Új privát üzeneted érkezett!

Tünde!
Ja, eleinte Leonnak is kanalazni kellett, de mostmár tud inni szépen pohárból is. :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Márti!
Képzeld, én találtam itt az utcánk végén tücsökzenét, de persze ott is szünet van! Ősztől mindenképpen megyünk Natival, ha találunk valami jól megközelíthetőt messzebb, oda is szívesen megyünk, ha jöttök ti is Mankáékkal! :)

Manka!
Majdnem 3kg ment le, bár a hétvégén végig bűnöztem a Balatonon! :oops:
Hétfőn újult erővel láttam neki! :)

Andi&Nati


KépKép
duda
 
 


Márti!
Ágoston is tökfőzeléket evett ebédre. Most nem krumplival csináltam, hanem egy kis zabpelyhet főztem bele a levébe. Ízlett neki.
Vasárnep kapott először cseresznyét. Én csak az ujjammal kiszedtem a belét, és úgy adogattam . Ennyire szerintem még semmi nem ízlett neki. Egyet sikerült kimarkolnia a tányéromból, és olyan gyors volt hogy le is harapott belőle, de pont csak egy akkorát, ami az ő mérete. Szóval a héjával sem volt problémája.

Tünde!
Gratula Zita 8. fogához!
Ivással kapcsolatban: láttad Te is Ágoston szívószálas poharát? Esetleg azzal is próbálkozhattok, nem biztos, hogy sikerül, de egy próbát megér.

Ágostonnak kibújt a 7. foga. És hogy kellett észrevennem? Séta közben elaludt. A zöldségesnél hazafelé vettem egy kis sárgadinnyét és ráraktam a babakocsi tetejére. Én hülye, amikor letoltam a padkán nem figyeltem és rágurult a fejére. Picit vérzett is a szája. Akkor vettem észre, hogy kinnt van a foga. Szegénykét milyen kedvesen ébresztettem, nem?

KépKép
KépKép
oréka
 
 

 
 

Réka!
Ez tényleg "kemény" ébresztő volt szegény Ágostonnak!! :lol:
Mi is este sárgadinnyét ettünk, és ma is azt fogunk, a tegnapi isteni volt.
A hétvégén akkor kipróbálom a cserit Bendegúznak is, talán szeretni fogja.

Milyen jó, hogy ilyen simán kibújt Ágoston foga!
Remélem Bendegúzé is meglesz hamar.

Tünde!
Próbáld meg a gyümileveket vízzel hígítva, talán azt szeretni fogja Zita. Azért ez a kanalazva ivás kicsit nehézkes, nem?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Réka, bocsi, de akkorát nevettem a sárgadinnyés sztorin! De persze Ágót is sajnáltam közben. :cry:

Zita végülis úgy döntött, mégiscsak szereti a cseresznyét, így egy tálból lakmároztunk. És persze ötletet loptunk Fannilánytól. :oops: :wink:
Vendég
 


Na, a képek lemaradtak. Egyik-másik elég hülyén sikerült, de olyan kis cukorfalat rajtuk.

Kép Kép

Kép Kép

Kép
Vendég
 


Délelőtt elmentünk egyik kisbabás munkatársamhoz kertes házba, hogy majd a kölkök pancsiznak kismedencében. Naná, hogy akkor volt felhős az ég, és fújt a szél.
Zita viszont igazi városi kisasszony. Letettem a fűbe, az egyik kezét tette csak le, amire támaszkodott, és bömbölt, nagyon nem tetszett neki. Többször is próbálkoztam. A kissrác bezzeg csak úgy tepert négykézláb a fűben, mint a gyík.
Vendég
 


Naa, hol vagytok?
Vendég
 


Csajok, ez az iwiw tök jó. Ismert embereket nézegettem, pl Győzike meg Kiszel Tünde... és basszus, művésznek nevezik magukat, az ember esze megáll! :lol: :lol:
Vendég
 


Jól elbeszélgettem magammal. :cry:
Vendég
 


Nnaaaa, hol vagytok már?
Kép
Vendég
 


Csak gyorsan bejelentkezem!

Dögröváson vagyok, úgy néz ki vasárnap jól megfáztam: a dunsztos időből sikerült bemenni a 17 fokos klímás házba, (vidéken voltukn)úgyhogy alig éltem tegnapig. Ma már jobban vagyok, este már tényleg jönnek a képek. Gépen már fent vannak, csak le kell kicsinyíteni.
Fanni eddig még nem lett beteg, remélem ez így is marad.
Este nálunk is 28 fok van, a gyereket vékony nadrágban és bodyban altatom.Takarót úgye még nem lehet, hálózsákunk meg csak vastag van.
Ventillátor csak a mi szobánkban megy, de így náthásan inkább nem kívánom.

Megyek mert a kisnoki felébredt:)

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, gyógyulj meg gyorsan!

Basszus, nem tudom, mi volt éjjel Zitával, de 1/2 2-3-ig nem aludt, így én se. Elkezdett sírni tök hangosan, ha bementem nagy vigyorgás volt, kijöttem, bömbölés. Kínomban már bekentem az ínyét Dentinox-al, de valszeg nem a foga volt, mert ugye már van 8db. Aztán egyszercsak elaludt.
Én nem is tudom, Manka, Te hogy bírod ezt, de én valami olyat éreztem amikor ki kellett másznom az ágyból, mintha éppen öngyilkosságot követnék el.

Szerencsére Zitát nem csak mi szeretjük, reggel telefonált a munkatársam, itt lakik pár házzal arrébb, hogy had vigye át Zitát, kimennek az udvarra, buliznak egyet kettesben. Hát mit mondjak, nem kellett kétszer mondania, mondtam siessen, játszanak jó sokáig.
Kiscsajszi megkedvelte a füvet, tiszta pötty a térde, végre látom a nyomait annak, hogy a nagyszülei mindkét ágon falusiak voltak. :lol: :lol:
Vendég
 


Tünde!
Lehet hogy egyszerűen melege volt szegénynek.
Bendegúz ma éjjel csak kétszer ébredt, illetve alig ébredt fel, mert ahogy kivettem és megsimiztem, kicsit ringattam már aludt is. De neki tuti a foga a ludas a dologban.
Voltunk reggel hintázni, de a hazafele úton már megbántam, már kilenc után dögletes meleg volt. Most szunyóka van, aztán megyünk kicsit a kádba lubickolni, biztos jólesik neki.

Zita nagyok cuki a csersznyézős képeken, és azon a mélyen elgondolkodóson tényleg úgy néz ki, mint akinek a fejében épp valami nagyon magvas gondolat fogant meg. Látom Ti is meztelenkedtek. Én azért reggel mindig ráadok Bendegúzra egy atlétabodyt, aztán az le is kerül róla hamar.

Timi!
Gyógyulj meg hamar!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Azt hiszem mi jövő héten Bendegúzzal lent maradunk a Balcsin Anyuéknál, jobb lesz neki ott, mint ebben a rohadt meleg lakásban. Valószínűleg most csak egy hétre megyünk, aztán talán enyhül már ez a kánikula, és akkor kicsit visszajövünk, hogy Laci se legyen azért olyan sokat egyedül. Igaz ő is azt mondja menjünk le, és legyünk ott akármeddig, mert ott a legjobb Bendegúznak, a kertben medencézhet, meg ugye ott a Balaton is. És a házban is sokkal emberibb a klíma, mint nálunk a harmadikon.

Húú ma úgy fáj a fejem, már egy csomó gyógyszert beszedtem, meg kávét, meg ittam egy csomó hideg löttyöt, talán ezek segítenek így együtt. Mintha kicsit jobb is lenne már, el ne kiabáljam.

Réka!
Milyen volt a sárgadinnye? A mienk amit tegnap ettünk elég tökízű volt. :( :lol:

Manka!
Merre vagytok?

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, Réka, Ti szoptattok még?
Vendég
 


Basszus, Lányok, mit csináljak?
Elromlott a vízóránk, nem teker, így kb 2 hónapja vagy még régebb óta u.ott áll a mérő. Az addig oké, hogy így legalább nem kell fizetni, de mit csináljak? Gondolom jelentsem le, de mit mondjak? Nem akarok büntit fizetni.
Vendég
 


Tünde!
Én igen. Reggel, délben ,este, meg éjszaka. Délben mást is kap.

Márti!
Finom volt.
Tegnap akartam is írni, hogy szerintem üljetek be Bendegúzzal a kádba egy kicsit pancsolni.
Ma már nincs semmi baja?
Úgy sajnállak mindig a fejfájás miatt. Jobbulást!

Timi!
Gyógyulj meg!
És várjuk a képeket.

Ja, még annyi, hogy Zitának nagyon jól áll a cseresznye. Aranyos vele!

Ágoston is egy szál pelusban van a lakásban. Tegnap vettünk kis medencét. A víz már benne van, csak Ágostonra vár. Na meg rám. Idáig a kiskádban pancsolt kint. Csak abba én nem férek be. Pontosabban beleférek, de kifolyik az összes víz. :oops: Kipróbáltam.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Tünde!
Bendegúz már nem szopizik, amikor betöltötte a 8 hónapot, akkor hagyta abba.

Szerintem jelentsd le a vízórát most, és mond azt, hogy egy hete még tuti ment, emlékszel, mert megnézted. Szerintem nem tudják leellenőrinzi.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Csak az a gáz, hogy május végén már ezt az óraállást jelentettem le. Na mindegy, asszem felhívom őket.
Vendég
 


felraktam pár képet, de küldés közben elszálltak....................
na ezt neeeeeeeeeeeeeeem :twisted:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!!
Naaaa, rakd fel őket még egyszeeeerrr!!!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Timi, prókálkozz még, légyszilégyszilégyszilégyszilégyszilégyszilégyszilégyszilégyszilégyszi
Vendég
 


Kegyetlen szívtelen anya elvette a papírt a kezemből:

Kép Kép

Éjszakai nemalvásnak megvolt a nappali eredménye. Letettem 1/4 11kor aludni, 2 után keltettem, hogy ideje lenne ebédelni.
Vendég
 


Rossz kegyetlen Tünde anya!!! Szegény kicsi Zita, miért nem ehet papírt? :lol:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde!
Nagyon gonosz vagy, hogy nem engeded Zitát papírt enni.

Kis pancsi:
Kép

Nagy pancsi:
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Szegééény Zita, még a papírt is sajnálják tőle :lol: .
Emlékszel Tünde, nem is olyan régen Zita nem akart kanalazni, most meg a vizet ia kanállal eszi :) .

Barbi! Nekünk a kedd-szerda-csütörtökök lennének jók, hétfő-pénteken apa nem dolgozik. Most a húgom itt van egész héten, jövő hétre lefixálujnk egy napot?

Réka, szegény Ágó esete a dinnyével, én a múlt héten ráejtettem Jack orrára a mobilomat.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Hú Réka, nagyon jók a pancsis képek!!
Én is gondolkodtam, hogy veszek egy felfújható medencét és kirakom az erkélyre. Láttam is a Rossmanban olcsóért, most rögtön el is indulok beszerzőkörútra, amíg a húgom vigyáz Jackre.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, fejfájás :( :( , remélem most már jobb. A Balcsin biztos jó lesz, mindenütt jobb, mint a városban 800fokban. Már nálunk is 27C van.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka

Szerdán jönnek ki hozzánk Barbiék, meg még páran. Ha van kedvetek gyertek ki Ti is.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Silkier, köszi szépen, de ebben a nyűgös-fogzós időszakban nem merek bevállalni hosszabb utat. Jó kis játékbirodalmat alakítottatok ki :) .

Lányok, vetem egy jó kis halacskás medencét, 399Ft :!: :!: :!: volt, erre nem fér el az erkélyen :oops: . Egy kicsit elméreteztem :lol: , nem baj, majd jó lesz a nagyi kertjében .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Silkier :?: :?: :?: Úgy látszik hőgutát kaptam. SILDIKE :oops: :oops: :oops:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


A medencét pedig VETTEM, nem vetem :roll: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Bár le is "vethetném" az erkélyről, úgysem fér el :twisted: . Na jó, megyek, beledugom a fejem a hűtőszekrénybe.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!
Nekünk is ezek a napok a jók :D
Ha Márti lent marad a Balcsin és nem jön Ildiékhez, szívesen kiviszlek Titeket. Pont befér még egy hordozó, útközben felveszlek Titeket. Talán a sok baba között Jack se lesz olyan nyűgi, jobban eljátszik.

Tünde!
Nagyon cuki Zita a cserkókkal :lol:
de a sírós képen is :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Barbi, már tudod, hogyan fér be hátra a 3. ülés? :lol: :lol: :lol:

Réka, jók a képek, először nem is értettem, hogy van Ágó a 2. képen, aztán észrevettem, hogy úszógumin hűsöl.
Vendég
 


Manka!
Köszi, aranyos vagy. Szerencsére az Advil ultra+kávé+liter folyadék után elmúlt a fejfájás, és onnantól csak a meleg kínzott.
Nálunk 29-30 fok, de Bendegúznak meg se kottyan, én ezt nem értem ugyanolyan aktív, mászik ezerrel, játszik, kiabál, tök jókedvű, és elkezdte mondani hogy babababa. Most épp az apjával virgonckodik a medencében (szárazon a szoba közepén :) ). De mindjárt megyünk fürdeni.
Kár, hogy nem fér ki Nálatok se a medence, pedig biztos élvezné Jack. :(

Réka!
Ágoston olyan aranyos pancsi közben, legyen az kis pancsi vagy nagy pancsi! Látszik hogy élvezi.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Tünde!
Ma dobtam el Harit a Ferenciek teréig és bekötöttem a hordozót hátra :lol: :lol: :lol:
SIKERÜLT!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Na most tudok egy újabb próbát tenni kép ügyben.
Tegnap már nem ültem gép elé, mert kimentünk délután anyósomékhoz.
Hazafelé izgi volt, az Üllői út egyik oldaláról a másikra kocsival átjutni kereken 1 óráig tartott....és akkor már 20 perce elment az amerikai elnök.Fannit ez nem zavarta, jót aludt az ülésben, csak éppen ekkor már este 9 óra volt, így fürdésre kipihente magát és kb 23:15 kor sikerült elaludnia :evil:

Na akkor képek: [img]

Zita&Fanni popi
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 606.22.jpg[/img]

Ötösfogat(kicsit életlen lett a kép)
Kép

Kép [img]

Kép Kép http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 774.87.jpg[/img]

KépKép
tibicsoki75
 
 


Kép
Kép

Fanni így kidölt a tali utáni séta alatt:
Kép

KépKép
tibicsoki75
 
 


kidölt=kidőlt

majd még teszek fel, de kicsit sz@rakodik a babanet, amint látjátok két kép be se jön rendesen :twisted:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi, de jók a képek! Fanni milyen lazára vette a figurát a babakocsiban! :lol:

Manka, az a zöld naci, amiben az iwiwen vagy pocakosan, az brendonos kismamanadrág? Mintha vmi ilyesmit láttam volna, de apának nem tetszett. :( Meg elég horror az ára is. :(
Holnap veszek magamnak kismama ruhát, mert csak egy hosszúgatyám van, ami jó rám. A tavalyiak meg ugye még túlméretesek...
Vendég
 


Timi!
Klasszak a képek! Mééég!
Persze pont a Zita és Fanni popó nem látszik. :)

Képzeljétek Bendegúz szobájában a konvektorba beköltözött valami rohadt madár, már tavaly is volt iylen, csak akkor még nem zavart minket, mert ott nem aludt senki ugye, aztán egyszer csak kiröpült. Tegnap hallottuk először este és hajnalban is, szerintem erre a fötrésre, kaparászásra ébredt fel Bendegúz is. Nem volt lefedve a védőráccsal a kimenete, és így tudott bemenni, viszont mivel a harmadikon lakunk öröm lesz onnan kivadászni. A legjobb az, hogy reggel jól megütögettük a konvektort, aztán nem hallottuk hogy mozogna, gondoltuk kiment, és Laci kihajolt az ablakon (én meg fogtam a lábát vasmarokkal :lol: :roll: ) és egy másik konvektorról való ráccsal befedte. Na, erre most hallom ám ott mocorog, úgyhogy most jól bezártuk, még véletlenül se tud elrepülni. De én egyedül nem hajolgatok ki a harmadikon, úgyhogy ma estig ott marad. Lehet hogy fészket akar ott rakni, de én meg ezt nem akarom. Már hívtam a gázszerelőt is, de csak jövő héten tud jönni. Talán sikerül kihajtanunk onnan.
Mindegy már csak egy éjszaka van, mert jövő héten nem leszünk itt Bendegúzzal. De akkor se jó, ha oda befészkeli magát.
Bocs ez jó hosszú lett, de folyamatosan azon molyolok, hogy a francba hajtsuk ki onnan. :roll: :?:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Képzeljétek egy szegény kis denevér volt. Hívtam egy másik gázost, nem bírtam hallgatni a vergődést, és nem a csőben volt, hanem belement a konvektorba, és nem tudott kijönni, úgy rázta ki a gázos, aztán az ablakból elröptettük. Most kereshet másik búvóhelyet a kis hülye. És megtaláltuk a tavalyi denevér kis összeaszott tetemét is. :(

Szegény kis manóm egy szál pelusban tiszta izzadtság, úgy sajnálom. Ha felébred megyünk megint a kádba. Már nagyon várom a hétvégét, meg a jövő hetet, ott aztán pancsizhat nyugodtan.

Ti mit csináltok egész nap? Mert mi ki se lépünk a lakásból.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, szegény denevérek! :cry: :cry: Nem volt büdi a másik?
Nagyon irigyellek Titeket Keszthely miatt. Mi ebéd után fodrásznál voltunk Zitával, az egyik tanulócsaj ölében volt végig, és nagyon tetszett neki a kiskutya is, ami néha bejött a fodrászatba. Természetesen megint mindenkit ámulatba ejtett, hogy milyen jó kislány, nézett csendben, a végére azért megjött a hangja.
Talán Zita is pancsol egyet a kádban délután. Én most éppen mosok, szombaton itt lesz anyukám, csinálom neki a vasalnivalót. :oops: :shock: :wink:
Holnap munka után mentek? Tessék ám jelentkezni néha, de én spec. arra nem leszek kíváncsi, hogy milyen rossz lesz a Balcsiban fürdeni! :evil: :cry: :lol: :lol:
Vendég
 


OK! Majd arról nem írok. :lol: Majd részletesen beszámolok viszont, hogy mennyire viszketnek a szúnyogcsípések, meg fáj a leégett bőröm, és hasonlók, jó?! :wink:
Holnap délután megyünk, ahogy tudunk.

Szombaton én is megyek végre megint fodrancshoz, már alig várom, jó rövidre vágatom, olyan melege van a fejemnek.
Nálunk is megy a mosógép, és nekem ma muszáj lesz vasalnom is Bendegúz ruhákat legalább. :roll: :( :evil:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Húú, ezt muszáj leírnom. Még most is borsózik a hátam. Majdnem agyoncsapattam magam az előbb. Elindítottam a mosógépet, de azt elfelejtettem, hogy a csövet kivettem a kádból, amíg Bendegúz délelőtt pancsizott, mert tuti azt szemelné ki magának. És az előbb teljesen elgondolkozva megyek be a fürdőbe, be is léptem, és állt a víz. És én mindig úgy hagyom a hajszárítót bedugva, és mivel pont olyan hosszú a zsinórja, a földön hever. Meg a hősugárzó is ott állt, bedugva. A hajszárítót még épphogy csak elérte a víz. Egy másodperc alatt ki is ugrottam a vízből, és valahogy sikerült kihúznom az ajtóból behajolva őket a 220ból. És hányszor mondta már Laci, hogy ne hagyjam úgy a földön heverni. Basszus úgy megijedtem, hogy mi történhetett volna, borzasztó érzés volt. :roll: :shock: :( Persze lehet hogy ha nincs bekapcsolva nem olyan veszélyes, de azért végigfutkosott a hátamon a hideg.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti, mik nem történnek Veled??? Ejnye-bejnye, tessék óvatosnak lenni, és Bendegúznak se kéne ilyeneket látnia, mert ezt tanulja meg!

Idessetek, skacok, mi van a popómon!
Kép Kép

Aztán beindítottam a mosógépet, és az volt az érdekes:
Vendég
 


Na még egyszer!

Aztán beindítottam a mosógépet, és az volt az érdekes:
Kép
Vendég
 


Nagggyon sexy Zita popó! Bendegúz még alszik, de majd megmutatom neki. :)

A mosógép szerintem is rohadt nagy találmány, nagyon okos Zita lány, hogy így tetszik neki. Néha végiggondolom, mi lenne, ha mindezt kézzel kéne... :roll:
Egyetemi éveim alatt nem volt mosógépem, és annyit mostam kézzel, és úgy utáltam.

Hurrá!!! Itt szakad az eső!!! Olyan klassz, végre! Persze nem hűlt még le a levegő, de azért mégis olyan érzése van az embernek. Most nézem, vannak benne kis jegek is.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?