Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most én is csak egy-két képet dobok, persze kb 3x vettem elő a fotómasinát, szóval a két hét alatt csináltam max 20 képet... Az is mind a házban vagy a környékén készült, a Balatonpartra nem vittem le a gépet. Úgy látszik, mi már csak így maradunk: aluldokumentáltak...

Arc
Kép

A TVszerelő
Kép

A sofőr
Kép

Nagyon jó képeket tettetek fel, gyönyörűszépek a gyerekek!
Dorkának és Livinek boldog másfeledik szülinapot kívánok én is!
Ne haragudjatok, most más nem jut eszembe, fáradt vagyok...
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Sziasztok!

Szuperek a képek, látom mindenhol zajlik az élet. :lol:

Csak, hogy ne lógjak ki a sorból én is teszek fel :wink: :

Kép

Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Mivel holnap reggel nem biztos, hogy tudok jönni:

Márti, nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Nagyon jók a képek!!!!Samu igazi műszaki zseni!!!!Zsombi is szeret "vezetni"!!!! 8)
A csajok meg édesek, ahogy kukucskálnak a medencébe!!!!! :D

Zsuzsi:nagyon köszi!!!! :lol:

Mi pedig Flórának kívánunk nagyon boldog névnapot!!!!!!
Kép

Kép

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Sziasztok mindenkinek!

Tegnap este megjöttünk a balcsiról.Nagyon jól éreztük magunkat,sem a vízre,sem a hőmérsékletre nem lehet egy szavunk sem.A ház is szupi volt,igaz,egy kicsit meleg volt az emeleten ahol aludtunk,de ez már olyan hajnali 1 körül elég elenyésző tényező volt. :lol: .Az 5 gyerek is elvolt nagyon egymással,/igaz minden nap volt bunyó és sírás,de szerintem ennyi gyereknél ez máshol sincs másként./.Képekkel majd kicsit késöbb jövök mert rengeteget csináltunk és nagyon nehéz válogatni közülük /meg még minden kép csak ugy fel lett hajigálva a gépre :oops: /.
Remélem mindenki jól van,és a többieknek akik szintén nyaralni voltak ugyanilyen jól telt a nyaralásuk mint nekünk.Késöbb még jövök,megpróbálok vissza is olvasni a pakolászás és a mosás között.

puszi mindenkinek
bibolya

MÁRTI!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!
Kép

FLÓRA,NEKED IS SOK BOLDOGSÁGOT NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!
Kép

Most ennyi,majd elolvasom az írásokat,amiről lemaradtam.:)

Pusz

Timi

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

Köszönjük szépen!

Márti!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok!

Márti, Flóra! A névnapjukat ünneplőknek szeretnék átnyújtani néhány szál virtuális virágot!
Kép

Köszönöm a gyógyulós jókívánságokat Samu nevében, tegnap ette meg az utolsó antibigyó adagot, és már csak egy icipicit köhög.
Nem is meséltem az elmúlt 2 hét újdonságait:
- vannak újabb fogak, most a 12. darabot növeszti a gyerköc. Kijött mindegyik oldalon (lent és fent is) egy-egy örlőfog...
- végre megtanult motorozni a balatoni nyaralás első hetén. Eddig csak ráülni és tolatni tudott, most meg előre-hátra, gyorsan-lassan, jobbra-balra, átemelés-leemelés - mi szemszájnak ingere :) No, még a "két lábbal lököm magam előre ezerrel" hiányzik a repertoárból, de nem hiszem, h sokáig.
- lábujjhegyen mászkálás - a kedvenc mutatvány jelenleg. Nem hiszem, h lúdtalp fenyegeti :)
- úszás. Amikor épp nem volt beteg, nem tudtuk kihalászni a gyereket a Balatonból, sőt még a zuhany alól sem, ahol az iszapot akartuk leöblíteni róla. Nem zavarta az sem, ha nem ér le a lába, karúszókkal és úszógumival lökte magát előre, befele, és vérig sértődött, ha ba akartunk avatkozni a dologba, netán megfogni az úszógumiját. Lett néhány ősz hajszálam, de Samu öröme határtalan volt. A zuhany alól meg lökdöste ki az emebereket, és fröcskölt eszeveszetten :)
Szóval kissé (enyhén szólva :)) elfogult vagyok, de szerintem tök sokat alakult a gyerek. Na jó, az igazsághoz tartozik, hogy a szókincse nem nagyon bővült, de majd egyszer az is lesz neki...

Zsuzsi, a két csaj hátulról fotózva nagyon édes!

Mi van Edithtel, Izával? Tudtok róluk?
Jó étvágyat mindenkinek az ebédhez!
Üdv:

erpé

Drága Márti!

Nagyon boldog névnapot kívánok! :)

Kép
Vendég

Sziasztoooooook!

Itthon volnánk! :D ... Holnaputánig. :P :P :P
Kipakoltunk, dinnyét ettünk és lefürdött az egész táraság. Ennyire futotta mai erőnkből, mert hóttmeleg van. Holnap viszont mindent ki kell mosnom, mert kedden megyünk vissza, ugyanoda. Vagy talán szerdán. Még eldől. :roll:
Kriszta negyed 8-kor elaludt, most nem tusdom, mi lesz, hogyan fog majd aludni, főleg elaludni.

Most nem lesz beszámoló, csak jöttem jelentkezni, hogy megérkeztnk, nagyon jól telt, jóidőt fogtunk ki, csak annyi rossz volt az egészben, hoyg hamar elrepült egy hét. :roll: :lol: De mégsem ért teljesen véget. :D :wink:

Még jövök!!!! Puszilok mindenkit!!!!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ibolya, Edith:üdv itthon újra.Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!!!!! :lol:

Évi:az nagyon jó, hogy ilyen sokat fejlődött a fiatalúr!!!!! :wink:

Mindenkinek köszi a névnapi üdvözlést!!!!Kimike:neked is köszönöm szépen!!!!! :P

Mi ma a Julcsiékat fárasztottuk, kiskrapek kidőlt a kocsiban, megyek és összekaparom őket :wink: , csak még nem hozta be a Roland!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Kedves Márti és Flóra!

Nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!
Kép

Visszaolvasni még nem nagyon tudtam :oops: ,pedig ahogy belenéztem,alig irtatok valamit,nagyon nagy pangás volt itt.Ez a 4-5 oldal,hát nagyon elcsodálkoztam,hogy csak ennyi /napi 1-2 -re számoltam 8) /.
Most elhúzok kiteregetem a mai utolsó adag mosnivalót, megyek fürdeni, és utána próbálom már összeszedni magam és a gondolataimat.
bibolya

Szép jó estét!

Itthon vagyunk. :wink: De nem maradunk sokáig, 1-2 hét és megyünk vissza.
Visszaolvasni egyenlőre esélyem sincs, a beszámoló is elmarad még, mert mivel levittem ugye a fél házat, így most a fél ház várja, hogy kimossam.
Remélem mindenki jól van és nem voltatok betegek! Pocakosok, hogy vagytok? Kérnék szépen egy kis összefoglalást, kivel mi történt az 1 hónap alatt.

Drága Márti, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánunk Neked!

És Drága kicsi Flóra, Neked is nagyon boldog névnapot!

Na, megyek is tovább pakolni.
Pussz Nektek

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!!!

Nalunk teljes zurzavar az elet,jonnek mennek a probak miatt ,,itt lako''emberek(ma utazott el egy nemet lany)Viszont igy legalabb a probak miatt nem kell utazni+jarok egy angol kozepfoku intenziv tanfolyamra(heti 5x4 ora,+ egy halom tanulnivalo masnapra.
Most is csak azert irok Marti nevnapjan,mert nem vagyok biztos benne hogy megkapta az sms-emet.
De azert igyekszem olvasgatni Titeket es a kepeket vegigbongeszni.Valtozatlanul gyonyoru mindenki!!!Irni viszont nem igen sikerul...

Kicsi Floranak is nagyon-nagyon boldog nevnapot kivanok!!! :D

Szoval Martikam
Nevnapod alkalmabol azt kivanom Neked
A jo Isten aldo keze vezereljen Teged.
Teljesitse vagyaidat szived sose fajjon,
Lelked meg banataban is oromet talaljon!

Sok szeretettel:Iza

Es sok puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!
rillisz

Sziasztok!

Nálunk is vannak gondok, jelen pillanatban teljes erőmmel a családommal foglalkozom, mert apumék mégis szétköltöznek :( És mindkettejükben tartanom kell a lelket, ami ugye nem könnyű ebben a helyzetben. Panka is itt van nálunk a héten, hogy ne viselje meg az apja elköltözésének látványa. Persze így is megérzi, nem is kicsit, de talán kicsit könnyebb lesz neki így. Remélem. Szerdán Kalocsára kell mennem dolgozni, csütörtökön meg Szegedre utazunk, és csak szombat este jövünk haza. Ebben a 3 napban pedig rengeteget fogok dolgozni, hogy jól zárjam a hónapot.

Timi, Ákosnak és Rebekának utólag is Boldog születésnapot!

Julcsi, a lánykáknak nagyon boldog 1,5-es szülinapot :)

Márti, Flóra titeket Isten éltessen a névnapotok alkalmából!

A képek természetesen szuperek, mint mindig, most nekem épp Samu soföőrös, és Zsuzsi két pucér képe viszi elé a pálmát, de persze a többi is csodálatos :)

Pusz mindenkinek

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ibolya:tudtam én, hogy elalszol!!!!! :wink:

Barbi:örülök, hogy szerencsésen haza értetek, összefoglalva:mi jól vagyunk, az összes csemeténk és a Roland is!!!!!

Iza:köszönöm szépne, megkaptam az sms-t, válaszoltam is, de csak este mikor haza estünk, mert nagy okosan itthon hagytam!!!!
Jó munkát nektek!!!!

Zsu:tarts ki, biztos nem könnyű.

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti, Flóra, így utólag is sok szeretettel köszöntelek Benneteket névnapotokon!

Edit

KépKép

KépKép
edit74

Mártinak és Flórának NAGYON sok boldog névnapot kívánunk!!!!!

A képek nagyon tetszenek annyira szép topikgyerekeink vannak.

Csutka Rozis Virág eszméletlen. Mekkora haja van. Én csak minipálmafát tudok varázsolni a csajok fejére. Mondjuk az igaz, hogy a meleg előtt jól megszedettem őket a fodrásszal.

A két kis minihátsós csaj sem semmi. :lol: :lol: :lol:

Szoninak meg tök jól áll az a kis kendő, Zsombinak meg a spenót. Enyémek soha nem fognak egyedül enni. Ha lehetőséget adok nekik, akkor minden van csak evés nincs. Ellenben nagyon szépen tudnak a kajával játszani.

Évi, Samu most jobban kiszőkült nem? Mintha szöszkébb lenne mint szokott.

Barbi, de jó hogy újra itthon!!! Hiányoztál ám nagyon, te és a hülyeséged is. Úgyhogy gyorsan dobjál be pár adagot a mosógépbe és gyerünk mesélni!

Iza, akkor most nem unatkozol. Meddig tart ez a sok munka? Mikor tudtok lazítani?

A csuda! Még akartam sokmindent, de most nagyon nem tolerálják a csajok a gép előtt üldögélésemet. Majd még jövök. Remélem. :lol:

KépKép
kgiulia

Sziasztok!

Márti igazad volt-elaludtunk /fél 9-kor keltünk :oops: :lol: ,igaz 6-kor megetettem a Gergőt/.most meg élvezzük a csendet /mert azért 5 gyerek és 4 felnött mellett ilyen ott lent nem volt,csak amikor aludtunk :lol: /,és bámulunk ki a fejünkből.

Az idejét sem tudom,hogy mikor sikerült ilyen jó időt kifognunk a nyaralások alatt.A 8-ik strandnap után már azt mondtuk,ha bele döglünk is a hőségbe már nem megyünk le fürdeni,hanem kirándulni akarunk.Elmentünk a Sümegi és a Szigligeti várba,voltunk Veszprémben az állatkertben,Keszthelyen,hajókáztunk Fonyódra.Badacsonyban találtunk egy nagyon szupi pizzériát,komolyan mondom még életemben nem ettem olyan fincsi pizzát mint ott.
A Gergő is megtanult motorozni /ugyanugy mint Samu előre-hátra, gyorsan-lassan /,neki már megy a 2 lábbal hajtva őrült száguldozás is.De hát neki volt is kiktől tanulni / 3 és 5 éves fiúk/Mindent megért amit mondunk neki,az már más kérdés,hogy teljesíteni nem mindig akarja.Hiszti megy ezerrel /ezt azért annyira nem kellett tanulnia :oops: ,de azért volt benne egy kis segítség is :lol: /,viszont beszélni még mindig semmit sem beszél.De szerintem jobb is :oops: .
A balcsi először nem nagyon tetszett a Gerinek,az első 1-2 napban hideg is volt,az úszógumijába nem is volt hajlandó beleülni.De miután itt a strandon volt egy öböl kialakítva a gyerekeknek, rengeteget sarazott,épített,hordta rám az "iszap pakolást",igy azért elég sokszor bekerült a vízbe is.
Enni ő sem evett nagyon ,egész nap jóformán száraz kaján éltünk,de estére mindig főztünk valamit,na abból azért közel egy felnött adagot benyomott .
Alvókájával sem volt több probléma mint itthon-rendes volt nem keltett minden nap 6 -kor,inkább 7 körül kelt.

Képek még mindig nincsenek kicsinyítve-talán alvásidőben eljutok odáig is.
bibolya

Sziasztok!

Örülök neki, hogy mindenkinek jól sikerült a nyaralás. Már nagyon hiányoztatok!! Képeteket azért rakhatnátok!

Barbi: nálunk úgy általában minden ok, a Szandi végre elindult, egész nap járkál és magyaráz ezerrel.
Kb. 1 hete újra kezdtem az éjszakai terrort, nem kap inni és csak akkor megyek be, ha tényleg sír. Egész jól haladunk, most éjjel éjféltől 1-ig nyöszörgött kb. 10-15 percenként, végül kapott egy kis vizet, ezzel aludt reggelig. Én ébresztettem fél 10-kor.
Nálatok hogy telnek az éjjelek?

Andi: utólag nagyon boldog névnapot kívánok Flórának!
(az az igazság, hogy láttam, hogy most van, de nem tudtam, hogy most tartjátok)
Kép

Tegnap voltunk a szüleimnél, nagyon jó volt, Adáék is kint voltak, így szinte egész délután náluk voltunk, megint nagy homokozó party volt.

Olyan furcsa, mert amikor a Mártiék itt voltak, a Szandi kifejezetten irigy volt, szegény Zsombitól mindent elvett, pedig nem ilyen. Általában ő az, akitől elszedik a többiek a játékokat. Azt mondta a nővérem, biztos azért volt ilyen, mert nem ismeri a Zsombit.
Remélem máskor is átnéztek Márti, és kiderül mi volt a „gond”.

A Szandi nem kapott oltást. Már megint torokgyulladása van! Azt mondta a doki, nagyon erős az immunrendszere, mert tünetmentes. De ha annyira erős, miért lesz beteg havonta?!
Nem is idegesítem magamat, ez ellen úgy sem tehetek semmit.

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Zsuzsi:sajnálom, hogy beteg a Szandi, de az szerencse, hogy nem viseli meg!!!!!Mennek a gyógypuszik!!!!
Szerintem nem volt GOND a gyerekek között, Zsombi ezt már megszokta,mert a Szoni is mindent elvesz tőle :roll: , most már ott tartunk , hogy cserélni is szoktak, ha valami kell a lánykámnak ad neki helyette valamit.De azért a kiskrapek is kitud borulni, akkor síkit, mint ahogy nálatok is, mikor nagyon nem tetszik neki, hogy elnyomják és ő is tud erőszakos lenni.Ezt még tanulniuk kell, hogy hogyan kell együtt játszani, majd kíváncsi leszek a Szonóra, hogy az oviban hogyan viszonyul ehhez, mert tényleg nagyon irigy tud lenni!!!!! :oops: :roll:

Ibolya:tudtam én, már ete írni akartam, hogy biztosan nem jössz már!!!!! :mrgreen:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Timi - gáz vagyok, de elfelejtettem a nagy gyerköceidnek boldog szülinapot kívánni, pedig ott volt a listámon... De mindig kiment a fejemből. Szóval pótlásként Ákosnak és Rebekának:
Kép

Kép

Egyébként hogyan ünnepeltetek?

Szandinak mielőbbi jobbulást! És az csak jó hír, hogy nem viseli meg a betegség. Ez viszont magyarázhatja a nagy alvásigényt.
Samu is időnként az irigység jeleit mutatja, de lesz ez még durvább, az tuti. Ha jól tudom, ez a dolgok "normális" rendje: meg kell tanulni a tulajdonlás örömét. majd a megosztás / ajándékozás örömét is. Most Samu szívesen odaadja a játékait bárkinek, de szerintem ezt még nem tudatosan teszi ("jószívűségből"), hanem inkább így akar meginvitálni másokat játszani, illetve szereti mutogatni a cuccait :)
Ja, és simán elveszi másoktól azt, ami neki megtetszik.

Barbi, jó h jelentkeztél, mesélj egy kicsit, ha az időd engedi. Ádám hogy érezte magát? Tetszett neki a nagy víz? Mennyit volt veletek a párod?

Ibolya, örülök, hogy nektek is jól telt a balatoni nyaralás. Jó kis programokat csináltatok. Nekünk is elég volt egy hét után a strandolásból, és mi is inkább elcuppantunk pl. a veszprémi állatkertbe. Jó nagy volt a hőség, így megcsodálhattuk az üres ketreceket (mindegyik állat visszahúzodott a hűsbe), illetve a néhány melegtűrő (pl. majmok, prérikutyák) meg jót röhöghetett a hőségtől szenvedő látogatókon. A legtöbb időt a jékása szürcsölgetésével töltöttük a hűvösben :)

Erre a hétre hazautaztam Samuval a szüleimhez Baracsra. Kicsit lazulni.
Üdv:

erpé

Sziasztok!

Nem elég, hogy egész nap próbálom a mosással utolérni magam, ráadásul még alig is vagyunk itthon, mindenféle ügyeket intézünk. Most csak gyorsan, mert menni kell mindjárt az Istvánért (megnyertem mára az autót) addig pedig az Ádám kipakolja a konyhaszekrényt.

Szóval! Szuper volt! A papának borzasztó nagy kertje van, tiszta fű. Az Ádám ahogy reggel a szemét kinyitotta ment ki, alvásig állandóan az udvaron volt. Cserébe nappal aludt egyhuzamban 3-3,5 órákat. Az éjszakáink dettó mint voltak, semmit sem javult a helyzet, pedig már 16 foga van.
De nagyon sokat nőtt, kicsit hízott is. Elkezdett beszélni, nagyon sok szót mond nagyon szépen tisztán. És már nem megy hanem szalad.
Szerencsére a 15 hós szuritól semmi baja nem lett.
A Balcsit imádta, de csak akkor, ha leért a lába. Az úszógumi annyira nem jött be neki, hogy ha beletettem, az egész balaton tőlünk zengett, úgy ordított. De ha ő sétálhatott a vízben azt nagyon élvezte. És ugrált a stégről. Annyira aranyos volt!
Persze mindenkit elbűvölt, a boltban megállítottak, hogy milyen gyönyörű szeme van, milyen szép kisfiú. (ezt mondjuk tudtam eddig is :oops: ) Egy idősebb bácsit annyira elkápráztatott, hogy még vitorlázni is meghívta.

Hú, mennem kell az Istvánért, majd még este megpróbálok jönni. A képeket még nem tettem fel a gépre, de rengeteget fotóztam, majd megmutatom.

Pussz

Barbi
Kép
b_barbie

Megjöttem a képekkel,nagyon nehéz volt válogatni,rengeteget készítettünk/ kb 500 képet :lol: ,igaz 2 fényképezővel és 1 telcsivel/,ugyhogy egy kicsit sok lesz belőlünk :oops: ,de már egyszerüen nem tudtam még tovább szelektálni . Kép igy is lehet aludni a strandon Kép vajas zsemle evése Kép állatkerti pihi anya ölében Kép egy kis fagyizás Kép Kép Kép Kép kiskecske simogatása Kép egy kis hiszti
bibolya

folyt.köv. Kép Kép Kép motorozás teljes gőzzel,még a haja is az égnek áll Kép Kép Kép Kép reszkess Encsi,lelocsollak!!! Kép igy kell homokozni

csoportképeket nem teszek fel,mert ahhoz engedélyt kell kérnem a barátnőméktől.
bibolya

Sziasztok!

MA már voltunk a városban számlákat fizetni és a piacon vettünk egy-két cuccot magunknak. Én kaptam egy szép blúzt, ami mell alatt összehúzós, így most tökéletes, de szerintem nem terhesen is lehet majd használni.
Már csomót mostam, Kriszta még mindig tereget. :roll: :wink: :lol: Kurtán s furcsán ennyi.

Szóval a kirándulás jó volt, egy kis hegyi házikóban (mifelénk kabannának hívjuk) voltunk, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Kriszta egész áldott nap a levegőn volt, állandóan "úton volt", pillanatig meg nem állt. Áram nem volt a házban, de ez nem volt hátrány. Volt gáztűzhely palackkal, nem messze vízforrás, így szinte minden kéznél volt. Kriszta tápszert kapott ez idő alatt, nem tejet. István sokat halászott, szinte minden reggel hajnali 6-kor elment, 8-9-kor pedig már jött is haza a zsákmánnyal. Szerencsés volt az első napokban, utána már nem anniyra, de még haza is hoztunk azért, és már a mélyhűtőben van. Én? Nekem is jó volt. Tudtam pihenni, hisz itt nem volt annyira fontos a napirend, akkor ettünk, amikor készen lett az étel, persze, a gyerekek időben kaptak, vagy ha mégsem , akkor a kezébe nyomtam egy fasírtot (ahogy Julcsi is írta :wink: :lol: ), egy darab kenyeret és megvolt az evés. Vagy ott volt a joghurt, a lekváros kenyér, szóval, emiatt nem stresszeltük magunkat. Krisztának jót tett a nap, szépen megfogta az arcát, vállát, de nem égett le. Végig jóidő volt, kedden éjjel volt egy nagy vihar, de reggelre már nyoma sem volt. Szerdától fújt a szél, de az nagyon jó volt, mert enyhítette a nagy meleget.

Eredetileg úgy volt, hogy pénteken jövünk haza, amikor a barátaink is (nekik 10 hónapos a kislányuk), de végül tegnapig maradtunk, mivel feljöttek a szomszédék pénteken délután. Holnap vagy holnapután pedig teljesen más emberkékkel megyünk, ezúttal a házikó tulajdonosának lányáékkal és egy másik régi barátházaspárral. Mi most Krisztát nem visszük, mert anyós már nagyon felkészült és várja, hoyg néhány napig együtt legyenek. És én is várom már ezt a teljes pihenést. Amit nem tudom, hogyan fogok kibírni, de most nem maradunk olyan sokat. Valahogy csak kibírom.

Kriszta fürdött már folyóvízben. Legelőször most kéthete, amikor a patakparton voltunk, és eléggé hideg volt a víz, de csak keveset volt benne. Aztán múlt vasárnap mindketten lubickoltunk a Marosban vagy félórát. Igaz, két részletben. Annyira élvezte, hoyg ki sem akart jönni. Állandóan csak mondta: víííí, vííí, Máó, Máó (azaz Maros :D ) Aztán kirándulás előtt vettünk egy kis úszógumit és azt is felavattuk szombaton. Nem bízott benne, de mondtam, hogy ne féljen, és nem engedtem el, ott voltam végig mellette, így aztán megbarátkozott vele. :lol:

Szóval, kb. ennyi magunkról. Még annyi, hogy ma du. voltam dokinál, és csupa jó híreim vannak. :) :) :) Illetve egy "rossz" is, de az majd később. :roll:
Szóval, Babóca nagyon ügyes, él, virul, szépen nő, betöltött 19 hétre saccolta az UH, mindene megvan, zárt a gerince, az agy normálisan kifejlődve. Hosszat most nem saccoltak, de a BPD-je 44 mm és a combcsont hossza 29 mm.
Méhszáj zárt, magzatvíz normál mennyiségű, méhlepény 0-ás, szóval minden a legnagyobb rendben. Sőt, a cisztának híre-hamva sincs :shock: :D :D :D :D ami a lehető legjobb az egészben. Most írt fel magzatvédő vitamint, illtve "feloldozott" az eddigi tilalmak alól. Persze, tűző napot, napozást továbbra is kerülnöm kell, de pl. már nem kell szerzetesi életet élnünk. :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: Őszintén, már vártam, hoyg eljöjjön ez a pillanat is! :oops: :oops: :oops:

A "rossz" a dologban annyi, hogy Mütyürke még nem volt hajlandó elárulni kilétét. A doki szerint most 19 hetesen nem is lehetne 100%-osat mondani, de jövő alkalomra szinte ígérte, hogy már megtudjuk.

Ennyi. Most megyek, és pihenek egy kicsit, amíg Krisztának le kell feküdnie. Még van egy órácskánk.
(apropó, tegnap elaludt negyed 8-kor, és ébredés nélkül aludt reggel 7 óra 10 percig. Egyszer sírt fel éjjel 1-kor, amikor bekentewm az ínyét és aludt is tovább.)

JAj, és persze, ez kimaradt: kibújt mindkét alsó szemfoga, a jobb nem tudom, mikor, a bal oldali meg gondolom, az éjjel, amikor úgy visított, mert tegnap még nem volt ott a fog, de ma már megszúrt. Most már remélem, lesz néhány hónapnyi pihenás a fogak terén, már csak a leghátsó 4-nek kell kibújni.

Pontosan még nem tudom, mikor utazunk, de valósuzínű, hoyg holnap du. valamikor. Addig még hátha tudok jönni. :)

Visszaolvasni nem tudtam, de a képeket megnézegettem. Minden manó a lehető legszebb, dehát ezt úgyis tudja mindenki. :) Édesek, huncutak, és remélem, senki sem beteg sem a kicsik, sem a nagyok közül. Ha jól sejtem, volt néhány szülinap, névnap ezalatt az idő alatt, minden illetékenek én is kívánok minden jót, sok örömet, boldogságot! :)

Márti, remélem, a ti babócátok is jól van, és szépen fejlődik. Képeket majd mutatok én is, de még a kamerában vannak. :roll:

Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Megint itt. Kicsit átfutottam a termést.
Először is, mindenkinek nagyon köszönöm a születésnapi köszöntést. Másodszor, én is kívánok utólag is minden szüli-, névnaposnak, házassági évfordulósoknak nagyon sok boldogságot.

A képek amiket feltettetek szuperek. Söprögetős Kriszta haláli. Olyan jót nevettem rajta.
A már csak járó Szandinak pedig hatalmas gratula, ügyes a kiscsaj!
(bocsi, hirtelen ennyi maradt meg a fejemben a pár oldalas termésből)

A képekig még nem jutottam el, de próbálom holnap pótolni. Ma az anyuék voltak itt este végre felköszönteni.
Különben a szülinapom eléggé elcseszett szülinapra sikerült. Szombaton "teljesen váratlanul" megjelent az István (persze tudtam, hogy jönni fog, csak ő nem tudta, hogy én tudom :wink: ). Szóval lejött utánunk felköszönteni. És a nagy meglepetés itt jött, hozta az apukáját és a Norbit is. Az apukájának az egyik lábát levágták 7 éve, sajnos a cukor miatt. Azóta nem volt sehol és szeretett volna lejönni. Ezzel még nem is lenne semmi baj. Csakhogy a szombatunk és a vasárnapunk azzal telt (mármint az Istváné és az enyém), hogy holt őt ugráltuk körül, hol az Ádám után rohangáltunk, lestük minden vendég óhaját, úgyhogy én már vasárnap este (szörnyű ilyet mondani) de alig vártam, hogy elmenjenek. Úgy elfáradtam, mint előtte 2 hétig sem. Persze a nagy kapkodásban még a tortámat sem vágtuk fel, úgyhogy hétfőn még poénkodtam is, (ugye hétfőn volt a nagy nap) hogy jövőre én veszem meg magamnak a tortát, ha már nekem kell feltálalnom is magamnak.

Mindegy, most hétvégén már pénteken lejött az István, úgyhogy együtt tudtunk tölteni 2 egész napot.
Az egész nyaralásban az volt a legrosszabb, hogy ő borzasztóan hiányzott. (persze mi is neki! :wink: ) Minden esetre az Ádámnak szuperül telt, a dédipapája imádta, leste minden gondolatát. Teljesen elvarázsolta a papát, hogy mennyire jókedvű, barátságos, belevaló kis pasi. Mikor eljöttünk a papa majdnem elsírta magát, de már csinálja neki a homokozót, hogy mire visszamegyünk tudjon homokozni is.

Levittem a felfújható medence kocsiját, hát azt annyira élvezte, hogy csuda! Mivel sok volt a darázs, ezért nem mertem levenni róla a szandiját. Mikor fürödni indult gyorsan menet közben lekaptam róla, aztán meg vissza. A végén már szandálban fürdött, nem győztem öltöztetni. Legkésőbb jövőre beszerzek egy műanyag szandit.

Ja, és minden első félelmem ellenére, a papára abszolút rábízhattam a drágámat. Öltöztette, fürdette, etette, mindent megcsinált körülötte. Egyszer mosogattam, az Ádám pancsizott a medencéjében. Kértem a papát, üljön oda mellé amíg végzek, nehogy valami gond legyen. Egyszer csak azt hallom, hogy hangosan nevet. Kimegyek, erre az Ádám a medence tetejéről ugrik a vízbe, elmerül a feje, kiszedi a cumit a vízből, felnéz, persze alig lát, és röhög. A papának meg a könnye folyt a nevetéstől, hogy mennyire aranyos.

Most hirtelen ennyi, majd még traktállak benneteket az élményekkel, ha eszembe jut.

Barbi
Kép
b_barbie

Tudom már, naaaagyon örülök, hogy az Edith-nél a cisztának nyoma sincs. Ez szuper!!!

Barbi
Kép
b_barbie

Barbikám:örülök, hogy ennyire jól éreztétek magatokat!!!!!

Edith:annak is,hogy minden rendben veled-fránya ciszta felszívódott :lol: -és, hogy Mütyürke is jól fejlődik!!!!!
Ennyi idősen már meg lehet állapítani a nemét!!!!!
Mi is jól vagyunk köszi!!!!

Na lépek kiscsaj is felébredt!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket!
Képek szuperek, nagyon jó volt nézegetni őket, örülök, hogy sokaknak megjött hozzá most a kedve!
A nyaralásos beszámolókat is jó volt olvasnik örülök, hogy mindenkinek jól telt. A továbbindulóknak újabb jó élményeket kívánok!

Andi
Kép
zsandi

Mi a hétvégén úton voltunk, egy barátunknál falunap volt, ott töltöttük a szombatot. Vasárnap anyumékhoz mentünk ebédelni, délután pedig egy bohócműsoros hajókázásra vittük a törpéket. Tegnap pedig Flórával Zalaegerszegre mentem, kontrollra. Továbbra is teljesen negatívak a leletei, tüdeje tiszta, úgyhogy most már lassan-lassan kimondják a dokik, hogy nincs gond. Még egy telefont kell majd megejtenem szeptemberben, amikor is a kezelőorvosunk konzultál a tüdőgyógyásszal, hogy egyáltalán akarja-e látni Flórát ennyi negatív lelet után.

Andi
Kép
zsandi

Jó reggelt mindenkinek!

Márti,ma is elaludtunk hozzátok /és a régi magunkhoz képest :lol: / képest,csak 7.20-kor keltünk :oops: .

Edith,látom ti is jókat kirándultok,Kriszta nélkül biztos furcsa lesz,de azért próbálj meg kikapcsolódni és nem minden percben arra gondolni,hogy éppen mit csinálhat.
Én is felvetettem itthon,hogy menjünk el a gyerekek nélkül legalább 1 éjszakára ,de a Lajos hallani sem akar róla :cry: .
Nekem a 19. héten már tökéletesen látták ,hogy fiú lesz a kis jövevény,utána mentem 4D-re /másnap/,és ott meg pont ugy volt befordulva ,hogy sehogy sem tudták megerősíteni hogy fiú.Minden porcikáját láttuk,csak éppen a lába közé nem lehetett bekukkantani :oops: .
De tán ez nem is annyira lényeg,inkább az,hogy a régebbi tilalmak alól feloldottak és a ciszta eltünt teljesen.

Barbi,üdv.újra itthon.
Szülinapi torta?-nézheted ugy is,hogy igy sokkal több maradt neked :oops: .

Évi,a Veszprémi állatkerti beszámolómat szóról-szóra leirtad.Mi is akkor voltunk ott amikor csak 30-35 fok volt,állatok sehol .

hú,most lépnem kell,nagyon bűzös a kölök :roll:
bibolya

Látjátok ezt szeretem! Erre nagyon jó jönni, hogy tele az oldal sok képpel és élménybeszámolóval.

Barbi, olyan jó volt olvasni a dédipapás sztorikat. Annyira szerencsések vagytok - főleg Ádám -, hogy ilyen élményei lehetnek. Remélem, hogy még nagyon nagyon sokáig fogsz tudni ilyeneket mesélni. (Tudod, nekem kicsit papakomlexusom vagy mim van, mert nem emlékszem a papáimra, túl kicsi voltam...)

Edith, nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek. A tovatűnt cisztának meg soha viszont nem látásra! :lol: :lol: :lol:

Ibolya, olyan jót nevettem azon a képen, amikor az Enikőt épp "megfenyegeti" a Geri a lelocsolással. Olyan jó a mimikájuk.

Évi, jót írtál a gyermek tulajdonlás, erőszakos megszerzés és odaadás öröméről. Én már azt hittem, hogy a Dorka túl... erőszakos és azért veszi el a Livitől a játékokat. De végülis belegondolva teljesen logikus ami írtál, csak én nem gondoltam bele.
:oops: :oops: :oops: :lol:

Zsuzsi, azért adsz valami gyógyszernek minősülő gyógyhatású készítményt a Szandinak? Amúgy nekem is fáj a torkom... én osci...-t akarok majd bevenni. Az a múltkor is segített.

KépKép
kgiulia

Torokgyuszira(bár lehet, hogy az inkább gégegyuszi) nem a Belladonna jó???????????Julcsi nézd meg hátha!!!!Az osci szerintem csak influenzára való!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Na megnéztem az enyémben:
Belladonna:
*láz izzadással levertség
*gyulladásos állaőotokban lüktető fájdalom.A beteg terület melegsége, pirossága,duzzanata, fájdalma kíséri
*gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Jó reggelt!

De jó, hogy ennyit irtatok!!

Márti: mikor kezdődik Szoninak a beszoktatás az oviba?
Van itthon Belladonna, de eszembe se jutott, hogy adjak a Szandinak.

Julcsi: nem adok a Szandinak semmit, csak C vitamint. Teljesen tünetmentes, nem lázas, nem köhög, nem folyik az orra. Csak nyúlkál állandóan a szájába, azt hittem a foga miatt, de gondolom, azért mert fáj a torka.
Még a múltkori betegségből marad egy száj és torok fertőtlenítő spray, azzal szoktam befújni a szájába (de ezt is inkább a szájfertőzés elkerülése miatt, de gondolom a torkának is jót tesz).

Barbi: jó volt olvasni az élménybeszámolót, láttam magam előtt Ádámot, ahogy nevetgél.

Edith: nagyon örülök neki, hogy felszívódott a ciszta, kár hogy nem látszott Mütyürke neme, de a lényeg, hogy mindketten jól vagytok.

Ibolya: nagyon jók a képek, Gergő nagyon szép kisfiú. Gyönyörű szemei vannak.
Remélem nem bántalak, meg, Enikő nagyon vékony (igazi modell alkat)! Ennyire nem szeret enni?

Mennem kell felébredt a Szandi

Zsuzsi

KépKép
zsuzsi78

Márti, tudom, hogy ilyenkor már meg tudják mondani. :roll: Kriszta is 20 hetesen vált kislánnyá számunkra. :D Az orvos óvatosan fogalmazott, azt mondta, ilyenkor még korai kategorikusan kijelenteni bármit is. :roll: Szóval, amikor a másik orvos ugyanezt mondta (Kriszta 16 hetes volt) én már tudtam, hoyg kislány. Mert a fütyi látszott volna, úgyhogy most is ugyanígy okoskodok. :wink: Bár bevallom, nagyon örülnék egy vegyes tesrvérpárnak, azért úgysem számít annyira a neme. Az a lényeg, hoyg végig szépen fejlődjön és én meg végig normálisan tudjam kihordani. :)
Ez a lényeg. :)

Jólesik, hoyg midannyian velem örültök a jó hírek hallatán. Én is mindig együtt örülök veletek, ha jó dolgok történnek, és szomorkodok, ha valami baj van. Bár sose lenne baj senkivel. :roll:

Zsuzsi, további gyógyulást Szandinak!!! :)
Megpróbálok kicsit visszaolvasni, de elég sokat írtatok! :)
Pussz:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Zsuzsi,sajnos a lányom születése óta utál enni-pontosabban csak annyit eszik,amennyi a létfentartásához szükséges :cry: / 140 cm és 27 kg /.Régebben irtam is róla,hogy ez a nagy "nem evése"az első 3 évünkre nagyon rányomta a bélyegét.Az ovi kezdésével valahogy megkönnyebbültem, "levették a terhet a vállamról",azóta már nem figyelem olyan drasztikusan a gyerekeim nem evését.Néha a Geri is produkál ilyen nem evéses időszakokat,de vele már nem érdekel.Mint most a nyaralás alatt is:napokig volt ugy,hogy reggelire egy pár falat,napközben semmi,este meg a fött kajából néha felnött adagot is képes volt bevágni.Igaz,most hogy itthon vagyunk már pár napja kezdek rájönni,hogy a fiam a zsemlét nem komázta /jóformán egész nap száraz eledelen éltünk/,mert a kenyeret meg eszi bármikor bármennyit.
Viszont az Enikő a "gebesége" ellenére sem beteges,évente max.3x szokott beteg lenni és ez igy van születése óta.

Edith,jó pihizést továbbra is,reméljük az idő is kegyes lesz hozzátok.

Márti,hogy vagy?Rosszullétek,súlynövekedés
:oops: ,szédelgés?Hogy birtad ezt a nagy meleget a 4 fal között?
bibolya

Ibolya:néha még émelygek, szédelgek, de annyira nem vészes és egyre ritkább.
A súlynövekedésem titkosított adat olyannyira,hogy még én sem tudom :mrgreen: , majd a védőnő megmér ha arra járok, de nem sokkolom magam ilyenekkel, meg titeket sem, a legvégén elárulom!!!! :oops: 8)
Te tök jól nézel ki a képeken!!!!! :wink:
A meleget nehezen bírtam, főleg, hogy a manókat rettentően nem érdelekte a hőség 2x minimum ki kellett menni, na az még brutálabb volt, bár bent is volt 33-34 fok!!!!! :roll:

Zsuzsi:29-én lesz a szülői , és szeptember 3-án kezdődik az ovi, gondolom akkor kezdődik a móka a beszoktatással!!!! :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,engem nem tudsz sokkolni ilyenekkel :lol: .Én saját magamat sokkoltam a terhességem alatt,hogy csak ne lépjem át a 100 kilót,ne hizzak nagyon sokat.Mert azt tudtam,hogy lefogyni nem tudok.De legnagyobb megdöbbenésemre csak 9 kilót hiztam /Encsivel 13-at és 1 hónappal korábban született/ ,nem is igazán ettem sokat és 1-2 hónap alatt le is ment.
Én azért szívesen hallgatnák tőled és Edithtől is beszámolókat.Ha a többieket nem érdekli akkor msn-n is beszélhetünk bármikor.Én pl.10 éve folyamatosan veszem a Kismama magazint és az első amit elolvasok az a szüléstörténetek.Nem tudom miért,de sokszor még a mai napig is 1-1 történetbe beleborzongok.
A "csinosságomra"csak annyit,hogy nem csináltam magammal semmit,csak rájöttem,hogy azért meg túlsúlyos vagyok nem muszáj 2-3 számmal nagyobb polót,nadrágot hordani.Olyannak fogadom el magam amilyen vagyok.Igaz,nem hordok haskilógos pólót,de azért már felveszem az enyhén passzos cuccokat és vállalom,hogy itt-ott kidudorodnak a hurkáim :oops: .
Kiváncsi leszek az ovis beszoktatásra,már ha lesz ilyen.Szoni gondolom már nagyon várja.

Edit,mi történt veled?Nagyon régen nem jelentkeztél és még a nyaralási képekkel is adós vagy :oops:
bibolya

Ibolya:harmadik csemeténk születéstörténetét biztosan megosztom veletek, de a súlyomról , és az itthon szülésről írásban nem nyilatkozom :roll: .(tudom ez a legérdekesebb egy kívülállónak, de ez van)

Az nagyon jó, hogy elfogadod magad végre :P !!!!!Így máris szebb az élet és ez látszik rajtad szerintem!!!!!!
:wink: Én nem vagyok magammal megelégedve és ez nem a kistesó miatt van.Nem eszem én sem sokat, csak sajna mióta voltak ezek a dögmelegek a főtt kajától kiráz a hideg szóval csak szendvicseken meg gyümiken élek :oops: , de most ez ellen sem tudok mit tenni. :oops: :roll:
Amúgy felrakta a képeket az Edit a nyaralásról!!!!! :lol: Lapozz vissza!!!!!!

Editkém:tényleg írhatnál pár sort :roll: , igaz a Zsandi sem valami bőbeszédű, de ő pár mondatban összefoglalta a hétvége eseményeit!!!! 8)

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Márti,köszi visszalapoztam és jé,megvilágosodott,hogy én ezt már láttam :lol: .Akkor csak feledékeny vagyok egy kicsit. :oops:
Ha van kedved,velem bármiről dumcsizhatsz.

Most húzok,mert megy már a fürdés és a tápit még nem készítettem el,és ha nem lesz kész időre akkor aztán nagy balhé lesz . :twisted: .
bibolya

Nem fogjátok elhinni, végre eljutottam odáig, hogy feltegyem a gépre a képeket. Válogattam belőle, kicsit sok lesz, bocsi, de annyi sok képet csináltam, hogy nehéz volt szelektálni.

Amit tudni kell róluk: pár képen van egy piros folt az Ádám állán. Hát kérem, ahogy leértünk már másnap esett egy akkorát, mint az ólajtó. Az egész telek fűves, egy kicsi beton rész van, persze pont ott taknyolt. Szegénynek nagyon sebes volt az álla, és hiába fújtam first-tel, mivel állandóan folyik a nyála így mindig felpuhította, alig bírt begyógyulni. 2 hétig volt sebes, de még mindig látszik a piros folt.
Vannak olyan képek is, ahol téglát pucol a dédivel. Valahonnan szerválta a papa és kitalálta, hogy épít belőle homokozót. Csak előbb megpucolja. Az Ádám nagy segítség volt benne.
És a kis házas képek pedig a játszótéren készültek. Az Ádámról tudni kell, hogy ahol nyitott ajtót lát késztetést érez, hogy becsukja. Tuti portás lesz a kölyök. Úgyhogy a játszón is a kis babaházban azzal volt elfoglalva, hogy először az ajtót csukta be, majd körbejárta a házikót és a nyitott ablakokkal bajlódott.

Na, akkor a képek.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Barbi
Kép
b_barbie

Sziasztok!

Nagyon szupik a képet továbbra is, olyan jó ennyi jókedvű, szép kismanót látni.

Julcsi!
Mi újság a torkoddal?
Nálunk Marci a dominánsabb - itthon -, mindig a Flóra játékával akar játszani, így el is veszi, akkor is, ha van belőle mégegy ugyanolyan. Flóra meg jó fej, mert amikor látja, hogy Marci közelít, akkor már megy is a másik játékért, hogy akkor most cserélnek. Viszont ha olyan van nála, amiből nincs mégegy, akkor sikít, ezzel néha sikerül is elijeszteni Marcit, vagy harap, ami eléggé zavar engem. Ha rászólok, hogy nem szabad, akkor röhög, és engem is harap, mintha valami jó móka lenne, ráadásul ilyenkor Marci is betársul. Marci azért alakul, ha mondjuk a Flóránál levő labdát szeretné, akkor elveszi, és visz neki helyette másikat. NÉHA. Viszont a szomszéd kislányt nem hagyják nálunk kibontakozni, tőle is elvesznek mindent, amihez hozzányúl. Nem tudom, hogy erről hogy szoktathatnám le őket, mert nagyon nem szeretem, ha egy gyerek ennyire irigy. Bár most MÉG szerintem nem irigységből szedik el tőle, hanem nekik is "pont az kell éppen".

Márti!
A képedire visszatérve: Zsombi már így nyomja rendes úszógumiban? Marcim még a beleülősben sem hajlandó a vízbe jönni. :? Szoninak meg annyira jól áll a hajpánt!!! Látom sikere van az ugrálós elefántnak. Nagyon aranyosak, ahogy locsolnak, mint a nagyok.

Évi!
Samu is nagyon jó fej a képeken. Az autóvezetés nálunk is pont ilyen, nem is értem, hogy hogy éreznek rá ennyire. Persze - utánzás.

Zsuzsi!
Hogy van Szandi? Sajnálom, hogy beteg, bár azért jó, hogy tünetmentes, így talán nem viseli meg annyira.
A két medencekukkoló szenzációs kép! A homokozós-sarazóstól meg infarktust kapnék, én nem merek nekik vizet vinni a homokba. Félek a végeredménytől. :roll:

Ibolya!
A ti képeitek is nagyon tetszenek!
Nagyon nagyot nőtt Gergő is, olyan nagyfiús. A lelocsolós szuper, és a hisztis is nagyon tetszik. Olyan nyugodt az arcod, mintha nem is épp egy hiszti közepén lennétek, irigykedem.
Szerintem az én gyerkeim is Enikőd végkonyságára pályáznak, ugyanis nem esznek. Szerintem csak annyit, amennyi az életbenmaradáshoz szükséges. De látom, hogy az apukájuk sem egy szumós alkat, simán örökölhette is, nem? Az én párom is ilyen, lehet, hogy a gyerekek ehhez tartják magukat.

Barbi!
Nagyon jók a képek a dédivel! Olyan fiatalos, és olyan szeretettel néz a kis menőmanódra!
Az a törölköző, ami Ádámon van, az belebújós, kapucnis? Nagyon praktikusnak néz ki.
Ilyen segítséggel hamar kész lesz az a homokozó... :wink:

Na, mennem kell, felébredt a banda.

Andi
Kép
zsandi

Barbi:én is csatlakoznék a Zsandihoz, naggggyon jól tartja magát a papád, bár ezt mesélted már telefonban , de tényleg nagyon fitt és fiatalos!!!!! :wink: Az Ádám megfiatalítja!!!!Szépszeműdön meg látszik, hogy nagggggyon élvezte a jó levegőt, a vizet na és a tégla pucolást!!!!! 8)
És látom a Suzy és jól érezte magát!!!!! :P

Zsandi:hajpántot csak véletlenül felejtette a fején a kiscsaj, mert nem sokáig tűri meg ezeket a dolgokat!!!! :roll:
Zsombi meg csak véletlenül volt az úszógumiban, mert nem igazán szereti vagyis ha sikerül belevarázsolni elvan , mint a befőtt, de amúgy az önálló sétálást választja ott is!!!!! :shock: :roll: Én meg rettegek, hogy elcsúszik!!!!! :oops: :roll:

Ibolya:aranyos vagy, majd dumálunk. :wink:

Edith:szerintem nem olyan biztos, hogy kislány, mert a Barbiéknál is a végén derült ki , hogy mégsem Laurájuk lesz 8) !!!!!!Jól mondom Barbikám???????????

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Szép jó reggelt!

Barbi, engem is megfogott az a törülköző szerű valami. Meg nekem az az úszógumi is bejön. Ilyet még nem is láttam. Viszont nagyon sokat nőtt Ádám. Nőtt is meg fejlődött. Biztos az új impulzusok. De nagyon jó látni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi, hát igen. Játékmegosztás. Nálunk szó szerint majdnem mindenből két egyforma van (ha kinövik nem is tudom mit csinálok velük) lévén azonos neműek. Ennek ellenére sokat huzakodnak egy-egy játékon. Annyit már elértem, hogy kissebb ráhatással visszaadják a másiknak azt a játékot amit elcsentek tőle és megkeresik (-sük) a másik felét vagy cserébe adnak valamit. Ennél többet egyenlőre nem várhatok tőlük, asszem... Viszont a harapás az nagyon gáz dolog. Mondjuk nálunk nem áll már fent, de nem tom emlékszel régen nálunk is volt és mennyire kétségbeestem. Szóval megértelek!

KépKép
kgiulia

Jó reggelt!

9-kor keltünk. :oops: (igaz este 1/2 10-kor aludt el)

A törölköző igen, bebújós kapucnis, nagyon szeretem. Az anyu shoppingolta valami vásárban. Csak egy gond van vele, hogy kívülről egy hableány a mintája, és ugye az Ádám meg fiú. Remélem nem lesz identitászavara emiatt. :lol:

Ja, a papa 77 éves. Kb. 60-nak néz ki.

Az úszógumi nem az övé volt, hanem én vettem az unokahugom fiának 3 éve. Csak most ők is ott voltak és kipróbáltuk. A miénkben nem volt hajlandó egy percet sem eltölteni úgy ordított. Ebben legalább 3 percig kibírta.

Márti, igen, nekünk fütyis Lauránk van. 7 hónapig volt csajszi utána nőtt ki a fütykös. Bár az igazat megvallva a dokim mondta, hogy a 33. héten száll le a heregolyó, akkor mond tutit. De mivel még fütyköst sem láttunk előtte, így tuti volt hogy lány. Oszt tessék.

Barbi
Kép
b_barbie

Elmentünk kaját vadászni, voltunk a Tescóban is, így megnéztem a rucikat, mert ugye én a hülye fejemmel mindíg előre vásárolok, lesz ősszel az unokatesók(Roland öccséjéknél) név és szülinapja , és nehogymár akkor ne legyen rá keret...na mindegy ez vagyok én.Roland elment a Szonival valamit megnézni, Zsombi bőszen segített a rucik között válogatni, erre egyszercsak elrohant, láttam is , hogy merre megyek utána sehol senki :shock: :shock: :shock: , erre visszanézek és ugyanott volt ahonnan elindultunk!!!! :shock: :shock: :mrgreen: Nagy varázsló a gyerek, gyorsan felkaptam és úgy folytattuk a nézelődést!!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Körkérdés: meddig alszanak a gyerekek a kiságyban? Mikortól tesszük át őket másik ágyba?

Barbi
Kép
b_barbie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?