Új privát üzeneted érkezett!

Jóestét!
Juc,
sajnálom, hogy nem tudtatok elmenni, remélem tényleg csak az oltás mellékhatása, mert gondolom jó lenne az öcsédékkel együtt legeltetni a kölköket!!!:D Mielőbbi gyógyulást, remélem a dokinénitek holnap elérhető lesz és megnyugtat!

Brigi,
igen, nagoyn tetszett Marcinak a hordozó, bár néha kiabált amikor beleraktuk, de sikerült meggyőzni, hgoy könnyebb neki így mint sétálva!:D Hát a nagylány dolog nekem sem hiányzik, az utóbbi bő két évben csak 3-szor volt a két gyerkőc között! :(

Na és a képek, nem volt erőm nagoyn válogatni, csak gyorsan végigszaladtam és ami most megtetszett lekicsinyítettem, bocsi lehet, hogy kicsit sok lett! Ja és nem röhögni rajtam!:D Most néztünk bele apa által készített vidijóba, hát az is gyönyörű, így mindenki mard a saját gépénél a jöveben is! Amit még a képek elé: 16 tóból áll a vízesésrendszer, nagyon jól kiépített ösvények és hidak vannak, van 12-féle túraútvonal, van hajó és kisbusz is benne, egy napra sok, de két napra ideálisan végignézhető.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nyaralók hazaértetek? Élménybeszámolót kérünk!!!!
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Timka, örülhet a kis olaszdrukkered!!! :lol: :lol: :lol: Jó izgi meccs volt, bár én inkább a franciáknak szurkoltam egészen Zidane tahó mgmozdulásáig :evil: , na onnantól az olaszoknak...

Köszönjük a jókívánságokat, Marci jól van, alszik, persze éjszakára kapott egy kis Nurofent, remélem, nem kell éjszakai fürdőzés...

Tamesz, gyönyörűek a képek, és a pocakosfotó is nagyon aranyos! :)

Jó éjt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Tamesz, nagyon szép helyen jártatok, csorgott ám a nyálam a képek láttán!

Juc, remélem jobban van Marcid!
Nálunk még semmi oltási reakció nem jelentkezett (KIPP-KOPP)

Köszi a csúszda tippet, Tescoban valóban jó áron van nagyobb Smoby csúszda, de sajna az 3 éves kortól van. Fanni kipróbálta de nekem nem teteszett ahogy félig kifordulva ért az aljára, ráadásul a lépcsők sem az ő mérete. Bár újabban a csúszda részen sétál felfele. Kicsi csuszit nem akarok, legalább 2m-es csúszda rész jó lenne,hogy sokáíg jó legyen!

Andi, kerestelek a nagy tömegben, de nem láttalak, bocsi!

Libero napról:
Fanni már 9-kor felkelt, így 11-re sikerült beérni az állatkertbe. Persze parkolóhelyet megint szerencsével lehetett csak a közelben találni, aztán a sikeres parkolás után jött a ledöbbenés,hogy mennyien vannak,és mekkora a sor. Szerencsére kiderült, hogy a több méter hosszú sor a pénztárnál van, mi a Liberos jeggyel gyorsan bejutottunk. Szerencsére apát nem vittük magunkkal, így neki nem kellett a jegy miatt sorbaállnia….
Bent persze hatalmas tömeg volt, eltelt egy kis idő, amíg megláttuk az első igazi állatot. Sajna a kedvencünket, a zsiráfot nem látogathattuk meg, deláttunk eddig nem látott pingvineket és jegesmedvéd!
Aztán játszottunk egy kicsit a játszós részen, a nagyobbaknak volt mindenféle jópofa kézműves foglalkozás, de erre még várnunk kell pár évet.
Íme pár kép!

Kép Hová ment a zebra???

Kép Tánci-tánci a labdák közt!

Kép Segítség, megtámadtak a kecskék!

Kép Fanni

½ 2.körül hazaindultunk, Fanni annyira kifáradt,hogy amint betettem az autóba és elindultunk máris elaludt. Itthon még beszórtuk táppal a kertet, főztem egy kicsit, lefürdettem a kis koszost és mentünk babalátogatóba Szentendrére. Olyan jól elvoltunk, hogy fél 10 után indultunk haza. Persze a kisasszony az úton elaludt, és szerencsére nem ébredt fel míg beraktam az ágyba.
Apa most nézi a meccset videóról, eredményt még nem tudja, de én IGEN!!!!
A vendégeskedést tök jól vislete Fanni, csak egy picit bújt, amikor felvettem a kisbabát, aki még nincs 3 hónapos. Olyan furcsa volt megint ilyen kis gyereket tartani a kezemben, teljesen elszoktam a fogástól. Amúgy a gyerek a volt főnökasszony babója, akinek ez a harmadik férje(illetve nem férje,mert nem házodtak össze)és már van két nagy gyereke 25, 20 évesek. Érdekes család, ingáznak Anglia és Mo.között…
Picit sajnálom a babót, ki tudja milyen élete, gyerekkora lesz!

Mára ennyire futotta, jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Sziasztok!
Irtam egy csomot de elszállt!! :twisted: :evil: :evil: Most csak gyorsan bedobom a képeket mert rohanásom van!!
Timka én láttalak de mire odakanyarodtunk felétek addig ti hátat forditva elindultatok az ellenkező irányba!Nem akartunk se kiabálni,föleg nem kacsázni a sok babakocsí között!!Láttad mi volt ott!Szó szerint rutin vizsgáztunk babakocsíval!!Egyébként Fannit ísmertem meg nem téged,de aztán már a te arcod ís beugrott!! :lol: :lol:
Juc!!
Remélem Marci jol van már és síkerült elutazni!!
Most dobom a képeket,de este jővők még mesélni mert van mit!!Elöre is bocsí a sok képért!! :roll: :roll:

Kép Kíra buliján itt még közös játék!!

Kép Itt már szabad a pancsízás!Apa volt a fürdőmester!!

Kép Vacsí elött!!

Kép Közben!! :lol: :lol:

Kép Lufifujo verseny!! :lol: :lol:

Kép Itt már lehetett látni ki nyeri az ajándékokat,mert az is volt ám,elötte tomboláztunk és abba volt mindenkinek egy lufi és még sok sok meglepi!!
Egyébként végül csak 10-en voltunk mert ketten nem jöttek el ketten pedig csak felköszönteni jöttek,mert utaztak el!! :cry: :cry:
De azért a krémje itt volt és nagyon jol érezték magukat!Az utolso vendégek este fél tizkor mentek el!Miront nyolcra hozta haza Papa,persze utána még itt pőrgött velük!!
Na ezt gyorsan elküldöm mielött elszáll!!
Vendég
 


Na sikerült most rakom a tegnapi állatkertet!

Kép Itt a símogatoba volt a legjobb!!Miron elöször félt kicsít aztán már rájuk akart ülni!!

Kép Fényképezni szinte alig tudtunk mert nem lehetett semmihez odaférni!! :lol:

Kép Három gyerekkel voltunk vittük keresztlányomat is!

Kép A szekéren!Ez még nekik falusíaknak is tetszett!!

Kép Isteni ez a játszoház!!!

Kép Kíra is nagyon elvolt a neki valo kis kuckoban!!

Kép Mironrol nem is beszélve!

Kép

Kép Ez nagyon tetszett neki hangosan röhögött amikor leborult rola!!
Alig lehetett őket kicibálni innen!!Meg kellett őket zsarolni egy kis ajándékkal a városligetböl!!Rá is fáztunk,jobban járunk ha még inkább játszoházazunk egy orát!! :lol: :lol:
Na gyorsan elküldöm és este még jővők!!
Szép napot mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok!
Juc,
mizu? Hogy van a göndörke???? Remélem el tudtok menni most már nyaralni!!! Dokinéni megnyugtatott???

Timka,
nagyon jók a képek, azért látom érdemes volt kimenni az állatkertbe, a gyerkőcöknek ez minden alkalommal élmény, bár én a tömeget gyűlölöm!!! Főnökasszonyod nem semmi, hány éves? 25 év korkülönbség, már unokája is lehetne??? Júj de gonosz vagyok, bocsika. A gyerkőcök egy darabig jól viselik a hurcibálást, majd besokallnak, Marcin is msot kezd kijönni néha a sok utazás, csomagolás, megint máshol alszunk, de már csak 4 hét és vége, most hazamegyünk még, majd 3 hét itt kint és utána már otthon leszünk.

Andi,
ne semmi bulik vannak Nálatok!!!nagyon hangulatosak a képek!!! Látszik, hogy mindenki jól érezte magát!

Fanka, Timurr,
hogy sikerült a nyaralás??? Várjuk a képeket!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Na, itthon vagyunk :( , voltunk dokinéninél (a miénk persze szabin van :? ), azt mondja, biztos vmi vírus, ez már nem lehet az oltás mellékhatása. Várjunk még legalább egy napot itthon, ha elmúlik, mehetünk a többiek után nyaralni, ha nem, nem... :cry: :cry: Már kezdem megszokni, hogy Marci mindig szabotál vmi programot :( Még jó, hogy idén nem a krétai utat szabotálta...

Andi, Timka, szuperek a képek, jó lehetett az állatkert, bár az ilyen iszonyú tömeget én sem csípem... (kivéve persze a jövő heti Robbie Willimas-koncerten... :lol: :lol: :lol: )

Andi, csúcs lehetett a buli is, hogy micsoda programok vannak nálatok!!! :lol: :lol: :lol: Mikor lesz ott a topikos babatali??? :lol: :lol:

Na, megyek, mert nyekereg a kisegér...

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Hűűű, micsoda képkavalkád!!! :D .

Tamesz,
Hát egyszerűen lenyűgőzőek a képek, biztos szuper élmény lehett egy iyen fantasztikus helyen sétálgatni. Hallottam, hogy gyönyörű ez a park, de hogy ennyire :shock: . Remélem nem fárasztottad el túlságosan magad, még keményszik a poci?

Timka,
Húú, mekkora lett ez a Fanni leányzó. De jó, hogy van ilyen állatsimogató. Nálunk nem szabad megközelízení az állatokat az állatkertben, sajnos. Úgyhogy az egyedüli állatsimogató az falun van a nagyszülőknél. Ott aztán rendesen megkergeti a tyúkokat, a kutyusról nem is beszélve :) .

Andi,
Mi mikor mehetünk hozzátok bulizni :D , nálatok, mindig jó hangulat van. Nagyon jók a képek.

Tamesz,
A klotyóra felszerelhető babülőke, többeknek bevállt, mi is ki szeretnénk próbálni. Legközelebbi bevásárló körúton már tervbe van véve a vásár.

Juc,
Mi a helyzet Marcival? Jobban van?

Mostanában nekem is "2" gyerekem van :). Még a terhes tornán ismerkedtem meg az anyukával, és mostanában folyton együtt hordozzuk a gyerkőcöket és sokszor jönnek át egy kis pancsira is. Kép Kép
itt meg az állatkertben nézegetik a halakat

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Juc,
Most látom, hogy közben írtál. Sajnálom, hogy ez történt Marcival. Remélem hamar rendbejön.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Andi
Mondtam én, hogy Fannit meg fogod ismerni!! Merre láttál minket? Hát igazán utánunk jöhettél volna, három gyerekkel a nyomodban,át a tömegen…..:)
A játszóházba is ingyébe lehetett menni? –ha igen, akkor azt nem is tudtam,  Fanni
nagyon szeret ott játszani.
Nagyon szuper garden-party volt nálatok!

Juc
Remélem Marci meggyógyult és már este csomagoltok!
RW koncertre kivel jössz? Marcira ki vigyáz majd?
Húhh, én már nagyon várom!!!

Tamesz
Fanni mostmár nagyon élvezi az állatkertet, annyira érdekli minden állat! Tegnap egyből utánozta a fóka ugatását is, pedig addig nem is hallotta.
Amúgy a főnökasszony gyerekeit 2 évvel öregítettem,most néztem meg az iwiw-en, 23 és 18 évesek. Amúgy őt nemtom pontosan mennyi, de 43 körül lehet. Simán lehetene az unokája is, ahogy mondod. Amúgy meg se látszik rajta a szülés, ugyanolyan mint terhesség előtt volt. Lehet hogy örökbefogadták?! :wink:
(amúgy ne,van róla pocakos képem)

Még mindig nem tudom,hogy megyünk-e nyaralni Korfura, apa nagyon lazán kezeli a kérdést. Elvileg 23-ka körül indulnánk...
Na megyek összeszedem a házat míg alszik a kisasszony.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból!Leírtam au utat,rakok pár képet és visszaolvasok:-)

Péntek éjfélkor volt AZ indulás,Maja és a párom aludt addig én wellneseltem a kádban,majd éjféle elött bepakoltuk AZ autóba ami addig kimaradt,ekkor szembesültem a ténnyel,hogy a lábam alatt bőrönddel és babakocsival fogom lehúzni AZ útat és au utazóágy nem fér be.Maját szépen áttudtam rakni AZ ülésbe csak pillogott kicsit és próbált aludni tovább.Elindultutnk.Az utcánkból alig értünk ki ,megállított bennünket a hatóság.Miután megállípította AZ igazolványokból,hogy AZért jöttünk a Szabadság utcából mert ott lakunk,tovább mehettünk.Maja végig próbált aludni,nem túl mélyen sikerült neki,de AZért 2-3 körül mélyíwn horpasztott,a határon csak bekukkantottak,nem is kellett sokat várnunk.Sajnos AZ úton eltévedtünk és potyára mentünk másfél órát és kidobtunk 40 kunát.Az autópálya UTán jöttek a szerpentinek,ITT csa mentünk mentünk,de azt hittem sose érünk célba. kb. 8 körül értünk a komphoz,ahol kb. Fél órát vártunk a sorunkra,akkor Maja már fent volt,de csak lesett nagyokat hol vagyunk.A komp út rövid volt szerencsére.A sziget ezen vele kopár,de kis autókázás UTán jönnek sorba a települések,eljutottunk Loparba,ahol felderítettük a szállodát,parkolóhelly nem igen volt.Bár 2től lehet elvileg átvenni a szobát,de egbyől adtak kulcsot,így MI már 11re kipakoltunk és elmentünk felderítésre.A szállodánk nagyon szép volt,a szoba klímás,TV,elektromos hűtőtáskát vittünk.Tisztaság mindenütt és jó levegő.
A szálloda lánc egy dimbes dombos heelyen van,így elég fárasztó volt a séta.Naoi rendünk nem igen volt,mindig máskor aludt Maja,ált. Kétszer ami nagy szám nálunk és ált. 2szer.Reggei UTán séta,strand,alvás,strand,vacsi,séta.
Az étterem is fullos volt,teli finomsággal,reggelink és vacsoránk volt terülj terülj asztalkámmal.Voltak etetőszékek amibe 2-10 percig ült Maja amikor nem bírt magával futtattuk.Szinte minden kajánáál volt kis barátja ,barátnője:-)
Rengeteg kisebb-nagyobb csemete volt és sok Magyar,ment AZ eszme csere 1000el.A strand tiszta volt és szuper a bólyánál is derákig ért a víz.KInt a pocsolyába talán 30 fokos is volt.Maja azt élvezte a legjobban amit a gyerkeke kiástak ,otthagytak,eleült ,fészkalt és pakolta AZ iszapot,bebefutott a vízbe,néha anagyvízbe is bevittük néha tetszett néha nem.
Az első két napban egytündér volt ,aztán a nagy szabadásgmiatt nem maradt el a babakocsba ,de sétálni sem akart,de AZ sem volt jó ha AZ apa cipeli csak én.
A játék várak mellett hisztivel jöttünk el.A gyerekeket mindig elüldözte ,mert beállt aza jtóba és komoly képpel lafatyolt,a többi gyerek biztos értette mit,mert ált. Elmenekültek.Maja egyébként úgy hisztizik,hogy biciglizik a levegőbe,felmászik a fejem tetejére,és mint akit NYúznak üvölt,nem sír,üvölt,hát elég égő.Szóval így teltek a napok,mindennaop tudtunk fürdeni,napozni nem igen mert mindig úton volt a hölgyemény.
Az egyetlen fekete Pont a Drágaság én majának vittem egy bőrönd kaját,piát,de nekünk nem volt beédünk.A legolcsóbb kaja a hamburger volt átszámolva 800 ft.Elvitelre azt ettük 3 napig,egyszer ettünk spagetti,pizzát sörrel 100 kuna volt azaz 4000 ft kb.Ezt mindennap nem bírtuk volna.A boltba AZ árakon nem lehetett kiigazodni,így történt hogy utolsó elötti nap megvettem egy bort ami AZ aznapi beédünk árába került.Pedig a párom minden dugipénzét is elővette:-)Így is baromi sok pénzbe került minden,mindekinek egy kis Apróság.Na mindegy csak tájékoztatásul mondom,hátha valaki kedvet kap a helyhez.Maga a szállod a szerintem kifogástalan minden tekintetben.A strand is.DE megbeszéltük a párommal,hogy most kistesó projekt lassan és legközelebb akkor megyünk,amikor a kicsi lesz 2 éves,hogy pihenni is tudjunk.Legalábbis én most nagyon bízom abba,hogy egy két évessel már könnyebb.Haza felé szombaton 10kor indultunk,reggeli UTán, a kompra már sikerült feljutni 11re,és uccu haza,Maja aludt egy kicsit,majd mesét nézett,hallgatott,2 pihrenőn álltunk meg ,kétszer sajnos behéányt mert csakk vedelte azt a hülye kubut és enni semmit sem akart,így őt 3szor magamat egyszer öltöztettem át.Utábna megint jó nagyot aludt Maja,hazáig.Azt hittem éjjel nem lesz alvás,de szeremcsére aludt.Itthon amint meglátta AZ unokatesóit extázisba került neme engedte el a kezüket,rohangált összevissza,mutogatta a játékait.És sajnos AZóta sem térmagához,kevés vagyok hozzá,gondolom unatkozik.:-(
Horvátország természetesen gyönyörő, a hegyek,fák,erdők a tenger.Most 4 évig a következő Lopari nyaralásra fogunk spórolni,hát ennyi dióhéjban

Timurr Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Juc
Sajnálom ,hogy Marci lázas,jobban van?

Andi
Nagyon jók a képek,édesek a gyerkeke,kár hogy nálunk nincs ilye játszóház:(csoda hogy dilizik egyszemm lányom ha lát egy játék várat?!?!
És micsoda buli.Szuper anya vagy:)


Timka
Nagyon cuki Fanni:)

Nekem még látni is fura olyan pici babát .én AZóta sajnos nem fogtam.

Én nagyon ajánlom Lopart nnyaralni nektek,ami szállodánk tényleg nagyon tutui volt ha éjszaka mentek AZ út is rövid.Maja is nagyon eleven,rettegtem AZ úttól,de nagyon jó volt minden.


De hősies ez a kis csaj,REMélem nem lesz mellékhatása AZ oltásnak.
Eveka
Sajnos nincs ilyen jó fajta ismerős,nekünk is jól jönne egy.

Lehet nálunk is a megoldás AZ üres lakás lenne,Lila foltok Ellen:)

Hajrá Lopar:)Látom közbe mit írtál,hát én sem merném bevállalni AZ e.g.ész utat vezetni:-(

Brigi
Máté fogai kibújtak?
Szerintem nálunk is fogzás van,mert nem akar rágni Maja,de nem engedi megnézni,egyből harap.



Tamesz
Gyönyörű képeket csináltál,nekem is nagyon tetsezett anno,gyönyörű hely,a víz színe,a vízesések,mesés:)Nagyon klassz a pocakod:)

Nyuszkó
Nagypn sajnlom a barátnőddel történtetet:(

Babus
Nagyon nagyon sajnálom Dolfiet ,tudom mennyire szeretted:(

Kristóf
Nagyon szép kisfiú

Muki

Lizi tündéri

flkelt a főnokasszony

Timurr
Vendég
 


Jóreggelt!
Timurr,
nagyon jók a képek, látom élveztétek, és akkor a kocsit sem bántották a kompon!:) Marci már március óta nem ül a babakocsiban csak gyalog vagy a bicajon hajlandó közlekedni, vagy persze cipelve, ami már nem egyszerűűűűű!
Pocak, hát nem tudom, szeritem már hatalmas, főleg, hogy még van 3 hónap!

Juc,
hogy vagytok? REmélem már minden ok és tudtok a többek után menni!

Timka,
le a kalappal a főnökasszonyod előtt, nem semmi, hát rajtam ltászik rendesen minden!

Nyuszko
aranyos a két gyerkőc együtt, a pocakot tegnap pihentettem, csak mostam és játszottunk MArcival!
Na szaladok víz alá, mert el kell vinnünk apát dolgozni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Timurr, csodajók a képek!!! Szép lehetett a nyaralás! Bár írtad, hogy legközelebb majd csak sokára mentek, annyira fárasztó volt Majával? Mi sem pihentük ki magunkat egyik nyaralásunkon, telelésünkön eddig :lol: , mivel Marcira sokkal jobban kellett figyelni, mint itthon, de az élmény, a változatosság mindig megérte!!!

Én most is mennék az élmények miatt Döbröntére, de úgy látszik, nem nagyon tudunk, Marcinak még ma reggel is volt láza, és elkezdődött a fosi is... :( :( :( Brigi, ez a része meddgi tartott nálatok?

Na, megyek is, szép napot nektek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
sajnálom, hogy nem javultok! Kérdésem, hogy mikor vihetjük vissza a hordozót Nektek???? Apa pénteken emgy be a céghez dolgozni, meg megkapja az új autóját meg lapitopit, és esetleg megkérem, hogy ugorjon fel hozzátok??? Vagy vasárnap ha jövünk vissza? Mikor jobb Nektek? Mondjuk bacit nem kérünk, addig gyógyuljatok meg!!!:D

Timurr,
hát egy másfél év körüli gyerek mellett nem nagyon tud szerintem senki sem pihenni, hacsak nem alszik éppen! Ezért használtuk ki azt a délutáni néhány órát, amíg őfelsége bundizott! :D DE mi is élezzük az utazásokat és csavargásokat Marcival is, de bevallom apa már nagyon ksézül a jövő hétvégére, amikor csak ketten megyünk le a Split-Dubrovnik túrára, Marcira kijönnek vigyázni anyósomék! Szóval néha ilyen is kell! Bár én aggódom, hgoy hogyan lesznek el, de ezt is ki kell próbálnunk, mert ha szülni megyek akkor is lesz pár napja nélkülem, mert valahová le kell majd passzolnunk!

Szép napot, itt már marha meleg van!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, vasárnap mikor járnátok errefelé? A péntekkel az a baj, hogy akkor még vagy nyaralunk :lol: vagy betegek vagyunk :cry: . Szóval asszem, jobb lenne a vasárnap, csak mondjatok vmi időpontot. Hú, biztos jó lesz Dubrovnik romantikus kettesben (hármasban :) ), mi is jártunk arrafelé, nagyon szép a város is, a tenger is arrafelé!!! A férjem is, anyukám is rágják már a fülemet, hogy adjam már le Marcit neki (anyukámnak) pár napra, és mi csináljunk vmit kettesben, de egyelőre még nem merem... :? Csak egy-egy estére.

Timka, elvileg a férjemmel megyünk RW-koncertre, anyukám jön hozzánk bébiszitterkedni. MOndta a férjem, hogy majd hoz vmi olvasnivalót, mert különben halálra unná magát... :lol: Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem enged el egyedül vagy vmelyik barátnőmmel a koncertre... :? Attól fél, hogy fölmegyek a színpadra belecsípni Robbie seggébe??? :oops: :lol: :lol:

Ja, mindig elfelejtem megírni, a múlt héten voltunk ám (az öcsémékkel) a Margitszigeten, azon a csodajátszótéren, hát tényleg nagyon szép!!! Csak rengetegen voltak. Marci meg a szigeten beleült egy hangyabolyba, őt nem zavarta, békésen nézegette a rajta mászkáló ezer hangyát :shock: , csak én kaptam szívbajt, amikor odanéztem... :shock: :shock: :shock:

További szép napot mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,Tamesz

tudom én,hogy kölökkel már nem lustizás a nyaralás,de volt egy csomó 2 év körüli gyerkőc akik azért már eljátszottak,nem keleett velük annyit küzdeni,ezért beszéltük úgy a párommal,hpgy ha a tesó is 2 éves lesz legalább majd akkor megyünk,addig meg spórolunk rá:)

Nekem ilyen külön programra esélyem sincs.

Juc
Marci hogy van?remélem jobban és eltudtok utazni

Timuirr

Tamesz
szerintem nagyon csini a pocak:)Neve már alakul ketteskének?
Vendég
 


Timurr,
még mindig nincs meg a kistesó neve, de szerintem majd ha elmegyünk kettesben apával akkor rá tudom venni a döntésre!

Juc,
vasárnap mi 9-12 között szoktunk otthonról indulni, hogy legyen időnk megállni MArcival útközben!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Olyan jók a képek, nagyon szép helyeken jártatok! Pocid nagyon szép :P Nálunk a végleges neve Máténak a szülőszobán született meg :lol: Apa addig nem tudott dönteni, ott viszont már muszáj volt :lol:
Juc!
Nagyon sdajnálom Marcit :cry: Nálunk 2napig volt fosi, de ugye én megfogtam a smecta-val! bár szerintem anélkül sem tartott volna sokkal tovább! Drukk, hogy azért eljussatok nyaralni!
Nálunk eddig a karit szabotálták a srácok. Tavaj Marcinak volt tüdőgyuszija idén meg Máté került kórházzba a fel nem derített rekeszsérvjével :twisted: nem kis idegeskedést keltve :cry:
Timka!
Látszik, hogy jól sikerült az állatkertezés :D Fanni olyan kis édes, nagyon tetszik!
Andi!
A te képeid is olyan jók! Nagyon jó buli lehetett! Tényleg mikor tartasz topictalit? Mi is megyünk :wink:
Timur!
De jó, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás! Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem az, hogy 2éves gyerekkel könnyebb, nem mindig igaz. Ez is gyerekfüggő! Képek nagyon jók!
Máté foga még sajnos nem bújt ki, vagyis még 3van az egyiknek kibújt a csücske :lol: Máté sem engedi, hogy belenézzek a szájába, viszont mikor sír bele tudok nézni :lol:
Szombaton végre mi is megyünk nyaralni! Igaz mi csak a velencei tóhoz, de az is jobb mint a semmi! :lol: Már alig várom!
Na muszáj mennem, Máté már harmadszor ébred, pedig ő akart menni aludni. Fogta a rongyiját, és közölte, hogy megyünk aludni :lol: Biztos a foga nem hagyja megint :cry: Remélem azért nem lesz nagyon gáz az éjszaka!

Szép álmokat!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Jó estét!

Köszi a jókívánságokat, úgy határoztunk, hogy ha éjszaka minden rendben lesz, holnap reggel lemegyünk Döbröntére. Végül is Marci miatt már nem annyira aggódom, látszik rajta, hogy nincs komoly baja, csak hőemelkedés volt ma, fosi is csak reggel, remélem, ezeket ott is kordában tudom tartani. Az unokatesóitól meg valahogy elkülönítem :lol: , nehogy megfertőzze őket, majd mindenki másfelé szaladgál. :lol: (Ja, ők egyébként csak holnapig maradnak, aztán anyukámmal leszünk hámasban.) A nagy közös medencébe meg amúgy sem engedtem volna bele... :lol:

Birgi, köszi az infót, ma csak Normaflore-t adtam Marcinak (Tamesz, végre vettem ilyet is a patikában :D ), de holnap szerintem Smectát is adok, ha gáz lesz, nem akarom, hogy a szállodát fisifosizza tele...

Nemalvás :? : Marci az utóbbi 3 napban (amióta beteg) egyszerűen képtelen elaludni, nem tudunk mit csinálni vele... :? Pedig nem lázas ilyenkor, nem szomjas, nem is nagyon fájhat semmije, mert egy adag Panadol benne van éjszakára, ha ölbe vesszük, forgolódik, ki akar mászni, ha berakjuk az ágyba, üvölt, akkor is, ha ottmaradok mellette. Az előbb már a gyerekszobában a szőnyegen feküdtünk mindhárman (!!! :lol: ), ha bármelyikünk megpróbált felállni és kisomfordálni a szobájából, rázendített... :cry: Már majdnem elaludt, de aztán ott is hánykolódni kezdett. Most az ágyában ordít... :cry: Tanácstalan vagyok... :?

Tamesz, úgy tűnik, hogy a vas. délelőtt sem jó nekünk, férjem nővéréhez vagyunk meghívva, hacsak nem jöttök korán, 9 körül. De emiatt nehogy már korábban induljatok, ráér az a hordozó 3 hét múlva is, ha legközelebb jöttök. Mostanság úgysem akarunk nagy túrára menni, max. ősszel... :lol:

Timurr, 2-3 évesek: akkor meg jön a dackorszak, és akkor derül ki, mi is az az igazi hiszti... :shock: , úgyhogy az sem lehet könnyebb. Én pl. az utcán visítva vertem magam a földhöz, és ez mindennapos esemény volt... :shock: Na, remélem, Maja kisasszony szelídebb lesz, vagy addigra már ki is növi a hisztit!!! :D

Na, megnézem az üvöltő kismackót... :cry: :cry: :cry:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sikerült megint elaltatnom, remélem mostmár nem ébred egy ideig!
Juc!
Gyógyuljatok már meg! Úgy látszik akkor ti is ugyanazt a vírust szedtétek össze mint mi :cry: Pedig nem is találkoztunk :D
Még ezt akartam nektek megmutizni. Tegnap csináltam, a szigeten kaptak ilyen túrórudis kendőt. Szerintem olyan édi :lol:
Kép
A poén az, hogy mikor apának megmutattam azt hitte, hogy a Marci az, pedig nem Ő A MÁTÉ! :lol:
Na jó eldugulok, megyek aludni!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Juc
De jó,hogy holnap indultok pihizni, remélem tényleg pihi lesz és ki tudsz majd kapcsolódni, Marci pedig jól ellesz a nagyival.
Meglásd Marcinak is jót tesz majd egy kis levegőváltozás!
Altatás: szegény Ti! :cry: Nem lehet hogy a foga jön, azért is fosizik??? meg aztán a dög melegben mi is nyűgösebbek vagyunk, hát még ők!-lehet ez is közrejátszik...Kitartás!

Nálunk Fanninak kibújt az első rágófogának az elülső része, tegnap iszonyatosan ráharapott a kisujjamra, akkor vettem észre!

Brigi
Nem semmi hogy apátok összekeverte a két gyereket.
Ilyen ritkán látjaőket???? :lol: :lol:
Nagyonédes a kölök ebben a piros pöttyös sapiban!

Timur
Tök jók a képek, lehet végül mi is Horvátországba megyünk, mert eddig még semmi előrelépést nem tettünk utazásfogalalás ügyben.
Akkor nálatok kistesó projekt indul??? drukkolok,hogy gyorsan összejöjjön.

KÉpzeljétek apának tegnap kiműtötték a lenti fekvő(!!) bölcsességfogát! Szegénykém, most nagyon nyunyó, nem fáj neki, de elkezdett dagadni. Ma hősiesen elment dolgozni,holnap pedig Győrbe kell majd mennie. Nem tudtam rábeszélni egy kis itthoni lábadozásra,pedig olyan jó lett volna.
Elkészültek Fanni fotói, most teszek fel kettőt közülük, aztán jóéjszakát!

Kép

Kép

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hű, de sokat írtatok...

Tamesz!
Fantasztikusak a képek! Hú, de növekszik az a pocak!
Köszi a ház alakul, a konyhabútor megrendelve, ajtó, ablakok beszerelve, zsindely majdnem kész.

Andi!
Nagyon édesek a gyerekeid így együtt, és tényleg tök jó,hogy ilyen társasági élet zajlik nálatok, jó lehetett a gyerekzsúr:), na meg az állatkertes képek is nagyon jók!

Timurr!
Maja nagyon cuki lyány, örülök, hogy jó volt a nyaralásotok.

Juc!
De durva a 40 fok láz, gyógyuljatok gyorsan, és uzsgyi nyaralni!

Timka!
Nekem főleg az első kép tetszik Fanniról, az a kicsit csodálkozós.

Brigi!
Nem semmi, hogy Apájuk is összekeveri a fiúkat :)

Na húzok csicsikálni!

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Timka!
Most látom, hogy közben Te is írtál, szóval a kép amit mondtam, hogy aranyos az az állatkertesre vonatkozott, de ezek az újak is nagyon cukik.

Timurr!
Ja, tényleg.....Hű de bátor csaj vagy, hogy izgága Maja mellé bevállalsz egy picurt, nálam ez örök dilemma.

Tamesz!
Óóóóóóóóóó, kettesben az embörrel, hát ez nálunk baromi nagy álom marad....

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Hát ritka s@r éjszakánk volt :cry: Máté 1000* ébredt sírva és csak a cicin nyugodott meg. Olyan vagyok mint a felmosórongy :oops: Viszont még 2fogacska kibújt. Még 1van hátra, utánna a 4rágó és befejeztük :roll:
Hát igen! Apa sajnos elég keveset van a fiaival :cry: Bár az utóbbi napokban sokat volt itthon, ami jó is volt meg nem is. Amig itthon volt addig ugye nem keresett pénzt és hát az nagyon hiányzik :cry: Még azt sem tudjuk miből fizetjük ki a nyaralást :oops: :lol: De addig még fog dolgozni. Tegnap este elment és csak holnap dél körül jön. Remélem lesz látszatja is, mert már nagyon kéne!
Na jól kipanaszkodtam magam itt kora reggel, megyek a dolgomra :lol:

Pusz!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Brigi,
nagyon jó a kép, tényleg ciki, ha apa nem ismeri fel őket???:D Sajnálom az éjkszakátokat, de Ti már legalább túl vagytok a fogzás nagy részén, mi még mindig 6 fognál tartunk! Nem lehet jó, hogy ennyit távol van az apa, mit dolgozik, ha meg lehet kérdezni? Hétvégére jó pihizést Nektek!

Timka,
húúúúúú, fogászat, nekem is kéne menni, mert sajna a kedvenc fogorvos dokicsajszim előttem fog szülni pár héttel, és már a kezdetektől nem dolgozik, pedig hozzá járok vagy 8 éve, és most fogalmam sincs kihez menjek, pedig még kell a kiskönyvbe is pecsét. Lehet, hogy a végén az unokatesómhoz lemegyek Egerbe, ő tavaly végzett és most csinálja a gyakorlati éveit.
Apátoknak részvét, adjál neki egy kis Arnica montana homeos golyót, C15-öst vagy 30-ast, az segíti a sebgyógyulást. (3*5 golyót)
Nagyon jók a képek, megint a Brendonban voltatok fotóztatni?

Juc,
remélem el tudtatok menni és érezzétek jól magatokat, annyira bánt a hordozó, még az jutott eszembe, hgoy esetleg valakinek beadjuk, hátha mégis kell nektek közben?
Jó lehetettt anyukádnak amikor hisztiztél az utcán!:D Mi vár még ránk????:)

Fanka,
mizu Veletek? hogy sikerült a nyaralás? Merre jártok? Képek?

Muki,
köszi a dícséretet, most mértem egy hét alatt 2 cm nőtt a pocak. Nagoyn jól álltok a házzal, ügyik vagytok, majd kérünk képeket róla, ha olyan állapotban lesz!!! Hát igen, félek is apával kettesben lelépni, messzire megyünk, 3 nap, de tudom, hogy vágyik rá nagoyn, és most egy évig megint nem tudunk majd kettesben mozdulni! Anyósomék angoyn angyon szívesen kijönnek, itt is meleg van, de van légkondi a házban, emg medence, így gondolom az is csábító, na meg imádják MArcit.

Babus,
hogy vagy? kicsit megnyugodtál már a kutyi miatt?

Flames,
sokat gondolok Rátok, túl vagytok már a nehezén?

Na most szaladok, mert már megint kupi van!!!!
szép napot, itt már marha meleg van, Marci kint pancsol egy szál pelusban!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Apa zöldségezik ezért van sokat távol! Egész tavasszal Lengyelo.-ból hordták be a gyökeret, szinte csak aludni járt haza :cry: Most meg kezdik a fincsi áfonyát :lol: Volt 1-1 1/2 hónap, hogy alig dolgozott, de az anyagilag nemjó :oops: :cry:
Timka!
Párodnak jobbulást! Tudom milyen, nekem 5éve szedték ki, meg is sértette a doki az ideget, még most is zsibbad a nyelvem :cry: De nála tuti nem lesz ilyen, csak én vagyok ilyen szerencsétlen :oops:
Juc!
Mizujs? Sikerült elutazni? Hülye kérdés, ha igen úgysem olvasod :lol:
Nekem ma arany életem van! Itt a takarító"néni" és a srácokat is lefoglalja miközben kisuvickolja a lakást :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!
Valahogy a nyüzsís napok nem akarnak véget érni már egy hete csak ömlenek a vendégek meg a váratlan látogatok!Mintha csak összebeszéltek volna!
Ma kicsít nyugi van Kírát elvitték strandolni én nem mehettem szokásos havi bajom miatt,mindig keresztbe tesz!! :cry: :cry: :cry: Ma Mírcsível kettesbe vagyunk most alszik olyan űres a ház!! :lol: :lol:
Na szoval!!Jöhettek hozzánk talizni!!Mikor???Kinek melyik hétvége jó??Mert gondolom akkor akartok jönni Apástul!!Nekünk az augusztus 12-e nem jó!!Akkor indulunk amugy bármelyik jó nekünk!Szivesen látunk mindenkit!Ha hétközbe akartok jönni akkor a kedd-péntek nem jo mert dolgozom!Mindenki irja be mikor jo és akkor egyeztetünk,hogy mindenki tudjon jönni!
Főzni nem fözök,hacsak nem vállaltok be egy közös bográcsozást!Vagy jöttök ebéd után és akkor csak nasizunk!Mondjuk bográcsba csínálhatunk paprikáskrumplit is,az még jo a lurkoknak is!Vagy gulyás!Apa lehet,hogy bevállalja nekünk,hogy mi tudjunk traccsolni! :lol: :lol: :wink:
Na akkor mindenki jelezze a szándékait,hogy mielöbb nyélbe üssük a dolgot!
Ja és lehetöleg ne esős napot nézzetek ki!! :lol: :lol: :twisted: :twisted: :roll: :roll:
Szép napokat!!
Várom a listát kinek mi jo és mikor!!
Vendég
 


Andi,
nem semmi teherbírásod van, egy hete mindig jön valaki???
Mi szívesen megyünk, de mi csak aug 4 után tudunk, addig még kint vagyunk! Főzésbe is beszállunk, vagy sütök valamit, majd ha alakul megbesézljük!
Köszi a lehetőséget!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Akkor eddig marad az augusztus 5-6 hétvége vagy augusztus vége???Mert persze Tameszt nem szeretnénk kihagyni,igaz lányok??Kinek jó az 5-6????
Vendég
 


Andi!
Nem semmi nálatok ez a jövésmenés! :lol: Én tuti kipurcannék :lol: Egyenlőre úgy néz ki nekünk jó az aug. 5-6. Hogy lehet hozzátok kitömegközlekedni? Apánkra sajnos nem számíthatok, hogy itthon lesz :cry: Bográcsfőzés jól hangzik :wink: bár nagy melegben...
Apa mentségére itt egy kép Marciról kendőben :wink:
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Brigi,
gyönyörűek a fiúk, mintha ki lennének sminkelve, úgy csillog a szemük és nagyon kedves az arcuk!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Tamesz!
Kösziiiiii! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Árpád-hidrol 25 perc Volán busszal!Aztán ha leszállsz a buszrol gyalog kb 2 perc a buszmegállotol a lakás! :lol: !Az Árpád-hidrol kb fél oránként indul busz!Jó az Esztergomi ,Pilisszántoi ,és vmelyik Pilisszentiváni is erre megy Vörösváron keresztül!Tehát lehet,hogy még sürübben is jön,csak azért irtam fél orát mert hétvégén nem tudom hogy járnak!De ha már lesz uj kocsínk Apa szivesen bemegy az Árpád-hidig akiért kell!! :lol: :lol: :P :P Aki kocsíval jön annak egyenesen a 10-esen amig az Önkormányzathoz nem ér!De ezt majd még részletezzük!!! :lol: :lol: Szoval ki még?????Eddig augusztus 4-5!!! :lol: :lol:
Többiek tessék jelentkezni!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na, hát előkerültünk mi is! Szuper volt a nyaralás, annyira, annyira...! Majd teszek fel képet, de igazán jókat apjuk csinált, azokat még "sminkeli".
Kicsit kalandosra sikerült a dolog, ugyanis teljesen kiment a fejünkből, hogy Panninak útlevél is kell. Csütörtökön kérdezte anyukám, hogy van-e neki, mire én: á, minek, útlevél már szinte sehova nem kell...aztán kicsit jobban belegondoltam, felhívtam az okmányirodát, mire kiderült, hogy persze, hogy kell. Sos mentünk a központi hivatalba kunyizni, térden csúszni, miegyebek, hogy még vasárnapra elkészüljön az okmány. Ezren álltak előttünk, Panni az ölemben nyöszörgött szegényke a délutáni alvóideje közepén...féyképet csináltak róla, másik ablaknál óra múlva adatokat vetttek fel, miközben gúnyosan vigyorgott a Hivatalnok, hogy ne izguljunk, úgysem lesz kész, min. 5 nap sörgősséggel. Én már a bőgéssel küzködtem, mikor egyszercsak kiment az áram az egész épületben! Elvesztek az adatok, a fotó, zarás előtt fél órával... Hát akkor már tutira vettem, hogy nem lesz az utazásból semmi. Végül a férjem több tucatnyi telefonálás után közölte, van remény: ismerős a külügyben, talán el tudja intézni nekünk. Másnap reggel visszament az irodába újra kezdeni az egész tortúrát, és láss csodát: szombaton már a kezünkben volt az útlevél!!
Na ettől az apró örülettől eltekintve nagyon nagyon jól sikerült minden. Porecben voltunk, az idő szuper volt, a tenger isteni, a szállás is, na és a 6-8 fogásás svédasztalos vacsikról ne is essék szó... Panni nagyon jól bírta az utat, azzal együtt, hogy max 1 órát aludt oda és visszafele is. A tenger lenyűgözte, mindig, ha meglátta, mondta: Teeee-teee! Kavicsos volt a part, órákig pakolászta a köveket jobbra-balra, meg játszótér is volt a strandon. A szállodának saját partrésze volt félig fenyőkkel benőve, így volt árnyék is, ha már túl meleg volt, ott hűsöltünk. A fákon mókusok is laktak, reggelenként mindig megnéztük őket Pannival, egész közel jöttek, nagyon nagy élmény volt.
Porec nem volt különösebben drága, olyan átlagos nyaralóhely árak voltak, kicsit drágább, mint mondjuk Budapest. Mi annyit kajáltunk reggelire, hogy nem is kellett ebéd, max. gyümölcs, Panni azért evett persze üveges kaját. Íg igazán nem költöttünk valami sokat, sztem a Balcsin többet elvertünk volna. Este volt élő tánczene a hotel teraszán, amit Panni nagyon csípett - mi kvésbé- folyton ott riszálta magát a német nyanyák legnagyob örömére. Volt medence is a szálló kertjében, de oda csak egyszer mentünk le, inkább tengereztünk. Két negatívum volt csak: nem volt hűtő a szobában, és a vacsihoz nem adtak inni, még vizet sem, így azt minden este venni kellett a kaja mellé. Ezeken hamar túltettük magunkat, mert igazán jól éreztük magunkat. Pannival nem volt semmi gond, csak kicsit később feküdt le esténként, úgy tíz körül, és hétkor már fent volt reggel. Nagy felfedezése a sárgadinnye volt, minden nap legalább kétszer evett, és meg is tanulta, mondja: dinnnnya!
Egy kirándulást tettünk Rovinjba, ami csodaszép, teljesen olaszos hangulatú kis tengerparti városka.
Nekünk annyira bejött ez a nyaralás, hogy már nézegetem, hova menjünk újra szeptember elején...
Na, dióhéjban ennyi, egyelőre próbálok aklimatizálódni, majd visszaolvasgatok, és megpróbálok újra bekapcsolódni a fórum mindennapjaiba.


Jóccakát!

Kép
a strandon

Kép
Rovinj
Kép
hegyre mászatnak a szüleim....
Kép
úúú, de unom már ezt a zsibvásárt..

KépKép
fanka
 
 


Brigi!
Apátoknak meg van bocsátva, ez a két lurkó tényleg igencsak hasonlít egymásra. Na de, hogy Marcinak micsoda szempillái vannak.........kivagyok, amikor a pasiknak hatalmas pilla jut, nekem meg nincs :( :)

képzeljétek, ma kaptuk a 15 hós szurit, és csoda történt. A dokinéni és a védőnő annyira elterelték Lizi figyelmét, hogy észre sem vette a szúrást, így ez volt az első alkalom, hogy sírás nélkül átvészeltünk egy szurikát, úgy örülök, hogy csuda! :D

Timka!
Bölcsfog húzással kapcsolatban nekem nem túl jók az emlékeim, pontosabban azzal, ami utána jött. Bocsi a részletekért, előre is: a fog helyén nem alvadt meg a vér, így belement a kaja és faszán begyulladt, az égvilág fájdalomcsillapítója sem segített semmit, és így kellett egy egész hétvégét átvészelnem, imádkozva vártam a hétfőt, amikor is visszamentem a dokihoz, kitisztította, belerakott vmi gyógyszert és fél óra múlva mintha elvágták volna a fájdalmat. szóval, ha elkezdene fájni, akkor sztem a férjed rögtön menjen vissza a dokihoz.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Na, és most a jó képek:


Kép
a kis kőfejtő
Kép
giccsparádé...

Kép
család

Kép
Panni és a tenger

Kép
kikötő Rovinjban
Kép
a két görbe lábú

Kép
no, és apjuk vele is megküzdött....

KépKép
fanka
 
 


Sziazstok!

Hú Fanka, isteniek ezek a képek! Biztos nagyon szuper volt, mennyi volt az út? -mármint hány órás volt?

Eddig mindenki szuper élményekkel tért haza a nyaralásból, csak mi szenvedünk még itthon, mert olyan töketlenek vagyunk,hogy nem bírjuk megszervezni. Én kitaláltam, hogy menjünk Korfura, de ennél tovább nem jutottunk. Apa minden este dög fáradt, ráadásul szegénynek itt van most ez a fog-probléma...

Andi
Az aug.4-5-ös hétvége olyan messze van, hogy elvileg nekünk is jó!

Mukika
Hősnő volt Lizike, hogy nem sírt. Fanni is pityergés nélkül vette ezt az akadályt és kipp-kopp még mindig semmi oltási reakciónk nincs.
Szerintem mi anyukák jobban paráztunk a szuri miatt...

Tamesz
Hajrá a fogászattal, nekem szülés előtt két nappal ki kellett a kórházból könyörögnöm magam, annyira fájt a fogam. Nem szabad elhanygolni! mondom én,akinek vissza kellett volna menni 2-3 hónapon belül, aztán több mint 1 évet vártam vele. Szerencsére ide Veresre kijár egy nagyon jó doki, így mostmár rendbe tudom tétetni a fogaimat, nem kell bejárnom Pestre. Este 7 körülre kérek időpontot, Apa addigra hazaér és jól elvannak Fannival.

Brigi
Nem irígylem apátokat a munka miatt. Anyósék is zöldségeznek, ők ubit termelnek, de teljesen tönkre van már téve a piac. Röhej, hogy a boltban 90-110 Ft 1 DARAB kígyóubi, tőlük pedig a nepper 40 FT-ért veszi át KILÓJÁT!!! Nem győzik már levinni Szegedre vagy fel Pestre a nagybani piacra, bár ott se kapnának sokkal jobb árat érte, nembeszélve a benzinpénzről+a piacon eltöltött sok időről.
Győzködjük őket, hogy hagyják már abba, de nem sok sikerrel, pedigegész nyáron csak a munka,munka,munka van nekik....

Lépek aludni, mert egyszer már sikerült Fannival elaludnom...

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jóreggelt!
Hú Fanka,
nagyon állatok a képek, és örülök, hgoy jól sikerült a nyaralásotok! Én is várom már a jövő hetet, hogy visszamenjünk a tengerhez egy kicsit!!!!!! Apa jól odaügyeskedte a cápát, látszik milyen hős!!!:D

Timka,
szerintem állj neki megszervezni a nyaralást mert semmi nem lesz belőle!!!
ŰNa megyek takarítok, mert délután húzunk haza és nincs kedvem vasárnap a kupiba visszaérni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
mi történt itt? kiírtottam a fórumot?

Mi tegnap nagyon jó időt futottunk, 4,5 óra alatt haza is értünk két megállással, így még volt időnk kipakolni és zuhizni a doki előtt. Megnézett mindent rendben talált, már min 700 grammosra saccolta a babácskát. Viszont ma reggel mennem kellett laborra, mert még csak 1 volt eddg és megint kért cukortehelést is, hát túlestünk rajta. Olyan rendesek voltak a laborban, hogy délután be is diktálták az eredményt, és minden negatív, azaz jó. Majd délben lerendeztük a védőnőt is, Marci már 11,36kg és kb 84 cm, kicsit nyüzsgött, így nem tudták rendesen lemérni a magasságát.

Ma angyon frontos lett a fejem délután, nagyon fáj, de nem vehetek be semmit, szóval tűrök!
Veletek mizu? kellemes hétvégét mindenkinek! jól elbeszélgetek itt magammal!:(

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Szia Tamesz!

Délután már én is majdnem írtam, hogy MI TÖRTÉNT ITT???,amikoris felébredt Fanni, és mennem kellett.
Örülök, hogy minden rendben "ketteskével"! Igazán kitalálhatnátok már a nevét!!!vagy már van csak titokos???

Elkiabáltam, hogy semmi oltási reakciónk nem volt. Tegnap volt a 9. nap, és estére már belázasodott, ma pedig egész nap lázas volt, csak egy kis időre tudtam letornázni.
kezdődött a fél 8-as hajnali keléssel a dolog, akkor kapott kúpot, de kb. 5perc múlva kakilt, úgyhogy nem tudom mi maradt bent., de a láza lejjebb ment. Dél körül hűtőfürdőztünk, kapott 3-4 ml Nurofent és aludt fél 2-ig. 4 körül megint kapott egy kúpot, ekkor elmentünk egy kicsit csavarogni, vidám volt, futkározott...
7-re fogorvoshoz mentem, kb. 45percig voltam távol, jól elvolt az apjával, de onnantól ereszdelahajam volt. Fáradt, nyűgös volt, a hűtöfürdő előtt 39.8 fokos láza volt, utána szintén....(én valamit rosszul csinálhatok,hogy fél óra 28 fokos vízben pancsizás után se válozik semmit a hőmérséklete),kapott éjszakára egy Germicid-C-t, hamar elaludt, most pedig ecetes-hidegvízes ruhával borogatom a homlokát...

Eveka, nagy lázcsillapító specialista, mit tudok még tenni???
Amúgy jól eltüntél, gondolom költözködtök.... Jelentkezz majd!
Nem tudom te hogy bírtad, engem ez a másfél nap ismegviselt. Persze semmi nem kell neki, csak cici,cici, cici.....

Holnap főzök neki egy kis fincsi husilevest, azt imádja, hátha ...

Na megyek,ápolom a kisasszony, meg pihizek én is.
Elveszettek, jelentkezzetek!!!
[/b]

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Fanka!
Naggggyon jók a képek! Meg kell állapítsam, hogy Panni inkább az apja lánya, mármint kinézetre.

Tamesz!
Örülök, hogy minden rendben:)

Timka!
Úratya, ne ijesztgess, ilyen magas a láza Fanninak? Akkor én is vmi hasonlóra készüljek?! Már be is vagyok rezelve....

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!
Csak életjelet jöttem adni, meg elbúcsuzni 2hétre :lol: Nemsokára indulunk, és még alig nav valami összepakolva :oops:
Fanka! Nagyon jók a képek :D Legjobban a családi fotó tetszik, de mind szuper!
Tamesz! Jó, hogy ketteskével minden ok! :D Fejfájás hesssss!
Timka! Fanninak jobbulást! Hát nem semmi láza lett:cry: Most már én is félek a 18hós oltástól :cry: mondjuk a 15hós nálunk nem csinált semmit, de ki tudja :cry:
Na tényleg lépek pakolászni. Legyetek jók, és írjatok sokat! :lol:

Puszka!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok,

Megvagyunk mi is, csak hol a babanett nem működött, hol nem volt időm. Az utóbbi időben felborult a programunk, van úgy, hogy Ákos megmakacsolja magát és nem lehet napközben elaltatni, hiába cicizünk, hiába sétálok vele, az eredmény: 2 maszlinanagyságú szem. Na ettől azért néha ki is készültem. :twisted: . Éjszaka szerencsére minden ok, legalábbis egyelőre :lol: :lol: .

Mi tegnap ünnepeltük az 5éves házassági évfordulónkat, anyum besegített, úgyhogy sikerült kettesben töltení pár órát. Egy lovagi vendéglőben voltunk, nagyon szuper hely! De akkora adagokat szolgáltak fel, hogy nem sikerült betermelni. Ma meg a családdal ünnepeljük meg, úgyhogy lépnem kell, mert hamarosan terítení kell.

Kellemes hétvégét és a kirándulóknak szép időt és jő szórakozást!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jóestét!
Na helyes, valami kis termés azért született tegnap óta!:D

Timka,
remélem elmúlt már a láz és sikerült levinni, és roan ezerrel a kisasszony! Én nem vagyok tapasztalt, mert Marci eddig sosem volt mgé lázas, kopp-kopp-kopp!
Apátok foga? Nyaralás? Te hogy bírod még?

Brigi,
jó pihenést nektek, váruk majd a fotókat a fiúkról!!!

Nyuszko,
gratula a házassági évfordulóhoz!!! Mi is készlünk a jövő hétvégére apával kettesben.:D

Muki,
ne izgulj, nálunk semmi, mellékhatás nem volt még egyetlen oltásnál sem, szóval nyugi!!!

Mi ma füvet nyírtunk és jött apukám egy kicsit megnézni minket, mi pedig gonosz módon rásózuk egy kicsit MArci és elmentünk az Árkádba csavarogni, nagyon jól esett a lelkemnek, végre vettünk "ketteskének" is pár rugit, mivel mindenhol nagy leárazás volt, meg persze AMrcinak is bodykat meg pizsiket őszre.
A C&A-ban és a H&M-ben is akciók vannak, érdemes benézni, ha van erőtök ebben a melegben. Majd raqulette sütés volt ebédre és kerti pihi, szomszédból kértünk kölcsön 2 hónapos kiskutyát, Marcival nagyon aranyosak voltak, barátkozott vele, majd amikor követte akkor ráordított, mitn az oroszlán és a kiskuty ijedt meg, szóval édesek voltak.
Ja és pénteken vettem egy csúszdát neki az auchanban, kicsi, de pont jó, mert egyedül is bátran használja és csak 3500 Ft.
Na megyek pakolni, mert még a uhákat össze kell raknom, holnap húzunk vissza, vagyis reggel Jucékhoz megyünk, majd a Balcsinál megállunk keresztanyáménál és délután irány Zágráb az utoldó 3 hétre.
Kellemes vasárnapot Nektek!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Köszönjük, jólvagyunk, remélem márnem lesz semmi gond.
Éjjel beájultam mellette, aztán mikor felkeltem 1.kor, gondoltam már lement a láza,hát nem, tűzforró volt. Akkor aztán ezerrel pakoltamrá a vizes ruhát, homlokára, csuklójára és szerencsére reggelre elmúlt, azóta kipp-kopp-kopp-kopp semmi.
Egész nap tök jókedvű volt, és ennek örömére délután kimentünk a mogyoródi Aquaparba a barátainkkal, nekik is van egy 21hónapos lányuk.
Fanni még nem volt valami bátor a derékig érő gyerekmedencében sem, főleg azután kapott sírógörcsöt, hogy engem majdnem belefojtott a vízbe. Mivel mellette guggolva közlekdtem egyszer rosszul léptem és Fanni pont abban a pillanatban dőlt rám a "pehely" súlyával, háttal beestem a vízbe, ő meg dőlt rám és csak arra figyeletem ő nehogy a víz alá kerüljön. Érdekes szitu volt,utána hányt is egyet szegénykém....
A szárazföldön viszont remekül elvoltak, nekem pedig sikerüt kipróbálni két feketével jelölt (haladó!) csúszdát. Őrült jó volt!
Amúgy nem olcsó multaság, de du.4-től 30%-kalolcsóbban be lehet menni.Sőt, pénteken valami anyák napja lesz,akkor az anya és a gyerek ingyen bemehet, éscsak apának kell jegyet venni.
Szerintem akkor is kimegyünk 4 után,főleg hogy ilyen közel van.

És akkor jöjjön pár kép:
Kép Korán reggel elfoglalt vagyok!

Kép Anyával a vízben

Kép Pipáló lábfejekkel a napozóágyon ülve

Kép Egyforma vizijárgánnyal a szárazföldön

Kép És végül a kocsiban is rosszalkodulnk egy kicsit

Tamesz
APa köszöni fog ügyileg már jobban van. (Mukika, neki bevarrták a fog helyét, de egy kicsit még érzékeny).
Amúgy már tudjuk hogy Korfura szeretnénk menni, a szállodát is kinéztük ,már csak utazási irodát kell választani aki elvisz minket oda valamikor.
Jó utat nektek visszafele!!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Előkerültünk mi is, megjöttünk a nyaralásból, egyelőre csak úgy sebtiben tudtam visszaolvasni, most előbb teszek föl pár képet, aztán majd hozzá is szólok.

Ilyen volt a szuper szállás (a háttérben nézzétek a romantikus várromot!):
Kép

Medence:
Kép

A kertben ilyen árnyas fák alatt lehetett hűsölni:
Kép

Így :D :
Kép

Az örök kedvenc, a lábmosó :lol: :
Kép

Minikirándulás a várromhoz:
Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok, akkor most egy kicsit írok is:

Először is mindenkinek köszünjük a jókívánságokat, Marci tényleg hamar meggyógyult, és a nyaraláson már nyoma sem látszott semmiféle betegségnek! :)

A hely, ahol voltunk, Döbrönte (Pápa környékén van a Bakony aljában), Hotel Hasik, olyasmi, mint a Kolping, csak sokkal kisebb és családiasabb, barátságosabb. Valamivel olcsóbb is, de még így is húzós hely... :( Szóval egy bababarát hotel, gyönyörű kerttel, kinti és benti medencével, játszótérrel, játszószobával, teniszpályával, minigolfpályával, rengeteg hangulatos kis zuggal, sok-sok diófával. Nekem jobban tetszett, mint a KOlping, bár lehet, hogy a körülmények is jobban alakultak most: szuper volt az idő, így szinte egész nap kint voltunk, a szobánkban nem volt semmi kellemetlenség (pl. hideg vagy büdös :D ), és Marci sem betegeskedett. :lol: Viszont egész nap rohangált, nem volt egy perc nyugtunk sem, illetve csak felváltva anyukámmal, meg este,a mikor már leraktuk Marcit, bekapcsoltuk a bébiőrt, és kiültünk egy asztalkához borozgatni... :lol: Úgyhogy gondoltam is Timurra, hogy tényleg nem egy "felüdülés" az üdülés egy ekkora gyerekkel, jó fárasztó, de legalább szép élmény! Bár biztos minden gyerek más, Marci két unokatestvérével pl. szerintem összesen nem volt annyi gondja anyukámnak, mint Marcival, jó, hogy az egyikük még picurka, de a nagyobbik is nagyon csendes, békés kislány, ücsörög a nyugágyon, és játszik, nem rohan egyből őrjöngve a medencéhez, mint egyesek... :lol: A fürdésről meg... :shock: már az első nap délutánján feladtam minden elvemet, úgyhogy Marci a lábmosó medencében (jó sok baci, gomba ugye, meg sok vegyszer... :? :shock: ) pancsolt, szaladgált a legtöbbet, mert ott volt a slag, ami felülmúlhatatlan sláger volt, visított, ha elrángattuk onnan, csak nagy nehezen tuszkoltam bele a felfújható kismedencébe néha, amit ott adtak. Abba meg mindig belekakilt, mert nem mindig volt rajta úszópelus... :lol: Amit sajnálok, hogy így öcsémékkel csak egy napot voltunk együtt, utána csak hármasban anyukámmal, de azért így is nagyon jó volt, hogy elmentünk!

Azért látom, nem állt meg itt az élet, nyaralók jönnek-mennek... :lol: 8)

Fanka, szupik a képek, nagyon helyesek vagytok rajta, a csíkos ruhás, elmosódó hátterű nagyon jó, persze a többi is!!! :D Nem semmi az útlevél sztori :lol: :lol: , de ügyesen megoldottátok! Vigyázzatok, ha Amerikába akartok menni, oda vízum is kell!! :lol: :lol:
Szólj, ha mostanában itthon vagytok, aztán tarthatunk egy "zugtalit" a Gesztenyésben! :lol:

Na persze a többiekkel is szívesen találkoznék, úgyhogy nekem nagyon tetszik Andi ötlete, hogy menjünk hozzájuk! :lol: Az aug. 5-i hétvége is jónak tűnik. Hogy apánkkal vagy önállóan megyünk-e, azt még nem tudom, remélem, neki is jó az időpont.

Tamesz, remélem, szerencsésen odaértek! Bocsi, hogy reggel csak olyan kapkodósan fogadtalak, de tényleg akkor keltünk, nagy rohanásban voltunk, Robi még a fürdőszobában, Marci az ágyában gagyarászott az állatainak... Persze így is elkéstünk a férjem családi programjáról (nem miattatok, nyugi! :lol: ), ők meg szoktak megjegyzéseket tenni az ilyesmire... :?
Hú, írod, hogy Marcid még sohasem volt lázas, hát ritka mázlista vagy!!! :lol: Tök jó lehet!!! A mi Marcink könnyen lázasodik, oltástól is, meg anélkül is, de szerencsére elég könnyen le is megy. Nekem gyerekkoromban állítólag sokszor volt 40 fok körüli lázam... :?

Timka, remélem, már teljesen elmúlt a mellékhatás-láz, és most már későn írom, de hátha szükség lesz még rá: asszem, Eveka is írta a múltkor, hogy a Germicid-C már nem igazán hatékony 1 éves kor fölött, pláne egy olyan nagy súlyú babánál, mint Fanni, azt hiszem, 10 kilóig igazán jó. Marcinak sem viszi már le a lázát, úgyhogy én most az Eveka-féle :lol: Panadol-Nurofen-módszert alkalmaztam. Van vmi kúpunk is (Suppositorium antipyreticum pro parvulo, ha ez segít :lol: :lol: ), ebben is amidazophen van, mint a Germicidben, csak 150 mg. Állítólag a nagyobb gyerekeknek már ez vagy 200 mg-os kell, de mi ezt nem használtuk, inkább a szájon át szedhetőket. A kúppal az is a bajom, hogy nem tudom, nem nyomja-e ki utána, és ha igen, beadhatok-e egy következőt vagy akkor már túladagolom... Na, bocsi a hosszas okoskodásért! :)

Most már elküldöm ezt, mert olyan hosszúra sikerül, hogy elfoglalok egy egész oldalt! :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Na, jön a folytatás, a gyermek még mindig alszik, férj dolgozik :cry: , úgyhogy ráérek... :lol: :

Szóval Timka, remélem, a te fulladós sokkod is elmúlt már :lol: , a strandos képek (meg a brendonosak is) nagyon cukik! :) Apátoknak meg gyors foggyógyulást!!!
Sikerült már irodát találnotok Korfura? Mi a Questor Travellel mentünk Krétára, elég tűrhető áron, ők asszem, Korfura is indítanak charterjáratokat. Csak sajna nekik nem vmi jó a honlapjuk, és mindent személyesen vagy telefonon kellett intézni.

Nyuszko: na, örülök, hogy vannak azért júliusi évfordulósok is!!! :lol: A miénk jövő hétvégén lesz, illetve hétfőn (24-én), de vasárnapra kértünk "bébiszittert" egész napra, de még nem tudom, mit csinálunk kettesben! Lehet, hogy unatkozunk??? :lol: :lol: :lol:

Brigi, remélem, jól telik majd a nyaralásotok!!!

Muki, hős a kisasszony, hogy ilyen jól viselte az oltást! Remélem, nem lesz komoyl mellékhatása! Végül is nálunk sem volt, csak egy icipici hőemelkedés a 7. napon, gyorsan el is múlt. A múlt hétvégi nagy lázasodás már nem lehetett az oltástól, hanem vmi vírus volt.

Na, eldugulok már, mert elegetek lesz belőlem. De hát csak be kell pótolni az elmaradt hozzászólásaimat... :lol: Ja, az utolsó este vettem észre, hogy a szállodában is van internet... :lol:

Szép délutánt!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Látom gyarapodunk!!
Akkor eddig akinek elvileg jó az augusztus 5-6 hétvége:
Timka,Tamesz,Brigi,Juc na és az összes poronty!Többiek!??? :P :P gyertek,nem bánjátok meg szívtok egy kis friss Pilisi levegőt!A már meglévőktöl kérdezem,hogy 5 vagy 6??Szombat-vasárnap??Vasárnap nekünk azért lenne jobb mert szombaton Apa a reptérre megy sogornőmékért és akkor vagy 3 orát minimum nélkülöznünk kell,bár még nem tudjuk mikor érkeznek haza!? :?: :?: :twisted: :twisted: De ez sztem annyíra nem lényeg,gondolom este felé addigra símán főz nekünk Apa! :lol: :lol: :wink: :wink: Már persze ha ugy döntünk hogy eszünk is nasín kivül valamit!De azt elöre szeretném közölni,hogy van nekünk egy "kedves "szomszédunk aki disznokat és lovakat tart és azért nem kezeskedem,hogy ezek nem fogják rontani a levegőt!!! :lol: :lol: :lol: :oops: Én mindennap kiálok a teraszra és ordibálok,hogy r.... büdösek ezek a r... dőgők,de eddig hatástalan volt!Tavaly feljelentettük őket mert akkor folyt át a disznokaki az udvarunkba de csak azt értük el vele,hogy befalazta a lukat ahol szivárgot!Ugyhogy ezzel kell sajna eggyütt élnünk,na meg piknikeznünk! :x :x :x
Na szoval akkor szombat vagy vasárnap és fözzünk vagy ne???Márcsak 3 hét ugyhogy szervezkedni kéne!
Timka!!
Nagyon jók a képek,látom nálatok is őrök sláger a telefon,mi már adtunk eggyet a Mironnak Apa régiét mert íszonyatos cirkuszt levágott a mienkért,persze nem mindig jó neki az valamikor még hiszti van a mienkért!
Juc!!
Nagyon supi helyen voltatok,árakat is lehet kérdezni!??azt tervezzük ha meglesz az uj kocsí akkor még egy-két hétvégére elmennénk egy-egy éjszakára!Gondolom Apát nem kell sokáig győzködni majd,a lényeg,hogy minéll messzebb legyen hogy jo sokat kocsíkázhasson!
Már jó lenne ha ítt lenne,bár még garázsunk síncs de gondolom kibír majd pár hetet a szabadba ís a kis aranyos ugyanis most nem csínálunk semmit amig Apának nem szólnak vissza az uj munkahelyéröl,hogy mehet e,mert ha szolnak akkor rögtön megy egy pár hetet betegnek,és akkor ugyís kell a lakást is csínálni,na jo nem az egészet de a két gyerekszobát muszáj parkettázni és festeni!És ezeket ugye nem lehet egy-két nap alatt ö9sszekapkodni föleg,hogy Kíra szobájába barbykat kell festeni!! :twisted: :twisted: :roll: Ugyhogy ha minden igaz akkor Apa augusztus közepétöl szeptember elsö hetéig iszonyatosan beteg lesz csakhogy leteljen a felmondási ideje,ugyanis azt le akarják dolgoztatni!Ő meg nem akarja!:):)
Fanka!
Ti képeitek is superek nekem is az tetszik ahol hárman vagytok! :lol: :lol: Azon gondolkodom,hogy Apátok ha elbir egy ilyen cápával akkor a szomszéd malacaí meg se kottyanának neki!! :lol: :lol: A lovak maradhatnak azok szagát még elviselem,na meg Kíra lóbuzi! :x :shock:
Na jo lépek,mert álmos vagyok pedig délután síkerült lopnom magamnak egy ora szunyát de ugy látszik nem tett jót!!
Szoval akkor mindenki figyelem tessék szervezkedni és pontositani a talit!!!!
Szép estét mindenkinek!
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?