Sziasztok Anyucik!
Nem szabadultok ám meg tőlem olyan könnyen
Rossz a gépem agya, most próbálják újra éleszteni, remélem sikerül, bár időm se nagyon van irni. Hogy anyukámat idézzem, "ez az anyák sorsa". Köszi Anyuci!
Nagyjából visszaolvastam, és jó látni, hogy mindenki hasonló problémákkal küzd, mint én
Gabci, főleg a te irásaidból ismertem magunkra legtöbbször
Szegény kis Pankám is nagyon hasfájós, mi kórházban is voltunk 1 napot megfigyelésen, mert már a gyerekorvos is nagyon aggódott, annyit sirt. Volt olyan nap, hogy reggeltől estig sirt, még ölben is, nagyon keservesen, szegényke úgy belelovallta magát a végén, hogy már levegős se kapott.
Szerencsére minden eredménye negativ lett.
Mi is Infacolt adunk neki, azóta kicsit jobb. Egész nap pukizgat, igy most megkönnyebbül. Előtte egy-egy hatalmasat pukizott csak nagy-nagy erőlködés árán, ezen segit az Infacol. Persze nem tökéletes, vannak még keserves óráink, de azért jobb a helyzet.
És a védőnő megmutatta a hasmasszázst, ami hasfájós babáknak jó, néha az is nagy segitség. Jutta, kérd meg te is a védőnőt, hogy mutassa meg nektek is!
És napirend??? Mi az?
Panka eszik, amikor kér, a hasfájása miatt állandóan ölben van, hurcolom egész nap, igy a világon semmit nem tudok csinálni, néha még enni se. Nappal nem alszik semmit, talán 5-10 percet néha. Volt, hogy reggel 8-tól este 10-ig sirt szinte megállás nélkül. Annyira sajnáltam, de ugyanakkor nagyon ki is borultam, elfogyott az erőm teljesen.
Hét közepére úgy kiakadtam, hogy a családomnak kellett a segitségemre sietni. Most az anyósom ideköltözött, olyan nagy segitség, el se tudom mondani!!! Most helyrerázódtam egy kicsit.
Csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy ne szégyeljetek segitséget kérni a családotoktól, ha kell, ne várjátok meg a kiborulást!
Timi, sajnálom Majcit, remélem mostmár minden ok!
Kat, gratulálok a bébihez és sajnálom, hogy ilyen rosszul sikerült a szülés, de hamar el fogod felejteni! Nekem se úgy alakult, ahogy elképzeltem, de mostanra már minden rózsaszin
Kertikiri, üdv itt nálunk!
Móni, mizujs a szoptatással? Elmúlt a gyulladás? Szerintem MINDIG szoptass mindkét ciciből, én azt csinálom. A következő szopira úgyis újratermelődik!
Andi, hogy neked hogy van időd ennyit ide irni ikrek mellett!
Ciripke, van nálatok az üzletben járóka? Vagy tudsz Gödöllőn olyan üzletet, ahol van? És hordozó kendőt is szeretnék, hogy legalább a legszükségesebb dolgokat meg tudjam csinálni itthon, addig Pankát betenném a kendőbe. Azt árultok? Köszi előre is!
Jolka, de jó neked, hogy már most beálltatok a napirendre! Minden tiszteletem a többgyerekes anyuciké...nem tudom én hogy birnám, még egyszem Pankám mellett se tudok semmit csinálni. Persze valszeg ti már rutinosabbak vagytok!
ÉS MINDENKINEK TÜNDÉRI ÉDES A BABÁJA ÉS A TESÓK IS!!!!!