sikerült visszaaludnom, de reggel alig bírtam magamhoz térni!:)

Brigi,
akkor további gyógyulást nektek, azért most már elmúlhatna a takonykórotok!!!! Máté nagyon ügyi az orrfújással, Marci most köpni tanul a fogmosásnál!

Timka,
kellemes hétvégét, remélem jól fog sikerülni a hétvégétek!

Évi,
Őszintén szólva én is féltem és még mindig tartok egy kicsit attól, hogy mi lesz a két gyerkőccel, de majd meglátjuk, ugyanis, nekünk apa idén még hétfőtől péntekig Zágrábban dolgozik, és csak hétvégekre jön, tehát én is egyedül leszek, bár a szülés után elvileg kap két hét szabit! Hasonló a napirendje a gyerkőcöknek, Marci is fél 7 körül kel és délben alszik kb 2 órát, viszont ő este 8-9 között szigorúan beájul, ez az én szerencsém, legalább az estékből marad egy kicsi a rendrakásra és a netre!:D

Rólunk? Hát hogy meddig bírjuk nem tudom, ma jó napom volt, főztem, vásároltunk, délután fűnyírás volt, de én már nem tologattam, csak MArcival fetrengtünk a fűben, meg gazoltam egy kicsit! Szóval ma semmi jelét nem éreztem, hogy ki akarna jönni, úgy tűnik a szép időben ő is jól érzi magát bennem!:)
Kellemes hétvégét mindenkinek! Szép időt, jó csavargást!

Fanka, Juc,
volt ma is turbékolás? képek, beszámoló???

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a Millenárisban randevún Fankáékkal :lol: , volt megint puszi, ölelés, bújás. :oops: Viszont képzeljétek, később csatlakozott hozzánk a kétgyerekes barátnőm is, és Panni az ő kisfiának is adott puszit... :cry: :cry: :cry: Na jó, igaz, hogy neki csak az arcára. :lol: Viszont a kisbabáról alig lehetett levakarni Pannit :D , nagyon tetszett neki, tök érdekes, hogy pl. Marcit szinte egyáltalán nem érdeklik a picibabák. :roll:

Fanka, mindjárt írok mailt!

Tamesz, csak így tovább, csak laza pörgés, ne dolgozd túl magad!!! :lol:

Nálunk is született a nagyobb családban a héten egy baba (másodunokatesómék gyereke), képzeljétek, egész végig nem lehetett tudni, hogy fiú-e vagy lány! Lány lett végül, de ilyet is ritkán hallok már manapság, hogy egyáltalán nem látszik semmi.

Évi, kitartás a maratoni altatásokhoz, sajnos én is jól ismerem a helyzetet, nálunk ugyanez van... :? Olyan is megesett már, hogy nem aludt Marci semmit napközben. De mostanában azt szoktam csinálni, hogy nem hagyom olyan sokat aludni délután. Pl. babakocsiban alszik, és akkor csak 1 órácskát szokott. Vagy amikor felébred, nem hagyom visszaaludni. (Mert egyébként vissza tud.) Így estére talán fáradtabb. Persze ébresztgetni nincs szívem, és van, hogy én is ott durmolok vele 3 órát délután, aztán este meg itt esz a fene a gép előtt... :roll: :lol:

Timka, remélem, jól sikerül a disznóvágás! :lol:

Brigi, további gyógyulást akkor! Máté meg nagyon üyges kislegény, hogy tud orrot fújni! :D Azt mi is szoktuk gyakorolni. Na, de a köpést, azt képtelenség... :roll: MInden vizet lenyel, amit a szájába vesz. Ti hogy csináljátok, többiek?

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Ketteskén vagyunk Apával,Kíra egy "régi" ovistársánál alszik,Miron pedig már 8 ora óta huzza a lóbőrt,ugyhogy amig Apa áztatja seggét gondoltam gyorsan bejelentkezem!
Évi!
Üdv köztünk,kérünk képet még a leányzorol,nagyon szép neve van!! :lol: :lol: :lol: Nekem mindegyík virágnév tetszik,de Apának nem nyerte el egyík se a tetszését! :cry: :cry: És még a virágokat se szereti!! :x :x
Fanka,Juc!!!
Azért remélem az esküvőre majd mehetünk mi is!!Kitudja,még a végén tényleg összegabalyodnak majd a késöbbiekben! :lol: :lol:
Tamesz!!
Hú,mindjárt szűlni fogysz,nem semmi,hogy megy az idő!!Nem izgulsz???
Nekem bnőm aki itt lakik az utcába most várja a másodikat,ma volt dokinál elöször,8 hetes,igy közölte vele az orvos,hogy május 8.-a jó lesz?!! :shock: :shock: Tervcsászár!!!:):):)Első babánál megjárta a hadak utját és a doki,azt mondta neki,hogy nincs kedve azt ujra átélni! :shock: :shock: Persze gondolom ha elöbb jőn akkor add neki esélyt hűvelyí szülésre de ha nem akkor ez az időpont,már fix,azt is tudja,hogy ez vasárnapra esik! :lol: :lol:
Brigi!
Igy utolag mi is kívánunk BOLDOG NÉVNAPOT Máténak!!Sok-sok puszi neki!!
Rólunk pár szó röviden:Kocsí még nincs balhé az van de ezt most inkább nem részletezem,mert már ott tartok,hogy ennyí kínlodás és várakozás után nincs ís kedvem beleűlni!
Egyébként most keddre igérték!! :twisted: :twisted: :twisted:
(Nem mondták melyik keddre,ez a rendeléstől számitott 14.-dik kedd!!) :roll: :roll: :x
Mircsí,még szinte semmit nem beszél,papa,mama,pipi (pisi)meg ilyen aproságok.Aludni mostanába,megint visszatért az alvokája,ugy mint régen!Tegnap du.13-17 ig aludt!Azt hittem este majd 11 .-ig fennt lesz de 9-kor már megint szunyált és reggelente ís már csak fél 7 körül ébred!Ő is taknyos még mindig de már nem adok neki semmit csak szívom az orrát,mert már több mint 10 mapig kapott ambroxolt synuprettel váltva!Sz@rt se ért,most két napja csak szívom az orrát és látható már a javulás!
Kírával,dőcőg a tanulás,a matekkel,némettel nincs gond,azokat szivesen és lelkesen csínálja,csak ne kelljen irni meg olvasni,ja és persze az énekröl ne beszéljünk,teljesen kiakadt,hogy a tanárnéni egyenként szólitotta őket! :lol: :lol: "cíki" volt!!!
Apa uj munkahelye,nekem nem tetszik,ugyanis reggel 6-tol este 7-8 ig színét se látjuk!Két gyerekkel,ez rohadt nehéz,föleg,hogy Kírával reggel elmenni a suliba,délbe érte,utána leckézés,mire ennek vége már szalad a lakás,hegyekbe a vasalni valo!!Dehát majd megtudjátok ti is!!:):)De ez csak a kezdett,ennek egy honap mulva vége,akkor lesz vége a szezonnak és akkor márcsak 8 órát kell dolgoznia!Aztán áprilistol-oktoberig megint csúcs,dehát ez van,de a jó az egészbe,hogy a pénze akkor is annyí ha 8 orát dolgozik,meg kap plusz 2 havit prémiumot,az egyiket nyaralásra kapja juliusba a másikat karácsonyra!! :D

Na jó most elköszönök,mert már jőnnek a jó illatok a konyhábol!! :P :P :P
Képeket,majd rakok be ha lesz időm kicsinyítek!!
Ezt pedig Máténak küldjük!!!
[img]
Kép
Vendég
 


Jóestét!
Hú ma is gyönöyrű idő volt!

Juc,
Marci nem volt féltékeny???:D modtanában többek poénkodtak, hogy és mi van ha mégis kukacos lesz? Hát mondom, akkor rózsaszínű cuccai lesznek!:) De valami tartaléknevet lehet, hogy ki kéne találnunk???:)

Andi,
remélem most már tényleg megkapod az autódat, én akkor nagyon mázlista voltam, mert nekem 10 nap telt el, hogy kiválaszottam, megrendeltem, hitel, beszámították a régit, és már át is vehettem. Ezek szerint nem minden cég ilyen korrekt.
Kitartás a sulis kisasszonyhoz, nem egyszerű a mai kisiskolásoknak, azért én örülök, hogy még messze van!!! Sajnálom, hogy a párd ilyen sokat dolgozik, már csak pár hét és én is megtudom milyen is két gyerekkel egyedül!!!:)
CSászárra nem nagyon gondolok, nagyon bízom benne, hogy ki fog férni és nem lesz semmi gond, de azért ez mindenkinek benne van a pakliban! Bevallom, azért most már néha rám jön egy kis izgalom, hogy vajon minden rendben lesz? ugye nincs semmi baja? és nem is lesz? ..... szóval paramama lettem!:)

Na megyek a fiúkhoz, már isszák a kakaót, befejeztem a vasalást!!!
szép estét, álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Hogy telt a hétvége? Merre jártatok?

Mi ma megint voltunk fönn a Normafánál (a végén még megunom, ha ilyen gyakran járunk :lol: ), gyönyörű idő volt, csak iszonyú sokan voltak. És egy "kicsit" elhúzódott a délutáni alvásunk, olyannyira, hogy a fiúk még mindig durmolnak!!! :shock: :shock: (Én is csak most keltem nemrég.) Hát asszem, ma éjjelre lesz programunk! :lol:

Andi, hajrá az iskolás nagylánynak! És kitartás neked a két gyerkőccel! :D Remélem, akkor októbertől gyakrabban látod a férjedet!

Tamesz, remélem, jól (és egyben :) ) vagytok! Apátok visszament már? Most kell majd a két hetet egyben kihúzni? Remélem, sikerül! :D

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Nekünk is jól telt a napunk, itt voltak anyósomék, ő hozta az ebédet, így ma pihi volt nekem főzés téren. A fiúk szereltek a garázsban még egy polcot, így most már rengeteg lom elfér!!!!
Ma is gyönyörű ispnk volt, szinte egész nap kint voltunk a kertben, nagyon jót hemperegtünk a fűben délután. Sajnos Marcink ma elesett a lépcsőn és kicsit elszántotta a bőrt az orrán és a homlokán, de alig sírt, és remélem gyorsan be fog neki gyógyulni!!! De én úgy megijedtem, és úgy sajnálom szegénykémet!

Juc,
jó napotok lehetett nektek is a Nroma fánál, akkor most éjszakai műszak jön????:D
igen, elvileg apa most megy két hétre, de nem hiszem, hogy kibírja, de kedden-szerdán itt lesz az én apukám, úgyhogy nem leszünk egyedül.
Holnap délután megyek az első NST-re, már izgulok kicsit, kíváncsi vagyok mit mutat!
Na rakok fel néhány mai kerti képet a szerelmeimről és megyek hozzájuk gyorsan, mert apa hajanlban emgint elhagy!:(
A dömperes legény
Kép
Azért a pancsolásnál nincs jobb dolog!!!:D Kép
Apa is szeret dömperezni, csak ő sokkal lassabban szalad vele, főleg ha engem is tolni kell!:) Kép
Egy kis pihi
Kép
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Látom nincs túl nagy forgalom. Ezekszerint mindenki nagyon elfoglalt volt a hétvégén :D .

Tamesz,
Nagyon jók a képek, és milyen gyönyörű idő van nálatok! Nálunk csak most kezd alakulni, a hétvége nagyon esős volt. De azért szerencsére tudtunk néhány órát a szabadban töltení.

Évi,
Köszi a tanácsokat, igyekszem majd minél többet enni ezekből a gyümölcs illetve zöldségekből. Én különben sem vagyok híve a mesterséges, tablettaformájú vitaminoknak.

Timka,
Hogy telt Erdélyben? Remélem szerencsésen hazaértetek már.

Andi,
Kitartást az autóügyben! Én azt hittem csak nálunk vannak ilyen dolgok :shock: , de látom Magyarországon is sok a gerinctelen ember.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
mi történt, kihalt a topic???:D

Nyuszko,
hogy vagY? miért kell a magnézium? keményedik a pocakod? én most hagytam abba a szedését a hétvégén, mivel elkezdtük a 37. hetet és már nem ajánlott, de nekem azért félidőtől kezdve elég fontos volt, és a maximumot nyomattam a kmeényedések elkerülése végett. Vannak már laboreredményeid? Ákos mit szól a babához? besézltek már neki róla?

Timka,
milyen volt az utazás és hétvége?

Juc, Fanka,
csak nem megint zugtali van????:)

Többiek???? Vagy ma még mindenki kihasználja a szép időt és csavarog???
Képzeljétek a szomszédunkban tegnap megszületett a kistesó, kisfiú és 3100 gramm, elvileg egy héttel elénk voltak kiírva, de csütörtökön még egy gyagya szonográfus picsa azzal riogatta, hogy nagyon pici a baba, csak 2300 gramm. Na ennyit a nagytudású gépekről!:(
Ma reggel elment apa, én meg görcsölgettem, majd kimendünk Marcival elgelni meg rodeózni a dömperrel, most ez a sláger, de most délre elmúlt, szóval nem tudom mi lesz vagy nem lesz, de úgy érzem ezen a héten valami történni fog, lehet, hogy megvárja a frontot a kisasszony??? Mondjuk ma este senki nincs pesten a rokonyságból, szóval holnapig várhatna!!!:D
Na megyek, még pihenek egy órát, délután megyek dokihoz, Marci meg a szomszédba, majd este jövök és mesélek, már ha lesz kinek???!!!!:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Nekünk is jól telt a hétvégénk, egyik nap anyóséknál, másik nap anyuéknál ettünk, így főznöm se kellett. :D
Gyönyörű idő volt nálunk is!

Néhány kép a közelmúltból:

Kép

Kép

Kép

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Megint én!

Tamesz!
Nagyon jók a képek, Marci nagyon helyes kisfiú, nagyon jól eljátszanak apucival! Sajnálom, hogy egyedül leszel, jó lenne, ha kihúzná még egy picit a babó, nem?
Marci időre született?

Rólunk: sajnos Violka is elkapta a takonykórt, egyfolytában folyik az orra, de szerencsére más tünet nincsen. Azért ma elmentünk a megszokott kis játszóházunkba, végülis csak egy kiadós megfázása van Most durmol, már több mint egy órája, szerencsére azért éjszaka is jól aludt.
Vasárnap férjemmel elmentünk gombázni, találtunk is, főleg sárgagombát, jó kis pörkölt lett belőle, és még "megvagyunk", szóval ehető volt. :D Van egy tuti helyünk, csak tilos ott szedni, tekintve, hogy vadászterület, de a gombáért mindent!!!
Violka, mint már írtam egész hétvégén mamizott, szóval neki már alapból ezért jó volt! Imádja mindkét mamiját, papákat is, de a mami a "minden"! Azért nekem is jó, hogy tudom néha kire hagyni a gyerkőcöt, bár túl gyakran nem veszem igénybe, mert nekem is nagyon hiányzik olyankor Viola!

Mindenkinek szép délutánt: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Évi,
nagoyn aranyos Viola a képeken, komoly hölgy már, és ő az udvarlója???:D Ti már rendesne használjátok a bilit vagy csak ismerkedik vele?
Marci is kicsit korábban jött, kb 10 nappal, de én örültem neki, így is 3.5 kg volt, és innen néhányan még emlékeznek, hogy már nagoyn nyűgi voltam a végén és nagoyn akartam szülni.
A nyűgösség lassan most is utólér, mert már aludni sem tudok, fél óránként picilés, Marci marha nehéz, ülni sem jó, sétálni sem, mert fájnak alul a csontok, szóval akkor inkább már bújjon ki, szerintem már 3 kg körül biztosan lehet a kisasszony.
Jobbulást a takonykórból!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Igen, ő a kis udvarlója, ma is együtt voltunk a játszóházban! Hát, a bilivel csak ismerkedünk, a babáit már rendre pisilteti, de ő maximum ruhástul ül rá :D
Igazából nem is erőltetem, ezért néha lelkiismeret-furdalásom van, mert sokan mondják (főleg idősebbek), hogy mi már ilyenkor szobatiszták voltunk! De az más világ volt, más tanítási elvekkel!
Ott tartunk, hogy szól, de csak utólag, és nálunk a kaki is pisi, bár lehet, hogy csak azért, mert azt tudja mondani.
Nálatok hogy van ez? És többiek? Ti hol tartotok ez ügyben?

Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra futja most, aztán megyünk ki a barátnőmékhez. Igen, még kihasználjuk a szép időt, ha már a hétre rossz idővel riogatnak. Bár most hallottam, hogy hétvégén megint meleg lesz.

Tamesz, jujjuj, tényleg ezen a héten már történik vmi??? majd meséld el, mit mondott a doki! Férjed mégis hazajön hétvégére vagy miben maradtatok?

Évi, nagyon helyesek vagytok a képeken! :D

Bilizás nálunk reggelente van, az már elég régóta, akkor szinte mindig van kaki, de ettől függetlenül is kakil a pelenkába is Marci. Épp tegnap történt először, hoyg szólt, hogy "tata", mutatott a pelusára, és még nem volt benne! :lol: Úgyhogy ráültettem a bilire, és odakakilt. Na, de ez csak egy alkalom volt.

Délelőtt voltunk tücsökzenén a művházban, na, ez már jobban tetszett Marcinak, a csajnak, aki tartotta, volt egy jó nagy plüssmajma, azt csórta el mindig, és ölelgette... :lol: :lol: Az énekekre, mondókákra bámult, néha röhögött, majd csak belejön... :D Úgyhogy asszem, erre fogunk járni.

Na, megyek már tényleg, mert ez a kis vadegér még nem aludt ma :shock: , és a babakocsiban akarom altatni útközben.

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a hétvégéje.... a mienk is szuper volt, csak ne kellene ennyit utazni. Nekem a 3órás út baromi hosszúnak tűnt, szerencsére Mazsim majdnem végigalidta az utat oda is és vissza is.
Disznóvágás jó volt, tele nehéz kajákkal amik egy kicsit meg is feküdték a pocimat, tegnap estére baromi rosszul lettem.
Egy nagyon kevés kolbászt is töltöttünk és életemben először én kavartam össze a husit, hát baromi fincsi lett.
Fanni nagyon élvezte az ottlétet, hiszen volt rengeteg lovacska, pipi, kakas, boci, kutya, cica, disznó, galamb....alig lehetett bevinni a lakásba.

Ma a változatosság kedvéért megint fogorvosnál jártunk,talán ezena héten készen lesz a fogacskám.
Holnap viszem elvileg a szervízbe az autót, de még várom a visszajelzést, hogy lesz-e csereautóm.

Tamesz
Ez nagyon izgalmasan hangzik.....én már nem is emlékszem milyen volt anno az utolsó pár hét. Szerintem én nem éreztem semmit még jóslófájásaim sem voltak...élet és virultam, bár kissé nehézkes volt már a mozgás akkora pocival.
Feltétlenül szóljatok ha történik valami, esetleg megdobbhatsz egy sms-el is, mint Marcvinál, hogy elindultál szülni....nagyon szorítunk,hogy minden rendben legyen....

Évi
Köszi hogy Te is egyetértessz azzal, hogy egy másfél éves gyerek diétáztatása hülyeség. Én is így gondoltam. MÉg hogy ne egyen semmi tésztát, krumplit és rizst! csak húst és zöldséget.
Amúgy Fanni most hogy rengeteget mozog látványosan karcsúsodott. Sokkal kisebb a pocija, a combja meg a fenekje sajna alkai kérdés, nem lehet mindenki toppmodell. De szerintem inkább legyen mit fogni rajta!

Nálunk is kaki után szól, amikor már bent van a penkában. Ma édes volt, mert pukizott kettőt és ez után is szólt, hogy "tata"-úgylátszik ez "egyenszó".

Na húzok egy kicsit pihenni én is, mert nem bírom kis estig!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Timka,
örülök, hogy jól sikerült a hétvége, kérünk kolbászt, Marci imádja!:D
ma este lehet, hogy visszaolvasok a régi topicba egy kicsit, úgyis alszik már az ördögfióka! Sms.t majd küldök, mindenképpen, ma is a szomszédok külön szóltak,hogy bekapcsolva hagyják a telefont, szóljak bátran, ha be kell vinni, annyira rendesek, imádok itt lakni!
kitartás a fogorvoshoz!

Juc,
ez a tücsökzene nagoyn jó lehet, Marci imdája, amikor énekelek, verselünk, de azért társaságban lenne az igazi.
Dokinál voltam, de még semmi komoly fájást nem mutatott a gép, a gyerkőc rendkívül aktív volt, azt mondta, hogy most már vsz. elég nagy, ne izguljak, ha beindul a dolog, figyeljem, hogy mozog-e eleget, és ha valami van hívjam. Kérdezte, hogy apa merre? mondtam hogy kint, elvileg két hétig, erre ő, hogy második gyerkpcnél már bármikor bármi, egyik óráról a másikra is, szóval nem tud mit jósolni. Szóval nem tudom mikor jön apa, most dolgozik ezerrel, hogy ne rajta múljon a projekt csúszása!:)

Évi,
nálunk a bili nem jött be, mi WC szűkítőt vettünk, de persze marci már akkor hozza,, amikor bent van a pelusban, szóval még gyakorolni kell. De nálunk tisztán mondja, hogy kaka!!:D
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Timka, jó lehetett a "nagy zabálás"! :lol: 3 óra alatt ott vagytok? Az nem is olyan sok!

Remélem, a fogaid meglesznek most már. :lol:

Tamesz, akkor még várhatunk? :D Ctg rendben volt? Méhszájat ilyenkor még nem néznek? Nekem sem volt anno semmi jóslófájásom, ill. a szülés előtti napon kb. három, de aztán másnap be is indult. De hogy így hetekkel előtte fájdogáljon, olyan tutira nem volt. Pedig izmoztam nagyon :lol: , 39 hetesen még térdig érő hóban gyalogoltam a Normafánál...

Nálunk meg a vécészűkítő nem jött be, ill. nálunk nincs is, csak anyukáméknál, de ott ordított tőle Marci, úgyhogy hanyagoltuk. Bár mostanában már nagyon érdeklődve nézi a vécét, hogy hogy kell azt használni... :lol:

Egy teljesen off-kérdés: nagy autóvezetők :lol: , ti vezettetek valaha automata váltós kocsit? Mi most elgondolkodtunk egy olyanon, hátha az én félős, szerencsétlenkedős, béna szőke fejemnek :lol: egyszerűbb lenne egy ilyet használni. Persze valami százéves járgányra gondoltunk. Jogsim ugye van, nem is olyan régen (4-5 éve?) szereztem, de azóta szó szerint (!!!) egyszer sem vezettem, mert nem mertem... :? Pedig azért néha szükség lenne rá, pl. amikor Tameszékhoz kell menni talira... :lol: :lol:

Fanka, merre vagytok? Írtam mailt!


Na, jó éjt, további szép napokat!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
én vezettem már autamata váltós kocsit, de nekem nagyon furcsa volt, de csak szokás kérdése. állítólag többet fogyasztanak???
De szerintem bele fogsz jönni a vezetésebe, ha sima váltód lesz akkor is! Ja, van egy eladó 14 éves amerikai fordunk friss műszakival "ócsóért"!!!:D

CTg, a doki most nem akart megvizsgálni, azt modnta majd a jövő héten, ilyenkor már nem szeret piszkálódni túl gyakran. jóslófájásaim már vannak rendesen, de amikor a gépen voltam semmi nem történt, bezzeg hazafelé vezetés közben! Ja, nevetséges, de már alig férek be a kormány mögé, szóval lassan kibújhatna, mert akkor házhoz leszünk kötve!!:) Hát ennyi hátránya van eddig a kisebb autónak!:) Marcinál én is minden nap sétáltam a hóban, de most elég Marcit kergetnem délelőtt és alvás után, de még mindig jobb, hogy kint lehetünk, mint ha itt bent tomboldázik! Ja képzeljétek a melleim elkezdtek nőni megint, és az egyikben van előtej, teljesen le vagoyk döbbenve, Marcinál semmi ilyet nem produkáltam!!!!

Most végigolvastam a régi topic egy részét, amikor elkezdődtek a babák kibújni, ahogy szorítottunk Babusért, mert ő volt az első, olyan jót nosztalgiáztam!
Na de most már futás aludni, mert nagyon késő van már!
szép álmokat, jól teletöltöm én itt az oldalt!!!
Elveszettek tessék jelentkezni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Juc
Off téma: nekem automata váltós az autóm, és imádom!!! anniyra, de annyira kényelmes, hogy nem kell váltogatni, és nagyon könnyű megszokni! De nem fogyasztanak többet, (igaz dízel) hiszen mindig a sebességnek megfelelő fokozatba kapcsol.
Nem tudom az ezeréves autóknak van-e automata váltós verziójuk? melyen típusba gondolkodtok?
Régen mikor még Szegeden vezetni tanultam hallottam,hogy van vezetést újrakezdő tanfolyam is, azoknak akiknek már van jogsijuk, de régóta nem vezettek. Én a helyedben lehet vennék pár órát, ha ennyire félsz.

Tamesz
Nagyon hamar eltelt ez a másfél év,szinte még most volt, amikor jöttek sorra a hírek, hogy ez+az megszült. És hogy eltűntek az emberek!!! (tisztelet a kivételnek!)
Tök rendes a dokid, hogy nem piszkálódik. De tényleg második gyereknék bármikor bármi megtörténhet???? akkor lehetapahaza se mér a kitolásra?? Gondolom ő is izgul már nagyon és a fenébe kívánja ezt a kinti munkát!

Az én kis drágaságom 1 órakor beájult az autóban, éppen hazaértünk amikor elaludt. Felhoztam a szobába, cicizett egy kicsit és most édesen szunyál, remélem jó sokáig.

Továbbiszépnapot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Tamesz, Timka, köszi az infókat! Timka, tényleg automata vátós az autód? :D nem is írtad sosem! Milyen fajta is? Különben használtban, ezerévesben is van szinte mindenből automata, auditól elkezdve, fordon át suzukiig. Ja, és ezek mind 1 milka alatt. Tegnap végigböngésztünk egy párat, a legjobban egy mazda tetszett, de persze azért, mert lila :lol: :oops: , komolyan, nekem ilyen szempontok számítanak... de ciki... :lol: :oops: Persze, én is úgy gondoltam, hogy vennék néhány órát, hogy felfrissítsem a tudásomat, de nem ismerek olyan autósulit (ill. a neten találtam 1-2-t, de elég messze innen), ahol automata autóval is oktatnak. vagy már mindenütt van olyan? Tök vicces, hogy az öcsémék meg azon szenvedtek sokat Amerikában, hogy végre találjanak egy nem automata váltós autót... :lol: :lol:

Na, bocsi, hogy ilyen off vagyok, majd este leszek on is! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Jaj olyan kényelmes napom van, itt van az apukám és Marcival kint elgelnek, sétálnak, ő altatta el, ő etette, szóval angyon király egy kicsit pihenni és lazítani, de sajna csak holnapig tart. Viszont ma olyan kába nyúl vagyok, hogy már ott tartok jobb lenne ha kibújna a csaj, mert leszívja minden erőmet!!!

Juc,
hajrá autó ügyben, remélem sikerül mielőbb megfelelőt találni, szerintem minden suliban van oktató aki ilyet is vállal, nem annyira bonya. Én pl imádom a sebváltót, nekme az automata volt nagoyn szokatlan, de hát én 17 éve vezetek és több mint 11 éve saját autót, szóval már ezt szoktam meg. A régi mazdák nagoyn jók, unokaöcsmének volt 323-as, nagoyn jó kis kocsi volt. Lila autó? olyat keress, amit utána el is lehet adni, lásd a mi "királygépünk" apa amerikai szuper felszereltségű fordja, eladhatatlan már egy éve, mióta cégautót kapott. Pont holnap vonatjuk ki a forgalomból, mert luxus rá a kötelezőt is fizetni!

Timka,
nem is figyeltem én sem, hogy a Tied automata, csak az extráidat csodáltuk meg a múltkor!:D tényleg kaptál csereautót?? Azért remélem apa hazaért, mert hát ha kicsit odalép akkor 4 óra alatt a kórházban tud lenni, én viszek neki papucsot, ruhát, csak jöjjön. Remélem közben nem gyűjt be gyorshajtásos büntit, mint két hete, a horvátoknál, még maguk elé is tessékelték a radarosok, ő meg tépett haza, majd kicsit később kiszedték, és megbűntették!:( Hát van ilyen, főleg ha hetente 1000km-t csak úgy ugrándozik, akkior ez talán még belefér!:)
Na megyek, főzök holnapra egy kis főzeléket, mert most talán van kedvem, és ki tudja reggel lesz-e kedvem.
szép napot még estig, itt megit nyár van, élvezzük nagyon!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Juc
tavaly kaptam egy Seat Toledot, 2l-es disel, dsg váltóval, ezüst színű, pont olyan amivel a múltkor eltaxiztak titeket Tameszéktól.
Nagyon könnyű vezetni, imádom!
És hatalmas a belső tere, buszlimuzinként tartják számon SEatéknál.
Nekem az Altea is nagyon tetszett, de annak kicsi volt a csomagtartója, így kötöttünk ki ennél.
Hajrá a kocsivásárláshoz, apának van egy 8 éves Mazdája, (igaz fehér), nagyon megbízható! Sajnáljuk is egy kicsit majd lecserélni, de muszáj! Viszont csak tavasszal lesz belőle valami.

Tamesz
Csak jövő hétenviszem az autót, mert akinél most kint van egy bérautó és elvileg vissza kellett volna hozza tegnap még nem jelenkezett. Nekünk pedig hétvégére kell megint a saját kocsi.
Elvileg egy ot Fiat Puntot vagy Pandát kapok arra a pár napra.
Jó lehetett pihizni egy kicsit.

Na nézem ezt a Megatánc csodát.....aztán fürdés és alvás...
Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Látom, mindenki a megatáncot nézi! :lol:

Tamesz, remélem, kipihented magad! Azért megnéznélek, mint kába nyúl, elég nehezen tudlak elképzelni fáradtnak... :lol: :lol:

Köszi a további autós infókat :D , most azért még alszunk rá párat, meg utánajárok az autósiskolának.

Viszont ma lett egy új fényképezőgépünk :lol: , ennek örömére csináltuk az alábbi képet (kicsit már bambák vagyunk rajta :lol: ):

Kép

Többiek, merre vagytok?

Sziasztok!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
nagyon aranyos a kép, milyen egyforma a szemetek színe! meg úgy egyébként sem tudnád letagadni, nem úgy, mint én, a mi Marcinkat, mindenki azt mondja, hogy tiszta apja, hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kisscsaj is az apjára fog ütni? vagy belőlem is kap valamit?:D

Kábanyúl pedig tudok lenni, főleg egy jó hete, most kezdem magam igazán TERHESnek érezni, eddig tök jól elrohangáltam, de most már sok, és nehéz is a gyerek, én bevallom, hogy nem bánnám már ha kibújna, de ugyanakkor tudom, hogy neki még bent a legjobb, csak hát most úgy elbálnásodok, hogy csak na, szóval, ha apa véletlenül haza tud jönni valamikor, majd megkérem a kisasszonyt, hogy legyen szíves akkor időzítsen!
Marci most apuval alszik, kicsit próbálom szoktatni, hogy mással is gyakorolja az elalvást, mert hát nem leszek itt mindig!

nézem a megatáncot, de még nem igazán tudom milyen lesz, várom a további részeket!
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Jól vagyok köszi :D , habár tegnap nekem is húzódott a pocim. Felhergeltem magam azon, hogy egy órai altatás ellenére, nem sikerült lefektetnem Ákost. Persze, mint később kiderült, a nemalvásnak megvolt az oka, megtelt kegyetlenül a pelus. Biztosan tekerte a hasiját valami. De hát ez már késő vigasz volt. A viysgálataim megvannak, és ebből derült ki, hogy nagyon alacsony a mágnézium szintem. Hamarosan meg nekem is be kell járnom antitest ellenőrzésre az RH negativ vércsoport miatt. Egyébként nagyon izgulok miattad :) ! Én emlékszem a 37ik hétben már roppant türelmetlenül vártam, hogy kibújjon Ákos.

Juc,
Csatlakozom hozzád, mint nyuszi sófőr :D :D . Én is csak akkor vezetek, ha nagyon muszáj és akkor is végig stresszelem magam. Pedig a férjem szerint jól vezetek, mégis soha nem sikerül felszabadulnom a volán mögött. Nagyon édik vagytok a fényképen és tényleg a fiad pont olyan, mint te :D

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hahó!

Nyuszkó, mikor lesz a következő ultrahang? Már lassacskán meg lehet tudni, hogy fiút vagy lányt vártok-e, nem? :D

Altatási mizéria... :( Nálunk épp most megy a műsor :? , én is altatom már egy órája, de most otthagytam magára, mert már kezdtem ideges lenni... :? Az elmúlt napokban csak babakocsiban bírt aludni délután, de nem szeretném erre visszaszoktatni, mert nem mindig tudunk majd kimenni, ha jön az őszi rosszidő.

Tamesz, mizújs? Hogy vagytok? Marcinak hogy tetszett a nagypapás elalvás?

Megatánc nem volt nagy durranás így elsőre szerintem. Na, hátha majd a többi része... :lol: Ja, és a Nováknak hosszú hajjal kezd Vikidálos feje lenni, nem? :lol: :lol:

Képzeljétek, ma rizskochot csináltam, és a robotgéptől Marci tejesen kiborult, alig lehetett megvigasztalni, úgy üvöltött... :cry: :lol: Hát ebből látszik, milyen gyakran használom a mixert... :lol:

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc
Milyen lett a rizskoch??? Fanni is egyből üvölt,ha bekapcsolom a mixert nagy ritkán!!! lehet gyakrabban kellene sütnöm?!
MOst az almás pitét kívántam meg, lehet holnap összedobok egyet, bármég soha nem készítettem ilyet.

Tamesz
Ilyenkor szokták az amerikai sztáranyukák szépen megcsászároztatni magukat, hogy ne hízzanak!
Én anno rettegtem a császártól, de a végén már nem érdekelt volna annyira nem bírtam a fájdalmat főleg hogy mesterségesen indították be a dolgokat.
Elhiszem hogy jobb lenne már külön, de várd meg apát!
Ő meg nyugodtam megdumálhatja a rendőröket majd halekapcsoljákgyorshajtás miatt, hogy szülaz asszony és nem akar lekésnia lányáról, hátha megértőek.

Apánk ma itthon dolgozik,igaz külön vonult de akoris olyan jó érzés, hogy itthon van.
Voltunk ma Gekkoban is, vagyis csak a csajszi mert én addig felmostam.
Képzeljétek Fanninak lesz kis játszópajtása, nem messze tőlünk lakik egy fiatal pár, Fruzsina lányuk 3 héttel fiatalabb Fanninál. Annyira örülök neki, hogy vele egykorú gyerekkel tud játszani. Tegnap este nagyon édesek voltak, együtt tépkedték le a virágokat és kergetőztek... mi anyukák meg majd jól elbezsélgetünk, ha hagynak a gyerekek.

Na megyek, megettem apát mert most szakított rám egy kis időt.
További szépnapot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Timka, Tamesz és az amerikai sztáranyukák :lol: , én nem értem, tényleg az utolsó hetekben még annyit lehet hízni, bálnásodni??? Én a végén már alig híztam, úgy rémlik, hogy az a 20 kiló már a 8. hónapban is ott volt... Marci meg már sztem fogyott is :? , igaz, biztos csak a túlhordás miatt, de olyan kis gebe volt szegény újszülöttnek.

Timka, jó, hogy Fannival egykorú barátnőt találtatok! A babanetre nem hívtad az anyukát? :D

Ja, fincsi lett a rizskoch, és anyukám isteni sárgabaracklekvárjával az igazi!!! :lol: Ja, tényleg, a múltkor kérdezte Nyuszkó, hogy szoktunk-e befőzni. Hát én szinte sosem, csak ha nagyon nagy kedvem van hozzá, akkor teszek el pár üveg ribizli- vagy eperlekvárt, mást talán még nem is csináltam. Anyukámék szoktak, de ők sem túl sokat.

Más: hogy tudtok ti képet kicsinyíteni a nevetek mellé? Én akármilyen picire lekicsinyítem, mindig azt írja, hogy nem lehet több 6 kbyte-nál. Milyen programmal kicsinyítetek?

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Megint megkerültem :P
Köszönjük a jókívánságokat, úgy néz ki lassan meggyógyulunk. Igyz Máté orra még folyik egy kicsit, de már nem olyan vészes, én meg már teljesen jól vagyok :lol:
Nálunk nem sok minden történik, ha azt leszámitjuk, hogy a két fiú pörög 1000el egész nap. Szinte egész nap ugrálnak, visitoznak, nyuzzák egymást. Hát eléggé tépázzák az idegeimet :oops:
Tamesz! Ez kezd már izgi lenni. Drukkok mennek!
Juc! Én elég egyedien oldottam meg a képkicsinyítést. A babaszoba.hu-n csináltam albumot, a kisképet visszamentettem a gépre, és akkor már csak egy icipici kicsinyítés kellett és már el is fogadta :lol: Sajnos máskép nem sikerült, de így működik :lol:
Jaj ne, Máté már megint nyöszög, cicit kér, muszáj mennem!
Jóéjt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jóestét!
Nyuszko,
örülök, hogy jól vagy és a leleteid is renben vannak. Érzed már mozogni? Ma Marcink sem aludt semmit délután, mert elmentünk délelőtt csavarogni apuval hármasban, és bealudt a kocsiban, így itthon már nem akart.
Nekem ma kellett volna hívnom a dokimat 1 körül az utolsó laborért, de elfelejtettem, remélem minden ok!:(
Én sem szoktam befőzni, anyósom sem, csak az apukám.

Timka,
hát én nem vagyok sztáranyuka, és császárt sem szeretnék, de majd meglátjuk mire jutunk, hétfőig 4 kg-t szedtem fel, már nem hiányzik több, mert már így is elég nehéz a pocakom, ma is mindenki el volt ájulva hogy mekkora, akár merre jártunk. Viszont ma végig én vezettem apu nagy céges volvoját, olyan kényelmes volt és a pocakom is bőven elfért a kormány mögött, hát nagoyn élveztem, azért az autó!!!
Ma apa átadta az ügyfélnek az ő részét a projektből, mert kész lett, így úgy tűnik, hogy pénteken mégis csak hazajöhet a hétvégére, ha addig nem történik valami velünk!:)
Jó lehetett, hogy apa otthonról dolgozott, most a hétvégén apánk is felrakta a gépére a távoli elérési programot, hogy itthonról is tudjon dolgozni, ha nagy kaka van kint és nyaggatják.
Aranyos lehet a két gyerkpc együtt, jó is ha van játszótárs, Marci imádja a szomszédos kölyköket!

Juc,
én is kérek rizskochot, imádom!!!
Képet én ACDSee-vel kicsinyítettem.
Én most nem sütöttem a héten, mert apukám sütött és hozott nekünk, bár főleg Marci pusztítja, iszonyat édesszájú, mint az apja!:D

Én ma is pihentem egy kicsit, majd kint legeltünk apuval, és kerítést festettünk, mert még volt pár fababa, ami kimaradt és a vasat is átfestettük helyenként! Bár bevallom a végére elfáradtam.
Apu és Marci nagyon jól eljásztottak ma is, azt hiszem, ha a kórházban leszek, akkor is jól meglesznek együtt, mert neki még el is alszik.
Na megyek, pihizek egy kicsit, ma semmi jóslófájásom nincs, hát ma sem lesz semmi!:(
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Jól eltűntem már megint. Én már csak ilyen vagyok :oops: .
Itt voltak Anyukámék és netezni csak éjszaka tudok a nappaliban, ahol Ők aludtak. Nem akartam zavarni.
Visszaolvasni nincs erőm.
Marci most fedezi fel a világot, folyamatosan beszél (csak szavakat mond, de most már mindent, amit csak akar). Viszont mindent nekem szeretne megmutatni, így minden mondata így kezdődik: Anya! Persze, ha szól, válaszolni kell, hogy tessék éazonnal oda kell nézni. Egy kicsit fárasztó, de azért többnyire nagyon élvezem. Csak vezetni nehéz így egyelőre :lol: .

Tamesz,
örülök, hogy még írogatsz és egyben vagytok! Nagyon rendes Kislányod van! Lili-Panna: gyönyörű nevek! Nekem is Panna lenne a jövőbeni lányom, ha nem p betűre végződne a vezetékneve... Lilinek (Liló, Liliszi, Lilu, Lilike...)pedig Marci nagy szerelmét hívják :).

Jó éjt Nektek! Ha jön a rossz idő, gyakrabban tudok majd jönni.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Piszok fárasztó napom volt ma: ágyneműt + gyerekruhát mostam (mosattama géppel!),körbenyaltam lent a házat, ebédet főztem mára, aztán estébe nyúlóan holnapra is, gyapjas tetveket írtottam két szobanövényről, hálószobát felmostam, mosogattam, emellett Fannival pörögtem úgyhogy alig van egy kis erőm....

Nálunk is megy a dumálgatás, percenként szalad oda hozzám, hogy anya, anya.....hát lehet ennek ellenállni?

Barátnőzés ma nem jött össze, mert ment az anyuka németet tanítani, de megbeszéltük, hogy holnap délelőtt megnézzük a helyi baba-mama klubbot, aztán ha lesz kedvük a gyerkőcöknek még bandázunk valamelyikőnknél.

Nálunk anyukám tesz elmindenféle finomságot télire, savanyúságot, lekvárt, zakuszkát,befőtteket, paradicsomlevet....abból szoktak minket feltankolni.
Én még nem tudtam rávenni magam az ilyen eltevésekre, de meg kell tanulnom, hiszen Fanninak ki tesz majd el???

Felmérést végeztem apánknál, hogy igénye-e hogy gyakrabban süssek sütiket, azt modta ő hamar megtelítődik tőlük, egy nagy tepsivel biztos nem fogyna el, úgyhogy arra gondoltam megpróbálok beszerezni valami kisebb tepsit, aztán féladagokat sütögetek.
Vagy a maradékot küldöm Tameszéknek!

Tamesz, tök jó hogy haza tud mégis jönni apa a hétvégére. Akkor tehettek valamit a szülés beindításáért???!!!
Sok még az a 23nap ami hátravan! Kiscsaj biztos megvárja az októbert!

Juc, nemtom anyukának van-e otthon nete,majd megkérdezem és invitálom!

Na jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Timka, jó kis pihinapod lehetett tegnap... :lol: :lol: Látom, azért Tamesz példája hat rád is! :D

Hú, és ráadásul némettanár az új barátnőd??? Akkor üdvözlöm, mint kolléga! :lol: Nekem is lakik ám Veresen egy némettanár barátnőm, de az ő kislánya már 4 éves, nem hiszem, hogy ő lenne az.

Sütivel nekem is az a bajom, hogy nem fogy el egy tepsi nálunk, és megszárad... Így aztán én is ritkán veszem rá magam a sütésre. Szólj, ha találtál vmi aranyos pici tepsit!

Eveka, várunk, írjál gyakran, bár ha csak rossz időben érsz rá, akkor inkább azt kívánom, hogy még egy darabig ne legyen időd! :lol:

Tamesz, Brigi, köszi a kicsinyítős infókat, amint látjátok, sikerült :D , de igazából a férjem elégelte meg, hogy mit szerencsétlenkedek itt a gép előtt, és besegített... :lol:

Ne szomorkodj, Tamesz, hogy még bent van a kiscsaj, nagyon jó ott neki! :D

Ténlyeg, szülés után beviszik hozzátok Marcit a kórházba látogatni? Vagy addig fullextrás nagyszülős program lesz neki? Azért kérdezem, mert a bnőmhöz nem ment be a nagyobbik gyerkőc, mert az orvos meg mindenki azt tanácsolta, hogy ne vigyék be, mert csak megijed, megzavarodik, nem akar majd eljönni az anyja mellől stb. Furcsa volt, mert én úgy képzelem, hogy persze, hogy meg fog majd minket látogatni Marci, ha valaha lesz kistesója. Nem gondoltam volna, hogy jobb neki, ha egyáltalán nem lát pár napig. Bár a bnőm nagyobbik gyereke még csak 15 hós volt akkor. Szóval a nagyszülők kényeztették addig, szerencsére pont hétvégén volt benn a kórházban a bnőm, így sokan ráértek a családból. Nálatok hogy lesz?

Brigi, remélem, most már tényleg kilábaltok a betegségből! Írj gyakran, bár tudom, hogy ez elég nehéz lehet 3 kissrác mellett. :D

Sziasztok, szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Brigi,
további jobbulást, gondolom nem unatkozol túl sokat az örökmozgók között!!:D

Eveka,
jó, hogy jelentkeztél, egyszer már tényleg összehozzuk, hogy Veletek is találkozzunk személyesen!!!

Timka,
te is tudod szervezni a napjaidat! Azért pihenni sem árt néha! Hajrá a baba-mama klubhoz, én mostanában biztosan nem fogok ilyen helyre menni!:)
én is próbálom magam rávenni, hogy befőzzek, de ez a nyár most nem erről szólt, majd talán jövőre. Ja képzeld meséltem apának a folyton termő epretekről meg málnáról, ezt szeretném kérni, hogy a fajtáját esetleg egyszer elküldenéd nekem, ha lehet? Mert szeretnénk mi is telepíteni, mert Marci imádja.

Juc,
én úgy tervezem, hogy Marcit majd minden nap behozzák hozzánk, ő nagoyn anyás lett, és szerintem nekem is marhára hiányozna, bár biztosan lesz hiszti meg sírás, de szerintem jobb ha már ott szembesül a tesóval. Már most is minden nap megbeszéljük, hogy a Lili ki fog bújni és akkor a mama elmegy a dodo bácsihoz, de akkor majd itt lesz a papa meg a nagyszülők közül valaki vele. Ma reggel ennyira édes volt, hozta az ágyba a pocakkenőcsömet, hogy "Kunka krém, baba", magyaraul, ma Kunka, azaz ő fogja bekenni a babát. Imádom, olyan dumája van a saját kis nyelvén!
Na megyünk reggelizni, mert már a fülemet rágja Kunka, a Lili meg belülről tapos a kajáért!:D
szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Juc,
Ez tényleg fura, hogy a barátnődnek azt tanácsolták inkább maradjon otthon a nagyobbik gyerek. Mi is már sokat beszélünk arról, hogy hogyan lesz majd, ha én a korházban leszek (bár nálunk ez még messze van), de nálunk is úgy volt az egyesség, hogy minden nap behozza majd a férjem Ákost. Habár majd Tamesz kioktat :D , hogy mi a jobb.

Ti hogyan készítitek a rizskochot?

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Na megvolt délelőtt a baba-mamázás, tök jó volt. Kb. 7-en voltunk+gyerekek, röviden mindenki elmesélte mi az újdonság náluk és mondókáztunk. aztán volt egy kis szünet, a babák kaptak gyümit (minden szülő vitt valami kis gyümit) aztán megint jött az éneklés. Ezután megálltunk szomszédasszonyéknál és amíg mi dumáltunk a gyerkőcök jól eljátszottak, hol mellettünk hol a Gyerekszobában. Nagyon jól elvannak együtt.
Elvileg délután is találkoznánk, de most jöttem rá,hogy be kellene szerezni valami ajit sógornőméknek,mert megvolt a"titkos" eljegyzésük és annomiis kaptunk tőlük ajándékot amit most illik viszonozni. Holnap megyünk Gyulára akkor márnemnagyon lesz rá idő.De játszanak majd úgyis eleget még együtt....

Juc
Az egyik barátnőmmost szült abban a kórházban ahol Fanni is született(Sote II), a lánya már 3 éves, neki ráadásul most kezdődöt az ovoda is. Egyágyas kórteremben volt ésminden nap bent volt a lánya,aki a végén már maga kezdeményezte, hogy menjenek haza, anya megmaradjon itt a kistesóval....
Majd köövetkező babónál én is szeretnék egyágyasba kerülni, igaz akkor már fizetős lesz, de legalább akkor fogadok látogatót amikor akarok, nem úgymint Fannival, hogy mégaz apja sem láthatta,mert akkor volt ez a nagy influenza járvány éslátogatási tilalom volt. Apa szülésnél találkozott a lányával meg amikor hazavittük, közben pedigcsak fényképről nézegethette.
Tepsi ügyben szólok majd, ha találok, ma úgyis be akarok nézni a Kátayba.

Tamesz
Nemtudom milyen fajta az eper, de szaporodik mint a nyű, pár kis cserépbe gyökereztetek le neketek és akkor megvan oldva az eper kérdés. Málna ügyben passz....de ha sikerülegyszer beszélni a kertésszel, akkor megkérdezem tőle.

Na mennem kell házatösszeszedni.....
Szép naposütéses délutánt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Hú, jól kiakasztott ma ez a zsivány :? , de sztem csak én voltam idegesebb, fáradtabb a szokásosnál, de teljesen kiborultam attól, hogy nem volt hajlandó semmit (!!!) enni ebédre, hiába csinálom itt neki a finomabbnál finomabb kajákat... :? Ja, tegnap a rizskochból sem evett (csak a levesből), ma rakott karfiol volt, azt sem kért... :? Na, de miután kidühöngtem magam és lehiggadtam, evett egy kis üres rizst... :shock: :shock: :shock: :lol: A kis kínaija... :lol:

A tieitek mennyit esznek? És mindent, amit eléjük tesztek?

Timka, és hogyhogy csak most barátkoztatok össze a szomszédasszonnyal? :D Most költöztek? Bár mi is most nyáron ismerkedtünk össze a házban lakó anyukával, akinek Marcival egykorú kislánya van :oops: :oops: :oops: , pedig lassan egy éve itt lakunk... Na, de ez itt a személytelen nagyváros... :lol: :lol:

Na, mennem kell, szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
na végre beájult a kiskukac! MA szegénykém a vasárnap összetört orrát megint felsázntotta, mert teljes erőből dömperezett az udavaron és nekirohant a homokozónak, aminek a platója, jól orron vágta, így a vasárnapi heg megint felszakadt!:(

Timka,
mit vettél meglepi ajándéknak? miért volt titkos az eljegyzés? ha titkos, akkor miért jár ajándék? Vagy én vagyok tudatlan??:D
Jó lehetett a gyerkőcöknek is a mai napja, Fanni is társasági lény!!!
Köszi a málna-eper infokat!
Tepsit én sem a nagyot használom, hanem egy kisebbet, mert azért az brutál mennyiség lenne.

Juc,
kaja nálunk változo, a főtt és sült húsokat bármikor iszonyatos mennyiségben, meg egyébként is szinte mindent megeszik, de van amikor egyik nap igen, de egy héttel később meg nem eszi meg ugyanazt a kaját, szóval teljesen változó. Az biztos, hogy nagoyn sokat eszik Marci, a napi 5 étkezés megvan bőven, plusz reggel este kakaó.

MA jó napunk volt egyébként, kint voltunk a kertben délelőtt és délután is 2 órát csavarogtunk a környéken, meg pletyóztunk az ismerősökkel, szomszédokkal. Marci alig akart bejönni fél 7-kor, nem tudom mi lesz velünk, ha bejön a rosszidő, bár még a jövő hétre is vénasszonyok nyarát mondanak. És mikor jön front? Hát mivel fogom kicsalogatni a kiscsajt? :D
Na szép estét, holnap jön apa, jaj de jó!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Na, most látom, hogy nem válaszoltam Nyuszkó rizskochos kérdésére: főzök tejberizst (kb. 15 deka rizzsel) kis vízzel (kb. 1 deci), sok tejjel (kb. fél liter), cukorral, vaníliával, abba belekeverek 2 tojássárgáját, a fehérjét felverem, és azt is belekeverem. Ez egy kis jénai tálra való, de nálunk még ebből is marad, főleg, ha Marci nem eszi... :?

Tamesz, igen, Marcidon látszik, hogy mostanában megjött az étvágya, de a miénk max. hosszában nő, széltében nem. :lol: A dokinéni szerint örüljek, hogy sovány, de azért gondolom, nem ártana, ha egy kicsit hízna... Az ízlése neki is hétről hétre változik, amit egyik héten megeszik, a másikon nem, de sajnos egyre több, amit nem... A múltkor már a MCDonaldsos sültkrumplit sem kérte, na, akkor ijedtem meg... :shock: :lol:

Marci orrára sok gyógypuszi! Remélem, hamar begyógyul!

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Halihó!

MÉg én is ébren.....

Juc
MÉg regebben mikor nem laktunk itt találkoztunk a párral,akik sétálgattak, pár szót beszéltünk is, kérdezték mikor költözünk, megbeszéltük hogy majd jól ellesznek a gyerekeke, aztán mikor jöttünk nem találtuk őket. Ők építkeztek akkor és csakmost májusban költöztek ki, én meg már le is tettem róla,hogy összejövünk. Az utcánkban nem nagyon szoktunk sétálni, inkább autóval jövünk-megyünk, de mostanában megjött Fanninak a kedve a babakocsikázáshoz (nosztalgiázik a lelkem...) ők pont kint voltak a teraszon és kijöttek hozzánk....így aztán csak most jött össze az első tali.

Tamesz
Nem volt ezt titkos, csak egyszerű, semmi családi összeröffenés. Pasija megkérte apóséjktól a kezét, aztán felhúzták a gyűrűt. Mi már csak egy mms-ben értesültünk róla.
De mi se voltunk jobbak, apa nekem az Eiffel torony tetejében húzta az ujjamra a gyűrűt, a szülők pedig kész tények elé voltak állítva. De mi is kaptunk ajándékot tőlük utólag,mert "így szokás"....
Amúgy kiakadtam, mert apa ajándék ötletszempontjából egy nagy 0. Azt találtam ki vegyünk nekik valami szép evőeszközkészletet. Viszont utálok egyedül dönteni, főleg akkor ha azt mondják a telefon végéből: hogy ha neked tetszik és te örülnél neki akkor jó, viszont hacsak olyan legyen valami ajándék akkor már nem biztos hogy jó. Hát én láttam azokat az étkészleteket, amik 50-80ezer körül voltak, na azok aztán tényleg szépek voltak, ez ami belefér a 15ezer körüli összegbe annyira nem jött be nekem. Így aztán azt mondtam, hogy nem érdekel,nem veszek semmit. Ezek után apa telefonált anyósnak, utána a hugának és megbeszélték, hogy inkább adjuk oda a pénzt!
Hát igazán kezdhette volna ezzel is...de legalább vásároltunk egy jót a Corában.

Ja, Juc,vettem a Kátayban egy 24*33-as kisebb méretű tepsit, apa szerint ennyi süti azért már el tud fogyn, ha finomra sikerül.

Nálunk most nagy kedvenc a zöldbab leves, egész héten (hétfő kivételével) az volt, de Fanni nem unta meg, imádja, ahogy én is!
Ma elég jól evett,leves után még káposztás tésztát is termelt be.
A másik nagy kedvenc a húsleves, csigatésztával!!!
És a cékla minden mennyiségben....
Valamelyik este az apja ette meg, rizses husi volt, nekem nem sikerültvolna annyit megetetnem Fannival mint neki.
Tegnap este például vajas kenyeret evett magában. A BordsEve féle enyhén sózott margarin nagyon bejön neki.
Olyan édes, amikor éhes,mutat a szájára,hogy am...am....

Ma este is sikerült mesélre elaludnia (persze a cicin...),apjával együtt. Apa kezdt olvasni a mesét, aztán apa addig ásítozott meseolvasás közben,hogy Fanni kivette a kezéből a könyvet,mondta hogy anya és ideadta nekem. Onnantól nekem kellett olvasni a mesét, el is aludt mindkettő....

Marci orrocskája mi is küldjük a gyógymanókat! Nem lehet Bephanten Plus-al bekenni neki? attól állítólag gyorsabban gyógyul....

Na jóéjt, megyek elteszem magam reggelig....

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Szép napot!
Mindenki csavarog? mi is homokoztunk, most már szundizik a kisördög én megy húzok le főzni, mert este jön apa és hát gondolom valami házikoszt jól esne neki!:D
Pocak dolgozik, sokat keményedik, néha fájogat, azért mégiscsak rendes ez a kiscsaj, hogy megvárja az apját.:)

Gyógypuszikat köszönjük, szépen varasodik az ormánya Marcinak!:)

Timka,
biztosan nagyon profi vagy meseolvasásban, ha apa is bealudt rajta!:) Kellemes hétévégét nektek anyóséknál!

Juc,
kitartás a kajáltatáshoz, én is próbálgatok mindenfélét, de pl nálunk a sültkrumplit egyáltalán nem eszi meg, a petrezslymeset meg igen. A rizst magában nem, de pl rakottkelnek igen, szóval kicsit válogatós a kis lükém!:) Egy tutti dolog van a hús, sonka, kolbász féleség, na ezeket bármikor, ja és persze a túrórudi!

Na megyek lefelé főzöcskézni, mert 3-ra megyünk kozmetikába, ugyanis a pocakomtól már nem látom és nem érem körbe magam!:) És hát ki tudja mikor fogok legközelebb eljutni!
szép, kellemes délutánt!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok :)

Előkerültem én is, bár visszaolvasni nem volt időm, de indokoltam voltam távol, Kristóf sajnos nagyon beteg volt, 5 napon keresztül volt lázas :( , torokgyulladása volt.
Elég sokat elárul az állapotáról, hogy naponta 2-szer másfél- 2 órákat aludt, és ha még este 6-kor kelt is fel, este 8-kor már akkor is ágyban volt és aludt. Sőt, egyszer volt, hogy majdnem 3 órát aludt. (ennyi alvás nála már egyértelműen kóros, életében még ennyit nem aludt nappal)
Egész nap keresztbe álltak a szemei, már-már ijesztően elesett volt, semmit se csinált, csak aludt vagy pedig hozzám bújva simogattatta a buksiját.
Szombat este kezdődött, orrfolyással, köhögéssel, torokfájással, 3 éjszaka óránként keltünk, 6 napon keresztül semmit nem evett, sokat hányt, kizárólag csak ivott, kivéve az esti tápszer, de azt is rendre mindig kihányta utána, így pár korty szörpivel vészelte át az északát.
Csak addig nem volt lázas, míg hatott a lázcsillapító, de olyankor is csak hőemelkedésig ment le a hője.
Tegnap volt az első nap, hogy végre jobban volt, már nincs sem láza, sem hőemelkedése, és ma végre, 6 nap után először evett, egy egész üveg babakaját megevett, fél 12-kor hozta az előkéjét, hogy tegyem a nyakába, és kezemnél fogva húzott a spajzba és mutogatta a babakajás üvegeket és mondta, hogy nyam-nyam :lol: , hát én így még soha nem örültem kajálásnak, be is vágta az egészet és azóta szunyál :lol:
Csak mostanra meg az lett a baj, hogy az antibiotikumtól már napok óta megy a hasa, ami pedig úgy kicsípte a popsiját (a Neogranormon ellenére), hogy egész nap csak pityereg, mert nem tud ráülni a popsijára, állva eszik, állva fürdik, nem hajlandó beleülni a fürdővízbe se, nem hagyja tisztába tenni magát, pedig az állandó hasmenéstől folyton tisztába kéne tenni, nehogy még ennél is jobban kicsípja a popsiját, de nem akarja hagyni, hogy hozzáérjünk a popsijához. Most a Sudocream-et ajánlotta a védőnő, meg, hogy kamillával mosogassam, a baj csak annyi, hogy a kamillás vattát sem engedi a popójához érinteni. Kész küzdelem.
De tényleg borzasztó ronda neki, sose volt még ilyen. És egyáltalán, ilyen beteg sem volt még soha. De hála égnek, talán most már, lekopogom, meggyógyul, csak az a fránya popsi jönne még helyre :D

Tamesz
Nagyon izgulok ám érted :lol:
Csak miattad azért mindennap beugrottam a babanetre, nehogy lemaradjak Lili baba érkezéséről :lol:


Kész lett a többi esküvős kép is, dobok még fel egy párat: (a vőlegény Apucim bátyuskája), ja és az én bamba, drogos-kinézetű fejemet nem ér nézni :lol:

Kép Kép
Kép Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Én is olvaslak titeket, csak sokszor nincs időm írni!

Juc!
Viola ugyanilyen rossz evő, most lesz 20 hónapos, de még nincs 10 kg. Marci mennyi most?
Éppen csak csipeget, mindig mondom neki, hopgy még nem kéne ennyire vigyázni az alakjára! :D
De talán a kis udvarlója van rá ilyen hatással :D :

Kép

Babus!
Sajnálom, hogy ilyen betegek voltatok, jobbulást nektek! Antibiotikumos kúra alatt/után jó a Normaflore készítmény, talán ismered is, segíti helyreállítani a normál bélflórát, amit ugye taccsra tesz az antibogyó!
Nagyon csinosak vagytok a képeken!

Tamesz!
Hogy vagy ma? Vannak joslófájások?

Üdv mindenkinek: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Jóestét!
csak gyors bekukk,

Babus,
sajnálom, hogy beteg volt kristóf, remélem mielőbb összeszedi magát!!! A kéepekn még mindig nagyon csinik vagytok!

köszi mindenkinek a drukkokat, még egyben vagyunk, megjött apa is, így most nyugisabb vagyok, hogy itt van, ha véletlenül bármi beindulna!
Kellemes hétévégét, most megyek!
Ja és a nap szenzációja, hogy Marci belekakált a nagy WC-be. és rendkívül büszkén mesélte el 50-szer, annyira édes!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Na, ma csak most tudok jönni, mert jó pörgős napunk volt, itt volt anyukám végre (tök régen láttuk már), sokat voltunk kinn, meg itthon is tettünk-vettünk, pl. virágokat ültettünk a balkonládába, mindjárt teszek is föl képet a kis kertészlegényről. :lol:

Most viszont megint ráérek, de gondolom, csak én vagyok ekkora lúzer, hogy már 3. hete pénteken engedem el a páromat kimenőre... :lol: Amikor minden más családban együtt örülnek a hétvégének... :lol: Ja, és még a Lost-ot sem nézem. Szóval itt uncsizom magamban. :lol: :?

Babus, szegény Kristóf :( , remélem, most már tényleg kigyógyult a torokgyulladásból, és a popsija is rendbejön minél előbb! Nálunk még mindig a Neogranormon a leghatásosabb popsikenőcs, meg egy kis szellőztetés szokott még segíteni, ha kicsípte a kaki.

Évi, akkor te is ismered a nemevés gyötrelmeit... :lol: :? Vagy te nem stresszeled magadat rajta? Szerinted nem gáz, ha nem esznek? Marci most 11 és fél kiló körül van, de már 2-3 hónap óta ennyi. Nem kellene híznia? Nálunk a nyers gyümölcsök és zöldségek a slágerek (paradicsom, paprika, uborka, hagyma!), ez viszont gondolom, jó. Kenyeret egyáltalán nem eszik a gyermek, lehet, hogy már a Norbi Update-et követi??? :shock: :shock: :lol: És nem mindig mindent utasít el, hanem inkább nagyon finnyás kezd lenni, és csak néhány dolgot szeret (és ezek hétről hétre változnak... ki bírja ezt követni? :shock: ). Ma pl. azt hittem, eldobom az agyam, étteremben ettünk anyukámmal, és Marci ezerrel tömte magába a főtt csülköt lila hagymával!!! Mást egyáltalán nem volt hajlandó... Lehet, hogy unja az ízetlen reformkonyhámat???!!!
Nagyon helyes a kép, ez az udvarló igen vagány srácnak néz ki!!! :lol:

Tamesz, remélem, akkor most a hétvégén nyugodt leszel, és nyugodtan mész szülni... :lol: :lol: :lol: Na, azért nem muszáj még, de ha bármi van, írj majd sms-t Timkának, aztán ő értesít minket! :D Szorítunk!
Marcinagyfiúnak meg gratula a kakihoz!!! :lol: :lol: :lol:

Na, és akkor két kép:

A kis kertész:
Kép

De hogy mi tetszik ezeken a csajoknak???
Kép

Sziasztok, jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Én is csak gyors bekukk...

Juc!
Nagyon aranyos Marci, és milyen képeket tud vágni? :D :D :D

Dehogynem stresszelem magam Violka nem evésén, de az az igazság, hogy kezdem megszokni. Még anno 7 hónaposan elküldtek minket mindenféle kivizsgálásra, mert már akkor sem hízott kellően, de azonkívül, hogy jól megkínozták szegényemet, nem derült ki semmi! Úgyhogy most már elfogadom, hogy ő ilyen, val.leg ezt örökölte, bár én imádok enni, nem is vagyok egy anorexiás, de igaz, molett se! Egyébként Viola dettó, mint Marci, mindig éppen mást eszik meg, ugyhogy kiigazodni nem lehet rajta! Talán éppen a nap állásától függ, vagy tudom is én mitől, néha ő is elképesztő, amit művel. Pl.: savanyú uborka leve, de úgy magában, margarin (fél doboz) szintén magában, és sorolhatnám, kenyeret, péksütit, húst egyáltalán nem is eszik! :shock: :shock:

Mindenkinek kellemes hétvégét, mert lehet, hogy már csak hétfőn jövök! Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Babus,
nálunk a Sudocrem 1-2 nap alatt helyrehozza a popsiját. Én csak ezt használom. Remélem Nálatok is beválik. Gyors gyógyulást a nagyon csini nagyfiúnak!

Juc,
Marci nálunk jól eszik, de a húsevéssel egy ideig gondok voltak. Nálunk időnként van csali (ha megeszed ezt a falatot, utána kapsz ubit...), ami segít akkor, ha csak azért nem akar enni, mert már rohanna játszani. Arra is rájöttem, hogy nincs türelme ahhoz, hogy megrágja a husit, ezért mostanában vajpuhára sütöm a sütőben. Így szereti, leginkább a csirkecombot.
A rizsevés nálunk is nagyon megy :). Én egy ideje nem mérem. Most nőtt is valamennyit, vékonynek nem mondanám, de mérleg mindig ugyanannyit mutatott. Bébikaját (Hip, Humana) kéthetente egyszer hajlandó megenni, ha valahova kirándulunk és már nagyon éhes.
Gyönyörű szemei vannak Marcinak!

Tamesz,
szorítok ám Nektek! Mindig úgy jövök a babanetre, hogy talán már Lili fényképeit találom itt :). Egyik ismerősömhöz bement a a Nagytesó az újszülött Kicsihez és mindenkinek büszkén mutogatta, hogy Tesó, Tesó.

Évi,
még nem is volt alkalmam üdvözölni Téged itt, most bepótolom. Violka is nagyon édes!

Megyek, mert megjött az "Uram" a tujalocsolásból, ugyanis már van sok-sok kicsi tuja az udvaron :)!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?