Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

Nálunk 2hónapig volt kenegetés és nem volt nagy trauma.:)
Ez is válltozó, nem azt mondom, hogy ne húzogassuk csak azt, hogy adottság kérdése.
Mi minden este húzogattuk neki és mégis felhúzták.:(

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Kukitéma :mrgreen:
Szóval, mi azt beszéltük a védönénivel, hogy már-már ott tartunk, hogy ha huzogatjuk az is baj, ha nem huzogatjuk az is baj (ha letapad, akkor megkérdezik, hogy huzogatták-e, és ha igen, akkor az a rossz, ha nem akor meg az)
Sziszikével értek egyet, szerintem is adottság kérdése a dolog. Nálunk egy pici szükület van, pedig huzogatja apa minden fürdéskor.
Viszont nekünk azt mondta a védönéni, hogy minden kis paciensnek elöször azt ajánlja, hogy körömvirágkrémmel kenjéj minden fürdés után, mert sokszor csodákaz müvel és ezt külön kihangsulyozta, hogy csodákat...Szóval mi is veszünk a gyógyszertárban ma.

mi is tegnap voltunk egyébként védönéninél, Nándi 9 kilo és 77 cm.

Képzeljétek, ma eltört a babakocsi, amit a tesz-veszen vettem a mult héten. :cry: :evil: Nagyon pipa vagyok, mert tuti, hogy tudták, hogy bibi van vele, ez volt a 2. alkalom, hogy használtuk (anyum hozta el tegnap) Remélem, apum meg tudja renoválni, sajna, ehhez az én "szaktudásoim" kevés.

Na, szebb napot mindenkinek

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Kukitémát passzolom :D :D

Méretek: 79cm és 9100gramm

Kérdés: Névadóra milyen ruhába kell vinni a csemetét? Fehérbe? vagy az csak a keresztelőn szokás? Reginek 1hónap múlva tartjuk és még nincs rucija!

Köszi

Kép
rayo

Sziasztok
Kukiügyben én is Sziszikével és Minyuval értek egyet. Milcsinek húzogattuk/húzogatjuk már amennyire engedi. Neki fáj, doki lehúzta már egy párszor mikor tanácsadáson voltunk, akkor is ordított. Olival viszon más a helyzet. Neki szűkülete van, annyir hogy nem lehet lehúzni a bőrt rajta. Mikor a doki kicsit erősebben próbálta húzni, kicsit vérzett is. Szegénykémet műteni kell. Ja, mi is próbáltuk tágítani, de nem sok sikerrel.

Minyu
Körömvirágot én is veszek ma :D REmélem Milánnál beválik. Azért megpróbálom Olinak is bekenni vele. Azt a sima gyógyszartárit kell venni, amit a kézre szoktakt ajánlani?
BAbakocsit sajnálom. Sajna használt kocsival mi is megjártuk egyszer. Javíthatatlanul eltürt. (A tolókán a magasságállító tórt el séta közben mikor a padkára akartam feltolni a kocsit, alig bírtam vele hazajönni)

Szilbee
Szerencsések vagytok kukiügyben :lol:
Dokinénink szerint 10-ből 7 fiúnak gond van a kukacával.

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Hallottatok már olyan esetről, ahol a fityma visszahúzásából gondok voltak? (És itt most nem a fitymaszűkületről beszélek, mert az egy más téma.)
szilbee

Ana
Leventének is le volt tapadva egy kicsit. Tényleg szerencsések vagyunk, de ezt csak a gyerekdokinak köszönhetjük, aki megmutatta hogy kell. Ugyanis az első két hónapban nem akart abbamaradni a fehér váladékozás, mert elbénáztuk a dlgot. :oops: Aztán a doki megmutatta, hogy is kell... Nem gondoltuk, hogy annyira vissza kell húzni. :oops: De hát az ember a hülyeségeiből tanul, ha másból ne is. :) :oops:

Rayo
Unokaöcsémet nem a hagyományos üneplőbe öltöztették anno. Színes ruci volt rajt. Mivel ő fiú ezért kis ing és nadrág. De ha jól emléxem, akkor ő már idősebb volt, mint a te Regid. :roll: :)
szilbee

Sziasztok!

HÁt igen! Édesanyucikám nekem megmondta, hogy minél előbb húzigáljam a kukucot. Én meg okoskodtam: "A dokinő, védőnő azt mondta, ne nyúljak hozzá 1 éves korig!" Anyu meg megsértődött! De hát okos ember a más kárán tanul , a hülye meg a sajátján! Én ez utóbbi kategóriába tartozom.

Rita! Kb. 1 cm-re kéne hátrahúzni a bőrt. Nem gondolom, hogy annyira fáj, inkább könyörög, hogy ne bántsam.

Tudom, hogy a beavatkozás rövid ideig tart, de én, aki korábban bármilyen orvosi beavatkozást végignéztem, a gyerekem kínlódását nem bírnám elviselni. Megváltoztatott ez az anyaság!

Minyu! A helyedben megejtenék egy telefont az eladónak, hogy ne nézzen madárnak. Bár lóvét nem fog adni, meg simán le fogja tagadni. Csak úgy nem eshet szét egy babakocsi, biztos sáros a nőci! (Mármint, ha nőtől vettétek!)

bockbrigi

Bocsi! Már megint én! A picúr miatt, csak most tudtam jobban visszaolvasni.

Minyu
Itt most nem arról van szó, hogy adottság kérdése e vagy sem. Evidens hogy adottság kérdése is! Ebben a kérdésben teljesen egyetértek veletek! Arról próbáltam véleményt fogalmazni (kicsit talán szerencsétlenül ), hogy egy szimpla esetben, műtét vagy fütyihúzogatás... Bocsi, ha nem voltam egyértelmű... :oops:
szilbee

Szilbee :)
Semmi gond, értettem, én meg pont ellenkezni akartam :twisted: (a kis gonosz), hogy szerintem vannak olyanok, akiknek hiába huzogatod, igyis-ugyis visszatapad, meg bereped meg mittomén. 8) :roll:
Na, megyek. Kicsit magam alatt vagyok. :cry:
Pusz

Ja, tábli (nemtom mikor volt utoljára)
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Brigi
Úgy látom a tábliból, hogy holnap itt a nagy nap!! :lol: Milyen torta lesz? Babaparty vagy családi ünnep lesz?
szilbee

Szilbee! Hát igen... Elrepült ez az 1 év. Ma egy éve a szülőszobán várakoztam hogy végre karjaimban tarthassam a CSODÁT! És 14 óra vajúdás után megszületett!
Bár a centi siet 1 napot - ill.fél napot. Holnap hajnali 6.05-kor 1 éves lesz a Drága!
Munka után uzsira jönnek a nagyszülők, dédi, nagybácsik-nénik, fogalmam sincs hányan . A tortáról dobok majd képet!

bockbrigi

Sziasztok!

Brigi
Nagyon boldog szülinapot Milánnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziszike, Dóri
Örülök, hogy pocaklakók szépen fejlődnek!

Kicsit le vagyok maradva.... az utóbbi 2 hét a kistesó-projekt jegyében telt... 2 hét múlva kiderül, hogy mi újság...
Vendég

Brigi!
Boldog szülinapot Milánnak!!!! :D
Kép

Kép
rayo

Boldog Szülinapot Milánnak!
Kép

/Remélem teszel fel képeket!!! :D /
szilbee

Milán
Heppi börszdéj tu jú
Heppi börszdéj tu jú
Heppi börszdéj tu juúúúú
Heppi börszdéj tu jú! :mrgreen:

Betsy :)
Az, hogy 2 hét mulva kiderül, az azt jelenti, hogy reprodukcio volt ismét? Mesélj (ha van idöd)! Hogy viselted, milyen volt? 2 hétig nagyon szoritunk értetek!

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Brigi :)
Ha van idöd (a nagy vendégvárás közepette), ilyen volt-ilyen lett képet tegyél fel!
Köszi
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK A KIS MILÁNNAK!!!!

Minyu,
Biztos nem tudsz pénzt visszaszerezni? Próbáld meg!!!

Betsy,
Nagyon mennek a drukkok!!!!

Fütyitéma: Valószínleg nekünk azért ajánlotta a dokinéni a parafinoljaos huzogatást, hogy jobban csússzon. A körömvirág is lazíthat, azért is lehet jó.

Itt a nyár :P :P :P

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Mariann

Levente is megtanult fejenállva tejcsizni!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Szilbee :)
Fejenállva? Tyüüüüha.

Hrk :)
Igazából veszett fejsze nyele :( Irtam a csajnak, ö azt mondta, hogy ö van annyira tisztességes, hogy nem teszi ki, ha tudja. Hát nem tudom. Megmutatom apumnak, hátha meg tudja csinálni.

Puszka

Kép
Kép
Kép
minyu

BOLDOG SZÜLINAPOT MILÁNKA!

Szörnyű balesetet láttunk ma séta közben :(
Azt hiszem Milán fiam egy életre megtanulta, hogy nagyon kell vigyázni az autókkal. Szegény annyira megijedt, hogy remegett, no meg én is iszonyatosan megrémültem. Egy motost ütött el egy kocsi. A robogó darajbai repültek szanaszét a járdára. Szegény motoros meg vagy 10 métert repült, ráesett egy kislányra aki épp át akart menni az úton, utána fejjel nekiszállt egy parkoló autónak. Utána felugrott és közölte, hogy nincs semmi baja. De persze hívtunk mentőt, meg rendőrt is, a gyerek csak néhány perc múlva lett rosszul. Szörnyű volt, az autós is nagyon megijedt, sírt is. Szerencsére a kislánynak nem lett baja, de őt is bevitték a kórházba. Bocsi, hogy ilyennel rontom a hangulatot, de még most sem tértem magamhoz.

Ana

Kép
gyomberana

Boldog első szülinapot Milánnak! :D :D :D :D
Milyen tudományokra büszke a kislegény?

Szilbee! ezek szerint ez egy fejlődési fokozat :lol: örülök, hogy Csongi már nem rendkívüli...

Ana! és Olivér nem volt Veled? Szegény Milánka!
na de mit szólsz, nem sokára mi is ünneplünk! Te készülsz már rá?

Üdv:mariann

Mariann
Kép
kmarian

Ana!
Nálunk tegnapelőtt történt egy hasonló baleset. Épp a férjemnek integettünk az ablakból és láttuk, ahogy egy Polski Fiat kifordult az utcából és telibe kapott egy motorost. Ripityre ment a motor, a motoros repült, aztán felállt, de visszaültették a földre. Az autó is megpördült az ütközés erejétől! Hát, mit mondjak! Iszonyú volt! És ha nagyobb baj történik és látjuk...

Nagyon kell vigyázni magunkra! És másokra is!

Puszi

Kép
rayo

Brigi
Boldog szülinapot Milánkának!! :lol:

Betsy
Szurkolunk nagyon Neked is!

Mennem kell, mert Annám nagyon belendült, apa meg kidőlt mellőle!

Roberta

Kép
smici_robi

Mariann
Szerencsére Oli átaludta az egészet a babakcsiban.
Bizony, nemsokára a mieink is 1 évesek lesznek! Igazából még nem készülök. Minden nap más ajándékötletem van! Tornán gondolkozok...stb
És ti?
Mi lesz az ajánkék?

Rayo
tényleg szörnyű, hogy az emberek nem vigyáznak egymásra:(
Nálunk a legrosszabb, hogy Milcsi is végignézte és Ő már érti, hogy valami nagy baj történt. Hazafelé alig mert az úton átmenni. Félt hogy őt is elüti egy autó.

Most ennyire volt időm!

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Köszi-köszi-köszi a jókívánságaitokat! Aranyosak vagytok!

Képzekjétek! Ma reggelre Milán kb. 10 csípéssel az arcán, nyakán ébredt. Jól összemarta szegénykémet szúnyog, pók vagy valami. És pont a szülinapján.

Először a képek:
ILyen volt 3 órás korában: Kép

Ma ilyen: Kép

Ilyen a macsekos-torta. Kb. 8 cm magas. [img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 778.23.jpg
[/img]

Minden jól sikerült, csak szinte alig fotóztunk, mert ugye apa kamerázottt én meg hoztam a tortát, dumáltam a gyereknek,stb. Volt lufi, szerpentin, egyszóval kicsi, családias volt a légkör. Milánka alig aludt délután, hamar el is fáradt, már 8 óra óta alszik!

Betsy! Szorítok!!!

Mariann! Milán mászik, térdel, "olvas", ül, egyedül kanalazgatni próbál, 2 napja megáll kapaszkodás nélkül, most már 10 mp-ig is.
Szókincse: anya, apa, dede (gyere), papa, nana(mama), dédi, sziszi(cica), nem, de, ezt, ott, náu(nyáu), baba.

A férjem látott tegnap Pesten egy balesetet. HOLnap leírom, mert át kell adni a helyet!

Jó éjszakát!

bockbrigi

Jóóó reggelt!
Ma hajnalok hajnalán , elég rosszul keltünk. A gyerkőc visszaludt(remélem), én meg nem tudok.

NA, akkor elmesélem a fent említett balesetet. Apa megy autóval, látja, hogy az előtte haladó kocsi elé egy teherautó mögül 2 kölök kirohan. Gyerekek fel a motorháztetőre, leesnek. Apa hívja a 112-t, miközben kászálódik ki a kocsiból. Csomó járókelő fogja közre a gyerekeket, mire az egyik a másikat ordítva elrángatja a helyszínről. Elszaladnak a vérző gyerekek (!), egy ember fut utánuk. Az egyiket a lakásnál utoléri, mondja a szülőknek, mi történt, hogy jön a mentő, a gyerekük megsérülhetett... Erre a szülők szinte rácsapták az ajtót, meg sem hallgatták.
Ezalatt kiértek a mentő, rendőrök. Igen ám, de a sérültek sehol! A mentős balhézott, hogy miért nem tartották ott az emberek őket. Na, apa elmondta, hogy ha esetleg erőszakkal ott akarták volna tartani őket, még ők üthették volna meg a bokájukat.
Szerencsére mindenki a sofőr mellett tanúskodott, az meg szegény majd meghalt ijedtében! A kocsi lámpái, szélvédője betörött, úgyhogy nem kicsi lehetett az ütközés, a kölkök meg biztosan sokkot kaptak, azért menekültek el.
Na, ennyi a sztori!

bockbrigi

Boldog Születésnapot Milánknak!!

Kép
sziszike1000

Nagyon édes nagyfiú lett Milán :P És guszta a torta is!

Szerencsére én még nem láttam semmilyen komoly balesetet...

sziasztok

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Iszonyat jó idő van nem?! :D :lol: :D 8)

Már most meleg a víz medencében...már csak azt várja, hogy Levente baba felébredjen..éééééééés...

PANCSIIIIIII!!! Kép
szilbee

No teszek fel néhány képet az első pancsinkról... :D

Kép Kép Kép

Fütyis képet dikerte nem tettem fel, mert apája leszedte volna a fejemet... Igaza is van mondjuk, mert én is féltem a pedofiloktól...
szilbee

Sziasztok!

Brigi
Milánkád nagyon édes volt! Persze most is az :lol:
És micsoda hajkoronája volt mikor megszületett :P
Milyen ajándékokat kapott?

Szilbee
Látszik, hogy Levente élvezte a pancsit. Nagyon jók a képek!

Itt ma buli van a városban! Mi is megyünk délután.
Milánka nincs itthon, anyumék elvitték a nyaralójukba a hétvégére, Oli meg már vagy 2 órája alszik (remélem nem azért mert beteg lesz).

Pusza Ana

Kép
gyomberana

Minyu
Doktor bácsi előszedte a fagyasztóból a kistesókat... közülük 2 került vissza a pocakomba...
Majd 26-án megyek vérvételre... akkor fog kiderülni, hogy sikerült-e...

Johi fannijának boldog szülinapot!
Vendég

Szilbee
tök jók a pancsis képek, leginkább ilyen dolgokért szeretnék családi házba menni.
Tegnap mi is strandolni voltunk a jó időben. Elvittük a kislányt Pápára az élményfürdőbe. Hát nagy élmény volt neki az biztos! :lol: Sajna fényképet nem csináltunk, mert ketten kellettünk a gyerek mellé. Nagyon élvezte a nagy vizet meg a sok kisgyereket, meg is sértődött picit mikor kijöttünk a vízből. Mondanom sem kell, hazafelé mint akit fejbevertek úgy aludt az autóban :lol:

Sajna családi ház témát el kell napolnunk egy időre (még vissza nem megyek dolgozni) :cry: , viszont így lehet, hogy mégis elmegyünk nyaralni :) (öröm az ürömben)!

Most megyek, mert ma is szép idő ígérkezik, így még meg kell szerveznem a programot.

Kellemes időtöltést mindenkinek!!

Roberta

Kép
smici_robi

Sziasztok!

Ezt nagy meleget alig lehet bírni..nem is a nap, hanem a páratartalom zavar.:(
Egy jó kis eső jöhetne.

Énis gondolkoztam a tanuláson..ki kellene használni, hogy ingyenes, de valahogy sosem jutok el odáig. Attól tartok nem tudnám összeegyeztetni a tanulást a gyerekekkel..

Tegnap meglátogattam a mamámat a kórházban..csipőprotézist kapott, elég szőrnyű..:(
Többé nem hajolhat le 90foknál lejjebb, s nem teheti keresztbe a lábát sem, párnát kell örökre alvásközben ott tartania.:(
És a fájdalma sem semmi.:( Sajnáltam szegénykét...

Szilbee: arik a képek, tegnap is meleg volt nagyon, ma mi is pancsizunk, mert melegebb várható...

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Húú, Betsy,
Ez nagyon izgalmas :P

Sziszike,
Mamádnak jobbulást!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok

Szilbee
Boldog névnapot Leventének! Remélem most tartjátok :lol:

Betsy
Szorítok kistesóügyben :lol:

Sziszike
Jobbulásat a mamádnak.

Nálunk ma fűnyírós nap van :x
Utálom, de megint akkora a fű, hogy nem látszanak a virágágyások!

Ana

Kép
gyomberana

Szilbee,
BOLDOG NÉVNAPOT LEVENTÉNEK!!!! :P :P :P

Csak azért most, mert az én férjem 28-án tartja, így nem is láttam, bocsi :oops:

Levágtuk Zalán haját, de véletlenül a legkisebb fokozattal, így elég mókás lett, nagyon rövid :roll: Úgy sajnálom, már kezdett kunkorodni a kis haja, mi meg elcsesztük :oops: Remélem 2 hét alatt kicsit megnő, a szülinapi képeken jól nézzen ám ki 8)

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Köszi mindenkinek a jókivánságokat!!! :D :D :D Aranyosak vagytok! Mi egy olyan névnapot tartunk, ami a normál naptárakban nem nagyon szerepel, csak az utónévkönyvben van jegyezve: febr. 13-án. De ettől függetlenül nagyon szépen öszönjük !!!! :mrgreen:

Most egyébként nagyanyóéknál vagyunk. Kicsit had csemetézzen a lelkem.

Roberta
Én is úgy elvinném Leventét élményfürdőbe... Talán Ceglédre el is ugrunk majd...az közelebb van mint Szoboszló és ott még úgysem voltam. :D
szilbee

Szép jó napos időt! Lesz benne a héten részünk!
Jó lenne menni strandolni, de nincs ahhoz túl nagy hőség, hogy vízre tegyem a babát? Fehér pólót kéne rá adni, nem? Várom a tapasztalatokat első babastrandolás ügyében. Na meg a strandfelszereléseket illetően is.
A kertben minden nap "strandolunk"! A homokozónak szánt almát befogtuk medencének. Most vehetünk egy másikat homokozónak. Van ugyan a gyereknek felfújható medencéje is, de ezt egyszerűbb elővenni.

bockbrigi

Brigi!

Hát ez a szókincs ez nem semmi!Csonginak csak 2 tudatos szava van: mamma- ez azt jelenti, h. szopizni akar, és "aja" -ez én vagyok...de olykor én is "mamma" vagyok...

Mariann
Kép
kmarian

Csak most sikerült visszaolvasnom pár oldalt,

szóval Sziszike, szedsz már vmit?
sztem nincs gond az Elevittel, Csongi 4500 gr-mal született, de nem ettől, hanem mert februártól folyton beteg voltam és rengeteg mézes teát ittam, Elevitből egész terhesség alatt össz. 80 szemet ettem, és az utolsó hónapban beköszöntött ugye a gyümölcsszezon és napi 2-3 kg gyümit is megettem... és egyáltalán nem lett nagyfejű...sőt már aggódtam, hogy másokhoz képest mindig túl kicsike is volt a feje...de most mérte a védőnő 44 cm így egy éves kora előtt 2 héttel, ez teljesen átlagos...

Csongi napi 2x másfél órát vagy újabban egyszer 3-at alszik napközben...de csak 8-9-et éjszaka
kmarian

Hahó!

Nándi még csak anya, apa, nem-et mond.

Brigi :)
Én egész napra nem vinném strandolni, max du 3-4töl. Ekkor is csak ugy, ha van árnyék. Kispólót mindenképpen és valami fejfedöt. Én még jóideig csak a kerti strandra szavazok, bár tuti jó élmény lehet a nagy strand, de ebben a höségben nekem sincs kedvem elindulni :)

Valszeg mi is összeszedtük a "3 napos lázat" + jön a foga és egy hajszálér elpattant az inyén igy most felül tiszta lila neki :(
Na, megyek, mert követel :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok

Minyu
Cegléden az élményfürdő fedett részen van :lol: Nálun is nagyon élvezték a gyerekek, bár mi éjszakai fürdőzni voltunk velük (este 8tól 9-ig voltunk), mostanában meg csak 5 után megyünk, mert akkor már nincs meleg és az sem hátrány hogy a jegy félarú már.

Mariann
Oli 4200grammal született és egy szem elevitet sem szedtem, sőt semmilyen magzatvédőt sem (dokim nem engedte, mivel az első gyerkőcöm is nagy volt), de szedtem vasat, folsavat, B6-ot, Cvitamint... Asszem ennyit.
Ja, és én kicsinek látom Oli fejét. Védőnőnk szerint teljesen arányos a testéhez. És azt is mondta, hogy ne hasonlítsam a tápszeres gyerekekhez, mert nekik általában nagyobb a fejük, mint az anyatejes gyerekeknek.

Szilbee
Jó szórakozást a ceglédi strandon! Itt is az a baj, hogy nincs árnyék (a fák még túl kicsit)

Oli szókincse 5 szóból áll: ana- anya, ammmm- hamm(ha éhes), cci- cici, szisza- cica, nnta-hinta. Utánozza a kutyaugatást- u u u u és közben olyan sikolyálarc fejet vág. Nagyon édes. Asszem ennyi a tudománya+ a régiek.

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Még nem szedek semmit, illetve CA pezsgőtablettát, CA tojáshéj kapszulát. Folsavat, B6-ot, Maltofer-t.
És sok gyümit eszek, persze abból is csak a lédúsakat.:)

vitamin szedéssel várok a következő UH-ig, ami 2hét múlva lesz kb.
Elevitet szedtem most énis, de Zsolti alatt semmit, csak egészségesen étkeztem..mégis 3700gramm volt és egészséges.:)

Azt hiszem a baba elveszi, ami neki, kell, csak nekem kellene pótolni ezt valahogyan, főleg, így, hogy szoptatok is még.

Sziszi.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Tegnap kiderült senki nem vállalná Annánál a porlasztást.
Maradna a Debrecen, ha elválallnak..ott tűszúrással veszik ki..vagy megkérdezem nem lehetne-e várni vele, mert, ha igen, a doki szerint 20 hónapos babánál már csináltak porlasztást. Ha várnánk egy évet..?
Csütörtökön megyünk, s Zsoltit is megnézzük a doki javaslatára.:)

Majd mesélek!

Pusssz.

Kép
sziszike1000

Sziasztok!

Csak gyors beköszönök. Eljutottunk végre a védőnőnkhöz. Annácska 8720g és 74cm. Úgy látszik, most már tényleg lemozogja a kaját. Strandolásról faggattam és a következőket mondta:
mindenképpen legyen póló és sapka a gyereken, használjuk naptejet, sokat itassuk. Ő azt mondta, hogy minél többet vigyük vízbe (otthon többszöri zuhanyzás), mert a kicsik még nem tudják rendesen leadni a hőt, ezért kell nagyon vigyázni. Ha véletlenül megégne a bőrük, akkor a Pantenolt nyugodtan lehet használni nekik is.
Ennyi, most szaladok, mert hiszti van :cry:

Roberta

Kép
smici_robi

Gyors bekukk!

Milánkának nagyon boldog első szülinapot kívánunk mi is! :)

Nagyon jól telnek a napok a telken, olyannyira, hogy holnap már megyünk is vissza. :)
Nórika stabilan ül, pápázik ezerrel és tapsol. Mutogatja a lámpát, ha kérdezzük hol van. Nagyon belehúzott.
Viszont ma második napja, hogy lázas, jön a második foga. Minyu, remélem már csak egy nap a láz és nálunk is a három napos van, mert nagyon nyűgösködik tőle. Most is már vagy 5x mentem hozzá, mert felsírogat. :( A dokinéni szerint lehet ez a láz a fogtól, semmi más baja nincs, se hasmenés, se hányás, se pöttyök, semmi. Még a kedve is egész jó. Remélem holnapra már jobban lesz.

Na megyek is, csak egy gyors beköszönés volt, nem is tudtam mindent elolvasni, de
Betsy,
mi is nagyon drukkolunk! :)

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Minyu,
Biztos, hogy hajszálér pattant meg? Zalánnak az egyik felső foga jött ki úgy, hogy belilult az ínye. Asszem az történhetett, hogy vérhólyag keletkezett, mert nem tudta rendesen áttörni az ínyt a fog, de reggelre mintha mi se történt volna, és a fogacska rendesen kinn lett.

Mindenkire rendesen irigy vagyok, aki tudja pancsiztatni a kicsijét :oops: De azért nagyon jó fürdést kívánok!!!!! :P

Sziszike,
Remélem mostmár jobb hírekkel is tudsz majd szolgálni Annával kapcsolatban :P

Pocakosok, vigyázzatok magatokra!!!!

Ja,
Zalán is mutogat 3 hete ezerrel mindenre, lámpa nálunk is nagy kedvenc. Meg a troli, villamos, autókerék, stb. Beszélni most annyira nem beszél, csak amit eddig is.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk :)
Nekem is inkább vérhólyagnak tünik, de még nincs fog, és igazság szerint nem is ez "következik", hacsak nem egyszerre kb 4 foga jön (ami azért meglepö lenne) védönéni szerint nincs teendö vele... :roll:

Dóra :)
Örülök, hogy jól telik az idö, annak kevésbé, hgy lázas a pici. Nekünk ez a 3. nap, de az éjszakák mindig durvák. Most megint elmegyek dokihoz (lehet, hogy hülyének néz), de éjjel 39.5 volt levonva, szegény, ugy sajnáltam. Hajnalra tök jól lement, aztán most reggel megint 39 volt. Más tünet egyébként nála sincs. Pöttyök elvileg 3 nap után jönnek.
Szegény, már nagyon elege lehet a hütöfürdöböl... :cry:

Sziszike :)
Egy kérdést megér, hogy mivan, ha vártok. Ha 20 hós babánál porlasztottak már, akkor lehet, hoyg 1 évet sem kell várni. Persze, gondolom ezt mindig egyedi elbirálás után döntik el. Midenesetre nagyon szurkolok!

Ja, nem tudom, irtam-e, de apukám megrenolválta a törött babakocsit. :twisted: Látszik, hogy szervizelt, de mindegy,legalább mükszik.

megyek reggelizni :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Regi nem nagyon beszél, csak "kkk.."=kalács, minden ami kenyérféle.És ha nagyon akarja: baba,mama.

Alvás:délelőtt 1óra, délután 1és1/2-2óra, este mindig 10óra.

Fürcsi: még nem tudtam, mert folyik az orra, mióta ilyen jó az idő...

Elég nyűgi mostanában, biztos megint fogzik :(

Kép
rayo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?