Új privát üzeneted érkezett!

én meg megint olyan hülyeségeken töröm az agyam... az indexen az egyik lánynak anno 2,3 volt a tarkóredője és most a 6 markerese is rossz lett (1:85)... én meg parázok mert nekem is 2 lett (ráadásul nálam nem is a 12. héten nézték hanem 12+1-nél tehát a 13. hét elején... vagy ha igaz az UH akkor 12+4 naposan... ami mondjuk fizikailag is lehetetlen mert max. 12+3 lehetett... és olyankor az érték tudtommal már csökken...)...

szóval csomó helyen 1,7 és hasonló tarkóredőkről olvasok... ja... és egy cikkben 2-t írtak mint határértéket... tudom, hogy tévedhet a gép de olyan gáz :( Kezdek parázni, hogy mi lesz a 6 markeresem eredménye (okt. 5 körül lesz eredmény... 3-án megyek a 2. szúrásra)... kicsit bánom már, hogy a kórházba mentem a 12. heti méricskélős UH-ra és nem valami jónevű fizetős helyre... ahol az orrcsontot is megnézték volna nem csak a tarkóredőt... de azt se tudtam, hogy a kórházban azt nem nézik :( csak utána... de a babát nem akarom még egy UH-val zargatni... elég stressz éri nap mint nap anélkül is...

tényleg nem kéne annyit neteznem... csak most annyira ledöbbentett amikor olvastam annak a lánynak az eredményét :( (ott szurkoltam neki, hogy jó legyen az eredménye...)

ez olyan xar érzés :(
Vendég
 


Sziasztok!

Vöcsök!

OGTT (Oralis Glukóz Tolerancia Teszt) Sajnos csak 0 és 120 perces vérvételt takar! :cry:

Rejo!

Nekem muszáj, mert most semmiképpen nem szülök , nincs itthon a dokim!!!!!!! :shock:
Kedden abbahagyom!
Jól vagytok?

Pogi!

Barátnődnek kellene egy normális nőgyógyász, mert akár endometriózisa is lehet!!!! :!:
Én nem hiszek a Gynevacban, de mások állítják, h. nekik bejött!
Egyébként van egy bizonyos tünetegyüttes, amit ált. olyan nőkön tapasztalnak, akik hirtelen belecsöppennek a jóba (új pasi, rengeteg szex :wink: :lol: :lol: ), ez okozhat krónikus hólyaghurutot!!!! Ez komoly!!! Nekem is volt ilyen barátnőm, rengeteget szenvedett, őt végül természetgyógyász kúrálta ki, de nem tudom hogyan!

Na voltam kardiológusnál!
Megnézett UH-gal, de a körfogatom már meghaladja az UH fej hatósugarát (kb. 14 kilós dinnye a pocim! :lol: ) ahol lelátott az aortámig, ott rendben vannak a dolgok! Nem tudom a pesti prof mit remélt látni egy 38 hetes terhesnél!!!! :evil: Ezért tényleg nem lett volna érdemes felmenni Pestre!!! :evil:
A doki nagyon élvezte a dolgot, mert szerintem még sosem UH-zhatott magzatot méhen belül, most meg megnézte Mütyűrke szívét, aortáját, mindenét!!! Rendben van!!!!! :D
Azt mondta, h. tutira nem lesz baj, nem indokolt a császár, 19 év alatt már teljesen összeforrt az ér, de keddig utánanéz, h. a nemzetközi ajánlások mik ilyen esetekben! Úgyhogy megnyugodtam!
rambóka
 
 


Sziasztok!
Hogy mi ma milyen helyen voltunk.... :lol: :lol:

Bonya!
Dr.Tűű! elérhetőségei:

1. Istenhegyi Klinika (10 500 Ft egy vizsgálat, 2 hetes előjegyzés van kb).
06-1-224-5424

2. Szent Imre Kórház (ingyenes vizsgálat, kb. 2 hónapos előjegyzés)
06-1-464-8600

Mint már írtam:VÉRPROFI!!!!

Gratulálok ehez a sok kilo minuszhoz!!! :)

Dimet!
Örülök, hogy van időpontod és elgondolkodtál a doki kérdésen. :)

Többieknek nem írok! :shock:
Bocsánat!

Rambóka! (veled kivételezek)
Mi volt a kardiomókusnál??? Csak nincs valami gond, h még mindig nem jelentkeztél??? :shock: Biztos NINCS!!! (fő az optimizmus! :) )


Benyaltam valami virust, fáj a torkom, taknyolok egy kicsit, már beszedtem két algopyrint (mert nem volt az egész osztályon paracetamol tartalmú gyógyszer :shock: )
Most kortyolgatom a forró, mézes-citromos teát. hmmm ez olyan jó! :)

...vagyok...
Vendég
 

 
 

ja.. és tök érzékeny a fogam... nem úszom meg... jövő héten fogdoki... már csak pénzt kéne rá szereznem... na meg időpontot :)

Ja... és nem tudtam ma felhívni a nőgyógyászom mert olyan hülye voltam, hogy ma mind a két telefonom itthon felejtettem... tiszta hülye vagyok.... a belgyógyászhoz se tudtam emiatt bejelentkezni :( (a melóban le vannak tiltva a mobilhívások a telefonokon így ha nincs nálam a mobilom akkor halott vagyok... tök gáz... nem? Még dolgozni sem tudok normálisan mobil nélkül.. igaz, az utóbbi egy héten kb. 1 órát töltöttem érdemi munkával a melóban... iszonyú....)

Ez már a szenilitás?
Vendég
 


Zsizsik, írtam már neked a két dokit akit ismerek és ajánlani tudok?

Bocs, de nem emlékszem írtam-e róluk, vagy csak akartam. :oops:

De mindkettő férfi, 50-60 közöttiek. Nőt nem ismerek. ha nem írtam róluk jelezdd légyszi, és pótolom.

A Szent imre szülészete az egyik legjobb, szerintem a fővárosban.

Domival álomszülésem volt, csak pozitívan tudok nyilatkozni a dokiról, a szülésznőről, a kórházról, kivéve a csecsemős nővéreket!!

De azért van egy-két olyan szülésznő a szülőszobán, akinek nem szívesen kerülnék a kezei közé. :evil:
Szóval mindenképp válassz szülésznőt, ha itt szülsz, akkor BIZTOS nem érhet csalódás.

kavicska!!
gyógyulj meg! Jövő hétig biztosra!! Hogy fogsz így meglátogatni?? :P

Csakegy!!

Domival a terhességi leleteket nemrég nézegettem.

3 MM. VOLT A TARKÓREDŐJE!!!! PROFI SZONOGRÁFUSNÁL!!!(GYŐRFFY!!)

Csak akkor még boldog 24 éves kori tudatlanságban szenvedtem, önfeledtem röpködtem a föld felett egy méterrel, és nem aggódtam semmin, mert fogalmam sem volt semmiről!!de jó volt!

Ha most lett volna ennyi az érték, asszem már rég túl lennék egy magzatvízvizsgálaton... :roll:

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy!

Ez már a terhesség!!! Olvass vissza mi miket csináltunk! :lol: :lol: :lol:
Mondom, innentől jegyzettömb, toll és a napi rutin begyakorlása!!
Én mostanában az órámat hagyom itthon rendszeresen!!!!!
De egy egyszerű pohár málnaszörp elkészítése is csak háromszori nekifutásra jön össze!!! Először elfelejtem miért indultam a konyhába, aztán rájövök, h. a nappaliban hagytam a poharamat, utána bemegyek érte és elfelejtem, h. mi volt a kiindulási cél! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


jaja... tudom, hogy csak para... csak tudod ott volt a dilemma, hogy a hülye parám miatt engedjem-e, hogy megint össze-vissza bökdössék egy UHfejjel... (hasi UH volt és bökdöste a doki keményen... alig akart felébredni :) utána viszont úgy ficánkolt mint egy hal... ) szóval nem akartam megint kitenni ennek... csak az a fránya orrcsont... létezik, hogy azért mert nem mérik meg még megnézik a kórházban is?

Az mondjuk megnyugtat, hogy levetettem a vért a 6 markereshez...

(mondjuk már az is dilemma volt... mert van olyan ami azonnal eredményt ad a 12. héten de arra azt mondták, hogy csak 84% pontosságú...)
Vendég
 


rambóka: köszi a bíztatást :) Egyébként tegnapelőtt hazaindulás előtt a férjem hívott, hogy vegyek egy neophone hívókártyát hogy beizzítsuk a gépen az IP telót... amire kiértem az újságárusig (2 perc) már rég elfelejtettem az egészet :)

(ÁÁÁllat ez a neophone... a párom most vasárnapig a csiga/békafalóknál van és így 5Ft valamennyiért tudom percenként hívni.... kell is az olcsó percdíj mert ezek még a szállodában sem tudnak angolul... második nekifutásra, betűzve sikerül csak a szobáját hívnom... az első próbálkozásomra úgy reagáltak, hogy nincs szabad szoba... azt is ledöbbentő angolsággal.... hihetetlen...)
Vendég
 


Naaagyon érdekeseket irtatok!!!
köszi Rejoka! neked is amugy egy felfázással kezdődött? mert neki egy abszolut szabályos felfázással, láz, derékfájdalom, hólyaghurut, csípős pisi. és azóta ugyanaz csak gyengusabb tünetek, láz nincs.
Azt hallottam, hogy a fogigátló is befolyásolhatja (ő szed), mert nem hagy egy gócot meggyógyulni. bár most épp a manduláját készül kivetetni, mert azt mondták neki attól is lehet, ugyanis azt már egyszer kivették, de valamiért visszanőtt.
Amugy érdekes ez az ujpasi-szex dolog is. arról nincsenek infóim, hogy mennyit voltak együtt, de az biztos hogy egy vadonatúj barát beszerzése után kb két hónappal jött az ominózus felfázás. egyébként neki előtte csak egyetlen pasija volt, eljegyezték egymást, de egy éjszaka egyszerűen meghalt a fiu (elaludt és megállt a szive) és azóta évekig nem volt senkije, ugyhogy nem hinném, hogy a sok partnercsere lenne a bibi, mert valaki ezt is mondta.
komolyan endometriózisa is lehet? najó elküldöm egy másik nőgyógyászhoz!!! bár ez amugy is be volt tervezve.

Bonya! én is metfromint szedek, itt mi általában a hatoanyag nevén nevezzük a bogyót, mert sokféle néven forgalmazzák a gyógyszercégek, az enyém neve pl metformine sandoz, de itt franciaországban asszem csak ezen a néven árulják. Én nem járok kilinikára, egyenlőre szedem a metformint, remélem sikerül spontán teherbe esni majd, de előbb egy olyan mértékű fogyásra van szükségem minimum, mint amit te produkáltál, gratulálok hozzá!!
Már három éve szeded és csak fogyás az eredmény meg a szőr elmulása? volt peteérésed meg normál ciklusod amugy vagy az nem jött rendbe? inzulinrezisztenciád is van? ha három metforminos év után ennyi az eredmény, akkor ott még télleg sok más probléma is lehet. végülis van endometriózisod vagy nincs, mert azt csak kérdőjellel iratd. attól nőttek rá a belek vagy valami gyulladástól? ezt a mai napig nem tudod?
A szőr amugy milyen formában mult el? nekem az a legnagyobb vágyam a baba után, hogy végre elmuljon!! kihullott vagy csak gyengébb lett? nagyo izgulok, hogy milyen formában fog az államról eltünni az a sok ocsmány fekete szál!
krumplis pogácsa
 
 


(ja ...a végén már majdnem franciául kértem a szobát... mint nyaralás alatt... a kempingben a nő franciául kérdezett én meg angolul válaszoltam... mert nem tudtam neki megmagyarázni, hogy nem beszélek franciául... és akkor se tűnt fel neki a dolog.... )
Vendég
 


nekem a bajszom elég szépen "felszívódott" .... csak azok a szálak maradtak amiket korábban kitépkedtem... amikhez nem nyúltam azok lényegében eltűntek.... a többi meg lassabban növöget...
Vendég
 


Rejo!

Ez döbbenet!!! ÉS a Györffy egy szót sem szólt neked arról, h. esetleg baj lehet???? És ha Domi betegen születik??? :shock: :shock: :shock:

Csakegy!

Ne izgulj, de mindenképpen csináltasd meg a többmarkeres tesztet is!!!! :!:
Istenhegyi Géndiagnosztika
1/2245-442
1/2245-443
20,000 Ft

Bolgárkerék úti Genetikai Tanácsadó
1/3838-477
1/3635-272
1/3632-229
25,000 Ft

Pécsi Szülészeti Klinika, genetikai tanácsadás
72/536-000 /5120 mellék
Ingyenes :wink:

Mostantól mindennek nézz utána ugyanúgy, mint a PCO-nak, elébe kell menni a dolgoknak!!!!!! Hogy tudj kérdezni!!!!

Egyébként a Downt elvileg később is fel kell tudják ismerni UH-on egyéb jelekből is pl. combcsont hossza!!!!!! Mármint egy jó szemű UH-os!!! :twisted:
rambóka
 
 


bonya! endometriózis, majd annak következtében összenövés, glaucoma, PCO, jóindulatú daganat, prolaktonémia, atropin túlérzékenység. Eddig ennyit mondtál ha jól emlékszem! szegénykém ez tényleg kész horror!!! Őszintén és igazán kivánom, hogy összejöjjön a baba!!!
A zöldhályogodat mivel kezelik?

Ahogy csakegy hozzászólásait olvasom, rájöttem, hogy mostanra totál lokálpatrióta lettem, és szinte rosszulesik amiket a franciákról ir! alig birom ki, hogy... na mindegy nemenjünk bele :oops:
krumplis pogácsa
 
 


rambóka: már levetettem a 12. heti vért... már csak a 2. forduló van hátra (a Bolgárkerékben)...

A 18. heti UH még a dilemmám... én egy 4D-s genetikait is akarok. Tutira. De a dokim a kórházban a kórházihoz is ragaszkodni fog... remélem semmi baja nem lesz a babának ha néhány napon belül kétszer UHzzák... (A 4D-t is a Bolgárkerékben fogom valszeg megcsináltatni... talán vannak olyan jók mint az Istenhegyi úton... bár ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék a véleményekre!)

Na mindegy... remélem a jövendőbeli 12 hetesek ebből már tanulnak és eleve úgy szervezik a 12 hetest, hogy a kórház mellett máshol is megnézzék... (ez meg előbb vagy utóbb mindenkit érint majd a topikban :) )
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudok még mindenkire reagálni, egyelőre a hozzám feltett kérdéseket próbálom megválaszolni.

Aranykavics!
Férjem már nem rezidens, lassan 4 éve szakvizsgázott már, de a két év rezidensi képzés alatt sem dolgozott keveset, most aztán....

Csakegy!
Hát igen, húgomat sem engedem többé vissza a Surányihoz.

Rambóka!
Amikor az első 150 mg-s kezelés után a második nem hatott, akkor csináltak teljes vérképet, néztek cukrot, inzulint, meg mindent. CSak éhgyomri volt. A doki azt mondta, hogy teljesen ok (azóta volt 5 closty hónap, mindegyik hatott, volt mensi szépen, ahogy kell), a leletet nem kértem el, mivel ismerős doki, így teljesen megbízom benne, ő elrakja.
Érdekes a dolog, mert nálam a méhnyálkahártya nem vékonyodott (mindig mondta, hogy hány mm, de nem emlékszem), hanem mindig megfelelő vastagságú lett volna.
Még csak 25 múltam, a férjem 28,5, szóval nekem van még időm, ő meg a rendelőjét építi ezerrel. Szóval most lesz egy kicsi szünet.

Rejo!
PCO-t adenóma? Nekem tavaly decemberben, a jobb mellem alatt kinőtt egy kis csomó, el is küldött a doki uh-ra a Shöpfiben, de bőrgyógyászati eset volt, atheróma, ki is szedték. Uekkor felfedeztek a bal mellemben egy val. fibroadenomát, a két hónapos kontrollon nem nőtt, most lesz a féléves kontroll. Kicsit félek, mert mindkét nagyanyám mellrákos volt, bár azt mondják ez a fibroadenoma nem egy vészes doldog. (Ráadásul kitapintani nem is tudták) Ez is okozhatná az egészet?

Most hogy nem szedek Clostyt, meg semmit, képzeljétek jobban hullik a hajam, mint kéne. Lehet, hogy a tesztoszteron szint megint kúszik felfelé?
Kedden majd sok minden kiderül.

Jó éjszakát és hétvégét mindenkinek. Na meg jó pihenést.

Verus
verus81
 
 


bonya még egy kérdés! szemész mondta, hogy a galucomád miatt nem kaphatsz atropint, vagy az egyéb dokik mondták mikor megtudták hogy glaucomád van? mert ez egy nagy tévedés hgy nem lehet glaucomára atropint adni, mert nyitottzugú zöldhályognál minden további nélkül lehet adni! a magyaroknál elég ritka a szűkzugú, az inkább ázsiában gyakori nagyon.
(A férjem szemész, ezért vagyok ebben ilyen penge :wink: )
krumplis pogácsa
 
 


bocsi csak nagyon nem szeretem őket.. nyaralás alatt is elmenekültünk a közelükből... (ha ez megnyugtat az Osztrákok a másik csapat akiket nem szeretek... nap mint na együtt dolgozunk velük és belülről nézve borzalmasak)...bár a Franciák überelik őket :)
Vendég
 


ok csakegy!! mosmá lécci fejezd be! finoman próbáltam utalni rá, hogy nem szeretném ezt hallgatni. szived joga nem szeretni őket, de légyszi ne hirdesd hangosan, és ne szidd őket! kérlek!!!
krumplis pogácsa
 
 


Jó estét!

Elég rég voltam... 8)

Rambóka, kérlek hagyd el a magnéziumot... :shock: Majdnem rosszul lettem mikor elolvastam, hogy mennyit beveszel, ennyi hetesen. Most majdnem írtam valamit, de maradjunk annyiban, nem túl okos dolog. Mintha behúznád a kéziféket! :shock: Nyugi, ettől te már nem fogsz megszülni 19-e előtt, azért ahhoz dolgoznia kell a méhnek - méhnyak megrövidülés, keményedések okozta méhszájfelpuhulás, a nyílásról ne is beszéljünk - ha hagyod! Sajnos volt már abból galiba, hogy valaki a 38.hétig szedte a magnéziumot, mert a dokija elfelejtett szólni - hogy ne menjünk messzire, itt van Kandika! Én ilyenkor már a homeos "oxitocint", a Caullophyllumot ettem több hete és málnalevél teáztam, szerintem ezért volt "csak" 6 órás szülésem!

Rejo! Figyu! Igenis a legbrutállabb fájást is le lehet kontrollálni 4/5-ös légzéssel, nekem sikerült! :shock: Egyetlen egyszer estem ki a ritmusból, de akkor jobban fájt, így gyorsan kényszerítettem magam hogy csináljam tovább. Igenis lehet! :!:

Verona! Ez a légzés nagyon egyszerű.
1. Először csak nézd az órát, 10 mp-es intervallumot figyelj meg. Először számolj négyig, 1 mp szünet, utána számolj 5-ig. Ez 10 mp.
2. Ebben a tempóban lélegezz be 4 mp-ig, 1 mp szünet, fújj ki 5 mp-ig teljesen.
3. Következőnek: a 4mp belélegzés orron át legyen, levegő has fele áramlik, visszatart 1 mp, lassan kifúj 5 alatt szájon át.
4. Ezt gyakorold be. Célszerű minden elalvás előtt legalább 5-6 percig ezt csinálni, altatónak sem utolsó. Viszont még jobb törökülésben.

A kitolásos légzés kicsit kacifántosabb, a lényeg hogy a levegőt az alhas felé kell beirányítani a pocakba, és nem szabad levegőt venni míg nyomsz (lefele), de ha kifogy a szusz, akkor 1 pillanat alatt kell levegőt venni.

Én még megkockáztatnám, hogy a Bajcsy szülészet is nagyon jó, bár nem ismert, mert kicsi. :oops: De az alternatív, gyöngéd szülésnek ott is megvan a lehetősége, és minden adott hozzá. Ráadásul még a csecsemősök is szuperek. :P Még pluszként említeném, hogy elég lazák látogatás szempontból, ha olyan a szoba, az apa is bentalhat, míg a Szt Imrében nem lehet bemenni látogatni se, csak a folyosóra.

Húú, már nagyon szüléshangulat van.... :lol: Alig várom, hogy kibújjon Mütyürke és Johanna!!! No meg Almodo babája!!

Csakegy, a tarkóredő 2.5 mm-ig teljesen jó, ne parázz már! Bár megértem hogy parázol, én most is paramami vagyok... :? Én képes voltam az 1.5-ös AFP eredményem miatt izgulni...

Velünk annyi történés van, hogy Bogikáról meg lett állapítva, hogy 1. egyik szeme váladékos-csipás (már régebb óta, nem folyamatos jelleggel), de plusz a szemhéj kicsit megereszkedtebb és bandzsi is kicsit arra a szemre - Pogi, te erre mit mondasz?, ezért bizonyára baj lehet és irány a szemészet (védőnő szerint) 2. mozgásfejlődésben lemaradt, mert hasról max. a fejét, picit a vállát emeli és már állítólag egész karjával ki kéne nyomni magát, bár nemtom hogy 7 kilót meg tök nagy fejet hogy lehet ilyen gyorsan kinyomni :roll: , fordulni nem próbál, nyaka merev, menjünk gyógytornászhoz (Dévény). Úgyhogy most van elegem.
Mellesleg a védőnő ma kurv.ra kikészített idegileg, inkább nem részletezném, de én nem értem, ezeknek az eü-i dolgozóknak jobb dolguk sincsen, minthogy házról házra járva mindenhol eltöltenek másfél órát és beleugatnak mindenbe, kezdve onnan, hogy ők jobban tudják mi lenne a helyes napirend és hogy miért sír a gyerek (mert szerinte éhes)? :evil: Képes volt kierőltetni 11-kor egy szopit, mikor Bogi 12-kor eszik, aztán persze Bogi annyira felcukkolta magát ezen (nem kellett a cici, de csak erőltessem), hogy könnyesre bőgte magát, én meg ott tartottam, hogy pofán verem a nőt. Na hagyjuk. :evil:

Rambóka, már előre röhögöm, hogy a temperamentumoddal hogy fogod páros lábbal kirúgni az ilyen fajtát. :lol: 8)

pusz mindenkinek jóéjt, bocsi most ennyire futotta
Vendég
 


Sziasztok Csajok!
Mostmár hulla álmos vagyok, de még egy gondolat...

Verus!
Olvasván a szavaidat... :?: :!:
Mindig elgondolokodom azon, hogy mennyire bonyolult az emberi-női- szervezet. Óramű pontossággal müködik minden és ha valami megbomlik... mint a dominó, elindul a kockák ledölése.

Már folyt erről (jó pár hónapja) megbeszélés, hogy PCOS mi mindennel fordul elő?

PCOSben, amit általában tapasztalunk: magas LH/FSH arány, magasabb tesztoszteron, cisztás petefészkek, anovulaciós ciklusok, vagy másodlagos ciklus elmaradás.

De mi áll a háttérben?
Mi okozza az egészet?

Mostmár tudjuk: inzulin rezisztencia, de oka lehet, pajzsmirigy alul, v túlmüködés, mellékvesekérek müködési problémák, magas prolaktin szint stb
Nos, a fent említett hormonok és őket termelő mirigyek összefüggnek. Egymásra hatnak. Megváltozik a petefészek müködése, ösztrogén szint is!
Minden egyes szerv és szervrendszer ezen fent említett belső elválasztású mirigyek és hormonok hatása alatt áll!!!!
Közvetve, vagy közvetlenül!!!

Érdekes a gondolat, amit felvetettél!

És éljen a francia irodalom!!!! Nagggyon szeretem! (kivétel Hugo, mert attól dekadens hangulatom lesz! :lol: )
Vendég
 


Norka, azért egy vizsgálatot megér. nem kell nyakt törve menni, de ha lehet még ebben a hónapban. sokmindentől lehet, az is lehet hogy alapból kicsit bandzsit a Bogi, de azt is kezelni kell majd később, de ha nem bandzsi, hanem azért néz igy mert esetleg nem lát az egyik szemével azt jobb minél előbb tudni. lehet egy veleszületett szürkehályog vagy még egyéb amit inkább nem irok le. ha a szemhéja annyira le van erszkedve, hogy takarja a pupillát, akkor is baj lehet, mert esetleg nem tanul meg látni arra a szemére. szóval egy kivizsgálást megér, és ha csak annyi derül ki hogy kicsit badzsa, akkor legalább tudjátok hogy később kezelni kell majd.

Kavicska gyógyulj meg hamar!! ugye nem ügyelsz a hétvégén? próbálj meg sokat pihizni :-) én is szeretem a francia irodalmat, most balzacot olvasok orrba-szájba, mert az egyik regény itt játszódik ahol lakom, és rákaptam az ízére :-) nagyon jó jellem- és társadalomábrázolásai vannak :-)
krumplis pogácsa
 
 


Rambóka!
Köszönöm az OGTT-t :)
Örülök, hogy ez a másik doki megnyugtatott, és hogy utánanéz a szakirodalomban...
Vöcsök
vöcsök
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan beszámolok : megvolt a punkció, 8 tüszőt szívtak le, 5 szép érett petesejtet találtak. Múltkor 8-ból 7 sejt volt jó, de éreztem, hogy ez a stimu most lazábbra sikerült. Nem egyformán értek, ezért voltak köztük éretlenek.
De nem bánom, ha mind megtermékenyülne...de jó lenne...
Holnap reggel hívom a biológust, akkor kiderül...Úgy reménykedem!

Képzeljétek, a papát külön "megdícsérte a doki, hogy micsoda szuper "kiváló minőségű" anyagot adott! Ezek szerint azért megspóroltunk egy keveset! :lol:
Gondolhatjátok, hogy jár-kel itthon! Mint egy hímoroszlánnal keresztezett tenyészbika! Egész nap röhögök rajta!

Amúgy annyira fáj a hasam, hogy beledöglök! Pedig semmi hioerstimu. Nem is számítottam jobbra, múltkor is ez volt. Rohadt rozzant berendezésem! Holnapra kiheverem.

Jó éjt, befejezem, mert fél seggen is alig bírok ülni. :lol:

Holnap megírom, mit mondott a biológus!
backa
 
 


dejóhogyittvagy Bacek!!!
nagyon drukkolok, pihenj sokat, nemsokára babás leszel!!!!
Az ég minden áldása hulljon rád és a petesejtekre!!!!
krumplis pogácsa
 
 


Köszi Pogi! Olyan aranyos vagy! :)
backa
 
 


Sziasztok!

Angol, amerikai és francia irodalom jöhet minden mennyiségben, de az orosztól kiütésem van!!!!(Valszeg a kötelezőket nem nekem válogatták! Tolsztoj: Háború és béke!!!!! :shock: )
Nálam egyébként a kedvenc Steinbeck és Heller!!!!
Updike-tól viszont depis leszek!!!!!


Kandika!

Mi volt a baj a Mg-mal????? Nekem a dokim mondta, h. szedjem keddig! A szülésznőmet is megkérdeztem, ő azt mondta, h. ha a baba igazán jönni akar, akkor az infúzióban adott Mg sem tudja megállítani!!!!! Hát nemtom??? Mostmá' ne ijjeszgessetek!!!!!! :lol:

Norka!

Nyugi!!!
Szemészhez tényleg vidd el, mert van olyan h. a kancsalság miatt az egyik szem képe végleg kiesik, de ezt gyerekkorban simán meg lehet akadályozni a másik szem letakarásával!!!!
A védőnő hülyeségével meg próbálj nem foglalkozni!!!! :twisted:
Babaúszáson nem gondolkoztál??? A minap beszéltem egy csajjal aki jár a babájával és állítólag rengeteget javít a mozgásfejlődésen, neki állítólag nagyon duci volt a kisfia, és keveset mozgott, most ez nem volt róla elmondható (ment , mint a mérgezett egér!!!) :lol:

Egyenlőre maradjunk annyiban, h. Almodonak drukkolunk a szülésért, Rejóéknak az egybenmaradásért, én meg majd csak 30-án szeretnék szülni!!!! :wink: Ha minden jól megy 2 hetente kaptok egy babát!!!!!! Türelem!!!! :lol: :lol: :lol:

Egyébként is még meg kell csinálnom a játszósszőnyeget!!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


rambóka: azóta sem reagáltál a szabásminta kérésemre :)))
Vendég
 


Rambóka!

6 éve még 3 mm. volt a határ! :lol: Ezért nem szóltak.
Minden túl van már spirázva.
6 éve a cukorterhelésnél is 7,8 volt a felső határ. Most a dokim 7,2-őt mondott felső határnak.

Rambóka!
Sztem is hülyeség már a Mg. Örülök hogy Norka is írta. Attól hogy abbahagyod, tuti hogy nem fogsz megszülni, ha ennyire vissza tudná fogni, nem lenne koraszülés.
Viszont hidd el, ha a gyerek születni akar, nincs az a magnézium mennyiség ami visszatartja, max. jól bekavar neked a szülésbe.

De NYUGI!!! Hidd el, ez a gyerek míg érzi, hogy ilyen ideges vagy, esze ágában sincs megszületni! Szeret téged! Érez téged! Érzi, mit akarsz tőle. :lol:

pogi!
nekem fogigátló rontott mindig a huruton, de nélkülük is volt mindig, csak gyengébben, kivéve cilest nevű fogigátló, aminek egy évi szedése alatt TELJESEN eltűnt, már az első szem bevétele után!!!
Egyetemen mikor nem volt pasim évekig, szóval szex sem volt, akkor is durván küzdöttem vele.

Verus!
Én konkrétan arra az adenomára gondoltam, ami Zsizsiknek is van, a fejében, és magas prolaktinszintet okoz.
De ahogy Kavicska írta, a hormonok sajna mindenre kihatnak...
látod nálam hólyaghurutra is.

Csakegy!
Az UH a tudomány mai állása szerint nem árt a magzatnak.

Szia Norka!
nekem ez a légzés most túl bonyolult!!! :lol: :lol:
Komolyan meghaladja agyi kapacitásaimat jelen pillanatban. :lol:
Asszem én maradok a régi jól bevált lélegzetvételemnél. :lol:
Egyszerűen nem érzek késztetést rá, hogy csinljam. :shock:

Képzeldd, ma én is megvettem a három homeos bogyót, amit a szülésznő ajánlott. pedig ebben sem hiszek. :roll:
nem tudom mi van velem! :lol:

Kérdeztem mire szolgálnak, fájdalmat csillapítanak? Azt mondta nem, tágulást segít. :?

De csak betöltött 36. hét után szabad szednem, mondtam lehet el se tudom kezdeni szedni.
Mondjuk azt meg nem értem, a szalbutamolt, ami visszatartja nekem a szülést, a betöltött 37. hétig kell szedni. Szóval két ellentétes dolgot fogok a szervezetemtől kérni!! :shock:

Domival elkezdtem csökkenteni a szalbutamolt napi fél szemmel, és két napra rá megszültem.

na mindegy, majd rákérdezek.

Norka!
Védőnőt tessék leszarni!! tessék sarkadra állni!
Bogit sajnálom, szemészhez vidd el.
A többi miatt ne aggódj, kicsit lustibb, minden gyerek más ütemben fejlődik, barátnőm kisfia fél éves koráig (!)nem fordult se hátra, se hasra, 8 hónaposan kezdett ülni, 16 hónaposan járni, és csak nevettek rajta, ne hagydd magad paráztatni.

Kép

Kép
rejo
 
 


backa!

Drukk hegyek!!!
Imádom a humorodat!! Pontosan el tudom képzelni a férjedet!! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy!

Mert nem szabásminta alapján csinálom, megnéztem a képet és kitaláltam, h. hogyan csináljam meg!

Rejo!

Sajnos a Semicillin miatt, amit a Streptora kapok, kihalt a normál bélflórám és minden este brutális bélgörcsökkel küzdök, amit sajnos a méhem is lereagál, ezért Mütyűrke is nagyon szenved tőlük!!!!!! Ha vége a kúrának veszek Normoflort, de most sajnos 10 napig ez lesz! :cry: Remélem a gombákat megúszom, bár arra meg vettem Floragynt!
Meg elért a terhességi hangulatingadozás, tegnap is bőgtem egy jót egy totál pitiáner ügyön! :cry:
Meg elkezdett dagadni a lábam is, bár nagyon nem vészes, de estére már nem férnék bele a papucsomba!!!!
És dagad a szám a párom szerint (bár én elégedett lennék a jelenlegi formával, eddig ugyanis a felső ajkam kissé vékony volt, most pont jó, már tudom milyenre fogom csináltatni 50 évesen, ha gazdag fogorvos leszek!!! :lol: )!!! Hogy is volt ez Norka a szájdagadás-szülés összefüggésben????? :shock:
Meg estére, ha felállok, nagyon fáj a keresztcsontom, alig tudok járni!!!
Úgyhogy szerintem odabenn már megy a készülődés kifelé!!!!! :wink:
rambóka
 
 


rejo: mostanában sok ellenérvet is hallottam... úgyhogy a 18. heti 4D-s kivételével maradok a kötelező UH-knál... amiből talán még 2 ha lesz... (hacsak be nem parázok néha... )
Vendég
 


rejo: azért gyönyörűen kihúzod ezt a terhességet :) Nemsokára már amiatt panaszkodsz majd, hogy túlhordtad a babát :)

Rambóka: fúha... emlékszem amikor Norka írt a puffadásáról... közeleg a NAGY TALÁLKOZÁS :))))))

Babadömping lesz :)
Vendég
 


JÓ reggelt!!!!

Megyünk a barátnőm szülinapjára, ezért vagyok ilyen korán fent!

Köhögés, takony, höemelkedés, bőrfájdalom, alvászavar, orrdugulás, hangelváltozás, tüsszögés!!
A párommal egyetemben!!!

Backa!
Örülök, hogy jól vagytok!
De annyira örülök, hogy jól sikerült és szorítok, hogy a biológus csináljon neked gyereket!!! :lol:
A humorod átsegít mindenen :) Ez az a pozítiv hozzállás, ami eredmyént hoz! A hímoroszlános tenyészbikán jót nevettem :lol:

Norka!
Az ilyen pici babák annyira gyorsan és könnyen regenerálódik, h ha bármit is találnak a szemén azt ki fogják tudni kezelni!
A kersztmamám kislánya iszonyű kancsal volt, aztán pár évi szemüveg hordást követően teljesen megszünt!!! :shock: Hihetetlen!!! Pedig nem az!
Ami az izmait illeti!
Emlékezz a családineten qkacés a többiek által leírt hypotoniára és spasticus izomzatra. Mindegyik babánál szemmel láthatóan megszünt!
No para!!! :)
Úgy látom a babanevelés, nem olyan egyszerű, ahogy nő egyre több minden jön :shock: És marad az anyáknak a sok izgulászás! :shock:
Rambóka!
Ez már a vég!
Norkára is pont így emlékszem!
Dagadt, eldeformálodott az arca, hangulatingadozások!
Ez tutti a vég! Egye fene szept 30 lesz a nagy nap!!! Egy nappal sem több!!

Rejoka!
Az orvostudomány fejlődik, illetve sokkal óvatosabbak az orvosok, mert egyre több a per! A lényeg, hogy precízen odafigyeljenek rátok :)

Lányok!
Olyan szülés hangulat van!
Igen, minden hétre szeretnék egy babát!!!
Kezdjük Almodoval!

Minden baba várja ki a sorát :lol: :lol:
De ahogy elnézem Johanna nagyon kiváncsi erre a világra! :lol:


....belöktem egy Coldrexet, egy bögre teát, kávét!
Csak kilábalok!!! :lol: A páromra is rossz ránézni! :?
Teszek magamra két deka sminket! :lol: Rögtön jó leszek Kép

Csók mindenkinek, du leszek! Vagy este!
Vendég
 


Jó reggelt,

hűűűű, de izgi, itt lassan észülődnek kifelé a babák..... detényleg csak szépen sorjában ám, hogy mindenkit meg tudjunk ünnepelni !!!

Rejo, igen, a múltkor igérted, hogy megadod a dokik nevét és elérhetőségét, de aztán elfelejtődött. Megtennéd akkor, hogy leírod ? Előre is köszi !! :lol:

Szegény Kavicska, jobbulást neked !

Csakegy, ne izgulj, a 2mm még teljesen rendben van, egyébként nem értem, hogy miért tart neked ennyi ideig ez a vizsgálat (a 6 markeres) részeredményt nem mondanak ??? :shock: Ennek pont a korai megállapítás (ne adja Isten) lenne a lényege. Ahol én voltam, ott a 12. héten csinálták, és már 2 nap múlva hívtak vissza.
És a vér levételekor nem csináltak UH-t ? Az UH dokinak el kellett volna mondania, hogy lát-e valami difit. Nem is értem.... :roll: De ha nem szólt semmit, akkor tuti, hogy rendben van.
Én egybéként tavaly voltam a XIII. ker-ben a Kleopátra házban egy UH-n, ott az UH-s nőci nagyon alaposan átnézte a gyereket, és mi is abszolút laikusként mindent láttunk. Eszméletlen jó gépük van. Szóval én megfogadtam ,hogy ha még egyszer valaha terhes leszek, akkor hozzájuk megyek a 8. a 12. a 18. és 28. héten, kerül amibe kerül. Ott mindent látnak.
zsizsik
 
 


Jó reggelt!

Pogi!

Sztem vesemesencegyulladása lehet a barátnődnek..ugyanilyen tünetekkel most kúrálták ki a kolléganőmet. Oka: fogamzásgátló+pasi+sex (sok).

Ja és a francia nyelv a legszebb! Nagy vágyam, hogy eljussak hozzátok! Nem szervezel ott is egy topictalit? :wink:

Backa!

Úgy örülök Neked! Jobbulást! Vigyázz nagyon magadra!

Kavics!

Nekem is fáj a torkom, főleg reggelente. Jobbulást kívánok!

Rambóka! Rejo!

Már nagyon izgulok a szülésetek miatt!

Csakegy!

No para! Neked lesz a legtökéletesebb kisbabád!

Norka!

Jó, hogy írtál! Sajnálom Bogi szemét..dehát biztos helyrejön.

Rólam: ma kellett volna megjönnie, szerencsére mensi sehol. Van 4 napom a vizsgáig. ÉN TÉNYLEG PARA VAGYOK!!!!!!

Kép
babancs
 
 


Jó reggelt!

Babancs, ne izgulj a vizsgád miatt, minden rendben lesz!! Aludni tudsz? (Én ilyenkor a szigorlat előtt már nem tudtam aludni se...) Tök jó, hogy mostmár ténylegesen elmaradt mensis kismami vagy, ámde meggyőződésem hogy a mensinek hamarabb kellett volna már jönnie, nem ma. (pé+ 14 nap) Mikor szervezel be egy UH-t? Egy héten belül már látni a petezsákocskát!!

Kavicska, gyógyulj meg!! Írtam neked levelet, megkaptad?? :roll: Ugye fogsz azért LH tesztezni ebben a hónapban? Vagy teljesen a természetre bízod a dolgot? :lol:

Backa, drukkolok. Megfigyelésem szerint mindig azok a lombikok szoktak sikerülni, ahol kevesebb petesejt érik be (számszerűen 4-7). Nem is tudom, miért. Valószínű, hogy igaz a mondás hogy a mennyiség a minőség rovására megy. Amikor engem a 2.lombiknál túlstimuztak, hiába volt huszonvalahány tüszőm, csak 3 érett petit sikerült összeszedni és 2 termékenyült meg. :shock:

Rejo, hát ha nem akarsz lélegezni, akkor nem. 8) :lol: Szerintem könnyebb, mint a PhD. :lol: De mégiscsak úgy van, hogy a szülés a végefelé annyira extatikus állapot, hogy mindenki teljesítőképessége határán van, és ha nincs energia a légzéstechnikával foglalkozni, akkor nincs. De asszem most már kezdem érteni, hogy miért mondta el a dokim a szülés után mindennap, hogy rendkívül fegyelmezett voltam. :oops:

Rambóka, én azért halkan örülök, hogy mégis nyitott az út a hüvelyi szülés felé. :) Sokkal humánusabb dolog, mint a császár, és remélhetőleg nagyon szép élmény lesz. Egyébként én azt gondolom, hogy hamarabb megszülsz, mint 30-a... :shock:

Lehet, elfelejtettem mondani, de járunk Bogival babaúszásra, kezdő tanfolyamra... :shock: És hát bizony az a helyzet, hogy mivel a lány imádja a vizet (ugye 3 hetes korától nagykádazunk), itt elég motivált és az első alkalommal azonnal elkezdte mozgatni a kezét-lábát, ahogy kell, míg a többiek nem annyira. A hátát is szép ívben tartja. Szóval van egy olyan érzésem, hogy ő csak rafkós és rendkívül lusta is!! :evil: De mostmár bekeményítek!
Éjjel 9-től reggel 7-ig aludt... :shock:

Na mék főzni valamit, jön anyu délben vonattal föl, lehet eljutunk moziba is este a párommal, megnézzük az Almodovar filmet (egyik kedvencem)

puszka
Vendég
 


Sziasztok!


jajj mennyit írtatok...

Norka, Rejo!

ezt a tarkóredő mm-ben, hol találom, a leleten? Nekem AFP azt agyő, meg MOM, WAFP...ezt aketőtt megmondhatná valaki mi? Azon kívül, hogy arány.

Rambóka!

Jól van majd hallgathatsz :D :D

mir
 
 


Norka megkaptam a privit válazsoltam, ne aggódj nem lesz semmi gond!! :D bogi lát vele, ez a lényeg! a többi elmulik pár héten belül :-)
krumplis pogácsa
 
 


Sziasztok lanyok! :lol:

Hat elokerultem... :lol: Megjottunk vegre...bar, helyesbitek, a ferjem mar azota el is ment. Most eppen megint a repulon ul szegeny New York iranyaba...izgulok kicsit. :oops: Ket eve, amikor egy vasarnapi reggelen eppen Kanadabol jott haza, ot percre ra, hogy athaladt rajta, leomlott az Orly-n az egyik fuggofolyoso...Arra ebredtem reggel, hogy a radioba bemondtak ezt a hirt, + hogy "szerencse" csak ket gep tartozokodott ott, egy kanadai, meg egy masik tengerentuli gep....na jo, es en tudtam, hogy o az elozon van.

Lanyok, elkezdtem a visszaolvasast, de meg csak ott tartok, hogy tejbegrizt fogtok enni :lol:...Azert bevallom, eloszor a legfrisebb hireket olvastam...Orommel lattam, hogy Ramboka, Rejoka meg egybe vagytok :wink: es minden ok es Almodo pedig a cel elott egy lepessel :lol: ...

Backa, sokat gondoltam rad :lol: ...orulok, hogy a punkcio eredmenyes volt :lol: ...Irj, hogy mit mondott a biologus! (Petikeknek a tavolbol uzenem, hogy osztodjanak szepen. :wink: :roll: ) A meddosegiben a dokim ugyanazt mondta, mint Norka, hogy nem baj, ha kevesebb a szamuk, mert alt. jobb minoseguek.

Babancs, szibol gratulalok!!!! :lol: :lol: :lol: Meg nem jutottam el odaig az olvasasban, de a tablazatban lattam a jo hireket!!! Na vegre, a tablazat eleje is babasodik!!! Pedig mar gondolkodoba estem, hogy atkeresztelem magam Pipacsnak :lol:

A nyaralas szuper volt, csak keves...en meg el tudtam volna tolteni legalabb egy hetet ilyen kenyelmes semmittevesben. :lol: Kavicska, meglatogattuk a vizeseses nemzeti parkot...extra program volt, nem volt elore tervezve, de nekem ez tetszett a legjobban! Furodtunk a folyoban, de azert elarurom, hogy a sziklarol beleugrani nem lett voltna merszem. :shock: :lol:

Na, folytatom a visszaolvasast...Mindenkinek jo szombatot!!!

Alice27
alice27
 
 


Alice!!!!!!! dejóhogyittvagy!!!!! úúúúúúgggyyyy hiányoztál!!!!! :D :D :D
krumplis pogácsa
 
 


Babancs!

Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol: Kép

Többieknek megy a drukk ... már tutti mindenkinek sikerülni fog :)

Kismamik... várom a fejleményeket..a kisbabákat.

Norka! Boginak sok puszika :)

Vagyok néha én is, olvasgatlak benneteket

Gina
Vendég
 


Norka!

Jövő szerdán megyek uh-ra. A vizsga után pestről viharozunk haza, mint a villám..remélhetőleg este 6ig ott lesz a doki. nemtom, fog-e láccani valami. Ha még nincs petezsák, a méhfal vastagságából már látja a doki a terhességet? Jó lenne.
A reggeli hasmenés még mindig megvan. A mensimnek ma kellett volna megjönnie, mert a 16. cn.-on volt pé-m.
Nagyon meg vagyok hízva. 1 hónap alatt +6 kg. Most szóljatok hozzá..155 cm-hez nyomok 58 kg-ot. :(

Kép
babancs
 
 


Sziasztok!

Azta !!Micsoda hírek!!! :D :D :D

Babancs
Hatalmas gratula!!! Mondtam én,hogy a 12.DPO-n már lehet tesztelni!!!

Kép

Kavicska
Jobbulást kívánok!!!
Meleg ágy,és forró bor!Ezt tudom javasolni!Vmint sok sex! :D Az a legjobb immunerőssítő!

Nóra1
Jól emlékszem,hogy van megmaradt clostyd?A másik topikon van aki lázasan keresgél ilyen gyógyit.

Rejo
Látom Johanna még ügyesen benntartja magát! :lol: Hányadik hétnél is jártok most?

Rambóka
Örömmel olvastam,hogy lehet mégsem kell a császár! :)

Mindenkit sokszor puszilok.Egyszerűen elfelejtettem kinek akartam még írni :oops:
Legalább olyan egész napos döglöttség(hogy Rambóka szavait idézzem,amik nagyon találóak) telepedett rám,mint a metformin szedésének kezdetén.Némi bromocriptined émelygéssel fűszerezve :roll:
Na persze a múlt heti 900 km vonatozás két nap alatt biztosan rátesz egy lapáttal :oops:
Nem tudom,hogy fog menni a melo is ezek mellett,de 1 hónap múlva kiderül. :wink:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek köszi szépen a támogatást!!! :)

Beszéltem a biológussal, 4 megtermékenyült az ötből. Holnap újra teló, hogy hogy osztódnak. Remélem minden simán megy és hétfőn kapok vissza hármat! Annyit kell izgulni, hogy a végén vissza kell szoknom a Betaloc-ra! :roll: :lol:

Alice! de jó, hogy megvagy!

Nem tudok most többet írni, mert a hímoroszlán nagyon éhes és ilyenkor hamar agresszívvá válik! :lol: Adok neki enni, utána úgyis kinyúlik (jó oroszlán módjára), aztán jövök! :lol:
backa
 
 


Sziasztok!

Hazaértem!
Hang lassan megszűnik létezni :lol: Megnémulok!
Az ilyen nőt tenyészteni kellene Kép (tartják egyes pasik :lol: )
Milyen szerencse, h írni kell és nem beszélni!

Backa!!!
Hurrááááá!!!! Ez ám a jó hír!
Fél deci Vilmos körte egy deci szűrt almalével. Megoldja a problémákat! :lol:
Uramisten! És én jövő héten nem leszek net közelben!
Meg fogok zakkanni!

Norka! Rejo!
Ebben az állapotban kihagyom, mert nem szeretném átadni a vírusaimat!!! Egyre szarabbul vagyok. Ez a Coldrex olyan, mint döglött lovon a patkó! Pedig van benne épp elég paracetamol :?
Remélem nincs harag!!!!

Alice!!!
Végre előkerültél!!!
Oan jó:)
És hogy állsz mensiileg? Mert már elég sokadik napon vagy a táblázat szerint :roll: :?:

Babancs!
Ezt a mensit megúszod még k.b. 12 hónapig :lol: :lol:
A gyógyszer teszi ezt a hízást! :)
Eddig a pm hormonok túlpörgettek, hát mostmár szépen lelassult, sőt a baba még tesz rá egy két lapáttal!!
Szerdán gondolok rád(tok)!!!

Kriszta!
Akkor neked sincs vonatozás hiányod!!! MI van addig is a kislányoddal? A bölcsiben addig vigyáznak rá???

Mir! Csakegy!
Olyan rossz lehet azért izgulni, h minden rendben legyen :( De biztosan minden rendben van!!! Az UH-s doki szólna ha nincs!!!

Gina!
Hogy vagy??? Mi van veled??? Tőled is mindig csak egy pár sor jön :(

most ennyi vagyok.... irány az ágy!!!

Kavics
(3cn.)
Vendég
 


Sikerült!!! :)
Vendég
 


Annyit tudnotok kell erről a HALról, hogy Sziámi harcos hal :!: :!: :!: :D
Vendég
 


Naponta fogom változtatni??? :lol: :lol:
Pedig semmi garancia a 30as ciklusra.
Lehet kitörlöm majd!
De most kivettem a halat!!! :lol:
Vendég
 


backa: ez nagyon jó hír :) két pár babára is elég akkor :) Tényleg... nagy lenne a sokk ha hármasikrek lennének? :)

Babancs: fúha... én 45 kiló vagyok (a védőnőnél 44,5)... és alig néhány centivel alacsonyabb... és már 49 kilónál is rosszul érzem magam a bőrömben... TUTI, hogy a gyógyszer az oka... de majd szépen lemászik rólad ha abbahagyod :) (mondjuk engem a védőnőtől kezdve az UH-s orvoson át az EKG-sig mindenki lesoványozott... és most anyukám is kiakadt a súlyomra mert szerinte minimum 49 kilónak kéne lennem... ő ugyanilyen magasan legalábbis előttem annyi volt...)

Ja... anyukám megnyugtatott, hogy neki nem lettek terhességi csíkjai és a hasa tényleg pici volt úgyhogy ha örököltem akkor én is ilyen leszek (alkatra teljesen ugyanolyan vagyok...)

DE AKKOR MIÉRT VAN MÁR MOST HORDÓHASAM?

Na mindegy...

Jól bekajáltam... gyümölcsleves, töltött paprika (pipiből persze:) na meg torta mert a sógornőmnek ma volt a szülinapja... dőzsölés ezerrel :) (fú... és egy jégkrémet is ettem :) :) :) )

remélem másnak is hasonló dőzsölős napja volt :) :) :)

(Ja... és a családban most a baba volt a fő téma.. a sógornő aki már a jövendőbeli gyerekeik 6 éves koráig megvette a babaruhákat (ez hülye...) :twisted: na szóval szépen ledöbbent, hogy mielőtt teherbe akar esni folsavat kéne szednie... ledöbbentő... nem? Most veszik fel a szocpolt, nemsokára beindítják a projektet, minden gyerekről szóló műsort megnéznek... és rácsodálkozik a folsavra... mondjuk ők olyanok genetikailag mint a nyulak... MINIMUM 3-4 gyerekre vannak szervezetileg berendezkedve... iszonyú széles csípő stb. stb. a tesójának is az volt a legnagyobb gondja, hogy milyen horoszkópúak legyenek a gyerekei... és ők az összes olyan hónapban védekeztek amikor nem kívánt horoszkópú lett volna a gyerek - és elég sok ilyen volt :twisted: ... szóval ez is szempont ám :) :) azt hiszem én nem vagyok elég gondos... ez eszembe se jutott :twisted: )
Vendég
 


Köszi Okr! Alice! Kavics!

Csakegy!

Te mikor mondtad el a családnak, hogy terhes vagy?

Én mióta terhes vagyok, 2 kg-ot híztam..pedig nem eszem többet. Hát remélem nem kell abbahagynom a Propycilt a terhesség alatt sem, mert ha megint előjön a pánik, akkor jöhetek haza végig táppénzre. Még a boltba sem tudnék elmenni..mondjuk dögmelegem van ismét miindenhol.
A hasam az már most akkora..leplezem ilyen blúzocskákkal..majd veszek még pár 1000ft-os kismamablúzt a tesco-ban.
A biztonság kedvéért vettem még1 tesztet (hátha elmegy a vizsga miatt a baba :lol: )..szerdán már tényleg lehet petezsákot látni?
Akkor leszek ténylegesen 3 hetes, az elmaradt menstruációtól számítva meg 4hét+1 hetes.
A háziorvoshoz mér kell menni? Ja és hova kell még mennem egyáltalán?? Vérvételre (hormon) biztos akarok.

Kép
babancs
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?