Új privát üzeneted érkezett!

Rita
Az a műszerfal nagyon jól hangzik (estleg tudnál felrakni róla képet?)... :lol: , ahogy a mágnestábla is..., arra lehet pakolászni hűtűmágneseket is??

A Lego is jó ötlet, csak sajna az apai nagyszülők eldöntötték, hogy ahogy nő a gyerkőc, úgy minden Legós cuccot megvesznek neki. Így már egy kivételével (zsiráf) az össz. bébi Lego megvan. Jó dolga van a csemetémnek, mi?! :lol:
szilbee

Rita
Neked is van már tortaötleted??
szilbee

Mariann :)
képeket várjuk :)

Hrk :)
Hu, ez a müszerfal tényleg jól hangzik. Tennél fel képet? Persze csak ugy, hogy Zalán ne lássa meg :mrgreen:

Szilbee :)
és játszik is a legókkal? Nándi csak dobálja :) Na, jó, ki-be pakolássza, vagy egyszerüen csak magáraboritja az egész vödörrel :P

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Nálunk is a ki-be pakolás megy a házikónál. Mondjuk annak a tetejébe 20%-ban már sikerül beleillesztenie a fomákat. A kis vonatot tologatni is szokta hébe-hópa. A kishajónak a locsolóját meg rendszeresen használja fürdésnél. A repülő propellerjén tanult meg pörgetni, forgatni tárgyakat. Lényegében elég sokat játszik velük...:) Bár nem mindig úgy ahogy kéne, de próbálkozik sokat. Gyakran nézi, hogy játszom én velük, aztán próbálja leutánnozni. :D
szilbee

Mariann,
igen, ez is valami ilyesmi, csak nekem nem múlik el. Sok mindentől lehet, időseknél általában bevérzés szokott lenni, ugyanezekkel a tünetekkel. De úgy úszkálnak, ahogy Te is írod. Viszont nekem az immunrendszeremmel van összefüggésben, ez alapján változik. Volt kb. egy évig, amikor este nem tudtam vezetni, olyan sok foltom volt és ezek ugye máshogy törik a fényt. De nem is érdemel ennél több említést, mert mostanában nem foglalkozunk vele! :lol:
Ma voltunk a védőnéninél, megkaptuk az új könyvecskét! :)

Képet azóta sem tudok tenni, mert még mindig nincs a gépemen Photoshop, most már irgum-burgum lesz a férjemnél, de komolyan... :evil:

KépKép
KépKép
jdora

Betegeknek jobbulást!

Nyaralóknak jó időt!

Nem sikerült... :cry:
Vendég

Betsy
Kép

Vigaszul:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Megpróbálok majd képet feltenni!
Zalán még nem illesztgeti a házikóba a formát, őt csak a kiborítás érdekli :P Kiskacsát viszont nagyon szereti 8)

Mágnestáblára szerintem csak rajzolni lehet.

Óbudán van egy cukrászda, elmegyek majd, és megnézem magamnak közelebbről:
www.reformcukrasz.hu

Betsy, :(

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Szilbee,
A markoló is jó ajándék lehet:)

Kép
Kép

Íme a műszerfal:
Kép
Kép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rita! Nagyon jók a fotók!

Betsy! Sajnálom...

Pusza!

bockbrigi

Ma voltunk az 1 éves státuszon Olival.
súly: 9300 g
hossz: 78cm
fej: 43,5 cm
mellkas: 47cm
kukaca nagyon szűk :(

most ennyire volt időm.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Drukkoljatok holnapra!!
Reggel megyünk 8ra porlasztásra..ahogy közeledik a megfelelő pillanat, úgy izgulok jobban, s jobban.:(

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Hajrá Anna!
Ügyes legyél!
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Gondolunk rátok!!!!!!!!!!!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziszike! Minden rendben lesz! Imázok értetek!

Tegnap beadattam az agyhártyagyulladás ellenit MIlánnak. A dokinő megnézte a kukucát, bekente egy kenőccsel, és képzeljétek! A mai fürdésnél már fel tudtam húzni! Felírta a kenőcsöt BANEOCIN a neve. 3-4 napig kell bekenni vele, ráhúzni a bőrt és utána már csak tornáztatni. Úgy látja a dokinő, hogy nem lesz beavatkozásra szükség.

Hogy bírjátok a hőséget? Mi már tűréshatáron vagyunk. Éjjel csomószor felkel inni Milánka.

bockbrigi

Sziasztok!
Rég jártam erre,néha olvasok,de írni már nincs erőm.Imádom a meleget,de ez a mai még nekem is sok volt.
Nagyon jók a képek! :wink:

Nálunk:jött 2 új fog,így már 8 van,a kis piszok szeret(ne) is vele harapni.
Menni még csak kapaszkodva,de azt nagyon,figyelni kell,nehogy eltapossuk.
Csajról már múlnak a baripöttyök,párat rendesen elkapart,nem tudom hogy fog kinézni.

Szüli-,és névnaposoknak gratula,nyaralóknak szép időt,jó pihit.
Pocakosok vigyázzatok ebbe melegbe!

Sziszike,drukk megy!

Én meg lépek,megyek a víz alá,aztán kipaterolom a fiamat az ágyamból. :roll:

Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Sziszike!
Sok erőt és nyugalom!
Sziasztok
kkry

Most lehet a kis Anna a műtőben... Nagyon szorítunk!!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok

Sziszike

Szorítunk nektek! Tuti minden rendben lesz :)

Szilbee
Majd beírom a túrótorta receptet, mihelyt lesz két szabad percem, bocsi, de most mennem, kell mert a fiúk kiszedték az összes popsitörlőt a dobozból :?

Ana

Kép
gyomberana

Sziszike mennek a drukkok!

Délután mi is megyünk dokihoz,igaz "csak" bárányhimlő.A pár pötty- amit tegnap még melegkiütésnek néztem-mára elszaporodott,Máté is elkapta a barit.
Hát nem örülök,hiába hallgatom,hogy "jobb ezen túllenni",jobb lett volna ha nem kell megint egy hétig szobafogságba lenni.
Na mindegy.
Szegénykém nagyon csúnya,nagyon pöttyös,Vikin alig volt talán 20 pötty,Máténak meg a mellkasa,a háta tele,és a legrosszabb,hogy pont az ágyékánál,ahol a pelus széle van,ott is van egy csomó.
Nem tudom hogy fogja viselni.

Na megyek is,végre fúj a szél.Csak az a baj,hogy a felforrósodott falak befelé ontják a meleget.Kéne 2-3 nap,hogy lehűljenek.

Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Sziasztok!

Köszi a drukkolást, végül nem történt beavatkozás..
Az altatós elfelejtette mondani, hogy vizet se adjak neki.
Este 6kor evett 8kor szopi, majd alvás után ivott.
Állítólag 5ig ihatott volna, mert a víz is feljöhet és megfulladhat.:(
Szóval el lett halasztva, ami megkönnyebbülés volt nekem.

Kiderült Anna híres lesz, csoda gyerek...2 és fél éves volt a legfiatalabb gyerek, akinél csináltak ilyet..Magyarországon.
Lefényképezték és állítólag róla szólnának az előadások, szemináriumok..
A doki 20-ára adott időpontott, megint csütörtökre.
Ő szabin lesz, de megszakítja a szabit, csakhogy ő csinálhassa a műtét. Az ő neve legyen a csoda gyerek mellet. Híresség ilyen áron..:(
Szóval azt modták meg kell csinálni a porlasztást, mert a veséjére is mehet, ha nőne.
Szóval sok-sok?? van bennem, de a végső döntést a főnővér adta meg. Azt mondta, ha ilyen fontos nekik, akkor biztos nagyon oda fognak figyelni a műtét során és nem vállalták volna el, ha biztos a siker.
Van benne valami. Azt mondta még örülhetek is neki, mert tutti minden tökéletes lesz.
Remélem.
Szóval lányok nagyon köszönöm az izgulást, kérlek 20-án megint tegyétek ezt.:) Hiszek benne, hogy ez okkal történt, így.
Legközelebb minden jó és tökéletes lesz..nagyon fogok igyekezni!

Párom azt mondta szeretné, ha egy 20 hetes kismama a pici mellett aludna, így valószínűleg ágyat is kérünk.
Most nyugalom van bennem és örülök, hogy, így történt-viszont bosszant, hogy már túl lehetnénk rajta, ha az latatós jól tájékoztat.:(
Annyira készültünk..:(

Olyan jó ez a is eső!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike,
Persze, hogy 20-án is ugyanúgy szorítani fogunk! :P

Pocakod növöget? Tegyél fel képet!

Tündérke,
Sajnálom a pöttyöket :( Ne adj rá pelust, Zalán is szellőzik itthon :lol:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk!

Nagyon jó ez a műszerfal, meg a teherautó! Csongi is kerék-és autómániás.

A www.tortafalo.hu-n lehet glutén-, tojás-, tej-, laktóz- és szójamentes süteményeket, tortát rendelni. Sajna nekünk már késő, mert most nyílt Szegeden egy üzlet, ahol felveszik a rendelést, de egy hét a rendelési idő...

Mariann
Kép
kmarian

Jó ez a tortafaló is, de én a reformcukrásznál már megrendeltem. Növényi az egész torta, tojás és tejmentes 16 szeletes feketeerdő tortája lesz, ami mackóformájú 8) Glutént már kap, és ezen a héten kezdtük a joghurtot, kefírt, ma már egy kis túrót is kapott. Holnap mi is megyünk az egy éves méricskére.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziszike :)
Nagyon szurkolunk 20-án is!

Tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

MIvel holnap valszeg nem leszek már gépközelben, igy már most

Kép

és
Kép

Boldog szülinapot!!!

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Kedves Csongor és Olivér!

Boldog-boldog-boldog születésnapot,
kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napotok!!!

Sziszike! Akkor szorítunk továbbra is.

Néhány napig nem lesz gépem, mert szétszedjük a szobát. Festünk, burkolunk, azt sem tudom, mi hol lesz! Minden jót! [/b]

bockbrigi

Köszi mindenkinek!!.:)

Olivér, Csongor Sok boldogságot nektek!!!

Kép

Kép
sziszike1000

KEDVES CSONGOR ÉS OLIVÉR!
NAGYON-NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Olivérnek és Csongornak, valamint Zalánnak sok-sok boldog szülinapot!!!

(hétvégén megyünk kirándulni...)

Sziszike!
Drukk továbbra is Annának!
Vendég

Olivérnek és Csongornak mi is nagyon-nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :D Zalánnak szintúgy, mert holnap már nem leszek gépközelben! :D Olyan jó, hogy így besűrűsödtek a szülinapok, milyen nagyok már ezek a gyerekek! :lol:

Betsy,
én is sajnálom... Lesz "legközelebb" amikor szoríthatunk? :D

Sziszike,
hát persze, hogy drukkolunk 20-án is! Biztos intéznek ágyat is, meg mindent, amit szeretnétek! :D

Ez a műszerfal lázba hozott, de lehet, hogy Nórinak valami csajosabb ajcsi kell majd... :roll:

Na megyek, mert nagyon izgi a meccs! :oops:

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Régen jártam erre, de kiűz a lakásból a jóidő(kivéve ma)!
Hát hamar elröppent ez az egy év, mi?
BOLDOG SZÜLINAPOT OLIVÉRNEK és CSONGORNAK!
Ja, és persze kellemes hétvégét!

Sziasztok!
csucsu74

Betsy, Dóri,
Köszönjük a köszöntést :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

CSongor
Mi is boldog szülinapot kívánunk!

Sziszike
20-án megy megint a drukk! Tuti minden rendben lesz!

Teszek néhány képet!
(mait nem töltöttem még fel a gépre)
Kép

Kép

Kép

Holnap teszek mai képeket is :lol:

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Eltűntem, mert Anna kicsit megfázott, így az átlagosnál nyügisebb volt. Ezt tetézte még a nagy hőség, ezért csak olvasgatni maradt energiám.

Boldog szülinapot a srácoknak!!!

Annának nagyon drukkolunk továbbra is!

Betsy sajnálom, de ne add fel!

Ha valakinek van jó tortareceptje, tegye fel pls, mert a környékünkön nincsenek ilyen spéci cukrászdák, így valszeg én sütöm a meglepit. (időben fel kell készülnöm)

Mi Clemmy-n gondolkodunk az első szülinapra. Ez Legóhoz hasonló építőjáték, csak nagyobbak az elemek, gumiból van és némelyik illatosított is (mint a régi szagosradír). Vettünk már neki az alapkészletből és nagyon szereti, ezért gondoltuk most valamelyik nagyobbat is megvennénk neki.

Megyek, vár a "rabszolgasors" (főzés, mosás, takarítás...).
Jó hétvégét mindenkinek, hűsöljetek, mert állítólag keddtől ismét kánikula!!

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Bocsi hogy csak most köszöntöm a szülinaposokat, de nem volt netünk!!!

Csonginak és Olinak Nagyon Boldog Szülinapot!!!

Betegek gyógyuljanak meg gyorsan!!

Betsy! Sajnálom! De ne add fel!!!

Rita! Nagyon köszi a képeket! A traktoros kép nagyon édes!!!!!! :D

Majd este visszaolvaslak benneteket! Most mennem kell! Puszi!
szilbee

Sziasztok!

A tegnapi napom volt talán ezidáig a legrosszabb.:(

Anna ült egy kisszéken, amíg én zsolti ruháit pakoltam, s egy felsőt rángatott a vállfán, mikor az leugrott róla..Panka legnagyobb meglepetésére, mikor is leesett a székről állal.
Vérezni kezdett a szája, azt gondoltam a fogát üthette meg..
elvittem fürödni, megmostam a száját és látsólag minden rendben is volt..fürdés után elaludt.
Mikor felébredt láttam meg mi is történ valójában vele..elharapta a nyelvét, de elég méllyen is, páromnak megmutattam és mentünk is a Bethesdába. A sebészetnél nem kellett sokat várni és kiderült, a gyanum beigazolódott-ezt varrni kell!:(

Felküldtek az osztályra papírokat tölteni, majd 3 óra múlva kezdődött minden..az altatóssal a megbeszéltek szerint kapott az orrába bódítót, majd 5perc múlva jött a műtős érte, én az ajtóig kísértem. 1órás volt amit végig itzgultunk..életem egyik legnehezebb pillanatai. Imádkoztam a kicsinkért.. :cry:

11 volt, mire kijöttek és elmondták a műtét sikerült, sűrűn varrtak, nagyon mély volt a harapás..
A kicsinket végre kézben tarthattam.:)
Nagyon sírt, a fejében egy cső, infúziót kapott, majd 11:30 fele fájdalaom csillapítót..ami 12 után kezdett el hatni..12:30 volt, mire megnyugodott.
Nagyon nehéz pillanatok voltak.:( A nyelve fel volt dagadva, tiszta láz volt a pici.:(

Ágyat azt mondták nem tudnak adni, de széket természetesen igen..1:30 volt, mire az infuzió lement, ekkor a nővér felajánlott egy ágyat, mert a pici fejét tartanom kell, nehogy a vér visszacsorogjon.
2:30kor felébredt, de 3-tól szerencsére aludt 7ig.
Én semmit nem mertem aludni, s párom igaz 12 fele hazajött, de aludni ő sem tudott.:(
Gonoszság volt, mert nem engedték, hogy 2 szülő legyen bent 1 gyereknél, pedig nagyon jó volt támogatni egymást...

3fele végre énis megnyugodtam, s ittam keveset, mert teljesen görcsben voltam, annyira nehéz volt.:(

A varrás után a nyelve egész jó lett, de nem szoptathatom, csak pépeset ehet és kamillás teát kell innia minden étkezés után.
A fájdalom mostanra, ha ügyesen etetek, itataok-sokat csökkent..egész nap babusgattam. :lol:

Párom is, énis teljesen kivoltunk ma..remélem hamar ágyba bújunk.. :wink:

Hétfőn reggel megyünk vissza kontrollra.
Remélem csak jó mondanak..

A nyelve még 2-3napig lesz feldagadva. S remélem nem piszkálja ki a varratokat-felszívódóak.., de mivel ingerli őt a nyelvével kidörzsölheti.
Kb 1hét mire rendeződik a helyzet.

Ami fura volt az altatós nem fogadott el semmit, viszont a doki nagyonis. De szívessen adtuk, mert a kicsinket nagyon szeretjük.:)

És szegény Pankának hamarosan itt a porlasztás is.. megint altatják, majd..Most mivel ki volt száradva a fejéből vettek vért(4* mellé szúrtak, illetve hiába keresték.)
Mikor le kellett venni a tapaszt, a hajából is vágni kellett, így lett meg az első Anna hajtincs.:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000

Sziszike,
Annyira sajnálom!!!! :( Hogy miért éppen veletek történik mindez :?:
SOK-SOK ERŐT KÍVÁNOK NEKTEK ÉS MIELŐBBI GYÓGYULÁST A KIS HŐSNEK :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ana,
Tüneményes :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Annamari,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :P

Sziszike,
És mikor szopizhat már Anna? Teljesen a történet hatása alatt vagyok... :?

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Azt hittem az este jobban fog már menni, de szegénykém nem volt nyugodt..:(
Kapott kúpot és Panadolt is, de a szopi miatt volt a legnehezebb, nagyon megharagudott rám-nehéz volt nemet mondani, hisz nekem is szükségem lett volna rá, de mit tehetek?

Remélem csak pár nap lesz, mert mindketten nehezen bírjuk, én fejegetek, de az ugye más.:(

Éjjel nem sokat aludtam, szegénykénknek szüksége volt rám.
Párom amiben tud segít, éjjel ő is felkellt, de Anna csak hozzám akart bújni..reggel csináltam neki piskótát teáaba áztatva, ízlett neki, majd itattam vele kamillás teát. Moat arika, beszélget.:)

Lehet hamar felejtenek a picik, de most rövid időn belül 2 altatása lesz és 2 műtétje..:( Nehéz időszak ez.
Viszont azt már tudom, hogy együtt szeretnék vele aludni műtét után, hogy vigyázhassak rá. Ez nekem és neki is sokat jelent.
Ma este lehet kint alszok vele, mert jobban tudna aludni, ha érzi vigyázok rá(én kevésbé), ma ezt láttam. Csak félek a szopi miatt. A doki azt mondta tömjem tele fájdalomcsillapítóval és akkor talán megszoptathatom, de ezt nem szeretném.
Most pohárból és kulacsból ihatja meg a tejcit.:)

Igyekszem, de kimerítő ez, de a gyermekeimre nézek és sok energiát nyerek belőlük.:)
Párom most itt játszik velük, olyan figyelmes. :P csinált nekem teát is.:)

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Zalán

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Sziszike
Jaj, szegény kicsi lány! Nagyon sajnálom! Tudom hogy nem vígasztal, de a nyelv hamar gyógyul. Kitartás!

Roberta
Oli is kapott Clammy-t. Én nem tudtam hogy ez ilyen híres valami, de jópofának találtam, hogy gumiból van és így nem sérül meg ha esetleg fejbevágja vele magát, vagy ráesik. És tényleg nem büdi gumiszaga van. Szerintem a hintőporhoz hasonlít az illata.

Végül nem sütöttem tortát mert anyósom is hozott egyet. Oli mind a kettőt kilapította.

Teszek ide linket, mert lusta vagyok kicsinyíteni.

http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304041.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304053.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304032.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304067.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304121.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304153.jpg
http://img.tar.hu/anagyomber/size2/23304181.jpg

Szerintem a képek magukért beszélnek. A második tortát a fénykész szeme láttára lapította ki :lol:

Ja, és mi is levágtuk Oli haját! Most már kisfiúnak látszik (végre, mert eddig mindenki lánynak nézte)

Ana

Kép
gyomberana

Zalánnak boldog szülinapot kívánok!

Sziszike! Nagyon sok erőt kívánok nektek! Drága kicsi Anna! Igazi kis hős! Nagyon szorítok értetek! Olyan hamar megvan a baj. Tegnap Milán úgy elharapta a felső ajkát a 3 fogával, hogy hatalmasra duzzadt és csak órák múlva lohadt le! De mi ez a ti gondotokhoz képest! Küldöm a gyógypuszikat!

Ana! Jók a fotók!

Hozzánk holnap jön a festő. A lakásban hatalmas a káosz, de már az ágyunkat kiszabadítottam így aludni fogunk. De a ruháink? Talán 1 hét alatt rendet tudok tenni.

bockbrigi

Nagyon köszönjük a szülinapi jókívánságokat mindenkinek!

Oli, mi is kívánunk Neked nagyon boldog szülinapot így utólag is!

Zalán! Isten éltessen sokáig!

Annácska! Gyógyulj meg hamar! szegényke, h. pont szopizni nem tud ilyenkor!

Majd teszek fel képeket, amint tudok, csak nem nagyon tudok mostanában jönni!

Clemmynk nekünk is van, de nem mondhatnám, h. rendeltetésszerűen használja, nem tudja még egymásra tenni ezeket a kockákat, nem tudja elforgatni őket. Max. ledönti, amit én építek. Legót detto, az még nehezebb. Csak a teljesen hatszögletű, sima kockákat tudja egymásra rakni, meg a karikák karóba húzását is most kezdi Csongi. Tieitek csinálják már ezeket?

Látom, gyárthatom az új csíkot!

Üdv

Mariann
Kép
kmarian

Zalán!
Isten éltessen sokáig :) (a füleid ne érjen bokáig :mrgreen: )

Sziszike :)
Hát, nem irigyellek mostanában titeket! Gyors gyógyuást kivánunk a kicsi lánynak!

Ana :)
Tortalapigató Oli :mrgreen:

Marian :)
Igen, új csikot kell csinálni. ÁÉn csak több nap után vettem észre, ugyhogy te nagyon szemfüles vagy!!! :P

Brigi :)
Festéshez kitartást 8)

Rólunk: ma Nándi felállt teljesen egyedül, kapaszkodás nélkül és pár mp-re meg is állt. :D

Pusz mindenkinek!

Ja, még tábli
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk :)

Egy évvel ezelőtt ilyenkor kissé aléltan, de nagyon-nagyon izgatottan vártam, hogy kibújjon Zalán. Este 9-kor született meg a kis drágánk. A szülinapi buli szerencsére nagyon jól sikerült, felteszek pár képet, bocsi, hogy ennyit :oops:

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Jajj, majd elfelejtettem, hogy Zalán ma elindult bele a nagyvilágba :P Eddig is megtett már pár lépést, de mára valahogy tökéletesítette a tudományát, és lazán sétafikált :P
Kép

Amíg délelőtt Zalán sétált apájával, addig én tettem-vettem, és kidíszítettem a bulira a lakást. Ilyen fogadtatásért meg is érte :P

Kép
Kép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Minyu,
Gratula Nándinak :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziszike
a hideg futkosott a hátamon... szegény kislánynak mielőbbi jobbulást!! (meg Nektek is)

Szülinapos képek tök jók :lol:

Minyu, Hrk
gratula a nagyfiúknak :D !

Nálunk Anna korán felült, így a kézügyessége gyorsabban fejlődött (doki szerint). Jelenleg a formabedobót kb 2 perc alatt megtölti (nem csak a sajátját, amit jól ismer), építőkockával simán tornyot épít és kanállal is nagyon ügyesen bánik, de az itatópoharára is szépen ráteszi a tetőt miután végzett az ivással. :lol:

Roberta

Kép
smici_robi

Zalánnak (ha megkésvei is) Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!
Kép

Pusz! Levente és Szilvia!
szilbee

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?