Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mi törpént? - tegnap dél óta senki???

Fanni sajna lebetegedett,nagyon sok taknya van, ráadásul a torka is ronda, úgyhogy tegnaptól kapja az antibiotikumot.
Egész nap nem eszik semmit, csak a cicizés van, délután sikerült vele megetetnem egy kis narancsot, de este kétszer hányt hatalmasat úgyhogy még az is kijött.
A sok trutyi ingerli a torkát, valószínűleg csak emiatt hányt.
Este már BK alatt bealudt, úgy csempésztük beaz ágyba félkómásan, reggel 7-re viszont kipihente magát.
A tegnapi napunk nem volt valami fényes, kétszer randiztam a doki bácsimmal, mert az egyik fogvédő kis póttömés kétszer is kiesett, mikor Fannit vittem a dokinénihez és parkoltam le sikeresen összetörettem az autóm jobb elejét.
Hívtunk rendőrt, mert nem sikerült megegyeznünk, sajna a rendőrök se tudtak nekem igazat adni, úgyhogy majd a Cascora csináltatom majd meg, az meg annyira nem vészes.Remélem tudnak adni valami autót mert anélkül halottak vagyunk.
Holnap jön anyukám egy hétre, úgyhogy egy kicsit tudok pihizni, legalább főznöm nem kell.

Most megyünk intézkedni, délután még bekukkantok, aztán írok nem csak magunkról....
Szép napot!
Nem is tudom,ki merjek-e mozdulni ma itthonról....???

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


il.IH
-.uoáiöú
9öáipP

ii
űlko
ű9Íy3
e(,ß*>űIopű_ÁőÁ}<ł

(ezt Fanni 0,,562 üzeni nektek!)
54

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Tényleg nem túl nagy a pörgés most... :(

Timka, gyógyuljon hamar a kisasszony! Te meg légy óvatos! :D

Mi megvagyunk, Marci mára kialudta magát :shock: fél órában... :shock:

Ja, és megjött az oltás, most már csak a dokinénit kellene elérni.

Hétvégén esküvőre megyünk Kenesére, elvileg már ma megkezdődik a buli :lol: , de lehet, hogy ma még csak a férjem megy, mi meg holnap utánavonatozunk, vagy visszajön értünk, még teljes a tanácstalanság. Az ő gimnáziumi barátja házasodik, én senkit sem ismerek az ifjú páron kívül... :?

Többiek? Mit terveztek a hétvégére? Jövő heti tali, "kirándulás", ha jó idő marad?

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

Sziasztok!
Mi is megvagyunk, de még mindig betegen :cry: Mostmár az én torkom is fáj. Márr annyira unom, hogy az nem igaz!
Nagyon jók a talis képek, és édes a szerelmespár :lol:
Nálunk zajlik az élet. Kedden Mátéval ügyeleten voltunk, mert a játszótéren bedugot egy követ a fülébe, tegnap meg a mászókán esett arcra és felrepedt az alsó ajka :cry: Ömlött a vér a szájából, azt hittem a foga is kiesett, de szerencsére nem. Most úgy néz ki mint egy boxoló, feldagadt lila szájjal :cry: :lol:
Teliba mi is benne vagyunk, de a fogaskerekű irtó messze van. Ha szerveztek talit a városligetbe, vagy még mondjuk a Margitszigetig el tudok velük menni akkor mi is mennénk :wink:
Ennyi időt kaptam zsarnok gyermekeimtől, már hiányolnak :lol:
Puszi a betegeskedőknek, nemalvóknak, meg mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jóestét!

Brigi,
jobbulást a kis balesetesnek meg neked is a a torokfájásból! Nem nagoyn messzi taliban talán mi is benne vagyunk!

Timka,
gyógyuljon meg a Fanni kisasszony gyorsan, sajnálom a fogorvosos mizériádat, na meg a kocsit is, remélem sikerült ma elintézned a biztosítást. Annyira összetört, hogy nem lehet vele közlekedni? vagy csak amíg csinálják addig adnak csereautót?
kitartás és fel a fejjel!

Juc,
jó bulizást holnapra, biztosan jó lesz az eskem beskem, mi egész évben nem voltunk már csodálkozom is, hogy ez egy ilyen év volt! Ne izgulj a buli miatt, biztosan lesz más is kisgyerekkel és Marci majd gondoskodik róla, hogy ismerkedhess a többiekkel!!!:D

Nekünk tegnap éjjel megjött apánk, ma dolgozni volt, meg a régi autóját próbáltuk eladni, mert lassan egy éve áll Győrben, de hát csak behülyítettek minket az M3-as melletti autótelepen, hogy "minden típusú és korú autót megvesznek", na ehhez képest az övé nem kellett, mert túl öreg, rozsdás, és amerikai és egy fillért sem ér nekik. A ciki az egészben az, hogy ma apósom és a sógornőm emiatt jöttek fel pestre és hozták fel a "pénztemetőt". Na mindegy, visszafelé beadtuk bizományba egy kereskedésbe, hátha valaki beleszeret és végre látnánk belőle valami pízecskét!

Hétvégi terv?
mi befejezzük a fészekrakó nagytakarítást, vasalok, rántotthúst sütök apának, mert ki van rá éhezve, meg fincsi sütit, ja, meg összerakom a kórházi csomagomat végre!!:D És megyünk a kertbe, amennyit csak lehet, mert Marcit csak ott lehet lefárasztani!!!
Na kellemes hétvégét mindenkinek, betegeknek gyógyulást!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Nincs itt valaki egy kis péntek esti locsifecsire? :lol:

Marcim már alszik :D (a napközbeni félóra alvás után sikerült 8 előtt leraknom), férj bulizik, én meg itt magányoskodom. :lol: :(

Tamesz, jó fészekrakást a hétvégére! :D Jövő heti Margitsziget? Városliget?

Brigi, gyógyulj gyorsan te is! Meg Máté szája is! Ő már ilyen ügyesen és balestevezsélyesen :D mászókázik? Marcit nem érdekli a mászóka, nem is tud rá fölmászni, max. a csúszdára, már ahova lépcsők vezetnek. De a múltkor láttam Fanka Panniját mászni, és ő sittysutty nagyon ügyesen fönnterem mindenféle mászókán... :D :shock:

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
bocsika, de ma estére kivételesen van nekem is locsi-fecsi társam apa személyében, így ma nem tudok jönni!!!!:D

Marci is felmászik mindenre, de azért én félek rendesen, bár nagyon ügyike!
Na megyek, mert végre rám is vár valaki az ágyban, aki kivételesen 2 évnél idősebb!:D
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Juc,
sikerült beállítani a bébiőrt? Remélem tudjátok holnap használni. Mi mozizunk ma este, a zone europán kezdődik nemsoká egy Antonioni film. Ja, míg el nem felejtem, Megasztár rajonjók: tudjátok, hogy az Írisz tv-n ismétlik az első szériát? Minden este 8tól megy, ha valakit érdekel...
Nem semmi alvási szokásokat vett fel Marci! Azért irigyellek, hogy már 8 előtt kidőlt, de a délutánt nem tudnám végigcsinálni pihi nélkül.

Taliban benne vagyunk, én a Margitszigetre szavazok, de rugalmas vagyok :) .

KépKép
fanka
 
 


Fanka, milyen tévéket fogtok ti??? Zone Europa, Írisz? Hol vannak ezek? Biztos nekünk is megvannak, mert van vagy 300 csatornánk, még az Al Jesira is bejön :shock: :shock: :shock: , de nézni mindig ugyanazt a 6-7-et nézzük... :lol:

Bébiőr beindult, köszi! Nem kellett semmilyen kódot beütni, az lehet??? Ja, bocsi a második hívásért, Marci volt az, biztos Pannit kereste!!! :lol: :oops:

Juc

Kép
juc14
 
 


UPC van nálunk, kb 50 csatorna. Családi csomag asszem. A filmen majdnem bealudtunk, elszoktunk már az ilyen akciómentes "művészfilmektől", olvasunk inkább.
Panninak is felderül az arca, ha megmutatom neki a kiránduláson készült Marcis képeket, és mondja is, hogy Maaaci! Ma például mikor mondtam neki délután, hogy megyünk a játszira, kérdezgette: Maaci? Maaci? Szóval nagyon összebarátkoztak :).
Jó bulit holnapra!!

KépKép
fanka
 
 


Jó reggelt!

Hát én is eltűntem tegnap :oops: , pedig locsifecsit ígértem... :lol: De amikor 10 körül Marci negyedszer sírt föl :shock: , akkor inkább átvittem a nagyágyba és mellébújtam... Ott persze semmi baja nem volt... :lol: :lol: Úgyhogy ma nekem volt 2 év alatti hálótársam, Tamesz... :lol:

Köszönjük a jókívánságokat, remélem, jól fogunk szórakozni a mai lagzin. Ha nem felejtem el :oops: , csinálok képeket.

Fanka, Pannit pusziljuk, majd jövő héten menjünk együtt játszira, mielőtt még teljesen elfelejtik egymást... :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Mi most nagyban babázunk, már amennyiben az "éppen, hogy meg merem kicsit simogatni a fejét" annak számít. Mit mondjak, félelmetes egy ilyen kis Törpe. Apával azóta csak azon álmélkodunk, hoy hogyan mertünk mi hajdanán megfogni egy ilyen kis törékeny jószágot, mégha egy kicsit nagyobb is volt a mi Törpénk... Azt hiszem halasztódik a 2. gyerek-projekt. Marci persze lekesen óbégat a folyosóról, hogy Baba, Baba!!! Még az ablakot is üti, hogy ráfigyeljen szegény Picur. Ő már biztosan meg merné fogni :lol:!

Fanninak és Brigiéknek is jobbulást kívánok! Marci is taknyos volt 2 hétig. Neki a kint rohangálás a napon jót tett. Az utóbbi 2 alkalommal mi 2 vagy 3 napig Nurofent adtunk neki gyulladáscsökkentő gyanánt, így elkerültük az antibiotikumot. Nálunk mindkét esetben lázzal indult a betegség.

Brigi,
Te hogy bírod ezeket a baleseteket? Nálunk még csak Marci egyik fogából tört le egy darab, de miután lefektettem aludni, elkezdtem zokogni...

A Városliget hozzánk is közel van, sőt még a Margitsziget is elérhető. Szerdán megyünk fogorvoshoz, a többi nap egyelőre jónak tűnik. De hozzánk nehogy alkalmazkodjatok, mert nálunk eddig még mindig közbejött valami :oops: .

Marci se nagyon mászókázik. Hónapok óta a hintába sem hajlandó beülni, csúszdázni sem akar. Az egyik játszótéren van egy fa mászókaféle, ami olyan meredek, hogy a nagyobbak kötélbe kapaszkodva másznak fel, na ezen Marci kötél nélkül felküzdi magát. De ezt csak Apa társaságában merem vállalni. Így ritkán jut hozzá Szegény. De azt elhatároztam, hogy néha inkább becsukom a szemem vagy elfordulok, de nem szeretném, ha az én félelmeim miatt gyáva lenne a Kis Szerelmem.

Befejezte Apa a fürcsit, rohanok Hozzá. Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!
Látom mindenki elfoglalt volt a hétvégén!:)

Eveka,
gratula a tesódékak, nagyon furcsa lehet megint babázni, én csak az 56-os ruhákon döbbentem le a vasalás közben, hogy jaj de picike lesz. Jól vannak? beindult a tejecske?
Bevallom, most már kezdek kicsit nyűgös lenni, de hát már a 36. hetet tapossuk, talán érthető!:D Igazából még meg kéne várnia az októbert a csajszinak, de az utóbbi három napban rengeteget keményedett már a pocak és beindultak a jóslófájások is, bár tudom ez még kitarthat egy hónapig! Majd meglátjuk.
Apa elment, és elvielg beszélgetett a lányával, hogy várjon még min. két hetet, hát meglátjuk mennyire volt hatásos, bár ő most pénteken tud hazajönni, utána meg két hétre kell mennie, szóval nem tudom hogy képzeli!!!:D

Juc,
milyen volt az esküvő? Hogy érezted magad? És Marci??? Tánc, tombolás???:D

Fanka,
Sziget városliget nekünk is közelebb van, várom a további infókat, hátha még mi is csatlakozhatnánk egy kicsit, mert Marci imádja a gyerektársaságot, és szeretnék még neki egy pár alkalmat biztosítani!!!

Timka ,
mizu felétek? meggyógyult Fanni? és az autód? jelentkezz!!!!

Brigi,
és ti? a te torkod? én is rettegek a baleseteitől, de hát nem lehet mindent kivédeni, meg a kezét sem fogni. A múlt héten elkezdtük a visszaszoktatást a szomszédunkhoz, és ellógtam egy pár órára, hát mind a két alkarjáról lejött a bőr, mert kavicsot cipelt és elesett a kavicsos úton. Hát ez van. Kapott homaos cuccot és gyógyulgat, meg kenegetem.

Ja jelentem már félig összeraktam a kórházi csomagot, szóval haladok!:D
És bevallom apa végre tegnap este csinált pocakos képet, de annyira csíkos, hogy nem merem felrakni, inkább kaptok róla ruhás képet MArcival, annyira édes volt ahogy simogatta és puszilta!:) (A fejemet nem kell nézni, már hulla voltam, meg különben is utálom ha fotóznak!)
Kép Kép Kép
további szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Jelentkezünk!!!

Nem nagyon van időm leülni a gép elé,bár itt van most anyukám és sokat segít, de mindig közbejön valami.
Tegnap épp egész nap nem akart a kisasszony aludni, 9körül kelt és fél 6 után elvittem kocsival egy körre, hogy aludjon egykicsit. Persze percek alatt elaludt, 1órácskára, akkor bömbizett félórát és addig énekeltem neki, amíg megint elaludt. 8 után ébredt fel, de akkor már minden rendben volt, ment ezerrel a játék.
Sajna még mindig nincs jól a gyerkőc, sok-sok taknyavan és köhögi is fel a sok trutyit... köptetőt oersze nem hajlandó meginni,most váltottam Fluimucilra, annak talán nincs olyan édes íze mint az Ambroxolnak,mert ezt nem hajlandó meginni. Antibiotikumot még kapja, mára és talán holnapra vanmég,aztán irány vissza a doki nénihez...
Amúgy jól van, hatalmasakat játszik, egyre több mindent mond. Tegnap példáulkimondta hogy viziló, ma pedig azt hogy törpapa. De ezeket csak egyszer,lehet hogy véletlenül.

Autókám nincs olyan nagyon összerörve hogy ne lehessen vele közlekedni, csak nem olyan szép a jobb eleje. MÉg nem hívtak mikor kell bevinnem kárfelvételre.

Tamesz,
hogy mekkora lett a pocid???!!!! el is felejtettem hogy nekem, van fincsi kis Vichy pocakcsík elleni krémem, ha szóltál volna hamarabb hogy csíkosodsz vihettem volna. Én anno kenegettem és nem csíkosodtam, de nem biztos hogy ettől.
2007-ig jó a szav.ideje,lehet jelentkezni kinek kell!

Ma voltam megint fogdokibácsinál, letudtuk a holnapi randit is.
Ha szerdán lesz a tali, akkor lehet hogy oda tudunk kukkantani, mert anyukámat viszem fél 11-re fodrászhoz, aztán amíg pingálják meg vágják a haját mi mobilak vagyunk. Más napokon sajna a héten nem jó!

Na megyek pihizek egy kicsit, mert elalmosodtam a mákostésztától!

szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Na, sziasztok!

Azért csak felbukkantatok itt ma! Jövök én is! :lol:

Timka, Fanninak további gyógyulást!

Tamesz, szuper a pocakos kép!!! :D :D :D Nagyon aranyos Marci is, ahogy odabújik meg puszilgatja!!! :lol: CSíkosodás sztem alkattól függ, nekem is nagyon nagy pocakom volt, és csak sima testápolóval kentem, mégsem volt rajta egy szál csík sem szerencsére.

Eveka, gratula a tesódéknak! Ne aggódj, azért meg lehet szokni újra a kis méreteket :lol: , ha jön a kistesó! Én is ámultam, amikor a barátnőm második babáját kb. egy hetesen láttam, de nagyon jó volt megfogni!!!

Na, megvolt az esküvő a hétvégén, szuperül sikerült a buli, Marci marha vidám volt, a szertartás (polgári) alatt is röhögött nagyokat, mindenki hátrafordult, és őt nézte... :oops: :oops: :lol: Este meg totál belehabarodott a zenekarba, különösen a dobos bácsi tetszett neki, pláne amikor az odaadott neki egy kiszuperált dobverőt... :lol: Onnantól kezdve azzal püfölt mindent. Lehet, hogy elindult a zenészi karrierje??? :lol: Nagyon pörgött, de olyan 10 felé elvittem aludni, és pár perc alatt úgy elaludt, hogy én csak lestem... :shock: Lehet, hogy mindennap lagziba kellene mennünk? :lol:
Fanka, köszönjük a bébiőrt, szuperül működött, gondolom :lol: , mert szerencsére nem riasztott, tök jól aludt Marci egész éjjel. Mi meg még buliztunk egy jót, hát férjemet nagy nehezen sikerült rávennem egy-két táncra, aztán annyira belejött, hogy a mulatós blokkot végigtáncolta... :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: Lehet, hogy félreismertem a férjem zenei ízlését???
Nekem viszont sikerült elég sokmindent összeennem, és -innom :oops: , meg teli hassal ugrálnom, úgyhogy másnap reggel meg délelőtt rettentő sz@rul voltam... :? :? :?

Ma meg itt volt a dokinéni, és beadta Marcinak a bárányhimlő elleni oltást. Remélem, nem lesz mellékhatása, Tamesz, nálatok volt? Bár igaz, a te Marcidnál sosem volt semmilyen mellékhatás.

Na, mennem kell, csak még dobok pár képet.

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Ünneplős fiúk:

Kép


A kegyetlen anya kineveti hisztiző fiát: :lol:

Kép


A csodadobverő (kicsit sötét):
Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Juc,
nagyon vagányak a képek, látszik, hogy Marci élvezte, de hát a tánc már egy éve is nagyon ment neki!:D kegyetlen anya? azt hittem együtt nevettek!:) Akkor most minden délután táncórákat vesztek MArcival és akkor megoldódik az alvásprobléma???:D

Ma borzalmas napom volt, egész nap keményedett a pocak és tombolt a csaj, kicsit meg is ijedtem, beszéltem a szülésznővel, mondta, hogy még egy hétig bent kéne tartani a csajt, de ma éjjel ügyeletes!:) Javasolta, hogy vegyek egy fürdőt, így ma este MArcivla együtt fürödtünk, nagyon édes volt, én végigszappanoztam őt, ő meg engem, majd le is locsolt a zuhannyal, persze "véletlenül" a fejemet is!!!:D Na mindegy, remélem javul a helyzet, elhúznak a frontok, és még kibírjuk egy darabig egyben, ha nem, majd apa jelentkezik!:)

Timka,
további jobbulást Nektek, élvezd, hogy itt van anyukád, kényeztesd kicsit magadat is! Kitartás a fogászathoz! Köszi a krémet, de már késő, amikor MArcit vártam az utolsó 3 hétben jelentek meg a csíkok, addig semmi, most viszont már a 25. héttől, pedig kentem az elejétől mint a hülye, mindenféle csodaszerrel, de ez van. A doki azt mondta, hogy típus kérdése, ne költsek rá sokezret!:(
Na még kicsit bogarászok, szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jujj, Tamesz, de izgalmas! Azért remélem, még egyben maradtok egy darabig!!! Jóslófájásaid továbbra is vannak vagy csak keményedés?

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
magam sem tudom, inkább csak keményedés, meg iszonyatos tombolás a csajtól, akkorákat rúg, ugrik, hogy fáj!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


hú csajok, nem tudok aludni, nézem a hirtv-t, hát nem semmi események zajlanak! Ilyet még nem láttam magyarországon!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, mi is nézzük, most már minden tévén az megy, nagyon durva... :shock: :shock: :shock: Ne ma menj szülni! Férjem nagymamája meg ott lakik a Kossuth térnél, szegény biztos meg van ijedve... :(

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Hát Tamesz nagyon szorítunk, hogy a leányzó még egy kicsit kitartson. Érdekes, hogy ilyen mozgékony a kiscsaj, én emlékszem Ákos a szülést megelőző napokban alig-alig mozgott. Nagyon jók a pocis képek és Marci nagyon aranyos, amint puszilgatja. Ákos egyelőre még nem mutatja jelét, hogy megértette volna, mi is van a pociban. Lehet, hogy majd később?!

Mi is hallottunk a tegnap történteket, vannak-e újabb fejlemények?


Juc,
A képek nagyon jók, jó lehetett a buli.

A betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!!!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
Látom, tali ügyben semmi fejlemény, bár nem is csodálom ebben a szép időben. Nem nagyon tudok jönni, mert délutáni alvás során általában ügyet intézünk, este pedig beindult a "cicimentes elalvás" projekt. 2 éjszaka sikerült. Ez azzal jár, hogy Apával együtt lefekszünk, Marcit magunk közé vesszük, sok mese, éneklés, Marci simogatás, majd elalszik Apa, aztán Marci én pedig gyorsan becsempészem az ágyába. Hajnalban visszajön hozzánk és akkor még háromszor cicizik reggelik, de én ezt már haladásnak tekintem. Most itthon aludt el kivételesen.

Tamesz,
tesómék jól vannak. Köszi a gratulációt. 3 és fél naposan hazaküldték Őket. Tejcsi beindult, ügyesen szopik és eddig jól is alszik a Picur. A szülésről utólag derültek ki izgalmas dolgok, de ezt csak azután mesélem el, hogy kibújt a kislányod. Én is tartottam a Kicsit kezemben. Olyan volt, mintha csak Marci ruháját fognám :lol: !
Nagyon jó dolog, de nekem még ijesztő lenne egyszerre kettő, de előbb-utóbb szerintem mi is belevágunk. Addigra talán Marcinál is elmúlik a nagyon-nagyon-nagyon anyás korszak.
Marci nagyon édes, ahogy a Kistesót puszilgatja!!! Biztos, hogy nagyon fogja szeretni akkor is, ha kibújt. Az én Marcim is nagyon szereti Zalánt, csak azt nem érti, hogy tesóm miért hanyagolja őt és, hogy miért nem simogathatja még a Kicsit :( . Szegény mindig csak azt hajtogatja, hogy Zalán alszik.

Juc,
nagyon helyesek a Fiúk ünneplő ruhában :wink: ! Marci nagyon édes lehetett!

Timka,
remélem gyorsan meggyógyítják az autódat és Fanni is gyorsan rendbejön!

Nyuszkó,
én nem követem az eseményeket. Ma délelőtt láttam egy-két felvételt, ami ijesztő volt. Gyorsan ki is kapcsoltam a TV-t. Nem akarok ezen parázni.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!!
Hu csajok annyít kéne visszaolvasnom,hogy remélem megbocsájtjátok,hogy nem reagálok senkire,de őrülök,hogy végre íde jutottam!Miron valami csodára hatásos modon 7 ora ota alszik,ezért tudok most jőnni,de csak annyí ídőm van mig Kíra kiáztatja a seggét utána még gyakorolnunk kell!
SAjna Kíra kisasszonynak csak addig tetszik a suli amig csacsoghat a csajokkal,a tanuláshoz nem fűlik a foga,főleg itthon ugy kell nyuzni őt,és ráadásul mindent ősszecsap!Már van két zőld pontja ís,pedig mégcsak 2 hete van suli! :evil: :evil: :evil: Hétfön beszéltem a tanárnénivel aki kb ugyanezeket mondta el,hogy figyelmetlen és passziv.Hát ez van,bizonyára rám hasonlit ebbe!Viszont a matekkal nincs gond,azt űti-vágja és csak a matek házit akarja csínálni!Azt mondta a tanárnő,hogy addjak még neki néhány hetet,ne nyuzzam őt annyíra,mert ebbe bele kell rázodnia!Föleg azért bosszant a dolog mert mindig kis nyugís,rajzolos festős volt,sokat űlt az iroasztalánál,sőt már két éve vettem az iskola előkészitő fűzeteket,és mindig őrőmmel csínálta!!Nem tudom mi lelte??!!! :cry: :cry: :cry: A némettel síncs gond azt is szereti!
Na ennyít a sulirol!
Hétvégén voltunk Apával kettesbe Pécsen!!Nagyon jó volt,csak az a baj,hogy bnőm olyan sűrű programot csínált nekünk,hogy fáradtabban jőttünk haza mint amikor elindultunk!!Szó szerint egy percet nem űltünk!De azért kikapcsolni síkerült!Mondanom se kell Miron belázasodott péntek este,ami vasárnap reggelig tartott,de mind emelett jókedvű volt és nem is hiányoztunk neki "annyíra"! :D :D :D
Képzeljétek még mindig nincs autonk,és most már az igazgatonál van a dossziénk aki egy faragatlan tusko!!Ne is álmodjunk kompenzácionak téligumi szettet,mert azt nem fogunk kapni,de tud adni az első két ajto ablakára légterelőT :shock: :shock: :lol: :lol: Aminek db-ja 5500 ft!!Nevetséges!!Mikor kőzöltem vele,hogy azok után hogy már két csekket feladtam a téligumi,már minimális ajándék,erre közölte velem,hogy ki mondta,hogy adjam fel azt a két csekket!Mondtam,hogy jó akkor beviszem és fizessék vissza erre meg azt mondta,hogy ugy már nem működik,mert elötte kellett volna a banktol fizetéshalasztást kérni!Persze ezt a kutya nem mondta nekünk,én meg nem akartam felszólitásokat kapni a banktol igyhát fizettem!Még mindig nem tudott mit mondani,hogy mikor lesz kocsínk,de gusztustalanul modortalan emberel beszéltem!Most éppen keresünk valakit aki tudja mit tudunk ilyen esetben tenni,mert ezt nem haggyjuk annyíba!Szerzödés szerint már aug 4-étöl van autonk! :cry: :cry: :cry: Ha van őkletetek,szivesen fogadjuk!!
JUC!!
Nagyon csínik a fiuk!!Biztos jót buliztatok!! :lol: :lol:
Tamesz!!
Nagyon szép nagy pocid van!!A kíra ís ficánkolosabb volt anno mint Míron!! :lol: :lol: :lol: Annál nyugisabb lesz ha kijőn!!Majd meglátod,mennyível más egy csajszi!!Most ugy vagyok vele,hogy Miron amiért ilyen őrdőg,biztos nem lesz ilyen gondom vele a tanulással!!Na jo ez csak képzelgés!!
De azért nem könnyű!!Én teljesen kivagyok,már citromfűteát iszogatok,és ugy esem este az ágyba mint egy rongy!!
De majd belejővők,akkor talán megint visszatérek kőzétek,nemcsak két hetente egyszer!! :wink: :wink: :roll: :roll: Azért néha beolvasgatok,de ez tényleg minimális,ráadásul Apa munkahelye,olyan hogy nem tudni mikor jőn haza,ma pl este 7-kor és reggel 6-ra ment!!Ezt ís meg kell szoknom,hogy mindent egyedül,kocsí nélkül!! :cry: :cry:
Na jó,véget vetek ennek a panaszáradatnak,megyek DER-DIE-DAS.-t tanulni Kírával!!
Szoval,ha tudtok valamit segiteni,kocsí ügybe szivesen fogadom!!
Lépek,mert nem lesz okos lányom!!
Szép napokat mindenkinek!!
Vendég
 


Jóestét!
Andi,
gondoltam ám Rátok a hétvégén amikor a rally híreket mondták, hogy most van a turbékolós hétvégétek, sajnálom, hogy nem sokat pihentetek, de a lényeg, hogy jól sikerült. Miron azóta teljesen meggyógyult? Lehet, hogy cska anyahiánya volt?
Kitartás a sulikezdéshez, nem könnyű az a kicsiknek, az ovi után napi 4-5 órában ülni egy helyben, figyelni, nem dumálni, kell legalább egy hónap, mire belerázódnak a szokásokba! Citromfüvet én is szerezzek be még időben???:)

Eveka,
hajrá kistesó ügyben, hát én is ezen vívódok magamban, hogy hogyan fogja Marci viselni azt, hogy már nem csak és csak vele fogok foglalkozni egész nap, hanem egy babával is.
Egyébként ma reggel megint jó szarul indult a nap, hányingerem volt, szédültem, és görcsölt a hasam, így egész nap fekvésre ítéltem magam, igaz Marci ott ugrált rajtam és mellettem, de hát mit csináljon szegénykém. Holnap du. jön keresztanyám, majd kicsit elviszi sétálni, mert ma nem tudtunk ebben a csodálaot időben kimenni, csak kocsival a boltig mentünk kajáért, mert magától nem telik meg a hűtő!:(

Nyuszko,
nem tudom Marci mennyit ért a baba dologból, azt tudja és mondja, hogy ott van, hogy hogyan fogják hívni, hogy simizni lehet, meg puszit adni neki, tudja, hol fog aludni, hol az ágya, melyik lesz az ő plédje, ruhája, de szerintem csak akkor fog szmbesülni a dologgal, ha hazahozzuk. Mostanában minden nap beszélgetek vele, hogy majd ki fog bújni a pocakomból, akkor egy pár napig el kell mennem a dokibácsihoz és majd jönnek a nagyszülők addig velük lesz, csakhogy ne érje váratlanul a dolog. Na majd meglátjuk.
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Tamesz, remélem, sikerül egy kicsit kipihenned magad, ha jön keresztanyád! Vigyázz magatokra! Akkor a tali most már nem aktuális? :(

Andi, örülök, hogy jól sikerült a hétvége! :D Iskolakezdéshez meg sok erőt!!! Ha esetleg némettanárt kerestek, hogy gyakoroljon Kírával, csak szólj!!! :lol: :lol: :lol: Autóügyben sajna nem tudok segíteni, remélem, most már tényleg mielőbb megkapjátok!

Képzeljétek, ma délután átjöttek Fankáék egy kicsit, Marci kiszaladt a folyosóra eléjük, és megölelgették egymást Pannival... :lol: :lol: :lol: Meg vigyorogtak ezerrel... Ezek tényleg teljesen becsavarodtak!!! :lol: :oops: Itt is ment a nagy pusziparti, persze főleg Panni puszilgatta Marcit, ő meg tűrte, de néha azért viszonozta is... :oops: :oops:

Na, megyek, megnézem, mi hír ebben a harci helyzetben... :( :( :(

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
találkozni nélkülünk is lehet!:D

Timka,
hogy vagytok? meggyógyult a kisasszony?

Brigi,
és ti?
Babus,
nagyon elvesztetek!
Muki,
nagyon nagy a csend felétek!!!

na megyek pihizni az ágyikóba, mert bár most nagyon virgoncnak érzem magam, de lehet, hogy reggel megint fisi-fosi leszek!
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Csodával határos módon még ébren vagyok, Fanni pedig durmol már.

Köszönjük a jókívánságokat jobbulás terén, alakulunk....ma vittem vissza adokinénihez, kaptunk valami totál semleges ízű köpteteőt, ezt remélem már be tudomneki adni valami lötyivel, mert eddig egy-kettőre rájött hogy csalás van a dologban éshatározott NEM-elutasította a próbálkozásaimat.
Autót majd csütörtökön viszem szemlére, mert a lüke nő elfelejtett szólni,hogy ma is vihettem volna.

Tamesz
Kitartást az utolsó párhéthez!
Épp most olvastam egy ciikket asszem a Storyban,amiben a Barta Szylvi nyilatkozott, hogy egyedül attól félt a második baba érkezésénél, hogy mit fog szólni az első gyerek. Hát első este volt nagy meglepi, hogy a kisbaba is ott alszik. de aztán szépen összeszoktak. Nálatok is biztos minden kialakul majd, ügyesen tudod Te kezelni a dolgokat!
Pihenj sokat, Marcinak sem árt megy egy kis önállóság!
Tényleg,akartam már kérdezni, párszor írtál akkor amikor Marci fürdött....TE hagyod egyedül fürdeni a kádban?? (mimindig együtt fürdünk)
Ha lesz erőm írok még egy privi üzenetet is.

Andi
KOcsi ügyben nincs ötletem, sajna! De kitartás és tényleg ne hagyjátok annyiban a dolgot, szerintemelég nagy szád van ahhoz,hogy még ezt a köcsögöt is meggyőzd, szép szóval, vagy ha kell qrva anyázással.....

Juc
Nagyon jók a képek, csinik voltatok!
Nekünk is felírta a doki néni a bárányhimlő elleni oltást, Neked végül hogy sikerült beszerzni? felhívtad azt a kp-i számot amit Tamesz megadott,ésőkmondták hol,melyik patikában van?
Itt Veresen közölték velem,hogy hiánycikk és nem is tudják beszerezni.
Majd mikor meggyógyult a kisasszony egybe bekapja a 18 hós oltással!

Eveka
Már csak 3-szor szopik éjszakánként?-és ez haladás?- hányszor szopcsizott mikor nekivágtatok?
Nálunk azért kipp-kopp nem ennyire dúrva a helyzet, rossz esteben van két szopcsi,de max. 1-2 szívás az egész!


Tényleg dúrva,hogy milyen országban élünk, lassan félek kimenni az utcára.
amúgy most mondta apa, hogy mikor valakik elbukták a választást, kijelentette a Nagy Jövendőmondó Viktor, hogy itt októberben forradalom lesz! És lám!
De remélem ez egy politika menetes fórum lesz és marad is!

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Timka, a bárányhimlő-oltás tényleg hiánycikk, október közepén jön a következő szállítmány. Ezt a forgalmazó GlaxoSmithKline cég mondta, amit Tamesz nyomozott le nekem, (köszi, Tamesz :lol: ), fölhívtam őket, és annyit mondtak, hogy még pár darab oltásuk maradt, és kértem, hogy egyet tegyenek félre nekem, miután egy kicsit nyafogtam, hogy az október közepe nekem már késő. Hívd föl őket te is, hátha még mindig van oltásuk (mi múlt pénteken vettük a Mammut oldalában levő Szt. FErenc gyógyszertárban).
Hú, de együtt a 18 hóssal??? Szegény Fanni. Bár az is igaz, hogy így csak egyszeri kínzás az oltás, nem kétszeri. :lol: Mi most csúsztatjuk a 18 hósat, majd 4 hét múlva kapjuk. Ja, de nem is írtam, hogy a tegnapi oltásnál egy csöppet sem sírt Marci, végig vigyorgott, magyarázott a dokinéninek, mutatta, hogy hova fogja kapni a szurit, egy kis szemöldökösszevonás volt a szúrás alatt, de aztán ment tovább a gagyarászás. Teljesen lehidaltunk a dokinénivel együtt... :lol: :lol: :lol:

Tamesz, én sem féltelek téged a 2 gyerekes léttől! :lol: De az azért biztos nem igaz, amit Barta Szilvi mondott, hogy csak az első éjszaka nehéz a nagyobb gyereknek. Nyilván lesz testvérféltékenység, hiszti, nyügi, mérgelődés, duzzogás, agresszió, kinél hogy jön ki, de ez teljesen természetes, mindenki kibírja, és állítólag minél előbb jön ki, annál jobb, annál hatékonyabban tudja feldolgozni a "sokkot" a nagytesó. CSak azt olyan nehezen hiszem el, amikor azt mesélik, hogy semmi féltékenység nincsen, imádják egymást (pl. anyukám is ezt meséli rólam :shock: hogy én abszolút nem voltam testvérféltékeny :shock: , közben meg egész kora felnőtt koromig volt bennem féltékenység az öcsémmel kapcsolatban :? ).

Na, megyek most már én is, csak az a baj, hogy délután aludtam, aztán meg ittam egy kávét, azért kukorékolok itt... :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Jónapot!

na ma már jobban vagyok, de még nem merek elindulni sétálni MArcival, így jön keresztanyám és majd ő elviszi rohangálni egy kicsit!

Timka,
írtam mailt, remélem tudtam segíteni!
Örülök, hogy javul a csajszi, ha meglesz a baba, majd ugorjatok el a kórházba, nektek nincs messze!:D Remélem sikerül szerezned oltóanyagot, ha nagyon nem akkor szólj, megpróbálok valamit intézkedni még.

Juc,
köszi a bíztatást, most kicsit magam alatt vagyok pár napja, amióta nem tudok úgy pörögni, mint egy hete, valahogy hülyén érzem magam, hogy nem megy, ott egy kosár vasalnivaló, főzni is kéne, és olyan kiszolgáltatott vagyok. De remélem ez gyorsan elmúlik és visszatér az erőm, ma talán már jobban vagyok!
Marcitok egy hős, a miénk azért kicsit szokott kiabálni, de csak fél percig a szúrás után, utána ő is kipakolja "bosszúból" a dokinéni táskáját!:D
Na megyek, pihizek még egy kicsit, amíg megérkezik a vendégünk!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, jó, hogy már jobban érzed magad! :D A vasalás miatt meg ne emészd magad, anélkül is ki meg lehet lenni :lol: , na bumm, max. gyűrött lesz Marci pólója, de hát ez a legkevesebb. A két gyerek mellett is kevesebb időd lesz, a kevésbé fontos dolgokat el lehet hanyagolni, sztem nem muszáj minden nap vasalni, főzni. Bár lehet, hogy neked ez is könnyen fog menni :lol: , nekem egy gyerek mellett is nehezen, de mindenkinek máshol van az "energiaszintje". :lol: :lol:

Timka, hogy vagytok? Oltást találtatok? Vagy Tamesz szerzett? :)

Nálunk ma extra műsor van :lol: : Marci belelépett és -térdelt egy kutyaszarba :lol: , aztán összetört egy kis üveg ouzót, amit még Krétáról hoztunk, a szemébe és a szájába is jutott belőle... :shock: :lol: :shock: , nem győztem öblögetni, utána meg összefosta magát, de nagyon... :lol: :lol: Most alszik, végre van egy szusszanyásnyi időm, megyek is romeltakarítani, fertőtleníteni...

További szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok

Tamesz
Én is küldök egy adag "metapozitív" energiát: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Remélem hatott..Bevallom én max egyszer vasalok egy hónapban, csak a legszükségesebbeket :oops:, főzni max 3szor egy héten, akkor úgy, hogy jusson máásnapra is. Takarítani azért rendszeresen szoktam, a cica miatt is, de a többit nem viszem túlzásba. Nagyon aranyos Marci, ahogy puszilgatja a hugicát pocakon keresztül!! És nagyon helyes pocakot növesztettél!

Juc
Azért tud ez a Marci, ha akar :lol: :lol:! El is mondom PAnninak, miket művel a kis csókhuszár lovagja :D. Panni ma a kedvenc cicás bögrémet csapta földhöz, utána hatalmasat nevetett, és közölte, hogy vicces :shock: .Egyébként egész este MArcit emlegette, és mikor ma reggel öltöztettem, hogy megyünk a piacra, akkor is azt hitte (vagy szerette volna) hogy veletek találkozunk.
A férjem egyébként megúszta a tegnapi balhét épp bőrrel, hajnali 5re ért haza, nem kicsit kimerülten. Elég érdekes dolgokat mesélt...
Egy barátunk szombat este tartja a szülinapi buliját a Blaha közelében - hát tuti nem megyünk, ha nem szervezi máshova.

Nem tudom, hogy legyen a kirándulás, nekem holnap nem jó, de esetleg egy pénteki Margitsziget?

KépKép
fanka
 
 


Hahó!

Fanka, nagyon kis hűséges lány ez a Panni!!! :) :) :) Aranyos lehetett, ahogy marcizott... :)

Hú, majd elmesélhetnéd, mit mondott a férjed! :shock: De az a fő, hogy épségben hazaért!

Én benne vagyok a pénteki Margitszigetben, mások???

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Na hazaértünk mi is a mai csavargásból, anyukámat vittem fodrászhoz, közben a kisasszony haja is meg lett egy kicsit igazítva, bejártuk a WestEnd-et, kerestem őszi cipőt, de tuti,hogy ami tetszene abból nincsmár a méretemben...
Elugrottunk még Lidl-be is venni ezt-azt, aztán már el is telt a nap.

Oltás után nem tudtam utánajárni, itthon maradt a szám, 5 körül pedig már nem vették fel.
Nekünk nem olyan sürgős, akár az októbarközepi szállítmány is jó lehet. Doki néni azért akarja beadni neki,hogy ha jövőre megy bölcsibe, közösségbe ne kapja el. Jövő szeptember pedig még messze van. Nem tudom ez a betegség hogy terjed, de gondolom járványszerűen,van valami különösen jellemző évszaka? Juc,neked miért volt olyan nagyon fontos, hogy megkapja Marci már most,és inkább a 18 hósatcsúsztattátok emiatt??
amúgy azt mondta a doki nénink,hogy így Fanninak 3éves korában nem kell majd adni oltást. Mert akik nem kaptak 18 hósat azoknak jár csak.....

Tamesz
Természetesen meglátogatunk a kórházban! Csak tudjunk róla!!!
Írtam mailt!

Vasalás nálunk is alkalomszerű, általában én kivasalom Fanni ruháit, férjem ingeit már kevésbé,csak ha nagyon belejövök a vasalásba és az én ruháimat csak akkor mielőtt felvenném....
Főzés szinte minden napos meló valamit mindig összedobok gyorsan, csak olyan nehéz kitalálni mindig hogy mit főzzek...
Takarítás szintén mindennapos, muszáj mert apa nem szereti a rumlit, meg én se! De az egész házat végigsikálós takarításokra nincsiodőm, általában a lenti részt, nappalit+konyhát teszem rendbe.

Na megyek mert Fanni kiabál utánam,kimegyünk még egy kicsit a kertbe.
Szép estét!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond, bár úgy látom, itt már eléggé kialakult társaság van.
Kicsit magunkról: 2005 febr. 7.-én született a kislányom, Viola, Pécsen. Itt is lakunk. Jelenleg még GYED-en vagyok vele otthon, jövő szeptembertől adnám egy évre bölcsibe, aztán jön majd az ovi. Egyébként dietetikusként dolgozom egy pécsi klinikán. Hát, így hirtelen ennyi... :D

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Egy tegnap készült kép az én "nagylányomról":

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok,

Szia Évi, örülök Neked, írj sokat! Viola nagyon cuki, megnéztem ám a pécsi fórumon is a képeket róla! Látom, ő is "szerelmes" már egy kisfiúba :D . Pontosan mit csinál egy dietetikus -ciki, de nem tudom :oops:.

Úgy látszik nem foglalkoziom eleget a gyerekkel: délután azt vettem észre, odahordta a babáit az alvó macska mellé...

Kép

KépKép
fanka
 
 


Jó estét!

Évi, üdv a csapatban!!! :D :D :D Tényleg gyere gyakran, ha tudsz! Képeket is nyugodtan tegyél még föl!

Timka, az oltáshoz én azért ragaszkodtam most, mert a mi dokinénink nem nagyon akarta ezt beadni ősszel, amikor már "szezonja" lehet a bhimlőnek (igazából késő ősztől kora tavaszig jellemző), hanem még előtte, hogy kialakuljon a védettség addigra, meg nehogy ráoltson egy már lappangó bhimlőre meg ilyeneket mondott. Tiszta para ez a nő, még nálam is parább... :shock: :lol: A 18 hós meg csak egy emlékeztető oltás, azt mondta a doki, hogy azt nyugodtan lehet csúsztatni. De közösségbe azért szeretném vinni Marcit idén is (tücsökzene, torna, ha van, játszóház stb.), és bőven elég a takonykór meg a hasmenés, amit mindig összeszed, nem kellene még bhimlő is... :?

Fanka, jó a cicás kép, Panni már őt tekinti mamának??? :lol: Ő is odafeküdt mellé? :lol:

Hát csajok, nem tudom, hogy megyünk pénteken szigetezni, ha kijárási tilalom lesz addigra... :shock: :shock: :shock: Már nagyon elegem van ebből a cirkuszból... :evil:

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Évi,
üdv közöttünk, az én fiam 8-án született, szóval nincs nagy különbség a két csibészke között!:-)))
Én sajna tudom, hogy mi a dietetikus dolga, mert a MArcis terhességemnél végig jártam cukor ellenőrzésre, de szerencsére végig jó volt, bár betartottam a szigorú diétát!
Most a kisasszonynál viszont nem kellett, és eddig még csak 4 kg híztam, de azért önszorgalomból figyeltem rá, hogy mit eszek!
Mesélj magatokról miket csinál már a kisasszony, beszél? ...

Fanka,
nem irígylem a párod, félelmetesek ezek az éjszakák, és nagyon eldúrvult néhány fiatal! Vigyázzon magára nagyon!!!!!
mi kihagyjuk a pénteki talit, én már nem megyek messzire!!! Bocsika! köszi az energiát ma már tudtam pörögni egy kicsit!!! Én hetente vasalok minden Marci ruhát, apa ingeket, és az össze pólonkat, de mára ágynemű jutott! Takarítás az a nappaliban szinte mindennapos, mert ahogy Marci eszik, a porszívó készenlétben van és csak körbetolom. Fürdőt most már apa sikál nálunk, mert én szerintem fejre esnék a kádban!:) a csapokat Wc-t azért én csinálom, azt nem vállalja!:) Főzés, most változó, ált. kétnaponta főzök, de apa nyúz, hogy ideje kipróbálnom a házhozszállításos kaját, mert a két gyerek mellett nem lesz időm és a szopihoz nekem is kellene normálisan ennem, meg Marci is lehet hogy megeszi! na ennyit rólunk, de mostanában már nem izgatom magam a házimunkán, megváááááááááár!!!!!
És a macska mit szólt a babákhoz????:D
Nem semmi szerelem dúl Marci és Panni között. Nálunk még mindig a 3 éves szomszéd kislány a kedvenc!

Timka,
egyedül fürdés csak akkor van, ha kicsi a víz, de az is abból áll, hogy olyankor hagoym, hogy pancsoljon mert imád, és ha gondja van akkor kiabál úgyis, de akkor vízbe nem tud belefulladni! Nagy vízben akkor fürdik ha ott vagyok vele végig. írtam választ!

Juc,
nem semmi napotok volt, gondolom élvezted a ruhák mosását a telitalálat után!:) De ha ez az ára a délutáni alvásnak!???:D Nem lehet, hogy a pia ártott meg neki???:) Azért nem semmi pedagógus vagy te, hamar bevonod a gyerkőcöt a bulizásba!!!:D

Ma itt volt keresztanyám( ha apa nem lesz itthon vagy nem ér haza, akkor ő jön velem szülni), és nagyon jó volt egy kicsit dumálni és Marci is élvezte, hogy mindent megmutogathat neki, egész délután rohant és dumált, jól el is fáradt a kisember a kertben! bemutatta a környék kutyáit neki és a szomszédokkal is megismertette!:D Én közben legalább kivasaltam végre a cumókat, és renbe raktam a konyhát. Képzeljétek az én drága fiam örökölte az apja piszkosul édes száját, mert vasárnap sütöttem a fiúknak egy tepsi töröklepényt, és eloszottuk apa is vitt belőle, de sajnos ami itt maradt az tegnap elfogyott, és ma Marci jött reklamálni, hogy süti-süti, mama-mama csin-csin! Hát nem semmi felszólítás, így megbeszéltük, hogy majd holnap csinálok megint valami sütit, mert ezzel nyúzott egész délután. Ja és holnap éjjel elvileg befut apánk is! jaj de jó!
Ma 9 körül elég dúrva fájásaim voltak, de elmúltak, hát meglátjuk meddig húzzuk még, de ezek már jósolgatnak rendesen!:)
Na szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Én is olvasgatlak ám Titeket, csak valahogy az írás mindig elmarad...

Tamesz!
Húúú, de szép nagy pocid van :) Nagyon aranyos a puszilgatós Marci! Ne aggódj, sztem tök természetes, hogy a terhesség végefelé az ember lánya veszít az energiáiból(én ekkor már szinte csak fetrengtem, mert azonnal bedagadt a lábam, ha vihánckodni akartam). De lehet, hogy Neked még így is több van, mint nekem terhesség nélkül :) , mármint energiából.
Tényleg én is akartam már kérdezni, hogy Marci szokott egyedül fürdeni, vagy bent gépezel a fürdőben? :roll:

Andi!
Kitartást a sulizáshoz, nem lehet egyszerű! Ja, és mihamarabbi kocsi megkapást!

Juc!
Jók a képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!

Fanka!
Gondolom sík ideg voltál, míg a férjed haza nem ért...

Évi!
Üdv itt :)

Nálunk nincs semmi különös, Lizi mostanság kezdte bemutatni, hogy hogy is tud hisztizni. Ha vmihez nincs kedve, akkor nyekegősen kiabál, és a két kezével úgy csapkod az arca előtt, hogy majd felpofozza magát :shock: Habár most, hogy ezt leírtam, az jut eszembe, hogy pár napja nem figurázott ilyen formán.

Házban jövőhéten kezdik a járólap lerakást, és valszeg hétvégén kezdjük a festést, úgyhogy reméljük nem 100 év múlva költözünk be.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Tamesz!
Jól van, látom elkéstem a fürdős kérdéssel... Durva fájások :shock: ne ijetsztgess!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Évi!
Üdv köztünk!!!lehet hogy Te leszel az én emberem?!, ugyanis nekünk vannak súlyproblémáink,mármint a másfél éves lányomnak.
Diétáztatnom kellene, de tojunk az egészre, így is baromi keveset eszik,viszont még elég gyakran kéri a cicit, szinte köynörög érte,így nincsmindig szívem elutasítani.
Viszont kipp-kopp az utóbbi 1 hónapban nem igen hízott, még mindig 16,8kg körül mozgunk! csak hát ez egy picikét sok a másféléves, 85cm-es lányhoz.

Fanka
Mesélj,miket mesélt a férjed!
Vigyázzon nagyon magára!!!!!

Juc
Köszi a bárényhimlősinfót. Anyukám ma megkérdezte, hogy minekaz? én is voltam bárányhimlős, szerinte az védettebbé tesz, ha átesünk rajta. Viszont ha ellehet kerülni egy betegséget,akkor miért ne kerüljük el!
Remélem hamarosan mi is megkapjuk!

Tamesz
Milyen az a töröklepény???neked még van energiád sütögeni?? tényleg nem semmi, amilyen fordulatszámmal Te pörögsz!

Na húzok én is szunyálni a kisasszony mellé, olyan cuki kis csini feje lett, majd rakok fel valamikor képet róla!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Csak egy gyors bekukk:

Brigi Mátéjának nagyon boldog névnapot kívánunk!!! (Tök jó ez a név, hogy Máté, Marci is majdnem az lett... Na, majd a második? :lol: :lol: ) Hogy vannak a fiúk, Brigi?

Kép

Most sietünk, megnézzük, milyen az az Iciripiciri Táncház a MOM Művházban, elvileg 1 éves kortól lehet vinni gyerkőcöket, hát kíváncsi vagyok, Marcinak bejön-e a népzene (vagy marad a rock továbbra is :lol: :lol: :lol:).

Szép napot! Holnappal mi a helyzet?

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziastok!

Juc
Népzenei táncház....nagyon jól hangzik,csak nekünk baromi messze van.
Nagyon emlegeted Teezt a kistesó dolgot!csak neeeem???
meddig vártok a projekt indulással?

Brigi
Én is bolgog névnapot kívánok Máténak!

Én ma mármegjártam Dunakeszit, voltam kárfelmérésen. Fanni inntin maradt mertmég aludt, anyukámmal ébredt, de nem volt sírás.
Votam bőrgyógyásznál is,leszedték azegyik szemőlcsöm,amibe a gyerkőc már kétszer úgy belerúgott, hogy bevérzett.
Most lepasszoltam Fannit a Gekkoba,mindjárt megyek érte.
2-re meg megint mehetek fogdokihoz mert megint leesett afogamról az a védőmicsoda. Kb. ötödjérerakja vissza, deaz abaj,hogy ennél jobb megoldás nincs. Remélem nemsokára kész lesz a drága kisfogam...

Tamesz
Veled mizújs????

Ja,holnapi tali nekünk sajna nem jó,pedig jó idő lesz....
Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Jelentem egyben vagyunk, ma MArci a szoszédban volt délelőtt én pedig elintéztem a kórházban az utolsó labort, mert egyedül azért könnyebb elmenni.
Majd egy órát pihentem és eédet főztem, meg sütit sütöttem az édesszájúaknak, kakaósat, mert az a másik kedvenc!:)

Timka,
kitartást a fogadhoz, nem semmi procedúra! Váncza süteményes könyvből szoktam mostanában sütni, mert vannak benne egyszerű és gyors sütik, amikkel nem kell órákat ácsorognom, csak kikevergetnim megsütni, .... A töröklepény olyasmi, mint a női szeszély, jó édes a fiúk imádják!

Juc,
majd mesélj milyen volt a táncház, szerintem Marcitok élvezte, annyira kis barátságos és imádja a zenét!!!:D

Brigi,
boldog névnapot Máténak! Maggyógyultatok már????

Muki,
kitartás a hisztikhez és a házépítéshez, de ezek szerint akkor már nagoyn jól haladtok!
na mennem kell aludni a gyerkőccel!
szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a szívélyes üdvözléseket! :)

Fanka!
IIIgen, van egy kis udvarlónk, ma is együtt sétáltak délelőtt kézenfogva, nagyon helyesek együtt!
A dietetikus tul.képpen táplálkozástudománnyal foglalkozik, 4 éves főiskolai képzésen kell részt venni, leggyakrabban klinikákon, kórházakban lehet elhelyezkedni ezzel a diplomával, de fittness szalonokban, wellness szállodákban, stb. is van rá kereslet. én, mint írtam klinikán dolgozom, és szívbetegekkel foglalkozom, legtöbbször súlyproblémákat "kezelünk". Illetve szívműtét utáni életminőség-javulásban adok tanácsokat.
A cicás kép tündéri, nekünk is van egy, elég jelentős kiképzésben van része időnként!!! :D

Tamesz!
Nagyon ügyes vagy a 4 kg-val, háát én se dicsekedhetek, dietetikus létemre 25 kg-t sikerült híznom Violával, nekem a vérnyomásom szállt el tőle. 58 kg-ról indultam, 83-al szültem, most 66 kg vagyok, nem egyszerű a dolog! Úgyhogy minden elismerésem! :)
Violka mostanában kezdett el rohamosan beszélni, szinte mindent kimond, amit hall, de csak azokat használja, amiket mindennap mondunk. Be nem áll a szája, igazi locsi-fecsi kislány, mindent kommentál, viszont iszonyú akaratos és hisztis! Küzdünk minden nap egymással rendesen! :?

Timka!
Szerintem az egy baromság, hogy egy másfél éves kislányt diétáztatni kellene! Oda lehet figyelni, hogy mit adsz neki, pl. kevesebb édességet, cukros italt, (ha egyáltalán adsz ilyet), de diétára fogni semmiképp!!! Nem vagyunk egyformák, és ahogy írod, a magassága se átlagos! A szomszéd kisfiú egy hónappal idősebb Violánál, de 16 kg ő is, és elég magas is szintén. Szülei se éppen törpék, ő pl. ezt örökölte! Viola átlagos magasságú, és nincs még 10 kg sem, ez is normális. Szóval szerintem ne aggódj, és az, hogy még szopizik, csak előny, nem hátrány! Egyébként val.leg most, hogy többet mozog, meg is áll a súlygyarapodás!

Most mennem kell, mert lassan felébred a csajszi, szép délutánt mindenkinek!
Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok,

Évi üdv a csapatban. Tudnál-e adni valami tanácsot, azzal kapcsolatosan, hogy milyen kajáknak, zöldségeknek ill. gyümölcsöknek magas a mánéziumtartalma? Első terhességem és a hoszas szopizás picit lemerítette a tartalékjaimat :) . Előre is köszi.

Tamesz,
Te nagyon ügyi vagy!!! Én még Ákos születése előtt sokat sütöttem, de mostanában valahogy nem fér bele az időmbe. Pedig roppant édesszájúak vagyunk.

Juc,
Nem semmi programod volt tegnap. Egyszer Ákos is beletenyerelt egy kakiba, volt aztán mit suvickolni :evil: . És persze a mi esetünkben ez a játszótéren történt, ami még idegesítőbb.

Brigi,
Boldog Névnapot Máténak!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jóestét!
Kihalt a topic????

Mi nagyot legeltünk délután a kertben és nemrégen befutott apa is, Marci mitn a kergebírka visított, ugrál, bírkóznak, szóval ma esti menetrend borul, de nem baj, annyira imádják egymást és úgy örültek egymásnak!
Most én is kisimultam , hogy itthon van apa és 3 napig együtt leszünk, úgyhogy megyek is, mert mama-mama van az ágyban!
SZép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Na, voltunk a táncházban, de mit mondjak, Marcit marhára nem érdekelte sem a tánci, ugribugri, sem a többi gyerek :? , csakis az ajtók, ablakok, meg a radiátorrács, azt verte, a végén a többi gyerek is, szóval totál rossz példát mutatott... :oops: :lol: :lol: De legalább vezéregyéniség... :lol: Nem tudom, így érdemes-e járni, akár a tücsökzenére is. Fanka, Pannit leköti a zenélés a Ringatóban?

Nyuszkó, kakiba lépés nálunk is a játszin volt :lol: , ott úgy-ahogy letörölgettem törlőkendővel, aztán itthon suvickoltam... :shock: :? Nagy élmény volt... :lol:

Évi, édes lehet Viola a locsogásával :D , Marci még csak 20-25 szót használ, de újabban folyamatosan magyaráz, persze az ő nyelvén...

Tamesz, remélem, továbbra is jól vagy! Apátok megjött már?

Timka, kitartást a fogorvoshoz, remélem, most már készen lesz! Kár, hogy holnap nem értek rá, így végül csak a Millenárisba megyünk Fankáékkal. Mi megnézzük a Red Bull Kreativitásverseny kiállítását, a gyerekek meg rohangálnak vagy csókolóznak... :lol: :oops: :lol:
Kistesó még nem jön, majd talán télen belevágunk a "projekt"-be :D , még nem tudom. Csak szoktatom magam a gondolathoz, azért emlegetem annyit... :lol: :lol: Tényleg, többieknél mi hír kistestvér-ügyben? :D

Szép estét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Brigi!

Máténak mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?