Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka megcsinálta azt a röntgent. teljesen átröntgenezte az összes fogamat. és az az afta a nyelvemen volt nem azínyemen. de mindenesetre elmegyek még mielőtt terhes leszek és megkérdezem ezt a helyi elem dolgot is. a röntgent mindig megcsinálja, olyan gépe van, ami csak egy cső odahuzza a fogamhoz és a számítogépének az érintőképernyőjén rögtön meg is jelenik a röntgenkép. oltári jól néz ki. ezt mindig meg is csinálta amikor elmentem. de el fogok menni, köszi az ötletet.
krumplis pogácsa
 
 


rambóka.... nekem egyetlen röntgen se mutatott gyulladást a gyökércsúcs körül... de mégis ott van... a jobb oldalon azóta se tudok rágni...

mondjuk 1-2 héten belül én is elvonulok a fogdokihoz de be vagyok xarva attól, hogy kikapják a frissen gyökérkezelt fogam tömését és újratömik (na meg egy vagon pénz sajna...)

de a röntgen nálam eddig még soha semmit nem mutatott ki... a panoráma sem!!! (ezért is volt legutóbb gondban a doki...)

Ja... és én januárban az összes fogam rendbehozattam pont azért, hogy később ne legyen gond... ehhez képest a féléves kontrollon már megint gond volt... (hja... )

Tényleg... ha most a 12. hét után elvonulok és újra gyökérkezelik mire számítsak? Mi ellen tiltakozzak? A röntgen amit legutóbb kaptam sajna elég használhatatlan lett :( Azt hiszem ráfolyt valami víz :(
Vendég
 


Csakegy!

Amit én javasolnék az nem lenne etikus! :wink: De beszélj Norkával!
rambóka
 
 

 
 

Nem lenne etikus? Hűha... na mostmár hallanom kell :))))))) (ha top secret akkor priviben is jöhet :)))))

(egyébként nálam nem a gyökérkezeléssel volt a gond, a doki büszkén mutogatta, hogy az milyen szép csak valszeg pechem volt mert újra kijött az a gyulladás ami miatt anno gyökérkezelni kellett)
Vendég
 


Még nemtom. Holnap kiderül.
De eddig a vércukrom 4, 5 körüli volt. Sőt!:) Múltkor annyira éhes voltam és szédelegtem,hogy melóhelyen megmértem a cukromat és 3,4 volt. Na, akkor ennem kellett:) De az inzulinrezisztancia más. De majd holnap mindenre fény derül. Így, ha valóban PCO-m van, van mire fognom azt a pár kiló plusszomat :P
Megnéztem a könyvtárunkban a Nőgyógyászati tankönyvet:)
felírtam papírra szépen a kezelési lehetőségeket, az utsó persze a laparoszkópia volt. Ezt így majd a doki orra alá dugom:)
Ja, olvasgattam a Homeopátiás lehetőségekről? Én hiszek a Homeopátiában, mint kiegészítő alternatíva a hagyományos orvoslás mellett. Szerintetek?
dimet
 
 


Jó napokat!


Remélem Zsizsik jobb a kedved!!!


Vöcsök!

A kölyöknek Boldog szülit!!! :D
Nekem nem húllott a hajam...eddig, most igenis húllik. Mondjuk sok hajú mázlista vagyok, de hát ,így nem tudom meddig. A testosteronom nekem is a magasba tört,mikor nézték.
Hajpótlás...... van az atűzőke mikor hajakat, tincseket teszel bele,bár nem végleges....., hajbevarrás szerintem ront a helyzeten... haj beültetés kemény :?

A tornát javasolhatom, de te is tudod otthon művelni. Itt az intimre gondolok. Ma nemmenetem,mert nem tudtam kiemelni magam az ágyból.... végre jót aludtam, álmok nélkül.

mir
 
 


Ja... zsizsik: a lényeg az, hogy a következő terhességed problémamentes legyen és egészséges baba szülessen! Ha ennek 3 hónap várakozás az ára szerintem megéri... sokkal rosszabb ha nincs minden rendben és azon stresszelsz végig, hogy mi lesz a babával...

Szerintem használd ki ezt a 3 hónapot! Oltasd be magad minden olyan ellen ami ellen esetleg nem vagy beoltva (rubeola, toxoplazmózis stb.), menj el egy jó kis wellness hétvégére masszázzsal stb :) Egy kis testi-lelki megújulás a babavárás előtt hihetetlenül jót tesz :)

Remélem hamar eltelik majd ez a 3 hónap aztán jöhetsz a jó hírekkel:)
Vendég
 


Mniki!

Aranyos vagy! Köszi, jól vagyok. Kicsit álmoskásan, icipicit hasfájósan..de érdekes módon már nincs olyan erős hasfájásom. Csak ez a hasmenés dolog..délelőtt kb. 3-4* voltam. Megfigyeltem, hogy a reggeli órákban jobb, ha nem megyek sehova. Inkább mindent du. intézek, akkor már ok. vagyok.
Megkaptam az LH-tesztes prividet, de már annyian jelentkeztek, hogy vagy sorsolni fogok köztük, vagy annak küldöm, akinek a metforminnal együtt kell :lol:

Kavics!

Jaj ne mondd, hogy nem kávézhatok, illetve nem kólázhatok! Ez nekem most létszükséglet :!: Meg a jó erős fekete tea is.
Talán a hátralévő 1 hétben, amíg iszom ezeket, még nem veszélyeztetem a "babámat". Olyan furi ezt a szót kimondani, még nem teljesen jutott el a tudatomig, hogy valaki lakik odabent :D
Csak a férjemet kérdezgetem reggel, hogy na milyen volt a kiscsaládoddal aludni? :lol: Lehet pár éve múlva már nagycsalád leszünk, holott azt hittem, még egy gyerek se sikerül hihi. Már nézegetem a gyerekszobát, mit lehetne vele kezdeni.. :P

Kavics szurolok Neked szívből, hogy mihamarabb babásodj!
Meg mindenki másnak, akik még nem babás, ugyanezt kívánom. Jó lenne a táblázatban minden nicket pirosra átírni.

Kismamik!

Az Elevit mellett szedtek +folsavat és C vitamint? Jó ha szedem a Magne B6ot? Milyen gyógyszer az, amit terhesség mellett nagy fájdalomra esetleg be lehet venni? Vagy nincs olyan?

Kép
babancs
 
 


hasfájásra magne B6 rulez :) Az első 3 hónapban végig szedtem... most már csak jó ha 1-2 naponta egyszer... valahogy én úgy éreztem, hogy ha szedem akkor nem lehet baj :) (hihi :) nyugtatónak bevált :) ráadásul a hasam se fájt mellette :) )
Vendég
 


Kép

Szép napot! :)

Lányok szükségem lenne egy kis segitségre...egyik barátnőm görbéjét kitudnátok elemezni,volt e pé stb.....
Nagyon köszönjük!!! :)
Vendég
 


Babancs:)

Hát nem akarlak elszomoritani :roll: ,de a kávé,cola stb egyáltalán nem egészséges,főleg nem a babának!Próbáld abba hagyni vagy csak nagyon lájtos kv-t,vagy gyümis teát igyál!!gondolj arra h egy pici bogárka fejlődik benned,és igen is ez a legkritikusabb időszak számukra!!Nem ijesztegni akarlak,,,úgyan nem kávézok,de néha teát főzök meggondolom mennyit igyak belőle ,még mindig!!!

Eleviten kivül ,szedtem folsavat,néha c.vit!Has fájásra magneb6..eleinte volt h 3*1-et szedtem!ahogy Csakegy mondta ez egy nyugtató is egybe! :wink:
Vendég
 


Még nemtom. Holnap kiderül.
De eddig a vércukrom 4, 5 körüli volt. Sőt! Múltkor annyira éhes voltam és szédelegtem,hogy melóhelyen megmértem a cukromat és 3,4 volt. Na, akkor ennem kellett:) De az inzulinrezisztancia más. De majd holnap mindenre fény derül. Így, ha valóban PCO-m van, van mire fognom azt a pár kiló plusszomat
Megnéztem a könyvtárunkban a Nőgyógyászati tankönyvet:)
felírtam papírra szépen a kezelési lehetőségeket, az utsó persze a laparoszkópia volt. Ezt így majd a doki orra alá dugom:)
Ja, olvasgattam a Homeopátiás lehetőségekről? Én hiszek a Homeopátiában, mint kiegészítő alternatíva a hagyományos orvoslás mellett. Szerintetek?
dimet
 
 


Lara!

Mindent bele! Próbálkozzatok ezerrel, nyugodtan lehet már!! Szerintem! :lol:

Zsizsik!

Töbiek mindent leírtak már előttem. Én inkább reménykeltőnek mint elkeserítőnek látom a helyzetet! :lol:
Te is komálod a mérleg jegyet?? Johanna mérleg lesz, ha kicsit a fenekén tud még maradni, annyira örülnék neki, januárban én is ezt számoltam, hogy mérleg kislányom lesz, juhhé, az hogy megy a nyilashoz. (mert én meg az vagyok) Mondjuk az ÖSSZES jó barátnőm meg szűz jegyű, úgyhogy az sem lenne gond... :lol:

Szóval jó az a január! :lol:

Tudok két NAGGYON jó, megbízható, lelkiismeretes, alapos, nagy szakmai tudású nőgyógyászt a Szent Imréből, az egyik az enyém. (metforminpárti). ha akarod elküldöm a nevüket, elérhetőségüket.

többiek bocs, de nem tudok most mindenkinek írni!

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy! Ella!

Köszi! 2*1-et szedek a Magne B6-ból.

Ella! Tudom, hogy nem egészséges a babának, de nemtom ezen az 1 héten mennyi múlik. A ciginél biztos "kíméletesebb". E nélkül sajna leragad a szemem, a vizsga viszont már itt van a sarkamban.
Napi 1 kávé és 2 dl cola sztem nem olyan sok.

Ella!

Ha jól gondolom, akkor a barátnődnek a 20. cn.-on lehetett pé-je. Mondjuk ebből a görbéből elég nehéz megmondani. A hőmérőnél ma már sokkal biztosabb módszer az ovulációs teszt. A Ferty nekem se jól jelölte be a pé napját..

Kép
babancs
 
 


babancs: szerintem a KV maradhat (abból nekem is engedélyeztek napi 1-et... sok tejjel felhigítva!!! igaz én nem élek a lehetőséggel... inkább iszogatom a gyenge teát... igaz mostanában még a leggyengébb tea is úgy hat rám mint azelőtt egy erős KV... kb. a 10. hét óta...)... (OK, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok én is rendszeres KV-ivó voltam... aztán azt olvastam, hogy vetélést okozhat úgyhogy összeszorítottam a fogam és azóta összesen jó ha 4-et ittam...)

de a kólát én abszolut tiltólistára raknám! Tele van olyan xarokkal amikkel pont akkor mérgezed a babát amikor a legfontosabb szervei fejlődnek kifelé...

Akkor már inkább 2 tea...
Vendég
 


(ja... én 3*2 magnét szedtem... igaz én vérezgettem és barnáztam is azért maradtam ennyinél... és a dokik is mind ezt javasolták...)
Vendég
 


Csakegy!

Te mikor kezdtél el vérezgetni, meg barnázni? Progihiányod volt vagy mi?
Akkor a colát kihagyom, jó, hogy mondtad. Bár nehéz lesz.
Nagyon furi, hogy alig férek már most bele a gyatyóimba..lassan vehetek ilyen gumis derekú nacikat. Hát pár hete még 51 kg voltam..most meg szépen felhízlaltam magam 57 kg-ra. Hála a pm. gyógyszernek (5 kg), a terhességnek 1 kg. Fogalmam nincs mitől van ekkora hasam. Csakegy nemtod mitől? Puffad a has, vagy mi van? A nádszálderekam eléggé eltűnőben van..
Vettem C-vitamint, meg Folsavat..a férjem szt. baromság ez a sok vitamin, szte ezt az ember, ha normálisan táplálkozik beviszi a szervezetébe. Meg hogy csak jól kicsalják a pénzt az emberből..na én ezt szerencsére máshogy látom. Kell az a +vitamin, meg ásványi anyag.
Ja meg vettem még egy terhes tesztet, HCG-line-t. Vasárnap megismétlem.

Kép
babancs
 
 


babancs: puffad az ember... ezerrel... az én hasam pl. reggel fele akkora mint délután!!! Meglazulnak a kötőszövetek + emésztés és azért ilyen az ember hasa... sajna... nekem már kb. a 6. héttől látszott... én legalábbis láttam...

Vitaminok: én csak folsavat szedek... és éjjel-nappal gyümölcsöt eszek + megpróbálok kiegyensúlyozottan enni (tojást is, pipit is, halat is... de ez baromi nehéz). Nem szeretem a mesterséges vitaminokat... ez van...

Hízás: hát én szerintem nem híztam... sokkal több gyümölcsöt eszek így nyáron úgyhogy szerintem szépen tartom a súlyom... ja és egyszerre nem is bírok sokat enni úgyhogy egész nap folyamatosan eszek :) Csak most vigyázok, hogy gyümölcsöt egyek és ne nasizzak...

Gyomorsavra (asszem még régebben kérdezted): Salvus víz. Nekem nem volt rá szükségem de volt itthon egy üveggel. (nekem a szemét kajáktól lesz... pl. tegnap anyósnál megettem valami bűn rossz kekszet... na az olyan gyomorsavat csinált mint 5 liter narancslé együtt...) Ja... én szoktam néha narancslét is inni... attól sincs gyomorsavam...
Vendég
 


ja... én kb. a 6. és 8. hét vége között barnáztam... és az összes vizsgálat után véreztem... úgyhogy Rejo arra tippelt hogy az lehetett a baj, hogy a lepény rálógott a méhszájra és amikor megvizsgáltak akkro megpiszkálódott... meg gondolom eleve... aztán gondolom nőtt a méhem és arrébb csúszott mert egyszercsak mintha elvágták volta és azóta sehol semmi (kopp-kopp)

szerintem tutira nem volt progihiányom.

Mondjuk 6 hónap metformin után nem is csodálkozom rajta :)
Vendég
 


Csakegy, mivel nem vagy benne a táblában, én nem tudom hogy hanyadik hetes vagy :evil: , DE 12.héten a PCOS-ban érdemes máris terheléses cukorvizsgálatot csináltatni a legújabb álláspont szerint, amiket hallok innen-onnan.

Ugyanis felkaptam a fejem arra, hogy éjjel-nappal gyümit eszel. Nagyon egészséges, csak annyi gond van vele, hogyha netán az IR-ed terhességi diabest akarna csinálni, akkor a sok gyümölcsevés nagyon nem jó. Sajna.

Bár apropó, IR. Te most végülis leálltál a metforminnal??
Vendég
 


Izé... még szedem... a pozitív teszt óta nem jártam ugyanis a belgyógyásznál...

ezért is eszek ilyen nyugodtan mindenfélét :) (utána meg kecskerutázni fogok ezerrel!)

Jövő hétre tervezek hozzá egy látogatást és akkor megbeszéljük a diabétesszel kapcsolatos dolgokat is... majd jól leszúr majd a metformin miatt de ez van... szívem szerint egész terhesség alatt szedném.. a terratológiai rendelésen csak annyit mondtak, hogy az ucsó 2 hónapban hagyjam abba nehogy bekavarjon a baba hasnyálmirigytermelésébe...

Valszeg jövő héten kezdek majd lejönni róla...

Egyébként 12+3 vagyok elvileg (az UH szerint meg 12+6 de az nem számít)
Vendég
 


Csakegy amint "lejön a szerről" !!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha ebbe egyszer vki beleolvas!!!! :lol: :lol: :lol:
rambóka
 
 


Norka!

Carolino-s babaerszényed volt???
rambóka
 
 


:))))) miért... nem?

komoly megvonási tünetek, amit teával próbálok majd kompenzálni... vadul hangzik... nem?

Pszichés függőségben szenvedek :))))))
Vendég
 


Almodo!

Hogy álltok??? Még egyben vagytok?
rambóka
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk!
olyan vagyok, mint a gyalogkakukk!!! Csak bekukk, aztán fut tovább :lol: :lol:

Pogika!
Csak neked reagálok! Bocs mindenkitől :oops:
Ami a hasmenésed illeti....

Van egy betegem, akit évekig vizsgáltak hasmenés miatt. Kivülről, belülről, nyelettek vele ezt azt. Kerestek nála daganatot, aztán immunbetegséget, mindent, végül pechjére egy diagnózissal is megajándékozták - mert ha valakit nagyon vizsgálgatnak, előbb utóbb felbukkan valami nyavaja (amivel sehogy sem tudták magyarázni a hasmenését).
Aztán egyszercsak egy éles szemű diabetológus felkiálltott:
HEURÉKA!!!! Hiszen ez a beteg Metformint szed!!!
Elvették a gyógyszerét, azóta időnként hashajtót kér :lol:
Vendég
 


Kavics!

:)

Na kb. én is ilyen voltam...


Csakegy!

Nekem nem ég a gyomrom, ha mondtam is, már tárgytalan. Én is igyexem figyelni rá, hogy ne egyek túl sok édességet. Nem szeretnék terhességi diabetest kapni..aztán meg szigorú diétán élni. Én is a kiegyensúlyozott étrend híve vagyok. Már nagyon hiányzik a saját főztöm, de most idő hiányában úgy rendelünk. Sajna az esetek többségében kínait, mivel a férjem imádja. Hát én egyrészt nem igen lakok jól a kínaival, másrészt ált. sikerül valami jó csípőset kifogni. Tényleg a magzatra mennyire hat ki, ha csípőset eszek??
Szóval azért rendelgetünk leveseket is..előnyben részesítem a magas cinktartalmú vörös húsos leveseket. Meg most jobban is kívánom, mint a csirkét. A brokkolit is előnyben részesítem, férjem nagy bánatára (így 2 különböző pizzát kell rendelni :P ).
Azt jó, hogy írtad, hogy a Magne B6 csökkenti a hasfájást - ezt nem tudtam.
Amúgy honnan lehet hasznos infokat szedni terhességről? Még nem volt időm kutakodni. Ha megmarad ez a terhességem - elég mozgalmas 9 hónapom lesz. Még karácsony előtt bevállalnám a büntetőjogot is (ha a mostani sikerül). Mondjuk én amúgy sem akartam végig itthon tettyedni.

Kép
babancs
 
 


Bekukk, mert iszonyú sok dolgom van.... A jövő hét remélem jobb lesz.

Babancs, én tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mit kap, aki jól tippelt? Gratulálok sok szeretettel

Ilyenkor egyébként felpuffadhat az ember hasa. Nekem az első 2 hétben már akkora volt, mint másnak a 3. hónapban. De mensi előtt mindig.

Kincsecske, a következő hónap a tiéd!

Én ma voltam UHn, nagyon jó fej volt a doki. Minden O.K., KISLÁNY!!!!!!!!!

Kavicska, lakásprojekt?
Foglaltunk egy jó kis lakást, 3 szoba, jövőre lesz kész. Nagyon jónak tűnik. Új építés,
Apropos, nem tudtok valakit aki jövő évben szeretne Zuglóban nagyon jó közlekedéssel lakást venni? (Nem panel!)
Csak hátha.....

Norka, köszi, hogy írtál a szülésről. Ez most nagyon jót tett a lelkecskémnek. És igazából a nagyon durva része az meddig tartott??????????
Miért nem jó sok gyümit enni?
Én gyümölcsleveket iszom, hohes c-t néha, meg iszonyúan kívánpm a csokit. Pedig előtte évekig rá se néztem....

Csakegy, örülök, hogy nem volt vészes a bejelentésed. Pedig, hogy akartad titkolni jó sokáig....

Nja, jók legyetek!
csillagfény
 
 


Csillagfény!

gratulka! A kislányhoz!! Lányos anya!! :lol:

nevek?? Olyan szép kislánynevek vannak.

csajok lassan olyan táblázatot is készíthetünk, hogy kinek lesz lánya, kinek fia, mert annyi a kismama, hogy nem bírom követni!! :lol: :lol:

Csillagfény már kérdeztem, mit dolgozol amióta nem tanítasz?

Kép

Kép
rejo
 
 


csillagfény: hány szoba?
Vendég
 


Csillag :)

Nagy gratula a kis nunishoz!!! :) :wink:

Kavicska:)
Te tényleg banya vagy!
Vendég
 


Babancs!

Én az első 3 hónapban folsavat, Magne B6 3*1.
Mostmár csak 1 Elevit 1 hét. az első 3 hónap igazi vitaminbombás kaja és tartalmas étrend. Májat tudom javasólni nagyon jó Vas van benne, brokkoli, zöldség , gyüm., korlátlan.
első időszak azaz 1. trim. absz. nemkívántam édeset csak savanyút paradicsomlevet ilyen jó kajákat
most van az első csoki korszakom eddig nem volt. mondjuk látszik is :D

mir
 
 


Ella jó a voncsid :lol:

mir
 
 


jaa és a baba nem szerti a colát, dobol odabent miatta!!!! komoly :roll:

mir
 
 


Sziasztok!
Gyorsan átolvastalak benneteket. Hát, ez lassan tényleg pco-s kismamák topikja lesz! :) Vigyázzatok magatokra!

Pénteken 10-kor lesz a punkció, feszülnek már a petefészkeim, pláne a jobb. Ma 22-kor szúrom a tüszőrepesztőt, ezzel vége a stimunak. :roll:
Ha minden jól megy, hétfőn beülti.

Nekem mindig szt mondja a doki, hogy minimum a 8. hétig szedni kell a metformint. És utána?
A Norka-féle honlapon arra jutottam, hogy nem árt. Vélemény?

Asszem én nem is tudnék má " lejönni a szerről"! :lol:
backa
 
 


Érdekes, én is a savanyút kívánom. Még a szendvicset is csemegeuborkával eszem :lol:
Viszont amennyire jól esett eddig reggelire a csokis péksütemény, most annyira nem kívánom. Lehet, hogy nekem a hányás helyett hasmenésem van? Én hányni sosem szoktam..

Backa!

Nagyon szorítok Neked!

Csillagfény!

Köszi és grat a kislányhoz!

Kép
babancs
 
 


Babancs!


Nekem is hasmnésem volt én sem hányós vagyok!!!!

mir
 
 


Köszi Babancs!
Én is neked! Még mindig nem vagyok észnél, hogy ezt ilyen ügyin összehoztátok! Pedig már régóta egyértelmű volt. Pláne így utólag milyen okos vagyok, mi? :lol:
backa
 
 


Mir!

Hehe..én csak azon paráztam, ki ne rottyantsam véletlenül a kis pöttyömet (már bocsánat) :oops:

Backa!

Azért parázok ám rendesen! Dokihoz is csak jövő szerdán tudok menni, ha addig odaérek..

Kép
babancs
 
 


szétmegy a fejem :( Nem lesz mostanában valami front?
Vendég
 


Kedves Babancs!


A Pöpike nem azon a lyukon távozik :D

ja és sok répát magában és karalábét puccantva.
Nyers dolgok semmi, betegektől távol, főleg bárányhimlős gyerekek és kobór állatkák!!!

mir
 
 


Nem lesz! Van!!!!
Esős, hűvös hétvége nyomja maga előtt a meleget! Onnan tudom, h. Mütyűrke ma megint igen inaktív volt, 3/4 órát ültem az NST-n, végül oldalra fektettek, h. megmoccanjon a kis lustaság!!!!!
Na erre mozgott néhányat lustán, aztán már aludt is vissza!!!
Most viszont felébredt! :lol:

Na megyek megvívok apával a Született feleségekért (két meccset néz szimultán és anyázik, mert vhányszor átkapcsol egyikről a másikra, azon lőnek gólt amit éppen nem néz!!!! :lol: :lol: :lol: )!
Végülis ráfoghatjuk, h. az ő érdekében teszem, mielőtt megüti a guta!!!! :wink:
rambóka
 
 


A sárga táskás mindenségit, mikor hagyják már abba a lelkiterrort????? 21.09-re volt írva a Feleségek, erre még mindig ezek szenvednek!!!! Párom szerint a TV2 képtelen lenne elviselni, ha a fő sorozata a meccs miatt alacsonyabb nézettséget érne el!!!!! Lehet, h. igaza van???? :evil: (mármint a páromnak!)
Így viszont én be fogok aludni a film alatt már megint!!! A fene a pofájukat!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
rambóka
 
 


Hű, lányok egyszer nem vagyok napközben gép közelben, és tessék..... alig bírtam visszaolvasni !

Na sziasztok, és még egyszer nagyon köszi, hogy mindenki segíteni próbált - és segített is ! - az átmeneti kiborulásomon.
Sikerült reggelre "kialudnom", de ez azért a férjemmel folytatott beszélgetésnek is köszönhető, megnyugtatott.
Várok, és gyógyszerezek. Januárig formába hozom magam, és nekem amúgyis most december közepéig van a nagy hajtás, legalább a munkára koncentrálok majd teljesen.

Mir: KÖSZI ! :wink:

Vöcsök: Isten éltesse a kicsi fiadat ! Igen, a clostyt én gondoltam, hogy Ács adni fogja, de per pillanat nem megyek mégsem hozzá, értelmetlen.

Dimet: nagyon nagy baj, amit a barátnődről írtál.... :cry: hol csinálták a vizsgálatot ? Milyen értékek jöttek ki neki ?

Felicia: hajrá a tanuláshoz, deazért jelentkezz be ám rendszeesen ! Mit tanulsz ?

Rejo: nagyon köszi, hogy segítesz. Igen, érdekelne a nőgyógyászok elérhetősége, véletlenül nincs köztük nő ...??? Én nő párti vagyok......

Norka: igazad van,amit az IR-esek korai vércukor terheléséről írsz, dr Tűű már most szólt, hogy a leendő terhességem alatt folyamatosan figyelni fogja a vércukrot, már a 10. héttől.

Most rohanok Született feleségek-et nézni, de aztán vissza jövök !
zsizsik
 
 


Sziasztok Csajok!

Kavics mostanság nincs jó passzban. A fene érti ezt. :roll: :lol:
Egy kicsit gyorsulnak az eseméynek, nem tudok magammal lépést tartani! :)
De azért kitartóan vagyok és ígyekszem írni!

Mir!
Te most dolgozol, vagy otthon ülsz és plüss cuccokat gyártasz??? :)

Zsizsik!
A lányok látom felvidítottak!!! :)
Én mindig azt mondtam, hogy őszi gyereket akarok. Pontosabban skorpió csillagjegygyel :lol: Ha sokat taknyolok, akkor tényleg bejön :roll: Hát azért jó lenne hamarabb szülni :roll:

Rambóka!
Hangulat? Babarezidencia??? Hogy áll?
Összességében én nem is értem, hogy milyen ötlet az, hogy nemsokára szülő nő a szülőszobákat látogassa! Hogy mindenki tudja, mi vár rá???
Ezt a védőnő javasolja, vagy mindenki maga találja ki? Ki vezet körbe??? Csak azért kérdem tőled, mert már többen írtátok.

Dimet!
Én már türelmetlenül várom az összes laborértéked!
Én nem is tudom, hogy hisze e a homeopátiás cuccokban. Az egyik kolleganőm külön felhívta a figyelmem, hogy tanuljam meg az akkupunktúrát és a manuálterápiát, mert csodákat tesz :shock:
Én egy darabig ittam a Kecskerutát, aztán olvasván róla a farma könyvemből letettem róla. Aztán premenst szedtem. Napi kettőt, hogy tuttira menjek! Aztán lecsökkenetettem napi egyre. ... mostmár nem szedem... Én nem éreztem semmi hatást!
Csak a Metforminba bízok!!! És úgy tűnik nem hagy cserben, csak próbára teszi a türelmem. :) Az pedig van :)

Felicia!
Én mostmár nem értem, te tanulsz??? Vagy TE tanítasz??? Nem teljesen volt egyértelmű :)
Azért írogathatnál gyakrabban, mert hiányzanak a velős hozzászólásaid.
Bocs ha elkerülte a figyelmem, de nem készülsz Dr. TŰŰ höz:: :)

Norka!
Nagyon megsajnáltam anyósodat, azt sejtettem, hogy szerencsétlen nő, de hogy ennyire???
Még néhány ilyen komoly lelkizés és összemelegedtek.... megváltozik és Bogika tényleg megszelíditi!!!! :) Én szeretném, hogy így legyen...

Rejoka!
Jövő héten remélem még egyben leszel.... :)

Kandikám!
Csak a táblicsku, több semmi, de elfogadom, megkaptam a prividet. Írok!!!

Gabika!
Én abban a görbében az égvilágon semmit sem látok! :)
De ez csak én vagyok!!!! Én nekem ehez nincs szemem.
Nem vagyok én banya! :)

Babancs!
Napi egy kávé mehet. :) Ennyit szabad inni!!!
A vizsgád pedig sikerülni fog!!! Meglátod!!! Aztán készülhetsz a következőre!!! :wink: Aztán a következőre!!! (ez már a gyereknevelés!)

Pogika!
Ma én is hasmarsoltam. Amióta szedem a metformint egy csomó mindent nem tolerál a szervezetem. :shock: Pl ma beszőlőztem, nem teccik neki. A milka csokitól is hasmarsom volt. Biztos édes lehetett :lol: :lol:
Ezt már én is megfigyeltem. Szóval ha tömény szénhidrát, jön a fosás.

Vöcsök!
A cukorterheléstől szinte mindenki bedobta a taccsot. Én is. Közel álltam ahoz, hogy eldobom magam. Vagy esetleg kihányom, pedig sosem hányok :?
Rossz, nem kellemes, de túléltük. Te is :lol:

Mniki!
Hogy van a férjed??
Valami új dolog vele, hogy vele foglalkozhass??? :)

Lara!
Próbálkozhattok nyugodtan. Ha van PÉ és kedv és az a bizonyos "csoda", akkor összejön. :)
De ha nem akkor is jó a hancurozás :)

Backa!
Mi ketten vagyunk Babancs mellett a táblicskuba! :)
Én nagyon szorítok, hogy sikeres legyen ez a beültetés. Kérj legalább 3at :) Aztán ne szidj engem, ha 3 baba rabszolgája leszel :lol: :lol:

Csakegy!
Végre mostanság többször jelentkezel!!! :)
És vidámnak is tünsz! :)
Légyszi rakasd vissza magad a táblázatba!

Csillagfény!
Gratula a puncishoz! :wink: Így legyen ötösöm a lotton (ezt szokta Rejoka is mondogatni)
Örülök, hogy van lakás! :)

Kriszta!
Milyen volt Nyíregyházán??? Milyen a sulis élet??? :)

Szóval nézem ezt a táblázatot és melengeti a szívem, olyan jó... :)

Lassan mind felzárkózunk :) Remélem :)
Szóval hajrá lányok babára fel!!! :)

...vagyok....
Vendég
 


Lányok!
Mindenki Feleségek-függő? Én is imádom, tegnap meg ma néztem végig a második évadot, és most persze szenvedek, hogy "elfogyott" :cry: ! Pedig megfogadtam, hogy mértékkel...aztán két napig döglöttem a monitor előtt, nem bírtam abbahagyni! Jaj, ez az önuralom! Mennyire híjján vagyok!

Kavicska!
Miért nincs jó passzban Kavicska!? :( :lol:
Igen, a tábla...mi jövünk! (ez komoly, tényleg mi jövünk, mert már csak páran vagyunk babátlanok!)
valszeg 3-at kapok (remélem lesz is annyi!), múltkor is 3 volt, csak elsőre 2.
Na, a 3-as iker az durva...Bár, állítólag amit Isten ad, ahhoz erőt is ad...hát, nálam necces lenne!
Viszont eljut az ember olyan stádiumba, hogy azt se bánnám, ha hat lenne...
Milyen események gyorsulnak körülötted? Lemaradtam volna?
backa
 
 


Backa!
Én " A szökés" című film függő vagyok!!!
Hihhetetlenül jól megcsinálták!!!

Események???
A sok meló :lol: Csak bírja az ember szusszal! :lol:

Karácsonykor ügyelek! :cry: Szenteste! :cry: Próbálom emészteni! :cry:
Vendég
 


Kavicska!
Szökésből is van vagy 21 részem. (az első évad). Meg a Lost-ból az első és a második évad. De nekik sem merek állni, mert addig ülök itt, míg mind meg nem nézem.

Az az ügyelet fasza, meg a sok meló! De ne panaszkodj! Erkölcsi és anyagi megbecsülésben részesülhetsz cserébe! :evil:
backa
 
 


Aranykavics:
csorgassalak??:) én már láttam végig a Prisont (=Szökés)
De már a 2. évadból is megvan 4 rész:) Majd megnézzük, ha több is lesz. Egyébként a 24 is jó sorozat.
Uh, már én is várom a hormon eredményeimet pontosan. Holnap este majd megírom.
Nem is merem nagyon a homeopátiás módszereket, de az tudom,hogy a pszichoszomatikában hiszek. A többit meg majd meglátjuk. De ha nem vagyok inzulinrezisztens és adokim azt mondja így nincs metformin, akkor én erre mit mondjak????
Jó éjt!!
dimet
 
 


sziasztok!

Kavics!

Én is!!!! tök jó most is néztem csak anyám telefonált így nem tudtam mindenre koncentrálni, de néztem :)

Most nem dolgozom vagyis itthonról intézem.
Jól fel is bosszantottam magam még most is kivagyok....

Varrogatok igen, most a babakocsi fogójára ruhát. Kép

mir
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?