Sziasztok,
Ma sok helyen voltunk és most mire elolvastam, remélem még lesz időm írni egy kicsit. (Dani alszik)
Sziszi,
Csanád nagyon ügyi, Daninak is van egy két ilyen képe, és ő is minidg rágja a járókát meg a kiságyat.
Tinu,
Tünci, nagyon aranyos a képen, jól áll neki a csat.
Zsu,
Hát nem semmi Fanni, kíváncsi vagyok rá, mert ha ez a szuokványos babszék, akkor Fanni nagy baba, DE gyönyörű!!!
Alexa, Csak így tovább, Martinka is nemsokára rohan majd minden után, mint Dani....Vasárnap a Margitszigeten ment mint a meszes a virágokhoz, tegnap meg a játszótérről jöttünk és mikor észrevette a szökőkutat, akkor olyan léptekkel haladt előre, mint aki rohan valahova.
MÁskor meg észrevesz valamit a földön és le akar ülni, teljesen elhagyja magát.
Megvettük a papírt a meghívóhoz, annyi változik, hogy ez a belseje lesz fényes fehér papíron, és kívülre vettem kartont (világoskéket) meg sötétkék rafiát, azzal összekötöm a hajtásnál a két papírt és így mégiscsak meghívósabb.
Rena, nem találtam a keresztelős meghívódat, vagy átugrottam megint pár hszt???
Visszanézem.
Ja és ami tk jó volt ma. Reggel Dani korán kelt, és mivel már nem tudtam visszaaltatni, kivettem a rácsokat az ágyából, és hagytam, had jöjjön ki. Aztán el is feledkeztem róla, hogy nincs benn, és tízórai után bealudt, betettem az ágyba aludni, becsuktam az ajtót, és csináltam a dolgom. Egyszer csak Telefonálás közben neszeket hallok de nem a szoványosat, először azt hittem kintről jön. De nem tudtam hogy bentről, de mondom, Dani az ágyába ilyen "padlóverős" hangokat nem adhat ki.Akkor esett le, hogy nem raktam vissza a rácsokat.
)) Hát az ajtó mögött volt, úgyhogy mivel befelé nyílik, ezért úgy kellett beügyeskednem magam a szobába... Szerencse: Az ágy már szinte 5 cm-re van a padlótól, é mivel még párna is volt neki ott, nem tudott leesni. Meg hogy be tudtam menni hozzá, mert nem olyan szorosan volt az ajtó mellett.
Na holnap Tali, én nem tudom sütök-e majd meglátom, mert eléggé el vagyok itthon maradva a dolgokkal:((((