Új privát üzeneted érkezett!

backa: a propolisz az egyik legtutkóbb fájdalomcsillapító... a 96%-os alkoholos tinktúrából rá kell csepegtetni egy vattadarabra és azt rányomni a forra - a tövére pl. Úgy lezsibbasztja mint a fene...
Vendég
 


babancs: nálam az a doki volt ilyen szemét aki végül be sem vállalt... ránézett az UH-ra meg a leletre és azt mondta, szerinte ez a baba nem is marad meg... mert olyan pici... (sejtheted, hogy be voltam...)... aztán kiderült, hogy a pici teljesen OK méretügyileg csak az a doki egy seggfej... remélem amikor szülök akkor nem ő lesz az ügyeletes a dokim mellett mert akkor a dokimnak egyedül kell majd minden problémát megoldania mert a seggfej dokit a közelembe se engedem majd....
Vendég
 


Cakegy!
Ajha! Sejtettem, hogy ez valami ütős anyag! Jó tudni, bár bízom benne, hogy nem lesz rá szükségem!

Mindenki találkozik ilyen gyökér dokival???Megáll az ész! Én sem engedném oda!
backa
 
 

 
 

sziasztok!
ma kezdem el szedni az adimetet. vannak ötleteitek mire figyeljek oda?
jaj, fogfájás?? az nem jó. cataflam tényleg napi három max., de ezt csak max. 3 napon keresztül lehet csinálni, mert nem tesz jót a májnak.
dimet
 
 


én még mindig azon derülök, hogy Dimet és Adimet:) franc gondolta volna,hogy egy ilyen nevű bogyót fogok szedni.
ma azért reggel csináltam egy tesztet, nehogy babásan kezdjem el az adimetet. de nem:( azért ha pozitív lett volna, mennyivel könnyebb lenne az élet:)
babások közül még mindenki 2 in 1?
üdv
dimet
 
 


Sziasztok csajócák!

Én is vagyok-vagyogatok, olvasgatok is rendszeresen, de most még egy hónapig csak ritkán tudok majd írni.
A somlói engem sem dobott fel, a reggeli kakaómon kívül csak sós és savanyú dolgokat kívánok. (Sóska van a toplistám élén, de nem ám cukrosan, úgy utálom, aztán a jó kis fokhagymás kőrözött rozskenyérrel ecetes ubival, rizses lecsó, ja meg a roston sült lazac fokhagymás-petrezselymes pácban, húú de éhes lettem) A legrosszabb viszont az, hogy sohasem lakok jól, bármennyit eszek is, még mindig tudnék. Ez elég szar érzés, meg így a 20. hét végére már 6 kilóval vagyok több.

Húúú, ez olyan izgi, hogy Johanna vagy Műtyürke bújik-e ki előbb. :D
A szüléssel kapcsolatban nekem egyelőre csak egy igényem van, ne este induljon be, hanem egy kipihent éjszaka után reggel :-))))

Babancs, gratulálok a vizsgádhoz és vigyázz nagyon a babádra!!!!

Nálam egyébként minden okés, méhszáj zárt, méh puha, vérnyomásom rendben, a pulzusra azt mondta a védőnő, hogy kicsit magas (86), de én úgy tudom, hogy terhesség alatt magasabb a pulzus, vagy még ezzel együtt is magas??
A cukromra viszont nagyon kiváncsi vagyok, két hét múlva megyek a terhelésesre.
Azon filóztam egyébként, hogy miért magasabb a PCO-soknál a terhességi diabétesz esélye?? A több inzulin miatt alacsonyabb a cukorszint, mint kellene, a baba is az én inzulinomat használja, mert a hasnyálmirigye még nem elég fejlett, így max. beáll a rendes szintre a cukor, de hogy magas legyen???
Nem értek ám hozzá, szóval az okos dokinénik válaszára nagyon számítok :-))))
espero
 
 


dimet: én terhesen is szedem... szóval nem lett volna belőle baj szerintem :)

csak arra figyelj, hogy ne egyél mellette sok cukrosat mert egész nap a wc-n fogsz ülni... (nekem brutál sok cukor kell ehhez a hatáshoz de a többiek sokat szívtak vele)
Vendég
 


hát, most nagyon ráálltam a "mediterrán diétára". ami nem nehéz, mert alapból így eszem. csak néha vannak "bűnözések". de akkor most az elején még jobban odafigyelek. nem szeretnék egész nap a wc-n ülni,mert a melóhelyemen a munkatársaim (kísérleti patkányok) nem várnak rám:) elég türelmetlen bagázs.... :D

egyébként átlagban a babások, mennyi idejű merckformin szedése után estek teherbe?
üdv
dimet
 
 


én kb. 5 hónap + 2 hónap kecskerutafű tea

viszont semmi clostyl
Vendég
 


Hát nagyon kimerültem..pedig még csak 1 dupla erkélyajtó mostam le. Én nem értem, hogy lehet ennyire mocskos?? Szinte sáros kívül. A hasam meg közben fájdogál. Nem szereti, ha bármit dolgozok. A fürdés sem teccik neki, csak a zuhanyzás. Mi lesz később? Ez az alhasi szuri néha ez normális? Mintha a bal petefészekből jönne, kicsit olyan lüktetésszerű (szerencsére a bal petefészkemben nincs semmi :) ).
Dokiügyben tanácstalan vagyok, de hát csak kihúzom valahogy okt. 2-ig.

Kép
babancs
 
 


Hát, lányok...én már ezt nem értem!!!!
Felhívtam a dokimat! a nődokit, pusztán becsületből, hogy akkor ő mit mond.
Mondom: az asszisztensnő mondta,hogy 15,3 az IR és akkor ez mit jelent. Erre ő azt mondja, hogy ez jó, vagyis semmi IR, mert 4,5 felett van IR(mi ez a 4,5??...az arány??). Vagyis nem gyógyszert adna, hanem akkor laparoszkópia. De most akkor mi vaaaan???
(jó, nem megyek vissza hozzá, de az eredményem kellene, mert mostmár nem értem).
vagyis akkor az inzulinom lett 15,3 az cukrom 5,3 és annak az aránya kb. 3,0. vagyis nem vagyok IR?? akkor az nem jó:( vagyis jó. de akkor tényleg hat az adimet?? áááá...:(((
dimet
 
 


babancs: 3*2 magne B6.... nálam tökéletesen működött (de már nem szedem mert nem kell)

Nálam se tett jót ha az elején hajlongtam vagy dolgoztam... úgyhogy semmit se csináltam :) Most már azt csinálok amit akarok... csak a 12. hétig kell kihúznod :) Utána lesz 3 jó hónapod ha midnen igaz :)))))
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Köszi mindenkinek a drukkokat! :lol:

Volt egy totál nyugodt, pihentető éjszakám, görcs semmi, keményedés talán kettő, de nem fájt, úgyhogy ennyi. (lehet azért volt ilyen nyugis éjszakám, mert külön aludtunk aptyával, hogy mindketten kipihenjük egymást :lol: , és be is jött mindkettőnknek :lol: Végül is a királyok és királynők is külön aludtak! :lol: )

Hívtam is most reggel a szülésznőmet, hogy semmi, le is mondtam a ma esti vizsgálatot, minek? Annyi, hogy sokszor és sokáig keményedek, de nem fáj, sztem a hideg miatt van.

Hétfőn megyek dokihoz, szerdán a szülésznőhöz és NST-re.

Tudjátok miért lehetett a csütörtök hajnali jósló?
Előtte való nap hagytam abba a Magne B6-ot, és drasztikusan, ugye én 3X2-t szedtem, elfogyott, és nem vettem újabb adagot, minek, betöltöttem a 36. hetet, szerdán már egy szemet sem ettem. sztem ezt érezte meg a szervezetem, bár aszülésznő erre az elméletemre nem mondott semmit. :roll:

Ella, jó a súlya már a bébikének, de azért mégiscsak korán lenne még...

Ahogy Okr mondja, még egy hetet jó lenne kihúzni. Az mindenkinek jól jönne, engem, apát és babát is beleértve. :lol:

Norka!
Teljesen leállni még nem merek, de elkezdtem csökkenteni. Azért ez nem infúzió, és külön rákérdeztem mind a dokinál, mind a szülésznőnél, BAJT nem tud csinálni szüléskor, max. kényelmetlenséget, hogy egy órával többet vajúdok.

Domival is így volt, reggel 7-kor elkezdődtek a fájások, csak nem tudtam, hogy ezek azok, bevettem a reggeli gyógyit, és le is lassította meg megrítkította a fájásokat, de visszatartani nem tudta a szülést.

Rambóka!

Te kis versenyszellemző!! :lol: :lol:
nem akarom Mütyürke elől elvenni az elsőbbséget, de akkor szólj neki léhyszi, hogy csipkedje magát, mert Johanna élvonalban áll a csatasorban, tudod! :lol:

Mikorra írják ki a csaszit, ha addig nem jelentkezik M.?

Domi amúgy a 37+4-re született, 3600 grammal (jó hogy nem maradt bent, és növögetett még szépen tovább...), és még javában szedtem a gyógyit mellette is...
De Dominál nem voltam ennyire kinyílva, ott szülésig maradtam C 2100

Befektetni meg nincs értelme ilyenkor, csak a gyógyimat szedem, azt itthon is tudom, ha elindul a szülés, azt már semmiképpen nem fogják leállítani, azért kellene max. bentfeküdni, de ahhoz Johanna már nagy hogy leállítsák durván.

Backa!
Én meg érted izgulok! :lol:

Én nem akarom előre elkiabálni, de olyan jó előérzéseim vannak veled kapcsolatban, a pozitív hozzáállásod, a jókedved...szet lesz itt valami...

kavicska, mikor jössz haza????

Espero miért nem tudsz gyakran jönni?

Ginuska, te is kéne azért írjál!!

meg Alice is, irgum-burgum! :lol:
Alice még mindig egyedül vagy, párod Ámerikában? Ilyenkor kell sokat lógni a neten, nem előle veszed el az időt! :lol:
vagy most hozod be a melóhelyen a lemaradást?

És Pogi sem ír túl sokat mostanában... :wink:

na megyek enni :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Kincs
Hogy van a férjed foga?Voltatok dokinál?

Rambóka
Itt minden fogat kihúznak,ami fáj. :( Azt is ami nem! :wink:
Mütyürke ,és anyukája hogy érzi magát?

Dimet
Én 6 hónap metformin+ 1 hónap kecskeruta tea.
A fogamzás előtt 5 hónap closty,és UH-s követés,de most mégis spontán fogant.Épp a HSG-re készültünk. :oops:

Babancs
Nekem a jobb oldalam fájdogál.Főleg ha sietek vhová,akkor szurkálgat.
Mg jó rá,csak én hülye nem néztem meg a dobozon,hogy rágótabletta.Sajna nem tudom megenni,mert rossz íze van.Mint minden másnak is!Konkrétan hagyma ízű még a tej is! :shock:

Espero
Nem csinálsz egy vonalzót,hogy lássuk hol tartsz?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Hát, lányok...én már ezt nem értem!!!!
Felhívtam a dokimat! a nődokit, pusztán becsületből, hogy akkor ő mit mond.
Mondom: az asszisztensnő mondta,hogy 15,3 az IR és akkor ez mit jelent. Erre ő azt mondja, hogy ez jó, vagyis semmi IR, mert 4,5 felett van IR(mi ez a 4,5??...az arány??). Vagyis nem gyógyszert adna, hanem akkor laparoszkópia. De most akkor mi vaaaan???
(jó, nem megyek vissza hozzá, de az eredményem kellene, mert mostmár nem értem).
vagyis akkor az inzulinom lett 15,3 az cukrom 5,3 és annak az aránya kb. 3,0. vagyis nem vagyok IR?? akkor az nem jó:( vagyis jó. de akkor tényleg hat az adimet?? áááá...((
bocsi,hogy mégegyzsre elküldöm, de szétcsúsztam:) nem értem az orvostudományt, vagy a nődokit, vagy vmit :P
dimet
 
 


Babancs!!

Fürdeni kádban főleg meleg vízben NEEEEEEE!!!!
Most zuhi ár hónapig!! Úgy kilencig...

hallgass a hasadra!!! nem hülye a természet!

Pihizz is, csak azt csináld, mai jól esik.

magne B6 sztem is jó, megelőzi görcsöket, a vetélést, és ha szerencséd van, még a hányingert is csökkenti.

ja, én is fostam állandóan a terhesség elején. :lol:

Dimet!
Ez még az én szerény tudásom szerint is IR. ha éhgyomri inzulin 11-13 fölött van!
Dokidat szardd le , akár szó szerint is :lol: , ő csak műteni akar, vagy mert élvezi, vagy a pénzért, kezdd el aDimetet, állítólag akkor is hat, ha nem vagy IR!

Arányokról, amik IR esetén fennálnak, még régen Norka írt egy csomót, meg kéne keresni...

Táblázatból meg lehet nézni, ki hány hónapig szedte a metet pozitív teszt előtt!

Kép

Kép
rejo
 
 


Bocs egy kezem van megin

dimet, felrobbanok a dokid hülyeségén, töltsön már le egy Homa kalkulátort ha számolni nem tud, nekem megvan és a te IR-ed 2-szeres, azaz a normáltól csaknem 100%-kal nagyobb a hányadosod, egyébként is éhgyomornál 13 fölött súlyos IR van. Úristen, ha legalább nem ért hozzá, fogja be a száját! Műtse meg magát! :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


oksa, akkor ezt fogom neki mondani:
Kedves Doktor Úr! Norka azt üzeni,hogy műtse meg magát. :D
jam, én is így tudtam, amit ti mondtatok, de ez a doki kész van. vagy nem lát (hát, elég öreg...)
na, köszike.
igen, élvezi a műtétet.
1. sebész szakvizsgája is van.
2. öreg, alig van műtétje gondolom.
3. ennyi pénzért én is megműtenék bárkit:) ha már patkányt tudok boncolni, gondolom emberen is menne..... :D :D :D
egyébként a magneB6nak van ampullája. sokkal jobb. szerintem. mint a tabi. na, melóóóó
sziasztok
dimet
 
 


Rejoka :)
Fére ne értsd,,,azért szurkolok h még bent maradjon Johanna baba..nem hiába 9 hónap egy terhesség!
Vmit nem értek,az világos h Rambókának le kellett állni a mg-al,de vki igy ki van tágulva mint Te,és még bent akarjátok tartani a babát,nem kéne szedni tovább???? :? Nem értek ám hozzá..azért kérdezem4 :oops: :lol:
Ja,másik teljesen tilos fürödni terhesség alatt?????Általában tusolok,csak 1-2 héten 1* ha kádba fürdök,persze akkor se forró vizbe...úgy vettem észre kicsi tén is megnyugszok+a baba is!azt se inkább?? :shock:
Ha már ennyi irtam magamról...hétfőn megyünk Uh-ra :D :D :D ,úúgy várom már,remélem minden rendben lesz! :!: :!:

Babancs :)
Hagyd az ablakokat a fenébe és pihizz,ez most nem a nagy takaritás ideje,főleg ha szurkál a hasad! :shock: :wink:

Dimet:)
Elég bolond orvosod van,,,szedd az aDimetet :D ,meglátod helyre rak!

Espero :)
Végre hirt adtál magadról...örülök h minden rendben van veletek! :wink:
Vendég
 


Na helló mindenkinek,

köszi a hiányolást, megvagyok, olvasgatok, csak nem nagyon tudok a mostani témákhoz hozzászólni, (terhesség, szülés) minek okoskodjak nektek.
Szedem a merckformint, és a bromot is, néha eléggé szar a közérzetem, egyre jobban ki tudom szűrni, hogy milyen kaja után vagyok rosszul, és próbálom elkerülni őket. Ilyenek a kenyér (fehér), a tészta, az édességek, a krumpli.... szóval a gyógyszer maga rákényszerít az egészséges étkezésre, hús, zöldség, gyümölcs jöhet minden mennyiségben....
Próbálom csinálni a 90 napos diétát, eddig 3 hét alatt - 3 kg.... :cry: nem túl sok. Mások itt közülünk olyan szépen lefogytak, a gyógyszer szedése mellett, nekem úgy néz ki, még ez sem sikerül.... pedig abszolút betartom, kivéve a szénhidrát napot, mert egyszerűen nem bírom. Hát, ez van. Maradok ilyen dagi. Azért nem adom fel, lehet, hogy talán több idő kell majd, fene tudja.
Viszont most vagyok a 12. napon, és tegnap igen erős petefészek fájdogálások voltak, este csináltam egy LH tesztet, és halványan csíkos volt ! Tehát közeledik a pé ! Ez azért izgi, mert az előző hóban a 22. napon volt, viszont most mintha előbbre készülődne ! Várom már a következő mensit nagyon, mert a 3. napon megyek majd vérvételre, és azokkal a hormon eredméynekkel kell majd menjek vissza dr. Tűűhöz, hogy kimondja az ítéletet, várnunk kell-e még, vagy nem. Na velem ennyi.

Viszont a kismamik itt keltik a pánikot ! :lol: Egész szívdobogást kaptam, mikor olvastam Rejo írását, hogy készülődik Johanna !
Tényleg már alig van egy kis idő !

Rambóka, viszont megmondom őszintén, örülök, hogy a doki a császár mellett döntött. A tiedénél jóban bagatellebb indokokkal is császároznak, szerintem feleslegesen tettek volna ki megterhelésnek. Jobb a békesség, nem kell magad így megerőltetned. Kiváncsi vagyok, mikorra programoznak ??

Dimet, bocsi, hogy még nem írtam, de képzeld, otthon besz....rt a net, és csak onnan tudok hosszabb lélegzetűeket írni, most itt bent nagyon sok munka van, örülök, ha olvasni tudok..... de nem felejtettem ám el a válaszolást ! :wink:
Egyébként röviden annyit szeretnék csak mondani, hogy tényleg figyelj most nagyon a kajára, amit fentebb írtam, az most nekem kőbe vésett szabály, a rosszullétek egyszerűen rákényszeítenek, hogy ne egyek mást.... és tényleg nagyon fokozatosan kezd el bevezetni.
A többieknek millió puszi, kismamiknak kettő !
zsizsik
 
 


Rejo
Szuper,hogy jól aludtatok! :D
Kavicskáék lehet konferencián vannak.A férjem is ma ment. :( Mostanában alig látjuk egymást. :(

Dimet
Nyugodtan szedjed a gyógyit! :D Ha Norka azt mondja IR,akkor tuti az!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okrisz:)
Szia Neked is!Adának hogy megy a bölcsi,szereti???
Vendég
 


Ella
Hát Ada taknyos lett,így nincs bölcsi keddig.Remélem addigra meggyógul,mert mennem kell a fősulira.
Egyébként szeret járni,tegnap még sírt is,hogy nem mehet.Kedveli a gyerkeket,meg a gondozó nénit! :lol:

Ma mi fincsit fogotk enni? :D

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem nagyon van időm sajnos még arra sem, hogy olvasgassak.
Rejo, Rambóka nagyon izgulok értetek :D

Tegnap voltam 12 hetes UH-n, 4 cm a kicsi, nyaki redő 1,6, nagyon rugdosott, ficánkolt. Annyira édes volt :oops: , teljesen elérzékenyültünk apával. Minden rendben velem, október elejétől többet jövök addigra befejezem a határidős munkámat.

Nagyon sok puszi mindenkinek!
nóra1
 
 


Okrisz :)
Az nem jó h beteg lett..jobbulást neki,viszont annak örülhetsz h igy szereti a bölcsit legalább azzal nincs baj!Sajna most sokat lesz beteg a közösség miatt...biztos nem kell bemutatni neked!

Mit eszünk ma...jó kérdés,még nem tudom :D ,nem rég reggeliztünk,ebédre vszinű sajtostésztát(maradék),vacsira meg csinálok vmit!
HA édességre gondolsz,,de inkább arra gondoltál :lol: ..apa estére igért egy kis milka csokit,,az 1* már tuti! :D

Nóra :)
Nagyon szuper..Gratulálok,most már a bűvös 12. hetet is átléptétek!! :)
Vendég
 


Nóra
Milyen gyorsan eltelt ez a 12 hét!Csak ámulok,és bámulok!
Nagy grat a jó eredményhez!!!!!!

Ella
Ja,édességre gondoltam! :D :D
Édesszáju ez a baba! :D :D :D
Köszönjük ,reméljük hamar meggyógyul! :!:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok,


na eddig olvastalak bennetket... temeltetek megint.

Babancs hol vagytok ti, hogy hideg van? Itt 25 fok van. ablakot nekem is kéne puccantanom.

Backa kislányom!

mi a helyzet? Olvastam de részleteket nem találtam, csak, hogy ott hideg van :shock: komolyan de hol?

Rajo!

Egyetértek én sem tudnám jobbra vagy balra , de nekem is sugalna valami olyat a belsőm ,mint neked.

Rambóka!

Nagy drukk a császárhoz..., nekem azzal sincs bajom, ha az kell meg van az oka nyílván...
és mindegyiknek előnye és hátránya is van bőven.

Figyelj azt, honnan tudom lecsekkolni, hogy az anesztes érti a dógát? EDA miatt..., nehogy ott nekem majd túlbökjön... vagy hülyeségeket gondolok?

Szia Ella!

Kajálgatunk mi.... :P

Vöcsök!

Gyere elő!

ui.: varrtam egy paplant és egy párnicskut:-) ja és rendeltem a neten is kihozták..élmény.... :P

mir
 
 


Lányok,

elkezdtem priviket szétküldeni hogy személyesen kérjek fel pár embert, hogy írja meg a történetét a pcos.hu-ra. Ugye megteszitek, hogy megírjátok?

Olyanoknak írtam, akik 12.héten túl vannak, vagy korrekt kivizsgáláson túl vannak (Zsizsik ez neked is szól), és tegnap-ma jöttek, így rájuk tudtam klikkelni.

De szépen kérek mindenkit, hogy akit nem kerestem meg, és úgy gondolja hogy meg szeretné osztani, azt ami vele történt, tanulságképpen, az írja meg és a Kapcsolatok alatt található mailcímekre küldje el!!!

:wink:
Vendég
 


Húú, de beindultatok! :)

Mir!
Megvagyok, köszi. Kicsit feszül a hasam, rossz a gyomrom, de ezt nem tekintem érdemi info-nak. Már nem keresek tüneteket, ez a 3. beültim, ismerem a dörgést. :lol: Amúgy találnék ezernyi jelet, amit akár a múlt hónapban is megtalálhattam volna, ha nagyon keresem! :lol:
Próbálok türelmesen várni. :shock: (na, ha ezt olyan olvassa, aki ismer, körberöhög!)

Hányadik takarónál jársz??? Az Üdvhadsereg meg ne tudja, mert lerohannak és elkobozzák! :lol:

Tényleg fázom a lakásban. Pedig amúgy mindig melegem van, mert dagi vagyok. Talán azért, mert nem mozgok, naphosszat döglök! :?

Nóra!
Hogy repül az idő! Gratulálok a jó eredményekhez! Most aztán tényleg megnyugodhatsz, a második harmad állítólag nyugis és kellemes! :)

Okr!
Adának jobbulást! Szupi, hogy így szereti a bölcsit! :)

Zsizsik!
Csakhogy megvagy!
Ha lesz pé, akkor sem megy spontán próba? Most nem szabad? Láttunk már ilyen vicces babákat, akik gyorsan beelőzték a kitűzött műtétet meg kezelést! :wink:

Rejo!
Örülök, hogy nyugi van! Hiába, itt már csak Johanna dönt! Vicces, még ki sem bújt, de már mindent ő irányít! :)
Köszi-köszi, hogy gondolsz rám! Az előérzeteidet meg komolyan veszem! :)
Ja, most totál pozitív vagyok, olyan egyértelműnek tűnik. Majd megnézem magam egy hét múlva! Előre röhögök, mit parázok majd! :lol:
backa
 
 


Dimet, nálam 4 havi 2*850 metformin hozta meg a babát, semmi más rásegítés nem volt. De az is lehet, hogy már 2 havi vagy 3 havi adag után is összejött volna, mert mi nem akcióztunk élesben. Viszont amikor elkezdtük, akkor elsőre összejött. Mákhegyek! :lol:

Rejo, azért nem írok gyakrabban, mert sok a meló. Meló után meg kismamatarna van, vagy nyelvtanfolyam, vagy szülésrefelkészítő tanfolyam, vagy unokaöcsire vigyázás, szóval mire hazaérek, már nem vagyok netképes állapotban.
Október közepétől már nem lesz ennyi a meló, november közepétől pedig már otthon leszek, tehát igérem, utána már gyakrabban jövök és vonalzót is gyártok (addig meg kiírom, hogy hol is tartok :-))) (ja meg hát bevallom, ha volt egy kis időm, akkor a híreket olvasgattam most a héten………bocsika)

Ja, és hétfőn megyek 4D-s UH-ra, már nagyon várom. Hátha kiderül, hogy kislány vagy kiffiú :D

Bizony, Babancs, forró fürdő tiltólistán. Nekem ez hiányzik a legjobban, zuhanyozni is mindig csuma forrón szoktam korábban, most meg a normál melegvíz alatt is megfagyok.

Espero (19+4)
espero
 
 


Norka, OK, megírom rémes történetemet..... 8)

Szia Backa, jaj, annyira drukkolok neked.... tényleg miért ne lehetne ez most teljesen egyértelmű...?? A pozitív hozzáállás sokat jelent ám... :wink:

Spontán pé lesz, igen, úgy néz ki, már a második..... ! Hát.... igazából majdnem hogy szentségtörésnek érezném, ha védekeznénk úgy istenigazából, szóval no gumi, no bármi egyéb, mondjuk lehet, hogy kiszállunk a végén, aztán ha ez elég lenne a kisembernek, akkor hadd' jöjjön.... :roll:

Lányok, Pogival mi van ??? :shock: :roll:

Segítsetek lécci ! Aki korábban 10 kg feletti túlsúllyal küzdött, és szó szerint küzdött mert nem tudott fogyni, és a metformin hatására le tudott fogyni, kérem szépen, hogy mesélje el nekem fogyása történetét ! Lehet priviben is, hogy ne offoljuk a topicot, de nagyon nagy segítség lenne, ha látnám, más hogyan csinálta. Szóval honnan indult, hová jutott, milyen diéta segítségével, mennyi idő alatt, mennyire volt gyors az elején, meg ilyenek. ELőre is nagyon köszi !!
zsizsik
 
 


Norka:)
Elolvastam a Te történetedet,hát ezek a hormonok..persze sirtam egy sort....előre szólok az enyém nem lesz ilyen hosszú és jól megirt! :)

Espero :)
hi-hi hétfőn remélem mindkettőnk babája megmutatja a lábaközit! :lol: :lol:
Vendég
 


Norka, én is megírom a sztorimat. Van valami határidő????

Zsizsik, nem fogyóztam még sohasem, de édesanyám sokat szenved a kilóival (valószínűleg én is fogok, mert tőle örököltem az alkatomat, de ő csak a 3. szülés után szedte magára a felesleget, remélem addig én is kitartok :D ), és nála 3 kulcsszó van, a mozgás, a mozgás, és a mozgás!
Bármilyen diéta mellett döntesz is, sokkal könnyebben beindul a fogyás sport mellett.

Nóra, úgy örülök, hogy te is átélhetted a 12. heti UH-t! Nekem egyébként sokkal nagyon élmény volt, mint a 18. heti. Itt már annyira az egyes szervekre koncentráltak, hogy én nem ismertem fel semmit a képernyőmön.........
Na, de majd hétfőn a 4d-n!! :D :D

Backa, szerintem is sokat segít a pozitív hozzáállásod!! Hajrá!
espero
 
 


Skacok... próbáltam Norkának válaszolni de a levelem az elküldött helyett a kimenőben van... miért? Csak akkor lesz elküldött, ha elolvassa valaki vagy miért nem küldi el? Ez nekem magas...
Vendég
 


Csakegy,igen,akkor lesz elküldött,ha a címzett elolvasta!


Zsizsik,én is pont ezt akartam kérni!
Nekem 3 hét után most mozdult el a mérleg nyelve!!Lement egy kiló!!!Valószínü víz,de annyira örültem neki!!! :oops:
Szóval én is szívesen olvasnám,kinek hogy sikerült lefogynia!
pimó
 
 


szerintem én is fogytam... igaz csak fél kilót de így is szekálnak, hogy sovány vagyok... (hogy a fenébe lehet valaki sovány akinek vastag a combja és hájas a hasa?)

(anyukám megnyugtatott, hogy ő sem a terhesség alatt hízott meg hanem később... bár szerintem nem vészesen kövér... és ami rajta van az azért van mert annyi édességet fal össze egy hét alatt mint én egy egész év alatt... a férjemmel ott szörnyűlködünk néha...)
Vendég
 


kitartás, és türelem. be fog indulni a fogyás. először a szervezet "beijed" és elkezd tartalékolni. és tényleg fontos a mozgás, hogy ne az izomból veszítsetek, hanem a zsírból.
jók akülönféle gyógyteák: borsmenta+citromfű+zsurló. napi egy bögre.
és ne a kcalt nézzétek az élelmiszereken, hanem a szénhidrátot. de szerintem ezeket már mindneki fújja kívülről. csak annyira nehéz ellenállni 1-2 dolognak:)
lehet kapni alacsony glikémiás indexű kenyeret is.
dimet
 
 


Jól van Backa csak melegítsd őket!!!!
nem fájt?

Ez egy paplan szerűség most, amire most varrom: :D a huzatot. Van már télije most nyári tavaszija is, meg két plüss takaró. :D :D
Végülis ő nekem maga az üdvhadsereg: :D

Látátok volna az apját, ahogy a kis kék plüssbe "betakarózva "szunyált... mondta ennek már most babaszaga van :P

mir
 
 


Zsizsik és többi fogyós lány:)
Sztem hagyjátok 1* hatni a metformint,akik fogytak tőle nem az első hónapba kezték el,,akkor csak a viz ment le max.!
3-4 hónap kell h beálljon rá a szervezet,utána meg pottyognak le a kilók..nálam is igy volt!
jan. végén keztem el,márciusba lement 5 kg,de az vissza is jött 2 pillanat alatt,sőt még hiztam is,végül ápr. végén mint akit elvágtak úgy fogytam,,,rá egy hónapra babás lettem,,,igy a fogyás abba maradt,,,,persze ez a verzió szimpib,mint h fogyhattam volna.....viszont lehet h meg is fogom szenvedni h túlsúllyal keztem :roll: Majd kiderül!
Vendég
 


Zsizsik!
Köszi!!!
Hát, azért ne gátoljátok azt a fogamzást! Sosem tudni!

Espero!
Neked is köszi a bíztatást!
Te aztán elfoglalt kismama vagy, hallod! :) A 4D-s bizti klassz lesz!

Ella!
Hétfőn lesz a 18 hetes? Tesómnak tegnap volt, alig vártam, erre a kis szemérmetes szorosan összecsukva tartotta a lábikóit egész vizsgálat alatt! :( Hazafelé bezzeg szétrúgdalta a tesóm berendezését! A doki rendi volt, mondta, hogy két hét múlva jöjjön vissza, akkor bekukucskál a lába közé! :lol:

Fogyás :
Őszintén szólva nekem nagyon bejött a Norbi-féle diéta + duci tréning. Naponta 1x vagy 2x végigcsináltam a tornát, nem megerőltető. Mellette jókat ettem, nagyon kevés szénhidrátot (semmi kenyér, tészta, cukor), sok fehérjét (halat, húst, sajtot, joghurtot). (nem az update szerinti diéta volt)
Fogytam is 13 kilót.
Akkor csináltam, mikor a férjem 6 hétig külföldön dolgozott. Kidobáltam minden bűnös kaját, egy héten csak egyszer mentem boltba, semmi hízlaló nem volt otthon. Nem volt lehetőségem bűnbe esni.
Addig tartott, míg megjött a férjem. :( Onnantól szép lassan visszacsábultam, a következő évben pedig vissza is jött a kilók java.
Én ott szoktam megtörni, hogy "most már életem végéig nem ehetek fini puha kenyeret meg pizzát, meg....! Ott rohadjon meg a fogyókúra!" Aztán ennyi.
Nincs hozzá elég kitartásom, az életmódváltáshoz meg túl hedonista vagyok. Sajna, asszem dagadt maradok...
backa
 
 


Mir!
Már nem fázom!
Süt a nap, de annyira idegesít, hogy leengedtem a rolót. Gyékényből van, szép, ahogy átvilágítja a nap.

Én is imádok ám varrni! Nem tudok szakszerűen, de mindig sikerül, aminek nekiállok. Már rég elhatároztam, hogy amit csak lehet, én fogok megvarrni a babának. Valami imádnivaló anyagokat lehet kapni!

Apa vicces lehetett a plüssben! :lol:

Mi fájt-e? A beültetés?
Inkább csak kellemetlen, de volt egy-két nehezebb pillanat! De ki bánja! Csak legyen értelme! :)
backa
 
 


Backa!
Átérzem...mármint a pizza-ingert:)
de nálam a pilóta keksznél is gyengülés van. uh, nem is emlegetem. már 3 hete bírom a fogyit több-kevesebb sikerrel. :D
dimet
 
 


Csajok ez a szalvéta-technika elképesztően jó!
Csináltam egy klassz konyhai képet a nővérem szülinapjára. Egy szakács van rajta fakanállal..kb. 400 Ft-ból kijön egy kép.
Majd kipróbálom az antikolást is és csinálok valami szépet a hálóba. Még üres a franciaágy fölötti fal.

A hasam kitartóan fáj, pedig bevettem a Magne B6-ot. Nem görcsöl, csak olyan feszülős, tágulós érzés. Gondolom nő a méhem.

Kép
babancs
 
 


Sziasztok !

Rejo, örülök, hogy jobban vagytok. Kicsit megijesztett, hogy Johanna már bújik ki, pedig tudom, hogy nem kéne itt ijedeznem :D csak tényleg tök izgi és nagyon drukkolok Nektek !

Rambóka, szuper hír, hogy meglesz az engedély csaszira !! Megkönnyebülés, kár, hogy paráztatástól neked is kijutott :x
és egy utolsó fogászati kérdés :lol: ha valakit középidőben röntgeneznek, vagy már amikor megtermékenyült a petesejt, de még nem tud arról, hogy terhes lenne, akkor is árt a röntgen ??

Babancs, hogy őszinte legyek, én a helyedben biztosan nem pucolnék ablakot. Nyilván a terhesség nem betegség, de koraterhességben nem túl jó dolog hajlongani. Pihenj, amennyit csak tudsz, bár így,hogy újra dolgozol, gondolom csak a hétvégék szabadok.
Élvezd, hogy nincs hányingered !! :lol:

Zsizsik
Az LH tesztnél a halvány csík azt jelenti, hogy közeledik a pé ??
Nekem a 12. napon halvány csíkos volt (ami végülis negatívnak számít), utána csont egycsíkos és hát látod a táblicsku alapján, hogy nem valószínű, hogy volt pé-m (hétfőn a doki is ezt mondta).
Múlt hónapban meg egy tök erős 12 napi LH teszt,amit én pozitívnak vettem, mensim mégiscsak a 35. napon volt. Szal számomra érthetetlen.

Egyébként napok óta ilyen a hangulatom :(
Utálom ezt az egész PCO-t ! Gyereket akarok !!!!

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1158927221.35.jpg[/img] [/img]
mniki
 
 


Sziasztok lányok!! :)

Nóra de jóóó! úúúgy örülök a jó eredményeknek,várjuk mikor leszel többet! :)

Köszönöm a érdeklődéseiteket a férjemről,volt ma dokinál kifúrták,ideget kiráncigálták(nagyon fájt neki :shock: :( ) tisztogatják ,próba és aztán igazi tömést kap, Rambóka köszi a tegnapi kimerítő diagnózist és kezelési útmutatót! :) (a Flektor EP-t nem ismeri a doki :? így nem írta ki)

Kavicska hiányolunk!!

Minden jót csajok, holnap benézek!
Vendég
 


nem ismeri a flektort??? ugyanaz a hatóanyag, mint a cataflamnak..ez bolond...
dimet
 
 


Mniki! az én görbuszom is ilyen,nekem is volt 3 halovány LH tesztem,már én sem értem :evil: de ma 37 fölé kúszott kicsivel a hőm...remélem pé volt!

Ma jobb lett a kedvem és megújultam babagyártás terén ,küldök neked is++++++++++++ :wink: :) Egy ismerősömmel beszélgettünk,ő lombikos volt, rábeszélte a dokija(én is hozzá jártam a Kaáliba :D ) az 5.lombikra(a lánynak már elege volt az egészből) és az sikerült neki,a doki végig bíztatta(tesztje nega lett a hcg pici,de a doki azt mondta akkor is gyereket csinál most neki!),és így lett egy szép lányocska! rá két évre megszületett spontán terhességből a kisfiuk! :D

csupa ragacs a billentyűzet főttkukoricátrágcsikálok :)
Vendég
 


Okr!

Küldök gyógypuszikat Adának!

Domi is beteg volt egész héten.

Ella!
betöltött 36. hét után tilos a Mg. Azért, mert visszafogni már nem tud egy esetlegesen meginduló szülést, de belezavarni a tágulásba igen!!

Hát nem tudom, forró fürdő sztem egyértelműen tilos, viszont aki teljesen zárt, az sztem azért néha fürödhet langyos, kellemes vízben. (merthogy elvileg ha noncs semmi gond, akár a Balatonban is fürödhetsz)
Én azért nem fürödhettem semmiképp, mert már a 16. héten elkezdtem nyílni, és így fertőzésveszély van fürdés közben.

Mniki!
Süt a nap! Vidámságra fel!!Látod előbb vagy utóbb mindenki babás lesz!!!nézdd meg a táblicskut! :lol:

Nóra, gratula 12. heti Uh-hoz! :lol:

Kincs, veled amúgy mi van? Hol tartasz, pé, fejlemények?

Kép

Kép
rejo
 
 


Hát csajok nem tudom, ezek a fránya LH tesztek, igaz az van írva, halvány nem számít, de nekem is halvány volt, és abból lett Johanna!!!!

Ezt beszéltük régen csakeggyel, lehet pl. híg a vizeleted is, ha sokat iszol, és pl. este csinálod a tesztet.

Kép

Kép
rejo
 
 


babancs: látod? :) A méhed nő :) :) :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?