Sziasztok Régiek és Újak!
Nem győzöm követni a fórumot... Látom ismét téma a kaja, légzésfigyelő, bölcsőhalál....
Bölcsőhalál: én mindenkinek javaslom, hogy a baba 1 éves koráig hagyja gyermeke alatt. A legelején Snoopy is mesélte, hogy volt eset, amikor a férje "nagy" babához mnt ki és későn... Javíts ki Snoopy ha rosszul emlékszem. Nekünk a közvetlen ismerettségi körünkben ketten vesztették el babájukat. Az egyik baba 2 hónapos volt és vasárnap délelőtt 11 kor a teraszon halt meg, miközben szülők az ebédet készítették.... A másik ismerősömnek a kisfia 10 hónapos korában halt meg éjszaka.... Nekünk kb 1 hete berasztott, igaz mire odaértem Máté már ébren volt, de el kell mondanom, hogy úgy megijedtem, hogy mikor beriasztott és kipattantam az ágyból összeakadt a lábam és nekivágódtam az ajtófélfának.... Szóval ha van, használjátok. Én spec nem vagyok a mama-baba egy ágyban alszik-nak a híve...
Kaja: Máté már harapja a barackot, banánt, körtét és úgy veszem észre, hogy a gyümis babakaját mellőzni kell... Kapott már túrórudit csoki nélkül, krémtúrót, joghurtot, imádja a kiflit, virslit, kenőmájast, kölesgolyót és bármit, aminak kaja illata van. Ha a szenzorjai kaját érzékelnek ott van seperc alatt
elkészítés: turmix minden mennyiségben, anyatej nem szükséges higításhoz... Beledobhattok babakekszet...
Mozgás: megy, mint a villám. Magától feláll, persze még kapaszkodva. Csajok, nálunk egy hónap alatt mozgás terén annyi minden történt.... Kúszott, mászott, felült, feláll....
fog: 3 már kint, a negyedik útban....
utazás: szeptemberben 1 hét nagyszülőkkel Adria....
tali: Apa szabin van, lehet, hogy eljutok, nem biztos. Mikor is lesz???
bukás: Máté nagy bukásbajnok volt... Aggódtam is, hogy refluxos. A legutóbbi alkalommal, amikor kórházban voltunk, akkor meg is nézték, de nem találtk semmit. Doki néni mondta, hogy ha többet lesz ülő, álló pozicióban, megszűnik... Hát úgy is lett. Most már nagyon miniket bukik, ha bukik....
Na megyek tentézni, apropó erről jut eszembe: Máté végigaludta az éjszakát 6 hónaposan... Most ismét kel 2x, 3x egy éjszaka....