Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Juc
Akkor nálatok még tombol a szerelem, ha képes a fociról is lemondani! DE jóóóóó nektek!
Jó lehetett egy kicsit kikapcsolódni!

Hajhullás: nekem iszonyatosan sok hajam van, de még ebből se hullott se terhesség se mostszoptatás alatt.

Szerintetek hová menjünk nyaralni,mostmár totál nem tudom,de gyorsan kellene dönteni mert júli utcsó hetében mennénk.
Djerba volt az elsődleges cél, de tegmnap mondta a szomszédom,hogy gondoljuk át, mert Fanni eléh kicsike még és ott nagyon erős a nap. Belegondolva bárhova megyünk Fannival nem tudom mit tudunk majd kezdeni, délben perzse a hűvüsbe szunyálnánk, azon kívül marad a tengerpartihomokozás és a medencei lubickolás.Az ide-oda csavargás dög melegben lehet hogy neki nem jönne be annyira.
Lehet Horvátországba kellene menni, az legalább közelvan,aztán ha jól alakul akkor szeptemberben elmennénk messzebbre. Viszont Ho-ba éjjel kellene mennünk,amikor a nagylány alszik,különben nemtom,hogy bírná az utat.

Na megyek felébresztem ezt a lustaságot és viszem a fogorvoshoz,
szép napotmindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Timka, nekem előbb meg kellett néznem a térképen, hol van Djerba... :oops: :oops: :oops: Hát valóban elég délen, lehet, hogy ott nagyon erős a nap. Mondjuk, engem is óva intettek barátnőmék Krétától, hogy ott milyen gyilkos ereje van a napnak, és hogy nem biztos, hogy ilyen kicsi gyereknek ez jó. Aztán mégis milyen jó volt. :D Persze délidőben szieszta vagy autókázás volt a program, sapi majdnem mindig a fején, sokszor póló is. Naptejből meg 30-assal kentem Marcit, kutya baja sem lett, illetve szépen lebarnult. (Pedig előtte elég tejföl volt...)

Szóval Görögország (igaz, oda a kaja miatt nem mentek... :lol: ), Horvátország, Olaszország vagy Spanyolország? Ez utóbbiakra nem gondoltatok?

További szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


SZiasztok!

Timka,
én csak ajánlani tudom Lopárt, ahol mi voltunk, meg a szállodát is, a terngerpart tényleg csupa kisgyerekessel van tele, mert itt csak két helyen homokos a tenger az országban. Én ha mennék megint oda mennék. Délben itt is dúrva idő volt, de akkor mentünka légkondis szállodába és etettünk meg szundiztunk, de sokan babakocsiban vagy napernyő alatt a parton szundiztatták a gyereket, de nálunk apa sem nagyon imádja a napot, így inkább hazasétáltunk. Sapka itt is mindig volt a fejünkön, mert megbuggyan az ember!!!
Szétnézni azért mentünk mi is, de csak 5 után, amikor már nem égetett a nap és Marci is bírta a bicajon, mert mi babakocsit nem vittünk már.

Juc,
ez a régi Ómen film volt vagy van új belőle? Mutattam ma MArcinak képet a Te Marcidról és itt vigyorgott a gyerkőc és mondta, hogy BAAAA, és szerette volna kiszedni a monitorból!:D Pedig amikor ott voltunk elég nyuszi volt, de nem volt ideje felébredni rendesen!
Gratula a beszédhez, látod beindul ez rohamosan!

Többiek?
lassan kisüthetne már a nap, angoyn erőlködik, de a felhők még erősebbek! Otthon mi a helyzet?

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 

 
 

Sziasztok!
Köszönjük, jól vagyunk, csak most már ezerrel beindult a vásárolgatás, bútorozás, szervezkedés a lakás körül.
Csak egy gond van, hogy a szemét vállalkozó bent hagyott egy egy villanyoszlopot és egy fát az autófelhajtónk helyén, mondván, hogy a szomszédén is be tudok állni. Ja, persze, a Yarissal, épphogy. De mi lesz, ha egy nagyobb autónk lesz? Szegény Apa meg már kifizette az utolsó részletet is, ez valahogy elkerülte a figyelmét, mert épp akkor vette át a lakást, amikor Marci a legbetegebb volt és így is minden rámaradt szegényre, így egy kicsit sem hibáztatom, szegény annyira csak a lakásra koncentrált. Viszont ez a görény (bocsánat, de tényleg az) most már nem akar semmit csinálni. El sem mesélem, miket mondott, mert csak megint felhúzom magam. Nincsenek alvilági kapcsolataitok vagy csak 120-150 kilós, izmos ismerőseitek, akik vállanak egy kis szorongatást, vagy csak azt, hogy elkísérnek egy-két találkára görénykéhez :)?!?
Viccen kívül, tényleg ezen gondolkodom. Addig is gyakorlom a manőverező tolatást :lol: !

Na. mindegy. Marcinak nagyon tetszik az üres lakás. Folyamatosan röhög, visít és rohangál:). Persze az egész üres lakás visszhangzik és zeng tőle :). Annyira édes, végre van tere!

Hajhullás: a terhesség alatt rengeteg hajam volt, viszont Marci születése után 7 hónapig csomókban hullott. Elől két oldalt rendesen elkezdtem kopaszodni. Aztán megállt, most megint hullik, de csak normális mértékben.

Képzeljétek, a nővéremnek is kisfia lesz!!! Ma derült ki. Úgy örülünk! Marcival jókat játszhatnak majd együtt, no meg Marci összes ruhája is jó lesz rá! Másfél év lesz közöttük. Ha minden igaz, Zalánnak fogják hívni. Én csak Lalázni fogom :). De jó Nektek Tamesz, hogy Ti is hamarosan babáztok! Olyan sok Picur születik a környezetünkben, annyira örülök neki.

Timka,
remélem sikerül egy szuper nyaralást megszerveznetek! Veszélyes az erős nap miatt nagyon délre menni, viszont ott biztosan jó idő lesz. A barátnőmék tavaly voltak Lopárban, a kislány nagyon élvezte a helyet, viszont 7 napból csak 2 nap volt jó idejük. De bevallom, Lopárhoz én is kezdek kedvet kapni.

Mennyi idő alatt lehet eljutni Lopárba, ha kb. 140-el megyek csak az autópályákon?

Azért most nagyon jó kedvem van, tetszik a lakás, megyünk Anyukámékhoz, ha Marci jól lesz, aztán Ők jönnek Hozzánk és költözünk (ezt a részét azért szívesen átaludnám :lol: )! Képzeljétek, ma beszélgettem a riasztóssal a lakásban, Marci gondolkodott egy ideig, majd mondta, hogy Mama, Papa, legörbítette a száját és széttárta a kezét, hogy nincsenek itt. Azt hittem, megzabálom :).

Szép napot!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Nem tudtok valahol Pesten egy jó kis lámpaboltot, ahol nagy a választék, de nem túl magasak az árak? Még egy lámpát sem találtam. Illetve egyet igen, de nagyon drága volt.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Tamesz,
itt jó idő van. Ragyogó napsütés, kicsit hűvös szellő, 26 fok. Remélem odaér Hozzátok!
Na, csak sikerült 3 részletben leírni, amit szerettem volna!
Most már eldugulok...

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka,
gratula a lakáshoz, elhiszem, hogy Marci élvezi a teret, mi ma nem tudtunk kimenni sétálni, mert egész nap szemerkélt, így teljesen meg van buggyanva!:D Igen, én is várom már a babázást!!!

Lopár innen Zágrábból 250 km-re van, a kompnál kellett várnunk kb 40 percet és így 4 óra volt. Ide pest pedig 380 km, megállás nélkül kb 4 óra. A szombati turnusváltások miatt viszont most már állítólag nagyobbak a dugók, mi még előszezonban voltunk, akkor nem volt. SZóval arra rá kell még számolni, de Timurr-ék most mentek, majd ő tud naprakészebb infót.

Hát itt csak 17 fok volt ma és eső, de jöhetne valami napsütés, mert itt bent megzöldülünk!!! REmélem a nyaralóknak azért jobb idejük van!
Lámpákat mi Obiban vettünk, meg Ikeában anno.
Verőlegény ismerősünk nincs!:D
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Mi is vagyunk, csak időm nincs írni :cry: :oops:
Köszönjük a jókívánságokat, jelentem Marci teljesen meggyógyult :lol:
Máté totál hisztis, nagyon anyás, egész nap rajtam lógna :cry: Mondjuk szegényt megértem, ma belenéztem a szájába és egyszerre növeszti mind a 4szemfogát :cry: Remélem hamar kibújnak, mert ezt sokáíg nem fogom bírni :roll: :oops:
Egyébbként nagyon aranyosak, mostmár egyre több időt tudnak együtt játszani. Mondjuk legtöbbször veszekedés a vége, de ez belefér :lol: A rosszalkodásba abba viszont egyetértenek, és akkor mint az angyalok csendben vannak :lol: De valahogy nem igazán tudok haragudni rájuk, főleg mikor jönnek egymás utánn, ölelnek és mondják: szeretlek anyú! Na ilyenkor olvadok :lol:
Jaj lányok ne haragudjatok, hogy nem zudok mindenkinek írni, igérem bepótolom, de most muszáj lefeküdnöm különben itt alszom el a gép előtt :oops:
Nyaralóknak nagyon jó pihenést és jóidőt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Eveka,
ha találtok verőlegényt ésbevállik elkérhetjük majd a telefonszámát??? :D
anno kölcsönadtunk valakinek 500ezer pénzt, és azóta se láttukviszont. Persze az asszonya nem tudott róla, aztán amikor felvilágosítottuk milyen görény ura van, a pasi letagadta, hogy kért pénzt. Persze azóta vettek új autót is! :oops: :oops:
Meglásd nagyon jó lesz majd az új helyen,de HOL IS????
Nálunk sincs még meg az összes lámpa.
Bevallom mivettünk pár drága lámpát a nappaliba, ebébdőbe, konyhába, a többi helyre pedig szép lassan valami normálisat. Már csak 4-5 lámpánk hiányzik.
Amúgy a neten van olyan, hogy www.vilagitastechnika.lap.hu, ittvan egy csomó bolt+katalógusuk.
Mi a Desidea-ból vásároltunk: www.desidea.hu ,hatalmasválaszték van csak tudd megfizetni. Amúgy a Kikában sem annyi lámpa van, mint ami ki van téve, van egy katalógusuk,abból is lehet rendelni. Mi így találtunk az előszobába lámpákat.

Holnap leszünk 16 hónaposak és megyünk a 15hónapos szuriért!
Az oltási reakció 10napra rá jelentkezik majd, ha jelentkezik,vagy közben is pöttyösödhet és lázasodhat?
Holnap megkérdezem a doki nénit is a nyaralásról.
Szívesebben mennék valahová repülővel, mertbaromira félek a hoszúkocsikázástól.Egyszer mentünk le Velencébe kocsival 8 óra volt az út,és annyira unalmas volt, szegény férjem meg totálki purcant.

Najó éjtmindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Tamesz,
köszi az infót. Nekünk ez nagyon hosszú lenne Marcival, én nem merem elvállalni. Köszi a lámpainfót is.

Brigi,
örülök, hogy jól vannak a Fiúk. "Szeretlek anyu!", hú ez nagyon jó lehet! Én már az ölelgetéstől és a cuppanós pusziktól teljesen elolvadok! Mi lesz később? Azt hoszem már most is teljesen az ujja köré csavar Marcipán, lassan szorosabbra kell fognom a gyeplőt :lol: !
Marci is egyszerre kezdte növeszteni a mind a 4 szemfogát, aztán e felsp kettő kinőtt, az alsó kettő megrekedt egy időre, most viszont újra elindultak. A felső 2 szemfogtól belázasodott, a korábbiaknál ez ne fordult elő. Remélem nálatok gyorsan kibújik mind a 4 és nyügin kívül más nem lesz!

Timka,
köszi a lámpainfókat Neked is! Zuglóban maradunk, csak tízpercnyire költözünk a mostani lakástól. Koszos városi társasházi lakók maradunk :).
Oltási reakció: én úgy tudom, hogyha valaki belázasodik, az leggyakrabban a 8. napon jön ki. Nálunk a kiütések az 5. napon jelentkeztek és még mindig viszketnek. Max. az oltást követő 14. napig tarthat az oltási reakció. Ritka a láz.
Sajnálom a vissza nem kapott kölcsönt. Ha találunk valakit, majd megadom a számát :)!
Én sem szavazok a nagyon hosszú autóútra, mert nálunk csak én vezetek és nem bírok nagyon hosszan koncentrálni, főleg ha már Marci is nyűglődik. 3 óra 20 perc a szintideje autóban, akkor ha legalább 1- 1 és 1/2 órát alszik közben. Éjszaka meg nem szeretek vezetni országúton vagy autópályán. Én egyszerűen nem látok rendesen sötétben.

Szódabikarbóna: korábban volt róla szó. Amikor Marci bárányhimlős volt, a fürdővízébe tehettem 1-2 teáskanálnyit, ez fertőtlenítette. A bőrére közvetlenül semmit nem lehetett tenni.

Juc,
Nálatok hogy állnak a kiütések? Nem lázasodott be Marci az oltástól?

A héten még leszek, aztán néhány hétre eltűnök majd, mert költözködünk, no meg azt sem tudom, hogy internet mikor lesz az új lakásban.

Szép napot Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Na úgy látsazik elkiabáltam a gyógyulást :cry:
Marci ma öklendezve ébredt, azóta hasmenése van, hányni nem hányt szerencsére. Fél órán belül 6* tettem tisztába, utánna ráültettem a bilire, és oda is ment egy adag. Most itatom vele a smectát, remélem hamar rendbejön.
Máté továbbra is nyügi a fogai miatt, szóval zajlik az élet :roll:
Eveka! De jó, hogy kész a ház és már költöztök is lassan. Már én is annyira szeretnék csomagolni :lol: Zugló melyik részére költöztök? Mi az autópálya melett lakunk, már nagyon úúútálom :cry:
Timka! Derukk az oltáshoz. Nálunk semmi reakció nem volt, se láz se pöttyök. Mi már a 18hós oltásra készülünk. Ez fogalmam sincs róla mire való, Marcinak még nem volt! :roll:
Na még ez is szép lesz, a két gyerek egyszerre fogja kapni az oltást :cry:
Na megyek tovább ápolgatni a kisbetegemet!
Szép napot! :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Szép napot!
Na itt is süt végre és melegszik is, bár most MArci bealudt, de utána kimegyünk végre legelni!

Brigi,
jobbulást a kisbetegnek, nekem a Normaflor jobban bejött, mint a smecta, és a dokinénink is inkább ezt ajánlotta. Azért nem semmi idegrednszered lehet ennyi gyerekkel és nyűggel!!! Az oltás sem lesz semmi, és otthon adja be a doki vagy vinni kell őket?

Eveka,
jó cuccolást nektek, sok erőt hozzá!!!! Sajnos tényleg hosszú az út!!!

Juc,
remélem jól vagytok???

Timka,
a fogorvoshoz nem Fannit vitted, gondolom!!!:D Drukkolok az oltáshoz, hogy ne legyen semmi mellékhatás nálatok sem!!!
Megyek pakolok, mert pórszívózni kellene, de áll a kupi!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Brigi, remélem, már jobban van a kis beteged! Gyógyuljon gyorsan! Én a Smectát is, Protexint is "szeretem" (ez utóbbi olyan, mint a Normaflore, csak az hiánycikk votl a patikában, amikor én kerestem, így maradtam a Protexinnél), de nem pont ugyanarra valók, Tamesz! A Smecta sima hasfogó, a Normaflore meg helyrehozza a bélflórát. A hasmenés megállítására jobba Smecta sztem, de a betegség végén vagy megeelőzésre vagy az első gyanús jelre én a Protexint szoktam adni.

Timka, hajrá az oltáshoz! Mellékhatás: tegnap volt egy kis hőemelkedése Marcinak, estére kapott Panadolt, de tegnap meg ma is nagyon vígan volt, ma már nem is volt meleg a feje, szóval remélem, nem is lesz ennél nagyobb láz. :) Pöttyök a 3. naptól vannak, de ezek főleg melegkiütések voltak, és néhány nagyobb pötty, amik azóta sem múltak teljesen el, ellentétben a melegkiütésekkel. A dokinéni viszont azt mondta, hogy egy hétnél előbb semmi mellékhatás nem jeletkezhet. :shock:

Na, mennem kell, estére jó meccsnézést, én "becsületből" a németeknek szurkolok (némettanár lévén)... :lol: Igaz, az olaszokat nem is csípen különösebben.

Juc

Kép
juc14
 
 


Mármint a focijukat nem csípem. A szépfiúkkal semmi bajom... :lol: :lol: :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
Szóval olasz pasik???:D
Tudom, hogy a smecta inkább hasfogó, de a dokinénink szerint ami akar az jöjjön ki, mert abban van a baci, és inkább a bélflóárt rakjuk rendbe, mert ha az okés lesz, akkor megfogja a következő adag kaját. Hát ez az ő felfogása, ezért ajánlja inkább a normaflort, mint a smectát. A protexint nem ismerem.
Jó, hogy MArcitoknak semmi baja nincs, most már vsz. így is marad!!

Mára kitakarítottam magam, ágyhúzás, végigporszika, felmosás, holnapra már csak a fürdő sika-mika maradt, de azt hiszem elég is lesz a hétre.
Így most emgyek és pihizek, meg koncentrálok a kiscsajra egy kicsit, mert ma nem sok időm volt! Tegnap este apát jól megrugdosta, vagyis csak a kezét, mert ezt tette oda a pocakomra, de elég brutálisan tud már rúgni.
Szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!
Juc, Tamesz! köszönjük a jókívánságokat! :lol:
Tudom, hogy a smecta hasfogó, de muszáj volt, mert szegénykém fél óra alatt 6pelust termel tele+1bilit :cry: . De úgy néz ki ezzel vége is, de csak halkan mondom, azóta nem volt semmi, és csak egy tasakkal kapott. Bélflóra helyretevéshez meg itt a tejci. Most 2napig fejek neki, és minden oké lesz. Remélem nem fogja megint kérni, mert ahoz viszont már semmi kedvem, meg már nincs is annyi. :? Max most Máténak kevesebb jut :oops:

Hajhullásra akartam írni, hogy nekem is iszonyatosan hullik :cry: Pedig olyan sok és erős hajam volt. Most még mindig van, de már nem sokáíg ha így folytatja, meg már nem olyan erős. Tök vékonyszálú lett :roll:

Mi szobatisztasággal sehol nem vagyunk, de még Marcival semm :cry: Egyszerüen nem érdekli, vagy nem érzi, hogy mikor jön! Máté szól, de már akkor amikor kakil. Pisinél semmi. De nem izgatom magam ezen, majd megérnek rá!

Tamesz! Aparugdosás :lol: Úgy irigyellek! Én is akarok egy kiscsajt! :roll: Apát még puhítom :lol:

Vezetnek az Olszok!
Megyek, Máté ébredezik és cicit reklamál :lol:

Jóéjt!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Olszok=Olaszok! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

csak most jutottam géphez,néztük a meccset Fanni pedig vígan tombolt és szirkolt.
Én olasz drukker vagyok, márcsak a vezetéknevem erdete miatt is. Holnap remélem a franciák nyernek,aztán majd jól összebunyózunk apával a döntön!

Megkapta ma Fanni az oltást. Én jobban paráztam mint a gyerek. Ő akkor ébredt fel kb. 25perces alvásból, és a rendelőben tért magához,na ekkor éktelen visítást és ordítást rendezett, ki is vittem egy kicsit sétálni az utcára. Itt lenyugodott és szépen visszasétáltunk a dokinénihez, nézegettük a könyvét, mutatta, hogy melyik állat mit mond és észre se vette, hogy
megszúrták.Sírás, pityergés nélkül hősiesen végigcsinálta!
Jutalmul elvittem a Brendonba egy minifotózásra, majd egy hét múlvaéesznek képek. Nagyon édesvolt ésutána egy hatalmasat csúszdázott akülönféle csúszdákon. Hazafeléaludt és itthon is, ígyvolt ereje az esti partíhoz.

Tamesz, fogászaton Fannival voltam,vagyis miatta. Rettenetesen csúnya lett a Bal2-es felsőfoga,már szinte alig van belőle valami. Itt azt mondták rá,hogy zománchiba,nem lehet vele semmit secsinálni, ezt örökölte, a maradandófogaknak már remélhetőleg nem lesz semmi baja, mossuk és ne foglalkozzak vele. Hát ez baromira nem nyugtatott meg és elvittem egy dokinénihez aki a Babapatikába szokott cikkeket írni hasonló témában.
Tőle kaptunk valami fincsi krémet, amivel be kell este kenni afogát.Mondta,hogy ecsetelni is lehetne, de attól fekete lenne, az meg nekem nem tetszene. Nem lehet tudni mitől van, lehet terhesség alatt szedtem vmi gyógyszert vagy terhesség alatti kálcium hiány miatt... Sajnos a többi felső fogán is kezdődik már, úgyhogy nem tudom mi lesz, főleg hogy ezeket mosni se tudjuk rendesen. A lentit szépen mossa,sikálja,de ha megfordítom a fogkefét tiszta tiszti lesz. Amúgy ez a dokinéni mondta, hogy a fogkrémet felejtsem el, semmi fluorid!Sok sajtot,tejterméket kell ennie a Ca miatt,meg zöldség,gyümi.... Majd meglátjuk!

Valaki járt már Korfun??? Igaz görög-rész,és azt mondtam,hogy oda nem megyek, de talán mégis!

Bocsika hogy senkinek nem reagálok most, de fáradtka vagyok!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó reggelt!

Hát látszik, hogy tegnap idő előtt bealudtam, és így nem maradt a németeknek egyetlen drukkerük sem, nem csoda, hogy kikaptak... :lol: :lol: :cry: De egyszerűen nem bírtam tovább nyitva tartani a szemem, kicsit korai nekem Marci fél 6-6-os kelése... :roll: Ráadásul éjjel egy csomószor felsírt, remélem, csak szomjas volt (egy fél pizzát megevett vacsira :shock: ), nem pedig taknyosság kezdődik.

Timka, remélem, használ Fanninak a krém a fogára! De ugye nem fáj neki? MIért tilos a fluorid? :shock:

Birgi, akkor te volt, hogy egyszerre szoptattad a két kicsi fiút? Nem volt nehéz?

Szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Csak rövid bekukkra telik :( . Nagyon lehangolt vagyok, egyik nagyon jó barátnőmnek veszítése volt, nagyon rossz bőrben van :( :( . Sokáig próbálkoztak mire végre összejött a pici, erre az 5-ik hétben elvesztette. Valami ötletetek ha esetleg van arra, hogy ebben az esetben hogyan lehet segíteni?

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!

Juc,
hogy fáj-e Fanninak, nem tudom, de szerintem nem!
Viszont én annyira béna vagyok, hogy nem tudom bekenni a fogát. Esti fogmosásnál felesleges mert még szopik utána, gindoltam mikor elalszik szépen bekenem az alvó gyerek fogait, de úgy összezárja őket hogy lehetetlen kinyitni. Valami ötletetek van,mit lehetne tenni?
Fél pizza????-nem semmi!
Az enyém a tésztát imádja minden formában, ma is fincsi paradicsomos-bazsalikomos-fokhagymás tésztát zabált sajttal.

Nyuszkó
Nagyon sajnálom a barátnődet! -nem tudom lehet-e egyáltalán valami vígasztalót mondani.
Nekem is van egy barátnőm, akinek kb. 3 babája elment , de őket vígasztalta hogy már van egy lányuk. Nem termelődött elég hormonja, ezért történt mindig meg a baj. Aztán orvostváltottak és most szeptember elejére van kiírva a kiskukissal.
Orvosa mit mondott? miért történt ez meg?

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Nyuszko,
sajnálom a barátnődet, nekünk is volt kettő MArci előtt, de orvosváltás és némi golyós rásegítéssel megmaradt MArci is, és most is amint besikreült, azonnal elkezdtem használni, hogy megmaradjan a babóca. Hogy mit lehet mondani ilyenkor? Hát nekem semmit, a legfontosabb az volt, hogy Szilu velem volt, elutaztunk egy kicsit és készültünk a követkzőre, 3 hónap múlva, addig meg mindent kivizsgált a mostani dokim. Én pl. akkoriban rá nem bírtam nézni egy kisbabára, a elgjobb barátnőm akkor szült és amíg MArci pocakban nem volt, nem tudtam elmenni megnézni a fiát. SZóval a lényeg, hogy biztatni kell és kimozdítani a depiből, amennyire csak lehet.

Timka,
hát nem sok ötletem van bekenésre, és amikor még szopizik és nem aludt be teljesen nem lehet kivenni a cickót a szájából és akkor?? Tudom hülye ötlet, de Marci a cickó végén már néha félálomban volt és volt amikor a vitamint is akkor adtam be neki.

Na itt is visszajött a meleg rendesen, ma alig élek, lehet, hogy nyomok egy gyenge kávét, mert a vérnyomásom valahol nagyon lent bóklászik!
Szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem.
Már egy jó ideje újból van netünk, de a kiskutyám nagyon beteg volt, rengeteg időt töltöttem vele.

Most viszont...nincsen többé kiskutyám...meghalt.
1 órával ezelőtt altatta el az állatorvos. Borzalmasnál is borzalmasabb volt.
Úgy volt, hogy csak 3-ra jön a doki, épp lent voltam vele, egy utolsó "séta", erre fél 3-kor hipp-hopp megjelent a doki. Még felmenni se volt időnk a lakásba. Ott a ház mögött történt.
Eredetileg úgy terveztem, hogy majd a kezeim között hal meg és én is megyek eltemetni apukámmal.
De annyira borzalmas volt, hogy amint megkapta a szurit, a zokogástól már majdnem rosszul lettem, csak szorítottam anyukámat, és képtelen voltam odanézni, soha többé nem néztem rá, temetni meg végképp nem tudtam elmenni.
Anyukám és apukám most, ezekben a percekben temeti el.

Tudtam, számítottam rá, mégis olyan hirtelen volt.
Mintha a szuri után magára hagytam volna meghalni. De képtelen voltam nézni, ahogy állítólag összecsuklik és rángatózva meghal.
Nem hiszem el, hogy mostantól nincs Dolfi.
14 éves lett volna augusztus 1.-én. Olyan volt, mintha a testvérem lett volna. És állítom, többet ért nagyon sok embernél.
Óriási szíve volt, a legjobb, a legszófogadóbb, leghűségesebb kutya volt a világon.

Olyan, mintha csak egy kis ideig nem látnám, és 1 vagy 2 hét múlva újra láthatnám. Felfoghatatlan, hogy ennyi volt és kész. Soha többé az életben nem bújik hozzám, nem fekszik ki, hogy megsimizzem, nem örül nekem, nem jön velem sétálni.
Nem tudom, hogy lehet ezt felfogni.

Bocsi, hogy rontom itt a levegőt. De valakinek ki kellett öntenem a lelkem.
Ez a legrosszabb, hogy egyedül vagyok, Kristóf a nagyijánál, Apucim dolgozik, anyukámék temetik. Az egyedüllét miatt pedig csak itt rágódom mindenen.

Ne haragudjatok, hogy ritkán jövök, és akkor is ilyenekkel terhellek titeket, de le kellett írnom.
Bár igazán csak az érti ezt meg, akinek van/volt állata. Én el se tudtam képzelni, hogy ez ilyen rettenetes.
Családtag volt, 12 éves voltam, amikor kaptam.
Felfoghatatlan, hogy nincs többé.

Megyek is, úgysem látom már a bőgéstől a billentyűzetet.
Bocsi még egyszer.
És azért is, hogy semmi másról nem írok, de nem vagyok magamnál.
Légyszi, ne utáljatok érte, hogy ilyenekről írok, de kellett.

Babus

Kép
babus2005
 
 


Babus,
próbálj megnyugodni, és arra gondolni, hogy ha nagyon beteg volt, akkor talán neki már így könnyebb és nem kell tovább szenvednie, bármennyire is hiányozni fog Neked, hiszen ennyi év alatt tényleg nagyon hozzád nőhetett. Öcsémék kutyája nekem ugyanilyen fájó volt, de sajna ő is beteg lett és nem tudtak rajta segíteni, pedig nem volt ennyire idős.
Próbálj belenyugodni, ő már jó helyen van, majd egyszer nagyon-nagyon sokára újra összekerültök valahol!!!!

Majd mesélj Kristófról mizu? hogy bírjátok a meleget? Nyaralás?

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Jóestét!
Ma este itt emgint fincsi meleg lett, és apa és fia úsztak is egyet, én nem mertem, mert elég hideg lett a medence vize, de ők nagyon élvezték a naplementében a fürcsit, íme:
Kép Kép
Szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Babus,
Nagyon sajnálom ami veled történt. Nem tudom emlékszel-e még, én is ugyanebben a cipőben utaztam idén márciusban. Szindi, a mi kutyánk nem volt csak 9 éves, de ennyi volt neki sajnos megadatva. Tudom milyen rossz, olyan üres nélküle az udvar. DE ő is beteg volt és tudom, így volt ez rendjén, bármennyire fáj is. Együttérzek veled :cry: .

Tamesz,
Nem lehetett könnyű annak idején a két veszítés! A barátnőm is nagyon össze van törve, és nem tud ránézni terhes nőre, anélkül, hogy el ne sírná magát. Azért persze eltökélt szándékuk, hogy 3 hónap múlva újból próbálkoznak. És tulajdonképpen mit szedtél, ami megerősítette a terhességet? Hátha a barátnőmnek is segítene.

Timka,
Sajnos az orvos sem tudja, mi lehetett a gond. Egyik ok lehet az is, hogy Rh negatív és ha véletlenül volt egy spontán vetélése korábban, amit esetleg ő észre sem vett volna, akkor ez már második terhességnek számított, és a szervezete idegen testként reagált a méhében lévő kisbabára.
Most fog majd egy csomó analizist végezni és hátha abból majd több derül ki.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Nyuszko,
én is RH negatív vagyok, de amint terhes lettem azonnal néztek ellenanyagot. Az elhaltak után pedig kaptam az AntiD injekciót, meg a szülés után is, mivel már a köldökzsinórvérből vittek megnézni, hogy MAric RH micsoda és másnap reggel már hozták is nekem a szurit. Utrogestan golyót kaptam az első harmadban kellett használni, ami segít a hormontermelésben, hogy megmaradjon a babóca. Nem olcsó, de megéri. Nálam minden sz@rt kivizsgáltak Marci előtt, de semmi kézzelfoghatót nem találtak, csak a cukorterhelésen buktam meg egy kicsit, így vele végig diétáznom kellett. Most megcsinálták és tökéletes, szóval a fene tudja, hogy mikor mi történik odabent!
Én mostanában állandoan rosszakat álmodok, mindig a koraszülés kísért, tiszta gyagya vagyok, remélem nincs rá ok, eddig még nem mondták, majd jövő csütörtökön este megyünk a dokihoz 9-re, ha hazaérünk innen időben, mert apa dolgozik.

NA megyek szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Babus! Annyira sajnálom ami veled történt! :cry: Nem is igazán tudok mit írni, ez olyan mintha egy családtagot veszítettél volna el! Vigasztaljon az az egy dolog, hogy ha nagyon beteg volt, most már jó helyen van, nem szenved tovább, már nem fáj semmi, és egyszer még biztos találkozni is fogtok!
Nyuszkó! A barátnődet is nagyon sajnálom! Sajnos tudom mit érez, nekem is volt két vetélésem Marci előtt. Az egyik kettesiker, a másik hármas :cry: Néha még mindig sírhatnékom van, ha rágondolok :cry: Nekem se tudott senki semmi okosat mondani. Azt viszont szerintem semmiképp se mondjátok nerki, hogy még fiatal, lehet még gyereke! Sajnos sokan ezzel jönnek, de nekem ez nagyon nem esett jól! Van egy oldal: www.angyalokszulei.hu. Itt olyanok vannak akik elvetéltek, vagy már a babájukat veszítették el! Hátha segít, ha látja, hogy nincs egyedül és olyanokkal tud beszélgetni akik megértik mert már sajnos átélték :cry:
Timka! Sajnos én sem tudok semmi okosat mondani fogacska ügyben :cry: Viszont furcsa a doki hozzáállása, hogy ne foglalkozz vele :twisted: Még jó, hogy nem hagytad annyiban! Nem lehet, hogy azért nem engedi megmosni mert mégis fáj neki, vagy kellemetlen érzés? Én még megpróbálnám akkor kenni, mikor még szopizik, de már látom, hogy alszik és mindjárt abbahadja :roll: Nem tudom mennyire kivitelezhető, csak tipp :oops:
Juc! Nem szoptattam őket egyszerre, mert Marci 1éves szülinapja utánn elvállasztotta magát. Akkor voltam 16hetes terhes Mátéval, és egyik napról a másikra szinte teljesen elapadt a tejem :cry:
Viszont miutánn Máté megszületett megkapta Marci a lefejt tejet, és ezzel el is volt 27hós koráig. Ekkor untam meg, és szép fokozatosan leépítettem :oops: Szopizni próbált, de már nem tudta mit kell csinálni :roll:
Most meg tök ideg vagyok, mert nem todom eldönteni, hogy Marci bárányhimlős lesz, vagy csak összecsípte valami :oops: :cry: A nyakán van 2gyanus folt meg egy a hátán! Olyan mintha csípés lenne ésmégsem. Na ezt jól megmondtam :oops: Szóval várom a reggelt :roll:
Tamesz! Itzt is visszajött a nyár, ma már megint szenvedtem :cry: :lol: Jók a képek, látszik a fiukon, hogy élvezték a pancsit :lol:
További szép estét, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, megyek én is csicsikálni a fiaim mellé! :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Babus, nagyon sajnálom Dolfi kutyust! Biztos jobb így már neki, nem szabad rágódnod azon hogy mi volt.
Én is ugyanilyen érzékeny bömbölde vagyok, annyira szeretem az állatokat, hogy szinte jobban sajnálom őket mint az embereket. Má r azon majdnempityeregtem, amit írtál.
DE ott van neked a világ legdrágább Kristófja!!!

Köszi a tippet a fogbekenésre. Tegnap márpróbálkoztam vele,de a sötétben inkább az orrát sikerült összekenni. Ma briuálisan bekentük fürcsi végén, pedig nagyon szorította. Utána még szopizott egy kicsit, de majd csakkitapasztaljuk hogy hogyan kenegessem.

Nyuszkó
Én is RH negatív vagyok, és úgy tudom a spontán vetélés, ilyen szempontból nem számít, csak a művi beavatkozásnál kell antiD-t adni, amikor a méhfalát megpiszkálják.
Szerintem a barátnőd,mielőtt belevágnak az ujabb próbálkozásba vizsgáltassa ki magát és én tutira váltanék orvost!
Nem tudom most arra felétek milyen lehetőségek vannak, de nem kellene orvosi hiba miatt újra átlnie ezt a borzalmat.

Tamesz
Marci már ilyen bátor,hogy elég neki a karra rakott úszó???
Fanni azóta se volt mélyebb vízben, csak a házi mini-medencében.
Jön megint a kánikula, úgyhogy pihenj sokat!
És a koraszülés gondolatát is tessék elhesegetni, nem lesz semmi baj! Majd jóltúlhordod a lányt, mint én Fannit!

Naelteszem magam holnapravagy már mára?

Juc??? merre vagy? SZEGÉNY portugálok!!!-pedig jóljátzsottak!mostmár aztán HAJRÁ OLASZORSZÁG!!!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok.

Mar mindenki pancsol, furdik, utazik.
Valaki KOrfut kerdezte, mi 3 éve voltunk ott, nagyon élveztuk, elégedettek voltunk mindennel. Babával is jó lehet.
Akkor busszal-hajóval voltunk. Utazási irodától, félpanzió.
A kaja megoldható egész napra, mert nem drága. Nemcsak görög kaja, hanem minden más is van.
A tenger is jó volt, minden közel. A fővárosba busszal 2 euróért mentunk.
Igaz, turista részen voltunk, de begyalogoltunk igazi görög falvakba is.
Nekünk megérte, ajánlani tudom.
Ja, és sok-sok hegy volt.
Megfizethető ország.
Mi most egy hétre megyunk a nagyszülőkhöz, szép hetet nektek, betegeknek gyógyulást.
R.
rahel
 
 


Szépjóreggelt! :lol:
Úgy néz ki, hogy megusztuk! A pöttyök nem lettek többen :lol: és a meglévő három is mintha halványodott volna. Minden esetre nem lett hólyagos ami jó!
Most viszont a változatosság kedvéért Máté fosizik :cry:
Mátr annyira unom, kimászhatnánk ebből a nyavalyából :roll:
Szép napot! :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Na, megvagyunk mi is (Timka, köszi a hiányolást :) ), csak tegnap egész nap ajtót szereltek nálunk, és az internetünk is eltűnt, de mára szerencsére visszajött! :lol:

Nyuszko, nagyon sajnálom a barátnődet! :( Nem tudom, mit lehetne ilyenkor mondani, de az tényleg nem jó, hogy "ugyan már, majd lesz másik". Szerintem hadd sírja ki magát, meg kell élni a gyászt is, de azért idővel majd próbáld meg valamivel elterelni a figyelmét a babáról, hogy ne mindig ezen a dolgon rágódjon. Az meg természetes, hogy ilyenkor nem tud ránézni sem egy terhes nőre.
Tamesz, neked is szörnyű lehetett annakidején, pláne, hogy a barátnőd pont akkor lett terhes :( Nagyon jó fej a barátnőd, hogy megértette, hogy nem akarod megnézni a babát. Már olvastam olyasmit itt vmelyik másik fórumon, hogy vki ilyenért megsértődött... :?

Babus, a kutyusodat is sajnálom, nehéz lehet neked :( , de biztos jobb így neki, ha ilyen beteg volt szegény!
Azért majd Kristófról is írjál meg tegyél föl képeket, régen láttuk!

Brigi, jó, hogy nincs bárányhimlőtök! :D A fisifosi meg tűnjön el gyorsan! :)

Tamesz, tényleg nagyon bátopr ez a Marcigyerek, hogy karúszóval bemegy a nagymedencébe!!! :shock: :lol: A miénk biztos ordítana! :lol:

Ja, el is felejtettem megírni, képzeljétek, vmelyik nap levágtam Marci haját!!! A nagy melegben folyton izzadt szegénynek, mindent belekent, amit tudott, meg húzogatta, már olyan 7-8 centis fürtök is voltak, úgyhogy vágtam belőel! MOst nagyon jókisfiú feje van, de ez a viselkedésén nem látszik meg... :lol: :lol: :lol:

Na, mennem kell, ma jönnek öcsémék, és együtt kirándulunk egyet, fogaskerekű, kisvasút, ilyesmi...

Szép napot!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Tamesz,
Továbbítottam a barátnőmnek, amit írtál. Fel is írta a gyógyszer nevét és mondta, hogy ezt is meg az AntiD-t is megkérdezi az orvosától.
Mindannyiatoknak nagyon köszönöm a megértést és kedvességet :wink: . Mindig nagyon aranyosak vagytok. Különben ez a barátnőm az Ákos keresztanyukája, én is előbb Ákos nélkül akartam meglátogatni, de ő ragaszkodott hozzá, hogy magammal vigyem.

Egyébként én is RH negatív vagyok, és meglepő módon annak ellenére, hogy azt papolják, ez egy ritka dolog, egyre több kismamát ismerek, aki az. Nem tudom a barátnőm esetében adnak-e AntiD-t, nálunk tudomásom szerint csak szülés után és csak, ha a baba RH pozitiv. Nála meg hogy kicsi volt még a babóc, még a szívverés sem volt beindulva, nem volt hogy megállapítaní a baba vércsoportját. Vagy lehet, hogy mégis ?!


Juc,
Készítettél-e képet a rövidhajú Marciról? Olyan kíváncsi vagyok!

Brigi,
DE jó, hogy megúsztátok a himlőt. :!: Remélem Máté hamar rendbejön!

Mélyvíz: Mi még nem próbáltuk ki. Egyelőre csak a saját bejáratú kismedencében volt pancsi:)

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!
Nyuszko,
nálunk az elhalt bármilyen kicsit terhesség után is adnak AntiD injekciót, mivel a szövetek a műtét alatt ügye megsérülnek, tehát fenáll a keveredés veszélye. A lényeg a "befejezést" követő 72 órán belül kell megkapni, egyébként már nem ér semmit. Nekem az elsőnél a nagysikerű SOTE I-es "szuper"klinikán elfelejtették beadni, majd másnap visszarendeltek, hogy azonnal üljek autóba és menjek be!
REmélem mielőbb összejön nekik a következő babóca!

Juc,
jó csavargást Netkek mára, képeket kérünk a gyerekcsapatról és a "kopasz" MArciról is!!!:D
Milyen ajtótok lett? niztonsági?

Brigi,
most már tessék meggyógyulni Minden gyereknek!!!:D

Rahel,
jó nyaralást, kikapcsolódást Nektek!!!

Timka,
tényleg a kerítés hogy áll??? Marci azért egyedül nem mehet a víz közelébe csak valamelyikőnkkel, és azért kapaszkodik, de már nem zavarja a mélység. Fanni medencéjébe a macska nem szokott emgfürcsizni? Ő hogy bírja ezt a meleget? Nálunk tavaly a szomszéd cirmos macskájat a mi gyerekmedencénben pancsizott, így minden nap teljes fertőtlenítés, új víz, .....

Ma pihizek, mert holnap megyünk a Plitvicei nemzeti parkba és ott töltjük a hétvégét, remélem szép időnk lesz és sokat fogunk látni, és hogy MArci is hajlandó lesz a hordozóban ülni. Amit köszönünk Jucéknak, valamelyik nap már beleraktam és felvettem a hátamra, nagyon röhögött, de elég gyorsan ki akart belőle szállni.
További szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok

Köszi mindenkinek, arik vagytok.
Igen, nagyon beteg volt. Kb. 3 ökölnyi daganat volt a mellkasán, rossz volt a szíve, már közel másfél éve szívgyógyszereket szedett, fájt a lába (kézben vittük fel a 4.emeletre már hónapok óta, pedig 16 kg volt)
Megviselte ez a 3 hét kánikula, utána múlt hétvégén hirtelen jött a hideg, ekkor lett először rosszul, ekkor még a kutyadoki megmentette, aztán hétfőre jött megint a meleg, ismét rosszul lett, fulladt, bedagat a lába, alig akart megmozdulni. Ekkor a doki megint kijött hozzá, kapott megint egy rakat szurit, ettől 1 napig megint kicsit jobban lett. Kedd estére megint kezdődött minden, bedagadt a lába, lihegett, nagyon rosszul nézett ki. Másnap reggel felhívtam az állatorvost, hogy tegyük meg azt, amit meg kell. A többit már tudjátok...


Nyuszkó
Igen emlékszem, hogy nemrég a te kutyusod is meghalt :(


Kristófról:
Még mindig ugyanolyan csibész, mint volt, viszont már a durvulást kezdi elfelejteni, már harapni se nagyon harap (amikor megharapott, mindig figyelmeztettem, hogyha még egyszer megteszi, én is megharapom őt, és tényleg megharaptam, persze csak kicsit, és mindig elmagyaráztam neki, hogyha többé nem harap meg, akkor én se harapom meg őt. Később már elég volt megemlítenem neki a dolgot, máris visszahúzta a fogsorát :D )

Járunk mi is zenebölcsibe, a dalok még annyira nem kötik le, inkább a gyerektársaság.
Strandolni is voltunk vele az egyik hétvégén, igaz ugyan, hogy nem sokáig, mert a gyöngyösi strand egy nagy sz*r, ránk szóltak, hogy hogy merek én bemenni a (kb. 70-80cm-es) vízbe a gyerekemmel, felnőttek ugyanis szó szerint be sem tehetik a lábukat a vízbe, még a lépcsőn se lehet ülni. Az úszómester szerint engedjem be úszógumival!!!!! No comment...
Jobb híján, mivel össz-vissz 2 medence volt megtöltve vízzel, a másfél méteres vízben tologattuk Kristófot az úszógumijával. Ő persze nagyon élvezte, de azt hiszem ide többet mégse jövünk.


Felteszek még néhány képet:

Erkélyen pancsizás közben:
Kép


Itt meg csak úgy :D
(csokievés után van, úgyhogy ne nézzétek a csokis fogát :D ):
Kép Kép
Kép


Ezek pedig Dolfika emlékére:
Kép

Utolsó képek egyike:
Kép

Pár órával azelőtt készült, hogy meghalt:
Kép



Babus
babus2005
 
 


Köszi a hajhullásos válaszokat, nálam ugyanaz a helyzet, mint Briginél.

Babus!
Nagyon sajnálom Dolfit, de leginkább Téged, mert szegénykének már mindegy, Neked viszont nagyon fáj a hiánya, de próbálj tényleg arra gondolni, hogy nem lett volna értelme tovább húzni a dolgot, mert Dolfinak így jobb, legalább nem szenved.

Kristóf tiszta anyja! Annyira mosolygós, hogy annál a képnél ahol komoly arcot vág, megkérdeztem, hogy tud ez a kis lurkó nem mosolyogni is?!

Nyuszkó!
A barátnődet is nagyon sajnálom, szörnyű lehet, remélem a következő próbálkozásnál rendben lesz minden!

Brigi!
Fiúknak jobbulást!

Timka!
Nem semmi, hogy Fanni egy szót sem szólt a szurinál, hogy a fenébe tudtad így elterelni a figyelmét, nagyon ügyi vagy.
Amúgy sztem kend a fogát szopi előtt be, mert ha belegondolok nem hinném, hogy a tej nagyon odajut az első fogakhoz szopás közben.

Tamesz!
jó Plitvice-zést!
A rossz gondolatokat meg hessegesd el!

Strand: Tegnap le voltam döbbenve, ugyanis Lizi most tette a lábát először nagy vízbe(a közelben van egy bányató, de strandként üzemeltetik). totál biztos voltam benne, hogy félni fog, erre semmivel sem törődve(nem volt egy hű de meleg és hát ugye nagy kiterjedésű a kádhoz képest :D ) egyszerűen tépetett volna bele, úgy kellett szinte visszarángatni, iszonyatosan élvezte.

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Liziről pár kép, mert már régen volt :) Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Jóreggelt!
Babus,
nagyon jók a képek, Kristóf nagyon nagy fiú lett! A kutyit sajnálom továbbra is!!!!

Muki,
jó, hogy jelentkeztél és a képek is nagyon tetszenek, édes a kisasszony, és a cpof sem semmi!!:D A hatalmas szemek nagyon aranyosak és beszédesek! Hogy álltok a költözéssel, házzal, beszerzésekkel? Jó bátor kiscsaj, hogy csak úgy elindult a bányatóba, pedig az tényleg hideg tud lenni!

Juc,
elvesztetek? Kérünk beszámolót és "kopasz" képet!!!:D

Itt ma befelhősödött, de remélem a nyaralóknak még szép ideje van a tengernél! Megyek gyorsan vasalok, amíg nincs nagy meleg, majd pakolás, főzés, délután pedig lelépünk, ha apa hazalógott.
Kellemes hétvégét, ha már nem tudnék jönni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Köszi, Tamesz, megvagyunk, csak jó mozgalmasak a napjaink. Szerencsére. :)

Nektek jó nyaralást a hétvégére, remélem, jó kirándulóidőtök lesz, és azt is remélem, hogy tudjátok használni a hátihordozót! :) Majd kérünk beszámolót, hogy tetszett a legénynek! Mi is voltunk ám "majdnem" :lol: a plitvicei tavaknál, a nászútról hazafelé ott álltunk meg pihenni, de azért az 1-2 óráért nem voltunk hajlandóak kifizetni a borsos belépőt, úgyhogy csak messziről kukucskáltuk a tavakat. :) De még úgy is szép volt!

Babus, köszi a képeket, nagyon helyes Kristóf!!! :lol: :lol: Szegény kutyus... :( :(

Muki, Lizi is nagyon cuki, hát az a copf nagyon vagesz!!! :lol: :lol: :lol:

Na, én is rakok föl egy képet a kis kopaszról, most egyébként már újra kezd göndörödni, úgyhogy apja megnyugodott, mert először nem nagyon volt oda ám, hogy levágtam a fia fürtjeit!

Kép

További szép napot, megyek főzni.

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
Babus!!
Nagyon sajnálom én is a kutyust,nekünk is hasonlo van,de őt Tóminak hívják!Én nem ragaszkodom hozzá annyíra mert anyunál lakik lenn,de azért biztos engem is megviselne a ez történne!Föleg a gyerekeket,ha lemegyünk folyton nyüstölik őt!
Kristof nagyon aranyos,majd ő eltereli a figyelmed!
Nyuszko!
Sajnálom a bnődet!Sokszor gondolkodom el azon hogy milyen lehet küzdeni azért,hogy gyerekünk legyen hála ístennek nekem nem volt ilyen problémám szinte ugy mondanám,hogy egyík nap elterveztük és 9 honap mulva megszültük!Na jo azért ennek is van hátránya,föleg most hogy nem szedhetek gyogyszert,rinyálok is néha! :roll: :roll: :wink: De a dokim már kitalált nekem valamit,de nincs időm elmenni hozzá! :cry: :cry:
Juc!!
Nagyon édes Marcí fürtök nélkül!Mond meg Apátoknak,hogy férjem gyerekorába ugyanilyen bongyorka volt és még igy 31 év után is minden eggyes vágás után kb 4 héttel már ujra bonygyorodik! :shock: :shock: :shock: Ő viszont utálja! :lol:
Tamesz!
Pihenjél ebbe a melegbe,egyébként a Míronnal nekem is voltak rémálmaim föleg ha fáradt voltam!De olyanok amik nem is publikusak!
Vasárnapra ti is kaptatok állatkerti meghivot??Mi megyünk kb.délelött 10 körül fogunk beérni,ha valaki ott lesz síkitson és ne arra várjon hogy én megismerem,mert nekem rossz az arcmemoriám! :roll: :roll: :oops: :oops:
Dobok be én is képeket aztán megyek aludni,mert ma dogozni voltam és utána volt 4 gyerekem délután! :twisted: :twisted: :wink:
Holnap meg Kíra bulija lesz 15-en leszünk!!Mármint csak a gyerekek és Miron nélkül ő megy a Papával kirándulni!!
Ma van Kíra névnapja,majdnem elfelejtettük felköszönteni,a keresztanyja sms-e juttatta eszünkbe!Kapott egy táskát és egy pénztárcát,mert színházba már cíki a hátizsákkal menni!! :lol: :shock: :shock: Na meg az iroasztal,de az majd a többiekkel eggyütt!
Egyébként volt a tanárnő családlátogatni,nagyon aranyos de a listáját igazán otthon felejthette volna!! :lol: :lol: :shock: :shock:
Na jo jönnek a képek,de ezt elöbb elküldöm mert már tegnap is irtam de elszállt!!
Szép estét mindenkinek!
Vendég
 


Sziasztok!

Úgy látom, mindenkit elüldözött kopasz Marci látványa... :lol: :(

Juc

Kép
juc14
 
 


Engem nem!!De amig én képeket kicsínyítek beelöztél!:):) Kép Tv nézés este!

Kép Majmolás Kírátol!!

Kép Imádják egymást! :lol: :lol:

Kép Miron nem igényli a bilit,azt hiszi az játék ezt viszont Kírátol leste!!De még nem síkerült bele semmi! :cry:

Kép Kedvenc doboza amiböl egy nap 100-szor kiőnti a játékait! :twisted: :twisted:

Kép És végül az ünnepelt!!Már nagyon izgul!!

Remélem nem voltam sok!Majd rakok be holnapit és vasárnapi állatkertit is!
Vendég
 


Hú, Andi, nem is tudtam, hogy ma van Kíra-nap... :oops: így jár az, aki ilyen különleges nevet választ a gyerekeinek... :lol: Akkor most gyorsan boldog névnapot kívánok neki!!!

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Mi történt, kihaltunk??? :shock: :cry: :cry:

Juc

Kép
juc14
 
 


Halihó!

Én vagyok, csak tegnap apának kellett a net, ma pedig egész nap kint voltunk a kertben, amikor pedig dög meleg volt délben Fanni aludt én pedig a változatosság kedvéért takarítottam,felmostam....
Délután pedig főztünk bográcsgulyást,amit most csináltam először.
Olyan is, úgy elsóztam, hogy csak na... De apa szerint finom volt, csak dupla adag kenyeret nyomatott mellé...

Andi
Kirának utólag nagyon boldog névnapot!
Nagyon édes a két gyerek együtt és persze külön is!!!
Mi is kaptunk a LIberótól meghívót, szeretnénk menni, csak azt nem tudom mikor? Fanni kb. 10-ig alszik mire beérünk már dög meleg van, délután pedig szintén...ráadásul kisbabát megyünk látogatni...majd még meglátom,meg beszélek apával,hogy jön-e. Ha esetleg látlak akkor majd jól leszólítalak! Minket könnyű lesz felismerni, Fanni nem mindennapi alkatú óriásbaba!

Juc
Nagyon édes a kis kopasz Marcogi úraság!
És látom a ropi továbbra is sláger!

MOst nyomozok egy kicsit csúszda ügyben, mert Fanni meg van őrülve érte,muszáj lesz venni neki egyet, ebbe a hatalmas kertbe!

Jóéjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Kép

FOCI VéBé! Hajrá Olaszország!!!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Marci most lázasodott be :( , délben indultunk volna anyukámékhoz, onnan Döbröntére nyaralni, de így nem mertünk nekivágni. :( Szerintetek ez még lehet az oltás mellékhatása? (Két hete hétfőn kapta.) Szerencsére nem vészes, 37.6-37.7 , de idegesek vagyunk... :? pláne, hogy ott vár minket a lefoglalt szállodaszoba...

Bocsi, most csak ennyi.

Juc

Kép
juc14
 
 


SZiasztok!
Megérkeztünk, hú csajok ezt mindenkinek látni kell, valami eszméletlen szép ez a plitvicei nemzeti park!!!! Majd este rakok fel képeket, csak még le kell kicsinyítenem és kiválasztanom a 200-ból néhányat. Tegnap és ma is 4-5 órát túráztunk, tegnap a pocak sem fájt, ma az utolsó 1 km-en már nagyon keményedett, de remélem nem lesz baj belől, gyönyörű volt és nagoyn jól esett a folyamatos mászkálás.

Juc,
nekem nagyon tetszik a Kopasz MArci kép!!!!: D Először is, nagyon szépen köszönjük a hordozót, hát anélkül meghaltunk volna, volt egy-két babakocsis, aki bénázott, és néhány hordozós is, akik jól tudtak haladni. szóval angyon szépen köszönjük, örök hálánk és apával eldöntöttük beruházunk mi is egyre.
Remélem le tudtatok utazni és MArci nem lesz beteg, nem lehet, hogy nagoyn meleg van otthon is és amiatt volt hőemelkedése?

Timka,
nagoyn szép a kert, nekünk még mindig nincs bográcsolónk, irígykedem!:D Marci is imád csúszdázni a szomszédban baumaxot 15 ezres van, azon szokott gyakorolni. Mi is focit nézünk ma kivételesen!:D
Mi is kaptunk meghívót a liberótól de átadtuk a szomszédba, mert nem vagyunk otthon!:D

Andi,
Boldog névnapot kívánunk mi is Kírának!!!
köszi a megnyugtatást, ne meséld el a rémálmaidat. Vsz. ezért izgato a koraszülés mostanában, emrt egy volt osztálytársnőmről most tudtam emg, hogy 27. hétre megszületett a babócájuk 950 grammal, most június helyett. illetve valamelyik babás újság is ezzel volt tele.
NAgyon szépek a gyerekek, olyan jó látni, hogy így imádják egymást. Mi az öcsémmel rengeteget nyírtuk, püföltük egymást. A bili nálunk sem izgi, csak játszik vele, lehet, hogy veszek én is szűkítőt a klotyómanóra, hátha az jobban beválik.
Na most megyek pakolászok, este majd válogatok képeket!
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na, jó estét, még így a meccs előtt... :lol:

Hát nem mentünk nyaralni egyelőre, mert Marci láza délután majdnem 40 fok volt :shock: , úgyhogy hűtőfürdő, Nurofen-kipróbálás, és azóta elég jól van, most már talán láza sincs. (Ja, és vígan nyargalászik egész nap, alig lehet leállítani...) Dokinéni persze kikapcsolva, úgyhogy majd holnap tudakolom meg, hogy mi lehet ez. :? Remélem, tényleg az oltás.

Tamesz, várjuk a képeket!!! Jó lehetett a kirándulás! A hordozót szívesen kölcsönadjuk máskor is!!!

Timka, nagyon vagány a kis olaszdrukkered!!! Nekem igazából mindegy, ki nyeri ezt a döntőt.

Andi, Timka, milyen volt a Liberó-nap? Én a babanettől kaptam meghívót vmi nyári össznépi babanetes talira, de nem is tudom már, hogy az mikor lesz.

Na, megyek, mert nagy a randalírozás... :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc! Nekem is nagyon tetszik a kis kopkóMarci :lol: Jobbulást neki! Én Marcim is ezt játszotta 3napig lázasodott utánna hasmars :cry: De hátha nálatok az oltás csinálja csak és semmi komoly! Drukkolok!
Andi! Nagyon édesek a képek :lol: Puszilkodás nálunk is megy, csak még nem sikerült lefényképeznem :oops: Kírának utólag is Boldog Névnapot!!!
Timka! Ha nem nagy csúzdát akarsz, akkor az thiszem a Corában láttam 6000-ért! De lehet, hogy Tesco? :oops: Olaszdrukker Fanni nagyon édi :lol: Milyen volt az állatkert?
Mi is akartunk menni, de mivel délutánn nagyon esőre állt inkább a hajógyári szigetre mentünk. Ott nem volt belépő és ha nagyon esett volna nem sajnáljuk annyira, ha futni kell :lol: Végülis nagy eső nem volt, viszont nagyon jól érezték magukat a srácok. Marci még lovagolt is :lol: Csak én balga otthon hagytam a fényképezőt :twisted:
Tamesz! De jó, hogy ilyen jól sikerült a kirándulás! Ezek szerint Marcinak tetszett a hordozó? Képeket várjuk!
Mi tegnap megint a velencei tónál voltunk. Elég szörnyen indult, de végül is nem volt olyan rossz. Végre először sikerült elég korán( fél10 kor) elindulni, erre bekaotunk valami balesetet és 3óra alatt értünk le :twisted: Egyébbként háztól 45perc!!!
Mire végre odaértünk fél1 kor, hely sehol, árnyék nulla! Nagy nehezen találtunk helyet, lecuccoltunk és elkezdett dörögni, fújt a szél stb :evil: Végül eső nem volt, de a vizbe alig voltunk, mert a múlt hét óta lehült és a srácok nem akartak nagyon bemenni. Azért egy picit pancsiztak, meg fagyiztak, meg olyan helyet találtunk ahol játszótér is volt, így tudtak hintázni meg homokozni! A hab a tortán, hogy én meg nagylány lettem így 4év utnn, hát jól meglepett és persze nem voltam felkészülve :evil: :oops:
Megyek tovább focitnézni! Ezt még a szünetben kezdtem írni, de nem hagytam abba :lol:
Jóéjszakát!!!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?