Új privát üzeneted érkezett!

klauszka!
Dr.Várkonyi Péternél fogok szülni, imádom ezt a dokit. Annyira megnyugtató még a hangja is. 8)
Eleinte nem úgy feküdt, hogy megmutassa milye van neki, aztán pedig már én mondtam, hogy nem vagyok rá kíváncsi csak ha előbújik.:))) :lol:
Vásárláskor vagyunk így egy kicsit bajban, de nem baj ennyi kényelmetlenséget megér. :wink:
Köszönöm a tanácsokat!
klmaria
 
 


Sziasztok!

Tusi, voltam azóta megint Kovács doktornőnél, másodszorra már szimpatikusabb volt, kedves ő is. Tényleg szabadságon van, bár nem tudtam, h ilyen sokáig. Pénteken kell újra mennem(ha addig meg nem születik a kislányom :D ), akkor Jurkó doktornő fog megvizsgálni, mivel Kovács szabin van. De mondta, hogy nem utazik el, ha szülünk, jön azonnal. Nekem az afp utáni 18. heti uh-ot sem Jurkó végezte, csak utána mentem hozzá. Szerintem megcsinálják neked, aztán okt-ben megkeresed Kovács doktornőt, vagy választasz másik orvost. De szerintem, ha felhívod Jurkót, biztosan ad tanácsot, mit csinálj. Azt hiszem, októberig dolgozik, de hogy pontosan meddig, nem tuom. Már az ő pocakja is gömbölyödik:o)

Klauszka, én már szívem szerint nem lennék pocakos :lol: Már szívesen találkoznék a kis picúrkánkkal. De neki nem olyan sürgős, úgy látszik :wink: :D :D
ichtus
 
 


A két mosolygó fej a végére véletlen.
ichtus
 
 

 
 

Sziasztok lányok!

Köszönöm jól vagyunk,csak még ki kell pihenni a szülés fáradalmait.
A kisfiam neve Simon Levente és nagyon nyugodt kisbaba.
klmaria:
végül sikerült 2ágyas szobába kerülnöm,szerencsém volt mert aznap annyira tele volt a szülőszoba hogy előttem 4-en szültek és még utánam is volta.
Most mennem kell.
Sziasztok!
mano83
 
 


Mano: gratula a kisfiadhoz! :)

Én is a végét várom már, hogy kibújjon Bébike, de még van jó pár hét... Remélem, jövő héten most már megmutatja, mije van neki! :)
Vendég
 


Anyukák, akiknek már van tapasztalatotok, érdemes mellszívót vennem? Vagy a hagyományos kézzel -módszer is jó? És ha vegyek, milyen fajtát ajánlotok?
ichtus
 
 


Klmaria,

a Várkonyi (is) jó. bejött hozzám anno a szülőszobára, és elbeszélgettünk (pedig nem is ő az orvosom :P ). Viccelődött, én meg feküdtem a szülőágyon. Szóval szimpi volt ő is.
Ichtus, én is úgy éreztem végig, hogy szívesen megszabadulnék a pocaktól, de így utólag, nagyon jó érzés volt, hogy ő ott van... az meg még jobb, hogy most meg itt van :lol:
A mellszívó érdekes dolog. Én bevittem a kórházba, és milyen jól tettem!!! Terike (csecsemőápoló a Flórban) kiszívta a mellemből a besült tejet, és azóta is szuperül megy a szopi. ha ez nem történik, akkor valószínűleg begyullad egy tejcsatorna, mert már így is ödémás volt a mellem, és nagyon fájt a szopi a kórházban. volt más kismama is, aki nem hozott mellszívót, és ott rohant le a gyógyszertárba venni. viszont olyan is volt, akinek egyáltalán nem volt rá szüksége (sajna azért, mert nem volt tejcsije elég... :cry: ) szóval igazából azt tanácsolnám, hogy vigyél magaddal, de tudom, hogy nem olcsóak ezek a dolgok. Persze én megvettem a legjobb kézi fejőt (Medela), és a kórház óta nem is használtam (11e Ft annyi...). Ráadásul a szopis klubban azt hallottam, hogy mindenkinek más válik be. Van, akinek az Avent, van, akinek a Medela. De ezt a kettőt ajánlják. A kézzel fejés szerintem nehéz, Terike nekem csinálta egy darabig, de én nem tudtam megtanulni, és jobban fáj is, mint a géppel történő. Remélem, tudtam segíteni!
Ja, igyatok sokat szülés után (is), enni úgysem fogtok!!!!!

K.
Kép
klauszka
 
 


Nekem is épp ma tanácsolták, hogy mindenféleképpen vigyek be mellszívót, mert különben könnyen bedurranhat és az meg nagyon fáj és nehéz kimasszírozni. :shock:
Holnap megyek én is é s szétnézek, mennyibe kerül. Nekem az Aventet ajánlották és nem a gépit, hanem a kézit! :roll:
klmaria
 
 


felesleges gépit venni, a kézi ugyanolyan jó, és fele ára van.
Mano, pihenj és igyál sokat, most mással ne foglalkozz! van segítséged?
Csinálj vonalzót és várjuk a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K.
Kép
klauszka
 
 


Nekem mindenki a kézi, vákumosat ajánlotta (Medela, Chicco). Ezek 3-5 ezres árban vannak, lehet használtan venni, bérelni is. Azt mondják, úgyis csak az első pár hétben kell, amíg beáll a kereslet-kínálat a szopiban.
Egyébként tényleg érdemes a kórháza bevinni, mert megtanítják a használtatát, meg olyat is hallottam, hogy ezeket a mellszívókat rá lehet csatlakoztatni vmi kórházi gépre, ami segít leszívni a legelején a felesleget a bedurrant ciciből...
Vendég
 


Gépről nem tudok, de elég a kezed is, mert jól ki vannak találva a mellszívók!
Verna, tudjátok már, mi lesz a lurkó?
Ja, itt van Eliza császárkisasszony: Kép

K.
Kép
klauszka
 
 


Köszönöm a tájékoztatást, akkor valószínű beszerzek egyet.

klauszka, nagyon édes a kislányod!!
ichtus
 
 


klauszka!
Milyen szép szeme van Elizának! :wink: Gyönyörű szép baba!
klmaria
 
 


Klauszka: nagyon édes a kiscsaj! :)
Sajnos nem tudjuk még Bébike nemét, talán majd jövő héten, de nem akarom elkiabálni... én a genetikain is reméltem, hogy megtudjuk, de nem tette szét a lábát...

Viszont az elmúlt 2 napban megint nagyon aktív volt, még éjszaka is felébredt, mikor kimentem pisilni, pedig arra nem szokott... De hát mindig ez van, amióta érzem a mozgását: 2-3 napot végigmocorog, aztán 2-3 napot pihenget... most épp a mocorgós napok vannak. :)
Vendég
 


Verna, jujj de jó neked! Én is úgy érezném újra! de még várunk, Elcsinek teljes figyelmet akarok szentelni. Köszönöm csajok, hát büszke is vagyok a kisasszonyra! az utcán is meg szoktak ismeretlenek állítani, hogy milyen szép.. VAGY EZT A K. DRÁGA BABAKOCSINKRA MONDJÁK?????? :D
Klmaria, semmi????????????????????????????????????

K.
Kép
klauszka
 
 


Még mindig egyben vagyunk, a védőnőnél tettem egy utolsó látogatást még. :wink:
Jól érzi magát odabent! :lol: Vagy csak tudja, hogy félek a szüléstől! :oops: De előbb-utóbb már ki kell bújnia! 8)
klmaria
 
 


Klauszka: hát még azért ne siess! :) Én mondjuk nem szeretnék túl sokat várni ketteskével, mert nagyon ketyeg az óra... nem vagyunk már mai gyerekek, én is 30 felett, férjem már inkább 40 felé közelít... szóval bele kell húzzunk! :) Meg hát Bébikére is vártunk sokat (volt egy korai vetélésem is, az is hátráltatta a dolgokat)... a lényeg a lényeg, én már nem nagyon szeretnék védekezni Bébike születése után, amíg szoptatok, úgyis véd valamennyire (vagy nem ;) ) aztán jöhet bármikor a kistesó...

Na elmegyek én is a védőnénihez, meg kell beszélni ezt a fránya cukorterhelést. :(
Vendég
 


Sziasztok!

klauszka:
nagyon szép a kislányod, gyönyörű szemei vannak.
Segítségem van bőven,ugyanis a szüleim házában lakunk (2 generációs ház)
és így anyuék mindíg a közelben vannak,anyósomék meg öt percre laknak tőlünk.

A mellszívóval kapcsolatban csak annyit,hogy én vittem magammal egy hagyományos kézi mellszívót és nem bántam meg!
Nagyon aluszékony volt a pici és így begyulladtak a melleim.Először nem mertem használni a mellszívót mert nagyon fájt a gyulladás miatt,aztán az egyik csecsemős Zsuzsa kézzel lefejte a tejet,utána már a mellszívót hasznátam.
A kórházi mellszívó állítólag brutális!

Megpróbálok egy képet feltölteni a Leviről,bár elég béna vagyok!
mano83
 
 


Hát tényleg béna vagyok,nem sikerült.majd megkérek valakit hogy segítsen és akkor megpróbálom újra. :(

Sziasztok
mano83
 
 


Mano: várjuk a képet! :)

Egy kérdés: ugye jól tudom, hogy Surányi nem nagyon szól bele a terhesség alatti vizsgálatokba? Eddig legalábbis így tapasztaltam... csak az AFP-t kérte, minden mást a védőnőre meg a háziorvosra bízott...
Na mert most voltam a védőnéninél és azt mondta, ő nem ragaszkodik a cukorterheléshez, ha Surányi nem kéri, akkor csak egy sima szúrás lesz evés után 1 órával, itt helyben, nem kell bemenni a kórházba, lötyit inni, stb....
Nem bánnám, ha megúsznám. :)
Vendég
 


verna

nekem minden labort a kórházba intézett a Surányi....
mivel van cukormérőnk kitaláltam, hogy a védőnőtől majd kikunyerálok egy lájtos cukorvizsgálatot, de a doki megelőzőtt és lebeszélni sem tudtam, ragaszkodott hozzá.... :D
túl éltem pedig az előzőnél a két szúrás között meghaltam :roll:
Most elsőre csak az ujjamat szúrták, majd elcsavarogtunk a kórházból, így kibírhatóbb volt :wink:
becsi
Iklad
 
 


Hát én csak Várkonyi doki véleményét ismerem, de ő a cukorszirupost pártolja erősen! Inkább kérdezz rá a dokidnál!
Állítólag a tesztreggeli már elavult, nem mutat pontos eredmény! :wink:
klmaria
 
 


Ja és nem is olyan rossz a cukorszirupos lötty! Mint egy mézédes limonádé. A doki szerint, ha nagyon nem bírod meginni vigyél magaddal citromot! 8) Én 2 hajtásra megittam az egészet.
klmaria
 
 


Sziasztok!

Érdekelne, hogy tudtok-e valamit dr. Erdélyiről. A kistarcsai kórházban fogok szülni és nem nagyon tudom, hogy mire számítsak. A dokit úgy ajánlották, ő pedig ehhez a kórházhoz tartozik, és nincs is messze tőlünk sem a kórház, sem a doki magánrendelője. Aki szült már ebben a kórházban vagy ismeri a dokit, legyen szíves írjon és ossza meg velem tapasztalatait.
katihorv
 
 


Sziasztok!
Verna, mi sem védekezünk, csak szopizunk. :) Ja, mi is 30-on felül... :?
Tehát, lehet, hogy jön a kistesó. De egyelőre azért még egy picit várjon.
A terheléses szerintem jó volt - már ami a glükózt illeti -, én vittem citromot, megkínáltam az összes kismamát :) , és így tök fincsi limonádét ittunk. A két tűszúrást viszont utáltam....
Mano, mi a baj a képfeltétellel? Én is most tanultam meg. :lol:
Klmaria, más nagyon a finisben vagytok, ne félj!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katihorv, én is "Erdélyis" vagyok. Abszolút jó fej, és nagyon rendes, jó kezekben leszel. A kórház is tök jó, eddig ver minden kórházat (már amelyikről hallottam..). Csinálj vonalzót, hogy lássuk, hol tartasz!

K.
Kép
klauszka
 
 


Ajjaj, ez nem jó hír, akkor mégsem úszom meg a terhelést?! Nem is a lötyivel meg a szúrással van a gondom, hanem a várakozással... mennyit kell várni? 2 órát?
És éhgyomorra veszik az elsőt, vagy hogy van ez?
Merthogy akár haza is tudnék jönni közben kocsival... pár perc lenne csak...

Erdélyiről én is csak jót hallottam, bevallom az elején gondolkodtam a váltáson (pont a Surányi túlterheltsége miatt) és akkor Erdélyihez mentem volna! De aztán mégsem váltottam...

Én konkrétan több helyről azt hallottam, hogy a kistarcsai kórház jelenleg az egyik - ha nem a - legjobb szülészettel bír az országban...
Vendég
 


Sziasztok!

A cukorterhelésről én az alábbiakat hallottam:
a cukorszirupos abszolút természetellenes állapotot idéz elő, ilyen valójában nem történik a szervezetben, DE ezzel biztosabban kiszűrhető, ha valakinek gondja lehet a cukrával. Nekem a cukorlötyis magas lett és elküldtek a diabetológiára. Itt már a zsömleevéses variáció van. Sajnos ez is magasabb lett a kelleténél (habár csak nővérkével beszéltem, aki nem volt a helyzet magaslatán), ígyhát diétáznom kell. Totál kiborultam, de belátom, hogy inkább a biztosabbat csinálják és, ha baj van mielőbb kezeljék. Így a babának remélem nem lesz baja. Amúgy holnap reggel megyek kontrollra és megpróbálok egy dokival is beszélni.

Még annyit, hogy nekem a kórházban csinálták és 3 hét múlva derült ki, hogy magas lett a cukrom, annak ellenére, hogy a vérvétel másnapján betelefonáltam. Vagy rosszul nézték meg, vagy a másét, azt nem tudom, de nem volt túl épületes élmény így megtudni, amikor már azt hittem minden OK!


Üdv Malusz
mali
 
 


verna úgy tűnik, hogy pont egyszerre írtunk!
Éhgyomorra kell menni, az ujjadból vért vesznek. Azután bekeverik neked a szuper löttyöt és meg kell innod. Én nem vittem citromlevet, nem mondom, hogy nem rázott ki a hideg, de azért nem olyan vészes meginni. Utána 2 óra múlva vénából vesznek vért. Azt hallottam, hogy nem jó, ha sokat mozogsz, de ezt kérdezd meg nyugodtan. Gondolom kocsival nyugodtan közlekedhesz. De azért kérdezd meg! Én nagyobb m4ennyiségű újsággal készültem és nem volt olyan vészes.
mali
 
 


Mali: köszönöm szépen az infót! :)
Nekem a sima vérképnél most alacsony lett a cukrom, szóval remélem, nem lesz gond... de majd kiderül...

Akkor ha be is kell menni, azért megpróbálok hazalógni kocsival... ;)
Vendég
 


Sziasztok!

Katihorv nekem Dr. Erdélyi az orvosom, november 18-ára vagyok kiírva. Csak jót tudok róla mondani. Nagyon kedves, lelkiismeretes, odafigyelő doki. Nála nem futószalagon mennek a kismsmik. Minden kérdésedre válaszol, még akkor is, ha nincs rá ideje. Rossz tulajdonsága, hogy feledékeny, ezért mindent jól meg kell jegyezni és szólni neki alkalomadtán.
Én nem bántam meg eddig, hogy őt választottam, remélem a szülésnél is ilyen pozitívan fog viselkedni.

Üdv: Pilla
Vendég
 


Azt én is hallottam, hogy nem szabad sokat mozogni a két vérvétel között, de kocsival szerintem nyugodtan :wink: ...inkább, mint ott szenvedj.
Ha visszamentél viszont szólj, hogy itt vagy szúrjanak, mert nem tartják számon....
A lötyivel szerintem semmi gond nincs, elviselhető....
becsi
Iklad
 
 


Sziasztok Lányok!
Most indulok, szorítsatok értünk! :wink:
klmaria
 
 


Klmaria,
ezer drukk, és irigység!!! :lol:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!
klmaria:sok szerencsét,szorítok nektek!!! :lol:

klauszka:nem tudom mi a baj a képekkel,szerintem túl nagy,mert ahogy elkezdi feltölteni,kiírja hogy HIBA TÖRTÉNT!
Bár én csak annyit értek a számítógéphez hogy írni tudok,itt ki is fújt a tudásom,az öcsém meg későn ért haza,de ha leírod hogy te hogy raktad fel,megpróbálom!

Szerintetek lehetséges az,hogy a kisfiam egy evésnél 120-160 között eszik,vagy csak a mérlegem rossz?
Tejem az van bőven,szerencsére még a kórházban beindult,de ott azt mondtákm hogy ha 60-at eszik,az már jó!
mano83
 
 


drukk, drukk

mano még jutottam ide gratulálni!!!Jó egészséget, sok boldogságot! :D
Lehetséges, hogy a babád ennyit eszik, majd lejjebb adja nyugi!! :lol:
becsi
Iklad
 
 


Klmaria megy a drukk ezerrel! :)
Lányok nekem is drukkoljatok légyszi, mert ma voltam a dokimnál és kiderült, hogy a drágalátos kislányom a múltkori UH óta megfordult és most seggel lefele van! Jó lenne, ha visszafordulna...
Mali mi volt a vércukor kontrollon? Minden rendben volt?
Nekem ma kellett volna visszatelefonálnom az értékek miatt, de senki nem vette fel a telefont.
Kértem az orvosomat, hogy ajánljon egy szülésznőt és Ő Makarészné Andreát ajánlotta. Ismeri valaki? Kérek szépen véleményeket! :)

Pilla (30+6)
Vendég
 


Klmaria: nagyon-nagyon szorítok! !!!!!!!
(Ma pont ott voltam a kórházban, néztelek, de sajnos nem láttalak.)
Naccempilla: Az ujjból vett eredményeim evés előtt 4,8, evés után: 6,2. A vénából vett eredményért hétfőn kell telefonálnom. Megint érdekes volt a szituáció, mert a nővér (aki láthatóan jobban értett a dologhoz, mit a múltkori) mondta, hogy ez az eredmény jó. De mivel én itthon nem mérem a biztonság kedvéért menjek hetente. Azután felmentem az "egészségtől kicsattanó" dokihoz, aki azt mondta, hogyha eltér a vénás érték, akkor inzulint kell adni, ha nem, akkor elég kéthetente menni. Egy kicsit zavaros az egész:
-a növérke szerint jó, de a sűrű ellenőrzés nem árt,
-a doki szerint határeset, de elég kéthetente menni, ja és szigorúan diétázzak.
Utána voltam a Várkonyinál, ő azt mondta, hogy jó ez az eredmény. Mondtam a nővérkének is az inzulinos dolgot, azt mondta, hogy csak a tartósan 7,5 fölötti erdménynél jöhet csak szóba.
Vagy én vagyok teljesen hülye, vagy...

Ha megtudod az eredményt légy szíves oszd meg velem, mert már igazán nem tudom, hogy mi a jó.

Egyébként Várkonyi, miután a múltkor elsírtam magam nála, megismer és nagyon kedves velem.

Szülésznő téma:
Én is őt választottam, habár még sosem találkoztam vele személyesen (az unokatesóm intézi a találkát, ők jóba vannak). Mindenki azt mondta, hogy nagyon aranyos (az unokatesómon kívül is!), állítólag mindenkivel olyan, mintha a barátnője lenne és ért is a dolgát.


Mali (31+1)
mali
 
 


Nekem a múltkori vénás 3,5 és 6,8 lett. A dokinak a 6,8 most nem nagyon tetszett, de a nővérke nekem is azt mondta, hogy jó.
A mostani ujjbegyes 3,5 és 5,3 lett, a vénás eredményét én is csak hétfőn tudom meg.
A doki most azt mondta, hogyha a vénás megint így 6,8 körül lesz akkor diétáznom kell. Ha nem, akkor maradunk a cukormentes étrendnél. Ja, és természetesen 2 hét múlva mehetek újra!
A kismamának pihenés kell, de ez így nem pihenés, hanem idegbaj!!!! :x
Vendég
 


Klmaria -- ezer drukk nektek, most mindenki nektek szurkol :D :D

Mali, Naccempilla -- sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak, de legalább jó kezekben vagytok orvosilag és kórházilag is :D

Nagyon aranyosak a babás képek.

Mano83 -- nagy-nagy gratula a bébihez, bárcsak mi is ott lennénk már, pedig már nincs sok hátra.

Kép

Kép
czakoca30
 
 


Mano!

Mindig ennyit eszik, vagy csak egyszer-egyszer? Nem bukik vissza sokat? Eliza az első hónapban elég széles skálán mozgott a 0-tól a 190-ig bezárólag egy evésre. 2 hónapos kora óta meg nem mérem. Ő a kicsit hízós babák közé tartozik.
Képkicsinyítés: megnyitod a képet, majd a Zoom menüpontban nyomsz Zoom out-ot (addig, míg alul ki nem írja, hogy 30%), majd a Modify menüpontban a pixeleknél beállítod, hogy 600x450. Ezután kapsz egy kisebb képet, és azt elmented más néven. Majd ezt kell becsatolnod. Ennyi. Szólj, ha nem világos, én most ki is próbálom! :lol:
Képzeljétek, mi történt:
Ma reggel a légzésfigyelőre ébredtünk... Szörnyű volt. A férjem szerint csak műszaki hiba történt, rögtön ki is cserélte az elemeket, de én nem vagyok benne biztos. Eliza eléggé a sarokban az oldalán feküdt, és álmosan nézett, amikor kikaptam a kiságyból. Kész voltam, 8 mp alatt futottam a százat, apa pedig a távolugró rekordot döntötte meg. :o
Remegett kezem, lábam... Írjatok valami jót. :?
Kép

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Szeretettel tájékoztatlak benneteket, hogy ma reggel megszületett első kisbabánk, aki a Sára Zsuzsanna keresztneveket kapta. Feleségem, Katica is jól van, ami a baba paramétereit ismerve azért jó hír: Sára 3850 gramm és 56 centi volt ma 6 óra 43 perckor. Feleségem szerint tiszta apja, ezért volt nehéz szülés... :D

Köszönöm mindenkinek, aki gondolt ránk, és akik gondolnak ránk a következő napokban, hetekben!

Nagy örömmel:
kisapuka
ichtus
 
 


Ichtus, Katica, Sára!

Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok mindhármatoknak!!!
mali
 
 


Ichtus!

Gratulálok Sára Zsuzsannához!
Nagyon sok boldogságot, erőt és kitartást az egész családnak!

Üdv: Pilla
Vendég
 


Ichtus!

Nem menekültök, indulnak a nehéz-édes napok!!! :lol:
Ezer gratula és öröm Sárához!!!!!
Katicára figyelj, ilyenkor kicsit érzékenyebbek vagyunk... :wink:

K.
Kép
klauszka
 
 


Sziasztok!

Ichtus:GRATULÁLOK NEKTEK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!
Sejtettem hogy bent lehettek,mert Katica nem válaszolt a levelemre!
Becsi:köszönöm a gratulációt!

Klauszka:köszönöm a segítséget,talán most sikerül!
Az evéssel kapcsolatban csak annyit hogy tegnap is 140-et evett kétszer is és nem sok jön neki vissza,de akkor nem idegeskedek!

Pilla:amikor én szültem pont az Andi volt a szülőszobás és sokszor bejött a szülésznőmhöz beszélgetni meg érdeklődni hogy is állunk.
Hozzá teszem én hajnali 3-tól voltam a szülőszobán,este fél 8-ra lett meg a kisfiam és ezalatt nála 4-en megszültek.
Szemtől szemben kedves és sokak szerint nagyon jó szülésznő,de amikor bejött hozzánk elég csúnyán beszélt a nála fekvő kismamákról a hátuk mögött. Kép
mano83
 
 


De jó,sikerült,ezer köszönet Klauszka!!!
mano83
 
 


Sziasztok!

klauszka: Eliza szemei..., erre nem is lehet jelzőt találni, annyira szép

mano83: gyönyörű a kisfiad, majd kicsattan az egészségtől
(Én is ilyet szeretnék!!!!!)
mali
 
 


Katica, Ichtus!
Nagy gratula Sárához! :) Majd kérünk fotót! :)

Mano!
Nagyon helyes a fiatalember! Gratula hozzá!
Vendég
 


Sziasztok

Tegnap csak késő este tudtam bejutni a kórházba, mert anyósomék autója lerobbant hozzánk jövet az m3-ason, és értük kellett mennünk. Ezért az esti képek nem igazán sikerültek, mivel vakuzni nem engedtem a sógoromékat. De most egy fél órával ezelőtt készült az alábbi kép Sára Zsuzsannáról, nagyon aranyos, Katica szerint csak akkor sír, amikor felébred, egyébként éber állapotában is csendes :D Mint az apja :D


Kép
ichtus
 
 


Sziasztok :D

Na, mi is itthon vagyunk már tegnap óta, ugyanis kicsi Flóránk 2 héttel hamarabb kíváncsi lett a világra és szeptember 11-én, reggel 7.17 perckor megszületett. :D 3510 gramm, 55 cm, 10/10-es Apgar és gyönyörű!!! :D

A kórházban megint nagyon jól éreztük magunkat, sőt most még jobb volt, mert kevésbé szenvedtem fáradtságtól, gátsebtől.
A gátmetszést nem úsztuk meg, de a megelőző gátmasszázs jót tett és nem kellett nagyot vágni és a sebem össze sem lehet hasonlítani az elsővel!
A tejem is nagyon hamar beindult, és bőségesen volt előtejem, így kicsi lányunk végig nagyon jól elvolt a cicin, soha nem éreztem, hogy olyan éhes lenne, mint annó Gergő. Persze nem is volt olyan nagy baba. 8)

A doki és a szülésznőnk ismét szuperek voltak, mindkettőjüket ismét csak bátran ajánlom mindenkinek! Megpróbálták a gátvédelmet is, de annyira hegges volt az előző gátsebem, hogy nem ment. Viszont maximális odafigyelést éreztem végig! Pedig azon az éjszakán teltház volt, és komplikált szülések is 2 császár, úgyhogy érdekesen alakult, mert pont mikor jöttek a tolófájásaim mindenki az egyik császárhoz ment és én meg mondtam a páromnak, hogy gyorsan kerítsen valakit, mert én már nyomok! Én sem gondoltam volna, hogy ennyire viharosan jönnek a tolófájások!

Éjjel fél 12-kor folyt el a magzatvíz, 3/4 1-re értünk be és 1/4 8-kor már ki is bújt Flórácska. Szóval fájdalmas, de könnyű szülésem volt, mindenféle beavatkozás nélkül és ugyanúgy, mint az első, egy életre szóló élmény marad! :D

Mano, Ichtus
Nagyon nagy gratula a babáitokhoz!

Ichtus
Én még akár láthattam is a kicsikédet a csecsemősöknél, mert mi pénteken fél 12-kor jöttünk el. És még néztem is, hogy milyen szép nagy baba alszik ott az egyik kiskocsiban. Lehet, hogy Ő volt? :D

Minden pocakosnak kitartást még a végéig!

Puszi :D

Orsi

avocado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?