Új privát üzeneted érkezett!

ja ez a takaró a kék,most egy krémszínűt csinálok majd :D
plüss alul felül na?

mir
 
 


Mir!

Nagyon ügyes vagy!

Én meg abban kérnék segítséget, hogy egyszer valaki felrakott egy linket, ahol fára rá lehet valamilyen festékkel a szalvétát varázsolni. Csinálnék egy-két ilyen képet majd.

Köszi!

Kép
babancs
 
 


Babancs!

köszi:-)))

Hobby boltban kapsz hozzá anyagot.
Én lakkal tudom, bármilyen fára, mondjuk tálcának, de tudom te képet akarsz. Valalki átitatja a szalvétát és ráilleszti és lelekkozza.
De te most lakkot ne szagolgass!!!!! Én még fodrászhoz sem mentem, festetni csíkokat 3 hónapig. Javasolták, hogy ne....

A Teréz krt. van egy ilyen bolt a házasságkötő mellett, ott kapsz...
Pesti vagy , ha jól emléxem....

A festékeset én nem tudom.

mir
 
 

 
 

Pedig alig vártam, hogy a vizsga után néhány festményemet lelakkozzam, meg festhessek újakat.. :)

Kép
babancs
 
 


jaaa,
Babancs

én nagyon szorgalamas vagyok.... és korán kezdtem a hasamat is kenni..... azóta selymi bőrü vagyok :P , hogy nyúljon a pocak repedés nélkül, javaslom minél előbb....

mir
 
 


Mir!

naggyon király. de én ezt krémszínűnek látom, nem kéknek... vagy ez az ami készül?

kavicska!
akkor jövő hét keddtől ráérsz? Én itthon pihengetek, max néha felkelek a babaszobában teszek-veszek egy picit, busszal már nem merek elindulni sehova, a legjobb lenne, ha kijönnél családlátogatni...ha nem, bevitetem apával magam.

Holnap töltöm a 35. hetet, és kezdem a 36.-at, úgyhogy lassan lehet megnyugodni. Úgy érzem egyben leszek még jövő héten, ha a hidegfrontot hétvégén kibírjuk, majd sokat fekszek.

Hétfőn megyek UH-ra, asszem ez lesz az utolsó...

babancs, szalvétatechnikát egy csomó helyen találsz a neten, hogy hogy kell. Jó móka! Majd megmutatom miket csináltam már Dominak. Jó kis játékosdobozokat.

megyek alunni, jóccakát!

Kép

Kép
rejo
 
 


Festesz tényleg vagy viccelődsz?

mir
 
 


Babancs!

Az Csakegy volt, de ő kispárnát dekupázsolt mókussal azthiszem!
Remélem jól emlékszem!!!!!! Majd ő segít!
rambóka
 
 


Rajokám!

A krémszínű még a zacskóban méterben ez kék :cry: babakék :lol:
és kész! :(

mir
 
 


Mir!

Bocsi! :oops: :lol:

Akkor rosszak voltak a fényviszonyok fényképezéskor, mert nem látom kéknek...vagy nagyon halványkék...

backa, te is már fent?

Tényleg, te a fél ötös meg fél hatos keléseid után vissza se fekszel?? Délután se alszol rá? Mikor fekszel este?

Én lassan visszafekszem, és nyomom reggel kilencig a szunyát! :lol: Már ettem is, hímeztem is egy kicsit, gyönyörködtem a virágkosaraimban, és megnéztem hány ablak ég velünk szemben a lakótelepen. :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia Rejo!
Sosem fekszem vissza, mert végem is lenne! Utána már nem bírnék felkelni. Ha véletlenül felébredek mondjuk 4-kor, akkor is muszáj fennmaradnom, mert ha visszaalszom, onnantól kész a napom. Anyu is ilyen, biztos örököltem! :roll: Sarokház helyett! :lol:
A nappali alvás meg rémálom! Ébredés után fejfájás, hőhullámok, idegbaj, fáradtság, bedagadnak a kezeim, lábaim, szemeim...Szóval kínosan ügyelek, hogy nehogy elaludjak. Ez nem egyszerű, mert ahogy vízszintesbe kerülök, képes lennék aludni bárhol, bármikor. Úgyhogy eldőlni sem szoktam, félek a következményektől! :lol:
Este változó. Tegnap fél 12-kor feküdtem, de van, hogy már 10-kor. Általában keveset alszom, de akkor vagyok friss. Ha rendesen kialszom magam, rossz a közérzetem. Rosszul vagyok összerakva! :roll:
Ma kezded a 36. hetet??? Ez azért már megnyugtató, ugye? :) Mocorog sokat? Te meg igyekezz pihizni!
backa
 
 


Jó reggelt csajokl!!!

1 CN.!!!

A hőm tovább esett. Mint a Niagara!
Reggel korán erre ébredni! :D
Ilyen pontos, reggelre ébredő, azonnal piros, nagy mennyiségű, csak megboldogult szűzlány koromban volt :lol: :lol:

Lányok, 30 napos ciklusom volt!!!! Kép A 16. napi PÉ után 15 napra megjött!!! Megelőzte három nap nagyon minimális barnázás!
Asszem be kell vennem valami vájdalomcsillapítót, mert szétdurran a méhem!

Bocs, csak annyira örömkököm :)
Tényleg!!!! Büszke vagyok a szervezetemre!!! :)

Mindenkinek jó napot.

UI:
Mir én láttam, hogy kék :)

Kavics
1 cn.

Vendég
 


Kavicska!
Ez nagyon szuper!!! :lol:
Asszem nem sokáig örülhetsz a 30-as ciklusodnak! Remélem a jövő hónapban nem jön meg! A feltételek már adottak! :lol:
Én is mindig imádtam, ha így rendesen megjött! Jelzi, hogy működik az ember! És ez nem egyszerű a mi "szakmánkban"! :lol:
(ÁÁÁ, bizos nem az a szarravaló metformin... :lol: )
backa
 
 


Itt a görbém!

Kép

Backa!
Akkor te hasizom gyakorlatokat sem csinálsz, mert amint hanyat fekszel már alszol is :lol: :lol: :lol:

Nekem kell a 8 óra alvás!
Szigorúan!!!
Ha nincs meg, Kavics mosogatórongy!!! :?
Vendég
 


Kavicska!
Nem csinálok! Jegyzem meg, rám férne! :lol:
Egyetlen dolog van, ami miatt képes vagyok hanyatt fekve fennmaradni, de arról most le kell mondanom egy kis időre! :cry:

Ez a görbe-dolog azért fura! Nem értek hozzá, de tulajdonképpen az utolsó pillanatig úgy néz ki, hogy akár terhes is lehettél volna! Nem? Gyakorlatilag mensi előtti napon esik csak le a hő? Mert addigra már tesztelni is lehet, nem?
backa
 
 


Kavicska, ne szomorkodj! én is épp kis depiset játszom, ne utánozz :-)
Tanulok is és tanítok is, úgy szép az élet, én iskolafüggő vagyok :-))
Tűű-höz azért nem készülök, mert szerintem csak most kezd a Diane után a szervezetem megint rosszalkodni,épp most rügyezett ki a nyakam :? Eddig úgy voltam vele hogy voltaképp mit vizsgáljanak rajtam? A júniusi hormonjaim teljesen okék, ha volt is ciszta azt a gyógyszer lepucolta, ilyen leletekkel Tűű sem tudna mit csinálni. Most simán megy az action, aztán ha jövő év elejéig még mindíg semmi, és/vagy a mensim megint elkezd kimaradni, akkor folyt köv. Most pausa van orvoshozjárkálásilag. Mi volt az a hír hogy a clostyt külföldön kell majd felíratni???? AZt is meg akarják szigorítani???? Rambóka, ez amit a császárral kapcsolatban írtál...hát....ez is elég döbbenetes. Konkrétan tudom hogy melyik kórházban megvan hogy a sima szülésért 50-et kér a doki, a császárért 70-et, de quasi kívánságra megcsinálja, mert indokot mindíg lehet találni rá egy nődokinak. miért kell nálad a szívdokinak indokolni?! Oké hogy nálad az a alapprobléma, de a nőgyogyi be merné vállalni hogy megpróbálja természetesen a szülést és ne adj isten valami baj legyen, csak mert nincs papírod róla hogy az aortád műtötték??? Tényleg úgy tűnik hogy kezdenek a ló túlsó oldalára átesni császár-ügyben.
Az EDÁ-t azt mondják hogy azért is jó ha kéred, mert ha már be van kötve, akkor ha császár lesz belőle nem akkor kell nekiállni szórakozni vele, csak egy pillanat alatt nagyobb adag érzéstelenítőt kell hogy belenyomassanak és mehetsz a műtőbe, szóval mindenképp jó ilyen esetben ha már eleve szólsz hogy kéred mindenképp.
Meglepett hogy az Imrében nem is lehet kérni... az István az egyik leginkább természetesség-párti szülészet de ott is adnak ha kér valaki, 24 órás EDA van, nem is kell előre szólni, elég ha valaki közben úgy érzi hogy most nem bírja tovább. Én 2 véglet között ingadozom már előre: vagy a tök természetes szülés, de akkor tényleg nuku gátmetszés, nuku orvos által meghatározott szülőpóz, diktáljanak az ösztönök amíg lehet, vagy EDA, mert nem szeretném hogy mondjuk a 2. gyerek esetén rettegjek ha eszembe jut az első születése... állítólag ugyi a 2. már könnyebb, szóval ha az elsőt nem szenvedem meg annyira az érzéstelenítő miatt, akkor a másodikat majd megpróbálom természetesen. Milyen optimista vagyok, mi? 2 gyerek... b...szameg, én már egynek is örülnék... akárhogy is... brüühüühühühüüüüüüüüüüüüü
felícia
 
 


Kavics, most látom h megjött, nem lehet h attól depiztél? Ilyen normális nőknél normális mensi elötti depizéssel? :D
felícia
 
 


Mir!

Tényleg festek...ezt olyan nehéz elképzelni? A lakásunkban is van több festményem..nem olyan nagy számok, de én imádom a színeket..a tájképeket. Mondjuk a nappalit beborító nagy festményt az Ikeában vadásztuk le..azért nem volt időm 2 métereset festeni.
Majd utánanézek a szalvétatechnikának. Már olyat is láttam, hogy valaki egy nagy kőre lakkozta rá a szalvétát.
Az étkezőasztalunknál a fal még tök üres, lehetne oda feltenni ilyen kis mókás képeket.

Kép
babancs
 
 


Hajrá Kavics!!!!!!

De azért én akkor is azt kívánom, h. legközelebb ne jöjjön meg ilyen hamar és legyen egy új karácsonyfadíszed, olyan kis egyszerű fehér papírcsík, amin két csík van!

Apranax tuti a mensis görcsökre!


Csajok!

Főleg aki Eü.-ben dolgozik, de a többiek is jobb, ha figyelnek!
Van egy nagyon gyakori baci, a nők 50%-nál a normál bélflóra tagja, de csak 10-30%-nak él a hüvelyében is. Számunkra teljesen ártalmatlan, nem okoz semmilyen tünetet!!!!
DE: amikor a baba áthalad a hüvelyen szüléskor, 0,1%esélye van megfertőződni! Ha viszont megkapja a bacit, akkor nagyon-nagy baj van, mert a kialakuló újszülöttkori fertőzés nagyon súlyos szepszist (vérmérgezés), veleszületett tüdőgyulladást ill. agyhártyagyulladást okoz, ami még ma is gyakran halálos!
Egyes klinikákon rutinszerűen szűrik hüvelykenetből a dögöt, de elvileg az ország egész területén meg kell tudják csinálni a tenyésztést, ha az orvosotok leveszi a kenetet! A kenetlevétellel nem kell kapkodni, a 35-38. hét közt szokták csinálni!
Ha vkiből kitenyészik a dög, nem kell kétségbeesni, de nagyon fontos, h. szülésnél, FŐLEG KORASZÜLÉSNÉL!!!!!!!!!, a szülészorvos és a neonatológus is tudjon róla!!!!!
Az érintett anya szülés alatt infúzióban kap antibiotikumot, de a babát is kezelni kell szülés után! Így nagy valószínűséggel nem lesz semmi komplikáció!!!!
Ha vki tud róla, h. penicillinallergiája van, még időben szóljon, mert valszeg azt fog kapni!!!! (A dokik meg néha elfelejtik megkérdezni!)
Mindezt nem ijesztgetésül írtam le, csak azért, h. mások is tudjanak róla és kérjék a szűrést, még ha a dokijuk esetleg el is felejtené!!!!
Aki Eü.-ben dolgozik annak sajnos nagy az esélye begyűjteni egy ilyen bacit, de a többieknél is előfordulhat!
(Kavics, vajon miért is írtam ezt? :lol: :cry: :cry: :cry: )


A még nem babások viszont mostmár tényleg elkezdhetnek melegíteni, mert itten nagyon zajlanak az események!!!!!
Ami nagyon fontos lenne:
- RUBEOLA, TOXOPLAZMA, BÁRÁNYHIMLŐ, CHLAMIDIA szűrés!!!!!
(A nőgyógyászod biztosan be tud utalni vérvételre, de valszeg a körzetid is!)
Hogy menet közben már ne kelljen izgulni, ha a szomszéd gyerekén piros pöttyök törnek elő, miután tegnap egész délután veled játszott, vagy mi legyen azzal a cuki macskakölyökkel, ami kinn sír az esőben!
- FOGÁSZATI szűrés!!!!
OP rtg: ezen az összes fogad látszik, és többnyire látszanak rajta a panaszt pillanatnyilag nem okozó gyulladások is.
Az összes fogad lemeózása hidegsray-vel, h. él-e!
A szükséges kezelések mielőbbi elvégzése, h. ne a terhesség alatt kelljen azon izgulni, h. vajon a kezelés árt-e a babának!
Az összes fogköved nagyon alapos leszedése (hátul is!), mert a jelenlétükben terhesség alatt kialakuló fogínygyulladás nagyon durva méreteket tud ölteni és nagyon tud vérezni meg fájni! A fogkőleszedés során viszont óhatatlanul megemelkedik a véredben a baktériumszám, ami - ha már terhes vagy - nem biztos, h. jó a babának!!!! Nem beszélve arról, ha krónikus kezeletlen fogágybetegséged van (sokszor csak a fogorvos fedezi fel, mert te csak annyit észlelsz, h. mindig vérzik az ínyed fogmosásnál v. almába harapásnál!!!), az okozhat kis súlyú magzatot ill. koraszülést is!!!!!
- FOLSAV szedése!!!
Ne csak akkor kezdd el, amikor már kezedben a zebrás teszt!!!!
Aki vérszegény, az irasson Ferrofolgammát a körzetivel, h. a teherbeesésig a vér oxigénszállító képessége is helyreálljon és elég oxigént kapjon a baba, meg ő se fulladjon nagyon! (sajnos saját tapasztalat!)

Na csak ennyit akartam osztani az észt így kora reggel!
rambóka
 
 


Sziasztok!
babancs: a szalvétatechnika tényleg tuti, de tényleg vigyázz, hogy milyen ragasztót veszel hozzá. Vannak vizes alapúak, az nem olyan káros. Van ún. repesztőlakk is. Az is tuti. Azt csak rá kell kenni. (Festék, száradás, szalvéta felvitele ragasztóval, száradás, repesztőlakk, száradás, és tuti:)...antik hatás) -remélem a sorrendre jól emlékszem, tavaly óta nem csináltam ilyet- De az lakk!!! A párodat kérd meg, hogy kenjen egy réteget és vigye ki száradni. Vagy szerezz egy maszkot, és akkor el van intézve:)
De örülnék, ha nekem is megjönne már végre....és normalizálódna a mensim. Brühü:)
dimet
 
 


Jó reggelt !

Látom tegnap sokan ugyanazt a csatornát néztük :lol:
Elárulom, nálunk kettéosztott volt a család, férjem a hálóban (pfújj de csúnya dolog ott tévézni :wink: ) szóval a hálóban nézte a Szökést , én pedig a nappaliban a Sz.Feleségeket.
Hát nem ez a hosszú házasság titka ? :mrgreen: :lol:

Kavicska : waouu, gyönyörű pé-s ciklust produkáltál !! Itt az új hónap tele reménnyel, hajrá, hajrá, most már rajtad a sor :lol:
Aranyos vagy, egyelőre nem újított be az uram, de attól tartok, ami késik, nem múlik .. most egymással vagyunk elfoglalva, remélem lesz eredménye :wink:

Mir : nagyon szép a takaró ! Ha a Kismama újságot meg szoktad venni, akkor abból is lesz pár szabásmintád gyerekruhákra, illetve kismama ruhákra. Érdemes eltenni, én évek óta gyűjtöm és várok az alkalomra.. :lol:

Csillagfény : gratulálok a kiscsajszihoz !!

Backa : húha, holnap már péntek van :shock: drukkdrukkdrukkkkkk!!

Rambóka :huhh, ez a lista nagyon nagy segítség, de valahogy úgy tűnik, mintha készülnél valahova .. és mielőtt mégy, még ellátsz bennünket jótanácsokkal :lol: :lol: :lol:

Rejo : nagyon klassz, hogy így átvészelted ezt a két hetet, most már tényleg nyugodtabb lehet a baba érkezését illetően.
A táblázatos ötleted nagyon jó :!:
mniki
 
 


Csillagfény!
Gratulálok a kislányhoz :) (És hol vesztek lakást? Az én nagy álmom, hogy jovőre mi is nagyobb lakásba költözünk, sajnos arra minimális az esély, hogy még a szülés előtt, de a jövő évinek is nagyon örülnék...)

Aranykavics!
Csúcs ez a 30 napos ciklus (nekem fénykoromban 34 napos volt :))

Mir!
Mivel kened a hasad? Nekem is időnként eszembe jut, csak - valószínűleg mivel első alkalommal kenés nélkül is szép maradt - elég lusta vagyok ez ügyben...

Mindenki!
Ez itt a kisfiam (tegnap az oviban megünnepelték a szülinapját)... És köszönöm, Zsizsik, a gratulációt...
Kép Almi

Vöcsök[/img]
vöcsök
 
 


Vöcsök!

Neked már ekkora fiad van???
És az oviban odafigyelnek a gyerekek szülinapjára?
És egyből KÉT TORTA is????
Le vagyok nyűgözve!!!!! :P

Kandika!

Mi van veled?????
rambóka
 
 


Vöcsök!

Tündéri gyerek!!! :lol: Ő is már kész kis legény! :lol:

backa!
Ejha! Ilyen kevés alvással te még élsz??Ha én ennyit aludnék, két hét múlva elvinne a mentő. vagy a kaszás. :?
Napi napi 12 óra a rendes alvásadagom, éjszaka 10, nappal 2 leosztásban(terhesség nélkül is!!! Gimiben, egyetem alatt is!!! ) de már rühellem. Szó szerint a fél életemet átalszom. :evil: Ezért is vagyok kiváncsi nincs-e pm. alulműködésem.

neked viszont MINDENRE jut időd, amire akarod. Kvázi háromszor olyan hosszú számodra egy nap, mint számomra! :lol:
+ mikor gyerkőcöd lesz, nem lesz gondod az éjszakázással, hajnali etetéssel.... :lol:

kavicska!
nagyon nagy gratula!! A köv. hónap a tiéd!! Májusban csudajó szülni, Domi is májusi, rögtön viheted sétálni a gyerkőcöt, klassz. :D

rambóka, mi a neve a bacinak?

nekem most vettek egy hete kenetet (hátha lesz valami :shock: ) külön megnézték egy spéci bacira is, meg úgy általában, szerencsére negatív lett, csak az a fránya gomba volt már megen, pedig nem is voltak tüneteim. Mindegy, kaptam rá kúpot, már el is fogyott.
Az az ezüstös cseppentés nem védi meg ettől is a babát?

Amúgy nem lehet mindenre figyelni, meg legfőképp még egy csomó dolgot nem is tudnak kimutatni, meg nem is tudjuk, hogy keresni kéne, mert gondot okoz. Ilyen pl. a clamydia is, pár éve még azt sem tutták, hogy létezik. vagy tudták, de nem tudták kimutatni.
nem szabad túlparázni a dolgokat (annyi mindenen kell így is izgulni :roll: )

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Rambóka :)
A streptococcos bacira gondolsz---az is úgyan ezt csinálja, azzal is nagyon vigyázzni kell..sőt úgy tudom akinek életébe 1* kitenyésztették(persze nekem volt,miért is ne) :? ..a szülésnél automatica megy a mamának babának antibiotikum,elég súlyos rendelleneségek is felléphetnek(sajna ismerek ilyet is :cry: )!
Lányok tényleg rendszeres kenetvétel stb....nem vicc....rendesen parázok is h ne legyen baj,most nekem megint Colim van :cry: :cry: :cry:vag ymég mindig :?: ,lényeg áll. vizelet+kenetvétellel figyeljük eddig gyógyszert nem akartak adni!

Kavicska
Annyira örülök ennek a szuper ciklusodnak,,,remélem köv. hónapba már 9 hónapot fog késni! :wink: :lol: :lol:

Reggel lecsapoltak (Afp) ,úgy fáj a kezem! :cry:

Később jövök!
Vendég
 


Szia Rambóka!

Egy jó (állami) oviba jár a fiam (mindössze három csoport van, szép a környék, jók az óvónők), ahol a szülinapos gyerekek szülei bevihetnek egy-egy tortát, és azt a gyerekek ebéd után közösen megünneplik. A gyerekek felállnak a székekre és ott éneklik tapsolva (Halász Judittal), hogy "Boldog születésnapot", miközben az ünnepelt külön kis asztalnál ül. Végül meg is éljenezik annyiszor, ahány éves. Majd, aki akar, személyesen is gratulálhat neki. Álmos hazafelé elmondta nekem, hogy nagyon jó érzés volt a szívének, hogy gratuláltak és még puszit is kapott. :) Ellenben estére már fennhangon híresztelte az apjának, hogy nem volt finom az epertorta, ami a szülinapon még nem tűnt ki, tekintve, hogy három szeletet is megevett...

(Azért két torta, mert 26 gyerek van a csoportba, +2 óvónő és dadus, és még 2 kisbarátját áthívta a másik csoportból, szóval nem okozott gondot nekik a 2 db 16 szeletes torta... :))

Vöcsök
vöcsök
 
 


Igen a Srteptococcusra gondoltam, csak ugye a szenilitás már megint!!!! :lol:
rambóka
 
 


Mondom Streptococcus!
rambóka
 
 


Vöcsök : gratulálok a nagyfiad születésnapjához ! Nagyon szimpatikus, hogy így ünneplik a gyerekeket !!

Csajok, ha most mondjuk tünetmentes vagyok gomba-ügyileg, de vesznek kenetet, abból kitenyészhet azért, vagy ahhoz tényleg az kell, hogy fájjon, viszkessen ? :?
mniki
 
 


sziasztok!
most beszéltem a babás barátnőmmel, és mindneképpen megcsináltatja a genetikait. hááát, én megvártam volna a 16. heti eredményt. Mert az UHja jó lett, a nemtom milyen értéke meg 1/127. Nemtom ez mit jelent :oops:
dimet
 
 


Na értjük egyből is :lol: :lol: :lol: !

Akkor most megint frankón beparáztam....figyú E.coliról tudsz vmit...áll.,,több orvost megkérdeztem,mind azt mondta nem jó h ott van,,de ez nem csinál komoly problémát?!!!????Hát ajánlom neki!!! :? :?
Streptom kb 2 évig volt,,,néha még mindig kitenyésztik,,,gondolom attól függ mennyire sikerül jól levenni a kenetet!

Megyek háziorvoshoz,,,persze fülem megint fáj...komolyan levágom most már!!! :twisted: :lol:
Vendég
 


sziasztok!


Mniki!
Igen veszem a kism. magazint és láttam, hogy van benne, most csak kismamáknak volt, azt nem varrok van annyi ruhám...

Vöcsök!

Szép gyerek! Komolyan, min. én is ilyet szeretnék :D
Vichy-t keverem egy Nivea cellulotisszal, ez olyan jó masszázsos lesz a Vichy meg kifejezetten terheskrém, sűrű.
Tudom ez adottság is, csak én nem tudom, hogy meg van ez az adottságom ugye, mivel első kölök.

Backa !

állati! mint az óramű.... , ebből mindgyá baba lesz...

Rambóka!

Jó, hogy írtad mert én is tudok erről, de így kicsit jobban odafigyelek, mivel tudom, hogy 35. hétnél kell. Ha jól tudom kap akkor a kismam. egy gyógyót rá és kész.

mir
 
 


Vöcsök!

Ezen ne akadj ki, az öcsémnél anyám sosem tudta, h. amit az egyik pillanatban kétpofára töm befelé, arra legközelebb nem mondja-e azt, h. fújj!!!! Máig ilyen a "gyerek", emiatt anyu gyakran 3 felé főz egy hétvégén! Szerintem a barátnője ezért nem is töri magát főzés ügyben, mert ennek úgysem jó soha semmi!!! :lol: :lol: :lol:
Remélem a kisfiad nem lesz ilyen! De szerintem csak úgy értette, h. már sok volt neki a 3. szelet! :lol:

Úristen, ha belegondolok, h. gyerekkoromban mennyi palacsintát meg szilvásgombócot tudtam megenni egy ültő helyemben!!!!! :shock: :shock: :shock:
Ma már a negyedétől rosszul lennék!!!!
Hova fér egy gyerekbe ennyi kaja???????

De ha már a palacsintánál tartunk......... Na mentem!
rambóka
 
 


Ella!

Én úgy tudom, h. az E. coli nem okoz gondot! Egyébként az is normál flóra tag, úgyhogy ne is reménykedj, h. ki tudod irtani!!!! A Streptot sem lehet, ezért kell szűrni és ha jelen van akkor szüléskor infúzió neked is meg a babádnak is!!!!!!!
rambóka
 
 


Sziasztok lányok!

Hát most nem fogok szabadkozni, viszont viharsebesen kell írnom ezt a párt sort. :twisted:

Babancs! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te tipikusan az első napoktól kezdve tudtad, hogy Pöpid (mir után szabadon :wink: ) ott van.
Halk gratula! :lol:

Délután indulunk messzibe - Balatonra -, s remélem valaki(k)
tesztel(nek) olyan dupla vonalasat! :lol: Szeretnék meglepődni!!!! :lol:

Kimondani is szörnyű hanyadik cn.-n tartok :cry: No ennyit magamról. Tiszta sokk vagyok ettől...

Bee
beebeey
 
 


Sziasztok megint!

Mniki!
Köszi a drukkokat, rám is fér, pocsékul vagyok ma. Szerintem az esti ovirelle szuri betett. Pedig ezer a dolgom, holnap ki leszek ütve, múltkor is két napig fájtam punkció után, aztán hétfőn beültetés, ha minden jól megy, akkor meg azért nem tudok nagyszabású házimunkákba fogni. Hú, de jó lesz! Kimagyarázhatom vele a lustaságomat! Bár a férjemnek mindegy, ő egyszerűen nem érzékeli a rendetlenséget. Biztos hiányzik valami receptora. :lol: Asszem én meg mániákus vagyok kissé (no nem annyira, mint Bree Van De Kamp!)

Vöcsök!
Tök jó ez a szülinaposdi. És irtó szép a kisfiad!!!

Rejo!
A férjem lealussza az én részemet is! Félelmetes mennyiséget képes hunyni, és minél többet alszik, annál jobb a kedve. Néha csak nézek!
Amúgy nincs több időm, mint másnak, mert elcseszem. (pl net!)
Viszont az éjszakázástól, hajnalban keléstől nem tartok. egyenlőre. Bár, ha az apjára üt, szerintem 3 éves koráig fel se kel! :lol:

Ella!
Máris afp! Megy az idő! Szar lehet ez a fülfájás folyton! :(

Rambóka!
Félelmetes ez a sok hülye kórság! Ki tudja, mivel van tele az ember! :shock:

Dimet!
Ez borzasztó lehet szegény csajnak! Kész kétségbeesés! Remélem, kiderül, hogy minden oké! Asszem ezeknél az értékeknél eléggé "túlbiztosítanak" és általában nincs baj!

Mir!
Hát, holnap baba lesz belőle, remélem. Biológusbácsi csinál nekünk! Remélem vagy 6-ot! :lol:
(már bíznék a spontánban is lassan -persze némi rásegítéssel- de veszett ütemben öregszem!)
backa
 
 


Képzeljétek, mesélte egy barátnőm, hogy ismerősei sokat próbálkoztak babaával. Végül összejött. 3-as okrek, mind fiú. De szerettek volna még egy negyediket (kislányt, de akár fiút is....) Össze is jött: négyes ikrek: :D
Azért 7 gyerek:)....
dimet
 
 


Hú, Dimet!
Ez azért durva! :shock: Asszem, nekem a 3 is bőven meghaladná a képességeimet! (bár most már tényleg azt se bánnám, csak legyen!)
backa
 
 


rambóka!

Ezt nézték nálam is automatikusan, külön kiemelve, hogy strepto nem tenyészett, meg úgy általában a többi bacit.

Mniki, ezt írtam, semmi tünetem, de a labor kimutatta a gombát, kevés telep ez volt írva, már el is használtam a kúpokat rá.

Érdekes, ha nem vagyok terhes, ég, csíp, viszket, majd meghalok, és még SOHA nem sikerült kimutatni akkor sem a gombát.

Vöcsök!
Ez olyan jó, az együtt ünneplés. A mi ovinkban is ez volt kiscsoportban, aztán azt mondták, az ANTSZ betiltotta, mert nem lehet tortát bevinni az oviba, mert fertőzésveszély, meg ilyenek. Hogy megszakad a hűtési lánc. Csak száraz kekszet, pilótát, meg hasonlók, de azt azért nehéz felgyertyázni.

Bee!
Jó nyaralást!

Dimet. Ez azt jelenti, hogy 127 nőből akinek ilyen értéke lett, egy szült beteg babát. Ez tényleg elég rizikós.

Kép

Kép
rejo
 
 


Dimet, és lett benne végül lány? :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Rambóka!
Nem akardtam ki, jó étvágyű gyerkőc, és nemcsak a tortából, de a brokkoliból is képes 40 dekát "benyomni", inkább csak okoskodott, mert újabban okoskodni is szokott. Tegnap, amikor hazafelé bandukoltunk az oviból, és azon merengtem, hogy 4 évvel ezelőtt még a szülőágyon voltunk, ő nekifogott érveket gyűjteni ahhoz, hogy miért is lehet átrohanni a HÉV előtt, annak ellenére, hogy piros a lámpa. Én meg próbáltam meggyőzni az ellenkezőjéről... Szóval, babát váró lányok, elő a KRESZ-t még idejében...

Mir!
Köszi a receptet :)

És köszönöm mindenkinek a kedves szavait. Megyek, befejezem a fahéjas-szilvás kölest :)
http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=8261

Vöcsök
vöcsök
 
 


Rejo : pont ezért kérdeztem :wink: Nekem kenetből nem mutattak ki semmit, viszont majd megvesztem :oops: , a doki csak "ránézésre" mondta, hogy gomba.
Hétfőn megyek dokihoz és akarok tenyésztést kérni, de most nincs semmi bajom .Mondjuk azt úgy sem tudja ellenőrizni, hogy viszket-e :lol:
Áá, szemét dolog a gomba :twisted:

Dimet én is kíváncsi vagyok, hogy a 4-es ikrek között végül lett-e lány
:lol:
mniki
 
 


Sajna ezt már elfelejtettem megkérdezni a nagy csodálkozásban:)

Most keres ki kolléganőm egy telószámot. Van egy vizsgálat, Angliában. Van egy magyar képviselete. Itt lecsapolnak és 2 nap múlva megvan az eredmény. Nem olcsó. (Azt mondta 20 ezer körül)
De mindjárt kiderül. lehet egy próbát megér. Itt nálunk csak kísérletezgetnek mindenkivel:(
dimet
 
 


Backa!!!

milyen bio :? lógus???????
Miért nem spontán? Stimulálás? Írajad csak meg szépen Mir néninek! :lol:

mir
 
 


Pimó :)
Küldtem pü-t!!
Vendég
 


Szia csajok!

Jó sokat termeltetek megint, amióta nem olvastam. Szédülök is a sok infótól (vagy az éhségtől).

A mi módszerünk az, hogy felvesszük a Szökést és megnézzük a Feleségeket. Eddig még mindig elaludtam rajta, de nem is nagyon bánom, mert szerintem az első évad nagyságrendekkel jobb volt ennél. A Szökés viszont tényleg jó. Tegnap a meccs miatt mi is bajban voltunk, de végül én könnyedén lemondtam a tévézésről, mert fél 9-kor rajtaütésszerűen elaludtam.
Ez a menetrend nálam, korán bealszom, aztán 3-kor pisiszünetre ébredek és nem tudok visszaludni. Fekszem az ágyban és mindenféle neszeket figyelek, úristen valaki van a nappaliban, vagy ez az óra mindig ilyen hangosan ketyeg? Mi volt ez a kattogás, biztos hogy csak a hűtő? Aztán amikor végre visszaalszom, hülyeségeket álmodok, jönnek az ufók és elviszik a babámat, jönnek a betörök, lezuhan a repülőm meg ilyesmik. Ezek után megváltás a reggeli óracsörgés. Kicsit megnyugodtam, hogy mások is álmodnak hülyeségeket.......

Csillagfény, tök jó, hogy te már tudod, hogy lányod lesz. Azon filóztam, hogy nekünk is jobb lenne a lány, mert a választott lányneveink sokkal jobbak, mint a fiúnevek. Voltál a keddi szülőképző előadáson a Sote-n? Mi voltunk, jó volt. Párommal még sohasem ültem együtt az iskolapadban :-))) Jegyzetelt is szorgalmasan :-))) Az ezüstös cseppentésen volt a legjobban felháborodva, szerencsére ezt már a Sote-n nem csinálják. Viszont minden babának adnak antibiotikumos cseppet, ha negatív volt a hüvelykenet-vizsgálat, akkor is!!! Szerintem nekem is volt ilyen sztreptokókuszom, majd megnézem.......

Kavics, gratula a normál ciklushoz! Mi nem tudtuk kivárni a metformin eme kedvező hatását. :)

Vöcsök, én a dm-es babylove-os termékkel kenegetem a hasam, nekem eddig bevált. Ha elfogyott, én is kipróbálom a Vichy-t, amit mir ajánlott, a többi vichy terméket is nagyon szeretem.
espero
 
 


Beebeey!

Köszi!
Nem kéne megpróbálnod egy kis cickafarkfű-palástfű teát? Nekem rendezte a ciklusomat.

Kép
babancs
 
 


Mir néni!
Töredelmesen bevallom, lombikozunk. Holnap lesz a leszívás és hát apa is adja az ő részét...Biológusbácsi meg csinál (remélem) egy kupac gyereket. Asszem hétfőn kapom őket vissza (gondolom 3-at)
Különben ez már a 2. Januárban volt az első, áprilisban fagyibabás, amiből lett egy biokémiai terheség. Most meg hát ez van...
Amúgy a spontán nálam nemigen menne, annak ellenére, hogy 28-as ciklusom lett a metformintól. Én már eléggé tönkrementem petefészkileg az évek alatt, úgyhogy a stimunál is nehezebben mentek a dolgok, mint másnál. Napi 4 injekció kellett végig.
A januárihoz képest jelentős a javulás (akkor 230-ba kerültek a szurik, most asszem 170 körül megvagyok) Szóval alakul a molekula, de nem érek rá kivárni a további javulást, mert júliusban betöltöttem a 34-et. Mire helyrejönnék, kiöregszem a műfajból!
backa
 
 


Én iszom rendesen a cickafarkfű-palástfű keveréket. Mondjuk 1 hete :D
De semmi:)
dimet
 
 


Babancs, nem válaszoltál múltkor, hogy anyukád csak a csabait kapta a múltkor, vagy az unoka érkezésének hírét is??? :)

Backa, akkor nektek a holnapi nap "szívás" lesz?

Mir, klassz a takaró. Vállalsz bérvarrást is? Odavagyunk a teknősökért :-)))
espero
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?