Új privát üzeneted érkezett!

babancs:

Múlt kedden asszem... akkor futottunk egy kört és elmondtuk a szüleimnek, anyósnak párom nagymamájának... az enyémen még filózunk... ő olyan gázul aggódós fajta, hogy a végén minden nap amiatt hívna, hogy hogy vagyok... (Ja... anyukám most említett meg úgy mellesleg, hogy ők anno meg se mondták neki egyikünket sem... csak amikor már megszülettünk... igaz nem is volt jó a kapcsolatuk... na de akkor is... szóval a kérdés az, hogy ez a családi tradíció megmaradjon-e :twisted: ) A 12. heti UH előtt viszont csak a neten (álnéven tehát csak azoknak akik nem ismernek IRL+itt) és a párom két kollégájának akiktől orvosi tanácsokat kértünk - az egyik felesége orvos a másik feleségének meg az egész családja)

A hasad meg csak puffad... sajna :( én is lemondtam volna erről... meg most is... mert azt nem hiszem el, hogy tényleg ekkora a hasam... mert reggel még teljesen OK... és csak estére lesz hordó... szóval ez csak puffadás...

Vizsgálatok: Én az elején SOS elmentem UH-ra hogy meg tudják mondani, hogy méhen belül van-e. Nálam akkor még nem látták a szívhangot de 4 nappal később már igen! (5. hét végén - ami PÉ + 3 hét)... azt hiszem...

Utána ugyebár semmi de be kellett jelentkeznem a 12 hetes UH-ra. Előtte elmentem a védőnőhöz aki mondta, hogy kell neki egy komplett kismama vérkép, vércsoportmeghatározás, ellenagyag, meg EKG. A kórházban az elején megcsináltak egy rákszűrést is (bár előtte kb. 1/2 éve voltam) de ha jól tudom az egy éven belülit általában elfogadják. Ha nincs akkor SOS a legelején leveszik a kenetet. Én az EKG-t és a komplett vérképet (toxoplazmózist is) a 12 hetes UH napján csináltattam meg... így csak fél napot késtem a munkából :)

Egyébként ha majd bejelentkezel a védőnőhöz (szerintem a 10-12. hét előtt semmi értelme... én is csak azért mentem, mert azt hittem, hogy kell a kiskönyv a 12 hetes UH-hoz de nem kellett).. szóval akkor majd úgyis megnézik milyen leleteid vannak és minden mást mondani fognak! Igazából sokkal többet mint a nőgyógyászod... úgyhogy érdemes a védőnőt kifaggatni a vizsgálatokról és amit csak lehet egy napba bezsúfolni.
Vendég
 


Huh..köszi Csakegy! De..hogy a francba nem vette észre anyukád, mikor akkora a hasad???
Anyu már a 7végén mondta itt baba van..még 1 hónapos se voltam, kiszúrta..mert nekem mindig olyan lapos hasam volt..a pm. gyógyszer előtt meg kif. sovány voltam. Most meg igencsak jó húsban vagyok. :oops:

Kép
babancs
 
 


höhö :) lógósabb ruhák :) Meg eleve... max. arra gondolt volna, hogy meghíztam...

Mi otthon soha nem beszéltünk a gyerektervekről... tehát, hogy egyáltalán akarunk-e... így valahogy az eszébe se jutott. Az öcsémék állandóan a gyereket tervezték mega szocpol miatt is szóba került úgyhogy ott egyértelmű lett volna... Mi meg eleve nem vagyunk jogosultak a szocpolra így egyszerűen nem is volt téma... (meg gondolom a férjem betegsége miatt azt gondolták, hogy még várunk néhány évet... )

Mondjuk a hasam csak este gáz, reggel tényleg alig észrevehető... (aztán ha elkezdek kajálni... fuh :) )
Vendég
 

 
 

Ja... anyukám ma határozottan állította, hogy a döbbenet az arcán az nem döbbenet volt hanem csak első meglepetés és én csak bemagyaráztam, hogy nem is örült... de azért ma felvetette, hogy majd kéne egy kuty a gyerek mellé :) (ld. nekik kéne egy kutya így ahányszor odamegy majd a gyerek akkor kutyázhat...)

kemény menet lesz... nem az a babázós típus... apukámra inkább rábíznám... (fene tudja, hogy mi hogy nevelődtünk fel... de tuti, hogy ennek köze van a PCO-mhoz... vagyis az IR-hez...)
Vendég
 


http://www.aleph.hu/~motesz/docs/motesz ... 3%A9ben%22


most kezdem olvasgatni, szóval lehet nincs újdonság benne....
(38. oldal)
üdv mindenkinek
d
dimet
 
 


ezt azért ajánlanám a dokim figyelmébe.....
"Mindenesetre az ováriumok
laparoscopiás sebészi kezelését
csak meddõség esetén, és csak elõzetesen
eredménytelen gyógyszeres
(elsõsorban clomifén) ovulatio indukció
után érdemes elvégezni,"
dimet
 
 


Höhö Csakegy..nálunk anyu már 14 évesen dadáskodást vállalt egy családnál (3 gyerek). Na meg felnevelt 3unkat+ a nővérem 2 gyerekét. Az idősebb nővérem vezető lett, meg a csecsemők mellett végig tanult..így anyunak kellett a gyerekekkel lenni..óvodába meg a középső tesóm hurcolta őket. Szóval a kihasználás ment rendesen. (mondjuk ez afféle családi dolog)
Bár nemtom anyu milyen állapotban lesz jövőre..REMÉLEM, HOGY JÓL ÉS MEGÉRI A GYEREKEM SZÜLETÉSÉT. Nekem nagyon fontos volt, hogy legalább az 1. gyermekemet megismerjék a szüleim. Ők imádják a gyerekeket és értenek is hozzájuk.
Na meg a másik oldal is..apósom ismert ember, de mindig azt hajtogatja, mit ér ő unokák nélkül?? Innen jött azért egy kis pszichés terror, kicsit tartottam tőle, hogy a "na mikor lesz majd unoka?" oda vezet, hogy nem jön össze.
Én nem tudtam eltitkolni, hogy gyereket akarunk..mi felvettünk szocpolt 2 gyerek után, mivel új lakást vettünk. Ebből kifolyólag a család tudta. Na meg a PCO-t sem lehet úgy elmagyarázni, mint nem nőgyógyászati betegséget.
Ja és a középső tesóm ápolónő--vagyis inkább "misszionárius nővér"..ő mindenki lelki és betegségügyi szemetesládája. Ő valószínű segítő társam lesz, ha a jövőben gondom lesz bármiben a babával.

Kép
babancs
 
 


babancs:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9115823

Ez a kedvenc topikom... egyszer jól összerúgtuk a port egy másik (rákbeteges) topik igencsak pesszimista embereivel és az egyik barátunk ezért megnyitotta nekünk...

Szerintem itt is érdemes kérdezgetned, jó kis társaság gyűlt itt össze... sok a hozzátartozó és sok a gyógyulófélben lévő beteg... és az optimizmus a kulcsszava :) (szerintem hamar rájössz, hogy mi a másik nickem :) ) Szerintem ha ott eltöltesz egy kis időt biztos leszel benne, hogy anyukádnak az unoka lesz az igazi terápia... ami mellett az összes többi elbújhat :) :) :)

Nálunk az anyós van megőrülve azért, hogy végre babázhasson... na meg a sógorom... ő már eldicsekedett vele, hogy tud tisztába rakni + böfiztetni stb. Azonnal le is nyúlta a keresztapaságot :)
Vendég
 


Jó reggelt csajok! :)

Vasárnap reggel még sehol senki??? :shock: :lol:
Tegnap hét után lefeküdtem, aztán ma reggel fél kilencig egyfolytában aludtam. :shock:

Babancs, Csakegy!
Jól elcsevegtetek egymással :)
Csakegynek igaza van!
Egy unoka áldásos hatású tud lenni. Szó szerint gyógyír!
Az egyik barátnőm édesanyja szenved leukémiában és az unoka megszületése után határozottan javultak az eredményei és egyre jobban érzi magát... Már eszébe sem jut, h esetleg meghalhat!!! :D

Dimet!
Csak nagyjából futottam át a cikket, mert nem tudtam kinagyítani és majdnem kifolyt a szemem, ahogy olvasgattam az apró betüket :shock:
Ezt már több helyen olvastam, hogy a hormon stimuk és a petefészek ékrezekciója/drillingje ugyanolyan hatásossággal bír!!!
De a legfontosabb kideríteni, hogy mi áll a PCO hátterében!
Prolaktin, IR, cortizol, pajzsmirigy, és azt megfelelően kezelni!!!
Az okot kell megszüntetni!!!
Mert a policisztás petefészek csak egy eredmény!!!!
Csak az én példámmal élve!!!
3 sikertelen Clostys stimum volt. Azóta eltelt még három hónap elkezdett hatni a Metformin és volt spontán PÉm!!!
Pedig eddig csak a spontán mensiről álmodoztam!!!
Demetke!
Nem tudom, h mit szeretnél! :)
Az természetes, h a kiváncsiság hajt és minél több cikket el akarsz olvasni! Minél több infot be szeretnél gyűjteni :)
Mi elmondjuk a vélemyényüknet a műtétről, de mindenki azt csinál, amit akar!!! Ez rád is érvényes!!! Kép
A legfontosabb lenne, ha sikerülne nálad is végre tisztán látni!!! Hogy konkrétan mi van a háttérben (tudom, h nem rajtad áll).
Én személy szerint spsem feküdnék kés alá!
Csak abban az esetben, ha különböző kismedencei gyulladások, összenővések állnának a háttérben és ez lenne az egyetlen megoldás!!!
Így is beteg a petefészek, pont nem hiányzik neki, hogy feltárják, égesség, szúrkálják, kimetszenek belőle!!! Aztán hegesedéssel gyógyul. öregedik!!!
Mint már írtam, legfontosabb: endokrin betegség felkutatása, ha létezik kezelése!
IR: kezelése. A Metformin nem bizonyított inzulin rezisztencia esetén is hatásosnak bizonyult.

Csók fiatalok, mest belöttyintek egy veder forró teát :)

Kavics
Vendég
 


Csak még erről a tickerről egy pár szót!

Próbálgattam több félét, de erre ha ránézek vihognom kell tőle.
Olyan szőke nőcis, sima egyenes, kihúzott hajjal, vendéghajjal- természetesen-, szolis bőr, hosszú műkörmök, két óriási szilikon duda, jóindulattal 100as IQ és ilyen kis csilli villi cipőcskében, mini ruciban mászkál egy létrán! :lol: :lol:
Pont mint én!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Köszi Csakegy, Kavics!

Ma van az 1. házassági évfordulónk hihi :lol: , anyuék már fel is hívtak..és anyu kérdezte, nem lesz-e baba. Mondom neki: milyen baba??? ÁÁ, dehogyis..megvagyok fázva..meg valószínű az e havi mensi ki is fog maradni a vizsgadrukk miatt. :)

Kép
babancs
 
 


Fú... ez a táblázat majdnem tiszta vörös... na majd ha az EGÉSZ szép vörös lesz akkor írunk egy köremilt az összes illetékes kórháznak, hogy ide nézzenek :)
Vendég
 


babancs: hatalmas gratula :) Nekünk ha jól emlékszem most volt a második :)
Vendég
 


Köszi Csakegy!

Akkor Neked is gratula a 2.-hoz!

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Babancs, 5 hetes terhesen (pé+3 hét) icipici petezsák már látható. Rá 7-8 napra szívhang is van, hivatalosan akkor mondják ki a terhességet.

Kavicska, jaj gyógyulgass, de ha benyaltad ezt a vírust, ami mostanában van, a Coldrex nem lesz elég... :?

Az unoka valóban gyógyító erővel bír. Anyámat 6 év özvegység és depi után, még nem is klimaxolt, kipakolták nem kis műtéttel karácsony előtt 4 héttel. Akkor voltam 12 hetes terhes, mikor megjött az eredmény, hogy nem rákos. Akkor azt mondta: kapott egy új esélyt az élettől és az, hogy lett egy csodababám, az lökést ad neki. Nos, a depiből végülis nem lábalt ki igazán, de legalább feljön, unokázik, tud örülni, ami nagy dolog.
Tegnap öcsém is volt, készültek új képek Bogiról, mihelyt ideérnek hozzám, azonnal rakok fel párat, megígérem. Egyébként mostmár tiszta apja a lány. :shock:

Megnéztük tegnap a Volver-t Almodovartól. Azt kaptam, amit vártam: fordulatos cselekményszövés, színek, spanyol temperamentum. Nekem a filmből az jött le, hogy a nők elviszik a hátukon a világot, a férfiak pedig gyenge élvhajhász pöcsök. :shock:

Jaj ezt még le kell írnom. Anyu elsősöket tanít, és mivel kevés létszám van, nem indítottak külön kisegítős osztályt, ezért, mivel neki van a legnagyobb gyakorlata és nem kevés fejlesztőpedagógiai ismerete, rásóztak butusokat, félig vakot, pár mozgássérültet... :shock: a nem hátrányosok mellé (integrált nevelés), hát most van elege. Még olyan is van, aki 2001-ben született, még megülni sem tud, de repült az oviból. :shock: :? Na, vették a Kiskakas gyémántfélkrajcárját, és a Pistike, aki nagyon butuska, begyakorolta otthon a mesét az anyukájával. Na, anyu kérdezi másnap Pistikét, hogy miről is szólt az a mese (mert nagyon jelentkezett és nagyon akarta mondani)?
Hát Pistike nagy beleéléssel meséli, aztán eljut oda, hogy "a kiskakas kapirgálta a szemét." Mondja anyu, milyen szemét? "Hát a szemét." Dől az osztály. Anyu: "Dehát Pistike, kinek a szemét?" Pisti: "A maga szemét." Anyu: "Az enyémet?" Pisti: "Nem. Büdös."
:lol: :lol: :lol:
Kb. ilyen szintű gyerekek vannak. De mivel Pistike csak a dombot felejtette hozzátenni a szemét szóhoz, de amúgy tök jól elmondta (még ha nem is értette az egészet), kapott egy pirospontot. :wink:

pusz mindenkinek
Vendég
 


Jaj már végem van...ekkora anyagot megtanulni :cry: Van amin már 2* átrágtam magam, belenézek és csupa újdonságokat olvasok...meg ez a fáradtság hozzá..

Köszi Norka!

Akkor remélem jövő szerdán lát egy pöttyöt a doki.

Kép
babancs
 
 


babancs... nekem a 6. hét elején már látták a szívhangot... állítólag van akinél már az 5. hét közepén is... az UH készüléktől függ... (van amelyik jó, ha a 6. hét végén látja). A lényeg, hogy akármit is látnak vagy mérnek ne ijedj meg... az UH pontossága 5mm!!!! és egy ilyen korú baba petezsákja jó ha 4-5 mm... na most sejtheted milyen pontosan tudják megmondani a korát... szóval ha majd kevesebbet mondanak a korára xard le magasról!!!!! (szoktak)

jövő héten valszeg még csak egy pöttyöt látnak majd ami max. azt mutatja majd, hogy méhen belül van-e... nem akarsz inkább még egy hetet várni az UH-val? Szerintem nem jó ha az embert az elején állandóan piszkálják (ld. én is amiatt véreztem valszeg). Szerintem az elején bőven elég lenne egy alapos vérvétel progiszinttel stb.

Ha most elmész, megnéznek akkor egy hét múlva úgyis elmész egy következőre, hogy van-e már szívhang... ha meg még akkor sem látják akkor egy következőre.... szerintem ez így az elején sok lenne... (ne kockáztass... én még most a 12. heti UH előtt is paráztam, hogy a hüvelyi UH miatt elmegy a baba... és csak akkor könnyebbültem meg amikor a doki lesoványozott és azt mondta, hogy nálam a hasi is tökéletes lesz... látnod kellett volna a megkönnyebbült arcomat... még az sem izgatott, hogy egy szál semmiben heverésztem miközben a doki a hasamat UHzgatta:)

(Ja... ha barnázni kezdenél akkor úgyis azonnal megUHznak... így jobb ha nem rohangál 5 percenként az ember UH-ra... bár miért kezdenél barnázni? :) ez a baba makk egészséges lesz és masszív :) Kapaszkodik is most ezerrel ha jól sejtem :) Mondogasd is neki sokszor, hogy keményen kapaszkodjon :) )
Vendég
 


fú skacok... nézi valaki a Hír TV-t??????

Most adják folyamatosan GYF vallomását, hogy az előző ciklusban SEMMIT sem csináltak, "elkúrták" és az elmúlt 1,5 évben VÉGIG hazudtak!!!!!!!!!!!

DÖBBENET!!!!!!!
Vendég
 


A miniszterelnök őszödi beszédének szöveghű részlete a közrádió szerint:

„Nincsen sok választás, azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni... Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél, két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy azt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok kormányzása azt valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl hogy a szarból vissza hoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolnunk az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"
Vendég
 


bocsi skacok... direkt nem kommentálok semmit csak a tényeket közlöm :)
Vendég
 


Csakegy én a magam részéről nem szeretem, ha behozzák a politikát ide, mert nincs téma, ami jobban megosztaná az embereket, mint ez... :roll:

(Mellesleg, most akkor lehetne beszélni arról, hogy mostanában amikor szembesítik Rogánt, Pokornit azzal, hogy ők 2,5-szer annyit ígértek be a választások alatt, és hogy van ez, miből teljesítenék, akkor lecsapják a telefont ill. kirohannak a stúdióból.

Egykutya mind. )
Vendég
 


ezért nem is írtam kommentet... de ez azért érdekes dolog...
Vendég
 


Sziasztok csajok! :D

Összecsomagoltam nagy nehezen, mert a mai napomat szó szerint átaludtam. :roll:
A párom alig bírt kikaparni az ágyból, hogy csomagoljak... :lol:

Úgy néz ki, h Bp-en nem leszek net közelben, úgyhogy pénteken találkozunk :) (már ha kigyógyulok a takonykórból:) és nem visz el ez a dögvész :shock: )

Jujj, és ha valaki addig szül :shock: :roll:

Jók legyetek!!!

Kincsecske, Alice, Pogi, Szyszqo, Kandika (tégedis, csakazért is!!!) :)
Szeretnék tőletek egy egy pozítiv tesztet :)
Mert mindenhol nagy a csend :)

Sziasztok!
Vendég
 


Hát ahhoz, hogy kapjak egy hormonális vérvételre szóló beutalót..a dokim biztos meg fog UH-zni. Mivel van Uh-ja. Nem hinném, hogy mindenki elkezdene tőle vérezni, vagy elvetélni. Végül is csak elkell egyszer mennem nőgyógyászhoz. Na meg ugye asse tudom mi van a PCO-mal. Utoljára az UH-n még atom PCO-s voltam. Én sem akartam rögtön az elején nőgyógyászhoz rohanni, de nálam bejön a képbe +ban a pm. is. Csütörtökön készülök kontrollra, oda már vinnem kell a nőgyógyászati leletet. A nőgyógyászom nagyon alapos, mindig ad géppel írt értékelést+leírja milyen vizsgálatokat végzett el, mi a diagnózis stb.
Na most csüt.ön szeretném összekötni a pm. -es vérvételt a nőgyógyászati hormonossal. Ha ilyet lehet egyáltalán..de csak akkor megyek, ha a normális endokrinológus lesz ott. Ha a vén kecske, aki tapogatni szokott..akkor elhalasztom jövő 7re.
Amúgy nem hinném, hogy barnáznék..li. remélem..már az augusztusi mensi is teljesen barnamentes volt..ideges se vagyok..bár egy kicsit mégis? :wink:

Kép
babancs
 
 


babancs: ki nem az ilyenkor?:) Én ilyenkor mindig ideges vagyok... mert mi van ha kiderül, hogy csak tévedés az egész :)Pedig nem :)

Egyébként az első vérvételen a HCG-t is lekérik az a legelején szerintem bőven sokat mond :) (Nálam is lekérte a belgyógyász a progi mellé...)
Vendég
 


(rosszul vagyok... két napja töltöttpaprikán élek... most épp azt az adagot nyomom be amit a férjemnek küldtek a szüleim :) Asszem kénytelen leszek neki kivenni a lefagyasztott vésztartalék adagot :) :) )
Vendég
 


Vigyázz magadra kavicska és gyógyulj meg!!! gyakorlaton leszel pesten? sok sikert :-)

én nem igérek pozitiv tesztet, de máma vagyok a asszem a 32. napon, ugyhogy 35.től duphaston, hogy tutkó lemenjen egy mensi a magyarországi utazás előtt, mert nem akarok utazás közbe mensizni.

alice merre vagy??? kicsomagolsz? mosol vagy mi?
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Csinálom a játszós szőnyeget, azért nem vagyok!

Kavics!

Forró tea rummal (tea akár el is maradhat, Fülig Jimmy szerint! :wink: ), gőzölés, ágyikó! :lol:
Kavits az antiszőkenő! (Mesterséges intelligencia???? :lol: :lol: :lol: )

Csakegy!

Versenysúlynak tényleg a 48-49 kiló lenne az ideális számodra!
De ennyi zabálással szerintem el fogod érni! :lol: Szerintem nem terhesség alatt kell fogyókúrázni! :wink:

Hát tényleg jobban is gondoskodhatnál a gyerekről!!!! Az azért a minimum, h. legalább a horoszkópját nem szúrod el!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dimet!

Ez a doki nekem nem volt hajlandó nekem felírni a metformint, pedig ha rákeresel a neten egy 2003-as cikk kommentárban kifejezetten ajánlja! De ebben valszeg nagy szerepe volt annak (legalábbis remélem, h. ez volt az ok!!!), h. az Elek féle túlélő tüsző szindrómát is megemlítettem neki!

Norka!

Almodovarra reflektálva: Mér’ nem így van???? :lol:
Anyudat nem irigylem!!!! Én ezt nem bírnám!!!! :shock:
Babaerszényt hol vetted??????

Pogi!

Azért előtte nyomj egy tesztet!!!!!! :!:
rambóka
 
 


Rambóka! a duphaston előtt teszteljek, vagy mielőtt abbahagyom? mert elvileg ha babás lennék, akkor is kéne duphaston, szóval az nem árt, nem? vagy igen? lehetséges hogy teljesen nem vagyok képbe a progeszteron és a pcos kapcsolatával.... :?
krumplis pogácsa
 
 


Pogi!

Bocs, de nincs időm visszaolvasni!
Most szeded a Duphastont? Mert akkor még az előtt tesztelj mielőtt abbahagyod!!!! Mert, ha véletlenül terhes lennél, akkor a hirtelen progicsökkenés miatt elmehet a baba!!!
Ha meg mensimeghozásra fogod elkezdeni, akkor még azelőtt tesztelj, mielőtt elkezded!!!!
rambóka
 
 


még nem szedem, csak a 35.-37. naptól tervezem, kb, mert akkor pont ugy megy le a mensi, hogy nem az utazás alatt.

miért kell tesztelnem a szedés előtt? ha babás vagyok akkor nem 2x1-be kell szedni? azt értem hogy abbahagyás előtt miért kell, de elkezdés előtt miért azt nem tudom?
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok!

Hogy mikor jutok az olvasas vegere :?: ....huh, meg mindig jo sok van.

Kavicska, kuralgasd magad, hogy minnel hamarabb kimenjen ez a nyavalya...Sajnos pozitiv tesztet nem igerek, mert epp kezd megjonni. Kis kesesben vagyok, ami az utazasok miatt van...Biztosan pszihologia, de az en egyebkent pontos szervezetem igazodik az utazashoz...Eddig meg nem fordult elo, hogy utazas, nyaralas kozben jott volna meg... :shock: En nem is ertem....tudatalatti szabalyozas :?: Mondjuk en mar szerdan, mikor meg Parizsban voltunk vartam, hogy megjojjon, de hire-hamva sem volt....

Pogika, kuldtem mail-t meg reggel. :lol: Ti mikor utaztok Mo-ra?

Csakegy, en egyetertek Norkaval, szerintem is politikusoknal az egyik kutya, a masik eb... :cry: szoval jobb nem is gondolni rajuk.

Jo ejszakat mindenkinek!!!

Alice27
alice27
 
 


Alice nem kaptam mailt!!!! pedig nagyon vártam, egy milliomszor megnéztem a postaládám!!! tejóég lehet hogy más sem jött meg? :shock: hát ez kínos :?
krumplis pogácsa
 
 


Pogika, akkor kuldom ujra a mail, jo?

Alice
alice27
 
 


OK! várom!!
amugy október 14-én indulunk Mo-ra. reméljük addig mig ott leszünk nem tör ki a forradalom...
krumplis pogácsa
 
 


Háát..én úgy tervezem, hogy azért nem szedek fel 20 kg +-t. Kicsit nehéz lenne a 35-ös, vékony talpamon 70 kg-ot cipelni. Vizsga után igen oda fogok figyelni, hogy ne zabáljak túl sok szénhidrátot. Amúgy a terhesség miatt nem is igénylem..csak a tanulás vesz el rengeteg energiát.

Kép
babancs
 
 


Forradalom?
:lol: :lol: :lol:

Ettől ne félj Pogi. Egyébként mostmár nyilvánvaló - ha már Csakegy bedobta a témát -, hogy direkt hozatták le a szocik a hangvételt és figyeljétek meg, milyen furcsa pszichológiai effekt lesz itt ennek a vége. :roll:

Jaj mostmár befogom a számat, de ezt nem bírtam ki. :lol:
Vendég
 


Hat engem meglepne a forradalom :shock: :shock: :shock: ....Nem is tudom, toribol talan azt tanultuk, hogy demokratikus valasztasok eseten nem lehet forradalomrol beszelni....ja, de mar reg voltam gimnazista :wink: .... es ebben a mai vilagban minden olyan gyorsan valtozik...

Babancs, tegnap irtad, hogy szocpolt vettetek fel...Nem tudom hogy mukodik ez pontosan, de szoget utott a dolog a fejemben. Szerencsere ez nalatok nem aktualis, de mi van akkor, ha valaki mondjuk ket gyereket ir ala, es nem jon ossze....akkor vissza kell fizetni a penzt? :?: ...Remelem nem?

Backa, holnap is varjuk a hireket!!! Annyira drukkolok!!! :lol: :lol: :lol:
alice27
 
 


most hallottam, hogy október közepén valszeg bezár a madarász utcai gyerekkórház.
nem a felvétel miatt gondoltam forradalomra, hanem ugy általában elég forradalmi a helyzet. jön okt 23-a stb.

alice elküldted? mert eddig még semmi :-(
krumplis pogácsa
 
 


Hat persze. :wink: .Pu ment szinten.

Alice
alice27
 
 


Sziasztok!

Húú, micsoda témák!
Norka, alighanem igazad lehet! Én különben már mindent fenntartással kezelek, sosem tudni, milyen érdekek mozgatják a dolgokat a háttérből. Ez a sztori is túl kézenfekvőnek tűnik, épp ezért gyanús. Hát, én már rég feladtam, hogy valaha megértsem ezeket!

Babancs!
Állhatatos vagy, hogy titokban tudod tartani a babát, én képtelen lennék! Pedig múltkor is megfogadtam, hogy ha + a teszt, nem mondom el. Aztán már a fürdőből nekiálltam telefonálni. Pedig a babona szerint ez nem jó!

Pogi!
Nekem is mindig kellett tesztelnem, mielőt elkezdtem a Provera-t. Pedig logikus, amit írtál, hogy így is-úgy is kellene szedni...

Holnap 12-kor beültetés, mind a 4 embriócska osztódik szépen, 3-at fogok visszakapni. Izgi! Alig várom, hogy benn legyenek! :)
backa
 
 


Köszi Alice!
Holnap du beszámolok a történtekről. Most elég zavaros a fejem, azon gondolkodom, mit is kéne csinálnom, hogy minden rendben legyen. Hát, arra jutottam, hogy majd vigyázgatok magamra. Első két nap sok pihi, aztán meg úgy lazán elleszek! Sajna erre nincs tuti recept! :(
backa
 
 


Alice!

Ha nem jön össze, akkor vissza kell fizetni! Mi 2,4 M-t vettünk fel, azaz 2 gyereket írtunk alá. Jogilag teljesített akkor is a feltétel, ha megszülöd (de meghal a kicsi - a halvaszületés nemtom), meg akkor is ha örökbefogadás van. A lényeg, hogy 8 év alatt megszülessen a 2 gyerek..ha megszületik, rohanni kell a bankba a születési anyakönyvvi kivonattal - hogy minél előbb törlésre kerüljön az ingatlan-nyilvántartásból a megelőlegező kölcsön+elideg. és terhelési tilalom. Ez olyankor átkonvertálódik lakásépítési kedvezménnyé.
Ha nem jön össze, csak 1 gyerek, akkor csak a felét, 1.2 M-t kell visszafizetni. Ha egy sem jön össze, akkor az egészet. Ha a lejárat (8. év) időpontjában már terhes vagy, az is teljesítésnek számít..azt elfogadja úgy a bank, mintha megszületett volna a gyerek.
Ha vissza kell az egészet fizetni, akkor választani lehet:

1. futamidő arányosan megnő a megelőlegező kölcsön összegével
2. a törlesztés havi részlete nő meg a megelőlegező kölcsönnel.

Na bocs az offért és hogy hosszú lett.

Kép
babancs
 
 


Kavics!
Már eldöntöttem én is, hogy nem lesz műtét. Már csak az eredményeimet kell megkaparintanom.
Backa!
Sok sikert holnapra!
üdv mindenkienek
dimet
 
 


Backa, akkor holnap delutan varunk :wink: ...

Babancs, ez nagyon gaz, hogy visszafizettetik :cry: ...(Raadasul a nyolc eves limit...ha belegondolok, hogy mi mar tobb, mint negy eve probalkozunk....)

En most itt ejszakai bagolyt jatszok, mert varom hogy a ferjem hivjon....szoval Kavicskasan vagyok....
alice27
 
 


alice (viszont nem kötelező előre felvenni... utólag is jóváírják ha az ember a lakásvétel pillanatában a gyereken kívül mindenben megfelelt az előírásoknak...)

Mi speciel nem is vagyunk rá jogosultak...
Vendég
 


(ha jogosultak lettünk volna rá akkor is csak utólag igényeltük volna... hogy ne lebegjen a fejünk fölött...)
Vendég
 


Csakegy, Ti miert nem vagytok jogosultak? Azt hittem, ez olyasfele mint a csaladi potlek...Na, az utolagosaggal egyetertek...mi sem mertuk volna meglepni....jo kis stresszforras lehet...foleg pco-val megspekelve...
alice27
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?