Új privát üzeneted érkezett!

Ilyen ninc, képzeljétek eltünt a képkicsinyítő program a gépről :twisted: Hogy létezik ez? sehogy sem tudom előhozni, sehol nincs :twisted: :cry: Tud valaki segíteni? Most mit csináljat? :cry: :cry: :cry:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Na mégis megvan ez a fránya progi, töltöm a képeket. Előre is bocs, ha sok lenne :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép Kép

Jóéjt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Brigi, utólag is boldog 3. szülinapot Marcinak!!!

Kép

De jó lehetett ez a majdnem 3 hét nyaralás!!! Nagyon helyesek a képek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

Sziasztok!
Csak gyorsan mert nincs ídőm,rohanunk megint napok ota!Tegnap voltunk az uj autonkért de sajna csak csere autot kaptunk mert nem tudták már leszállitani a mienket,lecsusztunk az utolso trénerröl és most meg két hétre leáll a gyár!! :cry: :x :evil: Ugyhogy 22 -e után kapjuk csak ,nyaralni ezzel a swift sedannal kell mennünk 3 éves!Azért jobb lett volna az ujjal!
Légyszi nézzetek már bele Miron honlapjába nektek se szol a zene??Valakinél nincs háttér zene,pedig Apa egy egész délután azzal szenvedett!
Juc!!
Nem lehet,hogy Marcínak hátso rágofoga jőn??Csak azért mert míron akkor aludt ilyen nehezen,és akkor hisztizett nagyokat!Probálj neki minden lefekvés elött adni 3,5 ml NUROFENT!!Ha ugy alszik akkor tutti nyílal meg szaggat neki a foga fekvő helyzetbe!Legalábbis nekünk ez volt!Elég sokáig ugy aludt,csak nurofennel,de most hála ístennek leállt a fogzás és alszik rendesen!
Brigi!!
Nagyon jok a képek,tényleg jo lehetett ilyen sokáig nyaralni,és milyen jo időtök volt!! :shock: :shock:
Mi 12-én megyünk akkor tuti szar idő lesz!!Már megvan mindenki eskűvöiruhája,ugy fest én is bugyírozsaszinbe leszek mint Kíra!!Bnőmtöl kaptam kölcsön egy kosztümöt! :oops: :oops: Kíra hogy őrült neki,hogy egyformák leszünk! :lol: :lol: :D
Brigi!!
Mi is kivánunk BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK igy utolag is!!
Kép

Kép

Mindenkinek szép hétvégét!!Egy kicsít azért lehetne jobb idő!! :cry: :cry:
Vendég
 


Jóestét!

Jelentem tegnap ete hazaértünk, jó hűvös van itthon, kint azért melegebb volt!:(

Brigi,
nagoyn jók a képek, látszik, hogy élvezték a fiúk!!! Mi is boldog szülinpaot kívánunk a 3 évesnek!!!!:D

Andi,
sajnálom az új autót, hgoy nem ért oda, ne izgulj lesz még időtök használni! Ma én is nézegettem egy szépségeset, de majd meglátjuk mi lesz belőle!

Juc,
kitartás az altatáshoz, nincs sok tippem! Hogy vannak a barátnődék a két törpével???

Ma voltunk a Praxisban, nagyon jó volt, Győrrfy megnyugtatott, hogy 150%, hogy kislány, és hogy szép kerekarcű egészséges baba, hát remélem is! Már 1150 grammra saccolta a gép. Persze ma a front miatt azt mondta, hogy minden gyerek bealudt és sjnaos a mi csajunk is, így csak profilból volt hajlandó megmutatni magát! Hát íme:
Kép
Kellemes hétvégét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, nagyon aranyos a kiscsaj odabent! :D Milyen kis husi pofikája van... :D :D :D
Barátnőmék megvannak, bár most egy kicsit nehezebben, mert a kislány hasfájós, és sokat sírdogál, nyöszörög, szélcsövezni kell meg teáztatni, nem is alszik túl sokat, úgyhogy eléggé ki van fáradva a barátnőm.

Andi, nálunk bejött a zene Miron honlapján!
Bocsi, ha lemaradtam, de milyen esküvőre mentek? :oops: Köszi a Nurofen-tippet, bár szerintem nem a fog lehet Marci baja, mert érdekes módon a mi ágyunkban nem fáj neki... :lol: Lehet, hogy másfél éves szorongása van... :) :) MIndenesetre most egy kicsit beletörődtem, hogy csak velünk bír elaludni, aztán át kell csempésznünk a kiságyba. Remélem, nem marad így 18 éves koráig... :lol: :lol: :lol:

Timka, hogy vagytok? Milyen az idő arrafelé?

Fanka, tesódék itt vannak még? Hát a strandtéma asszem, nem lesz már aktuális jövő héten, de azért valahol talizhatnánk!

Szép hétvégét!

Juc

Kép
juc14
 
 


Köszönjük mindenkinek a szülinapi jókivánságokat! :lol:
Andi! Sajnálom az autót :cry: Milor mentek esküvőre? hova? Lemaradtam :oops: Azért bizzunk hátha kijavul addig az idő és ti is jó melegben nyaralhattok!
Tamesz! Nagyon édi a kis pocicsajszi :lol: Ha nem felejtem el megmutatom apának, hogy nekem is ilyen kell :wink: Teljesen be vagyok zsongva :roll: Csak ezek a fránya kilók kezdenének már lemenni, akkor érezném, hogy van esélyem, így viszont semmi :cry:
:oops:
Juc! Ha megnyugtat Máté csak mellettem hajlandó aludni :wink: Én még az ágyába sem tudom becsempészni, mert rögtön felébred és visit. Már le is mondtam róla, hogy külön aludjon. Ja, és akkor a legnyugodtabb, ha a cici a szájában van :roll: :lol:
Én megint egyedül vagyok a srácokkal. Szüleim hazautaztak, férj melózik :cry: Visszartértünk a szürke hétköznapokhoz.

Kellemes 7végét!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!!
Végre alszanak mind a ketten Apa a reptéren a nővéréékért,ugyhogy enyém a gép!
Tamesz!!
Irigykedem én is a kiscsaj miatt,Apa belevágna a harmadikba ha tuti lány lenne! :shock: :shock: Én viszont nem!! :lol: :lol: Pedig tényleg sokat segit Apa itthon nem az a bajom,hanem hogy már mennék dolkgozni főállásba,mert ez édes kevés igy!!
Brigi!!
Nagyon supik a képek,kérünk még ha van!!Legalább képeken lássuk,hogy volt jó idő!! :D :D :) Én már most vissza sírom a kánikulát hát még szombattol,ha tényleg rossz időnk lesz!!
Juc!!
Mircsí ís valamikor ugy alszik el,hogy velem a nagyágyba,és utána rakom én is a helyére,de ez csak este van igy,délelött berakom a kiságyba és egyböl alszik is egy hang nélkül,és képes 3-4 orákat durmogni!! :lol: :roll: :wink:
Kíra viszont a mai napig ugy alszik el itt velünk a nagyágyba,és csempészük őt,ez már 6 éve!!Ritka amikor egyedül elalszik,csak ha nagyon fáradt!! :lol: :roll:
Na szoval a bnőm esküvöjére megyünk szombaton Orfüre,és mindjárt ott is maradunk egy pár éjszakát,aztán meg Pécsre megyünk bnőmékhez,ugyanis ott laknak,csak esküvőre jobbnak bizonyult Orfű!Anyukámat visszük magunkkal szombaton ő lesz a bébicsősz,mert a gyerekek gondolom én este 9-nél tovább nem birják majd,mi viszont szeretnénk hazatáncoltatni a mennyaszonyt reggel!! :lol: :P :P Mármint a szállodaszobájába,nem Pécsre,ők is foglaltak szállást maguknak meg az egész családnak is akik Pestről érkeznek!!
Remélem jó lesz!!Ha nem is lesz kánikula csak eső ne legyen!!Kiváncsí vagyok mit hagyunk otthon!!???
Tamesz!!
Jőhetnek a tapaszttalatok,te nagy utazo hírében állsz!!Mi meg mégcsak egyszer voltunk gyerekestül,akkor se vittem elég hosszu ruhát,és íszonyuan rossz időnk volt!!
Na jo megyek honlapot szerkeszteni,köszi,hogy megnéztétek,ezek szerint csak azok nem tudnak zenét hallgatni akiknek nincs MP3.
Igy jártak!! :twisted: :twisted: :wink:
Szép hétvégét mindenkinek!!

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Hazaértünk mi is kedves horvát szomszédainktól,és nagyon-nagyon szuper volt. Plitvicére végül nem mentünk be, mert ebben az esőlábalógós időben nem volt sok kedvünk hozzá, ráadásul Fanni orra napok óta folyik és siettünk haza a porszívóhoz.

Húha hol is kezdjem az élménybeszámolót?!
Egyszer jelentkeztem onnan, akkor még nem nagyon voltam kibékülve teljesen mindennel. Na de ez hamar megváltozott,amikor felfedeztük a tuti strandot és a szakácsok is elkezdtek fincsibb kaját készíteni.
Maga a szálloda egy 3csillagos hotel volt, de a 4csillagos Novi Holtel & Resort területén. Igazából annyi volt a különbség, hogy a szálloda kívülról kicsit lepukkantabb volt, meg körülötte nem locsolta öntözőrendszer a füvet, hanem csak gaz volt. Belülről viszont gyönyörűen felújított szobák, nemmessze a hoteltől új strand gyönyörű kilátással, vizi koktélbárral, jacuzzival....
Reggel 8-9 körül mentünk reggelizni, általában 11-re sikerült is lemenni a medencékhez vagy a partra, 1 órácskát pancsoltunk aztán kaja,délutáni családi pihi és késő délután megint strand majd vacsi, Fanninak minden este TiniDisco(!!!), 10-től pedig szunya.
Amikor rosszabb volt az idő elmentünk csavarogni a közeli városokba, egy nap átautóztunk Krk szigetére, megnéztünk két kisebb települést és Krk városát.
Szerencsére jó időnk volt keddig, aztán változékony. De rossz idő estére volt egy kb. 1000m2-es játszóház, tele 2-3 nagy ugrálóvárral meg mindenféle nagyobbaknak való kosálabdapályával, élő csocsópályával. Hát ezt még én is nagyon élveztem, annyit ugráltam amennyit eddig soha. Apa szerint nekem külön belépőjegyet kellett volna fizetni. Merthogy fizetős volt, 20 kuna/gyerek,korlátlan ideig....
A tengerrel a szikás,kavicsos volta miatt én nem nagyon békültem ki, meg aztán hideg is volt. Fanni viszont jól elpakolgatta a köveket. A medence viszont nagyon tetszett neki,kedvenc játéka az volt, hogy kimászott a lépcsőn és valamelyikőnk fentről berakta a vízbe mintha ugrana a másikunk pedig lent átvette.Egymás után 10-szer el tudta ezt játszani. Ráadásul annyira nem érdekelte hogy hideg a víz,hogy kapásból rontott bele. Volt olyan, hogy 2-3 kölkön kívül senki nem volt a vízben, annyira hideg, szeles idő volt. Mi mentünk akkor is! edzettük a gyereket!
Az esti discoknak is nagy sikere volt. Első nap iszonytaosan élvezte, még a földön is fetrengett, aztán 2 napig alábbhagyott a lelkesedés, de a végére megint ment a fenékrázás!
Fanni valószínűleg kiérdemelte a szálloda legrosszabb gyereke címet, ugyanis kajálások alatt nem mindig maradt nyugton az etetőszékben. Úgyhogy felváltva kajáltunk, valamelyikőnk kergette a gyereket. Azért voltak nyugott együtt töltött reggelink, ebédünk is, de ez nagyon ritka volt.

Kicsinyitek mindjárt képet is, csak ezt elküldöm el ne szálljon...

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Asszem képkicsinyítés az egyéb hozzászólások délelőttre maradnak...kicsit elálmosodtam és mosthogy az órára pillantottam értem miért...

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Szépjóreggelt!
Timka! Köszi a beszámolót, ezek alapján nagyon jól éreztétek magatokat. Képeket várunk!
Andi! Köszi a választ az esküvőröl. Addig még van idő, csak visszajön a meleg. ez az eső nekem sem hiányzik :cry: Bár én a nagy kánikulát sem szeretem :oops:

Lányok! Kérhetek egy kis segítséget? :oops: Beneveztem a srácokat egy fotópályázatra. Sajnálatos módon néhány anyuka rájött, hogyan lehet csalni :twisted: :twisted: :twisted: Mindegy, lehet nem fogunk nyerni, de ha van kedvetek, szavaznátok?
http://www.tgv.hu/index.php?foto=0&szav=0&pg=#fototop A kép címe: balatoni medenceélvezet. Hátha még van egy kis esély :wink:
Előre is köszi!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Halihó!

Timak, örülök, hogy újra felbukkantál :D , meg hogy jól éreztétek magatokat a nyaraláson. Sajnálom, hogy Fanni taknyoska, remélem, hamar kiszippantjátok!

Hát az időtől már eléggé ki vagyok akadva, tisztára, mint a nagy kánikula előtt júniusban, emlékeztek? Elő az őszi cuccokat! :?

Köszi az alvásos infókat! Hú, Andi, ez nem valami biztató, hogy még 6 éves korban is velünk alszik el a gyermek... :?
Jövő hétre jó bulizást nektek! Na meg jó nyaralást és szép időt!

Brigi, majd megnézem az oldalt, ha tudok, szavazok. Csak most megyek süteményt sütni, délutánra családi buliba vagyunk hivatalosak, nagybátyámék ezüstlakodalma, anno én voltam a koszorúslány... :lol: :lol: :lol:

Szép (???) vasárnapot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Jöjjenek akkor az ígért képek, előre is bocsi, ha sok lenne,de ez minimális töredéke a készült képeknek:

Kép Besegítettem én is a vezetésbe!

Kép Apa győzköd, hogy menjek be a tengerbe!

Kép Pár nap múlva már ilyen messzire bementem...

Kép Ilyen volt az egyik medencében

Kép Kicsit koszos volt, de nagyon élveztem....

Kép Kaja közben

Kép Tini discoban....

Kép A fagyizás nagyon bejött! (anya nagy örömére, 1fagyi=1váltás ruha)

Kép A szép, tiszta nagy medencében...

Kép Ez is ugyanott!

Kép Játszóházban, óriás csúszdán

Kicsit sok lett.
Még jövök majd képek nélkül!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen rég voltam, általában mire a géphez jutottam, és átnéztem,amit akartam, már nem maradt erőm írni....

Tamesz!
Hát, olyan jó újra pocaklakós képet látni :D , és akkor újra gratula a 150% kiccsajhoz :) , nagyon szép!
Építkezés: köszi az érdeklődést, alakul. Már a benti falakat csinálja az építő(mert ugye könnyűszerkezetes, így ennél ez már akkor van, ha kész a ház kívülről), konyhabútor megérkezett, csempék java szintén megérkezett, kerítés kész, csak a fababák hiányoznak róla, terasz, lépcsőfeljáró kész, ablakok, ajtó bent, de mintha ezt már mondtam volna, na úgyhogy lassan, de biztosan készül.
jajj, és Marcid annyira édes gyerkőc:D

Timka!
Nagyon jók a képek! Hát ez a Fanni lány már ilyen ügyi, hogy ilyen dirib-darabos kaját eszik? Kivagyok, hogy Lizinek még mindig pépesíteni kell, különben kiköpi.

Brigi!
Szavaztam :wink: , Marcinak Boldog szülinapot utólag is! Tetszenek a képek!

Juc!
Te Marcid is cuki fiú :D Ne aggódj, nálunk Lizu kizárólag melletünk alszik el, és utána van kiságyba csempészés.

Andi!
Nekem is kikerekedett a szemem, amikor olvastam, hogy Kírát még mindig elalvás után kell csempészni a helyére...., tehát ne is reménykedjek, hogy nálunk is ez egyhamar változni fog :(

Babus!
1 hét gyermek nélkül????!!! Azta papám!!!!Nem semmi :) És szuper, hogy ilyen jól elvolt nélkületek Kristóf! 38 m mély víz :?: Úratya, belegondolni is rossz! én be vagyok tojva az élővíztől amúgy is, mindig arra gondolok, hogy vajon mi lehet alattam...

Remélem mindent írtam amit akartam.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Sikerült megint végigolvasni a hozzászólásokat. Kint olvastalak ám titeket csak írni nem akartam,merthát mégiscsak nyaralni voltunk...
Amúgy a nettel egy kicsit szívtam: azt mondták kb. 8-10 euró/óra a használati díj, ezért azt csináltam,hogy betöltöttem egy oldalt ami érdekelt (babanetet!) és lecsatlakoztam,aztán nyugodtam olvastam. Max. fél órát neteztem így 1 hét alatt. Ezzel szemben fizetésnél deerült ki, hogy impulzusban számolják és majnem 5000 FT-ot fizettünk ezért.

Tamesz
Nagyon aranyos,dundi arcú a Lili kisasszony!
Nagyon ügyes Marcitok, hogy egyedül elvan a vízben a karúszóval. Fanni mostmár nagyon imádja a vizet, de inkább a csípőmön ül és úgy ugrálunk. Ha a hóna alatt fogom és a lábát nem tudja rámtekerni elkezdt nyavajogni.Vettünk neki beülős uszigumit is, az se volt nagyon nyerő. Valószínűleg furcsa még neki a nagy semmi a lába alatt.
Milyen volt az utatok hazafelé?
Nekünk is mindig nagyon sok cuccunk van, de most jött az ötlet, hogy láttam az úton egy csomó embert tetőcsomagtartóval. Oda is lehet sok-sok mindent pakolni!

Juc
Köszi ahátihordozót, igyekszünk visszaszlgáltatni hamarosan. Lehetapa viszi vissza egy győri napja után....
Plitvicére nem mentünk vele, de párszor használtuk a városi séták során.
Alvási mizériávalmi a helyzet mostanában?
Én inkább egy kicsit később feketném le, lehet "korai" neki a 9-10 óra. Szerintem simán elég neki a 8 óra alvás,gondolom azért napközben is alszik valamennyit.
Lehet az is furcsa neki,hogy mostmár nincs ringatás, fenékrázás.
Én már nagyon régóta nem cipelem a sózsákot, mi együtt alszunk, és acicin elszunyál. De van úgyhogy lecsatlakozik, átfordul a másik oldalra és éneklés vagy mesemondásközben alszik el.
Viszont arra rájöttem, hogy a rendszeresség minden körülmények közt fontos. Megpróbáljuk minden este ugyanazokat megismételni, szertartásszerűen, így már tudja hogy mi következik. Napközben is igyekszem ugyanabban az időben altatni,és simán alszik 2-2,5 órát. Nyaralás alatt képes volt 3,5órát, úgy ébresztettük fel fél 7körül, hogy ideje lenne menni valahová vacsi előtt.

Babus
1 hét Kristóf nélkül, nem semmi!!
Lehet nekünk is ki kellene próbálni pár napot, hátha lesokna a cicizésről.
Kérünk majd képeket!

Andi
Miron honlapja nagyon jó.Nekünk sincshonlapunk, a kkep.tar-on tároljuk Fanni képeit, ahol a nagyikis meg tudják nézni.
Lehet jobb hogy nem kaptátok meg a saját kocsitok, legalább nem egy hosszú nyaralásos utazáson avatjátok fel.
Szép időt nektek!
Rózsaszín Barbie :)!

Brigi
Nagyon jók a képek. HOgy lehet szavazni? én ráklikkletem, de semmi nem történt, a szám se változott!

Mukika
Fanni már nagyon kis ügyesen próbál kanállal,villával enni és jöhet a darabos kaja is, legfeljebb a kakiban is darabosabban köszön vissza. Már ha hajlandó enni és nem a cicit követeli...

Amúgy most növesztünk 4 rágófogat!!!! már ez egyik felük szépen kint van, egyik fogával sem nyáladzott ennyit a gyerekem mint ezekkel. Ujja állandóan tövig a szájában és folyik a nyála....
Amúgy nagyon nagy besti, figurázik egy csomót, rohangál, imád rajzolni.MOst letöltöttük a betről a tinidiscos zenéket, rázza rá a fenekét, teljesen el vagyok tőle olvadva. De gondolommindenki így van a saját gyerkőcével.


Hú, baromi hosszú lettem, bocsi ha valaki kimaradt volna!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Csak egy gyors bekukkra telik. Jól vagyunk, végül a termálfürdőről lemondtunk, és a hegyekben voltunk 5 napot, ma ismét elutazunk. Szintén hegyekbe megyünk, de lesz betéve fürdőzés is egy sóstóban. Ákosnak nagyon tetszett eddig a kirándulás :). Rohanok is pakolni, majd ha hazajövünk fényképeket is teszek fel.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Timka! Nagyon jók a képek! Ez az óriáscsúzda nagyon jó lehetett :lol: Szavazás :cry: Köszi, hogy megpróbáltad. Már többen jelezték, hogy nem fogadja el :cry: Másnak meg akár óránként 100szavazattal többje van :cry: Na mindegy, úgy látszik ez is kamu :twisted:
Mukika! Neked is köszi! :lol: Átadtam az illetékesnek!
Babus! Ügyi vagy, hogy kibírtad Kristóf nélkül egy hétig! Én nem bírnám tuti :oops: Pedig néha már jó lenne, csakhát nekem nincs is kie hagyni :cry:
Nyuszkó! Jó utat nektek. Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzátok! Itt megint esik :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok :D


Tamesz
Nagyon tündéri a leányzó :D
Irigyellek ám nagyon érte :lol: Ha tuti kislány lenne, talán még én is belevágnék egy kistesó-projekte :lol:
De inkább még várunk :D
Mi is lesz pontosan a neve a leányzónak? Én még a Panninál vagyok lemaradva. Még mindig vagy már változott?


Többiek (nem akarok senkit se kihagyni :lol: )
Minden kgyerkőc nagyon-nagyon tündéri :D


Juc
Nálunk is hasonlóan problémásak mostanság az elalvásaink, pedig Kristóf kb. 2 hónapja már egyedül aludt el, legalábbis este.
Aztán most kb. 3-4 hete katasztrófálisak lettek az estéink, meg is lett az eredménye, 8 fogat növesztett ki Kristóf nagy hirtelenjében, így már 16 fogacska boldog tulajdonosa :lol:
Kristóf is csak pityergett, ha ágyat ért, a kezemben viszont felpörgött. Aztán a mentő megoldás a mesélés (és végszükség esetén az éneklés) jött be. Amitől ugyan nem alszik el, de megnyugszik annyira, hogy képes megmaradni az ágyában és utána már magától, egyedül elaludni.
Csak gagyi, saját magam által kitalált, ott helyben rögtönzött állatmeséket meséletem neki, olyan másfél éves szinten :lol: , halálra röhögte volna magát bárki, aki meghallotta volna :lol: , viszont Kristóf teljesen padlót fogott tőle, tátott szájjal hallgatta, amint a nyuszi labdázni megy a rétre a békával és a zsiráffal :lol: :lol: , és minden mese végén az állatok hazamentek, megvacsiztak, megfürödtek, az anyukájuk mesélt nekik és az állatok becsukták a szemüket és elaludtak, szépet álmodtak :lol:
Ez olyannyira bejön neki, hogy mióta beszüntettük a déli cicin elalvást (ami utána "kisebb" nehézségekbe is ütközött), azóta délben is mesélek neki és akkor is bealszik utána.
Már csak azért írtam ezt, hátha nektek is bejönne a mesélés. Bár lehet, hogy már próbáltad is :D


Andi
3-4 órás ebéd utáni alvás????
Atyaég, milyen lehet az????
Nálunk az abszolút hiperszuper csúcsrekord 2,5 óra alvás! :D Ez Kristóf életében, 1 hónapos korától számítva (merthogy azóta utál aludni nappal, és fél éves koráig nem is aludt semmit), max. 4-5-ször fordult elő.
Az átlag 40 perc.
Az 1 órának már nagyon-nagyon örülök.
A másfél óránál szétcsókolgatom, hogy mennyire ügyes volt, hogy ennyit aludt.
2 óránál már komolyan aggódom, hogy valami baja van.
2,5 óránál pedig már tényleg volt, hogy bermentem hozzá, a szobájába megnézni, lélegzik-e még.
Több még az életben nem volt.
Ezek alatt is végig síri csendben kell lenni (pedig nem ehhez volt szoktatva), mert a legapróbb neszre felébred, úgyhogy ha Kristóf alszik, telefonok kikapcs, no WC, no kajálás, csak sunyítás a másik szobában, becsukott ajtónál.
Bár tök mindegy, mert amint a felettünk lakó (egyébként hiperaktív öregasszony :lol: ) arrébb tolja egy bútorát (mert nem tudom mit csinál az a nő egész nap, de folyton azt hallani, hogy székek, asztalok, ide-oda tol, véletlenül se arrébb tesz), Kristóf egyből felébred.
Ma pl. arra ébredt fel, hogy egyet kopácsoltak. De csak egyetlen egyet. Tegnap fúrtak egyet a házban, arra. De van, hogy hogy a kukásautó épp a házunk előtt jön, és arra ébred fel.
Borzalmas ébren alvó. Nem is tudom kitől örökölte :lol: :lol: :lol:


Na nem is regélek már tovább, hanem inkább dobok fel néhány képet kispasimról :D
Illetve ezt az üzit elküldöm, aztán majd a következőben, nehogy elvesszen, mert akkor idegrocs leszek :lol:


Babus

Kép
babus2005
 
 


A képek:

Imádott hátizsákjával :lol: :
Kép Kép

Stoppos fiú :D :
Kép

Vigyor a kádból:
Kép

Laza fiú:
Kép

Eszegetem a barackot:
Kép

Próbálkozás az önálló evéssel:
Kép Kép


Végül Anya és Apa a nyaralás alatt:
Kép
Kép Kép



Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus, köszi a mesélős tippet, de nálunk sajna ez sem jött be, én is próbáltam, általában azt meséltem el neki, mit csinált Marci aznap, vagy mondókák vagy éneklés, de nem aludt el tőle. Igaz, lehiggadni lehiggad, tehát ha pörög vagy sír, akkor énkelésre megnyugszik, de elaludni csak csöndben tud, most az a legújabb, hogy hátat fordítok neki, és a hátamhoz bújva alszik el. :) Ha szembe fordulok vele, egyszerűen bezsong tőlem :lol: , simogat, puszilgat, nyomogatja a szemem, orrom, fülem, magyaráz, szóval nagyon édes :lol: , de nem alszik...

Nagyon csinos vagy a képeken!!! :lol: :lol: Kristóf is helyes!!! Ja, látom ezt a hátizsákot, ebbe teszel is valamit, és hozza? Én is vettem egyet Marcinak, de egyelőre nem adtam még rá, az eladó azt mondta, olyan 3 éves kortól szokták használni. (???)

Hogy bírtad Kristóf nélkül az egy hetet? Én most gondolkozom rajta, hogy pár napra odaadjuk Marcit anyukáméknak, de egyszerűen félek... :shock: Te nem aggódtál? Nem hiányzott nagyon?

Nyuszko, további jó nyaralást! Remélem, ott nálatok nincs ilyen csúnya idő, mint itt.

Timka, neked is köszi az alvós tippeket! A "rázogatásról", ölbevevésről igazából a nagy melegben szoktunk le, illetve ő nem kérte, mivel összeizzadtunk, és annál jobb volt neki a kiságy, de gopndoltam, akkor már szokjunk le róla teljesen. Na, úgy látszik ez nem megy ilyen könnyen, úgyhogy ezért van most az együtt elalvás. De a 9 órával eddig nem volt semmi gond, nem volt túl korai neki. Meg hát nekünk is jó egy kicsit kettesben lenni a párommal, miután leraktuk a gyerkőcöt. Így sem fekszünk le éjfél előtt általában. Tényleg, ti még Fanni altatása után tudtok beszélgetni, vacsizni , tévézni stb. ? Mikor jutsz így ágyba? Én biztos nem bírnám sokáig, ha még ennél is később kéne. (REggel meg 6 körül ébresztő... :? )

Muki, hajrá akkor az építkezéshez, mikor költöztök? Lesz internet, ugye? :lol:

Tamesz, merre jártok???

Sziasztok, jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc
Dehogyisnem aggódtam, naponta min. 3-szor telefonáltam haza, ilyenkor Kristóffal is mindig beszéltem, plussz még késő este anyukámmal, hogy rendben ment-e az elalvás.
És persze, hogy őrülten hiányzott, minden percben eszemben volt, de nyugtatott a gondolat, hogy remekül érzi itthon magát, anyukámat nagyon-nagyon szereti, és anyósomék is folyton csak kényeztették, hol ide vitték, hol oda, csupa kaland volt neki az az 1 hét.
Jókat aludt, sőt, jobbakat, mint velem, átaludta az éjszakát, és másnap reggel akár 9-10-ig is elaludt. Szépen evett, és mindenki szerint nagyon jól érezte magát.
Én abból indultam ki, hogy körülöttünk most nagyon sok hasonló korú gyerek szülei mentek el nyaralni gyerkőc nélkül, volt aki a világ másik végére, a gyereket meg lepasszolták a másik városban élő nagyihoz, még ott is aludt, mégis tök jól el volt a gyerkőc. Meg egy hasonló korú ikerpár szülei is elutaztak Máltára, a fiúk ott is tök jól bírták. Na és persze úgy gondoltam, másfél év után ennyi pihi már nekem is jár, mert akárhogy is imádom kis Tökit, nekem vele nyaralni abszolút nem lett volna pihenés, sőt, talán inkább még fárasztóbb lett volna.
Most hétvégén viszont őt is visszük magunkkal Sarudra, a Tiszához, az éjszakától már előre rettegek, életében ezidáig egyetlen egyszer nem aludt itthon, a saját ágyában, azt is végig balhézta.(ugyanígy tavaly nyáron Sarudon)
Hogy mi lesz majd most éjszaka? Belegondolni se merek. Utazóágyat elvől utálja, abba ébren bele nem megy, egyedül elaludni idegen szobában és ágyban tuti nem fog, ha viszont ott leszek vele, pörögni fog. Kemény menet lesz.


Hátizsákba szinte semmit se teszek, max. 1-2 kisautót vagy kabalát, Kristóf imádja, már előre mutogatja a hátát, és mondja, hogy "ide-ide" :D
Szerintem egy (szinte) üres hátizsáktól semmi baja nem lesz, olyan súlya van, mint egy kabátnak. Nem hinném, hogy ezért 3 éves korig kéne várnom.

Most már megyek, mielőtt Törpe újraindítja a gépet :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!
Babus! Nagyon jók a képek :lol: Kristóf annyira nagyfiús! Főleg a hátizsákkal! Nekem is be kéne szereznem végre :oops:
Jó, hogy Kristóf ilyen jól elvan nélküled. Az enyém srácok tuti hisztiznének :cry: Marci teljesen kiakadt mikor Mátéval kórházban voltam 1hónapot. Szegényt nagyon megviselte, ezért is nem gondolok még nélkülük nyaralásra. Inkább viszem anyuékat is :lol:
Juc! Kitartás az altatásokhoz! Van valami változás? Nekem e téren szerencsém van, Máté ha álmos szól, hogy menjünk aludni, kéri a cicit és már alszik is :lol: Persze a cicit utánna alig bírom kibűvészkedni a szájából :roll:

Szép napot mára! Ma már hátha nem fog esni.

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Babus, Brigi, köszi a válaszokat! :) Képzeljétek, rászántuk magunkat, és csütörtöktől szombatig odaadjuk anyukáméknak Marcit... :lol: :shock: :lol: Csütörtökön elviszik, brühühü, este kibulizzuk magunkat :lol: , aztán péntek-szombatra meg elmegyünk Bécsbe egy kis vásárlásra, nézelődésre, múzeumozásra, este meg beugrunk a lurkóért Győrbe, ha még megismer minket... :shock: Persze már rettentően aggódom... :? :? :? Egyelőre bőven elég ez a 2 és fél nap, ennél hosszabb időt nem bírok elképzelni, másrészt meg én is úgy vágyom egy kis lazításra, hogy ne kelljen a nap 24 órájában "ügyeletben" lennem, hanem egy kicsit elengedhessem magam... A hosszabb nyaralást viszont én nem tudom Marci nélkül elképzelni, abba beletörődtem, hogy az mostantól egy darabig nem a pihenésről szól... :lol:

Babus, akkor kitartást a hétvégi altatáshoz, remélem, most jobb lesz, mint tavaly volt!

Sziasztok, szép nyárias napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


SZiasztok!
Csak gyorsan bejelntkezem. Visszaolvasni csak egy nagyon kicsit tudtam, így reagálni nem igazán tudok.
Tamesz,
gratula a kiscsajhoz! Nagyon szép!

Mi közben elköltöztünk és még nincs netünk, se TV-nk. A net egy kicsit hiányzik, de a TV-n gondolkodunk, hogy legyen-e egyáltalán. Most tesóméktól írok.
A cuccaink nagy része még dobozokban és zsákokban hever, de ettől eltekintve nagyon jó nekünk az új helyen. Bár kellett egy kis idő, amíg el tudtam fogadni a "dobozos állapotot", ugyanis Marci mellett nepközben nem igazán lehet pakolni, Apa meg eddig egy nap szabit sem tudott kivenni, sőt még egész hétvégén is dolgozott :(.
Velünk szembe költözött egy fiatal pár egy 20 hónapos kisfiúval. Marci és a kisfiú között fellángolt a szerelem, így most nagyon boldog :). Jövő héten elutazunk Tapolcára nyaralni, aztán néhány nap nyaralás ithhon és megyünk Anyukámékhoz, mert mióta hazamentek (2 hete) Marci napjéban ötször hiányolja Őket nagyon szomorú fejjel. Közben elkezdtük azt, hogy Marci legalább éjjel ne szopjon. Mit mondjak, két és fél hete megy a küzedelem és folytonos zokogás éjszaka. Nem egyszerű eset... Sokszor együtt zokogunk, ilyenkor Ő abbahagyja a sírást, elkezd engem vígasztalni és úgy alszik el. Nekem meg óriási lelkiismeretfurdalásom támad, de ezen most már muszáj volt változtatni.

Bocs, hogy ilyen sok lettem és csak magunkról írtam, de gondoltam tudatom, hogy még élünk :). Most aztán bőven hírt adtam magunkról!

A fotók egy részét azért átfutottam. Nagyon jók lettek a nyaralós képek! Brigi, mi is gratulálunk a Nagy 3évesnek!!!

Majd jelentkezem, ha tudok, addig is további szép nyarat Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Timka, jelentem, a hátihordozó kifogástalan állapotban megérkezett. :lol:

Eveka, jó, hogy írtál, jó lehet az új lakás, hajrá a dobozoláshoz! Azért ha lehet, minél előbb szereltesd be az internetet! :D

Tamesz, merre vagy??? Ugye jól vagytok???

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Látom mostanában nincs nagy élet itt.
Mi egész nap tettünk-vettünk, beszereztem végre Fanninak egy Little Tikes-os csúszdát, most este szerelte össze az apja,hát alig tudtam leállítan a gyereketi. Már délután csúszott a csúszdafelületén, úgy hogy a fotelnak támasztottam.
Kíváncsi vagyok meddig tart az a nagy lángolás!
Olyan édes volt most este, csúszdázásután jött oda kimelegedve cicizni, és kérdeztem tle,hogy mostmár mehetünk csicsizni (aludni) erre bólintott és sepert át a másik szobába az ágyra, ott szépen lefeküdt és várt engem.

Juc
Nem is tudtam hogy apa visszavitte a hordozót, csak előtte hívott engem, hogy itthon vagytok-e vagy Győrben?
Hát köszi még egyszer.

Tamesz
Én is hiányollak! adj életjelet, jól vagytok???

Eveka
Jó, hogy jelentkeztél. Nekünk a mai napig dobozban vannak a cuccaink egy része, két rumliszobánk is van!!!
Fanni mellett én se tudok kipakolni,meg nincs is hova. Azokban a szobákban bútor sincs még! Ha pedig apa itthon van hétvégén mindig mást csinálunk.
Éjszakai cicizés!- Fanni is fel szokott kelni egyszer-kétszer, olyankor bekapja a cicit és fél perc múlva alszik is tovább.
Nekünk is abba kellene már hagyni a szopit, állítólag van valami homeós bogyó amitől elapad a teje az embernek,de nekem nincs szívem megvonni tőle.

Fanka,veletek mizújs???

Na dolgozom még egy kicsit...
Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Hát már nem nagyon bírtam aludni (pedig Marci most még hagyott is volna), úgy izgulok, hogy mi lesz szegénnyel Győrben, nem lesz-e semmi baja, nem fog-e megzavarodni, hogy nem vagyunk ott vele, nem csalódik-e örökre az anyjában... :? :? Persze nagymamáját imádja, ugyanúgy hozzábújik, simán elalszik vele, meg biztos kényeztetni fogják, kedveskednek vele, nem pedig az idegbeteg anyja tépi a haját tőle :lol: , na de akkor is... :( HÁt ha ilyen stressz ez a különlevés, akokor legközelebb inkább a Szigetre is magammal viszem... :lol:

Timka, remélem, beválik a csúszda! :D Nálunk csak mostanában kezdi érdekelni Marcit a játszin a csúszda, eddig nem különösebben jött be neki. MOst hogy már néhol maga is föl tud mászni, így izgibb.

Dobozok: bevallom, nálunk is van még egy darab, az íróasztalom cuccaival, de mivel azt nem nagyon használom mostanában, így ki sincs pakolva... :oops: Sőt két másik dobozt csak most a hétvégén pakoltunk ki... pedig lassan egy éve költöztünk... :oops: :oops: :oops: Bútorilag meg... hát még annyi minden kell, de gondolom, ez mindig is így lesz.

Szép napot, elveszettek, jelentkezzetek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Micsoda forgalom volt itt!
Babus,
nagoyn csinik vagytok és Kristóf is kész férfi a hátizsákkal! Jók a képek, és örülök, hog sikerült kicsit pihenni, megértem, hogy hiányzott Kristóf, én is megszenvedtem a 3 nap Dubrovnik alatt, de jó volt!

Brigi,
én azt hiszem lekéstem a szavazást, bocsika!!! De a fiúk nekem akkor is tetszenek.

Timka,
nagoyn jók a képek, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, Plitvice nem szalad el, majd legközelebb, de egyszer látni kell, mert hihetetlenül szép! Csúszda nálunk is sláger továbbra is!!!Még két üres szoba??? mi a hétvégén pakolásztunk, megszűnt a dolgozó szobám, az lesz a kisasszonyé, van némi cucc, vihetjük???:)

Juc,
jó hétvégét Nektek, mi is voltunk kedden Bécsben, bevásároltam Marcinak őszi-téli gatyát pólót, pulcsikat, és a kisasszony is kapott egy-két dolgot, na meg egy új zenélő-forgót, mert Marci kicsit leamortizálta az övét, így az már nem megy! Menjetek be a nagy játékboltba élvezni fogjátok!!! Toys'r'us a neve, marha jó, ott vettem meg a család megbízásából a névnapi ajéndékokat Marcinak, remélem tetszeni fognak neki!

Eveka,
jó, hogy túl vagytok a költözésen, a dobozok miatt ne aggódj, az még lesz egy fél évig is, legalább is nálunk így volt, sőt van ami azóta már felkerült a paslásra, mert ki sem pakoltuk! Jó, hogy van játszótárs a közelben Marcinak. A nagyszülőkhöz kötődést megértem, MArci is élvezi, a hétvégén apukám volt itt a gardróbba a polcrendszert, és utána végig emlegette, hogy Bandi, brrrrrrrrr, vovo, azaz Bandi elment a volvoval!:D Majd hétfőn lehúztunk Győrbe anyósomékhoz és csak tegnap este jöttünk haza, és ott is nagy volt a szerelem, bár ott a sógornőm a kedvenc, a hugi, aki GUGU névre hallgat.
És most már nelkem is mondja kb 10 napja, hogy MAMA és el vagyok olvadva. Győrben összeeresztettük a másodunokatesóival, aki 6 héttel fiatalbb kisfiú vele nem nagoyn foglalkozott, de a lassan 1 éves kiscsaj izgatta. és főleg az izgatta, amikor az ölemben volt a leányzó, szóval lesz még itt féltékenyésg kérem szépen!:)

Most két napig itthon pakolunk és varrok, mert remélem ma megön a függöny a kiscsaj szobájába és a karnis a gardróbba. Na most megyek, mert egy polcos szekrényt kell összeraknunk apával és már tűkön ül, én meg a neten lógok, ejnye! Ja hétévégn meg Egerbe húzunk, mert megjöttek öcsémék Párizsból és már nagoyn kíváncsi vagyok az "új" gyerkőcre" majd még jövök!
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 



Sziasztok :D

Brigi
Ne haragudj, múltkor lemaradt, hogy Marcinak utólag is nagyon boldog 3.szülinapot kívánok :lol:
Oviba mikortól fog menni? Csak szeptembertől? (bocsi, ha már írtad, de végigolvasni nem volt időm)


Eveka
Jó dobozolást!!! :lol:



Timka, Eveka
Kristóf is kb. 17 hónapos koráig szopizott, reggel, délben, este, ugyan neki már szinte az első pillanattól nem volt elég a tejcsi és pótolni kellett, de szerencsére így sem ment el a kedve a szopizástól, sőt!
Az utolsó hónapokban persze már csak pár korty tejcsi volt, de Kristóf igazi cicifüggő volt, imádott szopizni, elaludni is csak azon tudott, főleg ebéd után.
Aztán kb. 1 hónapja beleúntam a szopiztatásba (pedig ezt sosem gondoltam volna), és először elhagytuk a reggeli szopit, ez szinte meg se viselte.
Utána jött az esti, ez már rázósabb volt, de fürdés után már "csatlakozott" is volna fel, de párszor elmagyaráztam neki, hogy estére már a cici alszik, úgyhogy most nincs szopi, és megértette. Később már ha én ajánlottam fel, akkor se kérte este. Viszont az esti elalvások nehézkesebbé váltak, mert nem volt, amitől bealudjon. Ekkor jött az esti mese, ami mindent megoldott.
Legutoljára pedig a déli szopit hagytuk el, mert ebéd után rettentő nehéz bealtatni. Addig ugyanis ebéd után kivétel nélkül mindig a cicin aludt el. Na meg is szenvedtük rendesen, jó sokáig tart a mai napig elaltatni, de ekkor is a mesélés és az éneklés vált be, azon többnyire elalszik.
Ez a folyamat eltartott min. 1 hónapig, pont akkorra értünk a végére, mikorra elutaztunk nyaralni, pont jól jött ki, és mire hazajöttünk, már ha kényszeríteni akarnám, se kell neki a cici, úgyhogy végleg vége a szopinak.
És így egyikőnket se viselte meg a dolog, Kristóf fokozatosan szokott le róla, szerintem pont jó volt így :D


Na lassan megyek is, mert letelik az alvásidő :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Én is 2005.januárjában szültem Szegeden. A kisfiamat Daninak hívják. Még csak most ismerkedem a babanettel. Mindenkinek szép napot!
lindika
 
 


Sziasztok!

Üdv itt Lindika! Én is Szegeden szültem és szegediek is vagyunk, csak az én lánykám áprilisi.

Eveka!
Akkor túl vagytok a nehezén, a kipakolás meg gondolom majd szépen lassan halad előre. Nyugtasson az, hogy mi még mindennek előtte vagyunk.

Babus!
Kristóf már nem is szép baba, hanem inkább jóképű kis pasika:), de tényleg ebben a farmaros szerkóban csupa legényes. Hát Te meg totál vékony vagy!!! Hol van az a legendás nagy has, amiről annó elég sokat panaszkodtál??? :)

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jajj, akartam kérdezni, főleg azoktók, ahol egyelőre nem jön a kistesó, hogy hogy álltok a bölcsi kérdéssel. Lesz, aki 2 évesen bölcsibe kezdi járatni a csemetét?

Már csak azért, mert mi ha amellett döntünk, hogy kistesó majd csak Lizu 4-5 éves korában legyen, akkor muszáj lesz bölcsibe vinni babukámat(akárhogy is szakad meg emiatt a szívem), mert mi nem engedhetjük meg magunknak azt, hogy az én havi jövedelmem 23e Ft legyen. És ezzel kapcsolatban még kérdezném, hogy Ti tudjátok, hogy ez a bölcsi dolog hogy műkszik? Mármint az a része, hogy mikortól kezdhet járni a gyermek? Hogy a már meglévő csoportba berakják az éppen érkezőt, vagy sűrűn indítanak csoportokat? Mert Lizi pl ápr.6-án betölti a 2. évét, hamarabb nem akarnám vinni, később meg ugye az anyagiak miatt nem vihetem, akkor ápr. 7-én kezdi a bölcsit és kész? Meg gondolom jóval előtte be kell íratni. Lehet, hogy kicsit zavaros lett ez az egész... :oops:

Annyira rossz, mert már a bölcsi gondolatába is bele betegszem. Hát hogy vihetném közösségbe az én kis mimóza lánykámat, aki még attól is sírva fakad, ha idegen baba megérinti, vagy éppen túl közelről rámosolyog. Most intenzív játszóterezéssel próbálom alalkítani ezt a dolgot, nem tudom mekkora sikerrel. Meg nekem olyan durva, hogy születésétől 24 órában együtt vagyunk és akkor hirtelen(pici átmenettel) napi min 10 órában ne találkozzunk, brrrrrrrr... :(

Óóó, nem siránkozok már tovább, csak kíváncsi lennék, hogy más hogy van ezzel.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!

Egész nap nem volt net, úgyhogy most vasalás közben egy gyors ukkra futottam be. Holnap mi is utazunk szüleimhez, nem biztos,hogy lesz időm holnap elköszönni.

Tamesz
Jó hogy előkerültél. Mi még soha nem vásároltunk kint Bécsben, csak egyszer voltunk ott átutazóban, de lehet hogy ha a hazai őszi-ruha kínálatot és Fannim óriás méreteit összevetjük ki kell menjünk,hátha ott vannak rá való bővebb nadrágok Totál ki vagyok akadva a darázsderekű 92-es nacikon. Lehet ez a normális, de a combjáig se jön fel,nem hogy a pelenkás fenekére. Ma vettem neki egy pamut napcit, 98-ast, na ez pont azzal a 10 centivel hosszabb,és ott van valami minta is,úgyhogy lehet holnap kisebbre cseréltetem,hátha azis ugyanígy nyúlik....
Vagyegész télen a Nike-s melegítőjéba járatom majd ésnaponta mosom,az legalább kényelmesneki.

Juc
Kellemes kikapcsolódást nektek!!! Ne aggódj,Marci remekül ellesz a nagyIval!

Mukika
Én asszem nem megyek vissza dolgozni, mert itthonról dolgozom, ésmég kistesőn sem ügyködünk. Fannit egy magánbölcsibe jegyeztettem elő jövő szeptemberre, amikor már 2,5 éves lesz. Itt csak ez az egyetlen lehetőség így baromira sokan jelentkeznek. Úgy tudom hogy ha van hely akkor felveszik év közben is a gyereket, nem hiszem hogy emiatt sűrűbben indítanának csoportot,mint pl. egy nyelviiskolában. Van sok helyen beszoktatás is .Szerintem Szegeden sokkal több lehetőség van, nem tudom megvan-e esteleg szabva hogy hová tartoztok, érdemes lenne felvenni érdeklődés szintjén párral a kapcsolatot, ha komolyan fontoljátok a beíratást.
Amúgy a vezető bölcsis mondta itt,hogy aszülőket sokkal jobban megviseli a gyerek távolléte, szinte nem tudnak mit kezdeni magukkal, és ez tény. Én is néha téblábolok, amikor Fanni a Gekkós játrsziban van 1 órára.
Amúgy én csak amiatt íratnám be,hogy gyerekek között legyen, lehet hogy egy időután én márkevés leszek játszótársnak.

Na megyek mert a ruhák nem akarnakkivasalódni,pedig bekapcsolva hagytam nekik a vasalót is.

Szép, napsütéses hétvégét mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 



Muki
Köszi :D

Bölcsi:
Én nem tervezem, hogy beadom, de azt tuti, hogy minket is nagyon meg fog viselni a havi 23 ezer :(
Viszont én már nem tudnék visszamenni a munkahelyemre gyerek mellett, minden nap Pestre feljárni, 12 órában, két műszakban, ez már sajna a múlté, akárhogy is szerettem is ott dolgozni.

Nálunk, itt Gyöngyösön nagyon kevés bölcsi van, 2 vagy 3, viszont rengetegen mennének, így nagyon előre be kell jelentkezni.
Egyik ismerősünk idén januárban íratkozott fel, hogy max. 1 év múlva szeretné bölcsibe vinni az akkor 1 éves kislányát, de már csak jövő év júliusától tudták felvenni, akkor már 2,5 éves lesz.
És akinek pl. van kisebb tesó, akivel otthon van az anyuka GYES-en, annak a nagyobbat alapból fel sem veszik bölcsibe.
Kizárólag akkor, ha az anyuka dolgozni megy és persze jó előre bejelentkezve.


Most mennem kell, hatalmas lomtalanításban vagyunk anyukámmal.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!
Csak elköszönni jöttem de azért reagálok is gyorsan egy-két dologra!!
Bölcsí!!
Hát nálunk olyan nincs!! :lol: :lol: Vagyís van magán bölcsí ami havi 50000 ft.Tehát nem éri meg visszamenni dolgozni!!
Nekem most szerencsém van mert Anyu és Apos is nyugdijasok ugyhogy Miront egyenlöre nem kell vinnem sehova,de viszont Kírával bejártam Pestre innen Vörösvárrol ami elég gáz volt ugyanis a 10-es uton folyamatos volt már akkor is a dugo!!(1,5 ora oda és ugyanennyí vissza)Most még rosszabb!!DE sajna nekem se vvolt akkor választásom,az akkori 16 ezer minket is padlora küldött!!
Amikor Kírával jártam, akkor voltak ott 3-4 honapos pici babák is!!Teljesen kiakadtam ettöl,degondolom egyedül nevelő gyedet nem igényelhető anyukák vitték őket ilyen korban!! :cry: :cry: :cry:
Egyébként én nagyon bölcsí pári vagyok Kíra íszonyuan sokat fejlödött,és nagyon szeretett járni és ami nem mellékes nem volt utána oviba beszoktatás ami ugye valamelyik gyereknél akár 2-3 honapot is igénybe vesz,ő egyszerüen bement és játszott!!Másnap már ő kérte,hogy vigyek neki ágynemüt mert ott akar ő is aludni!! :shock: :shock: Ez akkor ugye jol jött amikor én már kezdtem ujra dolgozni nem kellett agodnom miatta,hogy nem érzi jol magát!! :lol: :lol:
Annál jobban félek most a sulitol,de biztos csak én parázom tul a dolgot!!Tők vad idegen emberek uj környezet és még játszani se lehet!! :shock: :shock: :lol: :lol:
Na szóval akkor én most bucsuzom,reggel indulunk!!Sikerült mindent bepakolnom,Apa éppen előbulizik a szomszédba!! :twisted: :twisted: A holnapi esküvőn meg olyan lesz mint a mosott kaka!! :evil: :evil: :lol:
Szoritsatok nekünk a jóidő miatt legalább holnapra!!
Ha hazajöttem mesélek egy olyan storyt,hogy tátva marad a szátok de most nem merem ideirni nehogy még több bonyodalmat okozzak magunknak!!Ki tudja kik olvasgatnak itt!! :wink: :wink:
Csak szoljatok nehogy a "kipihent" :lol: :lol: :lol: agyammal elfelejtsem!!
Ha lesz net jelentkezem!!
Bucsuzoul nézzétek meg hogyan viselték gyerekeim a már visszasírt kánikulát!!

Kép

Kép

Kép

Kép Kíra állandoan ráadja a Mironra a ruháit és utána jokat kacarásznak rajta!4Itt éppen a háloingje van rajta!!

Mindenkinek szép napokat!!
Vendég
 


Köszi szépen a bölcsis válaszokat!

Andi!
Nagyon édesek a gyerkőcök :)

Én is dobok néhány képet,mert már nagyon régen voltak:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!
Nem tüntem el, csak valahogy nem jutottam ide :oops:
Juc! Hogy viselte Merci a különlétet? És te hogy bírtad? :wink:
Eveka! De jó, hogy ti már elköltöztetek, az meg duplán jó, hogy már játszópajtás is van :lol: Dobozoláshoz kitartás. Jaj de szeretnék már ott tartani én is :oops: :lol:
Timka! Hajrá csúzdázás! Az nálunk is nagy sztár :lol: Jó, mert ha rossz is az idő akkor is tudnak csuszizni :lol:
Andi! Édesek a gyerkőcök :lol: Jó utat nektek. Hétfőtöl már melegedés várható állítólag :lol: Remélem jó időtök lesz! :wink:
Mukika! Nagyon jók a képek! Látom Lizi is kis halacska :lol:
Bölcsihez nem igazán tudok hozzászólni. Marcinál szóba se jött, ugye itthon voltam Mátéval, most meg a költözés miatt Marci ovija is cuszik. Majd meglkátjuk, hogy jövünk ki a pénzből, meg egyálltalán visszatudok e menni a régi munkahelyemre, meg ugye ha sikerülne mondjuk lefogyni és belevágunk a kislánygyártásba :wink: ...
Kedden megyünk oltásra mindét manóval. Már előre félek, hogy mit fognak ott művelni :cry: Mindkettő fél az orvosoktól :cry: és még apa sem tud jönni, mert melózik. Talán anyós jön, még nem tudom, de sajnos ő sem nagy segítség :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Egyelőre csak egy gyors bekukk, jelentem, megjöttünk :D , mindenki kibírta a hétvégét, úgy tűnik, én a legnehezebben, Marci remekül elvolt a nagyszülőkkel. :lol: Majd írok többet is, most csak gyorsan boldog névnapot kívánok a Marcelloknak!!! Szóval Tamesz, Eveka, (Brigi is, bár nem tudom, hogy a te Marcid Márton-e, mint a miénk, vagy Marcell :) ), sok boldog névnapot a lurkóknak!!!

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Na mi is hazakerekedtünk :) . Sajnos a kirándulás második fele nem sikerült olyan jól, mint az első. Ákos keresztszülei ragaszkodtak, hogy együtt menjünk, én tudtam, hogy a keresztanyuka nem igazán szereti a hegyekben, de mivel ők erősködtek, hát gondoltam, hátha mégis minden jó lesz. De hát sajnos nem sült el jól. :evil: :evil: . Hétfőn délután indultunk és úgy terveztük péntekig maradunk, erre szerdán már haza kellett jönni, mert megunták. Rettenetesen mérges voltam, na de ez van.

Felteszek pár képet, azzal rohanok, mert ebédet kell készítsek. Kép Kép Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Először is minden Marcell-Marcinak nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép


Mi hétvégén szüleimnél voltunk, Fanni nagyon-nagyon élvezte a vidéki életet. Ott még használnak lovasszekeret, így amikor elment a házunk előtt egy mindig rohanni kellett ki az utcára.
De a fecskék, a tyúkok, a malacok, a kutyák, cicák is hatalmas visításokat csaltak elő Fanniból.
Sajnáltam is visszajönni, szívesen maradtam volna vele még párnapot, de szegény apának nehézkes lett volna a hazajövetel, neki pedig ma már meló van.

Tamesz,mizújs veletek? ritkán írsz mostanában!
Juc, milyen volt a hétvégétek?
Nyuszkó, kérünk majd élménybeszámolót. Szegény, közös nyaralának "híg a leve", épp ezért én inkább csak kettesben vagyis hármasban megyek valahová.

Most ennyire futotta, elveszettek jelentkezzetek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Bocsi az eltűnésért, de kicsit zűrös napjaink voltak.
Úgy kezdődött, hogy csütörtökön Marci belázasodott és elvileg pénteken este mentünk volna Egerbe, hogy öcsémékkel találkozzunk, de nem mertük bevállalni, neogy bacit vigyünk a kislegényüknek! Dokinénit kihvítam, majd nem talált semmit, csak a fogai vannak bedurranva iszonyatosan. Hát így a fogak és a hőemelkedés, na meg a selejtezés és pakolás jegyében telt három napunk, eszméletlen sok szemetet termeltünk, ugyanis 3 éve a költözéskor az iratokat nem volt időnk szanálni, így most tettük meg.
Majd tegnap reggel végül lementünk egerbe, mert MArci szombaton már nagoyn rossz volt, gondoltuk semmi baja nincs.
Nagoyn jól kijöttek a gyerkőcök, bár kicsit csúnyán nézett rám, ha az 5 hónapost fogdostam.
Ma jöttünk haza, majd a dokihoz rohantunk és szerencsére a sok utazás és pakolsá ellenére még mindig zárt a méhszáj, és már 81mm a kiscsaj koponyátmérője és valahol 1.5 kg körül van. LEgközelebbb csak 4 hét múlva kell menni, ha addig minden ok. Ma kaptunk egy új szülésznő telefonszámot is, mert sajnos a régink elment beteglátogatónak, így vele már nem tudunk szülni, csütörötk este megyünk ismerkedni hozzá, de Marcit megpróbáljuk leadni a szomszédba, mert mostanában beindult ezerrel a hisztikorszak és két szót nem lehet senkivel élrtekezni.
Holnap jönnek öcsmék és varrnom kell, emg tapétecsíkot ragasztani, meg pakolászni. Szóval jól és mozgalmasan telik apa szabadásga, eddig szegénykém nem sokat pihent, de talán majd a hét második felében.
Na rólunk ennyit!

Juc,
várjuk a beszámolót!

Muki,
nagyon aranyos a csajszi és ltászik, hogy ő is vizigyerek!!!

Nyuszkó,
sajnálom a nyaralást, majd jövőre jobb lesz!:D

Timka,
köszi a hiányolást, és az sms-t is, kár, hogy rövid időt voltatok csak a szülőknél!!! Marci is imád mindenféle állatot, bár most mindegyik azt mondja, hogy vvááááááááááá! és ordít, mint az oroszlán. Ja ezt mondta öcsémék kisfiának is, de nem ijedt meg!

Ja, és mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, kedves tőletek!

Babus,
bölcsi, nálunk csak akkor emhet, ha én visszamennék dolgozni, vagy egyedül álló lennék vagy ha nappalin tanulnék, mert a kerület ugyan felparcellázott egy csomó telket 4-5 éve, de az intézményeket elfejeltették fejleszteni. Tehát a bölcsi nálunk esélytelen, sőt az ovi sem egyszerű, a szomszéd kiscsajt csak a kerület túlsó végén lévő oviba vették fel, vagy a közeli magánoviba, de csak két napra van még helye. Szóval majd azt hiszem meg kell mozgatnom néhány követ ha aktuális lesz! Marci vsz. szeptembertől heti két délelőttre megy majd a szomszédba, hogy néa be tudjak vásárolni, vagy pihenni vagy csak a kicsivel foglalkozni vagy vasalni, mert bevallom azért nagoyn félek heti 5 napot tök egyedül lenni két gyerekkel nulla segítséggel!

Na megyek pihizni, mert kicsit taknyos lettem és a torkom is fáj, de ittam egy csomó teát, meg homaos cumot és remélem holnapra elmúlik!
SZép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Bocsi az eltűnésért, de kicsit zűrös napjaink voltak.
Úgy kezdődött, hogy csütörtökön Marci belázasodott és elvileg pénteken este mentünk volna Egerbe, hogy öcsémékkel találkozzunk, de nem mertük bevállalni, neogy bacit vigyünk a kislegényüknek! Dokinénit kihvítam, majd nem talált semmit, csak a fogai vannak bedurranva iszonyatosan. Hát így a fogak és a hőemelkedés, na meg a selejtezés és pakolás jegyében telt három napunk, eszméletlen sok szemetet termeltünk, ugyanis 3 éve a költözéskor az iratokat nem volt időnk szanálni, így most tettük meg.
Majd tegnap reggel végül lementünk egerbe, mert MArci szombaton már nagoyn rossz volt, gondoltuk semmi baja nincs.
Nagoyn jól kijöttek a gyerkőcök, bár kicsit csúnyán nézett rám, ha az 5 hónapost fogdostam.
Ma jöttünk haza, majd a dokihoz rohantunk és szerencsére a sok utazás és pakolsá ellenére még mindig zárt a méhszáj, és már 81mm a kiscsaj koponyátmérője és valahol 1.5 kg körül van. LEgközelebbb csak 4 hét múlva kell menni, ha addig minden ok. Ma kaptunk egy új szülésznő telefonszámot is, mert sajnos a régink elment beteglátogatónak, így vele már nem tudunk szülni, csütörötk este megyünk ismerkedni hozzá, de Marcit megpróbáljuk leadni a szomszédba, mert mostanában beindult ezerrel a hisztikorszak és két szót nem lehet senkivel élrtekezni.
Holnap jönnek öcsmék és varrnom kell, emg tapétecsíkot ragasztani, meg pakolászni. Szóval jól és mozgalmasan telik apa szabadásga, eddig szegénykém nem sokat pihent, de talán majd a hét második felében.
Na rólunk ennyit!

Juc,
várjuk a beszámolót!

Muki,
nagyon aranyos a csajszi és ltászik, hogy ő is vizigyerek!!!

Nyuszkó,
sajnálom a nyaralást, majd jövőre jobb lesz!:D

Timka,
köszi a hiányolást, és az sms-t is, kár, hogy rövid időt voltatok csak a szülőknél!!! Marci is imád mindenféle állatot, bár most mindegyik azt mondja, hogy vvááááááááááá! és ordít, mint az oroszlán. Ja ezt mondta öcsémék kisfiának is, de nem ijedt meg!

Ja, és mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, kedves tőletek!

Babus,
bölcsi, nálunk csak akkor emhet, ha én visszamennék dolgozni, vagy egyedül álló lennék vagy ha nappalin tanulnék, mert a kerület ugyan felparcellázott egy csomó telket 4-5 éve, de az intézményeket elfejeltették fejleszteni. Tehát a bölcsi nálunk esélytelen, sőt az ovi sem egyszerű, a szomszéd kiscsajt csak a kerület túlsó végén lévő oviba vették fel, vagy a közeli magánoviba, de csak két napra van még helye. Szóval majd azt hiszem meg kell mozgatnom néhány követ ha aktuális lesz! Marci vsz. szeptembertől heti két délelőttre megy majd a szomszédba, hogy néa be tudjak vásárolni, vagy pihenni vagy csak a kicsivel foglalkozni vagy vasalni, mert bevallom azért nagoyn félek heti 5 napot tök egyedül lenni két gyerekkel nulla segítséggel!

Na megyek pihizni, mert kicsit taknyos lettem és a torkom is fáj, de ittam egy csomó teát, meg homaos cumot és remélem holnapra elmúlik!
SZép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


bocsi, béna voltam!!!!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Na, jövök egy kicsit hosszabban is. :D

Szóval jól telt a hétvége, Marci szuperül érezte magát nagymamáéknál, volt minden: állatkert, játszótér, erdei séta, séta zuhogó esőben, nagy zabálások, esti összebújások anyukámmal. És mindeközben állítólag nagyon jókisfiú volt... A búcsúzáskor vígan integetett nekem, és röhögött közben, úgy látszik, örült, hogy végre megszabadult tőlem. :lol: Én már kevésbé örültem, mikor elmentek, sírdogáltam is egy sort, aztán elszívtam egy szál cigit !!!, megittam egy pohárka bort... :( Az esti Kispál-koncerten aztán már egész jó kedvem volt. :lol: Amikor meg megérkeztünk, nagyon felpörgött örömében. Olyan jó volt, ahogy újra odabújt hozzám, nagyon örült ő is, szóval asszem, megismert... :) :)

A Szigeten nagyon jól éreztem magam, nem volt senki közületek? Én a Robbie Williams-et leszámítva olyan régen voltam koncerten, hogy minden iszonyúan tetszett, jól kitomboltam magam. :lol: Bécsben meg kirúgtunk a hámból a férjemmel, egy szuper dizájnos 4 csillagos hotelben laktunk, nagyon jópofa volt, pl. a fürdőkád bent volt a szobában, meg minden csodaszépen meg volt csinálva. Este jót kajáltunk, meg kocsmáztunk, szóval éltük a fiatal párok romantikus életét... :lol: Szombaton meg olyan jó volt, hogy addig vásárolgatthattam meg nézelődhettem az áruházakban, amíg meg nem untam...

Timka, jó lehetett nektek is a nagyszülőknél, nem mersz hosszabb időre ottmaradni? Hogy a férjed közben visszajön dolgozni, aztán értetek megy? Vagy az nagyon hosszú út? Mennyi idő alatt vagytok ott?

Nyuszkó, helyesek a képek, kár, hogy nem sikerült olyan jól a nyaralás 2. fele :( . Mi szívesen járunk társasággal is nyaralni, igaz, volt már veszekedés vagy kellemetlenség is nálunk is, de azért hamarabb hazajönni még nem kellett.

Brigi, hajrá a holnapi oltásoknál!!! Legyenek hősök a kissrácok! :)

Andi, remélem, nem áztatok el nagyon az esküvőn, most már azért elviselhető az idő, remélem, jól telik a nyaralás! Araanyosak a gyerkőcök a képeken! :) Mi az a titkos sztori??? Én nagyon kíváncsi vagyok!

Muki, csoda helyes ez a Lizi továbbra is! :D Jók a fürcsis képek is, az a Tisza?

Na, egyelőre ennyi, majd még reagálok a többi témára is, de nagyonordít ez a kismackó, megyek elaltatni....

Sziasztok, jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Akkor jön a folytatás, hadd pörögjön a topik... :lol:

Tamesz, remélem, már nyoma sincs Marci betegségének! Lehet, hogy a fogától volt minden? Neked meg gyors gyógyulást a torokkaparásból!!!
Milyen az uncsitesó??? Miket tud már, mekkora, milyen érzés volt újra ilyen picibabát ölelgetni? Bár már nem is olyan pici, ha 5 hónapos. Marci mit szólt hozzá?
Bécs: mi nem az SCS-ben voltunk, hanem benn a belvárosban (Mariahiferstrasse :lol: ), játékot nem is vettünk Marcinak, annyi van neki, inkább pár könyvet, mert mostanában nagyon rákapott az "olvasásra". Na meg persze ruhákat őszre-télre, láttam a dm-ben (!) dagonyaszerkót is, de végül csak a kabátot vettük meg belőle, mert elég hosszúnak tűnt, a gatyeszt meg majd betűröm a gumicsizmájába. Ti Marcistul voltatok vásárolni?

Bölcsi: én még nem érdeklődtem utána itt a kerületben, egyelőre nem is tervezem. Teljes állásba én sem tudnék-szeretnék visszamenni, a félállás meg abszolút nem éri meg az én tanári fizetésemmel, úgyhogy amíg lehet, inkább maradok itthon. Ha netán kistesó jön, akkor meg pláne, bár nem tudom, hogy bírnám két gyerekkel... Majd Tamesz ad tanácsokat... :D

Babus, és ha te nem tudsz visszamenni Pestre dolgozni, van vmi más lehetőséged ott Gyöngyösön? Az ottani kórházban? Vagy az nagyon gáz? Vagy vmi egészen mást kell csinálnod? Vagy nem gondolkodtál még ezen? Bocsi, hogy ilyen kérdésekkel bombázlak... :oops: Csak valahogy én is olyan nehezen szánom rá magam arra, hogy a régi suliba visszamenjek tanítani, pedig az nem 12 órás műszak, meg annyira messze nincs is, bár jó 50 perc lehet az út, de olyan elérhetetlennek tűnik... Persze majd Marci (vagy kistesó) ovis korától kénytelen leszek, vagy keresnem kell egy közelebbi iskolát.

Muki, remélem, jól haald a játszótéri "szoktatás" :D , bár szerintem 2 éves korára már nagyon nagy lány lesz Lizi is!!! Hol van az még! Addig lehet, hogy ő lesz a játszótér vagánya, és meg se kottyan neki a bölcsi! :lol: Amúgy én úgy tudom, hogy a bölcsi ugyanúgy szeptemberben indul, mint a suli, nem tudom, évközben beszoktatni mindenütt lehet-e. És te vissza tudsz menni teljes állásba?

Na, akkor most már tényleg jó éjt! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Először is mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket! Igen Marci = Marcell, de néha én is elfelejtem, hogy hogy hívják :oops: :lol: Nekünk csak Bömbi :lol:
Túléltük az oltást, bár nem volt egyszerű. Igaz anyós jött, de akkor is elég gáz volt mikor két kölök üvölt egyszerre és kapaszkodik belém :oops: :lol: Mindegy, túl vagyunk rajta :lol:
Most mennem kell, remélem később még be tudok nézni!
Puszi Mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jó estét!

Hú, tegnap óta csak Brigi merészkedett ide, így kiirtottam a topikot??? :lol:

Brigi, ügyesek a fiúk, hogy kibírták az oltást! Ez a 18 hós volt? (Mármint Mátéé) Az milyen? HOva kapják a gyerekek? A barátnőm is a héten viszi mindkét gyerekét oltani, ez két gyereknél már így szokás, hogy egyszerre oltják őket, dupla élvezet??? :lol:

Jajj, megint több, mint egy óra volt az altatás, ezt nem bírom... :( Pedig a nagyágyban próbáltam, de addig-addig forgolódott, dobálta magát mellettem a zsivány, amíg megint úgy lefejelt, hogy felrepedt a szám... :o :o :o A ti gyerekeitek (akik együtt alszank el veletek) egbyől odabújnak és nyugodtan pihegnek mellettetek? Mert Marci úgy látom, egyáltalán nem nyugszik meg mellettem, vagy magyaráz, nyomkodja, puszilgatja az arcomat, vagy dobálja magát, rúgkapál (nem sír közben!), úgyhogy ilyenkor meg kék-zöld folt leszek... :? Aztán meg betettem a saját ágyába, hogy ott próbáljon meg elaludni, én kimentem, de hamarosan ez a kép fogadott az előszobában:

Kép

Így aztán az ölemben ringatva altattam el, miután jól lefárasztottuk egymást.

Bocsi, ha uncsi vagyok, magamban jól elbeszélgetek itt...
:D :(

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc! Igen, a 18hóst kapta combiba :cry: Marci meg a 3évest. Ő karba! Nem tudom, hogy szokás kétgyerekeseknél, nekünk most sikerült egyszerre :lol: De gondolom, ha majd kitalálok nekik valami okosságot (barihimlő, influenza, mitomén) akkor tuti egyszerre kapják majd :lol: Miért is ne, kell ez nekem, edződök :lol:
Nagyon sajnállak az altatásért. Sajnos semmi okosat nem tudok írni, nekem alvás terén angyalkáim vannak :lol: Máté még cicin alszik el, azt nem tudom mi lesz, ha már nem lesz, de még nem is agyalok rajta. Marci 1éves koráig cicin aludt el, utánna a karomban, de nem kellett ringatni elég volt neki hogy odabújt. Aztán mikor már nagyon nagy volt a pocim, és mindkettőnknek kényelmetlen volt elég volt, ha ott ültem melette és szépen elaludt. Ez most is így van. Egyszerre mennek aludni, és nincs hiszti :lol: Na remélem, most nem kiabáltam el :oops:
na miutánn ilyen részletesen leírtam az altatásunkat azt hiszem most magamat is elrakom holnapra mielőtt itt alszom el :lol:
Jóéjt és eltüntektől kéretik írni :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Altatás után jöttem én is egy kicsit...

Hát Juc,nagyon sajnállak az esti altatásos mizéria miatt. Anyukád hogy altatta el Marcit, amikor nem nála volt?
Nekem is cicn alszik el Fanni és közben olvasok neki mesét. Ma két rövidebb mese után aludt el. Mese közben van hogy lemászik az ágyról, szöszmötöl még magának, aztán visszamászik, rácsatlakozik a cicre és szépen belassul.
Próbálkoztatok már meseolvasással? csináljon közben bármit te csak olvass neki, lehet hogy a monoton hang lecsillapítaná őt is.
Amúgy a lefejelést tudom milyen, nálunk is előfordult már, nekem is felhasadt a szám.
Kérdezted még a szülőknélmaradást: kicsit hosszú az út, jóesteben ugyan 2,5 óra, de most is 3,5 óra alatt jártuk meg mert dugó volt az M3-on az útelterelések miatt.
Egyszer már bevállaltam egyedül a hazamenetelt, de akkor Fanni még kisebb volt, mondjuk akkor is féltem rendesen.
Abba pedig nem mennék bele, hogy kocsi nélkül engem ott hagyjon a gyerekkel. Nem tudom hogy lesz ebből több napos nagyszülőzés, majd kitaláljuk.

Ma szétszereltük a nagylány járókáját. Szinte már alig használtuk, és kapott helyette egy kis asztalt két székkel. Olyan édes ahogy odaül rajzolni, vagy újabban székentáncolni. Este néztük egy darabig a Tv2-n a Pomádét, Fannit alig lehetett leállítani. Hol a kis székén táncolt, hol az apjára zuhant rámint egy sózsák.

Na eleteszem magam én is.
Legyetek jók, írjatok sokat!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Bocs, szóval Juc, Anyukádhogy altatta el Marcit,amikor nála volt???
(nem olvastam el,mielőtt elküldtem volna....)

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?