Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Timka, jó a sztorid!!! :shock: :shock: Tényleg ijesztő lehetett! Még jó, hogy gyorsan megtaláltad a pótkulcsot, és Fanni sem ijedt meg.

A mi mai rémsztorink az volt, hogy Marci összetört egy kis üvegfestékes tégelyt, csupa kék lett keze-lába-arca, és üvegszilánkok az arcán, lábán... :shock: :shock: :shock: Szerencsére meg nem vágta, de ugye a lemosás sem volt semmi, mert ez nem oldódik vízben, ez a festék, úgyhogy csak terpentinnel tudtuk lemosni (férjem lefogta, nehogy lenyalogassa magáról), aztán meg a terpentint kellett lesikálni vízzel... :shock: Hát itt-ott még maradt 1-2 kék folt... :lol: Ja, és persze a parkettáról nem jött föl. :( És mindeközben vendégeink voltak, igaz, legalább segítettek a takarításban... :lol: :lol: :lol:

Na jó, eldugulok, jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Hú nem semmi események vannak itt!

TImka,
jó utat Nektek! Nekünk van autós hűtőtáskánk OBI-ban vette apukám, tőle kaptuk, de szerintem a nagyáruházakban is van. Remélem jó időtök lesz.
Plitvicéhez: mi azért mentünk két naposra, mert egy napra sok lett volna MArcinak, ígyis mind a két nap a túra végére bealudt. Két parkoló van, és mind a kettőből indulnak túrák. Két lehetőség van, az egyik az alsó tavaknál, ott először gyaloglás van, utána hajó, majd kisbusz és még egy kicsi séta. A másik túra az nagyon kényelmes, ott a kettes parkolóból kell indulni és a kisbusszal a legfelső tóig felmenni, és onnan visszaereszkedni a tavak és a vízesések mentén a kiindulásig.
Az autós témától mi is mindig rettegünk, mert apa autójához a cég csak egy adag kulcsot adott, így arra nagyon kell vigyáznunk, mert érdekes lenne emiatt pestről hozatni valakivel, hogy ki tudjuk szabadítani AMrcit, így nálunk nem nagyon játszhat az autóban, mert "gonoszak" vagyunk!!!

Juc,
nem fotóztad le a hupikék törpikédet? Szegényke biztosan nem élvezte a higítózást! Jó pihit győrbe!!!
NA emgyek, már fől a vad, kinek küldjek egy kicsit???:D
szép napot, itt már 32 fok volt 8-kor!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Köszönöm, hogy velem örültök a nagy eseménynek :) , hát én is remélem minden rendben lesz!

Mukika,
Valóban "suttyomban" hoztuk össze a babócát, valamikor régebb említettem, hogy mi is szeretnénk, de konkrétan nem mondtam mikor fogunk neki a tényeknek. Valójában miután a barátnőm elveszítette a babáját, én is megijedtem picit és nem akartam addig elharangozni, míg nem voltam biztos a dolgomban.

Tamesz,
Hát a becslés szerint március 25-ke körül várható a baba, de még orvosnál nem voltam, majd úgy augusztus vége fele megyünk.

Timka,
Hát az biztos, hogy én is bepánikoltam volna, még jó, hogy megkerült a pótkulcs! Különben mi is sokszor benne hagyjuk Ákost az autóban, ezentúl jobban odafigyelünk majd :? .

Juc,
Látom ti sem unatkoztok! Tényleg készült kép a kis kék Marciról?

Képzeljétek, hogy legyen egy kis üröm is a nagy örömben, váratlanul felhívott ma a gyerekorvos, hogy Ákost ma oltásra kell vigyük (kanyaró-mumpsz és még egy betegség ellen), hát ez nagyon szomorú! Ákos minden alkalommal be szokott lázasodni és mi jövő héten akartunk indulni nyaralni. Így nem tudom össze fog-e jönni a nyaralás?!

Kép
Kép
nyuszko
 
 

 
 

sziasztzok

bocsi,de léggé defektes vagyok.Maja beteg én nembírom a knikulát,plusz itt a 7 éves keresztlányom,aki áh hagyjuk

Nyuszkó

nagy nagy gratuka

Timka
ne4m semmi az autós story

mi vittünk ilyen táskát és nagyon jó szolgálatot tett,végig ment 7 napig és az autóba is.A legtöbb csak a kocsiba használható.és obiba vettük

Mukika
kedvem a exhez változó :oops:

Timurr Kép
Vendég
 


na ez igazán szép lett,szóval ex=sex

a táska amit vittünk a hűtőtáska

meg bocs minden hibáért,de sötét vanmeg beleg meg béna vagyok :cry:

szép napot mindenkinek
Vendég
 


Hahó!

Csak egy gyors bekukk Győrből. Szuper itt, anyukámék lakása sokkal hűvösebb, most megyünk le a kis árnyas udvarra kávézni, szóval gyöngyéletem van! :lol: :lol: :lol: Vonat is izgi volt (ja, vonattal jöttünk), Marci mindent megtapogatott, szerelt rajta, a leszállás is egy nagy élmény volt a marha magas lépcsőkről! Ti már vonatoztatok a gyerkőcökkel?

Timka, milyen a hordozó? Felpróbáltátok? És végül mikor indultok?

Timurr, ex... :oops: :oops: :oops: Jópofa... :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Ja, bocsi, Timka, csak most olvastam a tegnapi írásodat, az vhogy becsúszott az én hsz-em elé. Szóval szuper, ezek szerint jó a hordozó!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Fanka, írtam sms-t is, odaért? Szóval csak Panninak akartam boldog névnapot kívánni!!! :D :D :D Gondolom, Panni-nap is ma van...

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc Teso!!
Ugy tűnik ketten iszunk csak 5-én!! :lol: :lol: :lol: :cry:
Mi még nem voltunk Mironnal vonatozni de már tervezzük csak olyan meleg van,majd nyaralás után!!
Nyuszko!!!
Én is nagyon őrülök,hogy csatlakozol a két gyermekes anyukákhoz,nagyon gratulálok és vigyázz magatokra!!
Persze neked ís szurkolunk,hogy csajszid legyen!!Neveket már tudtok??Vagy ez még korai??Mondjuk nekünk már Kíránál volt fiu nevünk is de aztán mégse azt adtuk neki az csak második neve lett!!Amugy Arián a Miron második neve,Kíráé pedig Tamara!!Na jo ez a Tamara elég gáz számomra de Apa teljesen belezugott ebbe a névbe,de aztán én győztem Kírával!Mironnak pedig Gábor eggyík rokonát hívták,aki már meghallt és egy temető látogatás alkalmábol tetszett meg nagyon ez a név!! :oops: :oops: :lol: :lol: :shock:
Van egy ísmerősőm akinek a kislányát AÍSÁNAK hívják most abba vagyok beleesve,ha egyszer még lesz egy lányom ugy fogják hívni!!
(nem lesz!!!!)
Tamesz!! A Lili nekünk is felvolt irva anno!!Apa kihuzta!! :( :( :roll: De nekem bejőn!!Meg a LÉNA is tetszik nagyon és a Csenge ís.
Timka!!
Jo kis story,én is mindig félek ettöl,mert Miron is állandoan be akar ülni és hát ugye kinek van kedve ott főni a 100 fokos kocsíba vele,de azért fél szemünk mindig rajta van!
Most megyek mert még vasalnom kell!!
Szép estét mindenkinek!!
Vendég
 


Köszi a válaszokat! :roll:

Timka!
Jujj, elég ijesztő lehett a dolog míg meg nem lett a pótkulcs.

Timurr!
Majának jobbulást. Na, de hogy is van? Múltkor vmi kistesó projectet emlegettél :lol:
Maja nagyon cuki a kis ruciban :D

1 tökre nem ideillő kérdés: vki tudja,hogy mit kell tenni, ugyanis hugom 1 ponttal maradt le a felvételi ponthatártól. Én vmi fellebbezés szerűre gondolok, de hátha vki járatosabb ez ügyben.

Köszike!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Szaisztok!

De hogy van itt most élet, csak én maradtam ma ki belőle,mert megint menő-manós napunk volt. Minden nap beszerzek még valamit,úgyhogy holnap (vagyis ma) folyt.köv.

Juc
Mi még nem utaztunk vonattal Fannival.de tervezem hogy egyszer bevonatozunk innen a Nyugatiba. Kíváncsi vagyok hogy tetszik majd a csajszinak.
De jó lehet Neked, édes aranyélet!!! Maradjatok sokáig, pihenj sokat!
Én is megnéztem volna egy-két fotót hupikékről!!!!

Tamesz
Köszi a Plitvice infót.
Lenne egy kérdésem, az utazási irodában kapott kis tájékoztatóban az áll, hogy aug. 5 nemzeti ünnep.
Szerinted ekkor a Plitvicei tavak nyitva vannak??? vagy ez hülye kérdés. Ez pont szombat,amikor mi kicsekkolunk a hotekből,mire számíthaunk egy ilyen jeles napon???(minden zárva mint nálunk?)

Hát az autóba bezárós sztoriból remélem mindenki tanul, nemúgy az én férjem!
Elmesélem, mert annyira gázos napja volt,hogy muszáj elmesélnem.
Reggel 8-ra bement a könyvelőjéhez aláírni papírokat,igen ám de az az emberke aki 8-kor bent szokott lenni szabin van, így több mint 1 órát kellett várnia. Már a Hungárián autózott a munkahelye felé, amikor visszahívták, hogy 1 lapot nem írt alá! Irány vissza, +1 óra csúszás. Mondjuk senki nem dorgálja le,mertügyfélhez megy, de akkoris bosszantó.
Este 7-kor hívom, hogy mikor jön már,mondja nemsokára. Majd 8 előtt hív, hogymost indult el mert nem találta a kocsi kulcsát. Az újonnan kapott táska egy zugába rakta,ott nem kereste, de a már bezárt irodákat kinyitatta aportás bácsival.
Kis idő mulva telefonál, hogy ezt már biztos nem hiszem el, de sikerült bezárnia a kocsi kalaptartójára tett kulcsot, úgyhogy vigyek neki pótkulcsot. Az ő pótkulcsát történetesen egyből tudtam hol van, úgyhogy kocsiba raktam az épp rajzoló gyereket és bekocsikáztunk Kőbányára.
Nem semmi napja vot szegénynek.
De úgy látszik ezek a napok a pótkulcsok napjai, ugyanis egyik ismerősöm pont ma zárta be a kocsijába a kulcsát,telefonját....
Vigyázzatok a kocsikulcsokra!!!!!

Köszi a hűtőtáskás infót, neten rákerestem, de nagyjából 1értelmes választ adott ki, azokat hívtam, de mocsok drágaáron adják. Szerencsére eszembe jutott, hogy a Seát szervízben is láttam valamiilyesmit, úgyhogy ott rendeletem egy 27 l-es akuról és hálózatról is tölthető boxot.
Na elteszem magam holnapra.

Jajj, már tegnap akartam írni: Babus,Kristófnak nagyon boldog névnapot ulólag is, és Fanka, ha mostvan Panni nap,akkor neki is nagyon boldog névnapozást!

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Ja, többen reklamáltátok a hupikék fotót, de sajnos a nagy ijedelemben én örültem, hogy sikerült előkeresnem a terpentint a lemosáshoz, nemhogy még a fényképezőt is... :lol: :lol: :lol: Szóval nincs kék fénykép... Most még a haján van 1-2 pötty festék, meg a lábkörme színes kicsit :lol: , de ezek nem olyan látványosak...

Timka, remélem, a mai napotok jobban sikerül az autókkal. :D Vigyázzatok! MIkor indultok?

Andi, lehet, hogy tényleg ketten maradunk a talira??? Többiek?

Nyuszko, milyen oltást kap Ákos? És nálatok így megmondják, hogy most (napra pontosan) kötelező bevinni? Nem te válszthatod meg, hogy mikor mész oltásra? :shock: Mi pl. halogattuk a 15 hós oltást, pont azért, hogy ne a krétai nyaralásba lógjon bele a mellékhatása. Na, remélem, Ákosnál nem lesz semmi mellékhatás!

Na, mennem kell, Marci unatkozik, a szüleim meg elmentek, most viszik ki a reptérre a sógornőméket, mennek vissza Amerikába... :( (Öcsém már múlt héten visszament... :( )

Szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!

Andi, Juc,
én készülök MArcival, apa nem túl lelkes, csak azért nem írtam még biztosra, mert apukám még nem nyilatkozott, hogy hogyan áll a gradrobunk faszerkezetével, mivel ő csinálja, és elvileg amíg otthon lesz apa, akkor akarjuk összerkani, befúrogatni, de nem tudom melyik napra tervezi, de szerintem ma már tudok vele beszélni és kifaggatom. Neki sem egszerű, mert öcsémék miatt szeretne sokat otthon lenni, én meg nem akarok pofátlan lenni és sürgetni, viszont addig nem tudjuk a többi szekrényt áthordani, amíg a gardróbot be nem pakoljuk. Ördögi kör.
Nevek: A CSenge nekünk is tetszik, emg a kÍra is, de sajna mind a kettő van egy házzal arrébb!

Muki,
igen, fellebbezzen a hugod mindenképpen, kérjen betekintést a felvételibe és reklamáljon, 1 pont nem sok, hátha találnak neki valahol egyet! Hová felvételizett? Brutálisak a pontszámok, néztem, legalább is nálunk a közgázon!

Juc,
én még nem vonatoztam MArcival, vagyis egyszer Párizsban, de ott apával ketten voltunk és ott nemprobléma a ki-beszállás.
Jó pihit, azért jó lehet kicsit ha kényeztetik az embert??? Én is úgy szeretném már!!!!
Gyorsan eltelt tesódék szabija, remélem azért tudtatok valamennyit együtt is lenni. én is nagoyn várom már öcséméket!

Nyuszko,
tényleg érdekes az oltás dolog, mi egyeztetünk, nem behívnak, és lehet alkudozni időben pl nyaralás miatt. Miért csak aug végén mész dokihoz? lehet hülye kérdés, de én a 6. héten már alig vártam, hogy mondjon valamit, hogy minden ok vagy nem, .....

Timka,
szerintem nyitva lesz Plitvice, mert akkora ott a túrista forgalom, hogy nem hiszem, hogy megtehetik, hogy bezárnak, de van egy honlapjuk, esetleg kérdezd meg tőlük:www.np-plitvicka-jezera.hr
Nem semmi kulcsos dolgaitok vannak mostanában, akkor a nyaraláshoz is hozzátok!

Timurr,
nagoyn csini a hölgy, jobbulást nektek, és kitartás, itt is marha meleg van!!!!

VEndégség:
nagoyn jó volt, bár nem sokan jöttek, csak egy 3 gyerekes család, egy apa-lánya és két kolléganő, de nagoyn ízlett mindenkinek a pöri, meg a gofri is, 11 után mentek el, Maric is itt pörgött a gyerekekkel, nagoyn élvezte a társaságot! Apa is tök lelkes volt és most is azt mondta, hogy jó volt! Na most megyek pakolászok!
szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Mukika
köhögött és lázas volt Maja,láz nincs meg igazából már köhögés semde a gyógyszreekete holnapig kapja

tesóprojrkt csak hamarosan úgy decembertől 8)

Timurr
Vendég
 


Sziasztok,

Oltás: Sajnos nálunk ez általában így szokott lenni, utolsó percben felhívnak, hogy aznap be kell vinni a gyereket. Engem is totál kikészít, de kezdek rájönni, hogy a mi gyerekorvosunk a bubi. Most is odamentünk és mondtuk a párommal, hogy el szeretnénk halasztani az oltást, persze előre próbálta bemagyarázni, hogy neki muszáj azonnal beadnia, merthogy neki el kell számolni ezzel, és be kell írja a regiszterbe. Erre pont belépett a kolleganője, és az mondta, hogy hát írja oda, nem talált otthon minket. És akkor már minden oké volt, hirtelen lehetett halasztani :shock: :shock: . Na nekem nagyon az az érzésem, hogy Ákost át fogom íratni egy másik dokinénihez.

Nevek:
Nekünk is van már a tarsolyban néhány lánynév és egy fiúnév: Gabriella, Dóra, Noémi és fiúnak meg Tamás.

Tamesz,
Hát én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit lát majd a dokibácsi a pociban, de most van ez a két hét szabi, ezalatt szinte végig el leszünk utazva. És emlékszem Ákossal anno túl hamar mentem, alig tudott valamit mondani, ezért gondoltam egy picit várok.

Juc,
Hm...kávézás a kertben, nem rossz.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Nyuszko, én is csodákoztam, hogy ilyen sokára mész orvoshoz, emlékszem, én totál ki voltam borulva, amikor a "sztárnőgyógyászomhoz" csak 3 hét múlvára kaptam időpontot, én meg ott álltam friss terhesen, nem tudtam, tényleg az vagyok-e, minden okés-e, mit kell most csinálni stb. stb. Úgyhogy csak olyan 7 hetesen jutottam el orvoshoz, de megnyugtatott, hogy minden rendben, nyugodtan nyaraljak, esküdjek :lol: , nászutazzak :lol: , mértékkel sörözgessek :shock: , teniszezzek :shock: , lovagoljak :shock: :shock: , ami jólesik... És legközelebb majd csak a 12. heti szűrésre bukkanjak elő. Szóval ő tényleg nem parázta túl a dolgot, most meg látom, tapasztalt anyukaként te sem... :D :D

Timurr, gyógyuljon Maja kisasszony gyorsan! Hajrá tesóprojekt! :lol: Mi eredetileg még várnánk majdnem egy évet, de mostanában kezdek elbizonytalanodni... :D :oops: Szóval lehet, hogy beindul nálunk is hamarosan. A tablit mindenesetre abbahagytam a múltkori ijedtség miatt, azt azért mégsem szeretném, ha hormonokat szedne a bébim... :shock:

Tamesz, hát valóban jólesik néha egy kis kényeztetés! Mára pl. a kozmetikusnál szerzett nekem időpontot anyukám, állítólag vmi csodamasszázs, amitől megfiatalodom... :lol: :lol: :lol:

Nevek: hát én a nagyon különlegesektől "félek", pl. az Aisa az nekem már sok. Szóval mi inkább maradunk a hagyományosabbaknál, bár ki tudja...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc, meddig lesztek Győrben? apa nem hiányzik? vagy ő is csatlakozik majd?
Szombatra virradó éjszaka indulunk, még nem tudjukmikor. Este bepakolunk, gyereket lefektetjük,mi is megpróbálunk egy kicsit aludni, aztán 1-2 körül valamikor.
Bár én nem tudok elaludni, ha nem vagyok álmos. Apa bezzek, vizszintesbe rakja magát és már hortyog.
A múltkor 2-igneteztem, utána alig bírtam elaludni.
Remélem Fanni az alvőkáját az apjától örökölte, ma is fél 11-ig aludt (unk!)

Nyuszkó, aztán csak óvatosan! vigyázzatok magatokra!
Nem semmi hogy milyen orvosok vannak, tök jó,hogy soikerült elhalasztani a szurit. Szerintem is nézz egy másik orvos után!

Tamesz
Mikor kapunk már egy pár képet a romantikus hétvégétekről???
Jó az ötlet hogy vigyük a pótkkulcsot!

Timur
Maja nagyon csini a kis ruciban! Gyógyuljatok meg gyorsan!

Kistesó projektel én is úgy vagyok mint Juc, szeretnék is meg még nem is. Nekem a doki azt mondta hogy amíg szoptatok ne is akarjak ketteskét. Gyerekorvos pedig azt mondja ajajajjj, hogy még mindig szopizik Fanni. Sajnálom abbahagyni, hiszen van tejcsim.
Nyuszkó,Te szopiztatod még Ákost? haigen mennyit, hányszor???
Kíváncsi vagyok nálad hogy fog alakulni a terheség során a tejcsi mennyiség, majd írj róla!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóestét!
Na mi van csajok, beindul a ketteske gyártás mindenkinél!!! Én drukkolok, hajrá, majd elmesélem a kezdeti tapasztalatokat!!!:D

Hú képekkel még tartozom, majd jönnek azok is, csak ma itt volt 3 gyerkcő és a mamájuk, nagyon jót fürödtünk a 4 fiúval és egy csomó mindent mesélt a sokgyerekességről.
Na maost megyek, majd még megpróbálok jönni, ha sikerül!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Timka,
Ákos még szopizik naponta háromszor. Hogy mennyit azt nem tudnám megmondani, de én úgy észleltem, hogy már nincs túl sok tejcsim. Nem szeretném elválasztani még Ákost, főleg mivel így alszik el legtöbbször. A családorvos szerint abba kell hagynom mivel túl megerőltető lenne egy terhesség + szopi. Azonban utánaolvastam a netten és más orvosok azon a véleményen vannak, hogy nem szükséges abbahagyni, hacsak az anyuka nem alultáplált. Ez pedig az én esetemben nem áll fenn :D .

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó estét!

Na, ma megint nem volt nagy élet... :( Mindenki strandolt???

Timka, hogy álltok a csomagolással? Remélem, azért még bekukkantasz, ha már izgalmadban úgysem bírsz aludni... :D Jó nyaralást nektek!!! Vigyázzatok magatokra, ne zárjátok be magatokat az autóba... :D
Ja, erről jut eszembe, a férjemnek is volt tegnapelőtt hasonló sztorija, csak neki a robogójával. Az ülés alá zárta be a táskáját az összes kulcsával, pénzével, telefonjával stb. Majdnem szívbajt kapott ő is... :shock: Aztán sikerült annyira felfeszegetnie az ülést, hogy be tudott nyúlni a táskáért. Úgy látszik, az egy ilyen nap volt... :shock: :?

Nyuszko, Timka, szopikérdés: a barátnőm is még javában szoptatott, amikor terhes lett, és nála a nagyobbik gyerek egyszer csak megelégelte a cicit (tejcsi is fogyóban volt már), és 1-2 hét alatt leszokott a szopiról. A barátnőm akkor kb. 3 hónapos terhes volt.
Hú, én már teljesen elszoktam a szoptatástól, kb. most egy éve, hogy nem szoptatok, Marci sem tudja, hogy mi az :D :oops: , ha meglátja a cicimet, megnyomogatja, mint egy gombot... :lol: :lol: :lol:

Mi még mindig Győrben vagyunk, ma strandoltunk, holnap jön a férjem, aztán azt hiszem, vasárnap megyünk haza.

Fanka, meg a többiek is, nem megyünk a jövő héten vmi strandszerűségre? Nem a szombati buli helyett :lol: , de ha továbbra is ilyen idő lesz, nem tudom, hogy bírjuk ki a játszótereken és parkokban. (Kertes háááázat akarok!! :lol: :lol: ) Mondtam a férjemnek, hogy elhúzok Marcival kettesben nyaralni, aztán fogok magamnak a Balcsin vmi gazdag német pasit, de nem díjazta az ötletet... :? :lol:

Na, jó hétvégét mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


SZiasztok!
Timka,
jó nyaralást, bár ezt már gondolom nem fogod olvasni! REmélem elkerül Titeket a vihar, ugyanis itt tegnap éjjel, illetve most egy órája is hatalams szél, majd viharos eső jött. Az éjjel lebontotta a teraszon lévő sátrunkat és elvitt mindent, úgy szedegettük apával a sötétben! Nagy élmény volt!:(

Juc,
hát szopi kérdésre pont ma történt nálunk egy eset, Marcit próbáltam altatni délben és lehúzta a pókómat a cicról, majd a "gombot" elkezdte nyalogatni és közölte, hogy táp. Hát teljesen eldöbbentem, mert karácsony óta rá sem nézett, de mostanában, izgatta, és emgbeszéltük, hogy majd a baba onnan fogja kapni a tápot. Hát nem tudom így mi lesz, a végén vissza fog szokni????:D
Jó pihit Nektek GYőrbe!
Gazdag német pasi???:D

Andi, Juc,
sajna mi nem tudunk menni 5-én mert apukám jön a hétvégére és szereljük a gardrobot, amit ő csinált és próbáljuk a bútorkat és lomokat áthordani. Sajnálom, hogy én mondom le, de nem rajtam múlik a dolog! Viszont 21-től "árvák" leszünk, mert apa megint, mert paa jön ki dolgozni, tehát utána ráérünk!

Nyuszko,
tök béne a dokinénitek szerintem, de jó, hogy sikerült elintézni az oltás elhalasztását. Jó nyaralást Nektek, pihenjetek jót!
Nekem a doki kimondottan tiltotta a szoptatást, de vsz. az előéletem miatt, és addig nem is próbálkozhattunk!

Fanka,
nagyon elvesztél, ha most tartottátok Panni névnapját, akkor mi is mindn szépet és jót kívánunk a kisasszonynak. Erről jut eszembe, hogy eddig ügye Panninak hívta MArci a babát, és most egy hete Lilit mondunk neki, hogy az lesz, de ő csak hajtogatja, hogy Pann-Pann. Neki ez a név jobban tetszik!:D

Kellemes hétvégét Mindenkinek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Hát igen szomoru vagyok,hogy senki nem tud jőnni!! :cry: :cry: :roll: Azt hiszem talán érdemes lenne halasztani a dolgon,mert azért szeretném ha többen jönnétek!!
Már persze ha Juc teso nem haragszik meg!!????? :roll: :roll: :oops: Mert ugyebár akkor már csak ő maradt!! :cry: :cry: :cry:
Viszont akkor márcsak szeptember-oktoberre tudjuk tenni mert mi nyaralunk 12-töl 18-ig aztán meg még szeretnénk valahova spontán menni egy hétvégére,utána pedig kezdödik a suli! :shock: :shock: :shock: Koncentálnom kell,na meg szűlöi stb...Szept közepére talán helyre rázodom majd!!
Juc!!
Azért ha gondolod kijőhetsz egy minitalira,mert nekünk elvileg nincs programunk,mivel mindenki lemondta! :wink: :wink: :lol: Ha jó idő van akkor a strandolást is megejthetitek itt nálunk,na jo azért vattacukor árus,lángosos,palacsíntázo stb... nincs a kertünkbe,de fürdőzési lehetöség adott! :lol: :lol: 8)
Pénteken ha minden igaz megyünk az autoért,csak az nem biztos hogy a sajátunkat kapjuk,lehet,hogy csak kölcsönauto lesz belöle!! :cry: :cry: Azért reménykedünk! :P :P :P
Szoptatási témához nem tudok hozzászolni,mert én Miron csak 8 honapig szoptattam igazán és a két gyerköc között is ugye eltelt 5 év!
Egyébként jol vagyunk apro gondokat leszámitva!Iszonyu nagy a hőség,és Kírának fülkürt gyulladása van! :cry: :cry: A vízibubusoskodás miatt,ugyhogy csak csepegtetni kell!De ma már jobb két napig síkitott éjszaka!
Csínálok a Mironnak honlapot azzal szenvedek,nem tudjátok honnan tudok jó mozgo gif-eket letölteni?Persze gyerekfigurásokra gondoltam,nem ugy mint Apa víccesen elöállt valami porno letöltésével! :shock: :shock: :lol: :wink: Aztán majd csínálok Kirának is,csak az a baj,hogy rola csecsemöként nem készült,digitális kép,mert még nem volt gépünk,ugyhogy rola csak nagylányos honlap készül majd!
Nektek is van a lurkoknak honlapjuk?
Na jo megyek!!Kezdödik ERDEI meccse!!!
Szép estét!!
Vendég
 


Sziasztok!

Igen, igen, nem vagyok valami hűséges a topikhoz, de mentségemre legyen mondva, hogy alig vagyunk itthon mostanában. Tesómék itthon vannak Lyon-ból, velük jövünk-megyünk mindenfele. Néha azért bekukkantok ide, hogy mik történnek.

Nyuszko
Szívből gratulálok Neked én is!! Olyan jó lehet majd újra babázni!!!

Nálunk mindenképp a lakáscsere után jöhet szóba a kicsike, bár szívünk szerint már belevágtunk volna a dologba. Most viszont van egy komoly érdeklődő a lakásra, szorítsatok!!
Szopi: Panni úgy két hete szokott le a napi egy reggeli szopizásról. Ma reggel viszont nem tudom miért, de újra cicizni akart :roll:. Régebben azt hittem, meg fog viselni a szopizás abbahagyása, de meg kell hogy mondjam, egyátalán nem így történt. Nem is foglalkoztat a dolog. Talán, mert tudom, fogok még szoptatni az életben (remélem).

Igen, Panni végülis Anna, így 26-án ünnepeltük a névnapját. Nem volt akkora dímon-dánom, kapott egy búgó- csigát, és elvittük apjával egy kerthelységbe sörözni :D . Ő persze nem ivott, csak szaladgált pancsolt a szökőkútban, produkálta magát a véletlenszerűen összejött baráti társaságunknak, szóval jól elvolt.

Tamesz
Végülis szép név a Lili Panna is :D. Biztos megszokja majd Marci a Lilit, lehet, hogy nem tudja még kimondani?
Vihar itt is volt ma kora-este, szerencsére li is hűlt az idő valamennyire, már majd' megpusztultunk ebben a trópusi hőségben!

Timkáéknak jó utat kívánunk mi is!

Andi
Bocs, de ez az 5-e nekünk sem fog összejönni apa híján. Dolgoznia kell ugyanis a Forma1-en, és kocsi nélkül pedig nincs az a pénz amiért nekivágnék az útnak. Csak az Árpád híd 40 perc tőlünk legjobb esetben...

Juc
Tesómék miatt a jövő hét nekünk még elés zsúfolt strandolni, de azután okés.

sziasztok

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok,

Nem írtam a napokban, mert képzeljétek lerobbant a monitorunk, úgy néz ki, hogy meg sem lehet javítaní. Az új már meg is van rendelve, Ákos keresztapuja hozza, de sajnos csak augusztus 18-ka után. Most a tesóm kölcsönadta pár órára az övét, hogy megnézhessük a leveleinket. Úgyhogy el is búcsúznék tőletek. Jövő héten indulunk mi is nyaralni, tervbe van véve egy hetes üdülés egy termálfürdőn és egy hét a hegyekben.

Beprogramáltattam magam a nőgyógyásznál, augusztus 16-án lesz a nagy nap. Ha addig nem tudnék beugrani, kérlek szorítsatok, hogy minden ok legyen.

Tegnap voltunk a félszigeten, megnéztük a Megasztár koncertet. Nagyon jó bulit csináltak, rég nem ugráltam ilyen sokat :lol: . Ákost szépen ágyba dugtuk és anyum itt maradt nálunk felvigyázni. Szerencsére nem volt semmi gáz, Ákos aludt mint a bunda :D .

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Bocsi ez kimaradt:

Fanka,
Köszönöm a gratulát! :D

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Hahó!

Andi, többiek, szomorkodva olvastam, hogy akkor nem lesz tali... :( De sztem akkor mi sem megyünk, mert lehet, hogy sikerül rávennem a férjemet, hogy ugorjunk le a hétvégére a Balcsira vagy a Velencei-tóra, már ha még mindig ilyen lesz az idő.
Kírának mielőbbi gyógyulást!

Nyuszko, jó nyaralást nektek is! Hú, jól bírtad akkor a koncertet, ha végigugráltad! :lol: Aug. közepén majd szorítunk!

Fanka, nektek meg lakásügyben drukkolunk! Mi a helyzet? És tényleg, ti már elkezdtétek nézni a lakásokat?

Tamesz, van olyan, hogy tandem szopi, ha esetleg Marci vissza akarna szokni! :D :D

Lassan indulunk hazafelé, de most még mindenki (!) alszik, rajtam kívül a családból. Marci a nagyapjával (!!!) aludt el, teljesen le vagyok döbbenve, mi elmentünk a férjemmel sétálni egy kicsit kettesben, anyukám nem tudta elaltatni a gyermeket, és lepasszolta apukámnak, akivel egy pár perc múlva már hortyogott!!! :lol: :lol: :lol: Lehet, hogy elege volt a csajokból???!!!

Körkérdés: a ti gyerkeitek mennyire hangosak, feltűnőek utcán, boltban, játszin, étteremben stb.? És ez zavar-e benneteket? A mi Marcink legújabb szokása, hogy állandóan sikít (fülsértő hangon, iszonyú hangosan) :shock: , de engem különösebben nem zavar, otthon Pesten sem tűnt fel, hogy ez ciki lenne, de itt Győrben valahányszor sikított egyet, az egész piac, sétálóutca, játszótér stb. egyszerre felénk fordult, hogy "jesszusmária!!!", és néztek csúnyán... :shock: Tényleg gáz ez? vagy csak elszoktam a "kisvárosi" élettől? Hogy mindent, mindenkit jól megbámulnak, megszólnak? Pedig ez még nem is falu... :? :? :?

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!


Üdv mindenkinek Novi Vinodolskiból!
Van net, hoztuk a laptopot, úgyhogy a hűvös szobából szieszta időben írok most nektek.
Nem tudtam elköszönni pénteken mert egész nap jöttünk-mentünk, egy-két dolgot még be kellett szerezni, este 9-re értünk haza, Fannit lefürdettük, ágybadugtam és 10-től elkezdetm pakolni...Én semmit nem aludtam, nem volt rá idő, 2-kor ébresztettem apát, hogy kész vagyok, akár pakolhatunk és indulhatunk is. 3 körül indultunk, Fanni elég sokáig aludt, Zágrábnál egy kicsit eltévedtünk mert elnéztünk egy táblát, így megnéztük a zágrábi Kikát, aztán az autópályán jó kis dugó volt, nem tudni miért, de többször is lelassult a forgalom és kb.30-al ha tudtünk tötyőgni. Na itt ébredt fel Fanni, de sikerült visszaaludnia.
10 körül értünk ide, szerencsére egyből elfoglalhattuk a szobánkat. Maga a hotel, nem egy nagy durranás, de a szoba belülről nagyon szép, igényesen berendezett, tiszta, nem lelakott.
A gyerekmedence szerintem borzamas, az alja repedezett, fekete erek vannak benne, ráadásul sós tengervizes, ennek ellére Fanni nagyon élvezi. Már 3-szor sikerült alámerülnie véletlenül, de nem volt különösebb hiszti.
Mivel all inclusive ellásunk van, kaja van bőven, de az én válogatós gyomrocskámnak nem minden ízlik….
A tengerpart sziklás, kavicsos. Egy kis része van ahol sekély, amúgy lépcsőn lehet belemeni, vagy beleesni, ahogy én csináltam ma. Fanni a hullámokkal nagyon nincs kibékülve, úgyhogy egyenlőre csak távolról nézzük a tengert. Van sok fecske, meg sirály, ami nagyon tetszik Fanninak.

Más:
Tamesz, a viharból semmit nem éreztünk. 7 körül keringtünk Zágráb körül, nem akartunk felébreszteni titeket. Pótkulcsot nem hoztunk, vigyázunk hogy ne zárjuk be a gyereket és a kulcsot egyszerre, vagy a kulcsot magában.

Juc, ugye mondtam én hogy mindenki vigyázzon a kulccsal.
Fanni nem szokott sikongatni, de engem se zavarna különösen, hiszen gyerek még.
Engem inkább az zavar, hogy azért nézik meg Fannit, amiért ilyen kis husi. Egy csomóan rá is mondják milyen kis kövért. Én már azon gondolkodtam hogy visszaszólok, hogy „magának is milyen szép nagy segge van” vagy hasonlót. Szegénykém nem tehet róla, hogy ilyen jó kondiban van.
Nálunk kb. 3-4 napja mondja a cicire vigyorozva, hogy „ez cici” és megnyomja a gombot! Vagy bekapja…

Nyuszkó, ti most akkor hol laktok??? Vagy Marosvásárhelyen volt Megasztár koncert??? Nem is tudtam hogy külföldön is fellépnek. Azért vigyázz az ugra-bugrával, meg a termál vízzel is. Én tutira nem mennék be olyan meleg vízbe. Jó nyaralást nektek, ha már nem jönnél.

Na elköszönök, pihizek én is egy kicsit. Néha majd bekukkantok, hogy ne maradjak le teljesen.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!
NA végre van egy kis forgalom!

Timka,
7-kor mi már ébren szoktunk lenni,mert Marci elég jól működik vekkerként!:D Mi is voltunk KIKÁ-ban pénteken, függönyt, meg tapétacsaíkot akartunk venni a kisasszony szobájába, de nem voltam elájulva, majd otthon!
Jó nyaralást Nektek, azért jó, hogy a szoba jó és a kaja is "megfelel"!:) Jó barátkozást Fanninak a tengerrel! pihenjetek sokat, gondolom rátok fér!

Képzeljétek, Marci csütörtök óta egyedül is úszik a karúszóval, mivel a három fiú aki itt volt nagyon elvarázsolta őt és megtanulta a fejét tartani, nagoyn édes, és ügyes, majd ha ma este le tudunk menni, akkor lefotózom, csak most a háziak sógoráék pancsolnak!

Nyuszkó,
jó pihit, én is vigyáznék a termálvízzel, a doki nekem csak a tengert és ezt a házi emdencét engedte! Sajnálom a monitorotokat, de így lesz egy szép új!:)

Fanka,
tényleg Ti merre szeretnétek továbbköltözni? lakás vagy ház? És mi lett a vevővel??? Lili Panni sem rossz, tényleg!:D

Andi,
nekünk nincs honlapunk, apa azt modnta, hogy arra már nincs ereje, elég a videókat megcsinálnia magunknak! Sajnálom a talit, de majd bepótoljuk, ne félj, nem úszod meg!!:) Kírának jobbulást, nagoyn rossz lehet ez a füles fájdalom!

Juc,
aranyos lehetett MArci ahogy a nagyapjával elaludt, a miénk is simán elalszik apukámmal, ygy vele nyugodtan otthagyhatom bármikor kettesben, mert ő kiganalyozza, eteti, altatja, bármit megcsinál vele. Jó utat hazafelé, mi is készülünk még a balcsira valmikor egy hétvégére, de hogy mikor még nem tudom!
Nálunk még csak ritkán fordult elő nyilvános hiszti, de nem izgatom rajta magam, minden gyerek átesett ezen a korszakon, csak van aki már nem emlékszik rá, hogy az ő gyereke is volt ilyen. A beszólásokat meg nem kell meghallani!:D

Mi ma végigpakoltuk a lakást, ugyanis már csak 4 nap és költözünk haza, hát lesz motyó bőven, hogy mennyi sz@rt kihordtunk??? Na mindegy, most csak a legyszükségesebbeket visszük, majd apa fokoztosan hazahordja a többit. Pihenésképpen ma bundás sültkagylót csináltam, hát jó pepecs, de nagoyn finom és marhára laktató, ha kér valaki szóljon, mert nagoyn sok maradt! És van rétes is, mert ami értelmes dolog volt a fagyasztóban azt ma elhasználtam, mert leolvasztottunk mindent. Most pedig nekiállok pihizni, meg esetleg vasalni, de azt már nem biztos!
SZép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Tudom még tartozom dubrovniki képekkel, de ezek frissek és nekem kedvesek:
Így aludt a drágám ma délután, a textilkönyvén, szegény boci:
Kép
Egyedül lebegés a vízen: Kép
Ugri-bugri apával: Kép
egyedül úszás: Kép
anyával is ugrálunk: Kép
Joda mester fürdés után: Kép
bocsánat, kicsit sok lett, de olyan szép naplementés este volt!
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, állati ügyes meg bátor ez a Marci, hogy így egyedül is lebeg már!!! :o :o Az úszó EB tiszteletére tanítjátok úszni is??? :lol:
Szuper a többi kép is, amin veletek lebeg! :lol:

Timka, jó, hogy nyaralás közben is tudsz olvasni minket! :) Jó pihenést és kalandozást!!!

Na, én is teszek föl pár képet, nem fényképeztem túl sokat Győrben.

Anyukámék telkén a locsolóval:

Kép


Lavórpancsi:

Kép


Anyukámmal a Holt-Marcalon:

Kép

KÉtszer is voltunk különben fürödni, egyszer a Holt-Marcal egy tavában, másodszor a Dunában, engem persze titokban evett a frász, hogy milyen bacik lehetnek a vízben :shock: , de szerencsére semmi baja nem lett tőle. Viszont rettenetesen élvezte a vizet!!! :lol:

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
nagyon jók a képek, látszik rendesen, hogy a Ti Marcitok is élvezi a vizet!!! Imádom a csibész arcát, szemét, annyira beszéldesek!!!
A locsoló nálunk is sláger, sőt, most a zuhanyra kapott rá, így a medencés pancsi után együtt szoktunk zuhanyozni és ő locsol engem, és magát, nagyon élvezi, teljesen leszokott a kádas nagyvizes pancsiról. Kíváncsi leszek, otthon mi lesz!
Na megyek én is aludni, mert a fiúk már kidőltek, csak sajna a háziak rokonyai, még mindig itt pancsolnak az ablak alatt és óbágatnak!:(

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz, köszi a bókot Marci nevében! :lol:
A zuhany nálunk is divat most, én is gyakran zuhanyozom fürcsi helyett vagy közben, meg ő is magát (vagy a fürdőszobapadlót... :lol: :lol: :lol: ). Minden, ami vízzel és csővel kapcsolatos, az felülmúlhatatlan...

Ja, és nem is írtam, hogy már vagy 3 szót is tud Marci :lol: :lol: :lol: , az első "vauvá"-n kívül már van "brrr" is (=autó), és a legújabb a "busz" :shock: , a kis városi kölyök !!! Bezzeg "mama", "papa" sehol... :( :( De folyamatosan gagyarászik, úgyhogy előbb-utóbb azért csak beindul nála is a beszédfejlődés... :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóreggelt!
Hát a helyi bunkóknak végül apának kellett fél 12-kor szólni, hogy ideje lenne hazamenniük és hagyni minket aludni, és mivel picit hült a levegő, végre marha jót aludtunk!!!

Juc,
naügye, hogy beindult a dumálás!!! Gratula a szavakhoz!! Most ha megindul akkor mindent fog mondani!
Szép napot, mi meg 1 órát töltöttük a felgyülemlett üvegek és műa. flakonok visszaváltásával, msot kipihenjük!:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jónapot!
Odaért a lehülés és eltűnt a forgalom is a netről???
Itt nincs lehülés csak felhő, de nagoyn meleg és fülledt idő! Kicsit kába vagyok, vagyis nagyon, de nem merek kávét inni napközben, elég a reggeli!

Mi újság az elveszettekkel?
Muki:
építkezés hogy áll?

Eveka,
költözés? Kész vagytok már? MArci mit szólt az új környezethet?

Flames,
most már rényleg jelentkezz néha, mert aggódunk!

Babus,
hogy sikerült a Kristóf mentes nyaralás???

Timka,
remélem már Fanni is megbarátkozott a tengerrel és sokat pihentek vagyis hagy Titeket pihenni!

Fanka,
apa mondta, hogy szívesen elkíséri a férjed a hétvégi Forma1-re, nagy vágya egyszer kijutni!!!:D

Juc,
meggyőző lehettél a német pasival ha már le is léptetek a balcsira apátokkal!!:D

Andi,
mizu Kíra fülével? és a kislegény? ugye nem haragszol nagyon a tali lemondás miatt????
Hú remélemnem hagytam ki senkit, ha igen, akkor tudjátok be a kismama agyamnak! SZóval hajrá, tessék jelentkezni!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hú és van egy nagy elmaradt bűnöm!
JUC,
nagyon boldog névnapot kíván kiscsaládunk minden tagja Neked!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Már azt hittem, megint kihaltunk... :( De úgy látom, ketten azért vagyunk Tamesszel! :D

Tamesz, köszi a köszöntést, aranyos vagy, de nem most tartom a névnapom, hanem decemberben szoktam (amikor Miron-nap is van, mint tavaly megtudtam :lol: ). Úgyhgy nem késtél le semmiről! :lol: Persze páran azért ilyenkor is szoktak sms-ezni, azért jólesik... :D Férjemnek bezzeg hiába nyafogtam egy csokor virágért... :lol: :lol:

Nem léptünk ám le, apánk ezerrel dolgozik, mi meg el vagyunk tiltva a nyaralástól :( , állítólag nem bírná nélkülünk, de sztem csak a német pasik miatt aggódik... :lol: :lol: Úgyhogy itthon vagyunk most, legalább találkozunk a régen látot rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel. Meg megyek fodrászhoz is a héten. :lol:

Újabb körkérdés (bár a hiszti-kérdésre is válaszolhatnak még, akik még nem tették... :lol: ): mi a helyzet az elalvással mostanában? Nálunk újra rémálom az altatás :? :? :shock: , igaz, már nincs ringatás, ölbevevés, helyette mintegy 3/4-1 óra éneklés, mesélés, sutyorgás, csendben ülés... Hát mit mondjak, eléggé lefáraszt... Győrben együtt aludtam Marcival, akkor melléfeküdtem, úgy altattam, de az sem volt gyorsabb, illetve én mindig előbb elaludtam, mint ő... :lol: :lol: :lol: Ide-oda forgolódik, dobálja magát, magyaráz, ha otthagyjuk, üvölt, illetve mivel ki tudja szedni a rácsot a kiságyból ( :shock: :shock: ), kimászik és utánunk jön... MIndezt 9-fél 10 körül... És reggel fél 6-6 körül talpon van a legény... :shock: Nem hinném, hogy ez a 8 óra alvás elég lenne neki...

Viszont végre megint jól eszik a csibész, nagymamánál persze megint kipróbáltunk egy csomó mindent, csülkös bablevestől kezdve, tonhalkonzerven át a gombáig... :shock: :lol: :lol: Nektek van még olyan kaja, amit nem ettek a gyerekek? (Nem a csípős thai csirkére gondoltam... :lol: )

Sziasztok, elveszetttek, jelentkezzetek! Szép napot! Ja, Tamesz, itt sincs még lehűlés, csak felhősödés, fülledés, mint nálatok...

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Akkor Juc tartsuk életben a fórumot!!!:D
Inkább kétszer köszöntsenek, mint egyszer sem!!!:D
APátok kicsit önző???????:D
Hú fodrászhoz én is mennék már, mert még a szülés előtt jó lenne eljutni, utána megint nem lesz rá időm egy darabig!!!

Körkérdésre:
Altatás,
nálunk délben ebéd után még kap 15 percet, amíg én rendet rakok és akkor megbeszéljük, hgoy megyünk "bundizni" és ő vigye oda az ágyba azokat az állatokat amikkel együtt akar aludni. Így mire rendet rakok telehordja a nagyágyat, majd mellémbújik és ált 5-10 percen belül szuszog! Ma pl 3 órát aludt.
Este 9-10 között van most az alvás, amikor már fárad, akkor kap éjszakai tiszta pelust, és kéri a tápot, mostanában egy kiskanál kakaóval bolondítjuk meg. Majd lefekszik mellénk a kanapéra és szépen megissza és a végén befordul és alszik.
NA de mi most hazaköltözünk, tehát lehet, hogy minden felborul két nap múlva!:D

Evés:
Marci mindent megeszik, vasárnap bundás fekete kagylókat sütöttem, hát az én gyomrom nem bírta, nehéz kaja, ő meg kétpofára nyomta apjával! Szerintem lassan a vasszöget is megenné, de még mindig csak 6 foga van!!!:(

Na megyek, pakolászok kicsit, mert holnap este a kocsit is megrakjuk, kíváncsi vagyok befér-e minden! Pénteken megyünk 10-re a Praxisba 4DUh-ra, már nagyon várjuk, kíváncsiak vagyunk mennyit nőtt a kisasszony, nincs-e azóta kukaca? mert akkor a múltkor vásárolt rózsíszín és sárga cumókat visszavihetem és ugrott a név is!:D
Szép estét! SOk hozzászólást!:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, hát a sok hozzászólást nem biztos, hogy tudom produkálni, de egyet legalább... :lol: Szóval már a múltkor is fennakadt a szemem, hogy mi a csuda lehet az a bundás fekete kagyló, és hogy milyen konyhaművész vagy te, hogy ilyeneket csinálsz... :shock: :lol: :lol: Nagyon bátor vagy! Honnan szedted az ötletet, receptet? (Nem mintha ki akarnám próbálni... :lol: )

Remélem, minden rendben lesz a kiscsajjal odabent, most már talán kezd egy kicsit husisodni is, nem?

Jó pakolást!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!!
Én honlapot szerkesztek azért nem vagyok!!!De igyekszem befejezni,bár ha valaki megakarja nézni félkész állapotban hát parancsoljatok!!
Az a baj,hogy ehez profinak kell lenni,Apa az de nem segít sokat mert megunja! :cry: :cry:
Szoval akkor itt van!

[url]http://www.gportal.hu/portal/miron/
De ha elkészül teljesen ujra belinkelem!!Zenét tessék bekapcsolni!!Azt Apa gyártotta oda!!

Olyan állat gif-eket találtam bombázlak titeket vele!!
Szép estét!!

Kép [/url]
Vendég
 


Bocsi nem sikerült belinkelni!!!
Ime:
http://www.gportal.hu/portal/miron/
Vendég
 


Jóreggelt!
Juc,
én imádok főzni, ami látszik is kiscsaládunkon, és szertek kipróbálni mindenféle újat. APávla emgegyeztünk, hogy itt kb csirkemell árban vannak a tengeri herkentyűk, tehát próbálkozzak csak. Receptet a netről vadásztunk, mert itt nem találtam csak horvát nyelvű szakácskönyvet, na abbólk nem sokat értek. Na meg ha étteremben voltunk, akkor onnan is elloptam az ötleteket, ízesítéseket pl a tintahalhoz.
De most már ennek is vége!
Babóca,
elvileg néztem, hogy már olyan 1 kg körül kellene lennie és kb 35 cm, hát majd meglátjuk!

Andi,
megnéztem a honlapot, de itt nekem még cska a micimackók jöttek be vsz. kicsi a sávszélesség, majd pestről! Nagyon ügyi vagy, és rendkívül türelmes, na nekem ehhez nem lenne idegrendszerem!

Ja, és az éjjel megjött a lehülés, és az eső, még most is szépen szeremrkél, vége az egy szál pelus időszaknak és a teraszos pancsolásnak! Ha kinézek olyan pára van, brutális!
Na szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok

Nagyon régen irtam ide sajnos nem voltan netközelben de most már úgy néz ki, hogy lesz internetűnk otthon is. Amikor utoljára irtam még terhes voltam Bálinttal. 2005.01.04-én szültetet meg a kisfiam. 1 éves korában kezdett el járni és már kint van 20 foga nagyon energikus és jókedéjű kisfiú. Most tervezzűk az kistestvért. Nem tudom ki van itt a régi csapatból de mindenkit üdvözlök és örülök, hogy ujra köztetek lehetek. Küldök néhány képek Bálintomról.Kép Kép Kép Kép Kép Kép
andrea79
 
 


Sziasztok :D

Előkerültem én is :D

Először is köszönjük Kristóf névnapi köszöntését,-így utólag :oops:

Tamesz jól értesült :lol: , Kristóf-mentes nyaraláson voltunk Apucival kettesben. Hévízen voltunk 1 hétig, bár szinte többet voltunk Keszthelyen a Balcsinál, mint ott Hévízen, az kicsit már túl nyugdíjas volt nekünk, persze azért az is jó volt, áztattuk magunkat a hévízi tóban (38m mély, majd szörnyethaltam, amikor megtudtam, mivel én rettegek a mély víztől, még jó, hogy ott mindenki úszógumival nyomja, így azzal úgy-ahogy elvoltam :lol: ), szétmasszíroztattuk magunkat, moziztunk, a Balcsiban is rengeteget fürödtük, iszonyú jó meleg volt a vize.
Kristóf persze rettentően hiányzott, viszont mi neki nem annyira, remekül elvolt a nagyikkal, itthon volt a főhadiszállása :lol: , tehát itthon aludt, fürdött meg ilyesmi, anyukámmal, hogy ne zavarjuk meg annyira, viszont nappal ment a másik nagymamiékhoz is, vitték a Mátrába, pancsoltak az udvaron, hatalmasakat sétáltak, szóval remekül elvolt :D



Nagyon visszaolvasni sem időm, se energiám nem volt még, viszont

Nyuszkó
Nagy gratula a kistesóhoz :D

És minden csöppség nagyon édi :lol: , a képeket megnézni mindig van időm :lol:

Majd valamelyik nap én is dobok fel pár képet :D


Majd még jelentkezem :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Most szenvedünk a délutáni altatással, egyszerűen alvásundora van ennek a gyereknek, az etetőszékben majd leragadt a szeme, alig bírt már mozdulni is, de amint kivettem és beraktam az ágyikójába, rázendített keservesen... Kép Tegnap este 11 körül tudtuk csak elaltatni, a végén már együtt bőgtünk, mert már én sem bírtam... Kép Tanácstalan vagyok... :? :cry:

Babus, jó, hogy előkerültél, látom,a wiw-en is lett egy új ismerősöm!!! :lol: :lol: :lol:

Andi79, üdv köztünk :D , bár én nem tartozom a régi csapatba, én csak egy éve írogatok, igaz, ez a topik is csak akkor nyílt meg.

Anditesó, hajrá a honlappal!!! Egyelőre én is csak MIcimackókat láttam meg hallottam... :lol: :lol: :lol: Én sem lennék képes ilyeneket gyártani, úgyhogy le a kalappal! :lol:

Tamesz, akkor majd a legközelebbi nálatok lévő talira kérünk vmi tengeri herkentyűt... :lol: :lol: :lol: Na, jó, csak vicceltem...

további szép napot, remélem, a többi gyerkőcök alszanak...

Juc

Kép
juc14
 
 


HALihó!

Juc,
nem akarlak elkeseríteni, de én olyan két órát aludtam MArcival ma délután, hú nagoyn jól esett, mert a pocak megint kőkemény volt, lehet a frontok kicsit megviselik!
Sajnálom az alvási mizériát, de nincs túl sok ötletem, nálunk estére és délutánra is kirohangálja magát MArci, talán ezért képes elaludni, de tudom esőbe nem tudod kivinni.

Babus,
igen, már aggódtam,h goy emgint betegek vagytok és levadásztam a zutolsó hozzászólásod, onnan tudtam, hogy nyaraltok!:) Én is kaptam ma egy új ismerőst a wiw-en!:D

Andi79,
üdv a csapatban, bevallom én sem emlékszem rád, de most hogy megnéztem a hozzászólásaidat, kiderült, hogy te a 2004-2005 téliekhez írtál, mi pedig itt egy páran a 2005. tavasziakból vagyunk, talán ezért nem. De sebaj, mesélj magatokról, Bálint nagyon helyes kislegény!

Juc,
ok, csak még nem tudom, hogy szülés előtt vagy után legyen a tali????:D REmélem már alszotok!:)

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok! :lol:
Megjöttünk a nyaralásból, nagyon jó volt, csak hamar eltelt :cry: :oops:
Még nem olvastam vissza, csak életjelet jöttem adni. Majd teszek fel képeket is, bár newm sokat csináltunk :oops:
Most pakolok meg mosok, de hamarosan jelentkezem :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Szia Brigi!
Örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, várjuk a beszámolót, gondolom a fiúk élvezték nagyon!!!
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jónapot!
Na úgy látom emgint sikerült tegnap kiírtanom a topicot!:(

Jelentem ez az utolsó üzenetünk Zágrábból, autó dugig, van ami már nem fért be, de a fontosak szerencsére igen. Nem is tudom, hogy mi lesz velünk majd két gyerekkel, ha már most is csurig a combi???
Marci még szundizik, apa vár 3 körül, és húzunk haza. Ma még vasaltam takarítottam, hogy szegény apa ne azzal kezdje ha visszajön két hét múlva. SZóval "friss" vagyok és üde, hajrá 400 km!!!

Remélem mindenki jól van és élvezi a hűvöset, holnaptól rohanós, családlátogatós napjaink lesznek, de majd néha jelentkezem innen-onnan.Kellemes hétvégét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jó estét!

Brigi, várjuk az élménybeszámolót! :D

Tamesz, remélem, jól utaztok, majd jelentkezz, ha megérkeztetek!

Hát én nem vagyok oda ezért a hűvös időjárásért, meg főleg a sok esőért, inkább a döglesztő kánikula!!! :lol: :lol: :lol: Adják vissza!!! :lol:

Tegnapelőtt pl. ottragadtunk a barátnőméknél estig, mert olyan zuhé volt, hogy nem jártak a villamosok, a taxitársaságok egyszerűen nem vették föl a telefont, a férjem meg az irodában dekkolt, mert uyge robogóval ment reggel, esőkabát nélkül, úgyhogy nem bírt hazajönni. :? Aztán amikor kicsit alábbhagyott az eső, hazarobogott, majd ki értünk kocsival, de csak 8 után tudtunk eljönni, a picibabát már javában altatták, mi meg ott randalíroztunk szegénynek a fülébe... :?

Ma meg a csúnya idő miatt nem tudtunk játszira menni délután, elmentünk a Mammutba, de ott meg nem bírt magával az agresszív kismalacom, pl. fellökött egy vadidegen kissrácot :? :? , szegény jól megijedt, nem lett semmi baja, de úgy szégyelltem magam, hogy ilyen vad kismajmom van... :? :oops:



Tegnap én már nem bírtam az altatási mizériát, és estére itthagytam apjára a gyermeket, én meg ellógtam egy barátommal borozni, beszélgetni, jó volt egy kicsit zülleni... :lol: Ja, erről jut eszembe, a Szigetre nem jön valaki jövő héten??? :lol: :lol: Én talán csütörtökön kimegyek, Kispál, Jovanotti, Hobo, Hiperkarma lesz akkor, amik most eszembe jutnak.

Na, jó éjt, szép hétvégét mindnekinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Kész, feladom, reménytelen, hogy visszaolvassak :oops: :cry:
Ami viszont szembetünt: Nyuszkó! GRATULA!!! :lol: Fú de irigy vagyok most :lol: Vigyázz magatokra és kívánok nagyon könnyű pocakosodást!
Nyaralásunk szuper volt, nem csináltunk semmit :lol: :lol: :lol: de szó szerint, egész nap pihiztünk, a srácok élvezték a nagy kertet, szedtek szedret meg barackot, szinte csak ezt ették :lol:
Közbe megtartottuk Marci szülinapját is (tegnap volt 3éves) meg a mi házassági évfordulónkat is ( 13.)
Sajnos ahogy számítottam rá apa szinte alig volt velünk :twisted:
Eredetileg 2hétre mentünk, de mikor letelt úgy döntöttünk, még nem akarunk hazajönni ezért kerestünk még 4napra egy másik szállást. Na itt aztán minden volt, hinta, csúzda, medence, pinpong asztal... Ebben a 4napban le se mentünk a tóra, elég volt a medence is :lol:
Képeket mindjárt kicsinyítek, bár a mi gépünkön nem sok van, inkább az anyuékéval fényképeztünk, de arról meg nem tudom ide feltölteni :cry: Holnap már mennek is haza, majd elküldi akkor azokból is mazsolázok! :wink:
Mivel nem tudtam visszaolvasni nem tudom most akkor lesz tali vagy mivan?
Mostmár megpróbállok megit visszakapcsolódni, csak tessék írni :wink:
Jóéjt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?