Csajok csajok
Egyikötök sem kevésbé feltünö (vagy hogyis????) mint a másik. Szerintem mind ugy vagyunk vele, hogy megnézegetjük a képeket, jót mosolygunk, elérzékenyülünk stb, aztán meg elfelejtjük megemliteni, hogy mennyire is tetszettek fél perccel ezelött.
Ana
Hisztizni szabad, de csak kicsit
Mindenkinek van rossz napja, még rosszabb pillanata.
Anyósodat nagyon sajnálom. Dokik mind mondanak. Lehet tudni, mekkora, milyen a daganat, Dukes skálán hanyas? Milyen kezelést fog kapni? Operábilis? Sajna, a hasnyálmirigy ritkán operábilis, reméljük, hogy ö szerencsés kivételek közé tartozik. Ez a primer daganata? Tartsd a férjedben a lelket! Nagy szüksége lesz rád!
Pizzát sütni kenyérsütövel szoktál?
Hrk
Neked is nagyon teteszetteka képeid, igaz, erre tényleg nem reagáltam, pedig néztem is a macitortát
KKry
Már 14 fog??? azannya, nekünk most jött kia 7. de nagyon nyüszizik mostanában és rág mindent, ugyhogy nagyon uton van a következö is.
Csoki: én nem adok még neki, a turorudeszröl is leszedem a csokit (és én eszem meg
) iszont ö kiszolgálta magát: egyszer otthagytuk az ujságok alatt a nagymamámtol kapott bon-bont, és ö megtalálta. Csak arra figyeltem fel, hogy a hátam mögött cuppog valamin. odanéztem, és tiszta csoki volt az arca, keze, ruhája, még egy kicsit az ülögarnitura is
(még szerencse, hogy barna mintás, és igy nem nagyon látszik rajta) minnyá keresek képet.
Szóval Móki úgy volt vele, hogy ha ti nem adtok, akkor én megszerzem magamnak
Na, teszek fel még táblit, aztán megyünk reggelizni
pusz