Új privát üzeneted érkezett!

akkor írok neked,hogy ne uncsizz:)
jót mosolyogtam magamon:)
figyi:
a nick nevem Dimet.
És mit fogok szedni hétvégétől??? aDimet-et:))))
na, ez sok már mára. aludnom kellene.
nyugi, és bízz a sorsban. ha egy új életnek meg kell születnie, akkor meg fog!!! és amit nagyon szeretnél, azt eléred. pozitív hozzáállás. na, tényleg megyek feküdni,mert hülyeségeket beszélek. a férjem meg itt durmol már mellettem.
jó éjt, meg jó reggelt.
dimet
 
 


Jó reggelt, lányok!

Megint jó korán keltem. :roll:
Kedves kakastársaim, merre vagytok?

Babancs!
Ne aggódj, nem lesz semmi gond! Persze megértelek, jól beletette a bogarat a füledbe ez a doki! Mi a neve? Egy-két győri nődokihoz volt már szerencsém...hátha tudom, ki az...

Dimet!
Én is adimetet szedek, amikor először láttam a nickedet, rögtön ez jutott eszembe...de én azt hittem, direkt emiatt választottad ezt a nevet!

Rambóka!
Jól értem, hogy valami fájás.félét érzel??? (mikor lever a víz előtte)
Jesszusom! :shock:

Rejo!
Jót röhögtem! Csak imádkozz csendben! :lol: Majd meglátod, milyen szép lesz!

Verus!
Ebből még lehet valami! Ha vastag a nyálkahártya, az jóóó! Lehet, hogy belebújt valaki? :)


Kérdezhetek valamit?
Olvastam itt, hogy pco-nál gyakori a progi-hiány. Napi 3x2 Utrogestan-t írtak fel. Elég az??? Máshol olvastam, hogy van, aki progi-szurit is kap. Bízom a dokimban, de mindig találok valamit, amin filózhatok... :roll:
backa
 
 


backa: Én nem szedtem progeszteront a baba pedig él és virul...

Szerintem ha valaki min. fél évig szedi a metformint akkor már egyáltalán nem törvényszerű, hogy szüksége lesz rá. Nálam is az volt az első kérdés, hogy teljesen spontán baba-e (tehát volt-e Clostyl vagy bármi már)... amikor kiderült, hogy csak a metformin akkor annyit mondtak (a normális orvosok) hogy szedjem szépen a gyógyszereimet és élvezzem a terhességet és nem kell semmi.

Ja. Mondjuk én a pozitív teszttel a kezemben azonnal elrohantam a belgyógyászomhoz aki levette a progeszteront és azt mondta, hogy nem kell pótlás .. amit később egy nőgyógyász is megerősített... (szóval azért én is utána mentem a dolgoknak:)

Ja... nálam még az volt a megnyugtató, hogy végig hőmérőztem és az elmúlt hónapokhoz képest ebben a hónapban egyáltalán nem ugrált a hőm a peteérés után... tehát nem ingadozott a progeszteronszintem (na már csak ezért is megéri hőmérőzni)... és tényleg tök más volt ez a görbe mint a korábbiak...

De valszeg ehhez kellett min. 1/2 év metforminszedés...

(viszont szerintem az orvosok 99%-a defaultból felírja az Utrót.... amiről engem a Sotés nőgyógyász lebeszélt ha jó a progiszintem mert az utro úgy működik, hogy leállítja a saját progigyártást és azt helyettesíti... azért is kell az a 3*2 és nem kevesebb...)
Vendég
 

 
 

Köszi Csakegy!

Hát, én már másfél éve szedem a metformint.
Viszont a lombiknál lehet, hogy kicsit más a helyzet, mert ugye leszívják a tüszőfolyadékot, így nem tudom, marad-e sárgatest ?! Ha nem, akkor mi termel saját progit??? Szóval nem minden világos itt. A hőmérést asszem akkor megpróbálom. Megnyugtatásképpen.

(Még lombikok előtt, sima stimus hónapokban 2x2 utro-t kaptam.)
Szóval remélem elég lesz!
backa
 
 


backa!
nem, nem amiatt :D
puszta véletlen.
szerintetek nem gáz, ha szedem az adimetet és terhes leszek???
a hajhullást ki lehet védeni? mármint az adimet helyrehozza, vagy ez végleges? még nem látványos a hajhullásom, de nem szeretném, ha az lenne..... :?
dimet
 
 


backa: hát tőlem is ezért kérdezték meg, hogy spontán baba volt-e... mert ha clostyl vagy akármi lett volna akkor valszeg alapból ment volna a 3*2(!!!!) utro...

Az összes doki azt mondta, hogyha utro akkor nem szabad kevesebbet szedni mert annak semmi értelme... és csak fokozatosan szabad lejönni róla (nekem az egyik doki fel is írta - hogyha esetleg mégis kellene akkor meglegyen...)

Mondjuk szerintem lombiknál még annál is többet adnak és simán lehet, hogy injekcióban kell majd beadnod magadnak a progeszteront.

Ja... hormonkezelés (ld. lombik) mellett nem tudom, hoyg működik-e a hőmérőzés de egy próbát megér :)
Vendég
 


Jó reggelt !

Babancs ! Szerintem hülye a dokid, hogy ennyire beparáztat. Felesleges, mert minden rendben van. Úgy, ahogy írta, korai terhesség és még pár nap kell, hogy jól látható legyen a szikhólyag, majd a babakezdemény is. Nyugi, 10 nap múlva rá sem fogsz ismerni az UH-s képre, olyan nagy változást fogsz tapasztalni !
Azért elég gusztustalan, hogy 7 ezerért ennyit (sem) tesz a doki :twisted:

Csakegy, Mir : nagyon jók a pocis képek, Csakegy a pólóddal fantasztikus az összhang :wink:

Rejo
Majd megszakadtam a röhögéstől. Imádkozol ? :lol: :lol: :lol:
A barátnőm is hasonlóan cselekedett, ő attól félt, hogy olyan nagy feje lesz a gyereknek, mint a férje ágán mindenkinek :lol:
Amikor megszült, az anyja a fülébe súgta, hogy nagyon szép kis feje van a lánynak :lol: Hát ezen is vidultam rendesen :!:

Backa : hogy érzed magad ??? Szerintem mostanában ágyazódnak be az embrikéid :wink:

Norka : olvastam a tornás "élményeket" Szegény Bogi és szegény Te :( Talán a következő alkalommal már nem lesz ennyire brutális.. Puszillak !
mniki
 
 


Napsugaras szép napot mindenkinek :D :D :D
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Backa!

Én is 3X2-t kaptam hüvelygolyóban, kissé macerás volt eleinte, mert állandóan kifolyt, de aztán később vhogy már itta a szervezetem, mint a homok a vizet és már nem folyt vissza (addig meg betét!!! :lol: )!
Szerintem nem állítja le a saját progitermelést, csak rásegít! Úgyhogy emiatt ne izgulj!

Fájást jóslófájásnak hívják és nem jelent semmit, csak azt, h. a méhem készül a nagy alkalomra. Eddig a Mg. csökkentette őket, de mivel mostmár tényleg abba kellett hagynom, jönnek időnként. Valszeg egész éjjel jöttek, mert állandóan szülésről álmodtam! Hát nem ez volt az utóbbi idők legjobb éjszakája!!!! :cry:

Rejo!

Mi az orrát fogjuk nézni, tudod!!!! :wink:
Még jó, h. fiú lesz!!!!! :lol:
rambóka
 
 


rambóka: nem tudom, nekem határozottan azt mondták a sotén, hogy leállítja, visszafogja és ezért nem szabad ilyenkor túl keveset szedni...
Vendég
 


Csakegy!
Injekciót nem írtak, bár tudom, hogy van, aki kap. Csak az utro-t. Ezért is jutott eszembe, elég-e.

Dimet!
Nekem azt mondta a doki, hogy minimum a terhesség 8. hetéig kell szednem az adimetet. Szerintem javít a hajhulláson is, hisz megszünteti az okát!

Mniki!
Köszi, megvagyok. Picit érzem a hasamat. Nem fáj, nem is görcsöl, csak feszül picit. Nem hiszem, hogy ez jelentene valamit.
Remélem, ágyazódnak befelé! :lol: Bíztatom őket! :lol:

Rambóka!
Ez a visszafolyás tényleg érdekes. Első napokon folyton ragacsos voltam, most meg "felszívódik" valahogy. Punkció (azaz péntek)óta dugdosom.
Jóslófájások? Az már döfi! Nem elég a szülés, még előte egy csomószor végig is kell álmodni? :shock: Kicseszés! De mire valóban eljön, legalább "rutinos szülő nő" leszel! :lol:

Szia Pogi!
Neked is szép napot! Látom, jó a kedved! :lol:
backa
 
 


backa: szurok megy ezerrel!!! Gondolom azért az orvosaid pontosan tudják mit csinálnak :)
Vendég
 


Köszi Csakegy!
Nagyon remélem, hogy így van!
Megyek, kinyúlok kicsit. Hülye ez a szék itt a gépnél, nem akarom "összenyomni" a kölyköket! :lol:
backa
 
 


Ilyen is rég volt,h ennyi időn keresztül ne irjon senki!!!! :shock: :)

Finiselő kismamik
Hol vagytok????

Babancs:)
Lényeg ne idegeld magad,vszinű az orvosod elég pocsékul tud fogalmazin,nincs ott semi baj!

Backa :)

Ezerrel mennek a drukkok+ a baba növesztők! :) :wink:

Okrisz:)
De jó h jelentkeztél....babóca alkot,sokat vagy rosszul???
Azért néha pihizz is a munka suli,család,fözés stb mellett!!! :)

Mir,Csakegy :)
Szépek a pockotok! :wink:

Ginuska,Espero többiek Merre vagytok???
Vendég
 


+ én is fogalmazin=FOGALMAZNI :lol: :oops: :D
Vendég
 


vagy inkább FOGAMZANI ?:)))))
Vendég
 


Csakegy:)
azt hittem h már megint rosszul irtam :D

ja meg +1 m a semmmibe :)
Vendég
 


Hi-hi
Találjátok ki mit eszek???? :D
Somlói galuskát :lol: :lol: :lol: ...tiszta diéta..de olyan finom! :?
Vendég
 


állatkínzó....

(somlói galuskát akarok...)
Vendég
 


20 ökörrel se tudták volna tőlem elvenni,úgy kivántam :mrgreen: .... már meg is ettem! :lol:

Az állatkinzón jót nevettem,félre is nyeltem...vettem az adást h sajnálod! :wink: :lol:
Vendég
 


:))) na majd október 1-én én is jól bezabálok... búcsú lesz a párom egyik rokonánál vidéken ...

Aztán jön a férjem szülinapja (i)....

nyami lesz ám keményen :)))))

(egyébként érdekes, de nem kívánom annyira az édességet ... vagyis a szemem jobban kívánja mint a testem...)
Vendég
 


Én is igy voltam vele,több héten keresztül egy falat csokit nem ettem...most is inkább a sós kajcsikra bukok...mondjuk ha belegondolok h tegnap is jégkrémet ettem...már nem biztos!! :roll:

Teljes "kivagyok"...ugyi még nem vettem semmit a babának,mert minek alapon,úgy sincs rá még szüksége,,,persze alig várom már h legalább egy ruhácskát vegyek,,,megbeszéltük apával csak akkor ha már kiderül h kukis v. nunis!Erre anyós már vett két overált(téli baba lesz ugyi),,rövidnadrágot,kötött mellényt,,csak pislogok mint a Márió.... főleg h ezt mind 86-os méretbe!Háát mikor lesz a gyerekre jó az a ruha?? :shock: :shock: :lol:
Persze nem szólok neki,mert igazából nem bosszant,inkább nevetek rajta....szóval ezt történt! :)
Vendég
 


Ó... a fagyi az más.... az mindig jöhet :)))))

Babaruhák... hát bevallom mi elcsábultunk és az Auchanban múlt héten a kiárusításkor vettünk 22 db. felsőt :) (van közte sok fehér - ujjatlan és rövidujjú, vannak színesek meg spagettipántos is... )... 100 Ft volt darabja (100% pamut) úgyhogy elcsábultunk... (1-6 hónapos korig vettük őket... mert akkor talán lesz közte olyan ami jó... a többit meg majd elcseréljük valami használhatóbbra... fene azt a közgazdász fejemet :twisted: )
Vendég
 


Ó... a fagyi az más.... az mindig jöhet :)))))

Babaruhák... hát bevallom mi elcsábultunk és az Auchanban múlt héten a kiárusításkor vettünk 22 db. felsőt :) (van közte sok fehér - ujjatlan és rövidujjú, vannak színesek meg spagettipántos is... )... 100 Ft volt darabja (100% pamut) úgyhogy elcsábultunk... (1-6 hónapos korig vettük őket... mert akkor talán lesz közte olyan ami jó... a többit meg majd elcseréljük valami használhatóbbra... fene azt a közgazdász fejemet :twisted: )
Vendég
 


Húú az nagyon jó vétel volt! :)

Megyek főzök vmi kaját..később jövök!
Vendég
 


Sziasztok!
Kaja, kaja és kaja! Gyönyörű! Én meg vigyázzak a szénhidrátra, mi? :lol:

Ella!
Köszi a drukkokat és egészségedre a somlóit!!! :) Mit főzöl?
Én asszem borsófőzeléket. Jó diétásan, cukorral. :lol: Megyek is, meggyőztetek!
Végtére is 4 helyett eszem!!! :lol: :lol: :lol:
backa
 
 


Sziasztok csajok!

Készülget a csajszim képzeljétek!!

Éccaka jóslófájásaim voltak, nem is éccaka, inkább hajnalban, reggel hasmenés hányinger (Domival is így indult a szülés).
+ délig nem kívántam mást, csak feküdni a sötét szobában...

Felhívtam a szülésznőt, mi a francot csináljak a szalbutamollal, elvileg egy hétig még teljes adagot kell szednem, aztán egy hét múlva napi fél szemekkel csökkenteni, de a józan paraszti eszem azt diktálta, ha szülés készülődik, csak a magam helyzetét rontom, mert elnyúltom a vajúdást. (tudjátok ez olyan gyógyi, ami leállítja a méhtevékenységet)

Szülésznő azt mondta, szte el kéne kezdeni csökkenteni, ne legyek a magam ellensége, csak elnyújtom a vajúdást, és talán nem kéne a természet ellen dolgozni, dokimat is felhívtam, ő azt mondta, azért még nem kéne ennek a gyereknek megszületnie, még szedjem rendesen. :shock:

Most mi a francot csináljak???? :?: :twisted:

Bízom a dokimban, de a józan eszem a szülésznő magyarázatát fogadja el.

Végül is arra jutottam, hogy amíg nincs komolyabb fájás, csak keményedés, addig szedem, de kicsit csökkentem.

Szülésznő most vizsgált fél órája, külső méhszáj két ujjnyira nyitva, belső méhszáj egy ujjnyira nyitva. Szóval szép lassan sutyiba tágulgatok, holnap reggel kell hívnom telefonon, holnap este megint megvizsgál.

Lehet, hogy hétvégén ebből baba lesz, bár én néha még egy hetet is érzek magunkban...annál többet nem.

Rohadt mobilszámlát nem fizettem be, mert nem akartam buszozni, postán sorba állni, apa meg írtóra leterhelt (háztartás, gyerek stb, mivel én most kiestem), és ez volt az utolsó baja, hogy ezt befizesse, szal nem tudok SMS-t küldeni, ha valaki kap SMS-t rejo aláírással de nem az én számomról, akkor apa telcsijét használtam.

rambóka veled mi van????

Most gyorsan csinálunk még pocakfotót! :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Ja, meg azt is mondta a szülésznő, hogy ha nem ragaszkodom, ő inkább nem tart bent, vagyis így félig kérdezte, mit akarok, mondtam isten ments, nem akarok bent maradni, haza akarok menni.

Ebben egyetértettünk, de innen gondolom, sokáig már nem húzom. :roll:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Ez most csak próba!
rambóka
 
 


Szió!

Olvasgatlak ám benneteket. De sajna nincs mit irnom, mert nincs miről, meg nincs erőm....De veletek vagyok :)

Gina
Vendég
 


Rejoka
Úha akkor most nem sokára szülés?????Azta mindenit! :shock: :D
Már nem lenne kora szülött...1 hónap lenne még hátra....de a súlya is jó a babának,ugye??????
Mennek a drukkok,aztán értesíts ám minket! :wink: :)
Vendég
 


Backa!

dr. Nagy Miklós a paráztató. Még most sincs semmi panaszom..a férjem szt. még nem találkozhatott ilyen nővel a doki, mint én..aki ennyire korán észrevette a terhességét. Mivel még nem sokat látott az UH-n, ezért nem is akart ilyan korán még nagy dolgokkal kecsegtetni. Remélem okt. 2-án már minden ok lesz.
A kolléganőm is terhes..már 2* van kórházban, mert bevérzett. Nekem legalább ilyen gondom nincs. Mér lenne méhenkívüli??
Legalább annyit mondott volna..gratulálok..na mind1. Nemtom nektek ezek az emberi dolgok mennyire számítanak..nekem nem minden a jó szakmaiság, ennél több kell.
A munkahelyemen viszont az egész délelőttöt végigkínlódtam..hasmenés folyamatosan, hányingerrek kombinálva. Délután már semmi bajom se volt.

Kép
babancs
 
 


babancs: betegszabi arra hivatkozva, hogy Te is elkaptad a hányós hasmenéses vírust? (álítólag most sokan elkapták)... így jól kipihennéd magad a durva vizsgák után... a babának is jót tenne :)

Rejo: hűha... és megint hűha... na meg hajjaj :)
Vendég
 


Rejo!

Ne járj úgy mint anyum! Kapta infúzióban a leállítót még 37.héten is, aztán magzatvíz elfolyt, de nem tágult emiatt és nekem majdnem annyi volt, 28 órás szülés és végül oxigénhiány...

szerintem hagyd el a gyógyit, Johanna jönni akar! A lányok 37.héten már erősek szoktak lenni (a fiúk nem)! Hajrá!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Rejó! Egy kicsit irigyellek. Másrészt meg be vagyok sz...va. Nekem még teljesen zárt a méhszáj, de néha úgy érzem, kilóg a gyerek belőlem. De már úgy szeretném látni. Folyton rámjön a bőgés. Egyre gyakrabban. Olyan hihetetlen ez a gyerek. No meg a hormonok... gondolom.
Visszaolvastam Norkát a szülés előtt. Hát én még nem mertem megnézni, hány centire van a gyerek feje a bejárattól, de érzem, hogy közel.
Rejó! Várjuk a fejleményeket!
Vera
verona
 
 


Na ezek szerint műxik!!!!! :lol:

Kicsit megint döglődik a rendszer! :cry:

Szóval sziasztok!


Rejo!

Én a dokidra hallgatnék! Azért az még egy hónap!!!! Minél tovább benn tudjátok tartani, annál jobb!!!A dokid nem akart befektetni???? Vagy az ilyenkor már nem számít?????
Domi hány hétre született????
Én sem voltam fitt éjjel, nem lehet, h. csak vmi frontot éreztünk????
Remélem azért még benn tudjátok tartani egy kicsit!!!!!

Egyébként is: Na nehogymá' beelőzzél!!!!!!!!! :wink:


Rólam csak annyit, h. a kardiológusom (nem a pesti prof, aki műtött :evil: , hanem a helyi lelkiismeretes!), utánanézett a szakirodalomban a szituációmnak és arra a következtetésre jutott, h. máshol sem szokták bekockáztatni a kitolási fázist egy ilyen műtét után! Úgyhogy köszönöm a drukkokat a normál szüléshez, de mostmár tuti, h. császárom lesz! Én nem bánom, tisztában vagyok a kockázataival, úgyhogy senki ne kezdjen el rémtörténetekkel traktálni, lehet, h. nálam a normál szülésnek sokkal nagyobb kockázata lenne!
Holnap megyek a szülészemhez megbeszélni a dolgokat, mert szólt, h. arra is készüljek fel, h. az intézetvezetés programozott császárt fog javasolni, h. szükség esetén szívsebész konzílium is rendelkezésre állhasson!
Hát kíváncsi vagyok, h. Mütyűrke mit fog lépni, mármint, h. kivárja-e amíg beavatkoznak v. egyszercsak bejelentkezik spontán? :wink:



Somlói gallus??? Az fincsi!!!!!!!
Én tökfőzelékezek, anyu hozta!!! Az is fincsi!!!! :lol:
rambóka
 
 


Csakegy!

Köszi, de 2 hónapig itthon voltam. 1 hónap betegszabin voltam a pm. miatt, utána 1 hónap tanulmányi szabin. Merjek elmenni táppénzre, mikor a főnököm dörzsölte a tenyerét, hogy végre visszamentem? Ráadásul senki se tudja, hogy terhes vagyok.
A kolléganőm úgy fogadott, hogy "tudod, hogy 2en is terhesek?".
Én meg majdnem visszakérdeztem: "és te tudod, hogy 3an?" Megnéztem volna a képét. De nem merek korán inni a medve bőrére. Terhességnél nincs abszolút biztos, sőt..
A hasmars ezer 100%, hogy a terhesség miatt van. Nálam így jelentkezik, nem hányással. Ebéd után mintha elvágták volna..már tök jól voltam.

Rejo!

Nagyon izgulok ám! Kívánom Neked, hogy minden rendben menjen és egészségesen, gyönyörűen megszülessen Johanna!

Kép
babancs
 
 


Rejo
Húha!Nagyon izgulok értetek!!!
Sztem én még szedném a gyógyit!Márcsak azért is,mert szépen nyílik a méhszájad.A méhtevékenység pedig fokozható,ha nem lenne kielégítő!Még egy hetet tartsd benn!! :lol:

Babancs
Én októberben kezdek dolgozni,és nálam is szájzár lesz baba ügyben! :?

Rambóka
Akkor mégis császár! :!: Egyébként is errre készültél!Kíváncsi leszek mikorra tervezik be!?
Mennyi időd van még kiírásig?

Verona
Nahát,hogy mindjárt meglesz a Te babád is!? :shock:

Ella
Hát én sztem az egyetlen vagyok,aki nem kérte volna a somlóidat! :oops:
Minden féle kaját megkívánok,ha érzem az illatát(ha nem szagolhatom meg,nem kell),de pár falat után már jön is hányinger. :evil: Az édesség különösen irritál!
Már fogytam 1 kg. :oops: Ami végülis nem baj.Olyan etióp gyerek formát veszek fel legfeljebb! :D

Amúgy nálunk ma fasírt volt,krumplival! :lol:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors kérdés erejéig jövök most. A férjem foga tegnap óta fáj,képzelitek mi szenvedésen megy keresztül :shock: :roll:
Rambóka légyszi segííts!! A doki csak hétfőre tudja fogadni és nem tudom én meddig bírom….. :?
Cataflamot szed de az is csak kicsi időre szünteti meg a fájdalmát,mennyit vehet be belőle vagy van más amit szedhet??
Ha rágózik,cukrot eszik vagy járkál nem nagyon fáj neki,fekve viszont lüktetve fáj az egész bal felső fogsora,az utolsó előtti foga fáj ,tömve van,röntgenen semmit nem láttak rajta ( pár hónapja csinálták, mert hidegre érzékeny volt eddig).
Ezer köszönet és hála!!!!!!

Rejo húúú izgulhatunk, Johanna nemsokára bemutatkozik,gondolok rád,hogy minden okés legyen, a legjobbakat!
Vendég
 


Zsizsik, Felícia, Pogi, Kavics, Ginuska! Többiek!

Tessék gyakrabban írni!

Ginuska!

Ne légy kérlek ilyen elkeseredett. Mi újság a suliban? Te tanítasz nem?

Dimet!

Milyen az Adimet? :wink: Elkezdted már?

Kiskincs!

Hű, jobbulást a férjednek! Nagyooon tud a fog fááájni! Rambóka szülés előtt még gyorsan ellátja. :lol:

Rambóka!

Én is EDÁ-val akarok szülni, ha lehetőség lesz rá. Ez nem nyúlság kérdése. Úgy vagyok vele, hogy én sem szeretnék a hajnal hőse lenni, aki kínszenvedések árán megszül egy gyereket. Meg asse akarom, hogy a férjem csak a szenvedésemet nézze végig. Ha már egyszer van ilyen lehetőség, akkor miért ne használnánk ki? Régen mikor nem volt, hányan hálát adtak volna az égnek, ha enyhíteni tudtak volna a fájásokon. Ismerőseim mind azt mondták, hogy utóbb már bánták, hogy nem kértek fájdalomcsillapítót. Mondjuk ez alól a nővérem kivétel. Szerinte abszolút kibírható volt fáj.csill. nélkül. Mondjuk ő még a 9. hónapban is dolgozott.


Okr!

Vicces lenne, ha egy helyen dolgoznánk és tudnánk már egymás titkát :lol: Én egy embernek sem merem elmondani, mert az már nem titok többé. Az okosok úgyis kitalálják. Én látom magamon, még az arcomon is.. :oops:

Kép
babancs
 
 


Kincsecske!

Bocs, hogy belekotyogok, de látom még Rambóka nem írt. Én nem vagyok fogorvos, a férjem az. Én úgy tudom, hogy max napi három Cataflam. Sajnos még nincs itthon a férjem, hogy megkérdezhessem. Szegény férjem is túlélt egy ilyet két éve nyáron, egy hónapig nem aludtunk, mert éjjel féjt neki a legjobban, ahogy vízszintesbe került. A vége gyökérkezelés lett. :(
Biztos nem tudja fogadni a dokija előbb? (egyébként hol laktok?)

Rejó, Rambóka! Drukkolok nektek! :)

Nekem val. holnap már nem lesz szükségem a tesztre, ma is fájdogált a pocim, most este meg volt egy pici barna. :( De végülis már az is nagy eredmény, ha magától megjön. :) :)

Jó éjszakát mindenkinek!
verus81
 
 


Szia Verus!!

Nagyon aranyos vagy köszönöm! :)
Most épp alszik ,remélem én is tudok majd,a férfi ember nem tűri a fájdalmat,egész este szöszmötölt és kínlódot :(
Vidéken lakunk,Hajdú-Bihar. Sajnos a doki akihez jár csak hétfőn tudja fogadni,én szeretném ha holnap megnézetné vkivel.
Vendég
 


Kincs!

Elég tipikusak a tünetei, pláne az előzmények ismeretében!
Ezt akut pulpitisznek hívják, lényege, h. a fogbél a folyamatos inger (hidegérzékenység) miatt begyullad. Rtg-en nem látszik! A fájdalom nehezen csillapítható. Sajnos csak gyökérkezeléssel gyógyítható!
Valszeg még ma este be fogtok menni ügyeletre, mert nem fogja bírni! :cry:
Nagyon fontos, h. nem indokolt a foghúzás!!!! :!: Ha megfúrják a fogát és kiszedik belőle az ideget, akkor el fog múlni a fájdalom!!!! Aztán majd a saját dokitok szépen meggyőkérkezeli (kitágítja a gyökércsatornát, átfertőtleníti és betömi) hétfőn!
Van egy másik megoldás is, amikor a fog megfúrása után beleteszünk egy olyan anyagot a fog belsejébe, ami másnapra elöli az ideget a fogban, így az ideg fájdalommentesen eltávolítható, de sajnos ez ügyeletben nem valószínű, h. lesz!!!! :(

Cataflamból maximum 200mg-ot lehet egy nap bevenni, tehát az 50 mg-os drazséból 4 db-ot!!!!!!! :!: :!: :!: Lehetőleg 4 óránként, nem sűrűbben!!!! :?
Esetleg a Flektor EP Rapid granulátum, ha van otthon (Vényköteles! Ha mentek dokihoz inkább ezt írassatok! :!: )!

Ha megpróbálja otthon túlélni, mindenképpen magas párnán v. ülve próbáljon aludni, akkor kevésbé lüktet a foga, hidegvizes borogatás esetleg segíthet, de nem mindig!!!!
Részvétem, nem lesz túl jó éjszakátok, ez a legszarabb fogbetegség!!!!! :cry: :cry: :cry:
rambóka
 
 


Rambóka nagyon köszönöm!!! :)

Ügyelet sajnos 50km-re van legközelebb :( ahogy ismerem reggelig sehová sem megy :? Hétvégére így nem lehet maradni,holnap dokit kerítünk!

Még egyszer köszi!!!! A többiektől bocsi az off- ért!
Vendég
 


Ja!

Ha netán holnapra megszűnne a fájdalom, az nem annak a jele, h. meggyógyult a foga, hanem annak h. elhalt benne az ideg!!!!

Innentől férfiembert fogorvoshoz vinni elég nehéz, de mindenképpen fontos, mert az elhalt ideg idővel bacikkal befertőződik és egy nap arra ébred, h. már megint fáj, csak most kevésbé, de tartósan, ráharapásra, esetleg melegre! De van amikor egyből feldagad az arc!

Ilyenkor a gyökérkezelés már sokkal hosszadalmasabb folyamat, mert többször vissza kell menni ideiglenes gyökértömés cserékre, mire a doki megfelelően ki tudja fertőtleníteni a fog belsejét és lemegy a gyulladás!!!!!
rambóka
 
 


Ha ma már tutira nem jut el ügyeletre, akkor (nem hivatalosan!!!!! :wink: ) az ősi népi gyógymódot tudom javasolni: házipálesz, min. 40 fokos!
De nem én mondtam!!!!! :oops:
rambóka
 
 


A 96%-os alkoholtartalmú propolisz is tutkó :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Rejo!
Mi a helyzet?
Okos tanáccsal sajna nem szolgálhatok, de asszem, ha jönni akar Johanna, akkor szedhetsz Te akármit, jönni fog. Talán magadnak jót teszel, ha nem lassítod az eseményeket.
Írj, mi van veletek! Izgulok!!!

Babancs!
Ez az ürge jó doki hírében áll! Pedig az általad leírtak alapján egy hangyányit bizonytalannak tűnik! :?
Nekem is nagyon fontos az emberi hozzáállás! Pláne egy nőgyógyásznál! Pláne ilyen esetben!
Ne izgulj ám, biztos, hogy minden oké! :)

Kincs!
Hogy van szegény férjed! Irtó szar lehet! Belegondolni is rossz! :shock:

Rambóka!
Akkor császár? Nem altatnak majd, ugye? (úgy tudom, mostanában már nem szokás-legalábbis Győrben) Akkor ma megtudod, mikor lesz a nagy nap??? Legalábbis, ha a kis Rambó közbe nem szól?! :lol:

Csakegy!
Nem tudom, mi az, amiről írtál, de az alkoholtartalma alapján remek központi idegrendszer-blokkolónak tűnik! :lol: Ha jól sejtem, nem inni kell! :lol: :lol: :lol:

MINDENKI ALSZIK MÉG???
:evil:
backa
 
 


Én már rég fent vagyok Backa. Szabin vagyok, ki akartam menni a Tescoba..de helyette a hasam megy. Jól meg is fáztam. Mingyá nekiállok ablakot pucolni brrrrr..hideg van kint. Kár volt 7kor felkelnem.
A nőgyógyászom enyhén szólva bizonytalan. Nem baj, szerencsére múltkor is elmentem még az endokrinológushoz utána és kiderült, hogy a Miki bácsi hülyeségeket mondott. A normális prolaktinomra azt mondta ez agydaganat! is lehet, úgyhogy emelt Bromo..meg hogy lapar sürgősen, mert vége van a petefészkemnek. Na aztán az endokrinológusom megnyugtatott, nem is kellett volna a Bromocriptint kiváltani. Most itt van abból is 2 üveggel. Meg a metformin..mi vagyok én, kísérleti nyúl? :lol:
A férjem szt. nagy marha vagyok, hogy ilyen korán elmentem orvoshoz és pont a Miklóshoz. Most egész éjjel azon parázok, mikor "leszek" méhenkívüli, meg mikor kaparnak ki. Ez szörnyű..holott sztem egy sima terhességem van. Férjem szt. ez a doki minden eshetőségre felkészít..végül is aids-es is lehetek..semmi sincs kizárva. :)

Kép
babancs
 
 


Babancs!
Hát, ez a doki tényleg "figyelmes"! :evil: Csupa olyat mond, hogy ezek után csak kellemes meglepetésben lehet részed! Nagyon ügyel, hogy ne érjen csalódás! :?
Végül is igaza van, akár pestised is lehet, nem? Ezt nem említette??? Csak a biztonság kedvéért! :evil:
Ha méhenkívüli lenne, már belepusztulnál a fájdalomba! A sógornőmnek többször is volt, ne tudd meg! Nem kellett elmélkednie, hogy vajon az-e, hanem hanyatthomlok rohant a kórházba! Már 3 hetes a pici! Ha rossz helyen lenne, szétfeszítette volna a berendezésedet!
Az ablakpucolással azért vigyázz! Nehogy mégjobban megfázz! Hideg van, mint az állat!
backa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?