Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

én is hallottam ezt az apasági nyilatkozatot, bár a barátnőm aki mesélte, nem volt elájulva az önkormányzattól ahol kérni kellett. mondta, h úgy bántak velük mintha bűnözők lennének. az is biztos h kell a dokitól egy igazolás a szülés időpontjáról, neki például nem fogadták el azt ami a kiskönyvben van. gondolom attól függ, h az ügyintéző milyen kedvében van.
mi szerencsére ezt a dolgot megelőzzük egy esküvővel:-)

az eszembe sem jutott, h oda fogják bejelenteni a babát, ahova én vagyok. ezek szerint szegedi lesz:-)

a hasamra én most babaolajat használok, fürdés után nedves bőrre szoktam kenni. azt viszont nem tudom használ-e, az még a jövő titka :wink:

nekem a köldököm eddig nem fájt, csak viszketett. de most hogy szó van róla, mintha fájna egy kicsit :? , de komolyan nekem is jóval érzékenyebb mint korábban, pedig nagyon az elején vagyok. szóval ez azt jelenti h később fájni fog?

Murphyke
(már csak másfél hét és félidő :lol: )
murphyke
 
 


Tényleg babaolaj! :roll: Hogy ez nekem nem jutott eszembe, este ki is próbálom! 8)
klmaria
 
 


Pilla:
Malinak igaza van,az apasági elismerő nyilatkozatot a szülés előtt kell megcsináltatni és szülésnél nálad kell hogy legyen,mert ha nincs akkor a te nevedre anyakönyvezik a babát!
Az "anyósom" azt mondta hogy a gyámhatóság csinálja a papírt.

Murphyke:
az hogy nekem fáj a köldököm még nem jelenti azt,hogy másnak is fájni fog!Sőt!Szorítok neked hogy ne fájjon,ugyanis nem egy jó érzés!
Nem vagyok egy nyávogós típus,de nekem tényleg fáj!
mano83
 
 

 
 

Sziasztok!

Mali - a szemem előtt lapozták fel a naptárt és írták be a nevemet. Amúgy anno a fiam születésénél plussz egy hetet ráhúztunk és nem volt gond a szobával :) mondjuk biztos közrejátszik az is, hogy mennyi kismama van, de nem kell sokat várni a szobára akkor sem. Sajnálom, hogy így jártál a dokival, nekem most sem és az első szülésemnél sem volt semmi gondom a dokival, mindig mindent elmondott, érthetően. Én teljesen megbízom a szakértelmében. Szerintem azért még gondold meg ezt az orvos váltást.

Én is kenegetem a pocakomat, de a babaolajat még nem próbáltam.

Timi 31+4 (október 27. papíron :D )
czakoca30
 
 


Sziasztok

Én még uj vagyok itt de látom nagyon jo kis csapat gyült össze...
Én októberben fogok szülni, eddig minden rendben ment most egy picit bekeményedett a pocakom :roll: igy több magne b6-ot kell szednem remélem nem lesz semmi gond. A következő vizsgálatnál ctg-t csinálnak mit tudtok ti erről? Szerintem a 8,4 nem olyan vészes ha az lenne akkor biztos hogy nem igy kezelte volna a helyzetet nyugodj meg aztán legközelebb kérdezd meg töle hogy mennyire baj ez. Én milupa terhességi krémet használok nekem is nagyon feszült a pocakom de bevált ez a krém ja gyógyszertárba vettem 1500 ft .

Legyetek jók és ugyeljetek magatokra meg a pocaklakókra:)

34+6
picurk
 
 


Köszönöm szépen a sok hozzászólást! Mano Neked külön is köszi, hogy pontosan megkérdezted! :)
Mali nekem itt a helyi rendelőben csinálták a cukorszirupost és nagy valószínűséggel nem várták meg a 2 órát és emiatt lett magas. Biztos ami biztos azért nem eszek édességet.
Konrollra a Flór Ferenc diabetológiájára kell járnom.
Pénteken voltam egy tesztreggelisen aminek az eredménye tökéletesen jó lett.
Picurk üdv köztünk! Neked is jó pocakosodást! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este voltam a kórházba és a szülésznőm és az orvosom is azt mondta hogy az új szabály szetrint a nővérszobánál lévő füzetbe is be kell íratni a nevünket,ha VIP szobát akarunk.
Engem az orvosom írt be oda,szerintem ti is az orvosotoknak szóljatok.

Picurk:
a ctg-nél egy kis készülék segítségével a baba szívhangját nézik kb.20-30 prcen keresztül,egy másik pedig rádgumiznak és azzal pedig a méhösszehúzódásokat mérik.
Bár az utóbbit inkább csak a 36-38. hét környékén teszik fel.
mano83
 
 


Sziasztok!

Higgyétek el, hogy akkor (is) kell szólni a szobáról, ha már aktuális a szülés!!!! Hiába írnak be a füzetbe (az egyébként egy kis kockás füzet, nem egy komoly valami, a naptárt pedig ellapozzák, pláne, ha túlhordotok- mint én). A legegyszerűbb nyomatékosítani az ügyeletes szülésznőnél a nővérpultnál a szülés napján, mit szeretnétek. Hiába írtak be benneteket akár 2 hónappal előbb is VIP szobára, ha nincs akkor hely (márpedig egy frontnál sűrűn előfordul), akkor nem tudtok bekerülni a kiválasztott szobába, várni kell, míg kiürül. Tudom, mert én is hetekkel előtte jelentkeztem az orvosomnál és a szülésznőmnél is, aztán várni kellett. Hála istennek csak két napot, de abból egyet 2 ágyasban, egyet pedig császáros szobában töltöttem (ami kötelező, ha az ember császáros). Ja, egyébként itt mindenki spontán szül, nincs köztetek tervezett császáros? Sajnos a császárról kevés szó esik, én sem olvastam előtte jóformán semmit róla, mert nem gondoltam volna, hogy ez engem érint. Pedig MA MÁR MINDEN 4. SZÜLÉS CSÁSZÁRRAL VÉGZŐDIK - mondta Toldi és Várkonyi doktor. :)
A köldököm anno nekem is viszketett. Szerintem nagyon sok krém és olaj kapható már a pocakra, én speciel az aloés kék krémet használtam, és abszolút jó volt, semmilyen csík és lötyögő has nem maradt, és nem is volt. Bár lehet, hogy ez nálam alkati kérdés is.
Ja, a laborleleteken mindig a "normális" - tehát nem terhes állapotra vonatkozó - értékeket tüntetik fel határértékként, de mivel a terhes állapot okoz(hat) anomáliákat, ezért egy csomó érték még elfogadható. Tehát ha valami csillagos, az még nem azt jelenti, hogy nem normális. Nekem 7 csillagos eltérésem volt a vérképeimen, be is paráztam, de Erdélyi dr. megnyugtatott, és nem is volt semmi probléma.
klauszka
 
 


Sziasztok!

Én eddig csak spontán szülésre gondoltam, meg sem fordult a fejemben, hogy császár is lehet a vége. Persze sok ilyen történetet olvastam, de azért meglepett, amit írtál Klauszka, hogy minden 4. baba császáros. Remélem, nem lesz semmi komplikáció. Próbálok optimistán hozzáállni a dologhoz. :D

Olvastam, nem tudom, mennyire igaz, hogy a csíkok megjelenése alkati és öröklődő dolog, valaki ha keni, akkor is megjelenik, valaki ha nem keni, akkor sem...
ichtus
 
 


hát én is csak spontán szülésre gondolok, de szerintem szinte mindenki így van ezzel, akinek nincsen semmi olyan problémája ami kizárná. pedig ha jobban belegondolok a környezetemben is szültek nemegyen császárral, persze nem jókedvükből. egyáltalán nem is tudom, h arra föl lehet-e készülni és ha igen hogyan.
murphyke
 
 


Sziasztok!

Na voltam diabetológusnál a magas cukor miatt.
Még a vérvétel előtt kijelentették, hogy diétáznom kell.
EZUTÁN vettek vért, utána be kellett nyomni egy sonkás kiflit és 1,5 órával később újra vettek. Az éhgyomros érték 5,3 a kajálás utáni 6,5 volt. Ezt most nem tudom, hogy mennyire magas, mert gondolom ezt máshogy kell értelmezni, mint a cukorsziruposat. Esetleg ti tudjátok, hogy mi a normális érték ennél a reggelizősnél??? Kéthetente kell visszajárnom és mást nem mondtak (nem a segítőkészségükről voltak híresek, főleg a doki. Vagy én vagyok a béna, vagy csak szerencsétlen vagyok, de valahogy én mindig kifogom az idiótákat). Ezután visszamentem a nődokimhoz, ahol elsírtam magam és ő megnyugatatott, hogy ezek nem olyan magas értékek, hogy a babára veszélyes lett volna, de azért kell vigyázni. Majd meglátjuk, hogy mennyire bírom a strapát. Egy dolog van, ami nagyon nehezen érintett, hogy állítólag nem szabad tejet inni.


Üdv mindenkinek:
Malusz (pont ma 29!)
mali
 
 


Mali majdnem egyidős terhesek vagyunk! :) Én november 18-ra vagyok kiírva.
Te is a kistarcsai kórház diabetológiáján voltál?
Nekem ennél a tesztreggelisnél az éhgyomri 3,5 a reggeli után másfél órával pedig 6,0 lett. Szerintem a te értéked sem magas.
Vendég
 


Ez lemaradt:

Pilla (29+5)
Vendég
 


Mármint (28+5)!

Jól elvagyok itt magammal! :D :D :D
Vendég
 


Szia Pilla!

Igen a tarcsai kórházban voltam és 2 hetente kell járnom. Téged visszarendeltek? Kell diétáznod? Neked ki a fogadott orvosod? A babázóba nem szoktál írni véletlenül? Tudod, hogy kispasi vagy csajszi lesz?

Csak egy pár kérdést tettem fel :D
mali
 
 


Pilla!

Bocs. babszoba.hu nem babázó!
mali
 
 


Szóval a csaj aki a vért vette azt mondta, hogy diétázzak, de a belgyógyász akihez felküldött azt mondta, hogy teljesen felesleges diétáznom, mert az értékeim tökéletesek. Úgyhogy én inkább hallgatok egy orvosra, mint egy aszisztensre.
Ja és kaptam egy könyvet is amelynek címe: Diétás tanácsok cukorbetegeknek...
Visszarendeltek, 2 hét múlva kell mennem. Megbeszélhetnénk egy azonos napot és mehetnénk együtt, hogy ne unjuk ott szét az agyunkat máfél órán keresztül. Ok?
A fogadott orvosom Dr. Erdélyi Zsolt. Te döntöttél már, hogy választasz -e új dokit?
A babaszoba.hu-ra nem szoktam írni.
Kislány lesz! Neked?
Vendég
 


Pilla!

Nem emlékszel, hogy a dokit, hogy hívták akihez felküldtek? Mert, ahova engem küldtek az katasztrófa volt. Én pénteken szeretnék menni 15-én, mert akkor az a diabetológus lesz, akihez Várkonyi küldött, ma csak véletlenül kerültem egy másikhoz. Neked jó lenne? Én is nagyon örülnék, ha találkoznánk! Be kell szerinted jelentkezni?

Azt hiszem nem kell új orvos, ma valahogy normális volt. Megsimogatta az arcom és mondta, hogy ne aggódjak annyira, meg hogy 2 hét múlva a diabetológus után mindenféleképpen mondjam el neki, hogy mi volt. Szóval úgy tűnt, hogy "érdekli" a dolog. Sőt most már meg is ismer!

Nekünk kispasi lesz. Nevet tudtok már? Az nlc-n láthattalak?

A többiektől elnézést, hogy egy kicsit magánra vettük a dolgot!
mali
 
 


Az orvos Dr. Kovács Árpád adjunktus volt. Kb. 150 kiló és ázott kutyaszaga volt....
Kismamáknak nem kell bejelentkezni.
Nekem nem jó a 15., mert 1/2 9-kor jelenésem van a nőgyogyimnál.
Dejó! Én is kisfiút szerettem volna...
A Laura nevet választottuk.
Nlc-n a novemberi babavárókban szoktam irogatni.
Vendég
 


Pilla!

Megkérdezem, hogy esetleg másik napon rendel-e. Mondjuk, ha nem, akkor is találkozhatnánk egy pár percre 15-én. Nekem nem mondták, hogy hányra kell mennem a diabetológiára, neked igen?
mali
 
 


Sziasztok lányok!
Nem tudna valaki egy értelmes telefonszámot adni nekem, hogy be tudja jelentkezni NST-re, ugyanis Hatvanba nem vállaltak el, mert eddig Kistarcsára jártam és az eredmény kiértékelése szubjektív dolog. Hiába mondtam, hogy nekem csak az eredmény kell.
06-28/507-593-as számot hívogatom reggel óta, de folyamatosan foglalt :?
klmaria
 
 


pilla! én is 15-én megyek Erdélyihez, igaz 9.15-re úgyhogy lehet pont elkerüljük egymást :(
hátha akkor már megmutatja h Lili vagy ? (fiúnéven ugyanis még megy a vita)
látom ma nem én vagyok az egyetlen aki unatkozott és mindenfélével próbálkozott :) mondjuk csak azért tehettem meg, mert nincs főnök ma :D

kedden akkor jön vki a szülésfelkészítőre?

murphyke

Kép
murphyke
 
 


én azt hiszem azt nem bírnám ki, ha nem ihatnék tejet! szegény Mali! nem baj, végülis a babáért mindent, nemigaz? majd utána bepótolod.

Kép
murphyke
 
 


Mali nekem azt mondták, hogy vérvételre oda kell érni úgy 7-1/2 8 között. Tök jó lenne, ha tudnának adni másik időpontot! :) És ne felejts el reggelit vinni...
Murphyke akkor talizunk 15-én, mert megnéztem és nekem 9-re kell mennem! :) Én megyek szülésfelkészítőre, ha addig nem jön közbe semmi.
Vendég
 


Sziasztok!

klmaria- próbáld meg az 507-711-es számot, ez a szülészeti és nőgyógyászati osztály száma hátha itt sikerrel jársz :)

mali- szerintem a cukor értéked nem vészes, nekem 6,1 volt a cukorszirupos, a fiamnál pedig próbareggelis után 6,3. A védőnőm azt mondta, hogy kismamáknál 7-ig el szokták fogadni. Úgyhogy ne izgulj e miatt.
Örülök, hogy nem váltasz dokit :)

Timi 31+5
czakoca30
 
 


Pilla!

nekem nem mondták, hogy kell vinni reggelit. Neked mit mondtak pontosan mit vigyél?
mali
 
 


Mali!

Én is eszméletlen sok tejet ittam annak előtte. aztán a szoptatás alatt, amikor először megjelent a babám kakijában a hurut, a gyerekorvos letiltott róla. elég könnyen ment, csak belenéztem a kislányom szemébe (pedig napi 1.5 litert ittam anno!!!)
Ja, a császárra "csak" lelkiekben készüljetek, hogy ne úgy érjen benneteket, mint engem. Tisztára kikészültem bele, hogy császárral kell szülnöm, mert nagyon a spontánra készültem. Csak szólok, hogy ne fogjátok fel tragédiának, ha úgy alakul, nem a ti hibátok. Ezt Erdélyi dr. is nagyon szépen elmagyarázta nekem. De azért reméljük, nektek erre nem lesz szükség!!!! :wink:
klauszka
 
 


czakoca30!
Köszönöm szépen az új telefonszámot, remélem ezen már sikerül valamit intéznem! 8)
mali!
örülök, hogy maradsz a dokinál és megnyugodtál! :D
Én nem félek a császáros szüléstől, nekem mindegy milyen módon fogok szülni, csak egészséges legyek én is és a baba is :wink:
klmaria
 
 


Sziasztok


klmaria nekem is 13-án kell mennem vagyis akkorra kell időpont és nekem a dokim a 28-506-600 és az 593-as melléket adta meg vagy a 28-506-610 és 593 ujra a mellék de ez az utobbi telefonszám valami miatt nem jo. Ma voltam 3D és nagyon szép a kis picuri nyujtogadta a nyelvét :)
picurk
 
 


Mali nekem azt mondta a csaj, hogy menjek oda 7-1/2 8 körül, éhgyomorra vesz vért, vigyek reggelit (1 zsemle, kolbász, paprika) azt egyem meg és másfél óra múlva vérvétel. Pont ugyanúgy, mint előzőleg. Neked nem mondták? Ez furcsa...
Vendég
 


Szia Pilla!

Velem most vetettek egy szendvicset a büfében (ami egy nagy szezámmagoskifli volt, sonkával. paradicsommal...). Tőlem kb 9.30-kor vettek vért. Ezután nem mondott semmit. De úgy fogom csinálni, ahogy te írtad.
Merre laksz?

Klmaria, sikerült időpontot szerezned?
mali
 
 


sziasztok!

mégsem tudok szülésfelkészítőre menni, mert a páromnak egész napos értekezlete van, és nem tud elvinni :( pedig érdekelt volna.
na sebaj, talán a legközelebbire tudok majd menni.

Pilla, örülök, h fogunk találkozni. lehet már korábban is összefutottunk ám :)

murphyke

Kép
murphyke
 
 


Sziasztok!

Murphyke nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni kedden. Akkor jön valaki szüléselőkészítőre?
Mali tök fura, hogy neked nem mondtak semmit. Nekem még azt is elmondták, hogy nem vihetek párizsit meg más magas szójatartalmú felvágottakat, ezért ajánlották a kolbászt, vagy a szalámit. Édesítőszeres teát lehet vinni és nem lehet tejet.
Amúgy én Csömörön lakom.

Pilla
Vendég
 


Sziasztok!

Tusi, te kérdezted, hogy milyen Kovács doktornő. Ma voltunk először NST-n, a baba szívhangja rendben van:o)
Utána bementem a doktornőhöz, kedves volt, bár kicsit tartózkodónak éreztem, meg meg sem vizsgált, nem csinált ultrahangot sem, mondván, hogy két hete Jurkó doktornő csinált, azon minden rendben van, így ő most nem vizsgál meg. Menjek vissza jövő héten. Azért szerettem volna tudni, hogy mennyi a súlya, hány cm, mert ezt utoljára 32 hetesen mondták. :o(
Jurkó doktornő szimpatikusabb volt sokkal, a második babával biztos hozzá megyünk megint. Feltéve, ha nem pont akkor akar ő is babázni a másodikkal :?
Na mindegy, neked olyan szemointból jobb, hogy több időd lesz megismerni Kovács doktornőt. Mondom, ezek csak az első benyomások voltak.

Üdv:Katica
37+2
ichtus
 
 


Na sikerült végre lebszélnem a dolgot a doki asszisztensnőjével.
Sajnos a kórházban mindenki össze-vissza kapcsolt, MRI-re meg mindenféle más vizsgálatokra tudtak volna időpontot adni. Aztán meguntamés felhívtam a dokit. Nem is kell időpont hozzá, csak szóljak a recepción, hogy miért jöttemés keressem a nővérkéket, majd ők útba igazítanak, vagy őket. Utána, ha kész akár meg is mutathatom rögtön az eredményemet. Hétfő reggel megyek, mert nem akarom kihagyni ezt a vizsgálatot. 8)
De ki hallott még ilyet, hogy nem hajlandóak elvégezni egy vizsgálatot, mert nem oda jártam. Mi lesz, ha annyira rosszul leszek, hogy mentőt kell hívni hozzám? Ők csak a hatvani kórházba visznek. Akkor összekötözi a lábamat és továbbküld? :x
klmaria
 
 


Sziasztok!

Klmaria:
lehet hogy még is csak találkozunk jövő héten,úgy néz ki kibírjuk a kiírt időpontig ( 11-e ).
Annyi előnyöm van,hogy már 2 ujjnyira nyitva van a méhszáj és ez az orvosom szerint itt a finishben csak jól jön!
Nem értem meg a hatvani kórházat,ettól hogy nem oda jártál meg kéne csinálniuk az NST-t!
Nekem a védőnők mondták hogy nyílt méhszájjal ne utazgassak tarcsára egy NST miatt,hanem kérjek itt monoron időpontot és itt is megcsinálják.
Mondjuk én nem éltem ezzel a lehetőséggel,mert így legalább minden alkalommal megvizsgált az orvosom és egy picit hozzá tudtam szokni a kórházi légkörhöz!

A szobával kapcsolatban meg csak annyit hogy azt mondta a szülésznőm hogy ha nincs hely a kétágyasban akkor azt szokták csinálni hogy ha van üres családi addig beraknak oda és ugyan annyit kell érte fizetni mint a kétágyasért.
Vagy ha éppen üres a császáros szoba oda is be tud rakni átmenetileg,míg nincs üresedés!
mano83
 
 


mano83!
Ez nagyon jó hír!
8)
Hétfőn NST-re megyek reggel, szombaton pedig a dokihoz. Én nálam még nem nyílt ki a méhszáj. Legalábbis a legutóbbi vizsgálat csak azt mutatta ki, hogy beállt a szülőcsatornába. A hasam kezdett el keményedni mostanában, a magneb6-t szedését pedig holnap este hagyom abba.
Kíváncsi leszek, hogy a kiírt időpont mennyire fog bejönni. Én szinte biztos vagyok benne, hogy túl fogom hordani. :roll: Még mindig tele vagyok energiával.
klmaria
 
 


Sziasztok!

klmaria:
én kedden megyek NST-re,ha addig nem történik semmi.
Ahogy elkezdtem abba hagyni a magneb6 szedését nekem is elkezdett keményedni a hasam és azóta nagyon kemény szinte egész nap.
Mostanában meg már görcsölget a hasam,de addig nem indulunk míg nem rendszeres!Én már lassan 2 hete nem szedem a magnéziumot pont azért mert megnyílt a méhszáj.
Én is nagyon kíváncsi vagyok hogy a kiírt időponthoz képest mi lesz velünk!?
H a esetleg sikerül csak 10-e környékén kórházba kerülnöm, miről ismerlek meg?
mano83
 
 


Elég magas 180 cm vagyok, félhosszú barna hajam van, a férjem pedig kint fog rohangászni a folyosón, ugyanis hiába nagy és erős férfi a dokiktól és a kórháztól inába száll a bátorsága. :lol:
Ja és a kedvenc pizsamámat is beviszem, ami piros kockás és macik vannak az elején. 8) De ez sok mindenkire ráillhet, 9-én megyek a dokihoz délelőtt. :wink:
klmaria
 
 


Klamira, mikorra vagy kiírva?

Én szept. 21-re. edig még nem jelezte a babám, hogy szeretne találkozni velünk, érzésem szerint megvárja ezt az időpontot.
ichtus
 
 


ichtus!
12-ére vagyok kiírva, de érzésem szerint késni fogunk a kiírt dátumhoz képest. Igaz a pocakom már leszállt és keményedek, de szerintem ha csajszi lesz (meglepetés lesz a neme) akkor tuti várakoztatni fog. :D
klmaria
 
 


Sziasztok :D

Én nagyon ritkán jutok ide, sokszor akkor is csak olvasgatok.
Igazándiból most azért jöttem, hogy találtam egy terhességi vonalzót, amit fel tudtok rakni, ha érdekel titeket. Nekem eddig csak a 2 évesemről volt, most már van a pociról is. :D

A címét megtaláljátok a képen, az üzenetem alján.

Ichtus-Katica :D
Én 26-ra vagyok kiírva, így akár még találkozhatunk is bent. :D

Mindenkinek jó pocakosodást és a finiselőknek sok türelmet és kitartást! :wink:

Orsi

avocado
 
 


klamria!

Azt mondják az okosok, hogy a fiúcskák lustábbak! :D Minden OK volt az NST-n? Nagyon sokat gondolok rád, biztos az is számít, hogy láttuk egymást. És az a vicces, hogy ahogy láttalak és ahogy mondtad is, mégegyszer ennyit kihúznál. Tényleg irigyellek!
mali
 
 


Orsi!

Köszi a vonalzót! Én eddig csak nézegettem a képeiteket, és kerestem, hogy honnan vettétek őket. De most már nekünk is van!!!!!!!!!!! :lol:




Kép
klauszka
 
 


Sziasztok lányok!
Egy tündérek a nővérek, a szülésznők és a dokik is! :lol:
Képzeljétek, pont nagyvizit idején mentem, a dokim rögtön beköszönt. Aztán a szülésznő is aranyos volt, bejött 3 doki is a vizsgálóba és képzeljétek, mindannyian ránéztek azt EKG-s szalagra és megnyugtattak, mondtak pár jó szót! :D
Ilyet én még nem tapasztalatam! 8)
Most még jobban megnyugodtam, hogy nagyon jó kezekbe kerültem! :wink:
Ja és minden rendben volt NST-n.
Egyik ismerősöm 9-re volt kiírva, de ma volt ő is NST-n Hatvanban, és rájöttek az 5 perces fájások 11 órakor, 1/2 14-re pedig már meg is született a kisfia Lénárd.
Mali!
Megnyugodtál már teljesen? Ne aggódj feleslegesen, jó kezekben vagy! :wink:
klmaria
 
 


Sziasztok!

Utoljára rendes volt nagyon a doki. Biztos még időbe telik, hogy megemésszem a dolgot, de most már nem akarok újat keresni.
Örülök, hogy rendeződtek az NST-s problémák. Milyen gyakran kell menni?
mali
 
 


Szombaton megyek a dokihoz, kérdeztem akkor is elmenjek-e NST-re de nem kell. Lehet ő már sejt valamit! :lol: Elvégre már csak 1 heten van papíron! :shock:
klmaria
 
 


klamaria!

Nem mondta a doki, hogy vigyél cuccot? :D
mali
 
 


Nem mondta, mindenesetre ma már tényleg bepakoltam jópár cuccot, ami még hiányzik azt a héten megveszem. 8)
klmaria
 
 


Sziasztok lányok!

Orsi, elképzelhető, hogy fogunk találkozni :) Legközelebb pénteken megyek NST-re, onnantól már csak két hét...

Mano már nem írt egy ideje, lehet, hogy már bent van, vagy meg is született a babája?? :P
ichtus
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?